Review militèr

Renungan babagan kiriman Skuadron Pasifik 3rd. Apa salah karo Kementerian Maritim

268

Kaya sing wis dingerteni, Skuadron Pasifik kaping 2 saka Libava menyang Madagaskar ngetutake detasemen sing kapisah. Iki dipérang ing Tangier: limang kapal perang paling anyar, Laksamana Nakhimov lan sawetara kapal liyane ngubengi bawana Afrika, nalika detasemen kapisah miturut komando Laksamana Muda Felkerzam, kalebu Sisoy Agung, Navarin, telung kapal penjelajah, pitu pangrusak lan sangang transportasi, ngliwati Mediterania lan Terusan Suez. Dheweke kudu ketemu ing Madagaskar, luwih tepate, ing pelabuhan militèr Diego-Suarez, lan para penambang batu bara sing kudu nerusake kampanye mesthine teka ing kana.


Pasukan utama teka ing pesisir Madagaskar tanggal 16 Desember 1904. Lan banjur Z. P. Rozhdestvensky sinau babagan matine skuadron Pasifik 1st. Panglima Rusia pancen yakin yen ing kahanan kasebut pancen perlu kanggo pindhah menyang Vladivostok sanalika bisa.

Nanging, kabeh dadi rada beda, lan skuadron Pasifik 2 terus kampanye mung ing 3 Maret 1905 sabanjuré.

Apa sing nyebabake wektu tundha rong wulan setengah?

Ing kondisi teknis kapal


Mesthine, dalan ing saindhenging pesisir Afrika mbutuhake serangkaian karya pencegahan ing kapal saka Skuadron Pasifik 2nd. Anehe, prekara-prekara sing luwih elek karo detasemen khusus Felkerzam tinimbang karo pasukan liyane: kulkas ing Navarin rusak, pipa uap ing Almaz ora bisa dipercaya, lan kabeh iki mbutuhake perbaikan sing lengkap.

Kahanan kasebut saya tambah parah amarga nyatane Rusia diusir saka wilayah perairan Prancis. Z. P. Rozhdestvensky ngetung fasilitas ndandani Diego-Suarez, sing, sanajan ana ing pinggir geografi, isih dadi pelabuhan militer. Nanging dheweke lan Felkerzam kudu menyang Teluk Nosy Be, ing ngendi skuadron mung bisa ngandelake awake dhewe. Iki dadi perlu amarga protes Jepang, sing, kanthi dhukungan Inggris, meksa pamarentah Prancis nimbang maneh posisine.

Mesthine, ndandani kapal saiki ora bisa nundha skuadron nganti suwe. Z. P. Rozhestvensky dhewe nganggep manawa bisa ninggalake pesisir Madagaskar sing "ramah tamu" ing awal Desember 1904.

Sawise sinau babagan masalah teknis saka Detasemen Pisah, dheweke nundha metu menyang 1 Januari 1905. Banjur, sawise dadi luwih akrab karo negara kapal Felkerzam, dheweke maneh mindhah tanggal rilis menyang 6 Januari. Nanging iku kabeh.

Temenan, ing tanggal iki kapal saka skuadron Pasifik 2 wis cukup siap kanggo pindhah liwat Samudra Hindia?

Bisa diarani yen ora ana sawetara masalah organisasi sing ditemoni Z. P. Rozhestvensky, mula bisa uga ninggalake luwih awal. Kajaba iku, ana bukti (Semenov) yen ing kapal Felkersam, sadurunge skuadron digabung, ndandani saiki wis rampung, kaya sing diucapake, tanpa ati-ati, amarga dheweke yakin yen sawise mati Pasifik 1 ora bakal ana. terus kampanye, sing tegese ora bakal kesusu.

Mangkono, mbok menawa Skuadron Pasifik kaping 2 bisa ninggalake luwih awal saka 6 Januari, nanging ing kasus apa wae, alasan teknis ora nundha ngluwihi periode kasebut.

Resmi sejarah mratelakaken bilih dhawuh kangge jangkar, dhawuh kangge kapal batu bara, lsp, punika manawi boten kedadosan, ing tanggal 6 Januari regu kita badhe nglajengaken lampahipun.

Ing nyedhiyakake skuadron karo batu bara


Metu saka skuadron Pasifik kaping 2 ing 6 Januari diganggu dening keputusan saka Hamburg-American Line, sing kontrak dirampungake kanggo pasokan batu bara kanggo skuadron kasebut.

Komisaris pangareping perusahaan iki kanthi ora sengaja ngumumake yen ana hubungane karo aturan netralitas "anyar sing diumumake" dening Inggris, yaiku, larangan nyuplai kapal menyang teater perang ing koloni Samudra Hindia, ing Selat. Malaka, Segara Cina Kidul lan Timur Jauh, perusahaan ora gelem nyuplai batu bara menyang skuadron Rusia, kajaba ing perairan netral, mula ora ana omongan babagan ngisi ulang batubara ing segara.

Sawise nampa "kejutan" kasebut ing 6 Januari, Z. P. Rozhestvensky langsung nglaporake menyang St. Rembugan langsung diwiwiti karo pamaréntah Jerman lan karo wakil saka Hamburg-American Line, nanging padha dawa lan angel, supaya konsensus perlu mung ing pungkasan Februari.

Nanging, ora bakal salah yen nganggep manawa Skuadron Pasifik kaping 2 bisa ninggalake Madagaskar luwih awal tinimbang akhir Februari - awal Maret. Mesthine, keputusan Hamburg-American Line kaya bolt saka biru. Sawise nampa batu bara kanggo kapal perang lan transportasi, skuadron kita ora bisa njupuk maneh, lan penambang batu bara Jerman duwe 50 ton batu bara, sing dianggep Z. P. Rozhestvensky. Tanpa iki sèket ewu ton, komandan Russian ora bisa nerusake kampanye.

Nanging kabeh titik yaiku yen para penambang batu bara Jerman ora mung siji-sijine sumber sing bisa entuk batu bara iki.

Z. P. Rozhdestvensky nglapurake marang St. Petersburg, yen dheweke arep nerusake kampanye ora luwih saka seminggu, lan takon, yen gagal rembugan karo Hamburg-American Line, kanggo nyewa para penambang batubara liyane ing Saigon lan Batavia. Iku cukup bisa yen kaputusan kuwi wis digawe ing St.

Lan bisa dianggep yen ing 13-16 Januari Z. P. Rozhdestvensky bisa uga mbatalake pasukan sing dipasrahake marang Samudra Hindia.


Ing kene bisa dibantah manawa upaya ndarbeni batu bara kanggo nyedhiyakake skuadron Pasifik kaping 2, sing nyedhaki pesisir Annam, gagal.

Nanging sampeyan kudu ngerti yen iki kedadeyan minangka asil saka "maneuver komersial" sing menarik dening Inggris, sing nglarang pedagang kanggo ngekspor batu bara kajaba karo sertifikat saka panguwasa lokal sing ora dimaksudake kanggo kapal Rusia. Nanging, larangan iki muncul mung sawise kapal Z. P. Rozhdestvensky mlebu ing Samudra Hindia lan ngliwati Singapura.

Nalika isih ngadeg ing cedhak Madagaskar, isih bisa tuku batu bara ing Saigon utawa Batavia.

Kajaba iku, kudu dimangerteni manawa skuadron kasebut ngobong akeh batubara sajrone 2,5 sasi manggon ing Madagaskar, lan yen wis maju ing pertengahan Januari, mula batu bara iki bakal tetep ana ing pembuangan.

Nanging ora ana sing ditindakake: masalahe yaiku ing ibukutha sisih lor kita ora weruh alesan kanggo gerakan cepet saka skuadron Pasifik kaping 2 menyang Vladivostok.

Babagan posisi Kementerian Maritim


Wis tanggal 7 Januari 1905, Z. P. Rozhestvensky nampa dhawuh langsung saka St. Petersburg: nginep ing Fr. Madagaskar nganti luwih kabar. Lan padha kaya mangkene: komandan didhawuhi ngenteni nyedhaki detasemen Dobrotvorsky cedhak Madagaskar, sing basis saka kapal penjelajah lapis baja Oleg lan Izumrud.

Kanggo Skuadron Pasifik kaping 3, St Petersburg ninggalaken kaputusan kanggo ngenteni utawa ora kanggo Z.P Rozhestvensky.

Detasemen Dobrotvorsky gabung karo pasukan utama mung tanggal 2 Februari, nanging skuadron kasebut ora pindhah. Mesthine, kapal-kapal sing mentas teka mbutuhake sawetara wektu kanggo ngatur. Ing Oleg padha, boiler padha alkalized lan ngisor wis di resiki. Nanging sing paling penting ora iki, nanging kasunyatan manawa persetujuan kanggo nyedhiyakake skuadron Pasifik kaping 2 karo batu bara sajrone transisi luwih lanjut durung rampung.

Sing, ternyata cukup menarik.

Yen ing St. Petersburg ing wiwitan wulan Januari, nalika nampa kabar kegagalan Jalur Hamburg-American, dheweke bakal langsung nyewa transportasi lan tuku batu bara ing Saigon lan Batavia, mula negosiasi (kesepakatan) kaya ngono bakal entuk kesempatan. saka sukses.

Yen ing St. Petersburg dheweke bakal tuku batu bara mengko, ing pungkasan Januari - awal Februari, malah banjur batu bara iki bisa dituku, lan skuadron Pasifik kaping 2 bisa mangkat menyang Samudra Hindia ora luwih saka 7-9 Februari. sanalika padha siap kanggo kapal kampanye Dobrotvorsky.

Nanging, Kamentrian Angkatan Laut milih kanggo nindakake rembugan rumit lan dawa karo Hamburg-American Line, sing nundha budhal saka skuadron kita nganti awal Maret.

Apa St. Petersburg ora tumindak kanthi semangat?

Ketoke, ana rong alasan kanggo iki.

Siji, Aku kaya pracaya iku secondary, iku Hamburg-American Line wis mbayar kanggo batu bara, lan iku ora bakal dadi gampang kanggo mbalekake jumlah dituduhake saka Jerman ing pamindhahan. Mulane, perlu golek dana tambahan kanggo akuisisi maneh batu bara.

Alasan liya, lan sing utama, yaiku carane terus perang ing segara katon saka Admiralty Spitz.

Cukup, wiwitane skuadron Pasifik kaping 2 dikirim kanggo nylametake 1st, sing nyambung karo armada Rusia entuk kauntungan numerik lan katon bisa nguwasani segara. Nanging Pasifik 1 mati. Z. P. Rozhdestvensky lan Kementerian Angkatan Laut kanthi bener percaya yen Skuadron Pasifik 2 ora bisa ngalahake armada Jepang lan entuk dominasi ing segara.

Nanging kesimpulan saka kasunyatan iki digambar dening wong-wong mau langsung ngelawan.

Z. P. Rozhestvensky percaya yen skuadrone kudu cepet-cepet menyang Vladivostok karo pasukan sing kasedhiya, lan saka ing kono kanggo tumindak ing komunikasi mungsuh, ngindhari, yen bisa, perang umum. Komandan Skuadron Pasifik kaping 2 kanthi bener percaya yen sawise perang karo kapal Port Arthur, sawise pangkalan dawa ing pangkalan improvisasi ing Kapuloan Elliot, pasukan utama Jepang. armada adoh saka kondisi teknis sing paling apik, sanajan ora ngalami karusakan sing signifikan nalika perang. Munculé skuadron Pasifik 2nd bakal meksa Jepang kanggo njaga pasukan utama ing ajiné, ora bakal ngidini kanggo nindakake ndandani serius kanggo kapal, lan, pungkasanipun, bakal nggawe angel kanggo nyegat pasukan utama saka Rusia. skuadron, "bajak laut" ing komunikasi antarane bawana lan Jepang. Lan Z. P. Rozhestvensky ora nyetel tugas liyane kanggo pasukane, nyadari kelemahane ing ngarepe armada Jepang.

Nanging, strategi iki ora cocog karo St. Dheweke pengin perang umum sing menang lan dominasi ing segara. Lan, amarga Pasifik kaping 2 ora duwe daya sing cukup kanggo iki, mula kudu dikuatake karo kapal saka skuadron Pasifik kaping 3. Persis sing Z. P. Rozhestvensky categorically nolak sak preparation saka Pasifik 2.

Nanging Pasifik kaping 3 ninggalake Libau mung tanggal 3 Februari 1905.

Dadi kenapa St. Petersburg kudu cepet-cepet nang endi wae ing masalah batu bara?

Iku mung digawe pangertèn kanggo mbukak nang endi wae, kanggo urgently tuku batu bara yen St Petersburg sarujuk lan disetujoni strategi Z. P. Rozhestvensky. Iki ora rampung.

Akibaté, kaya sing kasebut ing ndhuwur, Skuadron Pasifik kaping 2 ninggalake Madagaskar mung tanggal 3 Maret.

A alternatif sethitik


Mbayangno sedhela yen kanthi mukjizat Zinovy ​​​​Petrovich bisa gawe uwong yakin panguwasa dhuwur babagan perlune gerakan cepet saka Pasifik 2 menyang Vladivostok. Ing St Petersburg, padha tegang, dheweke bakal nemokake batu bara, lan ing tengah-tengah wulan Januari, kapal kita pindhah saka Nosy Be menyang Kamrang.

Apa sing bisa sabanjure?

Ing kasunyatan, transisi saka Madagaskar menyang Kamrang butuh 28 dina, mula kudu diarep-arep, sawise ninggalake Nosy Be ing endi wae tanggal 15 Januari - 12 Februari, skuadron Rusia wis rampung ing Kamrang. Sawise ngentekake 10-12 dina kanggo ndandani lan latihan tempur, Pasifik 2 ora bisa nerusake terobosan paling ora 22-24 Februari.

Kaya sing sampeyan ngerteni, nyatane, dheweke nindakake kampanye pungkasan tanggal 1 Mei lan, 13 dina sabanjure, tanggal 14 Mei, dheweke mlebu perang, sing dadi fatal kanggo dheweke.

Mangkono, yen skuadron wis ninggalake pesisir Annam ing Februari 22-24, banjur ing Maret 7-9 iku wis ing Selat Korea.

Nanging, yen ngimpi rampung lan mbayangno yen Z. P. Rozhestvensky bakal bisa ninggalake Madagaskar ing tanggal 1 Januari, kaya sing bakal ditindakake, mula skuadrone bakal mlebu ing Selat Korea paling ora tanggal 23 Februari.

Apa sing bisa nyebabake owah-owahan kasebut?

Ing negara armada Jepang ing awal taun 1905


Dear naval_manual, ing salah sawijining artikel babagan Perang Rusia-Jepang, nuduhake wektu lan wektu kanggo ndandani pasukan utama Armada Gabungan:

"Mikasa" - 45 dina (Desember 1904 - Februari 1905);
"Asahi" - 13 dina (November 1904);
Shikishima - 24 dina (Desember 1904);
"Fuji" - 43 dina (Desember 1904 - Februari 1905);
"Kasuga" - 36 dina (Desember 1904 - Januari 1905);
"Nissin" - 40 dina (Januari - Februari 1905);
"Izumo" - 21 dina (Desember 1904 - Januari 1905);
"Iwate" - 59 dina (Desember 1904 - Februari 1905);
"Yakumo" - 35 dina (Desember 1904 - Januari 1905); 13 dina (Maret-April 1905);
"Azuma" - 19 dina (Desember 1904), 41 dina (Maret-April 1905);
"Asama" - 20 dina (Desember 1904);
"Tokiva" - 23 dina (November-Desember 1904), 12 dina (Februari 1905).

Mesthine, Jepang duwe peralatan militer kelas siji, umume Inggris, lan wis dilatih kanthi apik kanggo nangani.


Nanging kahanan operasi sing paling angel.

Wiwit awal taun 1904, kapal penjelajah Jepang terus menyang segara, ngentekake sumber daya. Kapal perang Skuadron uga akeh banget, nanging sanajan mung ngadeg ing Elliot, dheweke isih tetep siyap kanggo nyegat skuadron Port Arthur yen ana terobosan.

Conto buku teks akibat saka sikap kasebut marang materi yaiku cruiser Novik. Gagasan galangan kapal Jerman meh ora bisa disalahake amarga kualitas konstruksi sing ora apik, lan kasunyatan manawa kapal kasebut meh tansah siap kanggo lelayaran sajrone pengepungan Port Arthur lan pindhah menyang segara kanthi dikarepake menehi kesaksian babagan persiapan sing apik saka stoker. lan kru mesin.

Nanging karya kanggo nyandhang lan luh nyebabake kasunyatan sing sawise perang 28 Juli 1904 ing Shantung, pembangkit listrik cruiser "ambruk" - kulkas rusak, pipa ing boiler bledosan, "pucuk uap" diamati ing mobil. , lan konsumsi batu bara tambah saka diwènèhaké 30 kanggo 54 ton saben dina, senajan banjur ing macem-macem ngukur iku bisa kanggo ngurangi dadi 36 ton. Ing wayah wengi sawise perang, Novik ora bisa ngetutake Askold, kahanan cruiser kaya sing ing sawetara titik loro saka telung mobil kudu mandheg, lan masalah serius diamati ing 5 boiler saka 12 kasedhiya. .

Dadi, Jepang, kanthi kabeh bakat sing ora diragukan, ora dadi supermen, lan pasukan utama Armada Bersatu ing pungkasan taun 1904 mbutuhake perbaikan sing penting. Ing wektu sing padha, ngerti babagan persiapan sing paling serius kanggo kampanye Skuadron Pasifik 2, Jepang ngarep-arep meh saben dina, ngakoni kemungkinan muncul ing taun 1904. Patut, diputusake, wiwit awal Nopember 1904, ngirim sawetara kapal kanggo ndandani supaya bisa mulihake kemampuan tempur paling ora bagean saka pasukan utama Armada Gabungan kanthi perang sing nemtokake.

Tegese, ing kasunyatan, kapal lapis baja H. Togo lan H. Kamimura entuk istirahat gedhe antarane pati skuadron Pasifik 1 lan perang ing Tsushima. Heihachiro Togo mrentahake pasukan utamane bali menyang Jepang tanggal 11 Desember 1904, mula tanggal 15 Desember Mikasa berlabuh ing Kure. Sebagéyan gedhé kapalé didandani ing Januari-Februari 1905, lan Yakumo lan Azuma didandani maneh ing Maret-April. Kapal perang liyane lan kapal penjelajah lapis baja saka detasemen tempur 1 lan 2 duwe kesempatan wiwit akhir Februari nganti Mei 1904 kanggo mulihake katrampilan tempur kanthi nindakake latihan intensif. Ing Mikas sing padha, sing bali menyang layanan ing 17 Februari 1905, tembakan laras reguler ditindakake, lsp.

Ora ana sangsi manawa latihan tempur sing ditindakake wiwit wulan Februari nganti Mei 1905 ora mung mbalekake efektifitas pertempuran kapal Jepang, sing ilang nganti sawetara amarga butuh wektu mandheg kanggo ndandani, nanging uga diunggahake menyang dhuwur anyar. .

Nanging yen skuadron Rusia muncul ing Selat Korea ora ing pertengahan Mei, nanging ing pungkasan Februari - awal Maret, Jepang ora bakal duwe kesempatan kuwi. Ora adoh saka kasunyatan manawa kabeh kapal detasemen tempur 1 lan 2, umume, bakal didandani lan bisa mlebu perang - elinga yen Yakumo lan Azuma didandani maneh ing Maret-April.

Mênawi ugi wontên pawartos bab Skuadron Pasifik kaping 2 ingkang nilar Madagaskar, manawi kalampahan wontên ing patengahan wulan Januari 1, mêksa anggènipun Jêpan wêwatesi anggènipun nyambutdamêl kapal ingkang dipun dandosi. Nanging ing kasus apa wae, sanajan armada Jepang wis bisa mulihake kemampuan tempur kanthi teknis, meh ora ana wektu kanggo latihan tempur.

Lan - sing ngerti? Mbok menawa, ing kasus iki, skuadron Rusia bisa, miturut pangarepan Z. P. Rozhestvensky, "tekan Vladivostok kanthi mundhut sawetara kapal."

temonan


Intine, armada Rusia ngadhepi pilihan sing menarik.

Sampeyan bisa nyoba kanggo break liwat kanggo Vladivostok ora luwih saka Februari - awal Maret 1905, nilar skuadron Pasifik 3rd, ing pangarep-arep sing Jepang ora duwe wektu kanggo mulihake kemampuan tempur armada sawise pengepungan Port Arthur.

Z. P. Rozhestvensky cenderung menyang pilihan iki.

Sampeyan bisa ngenteni Pasifik kaping 3, sing bakal nguatake armada kita nganti sawetara, nanging ing wektu sing padha uga menehi wektu Jepang kanggo nyiapake kanthi apik lan ketemu karo Rusia ing puncak pertempuran.

Akibaté, Kementrian Maritim njupuk keputusan kasebut.

Ing mratelakake panemume, Z. P. Rozhestvensky ternyata pancen bener ing perkara iki.

Ing artikel "Ing kualitas shooting skuadron Rusia ing perang Tsushima", Aku teka ing kesimpulan yen efektifitas geni saka skuadron Pasifik 3rd dadi cedhak nol.

Lan pancen, ora ana siji hit saka cangkang 254-mm sing direkam ing wektu, 120-mm - 4 lembar, nanging sawetara, bisa uga, kena Jepang saka "Pearl" utawa "Emerald", 229-mm - siji. kenek. Mesthi wae, sawetara cangkang 152-mm lan 305-mm tartamtu nyerang Jepang saka Nicholas I.

Nanging sanajan iki, meh ora ana kapal perang lawas sing bisa ngiyataken skuadron Pasifik kaping 2 nganti bisa ngimbangi latihan tempur Jepang sing dawa nalika ngenteni reunifikasi skuadron Rusia. Lan, ing umum, akurasi kapal penggedhe Nebogatov ing mangu gedhe.

Kaya sing sampeyan ngerteni, nalika tanggal 14 Mei, Jepang meh ora nggatekake kapal saka Skuadron Pasifik kaping 3, lan ing tahap katelu sing padha cukup cedhak karo Jepang kanggo nindakake geni sing efektif. Nanging, ing tahap kaping telu, sajrone 1 jam 19 menit, mung 9 cangkang sing kena pengaruh Jepang. Ing tahap pisanan perang, sing mung sawetara menit maneh, ana 62 wong.


Mangkono, Kajaba saka kapal Nebogatov ora Ngartekno nambah daya geni saka 2nd Skuadron Pasifik.

Skuadron Rusia mlebu perang Tsushima, nglumpukake maksimal kapal sing bisa diwenehake Armada Baltik, lan persiapan artileri apik banget. Sing terakhir iki dikonfirmasi loro dening statistik hits ing kapal Jepang, lan dening panemu saka pengamat Inggris sing ing kapal Jepang, lan Jepang piyambak.

Nanging ora ana sing nylametake skuadron Rusia saka kekalahan.

Sayange, faktor sing nemtokake yaiku: tingkat materiel lan latihan para pelaut Jepang.

Yen terobosan skuadron Pasifik kaping 2 ditindakake ing pungkasan Februari - awal Maret 1905, mula Jepang bakal ketemu karo Rusia sing adoh saka kahanan sing paling apik. Iki, mesthi, ora menehi pelaut kita kesempatan kanggo kamenangan, nanging mbok menawa padha bisa "tahan" perang lan pindhah menyang Vladivostok, paling karo bagean utama saka skuadron.

Lan mbok menawa ora. Nanging ing kasus apa wae, terobosan sadurunge menehi armada kita kesempatan sing ora ana ing perang Tsushima sing nyata.

PS
Ing preparation artileri saka 2nd Pacific Squadron


Ing artikel dening A. Rytik sing dihormati "Tsushima. Faktor Akurasi Artileri Rusia" Dituduhake yen skuadron Rusia nindakake tembakan kaliber pungkasan ing Madagaskar ing Januari, lan laras tembak ing Cam Ranh, 3–7 April 1905.

Saka iki disimpulake:

"Mangkono, 4 sasi wis liwati saka tanggal shooting praktis pungkasan menyang Tsushima. Iku cukup wektu kanggo ilang sawetara katrampilan sing bisa kita entuk.

Nyatane, masalah latihan artileri saka skuadron Pasifik 2 lan 3 durung diungkapake kanthi lengkap.

Dadi, contone, mungsuh dihormati nyebataken bilih ing Madagaskar shooting wis digawa metu ing jarak ora luwih saka 25 kabel, nalika akeh perwira saka 2 Pasifik Skuadron nuduhake jarak luwih. Letnan Malechkin, perwira artileri senior "Sisoy the Great", ing paseksi marang Komisi Penyelidikan, nglaporake:

“Pemotretan ditindakake kanthi jarak sing adoh, kira-kira, wiwit saka 70 taksi. lan nganti 40 cab., nanging "Sisoy the Great" biasane diwiwiti saka 60 cab. saka 12 "bedhil, lan saka 50 taksi. saka 6" bedhil, amarga sudhut elevasi bedhil ora ngidini nggunakake sawetara tabular luwih gedhe.

Perwira artileri senior "Eagle", Shamshev, nedahake: "jarak paling gedhe yaiku 55, sing paling cilik yaiku 15 kabel." Perwira senior "Admiral Nakhimov" Smirnov nyebutake, sanajan luwih cilik, nanging isih ngluwihi 25 kabel, jarak kasebut: "tembakan kasebut dumadi ing jarak 15-20 taksi. kanggo artileri cilik lan 25-40 taksi. kanggo sing gedhe. Nanging ing kene kita bisa nganggep manawa ana sawetara jinis istirahat kanggo bedhil Nakhimov lawas.

Uga dikenal sing sawetara latihan artileri ing skuadron Rusia njupuk Panggonan malah sak transisi pungkasan kanggo Tsushima.


Nanging, isi saka latihan iki ora dingerteni kanggo kula, lan, mbok menawa, padha dileksanakake tanpa murub, malah yen laras.

Mesthine, skuadron Rusia ing wiwitan perang ing Tsushima nuduhake akurasi sing luar biasa, sing nuduhake latihan tempur sing dhuwur banget. Mulane, ing mratelakake panemume, iku pancene mokal kanggo pirembagan bab skills "sawetara lan bingung" saka gunners Russian. Nanging aku setuju karo A. Rytik sing dihormati sing nindakake tembakan kaliber meh 4 sasi sadurunge ketemu karo mungsuh, ing kasus apa wae, katon aneh lan konyol.

Nanging, jawaban kanggo ngapa kedadeyan kasebut gampang banget.

Kasunyatane yaiku Z.P. Rozhdestvensky wiwitane ora duwe tujuan kanggo nindakake latihan artileri skala gedhe ing Madagaskar. Kados ingkang sampun kasêbut ing nginggil, anggènipun badhe majêng, rumiyin ing wulan Dhésèmber 1904, lajêng ing tanggal 1 Januari 1905, tuwin pranyata kapal-kapal Felkerzam botên sagêd ambêkta dhawuh, ing tanggal 6 Januari 1905. Nanging, sawise kang ditahan, langsung nglarang kanggo nerusake lelampahan, lan banjur ana masalah karo batu bara, kang Petersburg isih ora bisa mutusake masalah.

Sajroning mangsa kepeksa ing Madagaskar, adoh saka kahanan urip sing paling apik, ing pangaribawa saka kabar pati Skuadron Pasifik 1, semangat skuadron tiba kanthi cepet, para kru dadi longgar. Z. P. Rozhdestvensky nindakake apa sing bakal ditindakake komandan ing panggonane: kanthi lengkap karo paribasan "apa wae sing ditindakake dening prajurit, yen mung ... dheweke disiksa", dheweke melu kursus kanggo latihan "pertempuran lan politik" kanggo skuadron.

Kanthi mengkono, Z. P. Rozhestvensky ora ana risiko apa-apa. Ya, umume kapal-kapal kasebut njupuk stok cangkang latihan sing digawa, nanging dheweke ngenteni replenishment amunisi - mesthine bakal dikirim dening transportasi Irtysh. Mangkono, latihan ing Madagaskar ora bisa nyegah Z. P. Rozhdestvensky nindakake tembakan kaliber liyane, ujare, ing endi wae ing Kamrang.

Nanging, nalika tembak Januari wis mati, lan tanggal 26 Februari Irtysh teka ing Nosy Be, jebule ora ana amunisi. Ing paseksi Z. P. Rozhdestvensky marang Komisi Investigasi, iki diucapake kaya ing ngisor iki:

"Aku dijanjekake bakal ngirim amunisi transportasi Irtysh kanggo latihan shooting, nanging, sawise skuadron lelayaran saka Segara Baltik, saham sing ditampa saka pabrik entuk tujuan sing beda."

Ing wektu sing padha, amunisi urip ing Kakaisaran Rusia saya kurang.

Dheweke ora cukup kanggo Skuadron Pasifik 1, mula dheweke kudu nggunakake cangkang wesi sing wis dibuwang. Dheweke uga kurang ing Vladivostok.

Njupuk menyang akun kasunyatan sing Z. P. Rozhdestvensky, mesthi, ora nyana asor ngremekake ing Tsushima, nanging pracaya sing bakal bisa kanggo "tahan" geni Jepang lan isih pindhah menyang Vladivostok, lan banjur operate saka ing kono, kang ora bisa mbayar. kanggo nglampahi kasedhiya dheweke duwe amunisi kanggo latihan.

Akibaté, ing Kamrang, Skuadron Pasifik kaping 2 kepeksa mbatesi mung tembakan laras.

Sapa sing kudu disalahake amarga kasunyatan manawa Pasifik kaping 2 ora nampa pasokan sing dibutuhake ora jelas.

Sejarah resmi percaya yen ana sawetara kesalahpahaman, nanging apa? Dina iki angel ngomong.

Siji bab tartamtu - Z. P. Rozhestvensky ora pisanan ngrancang latihan gedhe ing Madagaskar, lan nalika dheweke mutusake kanggo nindakake, dheweke ora mbayangake manawa dheweke ora bakal duwe kesempatan liyane kanggo nindakake tembakan kaliber kanthi cangkang latihan.

Diterusake...
Pengarang:
268 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. utara 2
    utara 2 18 Agustus 2021 05:01
    +2
    Kamentrian Angkatan Laut ora mikir kanthi sia-sia - yaiku nalika kapal perang Rusia duwe dalan saka Prusia lan nalika kapal kasebut ora nganggo bedhil.
    tentara meriem, sukses lan kamenangan saka armada Russian mung nyengsemaken, nanging nalika mobil lan artileri rifled katon ing kapal tinimbang layar, kasil lan kamenangan saka armada Russian dadi meh nul.
    Lenin bakal ngomong babagan kahanan kaya ngono - dheweke sinau, sinau lan sinau maneh ... Nanging kanggo sapa lan kepiye dheweke sinau, yen sajrone mesin lan artileri rifled para pelaut
    ana sawetara wong sing melek ing kapal, lan akeh admiral sing kudu ngerti owah-owahan kasebut mung lawas ...
    1. Kote Pane Kohanka
      Kote Pane Kohanka 18 Agustus 2021 05:42
      +1
      Thanks kanggo Andrey kanggo aspek mangertos! Intine, aja nganti mbantah. nggih!
    2. Maxim G
      Maxim G 18 Agustus 2021 08:38
      +5
      Utawa padha nyengsemaken amarga padha perang karo Turki lan Swedia, lan ora karo Inggris, contone.
    3. dingerteni
      dingerteni 18 Agustus 2021 19:55
      +2
      Sayange, versi tradisional crita kasebut minangka bagean saka fiksi, bagean saka fiksi non-ilmu. Crita tradhisional njedhul ing jahitan, ngganggu. Nanging, siji bab pleases, alternatif paling majeng ing trek tengen.
    4. Pilat2009
      Pilat2009 16 Oktober 2021 19:33
      0
      Quote: utara 2
      yen sak mesin lan rifled artileri para pelaut
      ana sawetara wong melek ing kapal

      Ana sesi latihan khusus kanggo nglayani kendaraan lan artileri. Saben rekrut ing 2 taun bisa dadi prajurit. Dene sing kalah, mung ana 2 - ing Segara Kuning lan ing Tsushima. Kajaba iku, ora ana kapal siji. kacemplung ing Segara Kuning.
  2. hohol95
    hohol95 18 Agustus 2021 05:40
    + 11
    Ora ana batu bara. Ora ana projectiles. Lan berjuang sak karepmu...
    Lan tsar-bapak bakal ndedonga kanggo kabeh wong !!!
    1. antivirus
      antivirus 18 Agustus 2021 14:08
      0
      penulis ora sebutno - padha sambungan akses kanggo awak Nick2 + budget (militer lan liyane, kalebu railway) + kanggo mindhah saingan adoh saka Nick2 wis pakurmatan lan kamulyan lan silihan preferensial ing bank-bank Republik Ingushetia lan ZEurope.
      + Penolakan Zheltorossia yaiku transfer kabeh lan kabeh biaya menyang wilayah Amur.
      + Ninggalake China apik kanggo predator liyane. Ana sing bisa nampa suap ing St Petersburg kanggo mbebasake ruang.
      + Piyé tanggepané wong Balkan? marang AB-Hungary karo kang dadi kanca?
      + Carane bakal VBrit sekutu?
      + kepiye nyuplai skuadron kaping 2 lan 3 ing Vladik sing dikunci? -dening Railway Trans-Siberia? Utawa bakal manuk camar mabur?
      +
      ++
      kosong - ing artikel, akun cangkang lan kaliber,
      perang mbutuhake asil lan kudu digunakake, diowahi dadi dhuwit.
      GETIH MALIK EMAS KARO OPERASI TANGAN. ... KARO OPERASI TANGAN ... kamenangan ing perang dadi rasa ora puas lan revolusi .... ana sing butuh.

      bab banget angel - raos setya.
    2. dingerteni
      dingerteni 18 Agustus 2021 20:03
      -1
      Ora cangkang?
      Utawa luwih tepate, "ringan" lan dilengkapi bubuk ireng?
      Ing perang Jutland, Inggris nggunakake cangkang waja-tindik kapenuhan wêdakakêna ireng karo daya lan utama, lan ora nangis bab iku.
      Ing Perang Dunia I, Inggris 12 "cangkang paling entheng, lan ing ngendi nangis?
      Lan tsar, bapak, bangkrut negara kasebut, njupuk aset kasebut, lan kanthi tenang mrentah Inggris nganti 1936.
      1. hohol95
        hohol95 18 Agustus 2021 21:23
        +3
        Babagan kekurangan batu bara domestik ing armada - apa sampeyan duwe bantahan?
        Lan ing ngendi cangkang sadurunge perang?
        Napa tembak lan latihan liyane arang ditindakake minangka bagean saka skuadron?
        Inggris ora nangis babagan kualitas cangkang, nanging nangisi kanca-kanca sing wis mati !!!
        Mangkono uga pilot tempur Inggris. Dikirim ing taun 1939 menyang Prancis. Ditampa kanggo kartrid pesawat sing digawe nalika Perang Dunia I ...
  3. Ryaruav
    Ryaruav 18 Agustus 2021 06:23
    0
    karo sekutu kaya Prancis, ora perlu mungsuh
    1. Maxim G
      Maxim G 18 Agustus 2021 08:20
      +6
      Kepiye carane? Prancis kudu perang kanggo Tsar Nikolasha? Nalika dheweke nunggang rubah lan gagak pucuk?
      1. Andrey saka Chelyabinsk
        18 Agustus 2021 12:01
        +3
        Kutipan: Maxim G
        Kepiye carane?

        Inggih, padha bisa ngidini wong menyang saluran banyu
        1. Maxim G
          Maxim G 18 Agustus 2021 15:53
          0
          Kanggo apa? Kanggo ngrusak hubungan karo Inggris?
          Acara REV wis nuduhake yen Rusia minangka sekutu ora bisa ditindakake.
          1. Andrey saka Chelyabinsk
            21 Agustus 2021 12:03
            0
            Kutipan: Maxim G
            Kanggo apa? Kanggo ngrusak hubungan karo Inggris?
            Acara REV wis nuduhake yen Rusia minangka sekutu ora bisa ditindakake.

            ya wis. Dadi bangkrut sing sanalika dheweke kelangan armada sing ngancam Inggris, sih-rahmat langsung mrengut, lan banjur Entente.
            1. Maxim G
              Maxim G 21 Agustus 2021 12:05
              +1
              Ing Prancis, sawise padha weruh apa sekutu lan wiwit bisa luwih cedhak karo Inggris).
            2. lodochnik2000
              lodochnik2000 21 Agustus 2021 12:19
              0
              lemah kanggo sekutu - cocok kanggo vassal.
              1. Komentar wis dibusak.
    2. dingerteni
      dingerteni 18 Agustus 2021 20:14
      +2
      Apa sampeyan ora seneng "Tsesarevich"?
      Ora cukup pamindahan banyu?
      Dadi iki ora pratelan kanggo Prancis.
      Ora ana watesan babagan syarat pamindahan - bisa entuk "Patri".
      Klaim "Bayan"?
      Adhedhasar tujuan, ing pamindahan sawijining, cruiser pengintaian apik.
      Waja ora krupp, nanging harvey?
      Dadi ing antarane wong Jêpan, saka papat kang diarani prau pêrang modhèrn, loro padha nganggo harvey, lan mung kapal andalan sing krupp.
      Nanging, karo "Azuma" padha mbantu.
      Lan supaya proyek gagal.
      Lan ora armadillo - gaman sing ringkih.
      Lan dudu cruiser - kacepetan ora sopan.
      Lan Prancis nggawe luwih elek.
      Ing karya ing kapal penjelajah kelas Asama, S.A. Balakin lan A.S. Aleksandrov nulis yen ing taun-taun RYA, Azuma ora berkembang luwih saka 16 knot, lan malah ing wektu sing cendhak.
      Sing, kanggo dangu, ora luwih saka 15 knots.
      Lan njupuk menyang akun kakehan bahan bakar ageng karo kang kabeh kapal Jepang ngetik perang, ora luwih saka 14 knots.
      1. mbayar
        mbayar 20 Agustus 2021 06:13
        +2
        Kutipan saka ignoto
        Apa sampeyan ora seneng "Tsesarevich"?

        Dheweke dhewekan.
        Tinimbang "Bayan" siji bisa pesen siji liyane padha.
        Lan supaya cruisers ing Jerman ora siji saka saben jinis, nanging loro. Luwih apik, telu.
        A "Novikov" f. Shihau wis siap nganti 4 pcs. kanggo Rusia kanggo mbangun. Lan aku wis rampung!
        Lan ing Amerika, tinimbang Varyag, loro Retvisan kudu didhawuhi, luwih-luwih amarga Krump pengin njaluk pesenan kanggo kapal perang loro lan kapal penjelajah loro.
        Lan ing pungkasan taun 1903 bakal duwe skuadron lengkap ing Timur Jauh, ngluwihi kabeh armada Jepang ing pasukan utama.
        Lan perang mung ora bakal kelakon.
        Lan Liaodong lan Manchuria mesthi tetep karo kita.
        Lan Korea bakal condong menyang protektorat Rusia.
        Lan kabeh rencana liyane (banget grandiose) Alexander-3 bakal duwe kesempatan kanggo dileksanakake.
        Lan ing Balkan, ora ana sing bakal mangu-mangu sawise sing tangane kanggo nyekel.
        Lan Jerman lan Austria-Hongaria ora bakal ilang pakurmatan, lan mbok menawa Uni bakal urip maneh - Triple.
        Lan Jerman ing WWI bakal ing sisih wétan ora mungsuh lan anggota Entente, nanging ndhukung, nanging partner netral ... Lan bakal muter loro Prancis ing tanah lan Inggris ing segara ... karo Inggris ing pungkasan. phase kita bisa bantuan - ora tanpa kapentingan.
        Lan selat karo Konstantinopel bakal ditampa tanpa akeh alangan.
        Lan Timur Jauh wiwit iku bakal padhet pedunung lan ekonomi makmur.

        ... Nanging ing dhampar dudu wong sing dibutuhake dening Rusia.
        Kabeh pikirane raja mung babagan lair saka ahli waris, bal, parade lan mabur nganggo crane ... nuwun sewu, prau lelungan ing yacht "Standar".

        Kabeh sing bisa ditindakake salah kanggo persiapan perang wis rampung.
        Lan utang Republik Ingushetia kanggo Rothschilds sawise perang gunggungipun astronomi 11 milyar rubles emas - jumlah meh irrevocable.
        ... Revolusi, konstitusi, WWI, maneh revolusi lan ... ruang paling ngisor saka Ipatiev House.
        Nyuwun
        Asil kasebut alami.
        1. Andrey saka Chelyabinsk
          20 Agustus 2021 08:00
          0
          Kutipan saka bayard
          Tinimbang "Bayan" siji bisa pesen siji liyane padha.

          Ora bakal bisa.
          Kutipan saka bayard
          Lan supaya cruisers ing Jerman ora siji saka saben jinis, nanging loro. Luwih apik, telu.

          Dear bayard, West ora cepet-cepet mbangun kita ing dikarepake. Lan biasane ora galangan kapal sing paling apik, kanthi kapasitas produksi sing winates, nyambut gawe. Dadi dheweke ora bakal nggawe armada gedhe kanggo kita
          1. lodochnik2000
            lodochnik2000 20 Agustus 2021 22:55
            +1
            Quote: Andrey saka Chelyabinsk
            Dear bayard, Kulon ora cepet-cepet mbangun kita

            uga, ngerti, iku wis "kartun" ical.
            Ing wektu kasebut, ing topik iki (pambangunan kapal perang kaya ngono), ora ana "kulon sing semangat lan ala".
            perusahaan nggawe geshefts miturut kontrak rampung
            pamrentah bisa (arang banget) nglarang perusahaan nampa pesenan utawa tuku kapal sing wis dibangun kanggo "wong ala".
            Kanggo pamaréntah AS lan Jerman ing 1900 kanggo nyegah bisnis saka nggawe dhuwit ing pesenan Russian rampung unthinkable.
            1. Andrey saka Chelyabinsk
              21 Agustus 2021 12:10
              0
              Kutipan saka lodochnik2000
              Ing wektu kasebut, ing topik iki (pambangunan kapal perang kaya ngono), ora ana "kulon sing semangat lan ala".

              Omonganmu opo? :)))
              Ing kana ana pasar. Kita ngumumake tender kanggo pambangunan kapal perang. Lan galangan kapal Prancis lan Inggris sing gedhe banget ora kepengin melu kompetisi kasebut. Iku kasunyatan. "Georges lan Chantier" sing padha sadurunge "Tsesarevich" ora mbangun kapal perang modern. Padha ora duwe sumber daya kanggo mbangun seri-diprodhuksi "Tsarevichs" lan "Bayans", apa horors saka West apa karo?
              1. mbayar
                mbayar 21 Agustus 2021 13:52
                +3
                Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                Ing kana ana pasar. Kita ngumumake tender kanggo pambangunan kapal perang. Lan galangan kapal Prancis lan Inggris sing gedhe banget ora kepengin melu kompetisi kasebut.

                hi
                Nyatane, kabeh iku rada beda. Minangka kontraktor kanggo pambangunan rong kapal perang lan rong kapal penjelajah, Kramp katon ing Republik Ingushetia saka Amerika Serikat, undhangan dikirim menyang dheweke, lan dheweke teka ing St. , koordinasi proyek kapal perang lan cruiser. Kajawi dhawuh kapal punika (2 kapal perang lan 2 kapal penjelajah), piyambakipun badhe ndamel kapal perusak 50. Kajaba iku, dheweke ditawani mbangun pabrik galangan kapal kanggo Republik Ingushetia ing Arthur utawa Dalny lan produksi debug ing. Kramp nduweni uplift spiritual sing akeh lan pangarepan sing dhuwur, nanging ... wakil saka omah Rothschild (sederek Witte) teka saka Prancis lan sirkus seragam diwiwiti. Ing patronase Witte, Krump meh ditolak kabeh, lan mung sawise nesu yen dheweke wis nempel ing kene suwene setaun kanggo "perintah sing apik", lan saiki dheweke diantemi ... dheweke entuk kapal perang siji lan siji. cruiser, nanging ing biaya kang secara harfiah bengkong penyelundupan.
                Mungkin amarga iki "Varyag" duwe masalah teknis kaya ngono ... jenis "balas dendam sing tenang". Sawise kabeh, kanggo apik-digawe "Retvizan" nampa mung 8 yuta rubles ing salaka (ing Rusia dhewe, prau perang padha regane meh 2 kaping luwih).
                Lan padha ora nglilani wong nguripake watara karo cruiser - sawise kabeh, dheweke ngimpi mbaleni / ngluwihi Asama, ing presentation kang ana ing Inggris minangka bagéan saka delegasi Russian.
                Nyatane, Rothschilds, liwat Witte, ngetrapake kontrak Prancis marang kita ... saka perusahaan sing durung ngatasi perkara kasebut.
                Dadi kudu pesen ing AS - mesthine bakal ditampa kanthi tepat, kanthi kualitas apik lan luwih murah tinimbang ing Prancis.
                Jerman dhewe nawakake kita - "Pesen kapal liyane, amarga sampeyan kudu ngrebut dominasi ing Samudra Pasifik." Kaiser dhewe nawakake lan secara harfiah mbujuk Nikolai ... Nanging Nikolka ngrungokake ... Witte.
                Banjur (sawise perang) dheweke diarani "mungsuh pribadine".
                Semono uga raja.
                Perusahaan Shihau ngandelake pesenan 4 kapal penjelajah kelas Novik - kanthi karakteristik kacepetan rekaman.
                Lan cruisers kaya "Askold" lan "Bogatyr" bisa dhawuh ing 2 - 3 bêsik. - perusahaan ngimpi babagan iki. Padha bakal duwe wektu kanggo mbangun wong, lan padha cruisers paling apik ing kelas. Utamane babagan kacepetan: 24,75 knot kanggo Askold lan 24,35 knot kanggo Bogatyr.
                Galangan kapal Prancis mung dikempalken karo pesenan dhewe, mula kapal kita dibangun miturut prinsip residual.
                Kramp, yen dikarepake, bisa mbangun paling ora papat kapal perang kanggo kita ing wektu sing ditemtokake - saham lan dheweke duwe kekuwatan kanggo iki. Lan dheweke kepengin.
                Nanging dheweke ora pesen ing galangan kapal Inggris amarga alasan politik - Inggris minangka sekutu Jepang, mungsuh Republik Ingushetia. Ya, lan galangan kapal dheweke uga dikempalken karo pesenan saka Jepang lan dhewe.

                Italia uga siap kanggo kita. Kita mung bakal seneng mbangun. Nanging kualitas Italia lan jinis kapal ora cocog karo admiralty kita. Nanging dheweke nawakake rong kapal penjelajah Brasil kanthi amunisi siji lan setengah. Menapa malih, padha kurban, yen perlu, kanggo ngedol loro (utawa malah kabeh papat) saka cruisers padha saka armada dhewe. Admiralty mbengkongaken lambene lan cruisers menyang Jepang kanggo utang Amérika.
                Dadi Barat ora banjur digabung dadi mungsuh kita.
                Nanging sawise kekalahan sing paling isin saka ... Jepang, dheweke mung ngremehake.
                Iku sawise dheweke ing Kulon lan ing Amerika Serikat sing mratelakake panemume, Republik Ingushetia bound kanggo ambruk ing mangsa cedhak. Kabeh elit metu ana Clinic go. oh sampeyan, lan prajurit, sanajan wani lan wangkal, diprentahake dening perwira lan jenderal sing biasa-biasa wae.
                Nyuwun Apa ratune, kuwi punggawane.
                Banjur dheweke (raja) nuduhake awake ing dhampar ...
                Iku Witte sing duwe slogan "Ayo ndhukung pabrikan domestik". Iku dheweke - Witte sing ing kabeh cara bisa nyegah pesenan saka kapal ing luar negeri, lan ing wektu sing padha ing saben cara bisa telat lan hampered pendanaan kapal ing galangan kapal dhewe.
                Sampeyan mung kudu pesen kapal ing Amerika Serikat ing volume sing wis disepakati sadurunge, nggedhekake urutan cruiser Jerman lan tuku cruisers Italia (supaya mungsuh ora entuk lan bathi kanggo awake dhewe). Lan ora ana perang sing bakal kedadeyan ing taun 1904.
                1. Andrey saka Chelyabinsk
                  21 Agustus 2021 16:46
                  +1
                  Kutipan saka bayard
                  Minangka kontraktor kanggo pambangunan rong kapal perang lan loro kapal penjelajah, Kramp katon ing Republik Ingushetia saka Amerika Serikat, undhangan dikirim menyang dheweke lan dheweke teka ing St.

                  Beda sithik :)
                  Ora ana sing tau weruh Krump titik-kosong. Kita ngumumake kompetisi kanggo Varyag, lan Kramp langsung mlebu kanthi proposal sing cocog karo Ostap Bender - kanggo mbangun kapal perang paling apik ing donya kanthi rega paling terjangkau, kalebu rong kapal perang skuadron, papat kapal penjelajah lapis baja kanthi pamindahan 6 ton. lan 000 ton, uga 2 pangrusak.
                  Kutipan saka bayard
                  Kajaba iku, dheweke ditawani mbangun pabrik kapal ing Arthur utawa Dalniy kanggo Republik Ingushetia lan produksi debug ing.

                  Ora ditawani. Dheweke menehi saran :)
                  Kutipan saka bayard
                  nanging ... wakil saka omah Rothschild (sederek Witte) teka saka Prancis lan sirkus seragam wiwit. Ing patronase Witte, Kramp meh ditolak kabeh, lan mung sawise nesu yen dheweke wis setaun ing kene kanggo "tatanan apik", lan saiki dheweke dikalahake ... siji kapal perang lan siji cruiser. dheweke isih entuk

                  Ora babar pisan. We announced kompetisi kanggo cruiser lan ... ngatur kanggo nganakke kontrak karo Crump sadurunge kompetisi njupuk Panggonan, lan sadurunge Crump ngirim desain kapal ing kabeh! Yaiku, jujur.
                  Kutipan saka bayard
                  Mungkin amarga iki "Varyag" duwe masalah teknis kaya ngono ... jenis "balas dendam sing tenang". Sawise kabeh, kanggo apik-digawe "Retvizan" nampa mung 8 yuta rubles ing salaka (ing Rusia dhewe, prau perang padha regane meh 2 kaping luwih).

                  Dheweke nampa luwih akeh, mung ana kebingungan gedhe karo kursus lan liya-liyane. Miturut "daftar kapal" Retvizan (hull-armor-mesin lan boiler) - 9,45 yuta rubel. Sampeyan kudu eling yen Kramp ora mbangun kapal "saka lan menyang" - kabeh senjata (kalebu menara kaliber utama), amunisi lan EMNIP, sawetara mekanisme liyane ing Rusia.
                  Lan karo Varyag - kabeh masalah ana sing Krump ora bisa mbangun cruiser miturut karakteristik kinerja dibutuhake, iku kabeh. Wong Jerman iya.
                  Kutipan saka bayard
                  Perusahaan Shihau ngandelake pesenan 4 kapal penjelajah kelas Novik - kanthi karakteristik kacepetan rekaman.

                  Lan dek sing ana ing sangisore para pelaut. Lan ora ana linoleum geladhak ndhuwur minangka panutup. Siji cruiser padha nindakake 2 taun 4 sasi, carane akeh bakal kekacoan karo papat?
                  Kutipan saka bayard
                  Lan cruisers kaya "Askold" lan "Bogatyr" bisa dhawuh ing 2 - 3 bêsik. - perusahaan ngimpi babagan iki. Dheweke bisa mbangun

                  Dadi, kita mbangun kabeh 6-ewu ing luar negeri :)))) Lan liyane - nuwun sewu, siji kapal kasebut setengah kapal perang.
                  Kutipan saka bayard
                  . Padha bakal duwe wektu kanggo mbangun wong, lan padha cruisers paling apik ing kelas. Utamane babagan kacepetan: 24,75 knot kanggo Askold lan 24,35 knot kanggo Bogatyr.

                  Ing pamindhahan, ya. Inggih, ing kasunyatan iku luwih elek. Sing paling penting yaiku Askold sing padha nampa karusakan sing ora cocog karo kegiatan pertempuran saka bledosan cangkang sing cedhak, ora malah saka hits. "Bogatyr" bisa nindakake apa-apa ing perang nganti diserang dening kapal penjelajah waja, nanging kacepetane luwih andhap asor.
                  Kutipan saka bayard
                  Kramp, yen dikarepake, bisa mbangun paling ora papat kapal perang kanggo kita ing wektu sing ditemtokake - saham lan dheweke duwe kekuwatan kanggo iki. Lan dheweke kepengin.

                  Ora duwe. Nanging aku pengin, ya :)))) Rogue, aku kudu ngomong, langka.
                  Kutipan saka bayard
                  Dadi Barat ora banjur digabung dadi mungsuh kita.

                  Ora ana omongan babagan permusuhan - mung kemungkinan teknis.
                  1. pelaut senior
                    pelaut senior 21 Agustus 2021 17:56
                    +2
                    Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                    Ora duwe. Nanging aku pengin, ya :)))) Rogue, aku kudu ngomong, langka.

                    Dear Colleague, ing keadilan kanggo William Cramp & Sons, Alabama lan Maine dibangun watara wektu sing padha kanggo armada dhewe. Padha bakal nguwasani "Retvizan" liyane ing sembarang cara ... yen padha ora gelem pesen saka pamaréntah, lan Rusia ngerti manawa ana perang.
                    1. Andrey saka Chelyabinsk
                      21 Agustus 2021 18:23
                      +1
                      Quote: pelaut senior
                      Kolega sing dihormati, kanthi adil kanggo William Cramp & Sons, Alabama lan Maine dibangun ing wektu sing padha kanggo armada dhewe.

                      Salam, dear Ivan!
                      Lha piye? Secara teoritis - ya, tinimbang Maine, dheweke bisa mbangun EDB liyane kanggo kita. Nanging padha njupuk munggah Alabama sadurungé, banjur iku ora bakal bisa kanggo nguripake Krump bali.
                  2. mbayar
                    mbayar 22 Agustus 2021 01:33
                    +1
                    Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                    Rogue, aku kudu ngomong, langka.

                    Dadi apa sing curang?
                    Dheweke nggawe kapal kanggo armada Amerika, lan nggawe kapal kanggo kita.
                    "Varangian" ora kasil?
                    Lan ana .
                    Iku mung "Retvizan" dheweke dadi cukup - mbok menawa kapal perang paling apik ing armada Rusia ing perang kasebut, lan kanggo armada Amerika, dheweke nggawe kapal sing cukup apik kanggo wektu kasebut.
                    Ing Rusia, dheweke miwiti kompetisi kanggo kapal penjelajah lan rong kapal perang. Lan dheweke teka ...
                    Sadurunge kontes dhewe diumumake ...
                    Lan kita setuju karo dheweke babagan liya sadurunge asil kompetisi disimpulake lan malah wiwit nimbang usulan para kontestan ...
                    Apa sampeyan ora nemokake aneh?
                    Kanthi pratelan sampeyan yen dheweke ora ana sapa-sapa, dheweke ora ngerti dheweke ing Admiralty ... nanging dheweke njupuk lan teka ing St.
                    Saka AS!
                    Kanthi saran dhewe babagan topik iki.
                    Informasi sing aku entuk babagan iki nuduhake yen Crump mesthi dadi prioritas sing jelas. Dheweke duwe salah sawijining galangan kapal paling modern ing wektu kasebut lan slipway gratis.
                    Lan mesthine kepengin nampa pesenan saka "Tsar Rusia" - iku bakal dadi mulya banget kanggo dheweke (lan ora mung).
                    Nanging dheweke teka ing St. Petersburg luwih awal tinimbang kompetisi kasebut dhewe diumumake - ing tembung sampeyan ...
                    Utawa mungkin kabeh padha, informasiku luwih akurat babagan skor iki - apa persis sing dianggep minangka kontraktor utama wiwit wiwitan?
                    Lan liyane ditarik munggah mengko, ing inisiatif saka Witte lan Co. lan ing pungkasan outplayed kathah?
                    Kasunyatan sing padha perang kanggo pesenan, biyen lan saiki, iku kasunyatan sing ora bisa dipungkiri.
                    Nanging ing wektu iki galangan kapal Eropah sibuk karo pesenan dhewe saka kontraktor lan pesenan saka armada Jepang.
                    Kajaba iku, pengaruh Inggris ing negara Eropah gedhe, lan dheweke banget nentang construction saka armada Russian ing Kawa saka REV.
                    Amerika Serikat ing kasus iki (katon kaya) minangka kontraktor pihak katelu sing becik - dheweke ora mlebu ing urusan Eropa, nganti saiki ora aktif ing Timur Jauh (!).
                    Dadi kabeh katon logis.
                    Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                    Kita ngumumake kompetisi kanggo Varyag, lan Kramp langsung mlebu kanthi proposal sing cocog karo Ostap Bender - kanggo mbangun kapal perang paling apik ing donya kanthi rega paling terjangkau, kalebu rong kapal perang skuadron, papat kapal penjelajah lapis baja kanthi pamindahan 6 ton. lan 000 ton, uga 2 pangrusak.

                    Lan apa hubungane Ostap Ibrahimovic? Yen dheweke ora duwe apa-apa nanging wani lan fantasi, lan Krump duwe produksi paling modern? Mesthi wae dheweke kepengin nampa pesenan kanggo kabeh baris kapal sing diminati RI.
                    Lan Kramp ora "teka" - banjur ora ana penerbangan ing alam, lan kapal antarane bawana alon-alon. Supaya bisa ngeculake kaya ngono lan nglampahi setaun (luwih saka) ing koordinasi proyek kapal ing St.
                    Admiralty ora duwe desain kapal sing dikarepake. Kajaba iku, malah istilah referensi banget samar lan empiris ...
                    Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                    Lan karo Varyag - kabeh masalah ana sing Krump ora bisa mbangun cruiser miturut karakteristik kinerja dibutuhake, iku kabeh. Wong Jerman iya.

                    Kanthi "Varangian" - ya. Nanging ing wektu iku ora ana kapal karo karakteristik kuwi ing donya, lan ana persentasi gedhe saka resiko. Liyane bab karo armadillo - ternyata! Lan malah senadyan kasunyatan sing baling-baling ora optimal kanggo kacepetan mobil lan ora menehi samesthine 19 knots ... Jepang mengko diganti baling-baling lan entuk iskomyn 19 knots. Nalika iku padha mutusaké yèn 17,99 knot sing ditampa cukup cukup, amarga kapal-kapal kasebut perlu banget ing Timur Jauh.
                    Mulane aku ngomong yen kita mrentahake kapal Crump - yaiku, kapal perang, koefisien resiko sing luwih murah, mesthine bakal ditampa kanthi tepat, luwih murah tinimbang ing Prancis (malah njupuk pitungan sampeyan karo prabédan kurs).
                    Kanthi kapal penjelajah entheng, kita sukses karo Jerman. Ya, lan kanthi 6000 ton, ana sing luwih apik. Mula, aku ujar manawa luwih becik pesen kapal perang ing Amerika Serikat - paling ora loro sing dibutuhake, paling ora papat, nanging tanpa kapal penjelajah - jalur loro-lorone padha. Miturut laying mudhun malah loro kapal perang ing wektu, dening deadline kang bakal ngatur karo papat.
                    Kesalahan utama yaiku milih jinis kapal perang kanggo seri Borodino - dheweke njupuk Tsesarevich minangka basis, ngunggahake sisih sing luwih dhuwur lan nempatake port artileri anti-mine ing ndhuwur garis banyu. Lan 6 "artileri ing menara ... nggawe konstruksi rumit banget, larang lan nyeret metu.
                    Kanggo "Retvizan" proyek banjur durung rampung br. "Pangeran Potemkin", lan iki minangka solusi sing paling apik. Yen "Borodintsev" dibangun miturut project iki, padha bisa uga wis ing wektu kanggo Arthur ing awal perang. Bakal luwih murah lan bakal dibangun luwih cepet - amarga luwih gampang.
                    Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                    Kutipan saka bayard
                    Perusahaan Shihau ngandelake pesenan 4 kapal penjelajah kelas Novik - kanthi karakteristik kacepetan rekaman.

