Review militèr

Kacarita babagan karusakan saka rong prau rudal cilik Angkatan Laut Ukrainia ing wilayah pelabuhan Ochakiv

42

Foto ilustrasi



Pasukan laut Ukraina terus kelangan sisa-sisa armada, rong kapal rudal cilik liyane dirusak dina iki. Iki dilaporake dening sawetara saluran TG Rusia kanthi referensi menyang Buletin Kherson.

Miturut informasi sing kasedhiya ing wayahe, prau padha ana ing plabuhan Ochakov, ngendi padha ditutupi dening serangan rudal. Ora jelas prau endi sing diarani. Rincian ora diwenehi, disaranake yen Angkatan Bersenjata Rusia nampa informasi babagan persiapan sing lagi ditindakake kanggo kebangkrutan ing Pulo Zmeiny, sawise prau kasebut kena. Prau lan kapal Angkatan Laut Ukraina sing isih ana ing pelabuhan kasebut kanthi cepet ninggalake pelabuhan kasebut.

Sore iki, minangka akibat saka serangan ing pelabuhan Ochakov, loro prau rudal saka pasukan angkatan laut Ukraina dirusak. Akibaté, mabur kapal wiwit nyoba kanggo nyingkiri tentara meriem Rusia. Disaranake ngetutake dalan menyang Sevastopol kanthi bendera putih - iki dijamin nylametake nyawa para pelaut Ukrainia‼️

- pesen saka saluran TG ngandika "Kherson Vesnik".

Pesen kasebut uga ngucapake matur nuwun kanggo informasi sing diwenehake marang para perwira komando operasional "Kidul", utamane, kepala departemen kanggo nglindhungi rahasia negara lan perlindungan informasi saka perintah operasional "Kidul", Kolonel Vadim Yaroslavovich Grebinchenko kanggo "karya produktif."

Ora ana informasi resmi babagan serangan ing pelabuhan Ochakov, Kamentrian Pertahanan meneng, nganti saiki mung saluran TG. Сolonelcassad sing padha uga nuduhake saluran TG "Kherson messenger".

Sadurungé dilapurake manawa Angkatan Laut Ukraina miwiti persiapan kanggo nyekel Pulo Zmeiny sabanjure. Klompok kapal Angkatan Laut Ukrainia ditemokake ing cedhak pelabuhan Odessa lan ing pesisir. Awak saka rong prau padha bersenjata karo sistem anti-tank NLAW Inggris.
42 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Sergio_7
    Sergio_7 1 Juni 2022 19:57
    + 14
    Kabar apik! Karusakan mungsuh wis ana ing dalan!
    1. Sergey Kuzmin
      Sergey Kuzmin 1 Juni 2022 20:57
      +2
      Karusakan mungsuh wis ana ing dalan!
      Aja menehi wong kesempatan sembarang!
      Awak saka rong prau padha bersenjata karo sistem anti-tank NLAW Inggris.
      Saiki ayo padha "seneng" senjata Inggris iki ing dhasar segara ...)))
    2. AVG
      AVG 1 Juni 2022 21:08
      +3
      Kutipan: Sergio_7
      Kabar apik! Karusakan mungsuh wis ana ing dalan!

      Kabeh bener. Pitakonan mung kok liyane diijini nyusup.
    3. analis
      analis 1 Juni 2022 23:37
      -1
      Inggih, ngendi iya x bab x l babagan RTOs.
    4. Penzyak
      Penzyak 2 Juni 2022 09:21
      0
      Lan kenapa pewarna kamuflase kanggo prau dibutuhake ing segara? Apa sampeyan mutusake kanggo ngliwati steppes lan perkebunan ing wilayah Kherson lan nyerang nganggo rudal?
  2. Maksimum196723
    Maksimum196723 1 Juni 2022 20:08
    +9
    Sing apik, sampeyan ora bisa ngidini serangan. Serpentine, nip ing pembangunan.
    1. ian
      ian 1 Juni 2022 21:45
      +3
      2-3 serangan liyane, lan kapal penggedhe Angkatan Laut Ukrainia kudu milih prau karet.
      1. Zoldat_A
        Zoldat_A 2 Juni 2022 00:06
        +5
        Kutipan saka ian
        kapal penggedhe Angkatan Laut Ukrainia kudu milih prau karet.

