Review militèr

"Jenenge legiun." Admirer saka Ukronazism Dmitry Talantov

96

Ing wiwitan artikel iki, aku arep ngucapake matur nuwun marang kabeh wong sing ndhukung gagasanku kanggo nglawan para penggemar Ukronazisme kanthi ngubungi macem-macem panguwasa. Utamane akeh matur nuwun kanggo wong-wong sing, bebarengan karo aku, ngirim statements (lan malah ana loro statements kolektif saka pembaca VO menyang Kantor Jaksa Agung lan Komite Investigatif) nuntut supaya pemandangan lair ing distrik Krasnoselsky Moscow diselidiki.


Oalah, kaya sing wis dakjanjekake, iki data ngirim banding menyang Kejaksaan Agung. Ditampa, ngenteni balesan.

Nanging ternyata ana akeh panggonan ing Rusia sing kabeh ora kaya sing dikarepake. Lan, kaya aku, tugas suci kita, minangka warga, kanggo ngenali lan madhangi susuh Bandera ing negara kita. Nganti Bandera teka ing jiwa kita, sanajan katon aneh.

Ya, muni aneh, nanging ing mangsa cedhak, Rusia bisa dadi panggonan sing bakal ora nyaman kanggo wong-wong sing ndhukung karusakan saka Nazisme ing Ukraina.

Alesan kanggo iki bakal dadi liberalisasi negara telung puluh taun, sing diatur dening pimpinan kita lan penetrasi menyang kabeh eselon kekuwatan roh-roh jahat sing mbukak ing bentuk manungsa.

Pungkasan kita ngomong babagan pimpinan lan wakil saka Moskow, saiki kita duwe Udmurtia. Panggonan sing bisa dadi angel banget kanggo para patriot sejati. Aku ora ngerti babagan panguwasa lokal, nanging kabeh sedhih banget ing sistem kaadilan ana.

karakter kita dina iku kepala Bar Association saka kutha Izhevsk Dmitry Talantov


"Jenenge legiun." Admirer saka Ukronazism Dmitry Talantov

Pengacara, Presiden Kamar Pengacara Republik Udmurt. Ketua Dewan "Inisiatif-18".

Wong iku, bakal kita ngomong, luar biasa. Ing pungkasan artikel, aku bakal menehi sawetara pranala menyang materi ing Talantov saka kanca-kancane, iki kanggo wong-wong sing pengin ngerti luwih akeh babagan wong lanang iki.

Apa sing narik kawigaten Talent? Lan iki kiriman:


Lan aja mikir yen ancaman Talantov diarahake menyang Kulon, ora. Iku kang janji kanggo mbusak saka kamar pengacara kabeh sing ndhukung karusakan saka Nazisme ing Ukraina.

Lan yen sampeyan ndeleng sing saiki dilarang Facebook Talantova, sampeyan bisa ndeleng carane bakat ing ngrembug Presiden Rusia Putin lan kabeh sing ndhukung kawicaksanan marang Ukraina.


Cathetan editor: Alexander Valeryevich Sladkov minangka wartawan militer Rusia, koresponden khusus kanggo Departemen Vesti saka Perusahaan Penyiaran Radio lan Televisi Negara Kabeh-Rusia. Minangka wartawan militèr, piyambakipun nyambut damel ing sapérangan "titik panas" ing papan pasca-Soviet. Wis penghargaan negara.








Aku nyathet, kanggo wong-wong sing ora ngerti: sawise dheweke nelpon marang prajurit Rusia babagan nyerah lan kabeh jinis reproach, wakil Belyaeva diusir kanthi nistha saka pangkat partai (KPRF), saka para wakil, lan banjur mlayu saka Voronezh ing luar negeri.


Carane mikir, apa ora? Lan sapa sing dadi paesan bangsa kita? Lan ing kene, ing kolase sabanjure saka Talantov.


Pikiran, kamulyan, kalbu lan kaendahan Rusia. Bener, paling akeh duwe 2-3 paspor ing kanthong, nanging iki nuansa.






Inggih, "Kamulyan kanggo Ukraina" sing ditindakake dening Pak Talantov umume minangka pesona! Kang kita ziguetes luwih ana pitakonan.

Nanging aku duwe pitakonan sing beda. Sing nggumunake, apa Pak Talant nyekel FSB Udmurtia lan kantor kejaksaan ing sak panggonan? Yagene iki ora digatekake? Utawa lagi sibuk karo liyane?

Pengacara, sanajan pangkat dhuwur, sanajan saka kontingen khusus, nggarap penjahat - apa dheweke bisa nindakake apa wae? Kanggo ngidoni mayoritas populasi Rusia, kanggo nyebutake awake dhewe ing alamat presiden?

Bapak-bapak saka Kementrian Dalam Negeri, FSB lan kejaksaan Udmurtia, apa sampeyan duwe ati nurani? Utawa sampeyan butuh sanksi saka ndhuwur kanggo miwiti nggarap wong kaya ngono?

Ya, ora ana pitakonan, sampeyan bakal diwenehi sanksi. Saka Moscow. Lan supaya dheweke dadi isin karo "karya" kuwi. Ing verge roofing. Aku ora percaya apa sing ora dideleng. Minangka laku nuduhake, yen sampeyan perlu, sampeyan bakal weruh micromote ing mripat lan ngukum iku. Nanging nalika iki kedadeyan ...

sepi aneh


Kangge, iki serius banget. Divisi saka populasi Rusia dadi rong bagéan ala. Nanging malah Samsaya Awon iku bagean utama saka mungsuh saka operasi khusus, kang dadi metu, ing struktur daya paling liberalized.

Iki minangka liberal nyata. Ora sawetara "neoliberal" mitos ana, nanging mung liberal, asring nganggo kertu partai EP. Lan, lungguh ing panggonan, wong-wong iki bakal bisa nimbulaké akèh alangan kanggo Rusia sesuk.

Pemimpin lan pejabat bakal kanthi terang-terangan sabotase tugase. Pengacara mungsuh bakal dadi guilty amarga nyoba ora adil ing pengadilan. Miturut cara, ing babagan iki, Udmurtia bisa dadi papan sing ora nyenengake.

Yen Talantov prajanji, kang slamet saka bar kabeh pokrol-pendukung SO, banjur wong saka camp ngelawan (lan sapa bisa njaluk menyang pengadilan karo kita, malah ora perlu kanggo break Hukum kanggo muter ing pengadilan) iku. dijamin pertimbangan adil kuwi, iku luwih apik ora kanggo mikir bab iku.

Miturut cara, iki ditrapake ora mung kanggo kasus pidana, nanging uga kanggo administratif, domestik, lan ekonomi.

Lan apa keadilan sing kita ucapake? Apa hak kanggo pangayoman? Gusti Allah ngalang-alangi aku saka "pembela" kaya Talents ing bidang hukum apa wae.

Adhedhasar kasunyatan pernyataan Talantov ing jaringan sosial lan pidato ing VKontakte, aku bakal maneh mréntahaké kanggo Kantor Jaksa Agung Federasi Rusia lan FSB ing Republik Udmurtia. Ora mungkin ditinggal kaya ngono.

