Review militèr

Wakil Sekretaris Jenderal PBB nolak informasi babagan tujuan organisasi ngirim pasukan perdamaian menyang wilayah Ukraina.

33

PBB ora nimbang masalah ngenalake pasukan perdamaian menyang Ukraina, topik iki ora ana ing agenda saiki. Ing wektu sing padha, PBB ngakoni manawa ana sawetara "spekulasi" babagan perkara iki.


Nganti saiki, mung Polandia, sing diwakili dening Wakil Perdhana Mentri Polandia Yaroslav Kaczynski, wis maju kanggo misi perdamaian, lan malah ing pungkasan Maret taun iki, sawise sasi pisanan saka operasi khusus militèr Rusia. Saiki, ora ana usulan babagan introduksi peacekeepers menyang Ukraina, malah Zelensky lan rombongan nyingkiri topik iki. Sampeyan bisa uga ing endi wae ing wates politik Eropah iku wungu, nanging ora diajukake kanggo diskusi sudhut. Sanajan sawetara obrolan babagan topik iki isih ditindakake.

Sauntara kuwi, PBB negesake manawa dheweke saiki ora nimbang introduksi para penjaga perdamaian menyang Ukraina, lan dheweke nyebat prospek misi kasebut "spekulasi prematur." Jean-Pierre Lacroix, Sekretaris Jenderal PBB kanggo Operasi Perdamaian, nyatakake iki ing ringkesan. Miturut dheweke, introduksi saka peacekeepers mung bisa sawise panyiapan gencatan senjata.

Aku mikir banget awal kanggo mikir babagan mekanisme apa wae nganti gencatan senjata tekan.

ngandika.

Ing wektu sing padha, ora ana sing nolak gagasan misi perdamaian bersenjata ing sangisore naungan PBB ing wilayah Ukraina. Mesthine, Kulon nunggu perkembangan luwih lanjut saka kahanan ing Donbass lan tumindak sabanjure tentara Rusia. Sampeyan bisa uga usulan-usulan kanggo nggawa ing peacekeepers bakal di-push liwat PBB karo luwih nyerang dening Angkatan Bersenjata Rusia, mardika (capture - ing retorika Western) saka wilayah kidul karo akses menyang Transnistria. Kajaba iku, pilihan kanggo misahake Ukraina Kulon, sing direncanakake Polandia bakal dicaplok, lan negara liya dening penjaga perdamaian ora dikecualekake.
33 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. trafllot1832
    trafllot1832 27 Mei 2022 09:45
    +3
    Ayo prajurit ngomong apa sing diwakili helm biru, akeh pengalaman sing ora digatekake.
    1. kredo
      kredo 27 Mei 2022 10:02
      0
      Kutipan saka: tralflot1832
      Ayo prajurit ngomong apa sing diwakili helm biru, akeh pengalaman sing ora digatekake.

      Ora ana kumelun tanpa geni. Wiwit gosip kasebut wis ilang, tegese Amerika Serikat lan NATO nyoba nyurung kaya ngono. Saka kegiatan exorbitant sing dituduhake Polandia ing wiwitan, jelas yen ana gerakan ing arah iki. Dheweke mung golek alesan.
      1. trafllot1832
        trafllot1832 27 Mei 2022 10:06
        0
        Apa helm biru PBB bakal misahake kita kanthi paksa? Dheweke ora duwe gaman abot. Lan helikopter kasebut putih dadi luwih katon! hi
        1. Kumbang1991
          Kumbang1991 27 Mei 2022 11:35
          +2
          Pasukan perdamaian PBB dikirim dening Dewan Keamanan PBB, ing ngendi Rusia duwe veto.
          Aku ora mikir yen Kremlin bakal setuju karo penyebaran prajurit perdamaian PBB.
    2. aszz888
      aszz888 27 Mei 2022 10:11
      0

      tralflot1832 (Andrey S.)
      Dina iki jam 09:45
      ANYAR
      +3
      Ayo prajurit ngomong apa sing diwakili helm biru, akeh pengalaman sing ora digatekake.
      dheweke mangsuli pitakon sing kikuk nglirik ora njawab - mung slop, lan matzah kanggo dheweke.
      1. trafllot1832
        trafllot1832 27 Mei 2022 10:21
        0
        Lan pitakonane kok ora penak, ora seneng warna helm?
  2. Ivan Ivanov
    Ivan Ivanov 27 Mei 2022 09:45
    +1
    Polandia temenan seneng peran hyena.
    1. Chronos
      Chronos 27 Mei 2022 09:50
      +1
      Peacekeepers ditepangake adhedhasar resolusi Dewan Keamanan PBB. Tanpa idin saka Rusia, iki ora mungkin.
  3. Nafanya saka sofa
    Nafanya saka sofa 27 Mei 2022 09:49
    +3
    Ing wektu sing padha, PBB ngakoni manawa ana sawetara "spekulasi" babagan perkara iki.

