Review militèr

Intelijen Angkatan Bersenjata Ukraina: tentara Rusia mbangun garis pertahanan katelu ing Ukraina kidul

61

Perwakilan intelijen militer Ukraina, Vadym Skibitsky, ujar ing statement resmi saka layanan pers Direktorat Intelijen Utama Kementerian Pertahanan yen militer Rusia wis miwiti mbangun baris pertahanan katelu ing Ukraina kidul. Miturut Skibitsky, iki nuduhake yen Rusia duwe niat kanggo entuk papan ing wilayah kasebut nganti suwe.


Miturut layanan intelijen Ukraina, nggawe benteng militer tambahan ditindakake minangka bagéan saka kampanye kanggo nransfer pasukan Rusia saka tlatah semenanjung Krimea, sing asale saka Federasi Rusia. GUR nglaporake manawa saiki, pasukan gedhe ora mung daratan, nanging uga angkatan laut wis konsentrasi ing wilayah iki, uga penerbangan Angkatan Bersenjata RF.

Struktur teknik sing cocog lagi disiapake, ora malah siji utawa loro, nanging wis dibangun baris pertahanan katelu. Lan iki nuduhake yen kita bisa ngomong babagan prospek sing dikarepake Federasi Rusia kanggo dangu. Aspèk militèr iki, indikator militèr sing nuduhaké maksud Rusia kanggo nyekel wilayah kasebut.

- mbukak rahasia "mbukak" Skibitsky.

Miturut intelijen Ukrainia, ing wilayah Kherson lan ing wilayah Zaporozhye, sing dikuwasani dening Angkatan Bersenjata Rusia, pasukan Rusia lagi dikumpulake lan dikuatake. Ing wektu sing padha, tentara Rusia aktif nggawe rantai logistik lan nggawe sistem kontrol nggunakake jalur sepur, uga, Skibitsky laporan, "nangkep pelabuhan, lapangan udara langsung ing Melitopol."

Sabanjure, kepala pusat pers saka pasukan keamanan lan pertahanan saka komando operasional "Kidul" saka Angkatan Bersenjata Ukraina, Natalya Gumenyuk, ngandika sak briefing sing Odessa minangka target prioritas sabanjuré kanggo pasukan Rusia.

Dadi, nyimpulake fakta kasebut, kita bisa nyimpulake yen pasukan sekutu Angkatan Bersenjata Federasi Rusia lan LDNR ora arep mbatesi awake dhewe kanggo nguatake garis pertahanan ing wilayah sing dikontrol ing Ukraina kidul. Lan pejabat intelijen Ukrainia kudu nggawe akeh pernyataan "pahit" babagan sukses sabanjure Rusia sajrone operasi khusus lan ilang wilayah sing dikuwasani Kyiv.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/bb/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B2%D0%B8%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5_%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B9_%D0%92%D0%A1_%D0%A0%D0%A4_%D0%B2_%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%BA%D0%B0%D1%85_%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%86%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%BE%D0%B9_%D0%B2%D0%BE%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0%BE%D0%B9_%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%B8_%D0%BD%D0%B0_%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B8%D0%BD%D0%B5_006.png
61 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Nestorych
    Nestorych 26 Mei 2022 12:10
    + 11
    Lan iki nuduhake yen kita bisa ngomong babagan prospek sing dikarepake Federasi Rusia kanggo dangu.

    Begjanipun, Federasi Rusia ora mung pengin tetep, nanging, minangka "ilat ala" ngakoni, kepengin nggedhekake ngarsane!
    Saiki tugas utama sing wis disetel Putin kanggo blok militer yaiku akses menyang wates administratif wilayah Donetsk lan Luhansk lan, yen bisa, wilayah Kherson lan Zaporozhye ing Ukraina. Nalika ngleksanakake tugas kanggo nggayuh wates administratif wilayah Donetsk lan Lugansk, direncanakake kanggo ngenali kamardikan wilayah sing dikuwasani ing wilayah Zaporozhye lan Kherson kanthi akses sabanjure menyang wates administratif.

