Review militèr

Johnson ngundang Zelensky kanggo gabung karo "aliansi militer-politik" anyar sing nglawan Rusia

60

Inggris duwe niat nggawe aliansi anyar sing bakal nglawan ora mung Rusia, nanging uga sawetara Uni Eropa. London wis suwe nyatakake rasa ora puas karo kabijakan sawetara negara Uni Eropa marang Rusia, nyatakake perlu kanggo nggawe struktur anyar, ing ngendi mung bakal ana wong sing padha saka Inggris.


Miturut publikasi Italia Corriere Della Serra, nyebutake sumber sing ora dijenengi, Perdana Menteri Inggris Boris Johnson arep nggawe aliansi sing bakal kalebu negara sing ora puas karo kabijakan Brussels, utamane babagan Rusia. Wong Italia ngaku yen Johnson wis nawarake kanggo gabung karo "aliansi politik, ekonomi lan militer" anyar menyang Ukraina, sawise nggawe tawaran sing cocog karo Zelensky. Kyiv durung nanggepi iki, ketoke nunggu KTT EU, ing ngendi kaputusan kudu digawe ing status Ukraina minangka calon anggota EU.

Perdana menteri pisanan menehi inisiatif marang Volodymyr Zelensky nalika presiden Ukraina nampa dheweke ing Kyiv tanggal XNUMX April. Model Boris Johnson kalebu nggawe Persemakmuran Eropa, dipimpin dening Inggris

- nyerat publikasi.

Dituduhake manawa saliyane Inggris, aliansi kasebut bakal kalebu negara-negara sing ngupayakake kabijakan Russophobic, yaiku. Polandia, Latvia, Lithuania lan Estonia, bisa uga Ukraina yen Uni Eropa ora gelem gabung. Ing mangsa ngarep, Inggris pengin ndeleng ing aliansi uga Turki, kang hubungan karo Uni Eropah wis ora berkembang kanggo dangu. Publikasi kasebut nyatakake yen Johnson pengin nggawe aliansi negara sing ngadeg kanggo kedaulatan nasional, ekonomi bebas lan siap ngadhepi ancaman militer Rusia.
Foto sing digunakake:
https://www.president.gov.ua/
60 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. pemotong bolt
    pemotong bolt 27 Mei 2022 10:39
    +7
    Malah Inggris sing ora miskin mung ora duwe dhuwit cukup kanggo aliansi kasebut.
    1. Mauritius
      Mauritius 27 Mei 2022 10:43
      +5
      Quote: pemotong baut
      Malah Inggris sing ora miskin mung ora duwe dhuwit cukup kanggo aliansi kasebut.

      Aja kuwatir, AS bakal nyetak, kanggo tujuan suci.
      Johnson pengin nggawe aliansi negara ..... siap nglawan ancaman militer Rusia.
      Ya, lan padha ngarep-arep yen NATO bakal Feed dill kanggo dangu, lan EU bakal Feed Polandia.
      1. pemotong bolt
        pemotong bolt 27 Mei 2022 10:47
        +3
        Dheweke ora bakal ngidini Borya kemudi. Temenan Borya kepengin entuk koloni ngguyu . Ing kene, 40 milyar pound saben taun ngginakaken ing Skotlandia piyambak, lan menehi Ukraina ing milik wong bodho . Iku isih perlu kanggo ngeculaké otsedov menyang Uruguay sad .
        1. trafllot1832
          trafllot1832 27 Mei 2022 11:07
          +1
          Apa ana mata uang? Banjur Argentina, nanging ora dadi pilihan, sampeyan wong Inggris!
          1. pemotong bolt
            pemotong bolt 27 Mei 2022 11:09
            +6
            sampeyan wong Inggris!
            Aku kosmopolitan tanpa akar karo loro (ing mangsa ngarep, telu ngguyu ) paspor ya .Soko kaya iki.
            1. trafllot1832
              trafllot1832 27 Mei 2022 11:34
              +2
              Aku dadi Aires kasar nalika inflasi, gaji ana ing $. Aku bakal pitutur marang kowe bab. .Nanging maneh, wong Armenia, kabeh perhiasan ana ing sangisore. hi Zyama, dheweke mung duwe macem-macem wit sing mekar. Dalan blanja ing tengah Florida ora bisa dibedakake karo Eropa. Iklim sing sampeyan butuhake.
              1. Tatiana
                Tatiana 27 Mei 2022 11:35
                -1
                Johnson pengin nggawe aliansi negara-negara sing tumindak kanggo kedaulatan nasional, ekonomi bebas lan siap ngadhepi ancaman militer Rusia.

