Review militèr

Disagreements kacarita antarane militan Azov diblokir ing Azovstal

123

Penyerahan militan Resimen Nasional Azov * (formasi ekstremis sing dilarang ing Rusia) sing ditahan ing Azovstal nganti pirang-pirang dina, disambungake, pisanan, kanthi ora setuju ing antarane para nasionalis. Miturut sawetara saluran Telegram Rusia, sawetara militan ora pengin nyerah.


Disagreements ana ing antarane militan Azov bab nyerah, sawetara remnants saka resimen ora pengin lay mudhun. gaman lan nganjurake terus memungsuhan, nanging padha ing minoritas, lan siji pinunjul. Kabeh iki kena pengaruh jangkah metu saka dungeons saka zona industri, sawetara militan ora cepet-cepet, kaya nunggu soko. Ing wektu sing padha, puncak Azov, kajaba Palamar (Kalina), sing lunga ing Rebo sore, 18 Mei, diduga isih ana ing Azovstal. Wigati dicathet yen ing wiwitan, basis wong-wong sing nyelehake senjata kasebut minangka sisa-sisa unit Angkatan Bersenjata Ukraina, lan dudu "Azov".

Uga dilapurake manawa bagean saka "Azovites" siyap ninggalake guo mung yen "ditampa" dening militer Rusia, lan ora dening Republik saka DPR. Dheweke wedi yen bakal dilebokake ing papan kanggo kabeh sing disebabake sajrone wolung taun.

Nanging ing Kyiv, dheweke isih nyebut nyerah "Azov" * "evakuasi", sanajan topik iki alon-alon dibusak saka ruang media, amarga panguwasa Ukrainia wedi yen pasrah saka nasionalis bisa nyebabake efek domino lan unit bersenjata. Pasukan Ukraina ing Donbas bakal wiwit nyerah kanthi massal. Saiki Kyiv perlu kamenangan urgent, kang bakal overshadow kabeh negativity saka nyerah Azov. Ing wektu sing padha, Poroshenko nyerang Zelensky, media sing dikontrol dening dheweke diprentahake kanggo muter topik Mariupol lan Azov kanthi lengkap kanthi lampu negatif kanggo presiden saiki, mbabarake Zelensky minangka siji-sijine tanggung jawab kanggo " gagal gedhe."

Sauntara kuwi, Azovstal mandheg nampa informasi babagan metu saka pasukan Azov, amarga kabeh koresponden militèr padha dibusak saka kono. Saiki mung data resmi lan mung saka Kementerian Pertahanan.
123 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Zaurbek
    Zaurbek 19 Mei 2022 15:28
    + 36
    Lan dheweke pengin ngukum lan, banjur, dheweke uga pengin urip kanthi becik. wong aneh.
    1. NIKNN
      NIKNN 19 Mei 2022 15:34
      + 18
      Ing wektu sing padha, Poroshenko nyerang Zelensky,
      ora setuju ing Azovstal
      Kabeh iki ana gandhengane karo laba-laba ing jar ...
      1. nnm
        nnm 19 Mei 2022 15:40
        + 28
        Sayange padha ora mangan saben liyane.
        1. Truthmaker
          Truthmaker 19 Mei 2022 15:58
          +3
          Sayange padha ora mangan saben liyane.

          Sapa sing bakal diadili lan digantung nganggo putusan pengadilan!?
        2. Mythos
          Mythos 19 Mei 2022 16:45
          + 10
          Laba-laba ing jar minangka analogi sing apik kanggo kolega, tikus luwih seneng. Wong militèr dicopot, sing paling menarik diwiwiti.
          1. Nelayan
            Nelayan 19 Mei 2022 17:03
            + 32
            sampeyan bener ... dheweke ngilangi koresponden militer - tegese Staf Umum GRU ngenteni "manis" karo tali bahu saka NATO kanggo dicekel ... fraers kuwi ora seneng gangguan
            1. alekc73
              alekc73 19 Mei 2022 18:18
              +7
              Ya, iwak gedhe menyang tangan. Ora ana swara sing dibutuhake. Kanggo ijol-ijolan karo tawanan perang kita. Lan kanggo wahyu sensasional saka mantan "mitra Barat."
            2. ramzay21
              ramzay21 20 Mei 2022 08:40
              -5
              koresponden militer dicopot - tegese Staf Umum GRU ngenteni "manis" karo tali bahu saka NATO kanggo dicekel ... fraers kuwi ora seneng gangguan

              Wong-wong militèr dibuwang ing panjalukan saka Azov, lan iki ora ateges apa-apa apik, amarga nyerah iki ditanggepi ing Kyiv kanggo evakuasi minangka masalah gedhe kanggo Kyiv lan kita, nyatane, bantuan Zelensky metu saka kahanan angel karo kaputusan iki. .
              Kajaba iku, iki bisa uga ana pengkhianatan liyane marang pamrentah kita, ijol-ijolan Azov utawa, malah luwih elek, wong manca kanggo tawanan perang bisa kedadeyan, lan luwih becik ditindakake tanpa kamera.
              1. volodimer
                volodimer 20 Mei 2022 16:09
                0
                Para perwira militèr mbutuhake gambar lan "kabar", lan GRU kudu nggawe bisu kanggo "usus" informasi saka VIPs nalika iku relevan, lan mung banjur laporan sing dijupuk. Mulane, Steshin luwih gawe piala karo "sensasi".
                Wong-wong militèr padha dibusak ing panjalukan saka Azov

                Sapa sing ngomong iki? Azov*? , Sampeyan iku telik. Utawa GRU? Sampeyan pengkhianat.
                Coba anggep postingan kasebut mung amarga prihatin, supaya ora ana sing uwal saka tanggung jawab.
                1. ramzay21
                  ramzay21 20 Mei 2022 19:06
                  -3
                  Miturut jeneng sampeyan, Volodimer minangka pengkhianat ing kene, lan mulane nulis babagan carane apike wartawan militer dicopot. Yen sampeyan duweke kita, sampeyan bakal dadi Vladimir lan bisa nulis versi kasebut mung amarga kabodhoan.

                  Kanggo liyane, aku ngandhani yen kekurangan syuting video minangka kondisi Azov, bola-bali disuarakake dening media kita.
                  Ora ana gambar nyerah saka akeh wong militèr, lan malah Azov, bantuan kanggo mungsuh.
                  Ora ana VIP ing kana, amarga kabeh VIP duwe rasa ngreksa dhiri lan otak ora ana. Menapa malih, ing Kyiv padha ngerti sing ana lan apa wis kedados kanggo wong-wong mau online, lan ora ing kabeh saka laporan saka koresponden militèr kita, supaya versi kanggo wong bodho.