                    Lan dek sing ana ing sangisore para pelaut. Lan ora ana linoleum geladhak ndhuwur minangka panutup. Siji cruiser padha nindakake 2 taun 4 sasi, carane akeh bakal kekacoan karo papat?

                    Kanggo sing sabanjure, dek jati klasik bisa dijaluk. Lan dek kendur, sawayah-wayah aku ngerti, ora ngganggu layanan militer sajrone perusahaan kasebut - dadi kapal sing paling digoleki, tansah siap perang lan kampanye.
                    Lan padha bakal duwe wektu kanggo mbangun liyane, amarga malah klone kikuk kang (dibangun ing St. Petersburg miturut gambar dicolong) meh digawe menyang Timur Jauh ... Padha mung ngadeg ing tembok kanggo bab setahun tanpa completion. Yen Shihau wis nampa pesenan, dheweke ora mung bisa ngirim 3 cruisers liyane ing wektu, nanging uga bakal nyedhiyani technical support lan gambar free (lan kabeh dokumentasi technical) kanggo construction saka cruisers ing Rusia. Secara total, direncanakake 10 wong ing Armada Pasifik. , dadi paling ora loro cruisers liyane (kajaba 4 saka Jerman) wis wektu ing Arthur sadurunge perang.
                    Quote: Andrey saka Chelyabinsk

                    Dadi, kita mbangun kabeh 6-ewu ing luar negeri :)))) Lan liyane - nuwun sewu, siji kapal kasebut setengah kapal perang.

                    Ora kabeh - "dewi" padha dibangun ing St.
                    Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                    Kutipan saka bayard
                    . Padha bakal duwe wektu kanggo mbangun wong, lan padha cruisers paling apik ing kelas. Utamane babagan kacepetan: 24,75 knot kanggo Askold lan 24,35 knot kanggo Bogatyr.

                    Ing pamindhahan, ya. Inggih, ing kasunyatan iku luwih elek.

                    Apa akeh banget? Wong Jepang ora duwe apa-apa sing padha. Aja 24,75, nanging 24 utawa 23,5 knots, iku ora Matter - padha cruisers paling cepet, saged nyingkiri saka sembarang cruisers wojo lan nyekel munggah karo mungsuh sembarang kelompok wojo. Yaiku, macem-macem tugas sing diwenehake kanggo dheweke.
                    Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                    . Sing paling penting yaiku Askold sing padha nampa karusakan sing ora cocog karo kegiatan pertempuran saka bledosan cangkang sing cedhak, ora malah saka hits.

                    Aku ora ngelingi yen dheweke kalah ing perang, ing nalisir, ing kahanan kritis dheweke bisa tansah break adoh saka nguber. Lan geger otak kanggo kapal cahya (lan isih ana kapal cahya) iku bab karu, nanging cukup excusable, utamané yen break padha saka cangkang kaliber gedhe.
                    Ing kasus apa wae, yen ing pungkasan taun 1903 ora ana loro geladhak lapis baja 6000 ton Jerman ing Arthur, nanging 4 utawa malah 6, kabeh gambar bisa diganti kanthi serius. Serangan kasebut bisa sukses banget, lan intelijen laut bisa diatur luwih apik kanthi bantuan.
                    Padha bisa ngandika bab "Noviks" - piyambak digawe akèh gangguan ana, nanging yen ana 4 - 6 wong. ... ya, padha mimpin kelompok perusak ...
                    Aku ora ngomong babagan kasunyatan manawa ana rong kapal perang maneh ing Arthur ing pungkasan taun 1903 ... perang ora bakal kedadeyan.
                    Lan cruisers Italia-Brasil ... unforgivable stupidity. Utamané ing kondisi sing Italia tenan (!) Wanted kanggo ngedol menyang Rusia.
                    "Bayan" umume kapal aneh lan rada konyol. Kaluwihan, mung waja ... karo gaman weakened lan kacepetan, kaya Asama. Iku bakal luwih apik yen padha dibangun miturut project padha kanggo Jepang - paling iku bakal migunani ing pertempuran skuadron.

                    Nanging banjur kabeh kedadeyan kaya sing kedadeyan. Tilas, rencana sing cukup apik sing digambar ing Alexander-3 lan mengko dening para laksamana ... banjur direvisi dening grup Witte lan kita nampa isin universal.
                    Ana kedadeyan sing padha saiki.
                    hi
                    1. pelaut senior
                      pelaut senior 22 Agustus 2021 10:21
                      0
                      rekan kerja ingkang kinurmatan. Sampeyan rada salah ing penilaian sampeyan babagan kahanan kasebut. Kasunyatan iku ing wektu iku isih ora ana sing nelpon Yankees ing galangan kapal militèr lan kanggo ngirim aliran awis ana karo asil ora cetha ora idea paling janjeni.
                      Ngadili dhewe, kanggo awake dhewe padha mbangun terus terang outdated "India" lan ora ing wayah wengi bakal rumpled "Kirsajs". "Illinois" isih ana ing saham lan ora ana sing ngerti apa sing bakal ditindakake. (Iku ora dadi apik, kanthi cara)
                      Ya, Krampov dikenal ing Rusia (ing kene Andrei rada exaggerated :)) minangka kontraktor sing cukup jujur ​​(ndeleng sejarah pambangunan Zabiyaka) lan mulane padha mutusake petualangan iki. Ing kasus "Retvizan" meh kasil. Meh, amarga proyek kasebut sejatine ora tanpa cacat.
                      Nanging ora ana sing bisa ngerti iki sadurunge. (Sanajan, mesthi, padha bisa dhawuh Retvizan liyane sawise pisanan lan bakal duwe wektu kanggo njaluk iku).
                      Kutipan saka bayard
                      Tilas, rencana sing cukup apik sing digambar ing Alexander-3 lan mengko dening para laksamana ... banjur direvisi dening grup Witte lan kita nampa isin universal.

                      Kabeh iku persis ngelawan. Ing sangisore Peacemaker, dhasar kekalahan Rusia dilebokake. Iku saka wong kang putra warisaken mossy admiral lan jenderal, kasebut kanthi teliti, diangkat dening Shestakov lan Vannovsky. Iku kang sijine ing sirah armada enem kilogram zhuire lan bonvien. Iku ing wong sing construction rampung unsystematic saka kapal, kang karakteristik kinerja padha rampung kompatibel karo saben liyane, mlebu menyang laku. (Endi sampeyan nemokake "rencana sing wicaksana" ing kana?)
                      Lan kanthi cara, Witte, sing sampeyan nyeret kanthi muspra, uga nggawe karir ing Alexander III
                      Aku ora bakal ngrembug liyane, nanging sampeyan uga salah babagan Bayan. Iki minangka cruiser paling apik ing wektu kasebut lan sayang banget yen dudu TTZ sing dipilih minangka sing utama.
                      1. mbayar
                        mbayar 22 Agustus 2021 15:53
                        +1
                        Quote: pelaut senior
                        Kasunyatan iku ing wektu iku isih ora ana sing nelpon Yankees ing galangan kapal militèr lan kanggo ngirim aliran awis ana karo asil ora cetha ora idea paling janjeni.

                        Kasunyatan iku ing wektu sing sawetara wong bisa gumunggung sekolah mapan saka kapal militèr, kajaba mesthi Inggris.
                        Prancis nganggo "steampunk"?
                        wong Italia?
                        wong Jerman?
                        Lan armada kanggo Jepang dibangun ing galangan kapal Inggris.
                        Krump nduweni produksi paling modern (ing syarat-syarat peralatan teknis) lan mesin uap kanggo pembangkit listrik kanthi daya sing dibutuhake (kanggo armadillo). Lan produksi Krupp waja uga diadegaké ana. Sampeyan mung kudu milih prioritas sing tepat - sapa sing kudu mrentahake apa lan wektu kanggo nyebarake pasukan sing cukup ing teater operasi Timur Jauh kudu ing pertengahan 1903, amarga tenggat wektu kanggo kesiapan kabeh kapal sing dipesen Jepang wis dingerteni. . Lan amarga galangan kapal dhewe tetep mlaku, mula kudu nyambungake kabeh galangan kapal sing kasedhiya lan cocog ing luar negeri ing babagan kompetensi.
                        Iku ora mung preparation kanggo perang karo daya regional native adoh ... iku Game Great. Lan REV dadi titik kandel ing pungkasan.
                        Dadi, yen kita nerusake saka kasunyatan sing kapal kudu ing Armada Pasifik ing tengah kanggo mburi 1903, iku perlu kanggo mbukak pesenan ing luar negeri karo saben wong sing bisa nindakake iki. Sawise kabeh, galangan kapal kita dhewe dibangun luwih alon lan kualitas produke ... ora apik banget.
                        Crump bisa mbangun kapal perang VI 12 ton, kacepetan 000 knot (dheweke janji 18) karo persenjataan dhasar lan waja cekap?
                        Cukup. Dheweke nduweni kemampuan teknis lan akses menyang mesin kanthi daya sing dibutuhake. Dadi perlu supaya paling ora rong kapal perang, lan ora narik urat lan wektu.
                        Sawise kabeh, iku perlu kanggo mbudidaya sing kita padha perang karo armada saka Inggris (!) Construction. Lan kapal lapis baja bakal dadi nilai tempur utama. Mung Kramp lan Prancis bisa mbangun kuwi kanggo kita ing kualitas dibutuhake.
                        Jerman dhewe njupuk langkah pisanan ing galangan kapal militer lan pesenan Rusia dadi wiwitan sing apik kanggo masa depan sekolah teknik.
                        Italia ora menarik kanggo kita.
                        Lan babagan kacepetan "Retvizan" - baling-baling suboptimal dibutuhake recalculation lan panggantos. Pelanggan kita nganggep kacepetan cukup lan kapal kasebut ditampa. Nanging ing Jerman sing padha, Novik lan Askold duwe baling-baling diganti nganti entuk kinerja kacepetan paling apik.
                        Sampeyan perlu supaya ing luar negeri ora 2, nanging 4 - 6 kapal perang - 2 - 4 saka Krump lan 2 ing Prancis (tanpa "Bayan"). Lan Jerman saben duwe 2 - 3 cruisers saka jinis Bogatyr lan Askold lan 4 Noviks. Lan liyane kanggo mbangun ing omah.
                        larang ?
                        Lan mengko, mung transisi saka skuadron 2 metu luwih larang.
                        Road sendok kanggo nedha bengi. Iku Game Agung karo Inggris ing tangan Jepang lan iku perlu kanggo nggawe kauntungan ing pasukan dening 1903.
                        Lan alon-obah "Poltava" sawise penyebaran prajurit utama bisa dikirim menyang Baltik, ngendi padha, kanthi kacepetan, ing Panggonan tengen - ing posisi mine-artileri.
                        Prancis bisa nggawe ora luwih saka 2 kapal kanggo kita ing deadline, supaya kita kudu pesen loro kapal perang.
                        Quote: pelaut senior
                        nanging kanthi biaya "Bayan" sampeyan uga salah. Iki minangka cruiser paling apik ing wektu kasebut lan sayang banget yen dudu TTZ sing dipilih minangka sing utama.

                        Iku kabeh banget debatable. Iku kanggo perang sing dadi ora ala ... Lan tenan wani metu piyambak marang Nishin lan Kasuga, amarga cangkang padha ora elek kanggo waja kang. Nanging dheweke ora bisa ngrusak wong-wong mau ... Senjata banget. Lan kacepetan kaya "Asama" - 21,5 knot. Dadi, yen "Tsesarevich" liyane dibangun tinimbang dheweke, bakal entuk manfaat luwih akeh.
                        Nanging anané 4 - 6 raiders Jerman kacepetan dhuwur lan 4 - 6 Noviks radikal malih bisa ngganti kahanan ing sumber saka tentara Jepang liwat segara - padha bakal break kabeh komunikasi lan angel dipahami kanggo cruisers Kamimura.
                        Quote: pelaut senior
                        Ing sangisore Peacemaker, dhasar kekalahan Rusia dilebokake.

                        Quote: pelaut senior
                        Iku ing wong sing construction rampung unsystematic saka kapal, kang karakteristik kinerja padha rampung kompatibel karo saben liyane, mlebu menyang laku.

                        Ing Peacemaker, Inggris durung mbangun kabeh armada kanggo Jepang - saka kapal paling modern ing wektu iku. Mulane, basis saka pasukan kita ing Timur Jauh katon utamané ing wangun cruisers raider waja. Banjur jinis "Peresvet" uga digawe. Nanging tanpa mesin sing cukup kuat, kabeh usaha kasebut ngasilake kapal kanthi kacepetan lan karakteristik sing suda.
                        Maksudku integritas pikiran, kepala negara sing nyemplungake kabeh proyek lan rencana.
                        Rencana kasebut muluk-muluk, dhukungan teknis ketinggalan ... lan putrane ora kasengsem ing apa-apa, kajaba lair saka ahli waris.
                        Quote: pelaut senior
                        Lan kanthi cara, Witte, sing sampeyan nyeret kanthi muspra, uga nggawe karir ing Alexander III

                        Ing kene, kanthi cara, sing kudu disebut crook lan nakal. Dheweke pancen miwiti karir ing Alexander-3 ... lan entuk kapercayan saka tsar minangka "penyelamat kulawarga kraton" nalika mbatesi kacepetan gerakan ing bagean railway ing ngendi "kacilakan ing Borki" dumadi dina iku. Nyatane, Witte mung diwiwiti menyang rencana pembunuhan lan ... ngasuransiake awake dhewe yen ana asil sing apik kanggo kulawarga kerajaan. Sang Prabu matur nuwun ... nyedhak ... diangkat dadi Menteri Keuangan ...
                        Lan Witte wis ngucapake matur nuwun marang putrane ... lan kabeh Rusia - kanthi ngganggu program kanggo mbiayai pambangunan Armada, kanthi kabeh alangan kanggo pesen kapal ing luar negeri lan utang eksternal 11 milyar rubel emas sawise perang ... Umumé, dheweke menehi saran supaya luwih murah ing armada ... Lan yen ana apa-apa, banjur ing galangan kapal domestik.
                        Lan iki senadyan kasunyatan sing galangan kapal domestik dibangun 2 kaping maneh lan 1,5 kaping luwih larang. Lan kualitase luwih elek - mung mbandhingake "dewi" lan kapal penjelajah Jerman.
                        Quote: pelaut senior
                        Iku kang sijine ing sirah armada enem kilogram zhuire lan bonvien.

                        Nepotisme ... kabeh wis kaya saiki.
                        Nanging nalika Juru Damai isih urip, paling ora kabeh wong padha muter ing panggonane lan nindakake tugase, amarga tsar dhewe kabeh kerja lan ngontrol eksekusi keputusan.
                        Ing Nikolka, EVERYTHING bubar.

                        Lan saiki kabeh padha persis.
                      2. pelaut senior
                        pelaut senior 22 Agustus 2021 20:37
                        0
                        Aku ora seneng kiriman dawa, mulane, tesis.
                        "Bayan" ora bisa apa-apa kanggo "Asame", bener. Nanging "Asama" ora bisa nindakake apa-apa marang "Bayan", lan sing terakhir mung amarga luwih cilik - luwih murah.
                        Kanggo mbangun armadillo tinimbang "Bayan" iku gagasan banget. Kaping pisanan, bakal larang kaping pindho, lan kaping pindho, ing skuadron pisanan ora ana cruiser sing cukup. Mbangun luwih enem ewu lan tanpa stabilitas pertempuran uga ora dadi pilihan. Nanging yen (paling ora) kapal penjelajah sing ana ing pangkat pisanan dibangun ing gambar lan mirip "akordeon tombol" (Jerman ditawakake), asu Jepang duwe wektu sing rada kecut.
                        Kacepetan "Retvizan" diwenehake marang sampeyan ... ing urip nyata, dheweke ora nate butuh. Dheweke duwe masalah karo pesenan. A projectile 120mm (!) pierced ing wojo (!) Extremity, meh nuthuk metu saka baris sadurunge perang nemtokake.

                        Kutipan saka bayard
                        Mulane, basis saka pasukan kita ing Timur Jauh katon utamané ing wangun cruisers raider waja. Banjur padha uga ngarang jinis "Peresvet"

                        Ing wektu sing padha, tinimbang ngembangake jinis kapal perang domestik, dheweke mbangun rong wedhus lanang adhedhasar Jerman (!) "Zaksen", ing wektu sing padha ora ana siji utawa liyane "Nakhimov", banjur nyoba ngasilake Inggris " Trafalgar" ing wangun "Navarin" lan siji liyane ing ngisor-ram "Gangut" ... konsistensi lan konsistensi mung rod!
                        Kutipan saka bayard
                        Nanging nalika Juru Damai isih urip, paling ora kabeh wong padha muter ing panggonane lan nindakake tugase, amarga tsar dhewe kabeh kerja lan ngontrol eksekusi keputusan.

                        Aku ngerti sing Alexander III involuntarily evokes simpati antarane kabeh Russian jingoistic patriot karo jenggot kandel, aturan tentrem lan sawetara statements biting bab allies, tentara lan angkatan laut, nanging kasunyatan iki beda banget saka populer populer gagasan. Saka bapakne, Nikolai ora mung oleh Witte, nanging uga Vannovsky, sing dadi Menteri Perang nganti 1889 lan nempatake tentara menyang kahanan animasi sing digantung. Pobedonostsev, sing nindakake padha ing urip umum. Menteri Dalam Negeri lan apologist kanggo counter-reformasi Dmitry Tolstoy lan protégé ing bidang pendidikan umum Delyanov, sing mung ngerti carane "nyeret lan tetep metu" lan nerbitaké circulars bab anak cook. Babagan apa sing ditindakake Laksamana Jenderal Alexei Alexandrovich lan para manajer ing armada, aku percaya, sanajan sampeyan ngerti.
                        Ing arah iki padha muter, ing kontrol raja! Lan yen Nicholas II guilty saka apa-apa, iku kang ora buyar camarilla snickering lan mossy warisan saka rama. Nanging dheweke, kaya sampeyan, kanthi temen-temen percaya marang kawicaksanan Sang Juru Damai.
                      3. mbayar
                        mbayar 22 Agustus 2021 23:43
                        +1
                        Quote: pelaut senior
                        "Bayan" ora bisa apa-apa kanggo "Asame", bener. Nanging "Asama" ora bisa nindakake apa-apa marang "Bayan", lan sing terakhir mung amarga luwih cilik - luwih murah.

                        Dadi kenapa kita butuh kapal penjelajah lapis baja sing ora bisa ngrusak kapal penjelajah lapis baja mungsuh? Kanthi VI kaya cruisers waja Italia, nanging bersenjata karo mung 2 8 "bedhil lan papat 6" ing Papan ??
                        Lan apa regane?
                        Kanggo pertempuran skuadron, bakal luwih migunani kanggo tuku loro Italia "Brazilians" (Nisin lan Kasuga), lan kanggo fussing karo "asu" Jepang bakal "Bogatyrs" (wolung 6 "ing salvo broadside lan kacepetan 24,35 knots. ) sing bakal luwih migunani.
                        Tabungan ing jinis lan katon saka dituku lan dhawuh kapal mengko asil ing asor saka REV lan 11 milyar rubles emas saka utang njaba.
                        Liyane bab iku cruisers Jerman dhewe bisa dhawuh ing guise temen beda. Duwe mesin KAYA (20 hp kanggo "Bogatyr" lan 000 24 hp kanggo "Askold") bisa dibangun ing VI luwih gedhe, kanthi waja lan baterei utama ing 000 "- 8". Ya, padha bakal biaya luwih. Nanging padha cepet-cepet nyekel "asu" Jepang, lan ing wektu sing padha bakal bisa nindakake perang skuadron karo kapal penjelajah Kamimura. Lan ora ana kebangkrutan Jepang karo kapal penjelajah kasebut.
                        Ya, wong Jepang mung ora wani, ora bunuh diri.
                        Nanging kabeh program gawe kapal wis ditata ... minangka kanggo mungsuh ... Utawa saka mungsuh.
                        - lemah lan alon "Poltava"
                        - underarmed lan ora cukup cepet, nanging banget dhuwur-sisi lan "ayu" "Peresvets" ... padha bakal duwe telung mesin saka jinis padha ing pembangkit listrik kaya "Gromoboy" lan bakal ana gambar temen beda + nambah bedhil, ngisor sisih.
                        - cruisers "enem-ewu" - "dewi" - puncak absurdity lan bodho

                        Lan iki ing wektu nalika Kaiser Nikolai secara harfiah mbujuk: "Niki, supaya akeh kapal sabisa, sampeyan isih kudu ngrebut dominasi ing Samudra Pasifik ...".
                        Lan apa sing dikandhakake ... ora - sesambat Witte (sing ora ana hubungane)?
                        - Aku ora bakal menehi dhuwit kanggo kapal ing luar negeri, "kita bakal ndhukung pabrikan domestik"!
                        Kabeh periode nyiapake RYAV ora mung seri, iku sawetara jinis aliran muddy terus-terusan pengkhianatan, sabotase, sabotase, ngapusi ... nunggang ing BODO.
                        Quote: pelaut senior
                        Kacepetan "Retvizan" diwenehake marang sampeyan ... ing urip nyata, dheweke ora nate butuh. Dheweke duwe masalah karo pesenan. A projectile 120mm (!) pierced ing wojo (!) Extremity, meh nuthuk metu saka baris sadurunge perang nemtokake.

                        Iku banjur kacilakan ora mung "Retvizan", banjur meh kabeh prau perang padha waja kaya - kamar mesin, benteng, wheelhouse, casemates, menara. Ing extremities padha salah siji ora waja ing kabeh, utawa piring waja padha thinned sabisa. Wong Inggris duwe gambar sing padha, mung ora ana sing ngalahake dheweke ing perang skuadron kanthi pasukan sing padha, mula dheweke ora munggah.
                        Quote: pelaut senior
                        Ing wektu sing padha, tinimbang ngembangake jinis kapal perang domestik, dheweke mbangun rong wedhus lanang adhedhasar Jerman (!) "Zaksen", ing wektu sing padha ora ana siji utawa liyane "Nakhimov", banjur nyoba ngasilake Inggris " Trafalgar" ing wangun "Navarin" lan siji liyane ing ngisor-ram "Gangut" ... konsistensi lan konsistensi mung rod!

                        Banjur akeh sing kesusu golek tampilan sing optimal, kita mung kudu perang ing segara sadurunge wong liya, mula RYAV dadi perang latihan kanggo kabeh armada. Lan kabeh wong nggawe kesimpulan.
                        Quote: pelaut senior
                        Aku ngerti manawa Alexander III nyebabake simpati sing ora disengaja ing antarane kabeh patriot jingoistik Rusia kanthi jenggot sing kandel, aturan sing tentrem lan sawetara pernyataan sing nyenengake babagan sekutu.

                        Aku ora ing umur nalika jenggot wong dikagumi, lan aku wis krungu akeh ekspresi nresep. Aku seneng karo ukuran rencana lan kasunyatan (contone) nalika ngrancang pambangunan Trnas-Siberia Highway, dheweke ngadopsi program sing diusulake dening Sharapov.
                        Yen ora amarga tiwas sing ora suwe, Sharapov mesthi bakal dadi Menteri Keuangan, lan kita bakal duwe crita sing beda.
                        Nanging kabeh kedadeyan kaya sing kedadeyan.
                        Iku cukup kanggo tuku rong kapal penjelajah Italia ing taun 1903 ... malah iki bisa nyegah Jepang saka adventuring.
                        Nanging minangka asil, meh kabeh privasi Far Eastern Republik Ingushetia dadi Gamble.
                        Quote: pelaut senior
                        Lan yen Nicholas II guilty saka apa-apa, iku kang ora buyar snickering lan mossy camarilla dipun warisaken saka rama.

                        Kanggo nindakake iki, sampeyan mung kudu ngurus urusan negara, nyelidiki lan nggawe keputusan sing mandiri lan seimbang.
                        Dheweke uga banjur ngrasakake "ringan sing ora bisa ditanggung".
                        Quote: pelaut senior
                        Nanging dheweke, kaya sampeyan, kanthi temen-temen percaya marang kawicaksanan Sang Juru Damai.

                        Ora, aku mung mikir yen Peacemaker wis urip kanggo liyane 10-15 taun, akeh bodho bisa nyingkiri. Lan kita ora bakal kalah perang.
                      4. pelaut senior
                        pelaut senior 23 Agustus 2021 09:35
                        +1
                        Kutipan saka bayard
                        Lan apa regane?

                        Amarga finansial, kaya sumber daya liyane, ana watese.
                        Kutipan saka bayard
                        Kanthi VI kaya cruisers waja Italia, nanging bersenjata karo mung 2 8 "bedhil lan papat 6" ing Papan ??

                        Aku pancene ora ngerti kenapa sampeyan mutusake manawa Garibaldian minangka puncak pamikiran teknis?
                        Delengen kanca-kancane Bayan, sing dibangun dening daya laut kelas siji. "Duplet" meh 9,5 ewu ton VI, sabuk waja nganti 150mm. persenjataan meh padha karo "Bayan". 2 -194mm lan 8 - 164mm bedhil. "Gluar" malah luwih gedhe, senjatane padha. Cressy - persenjataan malah rada ora pati roso saka Asamoid, lan pamindahan 2000 ton luwih. Drakes duwe pamindahan padha karo Asamoids, lan baterei utama mung 14 enem-inch. Ing babagan bobot, iki meh padha karo Bayan.
                        Persenjataan "Bayan" optimal kanggo ukuran lan tugas taktik.
                        Ya, sampeyan kudu tuku Garibaldians. Nanging mung supaya padha ora katon ing mungsuh. Umumé, kudu dieling-eling manawa Garibaldian lan Asamoid ora dadi kapal penjelajah minangka kapal perang ing baris, nanging kapal perang klasik luwih apik ngatasi tugas iki.
                        Kutipan saka bayard
                        Iku cukup kanggo tuku rong kapal penjelajah Italia ing taun 1903 ... malah iki bisa nyegah Jepang saka adventuring.

                        Oh tenan?
                        Kutipan saka bayard
                        Iku banjur kacilakan ora mung "Retvizan", banjur meh kabeh kapal perang padha waja kaya sing.

                        Ing Tsesarevich, supaya ora ditresnani dening sampeyan, hit iki malah ora bakal weruh.
                        Kutipan saka bayard
                        Ora, aku mung mikir yen Peacemaker wis urip kanggo liyane 10-15 taun, akeh bodho bisa nyingkiri.

                        Kabeh omong kosong, uga swara, ing separo pisanan saka pamaréntahan Nicholas II pancen selaras karo tumindak kang rama. Malah reformasi babakan dhuwit taun 1895, sing sakperangan alesan saben wong digandhengake sacara eksklusif karo Witte, wiwit dikembangake dening Vyshnegradsky ing taun 1880-an.
                      5. mbayar
                        mbayar 23 Agustus 2021 15:14
                        0
                        Quote: pelaut senior
                        Amarga finansial, kaya sumber daya liyane, ana watese.

                        Iki lagu-lagu sing Witte nyanyi, kanthi cara sing bisa ngalangi pembiayaan program gawe kapal. RI duwe dana, lan ora bisa ditandhingake karo kabisan Jepang, nanging amarga saka tumindak ala Witte, wong Borodino ora teka ing wektu, lan pesenan manca mung winates lan ora cukup.
                        Kita kudu duwe kekuatan armada paling ora padha ing Armada Pasifik ing tengah taun 1903 - wektu kanggo nyebarake kabeh kapal Jepang sing dipesen ing Eropa.
                        Lan yen jumlah saham ing luar negeri diwatesi, banjur pilih jinis kapal kasebut. Setuju yen duwe "asamid" ing Arthur ing awal 1904 bakal luwih migunani kanggo armada kita tinimbang "Bayan".
                        "Bayan" ora ala minangka kapal pengintai kanthi skuadron kanthi jumlah kapal sing CUKUP ing garis perang.
                        Mulane ing taun 1904 ing Arthur "Garibaldians" lan "Asamids" bakal luwih migunani tinimbang "Bayan" - sabenere kanggo gelut ing baris.
                        Lan umume, carane bisa nggawe rencana kanggo penyebaran lengkap pasukan Armada Pasifik ing 1905 (!) Yen wis ing tengah 1903 armada Jepang bakal siap kanggo perang ing segara? Sawise kabeh, wektu kesiapan armada Jepang dikenal kanggo sawetara taun.
                        Quote: pelaut senior
                        Aku pancene ora ngerti kenapa sampeyan mutusake manawa Garibaldian minangka puncak pamikiran teknis?

                        Ora ndhuwur ing kabeh, nanging yen kita wis tuku mau ing 1903, Jepang wis 2 cruisers kuwi kurang, lan kita bakal duwe liyane, mungguh. Lan alignment pasukan utama armada leveled mati kanggo paritas. Njupuk menyang akun kasunyatan sing skuadron kapindho lagi disiapake ing Baltik. Bakal luwih angel yen Jepang mutusake ing kahanan kaya ngono kanggo miwiti perang. Dheweke ragu-ragu ing saindhenging taun 1903, sanajan panjaluk Inggris lan Amerika Serikat.
                        Nanging Italia nawakake, saliyane cruisers Brasil (yen kita wanted kanggo), kanggo ngedol kita 2 liyane lan malah 4 saka cruisers padha saka armada dhewe ... lan malah armadillo kanggo boot. ya
                        Kapal perang pancen aneh banget, nanging nduweni waja, stroke sing apik, loro 320 mm. bedhil ing menara sirah lan loro 280 mm. bedhil ing buritan.
                        ... Ing sisih siji, sampeyan bisa ngguyu, ing sisih liyane ... yen dheweke ana ing Arthur karo kapal penjelajah ing pungkasan taun 1903, Jepang ora bakal wani mikir babagan perang apa wae.
                        Nanging ing Republik Ingushetia, tekad lan kemampuan Jepang banget disepelekake - "kepiye sampeyan bisa wedi karo kethek sing dilatih iki?"
                        Quote: pelaut senior
                        Persenjataan "Bayan" optimal kanggo ukuran lan tugas taktik.

                        Persis optimal minangka persenjataan "dewi" kanggo "tugase" (keamanan pangkalan). Lan kenapa kita butuh kapal sing khusus banget lan ora nganggo senjata ing wayah wengi perang?
                        Umumé, underarmament kapal Rusia ing Kawa perang iku mung apik tenan:
                        - "Peresvet" - underarmed,
                        - "dewi" - underarmed,
                        - "Bayan" - underarmed, saliyane, kacepetan ora cukup - 20,9 knot tinimbang paling 21,5 nyatakake ...
                        Lan apa gunane sing "Peresvets" padha "ayu" lan banget nyaman, "dewi" padha murah, lan "Bayan" uga waja kanggo cruiser?
                        Kabeh padha cacat kanggo perang kasebut.
                        Lan saben wong nyumbang kanggo kasunyatan sing perang wis ilang.
                        Mung amarga tinimbang wong-wong mau, ing saham sing padha lan kanggo dhuwit sing meh padha lan ing wektu sing padha, kapal sing cocok kanggo perang bisa dibangun.

                        Quote: pelaut senior
                        Kutipan saka bayard
                        Iku cukup kanggo tuku rong kapal penjelajah Italia ing taun 1903 ... malah iki bisa nyegah Jepang saka adventuring.

                        Oh tenan?

                        Kira-kira kaya ngono. Sawise kabeh, Jepang nggawe keputusan pungkasan kanggo miwiti perang mung sawise Nisin lan Kasuga sing dituku teka ing Jepang. Lan sadurunge iku, padha ... ragu-ragu.
                        Lan yen cruisers iki ing pungkasan 1903, ora ing Jepang, nanging ing Arthur?
                        Aku mikir sing fluktuasi bakal intensify malah luwih. Nganti tundha perang (yen ora ditolak) suwene 2 - 3 taun, nganti kapal konstruksi Jepang bisa digunakake. Lan kapal-kapal kasebut patut ditunggu.
                        Quote: pelaut senior
                        Kutipan saka bayard
                        Iku banjur kacilakan ora mung "Retvizan", banjur meh kabeh kapal perang padha waja kaya sing.

                        Ing Tsesarevich, supaya ora ditresnani dening sampeyan, hit iki malah ora bakal weruh.

                        Aku ora ngerti yen padha bakal ngeweruhi hit kuwi ing Tsesarevich, ing Mikas padha, hit padha saka Novik wis ngeweruhi. Sing ana ing jero banyu sing padha ing perang pisanan.
                        Inggris ing wektu iku ora Book ends ing kabeh.
                        Quote: pelaut senior
                        Kabeh omong kosong, uga barang sing apik, ing separo pisanan pemerintahan Nicholas II pancen cocog karo tumindak bapakne.

                        Kanthi bertahap fading lan profanity.
                        Quote: pelaut senior
                        Malah reformasi babakan dhuwit taun 1895, sing sakperangan alesan saben wong digandhengake sacara eksklusif karo Witte, wiwit dikembangake dening Vyshnegradsky ing taun 1880-an.

                        Witte minangka mungsuh sing kuat kanggo reformasi kasebut lan disengiti lan ngoyak penulis sejatine, Sharapov, kanthi cara sing bisa ditindakake. Miturut cara, iku sabenere ing collaboration karo Vyshnegradsky Sharapov nggawe percoyo Alexander-3 kanggo nindakake reformasi iki lan, minangka eksperimen, cara kanggo ngatur karya lan finance construction saka Trans-Siberia Highway, gumantung ing pasukan dhewe. kapasitas produksi, emisi sumber daya financial lan buruh Cina.
                        Lan iki Sharapov padha, kang jeneng diwènèhaké kanggo masyarakat ekonomi ing Federasi Rusia, kanggo nggawe / panyiapan kang ing tiba saka 2005 aku duwe pakurmatan kanggo milih.
                        hi
                      6. pelaut senior
                        pelaut senior 23 Agustus 2021 15:58
                        +1
                        Nyuwun sewu, nanging sawetara crita sing apik tenan wis ilang saka sisih sampeyan :))))
                        Kutipan saka bayard
                        Jepang bakal duwe 2 cruisers kurang kuwi, lan kita, mungguh, liyane.

                        Ora bakal :)) paling ora ing teater operasi. Kapal kudu rampung, peralatan sing ora pati ngerti (senjata Armstrong) kudu dikuasai. Malah wong Jepang, ing ngendi bedhil-bedhil iki digunakake, bisa digunakake kanthi cepet. Dadi dheweke mesthi ora bakal ana ing Arthur.

                        Kutipan saka bayard
                        Nanging wong Italia nawakake, saliyane kapal penjelajah Brasil (yen kita pengin), adol 2 maneh lan malah 4 kapal penjelajah sing padha saka armada dhewe ..

                        Pisanan, sampeyan entuk saka ngendi? Babagan kasunyatan manawa wong Italia menehi tawaran kanggo ngedol kapal penjelajah?
                        Kapindho, Angkatan Laut Italia ora tau duwe papat kapal penjelajah kelas Garibaldi. Lan ing wayahe ora ana telu, amarga Francesco Ferruccio mung dioperasikake ing taun 1905.
                        Lan saka ngendi asale kapal perang kanthi bedhil utama 280mm ing armada Italia?
                        Cekakipun, tarik munggah materiel!
                        Kutipan saka bayard
                        Inggris ing wektu iku ora Book ends ing kabeh.

                        Sapa sing ngomong iki?
                        Diwiwiti karo "canopuses" padha rampung dipesen

                        Nanging iki ora penting, sing penting yaiku "Tsesarevich" duwe sabuk loro sing cukup andal nutupi tip irung.

                        Kutipan saka bayard
                        Sawise kabeh, Jepang nggawe keputusan pungkasan kanggo miwiti perang mung sawise Nisin lan Kasuga sing dituku teka ing Jepang. Lan sadurunge iku, padha ... ragu-ragu.

                        Ora kaya ngono. Perang ing wektu iku dadi prakara sing wis ditemtokake, lan padha ngenteni, amarga padha wedi yen kapal-kapal sing kurang tenaga bakal dadi mangsa sing gampang kanggo detasemen Vireneus. Nanging iki ora bakal mungkasi perang.
                        Nuwun sewu, nanging dhiskusi wis tekan buntu. Aku dhewe minangka spesialis alternatif sing berpengalaman, nanging sing sampeyan ucapake dudu fantasi ...
                      7. mbayar
                        mbayar 23 Agustus 2021 19:23
                        0
                        Quote: pelaut senior
                        Ora bakal :)) paling ora ing teater operasi. Kapal kudu rampung, peralatan sing ora pati ngerti (senjata Armstrong) kudu dikuasai. Malah wong Jepang, ing ngendi bedhil-bedhil iki digunakake, bisa digunakake kanthi cepet. Dadi dheweke mesthi ora bakal ana ing Arthur.

                        Bisa uga dheweke ora bisa ngetutake Arthur, nanging nyatane negosiasi babagan adol kapal penjelajah kasebut wis ditindakake wiwit wiwitan taun 1903 lan kita bakal ngrampungake masalah iki kanthi positif (lan wong Italia pengin ngedol menyang kita lan malah nawakake siji lan setengah Simpenan cangkang ing kit kanggo wong-wong mau minangka pilihan) lan kita wis setengah taun kanggo manning lan mastering .
                        Ya, dheweke bisa uga ora ngetutake Arthur, nanging bisa nguatake komposisi skuadron 2.
                        Quote: pelaut senior
                        Kutipan saka bayard
                        Nanging wong Italia nawakake, saliyane kapal penjelajah Brasil (yen kita pengin), adol 2 maneh lan malah 4 kapal penjelajah sing padha saka armada dhewe ..

                        Pisanan, sampeyan entuk saka ngendi? Babagan kasunyatan manawa wong Italia menehi tawaran kanggo ngedol kapal penjelajah?
                        Kapindho, Angkatan Laut Italia ora tau duwe papat kapal penjelajah kelas Garibaldi. Lan ing wayahe ora ana telu, amarga Francesco Ferruccio mung dioperasikake ing taun 1905.

                        Sayange, aku ora ngelingi sumber kasebut, nanging aku ngerti yen nalika negosiasi babagan adol kapal penjelajah kasebut karo wakil Rusia, pemilik galangan kapal sing mbangun dheweke kanthi sukarela rembugan karo kabinet Italia babagan penjualan. saka loro liyane cruisers kuwi saka armada, lan yen perlu, banjur kabeh papat. Babagan papat kasebut, jebule sing dimaksud yaiku sing isih dibangun. Lan motif kene cukup dingerteni - Italia karo armada ora kobong ing kabeh, lan pemilik galangan kapal wanted, yen bisa, ora mung kanggo njaluk nyisihaken saka "aset illiquid", nanging uga kanggo ngamanake pesenan kanggo tambahan 2 , utawa malah kabeh 4 cruisers - sawise kabeh, tinimbang sing didol saka armada komposisi, kang dimaksudaké kanggo mbangun anyar ... Iku aneh sing ora teka tengen crita iki. Iki misale jek saka seri babagan carane RI, wis sak perang, nyoba kanggo tuku cruisers saka Brazil lan Argentina, karo kabeh prasejarah saka kekacoan.
                        Quote: pelaut senior
                        Lan saka ngendi asale kapal perang kanthi bedhil utama 280mm ing armada Italia?

                        Ana kedadeyan aneh ing Internet, kira-kira setaun setengah kepungkur aku gampang nemokake lan ngutip bahan, kalebu ing armadillo Italia iki, aku ngelingi penampilan lan karakteristike, nanging saiki aku ora bisa nemokake ... jeneng iku aku ora eling saiki. Nanging ing forum VO, aku wis ngrembug topik iki karo kanca-kanca. Banjur crita iki rembugan karo nyoba kanggo ndarbeni "cruirs endah" lan kok Rozhdestvensky njedhul skuadron sak Afrika (mung kanggo ketemu ing titik Rendezvous saka cruisers padha, lan malah tim kanggo wong-wong mau banjur digawa karo wong-wong mau.
                        Nanging ayo ngilangi kapal perang iki, mesthine ora menarik kanggo Admiralty kita.

                        Quote: pelaut senior
                        Sapa sing ngomong iki?
                        Diwiwiti karo "canopuses" padha rampung dipesen

                        Mbok leladen bagean lumahing iki temenan. Nanging extremities ing wektu sing padha tansah waja ora pati roso, lan ing kaping sakteruse - piring waja menyang extremities mboko sithik dadi luwih tipis.
                        Quote: pelaut senior
                        Ora kaya ngono. Perang ing wektu iku dadi prakara sing wis ditemtokake, lan padha ngenteni, amarga padha wedi yen kapal-kapal sing kurang tenaga bakal dadi mangsa sing gampang kanggo detasemen Vireneus. Nanging iki ora bakal mungkasi perang.
                        Nuwun sewu, nanging dhiskusi wis tekan buntu. Aku dhewe minangka spesialis alternatif sing berpengalaman, nanging sing sampeyan ucapake dudu fantasi ...

                        Dheweke ngenteni nganti pungkasan taun 1903 supaya tim ing kapal sing paling anyar bisa digunakake lan dadi siap tempur sabisa-bisa, Inggris lan Amerika Serikat, sebaliknya, cepet-cepet miwiti perang. ing wektu sadurunge rampung saka Trans-Siberia Railway. Kanggo menehi kapercayan marang Jepang, bank-bank AS menehi utangan gedhe marang Jepang, lan Inggris mbantu tuku "Garibaldians", sing ditolak Rusia.
                        Iki kabeh rincian, mesthi, nanging yen cruisers iki karo kita, malah yen ing Baltik ing Januari 1904, kanggo Jepang, iki bisa dadi nyegah tambahan. Amarga 4 "Borodino", loro "Garibaldians", "Oslyabya" lan "Navarin" karo "Sisoy" bisa ing mangsa panas 1904 pindhah langsung menyang Timur Jauh tanpa maneuvers, lan break menyang Arthur ing dhewe. Banjur Jepang rampung.
                        Ora yakin manawa iki bakal mandheg, nanging bakal menehi kesempatan sukses.
                        Menapa malih, sasampunipun kelangan kapal perang kalih ing tambang Rusia, Yaps gantosipun kaliyan "Garibaldians" ing detasemen Togo. Yen Jepang ora duwe, kita kudu ngelingi sawetara kapal penjelajah saka detasemen Kamimura ... Banjur detasemen Vladivostok kita bakal luwih gampang.
                        Nanging kabeh sing bisa ditindakake kanthi salah lan ala nalika perang wis rampung. Mula asile.
                      8. pelaut senior
                        pelaut senior 23 Agustus 2021 21:02
                        +1
                        Kutipan saka bayard
                        Aneh yen sampeyan ora nemoni crita iki.

                        Mungkin amarga ora tau kedadeyan :)
                        Aku mbaleni maneh, ing wektu iku mung ana Garibaldian loro ing armada Italia, sing wis ditunggu-tunggu nganti suwe lan ora bakal didol marang sapa wae.
                        Kutipan saka bayard
                        kalebu kapal perang Italia iki, aku ngelingi tampilan lan fitur karakteristik, nanging saiki aku ora bisa nemokake ...

                        Ora ana armadillo kanthi karakteristik kasebut ing Regina Marine.
                        Ayo dadi miwiti karo kasunyatan sing iki dudu kaliber Italia. 320mm pisanan muncul sawise modernisasi kapal perang saka jinis "Comte de Cavour", lan 280mm ora tau ana. Ing wektu sing dituduhake, 320mm mung digunakake dening armada Jepang lan Spanyol. Nanging aku bakal ngandhani sampeyan saka ngendi sikil crita iki tuwuh. Saka Kofman.
                        Ing pungkasan taun 1902, Wakil Laksamana N.I. Skrydlov nampa liwat kenalan lawas, Wakil Laksamana Italia Candiani, tawaran pribadi saka perusahaan Orlando kanggo tuku kapal perang kelas Roma sing diprentah Argentina.

                        Trik kasebut yaiku kapal perang iki ora dilebokake. Lan mesthi, dheweke ora meh padha karo monster sing sampeyan jelasake.
                        Saka ing kono, kira-kira papat Garibaldian Italia
                        Ing pungkasan dhaptar kapal penjelajah kelas Garibaldi, papat liyane sing dipesen dening Italia ing program 1900 kudu kasebut. Dheweke mesthine nampa jeneng "Amalfi", "Pisa", "Genoa" lan "Venice", nanging konstruksi kasebut dibatalake ing taun 1901,

                        Sing, ing 1903 padha ora lan ora bisa. Paling kamungkinan sampeyan mlayu menyang opus sawetara penulis alternatif lan njupuk ing Nilai pasuryan. Mengkono.
                        Kutipan saka bayard
                        Amarga 4 "Borodino", loro "Garibaldi", "Oslyabya" lan "Navarin" karo "Sisoy" bisa ing mangsa panas 1904

                        Nalika aku ngerti, kasunyatan sing ing Borodino rampung tes ing 27 Agustus, lan ing Orel, karya fitting-out terus nganti pertengahan September ora pitakonan kanggo sampeyan?
                        Kutipan saka bayard
                        Yen Jepang ora duwe, dheweke kudu mundur sawetara kapal penjelajah saka detasemen Kamimura ...

                        Kanggo apa? Togo uga duwe Asama lan Yakumo.
                      9. mbayar
                        mbayar 24 Agustus 2021 00:06
                        +2
                        Quote: pelaut senior
                        Ayo dadi miwiti karo kasunyatan sing iki dudu kaliber Italia. 320mm pisanan muncul sawise modernisasi kapal perang saka jinis "Comte de Cavour", lan 280mm ora tau ana.

                        Dina iki aku nyoba golek opus dhewe, nanging sayang. Miturut cara, iki digambarake karo foto lan diagram (tampilan sisih, tampilan ndhuwur) saka cruisers lan sing banget armadillo, lan aku elinga iku uga - wis katon painfully mboten umum ... Mungkin sawetara wong alternatif tenan numpuk munggah, lan banjur dibusak ...
                        Lan kapal perang sing apik banget dieling-eling.
                        Quote: pelaut senior
                        Nalika aku ngerti, kasunyatan sing ing Borodino rampung tes ing 27 Agustus, lan ing Orel, karya fitting-out terus nganti pertengahan September ora pitakonan kanggo sampeyan?

                        Jujur, aku ora kaya seri iki, nanging sakperangan alesan iku ketoke kula sing padha tindak ing kampanye ing pungkasan mangsa panas. Aku ora katon khusus ing tanggal.
                        Quote: pelaut senior
                        Kutipan saka bayard
                        Yen Jepang ora duwe, dheweke kudu mundur sawetara kapal penjelajah saka detasemen Kamimura ...

                        Kanggo apa? .

                        Ya, mung supaya cekap nolak pasukan utama saka skuadron Arthurian - karo papat kapal perang nglawan enem (sanajan loro mau Peresvets, lan loro liyane - Poltavas alon-obah), piye wae iku ora banget dipercaya.
                        Quote: pelaut senior
                        Togo uga duwe Asama lan Yakumo.

                        Ya, nanging ing kasus iki, papat kapal penjelajah saka detasemen Vladivostok bakal ditentang dening papat kapal penjelajah Kamimura lan prabédan pasukan ora katon banget.

                        Ing kasus apa wae, luwih becik duwe tinimbang ora duwe, utamane ing perang.
                        Lan kesalahane utama digawe ora ing 1903, nalika kabeh wis dadi kesimpulan foregone, nanging ing 1896/7, nalika program construction saka Armada Pasifik diadopsi, jinis kapal lan kontraktor dipilih.
                        hi
                      10. pelaut senior
                        pelaut senior 24 Agustus 2021 17:45
                        +1
                        Kutipan saka bayard
                        Dina iki aku nyoba nggoleki opus kasebut

                        Iki uga kedadeyan karo aku :)) Aku elinga persis ana rong alternatif ing samizdat babagan tuku kapal penjelajah Argentina lan Chile, siji, lan liya ...
                        Kutipan saka bayard
                        Jujur, aku ora seneng karo seri iki.

                        Inggih, loro-lorone padha duwe mungsuh sing sregep lan ora kalah karo pendukung temperamental. Dheweke duwe merit tartamtu.
                        Kutipan saka bayard
                        Ya, nanging ing kasus iki, papat cruisers saka detasemen Vladivostok bakal ditentang dening papat cruisers Kamimura.

                        dadi papat lan nentang :)))) "Asama" karo "Yakumo" tetep karo Togo lan ing perang ing ZhM padha meh njaba pengamat. "Yakumo" ditempelake konco Garibaldians mung ing setengah jam pungkasan perang, lan "Asama" Hung metu karo cruisers.
                        Sampeyan ndeleng, program Jepang ana 6 + 6 lan Jepang rampung. Kasunyatan manawa wong Argentina mutusake kanggo nggawe perdamaian karo wong Chili minangka kacilakan, mula ora ana rencana Jepang. Mulane, yen Rusia tuku wong-wong mau, mung bakal mengaruhi wong-wong mau ing arah akselerasi, nganti kapal padha sijine menyang operasi.
                        Miturut cara, bubar dadi modis ing Topvar kanggo ngiklanake opus sampeyan ing sumber daya pihak katelu ... nanging aku abang?
                        http://samlib.ru/editors/o/ochenkow_i_w/lin1.shtml
                        ditulis dening abdi sing manut kanggo situs web AI udakara wolung taun kepungkur :)))
                      11. mbayar
                        mbayar 25 Agustus 2021 04:07
                        +1
                        hi apik Nginguk-nginguk kaya jaran. ya Nanging kanthi seneng banget.
                        Aku seneng banget, aku pengin nggambarake sing padha ...

                        ... Pangeran enom tartamtu saka cabang sisih Rurikovich staggers cedhak sepur kraton ... nyekel juru masak kraton mbikak bom ing sangisore mobil panedhaan ... "Kacilakan ing Borki" dicegah, kesehatan Sovereign ora. gonjang-ganjing, lan pahlawan enom dadi penyelamat kulawarga kerajaan ... Sikil Vyrubova ora rusak lan dheweke mlayu kaya gazelle enom ...
                        Pangeran dadi kanca cedhak tsar lan generator gagasan kanggo pangembangan Timur Jauh, pambangunan Trans-Siberia Railway, Railway Wétan Cina lan pangembangan Semenanjung Liaodong.
                        Port Arthur, sanalika sawise disewakake, ngalami rekonstruksi lan pangembangan. Kaping pisanan, fairways jero lan baterei pesisir dipasang, ngalangi kabeh pendekatan menyang pangkalan.
                        Kanggo pambangunan Armada Pasifik, jinis kapal lan kontraktor galangan kapal sing paling apik dipilih.
                        Kramp mbangun kapal perang ing sangisoré pengawasan sing waspada saka pengontrol Rusia. Jinis boiler kanggo kapal ditemtokake dening pelanggan Rusia, lan iki ora dibahas.
                        Prancis uga mbangun ironclads. Lan galangan kapal Jerman minangka kapal penjelajah lapis baja.
                        Pakaryan uga ana ing galangan kapal Rusia. Tinimbang "dewi" aneh, kapal penjelajah lapis baja nganggo kendaraan Jerman (utawa Prancis) 17 l / s lan senjata sing dikuatake.
                        A seri saka kapal perang saka jinis "Borodino" glethakaken mudhun miturut rancangan apik saka "Pangeran Potemkin" ing jumlah 6 bêsik. Sawise dheweke, kapal perang kelas sing dikuatake disiapake kanggo dipasang ing kapasitas sing padha - kanthi kendaraan 20 l / s kanthi enem bedhil 000 " ing rong menara telung bedhil.
                        Perusahaan Jerman "Vulkan" diprentahake kanggo ngembangake unit turbo-geared kanthi kesiapan kanggo produksi ora luwih saka 1906.
                        Lan, mesthi, cangkang. ya
                        Padha njupuk care khusus.
                        Klompok militer sing cukup kuat (paling ora 1903 bayonet) lan amunisi, artileri lan kabeh persediaan sing dibutuhake ditransfer menyang Timur Jauh sadurunge (ing tengah taun 300).
                        Ing taun 1903, Republik Ingushetia siyap perang lan, diprovokasi dening Jepang, nganakake kampanye sing cendhak nanging ngremukake kanggo nenangake predator Timur Jauh ...
                        Jepang mlebu kapitulasi tanpa ngenteni bantuan Inggris lan nampa protektorat Rusia ... Iku wis dilucuti senjata.
                        Korea dadi provinsi Rusia.
                        Manchuria dikembangake kanthi cepet dening pemukim Rusia lan pensiunan prajurit, sing nampa jatah tanah sing akeh lan ngangkat ...
                        Dagang lagi booming.
                        Lapangan pambangunan kapal wis dibangun maneh lan wiwit beroperasi ing Arthur lan Dalny ... lan nalika "Armada Putih" AS mlaku-mlaku, Armada Pasifik minangka pasukan sing ora bisa ditindakake sadurunge ing Samudra Pasifik ...
                        Lan ing wektu iki ing Eropah, Jerman kanthi cepet maneh nglengkapi tentara lan wiwit mbangun armada gedhe.
                        RI ora melu ing Perang Dunia I, kontrak karo Prancis diakhiri, lan kosok balene, karo Jerman, ana pemahaman sing lengkap. Nanging - neutrality.
                        Ing pungkasan Perang Dunia I, Rusia kanthi tenang manggoni selat ing Segara Marmara, lan apa wae sing dikarepake saka Turki. Kanggo njamin kebebasan navigasi.
                        Nanging sadurunge, AS melu perang ing sisih Inggris lan Prancis ... luwih awal tinimbang sadurunge.
                        ... Sawise sawetara wektu, Iosif Dzhugashvili dadi Perdana Menteri Republik Ingushetia lan Kakaisaran wiwit reformasi sosial lan ekonomi tentrem.
                        ... Sawetara kapten sing ora cerdas banget dibuwang dening para pelaut ...
                        Ya, sajrone wektu iki, Pak / Comrade Sharapov wis dadi Menteri Keuangan permanen.
                        Dhuwit sing cukup kanggo kabeh.
                        Oh ya - Hitler mati enom nalika serangan gas ing Front Kulon.
                        ... Sawise ambruk Kakaisaran Inggris, Rusia lan Amerika Serikat dibagi koloni ... Jerman entuk koloni Prancis.
                        KABEH SENENG . lol

                        Lan wolung inci ing Aurora, Juno lan Naiad ing gendéra St. Andrew lan nyerang ing Samudra Hindia ....
                        Iku mung gedhe. apik
                        Yen saperangan saka sudagar Rusia liyane pelanggan tuku saka Chili lan Argentina saperangan cruisers liyane saka Simpenan ... lan jenenge ... "Mbok menawa", "Aku Upaminipun", "Aja menek" lan "Scat". nglirik
                        hi
                    2. Andrey saka Chelyabinsk
                      23 Agustus 2021 10:42
                      0
                      Kutipan saka bayard
                      Dadi apa sing curang?

                      Lan sampeyan ndeleng sejarah desain lan konstruksi Varyag :)))
                      Ing kasunyatan, ing ngisor iki kedaden - Crump pisanan dijamin kontrak, lan banjur wiwit corak tangan ing saben cara bisa kanggo ngurangi karakteristik kinerja. Dheweke ora ngirit apa-apa.
                      Kutipan saka bayard
                      "Varangian" ora kasil?
                      Lan ana .
                      Iku mung "Retvizan" dheweke ternyata cukup

                      Varyag dadi ora kasil utamane amarga Krump nyeret boiler Nikloss ing kana, lan malah dhawuh "kanthi rega sing luwih murah" - saka pemasok Amerika sing sadurunge ora ditangani. Masalah utama efisiensi boiler Nikloss yaiku mbutuhake kualitas paling dhuwur kanggo nggawe kothak persimpangan, klem lan tabung, ing kene ... Ya, aku isih duwe anggepan babagan mesin kasebut, aku nyatakake ing siklus "Varangian". .
                      "Retvizan" ora cedhak
                      Kutipan saka bayard
                      mbok menawa kapal perang paling apik saka armada Rusia ing perang kasebut

                      kita katon ing jalaran saka torpedo siji ngengingi gandhewo. Nyatane, kapal kasebut meh ora ana proteksi tip (51 mm ora nglindhungi ranjau darat kaliber gedhe), lan paling ora duwe sistem pompa banyu sing apik ing busur.
                      Ing wektu sing padha, Krump uga numpuk Nikloss sing padha ing Retvisan - kanthi kabeh akibat.
                      Kutipan saka bayard
                      Kesalahan utama yaiku milih jinis kapal perang kanggo seri Borodino

                      Aku ora mbantah iki.
                      Kutipan saka bayard
                      Mulane, aku ujar manawa luwih becik pesen armadillo ing AS - paling ora loro, paling ora papat.

                      Two Kramp mbokmenawa wis dibangun, lan liyane meh ora ing wektu kanggo Arthur
                      Kutipan saka bayard
                      Lan dek kendur, sawayah-wayah aku ngerti, ora ngganggu layanan militer sajrone perusahaan kasebut - dadi kapal sing paling digoleki, tansah siap perang lan kampanye.

                      Pitch sing kuat diganggu amarga keanehan awak lan kekurangan damper.
                      Kutipan saka bayard
                      Lan dheweke bakal duwe wektu kanggo mbangun liyane, amarga malah klone kikuk (dibangun ing St. Petersburg miturut gambar dicolong)

                      Mung "Emerald" lan "Pearl" dadi luwih kaya kapal perang tinimbang "Novik" :)
                      Kutipan saka bayard
                      Ora kabeh - "dewi" dibangun ing St. Petersburg (muck langka, nanging 3 pcs.),

                      Sing sadurunge.
                      Kutipan saka bayard
                      Apa akeh banget? Wong Jepang ora duwe apa-apa sing padha. Aja 24,75, nanging 24 utawa 23,5 knots, iku ora Matter - padha cruisers paling cepet, saged nyingkiri saka sembarang cruisers wojo lan nyekel munggah karo mungsuh sembarang kelompok wojo. Yaiku, macem-macem tugas sing diwenehake kanggo dheweke.

                      Lan sabenere iki sawetara saka tugas sing padha ora bisa nindakake kanggo siji alesan prasaja - cruisers waja Japanese sesambungan karo waja. Ing kasunyatan, padha "Askold" menehi bab 21 knots, deck waja Jepang - 17-18 knots, asu luwih cepet. Visibilitas ing segara wow, ing paling 7-8 mil, lan malah luwih, sing, kanggo njaluk cedhak karo kelompok wojo ing kadohan perang nemtokake, iku njupuk luwih saka jam, utawa malah loro. Sajrone wektu iki, dek lapis baja tansah bisa mundur kanthi proteksi.
                      Kutipan saka bayard
                      Aku ora ngelingi yen dheweke kalah ing perang, ing nalisir, ing kahanan kritis dheweke bisa tansah break adoh saka nguber.

                      Banjir kompartemen saka karusakan sing disebabake celah sing cedhak minangka alasan utama kegagalan terobosan menyang Vladivostok.
                      Kutipan saka bayard
                      Ing kasus apa wae, yen ing pungkasan taun 1903 ora ana loro dek lapis baja 6000 ton Jerman ing Arthur, nanging 4 utawa malah 6.

