Review militèr

Asil minggu. "Kanggo aku, setan! Kanggo aku, hantu!”

33
Pérangan I. “Sampeyan ngarani awaké dhéwé bebas. Gratis saka apa, utawa gratis kanggo apa?

Feminisme karo ibu

Dikenal kanthi "kamulyane" tumindak kanthi dodo gundhul lan slogan sing ora sopan kanthi semangat "Wanita luwih apik tinimbang wong lanang, sanajan mabuk", gerakan Femen ngalami aksi retaliatory saka wakil sing disebut "Cossacks Setia". Cossacks, bersenjata pecut, mutusake kanggo nggawe macem-macem varian Alaverda lan mencet "Femen" dhewe. gaman. Pukulan iki nyebabake tumindak, nalika lawang mlebu kantor gerakan Femen diblokir kanthi papan silang (ya, gerakan kasebut uga duwe kantor), lan ana tandha ing papan kasebut kanthi tulisan: "Baba iku. dear - saka kompor menyang ambang ".



Nalika plakat kasebut dipaku ing papan, para aktivis feminis sing padha katon ing ngarep lawang. Ketoke, iki petugas kantor, amarga wreaths tugas padha karo. Bener, mung siji Femen Girl bisa sijine wreath ing sirahe, lan liyane nyekeli ing tangan. Sampeyan kudu nganggep yen "Femen" cepet-cepet mbukak lawang kanggo ngundang ketukan sing jelas lali babagan seragam nomer 2 kanthi awak wuda. Lan padha mlayu menyang lawang, paling kamungkinan mikir sing pelanggan anyar saka tumindak picturesque wis teka, nggawa chainsaw Druzhba, dhuwit lan amplop karo rencana kanggo operasi anyar.

Nanging, nalika mbukak lawang, "tugas" ora weruh dhuwit utawa amplop, nanging dheweke weruh lawang sing dipasang ing ngarep lan maca tulisan ing piring kasebut. Sawise iku, saka lambe para panyengkuyung babagan kaunggulan seksual wanita tinimbang wong lanang, utawa pariwara obat-obatan kanggo pembesaran payudara, ing ngendi "sadurunge" (saka foto "sadurunge" lan "sawise"), tembung-tembung sing ngonfirmasi yen sawise kabeh " Femen» ora ana manungsa sing alien. Sawetara tirades ing gedhe lan kuwoso ngiyataken kapercayan yen bocah-bocah wadon ing rapat umum bisa ing urutan, nanging nalika padha ndeleng wong diwasa ing ngarepe, padha siyap kanggo lali bab ideal feminis kanggo sawetara wektu ...

Pasangan Rusia, dheweke menehi titik kabeh "e" lan duwe kekuwatan sing bisa dingerteni kanthi tepat kenapa wanita Rusia (Ukraina) sing prasaja bisa uga dibutuhake kanggo petani Rusia (Ukraina) sing prasaja ...

Iklan obscurantism ing Estonia

Sawetara laporan teka saka Estonia sajrone minggu kasebut yen iklan kanthi konten sing spesifik banget muncul ing salah sawijining majalah lokal.

Saiki, kudu diakoni, sawetara wong sing kaget karo pariwara: swiwine produk kebersihan kanggo wanita, kringet kringet, cepet-cepet digosok karo sawetara jinis deodoran sing kuwat banget lan diganti ing irung saka kanca acak ing bis troli, popok. sing ora bocor nganti pirang-pirang dina kanggo bocah-bocah sing wong tuwane, mesthine lali babagan eksistensi bocah-bocah dhewe lan duwe kabutuhan alami ...

Asil minggu. "Kanggo aku, setan! Kanggo aku, hantu!”


Nanging, iklan Estonia wektu iki ngluwihi kabeh sing ana hubungane karo marketing, lan mutusake kanggo nyerang, kaya sing dikandhakake, saka mburi. Pil diet reguler diiklanake. Nanging tinimbang crita biasane babagan "dheweke ilang 20 kg sajrone rong dina," para pengiklan lokal mutusake kanggo nambahake gambar tahanan kamp konsentrasi lan slogan ing produk sing dipromosikan: "Ora ana wong gemuk ing Buchenwald!" Lan jeneng produk bobot mundhut "Pil saka Dr. Mengele" nimbulake pitakonan tartamtu ...

Sawise pariwara iki ditemokake ing koran, muncul gelombang nesu. Wong-wong ora bisa ngandel yen kejahatan Nazi, sing ana ing skala lan alam sing nggegirisi nalika Perang Donya II, bisa dadi obyek sing digunakake kanggo promosi barang. Nanging panyipta jinis pariwara kasebut ujar manawa ora ana sing bisa disalahake, amarga iki humor Estonia nyata.

Puncak "humor" Estonia dituduhake ing cathetan pariwara liyane, sing ngomong babagan versatility, linuwih lan efisiensi pemanasan gas, kanthi latar mburi tembung kasebut gambar gapura menyang kamp pati Auschwitz ...

Yen sampeyan njupuk tembung saka pengiklan, pranyata humor Estonia ngluwihi normal. Lan yen mangkono, banjur wektune kanggo mriksa "humorists" Estonia saka iklan ing institusi sing relevan, ing ngendi dheweke bisa ngomong kanthi bantuan analisis sing akurat ing ngendi humor, lan ing ngendi perawatan sing dawa lan dipeksa ...

Miturut cara, yen spesialis iklan Estonia dadi kreatif ing usaha, banjur padha bisa menehi saran kanggo bungle munggah komersial babagan wedhi well-sifted kanggo construction, lan masang gambar saka SS veteran marching liwat lurung-lurung Tallinn minangka latar mburi . ..

Rolikur iku bendaramu dhewe!

Serangan liyane marang wong sing duwe kabiasaan ala ing Rusia diluncurake dening wakil saka pasukan politik paling gedhe ing negara kasebut - United Russia. Iku bakal katon sing miskin, apes ngrokok lan mabuk ora ono kanggo nyelehake piyambak saka care kejem saka negara. Yen sampeyan pengin nonton iklan vodka ing TV - diarani "figvam", yen sampeyan pengin nyeret rokok ing pesawat - uga "kurang", lan yen sampeyan arep mbukak sawise 23:00 kanggo " aditif", banjur, nuwun, kanca, sampeyan kudu nyimpen saka wayah sore ...



