"Kanggo nelusuri aktivitas kapal selam Rusia ing Atlantik": pangrusak "Donald Cook" dikenalaké ing grup anti-kapal selam anyar Angkatan Laut AS.

20

Komando angkatan laut AS ngumumake kerja kanggo nambah kemampuan "melawan kapal selam Rusia." Pentagon nyatakake yen kapal selam Rusia "minangka ancaman eksistensial kanggo Amerika Serikat." Media Amerika nambahake manawa kapal selam Rusia "saiki saya cedhak karo pesisir Amerika, nalika nggawa senjata nuklir ing kapal. gaman".

Kanggo "ngemot" kapal selam Rusia ing Angkatan Laut AS, klompok penghancur operasional liyane dibentuk. Wilayah utama penyebaran pertempuran yaiku Samudra Atlantik. Ing arah iki, Amerika Serikat "nyana" konfrontasi antarane klompok penghancur lan kapal selam Angkatan Laut Rusia.



Komandan Pasukan Kapal Selam Angkatan Laut AS Laksamana Muda Brendan McLane:

Kapal kita bakal siyap ngawasi kegiatan kapal selam Rusia ing Atlantik, nglindhungi wilayah AS lan njamin keamanan wilayah banyu kanggo kepentingan kita.

Kanggo kapal klompok anti-kapal selam anyar, pangkalan Norfolk (Virginia) lan Mayport (Florida) bakal melu.

Laksamana Muda McLane:

Klompok penghancur Angkatan Laut AS sing anyar bakal pindhah menyang penyebaran tempur lengkap ing wulan Juni 2022.

Ing wayahe, grup kasebut kalebu penghancur terkenal "Donald Cook" (tamu sing kerep ana ing wilayah Segara Ireng). Saiki dheweke mutusake kanggo ngoperasikake ing Atlantik Lor kanggo "ndeteksi kegiatan kapal selam Rusia." Ing wektu sing padha, dikenal manawa ing musim panas 2022, prentah kasebut bakal ngirim Donald Cook kanggo pangopènan lan modernisasi.

Uga ing komposisi (grup) dheweke yaiku perusak Thomas Hudner. Lan kira-kira 2 taun, para penghancur Cole lan Gravely bakal gabung karo skuadron kasebut.

Elinga yen sadurunge komandan penghancur Donald Cook nyatakake klaim marang pilot militer Rusia amarga diduga "maneuvers ora profesional lan mbebayani" ing perairan Segara Ireng nalika ana kapal perang Amerika ing kana.
  • Facebook/USS Donald Cook
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

20 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +5
    28 September 2021 07:03
    Dadi asring sampeyan krungu "Donald Cook", "Donald Cook" sing misale jek sing iki mung bak karo luwih utawa kurang kru siap-tempur ing Angkatan Laut AS sing wani kekacoan karo Rusia! ngguyu
    1. 0
      28 September 2021 07:29
      Kutipan: Zyablitsev
      siji nemu roso kesengsem sing iki mung bak karo kru luwih utawa kurang pertempuran-siap ing Angkatan Laut AS sing wani kekacoan karo Rusia!

      Inggih, dheweke wis "kenal" karo pesawat Rusia, reaksi marang wong-wong mau wis digarap, saiki isih kudu ngerti kru karo kapal selam Rusia. Apa sing bakal dadi reaksi ...?
    2. 0
      28 September 2021 08:20
      Klompok kasebut dijenengi Greyhound. Ing komposisi FULL kudu ana limang pangrusak
      AS bakal mbalekake Komando Pasukan Armada AS menyang jeneng mantan, Armada Atlantik.
    3. 0
      28 September 2021 08:22
      Ing kasunyatan, iku luwih inflated dening propaganda urry domestik ngguyu Aku ora mikir sing, contone, media Western nglebokake Cruiser Moscow menyang warta nang endi wae ngguyu
    4. +2
      28 September 2021 13:06
      Kutipan: Zyablitsev
      Dadi asring sampeyan krungu "Donald Cook", "Donald Cook" sing misale jek sing iki mung bak karo luwih utawa kurang kru siap-tempur ing Angkatan Laut AS sing wani kekacoan karo Rusia! ngguyu

      dadi sawise kabeh, ana "setengah kru" iki dibusak, kaya? (dadi padha njerit ing publik kita)
      1. +1
        28 September 2021 14:11
        Inggih, ya, ana perasaan sing sethithik yen kabeh Arly Burks, "Donald Cook" tresna karo media domestik nalika dheweke nulis kru menyang darat, lan dheweke terus ngladeni kaya-kaya ora ana apa-apa. Lan saiki padha kudu nutupi saben gerakan, amarga ana gestalt unclosed.
  2. 0
    28 September 2021 07:04
    Aku ora ngerti, jeneng ora kaya panentu kita kebebasan navigasi ing Atlantik? Lan kenapa? Kaya ta?
    1. 0
      28 September 2021 07:26
      Kutipan: Cat Alexandrovich
      jeneng ora kaya panentu kita kamardikan saka pandhu arah ing Atlantik? Lan kenapa? Kaya ta?

