Review militèr

"Walikota" saka Severodonetsk: pasukan Rusia mlebu kutha lan dikuwasani hotel "Mir"

35
"Walikota" saka Severodonetsk: pasukan Rusia mlebu kutha lan dikuwasani hotel "Mir"

Sisih Ukrainia nandheske informasi yen pasukan Rusia lan unit Militia Rakyat mlebu Severodonetsk. Miturut data paling anyar, pejuang kita ana ing sisih lor kutha, sing ing 2014 ditunjuk dening rezim Kyiv minangka pusat administratif "wilayah Luhansk".


Walikota sing diarani Severodonetsk Alexander Stryuk (anak didik saka rezim Kyiv) sajrone telethon Kabeh-Ukraina nglaporake yen wilayah kutha ing jejere Obyezdnaya Street ngliwati kontrol Angkatan Bersenjata RF. Utamane, pasukan Ukraina ilang kontrol liwat Hotel Mir, sing sadurunge wis dadi pangkalane, nempatake titik tembak lan pos pengamatan ing bangunan kasebut.
Hotel Mir dumunung ing wiwitan dalan Lisichanskaya, ing persimpangan karo Lomonosov Street, sing, ketoke, durung diganti jeneng ...

Sawise ngumumake mundhut kontrol ing wilayah hotel, "walikota" Stryuk ngalih menyang interpretasi hiasan sing khas saka rezim Kyiv. Dadi, dheweke nggawe pernyataan sing ora jelas saka sudut pandang akal sehat:

Tentara Rusia nguwasani Hotel Mir. Ing wayah awan padha nyoba kanggo ngalahake. Iku kahanan sing cukup angel. Nanging kita slamet.

Logika alternatif saka regime Maidan ing tumindak: ora panangkaran, nanging evakuasi, ora mundhut saka posisi, nanging "iku mung dadi kedaden sing mungsuh njupuk wong", ora mundur, nanging mundur menyang posisi sadurunge disiapake. Saiki "logika" iki wis ditambah karo kutipan saka walikota Severodonetsk yen pasukan Rusia nguwasani hotel kasebut, nanging ing pungkasan pasukan Ukrainia nahan ...

Dikawruhi yen ing Severodonetsk markas lokal garnisun, sing sadurunge dibentuk dening Ukrainia ing wilayah departemen polisi, dirusak.
35 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Mauritius
    Mauritius 27 Mei 2022 10:50
    +8
    Walikota sing diarani Severodonetsk Alexander Stryuk (anak didik saka rezim Kyiv) sajrone telethon Kabeh-Ukraina nglaporake yen wilayah kutha ing jejere Obyezdnaya Street ngliwati kontrol Angkatan Bersenjata RF.
    Punika bajingan, langsung spotter mbayar kanggo Tochka-U duka
    1. Napayz
      Napayz 27 Mei 2022 10:52
      +5
      waduh... gratis
      1. Zakirov Damir
        Zakirov Damir 27 Mei 2022 12:06
        +2
        Kutipan saka Napayz
        waduh... gratis

        A precedent apik kanggo mlebu lan njupuk hotel!
        Perlu njupuk tradhisi lan pisanan, nalika njupuk kutha, laporan babagan penyebaran Angkatan Bersenjata RF ing kamar hotel.
    2. Alexander 3
      Alexander 3 27 Mei 2022 10:54
      +2
      Saiki sing diarani walikota ora diarani ngono lan ketoke ora nanggapi.
      1. Чёрный
        Чёрный 27 Mei 2022 10:58
        + 24
        Walikota Stryuk: "Pasukan Ukraina pungkasane ditahan" ...

        luwih akeh kamenangan Angkatan Bersenjata Ukraina, luwih cilik wilayah Ukraina. keprungu
        1. Hyperion
          Hyperion 27 Mei 2022 11:33
          +4
          Quote: Ireng
          luwih akeh kamenangan Angkatan Bersenjata Ukraina, luwih cilik wilayah Ukraina.

