Ing India ngritik pranata militer ing tapel wates karo China karo bedhil submachine Swiss

54

Perwakilan Angkatan Bersenjata India, sing dipasang ing dhataran dhuwur ing sadawane Garis Demarkasi Aktual (LAC) ing tapel wates karo China, ujar manawa pasukan kasebut saiki nampa bedhil serbu SIG Sauer Amerika 716. Dheweke duwe jarak 500 meter lan bakal dadi. efektif kanggo operasi pertempuran ing wilayah pegunungan.

Iki dilaporake dening kantor berita ANI (India).



Militer India ing tapel wates karo China, ditugasake ing pangkalan maju ing LAC, wis diwenehi bedhil Amerika lan Swiss paling anyar. gaman. Saliyane senapan serbu SIG Sauer 716, padha nampa bedhil submachine MP9 buatan Swiss.

Senapan kasebut dipesen kanthi jumlah akeh, kira-kira 150 unit, ora suwe sawise kahanan ing Ladakh wétan saya tambah parah.

Sauntara iku, Indhiya lan Cina ngundurake wadya-bala saka Dhuwur Gogra lan bali menyang papan panggonan kang permanen. Mangkono. Dheweke wis njupuk langkah kanggo nyuda ketegangan ing Garis Kontrol Aktual.

Konfrontasi ing wilayah iki wis dumadi wiwit Mei taun kepungkur. Saiki para pihak langkah demi langkah netepi syarat persetujuan sing ditindakake ing antarane. Dheweke mandheg nyebarake pasukan ing tapel wates lan mbaka sethithik mundur saka tapel wates.

Layanan pers tentara India nglaporake manawa ing situs PP-17, partai kasebut mundur pasukan, mbubarake lan mriksa benteng-benteng, uga struktur sementara liyane.

Sauntara iku, ing India dhewe, panyedhiya personel militer ing tapel wates karo bedhil submachine dikritik.

Wigati dicathet menawa gegaman kasebut cocok kanggo unit khusus lan efektif ing wilayah winates ing terrain utawa ing jero ruangan - contone, sajrone operasi kontra-terorisme. Nanging panggunaan senjata kasebut ing tapel wates karo China diarani ora ana gunane. Kaping pisanan, amunisi bakal dikonsumsi kanthi cepet, lan nomer loro, akurasi MP9 ing jarak sing relatif dawa ninggalake akeh sing dikarepake. Kajaba iku, dicathet yen ing kahanan sing abot ing dhataran dhuwur, senjata kasebut "capricious" banget. Sampeyan kudu nglampahi akèh gaweyan kanggo njaga ing kondisi sing tepat.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    54 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +2
      8 Agustus 2021 14:21
      Kepiye carane sampeyan bisa menehi komentar babagan iki ... kabeh wis diomongake.
      Ora nambah utawa nyuda.
      1. +2
        8 Agustus 2021 14:28
        Ana ing India, mung kanggo tuku, Lan ngendi lan apa padha tau nindakake ing zoo saka senjata .. padha panginten. hi
        1. +1
          8 Agustus 2021 15:13
          Kutipan: Vadim Zhivov
          Ana ing India, mung kanggo tuku, Lan ngendi lan apa padha tau nindakake ing zoo saka senjata .. padha panginten. hi

          Ing India, sing utama yaiku entuk baksheesh sing pantes, kaya sing dakngerteni.
          Lan apa tuku - pitakonan kapindho.
          1. +1
            8 Agustus 2021 15:43
            Kabar yen dheweke tuku pasukan sing ditarik? ....
            Lan pancen ora bisa dingerteni kenapa persis ing pasukan, ing sektor iki, pistol iki minangka bedhil mesin!
      2. +8
        8 Agustus 2021 14:53
        Kutipan saka roket757
        kabeh wis ngandika mangkono.
        Ora nambah utawa nyuda.

