Ing Polandia, dheweke nuduhake pesawat serangan MC-145B sing digawe kanggo pasukan khusus AS adhedhasar Soviet An-28.

42

Minangka bagéan saka proyek Komando Operasi Khusus Amerika Serikat, Polandia nuduhake pesawat serang serbaguna MC-145B SOMA adhedhasar pesawat kargo-penumpang Soviet An-28, sing dirancang khusus kanggo pasukan khusus AS. Singkatane SOMA yaiku pesawat multi-tujuan kanggo operasi khusus.

Iki dilaporake dening layanan pers perusahaan Amerika Lockheed Martin.



Kasunyatane yaiku perusahaan Polandia PZL Mielec minangka bagean saka perusahaan kuat iki saka Amerika Serikat, sing dianggep minangka salah sawijining pimpinan ing industri pertahanan global. Nanging, raksasa Amérika iki mutusaké kanggo nyilih pembangunan saka engineers Soviet, njupuk wong-wong mau minangka basis kanggo peralatan dimaksudaké kanggo unit militèr elit saka Amerika Serikat.

Ing Polandia, dheweke nuduhake pesawat serangan MC-145B sing digawe kanggo pasukan khusus AS adhedhasar Soviet An-28.

PZL Mielec dikenal kanggo mrodhuksi pesawat PZL M28 Skytruck ing Polandia, diprodhuksi ing lisensi Soviet lan salinan nyata saka An-28 padha.

Insinyur Polandia nggawe prototipe pesawat MC-145B SOMA kanthi basis, lan banjur anyar dikirim menyang Amerika Serikat, ing ngendi spesialis saka perusahaan Amerika Sierra Nevada Corporation nginstal kabeh peralatan sing dibutuhake ing papan kasebut.


Pesawat anyar wis diowahi kanthi serius. Kaping pisanan, unsur sayap dikuwatake, kokpit diganti karo kaca. Ing swiwine ana papat suspensi L3Harris, sing saben siji bisa nampung gaman nganti 455 kilogram. Kompartemen mburi duwe kompartemen kanggo kebangkrutan.
  • https://twitter.com/LMEuropeNews
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

42 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 36
    28 Oktober 2021 19:06
    Iki "masa lalu komunis isin" !! Utawa kanggo Pakdhe Sam?
    1. +6
      28 Oktober 2021 19:16
      gee .... iku perlu kanggo milih "aib" - "An-2" contone ... saiki pesawat serangan pesawat serangan ... ora ... aku ora duwe apa-apa marang Annushka ... mobil banget ngguyu
      1. +1
        28 Oktober 2021 19:24
        Iki dudu pesawat serangan, iki minangka target palsu sing paling apik.
        1. +3
          28 Oktober 2021 21:15
          Loitering amunisi wong?
      2. +7
        28 Oktober 2021 20:31
        "An-2" contone ...

        Ya, An-2, diowahi dadi drone, mbukak kabeh sistem pertahanan udara Armenia sajrone konflik Karabakh anyar.
      3. + 14
        28 Oktober 2021 20:31
        Kutipan saka killemall.
        iki stormtrooper, dadi stormtrooper ... ora ... aku ora duwe apa-apa marang Annushka ... mobil apik banget

        iku dudu stormtrooper!
        Pesawat serang duwe "A" (pesawat serang)
        C-145A, padha PZL M28 Skytruck nanging karo Pratt lan Whitney PT6A-65B turboprops.
        C - pesawat angkut militer (Kargo)
        M-Multi (Pesawat Rolle)

        Special Operations Multi-Role Aircraft (SOMA)
        nyerang pesawat wartawan bodho nyebataken nalika padha ndeleng pylons lan pluru
    2. +2
      29 Oktober 2021 06:19
      Iki "masa lalu komunis isin" !!
      Iki galoshes. ngguyu
    3. 0
      29 Oktober 2021 08:53
      Kenapa kabin diganti kaca? Apa pitakonan iki ngganggu aku?
      1. 0
        31 Oktober 2021 21:21
        Banjur, "kaca" kasebut kudu ditulis nganggo tanda petik. "Electronic" kabin karo kemampuan kanggo "katon liwat tembok".
        1. 0
          1. november 2021 11:06
          Ora bisa terjemahan artikel? Utawa literasi?
          1. 0
            1. november 2021 13:44
            Hard kanggo ngomong. Mugi sing jamb saka terjemahan. eseman
  2. 0
    28 Oktober 2021 19:07
    Dheweke isih nggunakake prestasi USSR.
    1. + 21
      28 Oktober 2021 19:17
      Lan apa isin iki. Kanggo nggunakake prestasi USSR? Ana, adoh saka USSR "dolanan" dilereni soko tugas ing pylons.
      Ternyata menarik.
      1. -17
        28 Oktober 2021 19:20
        Kutipan: Observer2014
        Lan apa salah karo