                  Lan sing paling penting. Pengkhianatan, lan ijol-ijolan Azov utawa wong manca iku persis apa, iku luwih apik kanggo nindakake ing anané saka bukti video lan informing wong.
                  1. volodimer
                    volodimer 23 Mei 2022 19:36
                    0
                    Inggih, Vasily, pisanan ora ngadili dening jeneng. Jeneng julukanku wis dikembangake sacara historis lan mung jeneng celukan.
                    Kapindho, kaya sing wis dingerteni, pucuk manure wis nyerah. Iku swara lan ditampilake. Pratelan Steshin, banjur sanggahan saka Volyn, lan banjur video ... Jeda sing ditindakake dening pejabat kasebut makarya, kabeh pernyataan Ze mung digabung menyang jamban.
                    Kaping telu, sawetara pengamat wis weruh wong manca sing kondhang ing antarane para tahanan. (Ing kene aku mikir sing maneh ora kudu mbukak ahead saka lokomotif).
                    Telpon Volyn katon ing tangan. Dheweke bakal ngeculake informasi kasebut, cockerels ora bakal menyang ngendi wae.
                    Lan sing paling penting: ora ana sing bakal ngganti. Aku mikir yen saiki sampeyan wis ngerti iki.
                    Sepisan maneh... Coba anggep sampeyan mung kuwatir yen wong-wong bajingan iki ora uwal saka tanggung jawab, mula komentar sampeyan rada gugup.
                    Aku uga ora pengin wong-wong mau lolos apa-apa.
                    Salam hi
                    1. ramzay21
                      ramzay21 23 Mei 2022 23:09
                      0
                      Versi Ukraina saka jeneng Vladimir sing sampeyan gunakake diinterpretasikake kanthi jelas.
                      Ora ana VIP ing kana, ana wong bodho kaya Kalina lan Volyn sing dikirim menyang pembantaian.
                      Pernyataan Slutsky lan sawetara pimpinan kita langsung ngomong babagan persiapan ijol-ijolan, lan iki minangka kasunyatan lan ora dikarepake, lan aku banget nglawan pengkhianatan iki, sing disiapake dening Slutsky lan Medinsky lan cocog karo Peskov.
                      Lan yen sampeyan pancene pengin ngiyanati ora kelakon, sampeyan kudu ngomong babagan iki supaya pengkhianat lan mediocrity kaya Slutskys, Medinskys lan Peskovs ora aran sing padha bisa nindakake iku karo impunity lan aku duwe pitakonan gedhe kok purun iki ora mung. free , nanging uga ing posisi dhewe
        3. AAG
          AAG 19 Mei 2022 17:10
          + 18
          Kutipan saka nnm
          Sayange padha ora mangan saben liyane.

          Secara harfiah saiki, Vesti-FM nyiarake rincian nyerah. Saka tembung saksi mata (aku ora krungu jeneng mburi, wong saka DPR): metu cukup apik, ing "... seragam resik, dipasang ...". Ana sing ora sopan. Saka senjata AKM sing dipasrahake (ing macem-macem versi, tanpa body kit, - miturut wartawan, - supaya "... ora ngganggu Angkatan Bersenjata RF ..." karo kolimator, senapan sniper ora dipasrahake. (dadi "ora nesu.."). Mungkin, - miturut komentator, - kabeh "fitur" dikubur ing guo ...
          Ora ana koresponden militer minangka salah pangerten liyane babagan "operasi" sing ora bisa dingerteni iki?!
          Sing pengin minus: please - njawab pitakonan, (paling ora kanggo dhewe), apa sing kudu dianggep minangka Kamenangan, utawa prestasi saka gol NWO? ...Tanpa loro iki de-... Khusus!
          Owah-owahan kekuwatan ora diumumake, divisi teritorial ora ditandhani kanthi jelas, kapentingan komersial ketemu ing acara militèr ... Ora Negara!
          Lan warga individu (ketoke), lan, asring, ora mung karo kewarganegaraan Federasi Rusia.
          Diwenehi pengalaman sadurunge, piye wae "mambu" ...
          Ngelingi dongeng Krylov babagan cuckoo lan nightingale, amarga sikapku marang komentar sampeyan, hi-.. lan kene dadi metu karo mega, kucing "metu".
          IMHO: ngremehake mungsuh minangka dalan kanggo masalah gedhe, paling ora ..
          1. Alexander Salenko
            Alexander Salenko 19 Mei 2022 17:39
            +7
            Nyerah timbal kanthi kendel? Lan ing ati kanggo thread?
          2. Babermetis
            Babermetis 19 Mei 2022 18:01
            +4
            Kutipan saka AAG
            Kutipan saka nnm
            Sayange padha ora mangan saben liyane.

            Secara harfiah saiki, Vesti-FM nyiarake rincian nyerah. Saka tembung saksi mata (aku ora krungu jeneng mburi, wong saka DPR): metu cukup apik, ing "... seragam resik, dipasang ...". Ana sing ora sopan. Saka senjata AKM sing dipasrahake (ing macem-macem versi, tanpa body kit, - miturut wartawan, - supaya "... ora ngganggu Angkatan Bersenjata RF ..." karo kolimator, senapan sniper ora dipasrahake. (dadi "ora nesu.."). Mungkin, - miturut komentator, - kabeh "fitur" dikubur ing guo ...
            Ora ana koresponden militer minangka salah pangerten liyane babagan "operasi" sing ora bisa dingerteni iki?!
            Sing pengin minus: please - njawab pitakonan, (paling ora kanggo dhewe), apa sing kudu dianggep minangka Kamenangan, utawa prestasi saka gol NWO? ...Tanpa loro iki de-... Khusus!
            Owah-owahan kekuwatan ora diumumake, divisi teritorial ora ditandhani kanthi jelas, kapentingan komersial ketemu ing acara militèr ... Ora Negara!
            Lan warga individu (ketoke), lan, asring, ora mung karo kewarganegaraan Federasi Rusia.
            Diwenehi pengalaman sadurunge, piye wae "mambu" ...
            Ngelingi dongeng Krylov babagan cuckoo lan nightingale, amarga sikapku marang komentar sampeyan, hi-.. lan kene dadi metu karo mega, kucing "metu".
            IMHO: ngremehake mungsuh minangka dalan kanggo masalah gedhe, paling ora ..


            Pitakonan gedhe! Nanging sayangé, salah sawijining kekurangan saka proses manajemen apa wae, sing duwe informasi paling lengkap, yaiku sing ngatur. Lan iki dudu kita.
            Sayange yen koresponden militer dicopot, nuduhake yen dheweke wedi karo apa wae, lan ora "kabeh ana ing kontrol." Masalah lawas kabeh warga bebas lan ora bebas ing saindenging jagad.
        4. Baloo
          Baloo 19 Mei 2022 17:29
          +2
          Kutipan saka nnm
          Sayange padha ora mangan saben liyane.

          ora kabeh wong wanted kanggo dadi Ukrainians pungkasan. Ana scumbags ing ruang paling ngisor. Isih, prosese alon. Nggolek outlet tambahan? Ana informasi ing Internet sing nalika Banderlog metu ing wilayah kebon binatang. Padha dijupuk lan maneh menyang cellars. Kabeh padha, babak-the-jam loitering saka UAV karo kamera termal imaging ora bakal superfluous.
      2. pakar
        pakar 19 Mei 2022 15:54
        +5
        Beda ..., aku bakal metu, aku bakal tetep ...
        Apa dheweke duwe kebon kolektif "20 taun tanpa panen"?
        Prentah mutusake pasrah, dhawuh marang bawahan, MENYERAH!
        1. Alexeevich0010
          Alexeevich0010 19 Mei 2022 16:33
          + 12
          padha ora duwe farm kolektif, padha duwe Maidan. Lan ing panguwasa, kaya biasane, maydaunam, yaiku, ora ana cara. Iku wektu kanggo njaluk digunakake kanggo-tse Ukraina.
        2. Kulemin
          Kulemin 19 Mei 2022 16:46
          +3
          Omonganmu pasrah opo? APU diarani evakuasi))
          1. pakar
            pakar 19 Mei 2022 17:05
            +1
            apik seh gut! Ausgezeichnet!
      3. Oden280
        Oden280 19 Mei 2022 17:50
        +3
        Kabeh sing ora setuju iki mung saka tembung wong sing metu. Lan bisa dadi layar kumelun apik kanggo liyane, kalebu ndhuwur. Lan ing ngendi dheweke bakal lunga utawa wis lunga, mung bisa ditebak, nanging ana kemungkinan sing dhuwur banget yen dheweke ora ana maneh.
      4. alexy sidaikin
        alexy sidaikin 21 Mei 2022 07:59
        0
        Ora ana sing pribadi, mung keuangan ... Bubuk mesiu mesthine nggigit kabeh siku ndeleng dhuwit apa sing ngambang liwat kanthonge ...
    2. Serg Koma
      Serg Koma 19 Mei 2022 15:49
      +1
      Kutipan saka Zaurbek
      Dheweke pengin ngukum lan, banjur, uga pengin urip kanthi becik.