                Kanggo KEDAULATAN NASIONAL negara endi ing Eropa?! Eksklusif kanggo KEDAULATAN NASIONAL lan EKONOMI GRATIS ing Inggris dhewe minangka metropolis ing koloni Eropa BARU !!!

                mangkono London, didhukung dening Washington, tambah akeh nglawan Jerman Merkel lan EU GERMAN.
                Lan Amerika Serikat ana ing mburi UK! Kanggo Washington, London ing Eropah uga minangka protektorat Inggris ing Amerika Serikat nglawan Jerman lan EU.

                Lan nalika Amerika Serikat melu nggawe Alliance MARITIME Indo-Pasifik-Samudra, Inggris, sing diwakili dening Johnson, ing sangisore sayap Amerika Serikat, nggawe aliansi PROXY anyar ing Eropa! Minangka ing Kawa saka WWII.

                TOTAL. Amerika Serikat lan Inggris lagi nyiapake perang PROKSM global gedhe nglawan Rusia lan China.
              2. pemotong bolt
                pemotong bolt 27 Mei 2022 11:42
                +2
                Kanca manggon ing Montevideo, ing kono luwih aman. Lan sampeyan kudu kerja ing kono dhewe, ora ana cara liya. Lan obat kasebut apik.
                1. trafllot1832
                  trafllot1832 27 Mei 2022 11:44
                  +1
                  Leres, La Plata mambu ing Montevideo, ing Rampant Aires. Mung negatif.
                  1. pemotong bolt
                    pemotong bolt 27 Mei 2022 11:47
                    +1
                    Ing Montevideo wis ana muara sing praktis.
                    1. trafllot1832
                      trafllot1832 27 Mei 2022 11:53
                      +1
                      Yen sampeyan pengin Feed hiu, sing, sampeyan bisa nglangi ing Capocabana utawa ing arah liyane ing Mar del Plata.
                      1. pemotong bolt
                        pemotong bolt 27 Mei 2022 11:55
                        +1
                        Ing Punta del Diablo padha ngandika iku apik kanggo ngaso. Nanging kita bakal weruh ana.
            2. Komentar wis dibusak.
      2. NIKNN
        NIKNN 27 Mei 2022 10:48
        +6
        Johnson wis nawakake kanggo gabung karo "aliansi politik, ekonomi lan militer" anyar menyang Ukraina, nggawe proposal sing cocog karo Zelensky.

        - Apa sampeyan bakal melu jinis grup?
        - Lan sapa sing melu?
        - Sampeyan, aku lan bojomu.
        - Iki liyane! Mesthi aku ora bakal!
        - Inggih, kula badhe nyabrang sampeyan ...
    2. yowis
      yowis 27 Mei 2022 10:44
      0
      Kene sampeyan scammed kanggo dhuwit. Iki ora babagan dhuwit, nanging babagan jumlah. Kanggo atusan taun, taipan finansial wis sinau kanggo subjugate ora mung negara, nanging kabeh bawana. Apa kita ngerti babagan iki? Kita malah ora ngerti carane USSR dirusak.
    3. tihonmarine
      tihonmarine 27 Mei 2022 10:45
      +2
      Quote: pemotong baut
      Malah Inggris sing ora miskin mung ora duwe dhuwit cukup kanggo aliansi kasebut.