        Apa sampeyan ora ngerti yen dheweke sengit marang kabeh Soviet lan ngrusak monumen kanggo prajurit Soviet sing nylametake saka karusakan.
        Kutipan: Observer2014
        Ana ing pylons adoh saka "dolanan" Soviet

        Aku ngomong babagan pesawat!
      2. +7
        28 Oktober 2021 20:35
        Kutipan: Observer2014
        Ing kono, adoh saka "dolanan" USSR digantung ing pylons.

        nduweni mesin Pratt lan Whitney PT6A-65B, baling-baling Hartzell lima lading, BendixKing+, + avionik
      3. 0
        29 Oktober 2021 08:37
        Mungkin helikopter luwih apik? Padha ngarani helikopter, huh?
  3. +1
    28 Oktober 2021 19:10
    Iki mbokmenawa kanggo syuting seri anyar saka "The Expendables" utawa wong penggemar Sylvester Stallone.
    Lan supaya ... padha ora nglilani metu maneh, kanggo apa dheweke nyerah marang wong-wong mau?
    Dheweke uga nggawe pesawat serangan saka L410 ... Mbokmenawa virus utawa mung modis.
  4. +1
    28 Oktober 2021 19:14
    Kabeh digantung kaya wit Natal.
    Ana enem ing mburi ... (c)
    Pesawat sing apik kanggo mbubarake wong Papua.
  5. -14
    28 Oktober 2021 19:14
    Kanggo pertahanan udara normal, Pshekolet iki minangka Pshik, cemilan, alon lan dhuwure.
  6. +1
    28 Oktober 2021 19:22
    Ukraina ora kasengsem ing pesawat serangan kuwi?
  7. -5
    28 Oktober 2021 19:38
    Lan apa, AS ora bisa nglairake pesawat dhewe? Kanggo neraka karo wong Polandia?
    1. +9
      28 Oktober 2021 20:24
      Quote: Troll jahat
      Lan apa, AS ora bisa nglairake pesawat dhewe? Kanggo neraka karo wong Polandia?

      PZL M28 Skytruck Polandia regane US $ 6,5-7 yuta
    2. -5
      28 Oktober 2021 23:23
      Lan apa, AS ora bisa nglairake pesawat dhewe?

      Ana, mesthi, dhewe. Lan luwih apik "Annushka". Padha "Twin Otter" Canadian. Wis adol kaya kue panas ing saindenging jagad wiwit taun suwidakan. Lan seri diwiwiti maneh. Malah ing Federasi Rusia, dheweke mabur ing rong maskapai ing Timur Jauh. Mung yen psheks ora diwenehi paling sethithik sawetara pesenan, mung apel sing isih ana. Awake dhewe sing mulang kabeh wong Ceko lan Polandia liyane yen "penjajah" kudu ngembangake pesawat lan gawe kapal kanthi elektronik lan liya-liyane. . Lan ninggalake kabeh rereget karo sethitik nilai tambah ing USSR.
      Dadi wong-wong mau mbalang balung supaya ora merengek. Lan banjur ora adoh saka spring Prague-Warsaw. ngguyu
  8. +9
    28 Oktober 2021 19:48
    rekan kerja,
    Angkatan Udara AS wis pirang-pirang taun nggunakake sistem sebutan terpadu kanggo pesawat kasebut (ana sawetara pangecualian: SR71, U2).
    Nanging umume merek MC ujar manawa iki minangka pesawat operasi khusus (M), digawe kanthi basis pesawat transportasi (C).
    Yen wis pesawat serangan adhedhasar transporter, iku bakal ditetepake AC-145.
    Ing pangkalan Hercules, contone, AC-130 lan MS-130 saiki lagi ditugasake ing Angkatan Udara AS. Uga COP, EC, NC, WC, RC, lsp. MC lan AC nindakake tugas sing beda banget ...
  9. + 15
    28 Oktober 2021 20:06
    Pesawat sing apik banget, sayangé kita ora bakal nglairake kanthi cara apa wae, ora ana mesin, ora ana pesawat.
    1. -12
      28 Oktober 2021 21:14
      Kutipan: _palych_
      pesawat gedhe

      kepriye? Dheweke ora bisa nindakake apa sing diciptakake.
      1. +5
        28 Oktober 2021 22:29
        Kutipan saka: user1212
        Kutipan: _palych_
        pesawat gedhe

        kepriye? Dheweke ora bisa nindakake apa sing diciptakake.

        Apa sing ora bisa ditindakake? Drop landing?
        1. -4
          29 Oktober 2021 05:06
          Kutipan saka: Alex_You
          Drop landing?