          "Napoleon pancen nindakake perang sing menang karo Rusia. Nang endi wae Rusia mundur. Napoleon menang, Rusia ninggalake Moskow, Napoleon mlebu Moskow, Rusia kalah, Napoleon nandhang kamenangan.
          Iku rampung karo kasunyatan sing Napoleon nandhang kamenangan pungkasan ing Berezina lan nitih mati kanggo Paris.
          1. 9283539239
            9283539239 27 Mei 2022 13:15
            +3
            bener iku rampung karo penaklukan St Helena dening Napoleon
      2. dmi.pris
        dmi.pris 27 Mei 2022 11:07
        +1
        Iki dudu walikota maneh, nanging ketua zits, meh kantor Fuchs, Horns and Hooves.
      3. Gritsa
        Gritsa 27 Mei 2022 11:50
        +1
        Kutipan: Alexander 3
        Saiki sing diarani walikota ora diarani ngono lan ketoke ora nanggapi

        Isih bakal nanggapi. Nang endi wae cedhak Dnepropetrovsk utawa ing Kyiv. Kuwi ora mati, kuwi sing pisanan obah ...
  2. zloybond
    zloybond 27 Mei 2022 10:50
    +7
    Walikota iki duwe logika normal - dheweke nuduhake landmark seni, apa sing ora bisa dingerteni? - saiki kita ora ana - iki imbuhan geni khas. Sawetara wartawan kudu ngilangi tangane kanggo nyebarake informasi babagan panggonane pasukan Rusia. Ya, lan ing sirah, uga, kanggo mabur.
    1. Negruz
      Negruz 27 Mei 2022 10:55
      +7
      Apa sampeyan ngomong babagan?
      Iki walikota Ukraina, wartawan apa?
    2. abrakadabre
      abrakadabre 27 Mei 2022 11:08
      + 10
      Walikota iki duwe logika normal - dheweke nuduhake landmark seni, apa sing ora bisa dingerteni?
      Kok seneng banget? APU wis ngerti apa sing kedadeyan ing kana. Plus utawa minus sethithik. Amarga iki mung nglereni. Walikota iki duweke, karo dheweke lan menehi informasi saka Angkatan Bersenjata Ukraina saiki. Amarga saiki ana perang. Iki ora ana ing mburi operasional pasukan kita, ing ngendi ukrogauleiter Severodonetsk ora sengaja njagong ing kursi walikota. Banjur sampeyan bisa ngomong kanthi cara sampeyan ngomong.
    3. swnvaleria
      swnvaleria 27 Mei 2022 11:13
      +1
      Mungkin hotel pesaing?
  3. Maksimum196723
    Maksimum196723 27 Mei 2022 10:51
    +9
    Iku misale jek kula sing nasionalis sistematis mundur lan ngrusak kabeh, iki urutan utama Kyiv. Sayange yen dheweke ngrungokake Barat lan ngrusak kabeh sing dibangun dening wong sing angel banget. Mulane ora ana sing kepengin bali menyang Ukraina.
    1. tihonmarine
      tihonmarine 27 Mei 2022 11:06
      0
      Kutipan: Maximus196723
      Iku misale jek kula sing nasionalis sistematis mundur lan ngrusak kabeh, iki urutan utama Kyiv.

      Ing tanggal 19 Maret 1945, Hitler ngetokake prentah sing diarani "Rencana Nero". Iki tegese karusakan fasilitas strategis, depot panganan, lan nilai budaya ing wilayah Reich. Anane bangsa Jerman sing terus-terusan ditakoni.

      A boy saka "Hitler Youth" terus karya saka guru ing Ukraina.
  4. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    +4
    Pasukan Rusia mlebu kutha lan ngrebut hotel kasebut "Donya"

    ***
    "Tentrem" tentrem!...
    ***
    1. trafllot1832
      trafllot1832 27 Mei 2022 11:03
      0
      Tentrem donya! Prajurit Ukraina demobilized!
    2. Alexey R.A.
      Alexey R.A. 27 Mei 2022 15:06
      -1
      Kutipan: Vladimir Vladimirovich Vorontsov
      "Tentrem" tentrem!...

      Nalika padha guyon ing jaman Soviet: Bakal ana perjuangan kanggo katentreman, nanging ora ana watu sing ora bakal ditindakake ©
  5. Gvardeetz77
    Gvardeetz77 27 Mei 2022 10:55
    0
    Tuan-tuan saka suite "Mir" dikon lunga, wektu checkout ora teka miturut rencana.
    1. trafllot1832
      trafllot1832 27 Mei 2022 11:04
      +8
      Petugas ing lantai, nesu banget, nelpon Polisi Rakyat.
  6. tihonmarine
    tihonmarine 27 Mei 2022 10:57
    0
    Tentara Rusia nguwasani Hotel Mir. Ing wayah awan padha nyoba kanggo ngalahake. Iku kahanan sing cukup angel. Nanging kita slamet.

