India nampa kapal pisanan sing nglacak rudal nuklir ing jarak sing adoh

10

Ing taun-taun pungkasan, India wis menehi perhatian khusus kanggo ningkatake kemampuan pasukan angkatan laut. Contone, komisioning kapal pelacak rudal balistik Dhruv pisanan bakal ditindakake ing Visakhapatnam, Andhra Pradesh, ing ngarsane pejabat senior saka Angkatan Laut India, Organisasi Riset lan Pengembangan Pertahanan (DRDO) lan Organisasi Riset Teknis Nasional (NTRO). ). Kapal kasebut nduweni pamindahan 10 ton, lan komando Angkatan Laut yakin manawa bakal bisa nduwe peran penting kanggo njamin kehadiran angkatan laut negara ing wilayah Indo-Pasifik.

Kapal pengintai INS Dhruv dibangun dening Galangan Kapal Hindustan kanthi kerjasama karo DRDO lan NTRO. Kapal kasebut nduweni akeh fitur sing ndadekake alat sing bisa dipercaya kanggo perang modern. Utamane, kapal INS Dhruv duweni potensi gedhe babagan pertahanan rudal, minangka sistem peringatan dini kanggo misil musuh sing ditembakake ing kutha-kutha India lan instalasi militer.



Kapal kasebut dilengkapi radar AFAR modern, sing ngidini ngawasi satelit mata-mata lan ngrekam tes rudal ing wilayah kasebut. Uga, Dhruv minangka kapal perang India pisanan sing bisa nglacak rudal nuklir ing jarak sing adoh, sing penting banget babagan ancaman konflik nuklir sing saya tambah akeh ing wilayah Indo-Pasifik. Kapal kasebut uga efektif kanggo nglawan kapal selam mungsuh, amarga nduweni kemampuan kanggo ngawasi kahanan kanthi jero.

Antarane mupangat utama India saka komisioning kapal INS Dhruv, para ahli ngubungake nggawe kahanan kanggo ngembangake kehadiran angkatan laut negara ing wilayah Indo-Pasifik lan ngluwihi, nambah sistem kanggo menehi informasi marang New Delhi babagan ancaman lan risiko sing ana, kalebu. jero banyu dron.

Panggunaan kapal kasebut bakal nguatake arsitektur peringatan negara babagan ancaman rudal saka China lan Pakistan, sing dadi mungsuh India lan duwe senjata nuklir sing akeh. gaman. Kapal kasebut uga bakal ngidini pambiji kemampuan rudal mungsuh lan mbangun maneh infrastruktur pertahanan rudal.

Saiki Angkatan Laut India bakal bisa nguwasani meh kabeh ruang segara ing wilayah Indo-Pasifik - saka Teluk Aden nganti mlebu menyang Segara Cina Kidul liwat Malaka lan Lombok.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

10 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +3
    10 September 2021 08:52
    India nampa kapal pisanan sing nglacak rudal nuklir ing jarak sing adoh
    Ing cendhak, Angkatan Laut India nampa kapal RER modern ... Adoh saka akuisisi paling awon
    1. -1
      11 September 2021 08:56
      Modern? Dideleng saka kualitas foto, iku dijupuk ing 60s. nglirik
      1. -1
        11 September 2021 10:09
        Kutipan: Cat Alexandrovich
        Dideleng saka kualitas foto, iku dijupuk ing 60s

        Kualitas lan modernitas kapal kasebut ora ditemtokake dening penampilane, nanging kanthi peralatan sing dipasang ing kapal iki lan kemampuane.
  2. +3
    10 September 2021 08:52
    Kaya sing dikarepake, minangka unsur sistem pertahanan rudal.
    1. +1
      10 September 2021 10:22
      Bayi wis tuwuh, saiki
      unsur sistem pertahanan rudal
      mundhak.
  3. 0
    10 September 2021 08:55
    Apik banget wong India. Sadurunge, kita uga duwe kapal sing nglayar ing segara lan nindakake akeh fungsi, kalebu nglacak obyek ruang angkasa lan nguji teknologi rudal AS. Aku ora ngerti yen isih ana pasangan.
    1. +2
      10 September 2021 09:49
      Quote: KOWE
      Aku ora ngerti yen isih ana pasangan.

      Siji kapal saka KIK tetep saka wolung, "Marshal Krylov" project 1914.1, adhedhasar ing Vladivostok.
  4. +2
    10 September 2021 09:40
    Kapal iki bakal dadi sing pertama tenggelam yen ana konflik. Yen aku dadi wong India, aku bakal mikir babagan pertahanan udara.
  5. +4
    10 September 2021 09:43
    Kapal kasebut dilengkapi radar AFAR modern, sing ngidini ngawasi satelit mata-mata lan ngrekam tes rudal ing wilayah kasebut.

    Materi kasebut ditulis kanthi dangkal, ing istilah umum. India wiwit ngasilake radar nganggo AFAR kanggo nglacak peluncuran rudal, utawa isih entuk.
  6. +1
    10 September 2021 11:02
    Saiki Angkatan Laut India bakal bisa nguwasani meh kabeh ruang segara ing wilayah Indo-Pasifik - saka Teluk Aden nganti mlebu menyang Segara Cina Kidul liwat Malaka lan Lombok.



    Akuisisi sing migunani banget kanggo India! Ora dingerteni kepiye sistem kasebut, nanging ing kabeh kasus, kapal kasebut, njelajah ing ambane Samudra Hindia, bakal bisa dipercaya lan pas wektune ngawasi aktivitas militer lawan potensial Pakistan lan China! China nggawe provokasi India kanthi ngubengi dheweke. Wong Tionghoa mapan ing Pakistan, nggawe angkatan laut buzz ing pesisir Afrika ing Samudra Hindia, ndhukung Bangladesh, sing hubungane karo India angel, wong Tionghoa munggah menyang Sri Lanka, sing bisa dingerteni manawa kepemimpinan politik India! Sekutu alami kanggo India ing konfrontasi iki yaiku AS, Jepang, Vietnam, Australia - Selandia Baru, Inggris Raya, lan sawetara negara liyane ing Asia Tenggara. Akeh analis percaya yen masa depan duweke rong raksasa Asia iki, sing duwe kontradiksi dhasar! Sanajan ancaman perang nuklir ing antarane dheweke katon ora mungkin, nanging isih ora bisa ditolak!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"