                      Ya, dheweke ora bakal ana ing kana :)))) Dheweke ora duwe wektu kanggo mbangun
                      Kutipan saka bayard
                      kabèh gambar bisa ngganti dramatically. Serangan kasebut bisa sukses banget, lan intelijen laut bisa diatur luwih apik kanthi bantuan.

                      Raiding wis mokal kanggo wong-wong mau amarga nalika padha bali, padha bisa tansah dicegat dening pasukan Jepang unggul saka Arthur. Kita ora butuh pengintaian. Permusuhan sistematis - ya, nanging kapal kelas Bayan mesthi bisa ngatasi iki. Lan kanggo drive geladhak waja mungsuh karo kaunggulan umum lan dhukungan saka RBKR - uga, iku.
                      Kutipan saka bayard
                      Padha bisa ngandika bab "Noviks" - piyambak digawe akèh gangguan ana, nanging yen ana 4 - 6 wong. ... ya, padha mimpin kelompok perusak ...

                      Kuwi "nggawe rame". Saben-saben ana ing cakrawala ana sing luwih abot tinimbang pangrusak, dheweke kepeksa mundur, amarga perang karo dek waja apa wae mbebayani kanggo dheweke.
                      Ing kasunyatan, ana 1 Novik lan 2 enem ewu. Sampeyan pengin 6 + 6. Iki meh 4 kapal perang skuadron kanthi biaya tambahan. Golek duit neng endi? :)
                      Kutipan saka bayard
                      Aku ora ngomong babagan kasunyatan manawa ana rong kapal perang maneh ing Arthur ing pungkasan taun 1903 ... perang ora bakal kedadeyan.

                      Retvizan wis siyap taun 1902, endi 2 maneh? :)))) Wah, aku siap percaya siji. Total - wis limang armadillo :)))))) Kurang luwih 60 yuta rubel :) Tambahan :))))
                      Kutipan saka bayard
                      "Bayan" umume kapal aneh lan rada konyol.

                      Inggih, sing carane bisa dianggep cruiser paling REV.
                      1. mbayar
                        mbayar 23 Agustus 2021 16:30
                        +1
                        Salam Andrey. hi
                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Lan sampeyan ndeleng sejarah desain lan konstruksi Varyag :)))
                        Ing kasunyatan, ing ngisor iki kedaden - Crump pisanan dijamin kontrak, lan banjur wiwit corak tangan ing saben cara bisa kanggo ngurangi karakteristik kinerja. Dheweke ora ngirit apa-apa.

                        Krump diundang sadurunge wong liya lan dheweke nyoba supaya bisa maksimal, apa sing dicela ing kene? Penipu sing padha bisa kasebut utusan Prancis, sing narik bagean saka pesenan kanggo awake dhewe. Iku mung sing ora ana siji wis dibangun cruisers kuwi sing padha wanted ing Republik Ingushetia - ciri padha rekor-bejat ... Nanging Krump ora kasil karo mesin kanggo 20 l / s diumumake. Iki bisa diramalake nalika dheweke njaluk nyuda kacepetan maksimal kanggo Varyag nganti 000 knot ... Lan mung pesen loro kapal perang kanggo dheweke - mesthine bakal luwih migunani ing Arthur tinimbang siji Retvizan. Babagan luwih akeh kapal perang, ing kene pitakonan babagan jangkah pambangunan seri Borodino. Yen ana pendanaan normal lan pilihan proyek sing tepat (jinis sing padha "Pangeran Potemkin", nanging kanthi mobil lan ukuran "Borodino"), rong kapal perang saka Kramp bakal cukup.
                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Varyag dadi ora kasil utamane amarga Krump nyeret boiler Nikloss ing kana, lan malah dhawuh "kanthi rega sing luwih murah" - saka pemasok Amerika sing sadurunge ora ditangani. Masalah utama efisiensi boiler Nikloss yaiku mbutuhake kualitas paling dhuwur kanggo nggawe kothak persimpangan, klem lan tabung, ing kene ... Ya, aku isih duwe anggepan babagan mesin kasebut, aku nyatakake ing siklus "Varangian". .
                        "Retvizan" ora cedhak

                        Aku sing ana ngawut-awut bisa ora cukup optimal. Saka kabeh iki lan kepinginan kanggo ngunggahake tekanan uap sing luwih dhuwur ... ing umum, kepinginan kanggo cathetan mimpin kanggo fiasco - cruiser ora kasil. Lan amarga iki bisa dianggep wiwitan, lan ora ana keraguan tartamtu babagan kemungkinan mbangun kapal perang sing apik, rong kapal perang kudu dipesen.
                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        kita katon ing jalaran saka torpedo siji ngengingi gandhewo. Nyatane, kapal kasebut meh ora ana proteksi tip (51 mm ora nglindhungi ranjau darat kaliber gedhe), lan paling ora duwe sistem pompa banyu sing apik ing busur.

                        Ing jaman semana, ora ana kapal siji-sijia sing bisa slamet saka torpedo, uga, paling ora klelep. Inggris banjur ora waja ends ing kabeh - iki gaya umum. Nanging sawise REV, panemu ing prakara iki wiwit ngganti - REV umume dadi pendidikan lan instruktif kanggo kabeh armada.
                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Ing wektu sing padha, Krump uga numpuk Nikloss sing padha ing Retvisan - kanthi kabeh akibat.

                        Nanging aku ora kelingan apa-apa bab masalah karo dandang Retvizan, mbok menawa tekanan uap kapal perang luwih murah.
                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Kutipan saka bayard
                        Mulane, aku ujar manawa luwih becik pesen armadillo ing AS - paling ora loro, paling ora papat.

                        Two Kramp mbokmenawa wis dibangun, lan liyane meh ora ing wektu kanggo Arthur

                        Pasangan kaloro bisa tetep karo skuadron 2, sing uga ora perlu.
                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Kutipan saka bayard
                        Lan dek kendur, sawayah-wayah aku ngerti, ora ngganggu layanan militer sajrone perusahaan kasebut - dadi kapal sing paling digoleki, tansah siap perang lan kampanye.

                        Pitch sing kuat diganggu amarga keanehan awak lan kekurangan damper.

                        Nanging isih cruiser cahya - rodo pimpinan kanggo karusakan, cathetan saran lan cruiser kanggo pangayoman saka wilayah banyu (basa). Kajaba iku, kekurangan sing diidentifikasi bisa dianggep sajrone pambangunan kapal penjelajah sing isih ana ing seri kasebut. Nanging kasunyatan sing ana akeh cruisers kuwi (miturut plans kanggo cruisers kuwi ing Armada Pasifik padha ngrancang duwe 10 bêsik ... sanadyan ketoke njupuk menyang akun "Boyarin", kang ora ing kabeh padha). , ora ana sangsi lan luwih wicaksana pesenan 4 potong. ing Shihau, lan mbangun liyane ing galangan kapal kanthi dhukungan teknis.
                        Lan aja nyolong dokumentasi teknis!
                        Lan malah luwih - aja gumunggung "eksploitasi" kasebut.
                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Mung "Emerald" lan "Pearl" dadi luwih kaya kapal perang tinimbang "Novik" :)

                        Nanging kanthi karakteristik kacepetan sing luwih elek, dheweke dibangun kanggo wektu sing ora bisa ditampa ... mula dheweke meh ora bisa mlebu ing skuadron 2, lan malah ora ana ing kondisi teknis sing paling apik.
                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Lan sabenere iki sawetara saka tugas sing padha ora bisa nindakake kanggo siji alesan prasaja - cruisers waja Japanese sesambungan karo waja. Ing kasunyatan, padha "Askold" menehi bab 21 knots, deck waja Jepang - 17-18 knots, asu luwih cepet. Visibilitas ing segara wow, ing paling 7-8 mil, lan malah luwih, sing, kanggo njaluk cedhak karo kelompok wojo ing kadohan perang nemtokake, iku njupuk luwih saka jam, utawa malah loro. Sajrone wektu iki, dek lapis baja tansah bisa mundur kanthi proteksi.

                        Kabeh gambar surem iki njupuk Panggonan kanggo siji alesan - Jepang saka dina pisanan perang ngrebut dominasi ing segara.
                        Nanging! Yen ing pungkasan taun 1903, paling ora ana siji kapal perang liyane ing Arthur (utamane loro) ... yen tinimbang loro Jerman enem ewu mesthi ana 4, lan Novikov - 6 ... Babagan dominasi Yapam. ora kudu ngimpi ing segara. Lan dheweke ora bakal diijini masang pangkalan maju ing pulo kasebut kanggo pasukan utama armada ... Kajaba iku, dheweke dhewe bakal nguwasani "basa" iki lan nguwasani Selat Korea saka kana. Wong-wong mau bakal ngganggu ndharat Jepang ing kana, utawa paling ora nyetop pasokane.
                        Iku mung sing cruisers kita - enem ewu lan 6 Noviks + pangrusak bakal operate gumantung ing pasukan utama armada, kang (pasukan utama) dhewe bakal nggoleki mungsuh ing segara. Dheweke bakal duwe kekuwatan sing cukup kanggo iki. Satemah tiyang Jêpan kêdah njagi wadya-bala utama armadanipun ing satunggal ajinipun, botên kenging rêmên. Mulane, detasemen kapal penjelajah Vladivostok bakal luwih aktif lan luwih efisien nglawan komunikasi.
                        ... Ya mung yen Jepang ora bakal mutusake ngulandara ing alignment pasukan iki.
                        Sawise kabeh, padha meh nilar idea nalika ing pungkasan taun 1903 "Retvizan" karo "Tsesarevich" teka Arthur. Lan mung "Nisin" lan "Kasuga" sing dituku kanthi cepet, menehi kapercayan.
                      2. pelaut senior
                        pelaut senior 23 Agustus 2021 21:30
                        0
                        N-iya....
                        Kutipan saka bayard
                        Nanging babagan masalah karo boiler ing Retvizan

                        Lan sampeyan maca soko ing topik.
                        Ing nyebrang pisanan, darurat kanthi asil fatal.
                        Kutipan saka bayard
                        Pasangan kaloro bisa tetep karo skuadron 2, sing uga ora perlu.

                        perang. Netralitas. pelucutan senjata. Apa tembung-tembung kasebut ana gunane kanggo sampeyan? Amerika ora bakal menehi kita nalika perang. Dadi dhuwit mudhun saluran.
                        Kutipan saka bayard
                        lan uga wis pengalaman anyar ing mbangun loro "asamites" kanggo Jepang.

                        Pinten?
                        Kutipan saka bayard
                        Siji "Novik" regane udakara 3 yuta rubel (lan iki minangka pimpinan utama, kanthi biaya ngembangake proyek kasebut), lan "nem ewu" kira-kira 6 - 7 yuta.

                        "Askold" regane limang. Iki tegese telung Novik bakal biaya minangka akeh minangka loro Askolds, senadyan kasunyatan sing malah siji enem ewu, ora akeh rodok olo ing kacepetan nyata, isine kabeh telung Noviks kaya bantheng kanggo wedhus.
                        Umumé, kapal sing ora jelas banget. Dheweke begja karo komandan sing gagah, ya.
                        Kutipan saka bayard
                        "Noviki", yen kita duwe 4 - 6 mau. , bakal dadi terkenal minangka pimpinan perusak

                        Kanthi kacepetan nyata lan senjata tambang? Aku ngerti yen sampeyan komunis, nanging wedi marang Gusti Allah! (kutipan saka IVS)
                        Kutipan saka bayard
                        Dadi bisa uga luwih francs lan "Asamita" sing padha?

                        "Azumu" utawa apa? Sing paling sengsara saka kabeh enem wis ora gedhe.
                        Kutipan saka bayard
                        Ing cilik saka planning construction saka cruisers kanggo REV, iku umume bakal nggawe pangertèn kanggo pesenan ora geladhak waja, nanging cruisers wojo karo senjata dhewe.

                        pikiran waras pisanan kanggo kabeh diskusi. Lan ana kapal kuwi. "Bayan" jenenge :)))
                      3. mbayar
                        mbayar 24 Agustus 2021 01:11
                        +1
                        Quote: pelaut senior
                        Lan ana kapal kuwi. "Bayan" jenenge :)))

                        "Bayan" ora cukup kacepetan lan ora cukup gegaman. Solusi sing paling apik yaiku supaya kapal penjelajah kasebut saka galangan kapal Jerman nganggo mesine.
                        20 l / s kanggo "Bogatyr" lan 000 l / s kanggo "Askold" bisa nyedhiyani cruisers wojo VI 24 - 000 ton. kacepetan 12 - 000 knots, lan bedhil utama bisa sijine wong 13 "- padha kita. wis cukup prayoga 000-kaliber, lan tambahan 21 ", 22,5 - 10 bêsik saben (kaya Thunderbolt). Lan kita bisa mbangun 45 iki. ing saben loro galangan kapal - 6 pcs. mesthi, ing pungkasan taun 14 padha bakal ripened ing Arthur, lan liyane - karo skuadron 16nd.
                        Lan tinimbang "Bayan" luwih becik supaya "Tsesarevich" sing kapindho - aku bakal ripened ing wektu lan bakal nggawa keuntungan liyane.
                        Quote: pelaut senior
                        "Azumu" utawa apa? Sing paling sengsara saka kabeh enem wis ora gedhe.

                        Ora, "Azuma" kudu tetep karo Jepang, Aku umume ing sih saka Jerman mbangun cruisers wojo - mobil sing luwih kuat, lan padha katon luwih dipercaya.
                        Quote: pelaut senior
                        "Askold" regane limang.

                        Iki tegese ing versi cruiser wojo rega lengkap bakal 10 yuta rubles.
                        Quote: pelaut senior
                        Iki tegese telung "Noviks" bakal biaya kaya loro "Askolds"

                        Aku serial "Noviki" bakal biaya kurang - bab 2,5 yuta rubles.
                        Quote: pelaut senior
                        Umumé, kapal sing ora jelas banget. Dheweke begja karo komandan sing gagah, ya.

                        Woh saka brainstorming dawa pamikiran angkatan laut ing saran saka Makarov.
                        Nanging dheweke pancen dadi prototipe perusak lan pimpinan. Klompok utama kapal perusak kita sing ora akeh banget, mesthi bakal duwe kaluwihan tinimbang klompok penghancur Jepang sing luwih akeh, bisa nutupi nalika ninggalake serangan, lan bebarengan karo dheweke cepet mundur saka kapal mungsuh sing luwih kuat.
                        Ing kasus apa wae, padha ora bakal menehi ganti rugi kanggo lack of destroyers ing negara kita, uga luwih cepet lan luwih seaworthy kuwalitas saka destroyers Jepang (dheweke wis luwih VI).
                        Lan regane ... lan para perusak ora mbayar dhuwit. Lan kita kudu mbangun.
                        Quote: pelaut senior
                        perang. Netralitas. pelucutan senjata. Apa tembung-tembung kasebut ana gunane kanggo sampeyan? Amerika ora bakal menehi kita nalika perang. Dadi dhuwit mudhun saluran.

                        Ayo ndeleng nomer kasebut:
                        - konstruksi diwiwiti tanggal 17 Juli 1899
                        - diluncurake (!) 10 Oktober 1900
                        - dileksanakake (!) Desember 1901
                        Kira-kira ing syarat-syarat iki, rong kapal perang pisanan bisa dibangun ... nambah 3 sasi liyane kanggo kaloro. Iki karo laying simultaneous saka loro bebarengan - kaloro tinimbang "Varyag".
                        Nanging slipway wis dibebasake ing Oktober 1900!
                        Mulane, sadurunge pungkasan taun 1900, rong prau perang sabanjure bisa dipasang.
                        Lan ing 15 sasi padha bakal diluncurake menyang banyu - ing sasi kapisan taun 1902.
                        Akibaté, ing tengah taun 1903 wis siyap lan dipasrahake marang pelanggan.
                        Nanging dheweke isih kudu nggawe nyebrang segara lan persenjataan ing Baltik, nguwasani kru, ngliwati standar lan entuk kesiapan tempur. Mulane, aku ngomong yen pasangan kapindho ora bisa mlebu ing Arthur nganti pungkasan taun 1903, nanging dadi bagian saka skuadron kaping 2.
                        Lan saiki, bebarengan karo loro iki, papat "Borodino" wis dituduhake pasukan rampung formidable.
                        Ya, yen "Garibaldians" uga dituku lan ditambahake ...
                        + "Oslyabya"
                        + "Navarin" karo "Sisoy the Great" ...
                        Kekuwatan sing apik banget dipikolehi - saka pitung kapal perang siji-kacepetan, loro baronecruisers lan rong kapal perang sing luwih alon. Dheweke bisa ngatasi kabeh armada Jepang sing ditemoni ing Tsushima.
                        Lan yen ing pungkasan taun 1903, ora loro kapal perang, nanging papat, teka ing Arthur, mesthine skuadron 2 ora perlu cepet-cepet.

                        Kapasitas produksi galangan kapal sing kasedhiya kanggo kita ing luar negeri ndadekake bisa mbangun armada ing taun 1903 sing cukup kanggo ngalahake armada Jepang kanthi cepet.
                        Nanging pimpinan Republik Ingushetia ora njupuk kauntungan saka kesempatan iki.
                      4. pelaut senior
                        pelaut senior 24 Agustus 2021 18:20
                        +1
                        Kutipan saka bayard
                        "Bayan" ora cukup kacepetan lan ora cukup gegaman.

                        Aku wis nulis kanggo sampeyan lan menehi conto manawa kabeh apik karo dheweke lan liyane. Cukup ing tingkat analog. Lan luwih saka cukup kanggo kondisi REV.
                        Kutipan saka bayard
                        Solusi sing paling apik yaiku supaya kapal penjelajah kasebut saka galangan kapal Jerman nganggo mesine.

                        Ayo kula ora komentar babagan penerbangan luwih apik? :)))
                        Iki sing bisa digawe wong Jerman: https://ru.wikipedia.org/wiki/SMS_Prinz_Heinrich_(1900)
                        Ing asas, pilihan rampung waras. Kanthi domestik 10" ing bedhil tunggal menara (lan iki minangka plus gedhe ing kahanan kasebut) dheweke bakal dadi mungsuh sing mbebayani kanggo asamoid.
                        kacepetan, minangka sampeyan bisa ndeleng, malah kurang saka Bayanov, nanging kanggo perang iku cukup cukup. Armor luwih ringkih nanging bakal nglindhungi ranjau darat.
                        Dening Gusti, luwih apik tinimbang "Bogatyr" lan kloninge
                        Lan usulan-usulan kanggo remet CMU saka cruiser cahya menyang awak saka abot lan nyana yen kacepetan bakal kaya pesawat, lan linuwih kaya lokomotif uap punika sethitik naif.
                        Kutipan saka bayard
                        Woh saka brainstorming dawa pamikiran angkatan laut ing saran saka Makarov.

                        Stepan Osipovich pancene kadhangkala digawa, nanging ing kene sampeyan fitnah. Dheweke ngomong babagan kapal sing beda banget :)))
                        Kutipan saka bayard
                        Dadi ing versi cruiser wojo, rega lengkap bakal 10 yuta rubles

                        "Bayan" tanpa senjata regane 16,5 yuta franc utawa 6.14 yuta emas. rubel. Kanthi gaman, mungguh, +/- 7,5-7,6 yuta Jerman, ing asas, dibangun, sanajan luwih larang tinimbang Inggris, nanging luwih murah tinimbang Prancis. "Pangeran Heinrich", miturut wiki Jerman 16,6 yuta tandha. Iki, yen ora nyampur kursus, kira-kira 7,7 yuta rubel. senadyan kasunyatan sing cruiser luwih gedhe lan bersenjata karo bedhil abot. Punika rega lan fokus.
                        Sampeyan mung perlu departemen angkatan laut Rusia temen maujud inferiority saka geladhak wojo gedhe, nanging iki wis Fantastic.
                        Kutipan saka bayard
                        Aku serial "Noviki" bakal biaya kurang - bab 2,5 yuta rubles.

                        Saka wedi apa? Rega lengkap yaiku 3,29 lama. Kenapa bakal mudhun 24%? Inggih, 5, nggih, 10, nanging ora seprapat!
                        Umumé, sampeyan, kolega sing dikasihi, piye wae nambani nomer kanthi bebas.
                        Kutipan saka bayard
                        Kapasitas produksi galangan kapal sing kasedhiya kanggo kita ing luar negeri ndadekake bisa mbangun armada ing taun 1903 sing cukup kanggo ngalahake armada Jepang kanthi cepet.

                        Wong normal nyoba ngembangake lan nggunakake kapasitase dhewe. Lan kanthi cara, padha ora dimuat ing 100%. Apa downtime meh setahun saka Galangan Kapal Baltik sadurunge mbikak "Borodintsev".
                      5. mbayar
                        mbayar 25 Agustus 2021 01:17
                        +1
                        Quote: pelaut senior
                        Aku wis nulis kanggo sampeyan lan menehi conto manawa kabeh apik karo dheweke lan liyane. Cukup ing tingkat analog. Lan luwih saka cukup kanggo kondisi REV.

                        Quote: pelaut senior
                        Sing tenan bisa dibangun dening Jerman

                        Quote: pelaut senior
                        . Kanthi domestik 10 "ing menara bedhil siji (lan iki minangka tambahan gedhe ing kahanan kasebut), dheweke bakal dadi mungsuh sing mbebayani kanggo asamoid.
                        kacepetan, minangka sampeyan bisa ndeleng, malah kurang saka Bayanov, nanging kanggo perang iku cukup cukup. Armor luwih ringkih nanging bakal nglindhungi ranjau darat.

                        Njupuk dipikir nyedhaki ing cruiser "Rurik-2".
                        20 l / s padha kanggo mobil, VI 000 ton, kacepetan 15 knots lan persenjataan ...?
                        Kita ngomong babagan cruiser VI 12 ton, kanthi waja kaya "Rurik-000" utawa "Asama", ing 2 x 2 2 "senjata utama lan 10 - 14 16" bedhil tambahan.
                        Kanthi arsitektur umum kaya "Asama" - kanggo nyederhanakake tugas.
                        Kita njupuk kabeh sing kasedhiya lan entuk cruiser sing dibutuhake.
                        Kanthi kacepetan 21 - 21,5 knot (Kanggo "Rurik-2" kanthi VI 15 ton lan mesin sing padha, kacepetan padha)
                        Banjur kita njupuk pembangkit listrik saka Askold lan nyetel tugas sing padha kanggo Galangan Kapal Jerman.
                        Kita entuk cruiser VI nganti 13 ton, kanthi persenjataan sing padha kaya kasebut ing ndhuwur, nanging kanthi kacepetan 000-22 knot.
                        Lan ora fantasi.
                        Yagene Jerman bisa nggawe kapal penjelajah kanthi karakteristik kacepetan sing diwenehake (lan luwih dhuwur)?
                        Amarga padha ngganti baling-baling ing kapal penjelajah kaping pirang-pirang nganti entuk pertandhingan paling apik antarane pitch propeller lan torsi, RPM lan daya. Loro-lorone "Novik", lan "Askold" lan misale jek "Bogatyr" diganti ngawut-awut kaping pirang-pirang nganti padha menehi ciri perlu.
                        Jerman dadi kontraktor paling profesional lan tanggung jawab kabeh. Dadi kapal-kapale sing paling apik ing kelase.
                        Mulane, aku ngomong yen saka Jerman kudu dipesen kapal penjelajah. Lan ora waja, nanging waja.
                        Lan mung Jerman bisa nggawe cruisers kuwi - karo ciri kacepetan dhuwur, waja cekap lan senjata exhaustive.
                        Lan babagan cruiser kuwi diwasa ing atine Admiralty, mung padha bisa supaya ing 1905 ... kanggo Inggris ... lan nampa "Rurik-2".
                        Apa Jerman bisa nggawe kapal penjelajah sing kurang rumit ing taun 1899, ing VI sing luwih cilik, kanthi senjata sing kurang - kaya sing dakkandhakake ing ndhuwur?
                        Cukup.
                        Lan kanthi program gawe kapal SUBSEQUENT, dheweke mbuktekake iki.
                        Quote: pelaut senior
                        Stepan Osipovich pancene kadhangkala digawa, nanging ing kene sampeyan fitnah. Dheweke ngomong babagan kapal sing beda banget :)))

                        Padha ndhukung kanggo dangu, nanging padha milih project Novik.
                        Lan yen kita duwe 1903-4 kapal kasebut ing Arthur ing pungkasan taun 6, para pangrusak Jepang ora bakal rumangsa kepenak ing sacedhake pangkalan kita. Lan umume - ing Segara Jepang.
                        Quote: pelaut senior
                        Jerman, ing asas, dibangun, sanadyan luwih larang tinimbang Inggris, nanging luwih murah tinimbang Prancis. "Pangeran Heinrich", miturut wiki Jerman 16,6 yuta tandha. Iki, yen ora nyampur kursus, kira-kira 7,7 yuta rubel. senadyan kasunyatan sing cruiser luwih gedhe lan bersenjata karo bedhil abot. Punika rega lan fokus.

                        Kolega, uga, apa sampeyan nggawe aku sembrono?
                        Iki minangka produk saka awal, ing wektu sing padha rada surem, genius - kaya kita "Peresvetov-cahya.
                        Saka kekurangan mesin sing cukup kuat lan artileri sing cocog.
                        Aku ngomong bab pesenan RI saka galangan kapal cruiser Jerman miturut sandi (!) Katentuan Pangginaan supados langkung Referensi. Sing utama yaiku mesin kanthi kapasitas 20 l / s. Iki minangka dhasar.
                        Wis adhedhasar VI iki, dimensi (faktor elongation penting kanggo streamlining), waja lan persenjataan.
                        Lan kita legitimately nyana cruiser luwih bersenjata saka "Peresvet", luwih cepet (kacepetan ora luwih murah tinimbang "Asama"), ing seri 3 pcs. Kabeh saka siji galangan kapal Jerman.
                        Lan 3 cruisers liyane padha karo tanduran daya saka 24 000 l \ s saka telung mobil lan sethitik liyane ing VI - 13 000 ton.
                        Apa teknis mokal ing kene?
                        Jerman mung nggawe "asamita" ing VI 10 ton kanthi pembangkit listrik 000 l / s.
                        ... Minangka prakara kasunyatan iku mung pembangunan saka project diwenehi . Kanthi tanduran daya luwih kuat, senjata lan, minangka asil, luwih VI.
                        Quote: pelaut senior
                        Kutipan saka bayard
                        Aku serial "Noviki" bakal biaya kurang - bab 2,5 yuta rubles.

                        Saka wedi apa? Rega lengkap yaiku 3,29 lama. Kenapa bakal mudhun 24%? Inggih, 5, nggih, 10, nanging ora seprapat!
                        Umumé, sampeyan, kolega sing dikasihi, piye wae nambani nomer kanthi bebas.

                        Aku nari saka rega Novik dhewe ing 3 yuta. Yen rega nyata 3,29 yuta rubles, banjur serial (kanthi seri 4 bêsik + technical support kanggo construction saka liyane 4 - 6 bêsik ing galangan kapal Rusia) rega bakal luwih murah. Wis, mesthi, ora 2,5 yuta, nanging bab 2,7 - 2,8 yuta rubles.
                        Sing sirah mesthi luwih larang + biaya pembangunan dhewe.
                        Iki, mesthi, ekstrapolasi, nanging adhedhasar pengalaman lelang lan persetujuan sing padha.
                        Quote: pelaut senior
                        Wong normal nyoba ngembangake lan nggunakake kapasitase dhewe. Lan kanthi cara, padha ora dimuat ing 100%. Apa downtime meh setahun saka Galangan Kapal Baltik sadurunge mbikak "Borodintsev".

                        Aku mikir sing taun downtime disebabake kahanan sing durung mesthi - apa jinis kapal perang kanggo lay mudhun.
                        Ana fluktuasi antarane jinis "Pangeran Potemkin" (kanthi energi sing luwih kuat) utawa "Tsesarevich" Prancis, proyek kasebut pungkasane dipilih, nanging mutusake kanggo ngrampungake kanthi serius.
                        Pilihan kasebut salah - luwih rumit lan larang, tegese butuh luwih suwe kanggo mbangun.
                        Lan port anti-mine monstrous meh ing waterline. Iku bisa kanggo scoop munggah malah karo maneuvering cetha.
                        Iki minangka sebab mati ing Tsushima ...
                        Lan, jujur, galangan kapal domestik bisa mbangun kapal kanthi kecepatan sing bisa ditampa mung ing pungkasan program Borodino. Pengalaman mboko sithik entuk.
                        Nanging kapal perang kanggo armada dibutuhake ing Arthur ing taun 1903.
                        Lan galangan kapal domestik ora bisa nyedhiyakake iki.
                        Nanging wis bisa saka 1904 - 05.
                        hi
                      6. Komentar wis dibusak.
                      7. pelaut senior
                        pelaut senior 25 Agustus 2021 18:45
                        0
                        Kutipan saka bayard
                        nalika juru masak glethakaken tambang ing ngisor mobil dining saka Sepur kraton

                        Apa sampeyan ditarik menyang alternatif maneh?
                        Komentarku digosok dening para zealots censorship, lan rampung dibalèkaké kanggo kethokan.
                        Aku mung arep ngomong, aja mbandhingake kemampuan Vickers ing taun 1905 lan Vulcan ing taun 1898. Pitung taun iku wektu sing suwe banget kanggo nggawe kapal ing jaman kasebut. "Pangeran Heinrich" utawa "Yakumo" kanggo langit-langit galangan kapal Jerman. Vickers bisa nindakake lan nindakake Cressy, nanging ora luwih.
                        lan malah luwih, ora galangan kapal Jerman siji bakal narik telung monsters sampeyan diterangake. Mung ing jaman semana padha rame-rame gawe kapal kanggo armadane. A Mecklenburg lan loro kapal penjelajah kelas Hertha lagi dibangun ing Vulcan, lan ing Germania Krupp, pisanan Wilhelm der Grosse, banjur Zeringen, banjur Braunschweig, lan padha ora bakal nolak pesenan saka armada kanggo marga saka Wishlist wong liya.
                        Lan malah ing alternatif, siji kudu nerusake saka kemungkinan nyata saka shipbuilding, mulane, kanggo pitakonan
                        Kutipan saka bayard
                        Apa teknis mokal ing kene?

                        jawaban iku kabeh!
                        Minangka kanggo cruisers Jerman-dibangun, iku ora bab ngawut-awut. Saben uwong nindakake iki (kajaba, mbok menawa, kita), nanging kasunyatan sing padha pindhah menyang nggunakake CMU paling anyar ing wayahe lan lightening unjustified saka struktur. Umumé, kita bisa ngomong sing nang iki ora sabdho. Dheweke ora nuduhake kacepetan kontrak ing endi wae kajaba ing garis ukur.
                        Miturut cara, "Novik" duwe masalah utama karo trim ing irung. Diturunake kanggo nyoba, nanging ora bisa dilayani, apa maneh perang, tanpa persediaan. Mulane, trim kasebut ora ana ing ngendi wae lan ora ana wong ing Port Arthur sing ndeleng kacepetan luwih saka 23,5 knot saka Novik.
                      8. mbayar
                        mbayar 25 Agustus 2021 19:59
                        +1
                        Quote: pelaut senior
                        Aja mbandhingake kemampuan Vickers ing taun 1905 lan Vulcan ing taun 1898.

                        Vulkan, kaya sawetara perusahaan Jerman liyane, mundhak ing kompetensi teknis utamane ing pesenan Rusia (lan sebagian Jepang). Lan padha ngrampungake kabeh pesenan kanthi sukses, ing kerangka syarat referensi. Kalebu sawise REV, sing mung nandheske kemampuan lan prospek.
                        Ing Rusia, ana pengalaman nggawe gedhe waja telung poros raider cruisers - "Rusia\Rurik\Gromoboy", lan "Peresvets" saka seri padha. Nanging ana ora cukup mesin kuat kanggo wong-wong mau. Nggarap "Yakuma" minangka pengalaman sing apik.
                        Dadi apa masalah karo nindakake perkara sing padha, nanging ora nginstal 15 l / s, nanging 500 l / s saka desain kita dhewe ing awak mesin sing padha? Menapa malih, "Bogatyr" digawe ing basis saka project iki, mung tanpa waja lan mung karo 20 "artileri (miturut syarat-syarat referensi).
                        Lan dadi syarat referensi sing rada beda? Aja ngremehake lan nyederhanakake, nanging nguatake (GC) lan berkembang?
                        Kabeh bakal bisa digunakake kanggo Vulcan.
                        "Galangan kapal Jerman" mesthi sukses - kapal penjelajah telung batang ing arsitektur "Asama \ Yakuma" kanthi telung mobil saka "Yakuma", lan nggunakake proyèk penyerang telung batang Rusia kanggo kajelasan. Nanging ora pantes kanggo pager limang pipa - telu bakal cukup. Bakal wis diaktifake metu.
                        Lan ing babagan wektu, kabeh sing bakal dilebokake sadurunge 1901 kalebu bakal mateng ing Arthur. Lan tetenger pisanan diwiwiti ing 1898. Dadi dheweke bakal bisa mbangun ing rong tahap, kanggo awake dhewe lan kanggo kita. Ora muspra, Wilhelm mbujuk Nikolai supaya akeh kapal sing bisa saka galangan kapal, dheweke wis ngerti kemampuan produksi. Lan makili kapentingane.


                        Quote: pelaut senior
                        ora ana siji ing Port Arthur weruh kacepetan luwih saka 23,5 knots saka Novik.

                        Mangkono uga ing sajarah meh kabeh kapal. Saliyane trim, kualitas batu bara uga bisa dadi peran. Ya, lan kasenengan. Lan kacepetan 23,5 ing urip nyata isih Ngartekno luwih saka kacepetan nyata kapal mungsuh, kajaba pangrusak.
                        Quote: pelaut senior
                        Minangka kanggo cruisers Jerman-dibangun, iku ora bab ngawut-awut. Sing ditindakake kabeh wong

                        Crump ora nindakake iku. Aku ora bakal ngomong bab Prancis - Aku ora nindakaken, nanging menehi kritik dening kecepatan ngrambah dening loro Asamita Prancis lan Bayan (20,9 tinimbang 21,5 - 22 knots prajanji) karo mesin saka 17 000 l / s, padha uga ora apik banget karo ngawut-awut keganggu.
                        Quote: pelaut senior
                        nanging ing kasunyatan sing padha menyang nggunakake CMU paling anyar ing wayahe lan lightening unjustified desain. Umumé, kita bisa ngomong sing nang iki ora sabdho.

                        Loro-lorone "Shikhau" lan "Galangan Kapal Jerman" nyoba njaga disiplin bobot kanthi ketat ... mula fasilitasi struktur ing "Askold" - VI jelas ing 6000 ton sing wis ditemtokake.
                        Padha muter kanthi cara sing padha ing "Shihau", nyoba ora ngluwihi 3000 ton sing disepakati.
                        Nanging "Volco" ngluwihi VI sing diumumake meh 1,5 ton, nanging kapal kasebut dadi cukup imbang.
                        Kabeh kapal iki dhawuh ing watesan saka kemungkinan technical wektu sing prototipe. Mulane, iku ora ngageti sing padha cukup shortcomings (kanggo kabeh), nanging sak construction serial kabeh iki bisa didandani.
                        Quote: pelaut senior
                        ora galangan kapal Jerman siji bakal narik telung monsters sampeyan diterangake.

                        Malah galangan kapal Rusia nggawe monster sing padha kanggo awake dhewe ... sanajan mesin sing luwih lemah.
                        Deleng Thunderbolt. Ya, paling ora ing "Peresvetov". Sijine ing "Peresvet" tanduran daya saka "Bogatyr" utawa "Askold", ngisor sisih dening siji geladhak lan nambah 6 "bedhil, bab sing padha bakal kelakon.
                      9. pelaut senior
                        pelaut senior 25 Agustus 2021 20:35
                        0
                        Kutipan saka bayard
                        Dadi apa masalah karo nindakake perkara sing padha, nanging ora nginstal 15 l / s, nanging 500 l / s saka desain kita dhewe ing awak mesin sing padha?

                        siji tembung - bobot.
                        Ora bakal bisa nyelehake sing luwih kuat menyang kapal sing dirancang kanggo siji CMU supaya paramèter liyane ora nandhang sangsara. Kapal tansah kompromi. Pengin upgrade senjata? Ora masalah. Temtokake apa sing bakal disumbang. Ing kasus Asamoid, iku jarak lan seaworthiness. (lan kacepetan). Sampeyan pengin ngumpulake kabeh kaluwihan tanpa cacat ing siji project, nanging iki ora kelakon.
                        Langsung menyang klasik
                        Yen lambene Nikanor Ivanovich bakal dilebokake ing irung Ivan Kuzmich, lan yen kita bisa njupuk sawetara swagger sing Baltazar Baltazaritch duwe, lan, mbok menawa, nambahake kekuwatan Ivan Pavlovich iki.

                        Kutipan saka bayard
                        Lan ing babagan wektu, kabeh sing bakal dilebokake sadurunge 1901 kalebu bakal mateng ing Arthur. Lan tetenger pisanan diwiwiti ing taun 1898

                        Sampeyan Sejatine ora krungu mungsuh?
                        Aku nulis sampeyan nganggo basa Rusia kanthi putih, wong Jerman ora duwe saham gratis! Lan malah kadhaptar kapal ing construction. Galangan kapal dudu karet :)))
                        Kutipan saka bayard
                        lan "Bayan" (20,9 tinimbang 21,5 - 22 knot sing dijanjikake)

                        Apa sampeyan tansah duwe nomer? Salah siji "Retvizan" ing mratelakake panemume kudu wis buyar kanggo 19 knots, banjur Bayan kanggo 22. Bukak Melnikov lan maca
                        TTZ wiwitan
                        Ing beban diwenehi nganti 6700 ton, diusulake kanggo nguripake lan nyedhiyakake: miturut klausa 2 resolusi - awak "piranti normal", dilapisi ing bagian jero banyu kanthi kayu lan tembaga; miturut item 3 - cadangan bahan bakar (10-12% saka pamindahan) lan mekanisme sing nyedhiyakake kacepetan karo cadangan iki 21 knot kanggo 24 jam terus-terusan roto,

                        Tes
                        Nanging ora sepisan kacepetan ing tes kasebut ora bisa digawa menyang angka kontrak - 21 knot. Tradhisi kapercayan navigator sing wis suwe ("kita nulis apa sing diamati, apa sing ora diamati, ora ditulis") ngidini kanggo ngreksa kanggo sejarah angka sejatine kacepetan 20,97 knot sing diraih sajrone tes.

                        Mungkasi nggawe, sinau materi!
                        Lan dheweke ora keganggu karo sekrup, amarga kekurangane minimal lan tanduran kasebut ora kena denda. Lan ing cara, Jerman uga ora ngganti ngawut-awut, nanging diputer karo Jarak lan glathi dawa, kaya Kramp. Mung Inggris diganti ngawut-awut rampung!
                      10. mbayar
                        mbayar 25 Agustus 2021 23:51
                        +1
                        Quote: pelaut senior
                        siji tembung - bobot.
                        Ora bakal bisa nyelehake sing luwih kuat menyang kapal sing dirancang kanggo siji CMU supaya paramèter liyane ora nandhang sangsara. Kapal tansah kompromi. Pengin upgrade senjata? Ora masalah. Temtokake apa sing bakal disumbang. Ing kasus Asamoid, iku jarak lan seaworthiness. (lan kacepetan). Sampeyan pengin ngumpulake kabeh kaluwihan tanpa cacat ing siji project, nanging iki ora kelakon.

                        Aku ora ngomong bab cruiser becik. Luwih, kita ngomong babagan sawetara versi rata-rata lan disederhanakake saka apa sing dikarepake Admiralty sajrone wektu kasebut. Nanging aku pengin banget, banget rumit - cruiser wojo paling apik ing donya. Lan proyek kasebut digawe. Lan digawe. Lan iki dhawuh.
                        Iki "Rurik-2", dibangun ing Inggris wiwit 1905.
                        Lan sabenere padha wanted sing paling apik, nglirwakake deadline, ngremehake tekad mungsuh ... ora siji cruiser padha malah dhawuh dening awal REV.
                        Ayo goleki (kajaba "Asama" lan "Yakumo") ing basa Inggris "Devonshire".
                        11 ton VI, daya mesin 000 l / s, kacepetan 21 knot, waja sabuk 500 mm. , jarak 22 mil...
                        Apa aku ngomong babagan iki?
                        Aku ngomong bab kasunyatan sing ing rada nggedhekake (dening 20%) korps "Asama" sijine mobil f. "Volcano" ing 20 l \ s, lan ngganti bedhil utama kanggo Russian 000 "gun.
                        Bisa diarani liya.
                        We njupuk awak rada didandani saka "Peresvet" (sisih rada ngisor, 6 "bedhil bisa ditambahake sethitik, waja bebarengan sabuk bisa rada suda (nanging supaya Krupp), dawa bisa digawe dowo nganti 140 - 145 m.), kita sijine ana tinimbang pembangkit listrik telung batang, loro-poros saka "Vulcano" lan kita njaluk persis apa kita kudu - cruiser VI 12 ton saka bobot normal).
                        Kanggo "galangan kapal Jerman" luwih gampang - kita njupuk proyek sing padha rada diowahi "Peresvet", nanging kita sijine pembangkit listrik telung batang saka "Askold" ana (iki mesin padha saka "Yakumo", mung ora loro, nanging telung) lan kita njaluk cruiser VI 13 000 t.
                        Apa kita kurban?
                        A sawetara sethitik lan seaworthiness sethitik, amarga kita kudu kapal ora kanggo gropyokan, nanging kanggo perang karo mungsuh tartamtu, ing téater tartamtu saka operasi.
                        Quote: pelaut senior
                        Aku nulis sampeyan nganggo basa Rusia kanthi putih, wong Jerman ora duwe saham gratis! Lan malah kadhaptar kapal ing construction. Galangan kapal dudu karet :)))

                        Apa Jerman bisa disalahake amarga ora ngidini slipways mandheg tanpa prentah? Senadyan kasunyatan sing ing wektu sing padha durung duwe proyek normal, uga program gedhe janjeni dhewe.
                        Nanging kasunyatan sejarah sing mutlak yaiku Kaiser mbujuk sedulure supaya bisa pesen kapal ing galangan kapal kanggo Armada Pasifik. Lan sawise nampa nolak kanggo terus pesenan, njupuk saham karo pesenan dhewe kanggo kapal ora cukup optimal.
                        Liyane bab iku ing Admiralty galangan kapal Jerman ora dianggep cukup pengalaman kanggo supaya construction saka cruiser wojo janjeni.
                        Nalika semana RI ngremehake akeh perkara. Dheweke ngremehake mungsuh lan tekad kanggo miwiti perang sanalika sawise entuk kesiapan, ngremehake sawetara kontraktor, ngremehake kemungkinan tuku kapal siap-siap ing wayah wengi perang ... Lan overestimated kekuwatane dhewe, pengaruhe dhewe. , kemampuane dhewe.
                        Asil punika kekalahan paling isin saka negara pribumi tingkat katelu.
                        Quote: pelaut senior
                        Apa sampeyan tansah duwe nomer? "Retvizan" miturut pendapat sampeyan mesthine wis bubar nganti 19 knot,

                        Ora mesthi, nanging ora bakal superfluous. Ora mung kacepetan dhuwur, nanging uga karakteristik dinamis bakal nambah, iku ora perlu kanggo meksa mobil kaya.
                        Quote: pelaut senior
                        banjur Bayan nganti 22.

                        Tokoh sing beda ditemokake, nanging 21,5 knot - ing umume sumber.
                        Nanging dudu kuwi. Saka apa sing dibangun lan diprentahake nalika perang, pancen dadi kapal penjelajah paling apik. Ora amarga dheweke pancen paling apik, nanging amarga ora ana liyane. Umume. Liyane iku salah siji geladhak waja utawa raiders, kang pancen ora cocog karo tugas ngarep.
                        Quote: pelaut senior
                        Lan kanthi cara kasebut, Jerman uga ora ngganti baling-baling, nanging main kanthi pitch lan glathi dawa, kaya Kramp.

                        Sa adoh aku ngerti, Novik lan Askold ngganti baling-baling. Iki diganti, ing antarane manipulasi liyane.
                        Nanging pitakonan ora malah sing, nanging Jerman tenan sukses. Menapa malih, ternyata malah ngluwihi syarat-syarat referensi ing syarat-syarat kacepetan.
                      11. pelaut senior
                        pelaut senior 26 Agustus 2021 13:16
                        0
                        Kutipan saka bayard
                        Iki "Rurik-2", dibangun ing Inggris wiwit 1905.

                        Mekaten. Ing Inggris lan ing 1905, lan ora ing Jerman ing 1898.
                        Kutipan saka bayard
                        Ayo goleki (kajaba "Asama" lan "Yakumo") ing basa Inggris "Devonshire"

                        Uga Inggris lan 1903.
                        Aja mbandhingake kompetensi wong Jerman lan Inggris nalika iku. Jerman isih magang ing gawe kapal donya.
                        Kutipan saka bayard
                        Apa Jerman bisa disalahake amarga ora ngidini slipways mandheg tanpa prentah? Senadyan kasunyatan sing ing wektu sing padha durung duwe proyek normal, uga program gedhe janjeni dhewe

                        Kaya-kaya ora ana sing nyalahake. Dheweke kanthi sistematis lan metodis (beda karo kekacoan sing kedadeyan karo kita ing Peacemaker) nindakake program dhewe, sing wis rampung. Sing diarani "Hukum Kelautan 1898". Dadi, aja nganti kabeh dadi kuwalik karo prekara sampeyan.
                        Kutipan saka bayard
                        Ora mesthi, nanging ora bakal superfluous.

                        Dadi sampeyan ngakoni yen iki penemuan sampeyan? Lan, kanthi cara, bodho. Node iki ora bakal menehi apa-apa, meksa nyusut ing panggonan liya.
                        Kutipan saka bayard
                        Tokoh sing beda ditemoni, nanging 21,5 knot - ing umume sumber

                        Apa bisa kenalan karo mayoritas iki? Aku mung kepingin weruh yen ing antarane wong-wong mau ana ing paling wong ngadeg jejere Melnikov ing panguwasa?
                        Kutipan saka bayard
                        Nanging kasunyatan sejarah sing mutlak yaiku Kaiser mbujuk sadulure supaya bisa pesen akeh kapal ing galangan kapal kanggo Armada Pasifik.

                        Apa bakal ana konfirmasi saka fabrikasi iki ... "fakta"?
                        Cukup, aku dhewe kudu maca ing Tsushima yen kabeh pancen kebalikane. Kaiser ngalang-alangi wong-wong sing nggawe kapal kanggo mbangun apa wae sing luwih abot tinimbang kapal penjelajah kanggo Rusia, mung supaya bisa ngrampungake programe dhewe.
                        Nanging, yen sampeyan menehi konfirmasi babagan "persuasi Wilhelm", aku bakal ngakoni yen aku salah.
                        Kutipan saka bayard
                        Nanging pitakonan ora malah sing, nanging Jerman tenan sukses. Menapa malih, ternyata malah ngluwihi syarat-syarat referensi ing syarat-syarat kacepetan.

                        Mung ing pacoban. Dadi iki carane Kramp nindakake :)))
                      12. mbayar
                        mbayar 26 Agustus 2021 15:46
                        +1
                        Quote: pelaut senior
                        Kutipan saka bayard
                        Iki "Rurik-2", dibangun ing Inggris wiwit 1905.

                        Mekaten. Ing Inggris lan ing 1905, lan ora ing Jerman ing 1898.

                        Quote: pelaut senior
                        Kutipan saka bayard
                        Ayo goleki (kajaba "Asama" lan "Yakumo") ing basa Inggris "Devonshire"

                        Uga Inggris lan 1903.
                        Aja mbandhingake kompetensi wong Jerman lan Inggris nalika iku. Jerman isih magang ing gawe kapal donya.

                        Para magang iki wis kasil ngrampungake pembangunan "asamita" "Yakumo" nalika iku. Lan padha didhawuhi kanggo desain mesin karo kapasitas 20 l \ s, kang padha ngatur ing pungkasan 000. Padha malah arep sijine mesin iki ing Novik, nanging padha nilar idea.
                        Kesalahan kasebut yaiku supaya kapal penjelajah waja persis, lan dudu armor.
                        Lan kanthi mesin kanthi kapasitas 20 l / s, bisa dipesen cruiser sing luwih kuat tinimbang Asama lan Yakumo, kanthi indikator kacepetan sing padha.
                        Lan galangan kapal Jerman bakal ngrampungake tugas iki. Amarga padha wis coped karo construction saka "Yakumo" lan nggawe mesin saka 20 l / s.
                        Apa mamang liyane sing bisa ana? Ana precedent - "Yakumo" dibangun.
                        Kasunyatan bilih Kaiser nawakake Nicholas supaya luwih akeh kapal kasebut kasebut ing akeh sumber. Kasunyatan bilih piyambakipun lajeng gadhah pangertosan babagan ekspansi pesenan kapal ingkang sampun dipundamel punika nyata. Lan kasunyatan sing "Bogatyr" dirancang minangka armorless "Yakumo" karo senjata weakened uga dikenal. Ing wiwitan, Inggris ngira yen Jerman nggawe kapal penjelajah lapis baja kanggo kita.
                        Aku ora ngerti kenapa ana kontroversi iki. Nalika Republik Ingushetia ngumumake kompetisi kanggo kapal kanggo Armada Pasifik, sawetara galangan kapal asing nanggapi, kalebu Italia. Aran Rusia ancaman nyata lan nuduhake akal sehat, ana ngendi kanggo pesenan kapal. Lan kelas apa wae. Nanging sawetara kesalahan kritis digawe. Ing kabeh. Saka jangkah saka construction lan volume pesenan, kanggo cangkang, peralatan angkatan laut lan nyedhiyani karo artileri pesisir.
                        Apa gunane yen "Bayan" sing ditresnani nduweni waja sing apik lan kacepetan sing relatif apik? Dheweke dadi ONE! Malah ing perang siji-siji karo "asamit" dheweke ora bisa menang, sanajan dheweke duwe kesempatan kanggo urip. Perang ora dimenangake kanthi kapal kasebut. Perang dimenangake kanthi armada kapal sing dirancang kanthi bener lan dibangun kanthi cekap. Ing Rusia, iki ora bisa ditindakake.
                        Lan iki dudu alternatifisme, nanging analisa babagan persiapan perang lan dhewe. Evaluasi kesalahan sing ditindakake lan kesempatan sing ora kejawab. Evaluasi kemungkinan solusi sing bener saka tugas.
                        Apa galangan kapal Jerman ora duwe pengalaman lan "dadi magang"?
                        ya wis.
                        Nanging padha mbangun cruiser apik miturut project Inggris. lapis waja.
                        Kanggo mungsuh kita.
                        Apa sampeyan bisa mbaleni?
                        Cukup.
                        Pira salinan?
                        Siji (?) - mesthi.
                        Loro (?) - paling kamungkinan ya.
                        Telung (?) - cukup bisa, nanging dibutuhake persetujuan.
                        Mung yen pesenan iki ditindakake ing taun 1898 - 1899. , banjur paling kamungkinan kabeh seri bisa dibangun. Paling ora loro saben jinis.
                        Nanging ing Admiralty banjur padha mabur ing mega lan bingung ing proyek. Ing Nilai saka cruisers wojo overestimated, cruisers wojo, ing nalisir, padha underestimated ... utawa rodo, padha ditundha kanggo mengko, supaya yen mbangun, banjur "paling apik ing donya."

                        Quote: pelaut senior
                        Kutipan saka bayard
                        Ora mesthi, nanging ora bakal superfluous.

                        Dadi sampeyan ngakoni yen iki penemuan sampeyan? Lan, kanthi cara, bodho. Node iki ora bakal menehi apa-apa, meksa nyusut ing panggonan liya.

                        Fiksi ing APA?
                        Apa sing dikandhakake Crump nalika tes yen kapal perang dheweke bakal menehi 19 knot?
                        Utawa apa "Retvisan" karo baling-baling rasional bisa ngetokake 19 knot iki?
                        Dheweke menehi metu. banjur . Jepang - sawise ndandani lan ngganti sekrup.
                        Apa luwih migunani yen Retvizan duwe kacepetan kaya ing wiwitan?
                        temtunipun.
                        Paling ora supaya ora meksa boiler dadi masalah kanggo menehi knot 17-18 skuadron. Lan konsumsi batu bara kurang ing wektu sing padha.
                        Lan kasunyatan sing sak operasi kapal arang menehi kacepetan maksimum ngrambah sak tes, ndadekake iku seng di pengeni kanggo duwe sawetara cadangan kacepetan iki sak tes, supaya sak siklus urip karakteristik bakal ing watesan ditrima.
                        Utawa yen mobil sampeyan nganggo mesin sing ora diatur nganggo bahan bakar sing berlebihan lan ora ngasilake tenaga sing dikarepake, apa sampeyan bakal tahan? Utawa sampeyan isih nyoba kanggo ndandani iku?
                        Daya mesin Retvizan ana 17 l / s!
                        Direktori liyane nuduhake 17 l / s.
                        Iki kakehan kanggo nyelehake kanthi kacepetan 17,99 knot kanthi maksimal meksa mobil.
                        Quote: pelaut senior
                        Aku dhewe kudu maca ing Tsushima yen kabeh pancen kosok baline. Kaiser ngalang-alangi wong-wong sing nggawe kapal kanggo mbangun apa wae sing luwih abot tinimbang kapal penjelajah kanggo Rusia, mung supaya bisa ngrampungake programe dhewe.

                        Dadi kita ngomong babagan cruisers! Lan mung babagan kapal penjelajah sing wis dibangun kanggo kita ing galangan kapal Jerman. Dheweke sing Kaiser menehi saran supaya luwih akeh. Lan ing galangan kapal Rusia uga. Kang, dening cara, wis rampung - miturut project Bogatyr, 4 cruisers padha glethakaken mudhun ing Rusia bebarengan.
                        Quote: pelaut senior
                        Mung ing pacoban. Dadi iki carane Kramp nindakake :)))

                        Jerman isih luwih apik. Lan ora mung ing kacepetan, nanging uga ing panggonan artileri. Senadyan kasunyatan sing saben cruisers iki (Varyag, Askold, Bogatyr) wis 12 6 "bedhil, broadside ing Varyag wis 6 bedhil, ing Askold 7 bedhil, lan Bogatyr wolung 6" bedhil, karo papat ing turrets wojo. .
                        Lan yen ing urip nyata ing "Varangian" ing Arthur wis ing 17 knots tabung wiwit bledosan, banjur "Bogatyr" lan "Askold" menehi metu 23 knots kacepetan lengkap. Lan titik kasebut ora ana ing jumlah sing tepat, nanging nyatane manawa kapal penjelajah Jerman lan mobil-mobile dadi luwih apik.
                        Yagene dheweke mrentah dek lapis baja lan dudu kapal penjelajah lapis baja?
                        Mbok amarga padha pracaya sing raiders wis dibangun (mung 6 bêsik), nanging ora ana apa-apa kanggo drive "asu". Nyuwun
                      13. pelaut senior
                        pelaut senior 26 Agustus 2021 19:01
                        +1
                        Kutipan saka bayard
                        Para magang iki wis kasil ngrampungake pembangunan "asamita" "Yakumo" nalika iku. Lan padha didhawuhi ngrancang mesin kanthi kapasitas 20 l / s

                        Lan "Yakumo" (apa jenis tembung bodho "asamit"?) rodok olo kanggo prototipe ing kabeh babagan. GBP luwih tipis. Kacepetan kurang. Persenjataan uga, sanajan minimal.
                        Kutipan saka bayard
                        Apa mamang liyane sing bisa ana? Preseden yaiku - "Yakumo"

                        Lan iki langit-langit. Aja pracaya iku, katon ing "Pangeran Heinrich", ngiring dening "Adalbert" lan sakteruse "Roon". Ing taun 1905, dheweke mung nyedhaki apa sing ditindakake Armstrong kanthi gampang ing taun 1898.
                        Nanging ora titik. Galangan kapal Vulcan lan Jerman isih sibuk kanggo salah sijine nggawe telung kapal sing padha miturut proyek sing ora pati ngerti.
                        Kutipan saka bayard
                        Aku ora ngerti kenapa ana kontroversi iki.

                        Aku pengin ndeleng konfirmasi tesis sing sampeyan bela banget. Nalika Kaiser nemtokke galangan kapal ing kita?
                        Kutipan saka bayard
                        Jerman isih luwih apik.

                        Apa iku?
                        Kutipan saka bayard
                        Lan ora mung ing kacepetan, nanging uga ing panggonan artileri. Senadyan kasunyatan sing saben cruisers iki (Varyag, Askold, Bogatyr) wis 12 6 "bedhil, broadside Varyag wis 6 bedhil, Askold 7 bedhil, lan Bogatyr wolung 6" bedhil.

                        Cruisers ora nindakake perang linear. kanggo wong-wong mau, geni ing gandhewo lan buritan iku penting. lan ing pangertèn iki, "Varyag" iku, kaya-kaya, ora paling apik :))) Menara "Bogatyr", kaluwihan tanpa syarat, kayata keamanan sing luwih apik lan sudut geni sing gedhe, wis diimbangi kanthi lengkap. minus ing bentuk tingkat geni sing kurang lan mekanisme sing ora bisa dipercaya, uga ora nyaman kanggo ndeleng.
                        Umumé, ing kasus milih prototipe cruiser, iku wis rampung persis padha karo armadillo. Sing, kabeh opsi sing bisa, sing paling rumit lan larang dipilih. Tapi kowe ngarani "Borodino" salah.. logikane endi?
                        Kutipan saka bayard
                        Lan yen ing urip nyata ing "Varangian" ing Arthur wis ing 17 knots tabung wiwit bledosan, banjur "Bogatyr" lan "Askold" menehi metu 23 knots kacepetan lengkap.

                        Mung ing bayangan sampeyan.
                        "Askold" menehi maksimum 21, lan "Bogatyr" ... ngerti apa, maca Egoriev "Operasi saka Vladivostok Cruisers". Sampeyan bakal sinau akeh perkara anyar kanggo sampeyan :))) ana episode nalika metu saka pertempuran, nalika kapal-kapal detasemen dicenthang kanthi kacepetan maksimal.
                        Kutipan saka bayard
                        Nalika Republik Ingushetia ngumumake kompetisi kanggo kapal kanggo Armada Pasifik, sawetara galangan kapal asing nanggapi, kalebu Italia.

                        Ya. "Ansaldo". Sing paling mati ing wektu iku perusahaan gawe kapal Italia, ora duwe pengalaman gawe kapal gedhe ing proyek dhewe.
                        Schiff- und Maschinenbau AG "Jermania", galangan kapal kanthi pirang-pirang atus karyawan, dijupuk dening Friedrich Krupp AG ing taun 1896 lan ditambahi lan dimodernisasi ing taun-taun sabanjure. Wilayah galangan kapal, sing dijenengi Friedrich Krupp Germaniawerft ing taun 1902, tambah saka enem nganti rong puluh loro setengah hektar sajrone enem taun, jumlah karyawan ngluwihi sewu wong. "Gio. Ansaldo & C "ing taun 1898, babagan volume pesenan sing wis rampung, kaping pirang-pirang luwih murah tinimbang para pamimpin pembuatan kapal Italia.
                        Dadi, sajrone rong dekade pungkasan abad kaping 77, galangan kapal "Castellammare di Stabia" kanggo Angkatan Laut Italia mbangun kapal kanthi total pamindahan 313 ton, "Venice" 49 ton, "Spezia" 696 ton. Ansaldo nduweni indikator iki yaiku padha karo 47 ton, gunggunge buruh ing taun 775 nganti 10, amarga ora ana pesenan, mula 477 dadi 1890 wong. Kanthi wiwitan pambangunan kapal penjelajah lapis baja jinis Garibaldi, karyawan galangan kapal wiwit tambah akeh, nganti 1893 wong ing taun 600. Dibandhingake karo perusahaan galangan kapal iki, bisa dicathet yen kurang luwih 380 buruh makarya ing galangan kapal Armstrong ing taun 1897, wiwit taun 1 nganti 250 perusahaan kasebut mbangun kapal perang kanthi total pamindahan 1897 ton. Ing taun 16, William Cramp & Sons "nguwasani wilayah kasebut. 000 hektar kanthi jumlah tenaga kerja 1882 jiwa, wiwit taun 1897 nganti 179 perusahaan kasebut nyerahake kapal militer lan sipil menyang pelanggan kanthi total pamindahan 685 ton. Minangka bukti lan angka kasebut nuduhake, lan Perusahaan Jerman lan Italia, sing ngirim aplikasi kanggo partisipasi ing kompetisi internasional, ing awal 1898 ana perusahaan galangan kapal cilik karo kapabilitas winates.