      Sing bener "tu"! Miturut "dheweke" Atlantik uga dadi wilayah Amerika Serikat!
      1. 0
        28 September 2021 07:42
        Aja mbayar manungsa waé kanggo wong miskin, carane akeh Napoleon lan geniuses liyane ing bodho. Mbayangno negara-negara kasebut minangka wong bodho sing gedhe banget.
        1. +2
          28 September 2021 09:19
          Kutipan: Ros 56
          Mbayangno negara-negara kasebut minangka wong bodho sing gedhe banget.

          Ora, AS dudu wong bodho, nanging negara paling sugih sing maju,
          ndhuweni teknologi sing ora bisa diakses dening kita, bisa cepet banget
          ngatasi longkangan saka kita ing sawetara jinis senjata.
          1. -1
            28 September 2021 12:41
            Sampeyan bakal ngandhani iki ing program kasebut: Obvious-incredible. Sing belang ora bisa apa-apa, mung yen ana wong sing kejiret ing pancing Bucks ijo, kabeh sejarah kasebut dikonfirmasi.
  3. +3
    28 September 2021 07:08

    Dibukak baton saka bomuka:
    Bale! Tengen ing makutha - lan ora ana "Masak"! ...
    1. -1
      28 September 2021 07:45
      saka bom:

      saka teluk bom
  4. +1
    28 September 2021 07:10
    Lan kita kudu ora lali kanggo laporan bab urip bek.
    1. 0
      28 September 2021 07:24
      Kutipan: Pashhenko Nikolay
      Lan kita kudu ora lali kanggo laporan bab urip bek.

      Sang Prabu taksih sare. Tangi - laporan
  5. 0
    28 September 2021 07:37
    Striped ngetik, lan kita bakal nampilake ing wusana lan ora ana Cook. wassat lol
    Sugeng enjang Panjenengan sedaya. Ing wayah esuk aku guyon lan urip luwih gampang.
  6. 0
    28 September 2021 09:49
    Aku ora ngerti soko ... A pangrusak karo ijin panggonan meh permanen ing Segara Ireng menyang Atlantik kanggo nggoleki kapal selam Russian. Lan sapa sing bakal tetep ing Mediterania Wétan? Apa dheweke bakal ngirim sing anyar? Utawa apa Yankees kurang ngrusak? Yagene ngrusak kapal perang saka papan "ndedonga", sing sejatine minangka basis NATO KUG (sampeyan bisa kanthi cepet ngumpulake KUG iki) lan utamane tugas pertahanan udara lan kerja ing pesisir kanggo ngatasi tugas pertahanan anti-pesawat? Inggih, ngirim kapal liyane kanggo KPUG, lan ninggalake siji iki minangka basis saka bisa sambungan Segara Ireng. Utawa, kaya-kaya, ora ana kapal liyane? ... Utawa apa kemungkinan sambungan Segara Ireng ora relevan? ...
    1. 0
      28 September 2021 18:38
      Mung kudu cepet-cepet ngrampungake sumber daya sadurunge "Ing wektu sing padha, dikenal manawa ing musim panas 2022, prentah kasebut bakal ngirim Donald Cook kanggo pangopènan lan modernisasi."
      1. 0
        29 September 2021 08:34
        Mungkin aku ora sumunar karo kabisanku lan aku ora ngerti apa-apa, nanging kanggo aku ora perlu mbuwang sumber daya "nganti wesi". Ing mobil pribadi, sampeyan ora ngenteni nganti sumber daya unit rampung kesel, nanging seasonally nindakake PPR (mbokmenawa).
  7. +1
    28 September 2021 12:52
    Katon kaya iki minangka penghancur paling keren ing Angkatan Laut Amerika. Ubiquitous. Samudra donya kabeh wis diluku, miturut publikasi Lan sing paling penting, ora nate pecah, ora nate, bajingan ...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"