Review militèr

Jurnalisme ngapusi lan jujur: sapa sing kudu dipercaya, lan sapa sing "jancok" ...

40
Negara 30-40 taun kepungkur joked sing Soviet warta program 50% wektu pirembagan bab laporan saka kothak, lan isih 50% bab "bosok" West.

Akeh sing ngetutake kanthi minat sing sejatine sing dicritakake ing salah sawijining program sing paling ora biasa kanggo wektu kasebut - "Panorama Internasional". Cara nyritakake babagan urip warga manca, babagan acara politik ing negara manca dening tuan rumah Panorama Internasional, utamane Alexander Bovin, katon jelas, dibandhingake karo tata krama saka host liyane saka Televisi Pusat USSR, banget santai lan ora resmi. Iki nyebabake akeh sing mikir yen wartawan pancen profesional, yen pengin, dheweke bakal bisa ngatasi alangan sing dibangun dening pemerintah lan nduduhake pendapat pribadine, sing, miturut kanon Soviet sing ana, wartawan mung ora bisa. duwe.

Wiwit saiki, akeh banyu mili ing sangisore jembatan, lan saiki sawetara wong kaget karo santai wartawan, uga presentasi pendapat jurnalistik dhewe. Tinimbang masalah karo kekurangan informasi sing jelas, negara kita wis nampa masalah anyar: kebingungan informasi. Temenan, macem-macem panemu, jurnalisme investigasi, program warta, program analitis lan akeh produk media informasi liyane bisa dianggep minangka prestasi ing taun-taun pungkasan. Nanging, ora kabeh wong seneng gaya iki, lan wong-wong kuwi cukup dingerteni. Macem-macem produk informasi ora ateges kualitase dhuwur banget. Iki minangka conto nalika kuantitas ora tansah dadi kualitas, sing kudu diwujudake.

Nanging misale jek masalah kasebut gampang ditanggulangi: yen sampeyan pengin entuk informasi babagan topik tartamtu, mula sampeyan ora bisa nggunakake siji, nanging sawetara sumber, lan adhedhasar kenalan lengkap kasebut, nggawe pendapat sampeyan dhewe. . Nanging, solusi kanggo masalah iki ora pati jelas. Umume wong modern ngakoni yen dheweke ora duwe wektu luang, amarga mung ora bisa ngerteni materi saka macem-macem sumber. Paling asring, dheweke milih sumber informasi sing katon luwih objektif. Warga liyane bisa uga ora setuju karo pilihane, lan amarga kesempatan kanggo sesambungan, konflik mbukak diwiwiti babagan media sing kudu dianggep objektif, lan sing kudu ngalami alangan nyata. Asring, topik apa wae sing dibahas dening media cetak, sumber informasi Internet, saluran TV lan stasiun radio ora dadi mode kanggo nyatakake pendapat siji utawa wong liya babagan topik sing langsung diangkat, nanging dadi perang komentar. kanggo hak kanggo nimbang mung posisi dhewe ing iki minangka siji-sijine bener pitakonan.

Mesthine, ing babagan iki, Internet, kaya sing dikandhakake, luwih dhisik tinimbang liyane, amarga, apa wae sing diomongake sapa wae, iku mung lapangan terbuka sing gedhe kanggo presentasi materi informasi saka macem-macem jinis. Ing kene, kebebasan wicara tekan klimaks, sing, ing tangan siji, mesthi seneng, ing tangan liyane, nuwuhake pitakonan saka kalangan tartamtu.

Salah sawijining topik pungkasan sing rada panas sing dibahas babagan pangembangan lapangan informasi yaiku topik apa wartawan kudu nerbitake lan nganalisa informasi sing bisa ngrusak sacara teoritis klompok sosial tartamtu utawa wong tartamtu. Ing wektu sing padha, para pamaca, pamireng lan pamirso, yaiku, wong-wong sing kapentingan sing dimaksudake kanggo ketemu karo publikasi informasi, dipérang dadi rong kemah sing praktis ora bisa digabung. Sawetara pancen yakin manawa publikasi informasi mung kudu dadi jinis sing ora bakal mengaruhi kapentingan sapa wae (kapentingan wong, masyarakat lan negara), dene liyane cenderung percaya yen ana informasi, mula kudune. diterbitake, ora nggatekake kemungkinan politik sing ora bener.

