"Dituntut ing Turki": Mesin pesawat Ukrainia AI-450T nampa sertifikat kesesuaian

40

Penerbangan Mesin turboshaft kembar rotor AI-450T sing diprodhuksi dening Ivchenko-Progress wis disertifikasi dening Layanan Penerbangan Negara Ukraina. Perusahaan nampa dokumen sing cocog tanggal 6 Agustus 2021.

Sertifikat jinis TD0070 negesake kepatuhan mesin AI-450T karo "standar kelaikan udara EASA CS-E" Eropa. Minangka kacarita ing situs resmi Zaporizhzhya Machine-Bangunan Design Biro "Kemajuan" mau. Academician A. Ivchenko, modifikasi mesin iki dirancang kanggo kendaraan aerial tanpa awak.



Warta Sertifikasi AI-450T ditampa kanthi positif ing Ukraina, utamane amarga mesin iki dikarepake ing Turki, sing dipasang ing drone Bayraktar Akıncı. Kajaba iku, direncanakake nginstal AI-450T ing serangan Ukrainia lan pengintaian UAV Sokol-300, sing bisa nggawa muatan 300 kg.


Iki ora pungkasan kabar babagan mesin Ukrainia, sertifikasi modifikasi liyane saka mesin AI-450 - AI-450SR-2 bakal ditindakake kanthi cepet. Wong Austria banget kasengsem ing mesin iki, kaya sing dikandhakake ing Ivchenko-Progress, ngrancang nginstal ing pesawat latihan Austria anyar sing dikembangake dening CEA Design GmbH.

Wigati dicathet yen iki dudu sebutan pertama Austria minangka panuku mesin Ukrainia. Ing taun 2018, dilaporake babagan sertifikasi modifikasi mesin AI-450SR sadurunge, sing dimaksudake kanggo instalasi ing pesawat latihan Austria jinis DART-450 (Diamond Aircraft Industries).
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    40 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. Bat
      -4
      18 Agustus 2021 10:54
      Ora cukup muatan. Mung 300 kg.
      1. -3
        18 Agustus 2021 11:05
        Kutipan saka Yarasa
        Ora cukup muatan. Mung 300 kg.

        Ing babagan moonshine, iki 600 botol setengah liter tanpa cemilan.
        1. +5
          18 Agustus 2021 12:26
          Kutipan saka tihonmarine
          Ing babagan moonshine, iki 600 botol setengah liter tanpa cemilan.

          Diterjemahake menyang FAB-50ck, iki 6 (Enam) bom ..
          1. -3
            18 Agustus 2021 13:26
            Kutipan saka Fitter65
            Diterjemahake menyang FAB-50ck, iki 6 (enem) bom.

            Yen padha isih tetep ing Ukraina.
        2. -2
          18 Agustus 2021 13:53
          Kurang. Bobot tare ora kalebu.
      2. 0
        18 Agustus 2021 11:41
        Lan carane "Ukraina" mesin iki, kajaba kanggo nameplate karo tulisan "Made in Ukraine" ??? Iku jenis kaya mesin Soviet, nanging iki temen beda !!!
        1. 0
          18 Agustus 2021 23:57
          adhedhasar perkembangan Soviet, nanging durung cukup Soviet ... mung ana starter Prancis lan sensor Amerika ... liyane yaiku Soviet / Ukrainia ...)
    2. -5
      18 Agustus 2021 11:09
      Sertifikasi iku siji, produksi liyane. Para ahli menehi pitutur marang kita carane stabil kualitas ngasilake mesin data?
      1. +4
        18 Agustus 2021 11:20
        Quote: Vadim Ananin
        Para ahli menehi pitutur marang kita carane stabil kualitas ngasilake mesin data?

