"Kegilaan inovatif" proyek 22160 kapal patroli

93

Kahanan kasebut mbutuhake topik kapal patroli maneh, utamane amarga ana risiko nerusake konstruksi. Kutipan ing ngisor iki wis bola-bali dikutip ing publikasi babagan korvet lan kapal patroli Angkatan Laut, nanging (luwih tepat, akibat sing serius banget kanggo kemampuan pertahanan negara) kudu diulang maneh:

Februari 2014
Komando Angkatan Laut armada Rusia nilar konsep korvet kanggo perlindungan wilayah banyu (OVR). Nanging, direncanakake nggawe kapal patroli. Iki dikandhakake dening Panglima Angkatan Laut Rusia, Laksamana Viktor Chirkov, ing wawancara blitz menyang Portal Angkatan Laut Tengah.



Panglima-in-Chief ora weruh prospek ing nggawe kapal sadurunge ditetepake minangka OVR Corvette. Salah sawijining tugas utama OVR yaiku kanggo njamin pangayoman lan pertahanan pasukan Angkatan Laut ing wilayah pangkalan angkatan laut lan ing wilayah sing cedhak. Tugas iki saiki dileksanakake dening peralatan ndjogo pesisir, stasiun sonar stasioner lan rudal pesisir lan pasukan artileri bersenjata rudal anti-kapal saka macem-macem kisaran, uga rudal anti-kapal selam lan serangan. penerbangan.

Ninggalake korvet, Angkatan Laut nguripake gagasan nggawe kapal patroli - kurang bersenjata, nanging kanthi otonomi lan fleksibilitas sing luwih gedhe, bisa, antara liya, kanggo lelungan sing dawa.

Iki kabar iku langsung nyebabake kebingungan lan kritik sing keras - saka para ahli lan masarakat sing kasengsem. Contone, artikel dening A. Timokhin - "Koper tanpa gagang. Angkatan Laut tuku seri kapal sing ora ana gunane"(2018):

Krungu saka lambene Panglima TNI Angkatan Laut mung nggegirisi. Sawise kabeh, sanajan saiki, sawise meh limang taun, Rusia ora bisa ngasilake pesawat anti-kapal selam .., lan kahanan FOSS luwih elek ...

Ing kahanan kaya mengkono, iku bakal realistis bisa kanggo njamin pangayoman wilayah banyu cedhak pangkalan angkatan laut mung lan istimewa dening kapal karo kemampuan anti-kapal selam apik. Lan paling ora, bisa diprodhuksi (saiki bisa uga), lan yen sampeyan nggunakake backlog kanthi bener, iki bakal dadi kapal sing apik, pancen bisa nyedhiyakake paling ora pertahanan anti-pesawat lan ngidini pasukan utama armada. kanggo ninggalake pangkalan ing wiwitan konflik militer tanpa torpedo dipecat kanthi impunitas saka kapal selam.

Banjur babagan "kapal patroli inovatif" anyar:

Kapal-kapal kasebut sacara struktural ora bisa nindakake apa sing diklaim Laksamana V. Chirkov, utawa kurang mampu. Bisa digunakake kanggo nglawan perompak kanthi winates, ing jaman perang meh ora ana gunane, ora bisa njaga pangkalan laut ... Terus terang, meh ora bisa nindakake apa-apa.

Ing kene bakal migunani kanggo ngelingi pratelan (2014) saka pangareping desainer proyek kasebut lan sawetara wong sing dituduhake minangka "ahli":

26 April 2014
Minangka dikenal ing koran "Business Online", tanduran Zelenodolsk dijenengi sawise. Gorky ora bakal mbangun 6 kapal patroli (PC) proyek 22160, kaya sing dikira sadurunge, nanging paling ora 12.

Para ahli nyathet yen kasunyatan iki nuduhake owah-owahan ing pikiran pimpinan negara - mula ngerti yen Angkatan Laut, minangka instrumen negara, bisa mbantu ngrampungake masalah politik kanthi skala strategis. Para ahli percaya yen proyek 22160 bisa dadi salah sawijining komponen penting saka skuadron Mediterania sing diuripake maneh.

Alexey Naumov, pangareping desainer PC, ngandhani Business Online babagan proyek kasebut lan kemajuan implementasine. Miturut dheweke, "syarat desain lan konstruksi pancen ketat banget sanajan ing jaman saiki. Kanggo ketemu wong-wong mau, kita kerja keras. Iki nuduhake panjaluk dhuwur kanggo proyek kasebut. Dheweke gedhe banget."

Miturut pangareping desainer PC, wektu mbikak 11 kapal serial bakal dingerteni sadurunge pungkasan taun.

Saiki "ahli" - D. Glukhov (St. Petersburg):

Secara teoritis, 22160 minangka proyek sing maju banget. Ing babagan kemampuane, bisa nindakake tugas, yen bisa dakkandhakake, kanthi skala regional-strategis lan, ing kahanan Mediterania, dadi ancaman banget (meh ora bisa ditolak) kanggo kapal saka kelas apa wae.

Kita ora bakal ngutip kabeh seri publikasi "lubok" sing antusias ing media sing kondhang, ora mung amarga tingkat teknis lan taktik sing sithik banget, nanging uga amarga penipuan langsung saka pembaca.

Ing cendhak, kapal iki, ing mratelakake panemume pelobi lan "media lubok" - "gemeter Britain" (loro "lawas" lan "anyar" - jaban rangkah).


Akibaté, Nanging, pesenan kanggo project 22160 PC wis suda kanggo 6 Unit, armada wis nampa meh kabeh kapal saka seri, nanging iku hard kanggo mikir - apa bisa rampung karo iki "dara perdamaian" (amarga nyatane, proyek iki ora duwe tugas siji karo amarga ora bisa mutusake tingkat efisiensi - malah anti-pembajakan).

Ing wektu sing padha, para pelobi proyek iki duwe sawetara "tema iklan" kanggo "sub-kapal" iki - "kaya pisau Swiss universal", "kapal perang hibrida", "kapal kanggo operasi khusus lan pasukan khusus", "siluman". ", lsp.

"Insider-lobbyist" secara harfiah dipetik (Aku nandheske, wong sing pancene nduweni akses menyang informasi, nanging nyebarake ing macem-macem sumber daya, kanggo sijine iku entheng, "banget selektif", lan kanggo kapentingan proyek paling dubious kanggo " pengembangan dana APBN) saka salah sawijining forum khusus:

Iku kaya babagan pisau Tentara Swiss - kaya omong kosong (saka sudut pandang spesialis sing sempit), nanging meh kabeh wong duwe lan digunakake saben dina.

Komentar: piso Swiss cukup apik universal "Camping" ("lapangan") alat, malah "miskin" ing syarat-syarat peralatan, nanging luwih utawa kurang uga-digawe. Minangka bakal kapacak ing ngisor iki, project 22160 mung ora duwe apa-apa sing bakal rampung ing sembarang tingkat efektif lan prayoga, nyatane - "pisau Swiss", nanging digawe dening "spesialis" saka kualifikasi banget kurang nang endi wae ing garasi.

Apik banget, "lobi wong njero" iki nulis babagan korvet OVR (sing "dipateni" dening kapal bawahan proyek 22160, nanging upaya kanggo nyepetake menyang lambung 22160 "tiba-tiba muncul" lan ditampilake umum ing Naval Salon taun iki):

Mungkin cukup babagan korvet OVR?

Kita ora bakal duwe wong-wong mau ing mangsa ngarep, amarga konsep pengawasan pesisir ing zona cedhak wis menang, lan kapal saka jinis MPK ora perlu banget. Kabeh pratelan, pitakonan lan saran - menyang markas, lan ora kanggo sing utama, nanging kanggo umum.

komentar: Iki goroh liyane. Sanadyan markas utama Angkatan Laut, utawa jenderal ora ana hubungane karo iki.

Iki bener sabotase karo motif egois kanggo ngganti grup kapal OVR karo sawetara jenis "sistem ndjogo pesisir" minangka asil saka tumindak lobbyist kondhang ing taun anyar, sing seneng "hubungan khusus" karo sawetara VIPs. Menapa malih, iku kudu nyatet sing "sistem ndjogo pesisir" karo efficiency perlu ora mung ora ana banjur (2014), nanging uga ora ana dina, lan apa sing ditawakake dening Angkatan Laut ora mung efficiency kurang, nanging uga near- stabilitas tempur nol - mungsuh bisa kanthi gampang lan alami "mateni" kapan wae sing dikarepake, ing wektu perang lan ing wektu tentrem.

Wigati. Saiki, pelobi iki wis ngalami sengsara saka subyek industri pertahanan, nanging akibat saka tumindake isih "bobot abot" sing digantung "ing gulu" ora mung saka Angkatan Laut, nanging kabeh Angkatan Bersenjata (ing istilah rasa ora aman mutlak saka panyebaran klompok strategis angkatan laut kanthi istilah anti-kapal selam).

Pengawal tapel wates nilar varian tapel wates 22160 - mung amarga iku siluman.

Komentar: ngapusi liyane. Lan wektu iki pindho. Sing pisanan yaiku para pengawal tapel wates bisa "ngrasakake" kabeh "pesona" saka "kontur inovatif" ing proyek 22460 (pendahulu 22160), lan kedadeyan Crimean karo Defender minangka titik pungkasan ing kene. Lan sing kapindho yaiku proyek 22160 dudu "siluman" (senadyan sawetara usaha pangembang kanggo "nggambarake" iki).

Kene iku worth kang lagi nyimak biaya dhuwur banget saka project 22160 underships, nyatane, ing tingkat saka Buyan-M RTOs (senadyan senjata luwih kuat saka terakhir). Lan salah siji saka alasan kanggo iki - prices unreasonably dhuwur saka sawetara komponen lan sistem (penampilan optimal lan komposisi kang kanggo kapal pamindahan cilik ngundakake pitakonan serius antarane spesialis). Salajengipun, "insider-lobbyist" khusus babagan kompleks komunikasi otomatis (AKS):

... muspra, apa ana AKS kuat ing PC?

Ditemokake - dipasrahake - dikumbah (yen bisa, mesthi). Lan KUG (MA, BRK) bakal nyerang. Apa, ana sing nglarang nindakake iki?

Komentar: tembung "kakumbah adoh" bab undership karo kacepetan kurang saka 22 knots katon cantik lucu yen ora bab urip wong (lan tugas frustasi) ing perang. Kene iku cocok kanggo kelingan LCS Amérika, ngendi kanggo tugas kuwi kacepetan luwih saka kaping pindho saka project 22160, lan nyata (lan ora palsu, kaya 22160) siluman.

Kanggo "AKS sing kuat", iki minangka kasus tartamtu saka salah sawijining penyakit akut saka pambangunan kapal kita, nalika "spesialis" Angkatan Laut diduga "mbenerake" kapal (iki utamane akut kanggo kapal cilik) kompleks sing larang banget. peralatan dubious lan katon, nanging kang banget ono gunane kanggo "sing" (beton) Enterprises industri pertahanan. Ing wektu sing padha, padha categorically nyoba kanggo nyegah "wong liyo" saka ngetik "clearing" iki, sing asring duwe Komplek khusus karo efficiency luwih (malah, dikonfirmasi ing kahanan pertempuran nyata) lan ing rega luwih murah. Kahanan kasebut kaya sawetara (umum lan resmi diumumake, umpamane, panggunaan UAV ing layanan karo Angkatan Bersenjata Rusia kanggo ngatasi masalah Angkatan Laut) pangembangan positif ing Angkatan Laut ing arah iki mung amarga tekanan keras saka organisasi sing luwih dhuwur saka Kementerian Pertahanan.

Ngomong babagan masalah korvet lan kapal patroli Angkatan Laut, kudu dicathet nang lobbyist ndhuwur:

Yen mesin menyang galangan kapal, banjur apa - apa dheweke bakal nyetel luwih akeh korvet? Pitakonan gedhe yaiku .., ora ana sing kedadeyan yen lambung-lambung bisa ngadeg tanpa tiang lan liya-liyane, kaya saiki. Ya, mobil sing wis rampung dipasang ing PC, lan iki minangka keputusan sing paling apik, paling ora entuk apa-apa kanggo kru.

Komentar: ngapusi liyane.

Kanggo apa-apa nyegah (teknis) refinement ing wektu paling cendhak bisa corvettes kanggo bener digunakake lan serial (biasane massa-diprodhuksi) conto peralatan elektronik, karo kang ora bakal ana masalah karo efektifitas saka sistem pertahanan udara Redut padha. Nanging, Angkatan Laut entuk penipuan kanthi "menara" biaya "emas" (IBMC "Barrier"), sing ora mung nyukupi syarat sing ditemtokake (pirsani artikel “Payung armada bocor. Analisis teknis saka shooting "Thundering" и Guntur lan liya-liyane. Apa armada bakal nampa kapal efektif saka zona cedhak?), nanging uga duwe masalah banget serius karo produksi massal ("hulls ngadeg tanpa mast digunakake").

Ingkang paling menarik yaiku ing versi "dikuatake" 22160 (disajikake ing IMDS-2021), departemen persenjataan saka Biro Desain Lor nyambut gawe ing "101%" - amarga komposisi peralatan radio kasebut diselehake ing kana. , sing ngrampungake tugas korvet Angkatan Laut: radar Pozitiv -M "karo antena koreksi radio serial (!) SAM, yaiku, ngrampungake masalah paling penting ing sistem pertahanan udara iki.

Pitakonan mengkene - apa (lan paling Jahwéh - sing) ngalangi saka sijine kuwi tenan digunakake lan kit serial ing corvettes 20380 (5)?

"Fatamorgana modular inovatif"



Dongeng dadi janji babagan "modul sihir" lan wadhah "Kaliber", sing wis dianggep rinci ing kaca "Military Review" sadurunge - artikel "Modul "patrolmen" ora bakal disimpen".

Pitakonan prasaja muncul: apa sing nyegah ... mung nggawe dhasar normal, sing, yen perlu, peluncur cenderung klasik (misil sing padha) utawa liya-liyane bisa dipasang (ndeleng dek kargo ndhuwur Absalon). Kanthi massa struktur sing padha, beban amunisi rudal bisa dadi 1,5-2 kaping luwih gedhe, lan sing paling penting, peluncur kasebut bisa ngluncurake misil kasebut kanthi cepet lan ing kahanan sing nyenengake. Nanging, solusi teknis swara lan cukup iki banget "ora inovatif", lan mulane armada kasebut mung kudu nampa wadhah rudal! Sawise kabeh, abad kaping XNUMX ana ing pekarangan! ... Frasa sing paling akurat kanggo modularitas sing ditindakake saiki kanggo Angkatan Laut Rusia yaiku kegilaan miturut saus inovasi.