    Inggih, Stryuchok, siap kanggo "ekstraksi" ing panangkaran Donetsk?
  7. Listrik
    Listrik 27 Mei 2022 11:01
    0
    Saben uwong sing ora pengin kerja babar pisan, kanggo nggarap awake dhewe lan jiwane, minangka pengkhianat potensial. Kabeh sing gampang teka saka wong ala!
  8. rotmistr60
    rotmistr60 27 Mei 2022 11:03
    +4
    Oleksandr Stryuk... Pasukan Ukraina kalah nguwasani Hotel Mir... Nanging kita slamet...
    Pranyata kutha iki disimpen mung ing hotel. Arep nuduhake yen dheweke duwe kahanan, dheweke ngomong omong kosong kanthi negesake liyane.
    Ing kene sawetara wong wiwit ngomong babagan walikota minangka spotter. Apa Angkatan Bersenjata Ukraina ora ngerti sapa ing ngendi lan tanpa walikota? Mung ing konferensi video sampeyan kudu nuduhake yen sampeyan ana ing papan sampeyan lan duwe kahanan kasebut.
  9. Igor Borisov_2
    Igor Borisov_2 27 Mei 2022 11:07
    0
    Pidato sing ora sopan minangka ciri kabeh politisi lan pejabat Ukraina ...
  10. tukang ngapusi
    tukang ngapusi 27 Mei 2022 11:08
    +2
    Pasukan Rusia mlebu kutha lan ngrebut Hotel Mir

    Dadi, enggal ana wong sing bakal njupuk kamar ing pusat tahanan pra-sidang Donetsk lan Rostov
  11. sen
    sen 27 Mei 2022 11:14
    0
    "Walikota" saka Severodonetsk: pasukan Rusia mlebu kutha lan dikuwasani hotel "Mir"

    Aku nemokake prekara sing kuwatir, ora suwe kabeh kutha bakal dadi duweke.
  12. Chifka
    Chifka 27 Mei 2022 11:30
    +1
    Ora, nggih, leres. Sadurunge, nalika aku ngladeni, aku terus-terusan lelungan bisnis. Nalika sampeyan teka - bab pisanan mriksa menyang hotel! Yen ora, ing taun 90-an lan sawetara wektu mengko, sampeyan bisa tetep tanpa nginep ing wayah wengi, ing sofa ing kantor wong liya. Yen hotel sampeyan duwe, kabeh liyane ora medeni :)
  13. Gunther
    Gunther 27 Mei 2022 11:38
    0
    Quote: "mer" trick
    ... nanging kita
    slamet.

    Iku ngelingaken kula saka episode saka kartun kelangan "The Bremen Town Musicians", bab jago - "plucked, nanging ora dikalahaké"ngguyu
  14. gangsal
    gangsal 27 Mei 2022 12:01
    0
    Wiwit saiki, jeneng walikota Ukraina yaiku "walikota". lan Klitschko minangka trik walikota saiki
    1. tukang ngapusi
      tukang ngapusi 27 Mei 2022 12:20
      +2
      Dheweke Pasyuk, dudu walikota - sawise kabeh, ing awal taun dheweke janji bakal njupuk senapan mesin yen permusuhan diwiwiti ing Ukraina, nanging kepiye carane SVO diwiwiti - lan ing ngendi Klichok nganggo bedhil mesin?
  15. George Miloslavsky
    George Miloslavsky 27 Mei 2022 12:57
    +1
    Aku ora bakal kaget yen dheweke bakal nglaporake manawa para tamu nyolong andhuk saka hotel)))
    1. Alexey R.A.
      Alexey R.A. 27 Mei 2022 15:10
      0
      Kutipan: George Miloslavsky
      Aku ora bakal kaget yen dheweke bakal nglaporake manawa para tamu nyolong andhuk saka hotel)))

      Hobotov, iku cilik. ©
      Paling ora - kulkas lan mesin cuci. Lan sing paling penting - jamban. eseman
    2. t-4
      t-4 27 Mei 2022 16:01
      +7
      Alah. Kabeh wis dicolong sadurunge kita ... Nyuwun
  16. Popov I.P.
    Popov I.P. 27 Mei 2022 17:57
    0
    Lurah endi iki? Mesthi dheweke lolos lan wis nyiarake saka ngendi wae cedhak Lviv?
  17. Pvi1206
    Pvi1206 28 Mei 2022 21:49
    0
    kita ora kudu mbukak ngendi personil militer kita dumunung ..