Review militèr

AS mbangun dermaga garing $1,7bn kanggo kapal selam nuklir

22

Angkatan Laut AS ngluncurake proyek anyar. Ing inisiatif kasebut, Amerika Serikat mbangun dermaga garing $ 1,7 milyar kanggo kapal selam nuklir.


Minggu kepungkur, upacara dianakake ing Pelabuhan Angkatan Laut Portsmouth kanggo menehi tandha wiwitan pambangunan dermaga garing kanggo kapal selam serangan nuklir Angkatan Laut AS. Proyèk pitung taun bakal nambah rong teluk kanggo drydock ana, nambah kemampuan kanggo modernize, layanan lan ndandani nganti telung kapal selam Virginia lan Los Angeles-kelas bebarengan. Saiki, dermaga kasebut mung bisa nangani kapal selam kelas Los Angeles lawas sing bakal mungkasi umur layanan ing taun 2030-an. Ing wektu sing padha, Angkatan Laut AS nandheske yen kita ngomong babagan konstruksi, lan dudu babagan rekonstruksi.

Pakaryan kalebu tuangake lantai beton, nginstal sistem pompa, caisson, lan sistem mekanik lan listrik dermaga.

Naval armada kapal permukaan lan kapal selam sing siap tempur dibutuhake kanggo pindhah menyang papan sing dibutuhake lan nalika dibutuhake, lan upgrade lan konfigurasi ulang utama ing galangan kapal kita bakal ngidini armada bisa ngrampungake tugas ing mangsa ngarep.

- Wakil Laksamana William Galinis, kepala departemen pengembangan sistem kelautan, ujar, menehi komentar babagan wiwitan kerja.

Angkatan Laut AS saiki duwe papat galangan kapal negara, munggah saka 1960 ing taun 12. Ing wektu iki, ora cukup kanggo nglayani 70 kapal selam. Amarga iki, miturut Kantor Anggaran Kongres AS, sajrone 12 taun kepungkur, perombakan kapal selam nuklir nyerang, biasane, 20-40 persen luwih akeh tinimbang sing direncanakake.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
https://www.facebook.com/PortsmouthNavalShipyard
22 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Mauritius
    Mauritius 14 September 2021 12:57
    -2
    bakal nambah loro teluk menyang dock garing ana, nambah kemampuan kanggo upgrade, layanan lan ndandani ing wektu sing padha nganti telung kapal selam kelas Virginia lan Los Angeles. Saiki, dermaga mung bisa nggarap kapal selam kelas Los Angeles lawas,
    Wah .... Iki dudu konstruksi, nanging rekonstruksi. wong bodho
    1. BlackMokona
      BlackMokona 14 September 2021 13:05
      +3
      Luwih extension
      1. seregatara1969
        seregatara1969 14 September 2021 15:13
        +1
        Lan kenapa mung kanggo $ 1,7 milyar kapal selam? Wong liya ora bakal bisa ngladeni ing dermaga iki?
        1. Andrey83
          Andrey83 14 September 2021 16:22
          +1
          1,7 milyar iku biaya dermaga
          1. seregatara1969
            seregatara1969 16 September 2021 14:55
            +1
            Lan piye wae, manungsa, penulis mbokmenawa ora bisa nulis judhul?
  2. wulan 702
    wulan 702 14 September 2021 13:04
    +3
    Kanggo Amerika Serikat, sing ing 2020 nyuntikake 9 triliun (9 ewu milyar) dolar menyang ekonomi, udakara 1,8 milyar bledug lan ora ana maneh ..
  3. Popandos
    Popandos 14 September 2021 13:19
    -8
    liwat 12 taun kepungkur, mrikso saka serangan kapal selam nuklir wis njupuk, minangka aturan, 20-40 persen luwih saka ngrancang.