Nanging, malah serangan anti-manungsa iki ora mandheg para wakil ing upaya kanggo nggawe bangsa kita paling sober lan non-udud ing donya. Minggu iki, anggota parlemen Vyacheslav Timchenko mutusake kanggo ngenalake ide anyar babagan carane nggayuh tujuan kasebut ing ndhuwur. Dheweke ngusulake kanggo ngunggahake alangan umur saka 18 dadi 21 kanggo wong Rusia sing pengin tuku produk alkohol utawa tembakau ing siji utawa toko liyane.

Nanging, warga, iki kedadeyan: wakil sing ora duwe jiwa Timchenko pengin nyuda kabungahan kabeh lulusan sekolah sing lunga nemoni esuke ing pesisir waduk, nanging ora njupuk apa-apa saka meja perayaan, sing diatur dening tangan ngrawat bapak lan ibu ... Dheweke kepengin nyingkirake kabeh demobilisasi rasa seneng, numpak sepur lan dipeksa tuku botol Essentuki No 17 ing kios stasiun. Dheweke kepengin nyingkirake kabeh kenyamanan dhasar kabeh sing teka ing Moskow lan sing ora, sing, tanpa tuku alkohol, mung bakal beku, ngadeg ing sadawane dalan gedhe lan dalan gedhe. Lan kepiye para siswa sing arep mlayu menyang kios paling cedhak kanggo rokok nalika istirahat? Ora mung sampeyan kudu ngliwati paling sethithik satus meter ing wektu sing padha (warung kudu ora luwih cedhak saka 100 meter menyang institusi pendidikan), nanging uga, metu saka ambegan saka mlaku kuat, nampa jawaban saka saleswoman "iku ora pareng, cilik!” Sampeyan kudu njupuk rokok ing wong diwasa sing liwat, nanging pira sing bakal sampeyan tembak ing jaman krisis global ... Lan nalika sampeyan njupuk, owah-owahan bakal rampung suwe ...

Lan yen katon luwih, dadi metu sing wakil mutusaké kanggo Cut mudhun wit sprawling bisnis ing koktail alkohol. Ya, kaya ngono, produsen Jaguar lan Blazer sing nambah pemuda bakal kalah, sing nyengkuyung supaya generasi anyar tuwuh kuwat lan kuwat, esuk-esuk mambu asap sing stabil kanthi aroma pewarna kimia sing anyar. ...

Lan nom-noman dhewe, persentase tartamtu sing wis suwe pindhah menyang kesenengan rokok-alkohol, bakal ngandhani wakil Timchenko: sampeyan, Paman Valera, apik - sampeyan wis dadi wong diwasa, umur 21 taun, maju, nyathet dangu. ago - nambani aku karo rokok, yen pancene kedadeyan ...

Kerja dudu gula

Nalika gubernur Kuban Tkachev ngaku panen sing ora apik ing Wilayah Krasnodar, sing ana gandhengane karo banjir, asil saka sawah Kursk mung apik tenan. Lan bisa secara harfiah kenek.



Minggu kepungkur, agrarians saka salah sawijining distrik ing wilayah Kursk nyatakake yen dheweke wis panen gula bit, sing ora sengaja dicampur karo potong telung rolas cangkang saka Perang Patriotik Agung. Cangkang kasebut ditemokake ing gunung bit sing dibongkar ing salah sawijining pabrik gula lokal.

Nanging, 30 cangkang ora kabeh panen. Secara harfiah sedina sadurunge panemuan iki, buruh pabrik sing padha nemokake kabeh arsenal ing saluran kanggo nyuplai tanduran oyod: bom aerial, tambang, granat tangan lan sekring.

Ing babagan iki, sampeyan bisa kanthi aman nguripake pimpinan wilayah Kursk supaya bisa ngenalake posisi anyar ing pabrik gula lokal: petani sayur-sapper utawa produsen gula - spesialis ing bisnis mbledhos tambang. Menapa malih, yen ing mangsa ngarep ana cathetan ing koran sing kerja ing pabrik gula ing wilayah Kursk ora manis, mula sampeyan bisa percaya ...

Kozidavlat lan kerugian finansial saka Tajikistan

Minggu kepungkur, Tajikistan gumun karo petungan matematika. Duta Besar negara Asia Tengah iki ing Minsk, Pak Kozidavlat Koimdodov, ing salah sawijining pidato, ujar manawa Tajikistan ora kudu gabung karo Uni Pabean, sing wis kalebu Rusia, Kazakhstan lan Belarus. Miturut petungan pribadine (utawa isih negara), pranyata Dushanbe, yen gabung karo CU, bakal kelangan $ 500 yuta. Ing wektu sing padha, Koimdodov nambahake tembung sing luar biasa sing nggambarake logika kepemimpinan Tajik sing asli: "Lan dhuwit iki kudu ditemokake dhisik" ...



Pancen, Timur minangka perkara sing rumit. Adhedhasar pangandikane Duta Besar Koimdodov, pranyata Tajikistan saiki ora duwe dhuwit 500 yuta, nanging ing wektu sing padha wedi kelangan. Nanging ing kene ana pitakonan cukup cukup: carane sampeyan bisa ilang soko sing ora ana?

Kahanan kaya mengkono katon kaya iki:

Aku wingi pengin golek dhuwit, nanging ora.

- ngopo

- Dadi, aku kalah utawa mbuwang ...

Ketoke, Kozidavlat Koimdodovich Koimdodov banget tresnani saka nomer maye lan filosofi ora klebu nalar ing muda, lan dina iki hobi sing dicethakaké ana ing aktivitas diplomatik. Yen pimpinan politik ndhuwur Republik Tajikistan mikir kanthi cara sing padha, mula saiki luwih becik Tajikistan mundur saka kabeh asosiasi, blok lan organisasi sing dadi anggota. Dadi ora ana dhuwit, lan ing kene sampeyan karo serikat shmayuz sampeyan ...

Wong sing katon kaya imam

Minggu kepungkur, prosiding diwiwiti babagan kasus sensasional Abbot Timofei, sing durung suwe, nyopir model olahraga mobil BMW kanthi nomer diplomatik kedutaan Malta, nyebabake kacilakan ing tengah Moskow. Iku misale jek sing misi banget saka rama suci kudu sing ing sembarang wektu dina utawa wengi kang nyebar cukup, apik lan langgeng, nanging ing dina sing ala-fated, sing nyebar saka Rama Timotius metu tanpa guna. Isih: kanggo ram loro mobil, sanajan lagi saka manca, isih piye wae ora Kristen ...