Ya, ana informasi manawa PC isih bisa nembak Kaliber saka "peluncur modular", nanging kaya sing ditulis ing artikel "Modul Patrolmen ora bakal disimpen", iki bisa ditindakake kapan wae lan malah saka tongkang. amarga peluncuran Rising non-standar kuwi wis digunakake kanggo nyoba Kaliber wiwit pertengahan 2000-an, lan, liyane, video saka Bukak saka iku (saka project 1155 BOD helipad) ditampilake ing IMDS-2009.

Lan saiki mirengake wong njero:

... "Banyu" ditembak ing "banyu" lan pantai kanthi sukses, ngonfirmasi kemampuane, iku prakara liyane sing gubernur lan tukang narik lan narik kucing kanthi buntut.

Ing wektu sing padha, sampeyan kudu ngerti manawa ora ana masalah sing diluncurake (ing segara sing tenang) "Kaliber" kanthi peluncur "lipat" non-standar (sanajan saka patroli, malah saka tongkang), nanging wadhah modular " Kaliber" duwe masalah serius (sakbenere ora bisa ditanggulangi) babagan pembentukan roket roket lengkap. Nanging, miturut propaganda kita, saben Kaliber ing negara kita sengaja "ora kalah" lan "bajing ing mripat", lan, kanthi mangkono, "kabeh apik" (mung ana alesan liyane lan liyane kanggo nambah "ayu. marquise”).

Penggemar proyek kasebut ngarepake lan isih ngenteni panggunaan AUV ing proyek kasebut ("abad XXI", "inovasi"). Padha ora ngenteni, sanajan AUVs digunakake malah PDRKs cilik utawa prau RIB cilik banget, nanging kanggo PC Piye wae "ora tuwuh bebarengan" (senadyan ing ngarsane "crane-beam inovatif" ing buritan).

Sypan "uyah ing AUV ing PC."

Miturut penulis, salah sawijining alasan utama ora nggunakake AUV sing ana (kalebu cilik) saka PC kasebut yaiku Angkatan Laut pancen ora pengin njupuk risiko amarga iki lan mung kelangan AUV sing larang banget. Lan iku kudu nyatet ora mung masalah karo posisi (kang padha ngarep-arep kanggo "ndandani" dening nginstal baling-baling variabel-pitch ing PC saka "seri anyar") lan ngangkat saka banyu PC dibangun (Mulane, iku mung ridiculous kanggo mbandhingaké a crane beam kuat ing kapal Amérika LCS lan sakbenere childish lan ringkih saka desain padha ing project 22160), nanging uga karo prau sisih (digunakake kanggo ndhukung karya karo AUVs). Nanging luwih ing ngisor iki.

UAV diumumake ing "kapal inovatif perang hibrida lan khusus" iki? Lan malah "dicet"?

Nyuwun pangapunten, nanging anane "kennel" (basa ora wani nyebut kothak dek iki minangka hangar) kanggo UAV ora dadi syarat kanggo nggunakake efektif. Khusus kanggo proyek 22160, amarga masalah serius karo pitching (kekurangan damper), sing akut sanajan kanggo Ka-27 biasa. Sepira kerepe helikopter tanpa awak sing potensial bakal diwiwiti kanggo perang ing obrolan sing kapisah.


Nggoleki kapal selam?

Ayo ngrungokake maneh "pelobi njero":

Wadhah BUGAS isih ana ing tata letak, sayangé.

Ing wektu sing padha, ana BUGAS serial, lan BUGAS "wadah inovatif" dadi "monster" 40 kaki, sing ora bisa dilebokake ing endi wae kajaba proyek PC 22160 (sanajan ing proyek "modular" 20386 tinimbang BUGAS "wadhah inovatif" miturut kaluwihan teknis lan tata letak sing jelas digunakake "klasik").

"Pelobi Insider" (pranala):

Perang wis ditindakake, lan kanggo wektu sing suwe - hibrida. Lan, anehe, subyek kita luwih dicocogake tinimbang proyek liyane (klasik bersyarat). Sampeyan bisa mbantah babagan iki, nanging kasunyatane tetep. Liyane iku, miturut tradisi angkatan laut lan tentara domestik lawas, dheweke kepincut utamane kanggo ngatasi masalah sing dudu masalah utama kanggo PC.

Sadhar yen kanthi harfiah kanthi kabeh tugas, Project 22160 dadi ora kecut lan ringkih, para panyengkuyung lan pelobi ngalih menyang retorika kaya "kita duwe piranti kaya ngono, nanging ora bakal dakcritakake babagan iki", nanging kanthi udhara " utamané darmabakti", ing ekspresi sing paling nyenengake diumumake babagan proyek 22160, minangka "taksi segara kanggo pasukan khusus", babagan "perang super-elektronik", "sihir" "wadah pengintaian super", yaiku "oh- hoo apa", nanging amarga dheweke "saka wong ijo cilik", mula wong awam (lan karo spesialis objektif kritis) mung bisa nampa "sesi emosi positif" saka media "lubok" (lan sumber daya liyane).

Nanging, kasunyatane ana ing kene - kaya kabeh liyane ing proyek iki.

Aku ora bakal nyebut foto kasebut dhewe, RIA Novosti mbutuhake ragad lan ijin kanggo nerbitake iki, sumber kasebut dhewe nerbitake gambar "iklan" (sales) proyek 22160, kalebu pos komando utama (GKP), kanthi dokumentasi sing dikirim ing kemampuan peralatan elektronik kapal. Data sing diterbitake nimbulake pitakonan sing ala banget ora mung babagan sing diklaim "perang super-elektronik", nanging mung, yen bisa, mung bisa dipercaya lingkungan radar deteksi umum, amarga nduweni "sektor wuta" sing signifikan ing buritan.

Sedhela babagan pengintaian "apik" lan "kemampuan khusus" proyek kasebut.

Sing lucu yaiku pernyataan kasebut (loro para pelobi terkenal, utawa non-spesialis sing krungu babagan iki "ing rahasia gedhe" saka "mantu lanang") ditolak kanthi keras lan soberly ing sumber daya umum dening wong-wong sing bener-bener nindakake. tugas ing RZK (kapal pengintaian) Angkatan Laut (kalebu ing posisi komandhane). Lan logika ing kene prasaja, ing tingkat kursus fisika sekolah - kekurangan antena serius ing proyek 22160 kanggo kinerja kualitatif tugas-tugas intelijen elektronik.

Lan ing kene maneh kudu ngutip "wong njero lobi" sing kasebut ing ndhuwur, pranala:

Malah minangka Mrzk (bantuan) wis digunakake kanthi sampurna, digunakake lan bakal digunakake ... Minangka RZK khusus, mesthi ora bisa ditampa. Nanging minangka ersatz, kang diaktifake metu, mung super, malah senadyan lack saka pesawat lengkap peralatan khusus. RZK 18280 apik, mesthi, nanging mung ana 01 ing Armada Segara Ireng, padha maneh larang banget, plus padha duwe drawbacks tartamtu dhewe (Contone, padha nandhang sangsara marga saka masalah mechanical). Lan armada kudu nindakake tugas sing terus-terusan, mula ngirim PC menyang bolongan plug. Miturut cara, aku bakal mbukak rahasia militer. Nalika "Banteng" ngetutake mungsuh kaping pindho (minangka "parascout"), iki nyebabake badai semangat ing divisi sing cocog saka Staf Umum - padha ngomong, tugas kasebut rampung kanthi limang poin lan biaya pasukan sing andhap asor. Gagasan edan diterusake - kanggo mbangun seri RZK ing bangunan 22160, nanging, alhamdulillah, kanca-kanca "ijo" banjur dissuaded. Lan saiki SKAB (Ak-Bars) bakal mbangun RZK adhedhasar tanker serbaguna.

Lan saiki sethitik logika lan akal sehat.

Sing pertama. Minangka propaganda ngandhani, "wong ijo" kita minangka "wong sing paling ijo ing donya", lan "divisi Staf Umum sing cocog", umume, sing paling intelijen super (bebarengan karo "rekan saka SVR") . Banjur dumadakan katon yen kahanan nyata karo intelijen laut kita dadi ala sing malah "kesempatan ersatz" sengsara lan sengsara kanggo bagean proyek 22160 iki ing Staf Umum dirasakake kanthi "badai kesenengan"!

Kapindho. Saka pratelan kasebut, alasan kanggo kahanan sing "nggegirisi" iki jelas - mung ora ana kapal sing bisa ngatasi masalah, mungguh, ing kahanan iki, ana "palung" kanggo paling ora sawetara eksekusi (luwih becik, "penetapan solusi") tugas dirasakake kanthi "badai kesenengan".

Sing nomer telu. "Tusukan" sing serius banget katon, kaya ing konsep intelijen angkatan laut - proyek dhasar kanggo iki, RZK proyek 18280, dadi larang banget lan kanthi produksi serial sing sithik lan, saliyane, "nandhang masalah mekanik. ."

Kaping papat. Pilihan kanggo construction serial sakteruse saka RZK adhedhasar project tanker cilik ngandika saka krisis sistemik ing Intelligence angkatan laut saka Angkatan Laut lan kangelan karo analisis kualitatif saka masalah sing ana lan netepake cara bener efektif kanggo ngatasi wong (nanging iki minangka topik kanggo diskusi sing kapisah).

Siji maneh pendapatpranala):

- ... nawakke saka telek diwutahake ing kapal iki (22160) dening wong-wong sing wis tau ing, ora idea apa nang lan apa. Ora ana rolas-inci, kacepetan kurang, kok padha ora sijine satus rudal (sampeyan ora takon), ing umum, iku ngombe adonan wong ... (ing kene sampeyan kabeh gabung rangking Navalny). Anakku mantu lunga menyang Bykov menyang Mediterania, lan kaping pindho, kanthi cara, dheweke ndharat ing pesisir lan njupuk sapa wae sing dibutuhake saka kono lan ndharat ing kapal ... Dheweke seneng karo kapal iki .. . ngandika iku prau migunani banget licik ... Kanggo wong-wong mau ana comfort lengkap, kalebu simulator olahraga ... Lan peralatan khusus sejatine sifate khusus ... Kula pribadi mratelakake panemume sing kapal ing pitakonan iki dipenjara kanggo operasi khusus. lan dilengkapi kanggo wong-wong mau ...

– Yen bisa, takon mantu babagan helikopter. Apa lan, yen ya, kepiye carane digunakake?

- Aku takon ... Aku ora duwe dhewe, ana, menyang ndhuwur banget, kargo ing ngendi wae bisa, kanggo pangiriman ... Nanging ... helikopter miber saka 11356, lungguh mudhun, njupuk obyek kanggo Tartus, lan kapal kasebut langsung menyang Novorossiysk, ora ana sing nggawa muatan.

"Taksi kanggo pasukan khusus"?

Lan pasukan khusus kita mung perang ing "kondisi pantai" - Gusti Allah pareng "ora atos segara"?

Kanggo turunan lan resepsi DSHL resmi duwe 22160 (loro) titik ing proyektor 2, nanging sejatine ora ana helikopter (nanging ing wektu sing padha helikopter saka proyek 11356 fregat digunakake), amarga "ora duwe. papan sing cukup" (saliyane, ana watesan sing signifikan babagan panggunaan ing kasenengan, amarga ora ana stabilisator).

Aku ora ngomong babagan statistik nyata pendaratan lan kebangkrutan kelompok sabotase nalika Perang Patriotik Agung, meh akeh sing ditindakake ing kana ngluwihi wates kemungkinan nggunakake DSL (lan kanthi kemungkinan banget nggunakake helikopter. saka Project 22160 PC).

"Moment of Truth"


Banjur kedadeyan Crimean (luwih rinci - artikel ing "VO" "Provokasi sing mbebayani banget: analisis tumindak Defender Defender ing pesisir Crimea"), ing ngendi "kapal inovatif abad 22460" saka Biro Desain Lor nuduhake awake dhewe "ing kabeh kamulyan" (ing tandha petik). Lan yen PSKR BOHR proyek 30 isih nyoba saingan karo provokator Defender, sing nyepetake nganti 22160 knot, mula kapal pelacak langsung saka Angkatan Laut, PC paling anyar saka project 23 Defender, praktis ora weruh. Ing wektu sing padha, perlu dicathet yen ing pejabat Kementerian Pertahanan (Departemen Pekerjaan Informasi lan Komunikasi Massa, DIMK) ana akeh "laporan sing menang" babagan "pelacakan sukses" kapal "so- disebut mitra", mung tanggal 2021 Juli XNUMX, ternyata pelacakan kasebut "sukses" persis nganti wektu mungsuh ngidini.

Senadyan kabeh "laporan sing menang" (ing "gaya khusus" saka kepala Departemen Informasi lan Komunikasi Massa Kementerian Pertahanan RF), jelas sapa sing bener "mbusak" apa, kalebu kasunyatan penghapusan pangareping Staff saka Armada Segara Ireng (karo janjian karo demotion kanggo posisi liyane) sanalika sawise kedadean Crimean. Ing wektu sing padha, DIMK dhewe, amarga "luboks prangko" (ora ana hubungane karo kasunyatan) babagan "kapal inovatif XXI" proyek 22160, kanthi kacepetan sing mesthine "30 knot" (ing kuotasi), terus ditindakake.

Ya, kacepetan nyata proyek 22160 kurang saka 22 knot kanggo tugas Angkatan Laut katon sedhih. Helikopter bisa mbantu ing kene (luwih tepat, kamungkinan panggunaan sing efektif ing kahanan kasenengan sing dikembangake) lan prau interceptor sing apik (contone, ing kasus Defender, seri granat pro-sabotage mudhun menyang banyu saka kuwi. prau ing ngarepe busur Bek bisa banget èfèktif " alesan karo khayal"), nanging project 22160 uga "cair" karo iki, supaya crita bab kacepetan non-ana project 22160 terus, contone, , foto (kira-kira 2015) nuduhake proses "mblusukake" ing proyek 22160 (kacepetan kasebut diduga "27 knot") saka Ketua Komisi Militer-Industri.