Minangka salah siji conto, kita bisa ngutip materi sing bubar diterbitake ing macem-macem publikasi warta, kalebu Review Militer, babagan kemungkinan penyalahgunaan wewenang dening komandan tim aerobatik Swifts Valery Morozov. Akeh nonton mratelakake panemume sing banget mundhakaken saka topik iki bisa nindakake disservice kanggo Letnan Kolonel Morozov, lan mulane iku bakal luwih apik kanggo pass topik iki lan tetep bisu babagan claims saka diselidiki marang pilot. Mesthine, sudut pandang kasebut nduweni hak kanggo ngurmati, nanging ing sisih liya, bisa uga ujar manawa asring resonansi ing pers sing muncul sawise publikasi kasebut mbantu mungkasi arbitrariness marang wong tartamtu.

Sampeyan bisa, mesthi, nyoba kanggo menehi mung bahan-bahan sing bakal "diverifikasi ideologis" lan "rambut apik", nanging bakal mbantu mbentuk gambaran lengkap babagan acara sing kedadeyan ing donya. Mesthi, nalika aliran informasi kepunjulen, aku pengin ngomong "Aku wis cukup!" lan miwiti nostalgia kanggo wektu laporan positif saka lapangan lan pasuryan bungah saka anggota Mongolian Komsomol ing sambungan karo rawuh ing Moscow. Nanging, kemajuan gawan ora mung ing teknologi, nanging uga ing masyarakat, lan mulane, mesthi, sampeyan bisa nostalgia kanggo saperangan dina, nemokake koran saka 70s pungkasan ing perpustakaan, nanging banjur kabeh padha, obyektif kasunyatan bakal. njupuk tol sawijining.

Leres, asring kedadosan kasunyatan ingkang dipuncawisaken ing media modern menika boten objektif. Kadhangkala acara sing padha disedhiyakake kanthi cara supaya wong biasa sing mutusake maca sawetara artikel babagan topik sing padha ing publikasi sing beda-beda entuk kesan yen para wartawan lagi latihan sing bakal menehi materi sing paling adoh saka inti saka acarane dhewe. Siji artikel nyatakake yen Obama ora menyang KTT APEC ing Vladivostok amarga Vladimir Putin wis rampung discredited piyambak, lan hak asasi manungsa dilanggar kabeh wektu ing Rusia, ing artikel liyane - Obama ora pindhah menyang Vladivostok amarga wedi Putin langsung. pitakonan babagan masalah Siria lan Iran.

Keragaman kasebut, sing adhedhasar versi jurnalistik, bisa uga ngganggu para pamaca, pamireng, pamirsa. Nanging, ing bisnis apa wae, ana iritasi, sing ora bisa dibantah dening sapa wae. Kenalan karo lapangan informasi modern kaya nglangi ing blumbang: ing siji iku sepi, kalem lan diubengi lilies, ing liyane - splashes, gangguan, lan malah wong mutusaké kanggo wisuh mobil.

Apa ana dalan tengah? - Pitakonan retorika kanggo kabeh wong. Untunge, ana akeh publikasi, versi lan panemu yen sampeyan butuh "kuwi, mung tanpa swiwi" utawa "kaya, nanging nganggo tombol ibu-saka-mutiara", banjur "kita bakal nggoleki" ... Utawa sampeyan bisa nindakake. iku umume: lawang wis bolted, jendhela sing shuttered , kabel - karo piso, antena - kanggo titik koleksi logam, tukang pos karo koran - metu saka lawang ... Ana tansah pilihan, lan iku dosa yen ora nggunakake.
Pengarang:
40 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. sv-sakh
    sv-sakh 7 September 2012 08:18
    -4
    Saiki media ing saindhenging negara 50% ngomong babagan Moskow, lan sisa 50% bab petualangan Lelik lan Bolik Babagan penerbangan hang-glider Putin lan perjalanan bisnis Medvedev.
    1. tronin.maxim
      tronin.maxim 7 September 2012 08:48
      +2
      Iki setengah tawaran, nanging iki sing ditulis penet kuning! Cekel sirahmu! Lan padha maca!
      1. Alexander Romanov
        Alexander Romanov 7 September 2012 08:54
        +5
        Kutipan saka tronin.maxim

        Iki setengah tawaran, nanging iki sing ditulis penet kuning! Cekel sirahmu! Lan padha maca!

