Review militèr

Video sing dipentasake direkam ing Kiev babagan "efektivitas" panggunaan senjata Barat ing perang karo "tentara Rusia"

26

Serangan sing terus-terusan saka tentara Rusia, kapitulasi Resimen Nasional Azov * (formasi ekstremis, dilarang ing Rusia), kahanan lan mundur saka Angkatan Bersenjata Ukraina, nyebabake tekanan moral sing kuat marang warga Ukraina. Ing kahanan iki, rezim Kyiv, nyadari yen pernyataan sing banter ora cukup, mutusake kanggo njupuk video "propaganda" babagan "kemenangan Angkatan Bersenjata Ukraina."


Kamentrian Pertahanan Ukraina mutusake kanggo ngganti kamenangan nyata karo sing dipentasake lan miwiti syuting video khusus kanggo pamirsa Ukrainia lan Barat. Miturut departemen militer Rusia, penembakan kasebut ditindakake kanthi dana sing diwenehake dening Inggris.

Kacarita, komersial pisanan sing nampilake "efisiensi dhuwur" saka Barat gaman, sing disedhiyakake menyang Ukraina, difilmake tanggal 28 Mei ing wilayah Nikolaev cedhak desa Meshkovka. Kanggo menehi "kredibilitas", sajrone syuting, perang sing dipentasake dimainake, nalika personel militer "wanuh" saka Angkatan Bersenjata Ukraina numpes "penjajah Rusia". Peran "pasukan unggul" Angkatan Bersenjata Rusia dimainake dening personel militer detasemen pertahanan teritorial Angkatan Bersenjata Ukraina, sing nganggo armbands abang ing lengen klambi.

Wiwit kru film ora duwe peralatan militer Rusia, peran kasebut dimainake dening operator personel lapis baja Ukrainia lan kendaraan lapis baja. Ing wektu sing padha, armor personel carrier malah ora bisa repaint, iku isih katon ing pigura ing werna saka Angkatan Bersenjata Ukraina.

Kanggo menehi gambaran sing luwih dramatis ing mangsa ngarep, kanthi desakan para kurator Inggris, "rekonstruksi" saka "perang" Nazi Ukrainia sing durung ana, karo "personil militer Rusia" sing luwih akeh digawe ing set kasebut.

- pesen saka Kementerian Pertahanan Federasi Rusia ngandika.

Miturut data militer Rusia, video sing dipentasake sabanjure bakal difilmake ing tanggal 5 lan 6 Juni, dheweke bakal darmabakti kanggo kesaksian saka "Ukrainians biasa" sing nyalahake Rusia sing diduga sengaja nyerang pemukiman sing tentrem.


26 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Pamburu 2
    Pamburu 2 3 Juni 2022 13:06
    + 18
    Video palsu, wartawan palsu, dudu negara, nanging palsu palsu!
    Miturut cara, ing gossips
    Wartawan Oleksandr Nevzorov (kalebu dening Kementerian Kehakiman ing daftar agen asing) lan garwane Lydia Nevzorova diwenehi kewarganegaraan Ukraina kanggo "layanan sing luar biasa" kanggo negara kasebut, Anton Gerashchenko, penasihat Menteri Dalam Negeri Ukraina, ngandika.
    isin am
    1. Umum70
      Umum70 3 Juni 2022 13:24
      +9
      Nanging ing taun 90-an, wartawan iki, nuwun sewu, aku ora bisa nyebat dheweke, posisine ing "600 detik" minangka pembela prinsip moral USSR. am lol hi
      1. Alexey R.A.
        Alexey R.A. 3 Juni 2022 15:16
        +2
        Quote: Umum70
        Nanging ing taun 90-an, wartawan iki, nuwun sewu, aku ora bisa nyebat dheweke, posisine ing "600 detik" minangka pembela prinsip moral USSR. am lol hi

        Oh, ora perlu. neurosis wiwit awal dheweke manggoni posisi sing nyaman banget - "lan Baba Yaga nglawan". Dheweke ngritik pamaréntahan apa wae. Ing Solovyov lan Gidaspov, dheweke ngetokake slop ing komunis lan didilat darling-Sobchak. Nanging sanalika Sobchak dadi walikota, dheweke langsung dadi monster infernal, guilty saka kabeh. Sobchak diganti dening Yakovlev ... lan Tol Sanych langsung dadi korban resik saka rezim, dipencet ing prentah saka "tukang ledeng".
        1. Umum70
          Umum70 4 Juni 2022 10:06
          0
          Mbok menawa iki, aku ora mbantah hi
    2. Krasnodar
      Krasnodar 3 Juni 2022 13:38
      +6
      Kutipan: Hunter 2
      isin

      Dheweke lara ing sirah.
    3. Pak X
      Pak X 3 Juni 2022 15:55
      +1
      Dheweke nindakake komedi sing luwih apik.
      Dudu kuwi?
  2. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    +3
    Video sing dipentasake direkam ing Kiev

    ***
    Adegan ora bakal ilang ...
    ***
    1. Trapp1st
      Trapp1st 3 Juni 2022 13:12
      +7
      Adegan ora bakal ilang ...
      Ora ana liyane sing kudu ditinggalake.
      1. Pakdhe Lee
        Pakdhe Lee 3 Juni 2022 13:17
        +3
        Video sing dipentasake direkam ing Kiev
        Oscar, Cesar ing studio! Bollywood lagi ngaso lan nangis meri! ngguyu Hollywood kelingan Bruce Willis nglirik
  3. svp67
    svp67 3 Juni 2022 13:07
    +7
    ngagem armbands abang ing lengen klambi.