        Kita kudu ngerteni luwih dhisik sapa sing nampa bedhil lan sapa sing nampa PP. Malah ing infanteri, ana akeh spesialis sing ora butuh bedhil, lan luwih akeh ing cabang militer liyane ...
      3. +1
        8 Agustus 2021 15:05
        Kutipan saka roket757
        Kepiye carane sampeyan bisa menehi komentar babagan iki ... kabeh wis diomongake.

        durung rampung:
        ... nglaporake manawa pasukan kasebut saiki nampa bedhil serbu SIG Sauer 716 Amerika. Dheweke duwe jarak 500 meter lan bakal efektif kanggo operasi pertempuran ing wilayah pegunungan.

        Jarak (???) tembak? Jarak tembak langsung? Killer range? Jarak peluru?
        ya
        1. +3
          8 Agustus 2021 15:23
          Kutipan saka: ROSS 42
          Jarak (???) tembak? Jarak tembak langsung? Killer range? Jarak peluru?

          jangkoan ngarahake
          1. +2
            8 Agustus 2021 16:06
            Kartrid SIG Sauer 716 7,62 * 51 lan jarak mung 500 meter.

            Senapan iki kelangan meh miturut Eugene Stoner, kaya ngresiki dhewe.
            Saka katrangan pariwara [
            Kauntungan utama sistem piston dibandhingake karo sistem gas Impingement Langsung Eugene Stoner yaiku tingkat kurang saka fouling lan suda panas saka operator bolt lan bolt, amarga karo sistem exhaust gas piston, gas sing digawe panas banget ora vented langsung menyang pigura bolt. , lan antarane wong-wong mau ana link transmisi ing wangun perakitan piston karo stroke piston cendhak.
            1. -1
              8 Agustus 2021 16:16
              Quote: Panjenengan
              Kartrid SIG Sauer 716 7,62 * 51 lan jarak mung 500 meter

              ketoke tanpa OP Tango
        2. +3
          8 Agustus 2021 15:54
          Dheweke duwe jarak 500 meter lan bakal efektif kanggo perang gunung.
          Sing tak pikir. Aku uga duwe pendiri Afghan. Dheweke ujar manawa jarak efektif perang pistol ora luwih saka 50 meter, kanthi otomatis - ora luwih saka 150-200, luwih - kanggo penembak jitu. Umumé, sing paling efektif yaiku piso! ngguyu Senapan bermotor kandha marang aku, yen tembakan pisanan, nalika desa dijupuk dening kelompoke, muni nalika roh pungkasan dipateni! ngguyu
          1. 0
            10 Agustus 2021 11:26
            Inggih, leres. Saliyane piso sing ora bakal nguciwani sampeyan, nanging panggunaane ing pertempuran massa ora ditrapake. Nanging, spitter Swiss uga 30-40 meter, ora luwih. Ora ketompo apa Swiss nulis ing ciri kinerja sawijining.
            Lan babagan jarak, 50 meter kanggo pistol iku akeh banget. Ya, sampeyan kudu njaga saraf sampeyan kanthi apik supaya bisa tekan jarak kaya ing perang. Senapan mesin dibutuhake kanggo mencet mungsuh ing papan perlindungan, dene kanca-kancane nggawe uncalan, nyoba tekan jarak sing kaya ngono ing papan perlindungan dadi ora efektif, yaiku 15-20 m, nyatane, jarak iki saka ngendi sampeyan bisa miwiti njupuk liwat trench mungsuh, kang kélangan protèktif sawijining. Maneh, idu kanggo kutha "perang ing jamban" ora cocok ing kene. Aku wonder yen tong minyak Amérika pancene luwih, utawa aku kudu supaya mergo?
            1. 0
              10 Agustus 2021 19:00
              Kutipan: michael3
              dening kadohan, 50 meter kanggo pistol - soko akeh