Proses kasebut diwiwiti kanthi nyatane yen bapak suci ora sengaja ngumumake yen dheweke ora mabuk nalika kacilakan, lan kabeh tandha ing laporan kacilakan umume palsu lan ora duweke. Miturut dheweke, ora ana sing njaluk dheweke ngalami tes medis kanggo anané alkohol ing getih, sing tegese, sanajan mambu asap, sing, miturut akeh saksi mata, teka saka lambene abbot, polisi lalu lintas. para perwira sing teka ing panggonan kono percaya marang Timotius sing ora salah. Isih ora percaya: Timofey minangka pengakuan penyanyi pop paling asor ing panggung Rusia Philip Bedrosovich Kirkorov ... Dadi, sampeyan kudu percaya kanthi definisi ...

Mangkene kedadeyane: pasamuwan katon minangka organisasi sing mandiri kanthi angger-angger lan dogma dhewe, nanging abbot uga ngerti babagan kerumitan hukum. Kaya, iku dudu milikku, dudu, ora melu, lan mung pengadilan Gusti Allah sing bisa ngadili aku ...

Dadi Gusti Allah piyambak dhawuh marang kanggo navigasi masalah legal: sawise kabeh, kang menehi kritik dening bahan saka polisi lalu lintas, warga Podobedov (aka hegumen Timofey) ngatur kanggo njupuk bagéyan ing luwih saka enem rolas kacilakan lalu lintas sak karir driving. Abbot dhewe, bebarengan karo pengacarane, malah ngritik fakta sing didokumentasikake iki, nyatakake yen kamera video sing digantung ing dalan sing kudu disalahake. Kaya, yen mobil abbot ngluwihi kacepetan, mula sapa wae bisa lungguh ing kono, nanging dudu abbot dhewe ... Kanthi logika kasebut, konsep anyar bisa uga katon ing file kasus: dudu abbot, nanging wong sing padha karo abbot.

Oalah, Rama Timothy, miturut sing duwe mobil BMW sing saiki rusak, njupuk mobil iki "numpak" tanpa ngetokake surat kuasa. Abbas uga anathematized tembung kasebut, bebarengan karo wong sing ngucapake, nyatakake yen iki goroh, nanging kekuwatane jaksa nyatane ...

Umumé, mung siji sing bisa dikandhakake ing kene: Timotius minangka imam sing pinter, tegese hakim kudu luwih ati-ati. A little soko - supaya langsung hegumen kang anathema lan tuduhan bid'ah karo kabeh jalaran kanggo nyawa hakim ...

Bagean II. Mozaik Amerika

Kanca saka Moscow Obama

Presiden Amerika nerangake marang Mitt Romney lan masyarakat umum sing dadi kanca Amerika lan sing dadi mungsuh

Yen calon presiden AS Mitt Romney telpon Vladimir Putin minangka "tiran" lan "ancaman kanggo keamanan nasional", nganggep Rusia "mungsuh geopolitik nomer siji" lan ngeyel kepinginan kanggo "mbendung Moskow", banjur saingane Barack Obama kepengin dadi kanca karo Rusia. Rusia ora padha karo pejuang al-Qaeda. Presiden Amerika nyoba kanggo ngirim idea iki kanggo pamilih, lan ing wektu sing padha kanggo alon-witted Mitt Romney lan, ing umum, alon-witted Republicans.



Ngandika ing konvènsi Partai Demokrat ing wayah sore, Comrade Obama dipaku calon saingan gerah politik, njelasake marang dheweke yen mungsuh Amerika yaiku al-Qaeda, dudu Moskow. “Lawanku iku jarene Barack Obama minangka wong anyar ing bidang kabijakan luar negeri. Dheweke pengin mbalekake kita menyang jaman tumindak drastis lan kesalahan sing larang regane Amerika. Sawise kabeh, sampeyan ora bisa nelpon Rusia mungsuh nomer siji. Rusia, dudu al-Qaeda, yen sampeyan ora mikir babagan istilah Perang Dingin.

Senator Demokrat John Kerry gabung karo presiden lan uga dipoyoki Romney sing miskin geopolitik. Comrade Carrey ngandika bluntly sing calon Republik ora tenan ngerti kawicaksanan manca lan mulane iku dipercaya kanggo migunani kanggo negara ing wilayah iki. Senator ngumumake: "Guys, Sarah Palin ngandika dheweke bisa ndeleng Rusia saka Alaska. Mitt Romney ngomong kaya dheweke mung ndeleng Rusia ing Rocky 4.

Apik banget, kanthi humor sing dikritik, sampeyan ora bakal nemokake kesalahan. Nanging pitakonan ing kene ora kepiye lan apa sing dicritakake para kritikus kasebut, nanging apa sing bakal ditindakake. Lan pertahanan rudal Eropa bakal nindakake, lan Al-Qaeda, musuh resmi Amerika Serikat, bakal terus ngupayakake kepentingan AS ing Timur Tengah, kalebu Suriah sing wis suwe.

Minangka obyek kritik kanthi jeneng Romney, iki bola-bali disalahké amarga dosa doublethink. Senator Carrey, kasebut ing ndhuwur, wahyu kasebut diringkes: "Kaping pisanan, dheweke ora netepake tenggat wektu kanggo pasukan kita tetep ing negara kasebut, ujar manawa kita ora kudu ninggalake Afghanistan kanthi cepet. Dheweke nganggep mundur pasukan saka Irak minangka tragedi, ujar manawa dheweke bakal miwiti intervensi ing Libya luwih awal. Nanging banjur nyatakake yen keputusan ing Afghanistan bener, lan intervensi ing Libya banget kejem ... "

Wicara kanca Kremlin Obama kebak janji Fantastic sing mung wong-wong sing wis digawa munggah ing film Hollywood, ngendi masalah mutusaké salah siji dening wong karo bedhil kaya Rocky, utawa Gusti Allah saka mesin, bisa pracaya. Sing pertama lan sing nomer loro, kaya sing bener, tumindak kanthi cepet - supaya penonton film ora bosen. Comrade Obama, ing tradhisi paling apik ing Hollywood, sumpah kanggo 4 taun ngethok 25% utang umum. Sauntara kuwi, mentas ukuran kuwajiban utang Amérika wis rekor anyar, ngluwihi 16 triliun. dolar.

