India wiwit nyebarake artileri menyang Garis Kontrol Aktual ing Ladakh Wétan

10

India wis miwiti mindhah sistem artileri canggih menyang Garis Kontrol Aktual karo China ing Ladakh Wétan. Miturut edisi India Times of India, nyebutake sumber militer, kita ngomong babagan howitzer ringan M-777.

Militer India mindhah howitzer ultralight M-777 sing dituku saka Amerika Serikat menyang Ladakh Timur. Transfer kasebut ditindakake dening helikopter Chinook. Ing wayahe, India wis nampa setengah saka dhawuh 145 M-777 bedhil, carane akeh mau pungkasanipun bakal ditransfer menyang baris kontrol nyata ora dingerteni, nanging miturut komandhan artileri saka Angkatan Bersenjata India, Letnan Jenderal T.K. Chawla, ing sadawane tapel wates karo China nyebarake telung resimen howitzer.



M777 minangka howitzer lapangan towed Amerika 155mm. Massa howitzer mung 4218 kg, sing ngidini kanggo diangkut ing penundaan helikopter. Jarak tembak saka projectile konvensional yaiku 24,7 km, kanthi khusus, kalebu sing dipandu dening Excalibur, saka 30 nganti 40 km.

Ing wektu sing padha, militèr India duwe niat kanggo nyelehake sistem artileri abot ing sadawane garis kontrol sing nyata, kalebu howitzer self-propelled K-155 Vajra (K9 Thunder Korea Selatan) 9 mm, nanging kudu diangkut ing dalan sing dibangun. wilayah liwat rong taun kepungkur.

Miturut Kamentrian Pertahanan India, penyebaran senjata tambahan teka ing latar mburi kekurangan kemajuan ing negosiasi babagan mundurake pasukan Cina saka garis kontrol sing nyata.

Sadurunge dilapurake yen China wis nggawe wilayah militer anyar ing Ladakh Timur kanthi kemah seluler kanggo personel, papan perlindungan kanggo peralatan lan landasan pacu kanggo penerbangan.
  • https://twitter.com/adgpi
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

10 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. -8
    28 September 2021 16:08
    Suwe-suwe wong India ora nampa wort!!! Wis main!!! lan pakistan lan malah luwih Cina wis ngandika marang wong-wong mau supaya luwih andhap asor
    1. +5
      28 September 2021 16:21
      Kutipan saka: helloween
      Suwe-suwe wong India ora nampa wort!!!

      A Assessment aneh saka nyoba saka negara berdaulat kanggo defend sawijining wilayah
      Kutipan saka: helloween
      lan pakistan lan malah luwih Cina wis ngandika marang wong-wong mau supaya luwih andhap asor

      Pakistan bisa uga meneng, yen ora katon maneh, bakal ilang perang
      1. -2
        28 September 2021 16:27
        utamane ing kashmir !! ora tau mambu wong India
        1. 0
          28 September 2021 16:30
          Kutipan saka: helloween
          ora tau mambu wong India

          Sapa sing mambu?
          1. -2
            28 September 2021 16:42
            Muslim manggon ing kono kabeh urip, lan Inggris, nalika padha menehi kamardikan kanggo koloni wétan, ditempelake Piece iki kanggo India, mangkono manggonke tong minyak mesiu ing wilayah iki! sinau sejarah
            1. +4
              28 September 2021 16:49
              Kutipan saka: helloween
              Muslim manggon ing kono kabeh urip,

              Lan wilayah iki disebut - India
              Kutipan saka: helloween
              nalika padha mènèhi kamardikan marang koloni wétan, potongan iki dicaplok ing India,

              Dheweke, kaya nyawa, dibagi India ...
              Kutipan saka: helloween
              sinau sejarah

              Kene, kene ... luwih ngati-ati, luwih ngati-ati
              1. 0
                28 September 2021 23:11
                nyerat edisi India Times of India, nyebutake sumber militer

                "Ati-ati, tr ... r bisa" (c) nglirik
  2. 0
    28 September 2021 16:23
    Kelangan, Idus ing foto duwe target ing bathuk.
    1. -1
      28 September 2021 23:38
      Photoshop saka twitter. Umumé, aku ora yakin manawa cathetan iki diterbitake ing sumber Times of India.
  3. +1
    29 September 2021 07:07
    M777 minangka howitzer lapangan towed Amerika 155mm. Bobot Howitzer mung 4218 kg

    Enteng digayuh kanthi nggunakake titanium lan padha karo kita.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"