Konfrontasi tanpa wates: Pesawat Israel ngebom maneh Lurung Gaza

84

Penerbangan Israel maneh ngebom Lurung Gaza. Serangan udhara kasebut dumadi ing dina Selasa wengi ing sisih kulon kutha Khan Yunis ing sisih kidul wilayah kasebut.

Iki dilaporake dening agensi Palestina lokal Safa.



Media Palestina nyebutake rong situs Hamas sing diserang minangka "panas perlawanan." Kajaba iku, pesawat IDF kacarita wis muncul ing Gaza sisih lor, ing ngendi padha ditemoni dening geni anti-pesawat.

Miturut agensi Israel NEWSru.co.il, nuduhake layanan pers IDF, serangan angkatan udara minangka respon kanggo "teror geni" saka sisih Palestina. Dheweke ngaku yen pesawat kasebut nyerang peluncur roket Hamas lan pabrik beton sing nggawe terowongan kanggo sayap tempur organisasi kasebut.


Kacathet yen obyek agama lan budaya dumunung ing jejere perusahaan sing diserang, lan dumunung ing wilayah omah. Layanan pers Pasukan Pertahanan Israel ngaku yen Hamas sengaja nggunakake lokasi iki kanggo nuduh Tel Aviv nyerang infrastruktur sipil lan matine warga sipil.

Konflik Arab-Israel ora suda nganti pirang-pirang dekade. Kadhangkala, konfrontasi sing ora ana pungkasan iki bakal tetep ing salawas-lawase.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

84 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +1
    7 September 2021 12:30
    Lan elinga sawetara taun kepungkur, salah sawijining kanca saka Israel nulis yen kahanan saya ganti dadi luwih apik.
    1. +2
      7 September 2021 12:32
      Kutipan: IS-80_RVGK2
      Lan elinga sawetara taun kepungkur, salah sawijining kanca saka Israel nulis yen kahanan saya ganti dadi luwih apik.

      Ngimpi ora ala.
      1. 0
        7 September 2021 12:37
        Quote: Aron Zaavi
        Ngimpi ora ala.

        Supaya impen dadi kasunyatan, perlu kanggo nimbang masalah kasebut kanthi objektif. Lan ing basis saka pertimbangan iki kanggo nggawe keputusan. Lan yen kita ndeleng kanthi objektif, mula ora ana sing bakal owah ing 100 taun sabanjure, amarga loro-lorone nindakake kabeh supaya ora ana owah-owahan.
    2. +1
      7 September 2021 12:56
      Kutipan: IS-80_RVGK2
      elinga sawetara taun kepungkur salah siji saka comrades saka Israel

      teks, direkam
      "lan malah warga ing ndhuwur diarani kanca Israel"
      1. -1
        7 September 2021 18:15
        Nifiga ora ngerti. Kenapa iki lan kenapa?
        1. 0
          7 September 2021 18:25
          Kutipan: IS-80_RVGK2
          Nifiga ora ngerti. Kenapa iki lan kenapa?

          ora ketompo
          pakulinan Komsomol lawas
    3. Maz
      0
      7 September 2021 13:10
      Kutipan: IS-80_RVGK2
      Lan elinga sawetara taun kepungkur, salah sawijining kanca saka Israel nulis yen kahanan saya ganti dadi luwih apik.

      IM saiki ora nganti, Kaping pisanan, taun Yahudi anyar, Lan kapindho! Six Palestina dihukum urip kanggo serangan teroris (Karl, kowe krungu - enem!), Dipimpin dening Zakharia Zubeidi piyambak (pamimpin swiwi paramiliter saka Fatah) tak plans paling ketat lan atos! Pakunjaran Israel ing situs Israel mbukak, supaya Zubeidi mlebu sel karo liyane kanthi nyogok para pengawal, nyuwil lantai sel, mudhun menyang tingkat ngisor, ndhudhuk trowongan lan nyusup metu ing njaba tembok penjara. kira-kira jam siji esuk, penjaga menara padha turu lan ora weruh - ngakoni. Saiki setengah saka Israel nggoleki wong-wong mau, dipimpin dening Shabak lan pasukan khusus saka administrasi penjara. A aib kanggo kabèh negara. Otoritas Penjara menehi pitunjuk manawa wong-wong Palestina njaga para pengawal kanthi wedi lan nyogok lan sel-sele duwe kabeh sing dibutuhake kanggo uwal.
      https://www.newsru.co.il/israel/06sep2021/smi_0010.html
      1. +2
        7 September 2021 13:37
        Kutipan: Maz

        A aib kanggo kabèh negara.

        100%. Yen ora, sampeyan ora bisa ngomong.
        1. Maz
          0
          7 September 2021 18:16
          Quote: Aron Zaavi
          Kutipan: Maz

          A aib kanggo kabèh negara.

          100%. Yen ora, sampeyan ora bisa ngomong.

          Lan aja ngomong medeni! Dhuwit lan rasa wedi mutusake kabeh ing pakunjaran paling keren ing Gilboa kanggo teroris lan kriminal sing mbebayani. Kabeh dituku, kabeh didol, malah sing suci.
          Lan ing wektu iki, Menteri Luar Negeri Israel Gever Yair Lapid mabur menyang Moskow kanggo sujud lan ngajokake petisi menyang Rusia saka negara Yahudi sangang yuta, amarga roket Siria tiba ing segara, bocah-bocah Yahudi dadi wedi, apa yen tiba ing Gush. Dan? Wong-wong Yahudi saka Putin sing disengiti maneh bakal njaluk keuntungan, indulgensi lan ijin kanggo nindakake samubarang ing Timur Tengah. Bo Présidhèn Rusia bisa ngatasi masalah iki, nanging Presiden Amerika Serikat utawa negara NATO apa wae, lan kabeh mau digabungake, ora bisa nindakake iki, utamane sawise kedadeyan penerbangan NATO lan Amerika Serikat. Negara-negara ing Afganistan, nganti nganggo pasukan khusus ing sandhangan wanita.
          1. 0
            7 September 2021 18:28
            Kutipan: Maz

            Lan ing wektu iki, Menteri Luar Negeri Israel Gever Yair Lapid mabur menyang Moskow kanggo sujud lan ngajokake petisi menyang Rusia saka negara Yahudi sangang yuta, amarga roket Siria tiba ing segara, bocah-bocah Yahudi dadi wedi, apa yen tiba ing Gush. Dan? Wong-wong Yahudi saka Putin sing disengiti maneh bakal njaluk keuntungan, indulgensi lan ijin kanggo nindakake samubarang ing Timur Tengah. Bo Présidhèn Rusia bisa ngatasi masalah iki, nanging Presiden Amerika Serikat utawa negara NATO apa wae, lan kabeh mau digabungake, ora bisa nindakake iki, utamane sawise kedadeyan penerbangan NATO lan Amerika Serikat. Negara-negara ing Afganistan, nganti nganggo pasukan khusus ing sandhangan wanita.

