Review militèr

Marat Musin babagan kahanan ing donya lan ing Rusia saka sudut pandang ekonomi lan geopolitik

11
Analisis pangembangan ekonomi lan geopolitik ing donya lan ing Rusia.

Marat Mazitovich Musin minangka ahli ekonomi sing misuwur, dhokter ilmu ekonomi, profesor, kepala departemen manajemen strategis lan anti-krisis Universitas Teknik Negeri Rusia, penulis sawetara pangembangan ilmiah terobosan ing bidang analisis ekonomi lan ramalan, nitahake sekolah ekonomi dhewe, penulis arah ilmiah anyar "Manajemen Minat Ekonomi", penulis biaya manajemen Teori. Marat Musin makili klompok ahli sing nawakake cara alternatif kanggo ngatasi masalah gedhe-gedhe lan njaluk Rusia metu saka krisis.

11 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Ruslan
    Ruslan 9 September 2012 08:30
    +8
    Punika website
    http://maramus.livejournal.com/
    Aku nyaranake nonton kabeh video - wong sing paling pinter, kaya A. Fursov
    http://vk.com/andrey_fursov
    Aku utamane nyaranake nonton Zionis lokal - bisa uga otak bakal mulai kerja lan ngerti ngendi dheweke dipimpin.
    1. Trance
      Trance 9 September 2012 17:31
      0
      Aku nyaranake nonton video iki kanggo wawancara karo Musin Marat Mazitovich:

      1. tambu
        tambu 10 September 2012 02:40
        0
        Omong kosong, malih, ing pangertèn truest tembung .. Huberman tansah diwaca antarane baris, amarga iku wong Yahudi lan mbukak ngandika padha eradicated dening Nazi lan wong-wong kaya iki ... warga ...

        A mare ngadeg lan ngandhani ing basa Zadornov babagan jiwa lan kalbu lan bebener, nanging dheweke dhewe ora menehi spesifik ... dheweke ngandika sublimely lan ora ana ing wektu sing padha ... kita wis duwe siji ing Ukraina .. gaya sing padha - kanggo ngomong bab apa-apa lan ing wektu sing padha karo dipikir pinter kaya-kaya iku Mesias
        1. Trance
          Trance 10 September 2012 05:12
          0
          tambu,

          Jeka, sampeyan duwe Nazi sing kerja kanggo bendera kasur bintang, lan kita duwe nasionalis kanggo kabecikan Tanah Air.

          Sadurunge nulis kritik, sampeyan kudu paling sethithik ing subyek. Ora kritik sampeyan nglirik
  2. nycsson
    nycsson 9 September 2012 10:36
    +3
    Musin iki wong pinter ...... Omonge bener kabeh ......... apik hi
    Patut dideleng kanggo wong sing ngaku yen ora ana sing ngancam ekonomi adhedhasar sumber daya ......
    1. Trance
      Trance 9 September 2012 17:38
      0
      lanjutane...




      Lan umume, kanggo wong-wong sing pengin ngilangi stereotipe sing ana babagan apa sing kedadeyan ing negara kita, aku banget nyaranake sampeyan ndeleng kabeh program ing http://neuromir.tv/, saluran saiki duwe sawetara masalah finansial, ORANG, ayo chip ing okehe kita bisa, everyone wis WM wallet utawa Yandex-dhuwit, WE HELP REALLY wong TV!!!
      1. tambu
        tambu 10 September 2012 02:54
        +1
        Fishism lan antisimetism .... lan ora siji kasunyatan ... mung konkrit telpon kanggo separatism lan nangis - "ngalahake wong Yahudi, nyimpen Rusia", mung wong Yahudi wis ninggalake meh kabeh ... dadi sapa sing kudu disalahake? Aku wis suwe ora krungu omong kosong maneh....
        1. Trance
          Trance 10 September 2012 05:06
          0
          tambu,