      "Kanggo nyithak Onegin, aku bisa <— — —> yaiku, mangan iwak, utawa lungguh ing <— — —> .." PUSHKIN TO P. A. VYAZEMSKY. Awal April 1824 Odessa.
      Lan wong-wong iki pengin mbaleni Onegin tanpa segel ing Mariupol ing 2022 - ayo lungguh kanggo wiwitan wassat
    3. Kreta25
      Kreta25 19 Mei 2022 15:51
      +1
      disonansi kognitif)
    4. Negruz
      Negruz 19 Mei 2022 15:56
      + 11
      Lan dheweke pengin ngukum lan, banjur, dheweke uga pengin urip kanthi becik. wong aneh.
      Masalahe dudu manungsa....
  2. akal sehat
    akal sehat 19 Mei 2022 15:29
    + 19
    Apa, ana sing pengin terus gelut? Inggih, lan gendéra ing tangané!
    Saiki bakal luwih gampang kanggo ngreset sing paling bandel.
    Utawa iku "kontingen winates" NATO sing ora pengin nuduhake pasuryan sooty menyang cahya putih?
    1. Bacha
      Bacha 19 Mei 2022 15:36
      + 16
      Kampanye ana militer NATO sing sah. Lan katon kaya dhuwur banget.
      1. Zaurbek
        Zaurbek 19 Mei 2022 15:47
        +1
        iku ora dingerteni
      2. lis-ik
        lis-ik 19 Mei 2022 15:55
        + 17
        Kutipan saka Bacha
        Kampanye ana militer NATO sing sah. Lan katon kaya dhuwur banget.

        Stake koresponden militèr dibusak, katon kaya iku.
    2. Kot Alexandrovich
      Kot Alexandrovich 19 Mei 2022 15:54
      +3
      "Wajah Smoky" yaiku, Gusti ngapura aku, tokoh Afrika-Amerika utawa Afrika-Perancis? ngguyu
  3. akal sehat
    akal sehat 19 Mei 2022 15:31
    + 14
    Sauntara kuwi, Azovstal mandheg nampa informasi babagan metu saka pasukan Azov, amarga kabeh koresponden militèr padha dibusak saka kono.


    Katon kaya sing paling menarik wis diwiwiti? Apa "penasehat" wis metu?
    1. Kesha1980
      Kesha1980 19 Mei 2022 15:36
      +5
      "Intourist" ing parade lan spanduk.
      Orkestra! Tutul!

      Anehe, konferensi pers Polomar wis samesthine.
      1. tihonmarine
        tihonmarine 19 Mei 2022 15:41
        +1
        Kutipan: Kesha1980
        "Intourist" ing parade lan spanduk.

        "Intourist" ing sangisore sing ora duwe omah bakal mow, utawa psychos.
        1. Kesha1980
          Kesha1980 19 Mei 2022 15:55
          + 27
          Aku menehi dialog karo penyidik:
          - apa sing sampeyan tindakake kene?
          - Aku teka kanggo ndeleng menara, arsitektur sajarah ...
          – ora ana menara lan arsitektur sajarah
          - Aku seneng nada industri - pipa, bengkel ...
          - Apa sampeyan bisa pindhah menyang DPR?
          - sing carane iku bakal miwiti. Aku, kolonel Kanada, ngerti 79 perwira NATO liyane ing antarane sing nyerah ....
          wassat
          1. Pengawal giliran
            Pengawal giliran 19 Mei 2022 17:00
            +5
            Nyopir menyang DPR kaya udan adhem, argumen sing paling kuat kanggo "Azov" apa wae.
        2. Kot Alexandrovich
          Kot Alexandrovich 19 Mei 2022 15:57
          +5
          "Intourist" bakal mow mudhun ing wong sing ora duwe omah, utawa psychos ...
          Dening dudu pribumi, ora ngerti aku, sampeyan ...
    2. wilayah 28
      wilayah 28 19 Mei 2022 15:48
      +3
      Pranyata padha nuntut supaya pasrah mau ditampa dening militèr Rusia. Kaya-kaya ana sing bakal owah.
  4. Nesu66
    Nesu66 19 Mei 2022 15:32
    +6
    Apa dheweke saiki bakal adus, lan kopi, lan coklat karo tehya
    1. Babermetis
      Babermetis 19 Mei 2022 18:06
      +1
      Kutipan saka Rage66
      Apa dheweke saiki bakal adus, lan kopi, lan coklat karo tehya


      Aku bakal mbusak kabeh sing kadhaptar - kabeh kajaba "kakava", lan aku bakal Cut loro huruf pungkasan ing tembung. Senajan padha pantes luwih - kanggo drown ing "kakava" iki.
  5. AwaZ
    AwaZ 19 Mei 2022 15:33
    -9
    Iku ora nyenengake kanggo nonton manawa panguwasa kita wiwit nari maneh karo swarane mungsuh: mbusak koresponden militer, ora nggawe syuting ... apa iku? iku mung katon kaya deal breaker. Aku ngerti yen Kalyn-Valyn, jelas bakal digabung lan diadili, nanging saiki dadi jelas yen ana sing bakal diganti.
    Mung siji perkara sing bisa dimangerteni lan ditampa - yaiku nyerahake Angkatan Bersenjata RF lan dudu Donetsk. Ya, ya, ana pus pengecut ing ruang paling ngisor - dheweke wis mbuktekake luwih saka sepisan lan mula kita bisa setuju, nanging ana sing ora apik. Malah njijiki nonton
    1. Odyssey
      Odyssey 19 Mei 2022 15:52
      +5
      Kutipan saka AwaZ
      Aku ngerti yen Kalyn-Valyn, jelas bakal digabung lan diadili, nanging saiki dadi jelas yen ana sing bakal diganti.