            Nah, apa sing sampeyan tulis? Nyuwun
            1. Maz
              0
              8 September 2021 12:45
              IDF nilar bedhil Tavor futuristik - HAHAHAHAHA Akhire tekan cerdik yen wesi sing ora seimbang yahudi kuwi dudu gaman, nanging olok-olok, kurang telung taun kepungkur !!! Lan carane padha reveled ing genius !!!! https://cursorinfo.co.il/israel-news/tsahal-otkazyvaetsya-ot-futuristicheskoj-vintovki-tavor/?utm_source=Abomus&utm_medium=referral&utm_campaign=news
              1. +1
                8 September 2021 12:54
                Kutipan: Maz
                IDF nilar bedhil Tavor futuristik - HAHAHAHAHA Akhire tekan cerdik yen wesi sing ora seimbang yahudi kuwi dudu gaman, nanging olok-olok, kurang telung taun kepungkur !!! Lan carane padha reveled ing genius !!!! https://cursorinfo.co.il/israel-news/tsahal-otkazyvaetsya-ot-futuristicheskoj-vintovki-tavor/?utm_source=Abomus&utm_medium=referral&utm_campaign=news

                Maz, kanggo wong-wong sing ora maca Ibrani uga.
                https://oleggranovsky.livejournal.com/694548.html
        2. +1
          7 September 2021 18:46
          Quote: Aron Zaavi
          100%. Yen ora, sampeyan ora bisa ngomong.

          ora sarujuk. Acara kasebut mesthi ora nyenengake, nanging ora ana sing nggegirisi.
      2. +3
        7 September 2021 13:57
        Kutipan: Maz
        Enem warga Palestina dihukum mati amarga serangan teroris

        Ing dina liyane, ketua Panitia Investigasi Alexander Bastrykin njaluk laporan marang dheweke babagan kemajuan penyelidikan babagan kasus uwal kasebut.
        Mlayu saka pakunjaran Istra ing wayah bengi tanggal 6 Agustus. Limang tawanan mbukak kunci lawang nganggo kunci.
        Kepala rutan ing Istra ditahan ing kasus kabur
        Padha mlayu nang endi wae.

        Nanging kanggo Israel, ya, iki kasus isin.
        Kanggo wong-wong mau, pilihan sing paling apik yaiku kejiret.
        Nalika Samir Kuntar dibebasake kanthi ijol-ijolan, dheweke dikandhani yen dheweke tanggung jawab kanggo kaslametane ing pakunjaran, nanging ora dijamin yen dheweke bebas. Ing taun 2015, Kuntar tiwas amarga ana roket sing ditembakake dening montor mabur ing omahe liwat jendhela, sanajan ora ditulis mbukak utawa ditutup.
        1. -1
          7 September 2021 18:49
          Quote: Vitaly Gusin
          Nanging kanggo Israel, ya, iki kasus isin.

          Apa sing sampeyan push banget? Inggih, padha mlayu lan mlayu.
          Quote: Vitaly Gusin
          Kanggo wong-wong mau, pilihan sing paling apik yaiku kejiret.

          Menarik opo? Lungguh ing kandhang kanggo sisa urip sampeyan minangka pilihan sing paling apik?
          1. +2
            7 September 2021 19:26
            Kutipan: IS-80_RVGK2
            Menarik apa?

            Lungguh ing pakunjaran Israel minangka impen akeh wong Arab Telung dhaharan saben dina (nyata) Sampeyan bisa entuk pendhidhikan saka sekolah menengah nganti luwih dhuwur, saben wulan saka piranti lunak sing ditampa saka 500 nganti 2000 $ saben wulan.
            Kutipan: IS-80_RVGK2
            Lungguh ing kandhang kanggo sisa urip sampeyan minangka pilihan sing paling apik?

            Miturut panemuku lan rasaku, luwih becik dikunjara tinimbang ngapusi ing lemah.
      3. Komentar wis dibusak.
        1. Komentar wis dibusak.
          1. Komentar wis dibusak.
            1. Komentar wis dibusak.
              1. Komentar wis dibusak.
              2. Komentar wis dibusak.
  2. +2
    7 September 2021 12:42
    Ing screensaver, bokong dikreditake!
    1. 0
      7 September 2021 12:57
      Kutipan saka isv000
      Ing screensaver, bokong dikreditake!

      campuran bangsa Babil
      ketemu bocah-bocah wadon ayu banget
    2. +2
      7 September 2021 13:00
      Ya, mripatmu ditembak, nanging aku ora kejawab! Kanggo aku, wanita lan F15 minangka konsep sing ora cocog, nanging ora kanggo Israel. hi
      1. +4
        7 September 2021 13:03
        Kutipan saka: tralflot1832
        Ya, mripatmu ditembak, nanging aku ora kejawab!

        Panangkepan target kanthi mripat ditindakake kanthi otomatis, layanan pertahanan udara lan lelungan semi-taunan ing segara mengaruhi ... ngguyu hi
    3. +1
      7 September 2021 20:45
      Kutipan saka isv000
      Ing screensaver, bokong dikreditake!

      temtunipun. Ora malah maca artikel.
  3. +2
    7 September 2021 12:45
    Dadi, ora ana apa-apa, aku ngetung jumlah pipa mulus sing digunakake dening wong Palestina ing serangan roket, jebule kira-kira 400 ton. Mungkin wong Israel bisa ngurus pipa kasebut supaya Kassams ora mabur. Ayo Gaza. ditransfer menyang polipropilena kanggo banyu, kabeh wong seneng.
    1. -2
      7 September 2021 12:50
      Kutipan saka: tralflot1832
      Dheweke ora pengin ngetrapake embargo ing pipa, tegese dheweke butuh. Kabeh wong seneng.

      tenan. Sawise kabeh, akeh sing yakin manawa Amerika njeblug menara lan Pentagon dhewe, kayadene dheweke yakin yen FSB njeblug omah-omah kanthi bledosan gas.
      Mungkin wong-wong Yahudi bisa njupuk piyambak utawa nyediakake kabeh sing perlu kanggo wong-wong sing perlu kanggo nggawe scarecrow lan mbenerake perlu kanggo Iron Dome, Sling David, shelling saka Siria, lan umume iki kabeh.
      1. -2
        7 September 2021 12:56
        kanggo nggawe scarecrow
        Apa sampeyan kelingan sapa sing mbantu nggawe Hamas, sing mbiayai lan ndhukung? Apa sampeyan mikir teroris saka sekte IDF ora bisa ngatasi Hamas? Ora cukup dana?
        1. -3
          7 September 2021 14:09
          Kutipan saka Trapp1st
          Napa teroris IDF ora bisa ngatasi Hamas? Ora cukup dana?

          Mbokmenawa kanthi alesan sing padha, teroris saka sekte VKS ora bisa nglawan para pemberontak ing Suriah sajrone nem taun.
          1. +2
            7 September 2021 14:17
            padha ora bisa nglawan pemberontak ing Siria ing enem taun.
            Apa sawetara pemberontakan diwiwiti ing antarane wong Turki lan Amerika ing Suriah?
            1. -2
              7 September 2021 14:59
              Kutipan saka Trapp1st
              Sing sawetara pemberontakan diwiwiti ing antarane wong Turki lan Amerika ing Suriah

              Apa Pasukan Aerospace ngebom Turki lan Amerika?
              1. +2
                7 September 2021 15:10
                Apa Pasukan Aerospace ngebom Turki lan Amerika?
                Ora, HQS mung kasengsem ing bangunan sekolah lan rumah sakit. Ora ngerti?
                1. -2
                  7 September 2021 15:37
                  Kutipan saka Trapp1st
                  Ora, HQS mung kasengsem ing bangunan sekolah lan rumah sakit. Ora ngerti?

