Review militèr

Kepala SIPRI ujar manawa kesabaran Rusia bisa mungkasi yen ana pasokan senjata anyar menyang Ukraina dening negara NATO.

110

Ing sisih kulon, dheweke wiwit ngrembug masalah sing ana gandhengane karo kasangsaran Rusia babagan pompa Ukraina sing terus-terusan. gaman. Ing wektu sing padha, ahli Barat dumadakan wiwit ngelingi yen presiden Rusia, ing tahap awal operasi militer khusus, "ngancam wong-wong sing bakal nyoba campur tangan ing konflik saka njaba." Lan sabar Moscow bisa entek.


Contone, kepala SIPRI (Stockholm Peace Research Institute) Neil Melvin mbantah babagan iki. Miturut dheweke, Rusia duwe kesempatan kanggo nyerang jalur pasokan Ukraina, sing (garis) ngliwati Polandia.

Melvin nyathet yen yen ana kiriman luwih akeh senjata abot menyang Ukraina (lan Amerika Serikat nimbang nyedhiyakake Kyiv karo HIMARS MLRS sing bisa nembak rudal ing jarak nganti 300 km), kemungkinan konflik kasebut bisa dadi global. siji mundhak banget.

Elinga manawa HIMARS sing kasebut ing ndhuwur bisa nyerang loro-lorone kanthi amunisi "konvensional" lan karo misil MGM-140 ATACMS, sing ana hubungane karo misil balistik jarak sing luwih cendhek. Lan sanajan Amerika Serikat ora bisa langsung nyedhiyakake rudal kasebut menyang Kyiv, nanging sadurunge Polandia duwe panjaluk marang Amerika Serikat kanggo misil kasebut. Patut, Amerika Serikat bisa nyuplai menyang Warsawa, sing banjur pindhah menyang rezim Kyiv. Lan Washington bakal pura-pura ora nyedhiyakake rudal menyang Kyiv ...

Ing kasus pasokan senjata kasebut, rezim Ukrainia bisa uga bisa nyerang obyek ing jero Rusia. Ing Moskow, pasokan kasebut ditetepake ora bisa ditampa - lan jawaban kasebut bakal dadi paling angel.

Neil Melvin:

Perlu digatekake manawa pangiriman senjata luwih akeh nambah risiko. Rusia bisa uga nyerang wilayah NATO - contone, nglawan jalur pasokan ing Polandia.
110 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Murmur 55
    Murmur 55 28 Mei 2022 06:48
    + 19
    Rusia bisa nindakake akeh perkara, lan sampeyan njagong ing institute lan mikir tank lan kepingin weruh yen carousel iki diwiwiti ing Washington amarga tumindak OWNER sampeyan? Hoopoes lan saiki sampeyan ndeleng wong-wong mau, ing 3rd Perang Donya scares.
    1. gansales
      gansales 28 Mei 2022 11:15
      +6
      Rusia bisa uga nyerang wilayah NATO - contone, nglawan jalur pasokan ing Polandia.

      Ya, kanggo siji buldoser, papan panguburan prajurit Soviet sing rusak (600 ewu tiwas nalika njaga kutha-kuthane) .. Sampeyan bisa uga ora lara!
      Aku target wis ana ing "Kaliber" lan "Iskander" lan nunggu printah!
      Lukashenko uga mobilisasi lan serius babagan iki ..
      Psheks aja nesu lan sampeyan ora bakal entuk wilayah KITA "jackals Eropa" .. negatif Churchill nimbali sampeyan kanthi sombong, bali ing Perang Dunia II ..
      Dipikir apik..
  2. kursi
    kursi 28 Mei 2022 06:56
    + 28
    Wis wektune kanggo ngukum wong Psheks amarga tumindak ala lan lamis! Lan apa "wong" iki mikir? Sawise kabeh, kabeh wong wis ngerti yen Amerika ora bakal langsung mlebu perang (ora bakal mbukak ngarep apa wae) Iki "globalists mung bisa nyithak" bungkuse ", banjur pilih kanthi brazenly lan ilegal, kulit karo media lan nyedhiyakake outdated. gaman, nambahi kompleks industri militer!
    1. Inquisitor
      Inquisitor 28 Mei 2022 08:08
      +8
      Muga-muga padha siyap dienggo psheks lan yaos, dene aku wis suwe njaluk.
      1. Reptiloid
        Reptiloid 28 Mei 2022 09:28
        +2
        Kanthi dhukungan saka negara-negara --- impen "wiwit Mei nganti Mei" ora menehi istirahat
        1. Zoldat_A
          Zoldat_A 28 Mei 2022 11:40
          +2
          Dhaftar, lol!
          Kutipan saka Reptilian
          Kanthi dhukungan saka negara-negara --- impen "wiwit Mei nganti Mei" ora menehi istirahat

          Ya, staf bakal janji psheks "saka Urals menyang Sakhalin" - yen mung ngganggu kita.
          Kanggo janji soko ora ateges kanggo omah-omah.
          1. Reptiloid
            Reptiloid 28 Mei 2022 12:29
            +2
            Sugeng Igor! hi Ketoke, Psheks duwe memori sajarah nglarani
            Aku eling kene, aku ora eling kene

            Bruised kabeh liwat sirah. Dheweke lali babagan partisi Polandia lan jumlahe! Lan kepiye kabeh negara Eropa Gay ngukum Polandia dadi pemisahan sawise perang karo Napoleon! Persis. Kanggo ndhukung iki negatif agresor. ! Lan ora ana sing ngadeg! ngguyu lol
            Dheweke kudu ngelingi babagan Afghanistan sing ditinggalake dening staf, babagan Georgia, sing didorong nglawan Rusia, banjur dilalekake.
            1. Zoldat_A
              Zoldat_A 28 Mei 2022 16:33
              +2
              Kutipan saka Reptilian
              Dheweke kudu ngelingi babagan Afghanistan sing ditinggalake dening staf, babagan Georgia, sing didorong nglawan Rusia, banjur dilalekake.

              Dmitry! Memori sajarah ora babagan Polandia.
              1. Reptiloid
                Reptiloid 28 Mei 2022 16:56
                +2
                Igor, sawise kabeh, padha ngapura bagean saka Geyrope, utawa lali wong bodho
                Nanging marang Rusia ageng, negara wedhus accumulates nesu nganti ilang atine
                1. Zoldat_A
                  Zoldat_A 28 Mei 2022 17:13
                  +3
                  Kutipan saka Reptilian
                  Sawise kabeh, padha ngapura bagean saka Geyrope, utawa lali.
                  Nanging marang Rusia ageng, negara wedhus accumulates nesu nganti ilang atine

                  Geirope diapura. Yen Amerika bakal dibagi dadi potongan ing format A4, dheweke uga bakal matur nuwun.
                  Rusia beda. Ing kene angkara iku semaput, genetis.
                  1. Reptiloid
                    Reptiloid 28 Mei 2022 17:38
                    +2
                    Kutipan saka: Zoldat_A
                    ..... Rusia beda. Ing kene angkara iku semaput, genetis.