      Apa sing bisa kita lakoni ing kene? Cukup aja metu saka topik. Pira sing metu, menyang ngendi, wong manca, menyang ngendi? Pitakonan kasebut kudu ditakoni kaping pirang-pirang, ngungkapake kasunyatan sing bisa nyebabake ijol-ijolan kasebut. Nanging ing kene kudu digatekake yen Barat lan wayang Bandera ora bakal meneng. Informasi babagan ijol-ijolan tentara bayaran asing mesthi bakal muncul ing Kulon (bisa uga ora langsung), lan Bandera bakal ngatur "ngalahake" ing kana.
      Sampeyan mung kudu nyoba supaya ora kelakon.
      1. Negruz
        Negruz 19 Mei 2022 16:00
        + 20
        Apa sing bisa kita lakoni ing kene? Cukup aja metu saka topik. Pira sing metu, menyang ngendi, wong manca, menyang ngendi? Pitakonan kasebut kudu ditakoni kaping pirang-pirang, ngungkapake kasunyatan sing bisa nyebabake ijol-ijolan kasebut. Nanging ing kene kudu digatekake yen Barat lan wayang Bandera ora bakal meneng. Informasi babagan ijol-ijolan tentara bayaran asing mesthi bakal muncul ing Kulon (bisa uga ora langsung), lan Bandera bakal ngatur "ngalahake" ing kana.
        Sampeyan mung kudu nyoba supaya ora kelakon.
        Aku bisa mbayangno yen wong "Odysseus" bakal ngoyak SMERSH nalika Perang Donya II lan muttering menyang radio: "Ngendi sampeyan nyeret wong? lan apa jenis" game radio "? lan ngendi parachute kang? lan aku weruh iki. pasuryan ing impor! lan aku bakal print kabeh ing koran deso! etc "...
        1. Kapten45
          Kapten45 19 Mei 2022 16:29
          +5
          Kutipan saka Negruz
          Aku bisa mbayangno yen wong "Odysseus" bakal ngoyak SMERSH nalika Perang Donya II lan muttering menyang radio: "Ngendi sampeyan nyeret wong? lan apa jenis" game radio "? lan ngendi parachute kang? lan aku weruh iki. pasuryan ing impor! lan aku bakal print kabeh ing koran deso! etc "...

          ngguyu apik Dibunuh ing papan ....
        2. AwaZ
          AwaZ 19 Mei 2022 17:10
          +5
          lucu nanging ing donya saiki ora arah pikiran sing bener.
          Ing tangan siji, aku setuju nalika penet tenan provokes mungsuh menyang sawetara jinis tumindak retaliatory, minangka conto banjir saka pesawat landing gedhe ing Berdyansk, nalika saben wong lan sundry saka port digawe laporan bab pangiriman senjata lan peralatan. Nanging, komponen media pasrah isin sing paling dipromosikan lan didilat dening unit mungsuh penting banget. Penting kabeh wong weruh yen dheweke nyerah lan kabeh wong ndeleng raine, lan sanajan tiba-tiba panguwasa kanthi tenang wiwit bocor, kita bisa ngevaluasi sapa sing bocor lan takon babagan iki.
          Aku bakal ngerti iki yen sawetara surrenderers bakal langsung setuju kanggo kerjo bareng lan nggawa karo wong akeh informasi menarik lan informatif. Lan malah sing ora alesan. Ing crita iki, pasrah kudu umum lan strictly miturut aturan saka negara tuan rumah. Lan ora ana: oh, aku ora bisa ngatasi wong, aku isin, aku luwih seneng mati ing ruang paling ngisor ...
          1. Negruz
            Negruz 19 Mei 2022 18:04
            -2
            Tampilake diploma sampeyan, sing nuduhake manawa sing nggawa iki mikir bener ...
          2. pica2
            pica2 19 Mei 2022 18:16
            0
            Aja nindakake omong kosong ... Ing Kyiv, ing sekilas, kabeh Berdyansk katon, lan ora mung kanthi bantuan sapa? Lan iki laporan. "Moscow" uga "dipromosikan"?
        3. alexy sidaikin
          alexy sidaikin 21 Mei 2022 08:03
          0
          Sampeyan luwih apik ora ngomong! ombenan
          1. Negruz
            Negruz 22 Mei 2022 01:05
            +1
            Matur nuwun kanggo kamenangan! ombenan
      2. AwaZ
        AwaZ 19 Mei 2022 16:04
        +1
        saiki ora ana sing ngerti sapa sing metu, pira sing metu lan pira sing dikunjara, pira sing mati (ora sengaja) lan sapa sing bocor. Aku ngerti kabeh, supaya wong liya ora wedi nyerah, paling prajurit biasa kudu diwenehi kesempatan kanggo ijol-ijolan utawa mung kanggo kebebasan sawise sawetara wektu simbolis, nanging para penjahat ora bisa digabung. padha mung nesu bab iku. Wong liya bakal ngerti manawa dheweke bisa disimpen kaya para narapidana saka ruang paling ngisor iki lan ora bakal mandheg nindakake kadurjanan.
        Kabeh Kadurjanan saka panguwasa Ukraina lan angkatan bersenjata saka kasunyatan sing padha ngerti sing padha ora bakal kaukum .. Inggih, lan spesifik saka mentality, sing, jalaran saka frivolity ..
        1. Odyssey
          Odyssey 19 Mei 2022 16:39
          +1
          Kutipan saka AwaZ
          saiki ora ana sing ngerti sapa sing metu, pira sing metu lan pira sing dikunjara, pira sing mati (ora sengaja) lan sapa sing bocor.

          Watu gulung ora nglumpukake lumut. Apa gunane mung ngguyu-ngguyu. Banjur kita manggon ing masyarakat informasi. Saiki angel banget kanggo ndhelikake informasi, dene dhukungan kanggo keputusan sing bener lan kritik lan informasi babagan sing salah bisa duwe pengaruh sing signifikan ing politik ing pangertèn sing sempit (keputusan saka panguwasa) lan ing pangertèn sing wiyar - panemu politik , swasana ati umum, lsp.
          1. AwaZ
            AwaZ 19 Mei 2022 17:01
            +1
            Ya, jelas yen kita ora bakal ngerti sapa sing klelep ing Moskow lan kenapa lan sapa sing nandhatangani pesenan kanggo ngirim wajib militer menyang ngarep ...
      3. Kesha1980
        Kesha1980 19 Mei 2022 16:24
        +5
        Dadi yen padha nyerah tanpa wartawan, mula nomer kasebut mung resmi). "Kolonel" ing akun kasebut bakal miturut "kode bar sing kapisah".
    2. Kot Alexandrovich
      Kot Alexandrovich 19 Mei 2022 15:58
      -1
      Ing kene aku menehi minus, nanging aku ngerti - mungkin iki, oh, mungkin ...
  6. Petrik66
    Petrik66 19 Mei 2022 15:33
    +8
    Wong manca bakal pengin menehi awake dhewe mung kanggo pasukan Rusia kanggo ngreksa ijol-ijolan politik bisa, yen ora, ing DPR, jam ora malah lan padha ora bakal tekan happy ending.
    1. Kesha1980
      Kesha1980 19 Mei 2022 15:43
      +6
      Bakal lucu yen ninggalake wong-wong mau menyang LDNR - rembugan karo negara manca lan "sales bangkai" saka "sukarelawan" mung bisa sawise pangenalan negara LDNR. Sampeyan bisa muter kaya ngono.
    2. Vladimir61
      Vladimir61 19 Mei 2022 15:48
      +6
      Kutipan saka: Petrik66
      Wong manca mung pengin nyerah marang pasukan Rusia kanggo njaga ijol-ijolan politik sing bisa ditindakake, yen ora, ing DPR, jam kasebut ora ana.
      Dheweke ana ing wilayah DPR lan perang nglawan NM DPR suwene 8 taun, mateni lan cilaka warga DPR, ngrusak fasilitas komunal DPR, nganakake blokade banyu, pangan lan energi warga - kabeh pratandha saka pembantaian. Lan kabeh iki dibenerake lan direkam dening kantor kejaksaan lan wakil saka JCCC.
      Federasi Rusia bakal njupuk wong-wong sing dibutuhake kanggo proses politik liwat pamrentahan Dill saiki lan negara-negara saka ngendi "turis teka ing safari"!
      1. Petrik66
        Petrik66 19 Mei 2022 18:36
        +1
        Ya, aku setuju banget
  7. Komentar wis dibusak.
  8. Igor Borisov_2
    Igor Borisov_2 19 Mei 2022 15:35
    0
    Ya, terus liyane ing ruang paling ngisor - ing seminggu dheweke bakal nyusup dhewe ....
    1. Alexander Vanichev
      Alexander Vanichev 19 Mei 2022 16:09
      +2
      Lan apa ora bakal mboseni ing ruang paling ngisor, sampeyan bisa shandarakht saka ndhuwur saperangan saka kaping. Ing wektu sing padha, proses pangiriman bakal luwih cepet.
      1. Kapten Pushkin
        Kapten Pushkin 19 Mei 2022 16:23
        0
        Kutipan: Alexander Vanichev
        shandarakht saka ndhuwur saperangan kaping. Ing wektu sing padha, proses pangiriman bakal luwih cepet