Malah presiden saiki janji bakal reformasi pendidikan lan nglindhungi lingkungan. Nanging, janji-janji sing banter iki bisa uga digandhengake karo wong sing bener.

Bakal luwih gampang kanggo Obama kanggo nglindhungi lingkungan tinimbang sadurunge: sawise kabeh, setengah saka lingkungan banget ing Amerika burned metu ing mangsa panas. Reformasi pendidikan Amerika luwih gampang. Yen saiki matématikawan taun papat ing Amerika Serikat ora bisa dibagi 111 dening 2 tanpa kalkulator, banjur, ing nindakake reformasi, nomer "111" ing test kudu diganti dening nomer "4". Lan siswa Amerika bakal nuduhake asil sing apik banget.

"Aku ora duwe ilusi yen iki bakal kedadeyan langsung," jarene presiden. "Butuh pirang-pirang taun kanggo ngrampungake masalah sing wis pirang-pirang dekade."

Ora, mesthi, sistem birokrasi AS ora bakal cepet nyerna panggantos 111 dening 4, lan wit-witan sing bakal ditandur Presiden ing situs alas sing diobong ora bakal tuwuh sewengi. Obama bener: bakal njupuk taun.

Wit iku wit, nanging calon presiden maneh menek menyang dunyo saka Fantasi, ing sawetara taun nindakake kanggo ngatasi kabeh masalah akumulasi. Ora liya, iki Petunjuk nglukis kanggo Pamilih: padha ngomong, comrades Amerika, yen aku mrentah liwat sampeyan kanggo puluh ... Persahabatan ngumumaké dening Obama karo Moscow uga meh ora sengaja lan ndadekake kita wonder: iku comrade Barak cemburu Kremlin. kanca Vladimir?

Hillary kanggo Presiden!

Demokrat Amerika wis ngerti sapa sing bakal mrentah AS ing 2016

Bill Clinton dhewe nyurung pidato kasebut ing konvensi Partai Demokrat sing anyar. Miturut cara, yen jajak pendapat Amerika ora ngapusi, B. Clinton minangka salah sawijining presiden AS sing paling populer. Lan ora mung populer, nanging salah siji sing paling apik. Lan ora mung "siji", nanging salah siji saka limang paling apik. Dheweke njupuk Panggonan kaping lima ing rating populer, mung kaloro Lincoln, Reagan, Washington lan Kennedy. Dadi panemu saka Comrade Clinton dihargai ing Amerika lan gampang ditiru ing media.



Nyurung pidato, mantan presiden, antara liya, kaya liwat, ngeweruhiyen dheweke bangga karo garwane, lan uga ngucapke matur nuwun marang tim Obama: sawise kabeh, ing wong-wong iki, Amerika wis dadi kuwat, lan wis partners liyane ing donya, lan mungsuh kurang.

Babagan separo kapindho pepatah iki, kita bakal diijini mangu-mangu. Suriah lan Iran - apa dheweke dadi mitra Amerika? Lan umume, wiwit kapan sanksi ekonomi sing diwenehake Amerika Serikat ing sisih tengen lan kiwa mbantu Obama entuk mitra lan nyuda jumlah mungsuh? Sly Bill ora licik mung siji: dheweke ora ngomong babagan kanca-kanca ing Amerika Serikat. Ora ana sing bakal percaya ing kene - malah ora ana wong sing ora ngerti ing Amerika Serikat sing ora nonton Rocky 4. Dadi kita duwe garis ngisor: mitra lan mungsuh ...

Kanggo separo pisanan saka frase Comrade Clinton sing cendhak nanging jembar, ngandhut makna kolosal. Iki ora mung tambahan "PR" saka Mrs Clinton (dheweke bakal ningkataké dhéwé ing lengkap), nanging pratondo langsung kanggo Amerika saka calon presiden potensial sing worthily nerusake karya saka Comrade Obama - utawa rodo, dhewe, amarga Obama ing Amerika minangka pemilik independen saka Gedung Putih ora diitung.

Ing Amerika Serikat ana rembugan yen Amerika dikuwasani dening Hillary gedhe. Solusi Irak minangka solusi. Kaputusan Siria, yen, mesthi, bakal ditindakake kanthi cepet, uga bakal dadi keputusane. Napa Hillary ora kudu mungkasi karir politik sing dawa kanthi final sing apik banget - kanggo nyemangati kuningan? Ing kasus iki, wartawan ora kudu nerusake versi babagan Barack Obama sing dilanggar, sing pidato, kaya Bill Clinton, disusun dening Hillary sing ekspresif. Analysts ora kudu teka-teki apa iku "kita ngomong 'Obama', kita tegese 'Clinton'." Bakal ana harmoni ing Washington: Teori peppy Clinton ora bakal nyimpang maneh saka praktik sluggish ing Gedung Putih.

Hillary wis ngandhani publik yen dheweke seneng karo teks pidato bojone. (Dheweke ngomong yen iki Billy nulis pidato dhewe. Ya, paling ora dheweke nyewa juru pidato. Tegese, ora ana bojo sing ana ing ngendi-endi).

Demokrat entuk pesen Comrade Clinton sing bener. Tokoh-tokoh partai sing misuwur langsung ngumumake kemungkinan apik Hillary kanggo kapilih ing 2016.

Contone, Colorado Gov., Demokrat John Hickenlooper, jarene kanggo wartawan: "Paling ora setengah saka wong-wong sing saiki diarani calon potensial kanggo nominasi ing 2016 bakal nyerahake tuntutane yen dheweke pengin kapilih. Ora ana keraguan babagan iki.

Lan wakil ketua cabang Partai Demokrat ing South Carolina, Jamie Harrison, ngandika yen H. Clinton dadi kanggo jajak pendapat, perjuangan utama bakal mbukak kanggo kursi wakil presiden. Clinton ora bakal duwe saingan ing partai. Kepala cabang Partai Demokrat Yuzh. Carolina Dick Harputlian ujar: "Aku ndhukung Barack ing 2008 lan saiki aku bakal ngenteni dheweke. Ngomong saiki mung babagan dheweke.

