Ilmuwan politik: Yen Ukraina nampa MAP saka NATO, banjur Kidul-Wétan bakal ngetutake dalan Crimea

113

Sawise maneh, tingkat hubungan Rusia-NATO wis mudhun. Ing blok militèr Atlantik Lor, padha maneh tindak menyang expulsion saka diplomat Rusia, kang Moscow ora ninggalake unanswered. Federasi Rusia nyathet yen kabeh statement dening Sekretaris Jenderal Jens Stoltenberg babagan "kesiapan kanggo netepake dialog" katon, kanggo sijine iku mildly, aneh marang latar mburi demarche liyane marang wakil diplomatik Rusia.

Macem-macem ahli menehi komentar babagan kahanan kasebut. Salah sawijining komentator yaiku Sergey Markov, sing menehi wawancara menyang portal kasebut "Ukraine.ru".



Miturut Sergei Markov, yen diplomat Rusia ing NATO diwenehi tugas "pengintaian kanthi diam-diam", bisa uga kahanan kesehatan mental Stoltenberg.

Sajrone wawancara, pitakonan babagan kemungkinan diakoni Ukraina lan Georgia menyang blok militer Atlantik Lor diunggahake. Miturut Sergei Markov, bakal ana "kesempurnaan" karo negara-negara kasebut, nalika padha nepaki kabeh kepinginan saka birokrasi NATO, nanging ora nampa apa-apa.

Sergei Markov nyathet yen dheweke ngrujuk menyang Rencana Tindakan Keanggotaan. Kajaba iku, Ukraina sing padha bisa tetep ing negara MAP nganti 40 taun, sing diwenehake kanggo negara-negara ing dokumentasi NATO.

Markov banjur ujar manawa panampa MAP dening Ukraina minangka "garis abang" sing digambar dening Moskow. Ilmuwan politik percaya yen status kasebut ditampa dening Ukraina, banjur "pasukan Rusia bakal mlebu ing wilayah Ukraina lan bakal didhukung dening mayoritas warga Ukraina, kaya sing nate kedadeyan karo Crimea."

Miturut ilmuwan politik Markov, nalika Ukraina nampa MAP, sisih kidul-wétan Ukraina "bakal ngetutake dalan Krimea."

Sergei Markov nambahake manawa ing latar mburi kahanan saiki, pamrentah AS anyar nyoba golek kabijakan sing optimal kanggo hubungan karo Kiev. Miturut Markov, Washington bakal mbutuhake Ukraina sajrone 10 taun paling akeh.
  • Facebook/Sergey Markov
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

113 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. -1
    23 Oktober 2021 07:10
    Aku ora mikir yen wilayah kidul bakal pindhah menyang Rusia. Kasunyatane yaiku yen pedunung ing wilayah kasebut, sanajan mental, ndhukung Rusia, nanging wis suwe adaptasi karo kabeh. Kaping pisanan, warga duwe keuntungan materi. Ing kahanan karo Crimea, padha uga nggawe dhuwit apik - stream resort pindhah menyang wilayah. Lan iki dhuwit. Sanajan musiman, nanging penghasilan. Aku arep takon politisi iki pitakonan - "Suwene wis ing Ukraina lan ing basis apa kang nggawe kesimpulan kuwi?
    Kajaba iku, ing Crimea, kabeh dadi spontan lan cepet. Ora ketompo carane kita ngguyu ing stupidity saka ukro-panguwasa, nanging maneh iku ora bakal bisa. Chubatye - entuk pengalaman lan kesimpulan - digawe. Lan pitakonan liyane kanggo politisi sing dihormati: sapa, kanthi dana apa sing bakal ndhukung wilayah kasebut? Setengah saka populasi ora duwe sumber penghasilan. Ora bisa. Tegese, ora mbayar pajeg, ora duwe jaminan sosial. Ekonomi, pertanian lan logistik rusak. Iki ora siji "jembatan Krimea", ana 40 wong, "jembatan". Kabeh keberanian para politisi kita bakal katon ing standar urip warga biasa.
    1. + 23
      23 Oktober 2021 07:28
      Kutipan: Andrey Nikolaevich
      Ora bisa. Tegese, ora mbayar pajeg, ora duwe jaminan sosial. Ekonomi, pertanian lan logistik rusak. Iki ora siji "jembatan Krimea", ana 40 wong, "jembatan". Kabeh bravado politisi kita iki bakal dibayangke ing standar urip, warga biasa

      Sampeyan mbantah dhewe ... Salah siji residents saka wilayah kidul nunggu holidaymakers lan saka sing padha manggon, banjur padha kabeh pengemis lan padha kudu panganan ... Nanging ora ana siji ing Crimea kudu panganan utamané. Dheweke dhewe "nemokake" ...
      Yen bab kaslametaning bangsa, ora biyasa anggone ngetung biaya.
      1. 0
        23 Oktober 2021 07:32
        Apa sampeyan mbedakake antarane konsep "penghasilan stabil" lan "penghasilan sementara"? Jembatan Crimean, dalan lan ndandani ing kabeh institusi, ditindakake kanthi biaya pedunung Crimea? ..
        1. -1
          23 Oktober 2021 07:42
          Aku mbenerake sampeyan minangka akeh minus sing aku bisa.
          Pancen, sawetara perusahaan Rusia malah ora pengin mlebu Crimea apa wae. Crimea sacara intensif "ditarik" kanthi biaya subsidi saka dana anggaran. Ayo ngomong - padha diwutahake akeh banget sadurungé. Nganti saiki, aku ora duwe informasi kasebut.
          1. -5
            23 Oktober 2021 07:46
            Nexcom, thanks.) Senajan, supaya padha minus. Hatching minangka sinonim kanggo kebodohan. Markov bakal mikir sethithik sadurunge nggawe pernyataan kasebut.
            1. -5
              23 Oktober 2021 07:54
              Kanggo kesehatan. eseman ya, minusers ala ing siyaga.
              1. 0
                24 Oktober 2021 19:28
                Markov bener. Nanging ing NATO ora ana wong bodho pungkasan: ora tau kanthi resmi Dheweke ora bakal menehi Georgia lan Ukraina MAP. Malah kanthi meneng-menengan iku mbebayani amarga ana wong sing nggawe umum. Dheweke bakal tetep ing pancing lan nggunakake Georgia lan Ukraina kaya saiki.
        2. + 14
          23 Oktober 2021 07:43
          Kutipan: Andrey Nikolaevich
          Apa sampeyan mbedakake antarane konsep "penghasilan stabil" lan "penghasilan sementara"? kreteg Crimean, dalan lan ndandani ing kabeh institusi, digawa metu ing beyo saka pedunung Crimea?.

          Jembatan Krimea, dibangun kanthi biaya WARGA Krimea? "Tavrida" uga ing beyo sing? Pembangkit listrik?
          Padha didol menyang organ kabeh? Iki minangka biaya federal. Nanging Crimea nampa turis ... akeh. Kanca-kancaku akeh sing seneng mrana.
          1. -26
            23 Oktober 2021 07:51
            Kanca-kancaku akeh sing seneng mrana.

            Lan warga lokal ora seneng banget. "Kifirshchikami" vacationers kuwi disebut. Ing Nenka, anggaran ing kost yaiku $ 100 saben dina, lan saiki dadi 150 rubel kanggo telung dosis kefir saben dina. Komunikasi pribadi karo sing duwe kos, tembung tangan pisanan. Ya, lan warga lokal uga ora seneng banget - pajak saiki kudu dibayar, penghasilan wis mudhun, lan sikap marang pengunjung arang luwih apik tinimbang netral.
            1. + 21
              23 Oktober 2021 07:57
              Kutipan: Olkhovsky
              Lan warga lokal ora seneng banget. "Kifirshchikami" vacationers kuwi disebut. Ing Nenka, anggaran ing kost yaiku $ 100 saben dina, lan saiki dadi 150 rubel kanggo telung dosis kefir saben dina.

