Katelu "Varsavyanka" kanggo Armada Pasifik mlebu tes negara

22

Varshavyanka katelu, dibangun ing Admiralty Shipyards kanggo Pasifik armada, mlebu tes negara. Iki dilaporake dening layanan pers perusahaan galangan kapal.

Miturut laporan kasebut, ing 16 Agustus, kapal selam diesel-listrik gedhe "Magadan" proyek 636.3 wiwit ngliwati tes negara. Ing seminggu, kru kapal selam lan tim komisioning perusahaan bakal mriksa operasi kabeh mekanisme lan piranti, uga nindakake sawetara nyilem ing segara. Apa metu liyane menyang segara direncanakake minangka bagean saka tes negara ora dilaporake.

Sawise nggarap program uji coba, kapal selam bakal bali menyang Galangan Kapal Admiralty, ing kana bakal ditindakake audit lan rampung kanthi apik sadurunge nyerahake kapal selam menyang pelanggan. Penandatanganan sertifikat panampa lan transfer kapal selam menyang Angkatan Laut Rusia dijadwalake nganti 10 November.



Kapal selam Magadan dilebokake tanggal 1 November 2019, ing dina sing padha karo kapal selam kaping papat proyek iki, sing diarani Ufa. Peluncuran Ufa bakal ditindakake, miturut Kementerian Pertahanan, ing pungkasan taun 2021. Kapal selam utama lan serial pisanan kanggo Armada Pasifik, Petropavlovsk-Kamchatsky lan Volkhov, mlebu Angkatan Laut ing taun 2019 lan 2020, lan saiki wis siyap pindhah menyang Kamchatka. Kapal selam kasebut, dikawal dening kapal pendukung lan kapal tunda, bakal ngetutake rute "kidul" liwat Segara Mediterania, Terusan Suez lan Samudra Hindia. Transisi antar armada bakal diwiwiti ing mangsa ngarep.
  • http://www.aoosk.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

22 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +4
    17 Agustus 2021 16:57
    Kapal selam kasebut, dikawal dening kapal pendukung lan kapal tunda, bakal ngetutake rute "kidul" liwat Segara Mediterania, Terusan Suez lan Samudra Hindia.
    Pelaut luwih ngerti, nanging rute sing aneh. Napa NSR ora dipilih kanggo transisi antar laut? Lan ora adoh saka pesisir lan dalane luwih cendhek
    1. +2
      17 Agustus 2021 17:08
      Langsung pengalaman ing segara kidul? Sak ngertiku, lingkungan kanggo kapal selam luwih ora nyenengake ing kana.
      1. +4
        17 Agustus 2021 17:14
        Wong Hindu lan Vietnam nggunakake prau khusus kanggo ngangkut kapal selam sing padha. Kapal iki (ROLLDOCK STORM) saiki nggarap kapal proyek iki. Ing kono, kapal selam anyar diangkut menyang pelanggan lan bali kanggo ndandani.

        Ship-dock Sea Team karo kapal selam diesel-listrik Yuan Zhend 65 Hao pr.877EKM. 1995

        Ship-dock Taiankou lan kapal selam diesel-listrik pr.877EKM. Saint Petersburg. 25.05.2005 Mei XNUMX
    2. +2
      17 Agustus 2021 18:41
      Amarga, mbok menawa, luwih trep kanggo njupuk rudal ing dalan kidul, ing barmaley.
  2. 0
    17 Agustus 2021 17:01
    Ya apa ta, kaping pindho ing wulan Agustus kapal perang Rusia bakal kanthi bangga nggawa gendera St.George ing pesisir Inggris, turune Nelson maneh ora bisa turu. dhasar! apik
    1. +1
      17 Agustus 2021 18:43
      Tembung "inggris" nganggo huruf kapital. Senadyan .... yen dideleng saka "kekuwatane" kekuwatan Inggris ing Kabul, sampeyan bisa nulis nganggo sing cilik.
      1. +1
        17 Agustus 2021 18:46
        Matur nuwun kanggo cathetan, apa sing dadi perdana menteri, kaya sing ditulis, sanajan aku seneng omah ing Skotlandia sing digawe saka watu granit, aku mung liwat sawetara taun.
  3. 0
    17 Agustus 2021 17:50
    Ing wiwitan taun ana informasi manawa kapal selam bakal ngalor, banjur dumadakan ngidul.
    Ndilalah wong-wong kuwi ngetokké tugas, apa sing kudu dilakoni ing sisih kidul, sapa sing kudu diwedeni, utawa kosok balene.
  4. 0
    17 Agustus 2021 17:52
    Kapal selam "Magadan" dilebokake ing 1 November 2019"