        Kanggo sing ora ana apa-apa, dheweke maca yellowness.
        1. Larus
          Larus 7 September 2012 10:02
          +7
          Saiki meh kabeh media reeks kuning, kalebu. alangan wektu kita konyukturschiki nang endi wae.
        2. Kaa
          Kaa 7 September 2012 11:29
          +1
          Kutipan: Alexander Romanov
          Sapa sing pancen ora duwe apa-apa, dheweke maca kuning

          Ya ara karo dheweke, yellowness. Nanging kudu ana saluran singing bebarengan, ngirim minimal perlu saka posisi resmi NEGARA. Ing FOX News sing padha, CNN, CESBC ing UWB, padha ngomong ing arah sing padha sing migunani kanggo wong-wong mau, lan wong Amerovsky mangan. Lan karo kita - sawetara ing alas, sawetara kanggo kayu bakar. Lan pers kuning, publikasi online - supaya wong-wong mau, sapa wae sing butuh, pikirake.
      2. INTER
        INTER 7 September 2012 08:55
        +8
        Aku nyengkuyung ngenalake censorship sing wajar. iku perlu kanggo nglindhungi kita lan anak saka rereget sing pours saka TV. eseman
        1. Alexander Romanov
          Alexander Romanov 7 September 2012 09:03
          +2
          Kutipan: INTER

          Aku nyengkuyung ngenalake censorship sing wajar. iku perlu kanggo nglindhungi kita lan anak saka rereget sing pours saka TV

          Sampeyan ngusulake kanggo nglarang 99% saluran lan 99% Internet, ide sing apik, nanging ora mungkin. Nanging censorship mesthi dibutuhake, mung para anggota parlemen ora bisa nampa, sadurunge wis ditampa, apa ngenteni kartun wis dadi saru.
          1. Armata
            Armata 7 September 2012 09:08
            +5
            Kutipan: Alexander Romanov
            Sampeyan ngusulake kanggo nglarang 99% saluran lan 99% Internet, apike
            Lan kepiye Sasha yen sampeyan mung ninggalake saluran 1 lan 2, apa sampeyan mikir bakal dadi luwih resik? Sampeyan mung kudu ngerti dhewe apa sing bisa diwenehake kanggo nonton bocah sing padha lan apa sing ora. Utawa kanggo dhewe misahake apa sing sampeyan pracaya lan apa sing sampeyan pikir omong kosong. Contone, aku seneng nonton warta Euronews lan CNN. Aku mung nggawe kesimpulan dhewe.
          2. INTER
            INTER 7 September 2012 09:26
            +1
            Kutipan: Alexander Romanov
            Sampeyan ngusulake kanggo nglarang 99% saluran lan 99% Internet, apike, nanging ora bisa ditindakake.

            Aja nutup, nanging nglarang soko, enshrined ing hukum lan criminality. Lan apa sing apik, lan apa sing ala, akeh wong sing ngerti.
            Quote: Lokomotif uap
            Sampeyan mung kudu ngerti dhewe apa sing bisa diwenehake kanggo nonton bocah sing padha lan apa sing ora. Utawa kanggo dhewe misahake apa sing sampeyan pracaya lan apa sing sampeyan pikir omong kosong.

            Kadhangkala bocah-bocah digawa munggah dening dalan lan Internet, kanggo konfirmasi, sampeyan ora bakal ngerti yen anak bisa bebas ngundhuh (nonton) porno saka Internet utawa saka kanca sekelas, kepiye ing kasus iki? Kaping pisanan, perlu mbusak lapangan informasi saka debauchery lan kekerasan. DUDU DUWE. Wong Rusia kabeh bangsa tansah ditondoi dening konsep kesucian, moralitas, kemurnian, bab.
            1. Armata
              Armata 7 September 2012 09:46
              0
              Kutipan: INTER
              Kadhangkala bocah-bocah digawa munggah ing dalan lan Internet, kanggo konfirmasi, sampeyan ora bakal ngerti yen anak sampeyan bisa ngundhuh kanthi bebas (nonton) porno saka Internet utawa saka kanca sekelas, kepiye ing kasus iki?
              Aku mriksa situs sing dak dakkandhak nalika ora ana wong ing omah, lan ing prinsip, dheweke ora kanca apik karo Internet, mung amarga dheweke goyangake dolanan utawa apa sing dibutuhake kanggo sekolah ..
      3. DEMENSI
        DEMENSI 7 September 2012 10:07
        +6
        tronin.maxim
        Iki setengah tawaran, nanging iki sing ditulis penet kuning! Cekel sirahmu! Lan padha maca!


        gambar! Gambar - aja lali sijine !!!!!!!!!!!
        1. tronin.maxim
          tronin.maxim 7 September 2012 10:22
          +2
          Kutipan saka DEMENTI

          gambar! Gambar - aja lali sijine !!!!!!!!!!!