                  Ora, aku ora ngerti, nanging aku ngerti yen bom bodho ora bisa mbedakake kanthi cara apa wae.
                  1. 0
                    7 September 2021 15:40
                    nanging aku ngerti yen bom iku bodho
                    bayonet wis rampung)
                    ora bisa mbedakake
                    Sapa padha? Ana pilot ora minangka interior.
                    1. -3
                      7 September 2021 15:43
                      Kutipan saka Trapp1st
                      Ana pilot ora minangka interior.

                      Kaya kabeh pilot ing pesawat apa wae, nanging senjata kasebut beda-beda, sawetara duwe pertengahan abad kaping 20, dene liyane duwe abad 21.
                      1. +1
                        7 September 2021 15:47
                        sawetara saka tengah abad kaping 20
                        Apa sampeyan nelpon balon, slingshots, watu, pipe cuttings senjata saka abad 20th? Jenis regangan.
                        dene liyane wis ana ing abad 21.
                        Temtunipun efektif
                      2. -2
                        7 September 2021 16:01
                        Kutipan saka Trapp1st
                        Temtunipun efektif


                        Delengen gedhong-gedhong ing sakiwa tengene, ora ana JENDELA SAJA sing rusak
                        IKI SENJATA Abad 21


                        Nanging iki minangka senjata ing tengah abad kaping 20
                      3. +1
                        7 September 2021 16:12
                        Delengen gedhong-gedhong ing sakiwa tengene, ora ana JENDELA SAJA sing rusak
                        IKI SENJATA Abad 21
                        Lan bangunan sing ambruk jendhela uga supaya? fantastis tenan...
                        Nanging iki minangka senjata ing tengah abad kaping 20
                        Ya, nganti tentara Siria mutusake senjata sing digunakake, yen katrangan umum babagan video kasebut bener. Lan sampeyan ngerti ana senjata liyane ing abad 21
                        (Ora ana 4 janggut, nanging media massa.)
                      4. -3
                        7 September 2021 16:25
                        Kutipan saka Trapp1st
                        Lan bangunan sing ambruk jendhela uga supaya? fantastis tenan...

                        Bangunan tanpa wong lan pointwise dirusak
                        Kutipan saka Trapp1st
                        Ya, nganti tentara Siria mutusake senjata apa sing digunakake.

                        Lan apa sing ana? Sawise mundur saka pasukan Rusia saka ing kono, dheweke i.e. tentara Siria nunggu padha karo Afghan.
                      5. -1
                        7 September 2021 16:34
                        dirusak
                        Thanks cap), topik windows ora dibeberke.
                        Sawise mundur saka pasukan Rusia saka ing kono
                        Iku ora bisa maneh.
                        Nanging apa ana papan sing cukup kanggo kabeh warga ing njero pesawat, siji negara Timur Tengah, nalika AS bakal mbuwang?
                      6. 0
                        7 September 2021 16:48
                        Kutipan saka Trapp1st
                        Thanks cap), topik windows ora dibeberke

                        Ditutup ora ana jendhela, ora ana lawang, ora ana kamar, ora ana wong.

                        Kutipan saka Trapp1st
                        Nanging apa ana cukup ruang kanggo kabeh wong ing njero pesawat yen AS nggulingake salah sawijining sekutu ing Timur Tengah?

                        Tulis langsung
                        Israel, nanging ora Amerika ing Israel, lan padha wis ninggalake lan bali, nanging iki ora mengaruhi ekonomi Israel ing sembarang cara. Yen sampeyan menehi tandha bantuan militer, mula kurang saka 1% saka PDB, tegese panggonan 1 sekel bakal dadi 1,3. Sampeyan luwih apik mikir babagan ekonomi sampeyan, sing proporsi kuwalik karo kematian, sing terus mundhak.
                      7. +1
                        7 September 2021 17:02
                        Ditutup ora ana jendhela, ora ana lawang, ora ana kamar, ora ana wong
                        Apa sampeyan yakin manawa karusakan ing foto minangka asil saka serangan TU-22M3? Bom udhara sing kuat dadi fantastis, kaya-kaya ana TNW utawa kaya-kaya wis ana perang sajrone 10 taun lan kabeh wong bisa nembak saben liyane.
                        Yen sampeyan menehi tandha bantuan militer, mula kurang saka 1% saka PDB
                        Iku dudu PDB, nanging prospek konflik militer karo Amerika Serikat. Ora ketompo apa konsumen Israel marang lan apa gadget IDF wis packing, Israel 22000 km2 lan 9 mil. Manungsa. (Ana akeh banget ing Tehran piyambak).
                        Sampeyan luwih apik mikir babagan ekonomi sampeyan
                        Ayo wong sing tanggung jawab kanggo dheweke mikir, dheweke tambah sugih karo pikirane) Lan miturut pendapatku, wektune kanggo ngelingi dheweke. Ora, mesthi ana sinar cahya ing pepeteng iki, kanggo obyektivitas, 1st placemaking steelmaking, 2nd ing galangan kapal, produksi komposit, rekor panen ...
      2. +1
        7 September 2021 13:09
        Quote: Sidor Amenpodestovich
        Dheweke ora pengin ngetrapake embargo ing pipa, tegese dheweke butuh kaya ngono.

        Dadi bisa uga embargo sepatu kets langsung, apa ana? ..
    2. +2
      7 September 2021 13:07
      Kutipan saka: tralflot1832
      Mungkin wong Israel kudu njupuk pipa supaya wong Kassam ora mabur.

      Utawa mungkin luwih apik kanggo karyawan GAZ nyedhiyakake pabrik pipa? keprungu
  4. +4
    7 September 2021 13:17
    Fenomena sambutan ing kaca VO: artikel sing ditandatangani dening penulis ing bagean "News". Saiki sampeyan bisa nuding driji ing kesalahan sing diakoni lan pasokan materi sing bias menyang penulis tartamtu, lan ora menyang "Kantor Editor" anonim. Matur nuwun kanggo njupuk care saka maca.

    Ora ana komentar khusus kanggo artikel kasebut. Iki minangka artikel biasa babagan "kekejaman para penjajah Israel" sing wis dikenal. Pancen wong Israel wis 16 (nembelas!) taun ora ana ing Jalur Gaza, nanging Hamas terus "mbuwang Israel menyang segara" kanthi macem-macem cara.
    Contone, buntelan balon kanthi paket campuran sing gampang kobong lan bahan peledak diluncurake saben dina saka wilayah sektor kasebut, sing nyebabake kebakaran serius ing sisih Israel. Lahan pertanian, perkebunan alas, bangunan omah lan komersial kobong, peternakan ternak lan fasilitas sipil liyane rusak. Ngelingi panas lan arah angin sing tetep, kerugian lan karusakan cukup signifikan. Dadi ora ana apa-apa sing kudu kaget lan jengkel karo reaksi sing kasar. Hamas nganggep softening utawa konsesi sing paling sithik minangka kelemahane Israel lan eskalasi konflik langsung munggah - penembak jitu nembak ing bus lan wilayah omah, serangan mortir lan roket ing wilayah kasebut.
    Konflik Arab-Israel ora suda nganti pirang-pirang dekade. Kadhangkala, konfrontasi sing ora ana pungkasan iki bakal tetep ing salawas-lawase.