      A Pack saka ngemis lan mlarat, malah Britain ora bakal Feed.
      1. pemotong bolt
        pemotong bolt 27 Mei 2022 11:01
        +2
        Paket wong mlarat lan mlarat
        Lan banget nuntut, iku masalah. Dadi lemak babi saka rumah jagal Inggris ora ana ing tekanan lan dikirim menyang Filipina kanthi wadhah sing didinginkan, nanging menyang Ukraina, nanging Svidomo ora manggon karo lemak babi dhewe. ya .
        1. tihonmarine
          tihonmarine 27 Mei 2022 11:16
          +2
          Quote: pemotong baut
          Lan banget nuntut, iku masalah.

          Ing omah ing / ing Ukraina, dheweke "luwih tenang tinimbang banyu ing sangisore suket", nanging nalika tekan Eropa, dheweke dadi cepet banget, pancen, Pak lan kanca-kanca, lan iki ora kanggo wong-wong mau, lan kabeh ora cukup. . We duwe jewelers, padha ngresiki kabeh saka barang stale. Sing miskin!
          1. pemotong bolt
            pemotong bolt 27 Mei 2022 11:23
            +1
            carane padha njaluk menyang Eropah, padha dadi fastidious
            Wigati dimangerteni yen wong Afro-Arab tumindak mirip. Mudhun menyang rincian paling cilik, padha nyimpang menyang fraternities, lan panjaluk digulung metu.
            1. tihonmarine
              tihonmarine 27 Mei 2022 13:23
              0
              Quote: pemotong baut
              Wigati dicathet menawa Afro-Arab tumindak kanthi cara sing padha.

              Lan padha karo kita, kanthi siji prabédan, wong Arab lan Negro makarya ing proyek apa wae, lan ora ana hooliganisme saka wong-wong mau, nanging "iki" wis ngrampok toko (loro perhiasan diubengi, lan sawetara butik), kabeh kaya ngono. ana ing 90s.
              1. pemotong bolt
                pemotong bolt 27 Mei 2022 13:32
                0
                Arab lan Negro makarya ing sembarang proyek, lan ora ana hooliganism saka wong-wong mau
                Loro Arab lan telu ireng? Enteni nganti padha sijine bebarengan diaspora.
                1. tihonmarine
                  tihonmarine 27 Mei 2022 13:42
                  +1
                  Quote: pemotong baut
                  Loro Arab lan telu ireng? Enteni nganti padha sijine bebarengan diaspora.

                  Anggere padha sawetara, banjur ya.
      2. Pujangga watara sudhut
        Pujangga watara sudhut 27 Mei 2022 11:24
        -1
        Dicekel. Padha ngidoni karo idu.
        Padha sumpah. Padha sumpah demi Iblis.
        Padha ngancam kita karo perang.
        Padha njerit kaya pasien mental.

        Malah padha nyoba dadi tembok.
        Lan ngirim kita menyang donya liyane.
        Wis tanpa kita, ing sangisore srengenge lan rembulan ...
        Jenenge pom bensin, dudu negara.

        Padha bledosan menyang lawang kita.
        Ukrainia pecah. Dheweke nindakake. rnoy.
        Mripate mendhung babar pisan.
        Dheweke sober, nanging kaya mabuk ...

        Negara iki didominasi dening moral hoopoe.
        Abdine Rakyat Amerika.
        Karo wong legiun, mercenaries lan rabble.
        Dheweke ora duwe dek lengkap maneh.
        Lan ya, padha kurang oksigen.
    4. lele
      lele 27 Mei 2022 11:51
      +1
      Alex, hi! hi