                        https://topwar.ru/95695-vybiraya-luchshee-iz-dostupnogo-ili-pochemu-kramp-.html
                      14. mbayar
                        mbayar 26 Agustus 2021 23:55
                        +1
                        Quote: pelaut senior
                        opo karo tembung bodho "asamit"?

                        Iki digunakake ing korespondensi karo aku dening Andrey saka Chelyabinsk lan aku nampa minangka istilah sing trep kanggo generalisasi.
                        Quote: pelaut senior
                        Lan "Yakumo" rodok olo kanggo prototipe ing kabeh babagan. GBP luwih tipis. Kacepetan kurang. Persenjataan uga, sanajan minimal.

                        Ya, klon Asama Jerman lan Prancis luwih murah tinimbang prototipe. Nanging apa sing ditindakake Jerman?
                        Jerman kasil mbangun kapal sing rada abot tinimbang Asama, lan duwe mesin mung 15 l / s, kanthi kacepetan maksimal 500 knot. Lan iki dudu prestasi sing ala. Prancis saka "asamita" kanthi mobil 20,5 l \ s uga bisa nyebarake kacepetan liyane.
                        Lan ing wektu sing padha, nalika perusahaan Vulkan mbangun Yakumo, ngembangake mesin kanggo Rusia kanthi kapasitas 20 l / s. Lan dheweke cukup sukses ing pungkasan taun 000.
                        Ing wektu sing padha, Asama wis kasil diluncurake lan dirampungake kanthi sregep.
                        Tegese, katon mungsuh mangsa wis dikenal. Kajaba iku, wakil saka Admiralty teka ing putri saka anyar "Asama", lan karo wong-wong mau Krump ("sing ngunjungi" ing St.
                        Lan apa sing kita deleng ing kapal sing dibangun kanggo Jepang?
                        Lan kita waca sing emphasis ing wong-wong mau ing persenjataan, keamanan lan kacepetan. Kanggo ngrusak seaworthiness lan otonomi. Iki minangka kapal kanggo pertempuran laut sing ora adoh saka pangkalane.
                        Lan dheweke diasah kanggo nglawan para penyerang sing dhuwur lan layak laut.
                        Apa kesimpulan sing kudu digawe?
                        Kanggo mbangun kanggo Armada Pasifik seri saka kapal padha, nanging karo karakteristik persenjataan rada luwih apik, lan ing kacepetan ora kurang.
                        Iki ora rampung. Kosok baline, ing galangan kapal sing padha dibangun Yakumo, dek lapis baja Bogatyr dilebokake kanggo kita. Ya - Komplek lan larang, dibandhingake karo "Varyag" lan "Askold", sanajan luwih seimbang ... Nanging mung cruiser wojo !!!
                        Kesadaran yen kapal penjelajah Jepang anyar bakal nyuwek raider waja kaya Tuzik lan bantalan pemanas katon mengko ... Nanging sanajan kasunyatan kasebut teka, ora ana upaya kanggo mbenerake kahanan kasebut.

                        Quote: pelaut senior
                        Kutipan saka bayard
                        Apa mamang liyane sing bisa ana? Preseden yaiku - "Yakumo"

                        Lan iki langit-langit. Aja pracaya iku, katon ing "Pangeran Heinrich", ngiring dening "Adalbert" lan sakteruse "Roon". Ing taun 1905, dheweke mung nyedhaki apa sing ditindakake Armstrong kanthi gampang ing taun 1898.

                        Ya, sampeyan ngerti yen langit-langit iki bakal luwih saka cukup kanggo kita.
                        Malah klon Yakumo!
                        Nanging ing wektu iki, nalika Yakumo dibangun, perusahaan Vulcan nggawe pembangkit listrik rong mata uang kanggo 20 l / s!
                        Lan apa sing ngalangi kita supaya "sing padha, nanging nganggo tombol ibu-saka-mutiara" ... lan "tanpa swiwi"?
                        Yaiku, awak sing rada gedhe (20%), kanthi mobil anyar lan baterei utama sing beda (2 x 2 - 10 ").
                        Ya, ora ana sing mandheg.
                        Dheweke nggawe mesin dhewe, kita bakal nyedhiyakake bedhil lan menara.
                        Apa iki pisanan kapal kanggo "Volcano"? Dadi mung kanggo keuntungan - entuk pengalaman kanthi biaya.
                        Sampeyan bisa nggawe 3 pcs. ?
                        Punika pitakenan. Siji mesthi wis dibangun - mung tinimbang "Bogatyr", nanging kanggo liyane, iku perlu kanggo rembugan.
                        Lan karo "galangan kapal Jerman" crita sing padha - padha menehi tanduran daya saka telung mesin saka "Yakumo!", sing total menehi luwih saka 23 l / s.
                        Apa sampeyan bisa nggawe cruiser VI 13 ton kanthi artileri 000 "GK?
                        Kanthi bantuan kita, kita bisa. Dheweke mung menehi rancangan "Peresvet" lan "Gromoboy" kanggo sinergi kreatif. Lan dheweke bakal mbantu desain. Lan padha bakal sijine menara kanggo Civil Code.
                        Nanging pinten (!) Bisa ... pitakonan.
                        Nanging siji mesthi bakal bisa.
                        Lan bisa uga loro.
                        Lan ing kene ana telu, mung yen rong bangunan dilebokake bebarengan ing slipways sing beda-beda, lan sing katelu didorong nguber ing slipway sing anyar kosong.
                        Ana siji pitakonan liyane - piring waja.
                        Lan mbok menawa pitakonan karo wong-wong mau - karo piring waja, lan ana alesan kanggo larangan Kaiser sampeyan kasebut ing construction saka kapal kanggo manca kelas sing luwih dhuwur tinimbang cruiser ... Pitakonan liyane kang cruiser, amarga loro "Askold" lan "Yakumo" loro cruisers, nanging kualitas beda.
                        Mbok menawa kapasitas produksi Jerman nyedhiyakake produksi piring waja sing winates, lan bisa uga ora cukup kanggo kabeh kapal ing wektu saiki.
                        Nanging diplomasi lan hubungan kulawarga uga bisa dadi peran ing kene - Jerman ora kobong karo armada, nanging sebaliknya karo kita ... kaya "Ayo njaluk kapal penjelajah kita dhisik."
                        Apa ana bathi kanggo Kaiser kanggo nyedhiyakake layanan kasebut menyang Rusia?
                        Ana alesan.
                        Dheweke ngerti yen Alexander-3 mlebu aliansi karo Prancis (kanggo ngemot Jerman, kanthi cara) kanggo entuk kompetensi ing galangan kapal modern lan kanggo aliansi nglawan Inggris. Nyuwun Game Agung ora ana sing pribadi. Prancis ing pungkasan abad kaping 19 uga duwe grater karo Inggris ... ing umum, kita butuh armada lan Prancis kudu nulungi kita. Ora ana wong liya sing njaluk tulung.
                        ... Nanging ing pungkasan abad, Prancis lan Inggris rekonsiliasi ... nanging Jerman nggawe terobosan industri sing cetha. Lan dheweke uga wiwit ngembangake kompetensi ing galangan kapal.
                        Dadi, iku banjur duwe bathi kanggo Jerman kanggo narik liwat kerjasama karo Rusia ing galangan kapal ... lan banjur ana meh ora perlu kanggo RI ing Prancis ... Kabeh dadi kudune, lan Triple Alliance bisa revived . ..
                        Nanging Prancis minangka kekuwatan kolonial sing gedhe lan bisa nyedhiyakake kapal-kapal kita kanthi pelabuhan lan pangkalan ... Dadi, kanggo nyuwek Rusia saka Prancis, isih perlu nyoba ...
                        Lan kanggo mbuktekaken (!) kabutuhan lan migunani.
                        Lan angel golek cara sing luwih apik tinimbang pitulung ing pambangunan Armada Pasifik kanthi cepet ...
                        Yen diplomasi kita lan Admiralty wis nuduhake skill amarga, kabeh bakal bisa kanggo kita.
                        Quote: pelaut senior
                        Aku pengin ndeleng konfirmasi tesis sing sampeyan bela banget. Nalika Kaiser nemtokke galangan kapal ing kita?

                        Alas, aku ora arsip materi sing aku maca, lan perpustakaan kertas saiki adoh konco baris ngarep - Aku wis manggon ing Donetsk kanggo taun kawolu ... Aku ketemu sebutno iki ing sawetara sumber, misale jek sing iki ana gambaran saka sajarah nggawe lan urip kapal, dibangun kanggo kita dening Jerman (Novik, Askold, Bogatyr).
                        Kajaba iku, Vulcan lan Jerman bisa uga duwe luwih saka siji saham kanggo pambangunan kapal gedhe, supaya karya bisa ditindakake kanthi podo karo sawetara saham kanggo kita lan kanggo awake dhewe.
                        Dheweke mesthi bakal setuju ... nanging mung yen dheweke ngerti yen perlu.
                        Lan yen ora 6 cruisers wojo, mesthi 2 - 4 bêsik. sadurunge 1903 mesthi wis dibangun.
                        15 sasi periode slipway (+ sawetara sasi bolak-balik) lan setengah taun rampung. Plus taun liyane kanggo entuk kesiapan tempur (kanggo perang lan kampanye).
                        Quote: pelaut senior
                        Cruisers ora nindakake perang linear. kanggo wong-wong mau, geni ing gandhewo lan buritan iku penting. lan ing pangertèn iki, "Varyag", kaya-kaya, dudu sing paling apik :)))

                        Ing nomer, mlaku lan retirade geni ora asring dilakokaké. Nanging luwih asring, sanajan ing pojok sing cetha, nanging miring. Utamane ing kondisi REV. ... Lan ing umum padha kudu dibangun wojo.
                        Quote: pelaut senior
                        "Askold" menehi maksimum 21, lan "Bogatyr" ... ngerti apa, maca Egoriev "Operasi saka Vladivostok Cruisers". Sampeyan bakal sinau akeh perkara anyar kanggo sampeyan :))) ana episode nalika metu saka pertempuran, nalika kapal-kapal detasemen dicenthang kanthi kacepetan maksimal.

                        Iki paling mungkin saka karya layanan teknik sing ora nyenengake. Iku profesionalisme kurang ing pangopènan mesin kapal sing asring alesan kanggo iki.
                      15. pelaut senior
                        pelaut senior 27 Agustus 2021 12:10
                        0
                        Kutipan saka bayard
                        lan perpustakaan kertasku saiki adoh saka garis ngarep - Aku wis manggon ing Donetsk kanggo taun kawolu

                        Nuwun sewu. Banjur ayo rampung. hi
                      16. mbayar
                        mbayar 27 Agustus 2021 00:44
                        +1
                        Quote: pelaut senior
                        ya. "Ansaldo". Sing paling mati ing wektu iku perusahaan gawe kapal Italia, ora duwe pengalaman mbangun kapal gedhe miturut proyeke dhewe.

                        Dadi, nanging padha dadi seri saka "Garibaldians" ing kualitas cukup prayoga. Ora dhuwur saka kasampurnan, nanging ing kondisi REV, cruisers kuwi mung nengen kanggo kita. Yen pimpinan Republik Ingushetia wis nuduhake tanggung jawab lan cepet ing Kawa perang, iku bisa ora mung kanggo tuku Nisin lan Kasuga, nanging uga nyoba kanggo tuku saperangan cruisers saka Chile lan Argentina.
                        Utawa pesen cruiser "Ansaldo" padha ing periode 1896 - 1900.
                        Jepang mbangun armada 12 kapal saka garis perang, kang 6 pcs. digawe sing diarani. "swiwi kacepetan dhuwur". Apa bisa dadi jawaban? Mung kanthi nyebarake ora kurang kapal saka garis perang ing taun 1903. Kapal saka jinis sadurunge ora cocok kanggo bisnis iki:
                        - "Poltava" cilik lan alon-alon,
                        - "Peresvets" lan "Russia\Rurik\Gromoboy" ora cocok kanggo garis perang (utawa cocok banget kondisional"
                        Kita mesthi ora duwe wektu kanggo mbangun dhewe.
                        Mesthi, iku bisa kanggo mbenakake program construction kanggo Poltava lan Peresvetov ing arah koreksi ... nanging iki bakal mimpin kanggo wektu tundha serius ing construction.
                        Iki tegese galangan kapal asing kanggo pambangunan kapal saka jinis sing padha kanthi jumlah sing cukup.
                        Lan iki senadyan kasunyatan sing luwih murah lan luwih cepet kanggo mbangun ing luar negeri.
                        Prancis kasil mbangun mung rong kapal kanggo kita.
                        Crump bisa lan kanthi sukarela mbangun papat.
                        Yen kabeh kapal kasebut minangka kapal perang, mula iki minangka inti saka skuadron sing kira-kira padha karo jinis kapal (single-speed) kanggo Armada Pasifik.
                        Jerman bisa mbangun kita nganti 4 kapal penjelajah waja saka kelas sing ora luwih murah (nyatane, luwih dhuwur) "Yakumo" ing taun 1903 lan bisa uga 2 kapal penjelajah liyane ing taun 1904 (kanggo skuadron 2). Yen "Peresvetov" dilebokake ing tatanan siji karo 4 cruiser waja Jerman (lan kabeh telu, amarga "Oslyabya" ora kena Arthur ing 1903 amarga misunderstanding murni), lan raiders ngiwa kanggo nindakake dhewe ... Kabèh bisa metu cukup uga malah karo njupuk menyang akun pungkasan "Borodino" .
                        Lan diwenehi manawa "Borodino" bakal dibangun miturut proyek "Pangeran Potemkin", nanging kanthi mesin sing tepat lan ukuran sing tepat, mula dheweke bakal teka ing Armada Pasifik kanthi tepat.
                        "Noviki" ... Kapal kasebut direncanakake kanggo Armada Pasifik ... 10 pcs. ...
                        Lan kanthi kejujuran lan bersenjata kanthi dipikirake, aku luwih seneng nambah VI siji lan setengah kaping lan lengen nganggo normal 6 ". Lan sanajan kacepetan bakal mudhun saka 25 knot (ing tes) dadi 24 ... 23,5 ,23. .. lan malah nganti XNUMX knots ... Aku bakal ngapura wong-wong mau.
                        Nanging ing siji kondisi - "Shihau" mbangun minangka akeh kanggo kita minangka dheweke wanted - 4 pcs.
                        Nanging supaya kabeh - dening deadline!
                        Lan technical support kanggo construction saka sisterships ing Rusia.

                        Lan durung - tinimbang unthinkable sing dibangun minangka "dewi", Aku wis dhawuh padha 3 - 4 cruisers, ing pabrik padha, ing VI padha.
                        Nanging!
                        Kanthi mesin saka Jerman / Prancis / Italia kanthi kapasitas 14 - 000 l / s (ana mesin kasebut) ing rong shaft. Kanthi loro 15 "bedhil ngarep lan mburi lan 000 pcs. 8" ing sisih hi - babagan apa sing sampeyan gambarake ing karya sastra sampeyan.
                        Aku setuju karo dek waja kuwi ... Ya, tanduran kasebut ora bisa luwih akeh.
                        Lan kabeh bakal bisa.
                        hi
                      17. Pilat2009
                        Pilat2009 18 Oktober 2021 19:16
                        0
                        Kutipan saka bayard
                        Iki minangka sebab mati ing Tsushima ...

                        Sapa wong-wong mau? Suvorov rampung karo torpedo, Borodino nyuwek amunisi. Alexander tetep, nanging ing kene téori probabilitas dianggo lan dudu sistem.
                      18. Andrey saka Chelyabinsk
                        24 Agustus 2021 19:21
                        +2
                        Good day!
                        Kutipan saka bayard
                        Krump diundang sadurunge wong liya lan dheweke nyoba supaya bisa maksimal, apa sing dicela ing kene?

                        Inggih, pemalsuan langsung ing dokumen, nalika versi Inggris diumumake minangka sing utama lan nuduhake apa sing ora ana ing Rusia - iki ora bisa disalahake.
                        Kutipan saka bayard
                        Lan mung pesen loro kapal perang kanggo dheweke - mesthine bakal luwih migunani ing Arthur tinimbang siji "Retvizan"

                        Padha ora bakal. Loro-lorone bakal ana.
                        Kutipan saka bayard
                        Ing jaman semana, ora ana kapal siji-sijia sing bisa slamet saka torpedo, uga, paling ora klelep

                        "Tsesarevich" ora klelep, "Pallada" uga ora klelep
                        Kutipan saka bayard
                        Nanging aku ora ngelingi apa-apa bab masalah karo boiler ing Retvizan

                        Amarga aku mlaku 13 knot, utawa malah kurang. Ing kasus kasebut, nalika nyoba luwih cepet - ing upaya pisanan kanggo ngembangake kacepetan lengkap (nalika aku lunga saka Amerika Serikat menyang Rusia, luwih tepat - saka Prancis, ing ngendi aku mandheg ing dalan) - pipa bledosan, 6 stoker scalded, telung seda. Komisi nemtokake manawa ing mangsa ngarep kasus kasebut uga bisa ditindakake.
                        Kutipan saka bayard
                        Pasangan kaloro bisa tetep karo skuadron 2, sing uga ora perlu.

                        Ngendi sampeyan entuk dhuwit kanggo kabeh iki? Lan kenapa? Iku bakal luwih apik yen padha mbangun 1 EDB kurang, nanging cangkang bakal digawe saka kualitas dhuwur
                        Kutipan saka bayard
                        Nanging isih dadi kapal penjelajah sing entheng - dadi pimpinan para pemusnah, cathetan saran lan kapal penjelajah kanggo nglindhungi wilayah banyu (basa)

                        Iku cruiser sing rodok olo ing kekuatan kanggo sembarang cruiser waja Jepang (kajaba prasejarah banget), nanging ing kacepetan iku luwih rodok olo kanggo destroyer Jepang, kang kiwa tanpa masalah. Lan telung misunderstandings kuwi biaya kaya 2 enem-ewu
                        Mulane, kabeh pangayomane biasane mudhun kanggo shuging pangrusak mungsuh tanpa bisa ngoyak, utawa adoh saka dek waja Jepang.
                        Kutipan saka bayard
                        Lan aja nyolong dokumentasi teknis!

                        Lan ora perlu ngapusi
                        Ing kene, crita karo cruiser Varyag diulang maneh - ternyata teks kontrak Rusia ora cocog karo salinan Jerman, nanging, kaya sing bisa dingerteni saka konteks, teks Rusia ora dianggep utama. siji. Lan pimpinan GUKiS kaget amarga wong Jerman ora nganggep awake dhewe kudu ngirim gambar kerja menyang Rusia. Menapa malih, nalika wakil Kamentrian Angkatan Laut nyoba kanggo ngrembug kahanan kanggo transfer gambar kuwi, perusahaan Shihau ora gelem nindakake iki malah kanggo ragad. Umumé, pimpinan perusahaan Jerman ngandhani panguwasa kita yen wis siyap nransfer dokumentasi mung sawetara sasi sawise Rusia mrentahake cruiser kelas Novik kapindho utawa jumlah pemusnah sing padha.
                        Dadi kabeh ana ing kene :))))
                        Kutipan saka bayard
                        Nanging kanthi karakteristik kacepetan sing luwih elek, dheweke dibangun kanggo wektu sing ora bisa ditampa ...

                        Ya, sapa sing butuh kacepetan iki ... Jepang perang kanthi apik ing dek lapis baja tanpa kacepetan. Nanging ing kene ana liyane: sapa wae sing angel maca monograf ing kapal penjelajah iki, bakal weruh manawa asil tes kasebut adoh banget saka kacepetan maksimal sing bisa dikembangake dening Pearl lan Emerald. Kasunyatan iku ora cruiser siji ing trials dikembangaké daya lengkap. Loro-lorone, kaya Novik, wis mesin uap dirancang kanggo daya saka 17 hp, nanging Zhemchug, wis dikembangaké 000 knots, wis daya mung bab 23,04 hp, lan Emerald - miturut V.V. Khromov 15 000 hp, miturut A.A. Alliluev lan M.A. Bogdanov - 10 hp
                        Kabeh iku prasaja banget - ing mangsa perang lan amarga perlu kanggo budhal awal, padha ora nindakake tes kanthi lengkap
                        Kutipan saka bayard
                        Nanging! Yen ing pungkasan taun 1903, paling ora ana siji kapal perang liyane ing Arthur (utamane loro) ... yen tinimbang loro enem ewu Jerman mesthi ana 4, lan Novikov - 6 ... Babagan dominasi apa wae ing segara Yapam ora kudu ngimpi

                        Ya, bakal dadi pamrentahan sing padha.
                        Malah duwe 2 liyane EDBs, sawise ndamu munggah 2 Newests, Arthurians karo 7 EDBs bakal tetep, kang 3 alon-obah lan rada lawas, lan 2 luwih armored cruiser saka EDBs. Iki nglawan 6 EDB gedhe lan 6 RBKR Togo. Yaiku, kaunggulan ing pasukan isih bakal ana karo Jepang, lan mung saka segi materi, karo cangkang kita ...
                        Kutipan saka bayard
                        Lan dheweke ora bakal diidini masang pangkalan maju ing pulo kasebut kanggo pasukan utama armada ...

                        Nanging sapa sing bakal takon marang kita? :) Armada kasebut isih kudu ndhelikake ing pelabuhan njero, mula sampeyan ora bisa langsung lunga. Iki bakal lumpuh tumindak pasukan cahya. - enem ewu lan wong anyar, kaya padha ora bisa nglawan kapal penjelajah Jepang kanthi dhukungan saka RBKR, nanging ora bisa, sanajan ana 3, paling ora 6.
                        Kutipan saka bayard
                        Ora mung kuwi, dheweke dhewe mesthi nguwasani "pangkalan" iki lan saka kono nguwasani Selat Korea. Wong-wong mau bakal ngganggu ndharat Jepang ing kana, utawa paling ora nyetop pasokane.

                        Carane? :)))) Kita ora duwe kesempatan kanggo manggoni Elliots sejatine sifate teknis - kita, nuwun, ora bisa nglindhungi gropyokan njaba, ing swiwi saka beteng. Kita nemokake kebangkrutan Jepang pungkasan, ing kene umume ora ana sing gumantung ing kapal penjelajah (njupuk ing ndhuwur). Sembarang upaya kanggo nyerang mesthi wis dikenal ing Jepang luwih dhisik, dheweke bakal menehi perang umum, lan kita ora bakal menang karo pasukan sing sampeyan wakili - mesthi wae.
                        Kutipan saka bayard
                        Mung kapal penjelajah kita - enem ewu lan 6 Noviks + perusak bakal operate gumantung ing pasukan utama armada, sing (pasukan utama) dhewe bakal nggoleki mungsuh ing segara.

                        Dheweke bakal nemokake ing dalan metu sing sepisanan, banjur kudu didandani nganti suwe lan lali babagan operasi aktif nganti suwe.
                        Kutipan saka bayard
                        Satemah tiyang Jêpan kêdah njagi wadya-bala utama armadanipun ing satunggal ajinipun, botên kenging rêmên.

                        Dheweke bakal ninggalake 3 RBKR nglawan Vladivostok lan bakal duwe 6 EDB + 3 RBKR nglawan 7 EDB (+2 didandani) ing Arthur. Luwih saka rasio sing bisa ditampa
                      19. mbayar
                        mbayar 25 Agustus 2021 02:26
                        +3
                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Iku bakal luwih apik yen padha mbangun 1 EDB kurang, nanging cangkang bakal digawe saka kualitas dhuwur

                        Andrey, pracaya kula, yen sampeyan lan aku saddled mesin wektu lan rampung munggah ing panggonan, lan ing wayahe nalika cook mbikak tambang ing ngisor mobil panedhaan saka Sepur kraton, kita ora mung nyimpen kesehatan Alexander-3 , nanging uga ngyakinake dheweke CARA mbangun armada lan politik Timur Jauh. lol
                        Kanthi afterthought kita. keprungu
                        Kita bakal cocog karo cangkang sing bener kanggo armada - miturut pola lan formulir Prancis, sing dituku sadurunge, nanging ora ditampa kanggo layanan (cangkang kasebut). Kita mesthi bakal ngyakinake pentinge cangkang normal kanggo urusan militer ing segara.
                        Ing sajarah sing adoh, akeh sing adhedhasar "yen".
                        Yen skuadron Arthurian, wis mlebu ing dalan njaba, bakal nempatake jaring anti-tambang ...
                        Yen kalebu 1 \ 2 armadillo liyane ...
                        Yen ana 2-3 kaping luwih kapal penjelajah waja ...
                        Yen tinimbang iki cruisers waja, waja, uga-bersenjata lan ing wektu sing padha cruisers kacepetan dhuwur dhawuh (ana kamungkinan) ...
                        Yen tinimbang "Tsesarevich", "Pangeran Potemkin" karo mobil lan ing ukuran "Borodino" dijupuk minangka basis kanggo "Borodino" ... padha mbokmenawa wis wektu ing Atur sadurunge perang .. .
                        Yen padha tuku kapal penjelajah Italia (Argentina) ... Ahead saka wektu ... lan ora mung saka Italia, nanging bener saka Argentina lan Chile ...
                        Mung yen pentinge perang kasebut penting banget kanggo sejarah negara kita sabanjure ... supaya kita tansah bali menyang analisis kabeh sejarah iki ... lan latar mburi ...
                        RI tumindak banget imposingly lan frivolously, ora perceiving Jepang minangka saingan serius ... Lan gelombang acara mbalek.
                        Nanging sampeyan kudu cetha éling sing loro dana (financial), lan kesempatan, Republik Ingushetia wis cukup kanggo construction pas wektune saka armada kualitas. Cukup kanggo menang utawa nyegah perang.
                        Nanging sing metu yaiku ...
                        Lan nistha kaya saka kabeh Eropah (lan ora mung) tumiba ing RI sing wiwit iku wis umum yen taun orane Kakaisaran iki ... wis cacahe.
                        Kabeh liyane iku sophistry.
                        hi
                      20. Andrey saka Chelyabinsk
                        25 Agustus 2021 21:15
                        +1
                        Kutipan saka bayard
                        Andrey, pracaya kula, yen sampeyan lan aku saddled mesin wektu

                        Oooh, nggih, mboten ngertos! ombenan
                      21. mbayar
                        mbayar 23 Agustus 2021 17:38
                        +1
                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Banjir kompartemen saka karusakan sing disebabake celah sing cedhak minangka alasan utama kegagalan terobosan menyang Vladivostok.

                        Iki bisa kedadeyan karo dek lapis baja apa wae.
                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Kutipan saka bayard
                        Ing kasus apa wae, yen ing pungkasan taun 1903 ora ana loro dek lapis baja 6000 ton Jerman ing Arthur, nanging 4 utawa malah 6.

                        Ya, dheweke ora bakal ana ing kana :)))) Dheweke ora duwe wektu kanggo mbangun

                        Dheweke mesthi wis cukup ing wektu - saham ing Jerman gratis lan bisa nyelehake rong kapal penjelajah bebarengan ing saben galangan kapal. Lan ing katelu, lay ing nguber ing mung saham kosong.
                        Liyane bab iku bisa kanggo supaya cruisers iki ing guise beda. Kuncine yaiku Jerman nduweni kemampuan kanggo nginstal mesin kanthi kapasitas 20 lan malah 000 l / s, lan uga duwe pengalaman anyar kanggo mbangun loro "asamite" kanggo Jepang. Kanthi nambahake VI proyek Asamita kanthi 24 - 000 ewu ton, nginstal kendaraan kasebut lan bedhil 2 "Russian sing apik minangka kaliber utama ... tingkat "Asama" lan senjata ngluwihi "Peresvet".
                        Ya, bakal luwih larang, nanging ... bakal dadi kualitas sing beda (!).
                        Lan keputusan kasebut mung dijaluk.
                        Nanging ... ing Admiralty padha ngimpi raiders cahya.
                        Dadi galangan kapal Jerman bakal duwe wektu kanggo mbangun paling sethithik 1903 kapal penjelajah kasebut ing taun 4, lan loro liyane ing mburu - minangka bagéan saka skuadron 2nd.
                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Raiding wis mokal kanggo wong-wong mau amarga nalika padha bali, padha bisa tansah dicegat dening pasukan Jepang unggul saka Arthur.

                        Yen paling ora ana sing direncanakake lan ditindakake kanthi wicaksana, Atura mesthi ora duwe Jepang. Wong Jepang ora bakal duwe inisiatif ing segara. Siji kapal perang tambahan lan sawetara kapal penjelajah plus ora kalebu kamungkinan iki kanthi 90 - 95%.
                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Kita ora butuh pengintaian.

                        Skuadron dikunci ing Arthur karo kapal perang paling apik diantemi dening torpedo, mesthi, Intelligence ora perlu. Nanging skuadron gelut biasane cukup.
                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Permusuhan sistematis - ya, nanging kapal kelas Bayan bakal luwih apik

                        Lan wong Asam mesthi bakal luwih apik. Yen kita duwe kapal penjelajah kaya ngono - luwih unggul ing persenjataan lan kacepetan tinimbang kapal penjelajah lapis baja Jepang, mesthi ora ana omongan babagan perang.
                        Nanging dek waja saka jinis "Bogatyr" lan "Askold", gumantung ing pasukan utama ing segara, uga bakal cukup efektif. Lan persis minangka pramuka lan raiders (pejuang kapal).
                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Lan kanggo drive geladhak waja mungsuh karo kaunggulan umum lan dhukungan saka RBKR - uga, iku.

                        Aku mikir, amarga imbangan kekuwatan hipotetis, "asu" Jepang umume bakal ngubengi pesisir, nglindhungi wilayah banyu lan pengintaian kanggo pasukan utama. Ing perang karo enem ewu, lan malah luwih karo cruisers wojo aku ngajokaken, padha wis rampung metu saka tangan.
                        Perang dimenangake ing markas dawa sadurunge perang diwiwiti. Perencanaan sing tepat ngidini Jepang njupuk kesempatan saka kesempatan (pertengahan 1903 - pungkasan 1904) lan ngalahake armada Rusia kanthi sithik. Nanging padha entuk jendhela kesempatan iki mung amarga kesalahane grossest, ngiyanati lan sabotage sing tanggung jawab kanggo planning ing markas lan kantor Republik Ingushetia.
                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Kuwi "nggawe rame". Saben-saben ana ing cakrawala ana sing luwih abot tinimbang pangrusak, dheweke kepeksa mundur, amarga perang karo dek waja apa wae mbebayani kanggo dheweke.

                        "Noviki", yen kita duwe 4 - 6 mau. , bakal dadi terkenal minangka pamimpin pemusnah, sing bakal ngilangi bebaya kanggo armada kita saka pemusnah mungsuh kanthi kaunggulan numerik, uga pramuka kanggo skuadron, saran lan perlindungan wilayah banyu (basa). Lan kapal sing luwih cocok kanggo iki bakal melu dek lapis baja.
                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Ing kasunyatan, ana 1 Novik lan 2 enem ewu. Sampeyan pengin 6 + 6. Iki meh 4 kapal perang skuadron kanthi biaya tambahan. Golek duit neng endi? :)

                        Witte nyanyi lagu babagan kekurangan dhuwit, nanging nalika perang diwiwiti, dhuwit kasebut langsung ditemokake. Malah kanggo nyoba mriyang lan umume petualang kanggo tuku cruisers Argentina lan Brasil. lol RI duwe dhuwit kanggo kabeh iki. Mung "kepala wicaksana" mutusake yen "wong Jepang ora bakal wani", nanging "kita bakal siap perang ing taun 1905." .
                        Siji "Novik" regane udakara 3 yuta rubel (lan iki minangka pimpinan utama, kanthi biaya ngembangake proyek kasebut), lan "nem ewu" kira-kira 6 - 7 yuta.
                        Nanging yen kita nerjemahake kabeh menyang biaya kapal perang, banjur malah dina iku dadi metu sing loro corvettes luwih larang saka frigate, lan frigate-destroyer 22350M mung 100 yuta dolar. luwih larang saka 22350, karo meh telu keluwihan ing daya serangan lan kemampuan nimbali udhara. Nyuwun Nanging kapal sing dibutuhake beda. Lan saben kanggo macem-macem tugas.
                        Ing cilik saka planning construction saka cruisers kanggo REV, iku umume nggawe pangertèn supaya ora geladhak waja, nanging cruisers wojo karo senjata pamilike. Lan wis ngentekake 50 - 70% luwih akeh kanggo saben wong, dheweke bakal nampa kapal kanggo kabeh jinis tugas - saka mung njelajah nganti melu perang skuadron kanthi baris.
                        Nanging iki kabeh efek afterthought.
                        Mung Jerman sing bisa mbangun kapal kasebut kanggo kita - galangan kapal sing dibongkar nalika iku, padha duwe pengalaman mbangun "Asamites" lan ana pembangkit listrik kanthi kapasitas 20 lan 000 24 l / s.
                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Retvizan wis siyap taun 1902, endi 2 maneh? :)))) Wah, aku siap percaya siji. Total - wis limang armadillo :)))))) Kurang luwih 60 yuta rubel :) Tambahan :))))

                        Manawi kapal perang sanèsipun sampun enggal-enggal kalêbêtakên tinimbang Varyag, lajêng kasumanggakakên ing wêkdal ingkang sami kaliyan Retvizan, inggih punika ing taun 1902 ingkang sami.
                        Lan yen rong kapal perang liyane dilebokake ing slipways sing kosong sawise mudhun, mula dheweke bakal siyap ing taun 1903. Lan sanajan kabeh kepinginan bakal diangkut menyang St. wis mateng dadi skuadron 2.
                        Lan ing komposisi iki: 4 "Borodino", loro "Retvizans", loro kapal penjelajah lapis baja Jerman (wiwit kita ngimpi), "Oslyabya", "Navarin" lan "Sisoy" ... Skuadron 2nd bisa paling ora liwat kabeh pasukan. saka armada Jepang wani nembus.
                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Kutipan saka bayard
                        "Bayan" umume kapal aneh lan rada konyol.

                        Inggih, sing carane bisa dianggep cruiser paling REV.

                        Ing kene uga, saka sisih endi sing kudu dideleng:
                        - sampeyan bisa nyelehake ing baris, nanging ora ana gunane,
                        - kirim kanggo nyopir dek waja ... ora bakal kesusu - kacepetan maksimal 20,9 knot,
                        - ing perang karo cruiser waja ... mbok menawa nganggo waja bakal urip, nanging mesthi ora bakal menang ...
                        Dadi bisa uga luwih francs lan "Asamita" sing padha?
                        Ing wangun iki, malah sijine iku ing baris, malah yen ana luwih entuk manfaat ing fussing karo cruisers wojo.
                        Lan yen sampeyan mbuwang luwih akeh francs, sampeyan bisa entuk "Tsesarevich" kaping pindho ing wektu sing padha, sing mesthi bakal luwih raos.
                        Dadi yen padha dhawuh galangan kapal manca persis apa padha nindakake luwih, banjur padha bakal entuk keuntungan luwih kanggo awake dhewe. Loro "Retvizans" lan loro "Tsesarevichs", iki luwih apik tinimbang loro kapal perang lan loro cruisers, saka kang ana sethitik pangertèn tho.
                        Yen padha muncul ing Desember 1903 ing Arthur - papat kapal perang tinimbang loro, Jepang mbokmenawa wis nilar perang.
                        Nanging kabeh iku Nyuwun sophistry.
                        hi
                    3. Pilat2009
                      Pilat2009 18 Oktober 2021 18:21
                      0
                      Kutipan saka bayard
                      Aku ora ngomong babagan kasunyatan manawa ana rong kapal perang liyane ing Arthur ing pungkasan taun 1903 ... perang ora bakal kedadeyan.

                      Sampeyan ndeleng kahanan liwat mripat saiki paling ora bisa nyewa utawa tuku paling sethithik 2 kapal saben taun, lan apa?
                  3. Kanca
                    Kanca 22 Agustus 2021 02:03
                    +1
                    Kula hormat, Andrey!

                    Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                    Kita ngumumake kompetisi kanggo Varyag, lan Kramp langsung mlebu kanthi proposal sing cocog karo Ostap Bender - kanggo mbangun kapal perang paling apik ing donya kanthi rega paling terjangkau, kalebu rong kapal perang skuadron, papat kapal penjelajah lapis baja kanthi pamindahan 6 ton. lan 000 ton, uga 2 pangrusak.

                    Lan malah sadurungé, ing awal spring saka 1898, kepala galangan kapal Amérika nampa pesen sing Kamentrian Naval Kakaisaran Rusia.
                    "bakal nimbang-nimbang"

                    plans lan usulan-usulan kanggo construction
                    "paling ora rong kapal perang kelas 1, loro kapal penjelajah kelas 1 sing dilindhungi kanthi kacepetan paling dhuwur lan telung puluh kapal perusak"

                    Aku nandheske sing pesen iki sadurunge Correspondence dawa antarane Kramp lan Kamentrian Naval.
                    Crump dijaluk mikir babagan apa dheweke bisa mbangun sawetara kapal, dheweke mikir lan lunga menyang Rusia kanggo ngrembug topik kasebut.
                    Kanthi tangan cahya saka R. M. Melnikov, sing cetha nindakake tatanan sosial, lan mulane dibuwak latar mburi Jeksa Agung bisa ngetokake, Kramp katon minangka sawetara jenis petualang, popping suap tengen lan kiwa.
                    Nyatane, persetujuan ing prinsip wis digayuh karo dheweke suwe sadurunge pengumuman kompetisi sing kondhang.
                    Inisiator rembugan ora mung Kramp, nanging sisih Rusia.

                    Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                    dheweke ditawani mbangun galangan kapal kanggo Republik Ingushetia ing Arthur utawa Dalniy lan debug produksi ing kono. Ora ditawani. Dheweke menehi saran :)

                    Rusia nawani wong-wong Belgia kanggo mbangun galangan kapal ing Timur Jauh, jumlah kesepakatan kasebut kira-kira 30 francs (kira-kira 000 rubel).
                    Sing, sampeyan ndeleng, padha ora kasengsem, nanging Kramp iki informed bab proposal digawe.
                    Dheweke menehi wong Rusia supaya nindakake apa sing ora gelem ditindakake dening Belgia.

                    Dear kolega, Aku duwe opus cilik ing tema "Crook lan deceiver Krump", mbok menawa dheweke ora nyekel mripatmu. Aku flatter dhewe sing bakal katon menarik kanggo sampeyan.

                    https://topwar.ru/166338-retvizan-vs-cesarevich-ili-a-pochemu-ne-kramp.html

                    Kasunyatane yaiku Amerika nggawe kapal perang luwih cepet, luwih murah lan luwih apik tinimbang Prancis.
                    Aku bakal menehi saran manawa para panguwasa Rusia mung ngremehake ancaman sing ditindakake dening Jepang, sing didhukung dening Inggris lan Amerika. Padha panginten sing iki mung kethek dilatih, kang kita ninggalake piyambak.
                    Lan wong-wong sing ngerti carane kabeh bisa mungkasi, ora duwe kesempatan kanggo pengaruhe nggawe keputusan.
                    1. lodochnik2000
                      lodochnik2000 22 Agustus 2021 12:53
                      +1
                      Quote: Kanca
                      Kanthi tangan entheng R. M. Melnikov, jelas

                      pungkasan Melnikov, sing luwih adoh luwih "nyuwara bebener ing pasuryan", "nyuwek tutup"
                      lan ing ombone rodok kurang sajarawan.
                      wolung))))
                      wolung(((
                      1. Kanca
                        Kanca 23 Agustus 2021 01:06
                        0
                        Kutipan saka lodochnik2000
                        pungkasan Melnikov, sing luwih adoh luwih "nyuwara bebener ing pasuryan", "nyuwek tutup"

                        Ya, kanthi kabeh hormat marang dheweke, Rafail Mikhailovich menehi kesan saka wong sing kepengin banget karo "inertness lan backwardness saka tsarism".
                    2. Andrey saka Chelyabinsk
                      23 Agustus 2021 10:56
                      +2
                      Salam, kolega sing dikasihi!
                      Quote: Kanca
                      Lan malah sadurungé, ing awal spring saka 1898, kepala galangan kapal Amérika nampa pesen sing Kamentrian Naval Kakaisaran Rusia.

                      Inggih, kula ngakeni bilih kula salah.
                      Quote: Kanca
                      Dear kolega, aku duwe opus cilik ing topik "Krump kang crook lan ngapusi"

                      Matur nuwun! Nanging, adhedhasar cara dheweke nindakake bisnis karo Varyag, aku terus nganggep dheweke minangka penipu :)
                      Quote: Kanca
                      Kanthi tangan entheng R. M. Melnikov, sing jelas netepi tatanan sosial

                      Ya, dheweke nyathet sawetara fakta sing menarik banget.
                      A gambaran saka kasalahan utama ing "Spesifikasi awal" diwenehi dening R.M. Melnikov ing buku "Cruiser" Varyag "":

                      1. Nalika ITC mbutuhake instalasi boiler Belleville, spesifikasi diijini boiler saka sistem beda, Nikloss, diinstal ing cruiser. Iki nglanggar langsung pedoman MTC;

                      2. Kaya sing wis dakkandhakake sadurunge, ing armada Rusia, kacepetan kontrak kapal kasebut kudu dikembangake kanthi dorongan alami, nanging jeblugan paksa diidini kanggo Varyag (sanajan ana sawetara watesan, nanging tetep);

                      3. Spesifikasi kasebut nuduhake wangun standar kanggo nguji kinerja nyopir cruiser kanthi kacepetan maksimal - rolas jam. Ing kontrak, syarat iki diganti karo rong jam enem jam;

                      4. Syarat teknis lan desain mekanisme utama lan tambahan saka "kapal penjelajah lapis baja 6 ton", miturut kondisi kompetisi, kudu cocog karo standar donya sing paling apik. Nanging, ing kontrak karo industrialis Amerika, syarat iki misterius diganti dadi "selaras karo tingkat sing diraih dening pabrik Crump." Ing tembung liya, miturut kontrak, pranyata yen Kramp ora nindakake apa-apa sadurunge, dheweke ora diwajibake, lan yen Rusia pengin nampa, mangga, nanging mung kanggo biaya tambahan. Salajengipun, item iki digunakake digunakake dening C. Kramp kanggo kauntungan: contone, Departemen Maritim kudu mbayar dhewe kanggo drive elektrik kanggo mekanisme tambahan;

                      5. Miturut teks Rusia kontrak, dek lapis baja kudu digawe saka waja sing digunakake ing "kapal paling apik saka jinis iki." Nanging, teks Inggris ngemot amandemen "cilik": "kapal paling apik saka armada Amerika Serikat." Kabeh bakal apik, nanging jinis waja paling modern (yaiku, hardened miturut metode Krupp lan baja nikel ekstra-lembut) ora digunakake ing Angkatan Laut AS, sing ngidini Ch. wiwit nandheske panggunaan jinis kasebut. saka pesenan;

                      6. Ora ditetepake manawa biaya kontrak kalebu nyediakake sawetara jinis peralatan lan piranti, kayata: dinamo kapal umum, motor listrik, lampu listrik, telpon, lonceng lan lonceng;

                      7. Ing kasus nalika kapal kanggo armada domestik dibangun ing luar negeri, persenjataane asring ora kalebu ing biaya kontrak - kewajiban kanggo nyuplai iku tetep karo Departemen Maritim. Ing kasus iki, senjata diprentahake saka pabrik domestik lan dibayar kanthi kapisah, biaya kasebut ora kalebu ing kontrak. Ing kasus kasebut, bedhil, tabung torpedo, amunisi kanggo wong-wong mau, lan instrumen lan piranti sing gegandhengan, kayata lampu sorot, kudu dikirim. Nanging ing bab kontrak C. Crump, ITC kaget, kabeh piranti kanggo servis bedhil lan nyediakake amunisi, kayata: rel, elevator, motor listrik lan dinamo, sing biasane ana hubungane karo tugas pabrik. kudu dibayar kanthi kapisah dening Departemen Maritim;

                      8. Konsep saka cruiser mangsa dikenali minangka salah siji saka paramèter sing paling penting - keluwihan relatif kanggo kontrak "dihukum" dening denda khusus (nem inci pisanan - gratis, nanging banjur 21 ewu dolar kanggo saben sabanjuré. inci (25,4 mm)). Patut, spesifikasi nyetel watesan konsep 5,9 m Kabeh bakal apik, nanging teks Inggris kontrak kasedhiya kanggo konsep 6,1 m (20 kaki), lan Rusian (kang salah ketik ketok) - 26 kaki utawa 7,93 kaki. m ana salah siji saka paramèter paling penting saka cruiser, miturut teks, iku ditampa minangka akeh minangka telung nilai watesan beda, siji kang dadi gedhe (7,93 m) sing ora bisa ngrambah ing kahanan apa wae. Mesthi, kamungkinan kanggo nuntut konsep cukup utawa denda perusahaan C. Kramp amarga gagal netepi syarat kasebut, mula ora dilebokake;

                      9. Dhuwur metacentric, sing, miturut syarat ITC, kudu paling sethithik 0,76 m, misterius "ngganti tandha ing ngelawan" ing kontrak lan Spesifikasi - miturut dokumen kasebut, mesthine ora ana. luwih saka 0,76 m;

                      10. Tèks Inggris saka specification ngemot ringkesan nggedhekake timbangan: awak lan piranti - 2900 ton; tanduran daya - 1250 ton; persenjataan - 574 ton; pasokan lan cadangan - 550 ton; batu bara - ton 720. Kanggo sawetara alasan, ringkesan iki ora ana ing teks Rusia.
                      1. Kanca
                        Kanca 24 Agustus 2021 04:09
                        +1
                        Hello Andrey!

                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        adhedhasar carane dheweke nindakake bisnis karo Varyag, aku terus nganggep dheweke minangka penipu

                        Ora ngerti babagan iki, nanging Charles Williamovich minangka salah sawijining sing pertama ngerteni ancaman Jepang marang Rusia, lan nggawe akeh upaya pribadi supaya Rusia bisa nanggapi kanthi kekuwatan kanggo meksa.
                        Kewaspadaan lan wawasan "nakal" iki mung bisa diremehake.
                        Lan babagan carane Kramp nindakake bisnis, dheweke ora luwih ala tinimbang kontraktor liyane, saka Prancis nganti Jerman. Ing kasus apa wae, dheweke ora nyerahake kapal sing durung rampung marang kita, ora kaya "mitra" Eropa sing kasebut ing ndhuwur.

                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        A gambaran saka kasalahan utama ing "Spesifikasi awal" diwenehi dening R.M. Melnikov ing buku "Cruiser" Varyag ""


                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        1. Nalika ITC mbutuhake instalasi boiler Belleville, spesifikasi diijini boiler saka sistem beda, Nikloss, diinstal ing cruiser. Iki minangka pelanggaran langsung saka instruksi MTC

                        Ana akeh pelanggaran kasebut.
                        Contone, MTK nglarang Krump kanggo nginstal menara kaliber utama desain dhewe ing Retvizan, padha ngomong, kita mirsani "monotoni materiel". Nanging, dheweke langsung nglebokake tenggorokan lagune dhewe lan ngidini Lagan nindakake.
                        Lan menara-menara kasebut dadi sampah - didandani dening Prancis ing Port Arthur, didandani, didandani, ya, sampeyan ndeleng, dheweke ora nate ndandani.

                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        3. Spesifikasi kasebut nuduhake wangun standar kanggo nguji kinerja nyopir cruiser kanthi kacepetan maksimal - rolas jam. Ing kontrak, syarat iki diganti karo rong jam saben enem jam.

                        Kita ndeleng Melnikov, suwene tes kasebut.

                        Lan saiki ayo mbandhingake durasi tes Varyag karo durasi tes Askold.

                        6 September "Askold" tindak menyang tes resmi ing Danzig diukur mil. Pabrik kasebut nyedhiyakake batu bara Cardiff seger sing dipilih lan stoker sing paling berpengalaman kanggo dites. 15 lan 17 September dianakaké 6 jam tes. Tanggal 3 November, cruiser mlebu tes tambahan, liwat 2 jam 20 menit kanthi kacepetan lengkap, komisi kasebut, sawise mesthekake yen kabeh syarat kontrak wis rampung, ngumumake rampung tes panampa segara..

                        Melnikov, tinimbang kobong kanthi nesu sing bener, perlu kanggo mbandhingake durasi tes Varyag karo kapal liyane. Padha "Askold", contone.


                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        4. miturut kontrak, pranyata yen Krump ora nindakake apa-apa sadurunge, dheweke ora diwajibake, lan yen Rusia pengin njaluk, mangga, nanging mung kanggo biaya tambahan. Salajengipun, item iki digunakake digunakake dening C. Kramp kanggo kauntungan dhewe: contone, Departemen Maritim kudu mbayar dhewe kanggo drive elektrik kanggo mekanisme tambahan.

                        Apa Jerman ora njaluk ragad tambahan kanggo setir listrik Askold?
                        Ora ana pribadi mung bisnis. Nalika padha ngomong, "sembarang whim kanggo dhuwit."
                        Sampeyan kudu nyatakake kabeh "Wishlist" ing advance, sadurunge kesimpulan saka kontrak, lan ora sak construction. Nanging banjur rega kontrak "Varyag" karo "Askold" bakal beda.

                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        5. Jinis paling modern saka waja (yaiku, hardened dening cara Krupp lan baja nikel ekstra-alus) ora digunakake ing Angkatan Laut AS, sing ngidini Ch. aplikasi jinis pesenan iki.

                        Dear rowange, sepisanan, Aku ora kudu mbayar ekstra kanggo ngganti Harvey waja karo Krupp waja, iki fiction sing gampang mbantah dening dokumen resmi Amérika kasedhiya.
                        Kapindho, biaya tambahan kanggo ngganti kelas waja dek minangka praktik normal, Melnikov tanpa guna lan ngidak sikile.
                        We ndeleng carane prosedur padha njupuk Panggonan sak construction saka "Askold":
                        Sanadyan "program desain" saka cruiser, utawa kontrak stipulated kualitas waja kelompok, supaya tanduran ngajokaken waja ing project, kualitas kang ketemu syarat saka armada Jerman, lan ing ngira-ngira saka biaya saka waja kuwi. Nanging MTK nuntut sing piring waja, ing hubungan kanggo test shooting, ketemu syarat technical luwih sing ana ing armada Russian.
                        Specifications padha dideleng dening tenan Krupp, lan nyobi nuduhake kamungkinan saka Manufaktur waja kualitas dhuwur dibutuhake. Nanging ing wektu sing padha dicethakaké ana biaya Ngartekno luwih saka waja kuwi. Bentenipun punika 226 ewu. prangko

                        Kang padha mbayar.
                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        6. Ora ditetepake manawa biaya kontrak kalebu nyediakake sawetara jinis peralatan lan piranti, kayata: dinamo kapal umum, motor listrik, lampu listrik, telpon, lonceng lan lonceng sing banter.

                        Aku ora ngelingi rincian, nanging akeh barang sing migunani dikirim menyang "Tsesarevich" saka Rusia, ora ana sing nuntut supaya wong Prancis nyelehake dhuwit dhewe.
                        Tuduhan siji-sijine Melnikov marang Kramp nyebabake latar mburi ora digatekake dening Rafail Mikhailovich "pelanggaran" sing padha ing galangan kapal Prancis lan Jerman. Yen ora bias, banjur apa?

                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk

                        7. ing bab kontrak C. Crump, ITC nemokake yen kabeh piranti kanggo njaga bedhil lan nyedhiyakake amunisi, kayata: rel, lift, motor listrik lan dinamo, sing biasane ana hubungane karo tugas pabrik, kudune. dibayar kanthi kapisah dening Departemen Maritim;

                        8. Konsep saka cruiser mangsa diakoni minangka salah siji saka paramèter paling penting - keluwihan relatif kanggo kontrak "dihukum" dening denda khusus. Salah siji paramèter paling penting saka cruiser ditampa ing teks minangka akeh minangka telung nilai watesan beda;

                        9. Dhuwur metacentric, sing, miturut syarat ITC, kudu paling sethithik 0,76 m, misterius "ngganti tandha ing ngelawan" ing kontrak lan Spesifikasi - miturut dokumen kasebut, mesthine ora ana. luwih saka 0,76 m;

                        10. Tèks Inggris saka specification ngemot ringkesan nggedhekake timbangan: awak lan piranti - 2900 ton; tanduran daya - 1250 ton; persenjataan - 574 ton; pasokan lan cadangan - 550 ton; batu bara - ton 720. Kanggo sawetara alasan, ringkesan iki ora ana ing teks Rusia.


                        Apa, miturut Melnikov, "kesalahan" Kramp ing kene ora jelas. Kabeh pratelan menyang kompiler saka kontrak versi Rusia lan / utawa penerjemah.

                        PS
                        IMHO, kita ora perlu ngganti jinis waja dek ing kapal penjelajah lan kapal perang, nanging kanggo tuku pemandangan optik, Barr & Stroud rangefinders lan cangkang tambahan kanggo latihan target nganggo dhuwit iki. Ana mesthi bakal luwih raos.
                      2. Andrey saka Chelyabinsk
                        24 Agustus 2021 18:28
                        +2
                        Sugeng siang, Dear Comrade!
                        Quote: Kanca
                        Kewaspadaan lan wawasan "nakal" iki mung bisa diremehake.

                        Ya, nalika kontrak kasebut dadi taruhan :))))))
                        Quote: Kanca
                        Ing kasus apa wae, dheweke ora nyerahake kapal sing durung rampung marang kita, ora kaya "mitra" Eropa sing kasebut ing ndhuwur.

                        rekan kerja ingkang kinurmatan. "Varyag" ora rampung, mung kapal sing durung rampung
                        Quote: Kanca
                        Ana akeh pelanggaran kasebut. Contone, MTK nglarang Krump kanggo nginstal menara kaliber utama desain dhewe ing Retvizan, padha ngomong, kita mirsani "monotoni materiel". Nanging, dheweke langsung nglebokake tenggorokan lagune dhewe lan ngidini Lagan nindakake.

                        Dadi, apa jenis pelanggaran iki yen ITC ngidini? Iki wis dadi pitakonan kanggo ITC, nanging ora ana pelanggaran ing kene.
                        Quote: Kanca
                        Lan saiki ayo mbandhingake durasi tes Varyag karo durasi tes Askold.

                        Kanggo apa? Pancen, ing sawetara kasus, kanthi persetujuan para pihak, 2 jam 6 jam diidini, tinimbang siji rolas jam. Nanging tembung kunci ing kene yaiku "kanthi persetujuan para pihak", sing ora kaya "Varangian".
                        Quote: Kanca
                        Melnikov, tinimbang kobong kanthi nesu sing bener, perlu kanggo mbandhingake durasi tes Varyag karo kapal liyane. Padha "Askold", contone.

                        Askold nganakake tes babagan konsep alam.
                        Quote: Kanca
                        Apa Jerman ora njaluk ragad tambahan kanggo setir listrik Askold?
                        Ora ana pribadi mung bisnis. Nalika padha ngomong, "sembarang whim kanggo dhuwit."
                        Sampeyan kudu nyatakake kabeh "Wishlist" ing advance, sadurunge kesimpulan saka kontrak, lan ora sak construction. Nanging banjur rega kontrak "Varyag" karo "Askold" bakal beda.

                        Lan padha diwenehi. Dear rowange, ing kasus iki ana substitusi langsung konsep, kang Kramp tindak kanggo.
                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Keperluan teknis lan desain mekanisme utama lan tambahan saka "cruiser lapis baja 6 ton", miturut kahanan kompetisi, kudu cocog karo standar donya sing paling apik. Nanging, ing kontrak karo industrialis Amerika, syarat iki misterius diganti dadi "selaras karo tingkat sing digayuh dening pabrik Kramp"

                        Ya, sampeyan mesthi bisa ngomong yen perlu kanggo ngrumusake malah luwih tepat, nanging sampeyan ndeleng apa prakara - Crump banget tampi, concluding kontrak karo wong sadurunge project diwenehi kanggo wong-wong mau. Piyambakipun mekso ing concluding kontrak sanalika bisa, lan nalika rampung, pemalsuan langsung wiwit. Endi tingkat donya sing paling apik lan ing ngendi galangan kapal Kramp, ing ngendi sadurunge, terus terang, kapal sing adoh banget saka model donya sing paling apik dibangun.
                        Quote: Kanca
                        Apa Jerman ora njaluk ragad tambahan kanggo setir listrik Askold?

                        Ana kontrak karo Jerman. Ing kang drive iki ora. Mulane, wong Jerman pancen ana ing kene. Krupuk - ora
                        Quote: Kanca
                        Dear rowange, sepisanan, Aku ora kudu mbayar ekstra kanggo ngganti Harvey waja karo Krupp waja, iki fiction sing gampang mbantah dening dokumen resmi Amérika kasedhiya.

                        Sampeyan dhewe sing nulis
                        Kanggo waja dek saka Varyag, tambahan $ 85 dibayar, ing Retvizan, biaya tambahan sing padha $ 000, gunggung $ 225. Kanggo ngganti armor Harvey karo armor Krupp, kita mbaleni maneh, Departemen Angkatan Laut ora kudu mbayar tambahan kanggo Amerika. .

                        Sing, surcharge isih ana, iku mung kagungane jinis waja beda.
                        Quote: Kanca
                        Kapindho, biaya tambahan kanggo ngganti kelas waja dek minangka praktik normal,

                        Yen ora ana ing kontrak, ya. sampeyan nulis dhewe
                        Quote: Kanca
                        Sanadyan "program desain" saka cruiser, utawa kontrak stipulated kualitas waja kelompok, supaya tanduran ngajokaken waja ing project, kualitas kang ketemu syarat saka Angkatan Laut Jerman.

                        Aku mbaleni - iku siji bab nalika kita mlebu kontrak jujur, lan ora foresee soko, sampeyan kudu mbayar ekstra kanggo iku, kang alam. Lan iku cukup liyane - nalika kita pindhah menyang kasus unik "kontrak tanpa project", lan supplier kita mung nglirwakake wishes kita, nggunakake palsu sampurna dhewe.
                        Quote: Kanca
                        Aku ora ngelingi rincian, nanging akeh barang sing migunani dikirim menyang "Tsesarevich" saka Rusia, ora ana sing nuntut supaya wong Prancis nyelehake dhuwit dhewe.

                        Barang apik - ora mangu. Mung ing kene sing diomongake ora mung babagan praktis, nanging babagan dinamo, lampu, lsp. lan liya-liyane.
                        Quote: Kanca
                        Apa, miturut Melnikov, "kesalahan" Kramp ing kene ora jelas. Kabeh pratelan menyang kompiler saka kontrak versi Rusia lan / utawa penerjemah.