              Wonten pinten? Lan kanca-kancaku Crimean ngomong yen ing Nenke, wong Ukrainia malah nggawa kentang karo dheweke ... supaya ora mbuwang dhuwit kanggo panganan ing resort ... Menehi nomer aneh. 1000 r / dina saben wong tanpa mangan - iku dianggep banget "budget" ... Anakku lan kulawarga tindak - nanging padha ora nyimpen akeh. Ana prices padha steeper. Aku wis ora krungu bab prices kuwi ing Crimea. 150r / dina Lan ngendi iku? Apa sampeyan bisa ngerteni?
              1. 0
                23 Oktober 2021 08:13
                Penembake gunung, babagan kentang, dheweke dhewe mirsani. Ing taun 2008, wakil khas Ukraina, kulawarga saka Poltava, ngaso ing kamar sabanjuré. Suami lan bojo duwe weteng gedhe. Bocah-bocah padha lemu lan padha nggawa karung kentang lan bunch saka muter. Kanggo rong minggu, bakul sembako!? Padha mangan terus. Ing pantai, padha ngunyah. Dheweke menyang kamar lan ngunyah. Wong biasa, nanging desa-desa ...))
              2. -15
                23 Oktober 2021 09:13
                150r / dina
                iki nalika karyawan negara teka karo akomodasi mbayar, lan mung mlaku-mlaku kanggo kefir mangan.
              3. +4
                23 Oktober 2021 14:58
                Quote: penembak gunung
                Lan kanca-kancaku Krimea ngomong yen sajrone Nenke, wong Ukrainia malah nggawa kentang karo dheweke ... supaya ora mbuwang dhuwit kanggo panganan ing resort ... Menehi nomer aneh. 1000 r / dina saben wong tanpa mangan - iku dianggep banget "budget" ... Anakku lan kulawarga tindak - nanging padha ora nyimpen akeh. Ana prices padha steeper. Aku wis ora krungu bab prices kuwi ing Crimea. 150r / dina Lan ngendi iku? Apa sampeyan bisa ngerteni?

                Padha diangkut dening petani, (ora mungkin kanggo nerjemahake, kaya burghers!) uyah, bawang, kentang, lard lan cutlets !!! .. Dheweke ora butuh kahanan khusus kanggo urip. Jamban, kaya jamban jinis dalan kanthi bolongan ing lemah, padusan ruangan, tong minyak ireng ing pekarangan lan tirai .. Dadi 250 rubel. saben dina ... Rusia luwih nuntut babagan kenyamanan lan kepenak. Kang cukup adil. Wong ngajeni awake dhewe lan liyane. Inggih, nanging "hoteliers, saka Svidovukrov ne kaya iku! (ora seneng iku!) Iku kabeh pitunjuk!,
            2. +4
              23 Oktober 2021 10:35
              Soko sampeyan mung ngapusi banget. Putri saka perwira Crimean - ora liya)
              1. -3
                25 Oktober 2021 07:41
                Soko sampeyan mung ngapusi banget. Putri saka perwira Crimean - ora liya)

                Informasi tangan pisanan wiwit Februari 2018, wiwit iku aku ora ana lan ora ana sikil maneh. Krimea dicaplok, pangkalan Nata ora bakal ana, apik banget. Nanging aku ora bakal mrana maneh lan aku ora bakal ngaso ana. Iku cukup kanggo kula kanggo bisa ana lan ngomong sing, uga, padha kabeh warga anyar lokal ing alas - ora ana siji tenan kepengin kanggo bisa, dharatan utang mau, lan ing umum sampeyan mangan kene ... Dheweke nggawa dharatan, yen mung dheweke ora duwe bisnis karo warga lan mandheg nyolong lan parasitisme. Sampeyan kabeh minusers kene, wis tenan ora nggawe apa-apa ing urip, ora njupuk tanggung jawab kanggo nggawe soko anyar, risking kathah, malah yen sampeyan biru ing pasuryan kanggo mratelakake panemume babagan pedunung saiki Crimea - Aku wanted kanggo nglebokna kowe kaya ngono.
                1. -1
                  25 Oktober 2021 10:00
                  Kasunyatan yen sampeyan "nyedhiyakake kabeh wong sing dikarepake" bisa dingerteni. Nanging iki ora ngganti kasunyatan sing sampeyan ngapusi.
                  1. -1
                    25 Oktober 2021 12:11
                    "dheweke pengin nyelehake kabeh wong"

                    Pak ngapusi. Waca kanthi teliti, wiwit sampeyan ngutip, utawa sampeyan sengaja ngapusi?
                    Nanging iki ora ngganti kasunyatan sing sampeyan ngapusi.

                    mbenerake.
            3. +1
              23 Oktober 2021 20:41
              putri saka perwira, kang jeneng Olkhovsky ora unambiguous kene?
        3. + 24
          23 Oktober 2021 07:54
          Yen Crimea ora bali menyang tanah air, mesthi ana ngarep liyane kaya Donbass, lan bisa uga luwih galak.. Aku ora bakal ngomong babagan pangkalan NATO sing pengin manggon ing Crimea. saka Tanah Air .Iki kapal induk kita, iki minangka galangan kapal sing dibangun kapal kita, aku ora bakal nerusake.
          1. -13
            23 Oktober 2021 08:14
            Saiki, pangkalan NATO bakal ana ing saindenging Ukraina. Kalebu Odessa lan Ochakov. Apa wis dadi luwih gampang?
            Lan Ukraina bakal ing NATO - minangka Stoltenberg ngandika, lan aku ora weruh apa-apa sing bisa nyegah iki.
            1. + 10
              23 Oktober 2021 08:36
              Saka kasunyatan manawa pangkalan NATO ora bakal ana ing Crimea, nanging ing Odessa, iki wis dadi luwih gampang. Crimea minangka titik strategis penting ing Segara Ireng. Nanging dudu kuwi. Yen katon hipotetis saka rencana apa wae kanggo ngakoni Ukraina menyang NATO, operasi militer bakal ngetutake marang Ukraina, minangka akibat saka wates Ukraina maneh bakal mudhun mudhun, lan Odessa ora bakal dianggep maneh dening mitra asing minangka a basis janji kanggo kapal perang. Ora ana wong ing donya sing pengin nglawan Ukraina. Iki bebener sing atos.
              1. -15
                23 Oktober 2021 09:09
                Kutipan: Roma-1977
                Crimea minangka titik strategis penting ing Segara Ireng.

                Kenging punapa?

                Kutipan: Roma-1977
                Yen kedadeyan hipotetis saka rencana apa wae kanggo ngakoni Ukraina menyang NATO, operasi militer bakal ditindakake marang Ukraina

                operasi militer?
                Jupuk kabeh Ukraina?
                Kutipan: Roma-1977
                lan Odessa ora bakal dianggep maneh dening mitra manca minangka basis janji kanggo kapal perang.

                Apa sampeyan wis ndeleng peta Segara Ireng?
                Ing kana, kabeh negara wis ana ing NATO utawa mesthi dudu kanca Rusia
                Kutipan: Roma-1977
                Ora ana wong ing donya sing pengin nglawan Ukraina. Iki bebener sing atos.

                Apa Rusia pengin nglawan Ukraina?
                1. +8
                  23 Oktober 2021 09:30
                  Sampeyan takon pitakonan kaya sampeyan tiba saka rembulan. Rusia ora bakal nyerang Ukraina. Operasi bakal padha karo Georgia. Yen Rusia duwe Crimea, ora ana gunane kanggo nggawe pangkalan angkatan laut NATO ing kabeh Segara Ireng (kok - aku kesed kanggo nerangake), negara-negara ing cekungan Segara Ireng bisa dadi mungsuh Rusia apa wae sing disenengi - Rusia mung kasengsem ora duwe skuadron gedhe saka negara katelu adhedhasar wilayahe. Rusia ora pengin perang karo Ukraina, nanging kudu. Operasi militer ing Ukraina ora bisa dihindari, mung pitakonan yaiku wektu tartamtu lan asil sing dikarepake, sing dianggep pimpinan Federasi Rusia perlu kanggo netralake upaya Euro-Atlantik.
                  1. -8
                    23 Oktober 2021 11:07
                    Kutipan: Roma-1977
                    Sampeyan takon pitakonan kaya sampeyan tiba saka rembulan. Rusia ora bakal nyerang Ukraina. Operasi bakal padha karo Georgia.

                    sing. bagéan saka Ukraina (Aku ora ngomong bab jalaran kanggo Rusia saka West 0. pitakonan iku luwih prasaja, uga, liyane saka Ukraina bakal gabung NATO. Apa sampeyan menang?
                    Kutipan: Roma-1977
                    Yen Rusia duwe Crimea, makna nggawe pangkalan angkatan laut NATO ing kabeh Segara Ireng ilang (kok - aku kesed kanggo nerangake),

                    Lan kenapa kesed banjur bisa nyoba? Apa sing eksklusif ing Crimea, paling ora dibandhingake karo kontrol Turki ing selat, utawa umume kabeh pesisir Segara Ireng ing sangisore negara NATO utawa simpatisane. ?

                    Kutipan: Roma-1977
                    negara-negara ing cekungan Segara Ireng bisa dadi mungsuh Rusia apa wae sing dikarepake - Rusia mung kasengsem kanggo mesthekake yen skuadron gedhe negara katelu ora adhedhasar wilayahe.