Sanalika sawise kedadeyan Crimean, Naval Salon dianakake, ing ngendi versi Project 22160 kanthi "senjata sing ditingkatake" ditampilake ing publik (kanggo rincian liyane, deleng artikel dening A. Timokhin. "Scam diwiwiti maneh: varian anyar 'kapal patroli' 22160 ditampilake").


Nalika padha ngomong, "lukisan Repin -" sailed "... Bener, padha teka apa padha kiwa (ing 2014) - OVR corvette, nanging wis ing basis saka lambung 22160.

Nanging, masalah utama Project 22160 dumunung ing kasus "inovatif" iki.

Cacat utama yaiku proyek 22160 minangka "freak hidrodinamik"


Miturut pangembang (ing meja bunder babagan masalah pembajakan maritim ing forum Angkatan Darat-2017), ide nggawe kapal kasebut kalebu mantan Panglima Angkatan Laut V.V. Chirkov lan kasusun ing "pamindahan minimal kanggo seaworthiness Unlimited (1 ton)" kanggo mesthekake biaya operasi kurang.

Kanggo "nyilikake pamindahan" nalika miturut omongane uwong "nambah seaworthiness", "kontur inovatif" saka jinis "V jero sing diowahi" lan sawetara fitur hidrodinamika "kreatif" liyane saka proyek kayata break hull ("redan") ing busur. digunakake, slamming paling kuat sing dielingake para ahli wiwit informasi pisanan ing proyek 22160 muncul.


Akibaté, ternyata malah "inovasi abad XXI" ora bisa mbatalake fisika. Kanggo mode gerakan lan pamindahan sing nyata, "kontur inovatif" proyek 22160 dadi ora mung "ora optimal", pangembang lan pelanggan "tiba-tiba" "nemokake" kanggo awake dhewe sing dikirim kanthi kontur bunder normal. , karo tanduran daya padha karo meh kaping pindho pamindahan duwe kacepetan lengkap cedhak (khusus - projects 22160 lan 20385 (sing terakhir - nalika digunakake ing "setengah daya")).

Menapa malih, iku menarik banget kanggo mbandhingaké "promisingly inovatif" project 22160 karo cruiser ora banget sukses saka armada kita "Boyarin" (1902, tilar donya ing awal banget saka Perang Rusia-Jepang).


Ing uji coba segara, cruiser, kanthi pamindahan udakara 3 ton, tenaga mesin - 200 liter. s., dikembangaké kacepetan 11 knots - sing, karo pamindahan saka meh kaping pindho minangka akeh lan kurang daya saka instalasi, dikembangaké kacepetan Ngartekno luwih saka "kapal inovatif abad XXI" project 160.

Perlu dicathet yen ing wiwitan proyek Boyarina dirating banget kurang, dileksanakake ing armada kita liwat "sumber daya administratif" saka Dinasti sing ngatur, nanging proyek kasebut ngalami revisi sing signifikan dening insinyur kapal Rusia (kalebu akademisi mangsa A. N. Krylov), ing asil ing kapal cantik apik, karo kacepetan relatif dhuwur lan seaworthiness apik.

Pitakonan sing apik, kepiye akademisi A. N. Krylov bakal netepake "kesempurnaan hidrodinamik" (ing tandha petik, utawa luwih elek) proyek 22160 saiki?

"Kegilaan inovatif" proyek 22160 kapal patroli

Alexei Nikolayevich ora mung dadi tukang kapal sing luar biasa, nanging uga wong sing bisa menehi pernyataan sing angel lan cetha, kalebu ing podium Duma Negara, lan ing memoar, umpamane:

Meller, kepala pabrik Obukhov, marani aku:

"Deleng apa sing ditindakake kontrol. pigura mesin baja Cast kanggo Andrey ditolak saka kula. Waca tumindak kasebut: "Miturut syarat-syarat pesenan, resistensi utama materi kasebut kudu saka 45 nganti 48 kg / sq. mm kanthi elongasi 16 nganti 18%, lan wiwit nalika nyoba ngudani, saka 50 nganti 53 kg dipikolehi kanthi elongasi 19 nganti 21%, saengga nomer loro kasebut ana ing njaba watesan sing ditemtokake, pigura ora bisa ditampa lan tundhuk penolakan.

- Ya, sampeyan nggawa aku tumindak saka pabrik utawa saka 11th verst (rumah sakit jiwa)?

Bali menyang project 22160, kita nandheske sepisan maneh sing tanpa pangembang "inovatif ugliness hidrodinamika", karo "klasik kontur" lan kacepetan padha, kapal bisa meh kaping pindho pamindahan, kang ndadekake iku bisa:

- panggonan seko saka helikopter kapindho;
- lokasi pembangkit listrik ing rong kompartemen sesuai karo syarat Angkatan Laut (lan ora ing siji, kaya ing proyek 22160);
- panggonan kanggo nambah sumber muatan sing bisa diganti (sing, miturut ketat Archimedes, perlu volume lambung sing dicelupake ing banyu), lan kanthi kamungkinan nginstal ing papan sing paling optimal - ing sisih tengah. kapal (ing proyek "asli" 22160 kanggo ngimbangi sing ditampa ing buritan kargo (kontainer) perlu kanggo ngenalake tank trim khusus kanthi ballast banyu ing busur lan buritan kapal sing "mangan" pamindahan tambahan) ;
- panggonan seko prau interceptor efektif karo SPU, mesthekake nggunakake ing kahanan ombak dikembangaké;
- instalasi saka stabilizer pitching;
- pungkasanipun, kasunyatan sing bener awak luwih gedhe mung pumps kurang.

Ing tembung liyane, pendekatan rekayasa normal bisa kanggo bener njaluk kapal (multi) fungsi rampung efektif - "pisau Swiss", Nanging, kemampuan technical iki (ing instalasi serial) iki "mati" dening pangembang "hidrodinamika inovatif. gatel" (lan sawetara masalah kanggo pelanggan - wiwit saka incompetence banal nganti ora gelem nglaporake kanthi objektif lan ngatasi fantasi VIP).

Nganggep masalah karo pembangkit listrik ing pambangunan kapal kita, luwih becik menehi conto kapal Perang Rusia-Jepang: cathetan saran Jepang "Chihaya" (1901): pamindahan - 1 ton, kacepetan - 464 knot kanthi daya 21 liter. karo. Yaiku, siji unit DRRA-6 (utawa, luwih menarik, 000DRA-6000, kanthi generator poros sing migunani banget kanggo gerakan patroli) Pabrik Kolomna kanggo kapal kanthi pamindahan udakara 1 ton, kanthi kontur normal nyedhiyakake kacepetan kira-kira 6000 knots, lan ing kapal versi siji-poros (plus kolom retractable tambahan-cadangan karo motor listrik), Kapabilitas produksi Plant Kolomna, ditulis ing kapal potensial, bener tikel kaping pindho.

Eh, Staf Umum (kalebu Direktorat Utama), dadi apa sampeyan butuh kapal (pengintaian)?

Ing wektu sing padha, 1,5 ewu ton pamindahan nyedhiyakake (tundhuk penghapusan keluwihan syarat) panggonan seko saka helikopter lan prau kacepetan dhuwur lan seaworthy sing apik, bisa njamin pelacakan kacepetan obyek pengintaian. Mesthi, saiki kita ora ngomong babagan pesenan "analog Chihaya", ana pilihan sing luwih menarik lan efektif. Conto iki diwenehake minangka salah sawijining pilihan kanggo pendekatan sing cukup kanggo nggawe kapal, minangka conto nyatane sanajan ana kapasitas pembangkit listrik, kita bisa duwe kapal luwih akeh lan kualitas sing luwih apik.

Minangka kanggo comparison saka karakteristik kacepetan project 22160 PC karo Western "patrolmen", panyengkuyung lan lobbyists saka 22160 biasane milih kanggo iki resmi paling "trep" saingan kanggo wong-wong mau, contone, Kali Inggris. Secara resmi, amarga mesthine "kauntungan" saka 22160 mung babagan "karakteristik meja", nanging yen bisa, bisa bener-bener ngrampungake masalah ing kahanan kasenengan sing dikembangake (nggunakake prau sisih minangka kapal patroli lan njamin lepas landas lan kebangkrutan helikopter. ) Kali, mesthi, ngluwihi proyek PC 22160.

Ya, akeh kapal patroli Barat nggunakake wangun lambung sing ora optimal ing babagan hidrodinamika, utamane kanggo seaworthiness, nanging ing kene isih bisa ngalahake 22160, lan sing paling penting, dheweke ora duwe watesan sing ketat babagan nomenklatur lan kemungkinan serial. produksi pembangkit listrik. Faktor pungkasan ndadekake kita kanthi ati-ati nyedhaki panggunaan daya sing ora efisien, lan iki ora mung bahan bakar lan efisiensi finansial, pisanane yaiku kemampuan kanggo duwe (kanthi kemampuan produksi sing padha karo pembangkit listrik) meh kaping pindho luwih akeh kapal kanthi "hidrodinamika. aneh" proyek 22160.

Tugas patroli lan proyek 22160


Tabel bunder sing kasebut ing ndhuwur ing forum Angkatan Darat-2017 dadi acara sing menarik lan instruktif kanggo akeh peserta. Secara resmi, diwiwiti kanthi "laporan" dening wakil Angkatan Laut babagan sukses nindakake tugas anti-pembajakan kanthi "sorot" pungkasan saka laporan lan presentasi proyek 22160 saka desainer utama.

Ing kasunyatan, ternyata beda, lan "disonansi cetha" pisanan saka "nada dhasar" saka laporan resmi yaiku pidato wakil Kementerian Luar Negeri. Ing wangun sopan nanging banget angel, Angkatan Laut lan Kamentrian Pertahanan padha ngadhepi karo pitakonan utama - owah-owahan dhasar ing "model ancaman": tinimbang bajak laut Somali luwe karo senapan mesin Cina Rusty, emergence saka ancaman nyata saka "teroris laut" sing dilatih kanthi profesional. Ancaman, sing Angkatan Laut ora siap, saka tembung - pancen.

Sawetara informasi babagan carane ancaman kasebut wis berkembang bisa ditemokake ing materi dening A. Timokhin Babagan Pirates Modern lan Mercenaries.

Dhiskusi sakteruse ana cukup ribut (minangka asil saka wicara saka pangareping desainer project 22160 ana ing "geni massive" saka kritik saka peserta "meja bunder"), karo partisipasi saka penulis artikel. Kanthi kula (sengaja) ana bahan ing macem-macem cara khusus armada Barat, sing cocog karo ancaman teroris sing serius, lan sing pancen ora ana, kabeh iki ditampa kanthi kapentingan gedhe lan para panitia dijaluk ngatur ing bentuk a pesen singkat ing bahan laporan saka "meja bunder".

Ing kasunyatan, ora ana apa-apa sing "anyar" sing ditemokake ing kono, sanajan ora ana paningkatan ancaman teroris. Sawise sukses, nanging "ing verge" operasi kanggo mbebasake tanker "Moscow University" ing 2010, syarat kanggo kapal sing nindakake tugas anti-pembajakan lan anti-teroris dadi ketok. Masalah kasebut uga dibahas dening spesialis ing pers khusus.

Nanging, kabeh iki dadi "lali" nalika pambentukan tujuan proyek 22160.

Miturut statement verbatim saka kepala desainer ing "meja bunder":

Pamindahan (1 ton) ditetepake minangka "ambang minimal kanggo seaworthiness tanpa wates."

Komentar: kaya sing wis ditampilake ing ndhuwur, nalika nggunakake "kontur klasik" kanthi pembangkit listrik sing padha, kacepetan lan jangkauan sing padha bisa dipikolehi ing kapal kanthi pamindahan lan kemampuan gedhe (1,5-2 kali).

Biaya operasi kapal patroli ing zona adoh 2-2,5 kaping luwih murah tinimbang korvet lan 3-3,5 kaping luwih murah tinimbang fregat.

Sing reaksi saka wong-wong sing ngrembug: "iku kanggo dollar lawas" (lan pembangkit listrik Western luwih ekonomis). Kajaba iku, biaya sing diumumake kanggo ngoperasikake PC katon dhuwur banget ing latar mburi korvet lan frigat sing larang (kalebu ing operasi) - PC kasebut ora murah kanggo operate, lan titik ing kene, bisa uga ana ing padha "inovatif" "hidrodinamika ugliness".

Jembatan pandhu arah waja (kalebu kaca waja) kanggo nyegah njupuk saka 50 m.

Komentar: Kanggo apa?! Ing kombinasi karo kasunyatan sing ing kreteg ana "potensi geni apik" ing wangun saka helikopter lan panggonan saka pembangkit listrik utama ing siji kompartemen (nalisir saka syarat Angkatan Laut). Iku ketok sing komandan angkatan laut, sing "main prajurit" nalika ngembangaken konsep kapal iki, kanggo awake dhewe "diijini" mungsuh mung ing wangun hicks karo bedhil mesin Rusty. Kasunyatan sing bisa dumadakan duwe (lan digunakake massively ing kasunyatan) padha RPG-7s ketoke ora dingerteni kanggo wong-wong mau. Siji hit saka RPG-7 ing area kamar mesin lan iku ...

Ing wektu sing padha, sektor tembak mung siji sing efektif gaman kapal - gun gunung AK-176MA diwatesi kanggo buritan, kang dijamin ... mung dening sepasang bedhil mesin ing mesin manual! Ing kahanan iki, "booking jembatan kanggo non-hit shooting saka 50 m", kanggo sijine iku mildly, smacks mockery saka akal sehat.

Intine kabeh iki yaiku sanajan ngrampungake tugas anti-pembajakan sing "katon prasaja" (ora kanggo sebutno tumindak nglawan teroris sing dilatih kanthi apik), tingkat karakteristik sing dibutuhake lan kemampuan tempur kapal, gaman, pesawat lan prau dibutuhake. . Yen mung supaya ora ngganggu operasi anti-teroris (lan ora ngrusak wong - kalebu warga sipil).