              Aku dadi aviator, miturut tembung saka komandan osnaz sing dihormati, aku ujar, 4 taun ing Afghanistan, ngilangi mantra getih lan artileri (dheweke mlebu KGB saka Pasukan Rudal Strategis) menyang Kidul. saka Azerbaijan ... Wong iki isih padha!
            2. 0
              10 Agustus 2021 19:07
              Kutipan: michael3
              Inggih, leres. Saliyane piso sing ora bakal nguciwani sampeyan, nanging panggunaane ing pertempuran massa ora ditrapake. Nanging, spitter Swiss uga 30-40 meter, ora luwih. Ora ketompo apa Swiss nulis ing ciri kinerja sawijining.
              Lan babagan jarak, 50 meter kanggo pistol iku akeh banget. Ya, sampeyan kudu njaga saraf sampeyan kanthi apik supaya bisa tekan jarak kaya ing perang. Senapan mesin dibutuhake kanggo mencet mungsuh ing papan perlindungan, dene kanca-kancane nggawe uncalan, nyoba tekan jarak sing kaya ngono ing papan perlindungan dadi ora efektif, yaiku 15-20 m, nyatane, jarak iki saka ngendi sampeyan bisa miwiti njupuk liwat trench mungsuh, kang kélangan protèktif sawijining. Maneh, idu kanggo kutha "perang ing jamban" ora cocok ing kene. Aku wonder yen tong minyak Amérika pancene luwih, utawa aku kudu supaya mergo?

              Nuwun sewu!!! Kita diajari - njupuk pastelet - AJA nyetel bar! Ora ing saiki, dudu "ing ngisor fly" ... Bodho - Mbunuh !!!
              1. 0
                10 Agustus 2021 19:11
                Quote: Babay Atasovich
                Ora ing saiki

                Aku wildly nuwun - Aku ing perang karo T9!
                1. +1
                  11 Agustus 2021 08:48
                  Aku ora ngerti apa-apa saka aliran emosi sampeyan. Aku ora mangu-mangu bab kualitas gelut dhuwur saka interlocutor Panjenengan) Nanging apa kang blurted metu tanpa ngganggu, iku mesthi. Ing 50 meter sampeyan butuh pistol olahraga lan katrampilan atlet. Lan katrampilan kasebut sacoro prakteke ora diwujudake ing kahanan pertempuran - pulsa asring banget. Latihan pejuang bakat kanggo pasukan khusus bisa uga. Iku praktis ora bisa diakses kanggo prajurit biasa.
                  Pistol iki umume diciptakake kanggo ngganti piso utawa lading sing luwih dawa, jarak tempure kira-kira 5-6 meter.
                  1. +1
                    11 Agustus 2021 15:13
                    Kutipan: michael3
                    Pistol iki umume diciptakake kanggo ngganti piso utawa lading sing luwih dawa, jarak tempure kira-kira 5-6 meter.

                    Sarujuk banget! ya
        3. 0
          8 Agustus 2021 16:45
          Apa sampeyan nemokake kesalahan karo tembung, jarene 500 tegese 500. Sampeyan ora kudu mlayu liwat gunung nganggo bedhil iki?)))
      4. +2
        8 Agustus 2021 16:42
        Lha kok ora? Sampeyan bisa nambah. Wong lanang, ing New Delhi dheweke duwe baksheesh sing apik saka kasur lan porter))))
    2. 0
      8 Agustus 2021 14:32
      - Akurasi MP9 ing jarak sing relatif dawa ninggalake akeh sing dikarepake. Kajaba iku, dicathet yen ing kahanan sing atos ing dhataran dhuwur, senjata kasebut "capricious" banget. Sampeyan kudu nglampahi akèh gaweyan kanggo njaga ing kondisi sing tepat.
      Katon PP buatan Swiss ing China ... "pesanan khusus" .. kanggo India.
    3. +2
      8 Agustus 2021 14:38
      Mungkin sing kaya ultrasonik dipilih minangka senjata tambahan kanggo bedhil .. Nanging, piye wae, kabeh iki aneh lan ora rasional .. hi
      1. 0
        8 Agustus 2021 14:44
        Ora, kabeh iku bener. Para panguwasa mutusake yen wong India kudu mlebu ing kemah Cina ing wayah wengi sing peteng lan peteng lan tra-ta-ta-ta. Lan mateni kabeh wong!
        1. +2
          8 Agustus 2021 14:51
          Detasemen komando angkatan laut, banjur nari!
        2. 0
          8 Agustus 2021 15:07
          Kutipan: Cat Alexandrovich
          Panguwasa mutusake yen wong India kudu mlebu ing kemah Cina ing wayah wengi sing peteng lan peteng.