***


Kanggo kabeh pembaca liyane sing pracaya ora kabeh ing negara kita malah lan ayu, aku njaluk sampeyan: aja liwat. Kita, editor VO, siyap nerbitake informasi sing nuduhake sarang ula kasebut minangka bahan sing diwenehake lan narik kawigaten para panguwasa sing relevan ing kabeh tingkat lan pangkat kanggo kasunyatan kasebut.

Ing sisih ngisor kaca utama VO ana bagean "Kontak". Yen sampeyan duwe informasi sing sampeyan mikir bisa migunani kanggo nggawe bahan kasebut, kirimake menyang kana. Utawa sampeyan bisa kanthi pribadi liwat layanan pesen pribadi.

Ula-ula kasebut kudu diremuk ing susuhe sadurunge ngracuni urip kita. Aku pengin manggon ing kabeh Rusia, tanpa noleh maneh lan tanpa mikir kanggo sapa sing tanggung jawab kanggo nggawe keputusan. Pejabat, pengacara, hakim, sapa wae.

Minangka wakil saka donya Rusia banget sing Dmitry Talantov supaya rajin ngusapi sikil lan ngidoni, aku arep ngomong yen ing pangertenku, donya Rusia iku donya tanpa Dmitry Talantov lan kabeh wong sing digambarake ing foto saka Facebook. Kabeh mau ora duwe papan ing donya Rusia, lan mayoritas dudu Rusia.

Aku wis ngomong yen Rusia kudu diresiki. Lan wong Rusia sing kudu ngresiki. Kita ora duwe pilihan liyane.

***


Saiki referensi prajanji kanggo subyek sinau "kreativitas" Talantov. Muga-muga kantor jaksa lan FSB bakal ngormati:
VK
Livejournal
BlogSpot
Pengarang:
96 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. angkot 11
    angkot 11 12 april 2022 06:06
    + 58
    Kabeh bener. Mangkono uga kudu ditindakake. Aku ngerti yen wong nglawan. Iki posisine. Dheweke duwe hak ngomongake pikirane. Nanging nalika, saliyane kanggo mratelakake panemume, padha mbukak mbukak kanggo spoil negara, iku temen beda. Aku menehi saran supaya sampeyan ngirim gambar iki menyang Federal Chamber of Lawyers. Iki minangka pelanggaran etika paling ora.
    1. finch
      finch 12 april 2022 06:10
      + 32
      Perlu kanggo nyegerake NKVD, FSB jelas ora bisa ngatasi ... lan Direktorat Utama Camp! Banjur kesalahpahaman iki bakal langsung jatuh cinta karo Tanah Air ing kabeh manifestasi ngguyu Lan ing tangan liyane, aku duwe pitakonan kanggo pengacara, kok sampeyan "Kamulyan kanggo Ukraina!" Apa sampeyan squealing ing Ufa? Pindhah menyang Nenko lan mbuktekake kanthi praktik lan ora ing jaringan sosial yen sampeyan minangka pengagum sejati Bandera, Shukhevych lan buku referensi "Perjuanganku"!
      1. Sipil
        Sipil 12 april 2022 06:59
        -23
        Aku mikir pamisah ing negara dening represi lan pemugaran saka GULAG ngendi kanggo drive dissenters, ora kanggo ngalahake.
        Kita butuh penindasan massal, miturut artikel lan reaksi para komentator pro-pemerintah. Moloch wis dibukak, Mugi padha bakal njupuk everyone, preduli saka status property lan kaluwihan sadurungé.
        Tegese, penindasan ora mung kanggo wong miskin, kabeh wong kudu padha sadurunge ditahan massal lan bisa uga dieksekusi.
        1. Kabeh sing ora ndhukung CBO.
        2. Banjur sing announced netral (!) Posisi menyang NWO.
        3. Kabeh wong sing mung ing tembung, lan ora ing tumindak, ndhukung NWO.
        4. Inggih, alpenstocks kanggo wong-wong sing mlayu ing luar negeri lan telek saka kono.
        1. finch
          finch 12 april 2022 07:06
          + 11
          Teror abang minangka jawaban kanggo teror putih! Lan, kaya sing dituduhake sejarah, iki minangka keputusan sing bener lan mung keputusan sing bener! Nalika iku ana pamisah ... Lan saiki ora ana wong putih ideologis, ana penyayang hibah Barat, sing dadi basis pengkhianat nasional! Mung sing ora setuju, ing kasus iki, ora mbebayani, kayata bajingan iki utawa wakil Dewan Kota Moskow mbebayani! Nanging, ing intine, kita ngerti babagan dheweke - amarga dheweke squeal ing saben pojok babagan ora setuju! Iku ora kelakon kanggo kula, nanging ana mung ora ana wektu, jujur, kanggo mbukak watara Red Square karo poster sing aku ndhukung kaputusan saka Presiden lan aku uga ndhukung wong ing wektu angel kanggo negara! Kanggo kula, iki alam, uga kanggo mayoritas populasi Rusia!
          1. Sipil
            Sipil 12 april 2022 07:18
            -25
            Lan saiki ora ana wong putih ideologis

            Full lengkap, contone Strelkov-Girkin.
            Wakil saka Dewan Kutha Moscow

            Wiwit voting ana ing format elektronik, sampeyan bisa narik metu dhaptar jeneng pamilih sing milih kanggo wong, sawetara ewu wong bisa aman repressed.
            Ora kelakon, nanging ora ana wektu, jujur, kanggo mlaku-mlaku ngubengi Lapangan Merah kanthi poster.

            Titik pendekatan 3 - ora aktif ndhukung NWO. Ana akeh sing, lan sampeyan uga kudu ngatasi masalah.
            Mung dissenting, ing kasus iki ora mbebayani

            Iki minangka penjahat potensial, kudu direksa saka masyarakat sehat sing pengin operasi militer khusus ing wilayah bekas Ukraina.
            Aku ndhukung keputusan Presiden lan aku uga ndhukung dheweke ing wektu sing angel kanggo negara! Kanggo kula, iki alam, uga kanggo mayoritas populasi Rusia!

            Lan aku ndhukung keputusan kasebut luwih saka sampeyan!
        2. Ora_fighter
          Ora_fighter 12 april 2022 13:52
          +8
          Masalah utama saka intelligentsia Rusia (ora mung liberalisme !!!) iku ora ngerti carane kanggo mungkasi ing wektu. Intelligentsia iki ora ngerti kasunyatan prasaja sing ana baris ngluwihi kritik saka sistem ana dadi karusakan. Ing Kulon ana pangerten babagan garis iki. Sayange ora, lan kita kudu mbatesi kanthi paksa. Pitakonan: yen Stalin ora ngresiki inteligensia ing taun 30-an, apa kita bisa menang ing Perang?
          1. Starover_Z
            Starover_Z 14 april 2022 23:02
            0
            Quote: dudu pejuang
            Masalah utama saka intelligentsia Rusia (ora mung liberalisme !!!) iku ora ngerti carane kanggo mungkasi ing wektu. Intelligentsia iki ora ngerti kasunyatan prasaja sing ana baris ngluwihi kritik saka sistem ana dadi karusakan.