    Konflik mau wis ana watara satus taun, 74 wong karo Israèl dhéwé. Minangka dandan kasebut ing ndhuwur, mesthine. Bisa lan perlu kanggo nindakake dialog karo para pragmatis. Akibaté, kita duwe persetujuan babagan perdamaian lan kerjasama karo sawetara negara Arab. Kanthi fanatik, minangka praktik wis ditampilake, ora ana cara kanggo rembugan. Dheweke ora nindakake rembugan langsung, nanging luwih akeh tuntutan anyar kanggo mediator, sing wis kesel.
    1. +3
      7 September 2021 13:32
      Kutipan: A. Privalov
      Kanthi fanatik, minangka praktik wis ditampilake, ora ana cara kanggo rembugan.

      ya
      - Yasha, sampeyan bakal menehi panganan kucing ing pungkasan?! Apa sampeyan ora krungu dheweke njerit? Teror banget!
      - Wong Yahudi ora rembugan karo teroris lan panjaluke ora digatekake! ..
    2. -1
      7 September 2021 18:57
      Kutipan: A. Privalov
      Kanthi fanatik, minangka praktik wis ditampilake, ora ana cara kanggo rembugan.

      Dadi, nyatane, Israel ngusir wong Palestina menyang leladen kaya wong Eropa India ing Amerika, lan kepiye saiki sampeyan pengin rembugan karo dheweke? Aku wonder yen Israel ora weruh apa-apa aneh ing pertimbangan kuwi?
      1. +2
        7 September 2021 20:07
        Kutipan: IS-80_RVGK2
        Dadi, nyatane, Israel ngusir wong Palestina menyang leladen kaya wong Eropa India ing Amerika, lan kepiye saiki sampeyan pengin rembugan karo dheweke? Aku wonder yen Israel ora weruh apa-apa aneh ing pertimbangan kuwi?

        Apa sing aneh?
        "Sedulur-sedulur Palestina sing tresna marang kebebasan padha nggresah ing sangisore kuk sing abot saka penjajah Zionis sing mbangun sarang ula kanthi bantuan imperialis Amerika ing tengah-tengah Timur Tengah sing wis suwe banget."

        Ngomong paling ora sawetara tembung apik babagan anak didik sampeyan. Mangga kita ngomong bab wong-wong kaya "Palestina". Apa sebabe dheweke misuwur lan misuwur? Sebutake negara, ibukutha, unit moneter, ilmuwan, seniman, panulis, pimpinan ... Inggih, paling ora ana sing diduweni, mesthi, sadurunge Zionis sing dikutuk njupuk lan, nalika sampeyan nulis, dikirim menyang leladen.
        1. -1
          7 September 2021 22:41
          Apa hubungane kabeh? Apa aku ngomong bab iku hard kanggo nyana kepinginan kanggo tentrem saka wong mimpin menyang leladen. Lan apa maneh sing bisa diarani apa sing isih ana ing wilayah asli? Lan sampeyan miwiti kanggo drive kula standar omong kosong nasionalis bab apa jenis Palestina sing ala untermenschi. Apa hubungane ibukutha, ilmuwan lan liya-liyane? Apa wong kudu ngrusak awake dhewe yen saiki ora duwe modal? Dadi ora ing siji wektu antarane wong-wong Yahudi lan umume antarane kabeh bangsa ora. Ngembara ing kulit lan ngoyak mammoth. Urip dudu gambar sing statis. Senajan mesthi aku ngerti rata-rata warga Israel. Wong Palestina terus-terusan nyebul lan ngluncurake roket, lan rata-rata Israel ora nindakake iki. Lan dheweke nganggep awake dhewe minangka wong sing apik babagan iki. Ora sethitik tanpa mikir bab kasunyatan sing wong ora lair teroris, nanging dadi siji kanggo alesan tartamtu.
          1. +1
            7 September 2021 23:18
            Kutipan: IS-80_RVGK2
            Apa hubungane kabeh? Apa aku ngomong bab iku hard kanggo nyana kepinginan kanggo tentrem saka wong mimpin menyang leladen. Lan apa maneh sing bisa diarani apa sing isih ana ing wilayah asli? Lan sampeyan miwiti kanggo drive kula standar omong kosong nasionalis bab apa jenis Palestina sing ala untermenschi. Apa hubungane ibukutha, ilmuwan lan liya-liyane? Apa wong kudu ngrusak awake dhewe yen saiki ora duwe modal? Dadi ora ing siji wektu antarane wong-wong Yahudi lan umume antarane kabeh bangsa ora. Ngembara ing kulit lan ngoyak mammoth. Urip dudu gambar sing statis. Senajan mesthi aku ngerti rata-rata warga Israel. Wong Palestina terus-terusan nyebul lan ngluncurake roket, lan rata-rata Israel ora nindakake iki. Lan dheweke nganggep awake dhewe minangka wong sing apik babagan iki. Ora sethitik tanpa mikir bab kasunyatan sing wong ora lair teroris, nanging dadi siji kanggo alesan tartamtu.

