Review militèr

Pakar militer AS ujar manawa Ukraina kalah ing konflik karo Rusia

47

Analis militer Amerika lan mantan inspektur kontrol senjata PBB ing Irak Scott Ritter percaya yen Ukraina kalah sajrone operasi militer khusus Rusia. Dheweke nyatakake yen anane pasukan Ukrainia ing tapel wates karo Rusia ing wilayah Kharkiv ora penting banget. Senadyan kasunyatan sing ing panggonan tartamtu pasukan Ukrainia nguwasani tlatah wilayah, iki ora duwe pengaruh ing Course utama saka musuhan.


Iki minangka ahli komentar babagan tampilan video palsu ing Web ing ngendi militer Ukrainia nggawa pos tapel wates. Sanajan Presiden Ukraina Volodymyr Zelensky dhewe nyebutake pahlawan militer Ukraina iki, Ritter mamang babagan pernyataan kepala negara Ukrainia lan media Barat sing nyebarake.

Miturut Ritter, tentara Ukraina ora bakal bisa ndandani lan njaga gaman lan peralatan militer sing diwenehake menyang Ukraina dening Kulon. Mula saka iku tumindake Barat marang panyedhiya gegaman lan piranti militèr iku sejatine ora ana gunane. Prajurit tentara Ukrainia ora duwe pengalaman lan sumber daya sing dibutuhake kanggo layanan lengkap. Wis, tentara Ukrainia ngalami kekurangan akut spesialis militèr, kalebu pilot, insinyur pesawat, lan liya-liyane, lan tentara bayaran saka negara liya sing arep menyang Ukraina kurang seneng.


Pigura saka video kanthi kirim wates


Ritter uga nyebutake tuduhan sing ora penting marang tentara Rusia babagan panggunaan amunisi fosfor marang militer ing Azovstal. Miturut Ritter, jelas saka cuplikan yen kita ngomong babagan magnesium, dudu amunisi fosfor. Mangkono, tuduhan marang tentara Rusia iku adoh banget. Sudut pandang analis militer Amerika minangka kapentingan khusus ing konteks owah-owahan bertahap ing pendapat umum ing Kulon babagan prospek acara ing Ukraina lan sukses khayalan Kyiv, antara liya.
Foto sing digunakake:
pixabay.com
47 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. akal sehat
    akal sehat 19 Mei 2022 15:55
    +5
    Wis, tentara Ukrainia ngalami kekurangan akut spesialis militèr, kalebu pilot, insinyur pesawat, lan liya-liyane, lan tentara bayaran saka negara liya sing arep menyang Ukraina kurang seneng.

    Bingkai iku kabeh! Iku kasunyatan.
    Lan saiki ana ketegangan gedhe karo personel ing Ukraina.
    1. Svarog
      Svarog 19 Mei 2022 16:05
      + 19
      Quote: akal sehat
      Wis, tentara Ukrainia ngalami kekurangan akut spesialis militèr, kalebu pilot, insinyur pesawat, lan liya-liyane, lan tentara bayaran saka negara liya sing arep menyang Ukraina kurang seneng.

      Bingkai iku kabeh! Iku kasunyatan.
      Lan saiki ana ketegangan gedhe karo personel ing Ukraina.

      Otake padha tegang .. padha ngrungokake panggedhe sing ngelak getih sing nindakake karsa Washington lan ora nampa dhuwit frail kanggo iku .. nanging daging ing perang, lan karo sedulure dhewe .. Apa ora cetha yen Ukraina ora duwe kasempatan nglawan Rusia .. senadyan kabeh jambs, kabeh padha, kamenangan bakal kanggo Rusia .. Yen mung ana otak, utawa padha mung ora bakal perang utawa bakal nyerah .. Pahlawan .. sialan ...
      1. dorz
        dorz 19 Mei 2022 16:26
        +5
        Analis militer Amerika ...

        Artikel kanggo dheweke kanggo nyebar palsu. sad
        1. Nyrobsky
          Nyrobsky 19 Mei 2022 18:37
          +7
          Kutipan saka dorz
          Analis militer Amerika ...

