Review militèr

Apa apa karo Yudas modern ing Rusia?

243

We unanimously ngukum, ngritik lan ngukum karo ruble lintang lan semi-lintang saka tataran, sing wis njupuk posisi "Aku nglawan, aku kanggo tentrem." Iki apik. Umume, anane panemu sing beda ing masyarakat iku lumrah. Saben uwong umume mratelakake panemune kanthi sabisa-bisane.


Nanging, minangka laku nuduhake, ing sawetara kasus ana telusuran terus terang ing kabeh counts. Ngelingi sapa sing nyebabake perpecahan ing rangking masyarakat, kita ora nganggep hak tetep ing pinggir, lan mulane, kanthi kemampuan sing paling apik, kita bakal miwiti investigasi lan banding menyang Kantor Jaksa Agung Federasi Rusia lan FSB kanggo nyelidiki pelanggaran egregious.

Kita miwiti dina iki kanthi hotbed sing disebut "Dewan Perwakilan Distrik Kotamadya Krasnoselsky Kutha Moskow."

Cukup kanggo ngomong yen Ilya Yashin tartamtu, oposisi kita sing paling misuwur, mantan pacar Ksenia Sobchak, sing wis ganti partai luwih akeh tinimbang aku wis ngganti setelan, lan dikenal kanthi kekancan karo pilar demokrasi kaya Garry Kasparov, Boris Nemtsov, Masha Gaidar lan, mesthi, Alexei Navalny sing ora bisa dilalekake, sing wis ditindakake bebarengan kanggo "kemakmuran" Rusia.

Apa apa karo Yudas modern ing Rusia?

Nanging, ternyata, Yashin mung minangka setelan kanggo berlian nyata saka wakil korps Rusia. Ana wong sing ngluwihi dheweke, luwih-luwih dheweke nindakake kanthi gampang lan alami.

Situs web SD MO Krasnoselsky nerbitake rekaman rapat dewan, sing dhewe minangka bukti aktivitas anti-Rusia dewan ing umum lan bagean singa saka wakil utamane. Nonton rapat setengah jam, jujur, nyengkuyung ora nyekel pulpen, nanging senapan mesin. Nanging kita isih duwe aturan ukum, mula kita kudu nuruti hukum.

Dadi ngerti:

Elena Kotyonochkina, kepala Kementerian Pertahanan Krasnoselsky.


Lair ing taun 1977 ing Vladivostok, ing 2000 dheweke lulus saka Far Eastern State University, ing 2004 saka Moscow State University. M. V. Lomonosova mbela tesis PhD.

Antarane 2005 lan 2017 makarya ing riset lan organisasi Publishing ing Moscow.
Ing 2017, dheweke kapilih dadi wakil saka distrik kotamadya Krasnoselsky. Tanggal 27 Juli 2021, dheweke kapilih dadi Kepala Distrik Kotamadya Krasnoselsky.

Kegiatan Kotenochkina ing jaringan sosial menarik banget. Sampeyan bisa sinau akeh. Contone, presidene yaiku Zelensky ...




Nanging karo presiden Rusia, dheweke ora duwe proyek ...

Wakil Alexei Gorinov.


Pengacara. Lulus saka Moscow State Law Academy. Manajer profesional lan pengacara. Piyambakipun pikantuk gelar kehormatan saking Kementerian Pembangunan Daerah. Melu ing kegiatan riset lan pamulangan.

Lan sampeyan mung kudu ndeleng apa sing ditindakake pasangan iki. Njupuk sedative sadurunge nonton:
Kutipan ing Telegram,
sesi lengkap ing Youtube.

Wakil Gorinov, sadurunge rapat kasebut, ngusulake kanggo ngumumake menit bisu ... ing "memori para korban agresi sing terus-terusan ing Ukraina."
Wakil Yashin kanthi anggun mbenerake inti saka voting, takon "sapa sing nglawan."

Ora ana sing nglawan. Tegese, ALL wakil dewan kotamadya nampa tembung sing diusulake yen Rusia nindakake tumindak agresi ing wilayah Ukraina.

Semenit nggawe bisu ditindakake dening kabeh wakil.


Salajengipun 6.30.

Kepala Krasnoselsky nyuarakake panjaluk saka deputi babagan panyesuaian organisasi kegiatan luang "ing ngadhepi krisis sing bakal teka." Wakil ngusulake kanggo mbatalake kabeh acara sing dikhususake kanggo Dina Kemenangan, Dina Anak, Taun Anyar, amarga "ana perang."

Aku nganggep ora pantes kanggo nganakake acara amarga kaluputan kita marang wong sing tiwas ... ing loro-lorone

- Kucing.

Sawise nylametake 1 yuta 440 ewu rubel ing perayaan Hari Kemenangan, para wakil tuan-tuan ora tenang.

Bener, dheweke ora milih persis apa sing dikarepake, nanging iki minangka nuansa. Umumé, sing utama kanggo Pak Yashin yaiku mbatalake poin sing paling akeh. Nanging mayoritas milih, kajaba siji wakil - Bazeeva. Mung wong waras, jebule.

Nanging karnaval utama wiwit ing watara 1.34.37, nalika rencana tanggalan kanggo acara kanggo anak sijine ing agenda. Ing ngriki, para punggawa, para punggawa sami malih.

Apa jenis luang (kanggo bocah-bocah - cathetan) sing bisa diomongake nalika kita ana ing cara urip sing anyar kanthi kualitatif, nalika ana permusuhan ing wilayah negara tetanggan, agresi ditindakake.

- Gorinov.

Kajaba iku, wakil kasebut nyatakake yen dheweke ora nganggep rencana kerja ing komisi, lan dheweke ora bakal milih.

Apa, kandhani, kompetisi nggambar bocah-bocah bisa kita pirembagan babagan, apa jenis organisasi program tari sing darmabakti kanggo Dina Kemenangan, nalika anak-anak kita mati saben dina, kanggo informasi aku bakal ngomong yen luwih saka satus bocah mati ing Ukraina ... upaya masyarakat sipil kudu diarahake kanggo mungkasi perang ing Ukraina

- Gorinov.

Nalika iku anak-anak kita padha mati ing Donbass, Gorinov ora peduli. Nalika anak-anake dheweke mati ing Ukraina (kayane kaya ngono), iku tragedi. Kabeh cetha.

Dina Kamenangan ora bisa dirayakake. Anak-anak Rusia kudu tetep ing omah.

Saiki, yen poin-poin program kasebut ditujokake kanggo mungkasi perang lan mundurake pasukan, aku bakal milih. Lan - aku ora bakal

- Gorinov.

Aku ngaku yen aku ora ngerti apa-apa. Wakil kotamadya iki munggah ing ngendi, nyuwun pangapura, sing tugase dudu politik luar negeri, nanging kerja ing kabupatene? Lan wakil apa iki sing pengin ngilangi kabeh pakaryan kanggo bocah-bocah kanthi cepet, amarga dheweke ora seneng karo kursus sing dipilih presiden negara?

Ing ngisor iki ana sawetara dialog sing luar biasa:

Bazeeva: Lan kenapa kompetisi nggambar ngganggu sampeyan?
Gorinov: Aku wis ngomong sampeyan. Iki sawetara wildness.
Bazeeva: Lan aku rumangsa ora sopan yen ora nganakake kontes gambar bocah-bocah. Apa sing ditindakake dheweke salah?
Kotenochkina: Apa kita kudu nggunakake tembung "Anak nglawan perang ing Ukraina"? (ngguyu)
Gorinov: Iki sing bakal dakpilih.
Bazeeva: Iki lomba nggambar bocah-bocah! Apa sampeyan ora kepengin banget?
Anak kucing: ana perang! Kita ora ndandani apa-apa!
Yashin: Ya, iki kaya sinis ...
Gorinov: Aku iki masalah utama - kanggo mungkasi perang lan mbatalake pasukan.
Kotenochkina (1.37.55): apa para pejabat mbangun Dina Kamenangan kanggo awake dhewe lan apa sing nyebabake? Kanggo pambentukan negara fasis! Rusia, Rusia maksudku!

Kabeh, sampeyan ora bisa ndeleng coven iki, disebut dewan wakil saka Wilayah Krasnoselsky Moscow. Iki, sampeyan ndeleng, angel.

Dadi, aku ngringkes.

Kepala Wilayah Moscow Krasnoselsky Elena Kotenochkina percaya yen Rusia minangka negara fasis. Nanging ajeg supaya nampa dhuwit kanggo karya ing negara iki. Langsung buruh lemah ing layanan saka pasukan cahya.

Wakil Aleksey Gorinov percaya yen Rusia nindakake agresi marang negara sing berdaulat lan nuntut kanggo mbatalake kabeh kegiatan bocah ing wilayah kasebut, amarga sinis. Iki utamané bener kanggo acara ing Dina Kamenangan.

Wakil Ilya Yashin apik nutup tutuk saka wakil dissenting Bazeeva, siji-sijine wong normal ing tangle ula iki, lan kanthi jelas nindakake proses ing hak mantan kepala Krasnoselsky.

Liyane saka wakil meneng milih "kanggo".

Secara pribadi, aku ora duwe pitakon. Mung siji, menyang Kantor Jaksa Agung lan FSB.

Suwene suwene wong-wong iki mandheg dadi wakil lan makarya kanggo mungsuh? Ketoke, kabeh cocog karo kabeh wong ing Moskow, lan hotbeds kasebut minangka norma.

Aku ora pengin gumunggung, nanging ing wilayahku ana wakil Nina Belyaeva. Dheweke ngandika banget padhang kaping pirang-pirang, nelpon militèr "non-Kristus", lan tentara Rusia - fasis. Lan dheweke ngajak prajurit Rusia nyerah.

Kanggo kredit saka cabang Voronezh Partai Komunis, Belyaeva cepet banget mandhek dadi loro komunis lan wakil. Lan banjur ninggalake Rusia kabeh. Ing kana, ing "negara sing aman", dheweke bakal ngenteni sawetara sasi nganti owah-owahan kekuwatan ing Rusia. Ya, negara-negara Baltik isih dadi tukang sampah ...

Yashin, Kotenochkina, Gorinov... Jenenge legiun.

Pranyata saliyane kanggo ngresiki Ukraina saka Nazi, banjur bakal perlu kanggo ngresiki Rusia saka accomplices. Utamane, saka accomplices lungguh ing posisi wakil lan pimpinan.

Kita kabeh pancen kudu nylametake negara kita. Minangka laku nuduhake, saka ngisor banget kanggo ndhuwur banget akeh sing ora kudu ing lapangan.

Pakaryan bakal dawa banget lan tanpa matur nuwun, nanging ... aku rumangsa bisa ngatasi.

Lan kanggo tuan-tuan sing kasebut ing ndhuwur, aku njaluk pertimbangan sing paling ati-ati babagan tembung lan tumindake dening panguwasa sing relevan, ing ngendi artikel iki bakal dikirim langsung sawise publikasi.

***


Postscript perlu. Supaya kabeh iki ora katon tanpa dhasar, mesthi wae, kabeh jawaban sing teka saka Kejaksaan Agung (lan bakal teka, aja ragu-ragu).

