Review militèr

Rusia lan Ukraina nganakake prosedur kanggo ijol-ijolan mayat

70

Dadi dikenal babagan prosedur ijol-ijolan mayat antarane Rusia lan Ukraina. Miturut data paling anyar, prosedur ijol-ijolan ditindakake ing cedhak garis kontak ing wilayah Zaporozhye.

Dikenal yen prosedur ijol-ijolan ditindakake miturut rumus "160 nganti 160", kaya sing dilaporake wartawan. Irina Kuksenkova, sing saiki lagi ngalami rehabilitasi sawise tatu sajrone liputan operasi militer khusus.

Sadurunge, rembugan babagan prosedur ijol-ijolan jenazah prajurit mati ditindakake liwat komisioner hak asasi manungsa. Pranyata ana kesepakatan. Lokasi ijol-ijolan sing tepat durung dijenengi.

Ing dina liyane, kepala rezim Kyiv, Volodymyr Zelensky, ujar manawa pasukan keamanan Ukrainia kalah nganti 100 "rong atus" lan nganti limang ewu tatu saben dina sajrone perang. Laporan saben dina saka Kementerian Pertahanan Federasi Rusia ngemot data sing bisa dingerteni manawa statistik Ukrainia ngremehake kerugian paling ora kaping telu.
70 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Inhibitor korosi
    Inhibitor korosi 4 Juni 2022 10:53
    -18
    Aku ora bakal menehi komentar babagan apa wae, nanging iki ora ateges aku ora melu utawa ora peduli ...
    1. NIKNN
      NIKNN 4 Juni 2022 10:57
      + 25
      Padha wis muter ing awak. Apa persetujuan, negosiasi, kahanan ... kok padha mbutuhake badan? Kabeh kanggo kabeh, kita ora perlu awak saka tembung ing kabeh, nanging ing kene lagi ngatur sawetara jenis politik show mayit.
      1. Inhibitor korosi
        Inhibitor korosi 4 Juni 2022 11:11
        + 10
        Aku setuju yen perlu kanggo nulis babagan acara kasebut kanthi luwih sopan ... lan luwih hormat. Kajaba iku, sing kapindho luwih penting tinimbang sing pisanan.
        1. Syurik70
          Syurik70 4 Juni 2022 13:53
          0
          Kutipan: NIKNN
          Kabeh kanggo kabeh, kita ora perlu awak saka tembung ing kabeh

          ora sarujuk
          Akeh wong Ukrainia sing tiwas, lan sanajan awak wiwit mati, kita bakal padha karo dheweke. Lan padha arang duwe kita.
          Sawise kabeh, rasio nomer mesthi bakal mlebu ing media. Lan yen ana rong puluh kaping luwih Ukrainians, iku bakal nggawe wong mikir banget. Kyiv kaya arit ing bal
      2. tihonmarine
        tihonmarine 4 Juni 2022 11:19
        +3
        Kutipan: NIKNN
        Padha wis muter ing awak. Apa persetujuan, negosiasi, kahanan ... kok padha mbutuhake badan?

        Njijik krungu wong-wong kuwi bodho.
        1. dmi.pris
          dmi.pris 4 Juni 2022 12:17
          +3
          Bakal ana ijol-ijolan tawanan, akeh banget kanggo akeh (kajaba penjara). Sing bisa dingerteni. Nanging mayit ... Ya, njupuk kabeh, menehi kabeh kita.. Nanging ora, miturut laporan saka Donbass, Ukrainians ora pengin.
          1. tihonmarine
            tihonmarine 4 Juni 2022 12:28
            +1
            Kutipan saka: dmi.pris
            Nanging ora, miturut laporan saka Donbass, Ukrainians ora pengin.

            Mung dudu manungsa sing tumindak kaya ngono. Kepiye carane dheweke, bebarengan karo Zelensky Yahudi, ndeleng mripate ibu-ibu sing wis mati.
            1. Darurat
              Darurat 4 Juni 2022 12:30
              +9
              Ora bakal nonton. Koper dibungkus lan dibuwang menyang kurator.
              1. tihonmarine
                tihonmarine 4 Juni 2022 12:48
                0
                Quote: Darurat
                Koper dibungkus lan dibuwang menyang kurator.