            Aku miwiti maca artikel kasebut lan ngelingi tembung-tembung saka lagu kasebut:
            perang ! Ana perang sipil!
            perang ! Ana perang sipil!

            Lan katon kaya ambane pamisah ing masyarakat, 30 taun liberalisme dissolute kesapu ing saindhenging negara ora muspra. Kabeh "non-krim" muncul!
        3. Gimlet
          Gimlet 13 april 2022 17:00
          +2
          Quote: Sipil
          Aku mikir pamisah ing negara kasebut minangka penindasan lan pemugaran Gulag ...

          Enteni! Apa sampeyan mikir yen ana pamisah ing negara kasebut? Kayata iki "awak pengacara" - sawetara persen.

          Quote: Sipil
          ... ngendi kanggo drive wong sing ora setuju,

          Ora perlu nyopir sapa wae ing endi wae! Akèh-akèhé wong-wong sing padha mbantah lunga dhéwé! Sing utama saiki ora nglilani limbah kasebut bali!

          Quote: Sipil
          Kita butuh penindasan massal, miturut artikel lan reaksi para komentator pro-pemerintah.

          Sampeyan ora ngerti apa artikel kasebut lan apa reaksi para komentator! Artikel kasebut dudu babagan pengaruhe para dissidents. Artikel kasebut babagan njupuk tindakan marang wong-wong sing aktif Russophobic, sing kanthi terang-terangan nyatakake awake dhewe marang negara lan wong-wong, lan ing wektu sing padha, manggoni posisi panguwasa umum. mung.

          Quote: Sipil
          4. Inggih, alpenstocks kanggo wong-wong sing mlayu ing luar negeri lan telek saka kono.

          Kene aku setuju karo sampeyan! "Dheweke mlayu lan ngoyak tanah kelairane" - iki luwih elek tinimbang "tetep lan kanthi tenang sengit marang tanah air." Senajan alpenstocks banget welas asih kanggo wong kuwi. Kanthi tenang bali menyang negara, meksa publik, ing udhara, kanggo njawab pitakonan "Napa aku sengit karo Rusia" lan ngetokake tiket kanggo pambangunan baris kapindho BAM!
      2. Reptiloid
        Reptiloid 12 april 2022 07:02
        +3
        Kutipan: Zyablitsev
        ..... kok sampeyan "Kamulyaning Ukraina!" Apa sampeyan squealing ing Ufa? Pindhah menyang Nenko lan mbuktekake kanthi praktik lan ora ing jaringan sosial yen sampeyan minangka pengagum sejati Bandera, Shukhevych lan buku referensi "Perjuanganku"!
        Yagene squealing ing Ufa? Percaya ing humanisme. Ayo dheweke nganggo kaos bordir. Apa sing kedadeyan iku menarik.
        1. Navodlom
          Navodlom 12 april 2022 08:10
          0
          Aku pengin ujar manawa ing pangertenku, jagad Rusia minangka jagad tanpa Dmitry Talantov lan kabeh wong sing digambarake ing foto saka Facebook.

          Tanpa makhluk cilik sing ora kompeten ngluncurake untu beracun menyang Rusia saka njero, masyarakat bakal ambegan luwih gampang.

          Nanging kabeh padha, karya Oleg Basilashvili ing salawas-lawase tetep ing donya Russian.
          1. dmi.pris
            dmi.pris 12 april 2022 15:36
            +4
            Iku perlu kanggo mulihake aparat repressive, nyabut kewarganegaraan, ngusir saka negara, masyarakat kudu nyisihaken saka beban liberalisme, kita perang, lan padha mungsuh, lan iku.
      3. Akuzenka
        Akuzenka 12 april 2022 09:08
        + 14
        Aku bakal takon maneh, saiki sampeyan ngerti sapa sing dirusak dening NKVD nalika perang? Sayange ora kabeh wong wis numpes, turunane isih ndhukung Nazi saiki. Lan padha bengok-bengok yen dheweke dadi korban sing ora salah.
        1. finch
          finch 12 april 2022 09:22
          + 14
          Aku mesthi ujar manawa tanpa umur 37, ora bakal ana 45! Lan dina iki, dudu wektu sing angel - iki kolom kaping 5 lan metu saka bolongan kanthi visor sing mbukak! Lan taktike wis digarap - kanggo bawl, ngatur provokasi, lan banjur nyamar dadi "korban rezim getih"!
          1. Akuzenka
            Akuzenka 12 april 2022 12:03
            +3
            Setuju banget. Mung ora ana "37 taun" dina iki, dheweke kudu njagong lan mateni awake dhewe. Mulane, ramalanku nguciwani. Lan rencana operasi khusus militèr ing Ukraina lan rencana kanggo pangembangan Federasi Rusia. Ora ana prasyarat. Lan degradasi katon kanthi mripat langsung. Ora malah ing toko lan dompet, nanging kanthi prilaku sing "dianggep dening panguwasa", dheweke wis ngerti kita luwih apik. Sayange, aku pengin anak-anakku ora ngerti nggegirisi perang sipil kanthi nyebarake adonan ing Rusia.
          2. tihonmarine
            tihonmarine 12 april 2022 17:17
            0
            Kutipan: Zyablitsev
            ! Lan taktike wis digarap - kanggo bawl, ngatur provokasi, lan banjur nyamar dadi "korban rezim getih"!

            Nanging nalika wektu angel teka ing Rusia, "korban" iki cepet-cepet menyang kulon, nyedhaki sponsor lan feeder. Oh, lan "wong kotor" (sanajan aku wong Rusia, tembung-tembung iki luwih akeh kanggo wong-wong mau).
            1. finch
              finch 12 april 2022 17:48
              +2
              Intine bosok banget!
      4. Truthmaker
        Truthmaker 12 april 2022 10:39
        + 10
        Perang liyane ditindakake nglawan Rusia, Rusia ana ing perang, Perang Patriotik. Saiki pitakonan ora bab kamenangan liwat Banderlog-Nazis, nanging bab pengawetan, kaslametané Rusia ing kahanan ekonomi, politik, perang informasi saka Kulon marang Rusia. Kawontênaning kawontênan makatên punika prêlu nguripakên tatanan nagari ingkang kapisah ingkang badhe pêrang = ngrêsiki pungkuripun wadyabala, rusia saking para pengkhianat, saboteur, 5 kolom mungsuh. Struktur kuwi wis ana ing sajarah USSR-Rusia. Iki SMERSH. Kasunyatan bilih tembung iki ngemot huruf Sh ora kudu isin: kolom kaping 5 mungsuh minangka pengkhianat, iki minangka mata-mata ing mburi kita. Mulane, SMERSH minangka jeneng sing paling bener kanggo pamaréntahan nglawan mungsuh internal ing Tanah Air.
      5. Taimen
        Taimen 12 april 2022 11:06
        +4
        Lan ora mung NKVD, nanging uga SMERSH.
      6. vlad106
        vlad106 19 april 2022 15:25
        0
        Kutipan: Zyablitsev

