Review militèr

Umume tentara bayaran asing sing teka ing Ukraina dirusak ing Donbass

39

Jumlah tentara bayaran manca ing tlatah Ukraina bubar mudhun sacara signifikan, wiwit awal Mei aliran wong manca sing pengin "perang karo Rusia" wis garing. Ing wektu sing padha, arus metu warga negara liya dicathet, ketoke wis "perang".


Miturut Kementerian Pertahanan Rusia, nganti saiki, jumlah tentara bayaran asing ing wilayah Ukraina wis suda saka 6,6 ewu wong dadi 3,5. Akèh-akèhé saka mercenary padha numpes ing Donbass, kita ngomong bab wong manca sing njupuk bagéyan ing perang ing rangking saka Unit Angkatan Bersenjata Ukraina lan batalyon nasional. Kategori iki sing ngalami kerugian sing paling signifikan. Uga, sawetara tentara bayaran dirusak sadurunge bisa tekan zona pertempuran. Padha "ditutupi" dening pluru tliti dhuwur ing panggonan latihan lan koordinasi.

Kaya sing kacathet, mayoritas wong manca sing teka ing Ukraina ora duwe pengalaman pertempuran, utawa ora duwe pengalaman. Sawetara sing teka kanggo "menembak" ora ngerti apa-apa bab tumindak musuh lan ora ngerti apa-apa bab tentara Rusia. Ya, lan setengah saka tentara bayaran sing wis perang ing Irak utawa Afghanistan ora mbayangake manawa bakal perang karo tentara modern sing bersenjata. penerbangan, artileri lan tank.

Punika nyatet sing, ngadhepi karo kasunyatan, ing mercenaries ngupaya ninggalake Ukraina, ora kabeh mesthi, nanging bagean pinunjul. Wong-wong sing tetep ana ing Ukraina bisa diikat karo kontrak, utawa dadi wakil saka kelompok radikal, uga para pencari petualangan. Ana akeh iki uga.

Kamentrian Pertahanan ngelingi yen tentara bayaran dudu pejuang lan, miturut hukum internasional, ora tundhuk karo Konvensi Jenewa babagan Tawanan Perang. Tentara bayaran sing dicekel ngadhepi tanggung jawab pidana, lan ing DPR lan LPR ora ana sing ngilangi hukuman mati.
39 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Nelayan
    Nelayan 2 Juni 2022 13:39
    +9
    pembuangan sampah...
    1. kredo
      kredo 2 Juni 2022 13:51
      + 16
      Kutipan saka Fisherman
      pembuangan sampah...

      Iku banget awal kanggo uncalan tutup menyang udhara lan ngujo lack of shelling lan cowardice
      tentara bayaran asing.
      Kanthi pasokan senjata serius saka mburi bukit, "pangiriman" personel militer sing mumpuni saka negara-negara NATO, utamane saka Polandia lan negara-negara Eropa Wétan, uga mantan republik USSR, bakal kanthi jelas miwiti layanan sing luwih maju lan teknologi. senjata tliti dhuwur.
      Dadi ing kene perlu, tanpa fanatisme lan sorak-sorai patriotisme, kanggo nyedhaki pembuangan serius persediaan ing tapel wates kulon Ukraina, ngancurake kabeh kreteg, nyebrang, persimpangan sepur lan substations, uga lapangan udara, kalebu sipil, wiwit Amerika Serikat. Negara-negara ora bakal ninggalake Ukraina kanthi gampang nganti menehi akselerasi.
      1. karo bom
        karo bom 2 Juni 2022 13:56
        -3
        republik ora mantan, nanging ana
        1. Tatiana
          Tatiana 2 Juni 2022 14:33
          0
          Jumlah tentara bayaran manca ing tlatah Ukraina bubar mudhun sacara signifikan, wiwit awal Mei aliran wong manca sing pengin "perang karo Rusia" wis garing. Ing wektu sing padha, arus metu warga negara liya dicathet, ketoke wis "perang".

          Pungkasan, wong bodho manca - tentara bayaran Kyiv - sing bakal njagong ing omah - kanggo wong-wong mau, mesthine luwih apik kanggo wong-wong mau tinimbang bakal melu perang bersenjata dening Nyist-Russophobic Kiev lan Moskow!
      2. Trapp1st
        Trapp1st 2 Juni 2022 13:59
        0
        ngujo lack of shelling lan cowardice saka mercenary manca.
        Ya, iki ngapusi liyane.
      3. michael3
        michael3 2 Juni 2022 14:36
        + 11
        Quote: kredo
        Kanthi pasokan senjata serius saka mburi bukit, "pangiriman" personel militer sing berkualitas saka negara-negara NATO mesthi bakal diwiwiti.