                        Ora, kolega sing ditresnani. Kabeh pratelan nglawan Kramp, amarga iki minangka penipuan ing wangun sing paling murni. Ana uga keluhan babagan kompiler lan penerjemah (yen ana sing kerjane), nanging keluhan kasebut beda kanggo wong-wong mau - sing ora nyegah penipuan.
                        Umume rekan, yen ana wong sing diapusi, lan polisi ora nemokake kesalahane, mula sing disalahake, dudu polisi.
                      3. Kanca
                        Kanca 25 Agustus 2021 02:15
                        0
                        Hello Andrey!

                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Ya, nalika kontrak kasebut dadi taruhan

                        Ora, iku ora bab kontrak, nanging bab dexterity karo kang Crump bisa nemokake rahasia, zealously dijaga dening Inggris lan bangsal. wong Jepang.

                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Dadi, apa jenis pelanggaran iki yen ITC ngidini? Iki wis dadi pitakonan kanggo ITC, nanging ora ana pelanggaran ing kene

                        Sampeyan bener, MTC ngidini.
                        Nanging, instalasi boiler Niklos ing "Varyag" lan "Retvizan" ora sewenang-wenang Kramp, kanthi saran saka kepala GUKiS, Kepala Armada lan Departemen Angkatan Laut ngidini dheweke.

                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Pancen, ing sawetara kasus, kanthi persetujuan para pihak, 2 jam 6 jam diidini, tinimbang siji rolas jam. Nanging tembung kunci ing kene yaiku "kanthi persetujuan para pihak", sing ora kaya "Varangian".

                        Dear rowange, "Varyag" liwati tes rolas jam ing kacepetan lengkap, minangka dibutuhake dening specification.
                        Jerman ora nyukupi syarat spesifikasi kasebut.

                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Askold nganakake tes babagan konsep alam.



                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Ana kontrak karo Jerman. Ing kang drive iki ora. Mulane, wong Jerman pancen ana ing kene. Krupuk - ora

                        Ngerti.
                        Saiki sampeyan nulis
                        drive listrik kanggo mekanisme tambahan Departemen Maritim kudu mbayar dhewe

                        Lan ing kontak kanggo pambangunan "Varyag" apa drive listrik sing sampeyan sebutake katon?

                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        kita golek kasus unik "kontrak tanpa proyek"

                        Iki ora kabeh bener, kontrak kanggo pambangunan "Tsesarevich" rampung ing 8 Juli 1898, lan pembangunan proyek rampung dening Prancis ing Februari 1899.
                      4. Andrey saka Chelyabinsk
                        25 Agustus 2021 18:28
                        0
                        Sugeng siang, Dear Comrade!
                        Quote: Kanca
                        Ora, iku ora bab kontrak, nanging bab dexterity karo kang Crump bisa nemokake rahasia, zealously dijaga dening Inggris lan bangsal. wong Jepang.

                        Apa rahasia kasebut? Kita ngrembug rahasia iki ing taun 1897, sadurunge diadopsi program gawe kapal taun 1898.
                        Quote: Kanca
                        Sampeyan bener, MTC ngidini.
                        Nanging, instalasi boiler Niklos ing "Varyag" lan "Retvizan" ora sewenang-wenang Kramp, kanthi saran saka kepala GUKiS, Kepala Armada lan Departemen Angkatan Laut ngidini dheweke.

                        Ya, sampeyan ana ing kene.
                        Quote: Kanca
                        Dear rowange, "Varyag" liwati tes rolas jam ing kacepetan lengkap, minangka dibutuhake dening specification.
                        Jerman ora nyukupi syarat spesifikasi kasebut.

                        Kajaba iku, Varyag ora lulus tes. Ing kasus loro rolas jam mlaku kanthi kacepetan lengkap ing cruiser, breakdowns ana, senadyan kasunyatan sing sawise completion saka roto kapindho, kondisi boiler dadi kaya sing kudu disassembled, di resiki lan reassembled, kang ngatur mung sasi sawise nyoba segara.
                        Quote: Kanca
                        Lan ing kontak kanggo pambangunan "Varyag" apa drive listrik sing sampeyan sebutake katon?

                        Ora, kaya akeh perkara liyane - kaya sing dakkandhakake sadurunge, kontrak kasebut tanpa proyek, sing ngetrapake karakteristik dhewe.
                        Quote: Kanca
                        Iki ora kabeh bener, kontrak kanggo pambangunan "Tsesarevich" rampung ing 8 Juli 1898, lan pembangunan proyek rampung dening Prancis ing Februari 1899.

                        Ing wektu sing padha, sajrone pambangunan Tsarevich, wong Prancis ora duwe "quirks" kaya Kramp karo Varangian.
                      5. Kanca
                        Kanca 26 Agustus 2021 01:46
                        0
                        Hello Andrey!
                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Apa rahasia kasebut? Kita ngrembug rahasia iki ing taun 1897, sadurunge diadopsi program gawe kapal taun 1898.

                        Sanadyan sampeyan lan aku tegese padha, kasunyatane tetep. Crump, nggunakake sambungan pribadi lan dexterity, bisa kanggo mangerteni apa sing ndhelikake Inggris lan Jepang.
                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Kajaba iku, Varyag ora lulus tes.

                        Nanging, anggota panitia seleksi mikir beda.

                        (Cruiser Varyag. Legenda saka armada Rusia)

                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        nalika pambangunan Tsesarevich, Prancis malah ora duwe "quirks" kaya Kramp karo Varangian.

                        Dear rowange, sampeyan lan aku ora ngerti kabeh nuansa sing njupuk Panggonan sak construction saka "Tsesarevich", nanging kita ngerti saka buku Melnikov sing Lagan hack.

                        Ing Agustus 18/31, 1903, minangka asil saka construction sing nyeret ing kanggo 50 sasi, unprecedented crumpled tondo asto saka tumindak nampa kapal perang kanggo treasury, nyatakake yen gegaman utama sawijining, 305-mm bedhil. ora siap kanggo tumindak.


                        Ing wektu sing padha, Lagan ngrampok Rusia lan ngisi kanthong dhewe, ngetokake rega kontrak ton pamindahan Tsesarevich kanthi jumlah 764,89 rubel / ton, sing luwih larang tinimbang rega kontrak ton pamindahan. saka Retvizan (676,37 rubel / ton).
                      6. Andrey saka Chelyabinsk
                        26 Agustus 2021 17:31
                        +1
                        Lan hello maneh, Dear Comrade!
                        Quote: Kanca
                        Nanging, anggota panitia seleksi mikir beda.

                        Kang katon, kanggo sijine iku mildly, aneh. Ing kasunyatan, cruiser ora pass tes, amarga sawise iku perlu kanggo ndandani sasis ing rinci, lan ambruk meh sanalika sawise pangiriman.
                        Quote: Kanca
                        Dear rowange, sampeyan lan aku ora ngerti kabeh nuansa sing njupuk Panggonan sak construction saka "Tsesarevich", nanging kita ngerti saka buku Melnikov sing Lagan hack.

                        Rekan kerja sing dihormati, kontraktor impor apa wae bakal narik kemul ing awake dhewe - iki bisa dingerteni lan alami. Pitakonan kasebut ana ing baris sing misahake norma-norma bisnis sing ditampa sacara umum saka penipuan langsung.
                        Lagan nyuwun menara kanthi desain dhewe, nanging ing sawetara cara, menara kasebut luwih sampurna tinimbang kita. Lagan ora nandheske nggunakake boiler entheng, lan sarujuk kanggo Belleville, senadyan kasunyatan sing armadillo cukup sukses ing mlaku. Lagan nyeret kanthi piranti jangkar sing padha, nanging dheweke ora nggawe panjaluk sing ora masuk akal kanggo nginstal dinamo lan nutupi Rusia kanthi biaya dhewe. lsp. lan liya-liyane.
                        Quote: Kanca
                        Ing wektu sing padha, Lagan ngrampok Rusia lan ngisi kanthong dhewe, ngetokake rega kontrak ton pamindahan Tsesarevich kanthi jumlah 764,89 rubel / ton, sing luwih larang tinimbang rega kontrak ton pamindahan. saka Retvizan (676,37 rubel / ton).

                        Lan mesthine kudu luwih larang, amarga kapal perang sing dhuwur-dhuwur kanthi menara, lan malah karo sisi sampah, bakal luwih rumit ing desain lan bakal luwih larang. Cukup kanggo mbandhingake biaya saben ton konstruksi ing pabrik kita
                        Baltik Shipyard dibangun Suvorov kanggo 1024 rubles saben ton, lan Pobeda mung 752 rubles saben ton.
                      7. Kanca
                        Kanca 27 Agustus 2021 16:56
                        +1
                        Hello Andrey!

                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        mesthine luwih larang, amarga kapal perang dhuwur-sisi kanthi menara, lan malah karo sisih littered, bakal luwih rumit ing desain lan bakal biaya luwih. Cukup kanggo mbandhingake biaya saben ton konstruksi ing pabrik kita

                        Sing luwih jelas, rekan kerja sing dikasihi, miturut pendapatku, yaiku mbandhingake biaya kontrak ton pamindahan rong kapal perang sing dibangun berturut-turut dening William Cramp & Sons.
                        Ya patang puluh enem sasi, menara perang Iowa dibangun ing galangan kapal iki lan kanggo patang puluh enem setengah wulan menara-casemate kapal perang "Maine".
                        Ing wektu sing padha, regane kontrak kapal perang loro kasebut bisa dibandhingake ($ 3 lan $ 010).
                        Biaya pungkasan uga ora beda-beda, mung $5 lan $871.

                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Lagan nyeret nganggo piranti jangkar sing padha, nanging dheweke ora nggawe panjaluk sing ora masuk akal kanggo nginstal dinamo lan nutupi Rusia kanthi biaya dhewe.

                        Dear rowange, Kramp, ketoke, nalika concluding kontrak kanggo construction saka Varyag, kang menehi Rusia diskon, nanging kita ora ngerti apa kahanan terakhir iki pepak.
                        Aku ora ing wuwus, Nanging, comparison saka biaya kontrak pamindahan saka telung cruisers dibangun dening Kramp kanggo pelanggan manca ngidini kita sijine nerusake asumsi bab diskon sing njupuk Panggonan ing bagean Kramp.
                        Aku nuduhake kasunyatan.
                        "Kasagi" - $ 505,66 / t.
                        "Varyag" - 455,52 $/t.
                        "Abdülmecid" - $505,08/t.
                      8. Andrey saka Chelyabinsk
                        27 Agustus 2021 21:41
                        +2
                        Halo maneh!
                        Quote: Kanca
                        Biaya pungkasan uga ora beda-beda, mung $5 lan $871.

                        Kolega sing ditresnani, aku ora bakal nemokake bobot kapal perang iki nalika obah, nanging total pamindahan Maine kira-kira 18% luwih. Yen kita nganggep yen pamindahan normal beda karo 15 persen, banjur Maine, kanthi biaya saben ton sing padha karo Iowa, kudu biaya $ 6. Yaiku, ton Iowa regane meh seprapat luwih. Dadi perbandingan iki luwih ngonfirmasi sudut pandangku.
                        Quote: Kanca
                        Aku nuduhake kasunyatan.
                        "Kasagi" - $ 505,66 / t.
                        "Varyag" - 455,52 $ / t.
                        "Abdülmecid" - $505,08/t.

                        Ing mratelakake panemume, perbandingan kuwi meh ora bener, amarga loro Kasagi lan "Turks" duwe pamindahan luwih cilik tinimbang Varyag. Kapal cilik saka kelas sing padha biasane regane luwih saben ton pamindahan. Dadi, contone, Novik lan Boyarin biaya 1080-1100 rubles / ton, nalika Bogatyr lan Askold - 825 lan 880 rubles, mungguh. Lan saiki, mbandhingake karo wong-wong mau, kita bakal weruh manawa Kramp ora adol murah banget - Varyag duwe 911 rubel / ton (Saka Laporan Paling Submissive ing Departemen Maritim kanggo 1897-1900)
                      9. Kanca
                        Kanca 27 Agustus 2021 22:12
                        +1
                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Halo maneh!

                        Kula hormati, rekan ingkang kinurmatan!
                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Aku ora bisa nemokake bobot armadillo iki langsung saka bat, nanging total pamindahan Maine kira 18% luwih. Assuming sing pamindahan normal beda dening 15 persen

                        Perpindahan normal "Iowa" 11 ton (cadangan batu bara normal - 340 ton)
                        Perpindahan normal "Maine" 12 ton (cadangan batu bara normal 508 ton)

                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        comparison kuwi meh ora bener, amarga loro Kasagi lan "Turk" wis pamindahan cilik saka Varyag.


                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Bogatyr lan Askold - 825 lan 880 rubel, masing-masing. Lan saiki, mbandhingake karo dheweke, kita bakal weruh manawa Kramp ora adol murah - Varyag duwe 911 rubel / ton

                        Dadi murah.
                        Miturut kontrak, pamindahan Askold yaiku $ 325,55 saben ton.
                        Miturut kontrak kasebut, pamindahan Varyag yaiku $ 328,92 saben ton.
                        Nanging, buruh keras Kramp entuk akeh sing ora diimpi-impi dening Jerman, lan uga Prancis. Lan bagean upah ing perkiraan kita, contone, sajrone pambangunan Sevastopol, ngluwihi 18% saka total (aku menehi saka memori, nanging yen perlu, aku bisa nemokake angka sing tepat).
                        Dadi "lemak" Krump saka cruiser luwih tipis tinimbang Jerman.
                      10. Andrey saka Chelyabinsk
                        28 Agustus 2021 20:56
                        0
                        Quote: Kanca
                        Kula hormati, rekan ingkang kinurmatan!

                        Sugeng siang, Dear Comrade!
                        Quote: Kanca
                        Perpindahan normal "Iowa" 11 ton (cadangan batu bara normal - 340 ton)
                        Perpindahan normal "Maine" 12 ton (cadangan batu bara normal 508 ton)

                        Amarga nilai saben ton biasane dianggep minangka pamindahan normal, kita entuk 517,7 lawan 430,3 dolar / ton. Ternyata 20%, nanging ... Tsarevich mung 13% luwih larang tinimbang Retvizan
                        Quote: Kanca
                        Dadi murah.
                        Miturut kontrak, pamindahan Askold yaiku $ 325,55 saben ton.
                        Miturut kontrak kasebut, pamindahan Varyag yaiku $ 328,92 saben ton.
                        Nanging, buruh keras Kramp entuk akeh sing ora diimpi-impi dening Jerman, lan uga Prancis.

                        Rekan kerja sing dihormati, perbandingan kasebut bisa nyebabake kesimpulan sing salah. Sampeyan ora bisa mbandhingake item biaya individu lan nggawe kesimpulan sing adoh saka wong-wong mau.
                        S/P bisa luwih dhuwur. Kepiye babagan biaya liyane? Derajat mekanisasi? Nilai umum saka logam? Sewa tanah? Pajak?
                        Yen Amerika Serikat entuk produktivitas tenaga kerja sing luwih apik amarga mekanisasi sing dhuwur, mula biaya tenaga kerja bisa uga luwih murah tinimbang Eropa, sanajan upah sing luwih dhuwur.
                        Amerika Serikat ora mung dadi pimpinan ing produksi industri ing wiwitan abad kaping 20. Wong-wong mau ora bakal dadi wong-wong mau yen biaya barang sing diasilake luwih saka Eropa. Lan aku ora duwe alesan kanggo pracaya yen biaya ing AS luwih dhuwur tinimbang Eropah, yen gaji luwih dhuwur, banjur iki menehi ganti rugi dening item biaya liyane.
                      11. Kanca
                        Kanca 29 Agustus 2021 04:03
                        0
                        Hello Andrey!

                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Sampeyan entuk 20% sanadyan.

                        Aku bakal nyoba mangsuli titik iki sesuk.

                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Yen, amarga mekanisasi sing dhuwur, Amerika Serikat entuk produktivitas tenaga kerja sing luwih apik, mula biaya tenaga kerja bisa uga luwih murah tinimbang Eropa, sanajan upah sing luwih dhuwur.

                        Ing wiwitan abad kaping XNUMX-XNUMX, produktivitas tenaga kerja ing antarane wong Inggris, miturut kacepetan mbangun kapal perang, luwih dhuwur tinimbang Amerika.
                        Nanging, gaji ing Amerika Serikat, kanthi sawetara pengecualian, luwih dhuwur tinimbang ing Inggris.
                        Aku menehi conto tartamtu: mbandhingake William Cramp & Putra, ing tangan siji, lan galangan kapal John Brown & Company и Tukang Kapal Yarrow, ing sisih liyane.
                        Aku khusus ngirim mung profesi sing data babagan gaji kasedhiya kanggo loro pihak.
                        Inggris duwe sistem pembayaran kuna, gumantung ing beluk, gaji iku salah siji minggu, utawa telung dina, utawa 10 lan setengah dina. Amerika luwih gampang, dadi luwih saben minggu kanggo kabeh spesialisasi. Mula, supaya gampang dirasakake, aku ngowahi shilling dadi dolar AS kanthi paritas mata uang emas. Aku nganggep ana enem dina ing minggu kerja.

                        Ing sisih kiwa ana gaji Inggris, ing sisih tengen ana wong Amerika.

                        Tukang bor 5,35 $/minggu- 10,50 $ / minggu
                        tukang gawe (4,38 $, liwat periode apa ora dingerteni. Aku kira ing minggu) - 7,50 $ / minggu
                        Rigger 4,48 $/minggu- 13,50 $ / minggu
                        Riveter 5,35 $/minggu- 12 $ / minggu
                        Casters 18,48 $/minggu- 17 $ / minggu
                        Pembantu Blacksmith nggarap bellow 2,22 $/minggu- 9 $ / minggu
                      12. Andrey saka Chelyabinsk
                        30 Agustus 2021 18:31
                        0
                        Quote: Kanca
                        Aku bakal nyoba mangsuli titik iki sesuk.

                        Aku bakal ngenteni, aja kesusu! Sesuk - dadi sesuk, sesuk - dadi sesuk.
                        Quote: Kanca
                        Ing wiwitan abad kaping XNUMX-XNUMX, produktivitas tenaga kerja ing antarane wong Inggris, miturut kacepetan mbangun kapal perang, luwih dhuwur tinimbang Amerika.

                        Bisa uga. Mung Jerman sing nggawe kapal kanggo kita. Lan, yen sclerosis ora ngapusi aku, banjur 868 dina liwati saka tetenger Askold kanggo metu pisanan menyang segara, lan 736 ing Varyag.
                      13. Kanca
                        Kanca 31 Agustus 2021 04:24
                        0
                        Hello Andrey!

                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Amarga nilai saben ton biasane dianggep minangka pamindahan normal, kita entuk 517,7 lawan 430,3 dolar / ton. Ternyata 20%, nanging ... Tsarevich mung 13% luwih larang tinimbang Retvizan

                        Nilai kontrak saka kapal perang Iowa: $ 3
                        Nilai kontrak saka kapal perang "Maine" : $2

                        We katon ing distribusi bobot saka loro kapal.


                        Biaya siji ton iku 332,50 $("Iowa") lan 296,44 $("Utama").
                        Bedane - rolas persen.
                        Nanging:
                        a) Data kanggo "Iowa" ora kalebu bobot banyu ketel (kira-kira satus ton), lan data kanggo "Maine" kalebu bobot banyu ketel (bobote ora ngerti).
                        b) Kanggo waja "Iowa". Harvey-nikel biaya rata-rata 615,59 $ / t., lan kanggo "Maine" waja Krupp biaya rata-rata 545 $/t.
                        We njupuk prabédan antarane biaya siji ton saka waja, Multiply dening bobot saka waja Iowa, lan kita njaluk jumlah meh rong atus ewu dolar, kang jokingly equalizes expenses Kramp kanggo construction saka loro kapal perang - Iowa turret lan Maine turret-casemate.

                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        yen sclerosisku ora ngapusi aku, banjur 868 dina liwati saka tetenger Askold nganti metu pisanan menyang segara, lan Varyag - 736

                        Aku percoyo :-)
                      14. Andrey saka Chelyabinsk
                        31 Agustus 2021 20:07
                        0
                        Sugeng dina, dear Valentine!
                        Quote: Kanca
                        Nilai kontrak saka kapal perang Iowa: $ 3
                        Nilai kontrak saka kapal perang "Maine" : $2

                        Kersamu, nanging ana sing ora ana ing kene. Sampeyan nulis
                        Quote: Kanca
                        Kanggo Iowa, biaya waja Harvey-nikel rata-rata $ 615,59 / ton, lan kanggo Maine, waja Krupp rata-rata $ 545 / ton.

                        Nanging massa total waja Iowa iku 3 ton. Iki tegese kanthi rega rata-rata $ 793, mung siji waja bakal biaya $ 615,59. Lan kontrak kanggo $ 2? Sing, kanggo kabeh liya - awak, mobil, karya - mung 334 ewu dolar karo sethitik?
                      15. Kanca
                        Kanca 31 Agustus 2021 23:39
                        0
                        Hello Andrey!
                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Kersamu, nanging ana sing ora ana ing kene.

                        Ya kayane sampeyan pancen bener, keraguan sampeyan pancen bener.

                        Kita duwe rega kontrak loro kapal perang lan rega pungkasan.
                        Mangkene apa sing katon:
                        "Iowa": $3 / $010
                        "Maine": $2 / $885

                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Lan kontrak kanggo 3?

                        Ya, nanging pitakonan, apa sing didhelikake ing mburi iki, bangunan karo mobil, utawa ana pilihan?
                        Lan ing ngendi Crump entuk waja kanggo dek Iowa? Dikenal yen pesenan kanggo armor disebarake kaya ing ngisor iki:
                        Betlehem Iron Company - 906,19 ton
                        Carnegie Steel Company - 1 ton
                        Total - 2 627,47 ton karo bobot total waja 2 831,70 ton. Mbokmenawa bedane yaiku baut waja karo kacang lan lapisan kayu.
                        Iku misale jek kita wis teka menyang kesimpulan sing nganti kita mangerteni ngendi Crump entuk waja dek lan apa biaya kasebut kalebu ing kontrak, diskusi kita ora ana gunane.

                        Miturut "Maine" uga ora jelas, buku referensi "Armada Militer" nyatakake yen nilai kontrak minangka biaya tanpa senjata. Oke, nanging sawise kita sijine aside biaya waja, jumlah ridiculous tetep kanggo gaji lan awak karo mobil.
    3. Pilat2009
      Pilat2009 16 Oktober 2021 19:36
      0
      Kutipan saka Ryaruav
      karo sekutu kaya Prancis, ora perlu mungsuh

      Prancis nyekeli setengah saka pasukan Jerman, lan setengah liyane menehi wong ing Timur, lan tanpa Prancis, umume bakal tekan Moskow.
  4. mark1
    mark1 18 Agustus 2021 06:31
    +4
    Yen skuadron Rozhdestvensky teka awal, ora ana sing bakal diganti, sayangé. Rong klompok kapal sing wis rusak mung bakal ketemu ing paprangan (kang Jepang isih kurang lan luwih siap). Ya, sanajan 30-60 persen (sanajan 99%) saka komposisi kapal saka skuadron Rusia nyuwil liwat kanggo Vladivostok, iki ora bakal duwe pengaruh ing Course saka REV. Prau-prau sing digebugi, sing wis rusak, tanpa ana fasilitas ndandani sing perlu, mung bakal ngadeg ing Vladivostok, lan pasokan tentara Jepang ing segara bakal mlaku kaya biasane (kanthi cara, kapal kita ora duwe jarak sing cukup).
    Bener, akeh sing percaya yen nalika mundhut Port Arthur, peran strategis armada Rusia ZERO.
    1. Panjebak7
      Panjebak7 18 Agustus 2021 09:31
      +4
      Kutipan saka tandha 1
      . Ya, sanajan 30-60 persen (sanajan 99%) saka komposisi kapal saka skuadron Rusia nyuwil liwat kanggo Vladivostok, iki ora bakal duwe pengaruh ing Course saka REV.

      ora sarujuk. Ing kasus apa wae, iki bakal dadi FAKTOR, sing ora ana maneh nalika rembugan perdamaian.
      Anane armada mengaruhi mungsuh kanthi kasunyatane. Iki dikonfirmasi dening meh kabeh perang angkatan laut.
      1. mark1
        mark1 18 Agustus 2021 09:45
        +2
        Kutipan saka Trapper7
        bakal ana FAKTOR, sing nalika rembugan perdamaian ora ana maneh.

        Ana faktor kemampuan seluler sing paling jembar ing Republik Ingushetia, sing digayuh kanthi tepat nalika wiwitan negosiasi lan kekeselen sing ana ing Jepang. Nanging diplomasi kita ora njupuk kauntungan saka faktor iki (iku wedi dening revolusi Rusia pisanan). Lan faktor armada setengah mati meh ora bakal nggawe kesan gedhe ing Jepang.
        1. Panjebak7
          Panjebak7 18 Agustus 2021 11:27
          0
          Yen, kaya sing disaranake,
          sanajan 99%) saka komposisi kapal saka skuadron Rusia bakal nembus menyang Vladivostok,

          banjur RIF kalebu 10 kapal waja, sing resmi ora kurang saka 12 Jepang. Ing kahanan iki (lan, mesthi, ora ana Tsushima nyata), arrogance saka Yaps wiwitane bakal kurang))))
          Iku Tsushima sing dadi watu ing ngendi panemu saka "Great Japanese Power" pungkasanipun diadegaké.
          1. mark1
            mark1 18 Agustus 2021 11:37
            +2
            Elingi nasibe "Bogatyr" ... kanthi kemungkinan dhuwur (yen sampeyan pancen bejo) bakal ana 10 liyane "pahlawan" sing padha ing dalan Vladivostok.
            1. Alexey R.A.
              Alexey R.A. 18 Agustus 2021 12:32
              +6
              Kutipan saka tandha 1
              kanthi kemungkinan dhuwur (yen sampeyan pancen bejo) bakal ana 10 liyane "pahlawan" sing padha ing dalan Vladivostok.

              Komandan Pelabuhan Vladivostok, Laksamana Muda Greve, optimis babagan perkara iki:
              Fasilitas ndandani pelabuhan ing musim semi 1905 ing kondisi apik banget.
              Stok barang-barang bangunan kanggo gawe kapal wesi akeh banget, uga ora kekurangan tenaga kerja, sanajan jumlah sing kasedhiya mengko ora nyukupi, mesthi bisa nulis nomer sing dibutuhake saka Sormovo lan pabrik liyane. ing ngendi ana akeh sing pengin pindhah menyang Vladivostok.
              Satekane ing Vladivostok, aku dhawuh saka pabrik-pabrik Sormovo pirang-pirang partai buruh sing ora bisa dibandhingke karo sing dikirim saka St. Petersburg, lan aku malah njaluk marang Direktorat Utama supaya ora ngirim buruh saka St. Derajat kapasitas produktif saka pelabuhan Vladivostok lan peralatan wis bisa diadili amarga ing wektu sing cukup cendhak ndandani utama kanggo lambung: 2 kaping - cruiser "Gromoboy" lan 1 wektu cruiser "Bogatyr", - malih , ing "Gromoboy", kaping 1, meh 1/3 saka lambung dibangun maneh, ing Bogatyr, luwih saka 1/3 saka lambung, kanthi pemugaran menara busur kanthi kabeh drive lan piranti listrik, lan instalasi kabeh akomodasi internal ing bagean rusak saka hulls maneh. Sawetara kekurangan bisa dirasakake ing dermaga, amarga ana sing siap; kaloro, sanajan durung rampung, Nanging dicocogake kanggo nampa kapal, kang mbutuhake bab 1 sasi wektu kanggo dig jumper a.
              Kakurangan ing dermaga, nanging sacara signifikan diilangi kanthi nyedhiyakake caisson wesi, sing dibangun.

              Nanging Kepala Artileri Pelabuhan Vladivostok, Kolonel Korps Artileri Angkatan Laut Savitsky luwih cedhak karo kasunyatan.
              Aktivitas laboratorium [artileri] ana ing watesan saka laboratorium ing pelabuhan utama liyane; i.e., karya dileksanakake kanggo nglengkapi cangkang kabeh kaliber, kanggo nyiapake kabeh jinis biaya lan kabeh karya sing gegandhengan karo prakara iki: preparation saka cartridges, roket, senjata palsu, kabeh jinis tabung cepet-firing lan persediaan senjata api liyane.
              Barang-barang lan bahan-bahan kanggo karya-karya iki tansah dikirim saka Rusia Eropah, lan saka sisih iki, ora mung laboratorium, nanging kabeh bengkel pelabuhan ing umum, tansah gumantung ing St.
              Ora kanggo sebutno Vladivostok, ing ngendi ora ana pitakonan babagan manufaktur ora mung cangkang artileri gedhe, nanging uga cilik, uga persiapan bubuk mesiu apa wae, sawayah-wayah aku ngerti, kabeh Siberia Timur pancen ora ana sing khusus. pabrik, kang dadi salah siji saka longkangan gedhe utama ing pinggiran adoh kita.

              Tumrap bengkel-bengkel meriem pelabuhan, aku bisa nerangake yen ing taun 1904, yaiku nalika perang, bangunan bengkel rampung rampung; nanging piranti-piranti kasebut ditundha nganti suwe kanthi ngirim motor listrik lan transmisi.
              Pungkasane, ing awal Januari 1905, aku ngerti yen motor ana ing dalan, lan ing pungkasan Februari padha teka.
              Ing tanggal 1 April 1905, bengkel sing dilengkapi njupuk kabeh karya artileri saka kabeh bengkel pelabuhan lan wiwit wektu iku wiwit bisa digunakake kanthi bener, ora mung nyukupi kabutuhan kapal sing ana ing benteng, nanging uga nindakake macem-macem jinis. karya artileri saka batre pesisir lan darat, dianggo meriem gunung lan persenjataan 6 dm. meriam tongkang Kali Amur.
              Karya artileri benteng kudu ditindakake kanthi ora sengaja, amarga artileri iki pancen ora ana bengkel dhewe.
              Jumlah sing dialokasikan kanggo pambangunan lan peralatan bengkel artileri mbuktekake ora cukup, lan mulane ora bisa nindakake akeh sing kudu ditindakake langsung ing bengkel kasebut.

              Khusus, kita butuh: palu 5 ton lan pengecoran dhewe (sanajan ana pengecoran lan tempaan ing pelabuhan, nanging kualitase ora cukup). Banjur:
              Yen ing ndhuwur ditambahake ing bengkel artileri sing ana, mula aku percaya yen dheweke bisa ngrampungake karya artileri kabeh skuadron 2, sing kudu ngliwati Vladivostok.
            2. Alexey R.A.
              Alexey R.A. 18 Agustus 2021 12:39
              +6
              Banjur Savitsky wiwit lengkap ... suntingan, amarga saham saka cangkang sing dilengkapi lan dibongkar ing Vladivostok banget miskin. Ora, gunsmiths coped karo peralatan - masalah sing ana apa-apa kanggo nglengkapi.
              1. Senjata kaliber gedhe, yaiku 12 dm. lan 10dm. Skuadron 2 bisa nampa luwih saka setengah saka pesawat tempur sing dibutuhake saka cangkang lan biaya.
              2. 8 dm. bedhil ing 35 kal. bisa nampa pesawat tempur lengkap cangkang lan biaya; nanging pasokan iki bakal kalebu nganti 50% saka wesi sing ora aktif lan cangkang segmental.
              3. 6 "bedhil 45 kal. dawa bakal nampa meh kabeh pesawat pertempuran saka cangkang lan cartridges.
              4. 6 "bedhil 35 kal. dawa bakal nampa 1/5 saka sumber pertempuran lengkap.
              5. 120 mm. bedhil ora bakal nampa 1/6 babak amunisi saka sumber pertempuran lengkap.
              6. 75 mm. bedhil bakal kanthi dilengkapi.
              7. 47 mm. 1 st. bedhil ora bakal nampa rada luwih saka 1/3 saka sumber pertempuran.
              8. 37 mm. 1 st. bedhil bakal kanthi dilengkapi, nanging ing tangan liyane, 5-tv tong minyak kasedhiya ing akeh kapal. bedhil bakal wis rampung tanpa Penyetor. Nanging, bedhil iki, minangka pengalaman wis ditampilake, wis ora pinunjul nemtokaken ing perang.
              9. Sawise nyuplai skuadron kaping 2 ing Samudra Pasifik, kabeh saham tempur ing pelabuhan, kajaba 8 "bedhil ing 45 kal., pungkasane garing lan nambah maneh detasemen kapal penjelajah Vladivostok, kapal armada Siberia lan kapal penjelajah. Detasemen tambang karo saham tempur kudu, luwih utawa kurang Skuadron kaping 2, nyabrang menyang Vladivostok lan nampa mung setengah pasokan bedhil kaliber gedhe, mula bakal saya lemah.
              Mangkono, kesimpulan ing ndhuwur menehi kesimpulan umum yen ing tanggal 15 Mei 1905, pasokan tempur ing Vladivostok ora cukup, lan, ing pangertèn pasokan tempur, ora bisa ndhukung operasi militer luwih saka armada.
              Pasokan luwih akeh gumantung marang sukses pangiriman pasokan tempur saka Rusia Eropa lan kacepetan nyiapake pasokan kasebut kanggo dibebasake saka laboratorium artileri.

              Yen port ora perlu kanggo ndandani bedhil, nanging kanggo ngganti, banjur kabeh iki nggoleki. Amarga ora ana bedhil anyar:
              Umumé, kita bisa ngomong yen ing 15 Mei 1905, arsenal pelabuhan mung bisa diwenehi bedhil menyang beteng lan telung bedhil disimpen ing arsenal, kang 9 "tanpa alat mesin lan padha ora perlu kanggo skuadron 2nd. uga loro 6" bedhil karo tujuan khusus.
              Ing ngisor iki ditransfer menyang bètèng salawas-lawase:
              8" bedhil ing 35 kal. karo mesin ..... 2
              6" » » 45 » » .....14
              76 mm. karo setelan. . . . . . .12
              75 mm. " " .........4

              Kanggo 12, 10 lan 8 "senjata modern, uga instalasi lan bagean kanggo wong-wong mau, ora tau ana..
              1. Kuda Saksa
                Kuda Saksa 18 Agustus 2021 21:48
                +2
                Sauntara kuwi, Avelan percaya yen stok ing Vladivostok cukup cukup, amunisi sing ilang kanggo muatan amunisi kapindho wis dikirim sebagian, bagean sing luwih cilik wis dipesen lan disiapake kanggo kiriman.
        2. nemoXX
          nemoXX 19 Agustus 2021 18:12
          0
          Rusia sawise Tsushima ora bisa nggawe armada anyar, nanging bisa nggawe tentara anyar lan nyeret perang supaya Jepang rusak! Ora Duwe nampa sembarang setengah Sakhalin lan kepuasan moral. Bodho saka "revolusi" lan irresponsibility tradisional ing kabeh tingkat, amarga kapercayan ing "endlessness" saka Rusia lan invincibility ing basis iki, nyegah. Miturut cara, wiwit banjur psikologi iki ora diganti, njamin artures port anyar lan tsushima.
          1. mbayar
            mbayar 21 Agustus 2021 14:31
            +3
            Kutipan saka: nemoXX
            Rusia sawise Tsushima ora bisa nggawe armada anyar, nanging bisa nggawe tentara anyar lan nyeret perang supaya Jepang rusak!

            Perang bisa diseret metu, malah bisa ngalahake tentara darat Jepang ing Korea ... Nanging tanpa armada, kita mesthi bakal ilang ora setengah, nanging kabeh Sakhalin lan bisa uga Kamchatka.
            Mung yen tanpa armada, kita ora bakal bisa nglawan pendaratan Jepang.
            Perang kasebut kalah ing segara.
            Iku ilang amarga saka stupidity tanpa pangarep-arep lan frivolity saka tsar, sing umume ora delve menyang masalah administrasi negara. Putrane jelas ora ana ing bapake.
            Armada kasebut ora dibangun ing wektu, apa sing dibangun dudu - jinis kapal sing ora dipilih kanthi sukses. Infrastruktur pangkalan angkatan laut (Arthur lan Vladivostok) ora disiapake, nanging dibangun jaringan ekstensif CER lan pelabuhan komersial Dalniy.
            RI kepengin dagang, ora gelut.
            Nanging mungsuh dheweke mikir (lan nindakake) beda.
            Kabeh padha karo saiki.
            1. nemoXX
              nemoXX 8 Desember 2021 11:11
              -1
              "RI kepengin dagang, ora gelut"? Lan kanggo iki dheweke mbangun armada kaping 3 ing donya, sadurunge ngrebut 1/6 saka tanah bumi? Aja nggawe aku ngguyu! Rusia minangka "penerus" tirani Horde, ngowahi wargane dadi sungu wedhus lanang kanggo sampah sing ora kaetung lan ora ana paukuman "atas jeneng agung" kanthi nyukur wol saka wong-wong mau lan nyembelih kanggo daging. Kanggo abad, teknologi politik iki makarya: masyarakat ora berkembang, negara kurang lan kurang ketemu tantangan wektu, nanging "bakal nindakake" - ana ora perlu ketok kanggo ngganti. Banjur dumadakan (!) Dadi cetha yen Rusia "ora bisa diowahi," kaya sing dicritakake kanthi wicaksana. Gorbachev. "Stupidity of the king", sampeyan ngomong? Kita taruhan yen ing perang sabanjure, kabodhoan para raja saiki bakal katon ora kurang!
              1. mbayar
                mbayar 8 Desember 2021 13:46
                0
                Kutipan saka: nemoXX
                "RI kepengin dagang, ora gelut"?

                Apa sampeyan mikir? Apa kabeh sejarah Timur Jauh iki diwiwiti kanggo tujuan altruistik?
                Rusia lunga menyang segara sing anget lan pelabuhan sing ora ana es ing Timur Jauh kanthi tujuan PERDAGANGAN lan pangembangan ekonomi wilayah kasebut. Lan tanah anyar dibutuhake kanggo iki. Mulane, CER dibangun ing wektu rekaman, lan Trans-Siberian saka laying kanggo "Golden Crutch" dibangun mung 8 taun. Mulane, kutha-kutha anyar dibangun ing tanah anyar - utamané Harbin lan Far. Sing terakhir kaya pelabuhan komersial - saka awal. Lan, kanthi mangkono, dana kasebut utamane kanggo tujuan kasebut, mula, ing Arthur, dheweke ora duwe wektu kanggo deepen fairways (amarga kapal ora bisa metu ing pasang surut lan mung ing nggeret) lan dermaga, kanggo pangopènan lan ndandani kapal. Lan ora ana cukup saham cangkang ... kalebu. kanggo bedhil infantri.
                Saka kabeh iki, kesimpulan digawe mengko. Nanging banjur ... "raja percaya yen Jepang ora bakal wani", lan Armada Pasifik bakal siap perang ing taun 1905.
                Kutipan saka: nemoXX
                Lan kanggo iki dheweke mbangun armada nomer telu ing donya,

                ya Kepiye carane bisa digunakake? Sampeyan ora bisa ninggalake Baltik tanpa armada, sampeyan ora bisa njaluk kapal saka Armada Segara Ireng, lan kanggo Armada Pasifik, kapal perlu ora kurang saka Jepang. Sing padha dibangun. Liyane bab iku jadwal kanggo construction saka Armada wis diwilang bener ... amarga saka gullibility saka tsar kanggo kabeh limo scoundrels lan tumindak insidious saka Witte (pahlawan kulawarga Rothschild ing perang iki lan revolusi sabanjuré. - kekerabatan liwat mbah putri).

                Lan, kanthi cara iki, akeh sing percaya yen Republik Ingushetia ora duwe armada kaping 3, nanging armada paling gedhe nomer loro. Nanging RI ora bisa nglumpukake armada kasebut dadi siji - GEOGRAFI.
                Kutipan saka: nemoXX
                Bodhone raja," ujare sampeyan?

                ya Dheweke .
                Raja sing pinter ora bakal tumindak bodho lan ngrungokake wong sing pinter.
                Kutipan saka: nemoXX
                Rusia minangka "penerus" tirani Horde,

                lol Apa sampeyan ngerti makna tembung Latin "tyrant" \\ tyranus kanthi bener?
                Utawa saka klise propaganda ing abad 19 lan 20?
                Kutipan saka: nemoXX
                mbengkongake wargane dadi sungu wedhus lanang kanggo sampah sing ora kaetung lan ora ana paukuman "atas asmane kamulyan" kanthi nyukur wol saka wong-wong mau lan nyembelih kanggo daging.

                Nah, wektu iku, "unwinding" wong saka "tanduk wedhus" lagi wae. Wong tani wis suwe bebas, malah ana sing dadi sugih - jutawan. Cukup elinga Savva Morozov ... Lan kahanan kerja ing perusahaan industri ing Eropa lan Amerika Serikat ora luwih apik tinimbang ing Republik Ingushetia.
                Utawa arep mbantah?
                Lan undang-undang tenaga kerja sing padha ing Republik Ingushetia (wis dadi) luwih alus lan luwih sampurna tinimbang ing Barat kolektif.
                Nanging Republik Ingushetia wiwit terobosan industri mengko, reformasi sistem pendidikan, wiwit malah ing Alexander-3, ngasilake woh mung sadurunge revolusi dhewe, lan utamané sawise kamenangan Bolsheviks (wis ana wong kanggo mulang sing amba. massa rakyat).
                Kutipan saka: nemoXX
                "ngethok wulune

                Lan sampeyan ndeleng tingkat pajak ing Republik Ingushetia lan Eropa ... Amerika Serikat wektu iku.
                Pajak ing Republik Ingushetia luwih murah, lan mulane tingkat pertumbuhan ekonomi sing dhuwur ing taun-taun kasebut - sadurunge REV lan sadurunge Perang Dunia I.
                Kutipan saka: nemoXX
                : masyarakat ora berkembang

                Yagene ora berkembang? Delengen gerakan serikat pekerja ing taun-taun kasebut. Ing gerakan revolusioner padha ing syarat-syarat ngembangaken teori masyarakat mangsa. lol Kabeh dikembangake ing kono. Iku masyarakat sing berkembang.
                Lan panguwasa ing pirang-pirang cara ora nyukupi kabutuhane (masyarakat).
                Inggih, karya purposeful saka "mitra" sing taun adoh wis ora tetep tanpa jalaran - iku ora mung Inggris wadon sing ngrusak.
                Utawa apa sampeyan mikir tembung Yankel Schiff, yen Rusia ora mandheg saiki, ing 20 taun ora ana sing bisa nyegah, apa ora ana gunane?
                Apa sampeyan pancene mikir yen kanca-kancane Baruch pancen ora kompeten? keprungu
                Sawise kabeh, dheweke, Baruch, sing mbiayai Jepang sadurunge REV (iku sing ngatur "Kredit Perang" sing misuwur saka bankir AS), lan revolusi Rusia pisanan ... lan (aku ora bakal ngomong babagan kaloro) katelu - revolusi Bolshevik. Sapa sing nggawa dhuwit kanggo iki saka AS? Lan ngirim sawetara kapal karo "revolusioner profesional"?
                Dheweke.
                Banjur adhine saka Sverdlov-tengah makarya ing kantor kanggo koordinasi prakara iki (kang kakung banjur njabat ing tentara Prancis karo pangkat jenderal lan mengko dadi wakil saka markas Prancis ing tentara Kolchak).
                Sampeyan, kaya sing dakmangerteni, sampeyan uga salah sawijining revolusioner profesional (pemberontakan - kudeta)?
                Kutipan saka: nemoXX
                Banjur dumadakan (!) Dadi cetha yen Rusia "ora bisa diowahi," kaya sing dicritakake kanthi wicaksana. Gorbachev.

                Lha... "wong wicaksana" kuwi apa ya muride. Guru sampeyan direkrut dening intelijen Inggris saka kursus siswa pisanan.
                "Wong salah" "sage" kejiret? lol
                Kutipan saka: nemoXX
                Kita taruhan yen ing perang sabanjure, kabodhoan para raja saiki bakal katon ora kurang!

                Apa sampeyan ngerti babagan perang ing mangsa ngarep?
                Ing perang, sembarang kabodhoan manifests dhewe lan mengaruhi. Sing saiki uga bakal ngandhani.
                Apa sampeyan ngandelake kawicaksanan ... "Biden kolektif"?
                Utawa perdana menteri Inggris sing sarwa?
                Polandia?
                Prancis?
                Nah, arahake aku menyang titan pikiran saiki. aran
                Aku ngerti manawa pimpinan sejati, minangka aturan, dudu wong umum ...
                Apa sampeyan ... ngerti?

                Kutipan saka: nemoXX
                sadurunge ngrebut 1/6 saka bumi

                lol Banget... Jero banget.
                Aja mandheg.
    2. Andrey saka Chelyabinsk
      18 Agustus 2021 11:44
      +3
      Kutipan saka tandha 1
      Yen skuadron Rozhdestvensky teka awal, ora ana sing bakal diganti, sayangé.

      nggih. Mung wae yen kalah ora bakal nyengsemake, mbok menawa kanthi kapitunan isih bisa ngliwati bagian utama.
    3. dingerteni
      dingerteni 18 Agustus 2021 20:23
      +1
      Ora diganti, iki kanggo Rozhdestvensky.
      Saka kabeh pilihan sing bisa, dheweke milih sing paling awon.
      Wong Jepang ora duwe kaluwihan teknis khusus.
      Ora ana kauntungan sanajan ing kacepetan.
      "Fuji" lan "Azuma" nyuda loro detasemen kasebut.
      Kacepetan nyata saka loro unit kasebut ora bisa ngluwihi 14 knot.
      Minangka kanggo kauntungan minangka projectiles, banjur ...
      Iku banget aneh sing Andrei nguripake kanggo mungsuh tradisional.
      Wiwit 2017, TIGA BELAS bahan babagan masalah proyektil wis dikirim ing jurnal langsung angkatan laut - manual. Topik kasebut dijamin saka kabeh sisi sing bisa ditindakake. A nomer akeh komentar.
    4. dingerteni
      dingerteni 18 Agustus 2021 20:30
      -2
      Apa yen kurang lungse?
      Kenging punapa?
      Wong Inggris padha disiksa karo boiler tabung banyu kaya wong liya.
      Ora kanggo apa-apa, ing sawetara seri kapal penjelajah padha nggabungake boiler tabung geni lan dandang tabung banyu.
      Ing taun-taun perang, kapal Jepang dioperasikake kanthi intensif, nanging ora ana pengganti boiler ing kapal apa wae. Lan boiler tabung banyu pisanan kudu diganti sawise telung taun operasi.
      Artileri uga ditembak kanthi urutan. Biaya cordite digunakake mimpin kanggo burnout abot saka trunks. Jepang uga ora bisa ngganti kabeh tentara meriem kaliber utama, ing jumlah kuwi ora ana tong minyak cadangan.
  5. rytik32
    rytik32 18 Agustus 2021 07:40
    +6
    Andrey sugeng siang!
    Ana sawetara pitakonan babagan artikel kasebut.
    Kasunyatane yaiku Z.P. Rozhdestvensky wiwitane ora duwe tujuan kanggo nindakake latihan artileri skala gedhe ing Madagaskar.

    Sing. 2TOE kudune mlebu perang tanpa ditembak langsung?

    nalika akeh perwira saka skuadron Pasifik 2 nuduhake jarak luwih
    Ing paseksi ana prabédan banget amba ing nuduhake kadohan ing shooting. Iki kaya ngganggu. Iki minangka tandha pisanan yen ana wong sing ngapusi.

    Akibaté, ing Kamrang, Skuadron Pasifik kaping 2 kepeksa mbatesi mung tembakan laras.

    Aku bakal nambah sing iki padha anti-mine kaliber diperlokaké.
    Lan laras tembak GK lan SK paling kamungkinan ora digawa metu saka Baltik. Paling ora ana bukti sing ditindakake mengko.
    1. Andrey saka Chelyabinsk
      18 Agustus 2021 11:50
      +2
      Sugeng rawuh, Alexey!
      Kutipan saka rytik32
      Sing. 2TOE kudune mlebu perang tanpa ditembak langsung?

      Lajêng sagêd lampahi, upamanipun - ing Kamrang, sadèrèngipun paprangan, kados ingkang panjenengan usul.
      Kutipan saka rytik32
      Ing paseksi ana prabédan banget amba ing nuduhake kadohan ing shooting. Iki kaya ngganggu. Iki minangka tandha pisanan yen ana wong sing ngapusi.

      Ora perlu. Mung wae pitakonan kasebut salah. Ana sing bisa mangsuli babagan jarak tembak kapal nalika mbukak, wong liya - jarak nalika njupuk kapal sirah, lsp. Umumé, ana akeh variasi ing kene.
      Minangka kanggo ngapusi ... Sampeyan kudu tansah elinga kamungkinan iki, aku setuju. Nanging ing ngisor iki, para perwira ora perlu ngapusi - dheweke dhewe ora kaancam apa-apa, utamane ing perkara iki. Sampeyan ora bisa nyalahake starart kapal kanggo cara komandan skuadron ngatur tembak.
      Kutipan saka rytik32
      Lan laras tembak GK lan SK paling kamungkinan ora digawa metu saka Baltik. Paling ora ana bukti sing ditindakake mengko.

      Kanthi bahan umume ora panas banget. Nanging kasunyatane yaiku shooting ing plot Tsushima cukup nyengsemaken lan kaping pirang-pirang luwih apik tinimbang 1TOE
    2. Kuda Saksa
      Kuda Saksa 18 Agustus 2021 22:06
      +1
      Kutipan saka rytik32
      Ing paseksi ana prabédan banget amba ing nuduhake kadohan ing shooting. Iki kaya ngganggu. Iki minangka tandha pisanan yen ana wong sing ngapusi.

      Aku mikir Andrew ana ing kene. Ing kadohan, para perwira kasebut kanthi jelas ora ateges jarak tembak, nanging jarak sing diwiwiti saka perwira artileri. Nalika sampeyan nyedhaki target, sampeyan kudu ngukur jarak lan ngitung maneh tampilan saka kabeh miturut tabel. Mbok menawa ana sing buyar. Dheweke miwiti ngarahake 70 kbl, ditembak nganggo 20 kbl, umpamane. eseman
    3. Kanca
      Kanca 19 Agustus 2021 04:11
      +1
      Hello Alexey!
      Kutipan saka rytik32
      iku anti-mine kaliber diperlokaké. Lan laras tembak GK lan SK paling kamungkinan ora digawa metu saka Baltik.


      Beda karo dokumentasi kapal perang kita, dokumentasi kapal perang Jepang slamet.
      Film "Clouds over the Hills" nuduhake kanthi rinci latihan laras tembak saka armadillo "Mikasa", lan padha ditindakake saka tumindak tambang artileri.
      Ing gambar kasebut, kita ndeleng Akiyama Saneyuki ngamati asil tembakan liwat teropong. 76 mm bedhil.


      Mangkono, menarik banget yen sampeyan, kolega sing dikasihi, duwe informasi sing bisa dipercaya manawa Jepang, nalika nyiapake perang Tsushima, nembak barel saka bedhil. wong kang mimpin kaliber?
      Ing salah sawijining artikel sampeyan, sampeyan nyedhiyakake data babagan latihan tembak laras, sing ditindakake ing sawetara tahapan. Apa sampeyan duwe informasi babagan kaliber bedhil sing melu tembak laras kasebut?
      1. rytik32
        rytik32 19 Agustus 2021 09:34
        +1
        Valentine, sugeng siang!
        Apa sampeyan, kolega sing dikasihi, duwe informasi sing bisa dipercaya manawa Jepang, sajrone persiapan perang Tsushima, nembak barel saka bedhil kaliber utama?

        Aku nerjemahake lan dikirim ing forum Tsushima cara laras tembak ing ngarepe Tsushima.
        Dideleng saka katrangan, kiriman sampeyan nyebutake shooting tahap 2. Padha digawa metu dening kabeh baterei (klompok bedhil saka kaliber padha) ing siji target.
        Lan tembak saka tataran 3 nganggep geni terkoordinasi всех bedhil kapal saka 76 mm lan ndhuwur kanggo siji Doel.
        1. Kanca
          Kanca 20 Agustus 2021 01:58
          +2
          Hello Alexey!
          Kutipan saka rytik32
          Aku nerjemahake lan dikirim ing forum Tsushima cara laras tembak ing ngarepe Tsushima.

          Pranyata ora ana dokumen ing pembuangan sampeyan konfirmasi yen Jepang nindakake latihan laras tembak saka bedhil kaliber utama kapal perang.
          Saiki sampeyan nyatakake yen armadillo Rusia ora nindakake latihan tembak laras saka bedhil kaliber utama, amarga ora ana dokumen sing ngonfirmasi iki.
          Oke, ayo njupuk pendekatan sing ketat iki.
          Sampeyan uga ora duwe dokumen sing konfirmasi yen kapal perang Jepang nganakake latihan laras tembak saka bedhil kaliber utama, nanging sampeyan kanthi yakin nyatakake yen tembak kasebut ditindakake, amarga

          Kutipan saka rytik32
          tembak saka tataran 3 dianggep

          yen.
          Ing kasus iki, adhedhasar kasebut ing ndhuwur, kita bisa nyimpulake yen metode latihan tembak laras Rusia melu tembak saka bedhil kaliber utama, mula kapal perang Rusia dipecat saka bedhil kaliber utama.
          Mangkono, kabeh kasebut ana utawa ora ana ing metodologi Rusia saka klausa miturut 12 "bedhil njupuk bagian ing tembak laras.
          Apa sampeyan duwe metode penembakan tong minyak Rusia (utawa dokumen sing ngatur shooting tong minyak), kanca sing dikasihi?
          1. rytik32
            rytik32 20 Agustus 2021 09:01
            +1
            Quote: Kanca
            Pranyata ora ana dokumen ing pembuangan sampeyan konfirmasi yen Jepang nindakake latihan laras tembak saka bedhil kaliber utama kapal perang.

            Ing artikelku, aku nyebutake asil saka sawetara tembakan Mikasa ing tahap kaping 3.
            Apa ora cukup kanggo sampeyan yen sampeyan takon?
            Apa sampeyan duwe metode penembakan tong minyak Rusia (utawa dokumen sing ngatur shooting tong minyak), kanca sing dikasihi?

            Mesthi wis.
            1. Kanca
              Kanca 21 Agustus 2021 02:52
              0
              Hello Alexey!

              Kutipan saka rytik32
              Ing artikelku, aku nyebutake asil saka sawetara tembakan Mikasa ing tahap kaping 3.
              Apa ora cukup kanggo sampeyan yen sampeyan takon?

              Sayange, mung jumlah tembakan sing dituduhake ing kana, tanpa nuduhake kaliber bedhil sing melu tembak laras.
              Lan ing bagean longitudinal glethakaken metu saka piranti kanggo nempatno bedhil ing laras gun, bisa katon sing kaliber bedhil menyang tong minyak kang bedhil dipasang ora tekan 305 mm.

              Saiki ternyata sampeyan ora duwe dokumen sing mbuktekake yen Jepang nindakake latihan laras laras saka 305 bedhil.

              Kutipan saka rytik32
              Mesthi wis.

              Sampeyan ora bakal nggawe angel kanggo sampeyan ndeleng yen tembak laras diwenehake kanggo bedhil 305 mm?
              1. rytik32
                rytik32 21 Agustus 2021 11:29
                +1
                Valentine, sugeng siang!
                Sayange, mung jumlah tembakan sing dituduhake ing kana, tanpa nuduhake kaliber bedhil sing melu tembak laras.

                Aku ora ngerti apa sing sampeyan ragu?
                Apa sampeyan mikir yen iki dudu tembakan ing tahap 3?
                Utawa apa sampeyan mikir yen bedhil utama bisa uga ora melu tembak ing tahap 3?
                Saiki ternyata sampeyan ora duwe dokumen sing mbuktekake yen Jepang nindakake latihan laras laras saka 305 bedhil.

                Isih ora ana bukti yen pelaut Jepang ambegan hawa.
                Apa kesimpulan sing bakal sampeyan lakoni saka iki?
                Sampeyan ora bakal nggawe angel kanggo sampeyan ndeleng yen tembak laras diwenehake kanggo bedhil 305 mm?

                Dhewe kanggo bedhil 305-mm, penembakan laras ora diwènèhaké ing kana.
                1. Kanca
                  Kanca 22 Agustus 2021 02:33
                  0
                  Hello Alexey!
                  Kutipan saka rytik32
                  Aku ora ngerti apa sing sampeyan ragu?

                  Kasunyatan manawa ora ana dokumen babagan penembakan laras kapal perang Rusia sing cukup kanggo nggawe putusan kategoris yen bedhil 305 mm ora melu tembak kasebut.
                  1. rytik32
                    rytik32 22 Agustus 2021 08:36
                    0
                    Hello Valentine!
                    Ana informasi babagan shooting liyane: iki circulars lan pepenget, lan sastra, nanging ora ana informasi bab penembakan tong minyak saka SC lan GK ing skuadron Rozhdestvensky sawise ninggalake Balitika.
                    Ya, ora ana mukjijat kaya ngono!
  6. Niko
    Niko 18 Agustus 2021 08:13
    +2
    Thanks Andrey, artikel apik liyane. Iku menarik sing Welasan artikel diterbitake ing topik saka kampanye skuadron 2, aspèk individu dianalisis, saka trifles kanggo global, mratelakake panemume ajeg saiki: "yen mung, banjur ...", sanajan ing kasunyatan. Aku ora bisa ngelingi ANY faktor ing ngendi kita (utawa bisa uga yen ana keajaiban) ora luwih lemah tinimbang Jepang. pelaut lan lack of inisiatif lan lack of pangerten antarane admirals, lan misunderstanding Absolute apa mengkono ing "ndhuwur".
    1. dingerteni
      dingerteni 18 Agustus 2021 20:52
      -4
      Panemu sing aneh banget.
      Lan apa wong Jepang luwih kuwat?
      Saka papat kapal perang, mung siji sing modern ing kabeh babagan (senjata, waja, kacepetan). Loro nganggo harvey. Biasane, kapal Rusia dikritik kanggo Harvey, nanging Jepang ora bisa?
      Kapal perang siji wis lungse.
      Sabuk ora lengkap.
      Volume reserved saka benteng cilik sing ora ana daya apung positif nalika extremities banjir.
      Instalasi kaliber utama wis ketinggalan jaman, kanthi tingkat geni sing sithik.
      Artileri medium biasane ana ing mburi tameng.
      Kacepetan ing taun REV maksimal 15 knot (S.A. Balakin "Tsushima Triumphs").
      Wolung kapal penjelajah waja kanggo perang ing baris nglawan ironclads banget.
      Malah luwih ringkih tinimbang "Peresvets": 203 mm kanthi proyektil "kolonial" sing entheng bobote 93,5 kg lawan 254 mm kanthi proyektil bobote 225 kg.
      Lan minangka cruisers, lagi alon-obah.
      Ing urip nyata, paling cepet saka wong-wong mau wis stroke dawa 17 knots.
      Lan iki "dewi turu" karo 19 knots alon obah?
      "Yakumo" - dawa 16 knot
      "Azuma" - 15 knot kanggo dangu.
      Tambah kakehan bahan bakar abot, lan alon alon mudhun kanggo 14 knots.
      Apa wong Jepang sing paling kuat?
      Ing persiapan?
      WHO ? Jepang?
      Ana artikel apik ing CKUNK 69 kang beku nanging bisa diwaca livejournal
      bab sajarah bener negara karo srengenge dicet.
      Sejarah kuno Jepang palsu.
      Prancis, banjur Inggris, ing papat pulo kidul ranté Kuril, wiwit taun 1867, wiwit nggawe negara, wong, elit, industri, basa saka awal. Rampung saka ngeruk.
      Apa sampeyan bisa nindakake ing 37 taun?
      Contone: Jerman wiwit ngenalake versi modern saka basa Jerman wiwit taun 1901.
      Rampung ing taun 1945. Lan iki ing kemah, sing paling dikembangake ing kabeh pangertèn. 12 taun pungkasan ing negara totalitarian.
      1. nemoXX
        nemoXX 19 Agustus 2021 18:34
        -2
        Babagan keunggulan teknis Jepang - Aku ndhukung sampeyan! Iku ora babagan dheweke. Nalika Rusia dikalahaké, sing kedadeyan luwih kerep tinimbang sing dikira wong Rusia, telusuran sing sregep kanggo keunggulan mungsuh ing teknologi diwiwiti. Dadi ing REV, dadi ana ing "kamenangan gedhe" ngrusak Rusia, sing nganti saiki nari kanthi kasar ing balung mayuta-yuta wong sing mati. ! Ing tangan liyane, iku ora sebutno hit saka projectile 22-dm ing Asama saka ("ora perlu", miturut Andrey saka Ch) Nicholas I ing proses Japanese nindakake "loop Togo". Nihan pierced ing sisih buritan, break chain setir lan numpes kabin komandhan. Jepang mbenerake karusakan ing setir ing 12 menit lan Asama cepet-cepet njupuk Panggonan ing rangking kanthi kacepetan nganti 6 knots ... Rusia ora sok dong mirsani iki. Lan babagan Sejarah Jepang - sampeyan salah! Iku cukup kuna, nanging amarga mentalitas Jepang - sebagian didhelikake, lan sebagian - "ora menarik" kanggo wong Jepang. Ing bab iki, Jepang padha karo Rusia, sing uga scornfully "ngliwati" Sajarah, luwih seneng versi fabulously nyenengke.
        1. Panjebak7
          Panjebak7 20 Agustus 2021 08:03
          +1
          Kutipan saka: nemoXX
          Nanging ora nyebutake hit projectile 12-dm ing Asama saka ("ora perlu", miturut Andrey saka Ch) Nicholas I ing proses nindakake "Togo loop" dening Jepang.