    Dheweke uga duwe manajer "efisien", dheweke uga mindhah tenggat wektu ing sisih tengen. Kabar apik.
    1. 933454818
      933454818 15 September 2021 10:23
      0
      Amerika duwe manajer sing efektif, nganti mesin cetak ora bisa ngetutake, kita isih adoh
  4. Umum saka Sandpits
    Umum saka Sandpits 14 September 2021 13:41
    -4
    Sing lawas wis bobrok, saiki rewel))
  5. Pereira
    Pereira 14 September 2021 14:04
    +5
    Aku bakal ngomong murah.
    Dheweke ngomong yen rekonstruksi Teater Bolshoi ing Moskow larang banget.
    Aku mikir apa sing luwih penting kanggo negara?
    Apa sing bakal dadi panemu?
    1. Kushka
      Kushka 14 September 2021 14:49
      -1
      Sampeyan perlu kanggo takon Duma. Sawise kabeh, padha ngrungokake pitakonan -
      Apollo tanpa isin nglanggar hukum Rusia
      bab moralitas. Senajan 1,8 milyar greenbacks kanggo underpants kanggo Apollo
      kakehan.
    2. Kushka
      Kushka 14 September 2021 15:04
      +1
      Ana, contone, iki:
      a) mbusak lewdness lan isin iki (quadriga)
      b) angkat Shoigu, kancing nganggo kabeh tombol (bisa uga ing granit)
      c) nginstal sistem pertahanan rudal Bastion-P ing mburi, sampeyan bisa ing jenis
      (sawise kabeh, ing ibukutha limang segara)
      $ 1,8 milyar kudu cukup.
  6. demiurge
    demiurge 14 September 2021 15:05
    -2
    Iku aneh piye wae. Moose pas, nanging prawan ora. Dheweke duwe bedane dawane 5-6 meter.

    Lan kanggo ndawakake dermaga, sanajan 10 meter, sampeyan butuh 1.7 milyar dolar?
    Lan sawise sing padha ngomong sing padha nyolong / sawing ing Rusia? Lan ing AS banjur apa, padha nggawa koper?
    Yen ana apa-apa, kabeh SP-2 biaya 9.5 milyar dolar, rong baris saka meh 1300 km saka pipa + stasiun kompresor, plus laying pipo ing segara. Lan liyane, padha nyimpen 200 yuta.
    1. Kushka
      Kushka 14 September 2021 15:56
      +1
      Lan ing AS banjur apa, padha nggawa koper?
      Ora, liwat Visa lan MasterCard padha drive. Titik mung
      apa sing "digawa" saka ekonomi AS menyang ekonomi AS
      "kontribusi" (uga, ora ing bank-bank Rusia, padha "ngubur")
      Uga, aku curiga padha overpay kanggo saben
      unit (uga, F-35 padha), lan ing kono pangembangan "lenggah"
      sabanjure. Nah iki yen aku dhawuh jas saka
      Ngatur, lan ing sadawane dalan takon kanggo mikir lan bungled
      kula kaya sing, ora sesuk, nanging supaya, kanggo mangsa
      (lan apa fashion bakal banjur ??) Inggih, sampeyan master, mikir
      eksprimen, lan aku bakal mbayar uga (sampeyan bisa paling km
      Cut macem-macem kain dadi flap lan jahitan nganggo laser)
      1. demiurge
        demiurge 14 September 2021 16:04
        +1
        Kutipan: Kushka
        Lan ing AS banjur apa, padha nggawa koper?
        Ora, liwat Visa lan MasterCard padha drive. Titik mung
        apa sing "digawa" saka ekonomi AS menyang ekonomi AS
        "kontribusi" (uga, ora ing bank-bank Rusia, padha "ngubur")