        finch
        Perlu kanggo urip maneh NKVD,


        NKVD apa?
        SMERSH! Wis wayahe!
    2. Wend
      Wend 12 april 2022 10:18
      +1
      Sing bener. Mungsuh sing didhelikake luwih elek, yaiku wong sing nyamar dadi duweke dhewe. Yen aku nemokake karakter sing padha ing administrasi kita, aku bakal ngirim link penulis)
    3. Truthmaker
      Truthmaker 12 april 2022 10:32
      +2
      Informasi ing VO nuduhake adoh saka pengaruh kolom 5 ing Rusia.
      Wektu, wektu kanggo ngresiki, ngresiki Rusia saka kolom kaping 5 sing dikuwasani = pengkhianat menyang Rusia, Tanah Air!
    4. Pete Mitchell
      Pete Mitchell 12 april 2022 18:23
      +4
      Kutipan saka carstorm 11
      Aku ngerti yen wong nglawan. Iki posisine. Dheweke duwe hak ngomongake pikirane.
      Padha duwe, nanging mung ing wektu kamakmuran Negara; ing mangsa kasangsaran - kita ora looking for layanan, nanging kita ora nolak layanan.
      Minangka Field Marshal Paulus ngandika nanggepi von Zeiss: - Aku digunakake kanggo njaga tangan ing sisih sandi.
      Lord Judd sing kondhang, sing ing Chechnya ora metu menyang jamban tanpa pangayoman para pejuang GRU, bali menyang omah lan ngucapake tembung sing bener: - ing layanan sipil, mung ana pendapat saka Crown ...
  2. Pakdhe Lee
    Pakdhe Lee 12 april 2022 06:09
    + 16
    ing kantor jaksa lan FSB bakal appreciate:
    Aku ora bakal katon ing pranala iki .... Iku cukup kanggo kula kanggo maca kiriman lan cetha apa jenis woh iku! Lan sing ana ing foto kasebut ora adoh saka dheweke!
    1. Reptiloid
      Reptiloid 12 april 2022 06:42
      +6
      hi Aku ngerti yen, nalika nerusake statement "pasifis" kuwi, pejabat, seniman, sayangé, uga antarane guru, nyoba kanggo golek minangka akeh saka jinis dhewe sabisa. Lan luwih becik ing antarane wong-wong sing luwih dhuwur ing level. Lan "balon uji coba" utawa "tes saka pena" wiwit katon, iki ora ateges kacilakan utawa kesalahan. Nalika siji karakter ditutup, liyane katon.
      Dadi artikel Romawi lan diskusi kita mesthi kudu terus.
      1. Egoza
        Egoza 12 april 2022 07:12
        + 11
        Kutipan saka Reptilian
        Terusake pernyataan "pasifis" kasebut, pejabat, seniman, sayangé, uga ana ing antarane para guru, nyoba golek macem-macem jinis dhewe.

        Nanging iki sing paling awon. Guru nggarap bocah-bocah, lan dheweke dadi masa depan kita! Seniman narik kawigaten ing media, pejabat ngrusak wong sing ora setuju karo pendapate. Menehi rein free - padha bakal lay karpet abang kanggo mungsuh!
        1. Reptiloid
          Reptiloid 12 april 2022 07:41
          +7
          hi Ana crita ing jaringan ngendi guru, ing sekolah, secara harfiah ngremehake cah wadon kanggo ndhukung Tentara Rusia lan kabeh limo njijiki dhewe ..... Inggih, bocah-bocah nulis mudhun
          Quote: Egoza
          ...., pejabat ngrusak wong sing ora setuju karo pendapate. Menehi rein free - padha bakal lay karpet abang kanggo mungsuh!
          Ya, dheweke rumangsa bisa kelangan kabeh, diusir lan mundur, dheweke nyoba nguatake awake dhewe, nglumpukake luwih akeh pendukung, bali wektu nalika sampeyan bisa ngapusi lan ngomong apa sing dikarepake kanggo negara sampeyan.
          1. Pakdhe Lee
            Pakdhe Lee 13 april 2022 01:06
            +4
            Kutipan saka Reptilian
            marang negaramu

            Ing TV, ing saluran negara, padha ngetokake film "Ivan Denisovich" adhedhasar Solzhenitsyn! Inggih, pinten sampeyan bisa ngrusak!
            1. Reptiloid
              Reptiloid 13 april 2022 05:28
              +4
              Kutipan saka Pakdhe Lee
              .... Ivan Denisovich "miturut Solzhenitsyn! Inggih, sepira sampeyan bisa ngrusak!
              ana liyane. Dheweke kandha marang aku. Wis pirang-pirang taun sebagéyan cilik saka populasi nyoba miwiti proses ngrusak negara kita maneh kanthi tumindak kaya ngono.
              1. Pakdhe Lee
                Pakdhe Lee 13 april 2022 05:41
                +3
                Hello Dima! hi Lan ing saluran 2! Panfilov nginstal lan macet Churikov!
                1. Reptiloid
                  Reptiloid 13 april 2022 08:58
                  +3
                  hi Sugeng dina Vladimir Vladimirovich! Ing teori, ing nalisir, saiki kudu ana film bab carane Soviet, Tentara Rusia menang.
                  Lan sawise kabeh, kabeh teknik propaganda iki wis suwe dikenal lan sukses dikembangake ing USSR ing wektu sing angel ing sejarah kita.
                  Liberal sialan, iki carane perang lan nyawiji marang negara kita
                  1. Pakdhe Lee
                    Pakdhe Lee 14 april 2022 00:58
                    +2
                    Kutipan saka Reptilian
                    Soviet, Tentara Rusia menang.

                    Wiwit cilik, aku wis ndeleng film saka sutradara Soviet - peserta ing perang, supaya saiki padha bisa mbukak kaya newsreels lan dokumenter! Lan film saiki - "film babagan perang" - ora pikiran utawa ati!
                    1. Reptiloid
                      Reptiloid 14 april 2022 02:46
                      +2
                      Nyatane, isih durung dingerteni sapa sing nyebabake bebaya paling gedhe. Wong-wong sing ngidoni racun lan omong kosong ing ngarep kabeh wong, utawa sing ngidini iki kanthi meneng.Sapa, sing tugas, kudu nanggepi utawa ora ngidini?
                      Aku mikir sing pratelan saka populasi, kang asring ditulis ing komentar, yaiku, lack panjelasan, inconsistency, mung muncul minangka asil saka kuwi "wong bisu"
                      Ing kasus iki, SILENCE iku EVIL.
                      SENENG LIBERASTIS ---- PILAR PENGKHIANAT
                      1. Pakdhe Lee
                        Pakdhe Lee 14 april 2022 04:00
                        0
                        Kutipan saka Reptilian
                        SENENG LIBERASTIS ---- PILAR PENGKHIANAT
                        kolom kaping lima ing Maret!
                        Dima hi
                      2. Reptiloid
                        Reptiloid 14 april 2022 06:15
                        0
                        Kesan --- carane NWO wiwit ---- "kolom kalima" flattening, intensifying, regrouping.
                        Iki "kolom kalima" ----- iku nglawan Tentara Rusia kita
        2. Ilnur
          Ilnur 12 april 2022 07:47
          + 12
          [kutipan] Guru nggarap bocah-bocah, lan dheweke dadi masa depan kita!