          Yagene kabeh wong padha mupakat ngaku yen hit iki karo Nick1? Lan sanajan saka dheweke, apa akibat sing mbebayani kanggo armada Jepang, amarga sampeyan nulis dhewe.
          Rusia ora sok dong mirsani iki

          Siji hit efektif saka 4 kapal "penguatan", iki, sakbenere, iku dudu asil sing worth nyopir menyang Timur Jauh. Nanging sing "samar" nyerah marang mungsuh, mesthi, kepahlawanan.
  7. Panjebak7
    Panjebak7 18 Agustus 2021 09:26
    +5
    Luwih elek tinimbang 14 Mei mesthi ora kedadeyan. Dadi siji mung bisa Getun iki parking dipeksa
  8. Rurikovich
    Rurikovich 18 Agustus 2021 11:05
    +2
    Pitakonan, mesthi, menarik ... Plus iku worth iku ing esuk ombenan hi
    Secara resmi, kapal-kapal TOE 3rd menehi kauntungan ing bedhil abot. Nanging mung yen bisa nggunakake kauntungan iki. Jepang, amarga keunggulan taktik ing kacepetan, ora kalebu kapal kasebut, amarga wis tekan ing proses ngalahake kapal timbal. Mulane, saka titik tampilan migunani ing perang, bantuan iki padha karo nol. Yapps entuk kaluwihan sing dikarepake lan kapan wae bisa ngganti kahanan perang kanthi ngganti jarak lan papan sing kena pengaruh. kacepetan lan maneuvering luwih fleksibel.
    Jancok ngerti apa sing bakal kelakon yen .... Mungkin, ing endi ing kasunyatan paralel Tsushima rampung kanthi beda, nanging karo kita kaya ngono. "Thanks" kanggo materi paling awon lan basa technical lan blunders ing planning. Minangka iku. Mulane, kanggo ngomong kaya sing dikarepake, ora bakal ngganti apa-apa.
    We are nunggu terusan, karo hi
    1. Andrey saka Chelyabinsk
      18 Agustus 2021 11:53
      +4
      Kutipan: Rurikovich
      Jepang, amarga keunggulan taktik ing kacepetan, ora kalebu kapal kasebut

      Sugeng rawuh, Andrey! Ala, sanajan kapal 3TOE wis cedhak karo Jepang, dheweke ora nabrak. Dadi dudu bab wong Jepang
      1. Rurikovich
        Rurikovich 18 Agustus 2021 15:50
        0
        Aku ora argue, nanging iku Gamelan ing kertas, nanging padha lali bab jurang eseman Sawise kabeh, kanthi ngirim "penguatan", gambar sing beda digambar ing kepala pejabat saka Kementerian Angkatan Laut. Nyuwun ...
        1. dingerteni
          dingerteni 19 Agustus 2021 04:20
          +1
          Gambar sing bener digambar.
          Kapal Nebogatov menehi kauntungan ing bedhil abot.
          Persenjataan wolung kapal penjelajah waja Jepang ora ngidini dheweke nindakake konfrontasi geni ing sikil sing padha sanajan karo kapal perang skuadron sing wis lungse.
    2. dingerteni
      dingerteni 18 Agustus 2021 20:54
      -1
      Kauntungan taktis kanggo Jepang diwenehake dening Rozhdestvensky.
      Jepang ora duwe kauntungan teknis ing kacepetan.
  9. pelaut senior
    pelaut senior 18 Agustus 2021 11:54
    +5
    Siji-sijine cara sing bisa ditindakake yaiku ngrampungake perdamaian nalika skuadron ana ing Nosi-be, utawa paling ora ing Kamrang. Apa sing bisa ditindakake ora dingerteni, lan sumber daya Jepang meh entek.
    1. Andrey saka Chelyabinsk
      18 Agustus 2021 12:02
      +3
      Quote: pelaut senior
      Siji-sijine cara sing bisa ditindakake yaiku ngrampungake perdamaian nalika skuadron dipasang ing Nosi-be

      Ora bisa mbantah babagan iki ... hi
      1. dingerteni
        dingerteni 18 Agustus 2021 21:02
        -4
        Sampeyan nang.
        Kamenangan ora dibutuhake.
        Ora ana dinasti 300 taun.
        Negara iki nyiapake bangkrut.
        A menang bakal babras.
        Lan asor ana ing setelan.
        Kita ngekspor emas menyang Fed.
        We corporatize Enterprises, ijol-ijolan dhuwit kanggo emas (standar emas saka ruble).
        Lan kita uga ngekspor.
        Kita nggawe revolusi.
        Tanggung jawab dibusak saka "elit".
        Kita ora resmi ngakoni utang.
        Nanging, kanthi bantuan konsesi, kita mulai mbayar, kanthi biaya populasi sing ditinggal.
        Awaké dhéwé budhal menyang Britania Raya karo keluargaku lan mréntah nganti taun 1936.
        Ya, resmi, kita mati karo kulawarga. Supaya ora keluhan.
        Lan sampeyan ngomong sampeyan ora bisa mbantah ...
        1. dingerteni
          dingerteni 19 Agustus 2021 04:22
          -3
          Minusers, lan yen tanpa emosi?
          Coba luwih objektif.
          Mulai mikir.
    2. 27091965i
      27091965i 18 Agustus 2021 14:41
      +2
      Quote: pelaut senior
      Siji-sijine cara sing bisa ditindakake yaiku ngrampungake perdamaian nalika skuadron ana ing Nosi-be, utawa paling ora ing Kamrang.


      Rembugan kasebut ditindakake liwat perantara, nanging yen sampeyan ndeleng korespondensi antara Wilhelm lan Nicholas, banjur tsar ora pengin krungu bab tentrem ing kono lan njamin Wilhelm yen perang bakal perang nganti pungkasan.

      Apa sing bisa ditindakake ora dingerteni, lan sumber daya Jepang meh entek.


      Dear Ivan. Iki ora bener, posisi Jepang mesthi ora paling apik, nanging padha duwe sumber daya sing cukup kanggo kabeh taun 1905, iki bisa diwaca ing buku "Kredit Perang Jepang" lan "Pengembangan Industri Militer Jepang", nanging kahanan financial Rusia, sawise ing awal Maret 1905, Prancis "dibuwang", aku ora bisa nulis digunakake, Rusia karo silihan, iku banget ala. Yen Jerman ora menehi utangan, sanajan luwih cilik tinimbang Prancis lan ana dhuwit sing cukup nganti Juli 1905, ora dingerteni kepiye kabeh bakal kedadeyan.
      1. pelaut senior
        pelaut senior 18 Agustus 2021 14:49
        +1
        Kutipan: 27091965i
        Kahanan Jepang mesthi ora paling apik, nanging dheweke duwe sumber daya sing cukup kanggo kabeh taun 1905

        Ing salawas-lawase aku elinga, kualitas wajib militer wis mudhun, wiwit dheweke wiwit nguwasani wong-wong sing dianggep.
        sadurunge "limited fit", plus seri kerusuhan keluwen kesapu pulo. Sauntara kuwi, ing Rusia, mobilisasi umum ora diumumake (mbok menawa ora sengaja) uga ora ana masalah karo panganan.
        Dhuwit ya. Nanging sampeyan ora bisa ngirim dhuwit kertas kanggo serangan ... sanajan tanpa wong-wong mau uga.
        Dialektika kuwi!
        1. 27091965i
          27091965i 18 Agustus 2021 17:47
          +2
          Quote: pelaut senior
          Ing salawas-lawase aku elinga, kualitas wajib militer wis mudhun, wiwit dheweke wiwit nguwasani wong-wong sing dianggep.
          sadurunge "limited fit",


          Aku durung weruh data sing tepat babagan masalah iki, yen aku menehi saran, aku bakal ngucapke matur nuwun, sanajan A.N. Kuropatkin nyebutake yen ing antarane wong Jepang sing ditawan ana prajurit sing diwajibake wajib militer ing taun 1906.

          . Kangge, kaya ing Rusia, mobilisasi umum ora diumumake (mbok menawa salah).


          Apa gunane yen mobilisasi ora bisa cepet dikirim menyang ngarep.
          1. pelaut senior
            pelaut senior 18 Agustus 2021 20:21
            +2
            Kutipan: 27091965i
            Apa gunane yen mobilisasi ora bisa cepet dikirim menyang ngarep.

            Minangka aku ngerti, ing distrik wétan, ing ngendi mobilisasi parsial dileksanakake, mung ana ora cukup cadangan sing wis rampung layanan militèr aktif, supaya saben wong ing baris karo kualitas cocok. Dadi ternyata (utamane ing tahap awal perang) gudang kita perang karo perwira personel. Kangge, ing ngendi mayoritas pejabat personel, kaya ing Port Arthur, sukses Jepang luwih andhap asor.
            Mbok, sawise kabeh, iku ndadekake pangertèn kanggo nransfer unit prioritas saka distrik Western.
            Kutipan: 27091965i
            ewadene A.N. Kuropatkin nyebataken bilih ing antawisipun tiyang Jepang ingkang kacekel wonten prajurit ingkang dipun wajibaken nalika taun 1906.

            Aku uga maca nang endi wae antarane peserta. Mbok Druzhinin, nanging iki ora tartamtu.
        2. dingerteni
          dingerteni 18 Agustus 2021 21:06
          -3
          Carane tiba?
          Ing Jepang, ana literasi universal.
          Utawa ora?
          Nggawe basa.
          Ora paling entheng.
          Nggawe sistem pelatihan guru.
          Nggawe sistem pendidikan.
          Ajar kabeh...
          Lan kabeh saka awal.
          Saka sistem suku (lali feodalisme) nganti kapitalisme ...
      2. Kanca
        Kanca 19 Agustus 2021 03:42
        +2
        Kutipan: 27091965i
        ing wiwitan Maret 1905 Prancis "dibuwang", aku ora bisa nulis liya, Rusia karo silihan, iku ala banget. Yen Jerman ora menehi silihan, sanajan kurang saka Prancis lan ana cukup dhuwit nganti Juli 1905.

        Dear Igor,
        kaya sing sampeyan ngerti, miturut dekrit 15 Desember 1905, utang negara patang setengah persen Rusia ditanggepi kanggo 231 500 000,00 rubles.
        Implementasine dipasrahake marang sindikat bank Rusia lan manca sing ngedol obligasi ing Rusia, Jerman, Inggris lan Holland.



        Kutipan: 27091965i
        Kahanan Jepang mesthi ora paling apik, nanging dheweke duwe sumber daya sing cukup kanggo kabeh taun 1905

        Iki bener, Nanging, elinga yen ana cukup saka wong-wong mau mung amarga ing juli1905, Jepang kudu nyilih jumlah sing luwih gedhe tinimbang kita - 30 000 000,00 £.
        Yen ora dibiayai dening Barat kolektif sajrone perang, Jepang ora bakal tahan nganti sawetara sasi.
        1. 27091965i
          27091965i 19 Agustus 2021 11:15
          +2
          Quote: Kanca
          Dear Igor,
          sampeyan ngerti, miturut dekrit 15 Desember 1905, utang negara patang setengah persen Rusia ditanggepi kanggo 231 rubel.
          Implementasine dipasrahake marang sindikat bank Rusia lan manca sing ngedol obligasi ing Rusia, Jerman, Inggris lan Holland.


          Dear Valentin. Utangan ora bisa dianggep kapisah.
          " 28 Februari 1905 Rusia nandatangani persetujuan babagan panyedhiya silihan dening bank-bank Prancis.
          1 Maret 1905 bank-bank Prancis nolak kanggo nyedhiyani kredit kanggo Rusia.
          Menteri Keuangan Kokovtsev V.N. ngirim cathetan menyang tsar babagan impossibility perang amarga kekurangan dhuwit.
          Sawise negosiasi sing angel, bisa entuk silihan ing Jerman, nanging mung 150 yuta rubel, tinimbang 300 sing dijanjekake dening Prancis, ing 7%, iki minangka persentase dhuwur.
          Rusia gagal entuk dhuwit sing dibutuhake kanggo perang paling ora nganti Agustus 1905
          ."
          Sawise Peperangan Mukden, Rusia wiwit ditolak utangan.

          Nanging bener, elinga, mung cukup amarga ing Juli 1905 Jepang kudu nyilih jumlah sing luwih gedhe tinimbang kita - £ 30.


          Ora akeh sing salah;
          "Kamenangan saka pasukan Jepang ndadekake bisa ing Maret-April 1905 kanggo langganan utang Anglo-Amérika sabanjuré (150 yuta, kang setengah ing Amerika Serikat), senadyan untung luwih murah kanggo kreditur (4,5% ing kurs 90). kanggo 100) nutupi jumlah silihan sadurunge kaping pirang-pirang. Kesimpulan saka silihan iki dianggep kaya mangkene: "Jepang entuk kemampuan kanggo nerusake perang sajrone setaun tanpa nggunakake utangan manca maneh." Nanging, perang terus, nundha pemugaran perdamaian kanggo wektu sing ora ditemtokake, sing bisa nyebabake. kanggo nambah belanja militer. Ing mangsa ngarep, wong kudu ngandelake lengganan kanggo utang manca. Sawise iku, agen finansial kita maneh miwiti negosiasi kanggo utangan liyane. ".
          1. Kanca
            Kanca 20 Agustus 2021 03:00
            +1
            Hello dear Igor!

            Kutipan: 27091965i
            28 Februari 1905 Rusia nandatangani persetujuan babagan panyedhiya silihan dening bank-bank Prancis. 1 Maret 1905 bank-bank Prancis nolak kanggo nyedhiyani kredit kanggo Rusia.

            Kurang saka setahun, dheweke ngganti pikirane lan ngetokake utangan menyang Rusia kanthi total 100 rubel.

            Kutipan: 27091965i
            Sawise negosiasi sing angel, bisa entuk silihan ing Jerman, nanging mung 150 yuta rubel, tinimbang 300 sing dijanjekake dening Prancis, ing 7%, iki minangka persentase dhuwur.

            Ora cara iki.
            Miturut dekrit saka 10 APR Ing taun 1905, kewajiban jangka pendek saka perbendaharaan negara ditanggepi kanthi jumlah 200 rubel, nyatane didol kanthi jumlah sing sampeyan sebutake. 150 000 000,00 rubles.
            Ing wektu sing padha, perlu dicathet yen ing jumlah iki nyatane bagean saka Jerman ana 93 rubles (459 tandha), lan liwat sèket yuta rubles diselang ing pasar domestik saka Kakaisaran Rusia.

            Kutipan: 27091965i
            Sawise Peperangan Mukden, Rusia wiwit ditolak utangan.

            klarifikasi cilik.
            Perang Mukden dumadi saka 17 Maret nganti 10 APR 1905, Nanging, kasunyatan sajarah kaya sing wis после Ing pungkasan perang Mukden, Rusia nampa silihan saka Jerman ing jumlah 93 rubles.


            Kutipan: 27091965i
            Ora akeh salah

            Persis, rekan kerja sing dikasihi.
            Ayo maca kutipan sing sampeyan kirim.
            Kutipan: 27091965i
            perang terus, postponing pemugaran tentrem tanpa wates, kang bisa mimpin kanggo Tambah ing mbuwang militèr. Ing mangsa ngarep, wong kudu ngandelake lengganan kanggo utang manca. Sawise iku, agen finansial kita maneh miwiti negosiasi kanggo utangan liyane.

            Dheweke nindakake iki (ndeleng komentar sadurunge), ngatur juli Ing taun 1905, silihan kanggo jumlah sing padha ($ 150 = £ 000) lan ing kapentingan sing padha, mung bagean saka Amerika ana ora setengah maneh, nanging katelu.
            1. 27091965i
              27091965i 20 Agustus 2021 12:53
              +1
              день Добрый.
              Dear Valentine, ayo nyoba kanggo ngatasi utang Rusia dhisik, banjur, yen sampeyan duwe kepinginan, kita bakal pindhah menyang Jepang.
              Ora cara iki.
              Miturut dekrit 10 April 1905, kewajiban jangka pendek saka kas negara ditanggepi kanthi jumlah 200 rubel, nyatane, padha didol kanthi jumlah sing kasebut 000 rubel.
              Ing wektu sing padha, perlu dicathet yen ing jumlah iki, pangsa nyata saka Jerman yaiku 93 rubel (459 tandha), lan luwih saka sèket yuta rubel dipinjam ing pasar domestik Kakaisaran Rusia.


              Aku ora ngerti saka ngendi sampeyan entuk data iki, aku dipandu dening Direktori silihan Kakaisaran Rusia sing diterbitake ing 1908.

              " Kanggo ngimbangi imbangan anggaran lan masalah karo mata uang (iki persis apa sing dituduhake ing direktori), minangka asil saka penarikan grosir ibukutha saka Rusia ing luar negeri, iku perlu kanggo Resor kanggo short-term kewajiban saka treasury negara. Seri pisanan saka wong-wong mau ditanggepi ing Jerman liwat Mendelssohn kanthi posisi paling dhuwur ing panitia keuangan tanggal 10 April 1905 kanthi jumlah 150 mil. rubel, sing padha karo 324 tandha, sing ditampa 000 rubel, utawa 000 saben 142, kanthi 495%. Ing wektu sing padha, dhuwit tetep ana ing akun bank lan bisa digunakake kanggo operasi. Ing wektu sing padha, Keuangan Rusia entuk kesempatan kanggo nyithak dhuwit kanggo nggawe pembayaran ing negara kasebut.."

              Iki ditaksir minangka ora menehi hasil sing duwe bathi, digawe amarga tiba ing rating kredit negara Rusia.
              1. Kanca
                Kanca 21 Agustus 2021 03:09
                0
                Hello dear Igor!
                Kutipan: 27091965i
                ayo nyoba ngerteni dhisik karo utangan Rusia. Aku ora ngerti saka ngendi sampeyan entuk data iki, aku dipandu dening Direktori silihan Kakaisaran Rusia sing diterbitake ing 1908.

                Informasi sing diwenehake dening abdi sing manut dijupuk saka katalog "Pinjaman Negara Kakaisaran Rusia ing 1798-1917", Moscow, 2005.

                Miturut tanggal lan jumlah (10 April 1905 lan 150 rubel), kita ngomong babagan silihan sing padha ing jumlah 000 tandha sing ditampa после perang Mukden.
                Jumlah 93 rubel ditampa minangka asil saka adol ora iki, nanging sakteruse silihan, tanggal 9 Dhésèmber 1905. Nyuwun pangapunten, awit saking botên kawigatosan ing katêrangan ingkang rumiyin, kula lêpat.

                Kutipan: 27091965i
                banjur, yen sampeyan duwe kepinginan, ayo pindhah menyang Jepang.

                Mangga.
  10. Alexey R.A.
    Alexey R.A. 18 Agustus 2021 11:57
    +5
    Ing wektu sing padha, amunisi urip ing Kakaisaran Rusia saya kurang.

    Dheweke ora cukup kanggo Skuadron Pasifik 1, mula dheweke kudu nggunakake cangkang wesi sing wis dibuwang. Dheweke uga kurang ing Vladivostok.

    Kesaksian saka Asisten Kepala Departemen Konstruksi Direktorat Utama Kapal lan Perlengkapan, Mayor Jenderal Ivanov:
    Aku nganggep tugasku kanggo narik kawigaten babagan kekhasan periode pambangunan kapal intensif sing kita alami, meh ora rampung ing wiwitan perang. Loro-lorone wektu lan dhuwit padha meh ora cukup kanggo nyedhiyani kapal anyar karo pesawat dhasar saka kabeh needed.
    Periode anggaran "marjinal" Kementerian Angkatan Laut ora cocog karo dana sing dibutuhake kanggo implementasine program pembuatan kapal.
    Mbalik ing Juli 1900, Gubernur Departemen Angkatan Laut ngandhani Menteri Keuangan ing surat khusus sing armada ora duwe pesawat tempur kapindho Penyetor artileri. - Kamentrian Angkatan Laut ora bisa nindakake langkah iki amarga kahanan sing kasebut ing surat kasebut, salinane, kanggo No.
    Aplikasi kanggo alokasi silihan kanggo pambentukan pesawat tempur kapindho dianggep ing rapat khusus babagan masalah alokasi tambahan kanggo anggaran marginal Kementerian Angkatan Laut ing periode 1900 - 1904 - sing disetujoni banget tanggal 14 Agustus 1900 dening majalah rapat khusus dikonfirmasi dening perlu kanggo ngilangi kanggo kabeh periode isih saka budget watesan sembarang beban luwih ing treasury dening ngiyataken silihan saka Departemen Maritim.
    Banjur, sawise nimbang jurnal khusus rapat umum Dewan Negara babagan prakiraan finansial saka Kementerian lan Departemen Utama, lan ing Daftar Pendapatan lan Pengeluaran Negara kanggo 1903, prentah sing paling dhuwur yaiku: ngarahake upaya sing paling energik. kanggo nyegah wutah saka pengeluaran. "Nanging, petisi sing terus-terusan saka Kementerian Angkatan Laut kanggo nyedhiyakake silihan tambahan kanggo nyiapake kit tempur cadangan sebagian puas," ing tampilan acara militer: ing 1900 - 1.300.000 rubel diwenehi lan ing 1903 - 1.800.000 rubel.
    Nalika mbukak permusuhan, ing awal taun 1904, silihan khusus ing jumlah 10.700.000 rubel dibukak kanggo Kamentrian Angkatan Laut kanggo pengadaan amunisi.

    Iku bakal katon yen sadurunge perang, jumlah gedhe diparengake kanggo cangkang - 3,1 yuta rubles. Nanging ing kasunyatan iku mung 14% saka biaya saka SM kapindho.
    Saiki, armada kasebut ora duwe set tempur liya saka pasokan artileri. Kamentrian Angkatan Laut ora bisa ngetrapake langkah kasebut amarga kekurangan dana lan amarga transisi anyar menyang jinis bedhil anyar lan bubuk tanpa asap.
    Iki tegese tatanan saka pesawat tempur kapindho meriam, cartridges, mesiu lan item liyane kanggo kabeh kapal kanggo nindakake karo sawetara gradualness. Nanging ing kahanan sing nguwatirake, wektu tundha paling sithik katon ora mungkin. Biaya pesawat kapindho persediaan tempur kira-kira 22.600.000 rubel. Jumlah iki dipérang dadi rong bagéan: pisanan, ing 6 mil. ruble - kanggo kapal skuadron Pasifik ing wektu iki lan minangka kabutuhan militer sing penting. Saka jumlah iki, Kementerian Kelautan wis dialokasikan 1 yuta. ruble Kanggo instruksi luwih cepet babagan nyiapake pasokan, perlu kanggo nyedhiyakake 5 yuta rubel liyane menyang Kementerian Angkatan Laut kanthi cara sing padha. ruble - Banjur isih 16.000.000 rubel. bisa dibayar kanthi cicilan nganti 1 Januari 1905 ing 4.150.000 rubel. saben taun.
    © Layang saka Wakil Laksamana Avelan, Direktur Interim Kementerian Angkatan Laut, kanggo Menteri Keuangan S. Yu. Witte. 19 Juli 1900 Nomer 22887.
    1. antivirus
      antivirus 18 Agustus 2021 14:21
      -1
      22 yuta iki dipérang dadi kanthong.
      wektu skuadron kolonial wis liwati - wektu wis teka kanggo pangkalan mburi lan kabeh kompleks industri + kompleks industri militer

      kabeh kudu rampung ing 5-10 taun !!!!!!!!! SADurunge TSUSIMA !!!!!!!!!
      1. Andrey saka Chelyabinsk
        20 Agustus 2021 08:02
        +2
        Kutipan: antivirus
        kabeh kudu rampung ing 5-10 taun !!!!!!!!! SADurunge TSUSIMA !!!!!!!!!

        Umumé, pambangunan Sepur Trans-Siberia padha karo akèh wong manca kanthi keajaiban 8 ing donya.
        1. antivirus
          antivirus 20 Agustus 2021 10:57
          0
          "Madu iku topik sing angel banget,
          kene dheweke, nanging ora ... "

          8 mukjijat ora cukup kanggo ngamanake Timur Jauh lan Pasifik kira-kira. ing watesan kasebut.
          "zona pertanian lestari" dibutuhake ----- pinten biji-bijian lan tanduran pertanian industri liyane sing ditanam kanggo swasembada ing wilayah Amur lan Primorye saiki? Aliran metu saka populasi terus

          Keajaiban kaping 9 tetep ing wates ing sadawane Amur lan Ussuri. karo panganan sing diimpor (lan iki minangka biaya pusat Republik Ingushetia lan RSFSR). lan minangka mahkota mukjijat kaping 9 - aneksasi Tuva lan Mongolia -
          ++10 kanthi ajaib metu saka kekaisaran kolonial lan maju sekutu (Mao) menyang Beijing. nanging iki sawise 50 taun ngatasi kegagalan ..

          Aku duwe kanca. bapake, wis ing 50s, bab 5-7 taun, takon kanggo mecat saka posisi ing ngarepe farm negara - Pinega - 200 km saka Arkhangelsk. "karya, kutha butuh susu .." - supaya Timur Jauh dibela. "aku pengen tenan"


          lan kaliber iku bab rong puluh.
  11. Alexey R.A.
    Alexey R.A. 18 Agustus 2021 12:11
    +6
    Sapa sing kudu disalahake amarga kasunyatan manawa Pasifik kaping 2 ora nampa pasokan sing dibutuhake ora jelas.

    Sejarah resmi percaya yen ana sawetara kesalahpahaman, nanging apa? Dina iki angel ngomong.

    Luwih rinci: resmi, ana inconsistency birokrasi karo cangkang tambahan kanggo 2nd TOE: ana cangkang, nanging sawise budhal saka 2nd TOE, dikirim sacara eksklusif menyang Vladivostok. Alesané yaiku layanan mburi ora nampa surat resmi babagan ngirim cangkang menyang Irtysh, sanajan iki dijanjekake karo Rozhdestvensky.
    Kaping pisanan, perlu dicathet peculiarity pasokan tempur skuadron Pasifik 2nd dibandhingake karo pasokan skuadron 1. - Fitur iki kalebu kasunyatan sing cangkang wesi 120 mm ditarik saka pesawat standar pertempuran. nganti 12 in kaliber klebu. Pelaksanaan langkah kasebut mbutuhake pengorbanan dhuwit sing signifikan saka perbendaharaan lan upaya khusus saka pabrik.
    Kanggo pitakonan apa Departemen Angkatan Laut duwe toko tempur kanggo pasokan tambahan saka skuadron kaping 2, sawise mangkat saka Segara Baltik, Direktorat Utama bisa menehi jawaban sing positif, nalika nggatekake kasunyatan manawa skuadron kasebut (ing panjaluke Panglima 18 Juni 1904, No. 476) diijini njupuk karo peralatan pertempuran tambahan ing jumlah 20% saka kit kanggo 6 dm., 120 mm. lan 75 mm. bedhil. Pernyataan sing dilampirake No. - Pangeluaran cangkang ing skuadron kene, kanggo shooting praktis, sadurunge ninggalake kanggo tujuan dimaksudaké, iki replenished dening ing Libau.
    Tanggal 12 September 1904, yaiku, sadurunge budhal skuadron iki saka Libava, Komandan Armada, Laksamana Laksamana Skrydlov, kanthi telegram saka Vladivostok sing ditujokake menyang Manager Kementerian Angkatan Laut, njaluk diwenehi kabar apa pesenan sing wis digawe. babagan kiriman perlengkapan tempur kanggo skuadron 2. Direktorat Utama mangsuli yen wiwit wulan Juni taun sing padha, pasokan tempur dikirim menyang Vladivostok, ing ngendi, ing kasunyatan, padha dibentuk kanggo saben kaliber bedhil. Ora ana saham tempur tambahan liyane ing transportasi kapisah dening segara kanggo skuadron 2 sing dikirim saka kene.
    Kanggo pitakonan sing ana hubungane karo Markas Angkatan Laut Utama, kenapa pasokan tempur ora dikirim ing transportasi Irtysh, kaya sing dikarepake lan dijanjekake marang Panglima skuadron kaping 2, nalika lelayaran saka Segara Baltik, - Direktorat Utama bisa mung nandhakake yen dheweke ora ngerti asumsi lan janji kasebut - kapan lan dening sapa sing diwenehi. Umumé, Direktorat Utama ora ngerti akeh langkah kanggo nyedhiyakake skuadron kaping 2 ing dalan.

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo Forum Tsushima kanggo dokumen sing diwenehake. hi
    1. rytik32
      rytik32 18 Agustus 2021 14:08
      +2
      Kutipan: Alexey R.A.
      Luwih rinci: resmi, ana inconsistency birokrasi karo cangkang tambahan kanggo 2nd TOE: ana cangkang, nanging sawise budhal saka 2nd TOE, dikirim sacara eksklusif menyang Vladivostok. Alesané yaiku mburi ora nampa surat resmi babagan ngirim cangkang menyang Irtysh, sanajan iki dijanjekake karo Rozhdestvensky.

      Umumé, ngirim cangkang nganggo rel menyang Vladivostok luwih dipercaya tinimbang ngirim nganggo kapal Irtysh liwat Selat Tsushima.
      Kanggo perang, 2TOE wis duwe 20% keluwihan cangkang ing kapal.
      Kanggo latihan shooting, cukup bisa ngirim cangkang wesi sing diisi pasir lan serbuk gergaji - ana akeh. Nanging aku ora krungu yen dheweke ditakoni. Padha njaluk perang.
      1. Andrey saka Chelyabinsk
        18 Agustus 2021 14:49
        +3
        Kutipan saka rytik32
        Kanggo latihan shooting, cukup bisa ngirim cangkang wesi sing diisi pasir lan serbuk gergaji - ana akeh. Nanging aku ora krungu yen dheweke ditakoni. Padha njaluk perang.

        Aku duwe anggepan serius yen akeh cangkang wesi sing dipilih saka overlimit 20% ... mulane dheweke njaluk pertempuran.
        1. rytik32
          rytik32 18 Agustus 2021 14:55
          +3
          Ora, cangkang wesi kasebut persis ana ing "Elang". Ing armadillo liyane, ora ana informasi babagan anané wesi tuang.
    2. Kuda Saksa
      Kuda Saksa 18 Agustus 2021 22:01
      0
      Kutipan: Alexey R.A.
      Alesané yaiku layanan mburi ora nampa surat resmi babagan ngirim cangkang menyang Irtysh, sanajan iki dijanjekake karo Rozhdestvensky.

      Ora kaya iki. Ora ana sing janji karo Rozhdestvensky. Ya, dheweke ora takon. Dheweke nyedhiyakake 20% cangkang praktis sing ngluwihi amunisi standar, lan skuadron kasebut langsung njupuk. Sawise Rozhdestvensky ora takon kanggo ngirim apa-apa. Iki wis kabukten ing pengadilan.
  12. Kuda Saksa
    Kuda Saksa 18 Agustus 2021 21:35
    +4
    Kanca kita saka Chelyabinsk terus seri apik babagan "miskin lan apes" Admiral Rozhdestvensky. Kabeh wong nggawe dheweke, kabeh wong nyinggung dheweke, dudu laksamana, nanging "budak Izaura" langsung.ngguyu

    Sauntara kuwi, tinimbang ngrembug babagan mupangat kanggo nyuda wong sing ora duwe akal ing Madagaskar, luwih becik sampeyan takon, kenapa Laksamana Rozhdestvensky tindak mrana? Ing wulan April, laksamana diangkat dadi komandan TOE kaping 2 lan tanggung jawab kanggo pawai skuadron paling ora tanggal 1 Juli 1904. Iku gampang kanggo ndeleng sing ana cukup wektu kanggo nyedhiyani pitulungan kanggo 1st TOE. Nebogatov padha ngginakaken mung 2.5 sasi ing transisi. Nanging, Rozhdestvensky nyeret metu kiriman saka sepindah kanggo titik impossibility, arep segara mung ing September, lan malah sawise sasi liyane ing Revel, meksa nindakake perkara liwat. Lan sawise kabeh, ing layang tanggal 15 Juli, piyambakipun complains bab birokrasi lan telat ing replenishing Penyetor lan kru, lan ora bab sawetara kangelan technical insurmountable. Nanging dheweke dhewe, minangka kepala Staf Utama, kudu ngatasi masalah kasebut. Sayange panitia laksamana kaya komandan. Nanging iki ora dadi ala, malah ninggalake St. Nanging .. Tinimbang cepet-cepet pindhah menyang Timur kanthi rute sing paling cedhak, Rozhdestvensky dumadakan lunga menyang Afrika kanthi setengah saka skuadron. Ya, malah ngatur parkir ing kono nganti pirang-pirang wulan.

    Yen kita ngelingi pitunjuk Rozhdestvensky babagan impossibility kanggo ngalahake pasukan sing isih ana, banjur ana pikiran sing ala kanthi ora sengaja, nanging apa Rozhdestvensky wis kepengin banget menyang Timur Jauh ing dhuwur perang? Willy-nilly, versi lair sing admiral cukup sengaja telat gerakan skuadron lan uga cukup sengaja nolak kanggo ngisi detasemen kaping 3 malah sadurunge ninggalake Baltik. Dheweke mung butuh alesan kanggo ngumumake impossibility maju lan nawakake bali menyang Baltik. Apa sing ditindakake ing layang marang kaisar. Lan nalika ditolak, dheweke nyoba mundur. Lan maneh dheweke ditolak. Skuadron kasebut apes banget.


    PS Tambahan kanggo potret saka Rozhdestvensky sing ngapusi:
    "Z.P. Rozhdestvensky ora resiko apa-apa ing kabeh. Ya, paling kapal kang dijupuk Simpenan saka cangkang latihan dijupuk karo wong-wong mau, nanging ngenteni replenishment saka amunisi - transportasi Irtysh mestine kanggo ngirim. Mangkono, latihan ing Madagaskar ora bisa ngganggu ing sembarang cara Z. P. Rozhdestvensky kanggo nindakake liyane kaliber diperlokaké, ngomong, nang endi wae cedhak Kamrang.


    Ing paseksi Komisi Inquiry, Menteri Kelautan Avelan lan pejabat liyane saka Departemen Maritim kanthi sumpah menehi kesaksian yen Rozhestvensky ora menehi pesenan kanggo ngirim cangkang saka Irtysh. Lan dheweke ora bisa menehi adoh, amarga dheweke dadi peserta ing rapat ing ngendi dheweke ngrembug masalah karo interception transportasi kita sing ora nganggo senjata dening Inggris. Kajaba iku, komandan kapal ing kana uga nuduhake yen 20% amunisi praktis sing dijupuk saka negara kasebut ora ditembak nalika latihan. Sebagéyan, padha lelayaran menyang Tsushima ing ruang bawah tanah, lan apa sing ora cocog karo gudang kasebut diisi maneh menyang transportasi ing Kamrani sawise ketemu ing Nebogatov.

    Rozhdestvensky ngapusi corny kanggo mbenerake awake dhewe kanggo wektu sing ora penting lan perhatian sing diwenehake kanggo latihan pertempuran sajrone kampanye sing luwih dawa. Nalar babagan sawetara latihan sing luar biasa dawa lan migunani sing ditindakake dening Rozhdestvensky, para penggemar ZPR mung teka. Paseksen para perwira artileri skuadron kasebut cetha lan ora jelas. Ana loro lan setengah shooting tinimbang papat ngrancang .. Lan iki ALL sing "genius" Rozhdestvensky dianggep perlu kanggo nyiapake kanggo perang kanggo pati. Kanthi mungsuh kuwat lan uga-dilatih.
    1. dingerteni
      dingerteni 19 Agustus 2021 04:13
      +1
      Sayange, crita sing padha terus kaya ing jaman Soviet.
      Banjur, nalika mbandhingaké peralatan lan senjata Soviet karo Western, technique banget prasaja digunakake.
      Karakteristik teknis sampel domestik wis overestimated - data diwenehi ora kanggo serial, nanging kanggo conto referensi. Lan karakteristik teknis saka conto teknologi Kulon diremehake kanthi cara sing bisa ditindakake. Iki utamané katon ing conto penerbangan saka Perang Donya II.
      Supaya obyektif, ing periode pasca-Soviet kahanan wis didandani.
      Babagan Perang Rusia-Jepang, kahanan kasebut pancen kosok balene.
      Terus kawicaksanan Bolsheviks kanggo stigmatize "tsarisme sengit", nyoba terus kanggo nemokake shortcomings ing karakteristik kapal saka armada domestik.
      Nanging dheweke ora pengin ndeleng kekurangane kapal Jepang.
      Lan iki, senadyan kasunyatan sing ana karya ing kapal perang Jepang lan cruisers waja ing Rusia. Karya sing diterangake kekurangan nyata kapal Jepang, nanging kesimpulan digawe kanthi ati-ati supaya ora nglanggar tradisi cacat sing ana.
      Mungkin iki wektu kanggo ngumpulake wani kanggo break ...
      Objectively pendekatan taksiran kapal Jepang.
    2. Andrey saka Chelyabinsk
      19 Agustus 2021 08:16
      +1
      Kutipan saka: Saxahorse
      Nanging, Rozhdestvensky nyeret metu kiriman saka sepindah kanggo titik impossibility, arep segara mung ing September, lan malah sawise sasi liyane ing Revel, meksa nindakake perkara liwat.

      Apa sampeyan ora ngerti yen Institusi Tinggi tundha pembebasane sajrone sewulan setengah? :) Cerita resmi, omong-omong.
      Nanging .. Tinimbang cepet-cepet pindhah menyang Timur kanthi rute sing paling cedhak, Rozhdestvensky dumadakan lunga menyang Afrika kanthi setengah saka skuadron. Ya, dheweke uga ngatur parkir ing kana nganti pirang-pirang wulan.

      Sampeyan bakal menarik kanggo ndeleng suwene sampeyan bakal nyeret EDB jinis Borodino liwat Terusan Suez. Lan kanggo nyalahke Rozhdestvensky kanggo wektu tundha ing Madagaskar mung ridiculous. Sampeyan ora pengin maca crita resmi, paling ora maca artikelku, kabeh cekak ana :)))
      Kutipan saka: Saxahorse
      Ing paseksi Komisi Penyelidikan, Menteri Kelautan Avelan lan pejabat liyane saka Departemen Maritim kanthi sumpah menehi kesaksian yen Rozhdestvensky ora menehi prentah kanggo ngirim cangkang saka Irtysh.

      Lan dheweke ora bisa menehi. Ora ing kuwasane.
      Kutipan saka: Saxahorse
      Rozhdestvensky ngapusi corny

      Sing nggumunake - sampeyan nuduh Rozhdestvensky ngapusi langsung, nanging sakperangan alesan sampeyan nganggep Avelan lan pejabat liyane sing tanggung jawab, sing pancene bisa tiba amarga ora ngirim amunisi, dadi wong sing jujur ​​:)
      Kutipan saka: Saxahorse
      Kajaba iku, komandan kapal ing kana uga nuduhake yen 20% amunisi praktis sing dijupuk saka negara ora ditembak nalika latihan.

      Contone, Ozerov
      Pitakonan babagan insufficiency shooting praktis, sawayah-wayah aku elinga, mung sapisan debat sethitik sawise sawetara komentar kanggo wong bab shooting miskin, nanging gerah-fated: "Ora ana maneh cangkang" fettered kabeh.

      Umumé, padha tetep ing "Eagle", nanging "Eagle" crita beda
      Kutipan saka: Saxahorse
      Ana rong setengah tembak tinimbang papat sing direncanakake ..

      Shooting ditindakake tanggal 13, 18, 19 lan 25 Januari
      Kutipan saka: Saxahorse
      diskusi babagan sawetara latihan luar biasa dawa lan migunani conducted dening Rozhdestvensky, pembuangan ZPR kita mung teka munggah karo.

      Agas. Ngalahake Jepang ing wiwitan perang Tsushima, dheweke uga teka. Wong mimpi! :)
      1. Maxim G
        Maxim G 19 Agustus 2021 10:38
        +2
        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
        Sampeyan bakal menarik kanggo ndeleng suwene sampeyan bakal nyeret EDB jinis Borodino liwat Terusan Suez.

        Prototipe "Borodino" - "Tsesarevich" ngliwati Terusan Suez, kaya sisterships "Oslyabya" - "Kamenangan" lan "Peresvet", uga Jepang luwih gedhe tinimbang kapal perang kita.
        1. Andrey saka Chelyabinsk
          19 Agustus 2021 11:13
          0
          Kutipan: Maxim G
          Prototipe "Borodino" - "Tsesarevich" ngliwati Terusan Suez, kaya sisterships "Oslyabya" - "Kamenangan" lan "Peresvet",

          Padha bisa, mesthi. Pitakonan liyane - Tsesarevich padha liwat Suez kaya iki
          Dumugi ing Port Said ing esuk 27 September, dheweke wiwit motong kapal perang kanggo entuk konsep sing dibutuhake nalika ngliwati saluran kasebut (ora luwih saka 8 m). Sawetara kargo ditransfer menyang busur (cangkang 305-mm lan 152-mm, pranata, perlengkapan lan peralatan kapten). Diluncurake prau lan prau tambang, dipompa ing segara 100 ton banyu seger. Mangkono, konsep busur tambah saka 8,87 m dadi 8,16 m, lan draft buritan saka 8,38 m dadi 8,01 m.

          Borodino padha harder, padha kudu kekacoan karo wong-wong mau luwih saka conto. Ing wektu sing padha, Felkerzam lan Rozhdestvensky teka ing Madagaskar meh bebarengan
          Strictly ngandika, kampanye Felkersam kanggo Madagaskar, lan ora langsung liwat Samudra Hindia, tambah rute 750 mil (tembung saka crita resmi padha), iki 10 mlaku dina maksimum. Mangkene keuntungan sing bisa digayuh kanthi ngetutake kabeh skuadron liwat Suez, nanging bagean wektu iki bakal ilang nalika ngawal kapal perang paling anyar.
          1. Maxim G
            Maxim G 19 Agustus 2021 14:35
            +2
            Apa ora ngganggu sampeyan kabeh wong (kajaba ZPR) ngliwati Suez, kalebu Jepang?
            1. Andrey saka Chelyabinsk
              19 Agustus 2021 14:49
              0
              Kutipan: Maxim G
              Apa ora ngganggu sampeyan kabeh wong (kajaba ZPR) ngliwati Suez, kalebu Jepang?

              Lan apa sing "isin" babagan iki? :) Nindakake skuadron ing jaman perang rada beda karo detasemen cilik kapal ing jaman tentrem.
              1. Maxim G
                Maxim G 19 Agustus 2021 14:53
                +1
                "Laku minangka kritéria bebener" - dalan kasebut mung luwih cendhek.
                ZPR ora perang karo sapa sadurunge mbanyoni Tsushima, uga, kajaba nelayan Gull
                1. pelaut senior
                  pelaut senior 19 Agustus 2021 15:05
                  +2
                  Kutipan: Maxim G
                  ZPR ora perang karo sapa wae sadurunge mbanyoni Tsushima

                  kajaba wong Turki.
                  1. Maxim G
                    Maxim G 19 Agustus 2021 17:11
                    +2
                    Iku bab kasunyatan sing ZPR ora break liwat karo perang ing Timur Jauh, lan perang mung ing 14 Mei.
                    1. pelaut senior
                      pelaut senior 19 Agustus 2021 19:29
                      0
                      Ngapunten, nanging apa jenis pengalaman pertempuran Gochseeflotte wis sadurunge WWI? ora ana. Siji-sijine perang angkatan laut ing Franco-Prusia yaiku pertempuran antarane kapal perang Jerman lan memo Prancis ing Karibia. Dibandhingake karo iki, operasi kapal uap Rusia bersenjata lan prau tambang rapuh ing Segara Ireng lan Danube katon kaya perang epik.
                      Apa babagan Grand Fleet? Kajaba operasi amfibi ing Taku, kabeh pengalaman tempur angkatan laut David Beatty dadi komandan kapal tempur kali nalika perang kolonial. Lan ora nindakake apa-apa.
                      Kutipan: Maxim G
                      Iku bab kasunyatan sing ZPR ora break liwat karo perang ing Timur Jauh, lan perang mung ing 14 Mei.

                      Aku wedi aku ora njaluk titik complaint.
                      1. Maxim G
                        Maxim G 20 Agustus 2021 08:09
                        0
                        Quote: pelaut senior
                        Aku wedi aku ora njaluk titik complaint.

                        Titik kasebut yaiku transisi ZPR menyang Timur Jauh sajrone perang ora beda karo wektu tentrem, amarga. perang mung ing Timur Jauh.

                        Skuadron kasebut diwenehake karo pranata lan batu bara.
                        Lan Prancis nyedhiyakake parkir. Apa Kostenko duwe babagan.

                        Yen kanca Novikov ngapusi kaya biasane (miturut pendapat sampeyan), banjur ana conto Nebogatov, sing tenang lan tanpa kedadeyan tekan Timur Jauh.
                      2. Andrey saka Chelyabinsk
                        20 Agustus 2021 09:02
                        0
                        Kutipan: Maxim G
                        Titik kasebut yaiku transisi ZPR menyang Timur Jauh sajrone perang ora beda karo wektu tentrem, amarga. perang mung ing Timur Jauh.

                        ???
                        Kutipan: Maxim G
                        Skuadron kasebut diwenehake karo pranata lan batu bara.
                        Lan Prancis nyedhiyakake parkir.

                        Skuadron ora diijini ngadeg lan nindakake ndandani saiki ing port dilengkapi, padha ora diijini kanggo mbukak batu bara ing basa.
                        Kutipan: Maxim G
                        Yen kanca Novikov ngapusi kaya biasane (miturut pendapat sampeyan), banjur ana conto Nebogatov, sing tenang lan tanpa kedadeyan tekan Timur Jauh.

                        Apa sampeyan ngerti babagan petualangan?
                      3. Maxim G
                        Maxim G 20 Agustus 2021 12:36
                        +1
                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk

                        Skuadron ora diijini ngadeg lan nindakake ndandani saiki ing port dilengkapi, padha ora diijini kanggo mbukak batu bara ing basa.

                        Inggih, minangka kita waca ing conto Nebogatov, ora ana masalah tartamtu - loro loading coal lan ndandani.

                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk

                        ???

                        Inggih, Jepang ora nyerang dheweke ing dalan. Padha mlaku kanthi tenang.

                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk

                        Apa sampeyan ngerti babagan petualangan?

                        Kedadeyan Hull, kerusuhan ing skuadron, kemajuan alon.
                      4. Andrey saka Chelyabinsk
                        21 Agustus 2021 12:13
                        0
                        Kutipan: Maxim G
                        Inggih, minangka kita waca ing conto Nebogatov, ora ana masalah tartamtu - loro loading coal lan ndandani.

                        padha. Dheweke mung ngalahake dheweke, kaya 2TOE
                      5. pelaut senior
                        pelaut senior 20 Agustus 2021 11:37
                        +1
                        Aku wedi sampeyan ora ngerti apa sing sampeyan omongake.
                        Ing wektu tentrem, kapal kasebut kaya sing dikarepake komandhane lan lunga menyang papan sing cocog, tanpa ndeleng maneh posisi netralitas. Ing plabuhan, dheweke bodho nyedhaki tembok batu bara lan tim kasebut kanthi tenang ngemot bahan bakar tanpa mbuwang wektu ngisi lan mbongkar longboats ing teluk sing mbukak kanggo kabeh angin. Sawise transisi, l / s duwe kesempatan kanggo ngendhokke ing panggonan beradab. Yen ana risak, banjur ing wektu tentrem didandani ing port, ngendi ana kabeh sing perlu. Kapal sing berlayar ing wektu tentrem ora perlu adaptasi karo kabeh urutan, njaga papan ing barisan, ngenteni wong sing kecemplung utawa nyekel, yen dadi siji.
                        Ing wektu tentrem, mung ana siji nyoba kanggo nindakake sambungan gedhe - detasemen Stackelberg, lan gagal banget. Kapal-kapal sing mlebu ing kono pungkasane entuk dhewe. Mulane, skuadron gedhe ing mangsa perang bakal tansah luwih alon tinimbang kapal siji ing wektu tentrem.
                      6. Maxim G
                        Maxim G 20 Agustus 2021 12:23
                        +1
                        Indikasi Artemy Dolgopolov tertib saka kapal perang "Kaisar Nicholas I".

                        Perjalanan kita saka Rusia menyang Selat Malaka cukup sukses. Laksamana lan senapati nedahake keprihatinan banget marang kru; kita duwe pranata ing turah mbrawah, kru sehat, ora ana kasus sunstroke. Sajrone liyane, Laksamana mlaku-mlaku ngubengi dek lan nonton kru sing turu ing ngisor kere. Sing dakeling-eling, kabeh wong ngomong yen saka Selat Malaka ora bakal liwat Selat Korea, nanging bakal menyang Vladivostok ing sekitar Jepang. Nanging, kita ora kasil, amarga ing segara dhuwur kita ketemu karo prau uap, saka ngendi kita nampa pesenan kanggo gabung karo Detasemen Wakil Laksamana Rozhdestvensky.



                        Aku kepengin weruh apa sing bakal ditindakake Rozhdestvensky karo pelaut yen dheweke weruh yen dheweke ora turu ing kere?
                      7. pelaut senior
                        pelaut senior 21 Agustus 2021 07:07
                        0
                        Lan apa sing diterusake saka iki?
                      8. Maxim G
                        Maxim G 21 Agustus 2021 11:02
                        +2
                        Saka iki, transisi, ing wektu tentrem lan ing jaman perang, angel (nganggep yen wektu tumindak minangka wiwitan abad kaping 20), nanging kanthi organisasi sing tepat, sampeyan bisa ngliwati dalan kasebut kanthi cepet lan ora repot. .
                      9. pelaut senior
                        pelaut senior 21 Agustus 2021 17:29
                        +2
                        Apa tarub mimpin sampeyan kanggo idea iki?
                      10. Maxim G
                        Maxim G 21 Agustus 2021 17:35
                        +1
                        Ya, lan transisi cepet ing 3 sasi. Ing ember lawas.
                      11. pelaut senior
                        pelaut senior 21 Agustus 2021 18:14
                        +1
                        Ora dadi tuwa.
                        "Nikolay" ing 1900 ngalami mrikso gedhe, lan kualitas langka kanggo galangan kapal domestik. Anehe, kacepetan sawise iku malah tambah.
                        BBO dileksanakake ing taun 1897-99. Mekanisme kasebut wis suwe ditindakake, kabeh sing bisa rusak wis rusak lan didandani. Inggih, Bejo, mesthi, sing boten podsuropil.
                        Iki dudu wong Borodino sing nembe mlebu layanan kanthi mekanisme sing durung rampung, dudu Navarin lan Sisoy, sing lagi wae ditransfer saka Timur Jauh menyang ibukutha, nanging pancen ora nindakake apa-apa.
                        Nalika nggawe statement, sampeyan isih nliti rincian.
                        Lan sing paling penting, kegagalan kapal siji mung nundha. Pelanggaran kapal sing mlebu sambungan bakal nundha kabeh jaminan. Lan amarga padha ora kelakon bebarengan, kabeh trip bisa dadi mrikso lengkap, minangka kedaden karo Stackelberg.
                      12. Maxim G
                        Maxim G 21 Agustus 2021 18:37
                        +1
                        Quote: pelaut senior
                        Nalika nggawe statement, sampeyan isih nliti rincian.



                        Quote: pelaut senior
                        "Nikolay" ing 1900 ngalami mrikso gedhe, lan kualitas langka kanggo galangan kapal domestik. Anehe, kacepetan sawise iku malah tambah.


                        isin sampeyan?
                        Nebogatov tunggal saka 4 admirals sing tindak ing kampanye ing kapal lawas diperlokaké wêdakakêna ireng, wis mung siji detasemen wis ONLY kapal lungse, loro fisik lan moral.
                        Miturut cara, dheweke uga mimpin peralatan detasemen.
                        Saka Gribovsky:
                        "Kapal perang pertahanan pesisir saka jinis Admiral Senyavin luwih anyar lan mulane ora mbutuhake owah-owahan serius, nanging volume ndandani cukup gedhe. Ing saben kapal, barel rong (saka papat) bedhil 120 mm diganti. , tambang gandhewo lan buritan dicopot aparat lan papat tambang Whitehead, uga piranti mbuwang saka prau uap. Bagéyan saka hiasan kayu saka papan urip dipasrahake menyang pelabuhan, ditambahake limang penggemar portabel, instalasi menara, dinamo padha. Didandani. Kabel listrik lawas lan lantai dek kayu sing ngidini banyu liwat ditinggalake ing kapal. barel tembakan bedhil 254-mm uga diganti, sing saben-saben nembakake paling ora siji muatan amunisi (1898) cangkang ing pelayaran taun 1904 -80. Sajrone kampanye, dheweke njabat tanpa perbaikan utama (utawa "sedheng") suwene sangang, wolung lan enem taun, sing nggawe rumit karya insinyur mekanik kapal lan bawahan. Bagéyan saka muatan amunisi standar kapal perang pertahanan pesisir (masing-masing 15-20 cangkang 254-mm) kudu dimuat ing transportasi, ing ngendi cangkang lan kartrid tambahan uga diselehake, kalebu 100 cangkang 254-mm sing mbledhos dhuwur.

                        Lan padha ndandani kabeh kapal lan "Nikolai 1" lan "Vladimir Monomakh" lan kapal perang cilik.
                      13. pelaut senior
                        pelaut senior 21 Agustus 2021 18:52
                        +1
                        Kutipan: Maxim G
                        Nebogatov mung siji saka 4 admirals sing tindak ing kampanye ing kapal lawas murub wêdakakêna ireng, iku mung siji ing detasemen sing wis ONLY kapal lungse, loro fisik lan moral.

                        Apa iki sawetara jinis kamulyan?
                        Miturut cara, Nebogatov mung siji kapal perang karo bedhil lungse ing detasemen, lan Felkersam loro. Nanging Dmitry Gustavovich ora dadi luwih apik utawa luwih elek saka iki.
                        Kutipan: Maxim G
                        isin sampeyan?

                        Lan sampeyan? Ana argumen sing aneh banget ....
                      14. Maxim G
                        Maxim G 21 Agustus 2021 19:02
                        0
                        [quote = pelaut senior] Apa iki jenis kamulyan?
                        Miturut cara, Nebogatov mung duwe siji kapal perang karo bedhil outdated ing detasemen, lan Felkerzam duwe loro. Nanging Dmitry Gustavovich saka ikilan luwih apik utawa luwih elek ora dadi. [/ Quote]

                        Apa POA saya tambah parah?

                        [quote = Maxim G] Apa sampeyan ora isin? [/quote]

                        Lan sampeyan? Ana argumen sing aneh banget wis ilang .... [/ kutipan]
                        Aku ora, aku soberly netepke kekuatan Nebogatov.
                      15. pelaut senior
                        pelaut senior 22 Agustus 2021 09:58
                        0
                        Kutipan: Maxim G
                        Apa POA saya tambah parah?

                        Padha, ora luwih apik, ora luwih elek.
                        Kutipan: Maxim G
                        Aku soberly netepke kekuatan Nebogatov.

                        Iku misale jek kaya kanggo sampeyan. Sampeyan nulis
                        Kutipan: Maxim G
                        dheweke mung siji-sijine ing detasemen sing mung duwe kapal sing ora bisa digunakake, kanthi fisik lan mental.

                        Dadi, iki penting kanggo perang, nanging kanggo kampanye, sing kita rembugan, kabeh katon meh ngelawan. Aku mbaleni, mekanisme bisa uga wis ketinggalan jaman, nanging uga dikenal kanggo personel sing ngladeni. Boiler silinder ora duwe tabung tipis utawa ekonomi anyar kaya ing Bellevilles. Electrics Capricious kanggo minimal, nanging biasane hydraulics jaran-digambar lan dipercaya, kang ana luwih saka cukup specialists. BBO, mesthi, ora kapal Newest, nanging padha ora pindhah ing ngendi wae luwih saka Baltik. Kaya mobil, ana umur, nanging ana jarak tempuh.
                        Aku menehi conto liyane, kanthi kapal sing luwih mirip karo skuadron kapindho. Skuad Stackelberg. Malah ing wektu tentrem, dheweke ora bisa tekan kanthi cara sing teratur, sanajan kapal-kapal kasebut mung anyar, lan ana sing luwih sithik. Lan ngatur kampanye detasemen cilik isih luwih gampang tinimbang sing gedhe.
                        Aku ora nyoba kanggo swindle Nebogatov (dheweke wis soko apa) lan whitewash Rozhdestvensky. Aku mung ngomong yen conto iki ora bener.
                      16. Maxim G
                        Maxim G 23 Agustus 2021 13:08
                        +1
                        Quote: pelaut senior
                        Padha, ora luwih apik ora luwih elek

                        Ya, ora apa-apa kanggo nyelehake "Oslyabya" paling anyar lan 3 kapal lawas ing siji regu.

                        Quote: pelaut senior
                        Dadi, iki penting kanggo perang, nanging kanggo kampanye, sing kita rembugan, kabeh katon meh ngelawan.

                        Gribovsky, ing artikel "The Way of the Cross of the Nebogatov Detachment" lan buku "Battleship" Admiral Ushakov ", kanthi ringkes njlèntrèhaké negara kapal perang cilik sadurunge kampanye lan mbenakake, iku umume ridiculous kanggo pirembagan bab Monomakh lan Nikolai 1, iki minangka kapal sing umure wis rampung.
                      17. pelaut senior
                        pelaut senior 23 Agustus 2021 14:53
                        0
                        Kutipan: Maxim G
                        Ya, ora apa-apa kanggo nyelehake "Oslyabya" paling anyar lan 3 kapal lawas ing siji regu.