                    Lan padha adhedhasar, padha teka ing, etc. Sepisan maneh aku bali menyang sing ditulis, Armada Ireng yen ana konflik bakal langsung dikunci ing Segara Ireng.
                    Banjur, kepiye Rusia bisa mengaruhi Turki (negara NATO), uga Bulgaria lan Rumania, uga Georgia lan Ukraina - bakal perang karo kabeh wong? Aja gawe aku ngguyu
                    Kutipan: Roma-1977
                    Rusia ora pengin perang karo Ukraina, nanging kudu

                    Sampeyan ora kudu - ora ana celonone sing cukup lan ora ana gunane.

                    Kutipan: Roma-1977
                    Operasi militer ing Ukraina ora bisa dihindari, mung pitakonan yaiku wektu tartamtu lan asil sing dikarepake

                    Inggih, apa asil sing dikarepake?
                    Pendhudhukan bagéan saka negara? . Dadi ?
                    Oto.
                    1. +7
                      23 Oktober 2021 12:15
                      Kutipan saka atalef
                      Apa sing eksklusif ing Crimea

                      lan kabeh segara dijupuk saka iku
                      Kutipan saka atalef
                      Cher.Flot yen ana konflik bakal langsung dikunci ing Segara Ireng.

                      kudu metu - selat bakal ditambahi
                      Kutipan saka atalef
                      Sampeyan ora kudu - ora ana celonone sing cukup lan ora ana gunane.

                      )))) Apa sampeyan ngetung celana kita?
                      1. +6
                        23 Oktober 2021 12:36
                        Komunikasi karo Ukrainia, dheweke nyathet siji titik sing dianggep minangka aksioma: "Ekonomi Rusia saya suwe saya suwe amarga sanksi. ." Utawa mriya liyane: "Sampeyan wis squeezed Crimea saka kita, lan China bakal remet Siberia saka sampeyan saben dina! Banjur sampeyan bakal nari!" wong aneh.
                      2. 0
                        23 Oktober 2021 13:23
                        Kutipan: Roma-1977
                        Komunikasi karo Ukrainia, dheweke nyathet siji titik sing dianggep minangka aksioma: "Ekonomi Rusia saya suwe saya suwe amarga sanksi. ."

                        Ing babagan iki, sampeyan duwe paritas mutlak, nyatane yen Ukraina bakal ambruk sesuk, kabeh media Rusia wis nyiarake kanggo taun kaping 7.
                        Kutipan: Roma-1977
                        Sampeyan squeezed Crimea saka kita, lan China bakal remet Siberia saka sampeyan saben dina! Nek kowe njoget!"

                        Pernyataan sing padha kaya para ahli babagan sampah Solovyov manawa Hongaria bakal ngrusak Ukraina sisih kulon lan Polandia bakal entuk apa-apa ing kana.
                        Sampeyan ora beda karo saben liyane



                        Kutipan: Roma-1977
                        wong aneh

                        Oto
                      3. -10
                        23 Oktober 2021 13:19
                        Kutipan saka poquello
                        lan kabeh segara dijupuk saka iku

                        Dadi saka sisih negara NATO lagi ditembak.
                        Bentenipun mung ing kasus iki, kapal Federasi Rusia bakal diblokir ing segara ireng, nanging NATO ora.
                        Mulane, nilai Crimea bisa didebat a priori, lan yen ana konflik, ora menehi keuntungan 100%.
                        Kutipan saka poquello
                        kudu metu - selat bakal ditambahi

                        Banjur histeria babagan Ukraina lan NATO ora bisa dimangerteni - mesthine kudu mbuwang topi ing NATO nganggo utawa tanpa Ukraina
                        Kutipan saka poquello
                        )) Apa sampeyan ngetung celana kita?

                        Nah, ngitung dhewe
                      4. +3
                        23 Oktober 2021 13:30
                        Kutipan saka atalef
                        ora menehi kauntungan 100%.

                        100% kauntungan ora diwenehi dening apa-apa tau lan ora ono
                        Kutipan saka atalef
                        Dadi saka sisih negara NATO lagi ditembak.

                        ora
                        Kutipan saka atalef
                        Banjur histeria babagan Ukraina lan NATO ora jelas

                        sapa sing ora ngerti? Apa luwih gampang kanggo nembak rudal Iran? ))))))))))))))
                        ngarsane rudal nyerang ing tapel wates Rusia minangka ancaman keamanan sing serius
                      5. -8
                        23 Oktober 2021 13:44
                        Kutipan saka poquello
                        100% kauntungan ora diwenehi dening apa-apa tau lan ora ono

                        Punika Crimea
                        Kutipan saka poquello
                        ora

                        Sampeyan aneh, saka sisih Krimea, ya, nanging saka negara liya, ora.
                        Apa dheweke duwe roket sing khusus? Utawa Crimea duwe aura khusus?
                        Kutipan saka poquello
                        Apa luwih gampang nembak rudal Iran?

                        Lan sisih apa Iran ing kene?
                        Kutipan saka poquello
                        ngarsane rudal nyerang ing tapel wates Rusia minangka ancaman keamanan sing serius

                        Mesthi, mulane, tangisan babagan Ukraina pancen ora bisa dingerteni, amarga kasunyatane meh kabeh negara ing cekungan Segara Ireng wis ana ing NATO, lan liyane ora ramah karo Federasi Rusia.
                      6. +2
                        23 Oktober 2021 14:06
                        Kutipan saka atalef
                        Sampeyan aneh, saka sisih Krimea, ya, nanging saka negara liya, ora.
                        Apa dheweke duwe roket sing khusus? Utawa Crimea duwe aura khusus?

                        wis wayahe sampeyan sekolah, sinau geometri, ana alat ukur - kompas, ngobrol, banjur teka.
                        Kutipan saka atalef
                        Lan sisih apa Iran ing kene?

                        nanging nalika pangkalan dibangun ing saubengé wates kita babagan Iran, dheweke nyanyi
                        Kutipan saka atalef
                        njupuk menyang akun kasunyatan sing meh kabeh negara ing cekungan Segara Ireng wis ing NATO

                        karo iki ing atine, lagi ing distribusi lan bakal tiba yen NATO terus ora sopan lan menek luwih
                      7. 0
                        23 Oktober 2021 15:03
                        Kutipan saka poquello
                        alat ukur - kompas, chatting, banjur teka

                        Yaiku, apa bunderan khusus saka Crimea? Apa sampeyan yakin manawa roket bakal mabur ing ngendi wae saka Crimea, nanging ora ana sing bisa mabur menyang Crimea (kaya ing tengah Dnieper)
                        Kutipan saka poquello
                        nalika padha mbangun basis watara wates kita bab Iran padha nyanyi

                        Ya, sampeyan uga nyanyi babagan armada, lan saiki sampeyan wis nampa (utawa luwih) kabeh Ukraina ing NATO-- lan apa sing luwih elek?
                        Kutipan saka poquello

                        karo iki ing atine, lagi ing distribusi lan bakal tiba yen NATO terus ora sopan lan menek luwih

                        Aneh, sampeyan, dheweke wis ana ing NATO.
                        Lara ngombe Borjomi
                      8. +3
                        23 Oktober 2021 15:13
                        Kutipan saka atalef
                        Yaiku, apa bunderan khusus saka Crimea? Apa sampeyan yakin manawa roket bakal mabur ing ngendi wae saka Crimea, nanging ora ana sing bisa mabur menyang Crimea (kaya ing tengah Dnieper)

                        ing tetembungan iki sampeyan wis ngowahi tujuwane pacelathon
                        Kutipan saka poquello
                        lan kabeh segara dijupuk saka iku

                        Kutipan saka atalef
                        Dadi saka sisih negara NATO lagi ditembak.

                        Kutipan saka poquello
                        ora

                        )
                        Kutipan saka atalef
                        Aneh, sampeyan, dheweke wis ana ing NATO.