          Hmm! Cukup sampah kertas! Ing kasus apa wae, kita nyimpen dhuwit kanggo barang rumah tangga! ngguyu
        2. sla4ikus
          sla4ikus 7 September 2012 12:31
          0
          Nah, ana kakehan timbal!
          1. 73 petia
            73 petia 8 September 2012 00:00
            0
            Ora ana timbal babar pisan! Matriks, miturut pendapatku, yaiku aluminium (ora persis). Lan cat kaya lenga "mesin" karo jelaga. Nalika linotypes digunakake kanggo ngetik, padha nggunakake paduan hard. Ing kono ana timbal. Nang endi wae watara persen 80. Lan saiki pesawat komputer.
      4. Lampung
        Lampung 7 September 2012 10:56
        +1
        Kutipan saka tronin.maxim
        Lan padha maca!


        Luwih becik yen mung maca, percaya karo sing diwaca. Sing luwih elek.
    2. vorobey
      vorobey 7 September 2012 09:14
      + 11
      Kutipan saka: sv-sakh
      Babagan penerbangan Putin

      Lha, kok aku isih ora ana, kanggo mbandhingake, lan NTV lan TVC lan RENTv nggoleki kabar. Ren tveshniks ora ragu-ragu kanggo pour lendhut lan kadhangkala smear telek. Ana, ing saben frase, ana moyoki lan banter, nanging ora liwat Putin lan Medvedev (ketoke pipis quietly kanggo dhewe), nanging liwat sampeyan lan kula.

      Wingi aku seneng banget karo tembung babagan regu Cossack ing Moskow
      meh verbatim sing nyata, wong Ortodoks tartamtu bakal direkrut menyang regu.

      Lan ndilati pusek kaya opu marang sing nyuguhake babaki. Nanging liyane saka transfer ireng lan medeni.

      Miturut cara, ing Putin, kaya ing wong, aku seneng. (sampeyan bisa lair dadi wong fisiologis, nanging sampeyan ora tau dadi wong lanang), banjur dheweke ora wedi katon konyol. Apa sampeyan ndeleng Pedved ing glider hang, utawa nganggo awak wuda ing trip fishing?
      1. Z.A.M.
        Z.A.M. 7 September 2012 09:36
        +3
        vorobey

        Kutipan saka vorobey
        Miturut cara, ing Putin, kaya ing wong, aku seneng. (Sampeyan bisa lair minangka manungsa sacara fisiologis, nanging sampeyan ora bakal dadi manungsa)

        Kanthi panemu minangka wong, ya, aku setuju. Saiki padha ngarani karisma.
        Minangka politisi lan presiden, aku duwe sikap negatif banget marang dheweke. Nanging!!! Aku ora bisa ngerteni kepiye dheweke mangsuli wartawan Russia Today wingi. Wangsulane kanggo pitakonan babagan Pusy edan, karo sapa, ketoke, kabeh wong wis lara, nanging, mbokmenawa, kaya kabeh wong normal, lan jawabane mung kelas. Dheweke njaluk wartawan nerjemahake jeneng "grup" iki menyang basa Rusia, sing mbingungake dheweke lan jelas, kanthi seneng (aku uga) nonton wartawan metu, mesem kanthi gugup. Lan jawaban liyane uga ora ala. Iki minangka plus ...

        Lan ing topik artikel ing ngisor iki, Yura , banget uga ditondoi informasi saiki "bubur" ... BREDYATIN.
        1. vorobey
          vorobey 7 September 2012 09:43
          +2
          Kutipan: Z.A.M.
          carane wartawan metu, mesem gugup. Lan jawaban liyane uga ora ala. Iki minangka plus ...

          Aku uga mirsani, aku luwih seneng carane mbangun iku. "Lha kok ndalang, sampeyan kabeh ngerti lan ngerti kabeh. Dadi aja" Wong miskin iku mung mamah ilat. Aku setuju sing akeh iku isih ora cetha kanggo kula, nanging kasunyatan sing aku tightened ngawut-awut, lan malah tangan ora ora, menehi zealous iki normal. Aku bakal ngresiki sakcedhake langsung.
      2. DEMENSI
        DEMENSI 7 September 2012 10:42
        0
        vorobey (3)
        Wingi aku seneng banget karo tembung babagan regu Cossack ing Moskow
        meh verbatim sing nyata, wong Ortodoks tartamtu bakal direkrut menyang regu.