        Ana keraguan gedhe sing bakal dipasang ing pesawat latihan Austrian saka jinis DART-450 (Diamond Aircraft Industries) lan titik ing kene ora kualitas, nanging stabilitas politik negara.
        Ya, lan Amerika nawakake General Electric GE H75-100
      2. +8
        18 Agustus 2021 11:27
        Kabeh apik karo produksi. SE "Ivchenko-Progress" minangka biro desain. Mesin kasebut diprodhuksi sacara serial dening Motor Sich.
        1. 0
          19 Agustus 2021 16:10
          Kita ora bakal ngalang-alangi mesin kita kanthi kualitas kaya ing IL 112.
      3. +5
        18 Agustus 2021 12:04
        Motor Sich lan Progress ora duwe masalah karo iki. Stabil lan ora ana keluhan babagan kualitas
        1. -3
          18 Agustus 2021 14:15
          Pitakonan: Apa Eropa butuh pesaing, sanajan regane nguntungake? Kulon ora duwe kompetensi ala ing industri kasebut.
          1. 0
            18 Agustus 2021 17:32
            Saingan umume ora dibutuhake dening sapa wae. Nanging padha akur piye wae.
    3. -14
      18 Agustus 2021 11:12
      Garna novyna (transkripsi Rusia) Birokrasi, Nanging, nanging ora ono tanpa iku
      1. -4
        18 Agustus 2021 13:44
        Wah, carane akeh uryakls meri -Ukrainophobes ngguyu
    4. -32
      18 Agustus 2021 11:17
      mesin iki diinstal ing akinchi2. Muatan drone Akinchi 2 luwih saka siji ton. Iki luwih adhem tinimbang bayraktar.
      Falcon minangka produk mentah. Akinchi 2 taun ngarep bakal selektif ngebom LPR lan LPR supaya ora provokasi Rusia. Vsu bakal maju.
      1. + 12
        18 Agustus 2021 11:33
        Tu-22M3, Su-24M2 bakal selektif ngebom sing arep ngebom, LC lan LC ,,
        1. +2
          18 Agustus 2021 13:27
          Aku kelalen babagan Su-34, sing bakal mabur lan mbukak langit kanggo loro pesawat Soviet sing apik iki.
      2. 0
        18 Agustus 2021 12:32
        Lha, ayo padha nyoba ngebom.. selektif. Bakal ana luwih akeh veteran, nanging sacara anumerta.
      3. 0
        18 Agustus 2021 12:56
        Kutipan: Alexander Pseudonym
        akinchi 2 taun ngarep bakal selektif ngebom LC lan LC,

        Bom bakal mati?
        Kutipan: Alexander Pseudonym
        Kabeh bakal maju

        Ing kasus iki, saben peserta ing CPA temtunipun bakal nampa plot tanah pribadi tanpa formalitas, kadaster lan tape abang liyane.
    5. 0
      18 Agustus 2021 11:19
      Pangembangan 1988 lan saiki padha mboko sithik dieling-eling, tanpa sambat babagan kekurangan pesenan lan pendanaan, nanging kabeh pembangunan Soviet lan pasca-Soviet (RD-600, TVD1300, TVD-1500, lan liya-liyane) uga mboko sithik ilang. pikiran, oke paling saiki padha temen maujud.
    6. +2
      18 Agustus 2021 11:38
      Mesthi wae, aku ngerti apa dvigun, nanging kanthi cara normal, ing basa Rusia, ora kepiye? Kajaba iku, aku ngerti manawa kabeh wong ing kana biasane nganggo basa Rusia. Aku kasengsem ing offroad, ora sing akeh, nanging ana - lan, kadhangkala iku njupuk kula kanggo situs Ukrainia (video) - ora tembung ing Pindhah, kabeh ing Rusian. Aku mikir sing Nanging ndhuwur mau adol rampung lan padha nyoba kanggo nggawe soko khusus saka Ukrainians. Apa istimewane? Rusian padha, mung karo logat. Ayo ndeleng apa sing kedadeyan.
    7. -3
      18 Agustus 2021 11:40
      Gaya situs web VO saiki: kabeh apik ing Ukraina, kabeh ana masalah ing Rusia, kita ora bakal ngomong apa-apa babagan kegagalan AS ing Afghanistan.
    8. +1
      18 Agustus 2021 11:41
      Ayo goleki "jero" proses kasebut. Nalika Turki, kanthi ora sengaja kanggo negara-negara penerbangan, nggawe cipratan kanggo Bayrakbar, uga ora dikarepke kanggo sekutu NATO. Padha mutusake ana, perlu kanggo mungkasi Erdogan ing terobosan sing ora dikarepke iki. Perusahaan manufaktur iki dikelola dening mantune. Akibaté, Kanada mbatalake sertifikat kanggo produksi mesin kanggo UAV Turki iki.
      Sanalika sawise iku, Erdogan nampa Zelensky, sing ngunjungi Inggris, ing ngendi dheweke cepet ngrampungake masalah iki. Ukraina bakal nyedhiyakake Turki kanthi mesin sing padha karo paramèter (AI-450), sing isih diprodhuksi.
      Lan Turki didol 6 pcs. saka UAV iki, ngatur produksi "joint" ing Turki lan Ukraina. Kyiv seneng-seneng ambruk kanggo usulan-usulan saka Turki, maringaken iku mati minangka liyane saka sawijining "Ukraina akeh banget."
      Ing wektu sing padha, Erdogan njanjeni macem-macem artis Zeleni, dhukungan ing "bali saka Crimea", lan pambangunan "fregat" kanggo Ukraina. Lan iki kanggo Ukraina modern, nyata "menang" kanggo konsumsi domestik.
    9. +2
      18 Agustus 2021 11:54
      Saka telung puluh kutha kamardikan, luwih saka rong puluh panguwasa Rusia seneng ndhukung industri penerbangan Ukraina lan nyebar rot ing kita, mula ora kaget yen
      kabeh apik ing Ukraina, kabeh masalah ing Rusia,
    10. +3
      18 Agustus 2021 12:12
      Motor Sich minangka perusahaan kelas donya. Digawe dening USSR. Lan nganti 2014, iku aktif kasedhiya mesin kanggo Rusia. Akeh usaha lan dhuwit dibutuhake kanggo ngganti paling ora sing utama ... Nganti saiki, sanajan ana kesulitan, kerjane. Punika sertifikat.
    11. 0
      18 Agustus 2021 12:35
      Punika nyatet sing iki ora disebutake pisanan Austria minangka panuku mesin Ukrainia. Ing 2018, dilaporake babagan sertifikasi modifikasi mesin AI-450SR sadurunge, sing dimaksudaké kanggo instalasi ing pesawat latihan Austria
      recourse Cetha yen AI-450SR nampa sertifikat, lan pesenan - yok. "Aja ngomong gop ..." "Ora disebutake pisanan", nanging bakal ana pira maneh, nyebutake .... Nyuwun . Durene tambah sugih karo mikir. wong bodho
    12. -1
      18 Agustus 2021 12:47
      iki kabeh tembung. Ayo padha nuduhake kontrak.
    13. -1
      18 Agustus 2021 13:11
      Lan ing Rusia, bangunan mesin wis rusak banget! Iki dibuktekake dening rong bencana pungkasan: ing Be 200 ana servility Prancis, lan ing Ile ora jelas apa sing macet ing dhengkul! Ing kene, ing komentar, salah sawijining paman ujar manawa kita iri karo sedulur sing ora duwe, nanging iki goroh! Mung ana kepinginan kanggo nggawe mesin sampeyan sanajan ana sanksi lan gangguan! Lan lolongan hyena sing nyenengake ing saindhenging Ukraina ngandhani akeh babagan jenis nonhuman sampeyan ...
    14. +1
      19 Agustus 2021 03:21
      Mesin pesawat Ukrainia AI-450T