    Sawise panangkepan lan aneksasi papat wilayah Ukraina iki menyang Rusia, Putin ngrancang kanggo miwiti "proses negosiasi perdamaian." "Proses perdamaian" dhewe kudu dadi layar kanggo nyiapake aneksasi wilayah Kharkov, Nikolaev lan Odessa ing Ukraina, uga Moldova.
    1. Anchorite
      Anchorite 26 Mei 2022 12:46
      +4
      Kremlin ora mandheg ngomong babagan perdamaian) nanging ngomong ora kanggo mindhah tas)) obrolan iki mung ngonfirmasi ora bisa negosiasi Kyiv))
      Ingkang utama yaiku operasi kanggo ngresiki wilayah saka unsur fasis terus tanpa tandha "gencatan senjata sementara" kanggo nyegah junta saka regrouping lan entuk senjata sing cukup) supaya Nazi bakal ngadhepi sidhang utawa pati. nganti Lviv))
      1. Krasnoyarsk
        Krasnoyarsk 26 Mei 2022 13:29
        + 15
        Quote: Anchor
        Kremlin ora mandheg ngomong babagan perdamaian) nanging ngomong ora kanggo mindhah tas)) obrolan iki mung ngonfirmasi ora bisa negosiasi Kyiv))

        Kemampuan Kyiv kanggo rembugan bakal nyebabake kekalahan kita. Kanggo persetujuan apa wae karo Kyiv bakal ngreksa kekuwatan Nazi saiki ing wilayah sing ora dikontrol dening kita. Iki tegese tujuan saka SVO ora bakal digayuh. Dadi, perlu kanggo nindakake rembugan, nanging kanthi tujuan meksa nyerah. Janji saka dill-kita dhewe wis denazified lan demiliterized ora kanggo dijupuk menyang akun.
    2. pertapa
      pertapa 26 Mei 2022 16:00
      +5
      Kutipan kasebut mbokmenawa saka sawetara saluran telegram Ukrainia utawa pro-Ukraina. Tujuan saka Kulon, kaya sing dakngerteni, yaiku kanggo nyandhang Rusia kanthi pertahanan sing kenthel. Supaya ing sawetara titik bakal diwatesi menyang bagean sing relatif cilik saka wilayah Ukrainia. Lan ing wilayah liyane Ukraina, rezim bakal tetep padha. Yen kedadeyan kasebut, Kulon bakal ngumumake kamenangan marang Rusia. Rusia, ing asas, uga bisa ngumumake kamenangan. Kaya, mbela Donbass. Nanging mburi operasi khusus iki kebak karo pengulangan utawa resumption ing mangsa ngarep. Dadi Volens Nolens kudu ngulon. Sanajan, mesthi, ora ana sing bisa ditolak.
      1. Nestorych
        Nestorych 26 Mei 2022 17:46
        +3
        Kutipan kasebut mbokmenawa saka sawetara saluran telegram Ukrainia utawa pro-Ukraina.

        ora.)
        Dadi Volens Nolens kudu ngulon.

        Sawise tanggal 24 Februari ora ana dalan liyane, sisa-sisa gedhe saka Ruin bakal digunakake kanggo nglawan kita.
        1. Kabupatèn katelu
          Kabupatèn katelu 27 Mei 2022 10:21
          +1
          Kutipan: Nestorych
          Sawise tanggal 24 Februari ora ana dalan liyane, sisa-sisa gedhe saka Ruin bakal digunakake kanggo nglawan kita.

          Ora kabeh cetha banget. Elinga rembugan ing Turki lan mundur total pasukan kita saka cedhak Kyiv, Chernigov, lan wilayah Sumy. Mulané wong-wong mau mikirké cara liya.
          1. Nestorych
            Nestorych 27 Mei 2022 10:32
            0
            Mesthine, nanging wektu iki "mitra sing ditresnani" main ing sisih wong Rusia, nyegah pengkhianatan liyane.
    3. SKVichyakow
      SKVichyakow 26 Mei 2022 21:05
      0
      Jujur, aku durung maca luwih akeh babagan pernyataan kasebut utawa artikel kasebut dhewe. Ora ana sing kudu dibahas ing kene.
    4. MainJet88
      MainJet88 27 Mei 2022 13:12
      +2
      A rencana sampurna cukup.
      Kajaba "aneksasi Moldova", apa sing dibutuhake dheweke.
      Mung Transnistria. Lan isih durung jelas apa sing kedadeyan karo Dnepropetrovsk? Dhèwèké nang ngendi?
      1. Nestorych
        Nestorych 27 Mei 2022 13:22
        -3
        Aku setuju, miturut program kasebut, paling ora Dnepropetrovsk kudu dijupuk, nanging ... Lan Moldova minangka unsur cilik sing ana, sing ora duwe peran.)
        1. FoBoss_V
          FoBoss_V 29 Mei 2022 01:46
          +1
          Apa Poltava Sumy lan Chernihiv?
    5. mitroha
      mitroha 28 Mei 2022 11:54
      0
      Kutipan: Nestorych
      uga Moldova.