            Ah, dadi sampeyan metu saka topik. Wis ngono wae, nganti kesel?
            Apa sampeyan ora ngerti yen Inggris, sawise nampa mandat ing wilayah bekas Kakaisaran Ottoman, wis ngethok 1946 meter persegi ing taun 90. km lan wis nggawe siji negara Arab?
            Saka sing isih ana, PBB ngethok potongan kanggo wong Yahudi lan potongan liyane kanggo negara Arab liyane. Ing taun 1947, wong-wong Yahudi lan Arab nampa tiket kanggo sepur sejarah. Wong-wong Yahudi nampa kanthi rasa syukur, lan wong Arab wiwit asu. Ing taun 1948, Israel sing nembe lair diserang sacara massal. Tengen ing dina Kamardikan. Wong-wong mau banjur nyusup ing sungu lan nyusup kanggo dilat. Kaping pirang-pirang, kanthi bersenjata dening Uni Soviet, dheweke nyoba mateni Israel saka jagad iki, nanging maneh lan maneh kena ing untu.
            Akibaté, Israel umur 74 taun. Iki minangka negara sing berkembang kanthi dinamis kanthi ekonomi sing stabil, obat-obatan sing apik, kompleks industri militer modern lan teknologi dhuwur, pangarep-arep urip sing dhuwur lan ekspor satus milyar. Lan wong Arab terus nunggang kuldi kanggo ngalahake saben liyane, ngipat-ipati lan nyalahke Israel kanggo kabeh masalah, lan tinimbang ngatur urip, padha terus nyoba kanggo nepaki ngimpi lawas-lawas - "mbuwang Israel menyang segara."
            Dadi, wong sing ngira yen ing sawijining dina wong-wong Yahudi bakal menehi kabeh marang "Palestina", aku bakal nyebat pemimpi sing naif.
            1. -2
              7 September 2021 23:35
              Matur nuwun kanggo kuliah ing topik sing Yahudi permanen apik lan Arab permanen ala. Nanging omong kosong nasionalis iki ora menarik kanggoku. Aku kepingin weruh kenapa wong Israel ora weruh yen dheweke, nyatane, nyumbang akeh cara kanggo nerusake konflik kanthi nyurung wong Palestina menyang leladen. Mesthi, aku ora ngganti tanggung jawab mung ing wong Yahudi. Mulane, panyuwunan gedhe sepisan maneh ora keganggu ngirim gambar sing apik lan nulis ton sampah lisan nasionalis babagan ilmuwan Israel lan pribadi kreatif liyane ing bidang lagu, tari lan gambar. Amarga ora ditrapake kanggo masalah saka tembung - ing kabeh.
              1. +2
                8 September 2021 00:35
                Kutipan: IS-80_RVGK2
                Matur nuwun kanggo kuliah ing topik sing Yahudi permanen apik lan Arab permanen ala. Nanging omong kosong nasionalis iki ora menarik kanggoku. Aku kepingin weruh kenapa wong Israel ora weruh yen dheweke, nyatane, nyumbang akeh cara kanggo nerusake konflik kanthi nyurung wong Palestina menyang leladen. Mesthi, aku ora ngganti tanggung jawab mung ing wong Yahudi. Mulane, panyuwunan gedhe sepisan maneh ora keganggu ngirim gambar sing apik lan nulis ton sampah lisan nasionalis babagan ilmuwan Israel lan pribadi kreatif liyane ing bidang lagu, tari lan gambar. Amarga ora ditrapake kanggo masalah saka tembung - ing kabeh.

                Yen sampeyan ora seneng sampah nasionalis, goleki sampah internasionalis sing abot ing wektu luang.
                Sampeyan ngomong bab sawetara jinis leladen kanggo kaping papat. Apa sing ana ing pikiranmu?
                1. -2
                  8 September 2021 10:34
                  Kutipan: A. Privalov
                  Yen sampeyan ora seneng sampah nasionalis, goleki sampah internasionalis sing abot ing wektu luang.

                  Ya, mbayangno. Aku mikir sampeyan uga ora seneng yen ndemek sampeyan. Senajan mesthi aku ngerti - "iku beda."
                  Kutipan: A. Privalov
                  Apa sing ana ing pikiranmu?

                  Sing aku ngerti nalika mung shreds cilik tetep saka wilayah wiwitan panggonan. Nalika aku ngerti, aku kudu nyana demagoguery kanggo nanggepi topik babagan carane wong Yahudi Uber nganggep wong non-Palestina kanthi apik, sanajan ana serangan roket? Sampeyan nekad ora pengin ngerti, utawa mungkin sampeyan nyamar kaya sing dakkandhakake.
                  1. +2
                    8 September 2021 11:07
                    Kutipan: IS-80_RVGK2
                    Sing aku ngerti nalika mung shreds cilik tetep saka wilayah wiwitan panggonan. Nalika aku ngerti, aku kudu nyana demagoguery kanggo nanggepi topik babagan carane wong Yahudi Uber nganggep wong non-Palestina kanthi apik, sanajan ana serangan roket? Sampeyan nekad ora pengin ngerti, utawa mungkin sampeyan nyamar kaya sing dakkandhakake.

                    Aku bakal ninggalake pratelan boorish marang kula njaba kurung. Sawise kabeh, aku pribadi ora duwe utang apa-apa.
                    Saiki, subyek. Apa "wilayah asli panggonan" sampeyan ngomong babagan? Kapan iki "wiwitan"?
                    1. -2
                      8 September 2021 11:58
                      Kutipan: A. Privalov
                      Aku bakal ninggalake pratelan boorish marang kula njaba kurung.

                      Komentarku sing rada kasar iku asil saka demagogue sampeyan. Dadi alamat claims kanggo dhewe.
                      Kutipan: A. Privalov
                      Sawise kabeh, aku pribadi ora duwe utang apa-apa.

                      Kaya aku kanggo sampeyan.
                      Wilayah miturut rencana PBB 1947.
                      1. +2
                        8 September 2021 12:01
                        Kutipan: IS-80_RVGK2
                        Kutipan: A. Privalov
                        Aku bakal ninggalake pratelan boorish marang kula njaba kurung.

                        Komentarku sing rada kasar iku asil saka demagogue sampeyan. Dadi alamat claims kanggo dhewe.
                        Kutipan: A. Privalov
                        Sawise kabeh, aku pribadi ora duwe utang apa-apa.

                        Kaya aku kanggo sampeyan.

                        Lan subyektif?
                      2. -2
                        8 September 2021 12:06
                        Secara objektif, demagogue sampeyan babagan anané ilmuwan lan ibukutha Palestina. Sing ora ana hubungane karo konflik.
                      3. +1
                        8 September 2021 12:11
                        Kutipan: IS-80_RVGK2
                        Secara objektif, demagogue sampeyan babagan anané ilmuwan lan ibukutha Palestina. Sing ora ana hubungane karo konflik.


                        Inggih, amarga ora ana sing bisa dingerteni lan konkrit kajaba slogan-slogan lan tuduhan-tuduhan lan pratelan pribadi sing ora bisa ditampa saka sampeyan, aku ora wani tundha maneh. hi
                      4. -1
                        8 September 2021 12:19
                        Sampeyan aku katon tanpa demagogy ngendi wae. Bisa dingerteni para nasionalis tanpa cara apa wae. Aku banget kuciwa karo sampeyan. Katon kaya wong sing cerdas, nanging nasionalis kutha cilik. Ya, paling ora fasis lan ora njaluk pambangunan kamp pati kanggo non-Palestina.
              2. +1
                8 September 2021 01:44
                Aku kepengin weruh kenapa wong Israel ora weruh yen dheweke, nyatane, akeh cara nyumbang kanggo kelanjutan konflik kanthi nyurung wong Palestina menyang leladen.

                Reservasi apa? Ing otonomi sampeyan? Duc wewatesan karo sedulur Yordania. Gaza - karo Mesir. Ijin kerja ing Israel. Rega terjangkau kanggo perawatan ing Israel.
                wong Arab Israel? Hak-hake padha karo wong Yahudi, kuwajibane luwih sithik. Ara bakal ngganti kewarganegaraan kanggo basa Arab (ing ngendi dheweke bisa menehi).
                Apa reservasi? Hak kanggo mbukak casino? ngguyu
                1. -2
                  8 September 2021 10:43
                  Kutipan saka Krasnodar
                  wong Arab Israel? Hak-hake padha karo wong Yahudi, kuwajibane luwih sithik.

                  Apa bener? Banjur ing kene propaganda mungsuh isih ngapusi yen hukum tartamtu ing negara Yahudi nasional wis diadopsi.
                  Kutipan saka Krasnodar
                  Ijin kerja ing Israel

                  Iki kakehan liberalisme. Sampeyan bakal bisa langsung drive menyang kamp pegawe karo prasasti - karya ndadekake free. Lan banjur ngomong carane padha luwih saka India utawa ireng?
                  1. +1
                    8 September 2021 21:44
                    Apa bener? Banjur ing kene propaganda mungsuh isih ngapusi yen hukum tartamtu ing negara Yahudi nasional wis diadopsi.

