Review militèr

Kepiye Jerman nyoba nyekel T-34 sing macet - saka crita tanker Soviet

2

История Perang Patriotik Agung ngerti akeh kasus nalika mungsuh nyoba ora numpes kendaraan lapis baja Soviet, nanging kanggo njupuk iku salah siji kanggo tujuan sinau dening perancang, utawa kanggo nggunakake luwih ing ngarep minangka bagéan saka pasukan Wehrmacht. Asring siji ora ngganggu liyane ing pungkasan. Lan yen pisanan menyang Soviet tank Nazi dianggep karo jumlah cukup saka disdain, banjur liwat wektu arrogance iki wiwit kesasar ora mung dening prajurit Soviet ing ngarep, nanging uga dening gunsmiths Soviet, sing digawe senjata efektif lan peralatan militèr, ing mburi.


Iku uga kedaden nalika nyoba kanggo nyekel tank Soviet, Jerman padha ora duwe apa-apa ing pangertèn harfiah saka tembung, ilang kendaraan waja dhewe.

Memoar tankman Soviet Nikolai Baryshev wis diterbitake online. Dheweke ngomong babagan carane Jerman nyoba nyekel T-34 Soviet.

Nalika ngatasi selokan anti-tank, tank (Soviet) macet, mesine macet. Upaya kanggo miwiti mobil ora kasil, lan baterei uga mati. Weruh tank kasebut macet, Jerman mutusake kanggo ngatasi kanthi jarak sing cedhak.

tanker nyathet yen mungsuh nyoba numpes T-34 karo bedhil anti-tank, nanging tank numpes gun Jerman karo dijupuk bali.

Ing wayah wengi, Jerman nyedhaki tank sing macet lan nuntut kru kasebut nyerah. Nanging tanker Soviet mutusake kanggo perang nganti pungkasan, nggunakake bedhil tank lan bedhil mesin.

Kapal tanker katahan tanpa turu lan banyu meh telung dina, ngumpulake salju sing ana ing lapangan liwat lawang darurat.

Apa sing kedadeyan sabanjure diterangake ing saluran "Kenangan Prajurit":

2 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Tukang Pasang65
    Tukang Pasang65 19 Agustus 2021 06:38
    +1
    Aku elinga maca babagan kasus iki ing taun 80-an. apik
  2. affectation
    affectation 19 Agustus 2021 11:52
    0
    Aku maca nang endi wae bubar.