Dadi, bangunan planet demokrasi kudu diarepake sekitar taun 2020 - mung nalika "traktor" Rusia bakal mlebu angkasa menyang asteroid Apophis sing nggegirisi.

Rusia, paling ora kanthi rasa ora seneng, ngerteni pidato lan pernyataan Mitt Romney, multimillionaire sing, miturut wong sing ngerti, nggandhengake wong Rusia mung karo film Rocky 4 lan dhaptar Magnitsky. Nanging apa maneh yen Ibu Clinton sing nekat, sing wektu iku bakal kenek, yen ora salah, 2016 ...

Ancaman biologis nyapu planet

Nalika Gedung Putih nesu karo WMD Siria, ancaman biologis sing mateni ditarik saka California

Ancaman biologis paling anyar teka saka Amerika Serikat. Virus sing mateni urip lan nyebar ing Taman Nasional Yosemite. Saben wong sing nembe ngunjungi taman kasebut wis ana ing klompok risiko kematian. Infeksi kasebut angel banget didiagnosis, ora ana vaksin sing nglawan, lan wis ana wong mati. Kanggo taman kasebut, kira-kira patang yuta wong saben taun dibukak, lan panguwasa California ora bakal nutup papan sing nguntungake iki.



Penyebaran penyakit elek clurut lan hamster. Ing antarane wong mati ana wong telu sing sadurunge nginep ing Yosemite ing tarub. Wolung turis ana ing rumah sakit. Wis 12.000 wong saka 39 negara sing ngunjungi taman musim panas iki ana risiko pati.

Miturut para ilmuwan, sumber infeksi sing ora bisa ditambani yaiku kotoran tikus. Sindrom paru Hantavirus ndadékaké ing 6 minggu kanggo busung paru lan banjur mati. Nyedhot partikel bledug ing taman utawa salaman karo wong - lan skiff: para dokter ora bakal nulungi sampeyan maneh. Siji-sijine perkara sing bisa ditindakake yaiku, amarga kebiasaan ala, sampeyan kudu mbayar ujian.

Departemen Kesehatan AS kuwatir babagan epidemi global, nanging panguwasa California ora mikir nutup taman sing duwe bathi. Nganti saiki, turis ngaso ing kemah tenda - pusat infeksi. Akeh sing sinau babagan virus sing mateni ora saka para pekerja Yosemite, nanging saka koran. Sawise kabeh, koran ing Amerika uga mikir babagan bathi.

Party of the Living Dead: tembung anyar ing teknologi politik ing abad kaping XNUMX

Zombi - ing saben omah!

Yen mung ana rong calon presiden ing Amerika, mesthi bosen manggon ing Amerika iki. Taun iki, masyarakat yawning seneng karo Comrade A. Zombie, sing uga dadi Presiden Amerika Serikat - saka partai mayit urip.

Pancen, nalika calon Republik lan calon Demokrat saingan kanggo ngucapake antitesis sing bisa ditebak, wong mati sing ora bisa ngomong kanthi rai pucet lan busuk, sing diomongake bojone ing perjalanan kampanye, minangka solusi teknologi politik sing apik banget. A. Zombi, berjuang kanggo hak-hak wong mati ing saindhenging negara, sanajan ing framework saka iklan saka seri Walking Dead, koyone Petunjuk kanggo warga sing padha kabeh mayit urip. "Sawetara calon bakal menang ing negara-negara Demokrat, - ngandika bojo A. Zombie, - sawetara - ing Republican, lan kita dipandu dening negara mati. Aphorism, Nanging!



Calon suhu kamar ora salaman karo konstituen, dheweke ngrasakake pulsa. Dheweke ngerti carane ngatasi masalah wong nganggur sapisan lan kanggo kabeh: wong mati mlaku ora perlu kerja. Yen zombie mati, kulawargane bakal diwenehi asuransi kesehatan. Ing endi wae Medicare! .. Panyengkuyung saka A. Zombie bubar ngatur konvènsi partai ing Tampa, kang diwiwiti dina sadurunge konvènsi Republik, keweden prahara. Mangkono, ghoul nuduhake rasa wedi marang Amerika - kanthi latar mburi Mitt Romney sing gumeter karo 230 yuta.

Bojone Pak Zombie diterangno kanggo umum: "Bojoku iku wong sing bakal perang kanggo duwe nir ing saben ngarep Amérika, lan ora bakal mandheg - malah yen matèni wong siji liyane." Panjaluk utama walker yaiku menehi hak marang Amerika supaya ngerti luwih akeh babagan urip zombie. "Wong Amerika sing kerja keras kudu duwe hak mulih sawise dina sing suwe, pasang sikil lan nonton program zombie ing TV yen pengin," Patty Morgan-Zombie nerjemahake wheezes lan grumbulan bojone.

Kanthi kuwi program TV platform kampanye A. Zombie temtu bakal sukses. Kajaba iku, dina liyane panguwasa Amerika Serikat ngumumake kemungkinan invasi zombie - kanthi resmi. Pesen babagan ancaman zombie sing bakal teka sumebar Departemen Keamanan Tanah Air AS.

Penulis ide kasebut mutusake manawa "pendekatan kreatif" bakal nyiapake wong kanggo angin topan, serangan teroris, pandemi lan lindhu. Kanggo tujuan kasebut, pelayanan kasebut wiwit nyiapake "invasi wong mati" lan ngluncurake propaganda sing cocog. Ing saindhenging negara, kanthi cara.

Saiki, Departemen Keamanan Tanah Air menehi saran marang Amerika supaya nggawe rencana evakuasi yen ana serangan massal walker, nyedhiyakake banyu seger lan sandhangan, lan tuku obat lan senter. Miturut cara, ing podo karo, ilmuwan Inggris, paling progresif ing donya, publicly ngandika kanthi bukti yen epidemi zombie pancen nyata.

Ana rong pitakonan ing kene. Kaping pisanan, bakal wong Amerika sing gampang temenan bakal nganggep kampanye Pak A. Zombie, sing arep ngunjungi negara kasebut lan nganakake parade zombie ing kutha-kutha sing beda-beda, amarga serangan banget saka wong mati sing dielingake dening pelayanan sing waspada? Lan kaloro, sing utama: ing musim gugur taun 1938, nalika Orson Welles ngatur acara radio adhedhasar novel kanthi jeneng H. Wells, The War of the Worlds, gupuh sing nggegirisi pecah ing sisih lor-wétan Amerika Serikat. Kira-kira sejuta pamireng percaya marang invasi wong Mars ing Bumi, nganggep radio kasebut minangka laporan langsung saka adegan kasebut. Departemen Keamanan Tanah Air ketoke wis lali pelajaran saka Comrade Wells.