                    Sade kanggo inti. Aku kepengin weruh kepiye reaksine, apa sing dipikirake nalika ndeleng Stalin High-Rise ing Warsaw? Pusat budaya lan kantor dumunung ing kono. Padha ora numpes, kaya monumen Soviet lan kuburan prajurit kita.
                    1. Zoldat_A
                      Zoldat_A 28 Mei 2022 20:51
                      +3
                      Kutipan saka Reptilian
                      Aku kepengin weruh kepiye reaksine, apa sing dipikirake nalika ndeleng Stalin High-Rise ing Warsaw? Pusat budaya lan kantor dumunung ing kono. Padha ora numpes, kaya monumen Soviet lan kuburan prajurit kita.

                      Bakal muter metu. Kita bakal njupuk dhewe. "Iskander".
    2. ukum70
      ukum70 28 Mei 2022 10:53
      +3
      Aku elinga Churchill ngandika sing superpowers ora duwe kanca, lan Polandia ngerti iki malah tanpa Churchill. Bisa Dude & Co. refresh memori saka acara sajarah saka 30s abad pungkasan, sadurunge iku kasep ..
  3. Dimy4
    Dimy4 28 Mei 2022 06:57
    + 16
    Kaping pirang-pirang sabar bakal entek? Nganti saiki, sayang, mung tembung saka pihak kita.
    1. 16091954 Mèi
      16091954 Mèi 28 Mei 2022 07:13
      +9
      Jancok LDNRites saka Tochka-U bebarengan Rzeszow saka wilayah Ukraina! Banjur padha ngerti saka ngendi asale!
      1. Gritsa
        Gritsa 28 Mei 2022 15:07
        +2
        Kutipan: 16091954mai
        Jancok LDNRites saka Tochka-U bebarengan Rzeszow saka wilayah Ukraina! Banjur padha ngerti saka ngendi asale!

        Iku apik kanggo. Nanging mung kanggo wiwitan bakal perlu kanggo ngerti sawetara Tochka-U, lan banjur ngukur jarak antarane LDNR lan Rzeszow ing peta karo panguasa lan Multiply dening ukuran peta.
    2. godhong
      godhong 28 Mei 2022 07:49
      +2
      Kutipan saka Dimy4
      Kaping pirang-pirang sabar bakal entek? Nganti saiki, sayang, mung tembung saka pihak kita.

      Iki padha tembung saka sisih Stockholm. Saka sisih kita, operasi khusus. Pateni kipasmu lan ngaso, mung merengek.
      1. cmax
        cmax 28 Mei 2022 08:08
        -8
        Quote: godhong
        Iki padha tembung saka sisih Stockholm. Saka sisih kita, operasi khusus. Pateni kipasmu lan ngaso, mung merengek

        Keputusan wis digawe (dening Amerika) kanggo nyuplai MLRS menyang Ukraina, dheweke bakal ngumumake minggu ngarep, malah wis miwiti petungan latihan. Lan apa sing bisa kita lakoni, kenek karo mustache Peskov maneh utawa ngomong liyane "kita bakal menehi sampeyan jam uhhh." Kita ora bisa nindakake apa-apa. Yunani ngrampas minyak saka Iran, jawabane langsung. Iki jawabane, ora bla bla bla. Wingi, nang endi wae ing wilayah Kherson, MiG29 nembak SU-35 Rusia, piye wae bajingan kasebut. Lan saka ngendi asale MIG 29 ..... Saka ing kono.
        1. poquello
          poquello 28 Mei 2022 10:41
          +7
          Kutipan saka cmax
          Wingi, ing endi wae ing wilayah Kherson, MiG29 nembak SU-35 Rusia,

          nglangi cethek, mesthi dheweke njeblug su75
          1. cmax
            cmax 28 Mei 2022 10:45
            -7
            Kutipan saka poquello
            Kutipan saka cmax
            Wingi, ing endi wae ing wilayah Kherson, MiG29 nembak SU-35 Rusia,

            nglangi cethek, mesthi dheweke njeblug su75

            Ora cukup otak ing saluran telegram kanggo ndeleng, kayata sampeyan ngalahake kabeh wong sing pengecut.
            1. Osipov9391
              Osipov9391 28 Mei 2022 18:29
              +3
              Aku ngawasi iki jenis informasi bab losses aviation. Loro-lorone media (Rusia, Ukrainia, Kulon) lan jaringan sosial.
              Lan aku njaluk saka wong-wong sing cedhak banget karo topik iki.

              Aku wis ora krungu utawa weruh bab mundhut saka Su-35. Mung seminggu kepungkur, cedhak Lugansk, Su-25SM3 karo Jenderal Botashev ditembak saka MANPADS.
              Ora suwe, Ka-52 ditembak ing cedhak Izyum. Lan mekaten.

              MiG-29 Ukrainia milih Su-24, Su-25 lan Su-34 kanggo nyerang minangka korban, sing ora bisa nglawan. Dadi Su-34 ditembak mudhun ing Borodianka nalika wiwitan operasi.
              Dheweke ora komunikasi karo pejuang.
              1. Charik
                Charik 29 Mei 2022 01:31
                0
                Apa bisa Su34 tanpa eRock, kaya 77e lan 27e, bisa digunakake.
                1. Osipov9391
                  Osipov9391 29 Mei 2022 13:07
                  +1
                  Yen mabur lan nyedhaki target kanthi radar dipateni supaya ora nyerah, ora bakal ana pangertèn saka misil kasebut.
                  Kepiye lan ing ngendi dheweke ngeculake yen dheweke ora ngerti apa sing kedadeyan ing wilayah udara ing saubengé?
                  Lan MiG-29 Ukrainia teka saka arah srengenge lan ngeculake sepasang R-73. Ora kalebu radar sampeyan.
                  1. Charik
                    Charik 29 Mei 2022 14:48
                    0
                    Apa pancene sistem deteksi serangan primitif ing 34, utawa apa wae sing ana, ing helikopter ana babagan iradiasi laser-termal (?), Ing 34 misale jek ana radar ing wilahan mburi.
                    1. Osipov9391
                      Osipov9391 29 Mei 2022 18:07
                      0
                      Kabeh sing ana ing Su-34 yaiku L-150 "Pastel" kanggo analisis radiasi radar. Lan yen pejuang Ukrainia mlebu serangan kanthi radar dipateni, mula ora ana gunane. Ukrainia uga bisa njaluk tips saka NATO AWACS. Miturut radio.
                      Helikopter, ya. Ana L-140 "Tanggepan". Sistem Peringatan Laser. Nanging ing pesawat ora - ana, ing syarat-syarat kacepetan pesawat, kacepetan beda dibutuhake kanggo sistem kuwi.
                      Ora ana radar ing buntut Su-34, ana mesin tambahan cilik kanggo miwiti mesin ing lemah.
                      Lan pipa knalpot mesin iki. Ditutup karo tutup cilik.
                      1. Charik
                        Charik 29 Mei 2022 21:44
                        0
                        Kanggo pangayoman luwih saka pesawat, saliyane radar utama (B004 karo Uploaded pasif phased), dumunung ing irung "bebek", radar tambahan dipasang ing balok buritan ditambahi, madhep wilahan mburi. Konflik Georgian ing 2008, pesawat ngalami modernisasi, sawise nampa, utamané, mesin anyar suhu dhuwur AL-31F-M1, stasiun bebaya radiation dianyari - Apa iki kabeh hoax?
                      2. Osipov9391
                        Osipov9391 30 Mei 2022 00:14
                        +1
                        Ya, Su-34 saka model 1995, model 2007, lan model 2019 beda-beda kanthi cara sing padha karo Kalina, Grant, lan Vesta beda-beda ing babagan kokpit lan peralatan.
                        Kaping pirang-pirang kabeh didandani, kalebu kabin ing kana. Lan peralatan ora bisa ditemtokake kanggo dangu.
                        Akibaté, boom buntut diwenehi ing sangisore unit daya tambahan.
                        Foto kasebut kanthi jelas nuduhake pipa knalpot stainless steel sing ditekuk.
                        Mesin kaya Al-31F iku biasa.
                        Stasiun bebaya L-150 "Pastel" saka mesin pisanan ing 90s. Iki adoh saka mukjizat anyar, pangembangan Omsk TsKBA umur 35 taun.
                        Dheweke mung modernisasi lan saiki nggawe piranti tartamtu.
                        Ora ana liyane babagan analisis ancaman. Helikopter, ya. Aku duwe.