    Wektu sing apik. Kene padha bubar rembugan PZS-50 adhedhasar kapal selam pr.633, ngandika padha dibangun ing 4 sasi. Inggih, kerumitan ora mbandhingaké. Paling ora siji kabar apik kanggo dina iki. Taun iki, Armada Pasifik mung dadi favorit kanggo nampa kapal perang anyar. Sanajan kapal selam diesel-listrik iki ora bakal ana ing kono.
    1. Komentar wis dibusak.
      1. +1
        17 Agustus 2021 22:18
        Lan suket dadi luwih ijo...
        1. -1
          17 Agustus 2021 22:59
          lan luwih greget....
      2. Komentar wis dibusak.
        1. +3
          18 Agustus 2021 09:49
          Kutipan saka rudolf
          Kajaba iku, pambangunan proyek Halibut / Varshavyanka ora nate mandheg. Padha dibangun kanggo India, Aljazair, China, lan negara liyane.

          Wektu pambangunan kanggo Varshavyanka ditambah amarga ora ana pesenan ekspor. Padha ora kapentingan kanggo pelanggan manca.
          636s duwe tingkat energi setengah abad kepungkur - stupidly ana ora cukup listrik (plus pitakonan karo panggonan perlu kanggo nyeleh peralatan).
          636.3 tanpa antena onboard, tanpa GPBA minangka bagéan saka SAC, karo antena silinder lawas apik karo bagean akustik, kaya ing 877s. Kita ora bakal pindhah menyang rincian, nanging karo baling-baling lawas, lan, ayo ngomong, adoh saka bagean anyar panitahan-mekanik. Lan aku ora malah ngomong bab kabeh pitakonan hackneyed karo VNEU lan AB. Lan dhaftar padha bisa terus adoh. Umumé, sanajan karo KR lan REV sing luwih maju, kapal selam iki ing abad kaping XNUMX bisa diarani kanthi aman minangka kapal selam, tinimbang prau nyilem - Warsawa lan turunané wis suwe ora ana moral.
          Mulane, bisa mbangun 6 Varshavyanka kanggo Armada Pasifik kanthi cepet, banjur pabrik kasebut bakal tanpa pesenan, kaya sing kedadeyan karo Su-34 ing Pabrik Penerbangan Novosibirsk.
          1. Komentar wis dibusak.
  5. 0
    17 Agustus 2021 18:14
    Apa tegese "seri pisanan"? Iki prau wis serial kanggo dangu!
    1. 0
      17 Agustus 2021 18:53
      Minangka bagéan saka seri kanggo Armada Pasifik
      Timbal lan kapal selam serial pisanan kanggo Armada Pasifik "Petropavlovsk-Kamchatsky" lan "Volkhov"
      1. 0
        18 Agustus 2021 07:39
        "Kazan" iku timbal, liyane kabeh serial. Lan ora Matter kang armada padha bakal dikirim menyang. Padha karo 636.3.
  6. +2
    17 Agustus 2021 18:18
    Halo kabeh, lan prau katon mlebu ing Mediterania kanggo nyoba njupuk nganggo Kaliber
    1. +1
      17 Agustus 2021 21:56
      Kanggo minggu karo riko bisnis loropaken menyang Bali utawa Tai, Hainan, etc.
    2. +1
      17 Agustus 2021 22:40
      Kutipan: T334

      T334
      Dina iki jam 18:18
      ANYAR
      +1
      Halo kabeh, lan prau katon mlebu ing Mediterania kanggo nyoba njupuk nganggo Kaliber

      Migunani karo penake? lol
  7. Tes
    0
    18 Agustus 2021 11:58
    Bashkirkhan, sayang, ing negara kita, misale jek, olahraga nasional rake jumping, paling 3 usaha. "Transshelf" iku duweke kita. Saiki - ing Walanda, perusahaan pemilik kapal iki. Lan apa sing ora kita lakoni ing samudra (kalebu kapal selam nuklir), lan pira lan apa sing menyang bank-bank lepas pantai utawa Walanda - kita ora ngerti iki ... Sanajan, mungkin kapal kita bakal mlebu ing Mediterania. Sea lan nyoba ngrekam "Veliky Novgorod" kanggo mbaleni. Utawa dheweke bakal nggawe kunjungan ramah miturut dhaptar menyang pelabuhan Spanyol, Mesir, Iran, Pakistan, India, Myanmar, Vietnam, China. Lan pungkasane, kanggo panganan cuci mulut, supaya bisa ngomong, ing DPRK. Sawise kabeh, angkatan bersenjata DPRK ora melu ing "Game Tentara". Nindakake latihan gabungan karo Angkatan Laut DPRK kanggo mbantu kapal nelayan sing tenggelam ... Iku bakal menarik kanggo maca babagan keprihatinan Kementerian Luar Negeri Jepang sawise latihan kasebut.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"