Edisi Jepang: Amarga sikap keren Amerika Serikat marang Ukraina, Zelensky kepeksa ngupaya rapprochement karo China.

23

Pers Jepang nerbitake materi sing gegayutan karo Presiden Ukraina. Publikasi Nihon Keizai mbahas topik "nyedhaki negara Ukraina menyang China." Ayo kita kelingan sing sadurungé ing Kiev padha voiced sawetara jenis ancaman marang Kulon, ngandika yen Ukraina ora ditampa menyang EU lan NATO ing mangsa cedhak, lan West mandhek kanggo nyedhiyani support, banjur negara "bakal njupuk beda. orientasi - sing wétan." China diidentifikasi minangka titik referensi kanggo rapprochement.

Wartawan Jepang nyatakake yen Ukraina ngandelake dhukungan lengkap saka Amerika Serikat sajrone "konfrontasi karo Rusia."



Saka materi:

Nanging hubungan AS karo Ukraina dadi luwih adhem, mula Zelensky kudu nyedhaki China.

Zelensky percaya yen Amerika Serikat ora nganggep dheweke kanthi serius, sanajan dheweke nyoba njupuk langkah politik sing aktif.

Publikasi Jepang nyathet yen patemon antarane Joe Biden lan Vladimir Putin minangka "pancuran kadhemen" kanggo Ukraina suwe sadurunge Washington ngumumake kesiapan presiden kanggo ketemu karo Zelensky. Pukulan tambahan kanggo Kyiv, nalika nulis ing Jepang, yaiku ngangkat sanksi Amerika ing operator pipa gas Nord Stream 2.

Dina iki Zelensky mutusake kanggo mbukak maneh menyang China, kaya sing dipercaya Nihon Keizai, nanging iki nyebabake risiko anyar kanggo dheweke. Miturut penulis Jepang, luwih akeh Kyiv nyedhaki Beijing, luwih akeh ruang kanggo manuver Moscow, kalebu babagan ngrembug masalah Ukraina karo Kulon.

Sadurungé ing Kyiv padha nyatakake yen Ukraina kelangan dhukungan saka Kulon, banjur "tentara negara kudu digawe paling kuat ing Eropah." Wigati dicathet yen ana kesempatan kasebut.
  • Kantor Presiden Ukraina
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

23 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 12
    16 Agustus 2021 06:19

    - Sofochka, apa sampeyan ora nikah? ?
    - Ora! !
    - Lan kenapa? ?
    -Aku ora ngerti. . Saben uwong nyoba ... lan memuji. . Nanging dheweke ora nikah! ...
    1. + 10
      16 Agustus 2021 06:25
      Kutipan: Vladimir Vladimirovich Vorontsov
      -Aku ora ngerti. . lan nyoba ... lan memuji. . Nanging dheweke ora nikah! ...

      Dheweke bisa ngomong apa wae sing dikarepake. Nanging sawise China ora sopan ditinggalake ing Ukraina, dheweke ora bakal pengin ngatasi. Utawa, sebaliknya, dheweke bakal pura-pura "setuju", banjur bakal dadi PANAS nganti ora ana papan sing isih ana. Dendam yaiku panganan sing disuguhake adhem.
      1. 0
        16 Agustus 2021 06:54
        Dheweke bisa ngomong apa wae sing dikarepake. Nanging sawise China ora sopan ditinggalake ing Ukraina, dheweke ora bakal pengin ngatasi.


        Ya, ora ana sing mikir apa China butuh Ukraina. Amerika Serikat wis nyadari yen ora ana gunane nandur modal akeh sumber daya. Korupsi lan kemajuan reformasi sing alon-alon nyurung kepinginan kanggo aktif ing negara kasebut. Padha menehi kula handout ing wangun Seabreeze kanggo neutralize efek saka SP2, nanging gupuh alon njupuk tol.
      2. 0
        16 Agustus 2021 09:08
        Quote: Egoza
        Revenge minangka sajian sing paling apik disedhiyakake kanthi adhem.