Kajaba iku, ing tanggal 9 Mei, aku bakal menyang Krasnoselsky lan nggawa saka kana foto lan video laporan sing rinci banget babagan carane para wakil bakal nglampahi Dina Kemenangan ing distrik kasebut.
Pengarang:
243 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Mauritius
    Mauritius 5 april 2022 10:45
    + 78
    Dheweke ngandika banget padhang kaping pirang-pirang, nelpon militèr "non-Kristus", lan tentara Rusia - fasis.
    Endi artikel saka VSW? duka Joseph Vissarionovich! Munggah lan nylametake Rusia saka scum!
    1. Aerodrome
      Aerodrome 5 april 2022 10:56
      -20
      Kutipan saka Mauritius
      Dheweke ngandika banget padhang kaping pirang-pirang, nelpon militèr "non-Kristus", lan tentara Rusia - fasis.
      Endi artikel saka VSW? duka Joseph Vissarionovich! Munggah lan nylametake Rusia saka scum!

      ora bakal cukup populasi banjur ... nanging apa sampeyan pengin, yen panguwasa ora menehi peduli babagan populasi telung puluh taun. kabeh iki masak ing cauldron propaganda Western.
      1. Vladimir_2U
        Vladimir_2U 5 april 2022 11:06
        + 34
        Kutipan: Aerodrome
        populasi isih ora cukup

        Apa ora mlebu karo penilaian?
        Mesthi, ana lelucon yen ing Rusia sampeyan njupuk lan dikunjara wong sing sewenang-wenang limang taun tanpa panjelasan, banjur ing jero jiwa dheweke bakal ngerti apa.
        Nanging VNZ kakehan.
        Lan miturut artikel, wong sing dikempalken kanggo kurang, nanging kene, alamiah, ghouls lan apa Samsaya Awon, meh ALL timbalan salah siji spineless lan bodho utawa zapadentsy ideologi.
        1. Aerodrome
          Aerodrome 5 april 2022 11:18
          + 23
          Kutipan: Vladimir_2U
          Apa ora mlebu karo penilaian?

          yen mangkono, banjur sithik banget. Suwe-suwe, dheweke nggawe "wong umum" saka populasi. tinimbang ing Ukraina, perlu kanggo ngganti kabeh sistem pendidikan, lan melu karo wong enom.
          1. HUNTERDON
            HUNTERDON 5 april 2022 18:10
            +4
            ing kene aku setuju banget
          2. vlad106
            vlad106 5 april 2022 19:12
            +4
            Kutipan: Aerodrome
            Reportage Review Militer
            Apa apa karo Yudas modern ing Rusia?

            Wektu kanggo nyebarake kolom kaping lima iki!
            1. sgrabik
              sgrabik 6 april 2022 21:14
              +1
              Wektu kanggo nyabut kabeh gelar lan regalia lan tanduran, kita ora butuh pengkhianat ing kekuwatan utawa kepemimpinan.
        2. Ora_fighter
          Ora_fighter 5 april 2022 11:48
          + 23
          Kanggo 5 taun? Ora cukup!!! Ing Rusia, miturut siji aplikasi, padha menehi 8 taun kanthi ketat, lan miturut rong - 14 taun buruh sing ketat. lan segel kanggo sisa urip sampeyan yen sampeyan metu.
          Ora percoyo? Tembung kunci yaiku "pedofilia". Kasus complaint, nalika wong iki meh dikunjara kanggo 14 taun ing basis saka loro statements saka bocah-bocah sekolah sing wanted kanggo nutupi absen saka sekolah. Lan padha dibebasake amarga nemokake rekaman kamera pengawasan, ing ngendi dheweke mung 5 menit ing lawang. Nanging ana uga sing ora bisa nglawan, kayata pelatih bocah saka Yekaterinburg. Siji statement - 8 taun kanthi ketat, dilayani kanthi lengkap
        3. sgrabik
          sgrabik 5 april 2022 12:26
          + 27
          Sertifikat wakil ngirim ora dadi panacea kanggo tuntutan pidana kanggo kejahatan apa wae, nanging ing kene ana kejahatan marang negara Rusia, ngrusak kepentingan nasional, nyebarake palsu lan distorsi fakta sejarah, aku ora ngerti kabeh toleransi iki. lan toleransi yen pemerintah kita nuduhake marang roh-roh jahat kuwi , nuwun sewu, nanging mung ora bisa kanggo nelpon karakter kuwi beda, scum lan scum, kang panguwasa kita warmed watara gulu kanggo alasan sing ora dingerteni, kabeh padha duwe panggonan ora ing kantor wakil, nanging ing sel salah sawijining institusi tenaga kerja koreksi saka Federal Penitentiary Service, nang endi wae ing sisih lor, adoh saka Moskow.
          1. gelisah
            gelisah 6 april 2022 01:51
            +3
            Boten pribadi - mung dhuwit, padha mung mbayar bodho, kita manggon ing wektu sade - kita ngedol kabeh. Contone, kita duwe spesialis IT komputer sing kerja ing kantor, kabeh klompok manunggal ing sawijining organisasi. Operasi khusus diwiwiti lan dheweke nampa pesenan saka pamrentah kita lan ora ninggalake kerja - akeh banget kerja. Lan banjur tawaran teka saka FSA lan padha ora bisa nolak lan dolar, padha urgently ditutup, ninggalake kantor ayu, nyekel komputer lan pindhah menyang Georgia, lan apa sampeyan mikir padha nindakake ana, mesthi - padha bisa kanggo apik Amerika, kene supaya ing kabeh, ora ana pribadi, mung dhuwit, sing ngendi kuping kelet metu lan tarik analogi, kesimpulan lan analisis ora angel, kita manggon saiki lan kene, ngendi kabeh iku kanggo Advertisement, iku mung a bisnis, minangka swindlers lan pengkhianat kita kaya ngomong, nanging njupuk wong miturut artikel , padha bakal nelukake sing kabeh iku kanggo Rusia, iku njijiki kanggo dipikir, kabeh sing arep ing mung goroh lan dhuwit-grubbing, mung kanggo nggawe dhuwit..
            1. Bolkonsky
              Bolkonsky 6 april 2022 21:15
              -2
              Lan apa salah karo? Iki minangka kompetisi sing adil - sing mbayar luwih akeh lan menehi kahanan sing luwih apik, dheweke ngatur bal. Otak minangka lenga anyar ing jaman saiki. Iwak nggoleki ing endi sing luwih jero, lan wong kasebut nggoleki sing luwih apik.
            2. sgrabik
              sgrabik 6 april 2022 21:29
              +2
              Pramila kabeh kedadeyan karo kita sing wis mboko sithik dadi masyarakat konsumen, lan sampeyan ngerti, luwih gampang kanggo ngatur, ora ana maneh perjuangan kanggo ide sing wis ana ing masarakat sadurunge. Materialisme, srakah, komersialisme lan acquisitiveness, sing banget ngalangi kita saka berkembang lan saingan ing syarat padha karo Kulon.
          2. Fluk54
            Fluk54 6 april 2022 22:08
            0
            Sampeyan ngerti, yen saya ndeleng apa sing kedadeyan, saya tambah bingung lan ora konsisten ing posisi kepemimpinan negara. Empu - kabeh indistinctness ing kabeh.
          3. Navigator Basov
            Navigator Basov 10 april 2022 13:55
            0
            Lan sampeyan uga elinga yen pedunung distrik Krasnoselsky milih kanggo wong-wong mau.
      2. vitvit123
        vitvit123 5 april 2022 11:20
        +1
        Aja kuwatir! Ora sethithik .. 99% bakal tetep .., lan bisa uga luwih ..
        1. Aerodrome
          Aerodrome 5 april 2022 12:05
          +4
          Kutipan saka vitvit123
          Aja kuwatir! Ora sethithik .. 99% bakal tetep .., lan bisa uga luwih ..

          Kutipan saka Jekakiller258
          Iku bakal tetep apik! Ing wektu "paling apik", ora luwih saka 1% saka populasi Moskow ngumpul ing Bolotnaya! Lan sampeyan ora kudu kekacoan watara karo wong-wong mau - wara-wara hukum militer (lan sampeyan bisa nindakake tanpa iku) lan nglawan tembok minangka accomplices saka mungsuh!
          kene sampeyan, lan "penilaian sofa" .. sing tingkat kesadaran saka kabeh sing mengkono.
          1. Sipil
            Sipil 5 april 2022 12:10
            -13
            Lan populasi saya mudhun amarga alasan alami, wong IT ninggalake amarga masalah ekonomi, lan politik buron kanggo tembung bakal nimbulaké aliran malah luwih saka wong ninggalake negara. Amarga yen sampeyan miwiti - sampeyan ora bakal mungkasi rink.
            1. vladmetro
              vladmetro 5 april 2022 16:54
              + 14
              Iku salah siji bab kanggo nganiaya wong biasa kanggo tembung sing. Nanging padha pejabat. Panemune kudu ora beda karo negara. Yen ora, pindhah menyang oposisi lan nyerahake fungsi manajerial.
              1. Gvardeetz77
                Gvardeetz77 5 april 2022 18:13
                0
                Kutipan saka vladmetro
                Iku salah siji bab kanggo nganiaya wong biasa kanggo tembung sing. Nanging padha pejabat. Panemune kudu ora beda karo negara. Yen ora, pindhah menyang oposisi lan nyerahake fungsi manajerial.