        Wis akeh sing bisa dipilih. Bener, dheweke pancen apik kanggo mburu lan mancing. Ing garasi jenderal-admiral, lunga, kabeh wis digawa lunga.
        2021 year.
        Bantuan militèr pisanan saka negara NATO teka ing pelabuhan Odessa. Laporan Kyiv: Tanggal 10 Februari, kapal-kapal transportasi kanthi bendera AS disambut kanthi bungah. Nanging, iku rauh menehi dalan kanggo kuciwo: tinimbang kapal perang nggegirisi samesthine, angkatan laut Ukraina durung nggunakake prau karet lan pemotong.
        Departemen militer Ukrainia kanthi garing ngandhani: 70 kapal kembung Zodiak dipasrahake kanthi tenanan ing wilayah pangkalan angkatan laut Yug ing pelabuhan Odessa. Padha diencerke karo rolas kapal Willard, plus peralatan khusus cilik.


        Seneng karo komentar saka Ukrainians piyambak. Ora kabeh wong ing kono diapusi dening propaganda dill
        "Apa Putin wis histeris?" pangguna Dmitro Belik nulis kanthi moyoki.

        Kozak Volokh: "Biyen, kapal saka macem-macem kelas dibangun ing Ukraina. Nanging saiki hadiah 70 perahu karet dadi kebanggaan ... "Kemajuan sing kita pantes...".
    2. Zoldat_A
      Zoldat_A 1 Juni 2022 23:58
      +1
      Kutipan: Maximus196723
      Sing apik, sampeyan ora bisa ngidini serangan. Serpentine, nip ing pembangunan.

      Yagene watu gedhe ing segara iki ora menehi istirahat? Phantom pain? "Zrada" psikologis? Apa dheweke pengin lali kepiye "wong-wong sing tilar donya kanggo Ukraina" diumumake pahlawan, nanging dheweke "herois" nyerah luwih urip tinimbang kabeh wong urip?
      1. Kabupatèn katelu
        Kabupatèn katelu 2 Juni 2022 06:21
        0
        Kutipan saka: Zoldat_A
        , lan padha luwih urip saka kabeh urip "heroically" nyerah?

        Kaya sing dikandhakake saiki, dheweke nindakake operasi evakuasi sing sukses.
  3. apoteker
    apoteker 1 Juni 2022 20:09
    + 14
    Kaya wasir ing bokong Ukraina, Serpentine iki ora menehi istirahat. belay Nganti Nikolaev lan Odessa ilang, dheweke ora katon tenang.
    1. 1 Alexey
      1 Alexey 1 Juni 2022 20:23
      + 26
      Kutipan saka Apoteker
      Nganti Nikolaev lan Odessa ilang, dheweke ora katon tenang.

      Luwih penting yen kita ora mapan sadurunge iki.
      Kita kudu ora ngidini Nikolaev lan Odessa ora dadi bagéan saka Rusia!

      Ora ana perjanjian!
      1. Maksimum196723
        Maksimum196723 1 Juni 2022 21:58
        +5
        Aku setuju lan nyengkuyung, amarga ana uga Transnistria, sing ana luwih saka 200 ewu warga Rusia lan kontingen penjaga perdamaian Rusia 1500 prajurit lan perwira, padha diblokir ana ing antarane Ukraina lan Moldova, kahanane ora apik banget.
    2. trafllot1832
      trafllot1832 1 Juni 2022 20:24
      +4
      Pasukan pendaratan lagi latihan ing cedhak Odessa. Kabar Ukonov dadi omong-omongan. Saben dina warga diyakinake, ora nggatekake penembakan ing cedhak pesisir. Ora saben dina njupuk botol menyang segara ..
    3. Smoke_in_smoke
      Smoke_in_smoke 1 Juni 2022 23:05
      -1
      Kutipan saka Apoteker
      Kaya wasir ing bokong Ukraina, Serpentine iki ora menehi istirahat.