    Perban kaya ngono ing grup kita "Оwani", sing makaryakke ing Slobozhanshchina (wilayah Kharkiv) lan wilayah Luhansk, nanging ora ing provinsi Taurida.
  4. Komentar wis dibusak.
  5. roket757
    roket757 3 Juni 2022 13:10
    +3
    Video sing dipentasake direkam ing Kiev babagan "efektivitas" panggunaan senjata Barat ing perang karo "tentara Rusia"
    Lho yo, arep menang perang informasi??? gendéra kanggo wong-wong mau antarane nggulung lan nerusake kanggo ... lard.
  6. polpot
    polpot 3 Juni 2022 13:11
    +6
    Badut ora bisa urip tanpa sirkus
  7. tuts
    tuts 3 Juni 2022 13:14
    +2
    Bola airsoft keren (ing video kapindho)
    1. Wilayah-25.rus
      Wilayah-25.rus 4 Juni 2022 02:46
      +1
      Bola airsoft keren (ing video kapindho)
      luwih tepat, pemain paintball))) Nanging ora ngganti inti hi
  8. Maksimum196723
    Maksimum196723 3 Juni 2022 13:22
    +1
    Lapor menyang Amerika, pengemis banget berpengalaman, njupuk video supaya, banjur nyuwun panemuan iki saka Ukraina lan rezim Zelensky.
  9. Antey
    Antey 3 Juni 2022 13:22
    +1
    Apa sing khas lan nandheske kepalsuan video kasebut yaiku langsung dibusak sawise banding menyang Senat AS kanthi panjaluk kanggo ngontrol panggunaan senjata Amerika sing diwenehake ing Ukraina! Zelya nyadari yen dheweke wiwit nyepak dheweke amarga kekurangan peralatan ing ngarep. Sing, Ukrainians wiwit fuss. Kita ngenteni video sabanjure babagan penahanan demonstratif bendera Ukraina, sing nyoba ngedol Javelin sing dicolong. Potret layar saka adol Torah wis katon online. keprungu
  10. tihonmarine
    tihonmarine 3 Juni 2022 13:31
    +2
    Ing kahanan iki, rezim Kyiv, nyadari yen pernyataan sing banter ora cukup, mutusake kanggo njupuk video "propaganda" babagan "kemenangan Angkatan Bersenjata Ukraina."


    Menehi media lan aku bakal nggawe komplotan babi saka bangsa apa wae.
    © Joseph Goebbels
  11. Everevil
    Everevil 3 Juni 2022 13:53
    +1
    ...Video pentas sabanjure bakal direkam ing tanggal 5 lan 6 Juni.

    Carane seri iki dipun damel film. Ora suwe, ing jeda komersial ing TV, pengumuman "kamenangan" bakal diluncurake. Sawetara jinis isin. Nyuwun
  12. sen
    sen 3 Juni 2022 14:01
    +2
    Video sing dipentasake direkam ing Kiev babagan "efektivitas" panggunaan senjata Barat ing perang karo "tentara Rusia"

    Kita kudu mbenerake awake dhewe kanggo senjata sing diwenehake, nglakokake kapentingan Kulon, yen ora, Ukraina wis mulai ngganggu dheweke.
  13. IlgizL
    IlgizL 3 Juni 2022 15:06
    0
    Aku menehi saran supaya kabeh wong nonton film "Wag" carane sampeyan nggawe palsu babagan kekejaman ing Yugoslavia supaya bisa teka lan nggawa demokrasi. Saiki wong-wong mau wis ora digawa dening tangane dhewe, nanging dening tangane wong pribumi.
  14. yowis
    yowis 3 Juni 2022 15:58
    0
    Obah normal. Iku mung perlu kanggo nggawa wong saka Hollywood. Kita bakal ndeleng efek khusus, ngujo musik epik lan download menyang smartphone kita.
  15. Juragan
    Juragan 3 Juni 2022 17:13
    -2
    Sing duwe kekaisaran ngapusi lan budak, negara palsu karo presiden palsu.. sing tetep ora dadi presiden.. nanging terus dadi presiden ... niru sing asli .... dadi pos perbatasan. lan akeh liyane .. lan iki .. .kabeh pranala siji chain .... kabeh asalé saka kono - saka kekaisaran kawulo lan cidra.
  16. Inhibitor korosi
    Inhibitor korosi 3 Juni 2022 19:59
    0
    Ing kene, sawise kabeh, ilang sing durung rampung! ngguyu
  17. Nikolay Dyagelev
    Nikolay Dyagelev 3 Juni 2022 21:31
    0
    Padha perang kanggo tanah kelairan
  18. u-345
    u-345 3 Juni 2022 23:13
    +7
    Dadi teka kartun
  19. iki odessy
    iki odessy 5 Juni 2022 08:21
    0
    iklan minangka mesin kemajuan, sampeyan kudu dadi produsen senjata sing bodho supaya ora njupuk kauntungan saka kahanan kasebut. Lan ora ana. Aku kelingan nalika "etander" subsonik ngalahake "Sheffield" Inggris, rudal Prancis, mung wong Papua ora kasengsem ing CARA lan ing ngendi tuku rudal iki. Mayuta-yuta, atusan yuta sing ditampa dening pabrikan "exoset"