          Zheka, manggon ing Ukraina lan ngenteni nganti Yankees sak tenane sijine sampeyan ing kanker nglirik Ngomong-ngomong, sampeyan duwe politisi sing kerja sama karo ROS, njaluk bantuan (ora materi) saka Partai Komunis Federasi Rusia lan edros, nanging dheweke nuduhake tong minyak, nanging Baburin mbantu.
          Ya, kanthi fasisme lan anti-Semitisme, sampeyan pungkasane ora ana topik ing kene, paling ora maca definisi konsep kasebut supaya bisa digunakake nglirik
  3. sxn278619
    sxn278619 9 September 2012 11:25
    +9
    Biaya produksi minyak ing Rusia yaiku $ 10 saben barel.
    Biaya produksi minyak ing Irak yaiku $ 1 saben barel.
    Nilai pasar $ 118,82.
    Keuntungan luwih saka 1000%.
    Alami, para panuku ora seneng karo iki lan padha nglawan kanthi cara apa wae (kanthi tumindak legal lan militer).
    Kanggo nuduh lan nggusah wong-wong mau supaya ora nindakake iki ora masuk akal.
    Mung ana siji cara metu - nalika ana bathi iki, kanggo modernisasi industri, diwiwiti karo kompleks militer-industri.
  4. Basque
    Basque 9 September 2012 11:54
    +8
    Akeh wong ngomong, "Sampeyan ora bakal smear tembung ing roti,"Nanging saiki, ing Rusia, elit bakal digawe saka alegarhs urip karo kulawarga liwat gunung neh .. ing Rusia ana apa-apa kanggo ngganti kanggo luwih apik. Elit berorientasi nasional dibutuhake.
  5. PSih2097
    PSih2097 9 September 2012 16:49
    +4
    Analis mung sing ngandhani kaya iku.
  6. Ivan Tarasov
    Ivan Tarasov 9 September 2012 20:28
    +1
    Iku karo Turki kita kudu miwiti.
    Kanggo destabilize kahanan ing Turki, supaya kabeh infèksi iki bakal lemah ana.
    Lan rampung mblokir tapel wates karo Georgia, nyetel tambang terus-terusan kanthi ambane 0.6-1 km (bakal njupuk sawetara yuta tambang, nanging biaya bakal mbayar dhewe).
  7. kucing ilmuwan
    kucing ilmuwan 9 September 2012 21:19
    -8
    Profesor, nanging kanggo informasi saiki, mratelakake panemume, ora ngerti carane ing kabeh.
    Dheweke ora duwe wektu kanggo mbukak siji topik, amarga dheweke mlumpat menyang liyane.
    Yen sampeyan streamline mutiara sethitik, uga pikirane pinter, kang kasebut Komisi Eropah kang antitrust tuntutan hukum marang Gazprom minangka njedhul sawise Putin mlebu persetujuan karo China ing transfer teknologi dhuwur ing bidang aviation! Ing Federasi Rusia, model ekonomi bahan mentah - luwih saka 50% saka bathi kanggo treasury asale saka ekspor hidrokarbon, mula, sumber energi kanggo industri kasebut kudu biaya. Ing 2013, serangan bakal ditindakake marang kekuwatan politik Federasi Rusia liwat pamisah ing masyarakat lan protes umum. Transfer militan Salafi menyang Rusia liwat Georgia lan Dagestan sawise nggulingake Assad, provokasi dening Atlanticists saka perang antarane Chechnya lan Ingushetia. Perkembangan nuklir Iran. Serangan gabungan ing Moskow ing mangsa dening pasukan Wahabi lan Atlantik, ing mangsa ing Moscow bakal ana blackout lengkap, supaya blackout ngandika, kanggo spur protes umum, Nostradamus ketemu. Ora ana badan perencanaan lan analisis strategis ing negara kasebut, Medvedev kudu dikorbanake. Korupsi kudu dipungkasi, kabeh maling lan penggelap dana rakyat kudu ditembak.

    Mungkin dheweke wong sing paling pinter, nanging aku dhewe ora weruh iki, wawancara iki nggawe aku yakin yen M. Musin iku wong sing alarmis lan paranoid.
    Aku uga simpati karo murid-muride, dheweke ngucapake kabeh wawancara kanthi swara monoton sing tenang.
    1. Ratibor12
      Ratibor12 10 Desember 2012 18:39
      0
      Quote: ilmuwan kucing
      Profesor, nanging dheweke ora ngerti carane menehi informasi, pendapate


      Quote: ilmuwan kucing
      dheweke mumbled kabeh Interviews ing swara monoton kurang


      Mung pratelan waras? Inggih, ya ... Sawise kabeh, morons perlu informasi kanggo presented kanggo kelangan music, recitative lan tari saka babon ing katresnan!
      Julukan "kucing ilmuwan" kudu entuk, nanging sampeyan luwih kaya "moled ditumbuk" ...
  8. suharev-52
    suharev-52 10 September 2012 01:50
    +1
    ya wis. Tumindak Paduka punika boten saged dipuntingali, Dhuh Yehuwah. Wong pesimis Sampeyan, kancaku, oh ... pesimis. Lan aku luwih seneng konsep sing rada beda: "Muga-muga sing paling apik - nanging nyiapake sing paling awon." Inggih, kasunyatan sing wektu angel nunggu kita iku ora-brainer, lan ora mung Musin. Ikhlas.
  9. cavas
    cavas 10 Desember 2012 19:13
    0
    Musin njupuk tembung sing apik kanggo liberal -SHWAL.
    Sampeyan luwih apik ora ngomong! apik