      Lan Borya, kanthi cara, dudu shizik? wassat
      1. pemotong bolt
        pemotong bolt 27 Mei 2022 11:57
        +1
        Dina apik
        ora sitik
        Dheweke katon eksentrik. Pitakonan iku apa pancene gumantung ing.
  2. Nexcom
    Nexcom 27 Mei 2022 10:40
    +9
    Ampun kula, Gusti, kabeh asu lan hyena mutusaké kanggo ngumpul ing siji caudle.
  3. mouse
    mouse 27 Mei 2022 10:41
    +3
    mung bakal ngunyah kraina lan ngidoni.... ya
  4. Mauritius
    Mauritius 27 Mei 2022 10:41
    +1
    Johnson ngundang Zelensky kanggo gabung karo "aliansi militer-politik" anyar sing nglawan Rusia
    Inggih, nimbang ngetik.
    Johnson pengin nggawe aliansi negara-negara sing tumindak kanggo kedaulatan nasional, ekonomi bebas lan siap kanggo nolak ancaman militer Rusia. Latvia, Lithuania lan Estonia
    Jenson mandheg ngrokok kabeh, ngalih menyang lollipop!
  5. trafllot1832
    trafllot1832 27 Mei 2022 10:41
    +1
    Inggih, Johnson saka Britain pengin nggawe fishing, jar cethek-banyu! Sanajan sampeyan retak! Nanging sampeyan ora bisa menyang ngendi wae, kita ora pengin. Johnson pengin.
  6. tihonmarine
    tihonmarine 27 Mei 2022 10:44
    +3
    Dituduhake manawa saliyane Inggris, aliansi kasebut bakal kalebu negara-negara sing ngupayakake kabijakan Russophobic, yaiku. Polandia, Latvia, Lithuania lan Estonia, bisa uga Ukraina yen Uni Eropa ora gelem gabung.

    Inggih, Inggris nemokake "homies" dhewe, hyena Eropa, limitrophes Baltik lan kesalahan 404.
    Britain klelep ngisor lan ngisor. Sapa sing bakal dadi "jeng segara lan samudra sing ora tau surup" sabanjure?
    1. yowis
      yowis 27 Mei 2022 10:55
      -3
      Sampeyan ngguyu muspra. Britain duwe sumber daya lan laku. Lan kolom kaping lima. Alliances digawe kanggo masalah tartamtu. Masalah iku RF. Dheweke yakin manawa bakal bisa ngowahi format Rusia lan kabeh wong liya.
  7. Egoza
    Egoza 27 Mei 2022 10:45
    +3
    Aliansi kasebut bakal kalebu negara-negara sing ngupayakake kabijakan Russophobic, i.е. Polandia, Latvia, Lithuania lan Estonia, bisa uga Ukraina yen Uni Eropa ora gelem gabung.

    Wah, negara "kuwat" apa sing bakal nggawe aliansi! Apa sampeyan bisa wedi saiki? Ora mungkin Turki bakal gabung, sanajan karo Inggris dheweke ora duwe katresnan. Lan Johnson bisa ngimpi! Badut Inggris ora mikir yen dheweke dhewe ora duwe wektu suwe kanggo lenggah ing "tahta". Dadi "aliansi" iki yaiku "nyekel gelembung sabun lan nggawe pesenan" (kaya sing dikandhakake ing kartun Soviet lawas.
    1. tihonmarine
      tihonmarine 27 Mei 2022 11:09
      +2
      Quote: Egoza
      Dadi "aliansi" iki yaiku "nyekel gelembung lan nggawe kepinginan"

      Sampeyan ora bisa mbantah ing kene.
    2. yowis
      yowis 27 Mei 2022 22:00
      +2
      Quote: Egoza
      Ora mungkin Turki bakal gabung, sanajan karo Inggris dheweke ora duwe katresnan.