                Deputi (beda tingkatan) bisa uga ora mung saka partai mayoritas, nanging uga saka liyane, kalebu oposisi. Lan kepala pemerintah daerah ora diangkat saka ndhuwur, nanging dipilih dening wakil saka pemerintah daerah iki utawa dening populasi (ana pengecualian) Sampeyan bisa ndeleng piagam kotamadya iki, apa ana lan carane.
              2. retak
                retak 7 april 2022 05:47
                0
                Wakil saka macem-macem partai. Dheweke ora bisa lan ora duwe pendapat sing padha.
                Persetujuan umum mimpin Uni kanggo bilai. Padha ora malah ing payroll.
          2. vitvit123
            vitvit123 5 april 2022 12:42
            -6
            Aku nyoba kanggo ngerti loro kuotasi sing dikutip, ing konteks saka statement - a Assessment sofa .. lan aku ngerti sing nulis iki bab sampeyan dhewe?
      3. Jekakiller258
        Jekakiller258 5 april 2022 11:29
        -13
        Iku bakal tetep apik! Ing wektu "paling apik", ora luwih saka 1% saka populasi Moskow ngumpul ing Bolotnaya! Lan sampeyan ora kudu kekacoan watara karo wong-wong mau - wara-wara hukum militer (lan sampeyan bisa nindakake tanpa iku) lan nglawan tembok minangka accomplices saka mungsuh!
      4. Jager
        Jager 5 april 2022 12:07
        + 30
        Ya, ora ana apa-apa, sanajan aku ora manggon ing Uni, amarga umurku, nanging "nilai-nilai pan-Eropa" piye wae ora ditampa ing kulawarga. Lan luwih saka 30 taun, aku ora nate nate nyebat Tanah Air minangka tembung sing reged. Aku bisa ngarani sistem kapitalis sing, ghouls ing kuwasa, kaya deputi iki. Nanging dudu Tanah Air.
        Aku sampurna ngerti loro abang lan putih sing wis emigrasi menyang kabeh bagéan donya. Nanging ing antarane wong kulit putih ana wong sing ora gelem kerja sama karo Nazi.
      5. insinyur1976
        insinyur1976 5 april 2022 17:08
        +7
        dadi ... JANCOK saham aspen ing Jopu anumerta. Inggih, Roh kudu wungu lan propaganda cara Western urip (lan pikirane) mandheg.
        1. retak
          retak 7 april 2022 05:50
          0
          Ora semangat nanging standar urip. Banjur ora bakal ana siji lan ora ana sing bisa dikritik. Lan kita bakal bosen nglawan para imigran, lan tuku bungkus sekutu.
      6. Komentar wis dibusak.
    2. Wend
      Wend 5 april 2022 11:01
      + 36
      Aku kudu dipecat saka pakaryan. Iki dudu sikap perang lan perdamaian, iki minangka kegiatan anti-Rusia.
      1. Akuzenka
        Akuzenka 5 april 2022 11:28
        + 13
        Aku kudu dipecat saka pakaryan. Iki dudu sikap perang lan perdamaian, iki minangka kegiatan anti-Rusia.
        Ora ana sing bakal murub saka jabatane lan ora bakal ngilangi. Dheweke uga ora lungguh dhewe. Dheweke minangka bagean saka tim paman utawa bibi sing unggul. Gething marang Rusia mung minangka turunan saka gething para patron.
        Lan ora ana lan ora bakal dadi artikel kanggo "aktivitas anti-Rusia", yen ora, kursi sing dhuwur banget bakal dikosongake.
        Aku maca nang endi wae yen liberal Rusia padha karo liberal Inggris? Loro-lorone tresna Inggris lan sengit Rusia. Kabeh padha ana. Liyane slamet saka sistem.
        1. inang
          inang 5 april 2022 11:46
          + 14
          Sampeyan bener nang endi wae, nanging aku bakal nganggep yen dheweke isih bakal dipecat (dibusak) saka posisi lan kiriman, aku ndeleng syuting iki - kaya laporan video sadurunge Departemen Luar Negeri AS, aku manggon ing wilayah Moskow, aku bakal ndeleng carane "Krasnoselskoye cilik" ends.
        2. Wend
          Wend 5 april 2022 12:23
          +5
          Kutipan saka AKuzenka
          Aku kudu dipecat saka pakaryan. Iki dudu sikap perang lan perdamaian, iki minangka kegiatan anti-Rusia.
          Ora ana sing bakal murub saka jabatane lan ora bakal ngilangi. Dheweke uga ora lungguh dhewe. Dheweke minangka bagean saka tim paman utawa bibi sing unggul. Gething marang Rusia mung minangka turunan saka gething para patron.
          Lan ora ana lan ora bakal dadi artikel kanggo "aktivitas anti-Rusia", yen ora, kursi sing dhuwur banget bakal dikosongake.
          Aku maca nang endi wae yen liberal Rusia padha karo liberal Inggris? Loro-lorone tresna Inggris lan sengit Rusia. Kabeh padha ana. Liyane slamet saka sistem.

          Dadi kita kudu ora meneng, nanging ngirim informasi ing ngendi kudune kanggo verifikasi.
          1. inang
            inang 5 april 2022 18:36
            +4
            Ing TelegeVO ana INFA sing ngirim panjalukan menyang kantor jaksa. Kewarganegaraan prentah pakurmatan.
          2. volodimer
            volodimer 6 april 2022 10:09
            -2
            ngirim informasi menyang panggonan sing bener kanggo verifikasi

            Kadyrov nglirik Aku seneng nonton video njaluk ngapura.
            1. Wend
              Wend 6 april 2022 10:27
              +2
              Kutipan saka volodimer
              ngirim informasi menyang panggonan sing bener kanggo verifikasi

              Kadyrov nglirik Aku seneng nonton video njaluk ngapura.

              Ora, wis cukup. Tren iki kanthi njaluk ngapura wis entuk. Ayo padha njawab miturut hukum. Mung kuburan sing bakal ndandani sing bongkok.
      2. dmi.pris
        dmi.pris 5 april 2022 16:36
        -3
        Ing Jerman, ana "hukum ing larangan ing Profesi." A banget demokratis, negara toleran. Ing tandha petik. Lan? Ing kasunyatan, kantor jaksa .. Au!
      3. insinyur1976
        insinyur1976 5 april 2022 17:10
        -5
        Aku isih banget nyuwun pangapunten, nanging ana meja bedside marmer bunder ing Red Square ... Wikipedia ngandika apik babagan - Monumen arsitektur Rusia abad tengahan)
        1. insinyur1976
          insinyur1976 6 april 2022 14:07
          -2
          Iku bab paukuman. Siji pengunjung ing meja bedside lan pitakonan liyane karo Yudas ora bakal munggah.
    3. Alexander Kuksin
      Alexander Kuksin 5 april 2022 13:07
      +3
      Enteni... Bakal ana pengadilan internasional kanggo kabeh bajingan ing Ukraina, lan kita duwe moratorium paukuman pati! Lan kita uga kudu narik kawigaten "wong wicaksana" sing nyegah panyiapan kekuwatan ing wilayah sing dibebasake. Ya, lan dhaptar wong-wong sing ngusulake bukit kasebut diwiwiti saka von der Klein. Kanggo ngenalake maneh paukuman pati lan artikel "mungsuh rakyat." Yen ora, kita bakal kelangan Ukraina lan Presiden bakal mlumpat menyang ruang paling ngisor Ipatiev.
      1. insinyur1976
        insinyur1976 5 april 2022 17:11
        +3
        Highly seng di pengeni umum hanging kaya ing Kyiv ing 46m. Shooting banget mulya.
    4. Nikon O'Conor
      Nikon O'Conor 5 april 2022 14:16
      +8
      Nyuwun pangapunten, kula condong dhateng panjenengan.
      Romawi tansah ngritik artikel sampeyan, nanging yen apa sing sampeyan pikirake dadi ... Hormat lan pujian kanggo sampeyan!
      1. Reptiloid
        Reptiloid 5 april 2022 15:24
        +6
        Novel! Sampeyan wis nglamar kanggo panguwasa sadurunge, kaya sing kita ngerti, kanthi efektif.
        1. Egoza
          Egoza 5 april 2022 18:12
          +6
          Kutipan saka Reptilian
          Novel! Sampeyan wis nglamar kanggo panguwasa sadurunge, kaya sing kita ngerti, kanthi efektif.

          Novel! Sampeyan wis rampung! Nanging mungkin sampeyan butuh bantuan? Mungkin sampeyan bisa ngumpulake petisi karo teken kene ing VO? Aku sing anggota forum ora bakal nolak kanggo mlebu.
          1. Orkraider
            Orkraider 5 april 2022 22:44
            +2
            Quote: Egoza
            Kutipan saka Reptilian
            Novel! Sampeyan wis nglamar kanggo panguwasa sadurunge, kaya sing kita ngerti, kanthi efektif.

            Novel! Sampeyan wis rampung! Nanging mungkin sampeyan butuh bantuan? Mungkin sampeyan bisa ngumpulake petisi karo teken kene ing VO? Aku sing anggota forum ora bakal nolak kanggo mlebu.


            Yen kabeh wong ngirim aplikasi, bakal ana pamindhahan.
            Teng mriki:
            https://moscow.sledcom.ru/references

            Roman, aku ndhukung sampeyan!
    5. Yura 27
      Yura 27 5 april 2022 15:21
      -11
      Wah, wani kabeh: FSB lan kejaksaan golek neng endi?!!! Wong mung mratelakake panemume, sanajan minangka wakil.
      Apa ora kuwat nulis marang panguwasa marang wong-wong sing kelangan dhuwit telung atus dolar? Lan sing, bisa uga, bakal mbukak kanggo mbiayai pasokan senjata menyang mungsuh militèr saiki - Ukraina (mesthi, ing guise kanggo mulihake apa sing wis rusak).
      Utawa, bisa uga wong-wong sing sregep, bakal pungkasane nulis ing ngendi, babagan wong-wong sing mbayar transit gas menyang Ukraina, dhuwit kanggo tuku senjata sing mateni personel militer Rusia?
      Wrestlers - padha pegulat kuwi.
      1. kuku
        kuku 5 april 2022 18:18
        + 11
        Ing kene bubar operator rahasia gedhe lan penasihat paling cedhak karo Presiden Federasi Rusia mlayu menyang Turki lan ora ana apa-apa. Kajaba iku, dheweke mlayu kanthi kepenak, ora bisa lolos ing Ès Teluk Finlandia utawa kanthi hooves elk ing sikilé ngliwati pengawal tapel wates. Aku mung munggah pesawat lan lunga. Lan Bastrykin ora miwiti investigasi utawa kasus pidana.
        Sadurungé, uga kanca lan pemilik toko jas wulu lan patriot Ortodoks sing apik, dheweke lunga menyang Jerman.
        Banjur nesu marang badut cilik ...
        1. sgrabik
          sgrabik 5 april 2022 20:40
          -2
          Jeneng ing studio, yen ora kabeh wong bisa nulis omong kosong kuwi, siji mlayu, liyane kiwa, katelu ... lan sateruse.
          1. kuku
            kuku 5 april 2022 20:43
            +6
            Chubais lan Yakunin
            1. Omah 25 Sq. 380
              Omah 25 Sq. 380 6 april 2022 14:49
              -2
              Lan Yakunin lan Chubais nalika budhal - ing posisi apa?
              1. kuku
                kuku 6 april 2022 18:56
                +3
                Sanajan nyatane Chubais nulis layang mundur saka jabatan penasihat presiden nalika isih ana ing Federasi Rusia, mula bentuk pengakuan sing wis ana ndadekake dheweke diwatesi kanggo lelungan ing luar negeri paling ora sawetara taun maneh. Lan iki minangka pelanggaran pidana. Iki malah yen sampeyan ora ndemek Rusnano.
                Yakunin uga nduweni akses menyang rahasia negara lan, miturut hukum, dheweke uga kudu diwatesi kanggo lelungan ing luar negeri.
                1. Omah 25 Sq. 380
                  Omah 25 Sq. 380 6 april 2022 19:16
                  0
                  Formulir ijin? Lan apa wangun diakoni Chubais? 1-2-3?
    6. Komentar wis dibusak.
    7. Truthmaker
      Truthmaker 7 april 2022 08:32
      +1
      Where ... Joseph Vissarionovich! Munggah lan slamet Rusia saka scum!

      Apa sing bakal kelakon karo tokoh kasebut ing Stalin, yen ing Finlandia utawa Perang Donya II dheweke wiwit njaluk mungkasi perang ... Rusia kudu diresiki kanthi wesi abang panas saka pengkhianat ing kabeh tingkat kekuwatan . ..
  2. Navodlom
    Navodlom 5 april 2022 10:47
    + 30
    Ing tanggal 9 Mei, aku bakal pindhah menyang Krasnoselsky lan nggawa bali foto lan video laporan rinci banget babagan carane para wakil bakal nglampahi dina Kamenangan ing distrik.