                Yen padha bisa.
          2. dedusik
            dedusik 4 Juni 2022 14:31
            +2
            Nanging padha ora pengin njupuk adoh kanggo siji alesan - ora perlu kanggo nggawe pembayaran kanggo sederek, lan yen ora diijolke, iku salah siji ilang utawa sepi, lan padha ora anduweni hak kanggo mbayar. Mergo iki aran Media Ukrainia piye wae ngomong babagan topik iki
            1. BIGLESHIY
              BIGLESHIY 9 Juni 2022 10:37
              0
              Dekrit Zelensky nandatangani yen wong mati iku sing tiwas ing rumah sakit. Dadi ora bakal ana pembayaran.
          3. Kapten45
            Kapten45 4 Juni 2022 21:21
            0
            Kutipan saka: dmi.pris
            Ya, njupuk kabeh, menehi adoh kabeh kita .. Nanging ora, miturut laporan saka Donbass, Ukrainians ora pengin.

            - Dadi kok padha bengok-bengok, Barrymore?
            - Ya, buggers, Pak!
      3. Krasnoyarsk
        Krasnoyarsk 4 Juni 2022 11:44
        + 15
        Kutipan: NIKNN
        Padha wis muter ing awak. Apa persetujuan, negosiasi, kahanan ... kok padha mbutuhake badan? Kabeh kanggo kabeh, kita ora perlu awak saka tembung ing kabeh, nanging ing kene lagi ngatur sawetara jenis politik show mayit.

        Angka kasebut ora bisa dimangerteni - 160 kanthi 160. Kepiye carane bisa dingerteni? Sawetara jenis idiocy. Oh, prajurit mati. Ing kene lan tanpa rumus jelas - kabeh kanggo kabeh. Supaya sanak kadang bisa ngubur manungsa. Ing endi donya muter?
        1. Zakirov Damir
          Zakirov Damir 4 Juni 2022 14:14
          -4
          Kutipan: Krasnoyarsk
          Angka kasebut ora bisa dimangerteni - 160 kanthi 160. Kepiye carane bisa dingerteni?

          Iki tegese rasio SAIKI saka mayat sing tiwas ing loro-lorone - kanggo siji prajurit Rusia sing mateni ing sisih Ukraina, ana 160 mayat prajurit AFU sing tiwas ing kulkas Rusia.

          Ing kasus transfer badan, rasio iki, kanthi cara apa wae, bakal diumumake sacara umum. Lan kenapa Ukraina kudu nransfer sing ilang menyang jumlah ganti rugi sing mati lan abot kanggo sederek?
        2. Kapten45
          Kapten45 4 Juni 2022 21:26
          0
          Kutipan: Krasnoyarsk
          Ing endi donya muter?

          Ing bokong monyet ...
    2. Komentar wis dibusak.
      1. Komentar wis dibusak.
      2. Hagalaz
        Hagalaz 4 Juni 2022 11:07
        +7
        Mesthi ora perlu. Sampeyan butuh akeh sing cocog karo retorika resmi.
        1. gansales
          gansales 4 Juni 2022 11:31
          +2
          Quote: Hagalaz
          Mesthi ora perlu. Sampeyan butuh akeh sing cocog karo retorika resmi.

          Bener.. Perang iku serius lan nganggo senjata serius!
          Lan kerugiane gedhe.. Nanging sayang, ora ana cara liya.. 8 taun dheweke nyoba setuju.
          1. Nikolaevich I
            Nikolaevich I 4 Juni 2022 13:50
            0
            Kutipan saka gansales
            Bener.. Perang iku serius lan nganggo senjata serius!
            Lan kerugiane gedhe.. Nanging sayang, ora ana cara liya.. 8 taun dheweke nyoba setuju.