        Aku nangis banter saka patriotisme maling Amerika. Kita pengin iki, ta? Lan kabeh jinis Kapuloan Cayman lan tank sedimentasi liyane bisa uga mung urip kanthi biaya Federasi Rusia.
        1. Kushka
          Kushka 14 September 2021 16:31
          -1
          Aku Northrop, lan sampeyan Boeing. Urutan pemerintah "bobot" 10 milyar rubel.
          Aku (manajer ndhuwur) nyolong 20% ​​lan "dikubur" ing caimans.
          Fu-35 sampeyan menang, nanging aku dadi lembab.
          Urutan sabanjure ana, nanging saiki mung kanggo sampeyan - 20 milyar rubel.
          Lan bakal ana sing katelu. Lan iki wektu kanggo aku pindhah menyang gerbong bayi.
          Sapa sing dakrampok? Pemerintah, utawa sampeyan dhewe?
          1. Antokha
            Antokha 14 September 2021 17:46
            +1
            Ora mesthi ing cara sing. Sampeyan Boeing, aku Hawkhead. Bebarengan kita nyetel rega minimal, ing ngisor iki - mbuwang ora miturut aturan. Ayo njaluk negara. Bangkrutmu ora ana gunane kanggoku, kaya aku kanggo kowe. Kita mundhakake rega kaping pirang-pirang, amarga para wakil nganggep alokasi dhuwit menyang wilayah kasebut minangka prestasi. Lan yen ora cukup dhuwit kanggo kabeh wong, mesin bakal rampung nyetak.
            Ya, dhuwit ekstra ora menyang Kepulauan Canary. Amerika seneng manggon ing omah, lan korupsi iki dudu kejahatan, mula ora perlu mlayu. Sampeyan bisa nandur modal ing pembangunan lan menehi bali. Ana stabilitas sistem, lan iku cetha persis carane akeh dibutuhake kanggo apa. Kita kerja kanthi cara sing padha, nyolong kanthi cara sing padha, mula ora ana sing maju, lan negara ora ngerti manawa bisa luwih murah kaping telu. Lan yen dheweke ngerti, kenapa dheweke butuh sing luwih murah? Amerika dudu negara kesejahteraan.
            1. Kushka
              Kushka 14 September 2021 23:24
              +1
              Sampeyan luwih logis. Lan negara ngerti - ana siji maneh 40 taun kepungkur
              wong pinter masang wit Natal ing ngarep kongres, lan nggantung bolt ing,
              perkakas, bantalan, etc saka Komplek militèr-industri, lan persis padha saka toko kluwarga, nanging
              luwih murah, lan wartawan ing kono licik.
  7. Antokha
    Antokha 14 September 2021 17:18
    +1
    Angkatan Laut butuh kapal permukaan lan kapal selam sing mumpuni kanggo pindhah menyang papan sing dibutuhake nalika dibutuhake, lan upgrade lan konfigurasi ulang utama ing galangan kapal kita bakal ngidini Angkatan Laut bisa ngrampungake misi sing bakal teka.

    Master Justifikasi. Lan sapa sing bakal mbantah babagan iki? Lan pitakonan saka apa iku kudu biaya dadi luwih wis piye wae fades menyang latar mburi. Lan yen ana sing takon, ayo diowahi maneh: Apa sampeyan nglawan kemampuan tempur armada?
    Angkatan Laut AS saiki duwe papat galangan kapal negara, munggah saka 1960 ing taun 12. Ing wektu iki, ora cukup kanggo nglayani 70 kapal selam. Amarga iki, miturut Kantor Anggaran Kongres AS, sajrone 12 taun kepungkur, perombakan kapal selam nuklir nyerang, biasane, 20-40 persen luwih akeh tinimbang sing direncanakake.

    Miturut nomer - optimasi banget. Jumlah galangan kapal suda ping 3. lan wektu ndandani ditambahi rata-rata katelu. Yaiku, rasio efisiensi yaiku 1:10.
  8. fa2998
    fa2998 14 September 2021 18:02
    +1
    Kutipan: Popandos
    Dheweke uga duwe manajer "efisien", dheweke uga mindhah tenggat wektu ing sisih tengen.

    Padha mbangun galangan kapal lan dermaga, lan "tokoh" kita menehi pesenan menyang China (banjur drive menyang St. Petersburg kanggo peralatan) Kita "luwih efisien".
  9. Kerensky
    Kerensky 14 September 2021 18:46
    0
    Substitusi konsep.
    Angkatan Laut AS duwe papat negara galangan kapal, nalika taun 1960-an ana 12.

    Galangan kapal dudu dermaga. Luwih tepate, - ora mung dermaga. Luwih tepate, bisa uga ora ana dermaga ing galangan kapal.
    Mung wong-wong sing pengin nggedhekake kios kanggo nyopir telu. Wong Prancis entuk ...
  10. Batalyon konstruksi cadangan
    Batalyon konstruksi cadangan 15 September 2021 10:29
    -1
    Tegese, rekonstruksi dermaga lawas saiki diarani konstruksi anyar? Apa ruang lingkup kanggo motong ...