      Iki dudu basa sing ala, iki sirah sing lara
  2. kursi
    kursi 26 Mei 2022 12:12
    + 18
    menehi ODESSA!!! slogan Perang Donya II - tetep relevan saiki!
    1. Pakdhe Lee
      Pakdhe Lee 26 Mei 2022 12:20
      + 17
      muara sing amba,
      Kembang kastanye
      Keprungu gemerisik maneh
      Spanduk dibukak.
      Nalika dheweke bali
      Dioyak mlaku
      Kanggo Odessa ayu
      Batalyon penjaga.
      1. Konnick
        Konnick 26 Mei 2022 12:28
        +8
        Ayo ngrokok, kanca, siji-siji,
        Ayo ngrokok, kancaku!

        Odessa bakal ketemu maneh minangka tuan rumah,
        Lintang-lintang ing Segara Ireng bakal sumunar kanggo kita.
        Kakhovka mulya, kutha Nikolaev,
        Kita bakal ngelingi dina iki ing sawijining dina.

        Paduan Swara.

        Lan nalika ora ana Nazi sing katon
        Lan kita bakal teka maneh kanggo wong sing ditresnani,
        Ayo elinga carane kita lunga menyang Kulon liwat Ukraina,
        Kita bakal ngelingi dina iki ing sawijining dina.
        1. tatarin1972
          tatarin1972 26 Mei 2022 12:47
          +6
          Aku mung arep ngomong - Odessa ana, saiki, lan bakal dadi Soviet! Aku ora mangu sing ana lan bakal ana, nanging ora ana sangsi sing ana. Banderlog ana dina iki, lan akeh.
        2. tihonmarine
          tihonmarine 26 Mei 2022 13:22
          +7
          Kutipan saka Konnick
          Odessa bakal ketemu maneh minangka tuan rumah,
          Lintang-lintang ing Segara Ireng bakal sumunar kanggo kita.


          Ana kutha sing dakdeleng ing ngimpi.
          Oh, yen sampeyan mung ngerti carane dear
          Dening Segara Ireng sing katon marang aku
          Ing kutha akasia sing mekar,
          Kutha ing akasia sing mekar
          Dening Segara Ireng
          1. Pakdhe Lee
            Pakdhe Lee 26 Mei 2022 14:02
            +8
            Saka tapel wates kita nguripake Bumi maneh -
            Iku bab pisanan.
            Nanging komandan batalion kita mundur,
            Nyurung sikil saka Ural.
            Pungkasane, kita diwenehi prentah kanggo maju,
            Singkirake jengkal lan remah kita,
            Nanging kita kelingan carane srengenge bali
            Lan meh menyang sisih wétan.
            Kita ora ngukur Bumi kanthi langkah,
            Tanpa guna nggodha kembang,
            Kita push karo boots kita
            Saka aku, saka aku!
  3. roh
    roh 26 Mei 2022 12:12
    +3
    Bener! Iki minangka arah sing paling mungkin kanggo counter-strike (yen ana, mesthi). Comrade Girkin, contone, uga nganggep arah iki paling mungkin kanggo serangan APU. Mulane, logis kanggo digali. kene luwih apik hi
  4. trafllot1832
    trafllot1832 26 Mei 2022 12:15
    +5
    Lan carane kanggo njaluk menyang Odessa bypassing Nikolaev, liwat segara, supaya padha ngenteni.
    1. Bayun
      Bayun 27 Mei 2022 11:31
      +3
      Apa sing bakal sampeyan lakoni karo wong-wong mau? Ana sing solid "multi-spies". Dheweke kerja bebarengan kanggo kabeh layanan intelijen sing penting ing saindenging jagad. Iki minangka "internet" mata-mata sing urip. Dheweke ujar manawa ana "internasional" lembaga intelijen sing ora kerja kanggo negara-negara nasional, nanging kanggo "dheweke sing ditresnani." PRAKTEK biyasane yaiku konspirasi para profesional pinter sing ora bisa nahan semangat karier (kanca liberal) sing main ideologi.

      Luwih, padha ukotropupyat donya urip-orane lan populasi, saka wong banget kuat bakal nindakake soko karo sing - saiki global-donya - SYSTEM.