    Roman, ngenteni.
    Kita ngurmati kabeh.
    Perwakilan rakyat ora kena digatekake.
    1. mikh-korsakov
      mikh-korsakov 5 april 2022 11:54
      + 13
      Aku maca. Aku mikir babagan apa sing dielingake wong-wong iki. Ya, aku eling, Uni pedhang lan plowed ora iso lali. Umume Bapak-bapak, wakil-wakil, jarene panitia pelaksana kabupaten kanthi cara biyen - apa jabatanmu? Nanging babagan apa. Supaya sampah dibuwang ing wektu sing tepat, supaya salju ora tiba ing sirahe wong saka payon ing mangsa, supaya polisi distrik ora njupuk suap saka manager omah cublak, supaya ana cukup dhokter lokal ing klinik. nanging mokal kanggo dhaptar kabeh. Ing tembung, apa padha nindakake ing bumi. Nanging ora ana sing nindakake perkara sing mboseni iki. Wong-wong mau mlumpat, nyawang bumi sing dosa, lan kabeh lara. Inggih, asilipun cetha - Koper, stasiun sepur, - luwih ing babagan dhuwit, sapa sing mlarat bisa menyang Riga, sing luwih ora sopan lan sugih - menyang neraka ing ngendi. Nanging ana nuansa - pisanan, pesawat ora mabur ing kana lan sepur ora pindhah menyang kana (malah miturut lelucon sing kondhang - menyang Amerika). Lan kaping pindho, Russophobia mrentah ing negara sing adoh, yaiku, ing kasus iki, sampeyan bisa nyekel pendel saka wong sing liwat, pengungsi sing amba.
      1. Aerodrome
        Aerodrome 5 april 2022 11:58
        +3
        Quote: mikh-korsakov
        Wong-wong mau mlumpat, nyawang bumi sing dosa, lan kabeh lara.

        Ya, ora ana gunane wong sing najisake sikile nganggo lebu jagad.
      2. Reptiloid
        Reptiloid 5 april 2022 15:15
        +4
        Respect! hi ngguyu Ha ha ha! Dicopot ilat!
        Quote: mikh-korsakov
        ..... Bapak-bapak wakil rakyat, jare panitia pelaksana kabupaten kaya biyen - apa jabatanmu? Nanging babagan apa. Supaya sampah dibuwang ing wektu sing tepat, supaya salju ora tiba ing sirahe wong saka payon ing mangsa, supaya polisi distrik ora njupuk suap saka manager omah cublak, supaya ana cukup dhokter lokal ing klinik. nanging mokal kanggo dhaptar kabeh. Ing tembung, apa padha nindakake ing bumi. Nanging ora ana sing nindakake perkara sing mboseni iki. Wong-wong mau mlumpat, nyawang bumi sing dosa, lan kabeh lara. .....

        Aku mangu-mangu mung siji. Sampeyan mbandhingake karo panitia eksekutif kabupaten. Ora kaya ngono, miturutku. Panitia Pelaksana Kabupaten --- Kab. Lan iki MO. kotamadya. Ing tlatahku ing St. Petersburg, ana ~~~10 formasi kaya ngono, kanthi populasi luwih saka 500000 jiwa. Dadi wakil kotamadya duwe tujuan, tugas sing ora padha karo Deputi Duma Negara, kaya sing sampeyan tulis.
      3. Egoza
        Egoza 5 april 2022 18:02
        +5
        Quote: mikh-korsakov
        Russophobia mrentah ing negara sing adoh, yaiku, ing kasus iki, sampeyan bisa nyekel pendel saka wong sing liwat, pengungsi sing amba.

        Dadi kudu ngirim penerbangan khusus kasebut, tanpa bali. Apa dheweke bakal entuk pendel saka pengungsi sing wiyar, lan ing ngendi toleransi lan katentremane? Lan saiki Rusia duwe kesempatan unik kanggo nyisir kabeh umum iki.
        1. Reptiloid
          Reptiloid 5 april 2022 20:07
          +3
          Ing macem-macem negara, dheweke wis dadi kuciwa karo pengungsi Ukrainia. Lan 2 sasi durung liwat wiwit tekane
          1. sgrabik
            sgrabik 5 april 2022 20:45
            +2
            Apa bakal ana maneh, iki mung wiwitan, ayo ngenteni sawetara, ora suwe kabeh Eropa sing ora ngucapke matur nuwun bakal nguwuh saka sing diarani pengungsi Ukrainia, kita mung ngenteni iki.
            1. Reptiloid
              Reptiloid 5 april 2022 20:56
              +1
              Kutipan saka sgrabik
              .... kita mung ngenteni iki.

              Ya, kita ora peduli karo dheweke. Opo wae, bakal bosen, diparingi ijin tinggal setaun, ora gelem nyambut gawe. Lan wong Eropa gay isih ngarep-arep yen dheweke bakal entuk pengungsi kanthi spesialisasi kerja sing apik, luwih saka siji yuta wong. padha kangen wassat mumpuni .
    2. Nikon O'Conor
      Nikon O'Conor 5 april 2022 15:09
      +2
      Vladimir, nyuwun pangapunten babagan sing pungkasan, aku ora wedi ngomong "pertengkaran". Aku ora niat nglarani kowe, nanging aku ora nate nyinggung wong dhisik. Komentar sampeyan ndemek aku, lan sampeyan mung nelpon aku sethithik, mula aku nanggapi kaya ngono (komentar kasebut wis dibusak, lan aku ora ngelingi apa sing diarani sampeyan). Mulane, aku nganggep prabédan kita wis rampung. DUNIA?
      1. Navodlom
        Navodlom 5 april 2022 15:12
        +2
        Kutipan: Nikon OConor
        Mulane, aku nganggep prabédan kita wis rampung. DUNIA?

        katentreman kang ala iku luwih becik tinimbang padudon kang becik
        Elinga yen aku ora janji yen aku bakal setuju karo sampeyan ing kabeh. nglirik
        1. Nikon O'Conor
          Nikon O'Conor 5 april 2022 15:20
          +2
          Ya, aku ora ngetung)) Pira wong - akeh panemu))
    3. Nikon O'Conor
      Nikon O'Conor 5 april 2022 16:29
      +1
      Vladimir, kita ora bakal pindhah menyang Dina Kamenangan taun iki. Kita lunga taun kepungkur, cukup! Mbayangno: alun-alun utama dipageri karo polisi lan pager, dheweke mung mlebu kanthi undhangan (timbalan, kulawargane, pangirim lan sedulure,), malah para veteran ora bisa mlebu, lan ewonan wong mlaku-mlaku lan ora bisa teka. konser .. .parade, padha ora nglilani aku mlebu. Taun iki, perkara sing padha direncanakake - tribune didegake ing tengah kanggo 3.500 sing dipilih. Panguwasa lokal wis ilang wates apa sing diidini.
      Simbahku minangka salah sawijining sing pertama mlebu ing Berlin nganggo tank T-34 lan ora njaluk undhangan sapa wae!
      1. Navodlom
        Navodlom 5 april 2022 17:59
        +3
        Kutipan: Nikon OConor
        Kita ora bakal pindhah menyang Dina Kemenangan taun iki. Kita lunga taun kepungkur, cukup!

        Nganti saiki, aku ketemu Victory Day ing Chisinau.
        Lan, mesthi, aku lunga menyang Pèngetan tanpa gagal. Kaya akeh warga Chisinau liyane.
        Monumen iki minangka papan pangeling-eling Perang Patriotik Agung ing Chisinau.

        Lan ya, ing wayah esuk, Pèngetan mesthi ditutupi. Darah biru luwih dhisik. Présidhèn Republik Moldova lan wakil-wakil saka kekuwatan resmi sing ora seneng karo pandangan politik. Lan kanca-kancane.

        Kabeh mortal nunggu mburi bagean resmi konco cordon. Senajan veteran padha mesthi diijini.
        Ana uga kolom umum saka pusat kutha menyang Memorial karo presiden ing kepala. Ing mratelakake panemume, ing Dodona.

        Iki resmi ing preian umum sing nyenengake banget. Nanging anjir kanggo sampeyan, pilihan, elit lan retinue. Miwiti mlaku mengko.
        Lan aku bakal lunga apa wae. Amarga iki preinan.

        Aku durung ngerti pesenan Rusia. Wektu iki tanggal 9 Mei kita bakal ketemu ing Voronezh. Aku bakal ndeleng luwih cedhak.
  3. rostok
    rostok 5 april 2022 10:49
    + 18
    We have gentlemen Gref, Nabiullina, Siluanov, etc. sing nduweni dhuwit, bagéan saka partai globalis. Aku mikir sampeyan bisa nyana apa wae saka wong-wong mau nganti kudeta, nanging iki wong sing ora bisa disentuh, ketoke. Lan kabeh riff-raff cilik iki bisa cepet dibendung, bakal ana kepinginan.
    1. endhog
      endhog 5 april 2022 11:06
      +9
      Kutipan saka Rostok
      Lan kabeh riff-raff cilik iki bisa cepet dibendung, bakal ana kepinginan.

      dadi ayo padha ndeleng apa ana, kepinginan iki lan carane cepet bakal muncul.
      lan babagan "petty riff-raff" sampeyan salah, Nabiulina, Gref lan liya-liyane nganti tekan rembulan, katon ana, nanging ing endi wae ... dina, kita krungu saka layar televisi lokal, kenalan kita kerja ing administrasi, iku sing ngubengi piyambak karo pengusaha kanthong ing toko sing kita bukak saben dina .... sing duwe pengaruh paling gedhe ing pikirane wong biasa lokal.
      Lan Gref lan CO ... uga, dheweke krungu soko saka wong, kayata Merkel, Macron lan Netanyahu, adoh lan ora bisa dingerteni, dheweke ujar yen setan uga ana ing endi wae ...
    2. Galleon
      Galleon 5 april 2022 11:11
      +8
      Kutipan saka Rostok
      We have gentlemen Gref, Nabiullina, Siluanov, etc.