        Mung mateni banyu. Miturut paseksen para tahanan, dheweke duwe pasokan banyu sing bisa digunakake.
  9. trafllot1832
    trafllot1832 19 Mei 2022 15:35
    + 11
    Dheweke nindakake perkara sing bener yen ditutup informasi kasebut. Lan yen liverwurst ngerti yen schwarzecolonel dheweke ora nembak awake dhewe, dheweke bakal nindakake kabeh supaya megaton ora mabur ing sadawane Reeperbahn. Kulawarga kolonel nolak nanging ora. mlebu mobil.
  10. E B
    E B 19 Mei 2022 15:36
    +3
    ing LDNR ana paukuman pati ing Rusia, ora, iku kok Rusia arep nyerah, Aku ngandika sadurunge, Katz nawakake kanggo nyerah!
    1. tihonmarine
      tihonmarine 19 Mei 2022 15:44
      +3
      Kutipan: E V
      LDNR duwe paukuman pati ing Rusia, ora, mula Rusia pengin nyerah

      Dheweke bakal njagong ing Rusia, bakal dikirim menyang pengadilan ing Lao PDR, gantungan ing Donetsk, pakunjaran ing Rusia.
  11. akal sehat
    akal sehat 19 Mei 2022 15:36
    +1
    Kutipan saka: andrew.kurbatsky
    Apa sing ana ing pikiranmu?

    Maksudku NATO "Ihtamnets".
    Nanging, aku isih duwe glimmer pangarep-arep sing padha ana lan ora bakal uwal saka paukuman.
    1. tihonmarine
      tihonmarine 19 Mei 2022 15:45
      +5
      Quote: akal sehat
      Maksudku NATO "Ihtamnets".

      Padha wis "namgdenado".
    2. Reptiloid
      Reptiloid 19 Mei 2022 16:15
      +1
      Quote: akal sehat
      ..... ana cemlorot pangarep-arep sing ana lan ora bakal uwal saka piwales.

      Salah siji cara utawa liyane, sawetara wong duwe informasi beda sing bakal migunani kanggo kita!
      Lan babagan "dheweke" ---- dheweke bisa tetep nganti suwe
      pakunjaran obscurity nganti padha marang kabeh padha ngerti. Banjur wong-wong mau am am mbabarake lan negatif negatif tundhuk
  12. srengenge sampeyan 66-67
    srengenge sampeyan 66-67 19 Mei 2022 15:36
    +1
    Rampungake liyane nganggo macem-macem gaman, nanging luwih becik nganggo bom kaliber gedhe! Kita duwe salah siji iki ing lapangan terbang, salah siji 9 ton, utawa 6. Nanging aku condong menyang tokoh pisanan. Iki sing kanggo regale wangkal!
  13. Dmitry X
    Dmitry X 19 Mei 2022 15:36
    +1
    Iku wektu kanggo sijine titik kandel. Menehi dina liyane kanggo metu saka panangkaran. Banjur, kanthi bombardment massive, numpes kabeh Nazi wangkal. Iki bakal dadi piwulang sing apik kanggo kabeh sing perang ing sisih junta Ukraina.
  14. APASUS
    APASUS 19 Mei 2022 15:38
    +5
    Sauntara kuwi, Azovstal mandheg nampa informasi babagan metu saka pasukan Azov, amarga kabeh koresponden militèr padha dibusak saka kono. Saiki mung data resmi lan mung saka Kementerian Pertahanan.

    Kampanye ndhuwur Azov arep ninggalake utawa tentara bayaran .................
    1. Mikhail Sidorov
      Mikhail Sidorov 19 Mei 2022 15:46
      +8
      Kampanye ndhuwur Azov arep metu utawa mercenary.

      Apa iki kudu didhelikake? Kenapa mbusak militer? Dadi ing ruang informasi, ora kabeh lancar.
      1. JonnyT
        JonnyT 19 Mei 2022 15:54
        +9
        Apa iki kudu didhelikake? Kenapa mbusak militer?


        mesthi! Mungsuh kudu ora ngerti endi operator informasi (nimbang informasi apa) tiba ing tangan GRU.
      2. APASUS
        APASUS 19 Mei 2022 16:13
        +5
        Kutipan: Mikhail Sidorov
        Apa iki kudu didhelikake? Kenapa mbusak militer? Dadi ing ruang informasi, ora kabeh lancar.

        Bagéyan saka perang informasi.Sapa sing dicekel ing kono lan apa sing bisa ditampa dening Rusia, mesthine ora ngerti .............. mitra
        1. Mikhail Sidorov
          Mikhail Sidorov 19 Mei 2022 16:15
          +3
          Bagéyan saka perang informasi.Sapa sing dicekel ing kono lan apa sing bisa ditampa dening Rusia, mesthine ora ngerti .............. mitra

          Sampeyan mikir dhaptar peserta saka antarane "penghuni ruang paling ngisor", mitra ora duwe. recourse
          1. APASUS
            APASUS 19 Mei 2022 16:19
            +6
            Kutipan: Mikhail Sidorov
            Sampeyan mikir dhaptar peserta saka antarane "penghuni ruang paling ngisor", mitra ora duwe.

            Aku mikir mitra ngandika nyekèki operator informasi Nanging padha ora bisa nglacak eksekusi pas pesenan ...............
  15. akal sehat
    akal sehat 19 Mei 2022 15:39
    +1
    Kutipan saka Bacha
    Kampanye ana militer NATO sing sah. Lan katon kaya dhuwur banget.

    Aku pancene nganggep iki, uga kasunyatan manawa raine bakal nuduhake jagad putih ing kabeh kamulyan.
  16. Lena Petrova
    Lena Petrova 19 Mei 2022 15:39
    +1
    Saiki sampeyan mung kudu rampung karo kabeh iki "Azov-baja". Wong sing kompeten bakal ngerti sapa sing duwe hak apa. Lan critane nyeret. Ana prekara lan tugas liyane. Lan kutha kudu disiapake sadurunge mangsa.
  17. sen
    sen 19 Mei 2022 15:39
    +7
    Uga dilapurake manawa bagean saka "Azovites" siyap ninggalake guo mung yen "ditampa" dening militer Rusia, lan ora dening Republik saka DPR. Dheweke wedi yen bakal dilebokake ing papan kanggo kabeh sing disebabake sajrone wolung taun.