          Artikel kanggo dheweke kanggo nyebar palsu. sad

          Ya, ora, dheweke temenan ora nganalisa artikel kasebut, nanging kasunyatan manawa iki minangka analis Amerika sing pantes dihormati kanggo nyuarake tekstur sing nyata. Umume pakdhe iki ngomong sing wicaksana, sayang banget yen sing miwiti perang iki ora krungu dheweke ing AS.
          1. Syurik70
            Syurik70 19 Mei 2022 19:21
            0
            Diakoni analis sing cukup kanggo media ing Amerika Serikat nguwatirake ...
            Dadi, sampeyan ndeleng, lan sanksi bakal mulai saya lemah.
            Lan kita bakal ngapura dheweke ...
    2. Murmur 55
      Murmur 55 19 Mei 2022 16:07
      +6
      akal sehat hi, ya, saiki wis ana artikel babagan kasunyatan manawa pilot sing diimpor lungguh ing kontrol pesawat Angkatan Bersenjata Ukraina, sing bakal menehi jaminan manawa spesialis sing diimpor padha ora teka karo howitzers, counter-baterei. stasiun sistem, instalasi perang elektronik ?! Utawa apa sampeyan mikir yen ora ana sukarelawan kaya ing Kulon lan kabeh wong diare amarga mung mikir yen bakal dikirim perang karo Rusia? Aku wani sok dong mirsani sing ana spesialis kuwi lan ora ing jumlah cilik
      1. Ilya spb
        Ilya spb 19 Mei 2022 17:00
        +3
        Ora ana spesialis sing bisa ngganti potongan wesi utawa komputer. Kajaba, mesthi, dheweke iku Kiwa kita)

        Iku ora bab mercenary (pilot utawa gunners). Kasunyatane, yen potongan wesi tiba saka howitzer Amerika, utawa komputer gagal, howitzer kudu diangkut menyang AS. Utawa mrentah batalyon repairman Amérika.
        1. wuh wuh
          wuh wuh 19 Mei 2022 17:33
          -8
          "Sepotong wesi bakal tiba, utawa komputer bakal gagal, sampeyan kudu nggawa howitzer menyang AS." ///
          ---
          Kenging punapa? Kirim spare parts ing pesawat militer. Kajaba iku, cepet banget, tanpa birokrasi.
          1. standan
            standan 19 Mei 2022 20:40
            +8
            Kenging punapa? Kirim spare parts ing pesawat militer.

            Uh-huh, langsung menyang bengkel lapangan. Apa sampeyan dhewe percaya karo omong kosong sing sampeyan tulis? Utawa apa Amerika utawa Israel nyiyapake bengkel lapangan ing kana, ing garis ngarep?
            1. wuh wuh
              wuh wuh 19 Mei 2022 21:17
              -8
              "Lokakarya lapangan disebarake, ing garis ngarep?" ///
              ----
              Ora ing ngarep, nanging ing mburi. Rusak lan rusak
              peralatan diangkut menyang mburi kanggo ndandani tanduran.
              Parts teka saka jaban rangkah. Iki minangka laku umum.
              1. standan
                standan 20 Mei 2022 00:50
                +4
                Rusak lan rusak
                peralatan diangkut menyang mburi kanggo ndandani tanduran.

                Nyatane, ana toko ndandani lapangan kanggo iki, wiwit jaman Perang Patriotik Agung. Peralatan dikirim menyang mburi, sing ora bisa didandani ing garis ngarep. Ing kasus iki, yen ora ana personel perbaikan sing mumpuni, ndandani peralatan kasebut ora praktis, amarga bakal mbutuhake wektu sing suwe kanggo ngirim menyang pabrik lan mburi, menyang garis ngarep, ditambah wektu kanggo ndandani.
      2. tihonmarine
        tihonmarine 19 Mei 2022 17:27
        +4
        Kutipan: Murmur 55
        Ya, saiki wis ana artikel babagan kasunyatan manawa pilot impor lungguh ing kontrol pesawat Angkatan Bersenjata Ukraina.