                        dadi iki dudu alesan kanggo ora ana pilihan sakteruse kanggo negara, nyatane, ngarsane ing NATO tanpa pasukan ing wilayah IMHO ora nimbulaké keprihatinan, kalebu Pinocchio ala dhewe.
                      9. 0
                        24 Oktober 2021 14:51
                        Ora ana negara ing donya sing duwe EW, pertahanan rudal lan sistem pertahanan udara sing padha karo Rusia. Amerika Serikat wis nyedhiyakake dhuwit kanggo Pentagon kanggo tuku lan modernisasi sabanjure ZSU 23-4 Shilka sing isih Soviet. Pentagon ngakoni manawa tentara NATO ora duwe sistem pertahanan udara jarak pendek berbasis darat modern. Modernisasi kasebut ing Rusia wis nyabrang khatulistiwa - wis ditindakake kanggo taun kaping papat.
                      10. +1
                        23 Oktober 2021 15:05
                        Kutipan saka atalef
                        Kutipan saka poquello
                        lan kabeh segara dijupuk saka iku

                        Dadi saka sisih negara NATO lagi ditembak.
                        Bentenipun mung ing kasus iki, kapal Federasi Rusia bakal diblokir ing segara ireng, nanging NATO ora.
                        Mulane, nilai Crimea bisa didebat a priori, lan yen ana konflik, ora menehi keuntungan 100%.
                        Kutipan saka poquello
                        kudu metu - selat bakal ditambahi

                        Banjur histeria babagan Ukraina lan NATO ora bisa dimangerteni - mesthine kudu mbuwang topi ing NATO nganggo utawa tanpa Ukraina
                        Kutipan saka poquello
                        )) Apa sampeyan ngetung celana kita?

                        Nah, ngitung dhewe

                        Wangsulan: Bab ingkang utama iku Israel bakal mlebu menyang soko caket lan mambu ... Lan iku bakal dadi. Ngenteni.
                      11. 0
                        24 Oktober 2021 14:45
                        Supaya armada NATO ing Mediterania bisa nyebul gelembung, kapal-kapal Armada Laut Ireng Rusia malah ora kudu menyang Bosphorus. Sing utama yaiku nyebar ing Segara Ireng. Banjur, kanthi bantuan Caspian Flotilla lan Pasukan Rudal Strategis (kanggo wiwitan lan pertimbangan ing peralatan non-nuklir), tugas kasebut bakal rampung.
                    2. +3
                      23 Oktober 2021 12:21
                      Liyane saka Ukraina ora bakal melu NATO. Amarga kepinginan liyane saka Ukraina mung ora cukup. Operasi militer nglawan Ukraina minangka kunci sing nutup lawang hipotetis kanggo NATO kanggo Ukraina. Ana akeh negara ing NATO, lan ora kabeh wong, ing pas karo bayangan suicidal, sing semangat kanggo nampa menyang pangkat negara sing wis konflik mbukak karo Rusia.
                      1. -4
                        23 Oktober 2021 13:49
                        Kutipan: Roma-1977
                        Liyane saka Ukraina ora bakal melu NATO. Amarga kepinginan liyane saka Ukraina mung ora cukup.

                        Umumé, amarga cukup kanggo Ukraina lan Georgia, NATO dhewe nyetel aturan, biyen ana obrolan yen negara duwe konflik teritorial, ora bakal ditampa menyang NATO, kasunyatane yen iki wis owah.
                        Lan apa sing bakal ditindakake Federasi Rusia ing kasus iki - bengok-bengok kaya sampeyan nglanggar aturan sampeyan dhewe? Aturan ora dogma, bisa diganti karo kasunyatan

                        Kutipan: Roma-1977
                        ing pas karo fantasi bunuh diri, dheweke kepengin banget nampa negara sing ana konflik terbuka karo Rusia.

                        Inggih, matur nuwun, sampeyan ngakoni yen Ukraina duwe konflik terbuka karo Federasi Rusia, nanging sampeyan yakin yen mung dheweke duwe pikiran suicidal?
                        Apa sampeyan yakin yen Federasi Rusia wis siyap kanggo konflik bersenjata ing Ukraina, utamane amarga wong Ukrainia mesthi ora ana ing sisih Rusia.
                      2. +1
                        23 Oktober 2021 14:02
                        "Konflik mbukak" - Aku ngomong bab operasi mbesuk saka Angkatan Bersenjata RF nalika ana ing paling sawetara Petunjuk saka diakoni nyata Ukraina kanggo NATO. Ora ana dhasar, Stoltenberg bisa ngomong apa-apa, nanging ing laku - entri Georgia utawa Ukraina menyang NATO minangka utopia, lan titik kasebut ora ana ing "aturan" abstrak, nanging ing logika banal hubungan antar negara bagian.
                      3. -2
                        23 Oktober 2021 15:10
                        Kutipan: Roma-1977
                        Konflik mbukak" - Aku ngomong babagan operasi Angkatan Bersenjata RF sing bakal teka nalika paling ora ana tandha-tandha nyata saka Ukraina menyang NATO.

                        Ukraina bakal ana ing NATO lan sampeyan dhewe bakal nyurung ana lan ora bakal ana konflik, sampeyan ora bakal bisa nindakake apa-apa karo Ukraina, sampeyan ora bakal bisa ngenggoni wektu kasebut, lan liyane minangka impen udan.
                        Kutipan: Roma-1977
                        nanging ing laku, entri Georgia utawa Ukraina menyang NATO minangka utopia

                        Ora ana utopia, kabeh pancen nyata, yen ana wong 10 taun kepungkur ngandhani yen Federasi Rusia bakal ngilangi Crimea saka Ukraina lan Federasi Rusia lan Ukraina bakal dadi mungsuh, aku bakal ngomong utopia sing padha, nanging kepiye urip.
                        Kutipan: Roma-1977
                        iku ora bab abstrak "aturan", nanging bab logika banal hubungan antar negara

                        Logika punika prasaja, NATO ora kepikiran ngembangaken, NATO weruh ancaman ing Federasi Rusia, kanggo NATO, Ukraina lan Georgia minangka hadiah sing digawa menyang wong-wong mau ing piring.
                        Ukrainians lan Georgia wedi sampeyan lan pracaya mung NATO bisa nglindhungi wong, ketepakan lengkap kapentingan loro.
                        Nanging apa Federasi Rusia duwe kekuwatan kanggo nglawan kabeh NATO dhewe - aku ragu.
                      4. +2
                        23 Oktober 2021 15:25
                        Miturut cara, sampeyan uga ora bakal diakoni ing EU. Lan ora amarga Federasi Rusia nglawan, lan ora amarga sawetara aturan EU nglarang.
                      5. +1
                        23 Oktober 2021 17:07
                        Kutipan: Roma-1977
                        Miturut cara, sampeyan uga ora bakal diakoni ing EU. Lan ora amarga Federasi Rusia nglawan, lan ora amarga sawetara aturan EU nglarang.

                        kita ?
                        Lan kenapa kita kudu?
                      6. 0
                        23 Oktober 2021 17:20
                        )) Nuwun sewu. Ngomong-ngomong, aku uga ora lokal.
                      7. +2
                        23 Oktober 2021 14:08
                        Kutipan saka atalef
                        Apa sampeyan yakin yen Federasi Rusia wis siyap kanggo konflik bersenjata ing Ukraina, utamane amarga wong Ukrainia mesthi ora ana ing sisih Rusia.

                        nanging ayo kang ndeleng, ora kabeh Ukrainians sing nglangi munggah ana
                      8. -2
                        23 Oktober 2021 15:13
                        Kutipan saka poquello

                        nanging ayo kang ndeleng, ora kabeh Ukrainians sing nglangi munggah ana

                        Ya, dheweke wis katon, ora Mariupol, utawa Odessa, utawa Kharkov, utawa Dnepropetrovsk - ora ana sing ndhukung LDNR, kenapa sampeyan mutusake yen kahanan saiki wis diganti?
                      9. +2
                        23 Oktober 2021 15:17
                        Kutipan saka atalef
                        Kutipan saka poquello

                        nanging ayo kang ndeleng, ora kabeh Ukrainians sing nglangi munggah ana

                        Ya, dheweke wis katon, ora Mariupol, utawa Odessa, utawa Kharkov, utawa Dnepropetrovsk - ora ana sing ndhukung LDNR, kenapa sampeyan mutusake yen kahanan saiki wis diganti?