Kapal patroli Project 22160 ora bisa ngatasi tugas kasebut kanthi andal, amarga ing kasus mungsuh sing kuwat lan cerdas (contone, klompok bajak laut (teroris) sing dilatih kanthi apik ing prau kanthi senapan mesin, peluncur granat lan MANPADS. utawa panangkepan banal saka kapal sipil dening klompok teroris sing dilatih kanthi apik), kemungkinan sukses proyek PC 22160 meh ora ana. Tingkat dheweke ora cukup kanggo jinis pambuko saka "Universitas Moscow" malah dening bajak laut rata-rata dilatih. Ora kanggo sebutno bab sing luwih serius.

Paling ora, rong helikopter dibutuhake (siji daratan, sing liyane nutupi) lan paling ora rong kapal sideboard sing efisien (kacepetan dhuwur, layak laut, kanthi muatan apik).

Saka artikel penulis "Modul "patrolmen" ora bakal disimpen":

Kanggo "patrolman" manca, helikopter lan prau minangka alat kerja utama. Lan ing kapal, kabeh subordinated kanggo nggunakake efektif, kalebu ing kahanan badai abot. 22160 kita duwe helikopter lan kapal. Nanging ... kanggo kahanan pantai ... DSHL serbu amfibi sing akeh diiklanake nduweni seaworthiness kurang lan watesan ing reception ing slipway buritan 2 (rong) TCTerms! "Pesona" iki katon cetha banget taun kepungkur ing latihan parade ing Sevastopol: ing banyu sing rata, DSHL bisa mlebu ing slipway adoh saka upaya pisanan.

Nanging, 22160 uga duwe masalah karo prau sisih.

Kene iku perlu kanggo ngerti sing kanggo èfèktif ngatasi masalah, sampeyan kudu ora mung prau karo ciri apik, sampeyan kudu persis Komplek: "kapal - SPU (launching piranti) - prau". Desain paling umum saka SPL badai kanggo prau ing donya nyedhiyakake ana rong kunci nalika mudhun lan munggah - sing tengah sing njupuk bobot prau lan busur (alat pelepas), tujuane yaiku kanggo ndandani bidang diametrical prau cedhak podo karo kanggo bidang diametrical kapal nalika mudhun lan munggah.

Mangkene cara kerjane kanggo Inggris:


Lan iki wong Norwegia (kapal patroli KV Nordkapp):


wong Australia:


Lan conto carane ora, ora bisa rampung (lan kita iya ing project 22160, endi keturunan lan munggah saka RIB ing pamindhahan temenan ora kasedhiya, lan ing sikil iku Ngartekno winates dening kasenengan):


Khusus, ing proyek 22160, SPU resmi ana, nanging ing desain sing paling primitif lan murah, sing ora njamin panggunaan sing aman ing pamindhahan lan ing gelombang sing dikembangake.


Ing kene kudu dieling-eling, kanthi gampang, karakteristik kinerja kapal BL-860 LTsMI 361462.001 sing disedhiyakake dening Angkatan Laut (lan sawetara organisasi liyane), kanggo rincian liyane - "Boat Scam".
Kasunyatan sing dina iki, ing guise saka produk diadopsi kanggo layanan, kasedhiya bab temen beda, malah, ing kasunyatan, tanpa RKD (apa, bisa dianggep minangka kuwi mung karo bayangan owahan), iki wis saka kategori. "ing angkatan laut, iki ora kelakon."

Ing kontras, kapal anyar BOHR (PSKR gedhe saka jinis Okean lan Fireflies anyar) duwe SPU sing bener kanggo digunakake ing prau cepet seaworthy ing kahanan kasar.


Aku nandheske maneh - prau lan SPU ing kapal kasebut minangka kompleks tunggal, ing wektu sing padha, massa SPU kira-kira 1,5 kaping massa prau. Conto apik babagan iki yaiku ing BOHR - wiwitane kapal gedhe saka jinis SK-860 dipasang ing PSKR lawas, nanging ing davit lawas (kanthi watesan ombak sing signifikan). Akibaté, ing kapal anyar, malah gedhe-gedhe kaya Project 22100 Samudra, padha pindhah kanggo nampung prau cilik, nanging karo SPU sing njamin nggunakake ing kahanan ombak dikembangaké.

Prau gedhe mbutuhake SPU onboard sing abot banget, minangka asil saka slip mburi digunakake ing sawetara kapal Angkatan Laut lan Korps Marinir. Njupuk menyang akun pitching saka kapal, solusi ora becik, nanging ing sawetara kasus mung siji sing bisa kanggo mesthekake nggunakake prau abot ing kahanan kasar. Ing wektu sing padha, kanthi njupuk osilasi vertikal sing signifikan saka transom kapal, ambane slip lan anané wates sing perlu kanggo struktur kapal ing sadawane dhuwur slip saka ndhuwur dadi penting banget.

Conto slip "bener" ing kapal Kulon:


Salah sawijining conto klasik "kapal patroli sing bener" yaiku kapal US Coast Guard anyar saka jinis Legenda, deleng artikel dening A. Timokhin. "Nalika wong mikir kanthi sirah. Conto kapal patroli samudra sing bener".


Project 22160 duwe slip, nanging, kaya kabeh liyane ing proyek iki, ana ing wangun "dekoratif". Ingkang utama yaiku kepinginan kategoris kanggo nyurung "kontainer modular" kanthi biaya apa wae nyebabake slip sing sithik, sing saya tambah akeh kesalahan desain - tinimbang nggunakake "gerbang ayunan", giliran slip nutup. (Minangka asil prau, kanthi kasenengan serius, mung bakal ngalahake dheweke saka ngisor). Ing wektu sing padha, minangka nderek saka bahan promosi dhisikan kanggo project, padha ngrancang kanggo nginstal "klasik" gedhe seaworthy boat-RIB.

Nanging, ing kene "inisiatif ditampilake" dening "utamane kreatif" (nanging peringkat dhuwur) angkatan laut "wakil pelanggan", lan tinimbang "RIB klasik", muncul "penyu lapis baja" - prau serbu (DSHL). ).


Cathetan: pangembang DSHL - "Trident" ora ana hubungane karo gagasan "penyu", iki sabenere "fantasi saka sawetara VIP saka Angkatan Laut." Kajaba iku, Trident nindakake akeh pakaryan supaya asil kasebut bisa sukses, nanging ... Wangsulan: Bab ingkang utama punika seaworthiness nyata banget kurang - "squeezed" dening syarat customer ora nyukupi "reresik vertikal", mungguh - deadrise kurang (lan seaworthiness) lan dhuwur saka kompartemen pasukan. Yaiku, prau iki apik banget kanggo kahanan kali, lan uga bisa diekspor (contone, kanggo Amazon utawa Mekong), nanging ing segara ana watesan sing abot banget.

Masalah ing kene yaiku beban kejut sing signifikan kanthi kacepetan ing awak saka deadrise kurang, lan kru. Ing wektu sing padha, dimensi vertikal banget teken saka prau ora nyedhiyani headroom perlu kanggo operasi efektif saka absorbers kejut.

Lan iki dudu "perkara cilik", nanging masalah sing serius banget.

Conto saka Angkatan Laut AS - loro kejut prau, lan statistik akibat kanggo kru.


Lan aku nandheske sepisan maneh sing masalah tenan ana, lan ora mung ing US Navy (ngendi tokoh iki kanggo pribadi (!) Episode teka saka, lan wis dibusak saka akses umum ing AS). Perwakilan saka "panguwasa operasi khusus" wis nguripake penulis kanggo bahan ing subyek, amarga "masalah wis muncul", sing ora ngagetne. Senadyan media populer PR populer, "wong ijo cilik" kita, mesthi, ora duwe spines tahan kejut titanium "unparalleled", exoskeletons, struktur awak kira-kira padha kanggo kabeh "homo sapiens", preduli saka sing. afiliasi negara. Kajaba iku, ora ana "fisika nasional", ilmu iku internasional kanthi definisi.

Lan ana masalah fisik (teknis) sing kita abot "nyapu ing ngisor plinth", nyoba ora sok dong mirsani. Karyawan pasukan khusus minangka "dana emas" Angkatan Bersenjata kita, lan kahanan kesehatane ora mung "masalah pribadi", nanging minangka salah sawijining faktor kanggo ngrampungake tugas khusus Angkatan Bersenjata RF.

Ing kene masalah nguji kapal kita dadi akut. Nyatane, kita mung ora nindakake uji coba segara kanthi cara sing kudu ditindakake (kanthi registrasi beban kejut lan pangukuran tekanan ing ikatan)!

Wong njero:

Inggih, sing dadi tanpa ngandika. Nanging pengalaman sing sepisanan luwih penting, utamane yen dimangerteni kanthi kreatif. Aku krungu sing ana usulan-usulan kanggo nambah slipway, kanggo nggawe DSHL dhewe luwih gedhe karo gendheng luwih, etc. Koyone nggarap topik iki, ayo ndeleng apa sing kedadeyan.

Aku nandheske yen kabeh sing kasebut ing ndhuwur wis dikenal dening spesialis sanajan sadurunge penipuan karo proyek 22160 diwiwiti.

Patut, pitakonan prasaja: kok mokal ora melu "nglereni amandel saka mburi liyane", nanging langsung nindakaken (loro saka customer lan pangembang) wisely lan normal?

Yagene iki "lompat rake" sing nyenengake dibutuhake, lan ora mung kanggo pendanaan anggaran sing loman, nanging kanggo penganggaran, dipilih, antara liya, saka masalah akut lan kabutuhan pertahanan negara?

Malah yen pitakonan "mung feed" Biro Desain Northern karo pendanaan, apa nyegah saka menehi proyek cukup lan perlu kanggo Angkatan Laut?

Apa sebabe kudu nggawe "cacat lan aneh" sing terkenal?

Apa Angkatan Laut pungkasane "tekan" lan nyadari kabutuhan korvet OVR?

TsMKB "Almaz" ora pengin ngakoni kesalahane lan nggawe versi "mobilisasi" massive lan murah saka project 20385 corvette kanggo construction serial massa?

Dadi, Biro Desain Lor dadi pangembang, nanging kapal kasebut kudu duwe lambung normal, tanpa "deformitas inovatif hidrodinamik" saka proyek 22160!
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

93 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 25
    13 September 2021
    Matur nuwun kanggo artikel!
    Senadyan turah mbrawah saka huruf, kang kanggo Klimov banget
    Karakteristik, aku maca artikel kanthi seneng.
    1. +4
      13 September 2021
      Kutipan: Bez 310
      Senadyan akeh huruf

    2. 0
      13 September 2021
      Iki minangka proyek LCS 2 - kenapa kita luwih ala tinimbang Amerika?
    3. 0
      13 September 2021
      Aku setuju karo sampeyan satus persen!
      1. +3
        14 September 2021
        Ing Kremlin, dheweke mung diselehake ing "inovasi". Padha pracaya iki "kawilujengan Rusia" - liyane "terobosan". Dadi dheweke njaluk "terobosan" babagan "inovasi" lan "ora duwe analog." Dheweke ora pengin krungu apa-apa liyane. Iki apa macem-macem "sawyers" saka adonan wis sinau kanggo nggunakake - sing dilute janji kanggo nggawe "unparalleled" karo bantuan saka "terobosan" "inovasi" lan malah murah. omong kosong. Lan lagi digawa ing. Menapa malih, Soko ngandhani yen ora kabeh ana "ora kasengsem" ...
  2. + 20
    13 September 2021
    Miturut panemuku, pancen kudu ditembak wong kene .......
    1. -29
      13 September 2021
      apa medeni elek!
      kabeh wis ilang, kakehan Klimov mirsani "Brilliant Hand" lan weruh model Western saka prau lan kapal.
      kanthi bener, Petsya lan Ze banjur sujud marang wong Turki - mung ana gawe kapal sing tepat.

      angel ngempet nggawe armada segara, independen, kabeh kanggo armada. kabeh kanggo armada. lan Pasukan Rudal Strategis bakal nyukupi kekarepan penulis K.
      sengaja ninggalake armada ing pesisir.

      armada sembarang gumantung ing basa lan logistics (padha katon ing conto P-Arthur) iku banget awal kanggo mbangun raider ing Florida lan San Diego. Chirkov et al padha bener.
      Pisanan kita butuh dalan garing menyang pangkalan lan teknologi kanggo ngreksa pasta lan soba nganggo lemak babi lan banyu seger ------ ing pangkalan (ing kahanan blokade) banjur transfer LAD STORED lan BUCKWHEAT menyang kapal. - iki minangka perkara utama ing politik maritim .... mungkin kanggo Kremlin,

      kanggo warriors, mesthi, sampeyan kudu tetep urip ing perang. iku ora bakal kelakon ... sayangé ...

      kabeh wis mutusaké - ing Panggonan pisanan sing tugriks lan ekonomi .. iku perlu kanggo ngluhurake sistem Soviet lan CPSU karo serikat buruh ing wektu.

      goleki kunci kanggo mangerteni glimpses sandi subconscious ing statements Potanin lan MProkhorov.
      1. + 11
        13 September 2021
        Mungkin sampeyan bakal miwiti ngumpulake pikirane sadurunge menehi komentar? Lan banjur film dadi metu.
        1. -6
          14 September 2021
          sing utama yaiku setelan kasebut lenggah.
          Aku ora miwiti raving, nanging Kremlin wis nandur modal ing Republik Kyrgyzstan (lan Dagger lan Zircon) lan Angkatan Aerospace, Pasukan Rudal Strategis kanggo akèh taun.
          sampeyan --- bummer ... lan kabeh angkatan laut.
          sadurunge milih setelan, ngidoni EdRo. lan GDP "kanggo kegagalan program gawe kapal" - nanging kabeh wong meneng. lan sampeyan lan patriot liyane ing VO, malah Zyuganov lan Mironov + Zhirinovsky. ora ana topik topikal kanggo pangembangan negara armada ing agenda. lan fsyo kene. paling ora matèni awaké dhéwé ing nglokro.

          nalika Putin mutusake kanggo mbangun armada Okiya, banjur langsung saka saben wesi dheweke bakal nyanyi lagu-lagu "perpisahan ing gunung-gunung watu ..." kanggo saiki, nandhang karep banget.