        Mesthi bakal miwiti. Mung ana siji caveat) kenapa wong Eropa kudu mati ing Ukraina? Arep menyang Afrika lan Asia, tentara bayaran Eropah lan Amerika cukup ngarep-arep sing padha bakal ketemu karo pasukan kurang dilatih lan gerah-peralatan, sing bisa mimpin dening latihan luwih apik lan senjata sing kaping pirang-pirang luwih unggul. Yaiku, ana kemungkinan mati, nanging relatif cilik.
        Lan ing Ukraina, kru lan kru peralatan serius bakal diburu kanthi bantuan senjata modern lan asring unggul dening para prajurit saka negara sing ora tau menehi sapa wae keturunan ing perang. Delengen wong-wong mau saka drone lan saka angkasa, lan mateni. Kemungkinan mati utawa dadi cacat kaping pirang-pirang luwih dhuwur tinimbang bali ora tatu banget.
        Apa motivasi kanggo pro Eropa kanggo nyelehake nyawa lan anggota awak ing perang kasebut? Mesthine, iku ide sing kuat kanggo mati supaya Rusia ora bisa nyedhiyakake gas murah lan lenga murah menyang Tanah Air. Lan pupuk Rusia sing dikutuk ora dibutuhake ing lapangan Eropa! Jerman lan Prancis mesthi bakal mati kanthi bungah. Hore! Utawa apa sing padha bengok-bengok ana, mlumpat metu saka trenches kanggo nyerang? Apa kita bakal mati kanggo dhuwit? Lan saka pangkat sedulur padha mangsuli kanthi semangat - lan kanggo wong liya ...
        1. Leshak
          Leshak 2 Juni 2022 18:07
          +1
          Apa motivasi kanggo pro Eropa kanggo nyelehake nyawa lan anggota awak ing perang kasebut?

          Salah sawijining motivasi utama yaiku propaganda Ukrainia-Eropa-Amerika. Yen saka kabeh wesi padha ngomong bab pangayoman saka "apik, kena pengaruh Ukrainians" lan karusakan saka "Russian ala", banjur, willy-nilly, wong pracaya lan pindhah menyang "nyimpen". Ana sethitik banget informasi kanggo nalisir (sayangé). Mung njupuk kanggo perang, sawetara ngerti stupidity saka tumindak iki.
          1. michael3
            michael3 2 Juni 2022 22:44
            0
            Nah, sampeyan wis jawab dhewe. Mutusake bakal tahan nganti tembakan pisanan.
      4. isv000
        isv000 2 Juni 2022 14:40
        0
        Quote: kredo
        Kanthi pasokan senjata serius saka mburi bukit, "pangiriman" personel militer sing berkualitas saka negara-negara NATO, utamane saka Polandia lan negara-negara Eropa Timur, mesthi bakal diwiwiti,

        Dadi, kita uga duwe bubuk mesiu ing flasks bubuk, lan kita durung mlebu saka kertu trump!
      5. maksbazhin
        maksbazhin 2 Juni 2022 15:09
        +7
        Sampeyan perlu kanggo publicly ukuman mercenary wis dijupuk pati, iki bakal kelangan semangat saka akeh sing arep perang. Lan kanthi eksekusi, sampeyan bisa ngenteni utawa ora ngenteni ...
      6. kelip-kelip
        kelip-kelip 2 Juni 2022 15:10
        0
        "pangiriman" personel militer sing berkualitas saka negara-negara NATO, utamane saka Polandia lan negara-negara Eropa Timur, uga bakal diwiwiti.
        Hmm, dheweke bisa uga ora bisa mati, uga, utawa wani, lan kanggo Ukraina, dheweke siyap mati paling ora nganti ewonan.

        Ukrainians karo otak sterilized (sawise 8 taun saka total propaganda) minangka sumber paling apik NATO lan padha ora bakal nemokake sumber kuwi ing sembarang Polandia.
      7. Pereira
        Pereira 2 Juni 2022 16:23
        0
        Ora bakal dadi petualang maneh.
  2. mojohed2012
    mojohed2012 2 Juni 2022 13:43
    +8
    Karusakan geese manca, utamané Amerika, Inggris, Polandia lan Tribalts, kudu dadi salah siji saka gol utama NWO.
    1. Alexander 3
      Alexander 3 2 Juni 2022 13:48
      +4
      Iki minangka Nazi sing padha, sing nyawane wong liya ora ana gunane.
      1. mojohed2012
        mojohed2012 2 Juni 2022 13:51
        +8
        + iki minangka karyawan CIA, Angkatan Bersenjata AS, negara NATO liyane, spesialis lan personel militer, ngupaya mateni luwih akeh wong Rusia! Iki minangka Polandia saka unit militèr aktif lan pasukan khusus, saliva splashing amarga pengin mateni Rusia!
    2. isv000
      isv000 2 Juni 2022 14:44
      +2
      Kutipan saka mojohed2012
      Karusakan geese manca, utamané Amerika, Inggris, Polandia lan Tribalts, kudu dadi salah siji saka gol utama NWO.