                        Padha wanted radar ing buntut ing siji wektu. Ya, mung kepinginan militer ora tansah konvergen karo kemampuan industri.
                        Lan nyeret buntut kosong ora kaya ngono. Nemokake panggunaan liyane.
                      3. Charik
                        Charik 29 Mei 2022 21:45
                        0
                        ing mratelakake panemume, ing abad pungkasan, mungsuh wis bebaya marang serangan termal?
          2. Gritsa
            Gritsa 28 Mei 2022 15:10
            +1
            Kutipan saka poquello
            nglangi cethek, mesthi dheweke njeblug su75

            Ya, yen dheweke, tanpa armada dhewe, bisa nglelebke cruiser rudal lan kapal pendarat sing gedhe, mula aku ora bakal kaget. Ing asas, MiG-29, sanajan lawas, cukup apik. Lan mesthi, dheweke bisa nyekel Su-35 sing luwih maju, amarga ana ing kahanan sing luwih apik. Kabeh ana ing rincian.
            1. poquello
              poquello 28 Mei 2022 15:25
              0
              Quote: Grits
              Ya, yen dheweke, tanpa armada dhewe, bisa nglelebke cruiser rudal lan kapal pendarat sing gedhe, mula aku ora bakal kaget.

              Inggih, yen sampeyan bisa ngomong kanggo gosip minangka kanggo kasunyatan, banjur apa iku?
              Quote: Grits
              Ing asas, MiG-29, sanajan lawas, cukup apik. Lan mesthi, dheweke bisa nyekel Su-35 sing luwih maju, amarga ana ing kahanan sing luwih apik.

              ing asas, sembarang omong kosong bisa digawa, kabeh dumunung ing rincian
            2. Skif
              Skif 30 Mei 2022 21:39
              -1
              Padha? Penjelajah rudal? Apa dill ngandhani sampeyan crita iki? Ya, dheweke dhewe sinau babagan perang iki saka media.
        2. shonsu
          shonsu 28 Mei 2022 10:42
          +4
          Ambune kaya palsu. Wilayah Kherson kabeh duweke kita. Saka ngendi asale MiG APU? Apa pranala?
          1. cmax
            cmax 28 Mei 2022 10:53
            -5
            Kutipan saka shonsu
            Ambune kaya palsu. Wilayah Kherson kabeh duweke kita. Saka ngendi asale MiG APU? Apa pranala?

            Saluran Telegram Fichterbomber. Penulis minangka prajurit aktif (Angkatan Udara)
            ... "Dina iki, terus terang, dina sing ora becik kanggo penerbangan tempur kita.
            Muga-muga ora ana dina kaya iki.
            Nanging ana perang. Voenlets kerja, uga kabeh personil militer.
            Lan kadhangkala padha ora bali.
            Langit ora ngapura kesalahan ... "

            Ana kabar "seneng" ing situs web Polandia yen nalika nyoba nyerang Su-25, Su-29 Rusia ditembak mudhun dening MiG-35 Ukraina. Kamentrian Pertahanan kita ora menehi informasi.
            1. ukum70
              ukum70 28 Mei 2022 11:26
              +4
              Aku isih bisa pracaya yen SU-35 bisa kalah ing lemah, nanging MIG-29 kanggo SU-35 kaya MIG-17 kanggo MIG-29.
              1. cmax
                cmax 28 Mei 2022 11:49
                -1
                Kutipan saka: hukum70
                Aku isih bisa pracaya yen SU-35 bisa kalah ing lemah, nanging MIG-29 kanggo SU-35 kaya MIG-17 kanggo MIG-29.

                Wingi, 4 SU-25 nyerang posisi tentara Rusia, Mig29 nutupi. SU-35 saka lapangan udara Balbeka Crimea. Mungkin sawetara teknik taktik digunakake dening Ukrainians. Media Polandia nulis manawa iki minangka SU-35 kaping pindho sing ilang dening tentara Rusia ing konflik kasebut. Dheweke ora nulis babagan pilot
                , lan iki sing utama. Mungkin urip.. Pesawat mung wesi, senajan apik.
              2. Osipov9391
                Osipov9391 28 Mei 2022 18:41
                +2
                95% kerugian penerbangan Rusia ing Ukraina ngalami pertahanan udara adhedhasar lemah.
                Nanging ... yen kita nganggep manawa apa sing ditulis ing ndhuwur bener, mula dudu kasunyatan yen MiG-29 minangka mantan Polandia sing dimodernisasi miturut standar NATO kanthi radar sing luwih apik lan kemampuan kanggo nggunakake udara Barat- misil menyang udara.
                Ing kana ora preduli apa sing digawa radar lan rudal iki.
                Utawa kelingan perang Indo-Pakistan saka MiG-21-93 karo F-16? Miturut cara, pesawat pisanan dadi cukup apik. Nyatane, 4+ saka generasi 2 wis dadi.
            2. poquello
              poquello 28 Mei 2022 19:24
              +2
              Kutipan saka cmax
              Saluran Telegram Fichterbomber. Penulis minangka prajurit aktif (Angkatan Udara)

              penulis sing wis kacathet dening omong kosong babagan armada dill sing isih urip, aku ragu yen saiki
              Kutipan saka cmax
              4 SU-25 nyerang posisi tentara Rusia, Mig29 nutupi.