                    Yagene padha goroh? Ing tlatah Israel, miturut angger-anggering Toret, ora ana negara liya sing bisa dibentuk, kajaba wong Yahudi. ya
                    Kanthi hak sing padha kanggo wong non-Yahudi. Lan iki bisa ditampa dening Slavia Israel, Cherkasy, Circassians, Kabardians, Chechens, Druze, Baha'is lan wong non-Yahudi liyane, kajaba penjajah Arab saka Jazira sing ngaku wilayah iki.
                    Iki kakehan liberalisme. Sampeyan bakal bisa langsung drive menyang kamp pegawe karo prasasti - karya ndadekake free. Lan banjur ngomong carane padha luwih saka India utawa ireng?

                    ngguyu dheweke duwe otonomi dhewe karo majikane, uga 24 negara Arab sing uga bisa kerja sedulur
                    Nanging dheweke luwih seneng wong Yahudi amarga ora tanggung jawab banget lan ora duwe pakulinan bos nendhang bawahane nganggo sikile (mbokmenawa).
                    1. -2
                      8 September 2021 22:24
                      Kutipan saka Krasnodar
                      Kanthi hak sing padha kanggo wong non-Yahudi.

                      Kanthi apa padha yen ora padha?
                      Kutipan saka Krasnodar
                      Cherkasy, Circassians, Kabardians, Chechens, Druze, Baha'is lan wong non-Yahudi liyane

                      Padha ana ing jumlah cilik vanishing. Senajan iku arang banget ora sopan marang wong-wong mau.
                      Kutipan saka Krasnodar
                      Nanging dheweke luwih seneng wong Yahudi amarga ora tanggung jawab banget lan ora duwe pakulinan bos nendhang bawahane nganggo sikile (mbokmenawa).

                      Lan mesthi nemtokake ekonomi. Nanging ora ana sing lucu. Amarga ora ana sing lucu babagan wong Israel sing mati sing dadi korban serangan roket improvisasi biasa. Jujur, aku ora ngerti carane dheweke bakal mutusake masalah kasebut kanthi pendekatan babagan masalah kasebut. Amarga iki pancen buntu sing ora ana dalan metu ing sistem sosial lan ekonomi donya saiki. Sampeyan ngomong sing iki ora leladen. Lan kepiye carane beda banget karo sing ana ing Amerika Serikat? Sanadyan kita mbayangno pilihan kasebut yen sesuk partai perdamaian bakal dadi kekuwatan ing kana, sawise kabeh, kabeh bakal bali menyang perang amarga, umume, ora ana sing butuh, kaya sing dakngerteni. Lan kanggo mundhakaken ekonomi saka ngeruk karo pendidikan abad tengahan lan mentality, malah negara Arab sugih, nyatane, ora banget narik.
                      1. +1
                        9 September 2021 00:30
                        Kanthi apa padha yen ora padha?

                        ngguyu
                        Apa ketimpangan, enlighten, pliz?
                        Padha ana ing jumlah cilik vanishing. Senajan iku arang banget ora sopan marang wong-wong mau.

                        recourse Napa kita duwe kabeh dokumen resmi lan keputusan pengadilan, laporan medis, piwulang ing universitas, lan liya-liyane ing basa Rusia? Kalebu, ing Tatarstan, Bashkortostan, Chechnya, Adygea? Kenapa ing jumlah cilik sing ilang? Ana liyane lan liyane Druzes lan Circassians (Circassians minangka jeneng umum kanggo Adyghes lan Chechen karo Kabardians). Lan apa ora sopan? Padha sumurup, yen negara iki ana ing sangisoré wong Arab (lan ora ana lenga), banjur padha manggon ing negara Donya Katelu, lan ora ing ndhuwur rong puluh paling maju.
                        Carane ora ana sing lucu babagan wong Israel sing mati sing dadi korban peluru karo roket improvisasi biasa
                        Antarane rudal sing digawe ing omah, ana akeh serial Fajer lan produksi Siria lan Iran liyane. Uga seri udan es lan Katyusha - Cina, Korea, lan liya-liyane.
                        Lan kepiye carane beda banget karo sing ana ing Amerika Serikat?

                        Miturut daya dhewe, ora tundhuk Israel, dip. perwakilan ing donya lan lack saka hak mbukak casino, uga tax break.
                        Sanadyan kita mbayangno pilihan kasebut yen sesuk partai perdamaian bakal dadi kekuwatan ing kana, sawise kabeh, kabeh bakal bali menyang perang amarga, umume, ora ana sing butuh, kaya sing dakngerteni.

                        Cepet utawa mengko dheweke bakal bali, aku setuju - nalika pepadhamu urip luwih apik tinimbang Jepang, lan sampeyan ana ing tingkat Mongol, sampeyan wiwit ngelingi kabeh "injustice" sajarah marang sampeyan, apik, ing donya.
                        Lan kanggo mundhakaken ekonomi saka ngeruk karo pendidikan abad tengahan lan mentality, malah negara Arab sugih, nyatane, ora banget narik.

                        Antarane wong-wong mau ana akeh dokter sing duwe Eropa, Israel, lsp. pendidikan. Akeh insinyur pinter. Akeh wong bakat ing umum. Masalahe yaiku mentalitas oriental lan tribalisme.
                      2. -2
                        9 September 2021 07:19
                        Kutipan saka Krasnodar
                        Apa ketimpangan, enlighten, pliz?

                        Kemampuan kanggo nemtokake masa depan negara. Iki salah lan ing mangsa ngarep kebak barang ala. Soko kaya exacerbation saiki masalah ireng ing Amerika Serikat.
                        Kutipan saka Krasnodar
                        Antarane rudal sing digawe ing omah, ana akeh serial Fajer lan produksi Siria lan Iran liyane. Uga seri udan es lan Katyusha - Cina, Korea, lan liya-liyane.

                        Aku ngerti babagan iki lan ora ngganti inti.
                        Kutipan saka Krasnodar
                        Miturut daya dhewe, ora tundhuk Israel, dip. perwakilan ing donya lan lack saka hak mbukak casino, uga tax break.

                        Dheweke ora duwe ekonomi mandiri. Padha banget diikat karo Israel. Minangka adoh aku ngerti saka apa aku maca. Catastrophically sethitik Sisa saka wilayah asli sing ditetepake ing plans pemisahan. Lan padha ora duwe negara.
                        Kutipan saka Krasnodar
                        Cepet utawa mengko dheweke bakal bali, aku setuju - nalika pepadhamu urip luwih apik tinimbang Jepang, lan sampeyan ana ing tingkat Mongol, sampeyan wiwit ngelingi kabeh "injustice" sajarah marang sampeyan, apik, ing donya.