Mesthi, sawetara wong Amerika mung bakal ndhelik ing ruang paling ngisor, nyedhiyakake kemul, Coke, radio lan aspirin. Nanging liyane, malah luwih wedi saka A. Zombi, mbukak kanggo chip gegaman paling cedhak lan Simpenan ing Saiga, machetes lan chainsaws. Lan yen wong-wong sing wani iki, ngrungokake propaganda Kamentrian Keamanan Nasional, wiwit aktif mbela awake dhewe saka mayat urip sing nyerang kutha-kuthane, mula. sejarah karo Breivik bisa cepet dilalekake.

* "Kanggo aku, ghouls! Kanggo aku, hantu!” - tembung saka film "Viy".
Pengarang:
33 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. tronin.maxim
    tronin.maxim 9 September 2012 08:12
    + 15
    Ya kanca-kanca! FEMEN rumangsa durung ilang kanggo kita, ngerti carane nutupi kloso! Basa Rusia saiki mesthi urip! ngguyu
    1. Deniska999
      Deniska999 9 September 2012 08:37
      + 10
      Wong Estonia umume fasis.
      1. Lampung
        Lampung 9 September 2012 13:32
        +6
        Kutipan saka Deniska999
        Wong Estonia umume fasis.


        Pengiklan kasebut dhewe kudu dikirim menyang kemah sajrone rong utawa telung sasi. Aku panemune wis owah banget polaritas lan ora bakal ana maneh kepinginan kanggo guyon bab apa iku IMPOSSIBLE kanggo guyon. Nanging sayangé iki ora bisa ...
      2. andrklimanov
        andrklimanov 10 September 2012 01:02
        0
        Kutipan saka Deniska999
        Wong Estonia umume fasis.

        Mungkin aku salah, TAPI misale jek kula sing meh kabeh Balts kaya sing
      3. bosst64
        bosst64 10 September 2012 14:30
        0
        Aku Estonia ora bakal ngerti guyon bab wedhi lan SS veteran.
    2. esaul
      esaul 9 September 2012 09:09
      + 10
      Sugeng enjing, kanca-kanca! Sawise maneh, aku yakin manawa wong lanang (Aleksey lan Oleg) sampurna nglengkapi karyane!
      Saka baris pisanan, minangka Serge (1) ngandika, - "boss"! - wiwit saka tresna basa gawe salah kanggo pathologies mental sak kampanye Pemilu ing negara.
      Nanging ana uga masalah serius. Kayata craze saka akeh Rusia kanggo bir lan udud ... Nglawan udud iku, yen ora unpromising, banjur, mesthi, ora maringi hadiah. Infeksi iki, sing digawa dening Peter menyang Ibu Rusia, wis akeh banget ing kesadaran lan mentalitas.
      Nanging sampeyan isih bisa nglawan misfortune sing mentas dipikolehi, lan aku mikir yen ana kepinginan kanggo sumunar maneh ing impuls United Russia Timchenko, mula iki kudu dilewati, lan subyek PR kudu diidini, mung " ing pembangunan "...
      Babagan abbot "misuwur", aku mikir yen kasunyatan iki ora mung dadi subyek diskusi lan kutukan sekuler, nanging uga kesimpulan tartamtu saka gereja resmi. Imam iki temen insolent lan kabuka moyoki loro wong lan hukum lan moralitas adil lan nguripake pasamuwan menyang jenis klub untouchables. Piwulang moral kados pundi ingkang saged dipunrembag dening para pendhidhikan jiwa ingkang luhur?
      Inggih, "sorotan program", ing mratelakake panemume, iku bagean darmabakti kanggo "matématikawan gedhe" lan coryphaeus ekonomi, Pak Kazidavlat ... Iki aerobatics paling dhuwur - loro petungan matématika lan ekonomi saka Kazi dhewe lan carane wong lanang marang kita bab iku!
      Kazidavlat, kaya Pak Rahmon, bisa uga nampa pendhidhikan ekonomi kanthi ngitung wedhus ... Utawa bungkusan opiat sing diwutahake liwat Tajikistan.
      Minangka kanggo nyoba kanggo push histeris lan gagal Mrs Clinton menyang "presiden" siji sawise liyane, banjur iki wis overkill cetha ... Ningali wong waras ing US poly tolympus - tanpa mangu lan dadi luwih lan luwih angel kanggo milih.
      Nanging Nazi fasis saka negara Baltik - ora maneh climbs menyang gerbang sembarang. Lan ing mratelakake panemume, masyarakat Rusia mung perlu nelpon ing masyarakat donya kanggo ngukum lan abstigate Balts presumptuous, lan ora mbatesi dhewe kanggo reproaches biasa.
      1. Delink
        Delink 9 September 2012 09:32
        +3
        Salam Esaul!
        Setuju banget karo sampeyan.
        Ical taun-taun paling apik nalika wong enom seneng banget, nindakake apa wae. Ora ana wektu kanggo mikir babagan ngrokok lan ngombe. Senajan ing wektu iku wis cukup. Nanging iki rampant, lan mabuk lan ngombé ing panggonan umum ora mesthi.
        Artikel objektif
        1. esaul
          esaul 9 September 2012 09:53
          +2
          Delink,

          Sugeng rawuh, Igor. Aku bubar ngrembug masalah iki karo bojoku lan nyathet pola kasebut - ing wiwitan kita nggawe masalah kanggo awake dhewe, lan saiki kita bakal ngatasi kanthi heroik. Kita ora sinau saka kesalahane wong liya. Sanajan ... Akeh negara ing sejarahe wis ngalami fenomena kaya mabuk grosir.
          1. tronin.maxim
            tronin.maxim 9 September 2012 12:48
            +1
            Kutipan saka esaul
            ngalami fenomena kaya mabuk sing merajalela.