              ) Kutub, apa sing kudu dijupuk saka wong-wong mau, apa sampeyan ndeleng akeh dill sous mabur kanggo dangu? nanging karya kita terus-terusan, lan migunani kanggo nembak momen dill29 sawise pertahanan udara diluncurake.
            3. malaikat pejuang
              malaikat pejuang 28 Mei 2022 22:46
              0
              Ahhh, dadi iki "fiterbommer" telegrammed ...
              Oh nggih. Aja lali nutup kuping, karakter iki wis adoh banget, dheweke njaga rating.
              Iku sweeps kabeh ing saurutan, loro sing perlu lan ora perlu.
              Luwih saka sing ora perlu.
              Asring tanpa pangerten. Rating luwih penting kanggo dheweke.
              Secara pribadi, aku bakal nambah dhewe, aku ora langganan saka dheweke, aku ora bakal salaman ing rapat kasebut. Ora ana pakurmatan.

              .
          2. poquello
            poquello 28 Mei 2022 10:57
            +3
            Kutipan saka shonsu
            Ambune kaya palsu. Wilayah Kherson kabeh duweke kita. Saka ngendi asale MiG APU? Apa pranala?

            informasi slip - minus su25 kita lan minus moment29, sing bisa, nanging nalika miwiti nyopir babagan su35, jelas yen iki omong kosong
            1. Osipov9391
              Osipov9391 28 Mei 2022 18:34
              +3
              Kanggo mundhut Su-35S, aku bakal njlentrehake informasi iki lan takon. Yen ana apa-apa, mesthine dheweke ditembak mudhun saka lemah.
              Papan Su-35S sing ilang dipercaya ana ing 3 April ing cedhak Kharkov. Resimen 159 saka Petrozavodsk. Pilot kasebut ditawan. Pesawat kasebut ditabrak Buk.
              Ora ana bukti liyane babagan kerugian teknik iki. durung.
              1. poquello
                poquello 28 Mei 2022 19:18
                -1
                Kutipan: Osipov9391
                Yen ana apa-apa, mesthine dheweke ditembak saka lemah.

                ngomong bab iku
    3. Komisaris NKVD
      Komisaris NKVD 28 Mei 2022 08:00
      +7
      Wong-wong mau wis wolung taun. Banjur ing salah siji wayahe ora sampurna iku rampung lan kabeh bal mung dadi edan. Nggawe kekacoan lan saiki padha ora ngerti carane metu saka iku
    4. Nyrobsky
      Nyrobsky 28 Mei 2022 10:43
      +8
      Kutipan saka Dimy4
      Kaping pirang-pirang sabar bakal entek? Nganti saiki, sayang, mung tembung saka pihak kita.

      Kaping pisanan rampung tanggal 24 Februari 2022. Wiwit kuwi, Ukropostan wis ilang kontrol ing wilayah sing bisa dibandhingake karo wilayah Bulgaria, lan iki ora dadi watesan. Kapindho bakal rampung karo kasunyatan sing Polandia bakal nggoleki pojok kaping lima, lan accomplices NATO liyane bakal pindhah ing lemah kanggo manggon. Cepet-cepet ngendi? Kita uga butuh wektu kanggo nambah jumlah Sarmatians, Daggers, Kaliber lan Iskander liyane karo Poseidons.
    5. Romario_Argo
      Romario_Argo 30 Mei 2022 13:27
      +1
      Kaping pirang-pirang sabar bakal entek?

      Saiki mbayangno sedhela - apa bakal kipish - lan pungkasan
      yen kita nransfer ICBMs Poplar sing lagi decommissioned, contone, kanggo Iran
      IRGC mesthi bajingan tanpa tembung
  4. Murmur 55
    Murmur 55 28 Mei 2022 06:57
    + 13
    Nanging Putin nawarake kanggo ngrampungake kabeh kanthi tentrem lan tanpa getihen, nanging ora ana bangga sing ditimbulake dening pamer lan iki minangka asil, dheweke wis biasa nyamar dadi supermen ing Kulon.
    1. Dauria
      Dauria 28 Mei 2022 07:44
      + 12
      bangga ping pingan dening pamer lan punika asil, padha rakulino kanggo posing minangka supermen ing West.


      Ora bangga, nanging petungan sober. Dheweke ora butuh solusi sing tentrem, nanging butuh perang - mula dheweke ngetrapake Putin. Wong-wong mau ditendhang menyang pinggir jurang, banjur perang utawa mlumpat mudhun.
      1. Zoldat_A
        Zoldat_A 28 Mei 2022 11:52
        +3
        Alexei, hi!
        Kutipan saka dauria
        Ora bangga, nanging petungan sober. Dheweke ora butuh solusi sing tentrem, nanging butuh perang - mula dheweke ngetrapake Putin.

        Anggota staf tansah dibedakake kanthi nyatane kerjane kanthi ketat miturut manual latihan. Ora mikir maneh kreatif. Menapa malih, "yen makarya banjur, bakal bisa saiki."

        Kenapa aku? Kajaba iku, elinga - sapa sing dadi pemenang ekonomi mung lan ora bisa dipungkiri ing Perang Donya II? Sing ing 1945 ngatur kanggo lali, thanks kanggo perang elek, taun ekonomi merata elek - 1929-1932?
        Lan saiki dheweke pengin ngrampungake masalah amarga ana geni gedhe ing Eropa.

        Mung manual latihan ora ngomong yen ing 1945 padha bisa njagong metu konco Puddle, nanging saiki kaping beda, senjata beda - kabeh iku beda.
        Lan padha ora padha maneh ...
    2. aybolyt678
      aybolyt678 28 Mei 2022 09:10
      +8
      Kutipan: Murmur 55
      nanging ora ana kebanggaan sing tikel pamer lan iki asile,

      Kabeh arep miturut skenario Barat - Rusia mateni Rusia, kanggo dhuwit Rusia, karo peralatan Soviet ... industri Barat diwenehake karo bahan mentah Rusia, paceklik samesthine ing donya supaya bisa numpes cangkeme keluwihan .. mungsuh utama Rusia punika sistem perbankan global - bab iki bisu.
      1. Reptiloid
        Reptiloid 28 Mei 2022 09:39
        +1
        Kutipan saka: aybolyt678
        ..... Mungsuh utama Rusia yaiku sistem perbankan global - ana bisu babagan iki.

        hi Ana akeh mungsuh utama, Igor. Siji mungsuh utama ---- kapitalisme, liyane ----- misunderstanding sing muter karo kertu luwih cetha miturut aturan kang, sampeyan bakal tansah ilang (ngarep-arep bodho kanggo mikir sing Rusia ditampa menyang game "ing witjaksono" ) ..... lan sakteruse .....
        1. aybolyt678
          aybolyt678 28 Mei 2022 11:21
          +3
          Kutipan saka Reptilian
          Siji mungsuh utama ---- kapitalisme,