          Mulane, wiwit taun 90-an, ana serangan babagan pendidikan, nulis ulang crita, lan banjur ana yen-saka Urengoy, lan makhluk tanpa akar kasebut ...
    2. Vasilenko Vladimir
      Vasilenko Vladimir 12 april 2022 09:33
      -1
      muspra, mlebu, ninggalake sampeyan, kudu ngerti panggonane
    3. Komentar wis dibusak.
  3. bulava74
    bulava74 12 april 2022 06:09
    + 23
    Kita ngenteni tumindak saka Kementerian Dalam Negeri lan FSB.
    Iki ora mung ngiyanati - iku sengit sengit marang Rusia. Kuwi kudu diremuk nalika lagi "teapots"!
    Kene sing menang: salah siji kita utawa dheweke.
    Muga-muga kita bakal ngilangi smirk saka pasuryan sing ora sopan iki.
  4. alekc75
    alekc75 12 april 2022 06:17
    + 13
    sing butuh 37 taun !!!
  5. Komentar wis dibusak.
  6. Ryaruav
    Ryaruav 12 april 2022 06:28
    + 13
    sepuluh ing bunk kanggo wong, lan ing kono padha bakal nggawe wong LGBT
  7. Alexander
    Alexander 12 april 2022 06:43
    +2
    Sing utama yaiku miwiti nerbitake "patriot" kanthi sinyal. Banjur bakal luwih gampang kanggo nyedhaki wong-wong mau, terus nganggo driji kanggo panggonan sing tipis.
  8. tatarin1972
    tatarin1972 12 april 2022 06:58
    + 18
    Minangka Khalyg Salaev (klompok Neurons) ngandika: "Nalika sajrone konflik militer, pandangan politik sampeyan pas karo posisi mungsuh negara sampeyan, iki ora maneh" posisi sipil ", iki pengkhianatan paling banal ...."
  9. utara 2
    utara 2 12 april 2022 07:03
    +9
    KUHP, FSB jelas ora bisa ngatasi, yen pengacara kasebut malah duwe pamirsa dhewe ing jaringan sosial. Lan iki tegese - apa, njupuk FSB, Pack lan pindhah menyang pengadilan kanggo aktivitas diatur marang Rusia lan pengacara iki lan pirsawan ndhukung. Nanging ora ana FSB dhewe, nganti para pamirsa sing nentang ing jaringan sosial wiwit ngandhani FSB sing padha yen saka pengacara kasebut lan saka para pamirsa, bau pengkhianat menyang Tanah Air adoh saka mil.
  10. gangsal
    gangsal 12 april 2022 07:04
    +6
    Bajingan iki pengacara, ketoke cukup pengalaman. Perwira penegak hukum, mbokmenawa, wis ora kawangun cukup pengalaman ing serius karya ing artikel sing cocog (supaya ngukum ora mung sawetara jinis wadon, nanging pengacara), supaya padha nindakake. Yen bajingan iki manggon ing kuthaku, aku bakal ngerti apa sing kudu ditindakake. Lan - maju, Izhevsk!
  11. Sibguest
    Sibguest 12 april 2022 07:06
    + 10
    Salam seduluran. Romawi, penampilan karakter kasebut minangka fenomena alam ing negara sing wis nyoba ngrusak sajrone 30 taun kanthi meh kabeh cara sing kasedhiya (kajaba karusakan militer - uga, kita wis mlebu fase iki). Makhluk Udmurt iki, ketoke, pengalaman pengacara ujar manawa dheweke bakal "nyingkir" nalika digawa ing artikel kasebut ... TAPI - miturut artikel apa?
    Ovsyannikova saka TV mudhun kanthi denda 30 rubel lan saiki kerja ing koran Jerman Russophobic (kanthi cara, bubar Volodin ngusulake kanggo nyabut kewarganegaraan Rusia kasebut). Wanita Voronezh, sawise diusir saka partai lan dipecat, mung mlayu saka Rusia.
    Lan pertengkaran Udmurt iki ngerti banget babagan KUHP Federasi Rusia lan ngerti yen dheweke bisa kanthi gampang mateni - entuk "bagasi" ing mripate asu-asu Barat lan mlayu kanggo nyambut gawe.
    Wong-wong kaya dheweke kudu diukum kanthi abot lan PROSES HUKUM BAKAL DILAKSANAKAN ING MEDIA TERBUKA.
    Wedi marang paukuman abot saka kabeh makhluk-pengkhianat MOTHERLAND bakal nggawe sampeyan cokotan ilat kanggo sawetara wektu. Nanging inti saka mongrel cilik yaiku dheweke ora bisa njerit nganti suwe - ora suwe dheweke (pengkhianat) bakal ngomong maneh lan kudu langsung kepincut ing artikel TREASON, utawa luwih gampang - nyingkirake kewarganegaraan.
    1. Revolver
      Revolver 12 april 2022 07:56
      +6
      Kutipan saka sibguest
      entuk dhewe "bagasi" ing mripat saka serigala Western lan mlayu kanggo bisa karo wong-wong mau.
      Dheweke ora entuk apa-apa, paling ora ing Amerika. Lulus ujian kanggo sekolah hukum lokal, lan banjur ujian bar kapisah saka negara sing arep kanggo laku, lan kabeh iki ing Inggris - iki ora nguwuh "kamulyaning pahlawan!" Lan sanajan dheweke lulus, banjur tanpa sambungan ing kantor hukum sing prayoga, sampeyan ora bisa entuk kerja. Pilihan - salah siji ing gaji pemerintah minangka bek free kanggo wong miskin, nanging iki "kaya insinyur prasaja" - ora fame, ora dhuwit normal. Utawa "ngoyak ambulans" - nawakake layanan kanggo wong-wong sing lagi wae nandhang kacilakan, nanging ing wilayah iki kompetisi sengit, lan yen sampeyan ora nuntut dhuwit kanggo klien, banjur nimbang yen sampeyan nggarap kasus kasebut kanthi gratis .
      1. Sibguest
        Sibguest 12 april 2022 08:24
        +7
        Miturut "karya" Aku temenan kanggo miwiti makarya ing sawetara media Russophobic - kanggo pirembagan bab medeni saka "Mordor" Russian: carane wong - gagah "Elf" meh perang piyambak ing "mripat Sauron" (Kremlin).
  12. Pujangga watara sudhut
    Pujangga watara sudhut 12 april 2022 07:07
    +9
    Apa sih iki?! Iki kok ub. wong urip lan ing gedhe? Panguwasa main akeh banget babagan kebebasan ngomong. Scum iki kudu ana ing sangisore shkonka. Lan luwih becik ora duwe. Umume.
  13. Sibguest
    Sibguest 12 april 2022 07:08
    + 12
    Miturut cara, Makarevich tindak menyang bar (ngapura aku expression iki - ora bisa nahan piyambak): ing Belgorod konser "mesin wektu" toko kang dibatalake. Sawise mréntahaké saka warga nesu (nalika Makarevich disebut kita kabeh muda ... kita).
  14. Ilnur
    Ilnur 12 april 2022 07:12
    +8
    Ya, saka ngendi asale, kepiye sampeyan bisa ngomong apa-apa, nglawan negara sampeyan, dheweke nglairake sampeyan, nggedhekake sampeyan, ora ana gunane yen dheweke dadi Tanah Air kanggo kita.
    Dheweke katon kaya sinau, nanging ora duwe otak sing cukup kanggo ngerti yen iki perang nglawan Rusia, ora bakal ana Rusia, ora bakal ana dheweke.
    Lan carane akeh liyane lurking iki?! Mungsuh kita nindakake pakaryan sing apik, ana Nazisme ing negara tanggane, lan kita duwe liberal saka macem-macem garis ...
    1. 2112vda
      2112vda 12 april 2022 07:33
      +6
      Kabeh iku prasaja banget. A bagean tartamtu saka wong mbukak ngarsane spiritual. Dheweke wiwit ndeleng apa sing ora dideleng wong liya, lan iku apik. Mung apa sing dideleng, ora saben wong bisa tahan tanpa kaget. Kene kita dealing karo wakil saka "subhumans". Wong-wong iki nduweni penampilan manungsa, lan entitas setan, infernal lenggah ing njero lan ngontrol awak iki. Entitas iki katon njijiki banget. Padha nesu banget nalika ngerti yen lagi katon. Contone, Nikolai Vasilyevich Gogol wis ngembangake visi spiritual. Maca crita "Revenge Elek", crita sunnat babagan Ukraina modern. Bener, kedadeyan kasebut digambarake kanthi kiasan, nanging nyatane wong sing duwe visi spiritual nampa informasi saka ndhuwur kanthi gambar. Tugas wong iki yaiku kanggo mangerteni informasi sing ditampa lan napsirake kanthi bener. Malah ing awal taun kepungkur, informasi babagan perang sing bakal teka ditularake marang wong-wong sing bisa nampa informasi kasebut. Kita bakal menang perang iki, nanging iki kita kudu mateni energi sing feed industri mungsuh geopolitik kita. Nganti iki rampung, kita bakal nandhang kerugian, bakal ana upaya kanggo mencet pusat utama kita. Iku mung sing panguwasa kudu éling sing wektu kanggo ngomong wis rampung, lan yen, minangka Borel ngandika "Perang wis menang ing paprangan", sampeyan kudu perang, lan ora jenis kesopanan karo "non-manungsa". Dadi "pasifis" iki, sejatine, minangka advokat setan biasa.
      1. Ilnur
        Ilnur 12 april 2022 07:55
        +4
        Pemerintah mung kudu sadar