      Katon kaya simbol istirahat ora menehi, kene teka pesenan
      "saka kutha Kyiv,
      kutha Zmiev» ©
  4. Pemanah Sihir
    Pemanah Sihir 1 Juni 2022 20:10
    +9
    Aku kepengin weruh apa sing ditindakake para laksamana armada Angkatan Bersenjata Ukraina ing wektu iki)?! Ing elinga, ana luwih akeh kapal ing layanan. ngguyu
    1. trafllot1832
      trafllot1832 1 Juni 2022 20:26
      +1
      hi Padha pindhah menyang bayonet ing sofas, utawa wis main perang segara ing yacht ing Mediterania.
    2. Komentar wis dibusak.
  5. 1 Alexey
    1 Alexey 1 Juni 2022 20:16
    +9
    Kayane penulis ora ngerti bedane prau rudal lan RTO.
    1. dmi.pris
      dmi.pris 1 Juni 2022 21:05
      -1
      Lan antarane prau motor karo enlav lan prau.
  6. asetofenon
    asetofenon 1 Juni 2022 20:19
    +4
    Lan proyek apa prau rudal? Deleng bakal modicum ing TTD. Amarga ing label sing ana ing foto kasebut, peluncur roket ing juru mudi iku kabeh senjata rudal.
    1. tlahuicol
      tlahuicol 1 Juni 2022 20:20
      -3
      Kutipan saka acetophenone
      Lan proyek apa prau rudal? Deleng bakal modicum ing TTD.

      Centaur ketoke.
    2. Alexeevich0010
      Alexeevich0010 1 Juni 2022 20:48
      +2
      Saliyane peluncur roket, prau kasebut bisa nganggo stinger - bakal ana prau pertahanan udara ... utawa ATGM - bakal ana rudal ... sampeyan kudu ngerti ... logika aneh negara kasebut. 404
    3. Lara Croft
      Lara Croft 1 Juni 2022 22:18
      -2
      Kutipan saka acetophenone
      Lan proyek apa prau rudal?

      Inggris janji bakal mbangun 8 RCA gedhe kanthi 8 SCRC buatan Norwegia ...
      Khusus, Inggris bakal nyuplai kapal rudal sing bisa maneuver ing Ukraina, sing, amarga mobilitas lan senjata sing apik, bakal dadi masalah serius kanggo Armada Segara Ireng Rusia, miturut attaché.
      Ing taun 2024, 8 prau rudal kanggo Angkatan Laut Ukraina kudu dibangun.

      https://topwar.ru/181765-putin-v-lovushke-chto-pet-jetot-reporter-britanskie-chitateli-ocenili-statju-o-postavkah-raketnyh-katerov-ukraine.html
  7. Torvlobnor IV
    Torvlobnor IV 1 Juni 2022 20:21
    +4
    Angkatan Laut Ukrainia wis loro prau rudal - "Priluki" lan "Pridneprovie". Sawetara taun kepungkur, roket Termit dicopot saka sing pisanan, bisa uga kanggo instalasi Neptunus. RTO kapindho, bebarengan karo Crimea, liwati menyang Federasi Rusia.
    Pitakonan: apa jenis prau padha "rusak" ing Ochakovo?
    1. Chronos
      Chronos 1 Juni 2022 20:26
      +3
      Kutipan: Torvlobnor IV
      Angkatan Laut Ukrainia wis loro prau rudal - "Priluki" lan "Pridneprovie". Sawetara taun kepungkur, roket Termit dicopot saka sing pisanan, bisa uga kanggo instalasi Neptunus. RTO kapindho, bebarengan karo Crimea, liwati menyang Federasi Rusia.
      Pitakonan: apa jenis prau padha "rusak" ing Ochakovo?