                        padha meneng ora ateges padha ora ndhukung, utamané sawise Odessa lan teror liyane everyone wis intimidated
                      10. -1
                        23 Oktober 2021 17:05
                        Kutipan saka poquello
                        meneng ora ateges ora ndhukung

                        Ya, mesthi ora ateges dheweke ndhukung
                        Kutipan saka poquello
                        Aku mangan liyane sawise Odessa lan teror liyane, everyone wis intimidated

                        Ora pantes urip ing jagad maya, 3 pemilihan wis ditindakake ing Ukraina, protégé saka Federasi Rusia ora ngetung apa-apa ing endi wae - dheweke ora ndhukung sampeyan, njupuk minangka kasunyatan
                      11. 0
                        23 Oktober 2021 17:11
                        Kutipan saka atalef
                        3 pemilihan wis dianakaké ing Ukraina

                        telung pemilihan pisang)))))), nanging paling ora sepuluh, kabeh karo pelanggaran reged, ketemu soko kanggo deleng)))))))))), lan wong-wong iki ora ngakoni referendum Crimean))))) ))))))))))
                      12. -1
                        23 Oktober 2021 18:33
                        Kutipan saka poquello
                        Kutipan saka atalef
                        3 pemilihan wis dianakaké ing Ukraina

                        telung pemilihan pisang)))))), nanging paling ora sepuluh, kabeh kanthi pelanggaran sing abot,

                        Apa sampeyan ngomong babagan iki utawa warga Ukraina?
                        Bakal ana pelanggaran, Zelensky ora bakal menang, babi duwe kabeh lan rampokan lan sumber daya administratif lan partai sing kuwasa - nanging dheweke kalah.
                        Lan dheweke bisa ngreset lan nggawe Edro ing gambar lan mirip karo sedulure - nanging ora bisa.
                        Delengen kanthi luwih rinci lan iri - ing kono présidhèn ganti lan partai sing kuwasa - Iki minangka Politbiro seumur hidup sing dipimpin Sekretaris Jenderal.


                        Kutipan saka poquello
                        lan wong-wong iki ora ngakoni referendum Crimean

                        Nanging kurang sampeyan mutusake yen dheweke ndhukung sampeyan.
                      13. +2
                        23 Oktober 2021 18:50
                        Kutipan saka atalef
                        Apa sampeyan ngomong babagan iki utawa warga Ukraina?
                        Bakal ana pelanggaran, Zelensky ora bakal menang, babi duwe kabeh lan rampokan lan sumber daya administratif lan partai sing kuwasa - nanging dheweke kalah.

                        mandheg ngomong, badut kasebut digawa metu kanggo pasangan karo babi, banjur bisa uga ora kedutan, amarga ora masalah.
                        Kutipan saka atalef
                        Iki minangka Politbiro seumur hidup sampeyan sing dipimpin dening Sekretaris Jenderal

                        ))))))))))) lan kanthi iki, mlayu menyang AS, ing kana, kita duwe presiden sing dipilih dening rakyat.
                        Kutipan saka atalef

                        Kutipan saka poquello
                        lan wong-wong iki ora ngakoni referendum Crimean

                        Nanging kurang sampeyan mutusake yen dheweke ndhukung sampeyan.

                        wah, ora kabeh iku scumbags)
                      14. -1
                        23 Oktober 2021 19:16
                        Kutipan saka poquello
                        mandheg ngomong, badut kasebut digawa metu kanggo pasangan karo babi, banjur bisa uga ora kedutan, amarga ora masalah.

                        iku badut, iku dudu urusanmu.
                        Paling ora badut-badute wis ganti, nanging karo sampeyan, dheweke mung langgeng.
                        Kutipan saka poquello
                        lan karo iki, mbukak kanggo USA, iku ana, kita duwe presiden kapilih dening wong

                        Sapa sing bakal mangu-mangu. Dheweke umume mung siji-sijine ing saindenging negara, ora ana alternatif lan ora bakal suwene taun 20. Inggih, umume, nganti dheweke ninggalake jagad fana.
                        Kutipan saka poquello
                        wah, ora kabeh iku scumbags)

                        Inggih, punika saged dipunmangertosi, sampeyan punika elf cahya lan poop kaya kupu, lan kabeh liyane komplotan Orc.
                        Mung yen sampeyan pinter, apa sampeyan mlarat? ngguyu
                      15. 0
                        23 Oktober 2021 19:30
                        Kutipan saka atalef
                        iku badut, iku dudu urusanmu.

                        badut bisa uga duweke, nanging hakku duwe pendapat dhewe babagan kejujuran pemilihan ing kana, lan pemilihan ing dill lan ing Amerika Serikat minangka sing pungkasan - sepatu murni)))))))))))) ))))))))))))
                        Kutipan saka atalef
                        karo sampeyan, dheweke mung langgeng. Putin wis kuwasa luwih saka Brezhnev

                        iku ok karo rating kang
                        Kutipan saka atalef
                        yen kowe pinter kok mlarat?

                        siji ing kene kancamu ngegung-egungake sepedha, apa kaget? ))))))))))))))))
                        lan ing Bangladesh, pemilihan sing bener saka sudut pandang sampeyan? )
                      16. 0
                        24 Oktober 2021 15:01
                        ya wis. Nanging PBB wis ngomong babagan penindasan media oposisi lan dissidents ing Ukraina Kenapa lan miturut hukum apa Medvedchuk ditahan omah? Kanthi dhasar apa dhuwit lan barang-barange disita? Dheweke nempelake artikel "Treason to the Motherland" marang dheweke. Endi faktane?
              2. 0
                23 Oktober 2021 09:51
                Kutipan: Roma-1977
                Yen katon hipotetis saka rencana apa wae kanggo ngakoni Ukraina menyang NATO, operasi militer bakal ngetutake marang Ukraina, minangka akibat saka wates Ukraina maneh bakal mudhun mudhun, lan Odessa ora bakal dianggep maneh dening mitra asing minangka a basis janji kanggo kapal perang.

                Apa sampeyan duwe informasi njero babagan iki? Saka sisih endi operasi militer sing direncanakake, sampeyan bisa ngomong? pasukan apa? Maneh pasukan waja karo gedhe-kaliber kupluk throwers?
                1. 0
                  23 Oktober 2021 10:33
                  Elinga konsentrasi tentara Rusia ing tapel wates karo Ukraina ing Mei? Mangkene: demonstrasi kesiapan kanggo miwiti operasi skala gedhe sajrone sawetara minggu nalika ana krisis.
                  1. -2
                    23 Oktober 2021 11:09
                    Kutipan: Roma-1977
                    Elinga konsentrasi tentara Rusia ing tapel wates karo Ukraina ing Mei? Mangkene: demonstrasi kesiapan kanggo miwiti operasi skala gedhe sajrone sawetara minggu nalika ana krisis.

                    operasi? Inggih, kanggo miwiti, sampeyan kudu paling sethithik mutusake tujuan lan kasunyatan prestasine.
                    amarga ana uga sesuk lan sesuk, lsp.
                    Ora bakal larut dhewe.
              3. 0
                23 Oktober 2021 17:31
                Ora bakal ana operasi. Nyebutake nesu lan kabeh.
            2. 0
              23 Oktober 2021 10:36
              Bakal ora. Lan sampeyan ngerti banget, mula kenapa ngeluh?
            3. +2
              23 Oktober 2021 11:19
              Kutipan: Michael HORNET
              Saiki, pangkalan NATO bakal ana ing saindenging Ukraina. Kalebu Odessa lan Ochakov. Apa wis dadi luwih gampang?
              Lan Ukraina bakal ing NATO - minangka Stoltenberg ngandika, lan aku ora weruh apa-apa sing bisa nyegah iki.

              bakal ora!
              Kutipan: Michael HORNET
              Aku ora weruh apa-apa sing bisa nyegah.

              )))))))))))))))
            4. +1
              23 Oktober 2021 15:02
              Kutipan: Michael HORNET
              Saiki, pangkalan NATO bakal ana ing saindenging Ukraina. Kalebu Odessa lan Ochakov. Apa wis dadi luwih gampang?
              Lan Ukraina bakal ing NATO - minangka Stoltenberg ngandika, lan aku ora weruh apa-apa sing bisa nyegah iki.

              Kene pracaya! Iki ora bakal kelakon! Ora ketompo carane sampeyan pengin. Dheweke ora bakal nampa SvidoukraYnu saka NATO. prajurit
              1. -1
                24 Oktober 2021 07:48
                Wingi, Sekretaris Jenderal Stoltenberg resmi ngumumake yen dheweke mesthi bakal nampa
                1. +1
                  24 Oktober 2021 08:49
                  Kutipan: Michael HORNET
                  Wingi, Sekretaris Jenderal Stoltenberg resmi ngumumake yen dheweke mesthi bakal nampa

                  Sesuk sing wangkal bakal resmi ngomong yen dheweke ora bakal nampa!
        4. 0
          23 Oktober 2021 08:03
          ... Pasukan Rusia bakal mlebu ing wilayah Ukraina lan bakal didhukung dening mayoritas warga Ukraina, kaya sing nate kedadeyan ing Crimea.