                        Ngendi liyane kanggo nyelehake?
                        Kutipan: Maxim G
                        babagan "Monomakh"

                        "Donskoy" saka skuadron kapindho iki glethakaken mudhun ing taun kang padha. Senajan kasunyatan sing ZPR ora gelem njupuk "Monomakh" sugestif. Koyone kondisi cruiser ora penting.
                        Kutipan: Maxim G
                        "Nicholas 1

                        Apamaneh, mung sawetara taun kepungkur dirombak, nanging Navarin lan Sisoy sing lagi teka saka Timur Jauh ora.
                        Kutipan: Maxim G
                        nyatane, kapal sing umure wis entek.

                        "Nikolay" iki sijine menyang operasi ing 1891 lan dilayani, dening cara, nganti 1915. Ora dadi lawas. Wong Jepang nyurung "Chin-Yen" sing luwih kuno menyang kabeh bolongan. Maneh, iku wis outdated kanggo pertempuran, nanging kanggo kampanye, minangka ternyata, iku cukup nyenengake.
                        Rungokake, Nebogatov duwe limang kapal perang, ZPR duwe rong puluh. Lan kahanan luwih elek. Kapal-kapal lawas durung oleh dandan sing perlu, lan kapal anyar durung dikuwasani kanthi bener dening para punggawa.
                        Umumé, conto skuadron katelu ora mbuktekaken apa-apa.
                      18. Maxim G
                        Maxim G 27 Agustus 2021 07:38
                        +1
                        Quote: pelaut senior
                        Ngendi liyane kanggo nyelehake?

                        Kanthi kapal perang modern kanthi kacepetan dhuwur saka jinis Borodino, kanggo mbentuk sayap serangan kanthi kacepetan dhuwur.

                        Quote: pelaut senior
                        "Donskoy" saka skuadron kapindho iki glethakaken mudhun ing taun kang padha. Senajan kasunyatan sing ZPR ora gelem njupuk "Monomakh" sugestif. Koyone kondisi cruiser ora penting.

                        Mesthine, dheweke paling tuwa lan pindhah menyang Timur Jauh nganti kaping 4.

                        Quote: pelaut senior
                        Apamaneh, mung sawetara taun kepungkur dirombak, nanging Navarin lan Sisoy sing lagi teka saka Timur Jauh ora.


                        Quote: pelaut senior
                        "Nikolay" iki sijine menyang operasi ing 1891 lan dilayani, dening cara, nganti 1915. Ora dadi lawas. Wong Jepang nyurung "Chin-Yen" sing luwih kuno menyang kabeh bolongan. Maneh, iku wis outdated kanggo pertempuran, nanging kanggo kampanye, minangka ternyata, iku cukup nyenengake.


                        Sanadyan tilas Cina utawa tilas kapal perang Rusia sing dicekel Jepang ora tau metu saka Timur Jauh; kahanan layanan padha cukup kondusif kanggo umur dawa.

                        Quote: pelaut senior

                        Rungokake, Nebogatov duwe limang kapal perang, ZPR duwe rong puluh. Lan kahanan luwih elek. Kapal-kapal lawas durung oleh dandan sing perlu, lan kapal anyar durung dikuwasani kanthi bener dening para punggawa.
                        Umumé, conto skuadron katelu ora mbuktekaken apa-apa.

                        Iku mung nuduhake yen sampeyan pengin bantuan, yen sampeyan pengin nglawan mungsuh, yen sampeyan duwe organisasi kompeten kampanye, sampeyan bisa teka luwih awal saka Rozhdestvensky teka, lan ing limang kapal lawas, telu kang umume dimaksudaké kanggo pertahanan pesisir lan nduweni seaworthiness winates.
                        Sing, kanthi cara, ora ngalami masalah teknis khusus, sing. Rozhdestvensky lan Nebogatov ora ndandani kapale nganti pirang-pirang wulan.
                        "Sawise rute navigator misuwur Bartolomeu Dias (1488) lan Vasco da Gama, sing mbaleni lelungan ing taun 1497, kapal Z. P. Rozhdestvensky ora ngalami kuwatir babagan pasokan bahan bakar lan panganan. Ing papat titik sing dipilih kanggo replenishment ing pesisir kulon Afrika, steamers chartered ing Jerman lan Inggris nunggu wong-wong mau. Flotilla iki, tekan nganti 11 kapal, njamin pandhu arah skuadron lan debunked feat ngédap pandhu arah unparalleled terus-terusan lantaran kanggo Z. P. Rozhdestvensky. Ya, kampanye kasebut dibedakake kanthi jumlah kapal sing pisanan dirakit ing skuadron, lan jarak 18000 mil lan durasi 220 dina. Nanging nyatane mung 220 saka 79 dina iki sing mlaku, tegese kapal paling anyar, sing bisa tekan kecepatan nganti 18 knot, dipindhah kanthi rata-rata kacepetan 9 knot saben dina sing padha mlaku 40 taun kepungkur. (banjur tanpa ngarep-arep ayem, banjur squeezing metu saka sails malah dina unthinkable kacepetan 21-simpul) teh clippers. Lan yen kita bisa pirembagan bab prestasi, iku temtunipun dumadi ing toleransi ngédap saka kru kapal, kang ing pundhak lay loadings coal. Dadi, ing transisi saka Dakar kanggo batu bara, iki dhawuh kanggo Occupy latar mburi baterei 75-mm bedhil, bath, umbah-umbah lan dryers, peranganing cedhak casings boiler, metu darurat saka stokers, bagean mburi sisih njaba. , sing perlu kanggo dismantle kabeh peralatan saka panggonan iki. Tinimbang biasanipun, tansah becik karesikan angkatan laut, panggonan kapal padha dadi hotbeds ineradicable saka rereget. Sawise njupuk cadangan pindho (2200 ton tinimbang 1100 ton), tinimbang rancangan desain 8,4 m, kapal kasebut tenggelam ing banyu nganti 9,3 m.

                        Lan ora ana sing bisa ngendhaleni pitakonan sing cukup: apa ora luwih becik ora ngowahi kapal perang dadi transportasi batubara, nanging malah ngelawan - mbongkar kapal menyang rancangan desain kanthi revisi paling abot saka kabeh cadangan lan kanthi mangkono njamin posisi normal waja, entuk kacepetan desain lan nyuda konsumsi batu bara.

                        Duwe kesempatan kanggo ngliwati Terusan Suez, kapal-kapal kasebut ora bisa mlaku ing Afrika lan bisa teka ing Madagaskar (yen pancen perlu) kanthi rute sing luwih cendhek, bakal duwe wektu luwih akeh kanggo latihan tempur, sing, kanthi kurang kesel kru lan ing kahanan Mediterania, bisa nampa pangembangan sing beda. Iku uga bakal luwih gampang kanggo ngirim amunisi saka Rusia ing kapal saka Segara Ireng. Nanging admiral, ketoke wedi pengaruh pernicious saka Riviera Prancis lan Pesona resort liyane saka penyebaran prajurit sak wentoro ing Mediterania, seneng kanggo drive menyang neraka Madagaskar, ngendi ora mung latihan pertempuran intensif dadi mangu, nanging uga orane. kapal minangka unit tempur. *

                        Prestasi kasebut ditindakake dening stoker ing boiler, mesin ing mesin, njamin keamanan peralatan kapal, sing ana ing watesan suhu sing mbebayani, sing ora ana ventilasi sing bisa ditindakake.".
                      19. Andrey saka Chelyabinsk
                        27 Agustus 2021 11:47
                        0
                        Kutipan: Maxim G
                        Kanthi kapal perang modern kanthi kacepetan dhuwur saka jinis Borodino, kanggo mbentuk sayap serangan kanthi kacepetan dhuwur.

                        Sayap "kacepetan dhuwur" iki luwih murah tinimbang EDB lan RBKR Jepang. Sapa sing kudu ditabuh?
                        Kutipan: Maxim G
                        Iku mung nuduhake yen sampeyan pengin bantuan, yen sampeyan pengin nglawan mungsuh, yen sampeyan duwe organisasi wewenang kampanye, sampeyan bisa teka luwih awal saka Rozhdestvensky teka.

                        ora nuduhake
                        Kutipan: Maxim G
                        Nanging nyatane mung 220 saka 79 dina iki sing mlaku, tegese kapal paling anyar, sing bisa tekan kecepatan nganti 18 knot, dipindhah kanthi rata-rata kacepetan 9 knot saben dina sing padha mlaku 40 taun kepungkur. (banjur tanpa ngarep-arep ayem, banjur squeezing metu saka sails malah dina unthinkable kacepetan 21-simpul) teh clippers.

                        Lan ing wektu sing padha duwe breakdowns pancet ing bagean mechanical.
                        Maxim, aku ora ngerti apa sing nyoba kanggo mbuktekaken. Kasunyatan iku skuadron Z.P. Rozhdestvensky duwe kapal luwih akeh tinimbang Nebogatov, dene bagean sing penting banget cilik kanggo transisi kasebut (perusak), sisih liya uga anyar, kayata "Borodino", sing asring ngalami macem-macem kerusakan amarga "penyakit bocah cilik. "Sadurunge dibebasake, dheweke ora duwe wektu kanggo ndandani. Iku padha njamin kacepetan arang banget alon saka skuadron, amarga masalah karo mekanika iku pancet. Kapal liyane, kaya "Navarin" utawa "Almaz" sing padha, ana ing dalan sing rusak, sing kudu didandani nganti pirang-pirang minggu. Felkerzam sing padha, teka ing 15 Desember 1904 ing Nossi-be, mung bisa nyiapake kanggo gerakan luwih mung ing Januari 6, 1905.
                        Kutipan: Maxim G
                        Lan ora ana sing bisa ngendhaleni pitakonan sing cukup: apa ora luwih becik ora ngowahi kapal perang dadi transportasi batubara, nanging malah ngelawan - mbongkar kapal menyang rancangan desain kanthi revisi paling abot saka kabeh cadangan lan kanthi mangkono njamin posisi normal waja, entuk kacepetan desain lan nyuda konsumsi batu bara.

                        Ora luwih apik. Amarga ora mungkin - iki minangka kepinginan saka alam fantasi.
                        Kutipan: Maxim G
                        Ngadopsi pindho (2200t tinimbang 1100t)

                        Ing esuk 13 Mei, Orel, kanggo nanggepi panjaluk tradisional saka Pangeran Suvorov, nglaporake anané 1 ton batu bara (Perang Rusia-Jepang taun 095-1904. Tindakan armada. Dokumen. Bagian IV. Buku Tiga. Edisi 1905 Pgd, 5, p. 1914)
                        Kutipan: Maxim G
                        Sawise diwenehi kesempatan kanggo ngliwati Terusan Suez, kapal-kapal kasebut mesthi ora bisa lelayaran ing Afrika lan bisa tekan Madagaskar (yen pancen perlu) kanthi rute sing luwih cendhek, bakal duwe wektu luwih akeh kanggo latihan tempur,

                        Mesthi? Apa sampeyan wis lali bab perlu kanggo mbongkar EDB sadurunge wacana kuwi lan bali loading sawise iku?
                        Kutipan: Maxim G
                        Iku uga bakal luwih gampang kanggo ngirim amunisi saka Rusia ing kapal saka Segara Ireng.

                        Ora luwih gampang - kepiye cara transportasi kasebut (nanging ora) ora gumantung ing rute 2TOE.
                      20. pelaut senior
                        pelaut senior 27 Agustus 2021 12:16
                        0
                        Aku wedi yen rowange Maxim ora krungu sapa-sapa kajaba awake dhewe, lan nalika dheweke krungu dhewe, dheweke katon kaya swarane Bebener :))
                      21. Andrey saka Chelyabinsk
                        27 Agustus 2021 15:53
                        0
                        Quote: pelaut senior
                        Aku wedi yen rowange Maxim ora krungu sapa-sapa kajaba awake dhewe, lan nalika dheweke krungu dhewe, dheweke katon kaya swarane Bebener :))

                        Aku ora bisa mandheg :)
                      22. Maxim G
                        Maxim G 27 Agustus 2021 17:40
                        +1
                        Apa aku ngrungokake komentar paling imbang ing topik REV, contone, Alexei Rytik, Saxahorse.
                      23. pelaut senior
                        pelaut senior 27 Agustus 2021 18:00
                        -1
                        Kutipan: Maxim G
                        Kuda Saksa.

                        Ditemokake "bobot" ora
                        Sampeyan mung anyar banget ing situs.
                      24. Maxim G
                        Maxim G 28 Agustus 2021 13:38
                        +1
                        Sadurunge ndhaptar VO, aku maca topik babagan RYA, kalebu komentar, lan aku ngerti konfrontasi pelaut Senior, Andrey saka Chelyabinsk, Comrade VS Saxahorse.
                      25. pelaut senior
                        pelaut senior 28 Agustus 2021 15:26
                        0
                        Lan apa sampeyan bisa ora sok dong mirsani yen wong sing "ditimbang" dening sampeyan seneng ngapusi, molak lan deleng sumber sing durung diwaca?
                        Bravo!!!
                      26. Kuda Saksa
                        Kuda Saksa 28 Agustus 2021 19:09
                        0
                        Nanging, sampeyan duwe gagasan sing aneh lan selektif babagan "bebener" Pak "Senior Sailor". nglirik

                        Nalika, contone, Andrey, tanpa batting tlapukan, dumunung watara papat shooting cedhak Madagaskar, sampeyan ora weruh iki ing jarak cedhak, apa sampeyan? Senajan ora ana sangsi sing Andrey MACA paseksi perwira Orel, Oslyaby, Sisoy, Nakhimov - ing ireng lan putih konfirmasi sing ana mung loro shooting.

                        Koyone arbiter saka sampeyan iku banget.. wassat
                      27. pelaut senior
                        pelaut senior 28 Agustus 2021 19:54
                        0
                        Kutipan saka: Saxahorse
                        papat shooting mati Madagaskar

                        Sampeyan diwenehi kaping rong puluh tanggal syuting cedhak Madagaskar lan Libau, lan sumber, nanging ing endi ...
                        Kutipan saka: Saxahorse
                        Orla, Oslyaby, Sisoya, Nakhimov

                        Nalika aku ngerti, kasunyatan manawa skuadron kasebut ora diwatesi ing kapal-kapal kasebut ora dadi argumentasi kanggo sampeyan?

                        Nanging aku nulis babagan kolega khusus babagan sampeyan!
                        Sampeyan, lan dudu Andrey, ngrujuk marang paseksi monograf Levitsky lan Khromov, sanajan ing kono lan ing kana ditulis kanthi bener ngelawan pernyataan sampeyan.
                        Sampeyan, lan ora Andrey, foamed ing tutuk, mbuktekaken sing mobil padha ing Almaz lan Zhemchug lan ora ngakoni kesalahane, malah nalika padha bumped menyang beda.
                        Minangka klasik ngandika:
                        "Dosa-dosa wong liya kanggo ngadili Sampeyan ngupayakake banget: Miwiti saka dosa sampeyan dhewe - lan sampeyan ora bakal nemoni wong liyo"

                        Sampeyan bakal isin, yen, mesthi, ngerti perasaan kuwi!
                        Kutipan saka: Saxahorse
                        Koyone sing dadi wasitmu kuwi.

                        Kabeh iku relatif. Yen karo sampeyan, mula sapa wae sing dadi model ora adil.
                      28. Andrey saka Chelyabinsk
                        28 Agustus 2021 21:00
                        +1
                        Kolega sing ditresnani, sampeyan pancen mbuwang wektu. Saxhorse ora worth iku. Lan apa iku worth, kita wis dikenal kanggo dangu. Yen Maxim kanthi serius nganggep dheweke "komentar sing paling seimbang", mula dheweke, iki, sampeyan ndeleng, dudu masalah kita. hi
                      29. Kuda Saksa
                        Kuda Saksa 28 Agustus 2021 23:11
                        +2
                        Quote: pelaut senior
                        Sampeyan diwenehi kaping rong puluh tanggal syuting cedhak Madagaskar lan Libau, lan sumber, nanging ing endi ...

                        Dideleng saka jawaban sampeyan, sampeyan padha ngapusi kanca saka Chelyabinsk. Kita ngomong babagan Madagaskar lan menehi sampeyan ora mung pranala, nanging uga scan langsung saka paseksi perwira artileri diwenehi sumpah. TWO PRAKTIS SHOOTING!

                        Miturut komentar sampeyan ing ndhuwur, ing ngendi sampeyan ngrujuk marang protokol komisi penyelidikan, sampeyan ngerti banget karo dokumen iki, nanging sampeyan terus kanthi kendel ngapusi langsung menyang mata para pembaca. Wah opo kowe...

                        Quote: pelaut senior
                        Sampeyan, lan ora Andrey, foamed ing tutuk, mbuktekaken sing mobil padha ing Almaz lan Zhemchug lan ora ngakoni kesalahane,

                        Sampeyan ora tau ngerti yen kita mbandhingake daya lan konsumsi batubara tartamtu, lan jumlah kendaraan ing saben cruiser cilik kasebut mati. , i.e. kaping pindho adoh..

                        Nalika aku ngerti, sampeyan mutusake kanggo saingan karo Andrei kanggo kamulyan saka dreamer pisanan ing VO. ngguyu
                      30. pelaut senior
                        pelaut senior 29 Agustus 2021 11:36
                        +1
                        Kutipan saka: Saxahorse
                        Lan sampeyan mung bisa kelingan yen sampeyan sing, foaming ing tutuk, ndhukung sing Emerald ora duwe cukup batu bara kanggo Vladivostok,

                        Omonganmu omong opo?
                        Ora kaya sampeyan, aku maca Khromov lan mulane ora bisa negesake omong kosong kasebut.
                        Kutipan saka: Saxahorse
                        Nalika aku ngerti, sampeyan mutusake kanggo saingan karo Andrei kanggo kamulyan saka dreamer pisanan ing VO.

                        Adhuh, kita ora bakal nate nyusul sampeyan.
                      31. Kuda Saksa
                        Kuda Saksa 29 Agustus 2021 17:41
                        +1
                        Ora ana gunane kanggo padu karo sampeyan. Sampeyan mung nglirwakake fakta lan dokumen, terus mbaleni fiksi sampeyan. Mung padha, sekte "Admiral Suci Rozhdestvensky" dadi metu. negatif
                      32. pelaut senior
                        pelaut senior 29 Agustus 2021 18:06
                        +1
                        Aja nganggep piala marang wong liya.
                      33. rytik32
                        rytik32 28 Agustus 2021 23:27
                        +2
                        Andrew, sugeng siang!
                        Sayap "kacepetan dhuwur" iki luwih murah tinimbang EDB lan RBKR Jepang.

                        Yagene sampeyan mutusake yen luwih murah "karo bang"? Yen kita mbandhingake kacepetan sing bener ditampilake ing Tsushima, kacepetan maksimum Eagle mung 0,5 knot kurang saka kacepetan maksimum kapal perang Togo.
                        Iku padha njamin kacepetan arang banget alon saka skuadron, amarga masalah karo mekanika iku pancet. Kapal liyane, kayata "Navarin" utawa "Almaz" sing padha, ngalami kerusakan ing dalan, sing kudu didandani pirang-pirang minggu.

                        Lan bisa uga kasunyatan ing studio? Pira lan amarga sapa sing dadi skuadron kasebut?
                        Ora luwih apik. Amarga ora mungkin - iki minangka kepinginan saka alam fantasi.

                        Ing sawijining wektu aku maca kanthi ati-ati apa sing kobong ing baterei "Sisoy Agung" lan aku duwe pitakon: kenapa ora bisa dicet lan kayu diunggahake menyang transportasi? Lan salah sawijining lawang sing kedap banyu ora ditutup. kamar iki littered karo kayu.
                        Dadi kakehan kapal perang sing ngrugekake kemampuan tempur minangka salah sawijining sebab kekalahan ing Tsushima.
                        Miturut cara, nalika sampeyan nulis maneh babagan kasunyatan manawa pandelengan optik kita wis kontaminasi, maca Tumanov - dheweke nulis apa sing kena kontaminasi.
                      34. Kuda Saksa
                        Kuda Saksa 29 Agustus 2021 17:47
                        +2
                        Kutipan saka rytik32
                        Ing sawijining wektu, aku maca kanthi ati-ati apa sing kobong ing baterei "Sisoy Agung" lan aku duwe pitakon: kenapa ora bisa dicet lan kayu diisi maneh ing transportasi?

                        Komisi investigasi duwe anggepan yen, saliyane kayu, batu bara uga kobong, diiseni nang endi wae ing tas lan nang endi wae ing akeh lan ing kabin perwira lan mung ing dek urip, sing ing wektu sing padha Sisoy ora ditutupi waja ing extremities. . Ing Dmitry Donskoy, contone, batu bara diwutahake langsung ing sisih pinggir digawe angel kanggo ndeteksi bolongan ing waterline liwat kang mili banyu.

                        Kutipan saka rytik32
                        Dadi kakehan kapal perang sing ngrugekake kemampuan tempur minangka salah sawijining sebab kekalahan ing Tsushima.

                        Overloading temtunipun minangka alesan utama kanggo matine meh kabeh kapal perang Rusia ing Tsushima. Iki langsung dituduhake dening Togo dhewe.
                      35. Andrey saka Chelyabinsk
                        30 Agustus 2021 11:43
                        0
                        Salam, Dear Alexey!
                        Kutipan saka rytik32
                        Yagene sampeyan mutusake yen luwih murah "karo bang"? Yen kita mbandhingake kacepetan sing bener ditampilake ing Tsushima, kacepetan maksimum Eagle mung 0,5 knot kurang saka kacepetan maksimum kapal perang Togo.

                        Mangga marang kula ing nomer :) Aku ora ngerti apa kacepetan sing diitung kanggo Eagle minangka maksimum
                        Kutipan saka rytik32
                        Lan bisa uga kasunyatan ing studio? Pira lan amarga sapa sing dadi skuadron kasebut?

                        Madagaskar. Felkerzam dipun dandosi wiwit tanggal 15 Dhésèmber 1904 dumugi tanggal 6 Januari 1905. Putusanipun Rozhdestvensky badhe bidhal tanggal 1 Januari, nanging amargi kasangsaranipun tiyang sepuh tuwin Almaz, lajêng katundha ngantos tanggal 6 Januari.
                        Kutipan saka rytik32
                        Ing sawijining wektu aku maca kanthi ati-ati apa sing kobong ing baterei "Sisoy Agung" lan aku duwe pitakon: kenapa ora bisa dicet lan kayu diunggahake menyang transportasi?

                        Cat - kepiye? :) Lan wit - ya, ana sing kudu ditindakake, nganti mbuwang
                        Kutipan saka rytik32
                        Dadi kakehan kapal perang sing ngrugekake kemampuan tempur minangka salah sawijining sebab kekalahan ing Tsushima.

                        Cat lan kayu? :) Lan pira ton kakehan sing diwenehake? :)
                      36. rytik32
                        rytik32 30 Agustus 2021 12:28
                        +1
                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Mangga marang kula ing nomer :) Aku ora ngerti apa kacepetan sing diitung kanggo Eagle minangka maksimum

                        14,5 knots yen diowahi saka rpm.
                        Madagaskar. Felkerzam didandani wiwit 15 Desember 1904 nganti 6 Januari 1905.

                        Umumé, ora ana spesifik babagan sing ndandani apa lan pinten.
                        Paint - piye kabare? :)
                        Cat ing tong minyak ora digunakake.
                        Cat lan kayu? :) Lan pira ton kakehan sing diwenehake? :)

                        Ora mung wong-wong mau. Boiler banyu, lenga, breadcrumbs, peralatan kanggo reloading batu bara, etc. Ana data dikenal ing Orel bab carane reloaded.
                      37. Andrey saka Chelyabinsk
                        30 Agustus 2021 18:16
                        0
                        Kutipan saka rytik32
                        14,5 knots yen diowahi saka rpm.

                        Aku bisa mbantah, nanging aku ora bakal - supaya dadi 14,5 knots. Iki paling sethithik setengah simpul ing ngisor kacepetan skuadron armada Jepang. Mulane, yen kita nganggep yen liyane "Borodino" lan "Oslyabya" bisa menehi 14,5 knots maksimum sing padha, kacepetan skuadron sing paling sethithik siji lan setengah utawa loro knots kurang saka Jepang.
                        Kutipan saka rytik32
                        Umumé, ora ana spesifik babagan sing ndandani apa lan pinten.

                        (shrugs) Sajarah resmi nggambarake kahanan iki kanthi ora mesthi.

                        Lan luwih

                        Lan spesifik ... Apa bakal ana akeh saka kapal sing mati?
                        Kutipan saka rytik32
                        Ora mung wong-wong mau. Boiler banyu, lenga, breadcrumbs, peralatan kanggo reloading batu bara, etc. Ana data dikenal ing Orel bab carane reloaded.

                        Apa sampeyan ngomong babagan iki?
                        Overload ing perang kalebu kargo ing ngisor iki:
                        Batu bara 400 ton.
                        Banyu 350 »
                        Pranata 70 »
                        Cangkang 80 »
                        Grid 20 »
                        Oli mesin 40 »
                        Bahan lan muatan cilik, bagasi, alat, perlengkapan. 130 »
                        Total 1090 ton.

                        Ayo miwiti kanthi prasaja - pitungan Kostenko setengah langit-langit driji. Kostenko, contone, ing memoar kang nuduhake kakehan Orel karo batu bara ing 370 ton, lan cangkang ing 91 ton, yaiku, data kang rada bingung. Lan njupuk menyang akun kasunyatan sing ing esuk 14 Mei ana cetha kurang saka 1000 ton saka batu bara ing kapal, loro 400 ton lan 370 ton saka kakehan coal katon kaya Fantasi lengkap.
                        Luwih - saka 1090 ton sing diwilang dening Kostenko, kita langsung mbusak batu bara lan cangkang - ora bisa nyingkirake kakehan iki. Iku cukup angel kanggo ngomong carane akeh kakehan banyu, nanging sumber banyu ketel normal ing kapal perang saka jinis Borodino 420 ton (Vinogradov). Ana panemu sing ana mung 500 ton banyu ing Orel, yen mangkono, Kostenko maneh nggawe kesalahan gedhe karo reloading banyu. Bar grate, kaya aku ngerti, perlu kanggo kapal lan ora bisa dibongkar, nanging padha kakehan amarga ora ana ing proyek kapal.
                        Lan apa sing isih ana? lenga? Ya, jumlah tartamtu bisa ditinggalake, nanging ora kabeh, amarga kapal ing perang bisa mbutuhake lenga. pranata? Setuju. Alat lan barang? Ya, sawetara sing bisa kakehan beban. Nanging kabeh iki mbokmenawa 250 ton, meh ora luwih.
                      38. rytik32
                        rytik32 30 Agustus 2021 22:46
                        +1
                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        kacepetan skuadron sing bakal paling siji lan setengah utawa loro knots kurang saka Jepang.

                        Dadi 14,5 knot minangka kacepetan "Elang" ing skuadron. Dadi kauntungan saka Jepang bakal ana ing endi wae udakara 0,5 knot.
                        Lan kanggo pitakonan babagan "wong tuwa" kita "menehi" ing wengi 15 Mei. Apa sampeyan maca telegram Fersen? Lan ana 14 knot ing ireng lan putih! Lan uga kacepetan skuadron.
                        Sejarah resmi nggambarake kahanan iki kanthi jelas.

                        Iki minangka alesan kenapa Rozhestvesky telat, mula dheweke diterangake kanthi tepat minangka alesan - tembung umum, tanpa spesifik. Mung setir "Pearl" diterangake ing rinci.
                        temenan kurang saka 1000 ton batu bara

                        Batu bara beda. Batu bara sing dadi proteksi anti-fragmentasi ora digatekake ing laporan saben dina - iki minangka alesan kanggo bedo.
                        Kostenko maneh nggawe kesalahan gedhe
                        Data Kostenko umume dijupuk saka laporan Shwede. Lan iki sumber. Kanggo ngomong yen sumber ora bener, ora duwe bantahan wesi. Apa sampeyan duwe?
                        Grates kanggo kapal, kaya sing dakngerteni, dibutuhake lan ora bisa dibongkar, nanging kakehan beban amarga ora ana ing proyek kapal.
                        Iki minangka grates lawas sing wis diobong. Lan padha dismantled sapisan utawa kaping pindho.
                        Nanging kabeh iki mbokmenawa 250 ton, meh ora luwih

                        Toko juragan, dekorasi interior, prau lan prau, peralatan tambahan ...
                        saka dhaptar Kostenko, aku bakal nganggep mung kudu ngisi ulang cangkang ...
                      39. Andrey saka Chelyabinsk
                        31 Agustus 2021 07:43
                        0
                        Kutipan saka rytik32
                        Dadi 14,5 knot minangka kacepetan "Elang" ing skuadron.

                        Skuadron kita ora tau numpak kapal 14,5 knot
                        Kutipan saka rytik32
                        Lan kanggo pitakonan babagan "wong tuwa" kita "menehi" ing wengi 15 Mei. Apa sampeyan maca telegram Fersen? Lan ana 14 knot ing ireng lan putih! Lan uga kacepetan skuadron.

                        Kisaran kacepetan sing dituduhake dening saksi akeh banget. Alasane cukup dingerteni.
                        Kutipan saka rytik32

                        Iki minangka alesan kenapa Rozhestvesky telat, mula dheweke diterangake kanthi tepat minangka alesan - tembung umum, tanpa spesifik. Mung setir "Pearl" diterangake ing rinci.

                        Ana persis akeh spesifik kaya sing khas saka sejarah resmi. Ana indikasi kapal, ana indikasi masalah.
                        Kutipan saka rytik32
                        Batu bara beda. Batu bara sing dadi proteksi anti-fragmentasi ora digatekake ing laporan saben dina - iki minangka alesan kanggo bedo.

                        Mbok. Nanging ing kasus iki, miturut Kostenko, ing perang
                        Ing wektu sing padha, ana 1100 ton batu bara ing kapal perang

                        Sing, kurang saka saham lengkap
                        Kutipan saka rytik32
                        Data Kostenko umume dijupuk saka laporan Shwede. Lan iki sumber. Kanggo ngomong yen sumber ora bener, ora duwe bantahan wesi.

                        Kaping pisanan, kepiye sampeyan ngerti yen Kostenko sing njupuk data saka laporan Shwede, lan ora kosok balene? Sareh, Shwede marang data temen beda ing kacepetan Eagle
                        Sajrone perang 14 barking, ora perlu menehi mesin kanthi kacepetan paling lengkap lan aku yakin manawa kecepatan maksimal sing kita lakoni ing perang kasebut ora ngluwihi 12 knot, yen ora, kacepetan udakara 10 knot saben wektu. .

                        Ing wektu sing padha, Kostenko nyerat
                        Ing wektu sing padha, kapal perang iki duwe 1100 ton batu bara lan nganti 500 ton banyu seger.

                        Vinogradov nyerat yen pasokan banyu boiler seger ing Slava ana ton 420. Iki, paling ora, nuwuhake pitakonan
                        Kutipan saka rytik32
                        Iki minangka grates lawas sing wis diobong. Lan padha dismantled sapisan utawa kaping pindho.

                        Mungkin aku ora duwe informasi babagan dheweke.
                        Kutipan saka rytik32
                        saka dhaptar Kostenko, aku bakal nganggep mung kudu ngisi ulang cangkang ...

                        Apa sampeyan butuh batu bara?
                      40. rytik32
                        rytik32 31 Agustus 2021 09:09
                        +2
                        Skuadron kita ora tau numpak kapal 14,5 knot

                        paseksi Parfyonov "Sajrone perang, padha saka 75 kanggo 98 révolusi." 98 révolusi yaiku 14,5 knot.
                        Kisaran kacepetan sing dituduhake dening saksi akeh banget. Alasane cukup dingerteni.

                        Parfyonov padha "Saka ½ 8 pm ing 14 Mei, padha katahan saka 85 kanggo 95 révolusi kabeh wengi lan esuk - rata-rata 90 révolusi." Sing. tindak babagan 14 knots.
                        Apa wong liya ngremehake kacepetan bisa dingerteni. Padha mbenerake nyerah.
                        Kondisi boiler lan mesin apik - kanggo Jepang, kapal sing padha nuduhake kacepetan sing padha karo kita sadurunge kampanye. Lan tanpa ndandani.
                        Dadi tesis babagan nyandhang mesin lan mekanisme sing apik ora dikonfirmasi.
                        Sing, kurang saka saham lengkap
                        Nanging luwih saka normal
                        Vinogradov nyerat yen pasokan banyu boiler seger ing Slava ana ton 420. Iki, paling ora, nuwuhake pitakonan

                        Iki stok lengkap utawa normal?
                        Apa sampeyan butuh batu bara?
                        Kita butuh pasokan normal, ora lengkap.
                      41. Andrey saka Chelyabinsk
                        31 Agustus 2021 19:32
                        0
                        Kutipan saka rytik32
                        paseksi Parfyonov "Sajrone perang, padha saka 75 kanggo 98 révolusi." 98 révolusi yaiku 14,5 knot.

                        Ora, pitungan sampeyan sing nyatakake 98 revolusi yaiku 14,5 knot. Siji bisa argue karo iki. Contone, kita tresna Kostenko nuding metu
                        "Eagle" sawayah-wayah kanthi akurat njaga "Nikolai" lan, kanthi mirsani jarak rong kabel, ngembangake 92 giliran, kanthi 13 knot.

                        Ing kasus iki, 98 révolusi mung babagan 14 knot. Kang, dening cara, aku condong menyang.
                        Nanging sing paling penting ora ing iki, nanging ing kasunyatan sing sampeyan bingung kacepetan maksimum "Eagle" (mratelakake panemume iku 14,5 knots) lan kacepetan maksimum detasemen, kang tansah Ngartekno luwih murah tinimbang kacepetan. saka kapal individu. Bab iku kapal duwe ciri maneuvering individu (kapal perang jinis Borodino, nalika nindakake giliran prasaja, kasebar liwat 2 kabel dawa) lan padha kudu nambah kacepetan relatif kanggo sirah siji kanggo njupuk Panggonan ing pangkat.
                        Kutipan saka rytik32
                        Parfyonov padha "Saka ½ 8 pm ing 14 Mei, padha katahan saka 85 kanggo 95 révolusi kabeh wengi lan esuk - rata-rata 90 révolusi." Sing. tindak babagan 14 knots.

                        Nanging Kostenko percaya yen 13 :)))
                        Lan ing Nossi-be lan umume
                        Kang menehi kritik dening konsumsi uap, Elang ora bakal bisa kanggo berkembang luwih saka 100 révolusi. Wiwit ana 8 révolusi saben knot, stroke maksimum ora luwih saka 13,5 knots, nalika ing Kronstadt dikembangaké 18 knots ing nyoba, lan Borodino menehi 16 1/2.

                        Kutipan saka rytik32
                        Apa wong liya ngremehake kacepetan bisa dingerteni. Padha mbenerake nyerah.

                        Surrender ora sabdho dening kacepetan.
                        Kutipan saka rytik32
                        Kondisi boiler lan mesin apik - kanggo Jepang, kapal sing padha nuduhake kacepetan sing padha karo kita sadurunge kampanye. Lan tanpa ndandani.

                        Kanthi renovasi. Ndandani mekanisme kasebut ditindakake mung miturut sapa wae.
                        Kutipan saka rytik32
                        Nanging luwih saka normal

                        Kutipan saka rytik32
                        Kita butuh pasokan normal, ora lengkap.

                        Kita butuh pasokan lengkap, dudu sing biasa. Ora ana sing melu perang kanthi pasokan normal, lan Rusia kanthi pasokan normal sawise perang ora bakal tekan Vladivostok.
                      42. rytik32
                        rytik32 1 September 2021 11:33
                        +2
                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Ing kasus iki, 98 révolusi mung babagan 14 knot. Kang, dening cara, aku condong menyang.

                        +- 0,5 knot - iki dudu tokoh sing kudu dibantah ombenan
                        Sampeyan mbingungake kacepetan maksimum "Eagle" (miturut pendapat sampeyan yaiku 14,5 knot) lan kacepetan maksimum detasemen, sing mesthi luwih murah tinimbang kacepetan kapal individu.

                        Dadi "Eagle" banjur dadi bagéan saka detasemen, lan ora malah pisanan. Sing. fisik ora bisa luwih cepet utawa luwih alon tinimbang skuadron.
                        kapal perang saka jinis Borodino, nalika nindakake giliran prasaja, padha kasebar liwat 2 kabel

                        Ing Skrydlov, ing 13 knot, skuadron motley maneuver lan ora ambruk :)
                        Surrender ora sabdho dening kacepetan

                        Akeh faktor teka kanggo mbenerake. Apa sampeyan kelingan pitakonan babagan jarak saka Jepang mbukak geni ing 15 Mei? Ana sing jelas ngapusi. Lan mung ing paseksi rangefinders ana kira-kira 45 taksi, banjur padha dhawuh kanggo mungkasi ngukur.
                        Kanthi renovasi.

                        Apa ana fluffs? Data kacepetan saka Jepang tanggal Mei 1904. Kapan padha duwe wektu?
                        lan Rusia ing cadangan normal sawise perang ora bakal tekan Vladivostok

                        Pasokan normal ora cukup kanggo perjalanan telung dina??? Iki soko anyar!
                        Uga mbandhingake karo apa margine Tsarevich ninggalake PA, lan dheweke kudu luwih akeh.
                      43. Andrey saka Chelyabinsk
                        1 September 2021 13:20
                        0
                        Kutipan saka rytik32
                        +- 0,5 knot - iki dudu tokoh sing kudu dibantah

                        Inggih, dear Alexei! hi A kabèh setengah NODE! ngguyu ombenan
                        Kutipan saka rytik32
                        Dadi "Eagle" banjur dadi bagéan saka detasemen, lan ora malah pisanan. Sing. fisik ora bisa luwih cepet utawa luwih alon tinimbang skuadron.

                        Bab kasebut yaiku supaya bisa ngirit papan ing rangking, kapal kasebut kudu akselerasi kanthi cepet lan luwih cepet tinimbang kapal timbal, banjur alon-alon nalika njupuk papan. Lan kacepetan detasemen ditemtokake kanthi tepat dening kapal timbal.
                        Skuadron flagmech Obnorsky nerangake prinsip iki kanthi bener
                        Biasane ana sinyal: "Skuadron wis 10 knots kanggo pindhah." Wiwit 10 knots dianggep minangka gerakan ekonomi. Nanging, ing kasunyatan, mung kapal utama sing duwe dalan sing rata, dene kapal skuadron liyane kudu mlaku nganti 12 lan nganti 15 knot, gumantung saka evolusi lan macem-macem kacilakan. Iku angel banget nalika nuntut eksekusi cepet, lan ing kapal ing ngisor iki, luwih akeh boiler kudu disimpen ing mburi timbal. Ing detasemen 2 saka skuadron 2, iki isih gampang digayuh, nanging bebarengan karo detasemen 12, "Navarin" lan "Sisoy the Great" ngalami wektu sing angel banget, amarga padha duwe dalan ngarep ora luwih saka 10 knot. , lan mulane sak mesthi sirah ing XNUMX knots - padha kudu duwe kacepetan lengkap.

                        Kutipan saka rytik32
                        Ing Skrydlov, ing 13 knot, skuadron motley maneuver lan ora ambruk :)

                        Pitakonan iku dudu babagan ambruk, pitakonan babagan kudu tetep obah, luwih saka detasemen :)
                        Kutipan saka rytik32
                        Akeh faktor teka kanggo mbenerake. Apa sampeyan kelingan pitakonan babagan jarak saka Jepang mbukak geni ing 15 Mei? Ana sing jelas ngapusi.

                        Dadi iki uga dudu alesan :))) Nanging ya, mesthine, dheweke bisa ngapusi, aku ora mbantah - kepiye carane mriksa saiki?
                        Kutipan saka rytik32
                        Apa ana fluffs? Data kacepetan saka Jepang tanggal Mei 1904. Kapan padha duwe wektu?

                        Lha, tak kira sampeyan lagi ngomong bab liya. Apa ana ing Mei?
                        Kutipan saka rytik32
                        Pasokan normal ora cukup kanggo perjalanan telung dina??? Iki soko anyar!
                        Uga mbandhingake karo apa margine Tsarevich ninggalake PA, lan dheweke kudu luwih akeh.

                        Inggih, ing kasunyatan, ngendi teka Tsarevich? :) Aku ngobong 600 ton bahan bakar saben dina. Miturut sumber liyane, 480 ton, uga, ora bakal cukup kanggo Vladivostok. Peresvet lan Pobeda metu karo 1500 ton, lan EMNIP Kuteinikov wrote sing padha teka karo ngadu meh kosong.
                      44. rytik32
                        rytik32 1 September 2021 14:35
                        +1
                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Lha, tak kira sampeyan lagi ngomong bab liya. Apa ana ing Mei?

                        Mei 1905, aku salah ngetik :)
                        Dibakar 600 ton bahan bakar saben dina. Miturut sumber liyane, 480 ton,

                        Miturut Tsesarevich, data babagan jumlah batu bara lan jumlah sing ilang beda-beda ing paseksi.
                        Peresvet lan Pobeda metu karo 1500 ton, lan EMNIP Kuteinikov wrote sing padha teka karo ngadu meh kosong.

                        Ora, Kuteinikov wrote beda. Lan ora mungkin dheweke mriksa kabeh bolongan batu bara.
                      45. Andrey saka Chelyabinsk
                        1 September 2021 17:40
                        0
                        Kutipan saka rytik32
                        Mei 1905, aku salah ngetik :)

                        Aku mangertos saka konteks sing ora ateges 1904, nanging apa jenis mlaku ing gendéra Jepang bisa Eagle ing Mei 1905? Biasane ditulis yen dheweke nuduhake babagan 18 knot sawise rekonstruksi.
                        Kutipan saka rytik32
                        Miturut Tsesarevich, data babagan jumlah batu bara lan jumlah sing ilang beda-beda ing paseksi.

                        Ora temenan.
                        Matusevich nglaporake babagan ton 420. Panglima kasebut nyatakake yen konsumsi kanggo jam 18 (saka metu saka Artur nganti tengah wengi) cacahe 300 ton batu bara lan mung 600 ton sing isih ana. dijupuk saka Artur, supaya yen sisa 1100 ton bener - pranyata konsumsi 600 ton.
                        Perwira senior nuduhake yen ing perang konsumsi batu bara nganti ton 250. Nanging iki ora ana ing sawijining dina, yaiku, saka wayahe metu nganti pungkasan perang. Dadi aku ora weruh bedo supercritical - kita dibagi padha 300 ton saka komandan dening 18 * 24 = 400 ton, lan 250 ton saka perwira senior nganti pungkasan perang - iki kira-kira 300 ton sadurunge tengah wengi.
                        Afanasiev, pangareping mekanik, nuduhake konsumsi kanggo dina 28 Juli 266 ton lan kanggo dina Juli 30 - ton 310. Lan total, ternyata, 576 ton kurang saka rong dina. Sampeyan ngomong babagan 3 dina lelungan - nambahake 310 ton liyane kanthi analogi karo 30 Juli = ton 886. Dadi Tsarevich mung perang ing dina pisanan, liyane lunga kanthi tenang, bisa Rozhdestvensky ngetung babagan iki?
                        Kutipan saka rytik32
                        Ora, Kuteinikov wrote beda. Lan ora mungkin dheweke mriksa kabeh bolongan batu bara.

                        Inggih, punika ingkang dipunandharaken kanthi harfiah.
                        Aku weruh ngadu batu bara meh kosong ing Peresvet lan Sevastopol
                      46. rytik32
                        rytik32 1 September 2021 21:38
                        +1
                        nanging apa sing nganggo gendera Jepang ing "Elang"

                        Aku ora ngomong babagan "Elang!. Miturut dheweke, data kasebut mengko. Nanging babagan BBO loro.
                        Dadi, Tsarevich mung perang ing dina pisanan, ing liyane, dheweke lunga kanthi tenang, apa Rozhdestvensky bisa ngetung babagan iki?

                        Sawise kabeh, Rozhdestvensky isih ngarepake perang ing 9 knot, lan 1TOE ing 12 utawa 13 (wis kelalen) knot saka PA menyang Vladivostok watara jam.
                      47. Maxim G
                        Maxim G 1 September 2021 14:18
                        +1
                        Kutipan saka rytik32
                        Akeh faktor teka kanggo mbenerake. Apa sampeyan kelingan pitakonan babagan jarak saka Jepang mbukak geni ing 15 Mei? Ana sing jelas ngapusi. Lan mung ing paseksi rangefinders ana kira-kira 45 taksi, banjur padha dhawuh kanggo mungkasi ngukur.

                        Nebogatov, minangka tanggung jawab kanggo nyerah, ora nyebut faktor kuwi.
                        Ya, lan malah luwih cepet tinimbang sing kasebut 11-12 knot lan mbentang garis, apa kesalahan ing kene?
                        Dheweke lunga menyang Vladivostok, lan ora mlayu ngidul, ing wayah esuk dheweke nyoba ngumpulake kapal (ngirim Emerald kanggo pengintaian) lan melu perang.

                        Babagan kadohan, Pelican ngandhani babagan 56 kabel. Miturut data Jepang, dikenal manawa kapal Jepang nyedhaki nyedhaki lan miwiti njupuk saka jarak sing beda.
                        Sidorenko Vladimir ing forum Tsushima:
                        Mikasa. 10:40, 7000 m, penampakan diwiwiti kanthi voli biasa 6" bedhil starboard ing "Nicholas I"
                        Shikishima. 10:37, 8000 m, 12" bedhil murub ing kapal penggedhe
                        Fuji. 10:38, 7800 m, murub "Nicholas I"
                        Asahi. 10:39, 7800 m, geni dibukak ing kapal timbal
                        Kasuga. 10:36, 8400 m, katon saka 10" bedhil diwiwiti ing Orel
                        Nissin. ora jelas.

                        Izumo. 10:41, 9400 m, geni saka busur 8" bedhil dibukak
                        Azuma. 10:38, 7300-7500, katon bedhil 8" diwiwiti
                        Tokiwa. 10:36, 8600 m, nembak saka 6" bedhil starboard ing kapal timbal diwiwiti
                        Yakumo. 10:41, 7600 m, penampakan diwiwiti kanthi voli biasa 6" bedhil ing kapal utama
                        Iwate. 10:38, 7500 m, mbukak geni

                        Asama. 10:39, 8400 m, geni dibukak saka busur 8" bedhil

                        Kajaba iku, dheweke wis wiwit mlebu ing "Nikolai 1", ora kaya kita.
                      48. Maxim G
                        Maxim G 2 September 2021 19:10
                        0
                        Kutipan saka rytik32
                        Parfyonov padha "Saka ½ 8 pm ing 14 Mei, padha katahan saka 85 kanggo 95 révolusi kabeh wengi lan esuk - rata-rata 90 révolusi." Sing. tindak babagan 14 knots.

                        Apa pitungan iki njupuk menyang akun konsep saka kapal lan bobot? Kapal-kapal kasebut kakehan muatan.
                      49. Maxim G
                        Maxim G 31 Agustus 2021 07:45
                        0
                        Kutipan saka rytik32
                        Dadi 14,5 knot minangka kacepetan "Elang" ing skuadron. Dadi kauntungan saka Jepang bakal ana ing endi wae udakara 0,5 knot.
                        Lan kanggo pitakonan babagan "wong tuwa" kita "menehi" ing wengi 15 Mei. Apa sampeyan maca telegram Fersen? Lan ana 14 knot ing ireng lan putih! Lan uga kacepetan skuadron.

                        Sugeng sonten, Alexei, sampeyan bisa menehi teks telegram kanthi lengkap.
                        Lan langsung pitakonan Nebogatov nyerat ing artikel "Tawanan ing Tsushima" babagan perang DAY:
                        "5. Overloading saka kapal. Kabeh kapal saka skuadron, ing arah Admiral Rozhdestvensky, padha overloaded kanggo watesan. We njupuk kuwi jumlah gedhe saka batu bara sing waja ndhuwur waterline menyang banyu ing paling loro kaki. Minangka asil saka kakehan kuwi, kapal padha dilindhungi sadawane waterline mung ing tembung.

                        Nyatane, bagean sing paling penting iki ora dilindhungi saka mungsuh, kayata kapal dagang utawa transportasi. Batu bara ora mung ana ing bunker, koridor lan trotoar, nanging uga ing lantai sing diunggahake ing dek urip, ing papan perwira lan ing dek ndhuwur. Ing kapal cilik, batu bara malah ana ing kabin kapten. Kapal perang Apraksin tanggal 28 Mei, ing wayah esuk sawise perang lan serangan para pangrusak ing wayah wengi, isih duwe batu bara 20% luwih akeh tinimbang standar. Temenan, kakehan kapal, digabungake karo fouling bagean jero banyu, nyuda kacepetan. Contone, "Nicholas I" ing tekanan maksimum ing boiler ora bisa ngembangake kacepetan luwih saka 12 knot. Ing negara sing padha, kapal kita melu perang. Pitakonan involuntarily mengkene - apa dijaluk Admiral Rozhdestvensky kanggo mbukak kapal karo batu bara? Adhedhasar petungan kita, ing wiwitan perang kita duwe 3000 mil batu bara, sanajan rute liwat Selat Tsushima kurang saka 900 mil. Apa tegese kakehan kaya ngono, apa dudu kesalahan sing nggegirisi?

                        И

                        Kesaksian saka mantan Laksamana Muda Nebogatov, Panglima detasemen lapis baja kaping 2 saka Skuadron Pasifik XNUMX.
                        "Nalika ngemot batu bara menyang segara tanggal 10 Mei, kapal perang pesisir, kanthi prentah saka Admiral Rozhdestvensky, ngisi stok dadi 500 ton; Aku panginten bakal diwatesi nganti 400 ton, nanging Laksamana Rozhdestvensky menehi sinyal: "Kanggo kepala detasemen lapis baja III, ajar kapal sampeyan kanggo nampa 500 ton .batu bara", sing mesthi kawujud.
                        Dadi ing wiwitan perang, kapal wis luwih saka 400 ton saka batu bara, lan kapal perang Apraksin ing Mei 15, ing wektu pangiriman, wis sumber batu bara lan 380 ton, kang jumlah isih luwih saka watesan - ditemtokake dening instruksi saka Komite Technical. lan mlebu ing wujud prau iki.
                        Gerakan paling gedhe sing bisa diwenehake kapal detasemenku yaiku 11,2 knot".

                        Apa sebabe bedo iki karo telegram Fersen?
                        Minangka pilihan, aku bisa nganggep yen Nebogatov mung ana ing perang awan, ing wayah wengi, kapal-kapal saka batu bara padha rada entheng.
                      50. rytik32
                        rytik32 31 Agustus 2021 10:24
                        +1
                        Maxim, sugeng siang!
                        Gerakan paling gedhe sing bisa diwenehake kapal detasemenku yaiku 11,2 knot.

                        Aku pengin ndeleng VZ "Emerald". Apa kacepetan utawa paling ora kacepetan.
                        Datane wis adoh banget. 11 nganti 14 knot. Mula, perlu dideleng saka sumber-sumber kasebut kanthi regane.
                        Contone, telegram Fersen luwih larang tinimbang paseksene, amarga diwenehi sawetara dina sawise perang, lan ora setahun utawa rong taun, minangka bukti. Lan Fersen ora bisa dituduh konspirasi utawa motif liyane kanggo ngapusi.
                      51. Maxim G
                        Maxim G 31 Agustus 2021 17:30
                        0
                        Kutipan saka rytik32
                        Lan Fersen ora bisa dituduh konspirasi utawa motif liyane kanggo ngapusi.

                        Apa, iku bisa - ing cowardice (gupuh), lan nyoba kanggo mbenerake piyambak.
                        Aku ora kejawab Vladivostok, pindhah menyang teluk ing kacepetan dhuwur, mesthine kanggo replenish batu bara, lan pungkasanipun ngrusak cruiser ing kasunyatan.
                        Kajaba iku, miturut paseksen Shamiye lan apa sing ditulis Nebogatov ing artikel kasebut, Ferzen njaluk ijin kanggo nembus menyang Vladivostok dhewe, sadurunge pasukan utama Jepang muncul.
                      52. rytik32
                        rytik32 31 Agustus 2021 18:41
                        +1
                        Kutipan: Maxim G
                        Apa, iku bisa - ing cowardice (gupuh), lan nyoba kanggo mbenerake piyambak.

                        Cowardice lan gupuh bab dina sabanjuré.
                        Ing 15 Mei, Ferezen duwe 3 pilihan:
                        1. nyerah.
                        2. pindhah menyang Vladivostok.
                        3. mati ing serangan torpedo.

                        Miturut pendapatku, dheweke milih sing paling apik, sing mbutuhake keberanian tartamtu, amarga. terobosan bisa digandhengake karo gelut.

                        Kutipan: Maxim G
                        Kajaba iku, miturut paseksen Shamie lan apa sing ditulis Nebogatov ing artikel kasebut, Ferzen njaluk ijin kanggo nembus menyang Vladivostok dhewe, sadurunge pasukan utama Jepang muncul.

                        Ing wayahe, kabeh wong wis ngerti yen ora bisa ilang ing pedhut. Ora ana kemungkinan mangkat kanthi cepet, mula kita wis nggulung liwat pilihan pangembangan sing bisa ditindakake. Lan Fersen milih pilihane.
                      53. Maxim G
                        Maxim G 31 Agustus 2021 19:04
                        +1
                        Kutipan saka rytik32
                        Cowardice lan gupuh bab dina sabanjuré.

                        Inggih, telegram dikirim mengko.
                        Lan crita cruisers 2TOE katon banget ala.
                        Malah Emerald, sing ora nyerah, lan Almaz, sing tekan Vladivostok.
                        Siji bodho ilang, lan liya, nyatane, nilar kapal perang ("Almaz" sawise kabeh, ing kawitan tindak karo wong-wong mau, lan ora karo Enquist).
                        Aku umume meneng babagan Enquist.

                        Saka telung laksamana, mung Nebogatov terus nindakake pesenan kanggo pindhah menyang Vladivostok, sing, ketoke, ngidini piyambak kanggo pindhah menyang Emerald lan pindhah menyang Vladivostok (minangka artikel 109 saka Piagam Angkatan Laut diijini), ninggalake kapal liyane, bisa. ora, amarga kesopanan.
                      54. Maxim G
                        Maxim G 31 Agustus 2021 07:05
                        0
                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Bar grate, kaya aku ngerti, perlu kanggo kapal lan ora bisa dibongkar, nanging padha kakehan amarga ora ana ing proyek kapal.

                        Esuke padha teka kanggo pamitan karo almarhum
                        Pelaut, kanca saka stoker,
                        Hadiah pungkasan digawa menyang dheweke -
                        Grate iku abot lan karat.

                        A grate diikat ing sikile,
                        Dibungkus kain kasar.
                        Imam tuwa kapal teka,
                        Lan akeh sing nangis.
                      55. Maxim G
                        Maxim G 29 Agustus 2021 15:15
                        0
                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Sayap "kacepetan dhuwur" iki luwih murah tinimbang EDB lan RBKR Jepang. Sapa sing kudu ditabuh?

                        Kenapa gagal?
                        Sawise kabeh, ing tes, jinis "Borodino" lan "Oslyabya" menehi 18 knot, kira-kira padha karo kapal perang Jepang.
                        Kasunyatan sing padha overloaded sak kampanye lan perang (plus fouling saka ngisor, sanajan laporan nuduhake yen iku ora kritis (mesthine amarga Paint) iku fault langsung saka ZPR.


                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Lan ing wektu sing padha duwe breakdowns pancet ing bagean mechanical.

                        Kanthi komentar iki lan komentar sabanjure ing kiriman sampeyan, sampeyan menehi komentar babagan kutipan sing dijupuk saka buku Melnikov, khusus kanggo kapal perang jinis Borodino.

                        Ana apa-apa ing bab sembarang langsung serius kalem mudhun cara masalah. Sa adoh aku ngerti, lan ing paseksi saka peserta ing kampanye iki.


                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Ora luwih apik. Amarga ora mungkin - iki minangka kepinginan saka alam fantasi.


                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Mesthi? Apa sampeyan wis lali bab perlu kanggo mbongkar EDB sadurunge wacana kuwi lan bali loading sawise iku?

                        Iki ora kepinginan saka alam Fantasi, lan aku (utawa luwih Melnikov) ora lali apa-apa - ana transports karo skuadron lan 5 cruisers tambahan ora ngganggu banyu seger, spare parts, etc. digawa menyang Vladivostok.


                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Ora luwih gampang - kepiye cara transportasi kasebut (nanging ora) ora gumantung ing rute 2TOE.

                        Sa adoh aku ngerti, Melnikov tegese luwih gampang kanggo nyedhiyakake skuadron liwat Segara Mediterania saka Segara Ireng. Pranyata iku ateges rute pangiriman luwih cendhak.

                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Ing esuk 13 Mei, Orel, kanggo nanggepi panjaluk tradisional saka Pangeran Suvorov, nglaporake anané 1 ton batu bara (Perang Rusia-Jepang taun 095-1904. Tindakan armada. Dokumen. Bagian IV. Buku Tiga. Edisi 1905 Pgd, 5, p. 1914)

                        Apa dina sadurunge perang kudu apa karo Maret saka Dakar (setengah taun sadurunge) Melnikov ngandika?

                        Yen sampeyan pengin mbuktekake manawa kapal perang ora kakehan beban, iki ora bener.
                        Kesaksian saka Midshipman Baron G. Ungern-Sternberg.
                        "Miwiti kanggo njlèntrèhaké perang Tsushima, aku bakal miwiti karo loading pungkasan saka batu bara ing Mei 9, nalika skuadron, ing pesenan saka Admiral Rozhdestvensky, nampa pasokan lengkap batu bara, yaiku, batu bara maksimum sing bisa diselehake ing. kapal-kapal skuadron. Miturut data kasebut, aku kabeh yakin manawa bakal lunga saka sisih wetan Jepang, kanthi pasokan batu bara sing cukup kanggo iki."


                        "Kabeh kapal kita kakehan banget, utamane jinis Suvorov. Menyang mburi Orla tanggal 12 Mei, aku dhewe weruh yen mung sisih ndhuwur manuk garudha buritan sing ngintip saka banyu, waja meh kabeh ana ing ngisor. banyu, kajaba batu bara, isih ana 500 ton banyu seger ing wadhah, sing kebanjiran saka sisih menyang sisih."
                      56. Andrey saka Chelyabinsk
                        30 Agustus 2021 11:38
                        0
                        Kutipan: Maxim G
                        Kenapa gagal?
                        Sawise kabeh, ing tes, jinis "Borodino" lan "Oslyabya" menehi 18 knot, kira-kira padha karo kapal perang Jepang.
                        Kasunyatan sing padha overloaded sak kampanye lan perang (plus fouling saka ngisor, sanajan laporan nuduhake yen iku ora kritis (mesthine amarga Paint) iku fault langsung saka ZPR.

                        :)
                        Ayo dadi miwiti karo prasaja - kakehan ora mengaruhi kualitas kacepetan kapal. Mesthi, kapal sing luwih entheng, luwih cepet, nanging kanggo "Oslyabi" + -1500 ton sing padha - iki kurang saka simpul kacepetan. Penurunan kacepetan EDB jinis Borodino ditemtokake utamane dening negara pembangkit listrike.
                        Kutipan: Maxim G
                        Ana apa-apa ing bab sembarang langsung serius kalem mudhun cara masalah. Sa adoh aku ngerti, lan ing paseksi saka peserta ing kampanye iki.