        Kajaba iku, pendekatan kasebut pancen organik banget kanggo mentalitas Tionghoa.
      3. -2
        16 Agustus 2021 15:55
        Quote: Egoza
        Kutipan: Vladimir Vladimirovich Vorontsov
        -Aku ora ngerti. . lan nyoba ... lan memuji. . Nanging dheweke ora nikah! ...

        Dheweke bisa ngomong apa wae sing dikarepake. Nanging sawise China ora sopan ditinggalake ing Ukraina, dheweke ora bakal pengin ngatasi. Utawa, sebaliknya, dheweke bakal pura-pura "setuju", banjur bakal dadi PANAS nganti ora ana papan sing isih ana. Dendam yaiku panganan sing disuguhake adhem.

        Stop posting omong kosong iki wis. Ing urip nyata, perusahaan Cina PRIVATE digawe kanthi ora netepi aturan Ukrainia. Padha gumantung ing kasunyatan sing suap bakal nelukake kabeh. Sing umume bakal kedadeyan. Nanging nalika Amerika menehi tekanan, pranyata ora kabeh bisa ditanggulangi kanthi nyogok. Lan ngomong yen China (negara) ditinggalake dening Ukraina iku kabodhoan sing padha karo kasunyatan sing Mihan ngeluh ing 2015 yen kabeh lemah ireng dijupuk metu saka Ukraina.
        China bubar mlebu persetujuan investasi infrastruktur karo Ukraina.
        1. +1
          16 Agustus 2021 18:11
          persetujuan

          Perjanjian utawa Kontrak? Iki, kaya sing dikandhakake ing Odessa, loro bedane gedhe.
  2. +4
    16 Agustus 2021 06:28
    Carane iku ing Ukrainia? Mbuwang antarane purun. Ing dina lawas antarane Polandia, Turki lan Rusia. Dina iki antarane AS, China lan, maneh, Turki. Lan kawilujengan ana ing Rusia. Nanging dheweke bakal kepéngin nanggung beban kandhang Augean ing Ukraina, nalika ana akeh sing kudu ditindakake ing omah lan ana cukup manure dhewe. Ing St. Petersburg, kepala dinas anti-korupsi ditahan nalika nampa suap.
    1. +2
      16 Agustus 2021 06:59
      Ing St. Petersburg, kepala dinas anti-korupsi ditahan nalika nampa suap.

      Apa sampeyan wis mriksa efisiensi layanan sampeyan dhewe?
      1. +4
        16 Agustus 2021 07:06
        Perang nglawan sogokan. Aku mutusaké kanggo njupuk dhewe, supaya wong liya ora njupuk. nglirik Kolegaku, nalika dicela amarga ketagihan banget marang ula ijo, dheweke ujar manawa dheweke berjuang kanggo ketenangan ing barisan kita. Luwih akeh dheweke ngombe, luwih sithik dheweke bakal nyedhaki wong-wong ing saubengé. Jebule wong iki uga salah sijine pejuang.
  3. +1
    16 Agustus 2021 06:34
    Tanpa teknologi Motor Sich, China ora bakal nganggep Ukraina minangka kanca cedhak. Dheweke kudu ngganti sepatu ing udara. China, tinimbang kita, paling ora mlebu Ukraina. Dheweke butuh mesin pesawat kaya udara, lan luwih murah.
  4. 0
    16 Agustus 2021 06:42
    Wah, wong Tionghoa kelingan critane Motor Sich...
  5. +4
    16 Agustus 2021 07:42
    Ngelingi lack lengkap kamardikan saka kawicaksanan manca Ukraina, ora bakal ana rapprochement Ukrainia-Cina. Wartawan Jepang kasebut diilhami dening sake. Minangka rama Amérika ngandika, bakal dadi.