        Iki uga palsu, Balts ora duwe pilot, kaya pesawat Angkatan Udhara, lan Polandia lan Slovaks ora arep perang kanggo ukroreich.
    3. Wend
      Wend 19 Mei 2022 16:10
      +8
      Iki wis dadi tren, sing dipimpin Amerika Serikat lan Eropa mesthi kalah ngguyu Perang siji-sijine sing dimenangake Amerika Serikat yaiku Perang Sipil. ngguyu
      1. Nelayan
        Nelayan 19 Mei 2022 16:51
        +8
        lan dhewe-dhewe...
      2. Smoke_in_smoke
        Smoke_in_smoke 19 Mei 2022 19:50
        +1
        Quote: Wend
        Perang siji-sijine sing dimenangake Amerika Serikat yaiku Perang Sipil.

        Bisa dianggep kondisional sing menang, amarga padha ora ambruk. hi
      3. shinobi
        shinobi 20 Mei 2022 20:12
        0
        Sampeyan lali babagan Grenada ...
        1. Wend
          Wend 23 Mei 2022 10:36
          0
          Kutipan: shinobi
          Sampeyan lali babagan Grenada ...

          Operasi Outburst ing Grenada kalebu ing dhaptar operasi AS sing gagal kaya, contone, Operasi Eagle Claw, perang ing Mogadishu (1993) utawa, contone, operasi ing Teluk Babi.
  2. ydjin
    ydjin 19 Mei 2022 15:56
    +9
    Sapa sing bakal mangu-mangu, saben gambar fokus ing Wishlist. Nanging aku yakin yen Federasi Rusia bener, titik.
  3. wilayah 28
    wilayah 28 19 Mei 2022 16:00
    +6
    Pakar militer AS ujar manawa Ukraina kalah ing konflik karo Rusia

    Aja ngomong. Malah ahli Amerika tartamtu ora weruh
    1. Kot Alexandrovich
      Kot Alexandrovich 19 Mei 2022 16:05
      +3
      Aku uga EXPERT, aku uga mikir. nglirik
      1. Alexander Salenko
        Alexander Salenko 19 Mei 2022 17:27
        +2
        Lan iku ketok kanggo kula, supaya aku pakar. Plus.
    2. NA1981
      NA1981 20 Mei 2022 08:39
      +2
      Iki ora mung pakar, nanging salah siji saka penulis Operasi Desert Storm.
  4. Bacha
    Bacha 19 Mei 2022 16:02
    +2
    Apa Kapten Bukti ngunjungi?)))
  5. Murmur 55
    Murmur 55 19 Mei 2022 16:02
    0
    Inggih, E punika mratelakake panemume pribadhi saka wedhus drummer pensiunan, carane penting iku loro kanggo Rusia lan kanggo kita utamané, nanging yen sampeyan ngirim pendapat rolas STRONG Russophobes digawe ing Amerika Serikat ??? Ayo wong-wong mau nulis, ngomong apa sing dikarepake ati lan apa sing dibayar, tugas kita yaiku nulungi para prajurit kanthi kemampuan lan kapercayan sing paling apik, lan supaya "elf beradab" iki pindhah menyang tur erotis hiking.
    1. Nelayan
      Nelayan 19 Mei 2022 16:53
      +4
      Scott wis pikirane strategis banget pinter sing kita "ahli" kudu maca, amarga pikirane adhedhasar sesanti cetha apa kedados saka njaba lan ora clouded salah siji saka patriotisme kita utawa dill idiocy. Aku seneng ngrungokake pendapate babagan tentara kita.
  6. Kesha1980
    Kesha1980 19 Mei 2022 16:06
    0
    Ing sasi, kita panginten sing specialists kayata
    Analis militer AS lan mantan inspektur kontrol senjata PBB kanggo Irak Scott Ritter
    yaiku agen CIA, lsp.
    Nanging aku kepengin weruh sapa sing dianggep saiki? Aku yakin akeh sing bakal ngomong babagan dheweke saiki - nggantheng, enom, lsp.)
    1. bovi
      bovi 19 Mei 2022 16:18
      +2
      Inggih, piyambakipun marginal, yen. wis ditempelake kasus pedofilia lan kabeh wong ing distrik ngerti kabeh, yaiku: beracun, sanajan dheweke ora ngomong kosong. Ora bisa dibandhingake karo Carson, amarga ing mburi sing terakhir mesthi ana ora mung gambar sore Washington utawa New York. Lan Scott kadhangkala ngidini piyambak kanggo nindakake ing T-shirt, kadhangkala ing jaket karo kanthong, conjuncturer saka jinis tartamtu.
  7. APASUS
    APASUS 19 Mei 2022 16:10
    +1
    Upaya pisanan kanggo nyadari kesalahan ing Kulon, mung masalah yaiku Kulon ngakoni kesalahane kasep. Nalika Ukraina tetep awu, mungkin banjur bakal ngerti, nanging bakal kasep.
    1. mouse
      mouse 19 Mei 2022 17:12
      +3
      Kutipan saka APAS
      .Nalika Ukraina tetep awu,

