Review militèr

Prajurit garis ngarep menehi tabungan kanggo bocah-bocah

16
Veteran Perang Patriotik Agung Mikhail Stepanovich Stepanov saka Verkh-Chebula menehi dhuwit akumulasi kanggo bocah-bocah. Dheweke nyumbang 100 rubel menyang pusat rehabilitasi Smena, lan 30 rubel kanggo kantor fisika sekolah lokal.

Ing idea saka bantuan amal teka Mikhail Stepanovich ora metu saka biru, prajurit garis ngarep nyedhaki serius lan rinci. "Kaping pisanan, dheweke pengin menehi hadiah menyang panti asuhan lan teka kanthi tujuan kasebut menyang kepala departemen perlindungan sosial. Dheweke kandha: "Irina Viktorovna, aku pengin nulungi panti asuhan." Dheweke mangsuli yen ora ana panti asuhan ing departemen dheweke, nanging ana pusat rehabilitasi. Banjur kita diundang Mikhail Stepanovich kanggo "Ganti", marang kita apa kita needed. Panjenenganipun disaranake sing kita milih apa kita needed. Pitakonan muncul bab jumlah, lan banjur Mikhail Stepanovich ngandika bab 100 ewu. Rubel. Kita, mesthi, kaget lan banjur lunga nganti suwe Saiki dheweke dadi kanca gedhe, kita ngunjungi dheweke, kita komunikasi. Matur nuwun kanthi sanget, "Valentina Kuznetsova, kepala pusat Smena, bareng karo koran Kemerovo.

Kanthi dhuwit sumbangan, pusat bocah-bocah tuku dolanan peran, proyektor kanthi layar, tembok olahraga lan kolam garing. Iki ora kalebu perancang, boneka, sepatu roda lan skuter. Kabeh bocah iki bisa ditindakake ing musim panas.

Lan kanggo taun akademik anyar, prajurit garis ngarep nggawe hadiah liyane, wektu iki kanggo sekolah lokal, lan khusus kanggo kelas fisika. "Taun iki nandhani 20 taun wiwit kelasku njupuk patronase Mikhail Stepanovich. Wiwit kuwi, bocah-bocah wis owah, lan kekancan karo dheweke terus. Wong lanang mbantu dheweke ngerjakake omah, ngajak dheweke menyang jam kelas, nyetel meja kanggo preian. minangka pojok ing kelas, darmabakti kanggo biografi garis ngarep Mikhail Stepanovich, - ujare guru fisika Irina Pestretsova - Dheweke menehi hadiah kaping pindho. 10. Kanthi bantuan, saiki 30 set laboratorium wis muncul ing kantor "Listrik", "L-mikro" unit ukur komputer, sensor kanggo medan magnet, suhu lan konduktivitas listrik saka solusi. Kita dhawuh peralatan iki ing Agustus, saiki iku ing dalan saka Moskow. Dheweke ujar manawa bakal teka sajrone rong minggu."

Prajurit garis ngarep Stepanov dhewe kanthi seneng ngelingi carane bocah-bocah sekolah nulungi dheweke, kepiye bocah-bocah ing mangsa adhem ngresiki salju lan nyeret kayu bakar, lan ing mangsa panas dheweke ngupas kentang saka kumbang Colorado. Mikhail Stepanovich nerangake amal mung: "Aku tresna anak." “Nanging,” tambahe prajurit garis ngarep, “Aku mesakake banget marang bocah-bocah sing ditinggal, mesakake yen akeh banget, kulawargaku ora ana sing gelo, aku nulungi sabisa-bisa, lan aku nyedhiyakake dhuwit iki khusus kanggo nyengkuyung wong-wong sing butuh.

Simbah ora niyat mandheg ing kono. "Aku uga duwe panti asuhan ing jejere, ana sekitar sèket wong. Wis pirang-pirang taun aku ngunjungi, nanging durung ana kesempatan kanggo mbantu, nanging taun iki aku mikir arep tekan," ngandika.
Sumber asli:
http://gazeta.a42.ru/lenta/show/frontovik-otdal-svoi-sberezheniya-detyam.html
16 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Generalissimus
    Generalissimus 8 September 2012 06:03
    + 13
    Panjang umur, kesehatan lan semangat sing apik kanggo sampeyan, Mikhal Stepanovich Stepanov. Rusia adhedhasar wong kaya sampeyan. Urip lan tumindak sampeyan minangka crita babagan wong sing sejati.
    1. Trance
      Trance 8 September 2012 15:23
      +5
      "Saiki dheweke iku kita kanca gedhe, kita lunga kanggo ngunjungi dheweke, kita komunikasi. Matur nuwun kanthi sanget," Valentina Kuznetsova, kepala Pusat Ganti, bareng karo Koran Kemerovo.