            Lan kita ora duwe pungkasan ing ngarsane! Sing liyane padha nglarang, liyane padha ditarik menyang pareng! Oh oh oh Nyuwun
    3. Lampung
      Lampung 9 September 2012 13:30
      +2
      Kutipan saka tronin.maxim

      Ya kanca-kanca! FEMEN rumangsa durung ilang kanggo kita, ngerti carane nutupi kloso! Basa Rusia saiki mesthi urip!


      Minangka salah siji kenalanku biyen ngomong: "Ora kurang lanang sing BAIK..UYA !!!"
      Mbok menawa ing pirang-pirang bab dheweke bener.
    4. GaD
      GaD 9 September 2012 19:06
      +2
      Ing TV Ukrainia, dheweke diundang menyang studio ing saluran tengah. Dheweke ora bisa ngomong karo wong normal, amarga dheweke terus-terusan ngganggu mungsuh lan ngipat-ipati. Dheweke ora bisa ngirim pikirane kanthi bener, lan editor mbokmenawa kesel nglebokake PIII!
    5. andrklimanov
      andrklimanov 10 September 2012 00:59
      +1
      sing feminis? wanita sing pengin kesetaraan karo wong! menehi wong Pick lan supaya padha bisa minangka witjaksono menyang tambang!
      nanging serius, kabeh iku salah kita, wong lanang! luwih becik ngombe wong wadon, supaya aja nganti edan
  2. shtabs
    shtabs 9 September 2012 08:22
    +6
    kamulyan kanggo Cossacks!
  3. sasha 19871987
    sasha 19871987 9 September 2012 08:29
    0
    artikel asli)
  4. andrei332809
    andrei332809 9 September 2012 08:40
    +3
    matur nuwun, review apik.
    Ya, sampeyan ora perlu menehi komentar babagan Ams - hoopoes lengkap.
    geli karo beet.iku artine ora ngundang murid-murid lan bocah-bocah sekolah padha panen.mesthi ngrusak kabeh ing sawah.
    babagan alkohol. kita duwe iklan ing toko kita: roh ora didol sawise 22-00, tuku luwih dhisik
  5. Kolyan 2
    Kolyan 2 9 September 2012 08:47
    +1
    Wanita ngamuk karo lemak, apa sing ilang? Lan padha tresna lan nyandhang ing tangane, nanging ora ana sing duwe utawa pengin.
  6. wow
    wow 9 September 2012 09:50
    +1
    thanks kanggo kompilasi, seneng!
  7. Svyatoslav
    Svyatoslav 9 September 2012 09:54
    +1
    Petrosian Estonia dhewe bakal dikirim menyang Buchenwald, padha ngguyu kanthi ati. Lan babagan nir luwih apik kanggo meneng wong bodho
  8. ketemu
    ketemu 9 September 2012 10:28
    + 10
    Puncak "humor" Estonia dituduhake ing cathetan pariwara liyane, sing ngomong babagan versatility, linuwih lan efisiensi pemanasan gas, kanthi latar mburi tembung kasebut gambar gapura menyang kamp pati Auschwitz ...

    Ing. "humor" kudu dijawab karo sejatine urip.
    Elinga carane narik kumis bruwang rampung.
  9. gorko83
    gorko83 9 September 2012 10:49
    0
    Minangka kanggo alkohol lan rokok, ing kene mung langkah-langkah sing komprehensif sing bakal mbantu ningkatake negara, saliyane kanggo ngunggahake wates umur, uga kudu nambah cukai, uga ngencengi syarat sing ditrapake kanggo produsen minuman beralkohol lan produk tembakau lan nambah pajak ing produk sing, lan nyedhiakke neruske kanggo construction saka free gyms lan kabeh jinis pusat kesehatan. Saiki, kaya sadurunge, masalah alkohol lan rokok rokok wis dadi akut ing Rusia, lan mung siji kardinal nambah ing tax excise dening 10 kaping kita bakal bisa kanggo mbrastha alkoholisme anak lan rokok rokok.
  10. gorko83
    gorko83 9 September 2012 10:53
    +8
    Dene alkohol lan rokok, ing kene mung langkah-langkah sing komprehensif sing bakal mbantu ningkatake negara, saliyane nambahake wates umur, uga kudu nambah cukai, uga ngencengi syarat kanggo produsen minuman beralkohol lan produk tembakau lan nambah pajak. ing produk sing, lan nyedhiakke neruske kanggo construction gyms free lan kabeh jinis pusat kesehatan. Saiki, kaya sadurunge, masalah alkohol lan rokok rokok wis dadi akut ing Rusia, lan mung siji kardinal nambah ing tax excise dening 10 kaping kita bakal bisa kanggo mbrastha alkoholisme anak lan rokok rokok.
    1. esaul
      esaul 9 September 2012 11:08
      +2
      ketemu,
      Kutipan saka ketemu
      Elinga carane narik mustache bear rampung

      Kutipan saka: gorko83
      mung langkah-langkah komprehensif sing bakal mbantu ningkatake negara

      Plus komentar sampeyan, kolega. Lucid banget lan ekspresif. apik
      1. ketemu
        ketemu 9 September 2012 11:21
        + 14
        Kutipan saka esaul
        Plus komentar sampeyan, kolega. Lucid banget lan ekspresif

        Aku pengin nambah, wong-wong sing lali lan ngiyanati memori perang sing kanggo edification.


        1. Armata
          Armata 9 September 2012 11:42
          +4
          Matur nuwun ketemu saka lagu iki tansah squeeze ing dodo. Sampeyan lungguh lan mikir, apa sampeyan pantes urip? Apa sing kok lakoni kanggo gawe bangga simbah.
        2. Igarr
          Igarr 9 September 2012 12:41
          +1
          Matur nuwun kanggo ngirim lagu, ketemu /
        3. Trance
          Trance 9 September 2012 18:15
          +5
          ketemu,Aku pengin nambah, wong-wong sing lali lan ngiyanati memori perang sing kanggo edification.


          ketemuayo melu...

          1. Ruslan67
            Ruslan67 9 September 2012 18:59
            +3
            + Aku mesthi ora bisa nggawe luwih kerep kanggo nguripake iki ing TV, bisa uga paling ora otak wong bakal nglakoake lan sing ora duwe resep kanggo perawatan ing wayah wengi wong mati.
        4. Dimitr
          Dimitr 9 September 2012 20:10
          +2
          Kutipan saka ketemu
          Aku pengin nambah, wong-wong sing lali lan ngiyanati memori perang sing kanggo edification.