      PS: Aku pengin salah.
  5. Saboteur_Navy
    Saboteur_Navy 26 Mei 2022 12:15
    +3
    Kayane Rusia kebak jaringan mata-mata Ukraina ... Ana sing kudu ditindakake babagan iki
    1. Zoldat_A
      Zoldat_A 26 Mei 2022 12:35
      +7
      Kutipan: Saboteur_Navy
      Kayane Rusia kebak jaringan mata-mata Ukraina ... Ana sing kudu ditindakake babagan iki

      Aku ora mikir babagan mata-mata.
      Pambangunan garis pertahanan kasebut, miturut pendapatku, ora didhelikake. Apa ana kanggo ndhelikake soko? parit? bunker? Kajaba iku, padha mbokmenawa katon sampurna saka papan. Aku ngerti yen Kukuev ora duwe satelit sing dibutuhake. Nanging "kanca sing paling apik" duwe dheweke, sing nyeret dheweke menyang petualangan iki ing Maidan pisanan, rampung ing kaloro, lan saiki dheweke ora ndhelikake kasunyatan sing nuduhake data intelijen satelit karo "bros Ukraina".

      Lan kasunyatan manawa kita ana ing kono kanthi serius lan suwe ora dadi rahasia. Iku cukup kanggo ngrungokake Putin ing Channel One TV, lan ora ngirim akeh telik kanggo kuwi "informasi terkenal".

      Lan adhuh.
      Ukraina ora duwe satelit. Nanging ana drone. Lan kanggo ndeleng garis pertahanan, "Bayraktar" ora perlu. Sampeyan butuh dolanan sing dilengkapi kamera miniatur (malah DVR mobil bakal ditindakake), sing cocog karo loro telapak tangan lan didol ing hypermarket.
      "Bayraktars" nembak pertahanan udara kita, nanging iki?
      Anakku, nalika SMA, kandha yen kanca-kanca sakelas ing kutha (kita manggon ing njaba kutha) nggunakake iki kanggo Spy kanca kelas liwat jendhela bangunan dhuwur.
      Mulane saiki dheweke kerja dadi pedagang ing Magnit, lan letnan udhara aku mung limang menit.
    2. Leshak
      Leshak 26 Mei 2022 12:55
      +5
      Kutipan: Saboteur_Navy
      Kayane Rusia kebak jaringan mata-mata Ukraina ... Ana sing kudu ditindakake babagan iki

      Yen babagan mata-mata, Rusia kebak mata-mata saka kabeh garis, ora mung Ukraina. Liberal siap nyerahake kabeh lan kabeh menyang negara Barat (lan ora mung).
      1. wilayah 28
        wilayah 28 26 Mei 2022 14:04
        +6
        Aku setuju karo sampeyan ora 100%, nanging satus ewu. 5 wakil perdana menteri ninggalake Rusia kanggo manggon ing luar negeri. Opo sing iso tak unekke
  6. Maksimum196723
    Maksimum196723 26 Mei 2022 12:16
    +8
    Aku mikir yen tembung wis suwe ora cocog ing kene, tembung SELAMANYA sing sampeyan butuhake!
  7. Saboteur_Navy
    Saboteur_Navy 26 Mei 2022 12:18
    -2
    Miturut cara, iki T-62 bakal migunani!
  8. biasa
    biasa 26 Mei 2022 12:19
    + 17
    Dhuwur-tliti roket Russian, ayu, cerdas, looking for rapat karo wong manca. Pendhaftaran milih kudu passionately tresna dhuwit, sengit kabeh Russian, iku seng di pengeni kanggo dadi ing tlatah Ukraina isih fasis. Aku arep kencan dhewe. Cepet, dijamin. (karo)

    "Ing wilayah pemukiman Dneprovskoe, wilayah Mykolaiv, pusat intelijen elektronik Ukrainia dirusak, kalebu 11 personel militer kru tempur, uga 15 spesialis asing sing teka kanthi perlindungan teknik lan operasional. karyawan."
    Sumber: https://rusvesna.su/news/1653554335
  9. sen
    sen 26 Mei 2022 12:19
    +5
    Intelijen Angkatan Bersenjata Ukraina: tentara Rusia mbangun garis pertahanan katelu ing Ukraina kidul