          Kaping pirang-pirang aku ngomong babagan - KEPUTUSAN KREMLIN IKI dudu Edanku.
          Mungkin sampeyan bakal manggon nganti nomer pennants kaya ing USSR.
          ora mungkin.

          nglirik - nglirik! lan edan - edan ???

          kanggo kaping 15, kabeh banding kudu dikirim menyang Kremlin

          Aku dudu pengacara kanggo Kremlin, nanging pangerten babagan kahanan iki isih nggawe aku anget. .... lan sampeyan lan wong liya nggoleki kegagalan pambangunan Angkatan Laut Rusia

          kabeh pikiranku omong kosong ----- nanging endi vektor pembangunan negara lan armada liyane?
    2. +1
      13 September 2021
      Mungkin Klimov!)))
  3. + 13
    13 September 2021
    Kegilaan inovatif ora mung ing Angkatan Laut, nanging ana ing endi wae.
    Shoigu karo kutha-kutha Siberia, apa ora padha?
    Apa dheweke ora duwe masalah ing tentara?
    Katon saiki mung ana siji realis ing politik, lan siji karo sedulur Belarusia.
    1. 0
      13 September 2021
      Kutipan saka sadurunge
      Katon saiki mung ana siji realis ing politik, lan siji karo sedulur Belarusia.

      Apa sampeyan ngomong babagan Luka? lol
    2. -8
      13 September 2021
      Shoigu karo kutha-kutha Siberia, apa ora padha?

      Aneh, mesthi, Shoigu ngomong babagan topik iki (kajaba EdRo promosi utawa lagi disiapake kanggo kepresidenan), nanging yen dheweke pancene njupuk pembangunan Siberia kanthi cara sing rumit, apa ala? Ora mung kutha lan pabrik, nanging uga infrastruktur transportasi lan liya-liyane.
      1. + 12
        13 September 2021
        Quote: Artyom Karagodin
        nanging yen padha tenan njupuk munggah pembangunan Siberia ing kuwi cara terpadu, iku ala? Ora mung kutha lan pabrik, nanging uga infrastruktur transportasi lan liya-liyane.

        Ya, kabeh apik.
        Iku mung karo industri lan infrastruktur saka masalah ana heaps. Apa ora bener kanggo "miwiti latihan" karo sing wis dibangun? Lan sapa sing bakal manggon ing kana, sanajan penduduk pribumi luwih milih lunga menyang kubah emas, kanggo golek urip sing luwih apik ...
      2. +6
        13 September 2021
        Quote: Artyom Karagodin
        nanging yen padha tenan njupuk munggah pembangunan Siberia ing kuwi cara terpadu, iku ala? Ora mung kutha lan pabrik, nanging uga infrastruktur transportasi lan liya-liyane.

        Dheweke ora bakal nindakake, mung patriark turun temurun Shoigu nggoleki sinecure liyane, ora kasil karo Kementerian Situasi Darurat, misale jek sing uga ora ala kanggo mabuk karo Wilayah Moskow, lan iki Cut kanggo mangsa, ing wektu sing padha PR We mangan Rusia.
      3. +6
        13 September 2021
        Quote: Artyom Karagodin
        nanging yen padha tenan njupuk munggah pembangunan Siberia ing kuwi cara terpadu, iku ala?

        Yen sampeyan pribadi menyang kono, iku apik. Kowe arep lunga?
        1. +4
          13 September 2021
          Yen ana opsi kanggo piranti kanthi profesi - gampang.
    3. -9
      13 September 2021
      Shoigu karo kutha-kutha Siberia, apa ora padha? Kutha-kutha kasebut bakal dibangun kanthi referensi kanggo industri skala gedhe anyar, lan ora saka awal kaya ngono - amarga dheweke pengin.
      1. +4
        13 September 2021
        Aku wis krungu sekam lisan iki kanggo 60 taun, wiwit janji kanggo mbangun komunisme ing taun 1980 ... Ora ana owah-owahan ....
        Rahayu wong kang pracaya...
  4. Kuz
    + 23
    13 September 2021
    "Inisiatif kasebut dituduhake" dening "perwakilan pelanggan" angkatan laut "utamane kreatif" (nanging peringkat dhuwur), lan tinimbang "RIB klasik", "penyu lapis baja" muncul ...
    Masalah ing kene yaiku beban kejut sing signifikan kanthi kacepetan ing awak saka deadrise sing kurang, lan kru ...
    Ing kene masalah nguji kapal kita akut.

    Sing bakal dadi "utamane kreatif" kanggo nyoba
  5. KCA
    -12
    13 September 2021
    Aneh, apa beban kejut ing lambung kapal pendarat? Apa luwih elek tinimbang prau sipil, sing 50 knot ora dadi watesan, lan umume duwe lambung plastik, ora ana apa-apa, padha nyopir lan ora ambruk, saiki ora dadi masalah kanggo nemokake "Kazanka" ing sangisore motor. sing umure 70 taun, aku duwe Segara Moskow ing sacedhake, ora okian, waduk, nanging ing pungkasan musim gugur ombak lan angin ora luwih elek tinimbang ing segara, aku ora celonone mung amarga bapakku numpak prau motor. 65 taun lan ngerti segara kaya 5 driji
    1. + 15
      13 September 2021
      Ing kasunyatan paralel sampeyan, ora ana beban ... "Kazanka" uga, ya, ora ana bedane antarane bak 200 kilogram lan DSHL 6+ ton ... Beban sing padha. Apa sampeyan bisa ngandhani para perancang kapal kargo garing babagan beban kasebut, yen ora, kadhangkala pecah setengah))) mbokmenawa ora numpak kapal ing Kazanka / Yuzhanka))
      1. KCA
        -8
        13 September 2021
        Lha, dudu 200, cacahe 4 wong, koper, bensin 60 liter, lan motor, nanging bak 6 ton, aku kasebut prau, luwih saka 10 ton plastik, lan kacepetan kurang saka 100 km / jam lan ojo rumongso
        1. +2
          13 September 2021
          Sampeyan isih ngetung suwene prau kasebut ana ing segara. Sawetara jam setahun.
          Lan kabeh masakan Mediterania iki ora cocok kanggo kabeh ing sisih lor.
          Deleng ing rollers kang gelombang prau arep ana.
          A prau nyata karo ngisor jero V 100 km / h ora pindhah
          1. KCA
            -2
            13 September 2021
            Dadi ombak kali luwih ngrugekake prau, ombak segara miring, lan ombak kali kurang, nanging kaya papan cuci bergelombang, sampeyan bisa uga wis ketemu sing kaya ngono, digawe saka aluminium, lan prau kasebut terus-terusan ngetutake dhasar. , ing wektu sing padha bisa ana 10 potongan ing ngisor, getaran konstan
            1. +2
              13 September 2021
              Kanggo nanggepi, aku menehi saran supaya sampeyan ngerti kepiye kapal dipérang dadi wilayah navigasi.
              Aku bakal ngomong dhewe sing malah ngageti carane gedhe wilayah banyu staggers prau ing saperangan saka minggu terus ana.
    2. +7
      13 September 2021
      Sampeyan ora pengin mbandhingake kontur DSHL lan prau sipil iki? Kajaba iku, "ora watesan" ora watesan, nanging ing gelombang apa? Ing Amerika, pasukan khusus karo ciloko balung mburi ajeg dibusak sawise transisi cepet ing prau, nanging kene kabeh luwih elek.
  6. 0
    13 September 2021
    Punika prau patroli biasa:



    Tingkat sabanjure yaiku frigate samudra, perusak luwih apik. Pamindahan saka 6000. Jinis penengah liyane, kalebu korvet - menyang tungku.
    1. +7
      13 September 2021
      Armada ora butuh kapal patroli, armada ora duwe tugas kanggo dheweke.
      1. -6
        13 September 2021
        Armada ora butuh kapal patroli, armada ora duwe tugas kanggo dheweke.

        Kapal patroli iku mung kapal sing bakal tansah duwe tugas.
        Kabeh liyane bisa gampang dikurangi tanpa ngorbanake kemampuan tempur.
        Lan apik kanggo ekonomi. apik
        1. 0
          Juli 7 2022
          Kutipan saka Arzt
          Armada ora butuh kapal patroli, armada ora duwe tugas kanggo dheweke.

          Kapal patroli iku mung kapal sing bakal tansah duwe tugas.
          Kabeh liyane bisa gampang dikurangi tanpa ngorbanake kemampuan tempur.
          Lan apik kanggo ekonomi. apik

          Sejarah ora setuju karo sampeyan
  7. -23
    13 September 2021
    Timokhin dibom maneh saka proyek 22160.

    Lan ing kene aku ndudhuk gambar modernisasi proyek iki. Lan yen kita mbuwang ZAK Broadsword, aku seneng.
    KMK luwih gampang kanggo nggawe kapal OVR mangsa ing basis saka 22160. Panggonan lan bobot saka gunung free.
    Kabeh bakal mlebu, lan BUGAS, lan PLRK, lan platform kanggo helikopter / UAV kasedhiya. Lan diesel-kacepetan kurang sepi, karo sumber daya normal lan konsumsi bahan bakar, lan ora ana kekurangan diesel. Iku tetep mung kanggo nyepetake turbin afterburner menyang tape electrical biru.



    Umumé, aku nggawe sketsa lan golek kacang.
    1. +7
      13 September 2021
      Nanging ora ana perasaan manawa kanthi dandan kasebut bakal dadi 20385? Iki, mesthine, bakal ndhukung tradhisi sing diadegake kanggo ngasilake akeh proyek sing padha kanggo armada kasebut, nanging saka sudut pandang praktis, iki nyebabake sawetara pitakonan.
      1. -2
        13 September 2021
        Ora. Pamindahane meh sewu ton kurang. Ora ana sing diragukan, ambane 100mm lan menara mega kanthi radar.
        20380 amba banget babagan pamindahan lan persenjataan kanggo korvet OVR sing murah. Lan Karakurt, ing nalisir, iku perlu kanggo nambah pamindahan dening meh setengah kanggo kabeh Wishlist.
        1. +8
          13 September 2021
          ora perlu nggawe apa-apa ...
          wis ana proyek siap kanggo korvet OVR - 11661 "Gepard" ...
          teknologi produksi, kaya lambung dhewe, seaworthiness, controllability wis dites lan makarya metu kanggo dekade ing project 1124 ...
          miturut kritéria kasebut, iki salah paham - "potongan bocah" ora cukup apik ... malah ora ana ing jejere "cheetah", nanging malah karo "albatross" ...
          ing standar 1900 ton sing padha, sampeyan bisa kanthi gampang nyurung kabeh sing dibutuhake kanggo OVR ... lan HAK lengkap kanthi GAS sing ditarik / ditarik (diturunake) ... lan PLUR saka 91 kulawarga kanthi " Paket" ing lampiran ... lan ZRAK normal ... lan AK-176 karo MZA ... uga bakal ana papan kanggo sauna karo simulator ...
          Ya, nanging ora ana sing butuh ...
          ketoke, laksamana kita arep perang mung ing KShU ... ing peta ... kita ora duwe mungsuh ... mung "mitra" ing saindhenging donya ...
          Inggih, ing pungkasan, sisa-sisa mantan OVR - 1124M bakal mati, banjur apa ??? ... malah kanggo dhukungan dhasar kanggo latihan tempur kapal selam, sapa sing arep nyopir ??? ... metu sumber daya motor ing cabatage saka kulawarga Gorshkov / Guarding ???. ..
          ing sisih liya, diwenehi tingkat lan intensitas latihan tempur kapal, iki cukup ... uga kanggo parade ...
    2. +1
      13 September 2021
      Proyek 22500 saka "Biro Desain Utara" uga ditulis ing kana. Apa iki biro desain sing beda, proyek sing beda - apa ora ana artine?
      Proyek 22500 wis pirang-pirang taun. Kanggo pisanan, model kapal kasebut ditampilake ing Pameran Internasional Peralatan Naval Euronaval 2010 ing St. Lan wiwit iku, "bintang pati mikro" iki wis ora kasengsem sapa.
    3. + 11
      13 September 2021
      Kene sampeyan ngisep jempol. Tragedi kahanan iku ora, ora ana sing pas, lan liyane, dheweke duwe kontur lambung sing ala banget.
      Push gagal.

      PS Kanggo moderator sing waspada, ekspresi "nyedhot driji" asale saka ekspresi Rusia sing mapan "nyedhot (a, -i) saka driji", lan ora kaya sing sampeyan pikirake.
    4. Kuz
      + 20
      13 September 2021
      Kutipan saka demiurge
      Umumé, aku mbuwang lan golek kacang

      Ya, kita kabeh ngerti apa sing dibuwang.
  8. +5
    13 September 2021
    Aku wonder kok ing artikel iki yen sampeyan klik ing "Klimov"

    banjur njedhul munggah

    Klimov iku Timohin?
    1. -7
      13 September 2021
      Ora, Klimov iku sing nambang fairway kanggo prau presiden. Dheweke isih nggoleki tambang, ora bisa ditemokake. Lan dheweke uga dadi mina30 ing BMPD. Nanging ing kana dheweke ajeg raked lan saiki dheweke malah ora nuduhake irung ing kono. Dadi dheweke dadi CapTri sing wani.
      1. +5
        13 September 2021
        Nanging sampeyan ora bisa menehi conto raking, sayangé, kanthi cara apa wae. Uga ana sing mbantah Klimov babagan manfaat.
    2. +7
      13 September 2021
      Akun Klimov dilarang, mula diterbitake liwat Timokhin. Kabeh iku prasaja.
    3. Komentar wis dibusak.
      1. Komentar wis dibusak.
  9. +8
    13 September 2021
    Apa sing bisa dakkandhakake ... sekolah Soviet FSE. Proyek liyane kaya 22160, Il-112V, Derivation-Air Defense bakal dadi kasunyatan saben dina. Lan kanggo ngyakinake kabeh wong yen kudu kaya ngono, para kritikus bakal ditulis minangka bulkheads lan pengkhianat, lan Kamentrian Kebenaran bakal nggambar poster lan presentasi liyane 100500, ing sadawane dalan mulangake tresna marang tanah air lan pejabat kanthi bener) )) Kapitalisme liar ing kabeh kamulyan.
    1. -16
      13 September 2021
      Kutipan: JD1979
      sekolah Soviet FSE.

      Apa FSE?
      Proyek liyane kaya 22160, Il-112V, Derivations-Air Defense bakal dadi kasunyatan saben dina.