        Mbok padha temenan?
      3. DEMENSI
        DEMENSI 7 September 2012 10:46
        +3
        vorobey (3)
        Wingi aku seneng banget karo tembung babagan regu Cossack ing Moskow
        meh verbatim sing nyata, wong Ortodoks tartamtu bakal direkrut menyang regu.


        Padha mbokmenawa temenan.
        1. vorobey
          vorobey 7 September 2012 11:55
          +1
          pikun sambutan. Aksen kasebut diselehake kaya ngono.
      4. Yura
        Yura 7 September 2012 13:27
        +1
        Kutipan saka vorobey
        Miturut cara, ing Putin, kaya ing wong, aku seneng. (sampeyan bisa lair dadi wong fisiologis, nanging sampeyan ora tau dadi wong lanang), banjur dheweke ora wedi katon konyol.

        Lan aku seneng Putin kaya bocah lanang, dheweke kepengin weruh kabeh, kepengin ngerti kabeh, katon, dheweke mabur ing jet tempur, numpak kapal selam, nyopir mobil ing Timur Jauh, nunggang jaran, iwak. , ngunjungi sisih lor, ngajari manuk kanggo mabur lan nalika dheweke ndeleng gunung sampah ana, dheweke kepengin nyopot, dheweke urip lan manggon ing Rusia, lan aku percaya yen kanggo Rusia.
        1. Dima
          Dima 7 September 2012 15:37
          +1
          Mratelakake panemume: ana produksi PR kabeh kanthi laboratorium dhewe, kerjane, ora ana kasus umum sing ditindakake ing tingkat iki, patrap ora ditindakake kaya ngono! Aku dhewe krungu babagan goblok "saka wong" karo Putin. komunikasi ing kamera
          1. Yura
            Yura 7 September 2012 17:31
            0
            Kutipan saka Dima
            Mratelakake panemume: ana produksi PR kabeh kanthi laboratorium dhewe, kerjane, ora ana kasus umum sing ditindakake ing tingkat iki, patrap ora ditindakake kaya ngono! Aku dhewe krungu babagan goblok "saka wong" karo Putin. komunikasi ing kamera

            Aku ngarepake kaya iki ing komentarku, kadhangkala mboseni karo sampeyan, sing kabeh ora kaya ngono lan ora kaya ngono, bisa uga "Mratelakake panemume: ana produksi PR kabeh" lan bener, nanging isih.
      5. Karish
        Karish 7 September 2012 19:16
        0
        Kutipan saka vorobey
        meh verbatim sing nyata, wong Ortodoks tartamtu bakal direkrut menyang regu.

