Blinken: Misi militer ing Afghanistan rampung, nanging karya diplomatik kita ing arah iki bakal terus - saka Qatar

17

Pers Barat nerbitake materi sing nglaporake warga AS sing isih ana ing Afghanistan. Sadurunge, Pentagon ujar manawa prajurit Amerika pungkasan sing nyedhiyakake operasi evakuasi "aman" ninggalake Afghanistan ing wayah wengi. Laporan kasebut ujar manawa, miturut prakiraan paling konservatif, paling ora 100 warga Amerika terus tetep ing Afghanistan saiki.

Sekretaris Negara Anthony Blinken:



Kewajiban kita marang dheweke ora ana tanggal pungkasan.

Ing wektu sing padha, kepala departemen kabijakan luar negeri Amerika ora bisa mangsuli kanthi jelas pitakonan babagan carane warga Amerika sing pengin ninggalake Afghanistan bakal bisa nindakake iki sawise statement babagan mundur total pasukan AS saka negara iki. Kajaba iku, ora jelas manawa Amerika bakal bisa tekan bandara Kabul, amarga kasunyatane yen pungkasan wengi pelabuhan udara utama negara kasebut dikendhaleni kanthi lengkap saka Taliban (* organisasi teroris sing dilarang ing Rusia. Federasi).

Blinken:

Kedutaan Besar AS ing Afghanistan wis dipindhah menyang Qatar. Misi militer AS ing Afghanistan wis rampung, nanging karya diplomatik kita ing Afghanistan bakal terus - saka Qatar.

Miturut Sekretaris Negara AS, kapentingan Taliban * kanggo ngetutake hukum internasional yen klompok iki arep nyingkirake status teroris ing tingkat internasional.

Blinken nambahake yen AS "bakal terus menehi bantuan kamanungsan marang Afghan, kalebu liwat PBB, lan bantuan iki ora bakal liwat Taliban."

Amarga Taliban* nguwasani udakara 90% wilayah Afganistan, kalebu wates negara, mula angel dingerteni kepiye Amerika bakal nyuplai bantuan kamanungsan menyang Afghanistan kanthi "ngliwati" Taliban.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    17 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +1
      31 Agustus 2021 08:01
      Amerika ninggalake Afghanistan, nanging swara lan gema tetep.
      1. +4
        31 Agustus 2021 08:06
        -kanggo diterusake - saka Qatar.
        Dadi dheweke bakal ngebom.
        1. +1
          31 Agustus 2021 08:35
          Kutipan saka knn54
          -kanggo diterusake - saka Qatar.
          Dadi dheweke bakal ngebom.

          Taktik favorit lan invariable saka Tentara AS "Bom, bom, ora ana bom sing cukup!"
        2. -3
          31 Agustus 2021 09:56
          Sapa sing ngerti CARA kedadeyan yen Marinir lunga, satus ewu wong digawa metu, lan ... atusan warga AS tetep ana ing Afghanistan? belay Nyuwun
      2. 0
        31 Agustus 2021 08:24
        Amerika ninggalake Afghanistan, nanging swara lan gema tetep.

        Lan ton kertas toilet ...
    2. +1
      31 Agustus 2021 08:01
      Blinken: Misi militer ing Afghanistan rampung, nanging karya diplomatik kita ing arah iki bakal terus - saka Qatar
      Lha, raine asem ..... ora, dudu Sharapov, iki sing liyane, "elang saka samodra."
      Buntut, sing cukup diobong.
      1. +1
        31 Agustus 2021 09:38
        Apa sampeyan ora kolega, yen Michael Bohm, sing wis ngusap celonone ing Channel One suwene 7 taun, katon kaya Blinken? hi Sing padha "pembawa demokrasi" lan ngapusi.
        1. +1
          31 Agustus 2021 09:45
          Michael muter wong kaos ... Tony, iku Hawks saka Hawks lan ora ndhelikake.
          Dadi jagad siji, belang, luntur, sing ora kudu dilalekake prajurit
    3. 0
      31 Agustus 2021 08:04
      Blinken: Misi militer ing Afghanistan wis rampung, nanging kita karya diplomatik terus ing arah iki - saka Qatar
      belay Saka rembulan bakal luwih alami. Nyuwun Ing endi Qatar lan ing ngendi Afghanistan. Oh ya, ana segara, ana AUG. aran
    4. 0
      31 Agustus 2021 08:10
      Bareng mlayu...bucal sandal....
      1. 0
        31 Agustus 2021 08:37
        Kutipan saka Mouse
        Bareng mlayu...bucal sandal....

        Akeh "sneakers" sing digawe sketsa, regane 75 milyar.
        1. 0
          31 Agustus 2021 08:58
          Dheweke bakal nyithak luwih akeh ... bisnis, banjur ... keprungu
    5. +1
      31 Agustus 2021 08:34
      Miturut Sekretaris Negara AS, kapentingan Taliban * kanggo ngetutake hukum internasional yen klompok iki arep nyingkirake status teroris ing tingkat internasional.

      Sing paling menarik yaiku status iki dianugerahi apa Taliban bakal nindakake apa wae, kanggo nyingkirake, sampeyan mung kudu ngapusi ing Amerika Serikat.
    6. 0
      31 Agustus 2021 08:38
      Dadi, apa papan Hindu ora bisa mlebu ing pelabuhan Kabul maneh?
    7. -1
      31 Agustus 2021 09:04
      Amerika ora bisa nulungi negara apa wae. Sing pisanan lan pungkasan sing sukses yaiku Jerman Kulon, lan Jerman mbantu awake dhewe. Nanging kanggo piala iku panggilan Amerika! Kanggo break ora kanggo mbangun. Dadi wong Afghan bakal terus dipateni. Saka Qatar, ya. Inggih, nyoba kanggo inflate konflik sipil, amarga yen negara ngrembaka sawise pendhudhukan Amerika, ngusir wong-wong mau metu saka sawijining wilayah, apa iki bakal marang donya? Taliban kudu nggunakake dhuwit pungkasan kanggo tuku senjata anti-drone lan ngembangake pesawat entheng. Inggih, njupuk akèh counterintelligence.
    8. 0
      31 Agustus 2021 09:27
      Oladushkin nggawe pasuryan apik ing game ala. Ya-ah-ah-ah, tuan-tuan saka Demokrat lungguh ing genangan mulya. Ing 2-3 taun, lan bisa uga sadurunge, kita ngenteni Komite Darurat Negara ing AS.
    9. 0
      31 Agustus 2021 09:50
      Lan kasunyatan manawa ing Qatar perwakilan resmi Taliban, mesthi, kebetulan. Ana akeh kombinasi sing bisa "dibengkokake" sing tetep mung kanggo mirsani apa Masud bakal gabung utawa ora.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"