          wong Indiaanggep wae... recourse
          1. 0
            8 Agustus 2021 19:40
            Nah, supaya akurat ... banjur pindhah menyang India? ...
            1. 0
              8 Agustus 2021 19:47
              Kutipan saka Shiva83483
              uga, dadi rampung akurat ... banjur pindhah India

              Hindu - (luwih tepate) penganut agama Hindu.
              1. 0
                8 Agustus 2021 19:52
                Ya, kabeh mau Mowgli, kadhaftar dening kasta .... lan dadi, saiki, lan bakal ... hi
    4. +2
      8 Agustus 2021 14:49
      Nalika aku ngerti, bedhil submachine dibutuhake kanggo armada kru kendaraan militer, lan bedhil serbu ing wangun SVD minangka analog saka SVD, lan wis ing versi otomatis, kira-kira cocog karo RPK kita. Lan pratelan kanggo bedhil submachine minangka regejegan langgeng babagan apa sing bakal diwenehake kru: Stechkin, AKS-74U utawa Makarov.
      1. -4
        8 Agustus 2021 14:53
        Kemungkinan zig ing kaliber 7,62 51 NATO sing ngluwihi 7,62 39 nanging kurang saka 54.
        1. +2
          8 Agustus 2021 15:21
          Kutipan: 9PA
          ing kaliber 7,62 51 NATO sing ngluwihi 7,62 39 nanging kurang saka 54

          Meh padha. Deleng energi tembakan.
      2. +1
        11 Agustus 2021 04:32
        Kutipan: Sergey Alexandrovich
        AKS-74U

        Nalika aku ana ing NAZ, padha ngresiki prau lan sijine karo loro toko. Inggih, tinimbang coklat - gula olahan. nglirik
    5. 0
      8 Agustus 2021 14:51
      Dadi misale jek Zigzaur dudu perusahaan Amerika
      1. +1
        8 Agustus 2021 15:11
        Dadi misale jek Zigzaur dudu perusahaan Amerika


        Firma no. Nanging ing AS ana pabrik Sig karo departemen teknik. Dheweke bisa ngembangake jinis senjata tartamtu dhewe. Kaya SCAR FN.
    6. +6
      8 Agustus 2021 14:51
      Militer India ing tapel wates karo China, disebarake ing pangkalan maju ing sadawane LAC, wis diwenehi senjata cilik Amerika lan Swiss paling anyar. Saliyane senapan serbu SIG Sauer 716, padha nampa bedhil submachine MP9 buatan Swiss.

      Nalika aku ngerti, urutan senjata ing Kementerian Pertahanan India kaya mangkene:
      - Kita nampa tawaran saka pabrikan ing ngisor iki ...
      - Pilih sing durung nyedhiyani kita karo senjata.
      eseman
      1. 0
        8 Agustus 2021 16:33
        Kutipan: Alexey R.A.
        Nalika aku ngerti, urutan senjata ing Kementerian Pertahanan India kaya mangkene:
        - Kita nampa tawaran saka pabrikan ing ngisor iki ...
        - Pilih sing durung nyedhiyani kita karo senjata