      Apa ora iku tujuane Barat?
    2. Smoke_in_smoke
      Smoke_in_smoke 19 Mei 2022 20:05
      0
      Kutipan saka APAS
      Nalika awu tetep saka Ukraina, bisa uga bakal ngerti, nanging bakal kasep

      Kulon bakal bisa ndeleng manawa mung awu saka Ukraina mung kanthi tampilan gilap.
      Bakal kasep yen dheweke ngerti
  8. akal sehat
    akal sehat 19 Mei 2022 16:16
    +3
    Kutipan: Murmur 55
    akal sehat hi, ya, saiki wis ana artikel babagan kasunyatan manawa pilot sing diimpor lungguh ing kontrol pesawat Angkatan Bersenjata Ukraina, sing bakal menehi jaminan manawa spesialis sing diimpor padha ora teka karo howitzers, counter-baterei. stasiun sistem, instalasi perang elektronik ?! Utawa apa sampeyan mikir yen ora ana sukarelawan kaya ing Kulon lan kabeh wong diare amarga mung mikir yen bakal dikirim perang karo Rusia? Aku wani sok dong mirsani sing ana spesialis kuwi lan ora ing jumlah cilik

    Apa spesialis kasebut urip kanthi apik ing negarane? Utawa iku rampung prakara lapisan sing padha arep kanggo mungkasi urip ing Ukraina?
    Iku salah siji bab perang nang endi wae kanggo dhuwit lan duwe dhuwur kasempatan kanggo mbuwang dhuwit mengko, lan iku cukup liyane yen sampeyan duwe meh dijamin tiket siji-cara.
    Sembarang perang gedhe dudu perang tentara bayaran.
    Mung wong Ukrainia asli (paling ora sawetara) sing siap perang nganti pungkasan. Wong manca ora butuh perang iki (nganti pungkasane).
    1. Murmur 55
      Murmur 55 19 Mei 2022 16:52
      +3
      Akal sehat, aku wis nulis dina iki, ana ing antarane wong-wong mau sing bakal golek dhuwit lan apa sing bisa dipateni, wong tansah ngarep-arep sing paling apik, lan wong-wong sing lelungan saka bodho njupuk minangka safari utawa tembak ku, ana. sing bakal pindhah amarga padha Russophobes kanggo wong Rusia disengiti minangka bangsa lan ora Care sing ana akeh bangsa ing antarane kita, kita Rusia kanggo wong-wong mau, wektu. Lan ana wong-wong sing arep nyoba dhewe lan mbantah mitos saka invincibility prajurit Rusia, supaya ana perusahaan motley, nanging umume aku urip normal ing babagan finansial, kulawarga, anak, wong tuwa, kabeh kaya kita. , nanging saben wong menyang perang nyurung motife.
  9. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    0
    Pakar militer AS ujar manawa Ukraina kalah ing konflik karo Rusia

    ***
    "Nanging wong ing Kyiv ora ngerti!"...
    ***
    1. Murmur 55
      Murmur 55 19 Mei 2022 16:55
      +6
      Vladimir hi, "wong" iki ngerti kabeh banget lan jumlah kerugian nyata lan negara pasukan, ekonomi, swasana ati ing pasukan, wong. Padha ora bisa mung muter maneh lan nelpon spade spade a. Kanggo wong-wong mau, iki pati ing pangertèn sing paling bener, dalang saka Washington ora bakal ngidinke kerusuhan.
  10. sen
    sen 19 Mei 2022 16:41
    +4
    Pakar militer AS ujar manawa Ukraina kalah ing konflik karo Rusia