            Nanging sayang, ora ana cara liya...Saiki ya...! Nanging apa sing dipikirake 8 taun kepungkur, ing 2014 ... ing 15? Apa sampeyan mikir kanggo rembugan karo "Kulon" ... karo AS? Ing 2014, kita ngarepake manawa pasukan Rusia bakal mlebu ing wilayah Donbass ... kabeh sing disebut Novorossia! Lan Yanukovych, presiden Ukraina sing sah, menehi "ijin" iki! Tentara Ukrainia, minangka pasukan gedhe sing dilatih lan dilatih, pancen ora ana! Padha kaget ... kepingin weruh ... ngenteni ... ngenteni kabeh bakal diwiwiti sawise "getih pisanan"! Ora miwiti! Lan "alasan" teka saka "ndhuwur" ... padha nerangake kanggo kita "sensibly, kok kabeh dadi ragu-ragu ..."! Kajaba iku, akeh "anggota forum" muncul ing VO, sing nanggepi karo "pangerten" kanggo alesan saka rezim ngatur lan dadi zealous nyerang kita, panyengkuyung saka introduksi saka pasukan, nesu dening inaction saka Kepemimpinan Kremlin dipimpin déning Putin ... kang, ing pungkasan, bener ngiyanati "donya Rusia". ! Sampeyan saiki ing ngendi, para "pasifis"? Apa sampeyan isih angonan ing VO utawa wis pindhah menyang situs liyane? 8 taun sing wis liwati wiwit wektu iku wis cetha nuduhake ... short-sightedness politik, "demensia", cowardice lan kompradorism saka panguwasa Rusia ing periode sing, dening cara dipimpin déning Putin! Para ahli saiki ujar manawa akeh "crita medeni" saka introduksi pasukan menyang Novorossia, sing pimpinan Federasi Rusia banjur wedi marang wong-wong mau, ora bakal ditindakake! Dadi kenapa aku kudu "ngormati" pimpinan Federasi Rusia, sing ora "ndeleng" ing 2014 apa sing dakdeleng, "insinyur prasaja"? Lan saiki ewu wong mati, loro prajurit Angkatan Bersenjata Rusia, NM LDNR; lan warga sipil Donbass, ana ing kalbu saka rezim sing ngatur Federasi Rusia!
            1. Kaetani
              Kaetani 4 Juni 2022 13:57
              +8
              Kanggo kula, subyektif, siji panjelasan babagan iki yaiku nyiapake ekonomi kanggo konfrontasi ing mangsa ngarep. Sampeyan bisa miwiti mbuwang sandal lan tuduhan marang aku. Nanging aku ora weruh panjelasan maneh.
            2. gansales
              gansales 5 Juni 2022 09:23
              -3
              Kutipan: Nikolaevich I
              Nanging apa sing dipikirake 8 taun kepungkur, ing 2014 ... ing 15? Apa sampeyan mikir kanggo rembugan karo "Kulon" ... karo AS? Ing 2014, kita ngarepake manawa pasukan Rusia bakal mlebu ing wilayah Donbass ... kabeh sing disebut Novorossia!

              Rusia banget banget loro ekonomi lan militèr lan banget gumantung ing Kulon .. Padha bakal trampled kita yen sanksi kuwi wis ngenalaken Ya, lan padha mung wiwit berkembang hypersound .. Lan saiki wis ing layanan .. Dadi, Putin kabeh diitung kanthi bener! Aku banjur uga mbengok "Putin ngirim pasukan, lsp." Lan saiki aku nyadari yen aku salah banget .. Kerugian bisa uga gedhe, lan bisa uga ambruk Rusia.
              1. Nikolaevich I
                Nikolaevich I 5 Juni 2022 09:43
                +2
                Kutipan saka gansales
                Dheweke bakal ngidak-idak kita yen sanksi kasebut ditindakake

                Dadi apa neraka padha njupuk Crimea banjur? Apa sing diomongake banjur? Lan kok padha ora dumadakan wedi Crimea? Lan perang karo Georgia << 08.08.08 >> ?Apa ana akeh sanksi nalika iku? Lan ing Crimea? Aku mratelakake panemume sing cocog banjur: "Pitu masalah, siji jawaban!" ... Ing wektu iku, loro Crimea lan "Novorossia" "Kulon" bakal mangan siji chokh!Lan sawise sawetara wektu, kabeh wong bakal "tenang"! Ing komentarku, aku wis ujar manawa para ahli politik saiki ngonfirmasi manawa umume "crita medeni" ing wektu kasebut babagan "dijupuk Novorossia" ora bakal kelakon!
                1. Dinggo
                  Dinggo 5 Juni 2022 10:11
                  +1
                  Sayange ... Nanging sejarah ora ngidinke swasana subjunctive ... "Saiki, yen mbah putri ...".
  2. Kesha1980
    Kesha1980 4 Juni 2022 10:54
    + 13
    Iku misale jek kula kita ngganti kulkas saka Azovstal. Nanging dheweke ora bakal nyerahake wong sing disiksa, sayangé kanthi cara iki ... Kanggo pemeriksaan medis forensik - lan wiwitan kasus kanthi dermaga materi sing jelas. Katon, uga, ana ora mung kita, nanging uga LDNR.
    1. Mikhail Sidorov
      Mikhail Sidorov 4 Juni 2022 11:00
      + 19
      Katon, uga, ana ora mung kita, nanging uga LDNR.