    Iki normal anggere Donbass lagi mardika. Ngidini sampeyan ngemot Ukraina kanthi pasukan sing luwih cilik nganti tekan kidul Ukraina.
  10. Pilot Nyata
    Pilot Nyata 26 Mei 2022 12:30
    +4
    Kutipan: Saboteur_Navy
    Kayane Rusia kebak jaringan mata-mata Ukraina ... Ana sing kudu ditindakake babagan iki
    Lan carane Ukraina wis kebak "mata-mata Rusia" ... Ing kono, saben hulk n-th tansah jotosan ing kanthong kanggo Bandera.
    Isih, commonality ing wangun penetrasi bebarengan sajarah wis ora ilang, kang wis loro pluses lan minuses kanggo kahanan saiki!
    Nanging ana plus liyane, amarga integrasi mbalikke saka wilayah lan populasi isih ngrancang, lan iku arang banget angel kanggo mbangun mangsa tanpa dhasar umum.
    1. Mikhail Maslov
      Mikhail Maslov 26 Mei 2022 12:38
      +1
      Tumindak normal yaiku nguatake, jenuh, apa sing cocog kanggo digunakake lan, mesthi, nggawe infrastruktur anyar, yen perlu, utawa "wong gedhe" ora menehi instruksi Kyiv babagan cara nanggepi.
  11. Nelayan
    Nelayan 26 Mei 2022 12:32
    -4
    Iki sawetara omong kosong! Pertahanan saka sapa? Saka massively nyerah dill? Ana luwih saka 8000 wong, kaya sing diumumake dina iki, mula dudu garis pertahanan, nanging pusat tahanan pra-sidang sing kudu dibangun - Banderstadt isih ngarep kanggo dijupuk!
  12. ruwet
    ruwet 26 Mei 2022 12:35
    +5
    We are reclaiming kita primordially tanah Rusia, kang stupidly "hadiah" kanggo Ukrainians dening mantan pimpinan USSR. Lan RUSIA saiki ana ing LANDS SELAMANYA. Lan sing ora pengin manggon karo kita lan mbangun New Rusia, banjur padha lunga ... menyang Kulon.
  13. Dmitry Potapov
    Dmitry Potapov 26 Mei 2022 12:35
    0
    "Suwe-suwe" dudu tembung sing bener! Ing salawas-lawase! Langgeng! Nganti pungkasan donya lan ngluwihi!
  14. Vadmir
    Vadmir 26 Mei 2022 12:36
    +5
    Aku ora ngerti apa asil perang iki, nanging tanpa aneksasi Nikolaev lan Odessa menyang Rusia, utawa, ing kasus sing ekstrem, tanpa nggawe republik sing dikuwasani Rusia ing wilayahe, asile bakal luwih murah.
    Padha bisa ngandika bab wilayah Kharkiv. Wilayah kasebut nganti 1917 minangka bagéan saka Rusia. Lan padha ora ana hubungane karo Ukraina.
    1. Reklastik
      Reklastik 26 Mei 2022 17:34
      0
      Nanging apa babagan Kiev?
    2. ZloyCat
      ZloyCat 27 Mei 2022 17:29
      +1
      "Wilayah-wilayah iki minangka bagéan saka Rusia nganti 1917. Lan ora ana hubungane karo Ukraina"
      kabeh Ukraina dadi bagéan saka Rusia. lan ora ana hubungane karo Ukraina
  15. lomograf
    lomograf 26 Mei 2022 12:38
    +5
    Carane pinter, iki Skibitsky ... wow, carane insidious iki Angkatan Bersenjata Federasi Rusia ...
    Lan kasunyatan manawa ana hukum perang sing diwulangake ing taun pisanan sekolah militèr, manawa tentara maju tansah ninggalake benteng ing mburi, lan yen serangan mandheg sakperangan alesan, banjur langsung, tanpa ninggalake papan, garis pertahanan. disiapake, preduli saka rencana strategis, iki, misale jek, Pan Skibitsky ora ngerti.
    Sanadyan ana pleton cilik mampir ing dhusun Srednie Stinky, lan mungsuh ora katon utawa krungu, banjur pengawal isih dipasang, parit dibubrah, ing patroli lenggah.
    Iki minangka aksioma.
    Sanadyan ing Ukraina, ing paling nang endi wae.
  16. rotmistr60
    rotmistr60 26 Mei 2022 12:44
    0
    Lan kepala intelijen militer Ukrainia ngumumake yen Angkatan Bersenjata Ukraina bakal mlebu ing Crimea ing mangsa panas.
    Niat Rusia kanggo nyekel wilayah kasebut
    Dadi nyilih ora kanggo menehi. Biasane.
    1. Vadmir
      Vadmir 26 Mei 2022 13:15
      0
      Lan kepala intelijen militer Ukrainia ngumumake yen Angkatan Bersenjata Ukraina bakal mlebu ing Crimea ing mangsa panas.
      Ngapa ora? Kaya Jerman ing 1944 kanggo Moscow. minangka tawanan perang.
      1. Ruslan Andreev
        Ruslan Andreev 27 Mei 2022 19:26
        0
        Iki minangka skenario sing paling jelas kanggo dheweke.
  17. Arcady007
    Arcady007 26 Mei 2022 12:48
    0
    Ukraina sing digawe Lenin wis ora ana maneh lan ora bakal ana.
    1. yowis
      yowis 26 Mei 2022 23:02
      -2
      Lenin ora nggawe Ukraina. Lenin nggawe USSR.
      Kaganovich L.M. dadi Sekretaris Jenderal Komite Pusat Partai Komunis / b / U ing April 1925, nalika Ukrainisasi wis diproklamasikake lan ditindakake kanthi kabeh kekuwatane. Miturut leluhur Lazar Moiseevich, minangka kepala CP / b / U, E.I. Ing Kviring, jumlah sekolah basa Ukrainia tansaya cepet lan ajeg. Jumlah sekolah basa Rusia uga saya suda kanthi cepet lan terus-terusan.
      Ing wektu sing padha, Quiring ngerti yen bakal angel ngetrapake basa asing ing kabeh wong ing wektu sing paling cendhak. Dheweke ngelingake yen Ukrainisasi minangka "proses bertahap, jangka panjang" sing mbutuhake "luwih saka limang taun", yen perlu kanggo nglatih "kader guru sing cocog", kanggo tuwuh generasi anyar guru universitas.
      Pimpinan partai malah nggawe ejekan marang tokoh "sadar nasional", nyatakake, contone: "Saben chauvinis Ukraina bakal nguwuh-uwuh babagan Russification sing dipeksa nganti ana paling ora siji profesor musik utawa histologi sing ceramah ing basa Rusia."
      Kaya "moderasi" ora kanggo rasa saka initiators saka Ukrainization
      Quiring diganti dening Kaganovich minangka pimpinan Komunis Ukraina. Akeh taun sabanjure, cara kerja Lazar Moiseevich, kabiasaan diktator, kekejeman bakal dikutuk, dheweke bakal diusir saka partai (sanadyan ora kanggo Ukrainisasi), ilang jabatan dhuwur. Nanging mengko.
      Lan ing taun 1925, Kaganovich diarani "pamimpin wong Ukraina" lan nduweni kekuwatan gedhe kanggo ngatasi tugas sing ditugasake marang dheweke. Nanging, tugas kasebut ora gampang.
      1. Arcady007
        Arcady007 27 Mei 2022 08:17
        0
        Nanging Kaganovich lan Kviriga ora ana ing VKPB kanthi kasempatan, utawa padha Trotskyists?
  18. Alexander Kuzmin_2
    Alexander Kuzmin_2 26 Mei 2022 12:50
    +2
    Ora interpretasi bener, kita ora teka kanggo dangu, kita teka ing salawas-lawase apik
  19. Mauritius
    Mauritius 26 Mei 2022 13:08
    -1
    Intelijen Angkatan Bersenjata Ukraina: tentara Rusia mbangun garis pertahanan katelu ing Ukraina kidul
    belay Kamulyan kanggo intelijen Angkatan Bersenjata Ukraina! Netes jero, lan ndeleng - ngluwihi cakrawala. wong bodho Saka sapa sing kudu mbela awake dhewe, saka para orc, para mabuk alkohol sing ngobong propaganda Goebels? Mlengkung dhewe. Kita kudu maju, ndandani otak wong Polandia, nanging PMR uga kudu disimpen.
  20. JonnyT
    JonnyT 26 Mei 2022 14:06
    +1
    Cedhak Nikolaev wis direncanakake kumpulan sing lara - sampeyan bisa uga nggambar analogi karo Kursk Bulge ing skala sing luwih murah. Dear "mitra" kamungkinan kanggo pindhah ing nyerang ana. Katon kaya Staf Umum kita ngrencanakake nggiling unit mungsuh sing maju ing pertahanan lan banjur nyerang - dadi garis pertahanan kaping 3 ora perlu banget.
  21. AIK05
    AIK05 26 Mei 2022 14:26
    +1
    Dangu tan ana ing ngriku, nanging tetep ing salawas-lawase, kaki Bandera ora bakal mangkat mrana maneh, lan yen nyoba, sikile bakal suwuk, iki becike.
  22. Andrey1962
    Andrey1962 26 Mei 2022 15:27
    +1
    Omong kosong saka petugas penahanan, kaya biasane, apa baris pertahanan katelu, kita maju, dheweke sing mbela. Lan kita bakal mandheg banget. Zelebobus, ngenteni riko!
    1. Sedoy
      Sedoy 27 Mei 2022 19:55
      0
      kita maju