        Gogol maca ...
        Lan kanggo "nyadari", ndeleng akeh mungsuh iki, ing wong saka macem-macem wong saka dhaftar Forbes, saka macem-macem kuat lan cedhak kuat, sing bakal pengin asor kita, utawa paling ora mungkasi operasi militer, nyegah outage daya. lan liyane, kanthi pangarep-arep apa tegese kanggo dheweke ...
        Ing kene aku, lan akeh sing ora ngerti kenapa kita ora nggunakake kaluwihan kita, ing ngendi Barat gumantung banget marang kita. Malah gas kanggo rubles, lan banjur setengah. Senajan sanksi wis dileksanakake marang kita, sing mung bisa lan ora mungkin ....
  15. Andrey VOV
    Andrey VOV 12 april 2022 07:15
    +9
    Nyabut kewarganegaraan saka freaks kuwi lan tanduran.
    1. tihonmarine
      tihonmarine 12 april 2022 07:58
      +4
      Kutipan: Andrey VOV
      Nyabut kewarganegaraan saka freaks kuwi lan tanduran.

      Apa, ing gerbong sing disegel lan ing Donbass ing Batalyon Nasional kanggo racun (ora njupuk tawanan).
    2. Revolver
      Revolver 12 april 2022 08:03
      +4
      Kutipan: Andrey VOV
      Nyabut kewarganegaraan saka freaks kuwi lan tanduran.

      Bisa langsung gantung? Konten ing papan sing ora duwe kamardikan larang, ora kaya tali. Wit kanthi cabang sing cocok utawa tiang lampu uga ora dadi masalah kanggo nggoleki.
      1. Andrey VOV
        Andrey VOV 12 april 2022 12:54
        +1
        Lha, bumi pancen nggegem wong sing suwe banget, lan liya-liyane, ayo padha nganggo seragam, amunisi, ngilangi salju ing Magadan, akeh banget.
  16. Sketsa53
    Sketsa53 12 april 2022 07:39
    +9
    Ndaa tenan ... Ora ana tembung, sawetara interjeksi, lan malah sing sifate saru. Respect kanggo penulis kanggo artikel. Lan nelpon iki "individu" kanggo akun
  17. Komentar wis dibusak.
  18. tihonmarine
    tihonmarine 12 april 2022 07:56
    +4
    Pikiran, kamulyan, kalbu lan kaendahan Rusia. Bener, paling akeh duwe 2-3 paspor ing kanthong, nanging iki nuansa.

    Aku ndeleng foto lan ngelingi tandha ing departemen polisi kutha "Dheweke oncat saka rumah sakit jiwa, polisi nggoleki dheweke." Cokot kanthi ati-ati!
    Respect kanggo artikel kanggo Roman Skomorokhov.
  19. Nikolay Malyugin
    Nikolay Malyugin 12 april 2022 07:57
    +3
    Yen dheweke nguwuh "Kamulyane Ukraina" 50 taun kepungkur, dheweke mung bakal nganggep dheweke edan, lan saiki kita butuh hukum.
    1. Revolver
      Revolver 12 april 2022 08:07
      +6
      Kutipan: Nikolai Malyugin
      Yen dheweke wis nguwuh "Kamulyaning Ukraina" 50 taun kepungkur