          Kapitalisme negara, contone, yen dianggo kanggo kapentingan kabeh wong, banjur iki wis sosialisme (salah siji sing gedhe-gedhe ngandika), nanging mung ana cilaka saka bank-bank: contone, apa keuntungan saka bank? - iki mundhut wong lan perusahaan! Kajaba iku, inflasi minangka aliran daya beli dhuwit kita menyang sing mentas dicithak. Iku uga ateges rampokan negara dening bank sing nerbitake. Mulane, bank-bank minangka mungsuh utama. Fungsi kasebut kudu ditindakake dening Kementerian Keuangan lan pemerintah.
          1. Reptiloid
            Reptiloid 28 Mei 2022 12:17
            0
            Kutipan saka: aybolyt678
            .... Kapitalisme negara, contone, yen dianggo kanggo kepentingan rakyat kabeh, banjur iki wis sosialisme (sawetara sing gedhe-gedhe ngandika), nanging mung ana siji cilaka saka bank: ...

            ora kanggo iki, nomenklatura Soviet mutusaké kanggo ngganti sistem, supaya kapentingan wong bakal wadi lan dikembangaké.
            pindhah dalan liyane

            kanggo wong sing ditresnani, nggawe oligarki gedhe lan paling sugih.
            Lan nganti saiki, wong-wong sugih iki ngarep-arep yen dheweke bakal main karo wong sing ngapusi kanthi dhasar sing padha.
  5. MrFYGY
    MrFYGY 28 Mei 2022 07:03
    +3
    Kaping pisanan, ora nyedhiyakake senjata menyang Ukraina, yen ora, kita ...
    Banjur yen dheweke nyerang wilayah Rusia, mula kita ...
    Banjur apa? Mangga aja nyerang pangkalan militer kita cedhak banget karo kutha?

    Tembung kosong ora bakal mandheg sapa wae.
    1. Komisaris NKVD
      Komisaris NKVD 28 Mei 2022 08:01
      +8
      Wolung taun kepungkur, ora ana sing mandheg, ujare, tembung kosong. Saiki padha nggresah, wis kasep
      1. MrFYGY
        MrFYGY 28 Mei 2022 08:14
        +5
        Dheweke menehi Ukraina 8 taun kanggo nyiapake. Sing kabeh asil.
        1. Komisaris NKVD
          Komisaris NKVD 28 Mei 2022 11:17
          +2
          Lan apa gunane latihan iki? Ing kono padha diantemi ing Donbass kaya karet, nanging padha ora bisa nggawe counteroffensive serius siji karo kaunggulan telung pasukan. Sawise kabeh, kita uga nyiapake lan, ketoke, disiapake kanthi apik. Senajan, mesthi, bakal luwih apik
    2. Gritsa
      Gritsa 28 Mei 2022 15:17
      +1
      Kutipan saka MrFYGY
      Kaping pisanan, ora nyedhiyakake senjata menyang Ukraina, yen ora, kita ...
      Banjur yen dheweke nyerang wilayah Rusia, mula kita ...
      Banjur apa? Mangga aja nyerang pangkalan militer kita cedhak banget karo kutha?

      Lan uga babagan "pusat pengambilan keputusan". Pusat-pusat isih operasi, wis moyoki ancaman.
  6. Egoza
    Egoza 28 Mei 2022 07:13
    +4
    Perlu digatekake manawa pangiriman senjata luwih akeh nambah risiko. Rusia bisa uga nyerang wilayah NATO - contone, nglawan jalur pasokan ing Polandia.

    Lan wektu kanggo Polandia, lan kanggo supplier liyane langsung. Ing kene mung brute force sing dimangerteni.
  7. Vladimir61
    Vladimir61 28 Mei 2022 07:15
    + 17
    Miturut Duta Besar Rusia ing Washington Anatoly Antonov, manawa senjata kasebut disedhiyakake, ana risiko sing bakal diselehake ing cedhak wates lan Ukraina bakal bisa nyerang kutha-kutha Rusia. "Kahanan kaya mengkono ora bisa ditampa lan ora bisa ditampa kanggo kita. Aku yakin yen Angkatan Bersenjata kita bakal njupuk langkah-langkah sing perlu kanggo ngreset kemampuan Angkatan Bersenjata Ukraina"
    Bebaya yen "kita bakal ngreset kemampuan Angkatan Bersenjata Ukraina" ora mungkin kanggo mungkasi makhluk kasebut. Bisa uga ing mangsa ngarep, wis ing tingkat sing luwih dhuwur, bakal ana statement kita sing bakal nyebabake kanker kabeh! Amarga ora babagan operasi khusus kita kanggo denazify lan demilitarize rezim nasionalis, nanging babagan tumindak nyata permusuhan dening blok NATO nglawan Rusia, "kanthi tangan" Ukraina. Nyatane, kita ngomong babagan perang global sing diumumake ing Rusia. Apa Barat siap kanggo iki? Sampeyan bakal bisa ngerteni mung sawise statement kasebut. Posisi kita, cetha lan dawa voiced, apa langkah-langkah sing bakal ditindakake yen ana ancaman kanggo eksistensi Rusia.
    Ya, lan kanggo ngonfirmasi maksud kasebut, perlu kanggo nyerang pusat militer-politik Ukraina - wektune kabeh kedutaan bali menyang Lviv, lan Zelensky, menyang ruang paling ngisor lan tanpa metu!
    1. Kabupatèn katelu
      Kabupatèn katelu 28 Mei 2022 08:54
      +1
      Kutipan: Vladimir61
      Ya, lan kanggo ngonfirmasi maksud kasebut, perlu kanggo nyerang pusat militer-politik Ukraina - wektune kabeh kedutaan bali menyang Lviv, lan Zelensky, menyang ruang paling ngisor lan tanpa metu!