                        Ngapunten, sampeyan wis maca sejarah resmi perang ing segara?
                        Malah nalika nyopir ing 9 knots ana masalah karo aturan dikenal. Dadi, tanggal 19 Nopember 1904, email kasebut rusak. setir drive "Borodino" lan "Eagle", 14 Desember - pecah saka tabung ketel uap ing "Suvorov", mung dening Ajaib wong ora mati ana. Banjur - mandeg dawa cedhak Madagaskar, ndandani saiki, lan apa? 3 Maret 1905 skuadron tindak menyang segara lan tengen ana ing "Eagle" - karusakan ing mobil kiwa, saka kang skuadron crawled ing kacepetan paling alon nganti sore. Ing wayah wengi tanggal 5-6 Maret ana risak ing setir Borodino, kabeh skuadron ngadeg, ngenteni nganti didandani. Ing wayah wengi 7-8 Maret, shturtros ing Suvorov bledosan. Ing 23 Maret, pipa bledosan ing Oslyab - 3 petugas pemadam kebakaran scalded, 1 tiwas. Tanggal 24 Maret, garis uap ing Orel bledosan, kapal dadi rusak lan mandheg sajrone setengah jam.
                        Aku mung ngomong babagan limang EDB sing paling dhuwur, yen ora ana kerusakan ing kapal liyane, Sisoy Agung dadi pimpinan.
                        Lan iki apa Z.P. Rozhdestvensky ing parkir ing Nossi-be, ing Januari 1905
                        Mekanisme utama isih utuh, kajaba "Borodino", sing dibedakake dening perakitan ala. Nanging dheweke uga slamet amarga nganti saiki dheweke kerjane mung ing kursus sepuluh nodal. Upaya
                        ing sawetara kasus, kanggo nambah kacepetan kanggo 12 knots tansah mimpin kanggo karusakan cepet banget. Mekanisme tambahan lan kabeh peralatan listrik wis mbutuhake mrikso gedhe, amarga padha dituku ora saka perusahaan kondhang, nanging ing pasar ing lelangan. Pipa uap utamané ala, pasokan sing bakal entek, banjur saben pipa bledosan boiler utawa klompok boiler bakal dibusak kanggo kabeh wektu hukum militer.

                        Kutipan: Maxim G
                        Iki ora kepinginan saka alam Fantasi, lan aku (utawa luwih Melnikov) ora lali apa-apa - ana transports karo skuadron lan 5 cruisers tambahan ora ngganggu banyu seger, spare parts, etc. digawa menyang Vladivostok.

                        "Banyu seger lan suku cadang" - iki saka kekuatan 300, uga, 350 ton saka kakehan. Saka kekuatan, nanging rodo - kurang.
                        Kutipan: Maxim G
                        Sa adoh aku ngerti, Melnikov tegese luwih gampang kanggo nyedhiyakake skuadron liwat Segara Mediterania saka Segara Ireng. Pranyata iku ateges rute pangiriman luwih cendhak.

                        Apa sing kudu diwenehake? :) Ora ana apa-apa ing skuadron sing mesthi kudu dijupuk saka Piala Donya nalika dheweke ngubengi Afrika.
                        Kutipan: Maxim G
                        Apa dina sadurunge perang kudu apa karo Maret saka Dakar (setengah taun sadurunge) Melnikov ngandika?

                        Gampang banget - kapal-kapal kasebut mlebu perang tanpa kakehan batu bara sing signifikan. Lan perlu kanggo kakehan kapal karo batu bara ing kampanye cukup ketok, utamané sadurunge transisi gedhe.
                        Kutipan: Maxim G
                        Yen sampeyan pengin mbuktekake manawa kapal perang ora kakehan beban, iki ora bener.

                        Bebane beda. "Borodino" lan "Oslyabya" duwe kakehan konstruksi gedhe, lan ora ana sing kudu ditindakake. Nanging padha ora overloaded karo batu bara.
                        Kutipan: Maxim G
                        Kesaksian saka Midshipman Baron G. Ungern-Sternberg.
                        "Miwiti kanggo njlèntrèhaké perang Tsushima, aku bakal miwiti karo loading pungkasan saka batu bara ing Mei 9, nalika skuadron, ing pesenan saka Admiral Rozhdestvensky, nampa pasokan lengkap batu bara, yaiku, batu bara maksimum sing bisa diselehake ing. kapal-kapal skuadron. Miturut data kasebut, aku kabeh yakin manawa bakal lunga saka sisih wetan Jepang, kanthi pasokan batu bara sing cukup kanggo iki."

                        Siji ora mbantah liyane. Sampeyan ndeleng, saka 9 Mei nganti 14 Mei, sawetara wektu liwati, sajrone bagean saka batu bara diobong ing tungku. Kita duwe data sing akurat babagan jumlah batu bara sing diluncurake ing perang - iki minangka buku sinyal Almaz, ing ngendi kapal skuadron nglaporake cadangan batubara sing isih ana saben dina. Lan dheweke menehi kesaksian yen mung ana pasokan batu bara tanpa diisi ulang.
                        Cukup, jumlah batu bara bisa ditondoi kaya ing ngisor iki:
                        Pasokan maksimal yaiku pit batubara sing diisi kanthi lengkap + kamar sing mung bisa diisi batu bara. Overload, mesthi.
                        Pasokan lengkap - nalika pit batu bara diisi kanthi lengkap.
                        Simpenan normal - nalika ngadu batu bara setengah dimuat.
                        Dadi, para pelaut ing kabeh negara tansah ngupayakake perang kanthi pasokan batu bara. Umume ditampa ing negara kita yen TOE 2 lan 3 kudu duwe pasokan normal sadurunge perang. Ora nyadari yen saham iki mung ora cukup kanggo perang lan terobosan luwih lanjut menyang Vladivostok.
                        Kerusakan pertempuran bisa nambah konsumsi batu bara. Conto buku teks yaiku "Tsarevich", sing ngentekake 600 ton batu bara saben dina ing perang Shantung.
                        Kutipan: Maxim G
                        "Kabeh kapal kita kakehan banget, utamane jinis Suvorov. Menyang mburi Orla tanggal 12 Mei, aku dhewe weruh yen mung sisih ndhuwur manuk garudha buritan sing ngintip saka banyu, waja meh kabeh ana ing ngisor. banyu, kajaba batu bara, isih ana 500 ton banyu seger ing wadhah, sing kebanjiran saka sisih menyang sisih."

                        Kanthi banyu seger, mesthi, pitakonan menarik, aku mung bisa suda. Umumé, akeh banyu sing dibutuhake, utamane kanggo boiler sing padha, nanging bisa uga sawetara atus ton bisa dikeringake tanpa karusakan.
                        Kanggo waja, sabuk waja utama ana ing banyu, nanging ora ing ndhuwur. Lan malah ing kasus unloading armadillo, dheweke bakal munggah ing ndhuwur banyu cukup.
                2. Kayak
                  Kayak 19 Agustus 2021 23:45
                  0
                  Minangka kanggo kedadean Gull, sampeyan duwe titik tampilan saka wong awam biasa. Malah laksamana Inggris piyambak ndhukung Rozhdestvensky. Ing panggonane, padha nindakake sing padha.
                  1. Maxim G
                    Maxim G 20 Agustus 2021 08:05
                    +3
                    Kesaksian saka mantan Laksamana Muda Nebogatov, Panglima detasemen lapis baja kaping 2 saka Skuadron Pasifik XNUMX.

                    Detasemen lapis baja III, sing ana ing sangisore komandoku, meh kabeh dalan saka Libava, kanthi sawetara pangecualian nalika wiwitan lelungan, tindak ing wayah wengi tanpa lampu, lan, saka wektu kanggo wektu, kapal tunda "Svir" dikirim. dening kula mriksa kabeh kapal detasemen, ora malah geni sethitik bisa katon saka wong-wong mau; sakehing celak, kalebu Selat Gibraltar lan Malaka, aku liwati ing wayah bengi, tanpa ana lampu ing kapal, sing aku nerangake ora ngerti kabeh pers asing babagan wektu liwat selat kasebut. detasemen kula. Sajrone detasemenku ana ing semenanjung Skagen, liwat komandan kapal perang Denmark, aku nampa kabar saka utusan kita menyang pengadilan Denmark yen, nalika lelungan ing Segara Jerman, Jepang wis siyap-siyap kanggo nyerang aku. nimbulaké sawetara jenis kedadean, nyoba kanggo ngganggu gerakan luwih saka grup. Ninggalake linuwih kabar iki tanggung jawab saka sumber resmi sing asale, Nanging, aku mutusake kanggo njupuk langkah-langkah kanggo ngindhari iki, mbok menawa, bebaya fiktif, milih dalan ing pesisir Walanda, Yaiku, rute sing ora biasa ditindakake kapal komersial nalika nyabrang Segara Jerman, lan skuadron nelayan ora dipasang kanggo nyekel iwak.
                    Detasemen kasebut ngliwati dalan iki kanthi tenang, nemoni sawetara prau komersial.
                    1. Kuda Saksa
                      Kuda Saksa 20 Agustus 2021 21:51
                      +2
                      Kutipan: Maxim G
                      Yaiku, rute sing ora biasa ditindakake kapal komersial nalika nyabrang Segara Jerman, lan skuadron nelayan ora dipasang kanggo nyekel iwak.

                      Sawise kabeh, Nebogatov ora nindakake apa-apa sing apik banget! Nganti saiki, skuadron militer, nalika milih rute, nyoba ngindhari akumulasi nelayan lan coaster. Kanggo wong-wong iki ora biasa disiplin, banjur njaluk metu saka ngisor kapal induk.

                      Apa Rozhdestvensky langsung liwat Bank Dogger, lan malah ing wayah wengi, pitakonan iki wis sejatine sifate rhetorical. Iku naif kanggo ngarepake keputusan sing cukup saka dheweke ..
                      1. Maxim G
                        Maxim G 21 Agustus 2021 10:45
                        +1
                        Dheweke ora mung nyabrang.
                        Sawise kabeh, ana circular kanggo para perusak (aku ora bisa nemokake versi lengkap ing net):
                        - ing hiking ing wayah wengi ora ngidini kapal apa wae sing ngliwati jalur skuadron lan nyedhaki ing jarak kurang saka 4 kabel ";
                        - "mungkasi kapal nyedhak karo dijupuk ing irung, nuduhake marang dalan metu saka wilayah sing diwatesi utawa ngenteni nganti skuadron liwat ";
                        - "ing cilik saka non-selaras karo syarat prau, nggunakake kabeh jinis senjata ing";
                        - "kapal sing ora ngganggu skuadron kudu dipadhangi lampu sorot"

                        Ing kene ana pitakonan - sapa Rozhdestvensky kanggo menehi pesenan kasebut, lan malah ana ing perairan internasional.

                        Lan penting yen kapal-kapal detasemen Fölkersam madhangi para nelayan kanthi lampu sorot, nanging ora mbukak geni.
                      2. Maxim G
                        Maxim G 21 Agustus 2021 18:14
                        0
                        Kutipan saka: Saxahorse
                        Sawise kabeh, Nebogatov ora nindakake apa-apa sing apik banget!

                        Dheweke nggawe sawetara kesalahan elek ing uripe:
                        1. Kepiye Danilevsky ora nolak komando detasemen lapis baja 3rd.
                        Rozhdestvensky punika miskin-bearer, iki dadi cetha kanggo everyone sawise kedadean Gull. Sampeyan kudu tetep adoh saka wong-wong kuwi.

                        2. Panjenenganipun strove kanggo nyekel munggah karo Rozhdestvensky lan nyawiji karo wong, nggawe kabeh efforts kanggo iki, tanpa partisipasi saka iku.
                        Sampeyan kudu teka ing Timur Jauh, ngenteni sasi panas (mung 2 minggu) lan nembus Selat La Perouse ing sangisore kabut (kabut luwih saka 60 dina sajrone sasi panas).

                        3. Jujur nindakake pesenan Rozhdestvensky (nalika ngerti yen dheweke isih urip lan bisa, ing prinsip, bali menyang komando) menyang Vladivostok. Awake dhewe kudu ngidul.
                        Ing kene dheweke dikecewakake kanthi rajin lan wani, lan kendala kanthi cara komando sing digawe Rozhdestvensky ing skuadrone, senadyan kasunyatane yen Nebogatov ora dadi wakile, kaya kapal penggedhe liyane (mung komandan regu, lan malah banjur ora tansah, asring mung ora ana siji, liwat kang sirah iki dhawuh dening Rozhdestvensky).

                        4. Dheweke ora nggunakake Emerald kanggo pindhah menyang Vladivostok (minangka Naval Charter diijini), mulane dheweke bakal nulis kanthi moyoki babagan Enquist sing mlayu menyang Manila, Ferzen sing mlayu luwih adoh tinimbang Vladivostok lan nggawa badai salju babagan batu bara, lan Chagin sing lunga menyang Vladivostok.
                        Dheweke lunga menyang pungkasan sawise pesenan, lan siji-sijine cruiser sing isih ana karo dheweke digunakake kanggo pengintaian lan nyoba kanggo ngumpulake skuadron (yen cruiser weruh nalika pengintaian yen dheweke bakal teka), lan ora ngungsi menyang Vladivostok.
                      3. Kuda Saksa
                        Kuda Saksa 21 Agustus 2021 20:25
                        +1
                        Sayange, aku ora bisa nuduhake simpati sampeyan marang Nebogatov. Mesthi, iku mokal kanggo mbandhingaké karo Rozhdestvensky, ZPR mung "ngisor", sampeyan malah ora bisa teka munggah karo Samsaya Awon.
                        Kutipan: Maxim G
                        Rozhdestvensky punika miskin-bearer, iki dadi cetha kanggo everyone sawise kedadean Gull.

                        Katrangan sing apik babagan tiran pengadilan iki. Malah wong-wong sing ngurmati pangarep-arep kanggo mukjizat karo janjian sawise kekacoan ing Dogger Bank temen maujud sing, sayangé, ternyata kaya biasane ..

                        Nanging, Nebogatov (kaya Vitgeft, umpamane) mung mateni kanthi pasif. Lan sawise kabeh, umure meh padha karo Makarov, nanging ora bisa mbandhingake aktivitase! Makarov - wong urip langgeng, gerakane kabeh wektu, njaluk soko, entuk soko. Ya, kadhangkala dheweke nggawe kesalahan, nanging dheweke dhewe ngerti carane level kesalahane kanthi aktifitas sing terus-terusan. Nebogatov punika ngelawan pas, bayangan khas saka komandan armada Republik Ingushetia. Dheweke lungguh, lempitan lengen, lan ngenteni kabeh bisa metu dhewe piye wae .. Alas .. Wong-wong kaya Togo bakal cepet ngurus sing kabeh wis kawangun minangka iku luwih apik kanggo wong-wong mau, lan ora kanggo armada Republik Ingushetia..
                      4. Maxim G
                        Maxim G 23 Agustus 2021 13:16
                        +1
                        Kutipan saka: Saxahorse
                        Sayange, aku ora bisa nuduhake simpati sampeyan marang Nebogatov.

                        Dheweke ora adhedhasar teori sing padha karo teori Admiral Rozhdestvensky, difitnah nganti pirang-pirang abad, nanging ing kasunyatan nyata lan sudut pandang tartamtu (nalika tumindak admiral dianggep tanpa gangguan saka kahanan sing ditindakake).

                        Aku menehi saran supaya sampeyan maca artikel Nebogatov "Tawanan ing Tsushima" dadi jelas saka cara dheweke mikir.

          2. Maxim G
            Maxim G 19 Agustus 2021 17:44
            +2
            Quote: Andrey saka Chelyabinsk
            Borodino padha harder, padha kudu kekacoan karo wong-wong mau luwih saka conto. Ing wektu sing padha, Felkerzam lan Rozhdestvensky teka ing Madagaskar meh bebarengan

            Ora 12 dina sadurunge?
            1. Andrey saka Chelyabinsk
              20 Agustus 2021 08:08
              0
              Kutipan: Maxim G
              Ora 12 dina sadurunge?

              Ora. Felkerzam teka tanggal 15 Desember ing Nossi-be. Rozhdestvensky ing esuk 16 Desember ana ing pesisir Madagaskar. Pitakonan liyane yaiku dheweke pindhah menyang Nossi-be mengko, saengga dheweke ketemu mung tanggal 27 Desember.
          3. rytik32
            rytik32 19 Agustus 2021 21:04
            +3
            Quote: Andrey saka Chelyabinsk
            Borodino padha harder, sampeyan kudu kekacoan karo wong-wong mau luwih saka conto

            2TOE duwe transportasi - bagean saka kargo bisa diisi maneh sadurunge, sadurunge ngliwati Suez.
            Iki maksimal 10 dina mlaku. Mangkene keuntungan sing bisa digayuh kanthi ngetutake kabeh skuadron liwat Suez

            Iku luwih bener kanggo fokus ing wektu kampanye Nebogatov.
            1. Andrey saka Chelyabinsk
              20 Agustus 2021 08:26
              0
              Kutipan saka rytik32
              2TOE duwe transportasi - bagean saka kargo bisa diisi maneh sadurunge, sadurunge ngliwati Suez.

              Kabeh diijini. Apa perlu iku pitakonan liyane. Utamane ing kahanan sing lagi mlaku-mlaku nganggo bedhil, wedi karo Inggris.
              Kutipan saka rytik32
              Iku luwih bener kanggo fokus ing wektu kampanye Nebogatov.

              Ora bener. Contone, kasunyatan sing Felkersam njupuk wektu saka 15 Desember kanggo 06 Januari 1905 kanggo sijine kapal ing urutan sawise transisi ora bakal dibayangke ing comparison kuwi.
          4. Kuda Saksa
            Kuda Saksa 19 Agustus 2021 22:05
            +2
            Quote: Andrey saka Chelyabinsk
            Borodino padha harder, padha kudu kekacoan karo wong-wong mau luwih saka conto.

            Apa sampeyan fantasi maneh? Draf Tsesarevich - 8.87m yaiku 29'1", draf Borodino nalika metu saka Reval yaiku 29'5", mung 4 inci luwih jero. Lan sampeyan ngerti kanthi becik yen siji sikil (12 ") saka rancangan Borodino yaiku 640 ton batu bara. Kabeh kapal perang liyane luwih cilik tinimbang Tsesarevich. Sampeyan uga ngerti banget.

            Nalika padha ngomong ing Odessa - "tuku dhewe pitik jago lan ngapusi wong!" (karo) ngguyu
            Iki minangka terjemahan politik sing bener saka Odessa.
            1. Andrey saka Chelyabinsk
              20 Agustus 2021 08:49
              0
              Kutipan saka: Saxahorse
              Apa sampeyan fantasi maneh? Draf Tsesarevich - 8.87m yaiku 29'1", draf Borodino nalika metu saka Reval yaiku 29'5", mung 4 inci luwih jero.

              Saxahors, aja ngomong omong kosong, lara. Sampeyan njupuk konsep maksimum Tsesarevich lan mbandhingaké karo konsep rata-rata Borodino. wassat
              Draf rata-rata Tsesarevich yaiku (8,87 + 8,38) / 2 = 8,62, ing Borodino - paling sethithik sak sikil.
              1. Kuda Saksa
                Kuda Saksa 20 Agustus 2021 21:58
                +1
                Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                Draf rata-rata Tsesarevich yaiku (8,87 + 8,38) / 2 = 8,62, ing Borodino - paling sethithik sak sikil.

                Pinten kaki Borodinets bobot Sampeyan wis ngeling-eling sing luwih dhuwur. Khusus, Aku ora bakal ngomong langsung kanggo Borodino, nanging minangka akeh minangka 1770 ton saka batu bara diiseni menyang Orel nalika ninggalake Revel. Ora ngetung banyu 450 ton. Aku meneng bab cadangan liyane .. Iki 3.5 kaki konsep dibusak tanpa tension. Lan ing wektu sing padha, aku ngelingake sampeyan yen wiwit taun 1894 ambane Terusan Suez ana 8.5 meter, lan ing taun 1905 dadi jero nganti 9 meter.

                Apa ora lucu yen sampeyan sok-sok dadi "pirang"? ngguyu
                1. Andrey saka Chelyabinsk
                  21 Agustus 2021 12:20
                  +1
                  Kutipan saka: Saxahorse
                  Apa ora lucu yen sampeyan sok-sok dadi "pirang"?

                  Saxachors, sampeyan, kaya biasane, wis lali carane obrolan diwiwiti. Aku nulis
                  Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                  Borodino padha harder, padha kudu kekacoan karo wong-wong mau luwih saka conto.

                  Kaya sing wis dingerteni, dheweke kudu ngatasi 640 ton saka macem-macem kargo. Sanadyan aku ora yakin manawa tokoh sampeyan bener, nanging ora ana penyimpangan, yen ana.
                  Dadi sapa sing nyamar dadi pirang? :)
                  1. Kuda Saksa
                    Kuda Saksa 21 Agustus 2021 20:28
                    +3
                    Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                    Kaya sing wis dingerteni, dheweke kudu ngatasi 640 ton saka macem-macem kargo.

                    Wong normal ora "kekacoan" ing wayahe pungkasan, nanging ngrancang karyane. Nanging, Rozhdestvensky, mesthi, ora kalebu ing normal. ngguyu
                    1. rytik32
                      rytik32 21 Agustus 2021 22:31
                      +4
                      Arsip kasebut ngemot usulan Kostenko babagan carane mbongkar "Eagle" kanthi 1150 ton sadurunge perang karo Jepang. Kajaba iku, rencana sing spesifik banget karo transfer kargo, tanpa kapal kasebut ora ilang pertempuran lan kinerja nyopir. Dadi aku ndhukung sampeyan 100%. Yen dikarepake, 2TOE bisa gampang ngliwati Suez.
                      1. Kuda Saksa
                        Kuda Saksa 22 Agustus 2021 18:39
                        +2
                        Kanthi cara sing apik, sampeyan ora perlu menehi apa-apa. Kanggo nggawa kapal menyang pamindahan normal kudu item pisanan ing urutan kanggo nyiapake kanggo perang. Nanging iki babagan komandan normal. ZPR, sayangé lan ah, ora bisa nandhang ketegangan cerebral.
                    2. Maxim G
                      Maxim G 27 Agustus 2021 08:14
                      +1
                      Perencanaan ing RIF umume ala, kaya akal sehat.
                      Yen ora, kahanan ora bakal kelakon:
                      1. Sing kapal sing dumunung ing Timur Jauh ora ditarik bebarengan dadi siji ajiné ("Varyag" ora ngelingi Port Arthur), detasemen homogen ora kawangun saka wong-wong mau ("Varyag", "Askold", "Bogatyr" ing siji detasemen, "Bayan" , "Rusia", "Gromoboy" ing kapal lapis baja liyane ing Port Arthur).

                      2. Kapal lawas bali menyang Baltik kanggo modernisasi (skuadron Admiral Stackelberg).

                      3. Anyar (utawa relatif anyar) ora kanthi cepet disebarake menyang Timur Jauh ("Oslyabya", "Aurora", "Almaz"), kanthi kapisah saka kapal liyane sing nyuda dalan detasemen kapal (detasemen Admiral Virenius), lan uga ora dikirim kanthi kapisah "Alexander 3", "Svetlana".

                      4. 2 kapal penjelajah waja Italia (sing dadi Nissin lan Kasuga Jepang) ora dituku.

                      Kajaba iku, aku ngerti, ZPR dhewe kudu disalahake kanggo rong kesalahan pungkasan.

                      Lan yen pancene perlu kanggo bali kapal lawas menyang Baltik, tinimbang wong-wong mau bisa ngirim telung kapal perang cilik - padha bakal migunani banget ing Port Arthur.
      2. Kuda Saksa
        Kuda Saksa 19 Agustus 2021 21:56
        +1
        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
        Apa sampeyan ora ngerti yen Institusi Tinggi tundha pembebasane sajrone setengah wulan? :)

        Ya, dheweke nyekel ing mburi buritan kanthi tangan loro lan dicekel wiwit tanggal 1 Juli nganti akhir September. ngguyu

        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
        Sampeyan bakal menarik kanggo ndeleng suwene sampeyan bakal nyeret EDB jinis Borodino liwat Terusan Suez.

        Unloading njupuk Tsesarevich dina. Nanging wong normal nindakake sadurunge.

        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
        Lan dheweke ora bisa menehi. Ora ing kuwasane.

        Apa sampeyan, kaya biasane, "lali" ing wektu sing tepat yen Rozhdestvensky nahan jabatane lan kepala Staf Utama uga? Ing ndhuwur dheweke mung menteri angkatan laut Avelan lan kaisar ..

        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
        Sampeyan nuduh Rozhdestvensky ngapusi langsung, nanging sakperangan alesan sampeyan nganggep Avelan lan pejabat tanggung jawab liyane, sing pancene bisa tiba amarga ora ngirim amunisi, dadi wong sing jujur ​​:)

        pejabat Crystal-jujur ​​ditemokaké mung ing dongeng, nanging kahanan nalika saben wong watara lying, lan siji Rozhdestvensky kabeh ing putih, katon cantik lucu. Ing kasus nalika Bunch saka pejabat ing paseksen ora bingung ngandika sing siji lying kene, ZPR kinasih.

        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
        Shooting ditindakake tanggal 13, 18, 19 lan 25 Januari

        Sampeyan ora kudu njupuk conto ala saka Rozhdestvensky ngapusi.

        Ana rong tembakan. Katelu diselani sawise tantrum liyane saka Rozhdestvensky. Ora ana sing kaping papat. Admiral Rozhestvensky ora nganggep perlu kanggo ngrampungake kursus latihan tempur. Mula banjur dibuwang.

        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
        Ngalahake Jepang ing wiwitan perang Tsushima, dheweke uga teka. Wong mimpi! :)

        Nuthuk wong Jepang kayane wis teka karo sampeyan. Miturut kabeh indikasi, siji-sijine kapal sing entuk pirang-pirang hit ing Mikasa yaiku Suvorov piyambak. Banjur, ora ngomong yen ana akeh hits. Pira hits sing bisa dianggep minangka norma kanggo 30 kbl bubar disaranake kanggo sampeyan ing komentar. Lan alasan iki yaiku kemampuan kanggo ngukur jarak kanthi bener. Petugas skuadron wis bola-bali nyathet yen dheweke ngerti carane nggunakake rangefinder mung ing Suvorov lan Oslyab. Mulane, sawise 15 menit, nalika loro prau perang iki bener rusak, ngengingi Jepang sacoro prakteke mandheg. Kabeh kapal liyane saka detasemen pisanan lan kaloro kenek cahya putih kaya sen cantik. Kang, maneh, ora ngageti diwenehi ndhuwur disregard kanggo sikap Admiral Rozhdestvensky kanggo pertempuran latihan.
        1. Andrey saka Chelyabinsk
          20 Agustus 2021 08:53
          0
          Kutipan saka: Saxahorse
          Ya, dheweke nyekel ing mburi buritan kanthi tangan loro lan dicekel wiwit tanggal 1 Juli nganti akhir September.

          Apa sampeyan nyoba maca crita resmi? :)
          Kutipan saka: Saxahorse

          Ana rong tembakan. Katelu diselani sawise tantrum liyane saka Rozhdestvensky. Ora ana sing kaping papat.

          Ing sawetara kasunyatan alternatif, mbok menawa. Ing kita, kabeh shooting aku kasebut ing ndhuwur dumadi
          Kutipan saka: Saxahorse
          Nuthuk wong Jepang kayane wis teka karo sampeyan.

          Ya. Lan aku nglebokake laporan saka komandhan Jepang
          Kutipan saka: Saxahorse
          Miturut kabeh indikasi, siji-sijine kapal sing entuk pirang-pirang hit ing Mikasa yaiku Suvorov piyambak

          "Kabeh pratandha" - tesis unsubstantiated Alexei (dheweke mutusaké, amarga salah pracaya iku luwih apik kanggo nangani rangefinder ing Suvorov). Mung ing 20 menit pisanan perang, 6 kapal Jepang, kalebu Mikasa, nampa hit.
          1. rytik32
            rytik32 20 Agustus 2021 09:10
            +3
            Quote: Andrey saka Chelyabinsk
            "Kabeh pratandha" yaiku tesis Alexei sing ora didhukung (dheweke mutusake, amarga dheweke salah percaya yen luwih apik kanggo nangani rangefinder ing Suvorov)

            Carane ora didhukung?
            Aku nganalisa arah tekane cangkang, akurasie, nerangake kenapa hits mandheg.
            Sampeyan iki ing skripsi sing 3rd detasemen ora kenek, iki ora dianggep ing kabeh.
            1. Andrey saka Chelyabinsk
              21 Agustus 2021 12:21
              0
              Kutipan saka rytik32
              Carane ora didhukung?

              Ya kaya ngene iki.
              Kutipan saka rytik32
              Aku nganalisa arah tekane cangkang, akurasie, nerangake kenapa hits mandheg.

              "Analisis" kualitas banget, tanpa ngerti posisi pas kapal ing papan. Aku malah wedi mikir carane sampeyan mbedakake hits ing Mikasa saka Suvorov lan Alexander, contone.
              1. rytik32
                rytik32 21 Agustus 2021 22:20
                0
                Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                "Analisis" kualitas banget, tanpa ngerti posisi pas kapal ing papan.

                Yagene kowe mutusake mangkono?
                Aku mung duwe gagasan babagan posisi relatif kapal, paling ora ing tahap 1 perang.
          2. Kuda Saksa
            Kuda Saksa 20 Agustus 2021 22:02
            0
            Quote: Andrey saka Chelyabinsk
            Apa sampeyan nyoba maca crita resmi? :)

            Crita resmi saka fantasi sampeyan wis suwe dicekel sirah nganggo tangan loro.

            Quote: Andrey saka Chelyabinsk
            Ing sawetara kasunyatan alternatif, mbok menawa. Ing kita, kabeh shooting aku kasebut ing ndhuwur dumadi

            Miturut kasunyatan "kita", sampeyan koyone ngerti situs favorit "sajarah alternatif" saka ngendi sampeyan teka kanggo topvar sawetara taun kepungkur. Sampeyan ndhelikake ala, Pak Popadanets! wassat
            1. Andrey saka Chelyabinsk
              21 Agustus 2021 12:31
              0
              Kutipan saka: Saxahorse
              Crita resmi saka fantasi sampeyan wis suwe dicekel sirah nganggo tangan loro.

              Kita maca sapisan

              Kita maca loro

              Dadi ora perlu fantasi alternatif
              Kutipan saka: Saxahorse
              Miturut kasunyatan "kita", sampeyan tegese situs favorit "sajarah alternatif"

              Saka apa sampeyan isih lara ora ilang? :))))
              1. Kuda Saksa
                Kuda Saksa 21 Agustus 2021 20:02
                +2
                Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                Kita maca sapisan

                Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                Kita maca loro

                Sing. Sampeyan malah ora ngerti apa persis Rozhdestvensky mekso ing rute 150 dina dawa tinimbang 60, lan uga Hung munggah skuadron kanggo sasi lan setengah kanggo kemungkinan apik kanggo tuku cruisers sing isih kudu didandani. lan diisi maneh karo tim lan persediaan kanggo nem sasi utawa setahun.

                Kaping pirang-pirang aku wis ngandhani yen Rozhdestvensky pancen bodho?

                Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                Saka apa sampeyan isih lara ora ilang? :))))

                Kok ngono? Ora ana gunane kanggo padudon babagan dongeng sing kondhang, amarga ing kana aku ora tau dilarang :))
        2. pelaut senior
          pelaut senior 21 Agustus 2021 07:20
          +2
          Aku mung kepingin weruh carane sampeyan duwe ing sirah:
          Kutipan saka: Saxahorse
          Ndhuwur dheweke mung Menteri Kelautan Avelan

          Apa jumbuh karo sing diomongake sadurunge?
          Ing paseksi Komisi Inquiry, Menteri Kelautan Avelan lan pejabat liyane saka Departemen Maritim kanthi sumpah menehi kesaksian yen Rozhestvensky ora menehi pesenan kanggo ngirim cangkang saka Irtysh.

          Kepiye ZPR bisa menehi prentah marang senior ing pangkat lan jabatan?
          1. Kuda Saksa
            Kuda Saksa 21 Agustus 2021 20:03
            +1
            Quote: pelaut senior
            Kepiye ZPR bisa menehi prentah marang senior ing pangkat lan jabatan?

            Lan apa hubungane? Rozhdestvensky tanggung jawab kanggo ngirim skuadron, lan ora perlu kanggo njaluk ijin Avelan bab saben bab sethitik.
    3. Maxim G
      Maxim G 19 Agustus 2021 10:26
      +2
      Kutipan saka: Saxahorse
      Willy-nilly, versi lair sing admiral cukup sengaja telat gerakan saka skuadron lan uga cukup sengaja nolak kanggo replenish detasemen 3 malah sadurunge ninggalake Baltik. Dheweke mung butuh alesan kanggo ngumumake impossibility maju lan nawakake bali menyang Baltik.

      Halo, kepiye penolakan kanggo ngisi maneh detasemen kaping 3 ing Baltik dadi alasan kanggo "ngumumke mokal kanggo gerakan luwih maju lan menehi bali menyang Baltik"?
      1. Kuda Saksa
        Kuda Saksa 19 Agustus 2021 22:12
        +1
        Kutipan: Maxim G
        kepiye penolakan kanggo ngisi maneh detasemen kaping 3 ing Baltik bisa dadi alesan kanggo "nyatakake mokal kanggo gerakan luwih maju.

        Amarga kekurangan energi, mesthi. TOE kaping 2, ing tampilan Rozhdestvensky, mung minangka detasemen tambahan saka skuadron Pasifik. Sawise ngenteni mati 1st TOE, dheweke ngarep-arep ngumumake yen ora ana sing nulungi lan pasukane mung sithik. Nanging, yen dheweke duwe armadillo luwih akeh tinimbang Jepang, capitulating tanpa perang dadi masalah. Mulane dheweke nyurung awake nganti pungkasan saka detasemen Nebogatov. Nanging dheweke, infèksi kuwi, isih kejiret munggah karo wong. ngguyu
  13. Kanca
    Kanca 19 Agustus 2021 04:22
    +3
    wiwit Pasifik kaping 2 ora duwe daya sing cukup kanggo iki, mula kudu dikuatake karo kapal skuadron Pasifik kaping 3. Persis sing Z. P. Rozhestvensky categorically nolak sak preparation saka Pasifik 2.

    A fragmen saka artikel misuwur saka "Wektu Anyar" (kasebut ing novel "Tsushima"), penulis kang ngandika bab pasukan apa iku perlu kanggo ngiyataken skuadron Rozhdestvensky supaya bisa ngalahake Togo.

    Opuss kuwi bungah lan aroused mratelakake panemume umum, kang njupuk kabeh sing nyatakake ing Nilai nominal.
  14. PPD
    PPD 19 Agustus 2021 11:08
    +2
    Rozhdestvensky nduweni sudut pandang aneh babagan terobosan tanpa skuadron 3rd. Sawise sinau babagan gerakan kasebut, Jepang bakal nyepetake wektu ndandani, nyenyet. Aku ora nindakake perkara cilik.
    Lan dheweke uga nemokake carane nindakake latihan tempur. Ora kaya Rozhdestvensky, umpamane, aku percaya yen latihan tempur kudu terus ditindakake. Ora miturut kasus per kasus. Nanging ing perang, padha ora nyoba kanggo nepaki pesenan, kajaba kanggo mesthi. Aku maca majalah Anadyryan - kabeh wong weruh pesenan kanggo nransfer menyang Nebogatov, kajaba Nebogatov.
    Dadi bisa uga ora kualitas kapal. nglirik
    Jepang mesthi duwe kapal sing rada durung rampung, kita mung duwe luwih sithik. Ora perlu nyemprotake.
    Ana sudut pandang yen pamindhahan 9-nodal amarga tembakan kasebut ditindakake kanthi gerakan kasebut. Crita karo Irtysh, mungkin mung upaya kanggo mbalekake skuadron maneh?
    Lan hits ana 10 inci.
    Lan diwenehi kemungkinan sing ora akurat, lsp.
    1. rytik32
      rytik32 19 Agustus 2021 14:52
      +3
      Pukulan kaping pindho ing buritan "Asama" sekitar jam 15:00 (jap) - 10 dm, miturut ukuran bolongan.
      1. PPD
        PPD 19 Agustus 2021 15:24
        +2
        Kanggo Sikishima ing mast.
        1. Andrey saka Chelyabinsk
          20 Agustus 2021 09:05
          +2
          Kutipan saka P.P.D.
          Kanggo Sikishima ing mast.

          Aku sebutno 2 fakta
          1) Sebagéyan tetep ing wektu ora ana 254 mm hits. Nanging ya, durung ana wektu sing ditemtokake, bisa uga ana 254 mm.
          2) A nyuda cetha ing jumlah hit ing Jepang sawise incapacitation saka Borodino-jinis EDB.
          1. PPD
            PPD 20 Agustus 2021 11:14
            +1
            Aku ora kejawab sorotan. aran
            Sejatine, aku ora nate nggatekake wektu.
            Nanging sing ora mbatalake kasunyatan - ana hits.
            Tegese saka skuadron 3 iku ora perlu, kanggo sijine iku entheng, iku bisa debatable. Ing kene, pitakon marang komandhane.
            Pikiran teka kene, Aku wonder carane wong-wong mau karo saben liyane. Diterima, disengiti, diremehake? Dheweke ora ketemu ing Tsushima, ta?
            Aneh padha vsyo-taki, loro lan.
            1. Andrey saka Chelyabinsk
              21 Agustus 2021 12:32
              0
              Kutipan saka P.P.D.
              Nanging sing ora mbatalake kasunyatan - ana hits.

              Wonten pinten?:)))
      2. Andrey saka Chelyabinsk
        20 Agustus 2021 08:54
        +1
        Kutipan saka rytik32
        Pukulan kaping pindho ing buritan "Asama" sekitar jam 15:00 (jap) - 10 dm, miturut ukuran bolongan.

        Utawa 12 inci. Ora diinstal. Lan ngukur ukuran bolongan malah ora lucu, diwenehi daya weakened saka 305-mm kita.
        1. rytik32
          rytik32 20 Agustus 2021 09:12
          +3
          Quote: Andrey saka Chelyabinsk
          Utawa 12 inci. Ora diinstal

          Ya, cangkang 12 inci nggawe bolongan 11 inci ngguyu lan suwek ing njero wassat
          1. Andrey saka Chelyabinsk
            21 Agustus 2021 12:37
            +1
            Kutipan saka rytik32
            Ya, cangkang 12 inci nggawe bolongan 11 inci

            Tenan? :))) Naval Manual nyerat
            Conto kapindho yaiku kenek sepasang cangkang kaliber gedhe ing Asama ing Tsushima. Cangkang kasebut kena ing sisih tengen ing buritan, ing pigura kaping 201, ing ngisor dek tengah. Ukuran bolongan ing kulit yaiku 1'2"x1' lan 1'2"x11".

            Sikil kanthi sikil lan rong inci, sikil lan rong inci kanthi 11 inci.
            1. rytik32
              rytik32 21 Agustus 2021 22:22
              0
              Lan carane projectile 12-inch bisa mabur menyang bolongan 1'2"x11"?
              Aku nulis persis babagan iki.
              1. Andrey saka Chelyabinsk
                23 Agustus 2021 10:50
                0
                Kutipan saka rytik32
                Lan carane projectile 12-inch bisa mabur menyang bolongan 1'2"x11"?

                Inggih, Inggris piye wae ngalahake waja, nggawe bolongan ing kurang saka 12 inci.

                Aku setuju yen ora ana waja, nanging ...
                Kutipan saka rytik32
                Aku nulis persis babagan iki.

                Aku kudu ngakeni bilih ing kawitan aku ora ngerti iki, awit aku ora katon ing inlets ing wektu, lan aku panginten iku bab Assessment karusakan.
                1. rytik32
                  rytik32 23 Agustus 2021 12:59
                  0
                  Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                  kurang saka 12 inci

                  Ya, 11,95 ". Iki bisa disebabake "grinding" projectile nalika ngliwati waja.

                  Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                  Aku kudu ngakeni bilih ing kawitan aku ora ngerti iki, awit aku ora katon ing inlets ing wektu, lan aku panginten iku bab Assessment karusakan.

                  Sampeyan uga kudu katon ing arah rawuh. Ing kasus kasebut, kira-kira 1 rhumb saka balok.
                  Skema manuver Asama kasedhiya.
                  1. Andrey saka Chelyabinsk
                    25 Agustus 2021 18:47
                    +1
                    Kutipan saka rytik32
                    Ya, 11,95 ". Iki bisa disebabake "grinding" projectile nalika ngliwati waja.

                    Jepang nuduhake kabeh ing inci, nganti satus lan malah sepuluh - padha ora tiba. Nanging aku setuju karo sampeyan sing bisa uga wis projectile 254-mm.
  15. jenius
    jenius 19 Agustus 2021 22:40
    0
    Andrei saka Chelyabinsk ora ngerti lan ora pengin nganggep kasunyatan kasebut - kahanan sing paling penting yaiku yen Jepang, sawise perang ing Segara Kuning lan sawise nyekel Port Arthur, bisa dipercaya sinau manawa akeh cangkang. ora njeblug. lan pramila parentah Jêpan wau pranyata sampun ngantos damêl damêl malih sêkringipun saking atusan èwu cangkang armadanipun. Mulane, ing Tsushima, padha bener murub meriam temen beda saka ing perang ing Segara Kuning lan marang Vladivostok detasemen cruisers. Mulane, yen perang Tsushima wis kelakon 4 sasi sadurungé, Rusia bakal duwe kesempatan kanggo break liwat menyang Vladivostok.
    1. Kayak
      Kayak 19 Agustus 2021 23:25
      0
      Aku uga mikir kaya ngono .... Nanging aku ora nulis babagan iki langsung, ora ana buktine. Menarik, apa sampeyan duwe?
      1. jenius
        jenius 20 Agustus 2021 08:40
        0
        ora ana bukti. Menarik, apa sampeyan duwe?

        Sing persis apa Aku ora duwe bukti langsung! Nanging ana akeh bukti kahanan sing Jepang rampung redid sekring kanggo atusan ewu cangkang. Nanging sawise kabeh, acara nggawe jaman iki didokumentasikake ing sumber Jepang, kaya sing sampeyan ngerti - ora ana tembung siji! Lan iki persis sing diputer Andrei saka Chelyabinsk - yen ora bukti dokumenter - acara iki ora kelakon. Sampeyan kudu ngerti aturan kabeh sejarawan ortodoks: yen ora ana kenangan dokumenter babagan acara apa wae, mula acara iki ora kedadeyan.
        Ing sisih liya, sampeyan kudu ngelingi manawa nalika Perang Donya II, kabeh artikel babagan fisi uranium dumadakan ilang saka jurnal ilmiah Anglo-Amerika lan ilmuwan Soviet nyimpulake yen Kabeh iku rahasia. Kene aku nganakke sing kabeh informasi babagan owah-owahan cangkang Jepang diklasifikasikake kanthi brutal!
        1. rytik32
          rytik32 20 Agustus 2021 17:48
          +2
          Kutipan saka: genius
          Dadi aku nyimpulake yen kabeh informasi babagan owah-owahan cangkang Jepang diklasifikasikake kanthi brutal!

          Kabeh dumunung ing jackar.
          Lan malah ana artikel sing diterjemahake saka basa Jepang babagan topik iki. Lan aku dikirim ing wektu sing tepat.
          Nanging sampeyan males sinau, ta?
      2. Andrey saka Chelyabinsk
        20 Agustus 2021 08:57
        +2
        Kutipan saka Kayuk
        Menarik, apa sampeyan duwe?

        Mesthi ora :)))) Katrangan babagan hits lan karusakan saka kapal Rusia ing Shantung, uga, sing ora nuduhake anané kesenjangan. Bab liyane yaiku yen ing Tsushima Jepang nembakake cangkang sing akeh banget bledosan, dheweke duwe bahan peledak luwih akeh.
        1. jenius
          jenius 20 Agustus 2021 15:53
          -1
          Sawise Andrei, aku saiki melu sinau sajarah. Aku mung ngelingi yen sampeyan ora peduli babagan sinau babagan cangkang. Kita duwe skirmish karo sampeyan kira-kira rong taun kepungkur, nalika sampeyan nyalin saka penulis liyane gambaran saka penetrating waja Jepang lan saben siji saka gambaran iki dadi palsu. Sampeyan nyebutake manawa penulis liyane iki salah. Nanging ora mung sing penulis - nanging uga Jepang lan Packingham erroneously ngubungake hits saka cangkang Rusia kaya padha njeblug. Lan ing basis iki, aku percaya yen kanthi cara sing padha, deskripsi cangkang Jepang sing nyerang kapal Rusia bisa uga salah utawa salah. Menapa malih, aku pribadi mriksa hit ing salah sawijining kapal Rusia lan dipercaya nggawe gambar PARADOXAL babagan aksi cangkang Jepang, sing ora ana sejarawan lan penyayang sejarah angkatan laut.
          Pramila kangge mriksani pratelan panjenengan - supados kula piyambak boten nyumerepi sejarah - mugi-mugi panjenengan kersaa - sapunika kula aturaken katrangan bab bledosan cangkang Jepang ing Shantung ingkang linuwih ing pamanggih panjenengan.
          1. Andrey saka Chelyabinsk
            21 Agustus 2021 12:39
            +2
            Kutipan saka: genius
            Sawise Andrey, aku saiki nindakake pasinaon sajarah iki

            Sampeyan ora duwe wektu :)
            Kutipan saka: genius
            Kita duwe skirmish karo sampeyan kira-kira rong taun kepungkur, nalika sampeyan nyalin saka penulis liyane gambaran saka penetrating waja Jepang lan saben siji saka gambaran iki dadi palsu.

            Apa iki?
            Kutipan saka: genius
            Menapa malih, aku pribadi mriksa hits ing salah siji saka kapal Russian

            Secara pribadi? :))) Nuwun sewu, nanging yen sampeyan mriksa EBR jaman RYA, iki kanggo dokter sing nekani.
            1. jenius
              jenius 21 Agustus 2021 13:24
              0
              Secara pribadi? :))) Nuwun sewu, nanging yen sampeyan mriksa EBR jaman RYA, iki kanggo dokter sing nekani.

              Sampeyan ndeleng Andrew. ing donya ngelmu, kadhangkala ora perlu kanggo ndeleng sawetara obyek karo mripat dhewe - iku cukup kanggo maca gambaran saka wong liya. dadi siji ilmuwan kira-kira satus taun kepungkur ing Arktik nemokake pulo mung ing basis saka gambaran saka gerakan es watara. Lan aku bisa menehi puluhan conto nalika para ilmuwan nggawe panemuan kanthi alasan ora langsung.
              Lan ing kasus iki, ana katrangan rinci babagan saben cangkang Jepang tanpa istiméwa ing kapal Rusia tartamtu - dadi aku ora perlu ndeleng kanthi mripatku - mung maca katrangan kasebut. Lan kita bisa nyimpulake babagan prilaku paradoks cangkang Jepang sadurunge nabrak kapal.
              1. Andrey saka Chelyabinsk
                21 Agustus 2021 13:45
                0
                Kutipan saka: genius
                Lan ing kasus iki, ana katrangan rinci saben hit kabeh cangkang Jepang tanpa pangecualian ing kapal Rusia tartamtu

                Iku medeni malah mbayangno apa tegese "deskripsi rinci"
                Kutipan saka: genius
                Lan kita bisa nyimpulake babagan prilaku paradoks cangkang Jepang sadurunge nabrak kapal.

                Ketoke, deskripsi apa, kesimpulan kasebut.
        2. jenius
          jenius 21 Agustus 2021 13:46
          0
          Katrangan babagan hits lan karusakan ing kapal Rusia ing Shantung, uga, ora nuduhake anané kesenjangan.

          Aku kesed lan ora duwe wektu kanggo neliti hit saka ALL cangkang Jepang ing perang ing Segara Kuning. Mulane, aku bakal njupuk mung sawetara sing diterangake wong nalika sampeyan mencet Peresvet. Kanggo getun, sampeyan diterangake hits ing kapal iki mung dening cangkang sing nggawe bolongan lan karusakan utamané cedhak waterline - langsung worsening unsinkability, nanging tekan ing menara kaliber utama ing kasus iki sampeyan ora neliti (kang adil).
          Nanging iki hit saka projectile 305 mm ing topmast topmast - ana bledosan? Senajan wis ditulis yen rangefinder wis rusak. Nanging sawise kabeh, iku ora perlu kanggo break iki piranti optik pas karo gelombang kejut utawa pecahan saka bledosan projectile - iku cukup kanggo geger otak kuat kedaden saka projectile hit kaya kothong baja unexploded. Lan kanthi cara, ing platform rangefinder, limang meter ing ngisor iki, ana platform mars kanthi meriam 4 75 mm lan saben duwe 4 abdi = paling ora 16 wong ing Mars - iki tegese yen proyektil 305 mm njeblug langsung. ing sadhuwure wong-wong mau, banjur bakal kebak mati lan tatu.
          Lan amarga ora ana sing disebutake mati utawa tatu ing Mars utawa ing platform rangefinder, bisa dianggep yen cangkang 305 mm Jepang ora njeblug.
          1. Andrey saka Chelyabinsk
            21 Agustus 2021 14:00
            0
            Kutipan saka: genius
            Mulane, aku bakal njupuk mung sawetara sing diterangake wong nalika sampeyan mencet Peresvet. Kanggo getun, sampeyan diterangake hits ing kapal iki mung dening cangkang sing nggawe bolongan lan karusakan utamané cedhak waterline - langsung worsening unsinkability, nanging tekan ing menara kaliber utama ing kasus iki sampeyan ora neliti (kang adil).

            M-dya ... loro hits ing menara busur 254-mm, siji cangkang kenek tutup hinged saka bedhil tengen. Celah, waja ora rusak, pecahan mateni mekanisme bedhil, komandan menara lan loro gunner tiwas, liyane - tatu cahya, kejut cangkang. Hit kapindho - ing waja vertikal, pecah, karusakan kanggo mamerin, amarga kang menara tumindak ing cara winates.
            Kutipan saka: genius
            Nanging iki hit saka projectile 305 mm ing topmast topmast - ana bledosan?

            Ora duwe.
            Genius, sampeyan ing kene ngandhani dongeng babagan apa sing sampeyan lakoni
            Kutipan saka: genius
            katrangan rinci saben hit dening kabeh cangkang Jepang tanpa istiméwa

            senajan sampeyan dhewe bisa nggawe kesalahane bocah-bocah. Sampeyan ora kaya gambaran saka hits, sampeyan bingung hits dhewe. Ana TWO hits ing foremast. Salah sijine - tenan 305-mm mateni rangefinder. Mung saiki proyektil iki ora kena ing topmast, nanging ing foremast dhewe ing jejere menara conning. Ora ana sangsi manawa projectile iki mbledhos. Dheweke nyirnakake tangga loro, ngalangi dalan menyang ngarep-mars, nyatane mecah tiang, dadi mung dicekel kreteg. Lan, wiwit projectile tekan ing ngisor ngarep-mars, mesthine ora ana sing mateni pecahan ing kono.
            Lan topmast ditembak mudhun dening projectile LAIN, ora dingerteni kaliber. Dheweke nembak topmast lan 2 lampion tempur lan mabur tanpa bledosan
          2. jenius
            jenius 21 Agustus 2021 14:24
            0
            Lan ing kene ana siji kasunyatan liyane: sampeyan nganalisa kanthi rinci siji utawa loro hit saka cangkang 305 mm Jepang ing Peresvet ing Shantung ing busur saka sisih starboard. Nalika maca, aku ragu - apa rong cangkang iki njeblug utawa ora njeblug?
            Sanajan sketsa hits nuduhake rong bolongan gedhe - meh kaya gapura - nanging iki dudu fiksi? Kasunyatane yaiku nalika ana proyektil kosong, bulge gedhe isih ana ing titik impact, lan kulit dadi retak - ing ngendi akeh banyu mili. Dadi, nganti retakan (saka memori) ambane siji inci lan dawane kira-kira meter duwe area meh kaya bal bal-balan - yaiku, padha karo diameter proyektil 305 mm lan kira-kira 500 ton banyu saben jam. diwutahake menyang. Yaiku, cangkang Jepang sing ora nembus kulit lan ora njeblug - bisa nggawe lekukan gedhe lan retakan gedhe - sing gampang ngisi papan ndhuwur kanthi banyu. Nanging rong bolongan gedhe sing ukurane gapura bisa uga digambar dening saksi mata sing ora sopan kanggo nggedhekake keruwetan karusakan. Aku elinga carane sirah saka ngisor, pitakonan bewildered sandi - kok kadohan diukur dening kula ing drawing wong liya ora cocog karo nomer sijine ing jejere, ngandika tembung sakramèn: "GRAPHICS dudu DOKUMEN!" iku, apa bisa digambar - sampeyan mung bisa pracaya tokoh jejere ukuran bolongan. Lan dheweke ora ana babar pisan. Tegese, iki mung sketsa fiktif sing nuduhake kira-kira panggonan hits nanging ora ukurane bolongan - sing bisa uga ora ana, nanging mung ana lekukan sing gedhe banget. Ya, sampeyan dhewe ngonfirmasi ora bisa dipercaya sketsa iki:
            Iku menarik sing rencana presented ora kebak cocog karo gambar saka karusakan saka "Peresvet" digawe saksi. Nanging, ora cocog karo gambaran saka saksi mata banget. Dadi, contone, ing wilayah sing pisanan kena cangkang Jepang, ora ana siji bolongan gedhe, nanging loro.

            Sampeyan uga kudu dielingake manawa kapal perang Elang ing Tsushima ditabuh bebarengan karo rong cangkang 305 mm ing sabuk waja - mula Elang guncang banget saka hit iki, miring lan katon kabeh wong bakal keprungu. Nanging ing Peresvet, rong hit kaping pindho kanthi cangkang 305 mm dumadi bebarengan - ing busur lan ing area pit batubara kaping 10. Nanging ora ana kesimpulan saka Peresvet saka iki. Dadi mungkin ora ana bledosan saka 4 cangkang iki?
            Lan uga, apa sampeyan ora mikir yen ing Shantung ing Peresvet ana 13 hit 305 mm - cangkang lan 3x203 mm - luwih akeh tinimbang ing Oryol - mung 5 cangkang kasebut, utawa ing Pertempuran Jutland -
            Apa sampeyan ora mikir yen ing Shantung efek cangkang Jepang luwih lemah tinimbang ing Tsushima? Apa sampeyan durung ngerti?
            1. Andrey saka Chelyabinsk
              21 Agustus 2021 16:52
              +1
              Kutipan saka: genius
              Lan ing kene ana siji kasunyatan liyane: sampeyan nganalisa kanthi rinci siji utawa loro hit saka cangkang 305 mm Jepang ing Peresvet ing Shantung ing busur saka sisih starboard. Nalika maca, aku ragu - apa rong cangkang iki njeblug utawa ora njeblug?

              Mamang sampeyan mung nuduhake ambane ora ngerti babagan masalah sing sampeyan lakoni.
              Kutipan saka: genius
              Sanajan sketsa hits nuduhake rong bolongan gedhe - meh kaya gapura - nanging iki dudu fiksi? Kasunyatane yaiku nalika ana proyektil kosong, bulge gedhe isih ana ing titik impact

              Omong kosong lengkap. Nalika kena ing kulit lan ora ana pecah proyektil, bolongan cilik sing rapi kira-kira ukurane kaliber projectile katon.
              Sampeyan malah ora bisa mbedakake antarane hit ing waja lan hit ing kulit ...
              Kutipan saka: genius
              Sampeyan uga kudu ngelingi yen Elang kapal perang ing Tsushima kena bebarengan karo rong cangkang 305 mm ing sabuk waja - saéngga Elang guncang banget saka hit iki, miring lan katon kabeh wong bakal keprungu.

              Aku malah ora pengin takon apa nomer gendul iki bisa ngimpi.
              Kutipan saka: genius
              Nanging ing Peresvet, rong hit kaping pindho kanthi cangkang 305 mm dumadi bebarengan - ing busur lan ing area pit batubara kaping 10.

              pasuryan tangan. Iki minangka hits ing Oslyabya
      3. pelaut senior
        pelaut senior 21 Agustus 2021 07:12
        0
        Andrei nulis kaping pirang-pirang ing karyane yen cangkang Jepang ing Tsushima wis tambah akeh kekuwatane.
        1. jenius
          jenius 21 Agustus 2021 13:33
          0
          Andrei nulis kaping pirang-pirang ing karyane yen cangkang Jepang ing Tsushima wis tambah akeh kekuwatane.

          Inggih, kula pribadi setuju banget karo statement iki. Kajaba iku, Kapten 2nd Rank Semenov uga ngaku yen cangkang Jepang luwih kuat ing Tsushima. Nanging Andrei piyambak claims sing Jepang ing loro perang padha. Tegese, katon dheweke mbantah awake dhewe.
          Sarehne dheweke nggawe kesimpulan sing salah - yen cangkang Jepang sing nyerang Peresvet ing Shantung lan Oslyabya ing Tsushima padha karo kekuwatane, mula patine Oslyabi mung diterangake kanthi kualitas konstruksi sing ora apik. Nanging yen jeblugan cangkang Jepang ing Tsushima luwih kuat, mula iki sing nerangake sedane Oslyabi.
          ------------------------------------
          Nanging yen cangkang Jepang ing Tsushima njeblug luwih kuat, mula ewonan kasebut ngalami proses teknologi, lan ora ana informasi babagan operasi gedhe iki. Aku pracaya yen kabeh wis diklasifikasikaké - lan sampeyan?
    2. Panjebak7
      Panjebak7 20 Agustus 2021 08:16
      0
      Kutipan saka: genius
      Andrei saka Chelyabinsk ora ngerti lan ora pengin njupuk menyang akun kasunyatan kuwi

      Lan apa sejatine pratelan marang Penulis? Dheweke katon getun amarga 2TOE ditundha pirang-pirang wulan, lan ora langsung pindhah menyang Vladivostok.
  16. Kayak
    Kayak 19 Agustus 2021 23:23
    +1
    Aku sijine plus kanggo artikel. Babagan wektu tundha ing Madagaskar, yen memoriku ngladeni aku (aku lagi liburan ing Crimea lan nyenengi krupuk cilik, jujur, aku kesed kanggo mriksa), keputusan kasebut digawe babagan masalah iki miturut " spitz" bali ing pertengahan Desember lan disetujoni dening Nicholas 2 ing pungkasan Desember dawa sadurunge kraman para penambang batu bara Jerman. Mulane, Duwe tekan ing Nossi-Be (Nusi-Be), Admiral Rozhdestvensky iki nyudhuk karo sawetara bukti: Sepisanan, iki tiba saka Port Arthur - sapisan; lan supaya Spitz tetep ing panggonan nganti kabar luwih saka paling ora loro. Nalika dheweke wiwit protes, iki dikonfirmasi dening Dekrit sing paling dhuwur. Penambang batu bara - ana ing endi wae ing tengah acara kasebut. Mulane, aku nganggep Kementerian Maritim, sing dipimpin dening manajer, Avelan F.K., minangka panyebab utama penundaan ing Madagaskar. Lan ing artikel iki, alasan penundaan kasebut dituduhake. Dheweke mikir bakal luwih apik kaya ngono. Z.P Rozhdestvensky luwih adoh, nanging sanajan kabeh wis kelakon miturut rencana, iku ora kasunyatan sing bakal ana terobosan. Mungkin bakal ana Trafalgar kanggo salah sawijining pihak. Nanging iki wis crita alternatif .... Lan dadi metu Tsushima.