    Dadi iki cetha kanggo kabeh wong tanpa pakar. Penting kanggo Amerika Serikat ora Ukraina (consumables) menang perang, nanging kanggo gawe piala maksimum kanggo Rusia.
    1. Murmur 55
      Murmur 55 19 Mei 2022 16:57
      +1
      sen hi, Mulane, padha nandur modal immensely, padha ngarep-arep sing Rusia bakal mbayar kabeh, ya, ya, hadiah utama ing game iki negara RUSSIA.
    2. Smoke_in_smoke
      Smoke_in_smoke 19 Mei 2022 20:25
      0
      Kutipan saka sen
      Penting kanggo Amerika Serikat ora Ukraina (consumables) menang perang, nanging kanggo gawe piala maksimum kanggo Rusia.

      Ora mung kanggo Rusia, nanging uga kanggo aku, kanggo Ukraina.
      Lan yen, ing wektu sing padha, ekonomi Eropah Kulon nyusut, iku mung bakal dadi belang ing Buzz. Wiwit introduksi, euro belang wis diturunake ~ 2 kaping ing tingkat marang dolar.
      Iku ora kasunyatan sing ing kekacoan saiki target Rusia.
      Luwih kamungkinan yen Amerika Serikat nemokake trep lan nguntungake kanthi cara iki kanggo ngilangi potensial Eropa sing saingan karo dheweke.
  11. iki odessy
    iki odessy 19 Mei 2022 16:48
    +1
    Scott Ritter, pisanan lan ora kanggo pisanan pro-Rusia. Akeh ramalan kanggo Federasi Rusia. Apa sing kudu dipandu dening cukup lan bisa mikir obyektif, ing konflik iki? Ora nerd komputer pimply, ora pretentious radish drooling, utamané ing kasunyatan virtual, nanging sing mangerténi, ngerti, maca carane konflik militèr wiwit lan terus, utamané ing abad kaping 20. 1e, mesthi, peta basis data kanthi dinamika suwene 3 wulan, 2e minangka pangerten lan pambiji babagan dhasar perang apa wae, utamane sing modern - ekonomi lan prospek kanthi cepet (wis kepungkur) lan ing versi long-term perang 3e - Negara lan prospek negara moral lan politik saka populasi, Manajemen lan Assessment saka impact saka ngukur perlu, kayata mobilisasi, Mudhunake standar urip, malah!! introduksi saka sumber kertu, etc. 4. Evaluasi lan ramalan resistance long-term kanggo supaya disebut-. "donya beradab", sing ora bakal entek dhuwit kanggo perang karo Federasi Rusia. Ora kabeh optimistis kaya Comrade Ritter
  12. _Ugene_
    _Ugene_ 19 Mei 2022 16:53
    0
    sudut pandang kuwi bertentangan karo sing resmi, tegese ora bakal populer
  13. roket757
    roket757 19 Mei 2022 16:56
    +1
    Sudut pandang analis militer Amerika minangka kapentingan khusus ing konteks owah-owahan bertahap ing pendapat umum ing Kulon babagan prospek acara ing Ukraina lan sukses khayalan Kyiv, antara liya.
    Lan pendapat politisi asing sing penting??? Kanggo kita, NO lan NOTthing!
    Dheweke bakal menehi pangan marang pendhudhuke kanthi pidato, Nanging, pedunung, ing pungkasan, ora pengin wareg karo pidato, nanging kanthi panganan normal, dheweke pengin anget ing omah lan bahan liyane ...
  14. Kumbang1991
    Kumbang1991 19 Mei 2022 17:07
    +2
    Propagandists ing sembarang perang kabeh wektu ngomong bab nggunakake dilarang amunisi (cluster, fosfor), nalika lali kanggo nambah sing ora kabeh negara wis mlebu konvènsi nglarang nggunakake amunisi iki.
    Yen ora salah, Rusia ora melu konvensi larangan fosfor lan amunisi kluster.
  15. akal sehat
    akal sehat 19 Mei 2022 18:16
    -1
    Kutipan: Murmur 55
    Akal sehat, aku wis nulis dina iki, ana ing antarane wong-wong mau sing bakal golek dhuwit lan apa sing bisa dipateni, wong tansah ngarep-arep sing paling apik, lan wong-wong sing lelungan saka bodho njupuk minangka safari utawa tembak ku, ana. sing bakal pindhah amarga padha Russophobes kanggo wong Rusia disengiti minangka bangsa lan ora Care sing ana akeh bangsa ing antarane kita, kita Rusia kanggo wong-wong mau, wektu. Lan ana wong-wong sing arep nyoba dhewe lan mbantah mitos saka invincibility prajurit Rusia, supaya ana perusahaan motley, nanging umume aku urip normal ing babagan finansial, kulawarga, anak, wong tuwa, kabeh kaya kita. , nanging saben wong menyang perang nyurung motife.