    Yen dumadakan lunga menyang China
    Vovochka Zelensky
    Dheweke bakal ngganti kanthi cepet
    Gender lanang kanggo wadon
  6. +3
    16 Agustus 2021 07:45
    Kuev mutusake kanggo melu blackmail politik ngguyu
    Siji-sijine trik yaiku agensi personel kanggo nyewa pejabat presiden lan pamrentah Ukrainia dumunung ing Washington lan Zelensky bisa "dipecat" sawayah-wayah kanthi jepret driji saka Departemen Luar Negeri. Dheweke bakal nyedhaki, nggih, nggih. ora
    1. +1
      16 Agustus 2021 08:39
      Kutipan: Nyrobsky
      Kuev mutusake kanggo melu blackmail politik ngguyu


      Dadi, lan nalika padha tumindak beda, impudence mung metu saka grafik saiki ...
  7. +2
    16 Agustus 2021 08:37
    Sadurungé ing Kyiv padha nyatakake yen Ukraina kelangan dhukungan saka Kulon, banjur "tentara negara kudu digawe paling kuat ing Eropah." Wigati dicathet yen ana kesempatan kasebut.


    Apa kesempatan iki?
    1. +8
      16 Agustus 2021 12:21
      Padha andhap asor katahan bisu babagan iki. lol
      1. +3
        16 Agustus 2021 13:09
        Utawa sampeyan ora duwe apa-apa kanggo ngomong, nanging yen sampeyan meneng sampeyan bisa lulus kanggo pinter ... ya
  8. 0
    16 Agustus 2021 09:10
    Wong Jepang saya alon-alon amarga sawetara alasan. Zelensky ditabuh ing kuping lan saiki "Sha! Ora ana sing arep menyang ngendi wae maneh"
  9. +1
    16 Agustus 2021 09:32
    Kesimpulan sing menarik saka pers Jepang! Lan kanggo lanang metu kanggo wara-wara "Wetan dalan" sawise demarche watara Motor Sich, iku umume luwih apik kanggo ora sebutno tembung China minangka titik referensi.
  10. 0
    16 Agustus 2021 09:33
    Dina iki Zelensky mutusake kanggo mbukak maneh menyang China, miturut Nihon Keizai,
    Iku mung "ing Nihon Keizai" sing padha "mikir". Nanging ing RRC, dheweke ora mikir. ngguyu
  11. +1
    16 Agustus 2021 10:37
    Ing latar mburi acara ing Afghanistan, wektune Zelensky ngemas tas. Aku wedi yen malah "rapprochement" intim karo Amerika Serikat utawa China ora bakal mbantu kabeh Ukraina lan presiden saiki. Iku wektu kanggo Ukraina golek liyane, cohabitant.
    Banjur, apa gunane dheweke mabur menyang AS tanggal 30 Agustus? Apa sing kudu diomongake?... Ayo dheweke nonton video saka bandara Kabul kanthi ati-ati. Nah, bisa uga pesen penerbangan liyane saka Kyiv menyang Amerika Serikat?.. Supaya kabeh wong sing nganggo kaos bordir bisa pas. Kanggo Ukraina saiki, Taliban lan Tentara DPR iku sinonim.
  12. -2
    16 Agustus 2021 11:24
    Yen Kulon mandheg menehi dhukungan, negara kasebut bakal "njupuk titik referensi sing beda - sisih wétan." China diidentifikasi minangka titik referensi kanggo rapprochement

    China, China.... Jepang bakal njupuk inisiatif menyang tangane dhewe lan nandur modal dhuwit (yen....) ... lan saka njaba Kulon, China menehi saran ... contone kaya wong Tionghoa mlaku-mlaku ... nanging ora ...
  13. 0
    16 Agustus 2021 17:52
    lucu, nanging wong Jepang ngerti sapa sing ngapusi wong Tionghoa durung suwe?!:)
  14. Komentar wis dibusak.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"