      nemtokake ngendi "sampeyan" maju ing sisih kidul ...
  23. Komentar wis dibusak.
  24. Fedorovich
    Fedorovich 26 Mei 2022 21:22
    0
    Apa dheweke duwe Kapten Bukti sing ana ing kana?
  25. Sergey 777
    Sergey 777 27 Mei 2022 01:03
    0
    Dadi opo? Logika. Wangsulan: Bab ingkang utama - ora kanggo njagong kanggo dangu.
  26. Ukrainia Kidul
    Ukrainia Kidul 27 Mei 2022 08:33
    0
    Kita kudu langsung nulis intelijen NATO.
  27. Cooper
    Cooper 27 Mei 2022 10:09
    -1
    Yen ana sawetara bebener iki .. Bali menyang pelabuhan Russian native Nikolaev, Ochakov, Odessa, wilayah kidul liyane, deprivation b. Akses Ukraina menyang Segara Ireng - apa, apa ora direncanakake maneh ?? .. sad
  28. akurat
    akurat 27 Mei 2022 10:39
    -5
    Kutipan: Krasnoyarsk
    Kanggo persetujuan apa wae karo Kyiv bakal ngreksa kekuwatan Nazi saiki ing wilayah sing ora dikontrol dening kita. Iki tegese tujuan saka SVO ora bakal digayuh.