          Ing MTV kabeh limo liyane asring corak!
  11. lefterlin53rus
    lefterlin53rus 9 September 2012 10:59
    +4
    Saliyane koktail sing ngandhut alkohol, sekelompok ombenan sing beda-beda, kayata Pepsi, coca, forfeits, lan liya-liyane, kudu dilarang. Dheweke uga diombe ing puluhan liter. Nanging mesthine ana wong sing nyoba nglebokake fantasi sing luwih kenceng menyang cangkir, banjur apa sing isih ana ing tembok. Lan kabeh jinis cola. Pinten padha pirembagan bab wong-wong mau lan nuduhake carane padha bisa luwih saka sawetara deterjen dishwashing, mungguh apa ing weteng. Banjur pitakonan kenapa umume siswa lulusan lara weteng
    1. Kakang tengah
      Kakang tengah 10 September 2012 10:39
      0
      lefterlin53rus
      +1
      Aku tuku cola kanggo rendhem salaka lan dhuwit recehan ing). Lan koktail sing kurang alkohol umume minangka sarana ngrusak pemuda.
  12. ing cadangan
    ing cadangan 9 September 2012 11:00
    +2
    Wong lanang
    Pengarang Alexey Volodin, Oleg Chuvakin
    artikel punika ora ala, nanging carane akeh iki b ...... "Femen" bisa rembugan negatif
    Aku nesu karo pariwara iki kanthi foto saka kamp konsentrasi, aku malah ora ngerti carane nyebat UGLY iki sengsara, ciut, lynch kabeh. am
  13. gorko83
    gorko83 9 September 2012 11:20
    +7
    Saliyane koktail sing ngandhut alkohol, sekelompok ombenan sing beda-beda, kayata Pepsi, coca, forfeits, lan liya-liyane, kudu dilarang. Dheweke uga diombe ing puluhan liter. Nanging mesthine ana wong sing nyoba nglebokake fantasi sing luwih kenceng menyang cangkir, banjur apa sing isih ana ing tembok. Lan kabeh jinis cola.


    Aku setuju. Mung saiki kudu nindakake iki kanthi ngencengi syarat kanggo produk.
    1. APASUS
      APASUS 9 September 2012 12:25
      +4
      Aku ora ngelingi apa sing diarani anti-premium ing AS, nanging Coca-Cola njupuk salah siji panggonan pisanan ana! Kanggo kasunyatan manawa koktail kimia disiapake saka banyu alami lan alami !!!
  14. Straus_zloy
    Straus_zloy 9 September 2012 12:17
    +3
    Wektu kanggo ngilangke Estonia saka peta
  15. Shumer
    Shumer 9 September 2012 12:18
    +2
    Aku elinga negara Baltik saka kanak-kanak (bapak iku wong militèr, aku kerep pindhah ing kono). Sawetara kenangan sing nyenengake - kutha sing apik kanthi dalan sing sempit, resik, udara segara sing nyenengake, wong sing apik lan mbiyantu lan toko tanpa antrian. Apa kedaden ing atine kanggo nimbang fascism soko ditrima, normal, amarga Balts minangka kabèh dudu wong ala, apik, educated, hardworking, lan otak ing sisih siji.
  16. wolf095
    wolf095 9 September 2012 12:20
    0
    nda, sing mung ing donya ora arep
  17. Tatanka Yotanka
    Tatanka Yotanka 9 September 2012 12:40
    +2
    wakil umume mutusaké kanggo Cut mudhun wit sprawling bisnis ing koktail alkohol.
    ya, sampeyan ora Cut mudhun, nanging sampeyan kudu digali metu karo werna, lan saka ngendi oyod tuwuh.
    http://nemostudio.livejournal.com/41885.html
  18. Samovar
    Samovar 9 September 2012 13:05
    +2
    Artikel +. Kabeh iku cendhak lan menyang titik. apik
    Aku partai zombie minangka partai paling apik kanggo AS. Amarga negara iki sejatine mayit urip, nanging tanpa disadari, terus mambu kanggo kabeh jagad.
  19. Ruslan67
    Ruslan67 9 September 2012 15:15
    +4
    bab nir, iku bakal lucu yen ora ana pilihan sedih, lan ana sawetara cukup nyata - kacilakan ing produksi kimia saka sawetara jinis reged, bocor utawa nyolong senjata biologi, virus sing mutasi ing polusi. lingkungan lan sing paling mungkin: nggawe sawetara obat sintetik sing ngilangi otak lan pusat nyeri lan minangka asil hello saka mbah romero lan dheweke ngelingake.
  20. tarnishes
    tarnishes 9 September 2012 17:01
    +1
    Kira-kira 21 taun - dheweke teka kanthi bener, muga-muga kabeh wong bakal nampa!
    Miturut pendapatku, duta besar Tajik kasebut kanthi cetha menehi tandha babagan rega mlebu Tajikistan ing CU! ngguyu
  21. APASUS
    APASUS 9 September 2012 19:47
    +1
    Yen mung ana rong calon presiden ing Amerika, mesthi bosen manggon ing Amerika iki. Taun iki, masyarakat yawning seneng karo Comrade A. Zombie, sing uga dadi Presiden Amerika Serikat - saka partai mayit urip.

    Rasa kebebasan Amerika kadhangkala ndadékaké menyang rumah sakit jiwa!!!!!!!!
  22. Che
    Che 10 September 2012 12:05
    +1
    Apik banget, kanthi humor sing dikritik, sampeyan ora bakal nemokake kesalahan. Nanging pitakonan ing kene ora kepiye lan apa sing dicritakake para kritikus kasebut, nanging apa sing bakal ditindakake. Lan pertahanan rudal Eropa bakal ditindakake, lan Al-Qaeda, musuh resmi Amerika Serikat, bakal terus nyadari kepentingan AS ing Timur Tengah, kalebu ing Suriah sing nandhang sangsara.

    Ya, iku bakal. Kabeh donya kudu mungkasi agresor. Kaya ing Vietnam lan Korea.
  23. Wong phlegmatic
    Wong phlegmatic 10 September 2012 18:09
    0
    Nanging apa maneh yen Ibu Clinton sing nekat, sing wektu iku bakal kenek, yen ora salah, 2016 ...

    Nuwun sewu lol .