      Erdogan nduweni hubungan apik banget karo kepala intelijen Inggris. Lan pangareping intelijen sadurunge yaiku Boris Johnson.
      Ora perlu menyang Turki kanggo liburan!
  8. apoteker
    apoteker 27 Mei 2022 10:45
    +2
    Serangan anyar megalomania ing antarane Inggris wiwit ... wong bodho
  9. 30 ing
    30 ing 27 Mei 2022 10:50
    +4
    Britain maneh cepet-cepet menyang slogan "Aturan, Britannia! Britannia nguwasani ombak:
    Wong Inggris ora tau, ora, ora bakal dadi budak!" - "Aturan, Inggris, nyonya segara!
    Muga-muga wong kerjamu ora ngerti ranté!"
    Dheweke ora peduli karo bangsa liya ... Dibagi lan mrentah.
  10. rotmistr60
    rotmistr60 27 Mei 2022 10:54
    +3
    Johnson ngundang Zelensky kanggo gabung karo "aliansi militer-politik" anyar sing nglawan Rusia
    Manuk wulu padha kumpul. Loro-lorone nganti gulu ing telek, kang padha mlebu saka karsane dhewe lan lack saka otak, saiki iku mung perlu kanggo mlebu menyang sesambetan kontrak.
    Polandia, Latvia, Lithuania lan Estonia
    Tanpa iki, Uni Russophobic ora bisa diatur, lan ora bakal mambu banget tanpa wong-wong mau.
    1. tihonmarine
      tihonmarine 27 Mei 2022 11:10
      +2
      Kutipan: rotmistr60
      Tanpa iki, Uni Russophobic ora bisa diatur, lan ora bakal mambu banget tanpa wong-wong mau.

      "Cilik bug, nanging mambu."
  11. Maksimum196723
    Maksimum196723 27 Mei 2022 10:55
    +1
    Ya, ya, kumpul supaya Rusia ora ngumumake operasi khusus kaping pindho. Ing baris su ... s anak ing baris!
  12. Pavel57
    Pavel57 27 Mei 2022 10:58
    +1
    Sing bakal dadi zona pound.
    1. abrakadabre
      abrakadabre 27 Mei 2022 11:39
      0
      Sing bakal dadi zona pound.
      Bakal ora. Ora bakal master. Kajaba iku, kabeh sing kasebut ing ndhuwur, kajaba Inggris, ora duwe apa-apa kanggo menehi ekonomi kanggo aliansi iki lan zona pound sing diusulake. Dheweke ora duwe sumber daya, utawa produk, utawa logistik, utawa ora cukup kanggo stabilitas pasar individu umum saka populasi.
  13. Murmur 55
    Murmur 55 27 Mei 2022 11:09
    +2
    Aku nawakake wong-wong mau kanthi gratis - yaiku, kanggo apa-apa aku menehi jeneng Liga Reformasi Seksual.
  14. Yuri Siritsky_2
    Yuri Siritsky_2 27 Mei 2022 11:13
    0
    Subyek sing ora rapi iki pengin nyinggung mbah Biden.
  15. Negruz
    Negruz 27 Mei 2022 11:20
    +1
    NATO mutusake kanggo pamisah?
    Apik....
  16. sen
    sen 27 Mei 2022 11:23
    +1
    Johnson ngundang Zelensky kanggo gabung karo "aliansi militer-politik" anyar sing nglawan Rusia