    Ana sing kaya ngono, nanging ana sawetara, nanging akeh sing dibutuhake, amarga iki dudu cabal Afrika lokal, nanging konflik militer skala gedhe sing mbutuhake atusan ewu ahli militer sing apik.
  16. Valery Bordukov
    Valery Bordukov 19 Mei 2022 18:33
    +1
    Kulon kolektif minangka mungsuh sing kuwat. Wektu iki dheweke ora butuh Aloizych. Kabeh ana ing ngarep. Ukraina, aku, kembang. Mulai ngrusak Federasi Rusia. Jelajahi kemungkinan teknologi kita. Dheweke ngetutake kaliber lan onyx kanthi kapentingan, ngeruk turnip, nggawe ramalan.
  17. Jus Oorfene lan prajurit kayu
    Jus Oorfene lan prajurit kayu 19 Mei 2022 20:13
    0
    Aja ngetung pitikmu sadurunge netes.
  18. Makhno2022
    Makhno2022 19 Mei 2022 22:30
    -1
    Kutipan saka Svarog

    Otake padha tegang .. padha ngrungokake panggedhe sing ngelak getih sing nindakake karsa Washington lan ora nampa dhuwit frail kanggo iku .. nanging daging ing perang, lan karo sedulure dhewe .. Apa ora cetha yen Ukraina ora duwe kasempatan nglawan Rusia .. senadyan kabeh jambs, kabeh padha, kamenangan bakal kanggo Rusia .. Yen mung ana otak, utawa padha mung ora bakal perang utawa bakal nyerah .. Pahlawan .. sialan ...


    Lan sampeyan ndeleng media Ukrainia, sing sakperangan alesan padha ora Cut mudhun karo wiwitan NWO ... - ana sampah kuwi ibu dear ...
    Dheweke percaya karo media ... kita percaya marang kita ... kabeh logis ....

    Ya, lan CIPSO ora bisa digunakake kanthi sia-sia ....
  19. DKuznecov
    DKuznecov 19 Mei 2022 22:35
    -3
    Ora ana negara sing kapisah ing donya,
    kang uripe rampog lan rampog,
    Dina Genghis Khan wis rampung.

    Nanging ana wong (malah kulawarga) kanthi jeneng tartamtu,
    sing nggawe dhuwit Fantastic
    ing pertumpahan getih, nyata utawa mangsa.

    Ngalahake apa sing ora kalebu ing anggaran, kanthi biaya wong liya
    item biaya - seni gedhe saka politisi. Ing wektu tentrem wong
    tansah misale jek sing mbuwang ing armaments punika gedhe banget.
    Mulane, mungsuh kudu digawe. Paling ora ing media.

    Bener apa sing kedadeyan saiki
    ngrampok всех negara sing melu konflik,
    lan Amerika Serikat, kalebu, minangka negara, kanthi biaya para pelobi perang
    lan tukang bedhil.

    NATO nunggang jaran - nuduhake marang donya,
    apa bakal kelakon kanggo klutzes sing wis ora melu "klub".
  20. IvanSviridov
    IvanSviridov 20 Mei 2022 02:03
    0
    Analis paling apik yaiku peta geografis. Iki nuduhake kasunyatan, dudu "Daftar Keinginan" para penggemar. Lan miturut peta, ana perang posisi sing abot ing ngendi loro-lorone nyoba mujudake ide strategis kanthi asil sing andhap asor lan ambigu.