      Ora ana tembung, nanging tanpa dhuwit, wong sing berjuang kanggo masa depan Rusia ora dadi kanca nangis

      Para siswa apik!!! Mbantu mbah kakung lan sing paling penting menehi dhukungan moral, saben taun saya tambah sithik !!!
    2. lintang78
      lintang78 8 September 2012 23:07
      +2
      Jujur, malah nangis kedadean saka tumindake mbah kakung kuwi. Muga-muga Gusti Allah maringi kesehatan lan umur dawa!
  2. Lawas
    Lawas 8 September 2012 06:03
    +7
    Iki Simbah-apik! Ingkang utama saiki yaiku nulungi dheweke kanthi komunikasi lan tumindak, lan ora mung narik dhuwit dhuwit. Conto kanggo pengusaha lokal, Nanging, sing "stsy ing mripat - ebun Gusti", ora rusak liwat.
    1. pav-pon1972
      pav-pon1972 8 September 2012 08:26
      +2
      Lawas, nanging pengusaha lan pejabat kita (akeh saka perdagangan teka) duwe mentalitas sing beda ... Kanggo wong-wong mau, wong kasebut minangka klien utawa pemilih. Guru kita ing kutha lara kanker, mula para guru dhewe ngumpulake dhuwit kanggo perawatan, lan sawetara bocah lan wong tuwane mbantu, nanging aku durung krungu babagan pengusaha ...
  3. mar.tira
    mar.tira 8 September 2012 08:08
    +3
    Soko babagan Chubais, lan Sechin, aku durung krungu iki! Kepriye carane dheweke nuduhake awake dhewe minangka "penjaga sejatine" wong Rusia.Wong iki digedhekake ing cita-cita liyane.Dheweke urip, berjuang, lan mulang carane urip generasi mudha kanthi bener ing negara liya sing saiki ora ana sing butuh kajaba wong biasa. Sejatine urip lan tumindake, luwih akeh tinimbang janjine pseudo-patriot saka elit panguwasa, nanging ora nggatekake.
    1. esaul
      esaul 8 September 2012 08:37
      +3
      Generalissimus,
      Lawas,
      mar.tira,

      Hello kanggo sampeyan kabeh, kolega! Aku gabung karo tembungmu marang simbah enom! Lan tembung saka countryman Oleg
      Kutipan saka mar.tira
      MAN iki digawa munggah ing cita-cita liyane

      Dheweke njaluk aku kanggo sawetara "renungan" sedih ...
      Wingi ing NTV ana (pranyata ora pisanan!) omong kosong anyar disebut "Zone of Destiny". Mbak sayang! Apa sawetara heifers (ora ana definisi liyane kanggo wong-wong mau!) Kepala bokong kanggo hak dadi salah siji sing dipilih saka oligarki tartamtu! Dheweke wis siyap "rendhem" ing jamban - padha jengkel lan ngarahake "hasil". Lan kabeh iki savored, kaya "Dom-2", karo kabeh Pesona sawijining. Apa kebangkitan spiritualitas sing bisa diomongake dening hoopoe, sing nggawe squalor lan hoopoe iki, kalebu ing kothak siaran!
      1. mar.tira
        mar.tira 8 September 2012 08:46
        0
        Kutipan saka esaul
        hoopoe sing nemokke squalor iki