          Pencipta mitos ora luwih ala tinimbang ing Ukraina. sad
      2. +6
        23 Oktober 2021 07:48
        Iku ora perlu kanggo Feed, nanging kanggo nandur modal lan mbangun, ndhuwur gendheng. Markov ngomong omong kosong. Wong ing kana wis beda - aja ngenteni dhukungan. Paling apik, ngidoni ing mburi. Ya, lan Kremlin ora bakal ngirim pasukan, lan "garis abang" wis suwe nyabrang. Ya mung barang sing isih ana.
        1. +2
          23 Oktober 2021 10:48
          Kutipan: 210 okv
          Iku ora perlu kanggo Feed, nanging kanggo nandur modal lan mbangun, ndhuwur gendheng. Markov ngomong omong kosong. Wong ing kana wis beda - aja ngenteni dhukungan. Paling apik, ngidoni ing mburi. Ya, lan Kremlin ora bakal ngirim pasukan, lan "garis abang" wis suwe nyabrang. Ya mung barang sing isih ana.

          Markov iki wis lungguh ing kabeh acara politik kanggo taun, kang ora mbedakake kasunyatan maneh
      3. + 10
        23 Oktober 2021 09:27
        Aku konfirmasi! A wong mbingungake pedunung lan budget wilayah. Krimea ngelingi gaji lan pensiun kanthi apik saiki lan saiki. Mesthine, rega beda-beda, nanging kabeh keuntungan sosial saya tambah akeh. Ora saben wong duwe omah ing pesisir kanggo nyewakake pengunjung, sanajan ing pamaréntahan Ukraina, sanajan ing sangisoré Rusia.

        Babagan subsidi, subsidi 7 milyar diwenehake marang Crimea sajrone taun 100. Lan ing pungkasan taun 2020, Crimea nggawa penghasilan 110 milyar, yaiku, tekan swasembada.
      4. +2
        23 Oktober 2021 10:19
        Lan apa maneh prestise negara, wargane? Ing kene wong Ukrainia nyekel perwira ing garis demarkasi. warga Rusia. LAN? Ora, aku sampurna ngerti "ora ana alternatif kanggo Minsk" © Iki kanggo operasi militèr ing sisih kidul-wétan, prestise, Markov (ora mung kertas bisa tahan omong kosong) lan ngadeg ing stasiun sawise Sepur kiwa pitung taun kepungkur.
    2. +6
      23 Oktober 2021 08:09
      Dear Andrey Nikolaevich, Ing aku setuju karo sampeyan sing statements saka ilmuwan politik di sedot saka driji. Jujur, kadhangkala luwih apik kanggo meneng - iki ditrapake kanggo Markov. Sampeyan ngirim ora malah keganggu refuting kesimpulan ridiculous bab transisi saka Kidul menyang sisih Rusia, iku dumunung ing lumahing. Ing kono, aku ora setuju yen aksesi Donbass lan Kidul kedadeyan, iki bakal nyebabake karusakan ekonomi ing Rusia. Donbass ora drive kosong. Minangka kanggo Odessa, Nikolaev, Kherson, pasar Federasi Rusia lan EurAsEC minangka sakabehe cukup capacious kanggo ndelok produk tetanèn saka wilayah iki. Sanajan kudu lali babagan Odessa lan pelabuhan liyane, amarga sanksi bakal teka. West bakal nesu ngomong paling.
      1. +2
        23 Oktober 2021 08:49
        bisa korsakov, matur nuwun kanggo dhukungan lan komentar. Ing mratelakake panemume, yen Comrade Markov, kaya akeh warga kita, ngimpi kanggo bali menyang tanah leluhure, banjur bakal luwih pinter kanggo nggawa pasukan, nggawe pamaréntahan wayang (bakal disebut jeneng sing tepat) lan mbentuk Kidul. Republik Ukrainia, nanging minangka bagéan saka LDNR. Nanging tanpa gabung karo Federasi Rusia. Lan supaya dhewe "ngatur" ana nanging ... ing kontrol Donetsk. Apa persis Donetsk?..Amarga wong Donbass menang kamardikan karo senjata ing tangan lan kapercayan ing wong iki luwih. Minangka kanggo Odessa, iku kutha freeport, wiwit jaman Catherine Agung. Lan saka "keuntungan ekonomi" sampeyan bisa nyana apa wae lan kapan wae. Tactful, sopan, nanging kontrol.
        1. -1
          23 Oktober 2021 12:13
          Andrei Nikolaevich. Iku aneh kanggo aku maca iki saka Markov. Aku ngerti dheweke minangka ilmuwan politik sing apik, direktur lembaga, pidato sing seimbang. kena covid? Iku apik yen aku ora ngrungokake obscurantists lan njupuk ROOT! Iku misale jek kula yen rencana kanggo mlebu Ukraina menyang NATO ditampa, respon maksimal sing bisa ditindakake yaiku pengakuan LDNR ing wates wilayah kanthi mlebu pasukan bebarengan, lan mung yen iki bisa ditindakake kanthi cepet, lan iki dudu tugasku, nanging Staf Umum, mesthine kudu nyurung Angkatan Bersenjata Ukraina ing mburi garis, ujare Lisichansk-Slavyansk-Pokrovsk-Mariupol, supaya ora kalebu shelling saka Donetsk. Donetsk bakal dadi ibukutha negara kasebut ing sangisore protektorat Federasi Rusia, ngetutake conto Ossetia Kidul, amarga sajrone taun kamardikan, akeh perkara sing beda-beda wis pegatan ing kana, sing ora bisa nyuda keagungan prestasi kasebut. saka wong. sing, ing kondisi "kita ora ana," ngatur kanggo defend kamardikan saka geng fasis.
          1. -2
            23 Oktober 2021 13:40
            mikh-korsakov, Aku setuju karo sampeyan rampung. Utamane, kanthi tembung kunci - "ing wates wilayahe." Mungkin Markov sing dikasihi, dheweke mung ora mikir, utawa apa media nyalahke tembunge? Minangka kancaku ngandika, "saka oak kanggo kaktus." Ing kene, Pak Markov, ing kasus iki, nindakake, apik banget.)
            Ing mratelakake panemume, diwenehi kawicaksanan manca lan domestik bodho sing Ukraina wis nguber kanggo 30 taun kamardikan, iku ora duwe kasempatan kanggo tetep minangka negara siji. Kahanan ekonomi lan nasional mung bakal nyepetake ambruk iki. Inggih, iku ora diwenehi kanggo Ukrainians duwe negara dhewe. Iku dudu duweke. Dadi wilayah penyangga, nganti pirang-pirang abad, dheweke ora nggawe kesimpulan. Padha duwe sethitik pilihan - salah siji Rusia bakal menehi ing pasuryan, utawa Eropah. Antarane palu lan anvil. Lan ora masalah apa wae negara, kapan lan wilayah apa sing diduweni, dipotong. Ana akeh sing pengin. Kesempatan kanggo njaga integritas, ora. Kabeh iku masalah wektu lan unpredictability saka politik modern.
      2. -11
        23 Oktober 2021 08:52
        Ya, kenapa dheweke butuh pasar Federasi Rusia lan EurAsEC, dheweke ora adol produk tetanèn tanpa
        1. +2
          23 Oktober 2021 12:01
          Orsis. Sampeyan ora ngerti, iki babagan penciptaan hipotetis Novorossiya ing sisih kidul Ukraina. Cetha yen acara kasebut bakal langsung nyebabake sanksi ing wilayah kasebut kanthi mundhut pasar produk pertanian sing paling lengkap. Banjur ana pilihan kanggo ngganti produk iki kaya sing diterangake kanthi nambah ekspor gandum saka Federasi Rusia menyang negara sing didol (Mesir, Turki).
          1. 0
            24 Oktober 2021 15:12
            Rusia lan China minangka pasar dodolan sing Novorossiya bakal cukup kanggo mimpin.
            Kajaba iku, sampeyan kabeh lali yen banyu kanggo irigasi dening petani Kherson lan Nikolaev diprivatisasi dening Yaytsenyukh. Bandera raiders sing neror petani ing wilayah iki bakal diantemi. Banyu bakal bali menyang petani, raiders bakal dibusak minangka scrap, biaya irigasi lan kickbacks bakal suda, lan biaya produksi lan regane bakal suda.
    3. +3
      23 Oktober 2021 10:36
      Kutipan: Andrey Nikolaevich
      Aku ora mikir yen wilayah kidul bakal pindhah menyang Rusia. Kasunyatane yaiku yen pedunung ing wilayah kasebut, sanajan mental, ndhukung Rusia, nanging wis suwe adaptasi karo kabeh. Kaping pisanan, warga duwe keuntungan materi. Ing kahanan karo Crimea, padha uga nggawe dhuwit apik - stream resort pindhah menyang wilayah.