      Cedhak karo Lviv, ayo padha mlayu menyang Kanada, kaya Bandera mlayu, bebarengan karo fasis Jerman.
  8. Alexander 3
    Alexander 3 28 Mei 2022 07:31
    +4
    Ing Amerika, naluri njaga diri wis tumpul babar pisan. Naluri dheweke wis padha karo presidene. Eropa kudu ngerti yen sampeyan ora bisa ngomong karo Rusia saka posisi sing kuwat. Iki bisa dideleng saka asil permusuhan karo Nazi Kesalahan bisa larang banget kanggo Eropa lan NATO .Poland kepengin, ketoke, dadi sing pisanan ing baris kanggo nampa peparingé. Padha zombify piyambak.
    1. ASAD
      ASAD 28 Mei 2022 08:38
      0
      Amerika mung nesu karo Polandia, mula negara kita ora dibom.
      1. Alexander 3
        Alexander 3 28 Mei 2022 10:04
        +1
        Aku rumangsa. Yen wilayah kita tekan wilayah Polandia, mula bakal dadi perang karo NATO. NATO duwe piagam kaya ngono yen nyerang salah sawijining negara komunitas iki. Luwih, kabeh ora bisa diprediksi. Iki bisa uga perang pungkasan, kanggo kabeh wong. .
        1. Komisaris NKVD
          Komisaris NKVD 28 Mei 2022 11:30
          +3
          Sing kok misale jek kula sing ora telek bakal njawab serius kita yen kita mutusaké kanggo sijine sprats ana, psheks utawa sawetara bab cilik liyane barking metu saka urutan ing panggonan tengen, sing, kanggo ember. Kanggo kabeh wong kepengin urip. Tembung-tembung sing nggegirisi lan dokumen sing abot, mesthi, apik, nanging ora gelem murub ing geni nuklir.
    2. Reptiloid
      Reptiloid 28 Mei 2022 09:44
      +3
      Kutipan: Alexander 3
      Ing Amerika, naluri njaga diri wis tumpul babar pisan, naluri dheweke wis padha karo presidene .....
      Sawise karusakan saka USSR, padha dadi bangga lan mutusaké sing saiki bakal tansah mrentah kabeh. Ora ana masalah utawa gaweyan. Aja nganggep yen jagad iki ganti. Ora kaya sing dikarepake
  9. Bintang Eva
    Bintang Eva 28 Mei 2022 07:34
    -3
    Sampeyan kudu mencet iku manawa. Kajaba iku, nalika nampa senjata ing Polandia, tanpa ngenteni pangiriman menyang Ukraina. Prajurit Rusia lan sedulur-sedulur kita warga Ukraina wis mati, aku pengin Eropa uga mambu pati. Ingkang utama yaiku pamarentah Federasi Rusia duwe endhog sing cukup, yen ora katon banget.
  10. akurat
    akurat 28 Mei 2022 07:34
    +7
    Kita kabeh ngelingi kepiye janjine serangan ing pusat-pusat pengambilan keputusan yen serangan ing wilayah Rusia terus. Kita uga weruh carane shellings iki loro terus lan terus, nanging ora ana serangan, lan ora ana.
    Kanthi cara sing padha, Kulon bisa gampang nggandhengake janji sing digawe ing wiwitan operasi khusus.
    Mulane, pangiriman bakal terus lan tuwuh.
  11. Riwas
    Riwas 28 Mei 2022 07:43
    +4
    Kepala SIPRI ujar manawa kesabaran Rusia bisa mungkasi yen ana pasokan senjata anyar menyang Ukraina dening negara NATO.

    Ing Amerika Serikat, ing kegilaan anti-Rusia, dheweke ora ngerti kepiye carane nggawe jagad iki nyedhaki perang nuklir global.
  12. cniza
    cniza 28 Mei 2022 07:55
    +5
    Perlu digatekake manawa pangiriman senjata luwih akeh nambah risiko. Rusia bisa uga nyerang wilayah NATO - contone, nglawan jalur pasokan ing Polandia.


    Lan bisa dadi pilihan kasebut yen sampeyan ora tenang ...
    1. Reptiloid
      Reptiloid 28 Mei 2022 09:49
      +1
      Sugeng Victor hi garis iki ing Ukraina, Mugi padha bakal break rauh lan irrevocably.
  13. Maksimum196723
    Maksimum196723 28 Mei 2022 08:00
    +2
    Iki wektu kanggo mungkasi pasokan senjata, lan kanthi kasar.
  14. gingsul76
    gingsul76 28 Mei 2022 08:23
    0
    Dadi, langkah demi langkah, kita bakal nggunakake senjata nuklir taktis.
  15. Foundling
    Foundling 28 Mei 2022 08:50
    -4
    Kutipan: Vladimir61
    Miturut Duta Besar Rusia ing Washington Anatoly Antonov, manawa senjata kasebut disedhiyakake, ana risiko sing bakal diselehake ing cedhak wates lan Ukraina bakal bisa nyerang kutha-kutha Rusia. "Kahanan kaya mengkono ora bisa ditampa lan ora bisa ditampa kanggo kita. Aku yakin yen Angkatan Bersenjata kita bakal njupuk langkah-langkah sing perlu kanggo ngreset kemampuan Angkatan Bersenjata Ukraina"
    Bebaya yen "kita bakal ngreset kemampuan Angkatan Bersenjata Ukraina" ora mungkin kanggo mungkasi makhluk kasebut. Bisa uga ing mangsa ngarep, wis ing tingkat sing luwih dhuwur, bakal ana statement kita sing bakal nyebabake kanker kabeh! Amarga ora babagan operasi khusus kita kanggo denazify lan demilitarize rezim nasionalis, nanging babagan tumindak nyata permusuhan dening blok NATO nglawan Rusia, "kanthi tangan" Ukraina. Nyatane, kita ngomong babagan perang global sing diumumake ing Rusia. Apa Barat siap kanggo iki? Sampeyan bakal bisa ngerteni mung sawise statement kasebut. Posisi kita, cetha lan dawa voiced, apa langkah-langkah sing bakal ditindakake yen ana ancaman kanggo eksistensi Rusia.
    Ya, lan kanggo ngonfirmasi maksud kasebut, perlu kanggo nyerang pusat militer-politik Ukraina - wektune kabeh kedutaan bali menyang Lviv, lan Zelensky, menyang ruang paling ngisor lan tanpa metu!


    Ora ana sing tau diwenehi pernyataan "kanker". Sasi pisanan saka operasi khusus NATO iku bzdelo. Nalika padha temen maujud sing ana lagi wae sumber daya kanggo Ukraina, padha predictably tansaya wani.
  16. u-345
    u-345 28 Mei 2022 09:05
    0
    Dadi dheweke takon - "Nyelehake FAB-3000 ing kita"
  17. AIK05
    AIK05 28 Mei 2022 09:14
    0
    Skakauses ora mlumpat kaya ngono maneh. Sampeyan ora bakal mlumpat akeh ing pakunjaran.
    Lha kok ora mlumpat, mlumpat, mung dhengkul.
  18. Juragan
    Juragan 28 Mei 2022 09:25
    -1
    Sayange, Putin banget apikan lan manungsa lan tansah ngenteni nganti pungkasan ... nalika wis ana korban gedhe ing antarane kita. Dadi kene. Padha bakal narik nganti ukrovermacht hits banget hard lan painfully ... nalika mowing mudhun akeh urip wis ing ambane saka Rusia ... lan malah banjur aku wis mangu-mangu sing bakal ana jawaban. Lan yen wis, mesthine wis saiki .. lan ora ngenteni jotosan.
  19. Arcady007
    Arcady007 28 Mei 2022 09:56
    -4
    Nanging, ora sabar bakal mungkasi, nanging senjata konvensional.
    Lan mung bom atom sing bakal tetep.
    Lan nalika bom iki digunakake, kabeh bakal rampung kanggo kabeh wong.
    Dadi ayo padha mikir. Apa worth pinching Rusia menyang sudhut.
  20. spektr9
    spektr9 28 Mei 2022 10:23
    -1
    yen kasabaran Rusia bisa mungkasi yen ana pasokan senjata anyar menyang Ukraina dening negara NATO

    Utawa bisa uga ora mungkasi, sing luwih wedi marang aku
  21. shonsu
    shonsu 28 Mei 2022 10:36
    +1
    Lan aku ngomong sampeyan kudu mbusak London, bebarengan karo kabeh pulo. Ya, iki medeni, medeni, nanging iki bakal dadi bebaya Cina pungkasan kanggo Amerika Serikat, pisanan kabeh, lan kanggo kabeh Polandia ing kaloro. The Angles tansah ngadeg loro saka Eropah, mesthi bakal njerit, nanging Maxim mati lan "x" karo wong. Nanging Amerika Serikat bakal kelangan papan ing Eropa ing mangsa ngarep.
    Pilihan kapindho. Amerika Serikat ngupayakake wong Inggris, ana ijol-ijolan bom sing kuat. Jagad kabèh wis rusak.
    Pilihan katelu. Kita kabeh mundur, milih maneh Navalny utawa "ze", ngilangi pasukan ngluwihi Urals, njupuk posisi sing nyaman, nyurung gulungan kasebut lan ngenteni nganti rampung. Lan banjur kita menyang ngawula purun dening extracting sumber daya kanggo wong-wong mau.
  22. Zik256x
    Zik256x 28 Mei 2022 10:52
    +2
    Kutipan: 16091954mai
    Jancok LDNRites saka Tochka-U bebarengan Rzeszow saka wilayah Ukraina! Banjur padha ngerti saka ngendi asale!