                        Persis. Kabeh jinis nasionalis wiwit main babagan iki kanggo kepentingan elit lokal. Lan rata-rata wong awam ing endi wae uga rentan karo iki. Kajaba iku, ora kabeh bantahane bakal dadi goroh. Aku bungah sampeyan ngerti maksudku paling sethithik.
                        Kutipan saka Krasnodar
                        Antarane wong-wong mau ana akeh dokter sing duwe Eropa, Israel, lsp. pendidikan. Akeh insinyur pinter. Akeh wong bakat ing umum. Masalahe yaiku mentalitas oriental lan tribalisme.

                        Saiki, ing kahanan saiki, kaya sing dakdeleng, angel banget, meh ora bisa ngowahi ombak. Ekonomi minangka basis kanggo mbangun hubungan sosial. Mentalitas minangka turunan. Senajan kadhangkala banget, banget inersia. Lan kene karo ekonomi lapisan. Lan jujur, aku ora bisa mbayangno apa sing bisa dibangun ing potongan kasebut. Umumé, kaya ngono aku ndeleng kahanan kasebut. Lan mulane aku mikir aneh yen wong Israel ngarepake wong Palestina bakal mandheg tumindak musuhan marang Israel.
                      3. +2
                        9 September 2021 13:08
                        Kemampuan kanggo nemtokake masa depan negara. Iki salah lan ing mangsa ngarep kebak barang ala. Soko kaya exacerbation saiki masalah ireng ing Amerika Serikat.

                        Ana partai Arab ing Knesset, dheweke duwe hak milih lan dipilih - dheweke bakal dadi mayoritas, dheweke bakal ngganti hukum. Nanging - kabeh wong non-Arab bakal nglawan.
                        . Aku bungah sampeyan ngerti maksudku paling sethithik.

                        Aku ngerti sampeyan kabeh - sampeyan mikir sing perlu kanggo ngatasi kabeh liwat dialog tentrem, nanging ing kahanan iki, perang ndadekke liyane adonan kanggo ndhuwur Arab Palestina saka pembangunan ekonomi dhewe. Lan ana akeh grievances, adil / ora adil marang wong Yahudi, mulane, sing rightly nyatet, padha bakal tansah nggunakake iki.
                        Lan jujur, aku ora bisa mbayangno apa sing bisa dibangun ing potongan kasebut. Umumé, kaya ngono aku ndeleng kahanan kasebut. Lan mulane, aku nganggep aneh yen Israel nyana yen dumadakan Palestina bakal mungkasi tumindak musuhan marang Israel

                        Kabeh tansah bisa. Bakal ana kepinginan.
                        Dene pangarep-arep - trik kasebut yaiku wong Israel wis puas karo status quo hi
                2. +2
                  8 September 2021 12:17
                  Kutipan saka Krasnodar
                  Aku kepengin weruh kenapa wong Israel ora weruh yen dheweke, nyatane, akeh cara nyumbang kanggo kelanjutan konflik kanthi nyurung wong Palestina menyang leladen.

                  Reservasi apa? Ing otonomi sampeyan? Duc wewatesan karo sedulur Yordania. Gaza - karo Mesir. Ijin kerja ing Israel. Rega terjangkau kanggo perawatan ing Israel.
                  wong Arab Israel? Hak-hake padha karo wong Yahudi, kuwajibane luwih sithik. Ara bakal ngganti kewarganegaraan kanggo basa Arab (ing ngendi dheweke bisa menehi).
                  Apa reservasi? Hak kanggo mbukak casino? ngguyu

                  ninggalake. Iki omongan kosong. Kaping pisanan aku njupuk dheweke kanggo troll. Ora. Iku mung sing wong menowo karo topik ing tingkat editorial saka koran Pravda saka 70s. Sampeyan ndeleng, chatting kosong ngalangi. Ora ana nomer, ora tanggal, ora spesifik. Dadi, apa iku dicokot kanggo wadhah ilat.
                  1. -2
                    8 September 2021 12:49
                    Sampeyan ora ngomong apa-apa babagan masalah kasebut kajaba agitasi abstrak saka agitprop Israel. Oke, aku ora ngomong yen aku ahli babagan masalah Arab-Israel. Aku mung nuduhake kasunyatan sing cukup jelas. Lan sampeyan mencet demagoguery nasionalis. Tanpa ngandika pancen apa-apa ing Jeksa Agung bisa ngetokake. Kabeh sing sampeyan dhaptar, aku wis ngerti. Ana cukup wong Israel ing sumber daya ngirim kabeh iki minangka cithak biru. Nanging apa kabeh iki kudu apa karo pitakonan? nggih. Ayo ngomong aku ora ngerti apa-apa. Nerangake apa aku salah. Mung tanpa chatter propaganda demagogic murah iki.
                  2. +1
                    8 September 2021 21:46
                    Ayo, sing wis mimpin kula menyang leladen karo ijin kanggo duwe casino ngguyu
  5. -1
    7 September 2021 13:34
    Jumlah korban saka permusuhan iki ing loro-lorone, dibandhingake karo domestik, aku mikir, ora pati penting. Pembuangan tes lawas lan lapangan sing anyar tanpa biaya landfills ditindakake kanthi periodik. Mangkono, aliran finansial. Semangat juang maneh. Lan, mesthi, kanggo sawetara ombone padha ngganggu masalah luwih saka ngarep, kang ora ala kanggo kita. Aku ngerti iki dudu "pertarungan bocah-bocah Nanai"
    1. +1
      7 September 2021 14:24
      Quote: wong putih
      Lan, mesthi, kanggo sawetara ombone padha ngganggu masalah luwih saka ngarep, kang ora ala kanggo kita.

      Lan kene dening. Punika sumber warta paling populer. Pancen angel golek jotosan menyang Gaza ing kana.
      https://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-8,00.html
      1. -2
        7 September 2021 20:15
        Aku maca lan nulis ing layar TV lan aku ora bisa mbukak link. Mulane, aku bakal nerangake yen aku temenan, ing mratelakake panemume, Employment ing konflik tapel wates lokal Ngartekno distracts Israel lan bagéan saka donya Arab saka expansion saka kapentingan sing adoh.
        Upamane dina iki ana perdamaian Arab-Israel sing kuwat. Apa sing kudu ditindakake loro-lorone sesuk karo tentara, kompleks industri militer, njaga semangat bersatu, patriotisme, lsp? Deleng, contone, Ukraina: tanpa perang karo Donbass, iku bakal ambruk dangu kepungkur. Aku mikir.
        1. +2
          7 September 2021 20:36
          Quote: wong putih
          Aku maca lan nulis ing layar TV lan aku ora bisa mbukak link. Mulane, aku bakal nerangake yen aku temenan, ing mratelakake panemume, Employment ing konflik tapel wates lokal Ngartekno distracts Israel lan bagéan saka donya Arab saka expansion saka kapentingan sing adoh.
          Upamane dina iki ana perdamaian Arab-Israel sing kuwat. Apa sing kudu ditindakake loro-lorone sesuk karo tentara, kompleks industri militer, njaga semangat bersatu, patriotisme, lsp? Deleng, contone, Ukraina: tanpa perang karo Donbass, iku bakal ambruk dangu kepungkur. Aku mikir.