      artileri. Dheweke nulis babagan kasebut ing sumber asli. Informasi kasebut durung dikonfirmasi. Dheweke nulis yen dheweke kenek saka MLRS ("Smerch"?), Sing ditransfer menyang Kinburn Spit.
  8. Andrey Shpakov
    Andrey Shpakov 1 Juni 2022 20:24
    0
    ngendi rudal dumunung ing prau iki?
    1. Normann
      Normann 1 Juni 2022 20:30
      -1
      Padha ora permanen ana. ATGM.
      1. Andrey Shpakov
        Andrey Shpakov 1 Juni 2022 21:49
        +3
        banjur prau kembung apa wae bisa diarani prau kembung roket
  9. Kesha1980
    Kesha1980 1 Juni 2022 20:25
    +2
    Iku misale jek sing MLRS saka Kinburn Spit entuk, ana bab 10 km kadohan. Murah lan nesu.
    1. Sergey Kuzmin
      Sergey Kuzmin 1 Juni 2022 21:01
      +1
      Kayane MLRS saka Kinburn Spit entuk,
      saiki, kita ora bakal mabur menyang idu iki ...
      1. Kesha1980
        Kesha1980 1 Juni 2022 21:12
        0
        Dheweke bakal maneuver.
        Ana, lan ing pinggiran Odessa, misale jek, saka 50 km.
  10. Commodore Arktik
    Commodore Arktik 1 Juni 2022 21:27
    -1
    Sadurungé ana INFA sing prau saka NedovlotUkr ngganti panggonan penyebaran saben 3-4 jam! Aku wonder carane padha entuk koordinat pas kanggo serangan! ya !!! apa kita pancen duwe satelit pengintaian ???
    1. stankow
      stankow 2 Juni 2022 00:18
      +1
      Luwih kaya intelijen rahasia.
  11. IgorIP
    IgorIP 1 Juni 2022 21:52
    +3
    Apa jenis "kapal rudal" sing ana?) Ing endi? Maksimum ditutupi troughs saka jinis "Gyurza". Lan apa tembung iki "prau rudal cilik"?
  12. Ryaruav
    Ryaruav 1 Juni 2022 22:05
    +1
    dadi ochakov kaya wilayah Kherson
  13. AREOPAG23
    AREOPAG23 1 Juni 2022 22:41
    -1
    Sayange kapal selam ora ketemu kapal sing mlayu saka pelabuhan..
  14. Stepan S
    Stepan S 1 Juni 2022 22:47
    0
    Ing wiwitan konflik, Angkatan Laut Ukraina duwe siji peluncur rudal "Priluki" lan siji tanpa senjata rudal. Angkatan Laut Ukraina ora duwe prau rudal liyane. Dadi apa loro RTO bisa numpes? Perahu karet nganggo ATGM?
    1. Mikhail Maslov
      Mikhail Maslov 2 Juni 2022 18:32
      0
      Sampeyan maca artikel kasebut kanthi teliti "kelas prau ora diinstal" ngendi sampeyan entuk roket
  15. Stepan S
    Stepan S 1 Juni 2022 22:51
    -4
    Ing dina awal saka NVO, Konashenkov marang kita kabeh sing Ukraina wis rampung ilang armada sawijining, nanging kanggo dina iki, tanpa bayangan isin, kang laporan salah siji bab karusakan saka prau cedhak Snake Island, utawa ing wilayah Zatoka, saiki. loro liyane wis ketemu, lan malah apa! Roket! Apa padha multiply ana dening budding, utawa padha dipakani kita saka kabeh pihak karo semblance informasi?
  16. Dik
    Dik 1 Juni 2022 23:12
    0
    Hit sing apik yaiku hit sing tepat wektu
  17. Riwas
    Riwas 2 Juni 2022 07:54
    +1
    Prau lan kapal Angkatan Laut Ukraina sing isih ana ing pelabuhan kasebut kanthi cepet ninggalake pelabuhan kasebut.

    Dadi ora kabeh, kita duwe wong kanggo ngalahake.
  18. Maxim Klabdii
    Maxim Klabdii 7 Juni 2022 19:53
    0
    remnants pungkasan menyang ngisor, nanging laksamana Ukrainia wicaksana, ngimpi saka kamulyan perang segara, kanggo nyekel pulo ula, luwih drown troughs Rusty ing pelabuhan lan ora numpes pelaut kanggo Feed iwak.