        Secara total, direncanakake kanggo nyelehake 750 ewu unit kanggo rearmament.
        Saka udakara 150 ewu Sign Sauer ing rong klompok.
        Sisa 600 ewu - AK.
    7. + 10
      8 Agustus 2021 15:10
      India wis dadi pasar loak senjata .. sethitik kabeh saka sak donya.
      1. +1
        8 Agustus 2021 15:29
        Inggih, padha ngomong ora ana apa-apa kanggo komentar - kanggo titik! ngguyu
      2. 0
        8 Agustus 2021 16:09
        Kutipan: Boris Ivanov
        India wis dadi pasar loak senjata .. sethitik kabeh saka sak donya.

        Pengeran! Carane akeh wong India sing nganggo basa Inggris, lan saiki lagi njupuk senjata! Dheweke duwe wong mati kaya laler saka coronovirus, lan padha kuwatir babagan pistol! Pancen, Gusti Allah ngukum lan njupuk pikiran!
    8. +1
      8 Agustus 2021 15:20
      Swag ditampa, pistol tuku. Aja mbuwang. Ayo para prajurit seneng, lan pangkat sing dhuwur banget ndhelikake hadiah ing ngisor kasur.
    9. 0
      8 Agustus 2021 15:36
      Sejarah nuduhake yen tongkat lan watu minangka senjata sing paling efektif ing wilayah iki. keprungu
      1. -1
        8 Agustus 2021 16:04
        teken lan watu minangka senjata paling efektif ing wilayah iki

        Ts-s-s!!! Banjur dheweke bakal ngumumake tender, nari lan .... tuku!
    10. +2
      8 Agustus 2021 15:44
      Meh keputusan sing tepat, ing gunung saben kilogram dirasakake, uga, ora nganggo bedhil mesin 10 kilogram, lan malah nganggo amunisi 200 puteran. Aku nganggep luwih bener kanggo patroli lengen ing gunung kanthi senapan sniper lan 2 bedhil submachine saben telung pejuang. Lan target sing adoh bisa digayuh tanpa mbuwang amunisi lan kanggo pertempuran sing cedhak yen ana patemon sing ora dikarepke ing kondisi visibilitas sing ora cukup.
    11. +4
      8 Agustus 2021 15:49

      1. 0
        8 Agustus 2021 16:48
        Masterpiece))))) sanajan ultrasonik minangka omong kosong sing padha karo ratchet Swiss))))
    12. sen
      +2
      8 Agustus 2021 15:50
      Senapan SIG Sauer 716, miturut artikel kasebut, ora ala, kaliber 7,62 mm cocog kanggo gunung.
      https://www.kalashnikov.ru/korotkaya-i-udachnaya/

      Patroli SIG 716 menawan kanthi pengerjaan sing berkualitas tinggi lan akurasi sing apik uga operasi sing bisa dipercaya.