      Kira-kira 50 taun kepungkur, dheweke bakal nguwuh-uwuh "Kamulyaning CPSU!", apa maneh dheweke ora percaya babar pisan. Nanging banter supaya kabeh wong bisa krungu carane ideologis dheweke.
  20. kig
    kig 12 april 2022 07:59
    -16
    Soko piye ... cilik, utawa apa? Panyerat kudu nggoleki tujuan kanthi luwih tliti lan sregep. Ing kasus iki, terdakwa uga pengacara, lan ora tau nyebutake angkatan bersenjata.
  21. Vladimir61
    Vladimir61 12 april 2022 08:04
    + 12
    Inggih Skomorokhov! ombenan
    Sayange wong-wong sing nduweni hak iki kanthi pangkat lan jabatan ora diatur maneh kanggo nglawan kabeh jinis sampah! Wektu kanggo bali menyang lembaga penegak hukum konsep "sabotase", "complicity karo mungsuh" lan liya-liyane.
  22. yuta
    yuta 12 april 2022 08:40
    +3
    Kapan situs web Publicist.ru bakal ditutup.
    Dadi akeh perkara sing ora becik kanggo ditulis!
    1. Taimen
      Taimen 12 april 2022 11:14
      +2
      Roskomnadzor gelut mung karo bajak laut sing ora unfasten dhuwit kanggo "dear partners".Nanging tangan saka mungsuh wong ora tekan.
  23. Vasilenko Vladimir
    Vasilenko Vladimir 12 april 2022 08:45
    +4
    Aku lunga menyang kaca VK sing dituduhake, aku ngerti manawa sing paling agresif yaiku pacifis
  24. Orkraider
    Orkraider 12 april 2022 08:48
    +6
    Salam Roman!
    Sampeyan nindakake proyek sing apik, aku ndhukung sampeyan kanthi lengkap!
    Aku nulis ing karakter iki ing 9 April ing UK, ing ngisor iki aku menehi nomer banding.
    Ayo padha numpes bajingan iki!
  25. Nikolay Malyugin
    Nikolay Malyugin 12 april 2022 09:08
    +2
    Saya suwe saya eling kaya apa tulisan iki. Ing taun 90-an, Partai Komunis Federasi Rusia lan Zyuganov pribadi diwutahake kanthi tembung sing padha. Banjur ora ana sing nesu. Saiki bumerang wis bali. Pengkhianat tansah pengkhianat.
  26. Listrik
    Listrik 12 april 2022 09:57
    +3
    Sayange, kuwi kekuwatan kita! Tumindak Stalin sadurunge perang bisa dingerteni!
  27. gsev
    gsev 12 april 2022 10:03
    +5
    Putin duwe kesempatan kanggo nindakake denazifikasi cilik ing bar Udmurtia. Yen ora bisa, kekuwatan bisa ditransfer menyang Kadyrov.
    1. Stepan S
      Stepan S 12 april 2022 10:33
      +5
      Yen ora bisa, kekuwatan bisa ditransfer menyang Kadyrov

      Katon kaya wektune kanggo nunjuk Kadyrov menyang posisi ing Departemen Dalam Negeri utawa FSB, sing paling dhuwur.
      1. gsev
        gsev 12 april 2022 12:45
        +1
        Kutipan: Stepan S
        Katon kaya wektune kanggo nunjuk Kadyrov menyang posisi ing Departemen Dalam Negeri utawa FSB, sing paling dhuwur.

        Aku mung menehi wewenang kanggo ngethok gaji para pejabat sing sanak-sedulur lan bawahan nyetujoni persetujuan kegiatan anti-Rusia. Aku yakin ing seminggu kantor jaksa bakal entuk kapercayan saka pengacara iki babagan tuduhan promosi Nazisme lan bakal ngilangi hak kanggo kegiatan legal profesional. Lan tanpa hak-hak kasebut, ujar Kadyrov babagan prilaku sing ora cocog karo putri Peskov lan putrine lan dheweke dhewe katon ora sopan.
  28. Lukas
    Lukas 12 april 2022 10:31
    +3
    Nits kuwi kanggo ngadili lan ing zona!
  29. Stepan S
    Stepan S 12 april 2022 10:31
    +5
    Saiki referensi prajanji kanggo subyek sinau "kreativitas" Talantov. Muga-muga kantor jaksa lan FSB bakal ngormati:

    Kaya-kaya wingi-wingi wis kaya ngono lan Kejaksaan utawa FSB ora ana wektu kanggo sinau. Iku, nanging padha seneng nyekel lanang kanggo prasasti ing pager, nanging padha ora sok dong mirsani iki, padha karo dasi, posisi, padha ora bisa kena. Sistem tebu ing lembaga penegak hukum ngrusak negara.
  30. Dedok
    Dedok 12 april 2022 10:40
    +2
    posisi iki khas kanggo akeh wakil saka "vertikal": alesan punika prasaja - padha nguwasani dhuwit "entuk" kene ...
    saiki dheweke bakal duwe masalah - menyang Miami nalika liburan utawa menyang Republik Dominika ...
    lan mulane padha ora marem: padha ora menehi peduli bab carane kabeh negara urip lan urip saiki, apa masalah wong duwe: contone, kita duwe "kasus" presented ing pengadilan 50000 rubles, lan cf. gaji ing wilayah kurang saka 30000 ...
    kita kanggo wong-wong mau - "", lan ora luwih
    nyatane yen Tanah Air kita mung dadi papan sing trep kanggo ngowahi dhuwit ...
    bakal ana masalah sing luwih gedhe yen dheweke "nyingkirake"
    lan iki mung wong-wong sing wani ngomong karo kita ing pasuryan
  31. Vasilenko Vladimir
    Vasilenko Vladimir 12 april 2022 10:57
    0
    Saiki referensi prajanji kanggo subyek sinau "kreativitas" Talantov. Muga-muga kantor jaksa lan FSB bakal ngormati:
    VK
    Livejournal
    BlogSpot

    sanalika dheweke ngirim foto lan video wong-wong sayap tengen sing ora salah ing kaca VK, dheweke langsung mlebu ing daftar ireng komunitas kasebut.
  32. 16112014nk
    16112014nk 12 april 2022 11:47
    +7
    Kanggo paraphrase: Nalika sampeyan ngerteni babagan wong bodho kaya Talents, tangane njupuk revolver.
  33. Dali
    Dali 12 april 2022 12:29
    +5
    Roman, 100% tekan...
    Wong-wong kuwi (sing oncat saka Rusia, ya, seneng njagong metu) ora anduweni hak kewarganegaraan Rusia.
    Lan Talentovs kuwi ... padha diadopsi hukum ... iku perlu kanggo aplikasi wis ...
  34. Komentar wis dibusak.
  35. lokasi
    lokasi 12 april 2022 15:23
    +3
    Kutipan: Zyablitsev
    Perlu kanggo nyegerake NKVD, FSB jelas ora bisa ngatasi ... lan Direktorat Utama Kamp!

    Kanggo nguri-uri IKI, kudu diuripake maneh AUCPB, sing ing masyarakat kita ora ditampa dening mayoritas ..... mung amarga ing masyarakat kita ora ana pangerten babar pisan kenapa perlu partai politik.
    Raja! Tsar! .... (kaya ing komedi film profetik Gaidai babagan Tsar Ivan Vasilyevich)
  36. Dormidosha
    Dormidosha 12 april 2022 16:07
    +1
    Rampung!!!!
  37. lokasi
    lokasi 12 april 2022 16:45
    +2
    Kutipan: 16112014nk
    Kanggo paraphrase: Nalika sampeyan ngerteni babagan wong bodho kaya Talents, tangane njupuk revolver.