      =======
      Aku sampeyan salah! Iku mung "manfaat materi" lan "conto Crimea" - padha bisa banget, banget "di-push" kanggo kaputusan tartamtu! Lan kaputusan iki bakal mung ora ing sih saka Ukraina! hi
      --------
      Kutipan: Andrey Nikolaevich
      Lan pitakonan liyane kanggo politisi sing dihormati: sapa, kanthi dana apa sing bakal ndhukung wilayah kasebut?

      =======
      Andrei Nikolaevich! Investasi kanggo sing lan investasi sing melu bali ing FUTURE! Cedhak utawa adoh, nanging - ing MASA DEPAN! Apa sampeyan mikir yen apa sing diinvestasikan ing Crimea saiki minangka dhuwit sing "ilang"? Ora, Rama! Iki minangka INVESTASI JANGKA PANJANG!
      Kanggo Ukraina Kidul, iki pancen "tambang emas"! Mung hoh... Nuwun sewu! Panguwasa "Ukraina" bisa nggawa dheweke "kanggo nangani"!
  2. Komentar wis dibusak.
  3. +7
    23 Oktober 2021 07:28
    Kanggo sopan manggoni sawetara wilayah, perlu propaganda pinter, lan janji Ukrainians sing pilihan Crimean bakal liwati minangka bisnis kosong, Ukrainians kudu ngerti apa sing bakal entuk minangka asil saka tumindak iki. Telung puluh taun ora guyon. Generasi anyar wis tuwuh. Iku sabenere ing wong sing retorika perlu kudu diarahake.
    1. +7
      23 Oktober 2021 07:53
      Kutipan saka: nickolai.maliugin
      Kanggo sopan manggoni sawetara wilayah, perlu propaganda pinter, lan janji Ukrainians sing pilihan Crimean bakal liwati minangka bisnis kosong, Ukrainians kudu ngerti apa sing bakal entuk minangka asil saka tumindak iki.

      Mesthi, kudu ana rencana sing jelas lan akeh. Bakal liwati, sanajan ora mung kaya ing Crimea, nanging tanpa gaweyan ekstra. Kasunyatan yen dheweke ora bakal digawa menyang tentara lan diusir menyang Donbass bakal mbantu akeh. Basa Rusia + Ukrainia (opsional) uga.
      1. +3
        23 Oktober 2021 10:10
        Quote: Egoza
        Mesthi, kudu ana rencana sing jelas lan akeh. Bakal liwati, sanajan ora mung kaya ing Crimea, nanging tanpa gaweyan ekstra.

        Yen Ukraina ora ngerti yen Nazisme lan Banderaisme nyeret menyang jurang lan ora ngganti pikirane, banjur mung bakal ana siji asil - ambruk negara digawe dening Kakaisaran Rusia lan USSR iku mesti. Pancen, ora ana sing mikir sawise Crimea lan Donbass. Iki minangka telpon pertama sampeyan menyang Ukrainia, nanging dudu sing pungkasan. Ora ketompo carane sampeyan nyoba kanggo bali Donbass dening pasukan, boten teka saka iku, nanging mung strengthens gething kanggo pamaréntah Nazi-Bandera.
  4. +1
    23 Oktober 2021 07:33
    Sarujuk banget
    1. +1
      23 Oktober 2021 07:50
      karo opo? Kanthi introduksi pasukan? Sepur lunga pitung taun kepungkur.
      1. +3
        23 Oktober 2021 08:03
        Kanthi kasunyatan manawa Timur Kidul bakal menyang Rusia. Wong kita ana ing kana. Lan padha nglawan Nazi.
        1. 0
          23 Oktober 2021 08:45
          Wong-wong mau mesthi nglawan Nazi, nanging ora mungkin ngetung label kanthi ora sengaja, langsung ana ing babagan. Kanggo wong-wong mau, iki ora mung sumpah ing TV, nanging pilihan antarane opsi kanggo urip mangsa, lan gambar sing padha mirsani ing ORDLO ora bisa ngandika unconditionally atraktif. Ing 2014, iki ora kedadeyan; langit isih bisa katon ing pirang-pirang berlian.
        2. 0
          23 Oktober 2021 10:09
          Bangsa kita..... Kabeh iki bisa didebat. Ing pangertèn sing iki wong kita bakal tindakake wong-wong sing dadi pimpinan saka propaganda lokal. Lan kerjane luwih efektif ing kana tinimbang ing kene. Sawetara generasi tuwuh kanthi cita-cita sing beda. Apa sing bisa kita tawarake? Donya Rusia, sing wis dadi papan kosong kanggo dheweke? Urip sing kepenak (sing dikarepake) ora bisa ditawakake. Perlindungan warga? Ayo, padha krungu kasus anyar karo pejabat LPR (wong Rusia, ing cara). Lan dheweke ndeleng lan ngerti kanthi becik yen Rusia asring kudu ngeculke pipine babagan Timur Kidul, lan ora mung.
      2. +1
        23 Oktober 2021 12:32
        Kutipan: 210 okv
        karo opo? Kanthi introduksi pasukan? Sepur lunga pitung taun kepungkur.

        lan menyang ngendi dheweke lunga? ana alesan, warga diculik lan ora bali
        1. +1
          23 Oktober 2021 14:40
          Akeh banget alasane.. Nanging, Zarathustra ora ngidini
          1. +1
            23 Oktober 2021 14:56
            Kutipan: 210 okv
            Akeh banget alasane.. Nanging, Zarathustra ora ngidini

            dadi "Zarathustra" dudu sepur
            1. 0
              23 Oktober 2021 17:19
              Sing jelas dudu sepur. Lan dudu penembake. Lan sirah dalan.
  5. +3
    23 Oktober 2021 07:49
    Sampeyan bisa mati saka ngguyu. Sepur wis suwe lunga, lan Markov ing platform ngrembug babagan carane dheweke bakal menehi instruksi menyang sopir rute sing kudu ditindakake lan kudu mandheg.
  6. +2
    23 Oktober 2021 07:49
    khayalan Pak Markov.. iki khayalan pribadine. liwat 7 taun kepungkur sawisé aneksasi Crimea, apa ana sing krungu babagan demonstrasi, tumindak ora manut, babagan perlawanan marang kabijakan anti-rakyat junta Kyiv?
    Aku ora..
    1. +2
      23 Oktober 2021 08:08
      Kutipan saka Yang Yang
      ana sing krungu babagan demonstrasi, tumindak ora manut, babagan perlawanan marang kabijakan anti-rakyat junta Kyiv?
      Aku ora..

      Kerusuhan tarif, kerusuhan pasamuwan. Skirmishes ing 9 Mei. Ora, ta? Mesti ngguyu 24/7?
  7. +1
    23 Oktober 2021 07:54
    Putin duwe sawetara skenario ing meja. Dheweke durung mutusake sing kudu dipilih, nanging ana sing kudu ditindakake. Sampeyan kudu bali Novorossia, lan liyane - carane bakal dadi, carane wong Ukraina pengin salah siji urip normal utawa nglampahi kabeh urip ing kathok renda padha ...
    1. -10
      23 Oktober 2021 09:13
      Kutipan: Boris55
      kepiye wong Ukraina pengin urip normal utawa nglampahi kabeh urip ing kathok renda ...

      normal - iku kaya sapa?
    2. +4
      23 Oktober 2021 16:19
      Kutipan: Boris55
      Putin duwe sawetara skenario ing meja. Dheweke durung mutusake milih sing endi,

      Tetep ing kuwasa nganti padha njupuk metu pisanan, iku kabeh skenario kang. Sapa wae ahli strategi Putin sing cukup kanggo ndeleng peta ing sekitar Rusia.
      Kutipan: Boris55
      Novorossiya kudu bali,

      Iki kudu rampung ing 14-15, lan ora ngenali junta. Nanging dheweke ora nindakake, amarga saiki lan sesuk, Putin lan Co mung ora ngerti apa sing kudu ditindakake. Iki minangka wilayah industri lan pertanian sing gedhe sing mbutuhake pembangunan sing cepet lan solusi masalah sing rumit banget. Iki dudu Chechnya, mung dhuwit, sampeyan ora bakal nyapu masalah ing ngisor karpet. Kabijakan industri lan ekonomi anyar bakal dibutuhake, sing kaya pati kanggo elit Rusia. Mulane, ora bakal kelakon, ora ketompo carane Markov bodho politik verbiage.
      1. -1
        24 Oktober 2021 08:23
        Politolukh Markov ora luwih saka polisher rektum. Panjenenganipun voices gagasan bossy kanggo "Wong mangan". Lan kita bisa ndeleng malah kene, dheweke aktif hawking, senadyan kasunyatan sing tembung ora dikonfirmasi dening tumindak. Dheweke nyuarakake jinis "Garis Merah". Supaya mungsuh padha wedi. Nanging yen dheweke ora ngenalake ing taun 2014, nalika pancen bisa, mula saiki ora liya mung badut.
  8. -11
    23 Oktober 2021 08:06
    "Pasukan Rusia bakal mlebu ing wilayah Ukraina lan bakal didhukung dening mayoritas warga Ukraina, kaya sing nate kedadeyan karo Crimea." сказочник покуда РФ посредник минских договоренностях https://yandex.ua/video/preview/?text=путин+о+минских+соглашениях&path=wizard&parent-reqid=1634965266228051-3557258807226203666-sas3-0979-e6b-sas-l7-balancer-8080-BAL-2065&wiz_type=vital&filmId=4272782405944546993&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Dt9rpzA8p5TE
  9. +2
    23 Oktober 2021 08:46
    Blok militer Atlantik Lor maneh ngusir diplomat Rusia, apa Moscow ora ninggalake unanswered.