          Sampeyan pancen ora ngerti. Perdamaian tegese NANGKAT belanja militer lan nguatake tentara. Lan kanthi semangat kita kabeh apik.
          1. 0
            8 September 2021 10:04
            Dear, aku ora ngomong babagan dinamika belanja militer, nanging babagan liyane. Aku bakal nyederhanakake. Tanpa karya, malah shovel rusts, nanging apa mengkono kanggo tentara, wong militèr? Sublimasi kanthi latihan minangka ukuran sing winates banget kanggo nguji lan njaga kemampuan tempur, beda karo operasi tempur sing nyata. Dadi? Ideologi kasebut kuwat, nanging tanpa dhukungan materi sing aktif, saya suwe saya suwe. Slogan kudu didhukung kanthi tumindak saka wektu kanggo wektu. Conto sing paling apik, mbokmenawa Amerika Serikat, nalika nguatake "pax americana" kanthi nggawa, kaya, demokrasi kanthi cara sing ora tentrem ing endi wae. Ing wektu sing padha, mesthi, nggawe gesheft sing rada gedhe. Aku ora pitakonan semangat saiki wong Israel, nanging aku propose kanggo dipikir apa iku adhedhasar. Kanggo peran perang karo wong Arab
            1. +4
              8 September 2021 10:15
              Quote: wong putih
              Dear, aku ora ngomong babagan dinamika belanja militer, nanging babagan liyane. Aku bakal nyederhanakake. Tanpa karya, malah shovel rusts, nanging apa mengkono kanggo tentara, wong militèr? Sublimasi kanthi latihan minangka ukuran sing winates banget kanggo nguji lan njaga kemampuan tempur, beda karo operasi tempur sing nyata. Dadi?

              Ora cara iki. Marang sing kanggo Swiss. Babagan kesiapan tempur lan semangat tempur.

              Quote: wong putih
              Ideologi kasebut kuwat, nanging tanpa dhukungan materi sing aktif, saya suwe saya suwe. Slogan kudu didhukung kanthi tumindak saka wektu kanggo wektu. Conto sing paling apik, mbokmenawa Amerika Serikat, nalika nguatake "pax americana" kanthi nggawa, kaya, demokrasi kanthi cara sing ora tentrem ing endi wae. Ing wektu sing padha, mesthi, nggawe gesheft sing rada gedhe.

              Swiss? Singapura?

              Quote: wong putih
              Aku ora pitakonan semangat saiki wong Israel, nanging aku propose kanggo dipikir apa iku adhedhasar. Kanggo peran perang karo wong Arab

              Adhedhasar Zionisme. Miturut cara, meh 40 taun ora ana perang gedhe, lan morale dhuwur.
  6. +1
    7 September 2021 14:23
    Aku kepengin weruh apa sing diwedeni wong Yahudi, ngrusak kualitas video sing ditampilake? Video kasebut ora bisa ditimpa lan kabur dening para ahli.
    1. 0
      7 September 2021 15:40
      Yen "peluncur roket", banjur "Chimera", karo AI, digunakake kanggo nggoleki lan nuntun wong-wong mau online. Panggunaan kasebut saiki disensor, nanging ing salah sawijining video sadurunge, ana sing mabur saka mburi awan bledosan.
    2. +1
      7 September 2021 17:04
      Kutipan saka APAS
      Aku kepengin weruh apa sing diwedeni wong Yahudi, ngrusak kualitas video sing ditampilake? Video kasebut ora bisa ditimpa lan kabur dening para ahli.

      Prajurit saka departemen hubungan masyarakat wanted kanggo njaluk ngarep sanalika bisa, supaya milih format paling cepet, nanging kualitas kurang.
    3. -1
      7 September 2021 19:29
      Kutipan saka APAS
      Aku kepengin weruh apa sing diwedeni wong Yahudi, ngrusak kualitas video sing ditampilake? Video kasebut ora bisa ditimpa lan kabur dening para ahli.

      Dheweke mesthi ora ana korban, kajaba mung sawetara wong Arab sing mbuwang watu menyang watese. durung dibom, nanging wis cedhak)
      Sampeyan nyoba kanggo nyebut iki kanggo wong-wong mau lan langsung gelombang kritik lan, kaya, google lan kabeh ana ing wiki .. Padha njupuk mbales kuat kanggo Musa sing. ngguyu
      1. +1
        7 September 2021 19:34
        Lho ya.. Lan kok kanggo Musa.
        Kayane keturunan Hatshepsut kudu dieling-eling ... Wah, iki wis keren. Luwih apik tinimbang Nazi.
    4. +1
      8 September 2021 07:34
      Kutipan saka APAS
      Aku kepengin weruh apa sing diwedeni wong Yahudi, ngrusak kualitas video sing ditampilake? Video kasebut ora bisa ditimpa lan kabur dening para ahli.

      Iki kualitas video kita. Ora ana sekolah ing elektro-optik.
      1. 0
        8 September 2021 08:28
        Quote: profesor
        Iki kualitas video kita. Ora ana sekolah ing elektro-optik.

        Ya, sampeyan dadi komedian
        1. +4
          8 September 2021 08:47
          Kutipan saka APAS
          Quote: profesor
          Iki kualitas video kita. Ora ana sekolah ing elektro-optik.

          Ya, sampeyan dadi komedian

          ya wis. Lan kanggo wong-wong sing duwe rasa humor sing ala, aku ngandhani: resolusi video lan intelijen foto minangka informasi rahasia. Lan aku nyaranake para penyayang materiel nonton video saka Karabakh lan mbayangno yen Zionis luwih apik.
  7. +2
    7 September 2021 19:24
    Ana pembantaian lan karusakan kabeh lan perluasan wilayah
    Kacathet yen obyek agama lan budaya dumunung ing jejere perusahaan sing diserang, lan dumunung ing wilayah omah.

    Lan saperangan kaping sasi Rauh bakal bisa kanggo populate wilayah mardika karo wong Yahudi .... LAN SEMUA SING MENENG!
    1. +2
      8 September 2021 01:47
      pembantaian nggegirisi. Wiwit awal abad kaping 20 nganti saiki, kerugian saka pihak loro kira-kira 120 ewu wong, militer lan sipil. Saka jumlah kasebut, kira-kira 25 ewu wong Israel.
      Suriah - setengah yuta rong atus wiwit 2011. Iki pembantaian.
    2. +2
      8 September 2021 07:12
      Apa sampeyan bisa menehi dhaptar wilayah sing dijupuk lan dicaplok sawise 1967?
      1. -1
        8 September 2021 17:29
        Kutipan saka indy424
        Apa sampeyan bisa menehi dhaptar wilayah sing dijupuk lan dicaplok sawise 1967?

        Sampeyan bisa kok ora .. Seneng ! hi

        Ora ana gunane kanggo mbuktekake apa wae..
        1. +1
          8 September 2021 23:49
          lan sampeyan nyoba. iki palsu moronic kanggo wong-wong sing tansaya munggah ing Wikipedia, Aku guess. Aku takon pitakonan prasaja. wilayah tartamtu apa sing dikuwasani Israel sawise 1967? menehi jeneng ing paling telung kutha, ora gambar. Aku bisa mbayangno yen mung wangsulan maneh, yen kabeh ora ana gunane. kabeh padha, telung kutha, wiwit sampeyan pakar ing topic?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"