      Apa sampeyan manggon ing sawetara jinis jagad sing cocog, ing endi ponies jambon sing padhet? Apa sampeyan ora nyathet proyek liyane sing penting? Lan apa sing elek banget babagan Derivasi?
      Lan kanggo ngyakinake kabeh wong yen kudu kaya ngono, para kritikus bakal ditulis minangka gedhe lan pengkhianat.

      Wong kaya sampeyan, sing ora kanggo obyektivitas, nanging kanggo mbuwang ram ing penggemar lan sampeyan isih kudu nulis ing panggonan sing salah.
      Nganti kuwasa, mripate amba, weruh kabeh, mambu ambune, banjur dadi luwih piggy saka sadurunge. Wis lulus.
      1. + 14
        13 September 2021
        Kutipan saka cron
        Apa FSE?

        FSE, iki FSE, biro desain sing, sawise ambruk USSR, ora bisa njaluk pesenan manca (halo UVZ lan Sukhoi) ilang personel lan pengalaman lan pangembangan anyar adhedhasar cara buta poke lan luwih gumantung ing fantasi "efektif" tinimbang kabutuhan nyata lan kabeneran ilmiah. Lan spesialis sing tetep ora ngrungokake. Apa bab "super puteran" trough karo 22 knots ora dielingake ing advance?
        Kutipan saka cron
        Apa sampeyan manggon ing sawetara jinis jagad sing cocog, ing endi ponies jambon sing padhet? Apa sampeyan ora nyathet proyek liyane sing penting? Lan apa sing elek banget babagan Derivasi?

        Ora, aku manggon ing donya nyata, ing ngendi, sayangé, ana spesialis sing luwih sithik, lan manajer penjualan luwih akeh. Apa ndadékaké kanggo kasunyatan sing proyèk wicaksana biasane pangembangan arah Soviet utawa modernisasi, lan Bunch saka proyèk anyar kanggo 10-15 taun ora metu saka prototipe, yen ing kabeh. Lan luwih akeh, luwih akeh. Derivasi))) Gagal epik "efektif" nalika kabeh jagad utama, ndeleng sistem pertahanan udara jinis Tunguska / cangkang Rusia, modernisasi sistem pertahanan udara kanthi nambah paling ora sawetara rudal kanggo nambah jarak / saluran. A genius marketing nyoba kanggo shove tong minyak siji! Komplek karo SM lucu lan karo cangkang antediluvian))) SHEDEVRAL. Mung, gunners anti-pesawat isih ora pengin njupuk soko, Mungkin padha ngerti soko?))) Iki carane desainer gunung pindhah menyang pameran karo proyek, lan matur nuwun marang Gusti Allah.
        Kutipan saka cron
        Wong kaya sampeyan, sing ora kanggo obyektivitas, nanging kanggo mbuwang ram ing penggemar lan sampeyan isih kudu nulis ing panggonan sing salah.

        Lan apa aku ora objektif?))) Apa sing diarani ram kasebut kanthi jeneng? lan nyengsarakke nyawa tender saka patriot karo kaca tingal pink? Lha nek ngomong halva, ora bakal dadi manis ing cangkeme. Lan kanthi pendekatan kaya ngono kanggo pesawat sampeyan, sampeyan bisa nggawe dhuwit lan entuk dhuwit kanggo dhuwit sampeyan dhewe)))
        1. -15
          13 September 2021
          Kutipan: JD1979
          FSE, iki FSE, biro desain sing, sawise ambruk USSR, ora bisa njaluk pesenan manca (halo UVZ lan Sukhoi) ilang personel lan pengalaman lan pangembangan anyar adhedhasar cara buta poke lan luwih gumantung ing fantasi "efektif" tinimbang kabutuhan nyata lan kabeneran ilmiah.

          Apa vyser iki eling, Aku ragu-ragu kanggo takon?
          Ora, aku manggon ing donya nyata.

          Serius, sampeyan manggon ing donya khusus sampeyan dhewe.
          Lan luwih akeh, luwih akeh

          Sing luwih adoh saka tanggal sing tepat? Sampeyan kanggo obyektivitas.
          Derivasi))) Gagal epik "efektif" nalika kabeh jagad utama, ndeleng sistem pertahanan udara jinis Tunguska / cangkang Rusia, modernisasi sistem pertahanan udara kanthi nambah paling ora sawetara rudal kanggo nambah jarak / saluran. A genius marketing metu kanggo shove siji-laras! Komplek karo SM lucu lan karo cangkang antediluvian))) SHEDEVRAL. Mung, gunners anti-pesawat isih ora pengin njupuk soko, Mungkin padha ngerti soko?))) Iki carane perancang gunung pindhah karo proyèk kanggo pameran, lan matur nuwun marang Gusti Allah.

          Ya, aku ora bakal mbantah. Sampeyan, ketoke, spesialis gedhe ing prakara iki lan sampeyan lagi lungguh ing sofa muspra, nanging pinten entuk manfaat sing bisa nggawa.
          Lan kita duwe sistem liyane, kaya-kaya, sing terus ditingkatake. Dadi aku ora ngerti rengekmu universal iki.
          Lan apa aku ora objektif?))) Apa sing diarani ram kasebut kanthi jeneng?

          Ing kadhaptar selektif apa sing trep kanggo sampeyan lan nyimpulake yen kabeh, kaya biasane, wis ilang.
          lan nyengsarakke nyawa tender saka patriot karo kaca tingal pink?

          Ayo, sapa sing bisa lara? Ora ana sing peduli karo sampeyan, sampeyan mung kerep overestimate dhewe. Lunga metu lan sadar, ngerti yen ora ana sing peduli karo sampeyan. Lungguh ing setir komputer lan maneh pendapat super-penting ngunekke sirah, kang, mesthi, menarik banget kanggo kabeh.
          1. +7
            13 September 2021
            Kutipan saka cron
            Apa vyser iki eling, Aku ragu-ragu kanggo takon?

            Dear))) sampeyan mbingungake sirah lan bokong sampeyan))) Aku isin kanggo njlentrehake apa sing sampeyan pikirake, mbokmenawa padha karo sing nggawe korvet paling apik sing ora bisa ditandingi tekan 22 mil sing luar biasa, sing kapal kargo garing meh ora bisa nyekel. , nanging mesthi sampeyan manggon ing jagad proyek pariwara lan percaya kabeh sing ditulis ing pager))
            Kutipan saka cron
            Ya, aku ora bakal mbantah. Sampeyan, ketoke, spesialis gedhe ing prakara iki lan sampeyan lagi lungguh ing sofa muspra, nanging pinten entuk manfaat sing bisa nggawa.
            Lan kita duwe sistem liyane, kaya-kaya, sing terus ditingkatake. Dadi aku ora ngerti rengekmu universal iki.

            Ana sistem liyane, nanging ora mlumpat))) apa karo Derivasi, sampeyan isih bakal ngomong "wibawa" pendapat - iku ing tingkat Komplek liyane utawa slag? utawa supaya sampeyan bakal ngalahake sak grumbulan, luwih seneng ora sok dong mirsani donya nyata))) Aku ngerti sing ana ing tataran nyang-nyangan padha wiwit sampeyan wis ngalih menyang sistem liyane, iku tetep kanggo gaweyan pungkasan lan nampa ketok.
            Kutipan saka cron
            Ing kadhaptar selektif apa sing trep kanggo sampeyan lan nyimpulake yen kabeh, kaya biasane, wis ilang.

            Bisa mbayangno))) mung PILIH))) lan ora trep kanggo aku, nanging pancen ana))) ana "SISTEM" paling apik ing donya 300-500 lan kompleks seluler paling apik, nanging ana " selektif” Derivasi)))
            Kutipan saka cron
            Ayo, sapa sing bisa lara? Ora ana sing peduli karo sampeyan, sampeyan mung kerep overestimate dhewe.

            Ya kanggo kabeh wong))) lan sampeyan nandhang lara, amarga sampeyan nyoba ngyakinake yen kabeh apik karo kita, kabeh proyek super-duper-analogues ora, lan mung ing sisih kulon, yen ora nindakake. , isin wae)))
            Kutipan saka cron
            Lunga metu lan sadar, ngerti yen ora ana sing peduli karo sampeyan. Lungguh ing setir komputer lan maneh pendapat super-penting ngunekke sirah, kang, mesthi, menarik banget kanggo kabeh.

            Lan ing kene pungkasane, nalika tembung wis rampung, bantahan wis ilang, lan kepinginan kanggo nuduhake kabeh wong tetep - ngirim instruksi babagan apa sing kudu ditindakake)))
            1. -9
              13 September 2021
              Dear))) sampeyan bingung sirah lan bokong)))

              Aku takon maneh, apa iki vyser?
              nanging mesthi sampeyan manggon ing jagad proyek pariwara lan percaya kabeh sing ditulis ing pager))

              Apa sampeyan babagan? Apa kabeh OK? Inggih, sawise maca artikel, aku umume setuju karo penulis. Aku nulis kanggo sampeyan bab liyane ing umum, apa sampeyan lungguh ana smoky utawa soko, lan saka ana iki mulet eseman telas, ing wangun emoticon?
              Ana sistem liyane, nanging sampeyan ora mlumpat)))

              Aku uga mlumpat, apik banget. Mung bubar kita duwe FSE final, lan saiki ana sistem liyane, ternyata. Sampeyan ora bisa mbayangno cara kerja otak sampeyan.
              apa Derivasi, sampeyan isih bakal ngomong "wibawa" pendapat

              Apa ala kanggo sampeyan? Aku ngomong ora bakal mbantah. Kawruhku arang banget winates ing sistem iki. Aku takon sampeyan kok dheweke elek banget. Cetha yen kita duwe akeh proyek sing meragukan, ing endi wae ana pemotongan, ing endi wae ana kekurangan personel, ing endi wae ana kekurangan dana, lsp.
              Bisa mbayangno))) mung PILIH))) lan ora trep kanggo aku, nanging pancen ana))) ana "SISTEM" paling apik ing donya 300-500 lan kompleks seluler paling apik, nanging ana " selektif” Derivasi)))

              Ya, ing kene kesimpulan kasebut nuduhake yen FSE. piye maneh?
              Ya kanggo kabeh wong))) lan sampeyan nandhang lara, amarga sampeyan nyoba ngyakinake yen kabeh apik karo kita, kabeh proyek super-duper-analogues ora, lan mung ing sisih kulon, yen ora nindakake. , isin wae)))

              Maneh, sawetara lelucon diusir. Nanging anggere sampeyan seneng
              Lan ing kene pungkasane, nalika tembung wis rampung, bantahan wis ilang, lan kepinginan kanggo nuduhake kabeh wong tetep - ngirim instruksi babagan apa sing kudu ditindakake)))

              Nanging apa maneh aku kudu nulis kanggo wong sing menehi sawetara jinis aliran omong kosong?
              1. +7
                13 September 2021
                Kutipan saka cron
                Aku takon maneh, apa iki vyser?

                Dear, aku ragu yen sampeyan bisa sinau luwih saka 2 tembung ing ukara. Vyser ing sirah utawa ing panggonan sampeyan mikir. Apa sing salah karo aku nulis? Ora jelas manawa sekelompok biro desain sing lungguh sajrone 20-30 taun tanpa prentah pemerintah ilang wong, kompetensi, akeh basis, lan akeh sing ditutup kabeh? Sekolah Soviet lan budaya desain wis ilang. Spesialis enom sing teka maneh mbukak bongkahan isi "Amerika" sing ora perlu, sing duwe spesialis sing berpengalaman minangka mentor, bisa ngatasi tugas kasebut tanpa kesalahan lan luwih cepet. Apa sampeyan cetha banget? Utawa iku uga vyser sing ora pas menyang gambar saka worldview?
                Sampeyan dhewe nulis ing postinganku? Apa sampeyan wis maca? mangertos? Utawa mung kepinginan kanggo remet keyboard?
                Sampeyan kudu kanthi kendel ngerteni makna "sekolah Soviet" lan kasunyatan manawa proyek sing diwiwiti ing jaman USSR umume sukses, uga modernisasi lan peneruse. Yen dumadakan ora ngerti maneh: Soviet S-300s lan pewaris Rusia S-400-500. Soviet T-72 lan Rusian T-90, Soviet Su-27 lan versi Rusian Su-30-35-34 etc.
                Lan yen kita njupuk wektu sejatine sifate pasca-Soviet. Sepisan maneh aku bakal menehi "conto sukses" sing wis pirang-pirang dekade lan ora jelas kepiye pungkasane. IL-112V - kasalahan desain, plus lack of mesin = bilai. Biro Desain Ilyushin ora nggawe apa-apa ing kabeh taun kepungkur - asil kasebut logis. Corvette rembugan ing artikel lan meh kabeh peralatan marine ora miwiti digawe ing jaman Soviet. Gagal ing industri komponen elektronik wis mimpin kanggo kasunyatan sing malah yen bisa kanggo mbangun peralatan ing hardware, banjur ana apa-apa kanggo sijine, lan lawas ora diprodhuksi, lan anyar ora bisa digawa menyang atine.
                Lan misale jek kula sampeyan bakal terus mbangun hataskaine saka dhewe - Aku ora ngerti apa-apa, aku ora ngerti apa-apa lan aku ora pengin ngerti))) yen aku ora ngerti, iku tegese vyser )))
          2. +6
            14 September 2021
            Kutipan saka cron
            Ayo, sapa sing bisa lara? Ora ana sing peduli karo sampeyan

            Delengen rating sampeyan, wong enom, lan sadar yen mayoritas ora peduli karo sampeyan.
            Ing BODO sampeyan, kasar lan bodho karo tekanan.
            Sampeyan bodho.
            Lan arang banget ora duwe pendidikan.
            Lan iki minangka omission saka tuwane.
            Sabuk bakal kanggo sampeyan.
            Ya wis telat.
      2. +3
        14 September 2021
        Kutipan saka cron
        Nalika ing kuwasa, gedhe mata

        belay
        Kepiye babagan Wolf?
        Saka lelucon?
        Babagan Little Red Riding Hood?
        - Wolf, apa sampeyan duwe mripat gedhe?
        - Ka-ka-yu.