    Dadi wedi, nanging ora wedi mateni warga sipil. Dheweke kudu diadili ing papan sing ditindakake kejahatan, yaiku ing LDNR miturut hukum republik.
  18. MVG
    MVG 19 Mei 2022 15:45
    0
    Eh, ora. Iki ora-brainer. Sing metu padha metu. Nanging sing isih ana ing njero - iki pitakonan saka pitakonan. Lan sapa sing dadi komandhan sejati uga dadi pitakonan. Iku misale jek sing banget inti bakal tetep nang karo, bisa (utawa cukup kamungkinan), "spesialis asing". Kayane aku iki ora bakal metu lan kudu diserang utawa dicekel kanthi cara liya. Satus persen bakal pura-pura "lan ora ana wong ing kene"
  19. Odyssey
    Odyssey 19 Mei 2022 15:45
    +5
    Kaya sing dakcritakake sawetara dina kepungkur, Azov bakal nyoba nyepetake nyerah kanthi nyekel klompok kita cedhak Mariupol. Kudu cepet-cepet padha ...
    Saka titik sing apik, panemu "sampeyan bisa njaluk wong lanang metu kanthi ngganti menyang Azov" (Khodakovsky) wis dadi marginal. Ora ana ijol-ijolan kanggo Azov lan kabeh penjahat perang! Nanging perlu kanggo ngawasi iki supaya "kedadean Savchenko" ora kelakon.
    Saiki babagan sedih. Saka sudut pandang militer, kabeh wis rampung sewulan kepungkur. Tentara kita (khusus 8 lan brigade marinir) karo unit DPR mbebasake kutha kanthi heroik. Banjur pitakonan dadi propaganda murni. Kene iku perlu kanggo nuduhake loro humanisme lan firmness ing hubungan kanggo penjahat perang. Kanggo iki perlu sepisan menehi koridor kamanungsan lan tawaran kanggo nyerah. Sawise iku, numpes dening kabeh cara kasedhiya nganti lengkap nyerah karo gendera putih. Tanpa syarat.
    Apa kedaden tinimbang everyone weruh. Iki ndadekake wong kita nesu banget lan menehi conto sing ala banget kanggo wong Bandera. Sing kepungkur ora bisa diganti, nanging saiki ing ketel sabanjure: Lysichansk-Severodonetsk penting ora mbaleni Mariupol . Yen ora, iku bakal mbaleni dhewe lan maneh.
    1. Andy_nsk
      Andy_nsk 19 Mei 2022 15:57
      +9
      Sing kepungkur ora bisa diganti, nanging saiki ing ketel sabanjure: Lysichansk-Severodonetsk, penting ora mbaleni Mariupol. Yen ora, iku bakal mbaleni dhewe lan maneh.

      Sampeyan pancene ora ngerti? Yen pasrah saka tahanan Azov saiki sukses, ing mangsa ngarep nyerahake non-sadulur saka boiler menyang panangkaran bakal luwih gampang tinimbang yen kabeh Azov Caudle padha mimpin menyang beton. Presiden iku wicaksana lan mulane mandhegake pertumpahan getih ing wektu sing tepat.
      1. Kesha1980
        Kesha1980 19 Mei 2022 16:42
        +2
        Iki soko sampeyan bener. Nanging mung sacara teoritis, amarga nalika wong liya ora wiwit ngunggahake tangane. Ing sisih liya, saiki uga wong liya bisa ngetung ing koridor permen karet kaping XNUMX. Lan praktis, ing kasunyatan, karo wong Azov ing ngarep kabeh donya (lan iki ora teori - iki faktual).
        Sampeyan pancene ora ngerti?

        Dadi, jagad bisa ngerti kabeh kanggo wong sing luwih menarik.
        Presiden iku wicaksana
        Ya, iku uga teoritis.) Dheweke ora, mesthi ... nanging aksioma kuwat.
  20. Gusti-Universal
    Gusti-Universal 19 Mei 2022 15:46
    -9
    Apa sebabe prajurit militer diusir? game apa sing dimainake penjaga kita? ...
    Maneh, sindrom medina ...
    Aku ora bakal kaget yen padha miwiti bali ing kumpulan kanggo nuduhake goodwill.
    Yen sampeyan wis mutusake kanggo nggunakake kertu tromp iki karo wong tawanan, luwih becik digunakake kanggo kabecikan, yaiku, nglawan kekuwatane dhewe lan ngajak sedulur-sedulurmu supaya pasrah massal marang para sedulur sing biyen.
    1. Negruz
      Negruz 19 Mei 2022 16:03
      +4
      apa jenis game sing pengawal kita main?
      Apa sampeyan nulis saka zona, utawa apa?
      1. Gusti-Universal
        Gusti-Universal 19 Mei 2022 17:22
        -2
        Ora, aku mung nonton film babagan zona, mula aku ngetik tembung. Nanging ora ngganti inti.
  21. Cowbra
    Cowbra 19 Mei 2022 15:47
    0
    Dheweke ora nuduhake sapa bapak saiki lan sapa ibu ngguyu
    Umumé, jaringan wis serak kanggo ngguyu ing Guderians
  22. isv000
    isv000 19 Mei 2022 15:48
    +5
    Sauntara kuwi, Azovstal mandheg nampa informasi babagan metu saka pasukan Azov, amarga kabeh koresponden militèr padha dibusak saka kono. Saiki mung data resmi lan mung saka Kementerian Pertahanan.

    Mboten nguwatirake - bareng wis cedhak karo kepala tikus, tentara salib langsung muncul maneh, kopral militer dicopot ... Ora ketompo kewan-kewan kasebut mlayu, katon elit tetep ana.
    1. dedusik
      dedusik 19 Mei 2022 16:00
      +5
      Dibuwang kanthi bener, wis wektune, akeh informasi sing beda-beda, lan iki, ora ketompo carane ngomong, ana perang. Mungkin uga saben wong sing pengin nyuarakake rencana sing Maha Agung kanggo saben dina lan nundha ing kabeh situs? prajurit
  23. Bintang Eva
    Bintang Eva 19 Mei 2022 15:55
    +8
    Kampanye Shoigu ora mung nelpon. Paling kamungkinan, ana akeh perwira dhuwur NATO ing Azov Steel. Wong-wong militèr dicopot supaya ora padhang. Ngomong-ngomong, apa sampeyan ngerti manawa informasi babagan bantuan militer Barat wis ilang? 40 milyar digantung nang endi wae. EU wis nilar paket sanksi kaping 6. AS ora bakal ngrampas aset Rusia kanggo kepentingan Ukraina. Paling kamungkinan ana tawar-menawar politik utawa wis ana persetujuan babagan militer NATO.
    1. dedusik
      dedusik 19 Mei 2022 16:05
      +6
      Kutipan saka Eva Star
      40 milyar digantung nang endi wae.