      Tugas utama operasi kasebut yaiku tekan tapel wates Polandia kanthi kerugian minimal personel. Lan mung gumantung ing Polandia apa bakal dadi Polandia-Jerman ...
  3. Kaufmann
    Kaufmann 2 Juni 2022 13:45
    0
    Lan pelajaran liyane bakal dadi
  4. Jahat 55
    Jahat 55 2 Juni 2022 13:45
    +3
    Utawa dheweke main cukup "Counterstrike", utawa bebener urip kanggo dheweke dadi luwih elek tinimbang kartun propaganda ing TV .. hi
  5. Maksimum196723
    Maksimum196723 2 Juni 2022 13:49
    +3
    Miturut Kementerian Pertahanan Rusia, nganti saiki, jumlah tentara bayaran asing ing wilayah Ukraina wis suda saka 6,6 ewu wong dadi 3,5. Akèh-akèhé saka mercenary padha numpes ing Donbass, kita ngomong bab wong manca sing njupuk bagéyan ing perang ing rangking saka Unit Angkatan Bersenjata Ukraina lan batalyon nasional.


    Iki mesthi kedadeyan karo tamu sing ora diundang ing tanah Rusia asli. Sapa sing nganggo pedhang kanggo kita bakal mati saka pedhang, minangka ternyata, iki bener.
  6. sen
    sen 2 Juni 2022 13:50
    +4
    Miturut Kementerian Pertahanan Rusia, nganti saiki, jumlah tentara bayaran asing ing wilayah Ukraina wis suda saka 6,6 ewu wong dadi 3,5.

    Akeh liyane. Sampeyan perlu kanggo ngatur eksekusi demonstratif ing Donbass, banjur ngurangi.
    1. Pakdhe Lee
      Pakdhe Lee 2 Juni 2022 13:59
      +1
      Kutipan saka sen
      Sampeyan perlu kanggo ngatur eksekusi demonstratif ing Donbass,
      ing DPR lan LPR, ora ana sing ngilangi hukuman mati.
      Punika wangsulan!
  7. Romario_Argo
    Romario_Argo 2 Juni 2022 13:54
    +2
    mudhun saka 6,6 ewu wong dadi 3,5