      1. 0
        8 Agustus 2021 16:51
        M - 16 uga ngluwihi "Kalash" ing paramèter tartamtu. Nanging nalika kasur karamultuk mlebu ing alas utawa ara-ara samun, sawetara parameter ilang ing endi wae, ana wesi lan plastik sing ora ana gunane)))
    13. 0
      8 Agustus 2021 16:06
      Ing kahanan tentara, PP minangka senjata pertahanan diri.
      Mulane, sampeyan kudu nggoleki sapa sing nampa.
      Maneh, bisa uga ana pasukan sing nindakake fungsi khusus utawa perwira polisi - iki uga cocog kanggo dheweke.
      Ing kahanan nalika tabuh bener digunakake ing skirmishes, PP, mung ing kasus yen mungsuh ora matesi piyambak teken, nanging pindhah menyang soko panas, PP cukup gegaman efektif kanggo short-range geni.
    14. 0
      8 Agustus 2021 16:14
      "Kacathet yen senjata kasebut cocok kanggo unit khusus lan efektif ing wilayah winates ing terrain utawa ing jero ruangan - contone, sajrone operasi kontra-teroris. Nanging panggunaan senjata kasebut ing tapel wates karo China diarani ora ana gunane. Muatan amunisi bakal ditindakake kanthi cepet, lan sing kapindho, akurasi MP9 ing jarak sing relatif dawa ninggalake akeh sing dikarepake. Kaya senapan mesin ringan STEN sing digawe saka telek lan teken (aku nggedhekake sethithik)
      1. 0
        8 Agustus 2021 16:53
        Miturut cara, miturut foto, tutup kothak wis prangko lan titik gandheng, Empu kesimpulan sing kekuatan mechanical pitakonan amba ana, kajaba ana stiffening ribs nang.
    15. +1
      8 Agustus 2021 16:16
      Quote: Babay Atasovich
      Dheweke duwe jarak 500 meter lan bakal efektif kanggo perang gunung.
      Sing tak pikir. Aku uga duwe pendiri Afghan. Dheweke ujar manawa jarak efektif perang pistol ora luwih saka 50 meter, kanthi otomatis - ora luwih saka 150-200, luwih - kanggo penembak jitu. Umumé, sing paling efektif yaiku piso! ngguyu Senapan bermotor kandha marang aku, yen tembakan pisanan, nalika desa dijupuk dening kelompoke, muni nalika roh pungkasan dipateni! ngguyu

      Nanging, kancaku, OSNAZ minangka intelijen radio lan radio. Aku ora bakal takon marang pendiri babagan senjata apa wae. ngguyu Kanggo infanteri lan piso, sanajan ing Pasukan Khusus lan Angkatan Udara, dheweke ora sinau babagan pertempuran piso ing endi wae, apa sing bisa kita ucapake babagan infanteri? Tinimbang iki, dheweke wis suwe nggunakake PB / APB utawa mesin otomatis kanthi silencer.
    16. 0
      8 Agustus 2021 16:32
      Saben taun, India maju lan adoh saka Rusia kanggo tuku senjata, sedih ndeleng lan ngerti kabeh iki.
    17. -1
      8 Agustus 2021 16:49
      Kemajuan ngguyu Ngganti watu nganggo pp nglirik
    18. +2
      8 Agustus 2021 17:46
      Zig 716 punika gegaman VERY pantes. Lan nggunakake piston gas ing nempatno siji langkah ing ndhuwur progenitor AR-15. Plus mbangun kualitas. Nanging mbandhingake senjata iki kanthi bentuk AK ora bener. Ing kaliber iki, iki dudu bedhil serbu, nanging Marksman. Sing. Iki padha karo SVD. Mesthine, ing wilayah pegunungan, 7,62 bakal luwih unggul tinimbang 5,45. Nanging bledosan tembak bakal angel lan ora efisien. Nanging 500 meter penulis iki andhap asor. Malah karo tong minyak cendhak, aku bisa nganti 800 ton.
    19. +2
      9 Agustus 2021 00:28
      Gambar punika American Ruger MP9. Bingung karo Brugger & Thomet MP9. Sing terakhir sing dimaksud ing kene.
    20. 0
      9 Agustus 2021 09:51
      Kutipan: Sergey Alexandrovich
      Nalika aku ngerti, bedhil submachine dibutuhake kanggo armada kru kendaraan militer, lan bedhil serbu ing wangun SVD minangka analog saka SVD, lan wis ing versi otomatis, kira-kira cocog karo RPK kita. Lan pratelan kanggo bedhil submachine minangka regejegan langgeng babagan apa sing bakal diwenehake kru: Stechkin, AKS-74U utawa Makarov.

      Akhire komentar pisanan sing wicaksana! Nanging jokers ngeruk ilat liyane saka chatting. Perang nempatno kabeh ing panggonane. Saben gaman nduweni guna. Kabar iki ora lengkap, nanging akeh kesimpulan babagan carane perang karo Uzi ing gunung lan karo Sig ing kutha-kutha.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"