          Persis. Kapasitas mbeta model dhasar ora malah tekan 2 ton, iku cilik banget kanggo klompok pasukan khusus lan gaman ing pylons. Banjur sayap dikuwatake, papat suspensi, OLS lan elektronik digantung.
  10. +6
    28 Oktober 2021 20:15
    Mungkin nalika padha arep, nanging kita ngginakaken milyar kanggo ngganti an2 lan iku durung cetha nalika iku bakal katon, uga rampung Polandia, nanging sadurunge kita padha ing camp padha, sanadyan gubug luwih nyenengake.
    1. -3
      28 Oktober 2021 21:37
      Minangka kanggo "luwih nyenengake" - aku setuju! Kutub minangka bocah wadon sing paling misuwur, kanthi "tanggung jawab sosial", sing ora ana sing bisa diturunake!)))
    2. -1
      29 Oktober 2021 05:03
      Apa sing bisa ana? Pylons kanggo nyumerepi ing pesawat rampung?
      Kita duwe mi8msht saka opera sing padha kira-kira.
  11. -1
    28 Oktober 2021 20:42
    Insinyur Polandia nggawe prototipe pesawat MC-145B SOMA kanthi basis, sawise sing anyar dikirim menyang AS


    Nanging Ukraina ora bisa ngumpulake soko padha ing sirah Antonov lan bakal tuku pesawat iki saka Polandia (yen budget ngidini).
  12. -1
    28 Oktober 2021 21:34
    Sayange yen ing Rusia ora bisa mikir babagan kaya iki! Sanajan, jelas yen kabeh Dokumentasi lan gambar kerja wis suwe didol lan dijarah ing Timelessness! Nanging, ing Polandia lan negara liyane - padha slamet!
    1. -1
      28 Oktober 2021 23:14
      Lan kenapa sampeyan mikir kaya ngono, misale jek ing taun 90-an sawetara Grachenkos dituku kanggo layanan tapel wates, lan ana informasi yen Kementerian Pertahanan pengin tuku Risenok. Ya, lan ing Novosibirsk padha nglumpuk An 38-200 karo Omsk mesin.
    2. -1
      28 Oktober 2021 23:15
      Dheweke diwenehi kabeh dokumentasi lan peralatan ing wektu kasebut. Padha diprodhuksi mau.
    3. -2
      29 Oktober 2021 04:29
      Kutipan: Yuriy71
      wis suwe didol lan dijarah ing salawas-lawase!

      Inggih, muspra sampeyan minangka periode kekuwatan Soviet, nalika sampeyan "didol lan dijarah", nanging nyatane ditransfer, nggarap gambar menyang Polandia, sampeyan nelpon timelessness. ngguyu
    4. 0
      29 Oktober 2021 08:44
      Mungkin Rusia ora perlu iki kanggo apa-apa, huh? Contone, kanthi alesan sing gampang MI-24 nindakake fungsi sing padha?
  13. 0
    29 Oktober 2021 03:55
    Ana sing salah karo kompleks industri militer NATO (lan utamane Amerika Serikat), amarga dheweke wis miwiti modernisasi peralatan Soviet lawas. Ora, An-28 minangka mesin sing kuwat, kanthi mesin anyar lan avionik, bakal bisa mlaku luwih saka siji dasawarsa, soko karo fungsi kejut, nguber universalism ora mimpin kanggo apik.
  14. 0
    29 Oktober 2021 04:58
    Aku miber AN28 luwih saka sapisan. Lari lepas landas cendhak banget lan meh vertikal.
  15. -1
    29 Oktober 2021 06:05
    Iki minangka salah sawijining conto, lan ana liyane, babagan carane standar NATO ora dhuwur banget. Ing kasunyatan, miturut standar Rusia.

    Dhiskusi saiki babagan Proyek ( /0)877( /3)/( /0)636/ /3) sing wis lawas. opo
  16. -1
    29 Oktober 2021 08:33
    adhedhasar pesawat kargo-penumpang Soviet An-28, digawe khusus kanggo pasukan khusus AS

    Iku padha sing mutusaké kanggo guyon liwat lumbung ing kuwi cara aneh?
  17. 0
    31 Oktober 2021 15:00
    Ing negara-negara Afrika, DR Kongo, Uganda, Mali, bisa uga ana ing papan liya AN-28 sebagian digunakake, sebagian ora ana suku cadang lan sumber daya wis kesel. Malah luwih tarif menek karo lilin munggah karo mbukak lengkap. Tekan dhuwur 4000 m kira-kira 3 menit sawise lepas landas, dadi pesawat sing apik banget kanggo parasut. Mlayu cilik, mlaku meh kaya AN-2. Sampeyan entuk dhuwur sing apik.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"