      Nah, apa sing sampeyan isin diarani liberal utama? Konstitusi diganti kanggo dheweke, tenggat wektu direset menyang nol, pernyataan dhewe yen dheweke minangka liberal diabaikan - lan kita ora ngelingi jeneng mburi, kita ora sok dong mirsani. Yagene kowe ngapusi awake dhewe?
      1. vitvit123
        vitvit123 5 april 2022 11:21
        -3
        Lha, kok ora dijenengi?
        1. Galleon
          Galleon 5 april 2022 11:32
          +2
          Ora ana gunane amarga.
          1. vitvit123
            vitvit123 5 april 2022 12:40
            -10
            Lha yen ora ana gunane, kok nulis babar pisan?
            1. Galleon
              Galleon 5 april 2022 13:33
              +6
              Supaya propagandis profesional lan sukarela ora mikir sing padha piyambak ing kene ya
              1. vitvit123
                vitvit123 5 april 2022 14:38
                +1
                Utawa mungkin dheweke dudu propagandis, nanging ideologis, kaya sampeyan?
        2. Jager
          Jager 5 april 2022 12:12
          -4
          Wedi. Iku tegese lokal
      2. sniperino
        sniperino 5 april 2022 12:53
        +3
        Kutipan: Galleon
        claims dhewe sing liberal padha coquettishly digatèkaké
        Sampeyan nggunakake tembung "liberal" ora ing pangertèn sing kanggo wong Nilai saka kamardikan individu iku salah siji sing paling penting, nanging ing pangertèn saka jeneng poto saka klompok wong mental enslaved dening Kulon, fokus ing nilai-nilai sing. , brahala lan cara urip lan ngremehake Rusia lan Rusia. Apa sampeyan mikir yen sing kapindho, lan dudu sing pisanan, tegese tembung iki uga cocog kanggo Putin? Delengen owah-owahan ing "konstitusi Putin" lan sampeyan bakal weruh yen liberalisme dheweke adoh saka fasisme liberal Barat. Iki luwih cedhak karo liberalisme Kristen (Berdyaev, Bulgakov, Solovyov, sedulur Trubetskoy, Frank, lan liya-liyane). Kajaba iku, Putin ora luwih enom, lan kanthi umur, wong dadi luwih konservatif. Kita kudu nggunakake konsep, dudu label.
        1. Galleon
          Galleon 5 april 2022 13:29
          +8
          matur nuwun. Iku apik kanggo maca sing ora banal, wis dadi langka kene, aku sijine sampeyan +. Aku ora ngelingi babagan liberalisme ing Frank lan Solovyov. Liberalisme dudu kanggo kita wong Rusia. Kita butuh bebener, ide, lan organisasi. Nanging pisanan kabeh, bebener.
          Kutipan saka sniperino
          Kita kudu nggunakake konsep, dudu label.

          Omonganmu tekan sasaran, kaya sniper. Nanging ing kene kabeh wong nggunakake label. Wiwitane angel, banjur ngganggu, lan saiki, ketoke, aku nyerah.
          Aku ora setuju karo penilaian utama sampeyan babagan liberalisme poo lan fasisme liberal Barat, nanging iki dudu platform sing bisa dibahas bedane.
          Lan ya - dheweke dhewe wis bola-bali nyatakake yen dheweke minangka pendukung liberalisme ekonomi, sing ditindakake dening Grefs, Siluanovs, lan liya-liyane Incl. bebas ekspor modal ing luar negeri
          1. sniperino
            sniperino 5 april 2022 15:30
            +4
            Kutipan: Galleon
            dheweke dhewe wis bola-bali nyatakake yen dheweke minangka pendukung liberalisme ekonomi,
            Apa Lenin uga dadi pendukung liberalisme ekonomi nalika ngenalake NEP kanthi temen-temen lan suwe? Yen liberalisme ekonomi ana ing antarane statistik Khrushchev lan ultra-liberalisme Hayek, mula kenapa ora. Apa hak properti pribadi, kebebasan perdagangan lan kewirausahaan tanpa ide manik babagan pengurangan tanpa wates ing peran pangaturan negara ing proses kasebut duwe alternatif sing cukup saiki?
            1. Galleon
              Galleon 5 april 2022 16:47
              +8
              Cara Cina minangka alternatif sing cukup kanggo njarah lan ngrusak negara. Nanging kita ora bisa metu saka iku.
              1. Essex62
                Essex62 6 april 2022 01:24
                0
                Kutipan: Galleon
                Cara Cina minangka alternatif sing cukup kanggo njarah lan ngrusak negara. Nanging kita ora bisa metu saka iku.

                Cara Cina, kanggo kita, mung ora kasedhiya, siji lan setengah lard semut siap kanggo mluku ing telung panggonan ing wektu sing padha ora bisa ing Rusia, miturut definisi.
          2. insinyur1976
            insinyur1976 5 april 2022 17:19
            -5
            kepiye carane pramuka bisa ana ing mburi nalika mungsuh ana ing saubengé lan ora ana sing bisa dipercaya? Lan apa persis alternatif? Apa sampeyan siap kanggo njupuk Rusia ing pundak sampeyan?
            1. Alf
              Alf 5 april 2022 19:47
              +4
              Kutipan saka engineer1976
              Lan apa persis alternatif?

              Tembung sing akrab ... "Sapa yen dudu Putin" ...
              Kutipan saka engineer1976
              carane liya pramuka bisa ing mburi nalika mungsuh watara

              Sing utama yaiku supaya pramuka ora lali sisih endi sing dilayani ...
    3. Mikhail Sidorov
      Mikhail Sidorov 5 april 2022 12:35
      + 11
      We have gentlemen Gref, Nabiullina, Siluanov, etc. sing nduweni dhuwit, bagéan saka partai globalis.
      padha kelalen spesialis ing prakara patriotisme - Peskov.
      1. Alf
        Alf 5 april 2022 19:55
        + 11
        Kutipan: Mikhail Sidorov
        We have gentlemen Gref, Nabiullina, Siluanov, etc. sing nduweni dhuwit, bagéan saka partai globalis.
        padha kelalen spesialis ing prakara patriotisme - Peskov.

  4. Alexander Mak
    Alexander Mak 5 april 2022 10:51
    +2
    Makhluk Masonik!!!!
    1. Carat
      Carat 5 april 2022 11:14
      +1
      Ya, kudu dikirim menyang siji brigade sarung tangan ing papan sing ora adoh banget.
      1. insinyur1976
        insinyur1976 6 april 2022 14:27
        +1
        ana pulo ayu ing segara. Tanah anyar diarani. Ing kana, bruwang putih padha kaliren.
  5. Roso 56
    Roso 56 5 april 2022 10:52
    +5
    Padha kaya sadurunge, menehi kesempatan kanggo nyumerepi dhewe. Inggih, ora, supaya tendhangan luwih kuwat lan wuda liwat hillock.
  6. Yurix
    Yurix 5 april 2022 10:52
    +7
    Kok SC durung urus?
  7. Pujangga watara sudhut
    Pujangga watara sudhut 5 april 2022 10:53
    + 14
    Apa dheweke isih gratis? Iki bakal dadi wektu kanggo miwiti ngresiki mburi ing kahanan sing cedhak karo pertempuran. Pickaxe lan shovel. Iki persis sing dibutuhake saiki ... Ora ana cara kanggo njupuk tembung sing disensor.
  8. Lesovik
    Lesovik 5 april 2022 10:54
    + 20
    Wakil Alexei Gorinov percaya yen Rusia nindakake agresi
    Paling kamungkinan, dheweke bakal pamit marang wakil.
    Belyaeva cepet banget mandheg dadi komunis lan wakil. Lan banjur ninggalake Rusia kabeh.
    Nanging mantan wakil kudu dilarang ninggalake negara nganti pirang-pirang taun, nganti "panguwasa" mutusake yen wakil kasebut ora nyebabake karusakan ing negara lan wong-wong sing duwe kegiatan. Lan mung sawise sawetara taun kanggo ngidini metu. Inggih, utawa kanggo nyedhiyani omah-omahé negara andhap asor kanggo wektu sing cocog karo asil saka kegiatan.
  9. Nexcom
    Nexcom 5 april 2022 10:55
    +7
    Lan ora ana sing bakal kelakon marang Yudas iki - padha kuwasa. Kene sampeyan bakal weruh.
    Maksimum bakal dipeksa kanggo "nerangake yen dheweke salah paham."
    Aku ora ngandel yen dheweke bakal dijupuk dening insang. am Lan padha kudu! Cukup wajib!
    Kepiye carane dheweke bisa dadi kekuwatan???

    Ana artikel anyar sing diadopsi saka KUHP lan sampah kasebut kudu dijawab kanthi lengkap. Sadurunge iku - nyuda kakebalan parlementer. Lan mung mangkono.
    1. endhog
      endhog 5 april 2022 11:31
      +1
      sawetara timbalan aneh, tanpa lencana United Russia ....
      1. Lesovik
        Lesovik 5 april 2022 11:58
        +8
        Kutipan saka Telur
        ora ono lencana unicorn....

        Gorinov - saiki non-partisan
        Yashin uga non-partisan
        Kotyonochkina - Aku ora nemokake sembarang sebutno gadhahanipun sembarang thread saka partai
        Bazeeva... - bener, United Russia.
        Lan kenapa ora ana sing kasebut ing artikel kasebut?
        1. endhog
          endhog 5 april 2022 16:16
          +1
          Kutipan: Lesovik
          Gorinov - saiki non-partisan
          Yashin uga non-partisan
          Kotyonochkina - Aku ora nemokake sembarang sebutno gadhahanipun sembarang thread saka partai

          iki saiki, nanging nalika padha kapilih saka partai kang? Utawa uga non-partisan?
          1. Lesovik
            Lesovik 5 april 2022 16:27
            0
            Kutipan saka Telur
            lan nalika padha kapilih saka partai endi?

            Gorinov kacathet ing akeh panggonan, nanging ora ing United Russia. Aku ora nemu apa-apa bab liyane.
          2. sgapich
            sgapich 5 april 2022 16:36
            +8
            Kutipan saka Telur
            iki saiki, nanging nalika padha kapilih saka partai kang? Utawa uga non-partisan?

            Secara resmi "nominasi dhewe". Nanging padha aktif didhukung dening "apel", "parnassus"; saka media - agen manca "Echo", "Novaya Gazeta", "Rain", etc.
            1. sgrabik
              sgrabik 5 april 2022 21:01
              0
              Kabeh bajingan sing paling kondhang yaiku patron, kabeh riff-raff liberal pro-Kulon digulung dadi siji.
    2. Jager
      Jager 5 april 2022 12:14
      + 14
      Kutipan saka Nexcom
      Kepiye carane dheweke bisa dadi kekuwatan???