        Saka 3 tembung kasebut, loro minangka slang kriminal.
    3. lintang78
      lintang78 7 September 2012 20:19
      -2
      Bisa ditambahake yen TV, sing dikontrol dening Administrasi Kepresidenan, nyoba kanthi sekuat tenaga kanggo ngremehake oposisi ing rilis warta, nalika mbabarake anggota partai saka United Russia minangka "putih lan alus." Uga, kabeh warta iku thriller, carane medeni iku kanggo manggon ing Rusia. Sadurunge, saluran NTV sing paling njijiki lan reged iki dibedakake, nanging saiki kabeh wong wis milih. Ora ketompo carane nguripake, ana kacilakan, ana rajapati, ana perkosaan, ana bocah ilang, lsp. , lan gaya liyane narik "reget" saka urip pribadine wong ("Ayo padha ngomong" lan acara sing padha). Nyatane, warta kita yaiku Putin, United Russia, oposisi, Kaukasus, Eropa lan AS, yaiku. carane apik iku kanggo manggon ing Rusia ing Kepemimpinan Putin lan United Russia, sanadyan sawetara jenis oposisi ngganggu urip, teror ing Kaukasus. Krisis ing Eropa lan Pemilu ing AS. Kabeh!
      1. YARS
        YARS 11 September 2012 18:59
        0
        tenan starshina78, apa taktik disinformasi menarik sampeyan duwe. Toist, kabeh bebener sing ditampilake TV negara, ternyata ngapusi sampeyan !!! Aku pribadi percaya Putin lan pamrentahane luwih akeh tinimbang wong kaya sampeyan, wong kaya sampeyan mung ngapusi lan rereget marang Putin, ora ketompo apa sing wis ditindakake kanggo negara kasebut. Inti saka oposisi yaiku ngedol dhewe menyang pendo kanthi rega sing paling dhuwur
  2. Che
    Che 7 September 2012 08:34
    0
    Pengarang+++. Jurnalisme adol dhuwit, kaya perek. Threshing omong kosong beda, nanging ing cilik saka horseradish
  3. kali gedhe
    kali gedhe 7 September 2012 08:44
    0
    "Ora kabeh yogurt padha."
    Infa, ing kasunyatan saiki, produk padha, contone, yogurt.
    Lan sing terakhir bisa dadi kualitas premium, kualitas niche massa, lsp.
    Divisi sing padha ana ing produser warta lan produk informasi liyane.
    Ana media sing berkualitas, ana media massa. Inggih, punika atos. Antarane wong-wong mau, mesthi, ana akeh pilihan borderline. Sing pisanan fokus ing para pembuat keputusan, kategori kapindho bisa digunakake kanggo para pamirsa sing rata-rata, sing, minangka aturan, ora banget nuntut lan pas.
    Yen wong mbutuhake informasi sing bisa dipercaya, dheweke kudu milih sawetara media sing berkualitas tinggi. Siji publikasi ora bisa dipercaya siaran.
    Ora ana alternatif kanggo sinau, mbandhingake, nganalisa sawetara sumber.
  4. sasha 19871987
    sasha 19871987 7 September 2012 08:47
    +2
    Aku nyoba ora nonton warta resmi, kaya saluran federal, aku kesel mie ing kuping
  5. kali gedhe
    kali gedhe 7 September 2012 08:52
    +1
    sasha 19871987,
    Tegese, TV dudu produser warta sing lengkap. Iki minangka ceruk massa sing padha kanggo wong sing ora butuh informasi sing bisa dipercaya. TV punika ersatz, sublimate.
    Lan ana alesan sing bisa dingerteni. Udhara larang, lan yen sampeyan menehi kabar, mula mung kanggo pamirsa sing paling akeh.
    Apa ana akeh wong ing kene sing nonton saluran TV "Expert"? nglirik
    1. sasha 19871987
      sasha 19871987 7 September 2012 09:17
      0
      matur nuwun, Aku bakal njupuk dipikir
      1. Armata
        Armata 7 September 2012 09:44
        +1
        Kutipan saka BigRiver
        Apa ana akeh wong ing kene sing nonton saluran TV "Expert"?

        Aku kadang nonton. Nanging aku ora seneng carane padha saiki kabeh, lan aku ora setuju karo kabeh.
  6. Yura
    Yura 7 September 2012 09:17
    +4
    Antarane kabeh macem-macem program, program, saluran TV, iku angel kanggo milih program unequivocally obyektif kanggo dhewe, lan iku umume mokal kanggo ndeleng presenter utawa komentator ngomong bab acara kaya, karo pangecualian langka. Paling asring, crita babagan carane kecoa sing ngelak getih mangan kecoa liyane nanging warna sing beda-beda, lan kabeh iki sakperangan alesan nalika angin topan ing bagean liya ing donya, sing kedaden kanggo sawetara alesan sabenere amarga Pak Putin dadi presiden, lan sing kanggo sawetara alasan kanggo nyalahke kanggo meh kabeh donya amarga dheweke pengin Rusia metu saka bolongan ekonomi lan dadi negara kuwat, iku kanggo nyalahke kanggo kasunyatan sing ana krisis global ing Kulon, amarga nalika isih ing sekolah, Sekretaris Negara AS saiki wis menopause, lan sèket taun mengko Obama bakal diare saka kang bakal miwiti pamanasan global ing bumi, minangka asil kang pussies mad strangled dening wong bakal beku amarga ora ndedonga ing wayah wengi lan amarga ora lanang. Kanthi aspirasi, wartawan iki ngomong babagan kasunyatan yen udan ing musim gugur amarga musim gugur, salju ing musim dingin amarga musim dingin, lan kanker nyusup mundur amarga bisa obah ing wektu lan pengin lunga ing wektu sing gedhe kaya mammoths, lan mammoths mati sabenere amarga padha warga US mangan nalika isih Neanderthal lan kabeh wong ing bumi iku turunane, lan kanggo iki padha kudu ngambong ing panggonan kono wanted kanggo Kiss asu sadurunge strangling, lan Rusia iku sawijining bandha nasional Amerika Serikat. Lan nalika Sarkozy regurgitates dhuwit saka wong ditampa lan numpes karo bantuan, mburi donya bakal kelakon, lan stubs saka mriksa wartawan bakal mabur ing lemah kanggo neraka, ora ana sing perlu.