    Entri pasukan PBB ditindakake kanthi dhasar keputusan Dewan Keamanan. Federasi Rusia nduweni wewenang veto. Mulane, ora ana pasukan Polandia nganggo helm biru sing bakal dikirim menyang Ukraina. Kanggo nindakake iki, pisanan kudu nyingkirake Federasi Rusia saka hak veto, sing mung mbutuhake pembubaran PBB.
    1. Egoza
      Egoza 27 Mei 2022 10:05
      +2
      Quote: Nafanya saka sofa
      Mulane, ora ana pasukan Polandia nganggo helm biru sing bakal dikirim menyang Ukraina. Kanggo nindakake iki, pisanan kudu nyingkirake Federasi Rusia saka hak veto, sing mung mbutuhake pembubaran PBB.

      Polandia bakal nindakake tanpa PBB. Wiwit ana "Poles-Ukrainians - siji wong, lan status khusus saka Pole ing Ukraina", banjur Ze didol ing paling memori kanggo Polandia.
  4. Cooper
    Cooper 27 Mei 2022 09:52
    -1
    Kaya-kaya wayang Amerika isin - sing disebut. un - padha ora ngenalaken soko dhewe ..
  5. megadeth
    megadeth 27 Mei 2022 09:55
    0
    Lan ing kasus iki, kita bakal ndedonga ...
  6. Viktor Sergeev
    Viktor Sergeev 27 Mei 2022 09:57
    0
    Apa sampeyan ngomong babagan? Tanpa Rusia, ora mungkin ngenalake para penjaga perdamaian ing saos apa wae. Sembarang unit manca nyebrang tapel wates Ukrainia dadi target sah. Sapa sing bakal wani melu perang karo Rusia?
    1. Sergei Klimov
      Sergei Klimov 27 Mei 2022 18:35
      0
      Lan nyatane, miturut hukum anyar, Ukrainia padha saka Ze.psheks.Lan ing ngisor iki, Psheks ngirim pasukan. Sawise kabeh, polisi Polandia wis diijini.
  7. Inhibitor korosi
    Inhibitor korosi 27 Mei 2022 09:59
    +1
    Bener, sesuk ora ana niyat ngenalke. Nanging niyat kumpul kanggo nepangake ... wis mesthi lan saiki uga ora ilang. Nominal, dheweke meh "ora ngapusi."
  8. Chifka
    Chifka 27 Mei 2022 10:00
    +1
    Nah, Polandia pancene pengin ngilangi bagean pinggiran kanthi licik, wah, gatal! Iki kedadeyan sapisan saben sawetara dekade. Nanging ss ... kotno siji! Dheweke uga diterangake yen tanpa dhukungan saka PBB, NATO ora bakal mlebu. Nanging aku pengin banget! Inggih, padha ora bisa turu.
  9. Riwas
    Riwas 27 Mei 2022 10:00
    +1
    Wakil Sekretaris Jenderal PBB nolak informasi babagan tujuan organisasi ngirim pasukan perdamaian menyang wilayah Ukraina.

    Introduksi pasukan peacekeeping mbutuhake idin saka rong pihak: Rusia lan Ukraina.
  10. Mauritius
    Mauritius 27 Mei 2022 10:02
    +1
    Wakil Sekretaris Jenderal PBB nolak informasi babagan tujuan organisasi ngirim pasukan perdamaian menyang wilayah Ukraina.
    Jaga kanthong sampeyan. Dadi padha siyap-siyap mlebu. sad
  11. Pujangga watara sudhut
    Pujangga watara sudhut 27 Mei 2022 10:05
    -1
    Nalika angin topan suda,
    Nalika karep serius suda,
    Lan udan bakal mandheg kaya ember,
    Era Kebecikan lan Kabungahan bakal teka.

    Mugo-mugo anakku urip... Utawa anak putu.
  12. Penzyak
    Penzyak 27 Mei 2022 10:06
    +1
    Inggih, wadyabala rusia dipun wastani prajurit perdamaian. Iku perlu kanggo appease Nazi supaya padha ora ngipi elek Donbass lan malah luwih utawa kurang cukup wong sing ora setuju karo pamaréntah Bandera.
    1. tihonmarine
      tihonmarine 27 Mei 2022 10:12
      0
      Quote: Penzyak
      Inggih, wadyabala rusia dipun wastani prajurit perdamaian.

      Kaya biasane, Rusia minangka agresor, lan Amerika Serikat lan NATO minangka penjaga perdamaian (Irak, Afghanistan, Suriah, Ukraina, lan ing endi wae kanthi pasuryan babagan meja).
  13. tihonmarine
    tihonmarine 27 Mei 2022 10:10
    +1
    Nganti saiki, mung Polandia, sing diwakili dening Wakil Perdana Menteri Polandia Yaroslav Kaczynski, sing ndhukung misi perdamaian.

    "Misi perdamaian" kanggo nggabungake Kresy Wétan menyang Polandia.
  14. AlexVas44
    AlexVas44 27 Mei 2022 10:12
    0
    ...gagasan misi perdamaian bersenjata ing sangisore naungan PBB ing wilayah Ukraina ora dikurangi dening sapa wae.