    Apa tujuane, elinga? Rusia mung ora duwe kekuatan kanggo manggoni kabeh wilayah Ukraina
  29. Zaurbek
    Zaurbek 27 Mei 2022 13:03
    -1
    Ing warta, dheweke nulis babagan tugas kode +7 menyang nomer telpon ing wilayah kasebut .... Apa sing dikandhakake GUR babagan iki?
  30. bsk_una
    bsk_una 27 Mei 2022 15:06
    0
    Lan kanthi bener: percaya marang Nazi saka Ukraina luwih larang kanggo sampeyan. Kanggo kabeh wektu, kapisah ana Ukraina wis mbuktekaken karo akeh taun kawulo iku negara pariah-jinis, goroh ing goroh. Mulane, ora ana kapercayan ing negara iki, ora ana perjanjian, utawa janji karo kabeh akibat sing bakal ditindakake.
  31. Sedoy
    Sedoy 27 Mei 2022 19:54
    0
    mbangun garis pertahanan katelu ing Ukraina kidul

    Nah iki jawabanmu...
    supaya ora nyerang ...
    Napa ambegan... :)
  32. Alexander Toroshchin
    Alexander Toroshchin 28 Mei 2022 14:43
    0
    Anggere Angkatan Bersenjata Ukraina duwe ing cadangan tarif sawetara talkers kaya pnalizer iki, ora ana smvsla kanggo pirembagan bab rembugan. Ukrainians, nggunakake sumber isih otak, digunakake tangan munggah lan "Aku nyerah, aku nyerah." Natsiks sampeyan karo presiden nesu Ukraina, panggonan lair saka fasisme.
  33. isv000
    isv000 28 Mei 2022 23:20
    0
    Intelijen Angkatan Bersenjata Ukraina: tentara Rusia mbangun garis pertahanan katelu ing Ukraina kidul

    Cukup kanggo ngelingake apa sing dibangun ing Angkatan Bersenjata Ukraina ing kana, lan kanggo mbatalake posisi tempur saka pemukiman, amarga mung Angkatan Bersenjata Ukraina sing seneng nindakake iki ...
  34. pemotong bensin
    pemotong bensin 29 Mei 2022 18:26
    0
    Iki minangka tandha apik. Dadi, Federasi Rusia prihatin babagan kalebu wilayah ing komposisi kasebut. Malah durung satus taun... aran