    Lan kegilaan kuwi saben dina lan meh kabeh saluran. Moderator??? kok ana gambar karo komentarku tanpa kawruh lan panjalukku ??? Bandera teka opo???
  7. Kakang tengah
    Kakang tengah 7 September 2012 09:51
    0
    Sampeyan kudu ngenalake tanggung jawab pribadi kanggo saben wartawan lan manajemen media sing wartawan iki entuk gaji.
  8. Averias
    Averias 7 September 2012 09:53
    +2
    Warta sing dijupuk saka media lan TV, pisanan aku dibagi 90, banjur aku dibagi apa sing kedadeyan karo 50 liyane, banjur suwe-suwe aku ngumpulake fakta ing Internet lan mriksa.
    1. ngeruk
      ngeruk 7 September 2012 21:52
      0
      censorship kualitas nyata apik
  9. Shumer
    Shumer 7 September 2012 10:28
    +4
    Bapakku (umure kurang saka 70 taun) wis suwe nilar TV, dheweke terus-terusan nyebat dheweke minangka sesanti zombie lan telek. Lan ing wektu luang dheweke maca maneh perpustakaan omahe. Inggih, kadhangkala dheweke tuku koran, lan banjur ing syarat-syarat nggunakake secondary - nggawe bonfire ing Taman kanggo mbungkus munggah.
  10. Skavron
    Skavron 7 September 2012 10:56
    +3
    Apa sampeyan ngerti carane mungkasi terorisme? Sembarang terorisme.
    Iku banget prasaja - sampeyan kudu mungkasi nutupi ter. tumindak ing pers. Lan iku kabeh.
    Yagene ora ana terorisme ing USSR? Amarga ora ana pers sing bebas.
    Lan tugas terorisme sabenere ing apa bakal ngandika bab iku, lan ora ing jumlah warga matèni. Tuladha? Breivik, mangga.
  11. Lampung
    Lampung 7 September 2012 10:59
    +4
    Jurnalisme, profesi sing padha karo prostitusi. Dheweke nulis apa sing dibutuhake, utawa umume kabeh omong kosong sing "sensasional". Jarang ana sing nulis lan ngomong sing bener, bisa ngomong. Mesthi, sampeyan ora perlu kanggo pager dhewe saka donya, ora nonton TV lan ora maca koran, sampeyan mung kudu bisa misahake gandum saka chaff, nganalisa, mikir. Lan kabeh bakal apik.
  12. Apollo
    Apollo 7 September 2012 11:05
    +7
    Prinsip utama jurnalisme:

    1. Objektivitas
    2. Efisiensi
    3 Akurasi
    4. Undhang-undhang
    5 Imparsial

    sapa sing kudu dipercaya, lan sapa sing kudu "jancok" ...- bab judhul lan isi

    Saben uwong kudu mutusake dhewe, iku sing diwenehake sirah.
    1. sla4ikus
      sla4ikus 7 September 2012 12:34
      0
      lan kanggo mayoritas "wartawan" yen mung bakal luwih panas lan kuning,
  13. stas57
    stas57 7 September 2012 11:54
    +1
    Nyuwun pangapunten, wartawan, nanging ngelak sensasi, skandal lan liya-liyane ana ing getih sampeyan, ing saben wong, sanajan ing sing apik lan jujur.
    Iki bisa dingerteni, ora ana sing bakal maca dregs abu-abu, sawetara wong sing nulis kanthi bakat, lan skandal lan wong sing kalah bisaкtat lan padha bakal tuku
    1. olegyurjewitch
      olegyurjewitch 7 September 2012 23:08
      +1
      Kutipan: stas57
      Nyuwun pangapunten, wartawan, nanging ngelak sensasi, skandal lan liya-liyane ana ing getih sampeyan, ing saben wong, sanajan ing sing apik lan jujur.
      Iki bisa dingerteni, ora ana sing bakal maca dregs abu-abu, mung sawetara sing nulis kanthi bakat, lan skandal lan wong sing kalah bisa mbukak lan tuku.