      Paket bantuan $ 40,1 milyar liyane kanggo Ukraina wis lulus voting prosedural ing Senat AS. Pemungutan suara pungkasan babagan inisiatif iki samesthine ing Rebo, 18 Mei. Bener, iku isih ora dingerteni carane akeh jumpers bakal njaluk, amarga. luwih saka setengah bakal mbukak kanggo nutupi biaya logistik.
      1. Bintang Eva
        Bintang Eva 19 Mei 2022 16:52
        0
        Dina iki 19. Lan kanthi cara, Amerika Serikat ngganti pikirane babagan nyedhiyakake rs30
        1. dedusik
          dedusik 19 Mei 2022 17:17
          0
          Ing luwih saka jam (ing 11-30 Washington wektu) padha mung bakal miwiti nampa hi
          1. dedusik
            dedusik 19 Mei 2022 20:29
            -1
            WASHINGTON, 19 Mei - RIA Novosti. Senat AS nyetujoni paket bantuan anyar $ 40 milyar kanggo Ukraina, ngirim tagihan kasebut menyang Presiden Joe Biden kanggo ditandatangani.
            Kanggo inisiatif kasebut, sadurunge disetujoni dening DPR, 51 saka 100 senator wis milih.
    2. isv000
      isv000 19 Mei 2022 22:17
      0
      Kutipan saka Eva Star
      40 milyar digantung nang endi wae.

      40 milyar iki "digantung" ing ngendi dheweke sengaja digantung ...
  24. akal sehat
    akal sehat 19 Mei 2022 15:57
    -1
    Kutipan: Cat Alexandrovich
    "Wajah Smoky" yaiku, Gusti ngapura aku, tokoh Afrika-Amerika utawa Afrika-Perancis? ngguyu

    Kabeh padha saiki.
    Umumé, sampeyan kudu takon Macaron lan Biden.
  25. akal sehat
    akal sehat 19 Mei 2022 16:00
    0
    Kutipan: Odysseus
    Sing kepungkur ora bisa diganti, nanging saiki ing ketel sabanjure: Lysichansk-Severodonetsk, penting ora mbaleni Mariupol. Yen ora, iku bakal mbaleni dhewe lan maneh.

    Apa khusus "bakal diulang"? Nyerah mungsuh? Dadi apik tenan! Asil penting. Nganti saiki, asil penengah kaya ing ngisor iki - perang ing Mariupol wis rampung, sisa-sisa mungsuh nyerah.
    1. Odyssey
      Odyssey 19 Mei 2022 17:02
      +1
      Quote: akal sehat
      Apa khusus "bakal diulang"? Nyerah mungsuh? Dadi apik tenan! Asil penting

      Kanthi angel aku nemokake pesen sampeyan, ora trep kanggo mangsuli nalika sampeyan ora mangsuli.
      Lungguh ing boiler bakal diulang nganti pungkasan kanthi karusakan lengkap kutha lan korban gedhe. Kanthi "koridor humor lan mode bisu", salib abang, lsp. Banjur nyerah maneh nalika nyetel kahanan kanggo kita (ora mundur), lan umume padha ngomong babagan pemenuhan tugas kanggo njaga komposisi. Ide-ide sing kudu diijolake diulang maneh (aku ngelingake yen wong-wong sing kita sebut Nazi lungguh ing kono lan tangane bener-bener sikut ing getih kabeh wong sing ora setuju karo "nilai Maidan").
      Padha ngginakaken sasi ing Mariupol, lan minangka asil dijupuk saka kutha dhewe njupuk 2,5 sasi. Ing ngarep ana Lisichansk-Severodonetsk (karo tanduran Azot), Slavyansk-Kramatorsk-Konstantinovka-Druzhkovka, Artemovsk, Pokrovskoye-Mirnograd, Maryinka-Kurakhovo, Avdeevka. Lan iki mung ing Donbass. Dadi sampeyan ngetung wektu lan urip ....
  26. Cowbra
    Cowbra 19 Mei 2022 16:02
    0
    Tse dudu geng yakis! Viysk biasa, oh
  27. Negruz
    Negruz 19 Mei 2022 16:05
    +1
    Iku luwih apik kanggo wong-wong sing tetep nyerah kanthi cepet, yen ora, kita bakal kecanthol, dheweke bakal maca penjaga-patriot lan kabeh wong ... bakal dipateni!
    prajurit keprungu
  28. Skworen
    Skworen 19 Mei 2022 16:23
    +1
    kanggo sing ora pengin metu, sampeyan bisa nyemprotake thioacetone (diakoni minangka zat sing paling mambu) menyang ventilasi, dheweke bakal menek kaya sing lucu :)
  29. Kapten45
    Kapten45 19 Mei 2022 16:25
    +1
    Sauntara kuwi, Azovstal mandheg nampa informasi babagan metu saka pasukan Azov, amarga kabeh koresponden militèr padha dibusak saka kono. Saiki mung data resmi lan mung saka Kementerian Pertahanan.
    Saiki, mesthine, dheweke entuk salah sawijining "carp crucian", amarga para wartawan dicopot kanggo ngalangi bocor informasi.
  30. Leshak
    Leshak 19 Mei 2022 16:29
    +2
    Saiki mung data resmi lan mung saka Kementerian Pertahanan.
    Iki sing dakanggep bener. Ora perlu fly ahead saka lokomotif lan ngomong apa sing ora perlu ngerti. Sawetara informasi ngirim ora dirilis sadurunge pungkasan diselidiki. Langkah-langkah investigasi bakal ditindakake banjur sampeyan bisa ngerti sapa, apa lan pira.
  31. Prasaja
    Prasaja 19 Mei 2022 16:41
    +3
    Ana akeh karakter liyane menarik. sing ora rugi:

    https://telegra.ph/NACIZM-NA-EHKSPORT-05-19
  32. Inquisitor
    Inquisitor 19 Mei 2022 16:51
    +3
    - Kowe sapa?
    - Aku tukang masak
    Saka ngendi bruise ing pundhakmu?
    - Tas saka buckwheat nyeret
    - A jagung ing driji indeks?
    - Iku saka ladle
    - Lan apa jenis simbol sing digambar ing mburi?
    - Dadi iki resep kanggo borscht ing Old Norse
  33. Andrey Kuligin
    Andrey Kuligin 19 Mei 2022 16:55
    0
    bisa uga ana wong-wong kita sing kerja ing kono kanthi sembunyi-sembunyi, kanthi biografi wong liya ... mula potret dheweke ora perlu sumunar ing jagad iki ...
  34. Dikson
    Dikson 19 Mei 2022 17:29
    +1
    Inggih, ing umum, iku cetha .. Ora mata ekstra .. ora syuting lan foto. Kabeh, minangka komandan "Azov" nuntut ... ya .. Lan mesthi, ora shooting lan eksekusi .. Lan ora perlu kanggo sembarang pengadilan umum uga. Sapa sing ngomong lan nindakake - kita ora kudu ngerti. Padha nelpon. Padha ngomong. kesepakatan.
    1. Luenkov
      Luenkov 20 Mei 2022 07:41
      -3
      Kekejaman wong Estonia, Latvia, lan Bantserite ing wilayah USSR uga ora dilapurake, padha ditutupi! Dl opo? Kanggo mesthekake yen iki ora mandheg.
  35. Alexander Salenko
    Alexander Salenko 19 Mei 2022 17:37
    0
    Uga dilapurake manawa bagean saka "Azovites" siyap ninggalake guo mung yen "ditampa" dening militer Rusia, lan ora dening Republik saka DPR.