    Rusia mutusake:
    nundha karya perwakilan permanen Rusia menyang NATO, kalebu wakil militèr;
    nundha aktivitas misi penghubung militer NATO ing Moskow (akreditasi karyawan bakal ditarik tanggal 1 November);
    mungkasi aktivitas kantor informasi NATO ing Moskow, sing didegaké ing Kedutaan Besar Belgia.

    Rincian liyane ing RBC:
    https://www.rbc.ru/politics/18/10/2021/616d66799a7947f3ef8dc47d

    Kaya sing. Wis wektune kanggo nyopir paket NATO nganggo sapu kotor saka wates kita.
  10. +3
    23 Oktober 2021 08:57
    Ukraina kanggo Kulon kaya linglang, saka kang kabeh jus bakal squeezed metu rampung, lan kulit bakal ngiwa kanggo decompose, stink liyane.
    1. -6
      23 Oktober 2021 09:46
      Lan sampeyan bisa njupuk conto negara ing Eropah "diperas kaya linglang" dening Kulon sing ditinggalake kanggo decomposed.
      1. +3
        23 Oktober 2021 10:19
        Utawa sampeyan bisa menehi conto negara ing Eropah "diperas kaya lemon" dening Kulon
        ... ana ... Yunani, Bulgaria
        1. -1
          23 Oktober 2021 10:51
          Kaya-kaya Yunani diperes kaya lemon. Dheweke ngilangi utang 100 milyar lan menehi 274 milyar kanthi 1% saben taun. Wong Yunani sing licik kanthi mbayar utangan EU menehi urip sing apik, sanajan ora suwe. Banjur padha dikandhani yen kudu urip kanthi cara.
          Minangka kanggo Bulgaria, iki negara paling korup ing Eropah karo kabeh jalaran.
          1. 0
            23 Oktober 2021 10:57
            Bulgaria minangka negara paling korup ing Eropa
            ...iku
            ora kurang bener, kanthi penutupan pembangkit listrik tenaga nuklir Kozloduy, mung siji-sijine sing ditinggalake kanggo wong Bulgaria yaiku nindakake penggelapan, lan wong Yunani uga.
          2. 0
            24 Oktober 2021 15:19
            Utangé ditumpes, lan kebon-kebon lan kebon zaitun dipeksa dibuwang. Uni Eropa duwe kuota kanggo produksi saben jinis produk.Isih durung dingerteni apa sing luwih apik: kanthi utang lan produsen sayuran, woh-wohan, mobil, utawa tanpa utang, nanging uga tanpa produser.
      2. 0
        23 Oktober 2021 11:45
        Bulgaria, Pak Kronos. Yen sadurunge malah industri berkembang, saiki malah tetanèn ora berkembang. Lan pira-pira rewel karo wong-wong mau, banjur kita mbangun pembangkit listrik tenaga nuklir kanggo wong-wong mau, banjur kita ora mbangun, padha ora gelem, lan langsung nyatakake yen kita ora bakal mbayar paukuman, banjur kita mbangun South Stream, banjur kita. aja, banjur kita arep kanggo mbangun maneh. Akibaté, siji mambu teka saka wong-wong mau.
  11. +1
    23 Oktober 2021 10:00
    Miturut Sergei Markov, yen diplomat Rusia ing NATO diwenehi tugas "pengintaian kanthi diam-diam", bisa uga kahanan kesehatan mental Stoltenberg.

    Aku wis suwe ora krungu tembung sing pinter kaya ngono.
  12. +3
    23 Oktober 2021 10:02
    kajaba mbok menawa kahanan kesehatan mental Stoltenberg.
    Ya, iki ora ana gunane, amarga. dheweke terus-terusan munggah karo "crita medeni" lan goroh babagan Rusia. Kahanan mental tansah katon, kaya raine.
    sawise ditampa dening Ukraina saka MAP, sisih kidul-wétan Ukraina "bakal ngetutake dalan Crimea"
    Luwih tepate, bakal dikandhakake yen Rusia pungkasane bakal mungkasi kahanan sing durung mesthi sing nyenengake - bakal ngakoni republik kasebut lan ngirim pasukan menyang wilayahe kanggo nglindhungi wargane. Banjur Kulon bakal ngerti apa sejatine pasukan Rusia ing wilayah iki, lan dudu dongeng Ukrainia mitos babagan perang karo Rusia.
    1. -1
      23 Oktober 2021 12:27
      Mung ngirim pasukan menyang LDNR - carane iku? Pangenalan resmi LDNR lan ditampa menyang Federasi Rusia? Banjur kepiye wilayah Donetsk lan Lugansk liyane, sing ana ing kontrol UAF? Nulung?
      1. 0
        24 Oktober 2021 15:21
        Inggih, yen sampeyan wis ngirim pasukan, banjur saka kabeh arah lan liwat Walanda banget.
  13. +2
    23 Oktober 2021 10:07
    Ilmuwan politik: Yen Ukraina nampa MAP saka NATO, banjur Kidul-Wétan bakal ngetutake dalan Crimea
    . "Ayo mbelani dalan liyane....!" sing bakal menehi wong?
  14. +1
    23 Oktober 2021 16:40
    Markov banjur ujar manawa panampa MAP dening Ukraina minangka "garis abang" sing digambar dening Moskow. Ilmuwan politik percaya yen status kasebut ditampa dening Ukraina, banjur "pasukan Rusia bakal mlebu ing wilayah Ukraina.

    Ilmuwan politik dadi bungah, bisa uga akeh banget. Aku weruh garis abang nang endi wae, pasukan digawa mlebu. Gas-Bapak lan Lenga-Ibu katon reproachfully ing wong, basis saka kesejahteraan lanang serius lan orane luwih utawa kurang tolerable saka liyane electorate.
    1. 0
      23 Oktober 2021 17:26
      Kutipan saka Karabin
      Markov banjur ujar manawa panampa MAP dening Ukraina minangka "garis abang" sing digambar dening Moskow. Ilmuwan politik percaya yen status kasebut ditampa dening Ukraina, banjur "pasukan Rusia bakal mlebu ing wilayah Ukraina.

      Ilmuwan politik dadi bungah, bisa uga akeh banget. Aku weruh garis abang nang endi wae, pasukan digawa mlebu. Gas-Bapak lan Lenga-Ibu katon reproachfully ing wong, basis saka kesejahteraan lanang serius lan orane luwih utawa kurang tolerable saka liyane electorate.

      ya, adhine - gandum lan sadulur - kompleks industri militer)))))))))))))))))
  15. +1
    23 Oktober 2021 17:52
    Garis abang terus obah ..... ayo padha eling-eling maneh, lan bakal ana owah-owahan kepemimpinan ing Kremlin ....
  16. 0
    23 Oktober 2021 22:55
    Wenn das Militär der Russischen Förderation den Süden besetzt und die Ukraina dadurch den Zugang zum schwarzen Meer verliert, ist die Ukraine entgültig kaputt. Auch die Bewegungsfreiheit der Nato wird dadurch im Schwarzen Meer massiev eigeschränkt. Russland sollte nicht zu lange warten mit dem Einmarsch in der Ukraina.
    1. -1
      24 Oktober 2021 08:27
      Jetzt ist es zu spät, mati zu tun. Das wird nicht funktionieren. Ing musste 2014 geschehen. Und jetzt ist die Zeit dieser Gelegenheit vorbei. Außerdem ist der Schweizer Präsident nirgendwohin gegangen))

      Saiki wis telat. Ora bakal bisa. Iki kudu ditindakake ing 2014. Lan saiki wektu kanggo kesempatan kasebut wis liwati. Kajaba iku, Presiden Swiss durung lunga menyang endi wae))

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"