        Yagene sampeyan ngomong babagan kekuwatan?
        Dheweke nyoba.
        Kanggo mbangun kapal patroli kanthi orientasi sing ora bisa dingerteni ... kutha-kutha ing Siberia bakal ... pajak ... pensiun - kabeh kanggo sampeyan.
  10. +2
    13 September 2021
    Artikel sing apik! Sayange ing Wilayah Moskow, dheweke ora ngerti kabeh babagan iki, amarga para profesional durung ana ...
    1. -2
      13 September 2021
      Inggih, inggih. Ing pungkasan saka Mohicans, Klimov, dikirim kanggo pensiun, saiki ing armada, byada-byada!
  11. + 11
    13 September 2021
    Pira laksamana sing ana ing armada? Kaperangov? Kabeh cocog karo dheweke. Armada iku bosok. Ora perlu menehi kapal wong-wong iki, bakal ngrusak dheweke, amarga ora butuh. Swara ing Vladivostok, mung saiki padha nyekel Kepala layanan dhukungan saka Armada Pasifik, nguripake kapal menyang yacht pribadi lan ndamel kanggo ngombe karo fellow perwira padha karo bl .. mi ing pulo burned bahan bakar kanggo mayuta-yuta ...
  12. + 10
    13 September 2021
    Matur nuwun, Maxim! Iku menarik.
    Aku entuk kesan yen abu-abu sawetara pejabat mung muter. Ora ana kesempatan sing dhuwur kanggo nyuda produksi kapal militer ing sawijining negara yen mitra Chubais lan pendukung Gaidar durung manggon ing kana.
    Aku mbayangno apa sing bakal ditindakake Stalin yen dheweke ndeleng kekacoan kasebut ...
    ==========
    22 knots kanggo patroli kapal ... pelari tanpa kaki ...
    1. +1
      13 September 2021
      Matur nuwun, Maxim! Iku menarik.
      Aku entuk kesan yen abu-abu sawetara pejabat mung muter. Ora ana kesempatan sing dhuwur kanggo nyuda produksi kapal militer ing sawijining negara yen mitra Chubais lan pendukung Gaidar durung manggon ing kana.
      Aku mbayangno apa sing bakal ditindakake Stalin yen dheweke ndeleng kekacoan kasebut ...

      Ya, iki pendapat saka siji Maxim.
      Nanging Damantsev seneng banget:

      Minangka kudune paling apik ing laku kapal donya kapal patroli saka zona segara adoh, pr 22160 bakal dilengkapi sistem sonar paling modern lan sensitif dikembangaké ing Okeanpribor Concern JSC.

      Patroli unik kanthi pamindahan ultra-cilik 1300-1700 ton, kanthi biaya sing luwih murah lan mbutuhake sumber daya sing luwih sithik kanggo pangopènan, bisa dibangun kanthi cepet kanggo jenuh paling cepet kabeh armada Angkatan Laut kita.

      Kapabilitas sawetara proyek 22160 mbukak kemungkinan operasi minangka bagean saka pasukan serangan angkatan laut sing ramah, dene desain modular lan kemampuan siluman - supaya proyek bisa urip nganti pirang-pirang dekade.


      Lan sateruse ing urat sing padha.
      https://topwar.ru/91585-korvety-pr-22160-malozametnye-patrulnye-korabli-s-vozmozhnostyami-esminca-vsled-za-soobrazitelnym.html

      Miturut cara, apa ing Stalin dibangun ing kabeh gapura.
      Ternyata mengko... belay
      1. +5
        14 September 2021
        Kutipan saka Arzt
        Miturut cara, apa ing Stalin dibangun ing kabeh gapura.
        Ternyata mengko...

        Sawetara kapal penjelajah lan penghancur, dibangun / dilebokake ing sangisore Stalin, dilayani nganti taun 1992.
        Lan cruisers padha mung gedhe.
        Kanggo wektu - kaya artileri.
  13. + 10
    13 September 2021
    Thanks kanggo Maxim kanggo artikel. Sangat informatif lan menarik.
    Maxim, kaya akeh ahli militèr angkatan laut liyane, nesu ing nyoba aneh kanggo mbangun kapal kanggo Angkatan Laut Rusia.
    Nanging saiki kita duwe kapitalisme. Lan kapitalis mbutuhake bathi gedhe. tansah. Mulane, pelobi lan pseudo-spesialis bakal nyuwek lan mbuwang kanggo mbenerake apa wae, mung kanggo ngrebut kontrak.
    Napa kita butuh "lompat rake" sing nyenengake iki, lan ora mung kanggo pendanaan anggaran sing murah, nanging kanggo penganggaran ...


    Lan kapindho. Akeh wong ngomong babagan perang hibrida. Iku ora muspra yen padha ngomong, padha teka ... Padha kenek ing kabeh fronts. Lan padha ngalahake cukup sukses lan painfully. Reformasi aneh sing ora ana telas ing pendidikan (sanajan kenapa reformasi Soviet paling apik ing donya?), Optimasi kesehatan tanpa wates, stagnasi lan degradasi ing industri, imigrasi pemuda, lan liya-liyane. lan liya-liyane. Lan bakal rada salah yen nimbang "proyek 22160" kanthi kapisah saka kabeh gambar kasunyatan saiki.
    Aku nandheske yen kabeh sing kasebut ing ndhuwur wis dikenal dening spesialis sanajan sadurunge penipuan karo proyek 22160 diwiwiti.
    Patut, pitakonan prasaja: kok mokal ora melu "nglereni amandel saka mburi liyane", nanging langsung nindakaken (loro saka customer lan pangembang) wisely lan normal?

    Iki mung khusus, nanging minangka bagean integral saka tatanan anyar umum ...
  14. 0
    13 September 2021
    Perusahaan kapitalis, utawa luwih sing nduweni, perang kanggo kontrak nggunakake suap, sumber daya administratif, ngapusi lan penipuan. Hore!! We pungkasanipun entuk! Kita entuk apa sing dikarepake! Kita duwe kapitalisme sing nyata, paling apik lan paling efisien. Kayata ing AS. Kayata ing saindenging jagad, miturut conto manca sing paling apik.
    Aku pribadi ora ngerti apa sing penulis ora marem. Iki nglawan garis umum!
    1. +3
      13 September 2021
      Perusahaan kapitalis, utawa luwih pemilike,


      Nanging komisaris militer sampeyan minangka properti negara, ta? Ing kene kapitalisme lan kompetisi ora ana ing jejere. Lobita, game rahasia, kickbacks kanggo nuduhake pie daulat.

      .... kapitalisme sing paling apik lan paling efisien. Kayata ing AS.


      Kaya ing AS?!? ... Kabeh industri lan negara sampeyan dibangun maneh dening USSR lan rakyat. Lan bocah-bocah, mantan komunis lan perwira KGB, lan anak-anake mung nyolong apa sing bisa. Lan dheweke ngenalake kapitalisme neo-feodal utawa liya-liyane. Priksa gaji insinyur Lockheed Martin lan Biro Desain Sukhov banjur ngukur kapitalisme .... ngguyu
  15. +2
    13 September 2021
    Kabeh apik ing kene: "... helikopter bisa mbantu (luwih tepat, kemungkinan panggunaan efektif ing kahanan kasenengan sing dikembangake) lan prau interceptor sing apik (contone, ing kasus Defender, seri granat sabotase. dropped menyang banyu saka prau kuwi ing ngarepe busur "Bek", bisa banget èfèktif "alesan khayal"),
  16. +5
    13 September 2021
    Aku ora versed ing urusan maritim, nanging kasunyatan sing patrolman kita rampung ing anus saka sawetara destroyer ... kita kudu dikunjara sing tanggung jawab kanggo ngadopsi sub-kapal kuwi karo sita lengkap, kalebu saka sederek nganti dhengkul katelu.
  17. Komentar wis dibusak.
  18. +4
    14 September 2021
    Kapal kasebut kuat, mlaku kanthi kacepetan 22 knot - iki isih anyar, mengko bakal lelayaran 18 knot. Sapa sing dhawuh, apa wonge ala?
    1. +2
      14 September 2021
      Apa aib, utamané karo Inggris "defender". Kapal tanker gedhe lan banjur 30 knot bisa menehi. Lan iki PC sing kudu bisa nyekel munggah!
      1. -7
        14 September 2021
        Kutipan saka: Oberstung
        Kapal tanker gedhe lan banjur 30 knot bisa menehi.

        Dheweke mbokmenawa mabur ing hydrofoil ...
        Amarga tanker minangka kapal sing relatif alon (rata-rata maks. kacepetan punika 15,5 knots) lan ora duwe watesan papan kanggo panggonan mesin, padha bisa nggunakake mesin diesel laut kacepetan kurang gedhe minangka mesin utama (MP).

        https://sudostroenie.info/novosti/22771.html#:~:text=Энергетическая%20судовая%20установка%20(СЭУ)%20танкера.,крупные%20низкооборотные%20судовые%20дизельные%20двигатели

        Kutipan saka: Oberstung
        Lan iki PC sing kudu bisa nyekel!

        Nyatane, penerbangan utawa rudal saka sistem anti-kapal pesisir bakal entuk.
        Tujuan utama kapal Project 22160 yaiku kanggo ngreksa sumber daya kapal perang kelas sing luwih dhuwur, supaya ora nyopir liwat sepele, lan ngirit dhuwit kanggo layanan patroli. Lan Markas Utama Angkatan Laut nganggep iki nalika pesen kapal proyek iki. Iku aneh sing cap 3rd peringkat Klimov ing cadangan ora ngerti iki, utawa pretends ora ngerti iki - ketoke durung thukul kanggo ngerti kabeh nuansa saka layanan angkatan laut.
        1. +3
          14 September 2021
          Tujuan utama kapal Project 22160 yaiku kanggo ngreksa sumber daya kapal perang kelas sing luwih dhuwur, supaya ora nyopir liwat sepele, lan ngirit dhuwit kanggo layanan patroli. Lan Markas Utama Angkatan Laut nganggep iki nalika pesen kapal proyek iki.


          Menehi conto "trifle", sabar.
      2. +3
        16 September 2021
        Ngendi sampeyan ndeleng kapal tanker sing gedhe banget kanthi kacepetan kurang saka 30 knot? Nah iki pira bahan bakar sing bakal dipangan saben dina? 15 knot kanggo tanker minangka impen utama, lan sanajan ora ana gunane kecepatan kasebut kanggo tanker. Biasane udakara 12-14 knot, utawa malah kurang, amarga macem-macem faktor. Kacepetan paling dhuwur sing dakdeleng ing tanker yaiku 18 knot, nanging ana arus ing Selat Sangar udakara 4 knot mbantu aku.
        Malah kapal kontainer ora mlaku 30 knot, biasane 19-22.
  19. -1
    14 September 2021
    Inggih, patroli lan anti-pembajakan misi 22160 piye wae narik. Mesthi, ora pahlawan lair, kita uga kudu katon ing biaya.
    1. +1
      15 September 2021
      Yen dheweke wis ditarik, dheweke mesthi wis dikirim menyang Teluk Guinea, kanggo nembak scumbags Nigerian. Nyoh......(((
  20. -7
    14 September 2021
    Penulis sing bener!
    Ora perlu mbangun apa-apa, nanging mbagekke dhuwit kanggo pensiunan.
    Galangan kapal kudu diowahi dadi tanduran pot, amarga tanggane duwe panjaluk wajan.
    personel Qualified kanggo buyar, kanggo ora anjir.
    1. +3
      14 September 2021
      Bingkai apa kanggo overclock? Dheweke wis suwe ora ana.
    2. +4
      14 September 2021
      Aja nyopir kaya sing dakkarepake, penulis nyebutake bab sing beda banget, yen sampeyan ora ngerti saka teks kasebut - kanggo mbangun kapal normal.
      1. -2
        15 September 2021
        Aku mangertos sampurna. Nalika kita ngrancang kapal normal, produksi bakal mati kabeh.
        Ayo buruh produksi entuk pengalaman babagan apa sing bisa dibangun saiki. Yen ora, ora bakal ana sing mbangun.
        Aku nulis iki kanggo sampeyan minangka wong sing langsung nyambung karo pangembangan lan produksi, sanajan ana ing wilayah industri sing beda.
        1. +1
          18 September 2021
          Industri kasebut biasane bisa mbangun kapal normal, korvet sing padha, ora perlu ngapusi.
  21. 0
    14 September 2021
    Proyek kasebut durung rampung. Ora mangu, nanging sumber daya kapal lawas wis ilang. Ora ana sing spesial. Dheweke ora bisa luwih apik, nanging kudu nambah.
  22. +2
    14 September 2021
    Kapal kasebut diarani kabin-bearer ing angkatan laut. Kahanan urip apik banget.
  23. -4
    15 September 2021
    Jumlah bukof sing apik tenan saka wong sing ora ngadeg ing jejere kapal. Kapal kasebut digawe kanggo tugas khusus lan wis melu luwih saka sepisan. Lan yen Klimov ora dilaporake menyang pawon babagan iki kanthi rincian langsung saka Wilayah Moskow, mesthine ora percaya :)))

    Aku kanthi ati-ati maca kabeh ... Iki carane akeh wektu lan sabar sampeyan kudu duwe kanggo nulis kabeh iki, malah nyeret Master Krylov ...

    maneh. Kapal kasebut digawe kanggo tugas tartamtu, tugas kasebut wis ditindakake, duwe peralatan tartamtu lan peralatan khusus ing kapal. Wong sing nglayani kapal kasebut duwe langganan kaya Barbos duwe kutu ... Kabeh 6 kapal bakal rampung. Lan saben wong bakal duwe tugas dhewe-dhewe ... Ya kaya sampeyan kudu sengit apa sing kudu ditulis kaya ... Battleships !!! Kapal perang kudu dibangun ... Ugh.
    1. -8
      15 September 2021
      Kutipan saka Santor
      Kapal kasebut digawe kanggo tugas khusus lan wis melu luwih saka sepisan. Lan yen Klimov ora dilaporake menyang pawon babagan iki kanthi rincian langsung saka Wilayah Moskow, mesthine ora percaya :)))

      pancen bener. Kajaba iku, sadurunge ngluncurake proyek iki, sawetara rapat dianakake ing Staf Umum Angkatan Laut, ing ngendi dheweke ngrembug kanthi rinci ora mung tujuan operasional proyek iki, nanging uga biaya operasi, kanthi nganggep kasunyatan manawa anggaran kasebut. saka Angkatan Laut kanthi jelas nyelehake saham ing armada kapal selam.
      Mulane, groans Timokhin lan Klimov yen perlu kanggo mbangun kapal liyane teka saka buta huruf lengkap iki "spesialis" ing prakara budget militèr, lan ing bagean sing Angkatan Laut bisa nglampahi kanggo mbangun kapal anyar.
      Aku yakin sing ora bodho lan grabbers ngawula ing Staff Umum Angkatan Laut, nanging wong-wong sing rooting kanggo karya, lan yen padha ngerti tenan apa sing kudu ngadhepi nalika re-equipping armada, banjur bawlers kayata Klimov lan Timokhin. ora duwe gagasan babar pisan. Nanging dheweke sinau kanthi apik kanggo pura-pura dadi "penderita" gedhe kanggo armada, lan ketoke ora disinterestedly ....
      1. +2
        15 September 2021
        Sampeyan nulis kaya sampeyan ngerti apa wae ing pitakonan.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. +4
      15 September 2021
      Kutipan saka Santor
      Jumlah bukof sing apik tenan saka wong sing ora ngadeg ing jejere kapal.