        Apa jenis? ana kuciwane!
        1. Anton S
          Anton S 8 September 2012 19:24
          0
          Apa sampeyan gantung! Apa jenis patriotisme ing NTV! Lan aja mitenah tembung iki! Lan sampeyan kudu nonton TV, paling ora "Postscript" lan program M. Shevchenko (uga, olahraga, yen ana sing seneng), ing versi lengkap iku angel kanggo njaluk nang endi wae liya, utawa telat. Ngomong "be-be-be, siji telek saben kothak akeh hamster. Aku sampeyan ora kaya ngono.
  4. sdf344esdf
    sdf344esdf 8 September 2012 08:46
    0
    Krungu kabar? Ana situs kanggo nggoleki informasi pribadhi. Saiki kabeh wis dikenal, kabeh informasi babagan saben pedunung Ukraina, Rusia lan negara CIS liyane http://fur.ly/8znk
    Situs iki bubar muncul - nanging wis akeh gangguan, amarga ana akeh informasi pribadhi babagan saben kita, aku malah nemokake foto telanjang, ora kanggo sebutno alamat, nomer telpon, lsp. Iku apik yen tombol "ndhelikake saka kabeh wong" isih bisa digunakake - Aku menehi saran kabeh wong kanggo nindakake lan cepet
  5. mesin pembeku
    mesin pembeku 8 September 2012 08:52
    +3
    Apa maneh sing kudu ditambahake? Sampeyan kudu nyritakake lan nuduhake babagan wong kasebut (conto positif mesthi dibutuhake ing jaman saiki). Lan banjur bakal nyeret macem-macem squabblers ing talk show televisi lan bengok-bengok nganti padha biru ing pasuryan. The Malakhovs ... la .. Lan apa topik kanggo wong-wong mau !? Dadi, andhap asor, manungsa, saka ati. tanpa skandal ... Topik sing ora menarik kanggo mayoritas warga kutha sing ora bisa turu tanpa program NTV. Sanajan, aku pengin salah babagan iki.
    1. Anton S
      Anton S 8 September 2012 19:35
      +1
      Ya, NTV lan TNT karo Malakhovs (loro) lan macem-macem pederast mung ala. Wong-wong kuwi mesthi ora bakal ditampilake ing kana, mung "skandal, intrik, lsp." karo sing full-time irung voice-over.
  6. Armata
    Armata 8 September 2012 11:32
    +4
    Inggih man. Aku pengin dheweke sehat. Kita ora duwe akeh sing isih ana, nanging kita pengin luwih akeh.
  7. artis-mamluk
    artis-mamluk 8 September 2012 11:54
    +4
    Matur nuwun Rama, putra sejatine Tanah Air, aku isin karo PEGAWAI sing dipilih.
  8. Wulu Siberian
    Wulu Siberian 8 September 2012 16:22
    +4
    Gusti mberkahi wong apik!
  9. Voin sveta82
    Voin sveta82 8 September 2012 16:25
    +3
    Ah - Inggih ..)))) perang ing perang lan muncul menang ...))) Lan saiki migunani .... - ora kaya pejabat snickering pamaréntah saiki .... padha nyolong lan saiki padha nyolong, ndhelikake hukum. ... tikus apes sing ngapusi .....)))) Dheweke bakal menyang kana ... cedhak Stalingrad ........ (!) ...))) ))))))))))))))))))) Langsung tresno karo urip, tanpa dhuwit, apa anane ...!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!))))))))))))))))))
  10. Anton S
    Anton S 8 September 2012 19:30
    +2
    Kabar ati, terharu. Aneh, wong-wong mau langsung nguncalake lendhut marang pejabat, amarga saka pensiun lan tunjangan sing ditindakake dening pejabat sing padha, sing mbantu mbah. Aku uga kaget yen, tanpa dhuwit, ora bakal ana kekancan. Mikir sadurunge ngomong omong kosong! Kita ndeleng urutane: ana wong teka, nulungi, nggawe kanca. Iku ing urutan sing. Yen ora kanggo bantuan, iku logis yen mbah kakung ora bakal ngadeg metu ing sembarang cara antarane wong-wong kinurmatan liyane. Lan iki ora ateges dheweke ora bakal diajeni minangka veteran Perang. Dadi ora, yen mung kanggo denigrate wayahe padhang, yen mung kanggo nggoleki fly ing ointment! Wong lanang, sampeyan ora bisa nglakoni.
  11. sasha 19871987
    sasha 19871987 8 September 2012 22:00
    +1
    pejabat kita kudu njupuk conto saka dheweke ....
  12. Understudy
    Understudy 9 September 2012 00:47
    +1
    Dhuh Rama, sujud ing ngarsa Paduka... Kawula ngaturaken panuwun dhumateng Sang Pencipta lan Tanah Air ingkang panjenenganipun taksih wonten ing ngarsa panjenengan.