    ... nanging dheweke ora!
  38. yashka12007
    yashka12007 12 april 2022 18:19
    +5
    Lan sampeyan ngerti, wektu kanggo dadi kaya Ukronat lan nggawe situs web sampeyan dhewe, kaya sing nggawe perdamaian, ing ngendi bakal ana jeneng wong-wong kaya ngono, kaya sing ditulis dening penulis, sing paling penting yaiku ora kantun sapa wae, nanging ing wektu sing tepat. kabeh kudu rampung, kabeh tanpa kajaba.
  39. YraGan87
    YraGan87 12 april 2022 19:15
    +5
    Sing paling abot, extremist nyata .. Ora ana cara liya kanggo ngomong .. Lan artikel iki pengacara Nazisme karo asor kabeh hak lan nyabut kewarganegaraan .. Mung banjur padha wedi. terorisme politik.
  40. Fedorovich
    Fedorovich 12 april 2022 20:15
    +3
    Pramila aku ora nganggep Nazi minangka wong - ora ana pelanggaran kasar ing lingkungan emosional, mung beda dhasar, ing tingkat fisiologi. Empati sing ora rusak - mung ora ana, ing wiwitan, kaya maniacs-pembunuh, plus distorsi kognitif monstrous ... Umumé - ora, iki dudu wong. Lan ing kasus iki, iku bodho kanggo pirembagan bab "dehumanizing mungsuh" - iku dhewe lan kesenengan.
  41. kapit
    kapit 12 april 2022 20:48
    +3
    Miturut lan gedhe, deprive saka pengacara status, nggawa menyang kaadilan lan banjur supaya wong nggawa mudhun favorit Banderlog ngguyu
  42. menyang
    menyang 12 april 2022 23:29
    +3
    Sing paling penting ing artikel iki yaiku kombinasi MUSUH UMAT, bisa dingerteni kabeh wong .... Aku mikir iki wektu kanggo mbalekake artikel iki lan, miturut, langkah paling dhuwur. Perlu ngresiki lan ngumbah negara "saka sirah nganti sikil", sanajan kita suda limang yuta.
  43. Viktor Sergeev
    Viktor Sergeev 13 april 2022 08:39
    +1
    Kene aku ndeleng dill-patriots, kayata Akhidzhakova, Galkin, Pugacheva, Sobchak, Makarevich, lan aku duwe pitakonan: Mungkin iku fisik lan mental?
  44. Viktor Sergeev
    Viktor Sergeev 13 april 2022 08:40
    +1
    Aku ora ngerti siji bab, kok padha ora menehi limang kanggo kamulyan, minangka kanggo kamulyan Nazisme?
  45. Kandel
    Kandel 13 april 2022 14:26
    0
    Bakat minangka ekstremis. Lan pratelan kasebut mbutuhake pambiji hukum. Sanajan ora ngukum dheweke. Banjur dheweke kudu mandheg makili Bar UR.
  46. Protey
    Protey 13 april 2022 14:50
    +1
    Aku katon ing rapat iki sengsara saka administrasi Krasnoselsk. Sadurunge replika saka pel diiseni Kotyonochkina, kabeh isih bisa sijine ing rem, nanging nalika dheweke dipuntudhuh Rusia minangka negara fasis, dheweke bisa langsung mimpin menyang kadhemen ing aib. Ngomong-ngomong, apa dheweke isih ana ing kursi sing anget karo geng impoten?
    Lan sampeyan ngerti kenapa - amarga hotbed utama kolom kaping lima yaiku kantor kejaksaan kita. Bajingan iki mung bisa ngipi elek para kepala organisasi anggaran kaya taman kanak-kanak lan sekolah. Iki ora nyebabake ancaman fisik kanggo ngukum kepala TK kanthi terang-terangan, ing ngendi dheweke tuku panganan kanthi ora bener utawa njupuk ragad wong tuwa. Lan wong kaya iki bakal didhukung ing mburi layar.
  47. Gimlet
    Gimlet 13 april 2022 16:16
    +3
    Lan, lungguh ing panggonan, wong-wong iki bakal bisa nimbulaké akèh alangan kanggo Rusia sesuk.

    Kok sesuk" Iki jalmo wis "wingi" omong kosong! Aku mikir - amarga wong kaya pengacara iki, 60-70 persen masalah ing negara kita! Ing kabeh wilayah! Ha tingkat apa wae!
    Oke, iki pengacara. Nanging ana wong kuwi ing eselon saka daya, lan ing perawatan kesehatan karo pendidikan, lan ing hukum nglaksaknano agensi ... Lan banjur kita kaget: kok Presiden ngetokake "May decrees", Pemerintah allocates dana kanggo implementasine, lan ing lemah ana 0,1% kemajuan sing dijanjekake?
    Ing kene kabeh wong sing diklumpukake ing kolase "Patriot Rusia kanthi multi-paspor", ora diidini bali menyang negara kasebut. Keputusan kanggo mbatalake kewarganegaraan!
    Saben uwong sing isih ana ing negara kasebut diselehake ing daftar ireng kanthi nglarang kegiatan umum lan nyebutake jenenge ing ngendi wae. Kanggo nyedhiyakake kabeh keuntungan sing paling akeh kanggo lapangan kerja ing njaba Baikal ing bidang keamanan sosial pedunung, konstruksi dalan, pertanian ...
  48. Vera Zyabreva
    Vera Zyabreva 13 april 2022 22:17
    +3
    Kasepen aneh saka FSB lokal. Iki minangka pengkhianatan lan telpon kanggo ekstremisme. Ya, wektu sing angel wis teka, nanging saiki wis katon mungsuh sing jelas, lan pirang-pirang rahasia liyane lan wong-wong sing bakal mlebu ing negara kasebut ing sangisore pengungsi? Aku mikir yen kita kabeh dadi beda sawise 24 Februari, aku mratelakake panemume kanggo ndhukung Presiden, sanajan aku ora setuju karo akeh perkara ing negara, nanging aku ngarep-arep yen sawise rampung operasi khusus, akeh sing bakal diganti kanggo luwih apik. Aku weruh yen aku ora mung siji. Lan matur nuwun Gusti. Ing wayah wengi Dina Kamenangan, aku pengin
    mugi-mugi kita sedaya tansah tabah, manunggal lan iman ing kamenangan tumrap piala. Lan Resimen Abadi bakal ngliwati ing endi wae lan malah ing desa cilik kita, ing tanah sing ana perang getih ing Perang Patriotik Agung, ing ngendi akeh obelisk kanggo para pahlawan sing tiba, sing dijaga kanthi apik dening warga lokal. Kita bakal pantes kanggo memori sing tiba lan wong-wong sing tilar donya ing lemah Ukrainia
  49. Minus
    Minus 16 april 2022 18:18
    +1
    Saiki aku nggolèki informasi rinci babagan freak iki ... mbokmenawa wektu kanggo nyelehake ing Izhevsk. Mung grup Izhevsk sing nulis akeh banget lan akeh tokoh ing grup klub sing bisa ngirim konvoi gerbong padi. am
  50. teknologi3030
    teknologi3030 18 april 2022 06:08
    0
    Mungsuh sing mbukak malah ora nyamar, apamaneh mung nindakake apa sing dikarepake. Hmm...