      Sampeyan lali - wewenang ing subyek.
      Sampeyan bisa takon kepala desainer 22160.

      Kutipan saka Santor
      Kapal kasebut digawe kanggo tugas khusus lan wis melu luwih saka sepisan.

      Kapal kasebut ora digawe kanggo "tugas khusus" (amarga kemampuan sing sithik banget - sing sampeyan dhewe ngeculake ing pangkalan - deleng kutipan (kutipan sampeyan) ing teks), lan kanggo "ketarik" - banjur miturut kanggo prinsip "kanggo kurang iwak lan kanker ..."
      Lan Gusti Allah ngalang-alangi trough iki karo peralatan khusus kanggo njaluk menyang sembarang ikatan serius marang mungsuh dilatih - lan tugas bakal gagal, lan wong bakal rusak.

      Kutipan saka Santor
      Lan yen Klimov ora dilaporake menyang pawon babagan iki kanthi rincian langsung saka Wilayah Moskow, mesthine ora percaya :)))

      Ya, kita wis ngerti - babagan "rincian tugas khusus" sing dilaporake mung ing pawon dening mantu sampeyan.

      Kutipan saka Santor
      Aku kanthi ati-ati maca kabeh ... Iki carane akeh wektu lan sabar sampeyan kudu duwe kanggo nulis kabeh iki, malah nyeret Master Krylov ...

      Aja maca, aja nyiksa awak dhewe - huruf iki rumit banget kanggo sampeyan. Gulung "Murzilka" karo gambar - iku kanggo YOU

      Kutipan saka Santor
      maneh. Kapal kasebut digawe kanggo tugas tartamtu, tugas kasebut wis ditindakake, duwe peralatan tartamtu lan peralatan khusus ing kapal.


      Ya, sampeyan dhewe ngeculake yen ora ana papan sing cukup kanggo dheweke!
      Babagan miturut omongane uwong "kesempatan" saka "intelijen" kanggo YOU, kalebu. kabeh wis diterangake ing basa dening wong sing bener ditanggulangi tugas iki (kalebu ing kategori komandan RZK).

      Kutipan saka Santor
      Nah, kayane sampeyan kudu sengit apa sing kudu ditulis kaya ngono ... Battleships !!!

      Aku mung pengin ndeleng armada, sing, nyatane, aku wis menehi kabeh uripku siap tempur, lan ora kaya saiki. Nanging apa sing sampeyan kampanye ing kene ora jelas.

      Lan komentar liyane babagan sampeyan ing kene - Santor (Viktor) 5 Mei 2019 01:19 https://topwar.ru/157402-novye-korabli-zalozheny-prichem-ne-oboshlos-bez-krupnyh-sjurprizov.html# komentar -id-9338052

      Aku ora kesed maca 17 artikel dening penulis dihormati diterbitake bubar ..... Kabeh mau digabungake dening verbosity, waving massa nomer lan sengit meri kenceng kabeh angkatan laut ..


      Apa gething kanggo ngombe lan sabotase gething kanggo kabeh naval? Apa sampeyan ora apa-apa, warga?

      Sawisé 27 taun ora ana ing infanteri, aku wani ngira manawa penulis saka tilas angkatan laut, sing ninggalaké pangkat Angkatan Laut tanpa karsané dhéwé.

      1. katon ing batalyon construction
      2. miturut penulis, YOU, minangka biasanipun, ing puddle a - lan loro kaping

      Ora muspra ing forum maritim khusus, ing ngendi, kanthi cara, aku mung bisa nglebokake komentar menyang perselisihan caprazes asin lan kapten sing aktif lan pensiun, dene kadhangkala istilah sing digunakake mbingungake aku, penulis lan penulis. duwe reputasi minangka "lesheknavalny" karo nangis bab kasunyatan sing FSE iki disassembled lan ana apa-apa.


      Iki mesthine "profil marine" wis suwe dadi omah tikus sing bodho gabung karo pitakonan serius, umpamane - https://otvaga2004.mybb.ru/viewtopic.php?id=764&p=37#p1418971
      Ngomong-ngomong, sanajan saiki - kajaba nguwuh-uwuh lan ngoyak artikel kasebut, ora ana bantahan sing serius.

      Minangka kanggo "lesheknavalnye", padha mung perlu MILITARY Asor saka Federasi Rusia, kang armada wis strenuously digambar kanggo, kalebu. aset (omah tikus) pangkalan udara.
      Posisi Timokhin - KITA BUTUH ARMADA YANG EFEKTIF LAN EFISIEN, "mergo sawetara alesan" pancen ora seneng karo tikus pangkalan udara (kalebu rampokan pribadi).
      Lan sampeyan ora seneng amarga sawetara alasan

      DM> Aku ora ngerti yen artikel Timokhinskaya iki nang endi wae kene ing forum? Aku ngirim kene proposal iki kanggo mungkasi construction saka RTOs.

      Miturut cara, iku worth ngelingi peserta kasebut dening YOU ing hubungan kanggo subyek (22160) -
      Deadushka Mitrich # 01.03.2014/23/47 XNUMX:XNUMX
      Umumé, kabeh crita karo proyek iki nduweni aroma sing jelas saka jamban stasiun sepur, suwe ora diresiki dening jaksa, tukang emas lokal [disensor], ora kaya ... blah blah blah modular, murah lan liya-liyane. Ing wektu sing padha, PERHATIAN, ora ana proyek teknis, utawa, kanthi mangkono, ujian 1TsNII MO lan Krylov Central Research Institute, utawa prosedur kompetitif sing ndhisiki kabeh tumindak iki, sing wajib, kaya ing jaman saiki. . ... Modul minangka dongeng kanggo wong-wong sing ora main Lego nalika isih cilik. Ing cendhak, iki [censored] apa kekacoan, comrades!

      Wiwit armada nekat kanggo njaluk soko mirah saka industri, banjur terus sculpt 20380, mung tanpa "Uranium" lan "Vignette", ninggalake panggonan kanggo wong-wong mau mung kanggo mangsa, nanging uncalan metu [censored] "Furke" (ing pass). , njupuk saben wong sing nduweni sikap marang dheweke), ngganti karo "Positif" lawas sing apik. Ninggalake 630s lan "Dagger" utawa soko "dagger-kaya". Tinimbang "Dawn", soko luwih murah, kaya MGK, siji neraka, sawetara mil saka prabédan ing sawetara, pianos ora muter. Ninggalake mobil kaping 49, ngrokok, lan [disensor] karo. Kene sampeyan duwe abang ing rega, lan serialization, digunakake bakal maneh jenis zoo, lan padha wonder carane Feed iku!

      http://www.balancer.ru/g/p3385633

      Ngomong-ngomong, kepiye visi sampeyan? Utawa sampeyan wis suwe nganggo kaca tingal jambon lan sampeyan ora bisa ngerteni fakta sing objektif?
      Er> Opus liyane ing gaya, uga, ing gaya sirkus, iku cetha apa anekdot
      jabatan wong sing ora duwe pangkat cilik ing gawe kapal Rusia. Aku pribadi percaya dheweke luwih saka opuse Pan Timokhin.

      Ora ala kanggo wong sing drowns kanggo armada tanpa senjata.

      Kanggo Eagle_rost dudu "pangkat ing galangan kapal Rusia" nanging balabolka saka Izvestia
      Nanging, kabeh wis ngandika bab wong iki -
      http://forum.vif2ne.org/nvk/forum/0/arhprint/2860345
  24. 0
    15 September 2021
    Pira adonan kita dibuwang ing angin? Sampeyan kudu ngganti umur pensiun kanthi 5 taun liyane, yen ora, kita ora bakal narik.
  25. -1
    15 September 2021
    Nanging, pathos saka penulis ora sakabehe cetha. Dheweke dhewe nyebutake patroli Inggris River-kelas. Wikipedia nyerat bilih salah satunggaling fungsi utami inggih punika pangayoman wilayah fishing. Lan Inggris duwe wolung prau, kajaba sing dibangun kanggo negara liya. Apa kita ora kudu nglindhungi wilayah nelayan? Aku pancene perlu. Lan kita duwe luwih saka wilayah iki saka Britain.

    Lan menarik banget kanggo ndeleng karakteristik kinerja: pamindahan 1700 ton, pembangkit listrik 11000 hp, kacepetan (manungsa waé) 20 knot (iki kabeh kanggo "Batch 1"). Tegese, kanthi pembangkit listrik sing luwih kuat tinimbang Project 22160, kacepetan kelas Kali luwih murah. Apa Inggris uga lali carane nggawe kapal sajrone satus taun kepungkur lan nggawe "freak hidrodinamik"?
    1. +2
      15 September 2021
      Wikipedia nyerat bilih salah satunggaling fungsi utami inggih punika pangayoman wilayah fishing. Lan Inggris duwe wolung prau, kajaba sing dibangun kanggo negara liya. Apa kita ora kudu nglindhungi wilayah nelayan? Aku pancene perlu. Lan kita duwe luwih saka wilayah iki saka Britain.


      Miturut undang-undang kita, iki minangka tugas saka BOHR. Lan dheweke nindakake, kanthi cara.
      Lan wong Inggris ora duwe BOHR sing kapisah.
      1. -1
        15 September 2021
        Banjur apa kesimpulane? Kapal iku ala? Utawa kapal kasebut duweni potensi cocok, nanging afiliasi departemen ora kasil?

        Lan bab Inggris "hidrodinamika ugliness" iku uga menarik kanggo ngerti sudut pandang sampeyan.
        1. +1
          15 September 2021
          Kapal iku apik kanggo apa-apa.

          Ing Inggris, Bek, tanpa straining, menehi 30 knots lan ninggalake "nguber". Kapal iki duwe masalah sing cukup, nanging mekanik lan listrik, dudu awak, yaiku, bisa dicopot.
          1. 0
            15 September 2021
            Kutipan saka: timokhin-aa
            Kapal iku apik kanggo apa-apa.

            Um. OK.

            Kutipan saka: timokhin-aa
            Ing Inggris, Defender menehi 30 knot tanpa ketegangan

            Apa bek wis apa karo, iki kapal loro rangking luwih. Kita mbandhingake 22160 lan kelas Kali.
            1. +1
              15 September 2021
              Aku ora delve menyang kelas River. Cukup yen Angkatan Laut butuh kapal kasebut, nanging kita ora duwe BOHR.
              1. +1
                15 September 2021
                Oke, ayo ngelingi. Senajan aku duwe roso kesengsem sing ora ngandika soko. Utawa dheweke mung ora ngerti kanthi lengkap babagan masalah kasebut.
                1. +3
                  15 September 2021
                  Ora, aku mung ora delve menyang nuansa saka desain lan kinerja karakteristik kelas Kali. Mekaten.

                  Ya, aku ora ngomong akeh, aku ora pengin menyang zona, aku kudu meneng.
  26. 0
    19 September 2021
    crita sedih. Inovasi kanggo inovasi. Kita ora mulang hidrodinamika, ora nggawe mesin pembakaran internal dhewe, ora sinau pengalaman manca. sedhih, kita ngubur dhuwit ing lemah, yaiku, kita mbuwang menyang banyu ....
  27. 0
    Desember 18 2021
    Kelas Okean, sebutan Rusia kanggo proyèk 22100 Okean (samudra), ya iku kelas kapal patroli laut sing dibangun déning Galangan Kapal Zelenodolsk kanggo Pengawal Pantai Rusia. Kapal kelas iki dirancang kanggo nglindhungi zona ekonomi eksklusif (EEZ) Rusia, njamin kinerja misi tempur lan nylametake, mateni geni utawa nglindhungi sumber daya iwak. Kajaba iku, kapal kasebut bakal melu njamin tumindak FSB Rusia ing perang nglawan terorisme lan pembajakan, penyelundupan barang, perdagangan narkoba utawa migrasi ilegal.
    Proyek 22100 kalebu desain siluman modern, pamindahan 2700 ton lan kacepetan maksimal nganti 21 knot. Kapal saka kelas iki bersenjata karo siji meriam 76 mm AK-176M ing busur lan rong meriam 14 mm.5 meriam mesin mm ing sisih pinggir. Meriam 76 mm bisa digunakake kanggo numpes target permukaan lan udara, uga kanggo ngrusak target ing darat. Kapal multifungsi iki uga bisa digunakake ing wilayah beku Arktik lan non-Kutub ing Federasi Rusia amarga awak sing dikuatake, sing menehi sawetara kemampuan kanggo ngrusak es. Kanggo operasi udhara ing buritan ana hangar helikopter lan helipad kanggo siji helikopter Ka-27.
    Kapal kasebut dilengkapi sistem elektronik paling anyar, kalebu navigasi Matelot-22100 lan kompleks taktik sing dikembangake dening Kronstadt Group. Fungsi utama "Matelot-22100" yaiku: sistem jembatan terintegrasi, subsistem tampilan informasi video, subsistem kanggo ngolah lan informasi navigasi penyiaran, sistem kontrol penerbangan kanggo operasi dek, sistem kontrol terpadu kanggo peralatan teknis lan sistem informasi. kanggo pos komando tengah kapal. Kajaba iku, kapal kasebut dilengkapi sistem pemetaan elektronik NEX-4PV, sing dirancang khusus kanggo penjaga perbatasan. Sistem pengawasan kapal kasebut tahan bledosan. PS Lan apa sampeyan kudu jinis ember iki 22160?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"