    Utawa wara-wara yen kita nransfer sawetara Iskanders jarak lengkap menyang negara LDNR sing diakoni. Sing bisa ngumumake panggunaan ing Pshekia, minangka peserta konflik.
  23. rotmistr60
    rotmistr60 28 Mei 2022 10:58
    +1
    Rusia bisa uga nyerang wilayah NATO - contone, jalur pasokan ing Polandia
    Poland wis suwe njaluk tumindak mbales saka Rusia. Lan sabar pancen ora bisa langgeng. Nanging pisanan, bisa uga kudu nyampur stasiun sepur sing dilewati barang karo lemah?
  24. pulsa
    pulsa 28 Mei 2022 11:09
    0
    Kepemimpinan kita akeh banget lan ora nindakake.
  25. Daverk
    Daverk 28 Mei 2022 11:14
    0
    senjata nuklir!
    saka awal CO iki, aku nulis ing ngendi wae aku bisa - Aku kudu awal, demonstrative, diangkah nggunakake senjata nuklir!
  26. VlR
    VlR 28 Mei 2022 11:25
    -1
    Sampeyan kudu langsung nyerang pusat logistik ing Polandia - kanthi peringatan babagan kemungkinan serangan ing Warsaw, Krakow, Poznan lan kutha-kutha gedhe liyane - lan kanthi senjata nuklir taktis. Lan Amerika Serikat lan Inggris kudu dielingake babagan kemungkinan serangan kanthi senjata nuklir strategis yen ana intervensi, uga pasokan senjata menyang Angkatan Bersenjata Ukraina.
    Ora ana keraguan manawa dheweke ora bakal melu perang nuklir ing Ukraina. Lan saiki kahanan bakal beda.
  27. Vorchunov
    Vorchunov 28 Mei 2022 11:57
    +2
    Iki kita Kamentrian Luar Negeri ora mindhah gulungan. Cukup kanggo ngomong yen negara-negara sing nyedhiyakake senjata kanggo rezim Kyiv kanthi sukarela nunjukake awake dhewe minangka partai konflik lan de facto mlebu konflik, banjur bisa dicekel. Langsung kabeh wong bakal njagong ing paws lan ngenteni buntut.
  28. Alla Nechugovskaya
    Alla Nechugovskaya 28 Mei 2022 12:12
    -2
    Putin setya lan sabar. Nanging ... Kabeh rampung kadhangkala
  29. analis
    analis 28 Mei 2022 12:18
    0
    Elinga manawa HIMARS sing kasebut ing ndhuwur bisa nyerang loro-lorone kanthi amunisi "konvensional" lan karo misil MGM-140 ATACMS, sing ana hubungane karo misil balistik jarak sing luwih cendhek. Lan sanajan Amerika Serikat ora bisa ngirim rudal kasebut langsung menyang Kyiv, nanging sadurungé saka Polandia ana panjalukan kanggo Amerika Serikat mung rudal kuwi.