      Aku bakal ngandhani sampeyan rahasia - wong-wong kaya ngono mung bisa liwat. Ya, dheweke ora seneng karo wong sing jujur ​​​​lan prinsip.
  10. nnm
    nnm 5 april 2022 10:56
    + 15
    Kolega, sugeng siang. Yashin minangka karakter sing menarik banget. Ing kana lan babagan penipuan karo keuangan, kabeh ana ing urutan sing sampurna. Sawetara taun kepungkur, ing salurane, dheweke gumunggung babagan kepiye liburan. Shrovetide, ing mratelakake panemume. Aku ora kesed kanggo pindhah menyang pengadaan umum lan mbukak kontrak. Setengah saka apa sing diwenehake ing perkiraan mung ilang.
    Banjur aku takon marang ing pitakonan komentar ing saben item ilang saka taksiran. Nanging, mesthi, nanggepi pribadine padhang meneng.
    1. Nexcom
      Nexcom 5 april 2022 11:03
      +6
      Ana mung apa-apa ngomong. Mulané Yudas iki meneng waé.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. VORON538
      VORON538 5 april 2022 14:54
      +5
      Sing, karakter iki boroske dhuwit budget, lan sampeyan takon marang babagan ing Internet? Apa sampeyan bisa ngabari kantor jaksa, padha takon ing kantor.
      1. nnm
        nnm 5 april 2022 15:00
        0
        Iki ora persis kaya sing ditindakake ing kasusku. Ngapunten, rekan, aku ora siap kanggo nerangake, nanging ing wektu iku ana pitakonan sing luwih penting saka arah sing padha, nanging ing volume luwih gedhe.
  11. Beruang Rusia_2
    Beruang Rusia_2 5 april 2022 10:56
    +9
    Wakil kasebut kudu dikirim menyang panggonan sing ora adoh saka artikel pengkhianatan.
  12. cmax
    cmax 5 april 2022 10:57
    + 12
    Aku malah ora pengin mbayangno apa sing bakal kelakon kanggo para wakil saka sawetara dewan distrik ing Ukraina yen padha nyatakake kaya simpati kanggo Rusia.
    1. Nexcom
      Nexcom 5 april 2022 10:59
      +7
      Nanging ora perlu, kabeh pancen gampang banget - Nazi bakal cepet-cepet ngeculake. Ing kasus paling apik kanggo timbalan kuwi, padha bakal lustred.
      1. sgrabik
        sgrabik 5 april 2022 12:38
        +3
        Utawa malah dikebiri!
        1. Nexcom
          Nexcom 5 april 2022 15:38
          0
          ... iki supaya wong sing kaya mengkono ora lair maneh. tawaran pinunjul.
  13. Karpov Ruslan
    Karpov Ruslan 5 april 2022 10:58
    +4
    Aku welcome everyone! Dear kanca lan VO! Lan aja ngomong babagan cara sing bener lan ing ngendi arep nglamar utawa nglamar iki!?
    1. Nexcom
      Nexcom 5 april 2022 11:05
      +2
      yen aku ngerti - pisanan bakal rush.
    2. vitvit123
      vitvit123 5 april 2022 11:25
      +6
      A statement ditulis menyang kantor jaksa, karo materi video ... lan kantor jaksa wiwit bisa .., aku bahan iki wis ana lan mriksa wis diwiwiti.
      1. Nexcom
        Nexcom 5 april 2022 11:35
        +3
        Aku ngarepake pambiji prosedural lan hukum sing cukup kanggo tumindak kasebut. Lan paukuman hukum sakteruse.
      2. evgen1221
        evgen1221 5 april 2022 11:49
        +4
        Kathah gumantung ing pribadine jaksa kutha ing papan kasebut, lan kekancan karo korps diplomatik kutha. Ing sangandhaping jaksa ingkang sepuh, ing kitha ayem tentrem, kutha punika saestu dados rawa, nanging boten wonten lampahipun, awit jaksa ingkang kinurmatan boten wonten wekdal. Dheweke ganti dadi anyar saka wilayah liyane - wong nyuwek rambute saka jumlah kasus korupsi lan kriminalitas, lan ora cukup staf sing anyar dipindhah amarga kader lawas ora bodho nampa kasus, nanging iku. worth menyang jaksa dhewe, langsung bali lan oh, ya, sampeyan misunderstood kula, teka lan tokoh metu lan liya-liyane nalika boss menehi tongkat. moralitas. Ganti personel miturut distribusi lan luwih kerep, supaya padha ora duwe wektu kanggo Feed lan dumunung mudhun, uga, tanggung jawab kanggo asil.
      3. VORON538
        VORON538 5 april 2022 14:57
        +1
        Sayange ora bakal ana penyitaan, sanajan aku bakal wareg yen siji-sijine anugerah peradaban kanggo wong-wong kuwi yaiku jaket quilted lan kapak ing situs logging ngluwihi Arktik Circle, kanggo 15-20 taun.
    3. Lesovik
      Lesovik 5 april 2022 12:00
      +6
      Quote: Karpov Ruslan
      Lan aja dakkandhani carane bener lan ing ngendi arep nglamar utawa nglamar iki!?

      Ing salah sawijining sumber, ing artikel babagan acara kasebut, pranala ing ngisor iki ditata kanthi teliti:
      https://мвд.рф/куда-сообщить-об-экстремизме - МВД об экстремизме

      https://epp.genproc.gov.ru/web/proc_77/internet-reception/personal-receptionrequest - Прокуратура

      https://moscow.sledcom.ru/references - Следственный комитет РФ Москва.
      1. Karpov Ruslan
        Karpov Ruslan 5 april 2022 18:31
        +1
        Thank you so much!
    4. Orkraider
      Orkraider 5 april 2022 22:48
      0
      Dina apik
      https://moscow.sledcom.ru/references
      Wis nulis. Bisa tanpa bahan video, kanthi bagean deskriptif.
  14. tunggal-n
    tunggal-n 5 april 2022 10:58
    +3
    Lan iki minangka inti saka politisi-pejabat modern. Kita bakal narik kabeh kita bisa saka layanan, keuntungan, dhuwit, lan nalika kita mencet, kita bakal langsung ngganti sisih lan ngalahake dhéwé ing dodo nangis ing kamera "carane ghouls ala meksa kita." Carane nangis editor saka Channel 1, sing karo poster mlayu. Inggih, kanggo sapa kita ngadegake monumen? Solzhenitsyn Borka-mabuk. Sugeng Gorbachev. Iki dudu pengkhianat. Iki minangka ideologi resmi kita. Rob Federasi Rusia lan njupuk kabeh ing luar negeri, ora lali kanggo ngidoni ing Rusia lan marang everyone carane elek kene lan carane padha nandhang sangsara ing Mordor iki. Ing endi kulawarga lan anak saka pejabat ndhuwur kita manggon sadurunge wiwitan operasi khusus? Bener ing Federasi Rusia? Iki kita kanggo wong-wong mau lan bodho b .., amarga kita ora pengin creep ing ngarepe West lan numpes donya sethitik mulyo.
  15. svoit
    svoit 5 april 2022 10:58
    -3
    Nah, yen tembung "agresi" diganti karo NVO, kabeh bakal bener, saiki wektu angel lan dhuwit kudu disimpen lan dikirim menyang Dana Kemenangan, kabeh acara massa, kajaba pertahanan sipil, ora kudu dianakake. amarga mbebayani, mungsuh ora turu. Lan wektune, paling ora ing wilayah lan wilayah sing cedhak karo Ukraina, kanggo ngenalake hukum militer.
  16. Omah 25 Sq. 380
    Omah 25 Sq. 380 5 april 2022 11:04
    +6
    Artikel sing apik .... Nanging ana sing milih badan kasebut minangka wakil?
    Akibaté, ora mung kudu nulis menyang kantor kejaksaan, nanging kudu ngobrol karo para pamilih distrik liwat cabang parlementer, asosiasi umum, organisasi kayata Dewan Veteran, lsp....
    Dolan maring wong ing wilayah kasebut kanthi tembung: deleng sapa sing ngomong kanggo sampeyan ...
    Umumé, wong entuk kesan yen video iki dipentasake ....
    Tegese warga sing manteb kuwi pancen kepengin ninggalake negara kanthi status pengungsi politik sing lagi ditindhes....
    Iki minangka operasi "evakuasi", lan alasane yaiku kasus pidana sing diwiwiti amarga delir saka "pahlawan" video kasebut ....
    Lan siji bab liyane: residents saka distrik Krasnoselsky kudu, ing asas, mikir bab apa jenis sampah padha milih .... Preduli saka video lan preduli saka Ukraina ....
  17. tihonmarine
    tihonmarine 5 april 2022 11:05
    + 12
    Yashin, Kotenochkina, Gorinov... Jenenge legiun.

    Apa ora wektune "legioner" iki dikirim menyang Navalny suwene 9 taun?
  18. Kapten45
    Kapten45 5 april 2022 11:05
    +3
    Sampeyan ngerti, kolega, mirsani kanggo dangu aktivitas saka wakil, loro kutha lan kotamadya liyane, aku luwih lan liyane kepekso kanggo nyetujoni tumindak negara kita, ataman saka tentara Orenburg Cossack, Alexander Ilyich Dutov, ing pangertèn sing, Duwe dikuwasani kutha utawa pemukiman liyane, pisanan kabeh dhawuh kanggo flog komite, dewan lan panguwasa liyane karo ramrods, lan utamané mbebayani - kanggo nyumerepi saperangan ing ngarepe dewan. Dadi, ing cahya saka umum ora tanggung jawab kanggo urusane dhewe, apa ora wektu kanggo bali menyang laku iki? Yen iku pinunjul, on-line, kanggo nduduhake saperangan saka executions, sampeyan ora perlu kanggo nyumerepi wong, nanging ramrods supaya Chrome ing bokong bledosan lan yushka splashes, iku bakal perlu. "Yen ora, dheweke ora bakal ngerti, brutes" (c)
  19. Max1995
    Max1995 5 april 2022 11:06
    + 11
    Lan maneh, switchmen sing ora dingerteni. Nanging paling ora dheweke mbukak ide, paling ora saiki.

    Lan kepiye sampeyan bisa njupuk toko wulu amatir karo kulawargane, karo fondiki ing Austria? Utawa pacangan iPhone sing lobbied kanggo tuku Boeing tinimbang pangembangan TU lan IL, lan rampung perjanjian gas karo Ukraina, kang banjur backfired ing kita? Utawa

    Ora ono.
    Dheweke duwe kekuwatan nyata, dhuwit, perlindungan, fondant karo hacienda ing gunung lan bocah-bocah, lan dheweke ora nyedhaki LDNR ..

    Lan kabeh jinis ora marem, ora ana ing gaji ing oposisi pseudo - padha kaya piso kanggo tenggorokan.
    Dheweke ngganggu semangat populer kanggo ngunggahake rega, mbuwang dhuwit ing bukit, ngoptimalake kabeh lan kabeh wong, lan ngebom.
    1. Omah 25 Sq. 380
      Omah 25 Sq. 380 5 april 2022 16:42
      -1
      Apa kita ngomong babagan?
      Lan sapa "kabeh jinis wong sing ora puas sing ora ana ing gaji ing pseudo-oposisi" - apa iki babagan "pahlawan" video kasebut?
      1. Max1995
        Max1995 5 april 2022 16:53
        0
        Babagan beda, ing pangertèn global ..
        Ora ngerti iki apa ora.
        1. Omah 25 Sq. 380
          Omah 25 Sq. 380 5 april 2022 16:58
          -2
          Lan kenapa kita butuh pitakon global babagan topik cacing?
          1. Max1995
            Max1995 5 april 2022 18:34
            +1
            Amarga penembake.
            psychos, idealists, boten cecek lan ing tansah ana.
            padha ora nggawe cuaca, nanging trep kanggo nyalahke kabeh ing wong
            1. Omah 25 Sq. 380
              Omah 25 Sq. 380 5 april 2022 18:49
              -1
              Apa sing kudu dibuwang?
              1. Max1995
                Max1995 5 april 2022 19:32
                +1
                Ya kabeh.
                kaya biasane klasik:
                "Wong sing ora dijenengi kudu disalahake kanggo kabeh")))
                1. Omah 25 Sq. 380
                  Omah 25 Sq. 380 5 april 2022 19:34
                  +1
                  Ora jelas maneh....
                  Ana wakil saka distrik Krasnoselsky lan ketua dewan deputi Kotyonochkin ...
                  Apa sing nyoba "nyalahke" dheweke lan sapa?
                  1. Max1995
                    Max1995 5 april 2022 23:02
                    -1
                    Luwih ora jelas?
                    Ana 2-3 wakil sing sadurunge ora dingerteni. Sing mikir soko ana lan ngandika ora kaya wong liya. Lan dheweke ora pengin formasi.

                    Mulane:
                    Apa ana pelanggaran KUHP ing tumindake - kantor jaksa, pengadilan lan "Pusat Solusi" bakal mutusake.
                    Apa dheweke nindakake tugas kanthi apik, gumantung saka pamilih lan "adhi" sing nemtokake.