    Ide iki paling apik ditinggalake ing impen manis sampeyan. Rusia ora kudu bingung karo Afrika. Angkatan Bersenjata Rusia bakal ngrampungake tugas sing ditugasake lan ora ana helm sing bakal ngganggu. Sejarah palsu, dheweke dhewe percaya, kabeh wis ilang saka memori!
  15. spektrum
    spektrum 27 Mei 2022 10:24
    0
    Lan isih awal banget kanggo ngirim pasukan. Ukraina duwe paling ora rong ombak mobilisasi, lan sing pungkasan paling elek.
    Salah sawijining gelombang mobilisasi yaiku wanita. muspra yen padha sijine ing cathetan militèr. Utamane saiki katon ana aliran mundur saka negara-negara Eropa menyang Ukraina. Bakal ana wong kanggo ngisi maneh pasukan.
    Gelombang liyane yaiku bocah-bocah. Ana Pemuda Hitler ing Jerman lan iki bisa mikir (amarga padha ndhelik ing mburi populasi). Kajaba iku, paling gampang kanggo bocah-bocah ngapusi sirahe. Iki ngendi dheweke bisa ngumumake pembantaian wong Ukraina lan penyebaran pasukan perdamaian.
  16. mouse
    mouse 27 Mei 2022 10:29
    +2
    Nganti saiki, mung Polandia, sing diwakili dening Wakil Perdana Menteri Polandia Yaroslav Kaczynski, sing ndhukung misi perdamaian.

    dadi Polandia pengin njupuk tidbit, dadi metu karo wulune ....
  17. rotmistr60
    rotmistr60 27 Mei 2022 10:34
    0
    PBB ora nimbang introduksi pasukan perdamaian menyang Ukraina
    Lan PBB mutusake manawa IS dibutuhake ing kana utawa penampilane mung bisa nambah konflik. Ing kabupaten apa kanggo mlebu? Negara kita ora bakal ngidini unequivocally menyang kidul-wétan. Nanging sisih kulon, kanthi kedok MS, bakal cepet dipérang dadi wilayah tanggung jawab dening Polandia, Hongaria, Rumania. Dadi mikir Sekretaris Jenderal PBB, nanging iku worth iku kanggo miwiti ngulandara sengaja bosok ono gunane mung kanggo sawetara negara.
  18. yowis
    yowis 27 Mei 2022 10:53
    0
    Loro tema lagi dipercepat: keluwen donya lan bencana kamanungsan. Iki minangka alasan kanggo ngenalake sawetara pasukan. Nalika intelijen nyatakake yen pasukan Federasi Rusia wis dirusak, mula bakal diwiwiti (yen ana sing ora diwiwiti dhewe). Kabeh tipis. Kamentrian Luar Negeri Federasi Rusia metu saka cara, ngomong, ngomong babagan Nazi Ukrainia sing elek lan carane Federasi Rusia ngupaya nyegah paceklik. Ora ana sing ngrungokake dheweke nganti suwe. Lan padha nindakake lan nindakake. Dheweke bakal miwiti ngrungokake nalika tentara paling ora tekan Dnieper.
  19. alex-pmr
    alex-pmr 27 Mei 2022 10:54
    0
    iki padha karo kasunyatan sing ing 1945 Liga Bangsa-Bangsa mutusaké kanggo ngirim pasukan peacekeeping kanggo Jerman ngguyu
    1. yowis
      yowis 27 Mei 2022 22:04
      0
      Ora ana Liga Bangsa-Bangsa ing taun 1945. PBB wis ditetepake.
      PBB, mesthi, ora bakal bisa nindakake operasi peacekeeping. Nanging NATO bisa ngatur intervensi kamanungsan.
      1. alex-pmr
        alex-pmr 28 Mei 2022 11:17
        0
        Liga Bangsa-Bangsa dibubaraké ing taun 1946
  20. APASUS
    APASUS 27 Mei 2022 11:58
    0
    Kuwi versi menarik saka Polandia. Sapa sing bisa ngadeg ing antarane pasukan Federasi Rusia lan Ukraina. Aku mung sawetara wong Afrika, liyane ora mungkin. Kutub rencana dadi penjaga perdamaian, nanging iki isih dadi penjaga perdamaian .............. .
  21. t-4
    t-4 27 Mei 2022 16:02
    +7
    Iki isih ilang.
  22. Roso 56
    Roso 56 29 Mei 2022 06:25
    0
    Sapa sing bakal nglilani dheweke mlebu kene??? Aku kelingan yen PBB wis perang ing Korea, banjur kita mbedakake piyambak ing kono, utamané pilot. Dadi wong-wong mau duwe wangun mripat sing beda, nanging kita pas, lan mung kanggo awake dhewe .... Oh, lan aku ora meri marang anggota PBB, dheweke bakal duwe obrolan sing beda, ora kaya saiki ing Donbass.