    Apa sing bisa dakkandhakake, Polandia menehi saran dhewe. Kajaba iku, dheweke mlumpat saka kathok cendhak ...
  30. BoratSagdiev
    BoratSagdiev 28 Mei 2022 12:31
    -1
    Iku durung worth mencet psheks, nanging Novaya Zemlya (miturut tradisi lawas) iku cukup bisa kanggo miwiti roket karo warheads nuklir.
    Mungkin otak isih bisa digunakake kanggo akeh populasi Barat.
  31. Evgenius
    Evgenius 28 Mei 2022 12:44
    -3
    Yen Ukraina nyerang Rusia nganggo rudal Amerika kanthi jarak nganti 300 km, Rusia bakal mbales Polandia tanpa peringatan, kaya negara sing mrentahake misil kasebut.
  32. 73 mboh
    73 mboh 28 Mei 2022 13:24
    +1
    Inland? Padha swung soko, padha bakal paling katon ing peta!
  33. yowis
    yowis 28 Mei 2022 13:32
    0
    Miturut cara. Ukraina alon-alon ngowahi, ngowahi ... ngowahi menyang Polandia. Ora ana wates maneh. Nganti Jerman.
  34. TatarinSSSR
    TatarinSSSR 28 Mei 2022 13:38
    0
    Dadi misale jek kaya Kutub lan Balts sabanjuré ing baris kanggo demilitarization. Kabeh ana wektune.
  35. Andrey Greshny
    Andrey Greshny 28 Mei 2022 14:35
    -1
    Aku ora ngerti yen kita ana ing upacara karo psheks. Sampun dangu perlu kanggo resmi ngelekake yen padha nyenengi, banjur bakal ana ara-ara samun radioaktif Polandia.
    1. yowis
      yowis 28 Mei 2022 15:32
      -2
      Ora. Aku banget ora setuju karo sampeyan, kolega. Kabeh wis dielingake. Lavrov karo kabeh Kamentrian Luar Negeri kudu ninggalake cuti sing ora dibayar kanggo wektu sing ora ditemtokake. Saiki kita butuh amunisi liyane. Maneh, panen gandum sing durung ana sadurunge wis direncanakake. Kasangsaran teka. Buruh trampil dibutuhake. Lan ing Smolenskaya wong stagnated, padha ora kejawab bab nyata.
    2. Ampere
      Ampere 28 Mei 2022 22:18
      -1
      Sampeyan kudu ngerti yen Polandia = NATO karo kabeh akibat. Sapa sing wis siyap kanggo uncalan match menyang tanker gas? Federasi Rusia dudu USSR, adoh saka iku. Waca ing wayah wengi - faktor ngrusak saka bledosan nuklir.
  36. Gusti
    Gusti 28 Mei 2022 17:16
    0
    Barat tambah kendel. Iku wektu kanggo sober wong munggah
  37. duschman80-81
    duschman80-81 28 Mei 2022 19:43
    +3
    Pira maneh wong sing kudu mati supaya sabar iki rampung? Mungkin cukup kanggo ngancam lan medeni?
    1. Ampere
      Ampere 28 Mei 2022 22:21
      0
      Putin lan Co-Kremlin. wong.
  38. Komentar wis dibusak.
  39. iki odessy
    iki odessy 29 Mei 2022 00:06
    0
    tampilan banget sober. ora perlu nggodha bear, kanthi 6000 hulu ledak nuklir, saka tembung "pancen"
  40. g_ae
    g_ae 29 Mei 2022 11:41
    0
    Kok tahan babar pisan? Iku kaya ancaman kanggo nyawa prajurit kita!
  41. Evgeny Ivanov_5
    Evgeny Ivanov_5 29 Mei 2022 16:36
    +1
    Liyane siji saka kita blah blah blah. Kita ora bakal nindakake apa-apa marang dheweke, sanajan dheweke bakal nggawa senjata nuklir menyang ukram. Ora ana sing peduli karo kita maneh. Kita wis nggambar akeh banget "garis abang". Kabeh ing sakubenge ana ing garis kasebut lan kabeh wis liwati. Kita bakal terus getun lan nesu, amarga yen ora, kita kudu perang langsung karo NATO. Mung masalah iku padha ora wedi banget, nanging kita.
    1. Dmitry Leontiev
      Dmitry Leontiev 29 Mei 2022 18:35
      0
      Lan amarga pengecut iki saka panguwasa Rusia, wong-wong saiki ana ing loro-lorone lan mati kanthi massal. Lan kabeh iki wis kedadeyan wiwit taun kaping 14. Malah banjur, ultimatum nuklir sing angel kanggo Anglo-Saxon mesthine teka saka Rusia: sampeyan metu saka zona keamanan kita utawa kita miwiti ngebom ibukutha sampeyan (Washington lan London) - kanthi prospek cepet transisi menyang opsi nuklir lan nyebar menyang wilayah liyane, nganti karusakan lengkap - yen sampeyan ora ngganti pikiran lan terus agresi. Ana apa-apa kanggo Rusia ngomong karo wong-wong mau - iku mung rot lenggah ing kuwasa, kang nganggep senjata nuklir minangka liya kanggo nglindhungi piyambak, individu ngédap, lan padha ora Care babagan wong - supaya padha mati, Mungkin kurva bakal mimpin nang endi wae. Dheweke ora bakal mimpin menyang ngendi wae. Kabeh bakal rampung mung nalika countdown pungkasan diwiwiti sadurunge nggunakake arsenal nuklir nglawan Washington lan London. Lan kabeh korban sing bakal nganti saiki ana ing kalbu saka wong-wong sing gumantung karo keputusan iki.
    2. Dimon-chik-79
      Dimon-chik-79 1 Juni 2022 15:22
      0
      Adil! Saben uwong ngarepake sawetara "blitzkrieg" ing Ukraina lan respon sing sensitif banget kanggo pasokan senjata abot. Nanging nalika dheweke ora ana, dheweke ora mikir maneh karo kita lan Kulon nesu ... Miturut cara, bisa uga ana alesan sing jelas kanggo nyerang wilayah sing disedhiyakake senjata. Carane ngerti
  42. Dmitry Leontiev
    Dmitry Leontiev 29 Mei 2022 18:28
    0
    Washington duwe akeh wayang sing digunakake kanggo nglawan Rusia, lan ora dirasakake. Yen Rusia kenek wayang - iki bisa ditampa kanggo Washington - ora nandhang sangsara. Yen Rusia pengin ngendhegake agresi Washington marang awake dhewe, Washington dhewe kudu dadi target serangane - kudu ditabuh ing sirah kanggo nanggepi tumindak agresif kasebut. Mung cara iki lan ora liya. Mung kanthi cara iki dheweke bakal duwe alesan kanggo pengin cepet rampung karya donya. Lan kanggo perang karo wayang, kanggo ngalahake tongkat tinimbang sing nggunakake - iki bodho lan cowardly ngapusi poto. Iki mung bakal nyenengake agresor - lan ora liya. Tujuane kudu Anglo-Saxon sing ngatur perang iki - Washington lan London (Washington - pisanan, London - ing kaloro). Kabeh bakal mungkasi mung nalika padha aran prakara wis nyedhaki jotosan crushing saka Rusia marang wong-wong mau. Sembarang tumindak militèr liyane mung kurban manungsa muspra ing wilayah Eurasia, kang mung ono gunane kanggo wong-wong mau (padha nyoba kanggo nggawe musuhan antarane Eurasia lan dhewe kanggo mulihake - sepisan maneh).
  43. Maksimum196723
    Maksimum196723 29 Mei 2022 23:08
    0
    Perlu digatekake manawa pangiriman senjata luwih akeh nambah risiko. Rusia bisa uga nyerang wilayah NATO - contone, nglawan jalur pasokan ing Polandia.

    Polen tumindake ora sopan, mula dirasa Amerika ndesek lan ngojok-ojoki, kepiye carane bakal rampung, Amerika ora preduli, kaya sing diucapake, butuh asile, lan Polandia ana apa ora, mesthine ora masalah. wong-wong mau.
  44. kriyon
    kriyon 30 Mei 2022 06:53
    0
    yen Israel wis ana ing panggonan Rusia, iku bakal disabetake ing senjata sing diwenehake ing wilayah Polandia utawa Romania ... lan Polandia lan Romania utawa NATO ora bakal nindakake telek .. kita mbayar karo nyawa wong lanang kanggo kepemimpinan sycophantic .. kita wiwit pipis ing 2014 lan terus pipis saiki ...
    1. kaa
      kaa 30 Mei 2022 09:25
      +1
      Aku bakal ndeleng tumindak Israel tanpa dhukungan militer-politik saka Amerika Serikat ..
      Iki kabeh nalar kanthi gaya "yen mbahku.."
    2. Dimon-chik-79
      Dimon-chik-79 1 Juni 2022 15:18
      0
      ing umum, sampeyan bisa setuju, nanging Israel ora diubengi dening negara kaya Polandia utawa Romania lan mulane bisa gampang serangan ing tanggi, lan ya, konco mburi Amerika Serikat.
  45. YURI KӨTIK
    YURI KӨTIK 30 Mei 2022 21:11
    0
    Menarik banget suwene wektu Angkatan Bersenjata Rusia kanggo ngreset blok NATO, amarga ora ana sing bakal melas, kaya nalika NWO? Mesthi, senjata sing luwih modern bakal digunakake?
  46. Dimon-chik-79
    Dimon-chik-79 1 Juni 2022 15:15
    0
    Perlu digatekake manawa pangiriman senjata luwih akeh nambah risiko. Rusia bisa uga nyerang wilayah NATO - contone, nglawan jalur pasokan ing Polandia.

    Iki minangka pitakonan liyane, yen kabeh kreteg lan persimpangan sepur ing sisih kulon Ukroreich padha gouged, yaiku, ana perang ing pangertèn biasanipun karo karusakan saka infrastruktur kritis lan transportasi, banjur ya, siji bisa ngomong bab iku. .
  47. igorka357
    igorka357 2 Juni 2022 01:43
    0
    Wedhus liyane kanggo nyembelih wiwit muncul .. Eropah umume metu saka pikirane, carane ora ngerti bab sing jelas.