      Aku iki ora ngelak sensasi, nanging ora kemampuan kanggo bisa, incompetence. dudu kanggo nyenengke wong akeh, nanging kanggo nyenengi kasunyatan jaman, obyektifitas jaman saiki.
  14. kush62
    kush62 7 September 2012 12:02
    +1
    Kasunyatane manawa warta apa wae yaiku bisnis. dhuwit. Lan kanggo akeh, ora masalah yen dheweke pancen duwe utawa ora, sing utama yaiku sirkulasi lan bathi. Kajaba iku, iku politik. Langsung jelas sapa lan sapa sing dibayar (udan, gema), contone. Inggih, penet kuning cetha. Carane akeh wong wonder sing karo sapa lan carane kakehan. Lan kanggo ngetung dhuwite wong liya, aja dipangan nganggo roti. Mulane, sensor utama yaiku sampeyan dhewe. Apa kapentingan sampeyan ing urip iku maca.
  15. Oleg1986
    Oleg1986 7 September 2012 12:12
    +4
    Ya, ora ana "jurnalisme" kaya ngono. Padha ngomong apa padha ngomong. Lan ora masalah sapa. Lan nonton TV karo master iki mikropon karo irung stuffy lan nightmarish Parfenov intonation saliyane kanggo swaying awak (lan katon kanggo tiba metu saka layar) ora comme il faut ing kabeh.
  16. Understudy
    Understudy 7 September 2012 12:18
    +4
    "Sampeyan ora bisa dipercaya sapa wae.." utamane wartawan. Kanggo dina iki dheweke kanggo "kita", lan sesuk kanggo "sampeyan". Tuladhane yaiku massa. Salah siji sing paling misuwur yaiku "Yahudi" Gaidar.
    Kaya metamorfosis karo perwira politik-"Leninists setya", sing sewengi kebak gagasan demokrasi-liberalisme lan tanpa bayangan mangu dadi pendidik. Wingi padha ateis terry, lan dina iki, bebarengan karo para imam, padha ngapusi personel.
  17. kali gedhe
    kali gedhe 7 September 2012 13:29
    +2
    Aku maca komentar lan ngerti, ya, kita cah enom, lanang :-)
    Saben uwong sing ana ing sekitar kudu disalahake amarga kita ora pengin ngatasi masalah kasebut.
    Ayo digress sedhela saka jurnalisme "korup" lan pindhah menyang ilmu sajarah, contone. Apa ana wong ing kene sing rutin ngunjungi toko buku?
    Teka lan ndeleng apa jenis sampah ing rak-rak ing sajarah nasional kapenuhan. Apa penerbit, penulis sing disalahake?
    Ana sing dikarepake dening pamirsa massal.
    Lan yen sampeyan ngatasi masalah kasebut, mula sampah iki ora ngganggu sampeyan, sampeyan kudu navigasi topik kasebut dhewe.
    Lan "nangis" babagan 'kabeh didol lan kabeh wong bodho, enta, nelpon kula, saka superficiality kabeh - kawruh, views, kapercayan, syarat.
    Pengin jurnalisme sing berkualitas? Lungguh, kerja, deleng. Kabeh ana, mung ora gampang diakses.
  18. Happiness
    Happiness 7 September 2012 13:35
    +2
    Censorship kudu diwiwiti. Elinga carane acara ing Ossetia diliput. Ora mung manca, nanging uga akeh media domestik diwutahake lendhut ing. Lan kepiye kedadeyan ing Libya lan saiki ing Suriah diterangake? Aktifake Euronews, RBC, Echo, lsp. lan aliran kawulo lan propaganda langsung nyusup sampeyan (padha nuduhake para demonstran ing latar mburi wit palem lan komentar yen iki minangka pertambangan marang Putin ing Moskow).
    Aku kanthi setuju karo Skavron sing teroris perlu publisitas. Mula, kita kudu nyoba nyuda jangkoan babagan kasus kasebut. Lan umume, negativitas padhet metu saka kothak zombie - pembunuhan, bledosan, obat-obatan, kejahatan, lsp. Ing endi nilai-nilai sing langgeng? Bakal ana luwih akeh saluran kayata "Planetku" contone.
    1. olegyurjewitch
      olegyurjewitch 7 September 2012 23:19
      0
      Kutipan saka Happiness
      Sensor kudu ditindakake

      Perlu, aku setuju karo sampeyan.Media umume kudu nuduhake prioritas negara, loro kanggo nutupi urip ing negara lan ngluwihi aspek moral. Panganiaya sing cukup, sawetara bahan pseudo-ilmiah sing bodho, lan liya-liyane, sayangé negatif.
  19. gorko83
    gorko83 7 September 2012 21:41
    0
    Nawakake kanggo miwiti kanthi nutup NTV, banjur sing pisanan gampang digayuh.
  20. segamegament
    segamegament 7 September 2012 23:31
    +2
    opo meneh....