                    Lan dheweke duwe utang marang wong liya - kerja / ora kerja, ninggalake / ora ninggalake, kaya "kanca elit" - omong kosong ..

                    Kanggo sing duwe utang, panguwasa wis suwe ngapura

                    Mungkin kanca-kanca saka Keluarga Sobchakov, dadi ora-ora, ora-ora
                    1. Omah 25 Sq. 380
                      Omah 25 Sq. 380 5 april 2022 23:40
                      0
                      Sapa sing ora dingerteni? Dheweke ngerti aku, wong Moskow ngerti: dheweke wis gelut telung taun ....
                      Lan ora ana sing ngomong babagan "kudu" ....
                      1. Max1995
                        Max1995 6 april 2022 09:04
                        -1
                        ha, sampeyan ngerti. Mulane padha ndaftar.
                        lan liyane kanggo wahing.
                      2. Omah 25 Sq. 380
                        Omah 25 Sq. 380 6 april 2022 14:29
                        0
                        Sampeyan wis bingung kabeh lan kabeh ...
                        maneh:
                        Ana wakil saka distrik Krasnoselsky Moscow lan ketua dewan deputi Kotyonochkin ...
                        Dheweke ngrekam video resmi rapat dewan sing dipimpin ing agenda ....
                        Pernyataan sing ana ing video kasebut nyebabake skandal, lan, utamane, anggota forum kita ngirim pendapat babagan video iki ....
                        Sepisan maneh: APA sing padha nyoba "nyalahke" marang dheweke (wakil) lan WHO?
                      3. Max1995
                        Max1995 6 april 2022 15:23
                        0
                        maneh:
                        deputi sadurunge dingerteni (kajaba sampeyan lan abstrak "Muscovites", mesthi), "padha ngrekam video resmi ..." lan ing.

                        Ana pelanggaran KUHP ing tumindake - banjur "cedhak", lan kantor jaksa, pengadilan lan "Pusat Keputusan" bakal ndandani.
                        Sampeyan ora ngerti "rabun" mlaku-mlaku.

                        Ora nglanggar - iku tegese ora "cekak-sighted", lan ora chik.

                        Utawa "kakak" bocor lan sawise PR bakal muni.

                        Ing kasus apa wae, ora ana sing gumantung banget, ora dhuwit, utawa politik, utawa pendapat, utawa ekonomi. - kaya switchmen (provokator?) Biasa. Saka wanita Serdyukov lan banjur luwih pengaruh
                      4. Omah 25 Sq. 380
                        Omah 25 Sq. 380 6 april 2022 15:44
                        -1
                        maneh:
                        "Deputi sing ora dingerteni sadurunge (kajaba sampeyan lan abstrak "Muscovites", mesthi)" - dikenal 12 yuta Muscovites ....
                        Apa sampeyan ora ngerti? mimocodil...

                        "dheweke ngrekam video resmi..." lan liya-liyane, - ya, para wakile dhewe ngrekam video rapat paripurna....

                        "Ana nglanggar KUHP ing tumindak - banjur padha" short-sighted ", lan kantor jaksa, pengadilan lan "Pusat Keputusan" bakal ndandani.
                        Sampeyan ora ngerti wong sing "rabun" mlaku-mlaku, "ya, padha chik yen ...

                        "Ora ana sing nglanggar - tegese ora "cekak", lan ora chik ", - ya, yen ora ..., banjur ORA chik ...

                        "Utawa" kakang "bocor lan sawise PR bakal chirping" - video saka sidang paripurna, ale ....

                        "Ing kasus apa wae, ora ana sing gumantung banget, ora dhuwit, utawa politik, utawa pendapat, utawa ekonomi. - kaya switchmen (provokator?) Biasa", - banjur aja nulis ing thread iki, "mimocodil" - 2

                        "Saka wanita Serdyukov, malah luwih pengaruh" - apa?)))
  20. kapit
    kapit 5 april 2022 11:06
    +2
    Pendekatan sing bener saka penulis! Yen padha njaluk kicked metu saka panggonan anget kanggo mundhut saka dateng, iku umume apik! Ayo padha mudhun menyang para sadulur ing gunung!
    1. Nexcom
      Nexcom 5 april 2022 16:25
      0
      ... menyang jaran Sobchak lan liya-liyane.
  21. Hog
    Hog 5 april 2022 11:06
    +5
    Aku bakal nerbitake kabeh jawaban sing teka saka Kantor Kejaksaan Agung (lan bakal teka, aja ragu-ragu).

    Ing Temptation)
    PS: Iku apik yen saiki kabeh wis rampung ing kamera, ora bakal ana masalah karo basis bukti.
  22. tihonmarine
    tihonmarine 5 april 2022 11:08
    +6
    Matur nuwun Roman. Sampeyan mesthi duwe warta anyar.
  23. tatarin1972
    tatarin1972 5 april 2022 11:10
    +6
    Lan ing ngendi kantor jaksa, Komite Investigasi, FSB? Tumindak kasebut diwenehake dening KUHP.
    1. edmed
      edmed 5 april 2022 12:08
      +3
      Kutipan: tatarin1972
      Lan ing ngendi kantor jaksa, Komite Investigasi, FSB?

      Asleep, amarga ora ana ijin sing luwih dhuwur, kaya karo Vostochny c / d, nganti padha nyiyapake tendhangan saka ndhuwur, ora nglakoake, serfs petitioned ora dilayani kaya, nanging iki ing kadhemen, "serigala" tiket lan Puncak karir sampeyan yaiku asisten junior kanggo janitor senior, lan ing bisnis - bakal dirusak dening klompok kontrol lan klompok kejahatan liyane.
    2. sgrabik
      sgrabik 5 april 2022 21:19
      +2
      Mesthi, padha diwenehake, nanging sakperangan alesan KUHP kita ora bisa ditrapake kanggo saben wong, pancen kabeh diijini kanggo sawetara, nalika iku dilarang kanggo wong liya, supaya iku bakal dadi wektu kanggo sijine kabeh supaya kabeh hukum. tanpa istiméwa padha kanggo saben wong, lan ora mung ing kertas, lan ing kasunyatan.
  24. ngerti-iku-loro
    ngerti-iku-loro 5 april 2022 11:10
    +2
    Ana solusi dhasar - kanggo nyingkirake kewarganegaraan Rusia, tanpa iku mokal kanggo nyekel posisi ing instansi pamaréntah.
    1. vitvit123
      vitvit123 5 april 2022 11:26
      +3
      Mesthine karo penyitaan properti ...
    2. mordvin 3
      mordvin 3 5 april 2022 20:57
      0
      Quote: ngerti-loro
      Ana solusi dhasar - kanggo nyabut kewarganegaraan Rusia

      Ora ana wong sing bisa dicabut kewarganegaraan sing ora dikarepake.
  25. tukang baja
    tukang baja 5 april 2022 11:11
    +6
    "Apa sing kudu dilakoni karo Yudas modern ing Rusia?"
    Yudas modern dianggep dhuwur ing kekuwatan. Dheweke duwe jabatan sing dhuwur, entuk gaji dhuwur lan ora tanggung jawab apa-apa. Lan nalika wektune mangsuli, pamrentah kita ngidini dheweke lunga kanthi tentrem lan urip, kanthi kerja keras. Putin ujar manawa dheweke ora kasengsem ing vila ing Miami.
    1. sgrabik
      sgrabik 5 april 2022 21:26
      +1
      Bener, setan abang Chubais minangka conto iki, dheweke nindakake piala banget marang Rusia, akeh masalah, nanging tinimbang paukuman sing pantes kanggo kabeh tumindak ala, dheweke mung ninggalake Rusia kanthi tenang lan ora. siji malah takon marang pitakonan siji.
  26. Andrey VOV
    Andrey VOV 5 april 2022 11:17
    +3
    Apa ana mekanisme kanggo ngelingi para wakil kotamadya kasebut? Inggih, kajawi menika kedah dipuntindakaken dening kejaksaan
    1. evgen1221
      evgen1221 5 april 2022 11:55
      0
      Ana tata cara, nanging dreary lan bingung, ora kanggo sebutno kasunyatan sing inisiator bakal dijupuk adoh kanggo ngina panguwasa goyang prau lan asu liyane karo kesenengan lan ing unison lan idin, sing padha kelingan bakal diwutahake. liwat. Kajaba iku, larang minangka kampanye pemilihan, sing bakal mbiayai (lik Glasha).
  27. pulsa
    pulsa 5 april 2022 11:21
    +6
    Yagene dheweke durung teka kanggo kucing lan Gorinov???
  28. A009
    A009 5 april 2022 11:21
    +6
    Kanggo ngakoni asring panemu saka novel dianggep bias lan ora bener. Kadhang-kadhang malah mbantah. Kadhangkala aku malah ngece (aku ngakoni uga) Nanging ing kene aku setuju 100% Malah luwih saka iku. Gambar sing elek banget. Nalika bocah-bocah nganggo paspor Rusia dipateni ing Donbass, kabeh wong meneng. Luwih saka 13 ewu wong wis tiwas wiwit umur 14 (data OSCE) lan akeh sing duwe paspor Rusia. Lan meneng. Banjur, nalika .... ing umum, ora ana tembung. Video iki banget upsetting lan nesu. Fasisme minangka tembung sing gedhe banget. Nanging, ketoke, kene cocok.
  29. Darurat
    Darurat 5 april 2022 11:23
    +3
    Pitakonan aneh - apa sing kudu dilakoni. Utawa ana masalah karo aspen ing Rusia?
    1. CYM
      CYM 5 april 2022 13:33
      +2
      Wis suwe ujar, ing tingkat paling dhuwur, iki dudu cara kita. Kajaba iku, "anak sing mati" ing THEM ing Ukraina, supaya cara re-education kudu Applied progresif-Ukraina kirim, scotch tape, sirloin wuda. am
      1. sgrabik
        sgrabik 5 april 2022 21:33
        +1
        Lan supaya kabeh wong bisa munggah menyang tugu iki lan, kanthi gumolonging ati, ngalahake loin gundhul kaya sing kudune.
  30. Mikhail Alekseev_2
    Mikhail Alekseev_2 5 april 2022 11:25
    +2
    Romawi, aku uga ngirim kabeh data babagan karakter kasebut liwat saluranku. Iki ngendi sampeyan pancene kudu njupuk tindakan. Ngomong-ngomong, kanggo sing ora duwe saluran dhewe, sampeyan bisa langsung hubungi Kantor Jaksa Agung lan FSB - ing endi wae ing situs web ana kesempatan kasebut.
    Mung wong lanang pancen ora duwe wektu kanggo nutupi kabeh, sayangé - dadi sampeyan kudu nglaporake yen ana kesempatan
  31. Simbah amatir
    Simbah amatir 5 april 2022 11:25
    +5
    "Karya bakal dawa banget lan ora matur nuwun, nanging ... aku rumangsa bisa ngatasi." - Pangarep-arep. Senajan aku ora pracaya iku bisa kanggo ngrampungake rampung, nanging aku ngarep-arep.
    "Aku bakal nerbitake kabeh jawaban sing teka saka Kantor Kejaksaan Agung" - Aku mesthi bakal maca. Matur nuwun kanggo artikel.
  32. mbah Miron
    mbah Miron 5 april 2022 11:25
    +6
    Lan banjur ing ngendi FSB kita katon. Sawise kabeh, tumindak iki ateges khianat kanggo Motherland. Yagene dheweke isih bebas?
  33. Essex62
    Essex62 5 april 2022 11:31
    -3
    Romawi ing wiwitan artikel kasebut kanthi bener nulis - "kabeh wong, ing umum, nyatakake pikirane kanthi kemampuan sing paling apik." Luwih tepate, ora kabisan, nanging pendidikan lan worldview. Vektor kasebut disetel dening piranti negara. Sampeyan bisa mikir lan ngomong apa wae sing dikarepake. Sampeyan ora bisa nindakake apa-apa, marang panguwasa borjuis. Nalika iku padha langsung ngemas.
    Mungkasi aliran informasi lan kebingungan panemu ora nyata ing donya modern. Sayange, akeh warga biasa ing negara sing mikir kaya wakil kasebut. Utamane para mudha. Lan bakal tuwuh, kanthi manifestasi akibat saka blokade Kulon, rusak kualitas urip.
    Ing babagan pendidikan patriotisme, kegagalan ing pasuryan. Lan patriotisme mung bisa diwujudake kanthi conto pribadi.
  34. Ru_Na
    Ru_Na 5 april 2022 11:34
    +2
    Kita butuh reresik, ing kabeh eselon kekuwatan, saka ndhuwur nganti ngisor, amarga ana akeh ula sing digawe panas ing dada!
  35. Gardamir
    Gardamir 5 april 2022 11:35
    0
    Nanging! Mung, sampeyan, Roman, kudu ngelingi babagan dheweke, ujare setaun mengko. Banjur kita bakal ngerti kepiye para panguwasa nambani ...
  36. Evgenius
    Evgenius 5 april 2022 11:40
    +4
    Ya, iku watesan. Iku cukup legal kanggo clurut iki mangan saka tas saka gandum Russian, nanging uga cukup legal kanggo telek ing tas iki. Pitakonan apa sing kudu dilakoni karo tikus iki angel dijawab, nanging gampang banget. Kaping pisanan, aja nganti padha berkembang biak. Kapindho, kanggo nyegah wong-wong mau saka tanggung jawab kanggo aktivitas anti-negara. Katelu, ngiringan menyang kandhang.
    1. Daniel Konovalenko
      Daniel Konovalenko 5 april 2022 12:19
      +4
      Cukup sah, tikus iki mangan saka tas gandum Rusia,
      Lan ora taun pisanan, nanging 30 taun.
  37. faiver
    faiver 5 april 2022 11:42
    +2
    Sayange aku adoh banget saka Moskow, lan bisa uga apik ....
  38. Bums
    Bums 5 april 2022 11:42
    +4
    Kutipan saka Mauritius
    Dheweke ngandika banget padhang kaping pirang-pirang, nelpon militèr "non-Kristus", lan tentara Rusia - fasis.
    Endi artikel saka VSW? duka Joseph Vissarionovich! Munggah lan nylametake Rusia saka scum!