      muni kaya bu amarga kabeh produksi sing durung mati ing Ukraina belongs kanggo pembangunan Soviet.
    15. +1
      19 Agustus 2021 03:28
      Quote: teptyar
      Ayo padha nuduhake kontrak.


      kontrak apa ana Ing Ukraina, sawise break karo Rusia, ora ana pesawat anyar siji wis diprodhuksi.
    16. +1
      19 Agustus 2021 03:39
      Kutipan saka Intruder
      Iki sawise kobong Il-112V, sampeyan bisa ngomong !? Kepiye pesenan kanggo transporter anyar kanggo Kementerian Pertahanan RF ???


      kabeh iku nggoleki ana karo pesenan, amarga pelanggan utama RF Kamentrian Pertahanan perlu pesawat kuwi lan, paling Jahwéh, militèr Rusia duwe dhuwit kanggo tuku Il-112V.
      Lan ing kene mung selembar kertas sing mesin kasebut mung memenuhi standar Eropa + mung tujuan Turki tuku mesin iki ing Ukraina.
      1. 0
        21 Agustus 2021 11:56
        Warta saka 18 Januari 2021: "Pengujian lemah prototipe katelu saka drone serangan Bayraktar Akinci (UAV) wis diwiwiti ing Turki. Iki dilaporake dening layanan pers pangembang lan pabrikan perusahaan Baykar Makina. UAV Turki dilengkapi karo loro mesin turboprop AI-450T Sisih Turki nandatangani kontrak karo Biro Desain Bangunan Mesin Zaporozhye "Kemajuan" sing dijenengi sawise Academician A. I. Ivchenko kanggo nyuplai mesin kanggo UAV. Wigati yen ing separo pisanan saka 2020, syarat kontrak wis rampung. Rong puluh mesin turboprop AI-450 ditampa menyang mitra Turki kanggo instalasi ing UAV Bayraktar Akinci."

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"