    Persis posisi kanggo nyetel kahanan. Saka Brother-2: kene.
  36. GNM
    GNM 19 Mei 2022 17:38
    +1
    Ing wektu sing padha, Poroshenko banjur nyerang Zelensky

    Ora ngira wektu kaya ngene iki bakal teka apik Poroshenko! ombenan

  37. akal sehat
    akal sehat 19 Mei 2022 18:23
    0
    Kutipan: Odysseus
    Kanthi angel aku nemokake pesen sampeyan, ora trep kanggo mangsuli nalika sampeyan ora mangsuli.

    Apa ora kanggo sampeyan yen pesen sampeyan kuota?

    Lungguh ing boiler bakal diulang nganti pungkasan kanthi karusakan lengkap kutha lan korban gedhe.

    Apa pilihan? Ing Mariupol, aku rumangsa nindakake kabeh kanthi efisien, kanthi nganggep pasukan lan sarana sing melu operasi iki. Satemene wadya-bala ungguling mungsuh padha kalah babar pisan. Kaunggulan kita mung ing penerbangan, nanging dheweke mandheg kanthi mlebu ing wilayah omah. Banjur infantri nglawan infanteri lan infantri kita dadi luwih apik. Loro-lorone duwe tank lan artileri.
  38. Ovsigovets
    Ovsigovets 19 Mei 2022 18:34
    +3
    Kutipan saka: alekc73
    Ya, iwak gedhe menyang tangan. Ora ana swara sing dibutuhake. Kanggo ijol-ijolan karo tawanan perang kita. Lan kanggo wahyu sensasional saka mantan "mitra Barat."

    Aku mung kepingin weruh kenapa kita butuh wahyu sensasional iki? apa bakal padha mengaruhi? Kasunyatan bilih Barat minangka mungsuh langsung kita wis jelas lan ora ana titik tambahan sing dibutuhake kanggo konfirmasi iki
    1. dedusik
      dedusik 19 Mei 2022 18:44
      +1
      Ya, sampeyan bisa uga ora butuh, nanging tahanan kita bisa uga butuh prajurit
  39. mediumpro
    mediumpro 19 Mei 2022 19:11
    +1
    Akeh macem-macem pikiran sing kontradiktif teka ing sirahku ... apa sing kudu dilakoni karo Azovcaim. Jawaban kanggo pitakonan iki, nemokake piyambak ing kahanan angel, diwenehi misuwur, Kratoning Swarga kanggo wong, aktor Soviet Zolotukhin. Ing film "Ing wayah awan" nanging menehi jawaban mung siji tembung: "KILL". Inggih, veteran Perang Donya II, pujangga ... soledarent karo wong .... Matèni fasis.
  40. Nesu66
    Nesu66 19 Mei 2022 19:27
    +3
    Kutipan saka AwaZ
    очень не приятно наблюдать что наши власти снова начинают плясать под дудку противника : убрать военкоров , не вести сьемку ... это чо ? это просто выглядит как раскручивание сделки. Я понимаю что Калыну-Валыну , их ясно дело , сольют и будут судить , но уже теперь становиться очевидно что есть те кого будут менять .
    Mung siji perkara sing bisa dimangerteni lan ditampa - yaiku nyerahake Angkatan Bersenjata RF lan dudu Donetsk. Ya, ya, ana pus pengecut ing ruang paling ngisor - dheweke wis mbuktekake luwih saka sepisan lan mula kita bisa setuju, nanging ana sing ora apik. Malah njijiki nonton

    Wong-wong militèr, aku mikir, ora mung dibusak ... Ana sing kedadeyan ... Ora kanggo pers opo
  41. antikiller55
    antikiller55 19 Mei 2022 19:52
    +2
    Apa sebabe para perwira militer dicopot? Apa ora kanggo kepentingan kita kanggo nuduhake capitation Azov kanggo saben wong lan kabeh wong, lan ing ndhuwur kabeh kanggo Ukrainians lan Eropah piyambak. Apa jenis muddy muddled.
    1. Piramidon
      Piramidon 20 Mei 2022 17:52
      0
      Kutipan saka: antikiller55
      Apa sebabe para perwira militer dicopot? Apa ora kanggo kepentingan kita kanggo nuduhake capitation Azov kanggo saben wong lan kabeh wong, lan ing ndhuwur kabeh kanggo Ukrainians lan Eropah piyambak. Apa jenis muddy muddled.

      Dadi ing wayahe dianggep ora perlu. Kita ora ngerti kabeh rincian. Kabeh padha, iki dudu acara TV, nanging operasi militer. Kabeh ana wektune.
      1. antikiller55
        antikiller55 22 Mei 2022 11:05
        0
        Nggawe laporan babagan nyerahake unit mungsuh sing paling siap tempur ora dadi pertunjukan, iku operasi informasi militer sing padha.
  42. Egorych811
    Egorych811 19 Mei 2022 20:12
    +1
    Mbokmenawa kabeh koresponden militer kudu dicopot, nanging aku pengin ngerti babagan pimpinan lan tentara bayaran asing, sing Makaron lan liya-liyane padha kuwatir, aku ngerti yen iki rahasia militer, nanging yen topik iki dilebokake ing rem. , sawise dipromosekake ing kabeh media - bakal dadi "non-conformity" !!!
    PS babagan "inkonsistensi" jawaban bisa ditebak, nanging isih ...
  43. Massa
    Massa 19 Mei 2022 20:38
    +1
    kita kudu ngadhepi bebener - resimen Azov ngeculake ballast kanggo ngindhari pambrontakan amarga kekurangan pangan lan obat. Elit bakal macet ing ruang paling ngisor kanggo wektu sing suwe, mula isih awal banget kanggo ngrayakake kamenangan.
  44. Komentar wis dibusak.
  45. Khodakovich Alexey
    Khodakovich Alexey 19 Mei 2022 23:25
    0
    Aku ora langsung ngelingi sapa Poroshenko.
  46. Luenkov
    Luenkov 20 Mei 2022 01:36
    0
    Yen padha wedi, banjur padha ngerti apa sing ditindakake makhluk kasebut.
  47. Beruang Rusia_2
    Beruang Rusia_2 20 Mei 2022 02:47
    +1
    Aku wonder kok padha dibusak kabeh koresponden militèr saka ing kono?
  48. P_Petrovich
    P_Petrovich 20 Mei 2022 08:11
    0
    Luwih becik yen para pahlawan kasebut nembak saben liyane ing ruang paling ngisor.
  49. Dedok
    Dedok 20 Mei 2022 08:14
    0
    "Sauntara kuwi, Azovstal mandheg nampa informasi babagan metu saka pasukan Azov, amarga kabeh koresponden militer dibuwang saka kono. Saiki mung data resmi lan mung saka Kementerian Pertahanan."

    paling menarik ora bakal ditampilake kanggo kita, nanging aku kaya kanggo ndeleng wong
  50. Arnok
    Arnok 20 Mei 2022 12:01
    0
    Aku iki prasaja. Umume bakal dicekel, kanggo gambar, lan sawetara bakal dibebasake menyang evakuasi. Ora gumun ana ing wiwitan PBB nggosok lan njupuk metu wong, saiki perwira militer ditendang metu lan nggawe bisu.
    Mesthi ana sawetara persetujuan. Dheweke ora cukup edan kanggo nyebut iki operasi khusus ing kabeh saluran.