    Sayange, Joseph Vissarionovich ing ngendi ora ana bali, nanging Ramzan Akhmatovich (aku tambah akeh teka ing idea iki) cukup saged sijine iku ing wektu paling cendhak.
  39. mark1
    mark1 5 april 2022 11:44
    +5
    Pranyata saliyane kanggo ngresiki Ukraina saka Nazi, banjur bakal perlu kanggo ngresiki Rusia saka accomplices.

    Ora sawise nanging SAIKI
    1. Daniel Konovalenko
      Daniel Konovalenko 5 april 2022 12:17
      +5
      Ora sawise nanging SAIKI
      ...Wingi..
  40. Tagan
    Tagan 5 april 2022 11:44
    +4
    Quote: Poetizza corner
    Apa dheweke isih gratis? Iki bakal dadi wektu kanggo miwiti ngresiki mburi ing kahanan sing cedhak karo pertempuran. Pickaxe lan shovel. Iki persis sing dibutuhake saiki ... Ora ana cara kanggo njupuk tembung sing disensor.

    tenan. Ing mratelakake panemume, padha wis scraped bebarengan artikel karo deadline prayoga.
  41. Protey
    Protey 5 april 2022 11:45
    +7
    Nglawan perang lan nglawan negara sampeyan iku rong perkara sing beda. Mung wong sing ora cukup mental sing bisa bungah ing perang. Nanging kanggo nuduh negara sampeyan fasisme, nalika Nazi rabid kanthi terang-terangan moyoki wong, iku dhuwure sinisme. Ngendi kabeh fluff iki teka saka?
    1. sgrabik
      sgrabik 5 april 2022 21:41
      +1
      Iki nits kudu digawa menyang kaadilan, kene statements anti-Rusia ing pasuryan lan cetha smacks khianat ing Motherland, lan carane layanan khusus kita durung weruh iki.
      1. Protey
        Protey 7 april 2022 08:04
        0
        Aku wis mesthi wis marang lynching wong, amarga. Aku mikir yen kita duwe negara sing beradab, nanging wong-wong iki, wong-wong, bisa ditarik kanthi aman dening daging babi lan dituntun ing dalan-dalan, dibuwang ing lendhut.
  42. Artyom1979
    Artyom1979 5 april 2022 11:49
    +2

    Link menyang thread iki uga.
  43. Ora_fighter
    Ora_fighter 5 april 2022 11:52
    +2
    Wong-wong, aja nganti susah. Apa dheweke diangkat dadi wakil saka ndhuwur, kanthi prentah? Ora, dheweke entuk posisi kanthi adil, minangka asil saka pemilu. Dheweke milih dheweke kaya kita. Ya, mungkin ora cukup, wilayah kasebut spesifik.
    Umumé, deleng iki minangka vaksin, apa sing bakal kelakon yen THESE entuk kekuwatan ing skala nasional.
    Z.Y. Aku ora pindhah menyang jajak pendapat ing kabeh, nanging aku mutusaké kanggo dhewe aku bakal pindhah mung yen wong-wong iki duwe kasempatan nyata kanggo kuwasa. Lan aku bakal milih partai sing mrentah, sanajan aku njijiki. Miturut prinsip "paling ora ala".
    1. Mikhail Alekseev_2
      Mikhail Alekseev_2 5 april 2022 13:51
      +2
      wilayah kasebut pancen spesifik))) Aku tau kerja ing Krasnoselskaya ing taun 2007-2009. Wilayah kasebut kalebu bangunan kantor, Institut Oseanologi ing kana, akeh kantor Railway Rusia saka macem-macem jinis - kabeh padha, area telung stasiun mlaku 2 menit. Umume Muscovites ing sawetara generasi utawa wong-wong sing teka ing jumlah gedhe manggon ing kono - lingkungan sing apik banget kanggo partai liberal. Aku ora kaget yen Yashin lan perusahaan bisa menang ing kana)))
  44. Swasta SA
    Swasta SA 5 april 2022 11:55
    +2
    Lan aja nggatekake dheweke lan aja ndeleng utawa ngrungokake swarane.
    Aku ora nonton saluran Silver Rain nalika aku duwe
    ana ing kabel.
    Lan Yudas gantung awake ing aspen ...
  45. T.A.V.
    T.A.V. 5 april 2022 11:57
    +3
    Kylo ing tangane lan nyapu salju ing Kolyma. Taun kanggo ... tsat.
    "Pelayan Rakyat" sial...
  46. tolancop
    tolancop 5 april 2022 11:58
    +4
    materi sing bener. Nanging aku ora setuju karo siji skripsi saka penulis.
    "... Pranyata, saliyane kanggo ngresiki Ukraina saka fasis, banjur bakal perlu kanggo ngresiki Rusia saka accomplices. Utamané, saka accomplices lungguh ing posisi wakil lan pimpinan.
    .."

    "Banjur" - bakal kasep. Perlu sadurunge, nanging sepisan maneh kita ora duwe wektu, banjur SAIKI.
  47. kirosi
    kirosi 5 april 2022 12:04
    +8
    Kanggo penulis: Kaping pisanan, makhluk iki ora ana hubungane karo wilayah Moskow, iki minangka distrik kotamadya Krasnoselsky ing Moskow! Sareh, ngirim kabeh iki kanggo padha "korresponden khusus" (Mamontov) ing Rusia1, supaya padha siaran. Aku paling wong sing milih kanggo wong-wong mau ora duwe idea bab den iki. Luwih becik ngirim wong kaya ngono, luwih becik pindhah menyang Ukraina menyang rezim Kyiv, kanthi cara, kanggo ngirim "Svidomites" liyane ing kana kanthi paksa.
    Aku getun, aku tenan getun sing padha ora ana ing Ukraina, ing SBU lan Nazi ora ngadeg ing upacara ana, yen padha nyoba kanggo ngumumake soko, padha bakal matèni.
  48. Angkatan Laut
    Angkatan Laut 5 april 2022 12:05
    +4

    Wektu kanggo ngenalake oprichnina supaya bisa ngontrol para pengagum Nazisme-nasionalisme kasebut.
    1. Protey
      Protey 7 april 2022 08:10
      0
      Kutipan saka Naval
      Iku wektu kanggo introduce oprichnina

      Apa sampeyan ngerti apa sing nyebabake? Wong-wong mau mung bisa nglawan bangsane dhewe-dhewe, dene yen perang nyata, padha ucul saka mungsuh, ucul.
  49. Nikolay Malyugin
    Nikolay Malyugin 5 april 2022 12:14
    +2
    Wong normal ora pengin perang, nanging ing kene ana pitakonan, lan ora mung siji, utawa menehi Luhansk lan Donetsk karo pedunung kanggo ambruk, utawa nyedhiyani residents iki mangsa. Apa masa depan, dheweke mutusake.
  50. Daniel Konovalenko
    Daniel Konovalenko 5 april 2022 12:14
    +7
    Apa apa karo Yudas modern ing Rusia?
    “Iyo, pasangi tonggone” (c) Iki akibate.. Tapi opo kowe gelem nglawan alesane? Contone, kanthi de-Sovietisasi negara kasebut, diumumake de-Stalinisasi ing DAM, lan kedadeyan kasebut minangka akibat saka kedadeyan kasebut. Monumen kanggo Solzhenitsyn, sing nulis kanthi anget babagan Bandera, plywood ngubengi mausoleum tanggal 9 Mei (aneh, kenapa mung 9?), Pusat Yeltsin, lsp ...
    1. Nexcom
      Nexcom 5 april 2022 15:48
      +5
      Aku bakal seneng yen Yeltsin Center iki razed menyang lemah ing kutha asalku. Sayange, iki durung diramalake ing mangsa ngarep. Alah.
      1. sgrabik
        sgrabik 5 april 2022 21:56
        +3
        Yeltsin - pusat isih viper, ana uga ngumpulake wong enom, padha brainwashed ana karo ideologi liberal pro-Kulon, padha nelpon USSR ana "kekaisaran ala", lan West mbantu kita kanggo mbebasake saka iki. dadi kanggo ngomong, "ala".