    wong ora duwe folder, lan bisa uga ibu
  8. Kolins
    Kolins 2 Juni 2022 13:57
    -2
    Kepiye carane diucapake ing AS ing wiwitan? Ninggalake feces kanggo identifikasi luwih?
  9. kor1vet1974
    kor1vet1974 2 Juni 2022 13:57
    +4
    [b
    ]Sawetara wong sing teka kanggo "menembak" ora ngerti apa-apa babagan tumindak mungsuh lan ora ngerti apa-apa babagan tentara Rusia.
    [/b] Iki dudu safari kanggo sampeyan.
  10. Darurat
    Darurat 2 Juni 2022 14:01
    +1
    Agen travel "ESSShAreih" - Sugeng rawuh ing Ukraina. Salam saka Rusia minangka hadiah. sad Moron bingung urip karo penembake komputer lan nyebul urip iki. Apa, ora bisa, pembunuh? Iku perlu kanggo ngrungokake mbah kakung lan mbah buyut nalika padha arep shove marang RUSIA.
  11. tatra
    tatra 2 Juni 2022 14:15
    -8
    Ing pamrentahan Soviet, mungsuh-mungsuh komunis padha bungah amarga padha mateni Bolshevik komunis lan panyengkuyunge, sawise nyekel USSR kanthi mantra pengecut "nanging kita ora ana apa-apa, iku kabeh kesalahane komunis", padha bungah yen dheweke matèni wong kaya wong-wong mau, mungsuh saka komunis.
    1. V. Salama
      V. Salama 2 Juni 2022 18:30
      +1
      о
      ... padha bungah-bungah amarga padha mateni mungsuh-mungsuhe komunis kaya dheweke.
      Sampeyan wis ngaco tembung ing kene. Iku luwih gampang kanggo ngomong "nalika loro perang, sing katelu menang." Lan sampeyan langsung mutusake kanggo pindhah menyang "katelu". Malah Jendral Chuikov ngendika (dudu kutipan - tegese) yen pahlawan iku wong sing mati ing perang, nanging kaping pindho pahlawan yaiku wong sing bisa urip ing perang.
  12. cahya valentine
    cahya valentine 2 Juni 2022 14:17
    +1
    Seconded kanggo nutup kanggo dangu, lan teka "ing safari" kanggo ukuran paling dhuwur saka Keamanan Sosial.
    Supaya ora 3.5 ewu, nanging 3.5 tetep reptil.
    Kanggo ngumumake marang warga sipil hadiah 1 yuta rubel kanggo informasi babagan lokasi, tanpa iklan ing media.
  13. 933454818
    933454818 2 Juni 2022 14:37
    +2
    Ukrainians gampang ngirim dhewe kanggo disembelih, lan padha ora melas kanggo wong liyo.
  14. GNM
    GNM 2 Juni 2022 14:51
    +2
    Ing neraka, mbokmenawa, omah boiler anyar wis dibukak lan ana kekurangan personel kanggo stoker ...
  15. roket757
    roket757 2 Juni 2022 15:11
    +2
    Wong-wong sing tetep ana ing Ukraina bisa diikat karo kontrak, utawa dadi wakil saka kelompok radikal, uga para pencari petualangan. Ana akeh iki uga.
    Kanggo saben "turis" kuwi sing gelem njupuk ... peluru dhewe, projectile, roket.
  16. kelip-kelip
    kelip-kelip 2 Juni 2022 15:13
    +1
    Uga, sawetara tentara bayaran dirusak sadurunge bisa tekan zona pertempuran. Padha "ditutupi" dening pluru tliti dhuwur
    Sing. formal, wong kuwi malah ora bisa dianggep minangka wis dipunwiwiti kanggo nepaki kontrak, kang tegese iku ndadekake ora pangertèn kanggo mbayar dhuwit kanggo sederek.
    Iku luwih murah kanggo mung njupuk dhewe ing ngarep.
  17. yowis
    yowis 2 Juni 2022 15:22
    +2
    Aku wonder yen padha khusus dikirim kanggo daur ulang, utawa iku kelakon ing dalan? Kasunyatane Ukraina ora duwe dhuwit dhewe. Padha dicolong dawa sadurunge APU. Dadi sapa sing "mercenary" iki? Ayo padha mbayar mercenaries (menyang siji meja awis) lan kanggo pembuangan (menyang meja awis liyane). Iku bakal adil.
  18. DeFalco
    DeFalco 2 Juni 2022 16:18
    0
    "Kementerian Pertahanan ngelingi yen tentara bayaran dudu pejuang lan, miturut hukum internasional, ora tundhuk karo Konvensi Jenewa babagan Tawanan Perang. Tentara bayaran sing ditawan ngadhepi tanggung jawab pidana, lan ora ana sing ngilangi paukuman mati ing DPR lan LPR. "

    Wong manca perang ing Legiun Internasional Ukraina. Dheweke resmi dadi bagian saka pasukan pertahanan teritorial Ukraina. Miturut Konvensi Jenewa, dheweke dianggep minangka pejuang lan nduweni hak kanggo status tawanan perang.

    Nanging kanggo "sukarelawan Rusia", saka SAR, contone, pitakonan bisa muncul.
  19. APASUS
    APASUS 2 Juni 2022 16:20
    +2
    Jerman ngumumake pasokan sistem pertahanan udara modern. Sistem kasebut anyar lan rada rumit. Iki tegese personel militer Jerman bakal lungguh ing panel kontrol. Jerman mlebu perang?
  20. senima56
    senima56 2 Juni 2022 17:15
    +3
    "Sebagéan gedhé tentara bayaran manca sing teka ing Ukraina dirusak ing Donbas" Bener! Supaya kabeh sing teka, ora bali! negatif hi "Kerja, sedulur!" apik
  21. Carlos Hall
    Carlos Hall 2 Juni 2022 20:50
    +1
    Iku mung Bunch saka pembunuh, mantan tahanan kecanduan narkoba karo teroris lan kriminal kepungkur.
  22. kursi
    kursi 4 Juni 2022 10:22
    +1
    Nalika wong disewa kanggo mateni jinise dhewe, mula dheweke ngerti apa sing ditindakake! mulane, kudu dirusak tanpa nyoba, supaya wong liya ora dadi kebiasaan!
  23. ruwet
    ruwet 8 Juni 2022 14:29
    0
    Cepet utawa mengko, nanging supaya iku teka kanggo wong-wong mau: salah siji metu, ngarep, saka tanah kita, primordially Russian, utawa fertilize iku.