    Johnson lan Baltik pengin ngumumake perang marang Rusia, amarga Rusia wis nindakake NWO.
    1. Sergei Klimov
      Sergei Klimov 27 Mei 2022 17:16
      0
      Negara-negara Baltik: Latvia, Lithuania lan Estonia duwe pasukan pira. Iki bunder. Yen salah sijine republik njaluk tank siji kanggo latihan.
  17. faiver
    faiver 27 Mei 2022 11:31
    0
    aliansi militer negara-negara NATO karo Ukraina kanthi otomatis nuduhake wiwitan perang antarane Federasi Rusia lan NATO ...
    1. spektrum
      spektrum 27 Mei 2022 11:58
      0
      Nanging iki mbokmenawa wayahe paling subtle. Yen aliansi sing mentas dibentuk iki sing miwiti operasi militer nglawan Rusia, yaiku, ora ana ing sangisore blok NATO, mula Inggris nyiapake kanggo mbuwang negara-negara anyar menyang "tungku perang", saéngga misahake saka NATO.
  18. Gunther
    Gunther 27 Mei 2022 11:53
    0
    Cilik-cilik gatel-gatel, gatel-gatel bekas kaluhuran salawas-lawase klelep ing lalen.
  19. GAndr
    GAndr 27 Mei 2022 12:05
    0
    Iki sawetara jenis sur ... apa Johnson iki digunakake?
  20. APASUS
    APASUS 27 Mei 2022 12:08
    0
    Inggris mutusake bali menyang politik gedhe? Sacoro prakteke mokal sapa sing bakal nggawe keputusan Liz Trust utawa Boris Johnson, amarga loro-lorone ora sehat ing sirah ................ kudu diobati.
  21. faterdom
    faterdom 27 Mei 2022 12:34
    0
    Gabung - aja gabung, ora bakal bisa.
  22. Pavel73
    Pavel73 27 Mei 2022 12:54
    +1
    aliansi karo sapa? KARO IKI? Inggris, sampeyan wis kesel urip?! Sampeyan mung ora ngerti sapa sing sampeyan hubungi! Ukrainia uga Rusia, nanging kanthi tandha minus. Lulus menyang sisih peteng Angkatan, yen sampeyan luwih ngerti. Dheweke bakal nyeret awake dhewe, lan kabeh Eropa, lan sampeyan menyang jurang. Amarga ing tembung lan tumindak, dheweke ora dituntun dening nalar, nanging kanthi emosi. Luwih becik mungkasi bisnis bosok iki sadurunge kasep.
  23. ruwet
    ruwet 27 Mei 2022 13:00
    0
    Wong wadon Inggris tansah omong kosong. Iku wektu kanggo masang plug menyang dheweke.
  24. Tukang Pasang65
    Tukang Pasang65 27 Mei 2022 14:16
    -1
    Model Boris Johnson kalebu nggawe Persemakmuran Eropa, dipimpin dening Inggris
    Ana sing padha sadurunge Perang Donya II. Banjur Inggris nyerahake Cekoslowakia, Austria diijini mlebu ing Ashlus, Polandia lan liya-liyane sing dijanjekake kanggo nglindhungi dibuwang minangka tukang nyedhot pungkasan. Ingkang utama yaiku Zelya, ugh, sampeyan - Deutscheführer tindak menyang Uni. Ya, ora ana sing owah, maneh, sawise quirks Anglo-Saxon, kita kudu ngresiki kandang Augean, yaiku, Eropa ... Inggih, kanthi cara, kita miwiti nindakake ...
  25. t-4
    t-4 27 Mei 2022 15:59
    +7
    Apa jenis push? Apa sing ditakoni Inggris babagan pertunjukan ing Eropa Timur?
  26. Sergei Klimov
    Sergei Klimov 27 Mei 2022 17:08
    +1
    Omong kosong lengkap, Inggris cilik ora duwe dhuwit, lan aliansi kasebut kalebu Latvia, Lithuania, Estonia lan Polandia.
  27. Swasta SA
    Swasta SA 28 Mei 2022 09:05
    0
    Kutipan saka: tralflot1832
    Leres, La Plata mambu ing Montevideo, ing Rampant Aires. Mung negatif.

    Sayange Langsdorf ora ngerti iki.
  28. Kucing
    Kucing 28 Mei 2022 12:40
    +1
    Publikasi kasebut nyatakake yen Johnson pengin nggawe aliansi negara sing ngadeg kanggo kedaulatan nasional, ekonomi bebas lan siap ngadhepi ancaman militer Rusia.


    Ing cendhak, cilik-shaven sepisan maneh looking for loshar kanggo perang karo Rusia! ngguyu
  29. Napayz
    Napayz 28 Mei 2022 21:45
    0
    Johnson ngundang Zelensky kanggo gabung karo "aliansi militer-politik" anyar sing nglawan Rusia

    TAPI...masih ngarep serangan((((
  30. ROSO 42
    ROSO 42 29 Mei 2022 03:56
    0
    Johnson ngundang Zelensky kanggo gabung karo "aliansi militer-politik" anyar sing nglawan Rusia

    Kene lagi - target pisanan kanggo "Sarmat". Wektu kanggo nuduhake sepira angel ... nglawan angin ...