      Napa sampeyan nulis kaya ngono? Mungkin mung ora dirumusake kanthi bener? Apa dudu kita?
      1. Kesha1980
        Kesha1980 4 Juni 2022 11:10
        +5
        Analisis kasebut "saka ngendi lan kepiye carane akeh mayat tentara Rusia katon ing cedhak U" ing wayah esuk. Supaya "sawetara" ora miwiti whining - "kepiye? Kita tansah nyerang. Kepiye carane Nazi bisa njupuk akeh awak prajurit Rusia?" Wis ana ombak kaya ngono.
        Senajan, sampeyan bisa uga bener - sajrone perang ana mung "kita lan ora kita - kita mungsuh."
        Banjur aku narik perhatian sampeyan - ana sawetara bocah umur 20 taun.
        1. Mikhail Sidorov
          Mikhail Sidorov 4 Juni 2022 11:25
          +3
          Senajan, sampeyan bisa uga bener - sajrone perang ana mung "kita lan ora kita - kita mungsuh."
          Banjur aku narik perhatian sampeyan - ana sawetara bocah umur 20 taun.

          Udakara 20 taun. Ingkang sepisanan wonten ing pikiran inggih menika tembung-tembungipun tembang Rosenbaum nalika maos pawarta. Intine dudu umur.
          1. Kesha1980
            Kesha1980 4 Juni 2022 11:38
            +5
            Lagu sing apik banget nanging abot. Salah sawijining momen perang informasi global sing diluncurake marang kita yaiku mundhut lan panangkaran wajib militer. Mulane, aku uga ngerteni sethithik "karo permusuhan" ing wiwitan, nanging banjur aku "dadi sober."
            Sincerely, hi.
            Nervaki menyang neraka periodik, dingerteni. Esuk iki ana info saka Ombudsman DPR kanggo Kerugian - uga sedih.
        2. Ultra
          Ultra 4 Juni 2022 12:10
          +1
          Lan apa sing kudu dibongkar? Perang wis telung sasi.
        3. Kaetani
          Kaetani 4 Juni 2022 13:39
          +3
          Kepiye carane bisa? Gampang. Ing baris-baris sing kita maju banjur kudu mundur, lan ing tembakan meriam lan mortir, sing tatu ditarik metu, nanging ora ana sing mati.
          1. Kaetani
            Kaetani 4 Juni 2022 13:41
            +4
            Lan Pick munggah penting ora mung kanggo kolega nanging uga kanggo sederek - tembung "ilang" Iki timah. Nalika ora ana badan, ora ana pangenalan wong mati.
    2. 30 ing
      30 ing 4 Juni 2022 11:04
      -3
      Kutipan: Kesha1980
      Katon, uga, ana ora mung kita, nanging uga LDNR.

      Apa sampeyan saka liberal, kancaku?
      1. Kesha1980
        Kesha1980 4 Juni 2022 11:15
        +4
        Ora babar pisan. Aku saka "Soviet". Panjelasanku babagan "divisi" kasebut - deleng ing ndhuwur.
        1. 30 ing
          30 ing 4 Juni 2022 12:03
          +1
          Ditampa . Panen Perang Sedih.
    3. Kaetani
      Kaetani 4 Juni 2022 14:01
      +3
      Kulkas saka Azov ora dibutuhake maneh - ana ing Zaporozhye ana cukup awak ukrovermacht.
      Lan umume, iki kabeh duweke dhewe lan Federasi Rusia lan LDNR lan Barca ora ana bedane kanggo nemtokake dhewe.
      1. Kesha1980
        Kesha1980 4 Juni 2022 14:20
        -2
        "Barsy" - 27th (kayane) pasukan khusus detasemen saka Pengawal Rusia (Kazan)?
        1. Kaetani
          Kaetani 5 Juni 2022 09:04
          0
          Ora ana sukarelawan
          1. Kesha1980
            Kesha1980 5 Juni 2022 09:11
            -1
            "Combat Reserve", banjur aku guessed.
      2. Egoza
        Egoza 4 Juni 2022 14:23
        -1
        Kutipan saka Kaetani
        Kulkas saka Azov ora dibutuhake maneh - ana ing Zaporozhye ana cukup awak ukrovermacht.

        Iki ngendi kulkas bakal migunani. Nggawa mayit menyang Verkhovna Rada lan mbongkar ana. Lan supaya sederek teka lan ngurutake ... karo Rada Verkhovna
        1. Kaetani
          Kaetani 5 Juni 2022 09:06
          -1
          Aku mung ngomong babagan asale mayat
  3. Mikhail Sidorov
    Mikhail Sidorov 4 Juni 2022 10:54
    + 10
    Dikenal yen prosedur ijol-ijolan ditindakake miturut rumus "160 nganti 160",

    .... kanggo bali menyang Tanah Air para Pahlawan sing digali kuburan nalika umur rong puluh ... (A. Rosenbaum)
    1. Pakdhe Lee
      Pakdhe Lee 4 Juni 2022 10:59
      + 12
      Kutipan: Mikhail Sidorov
      "160 nganti 160",

      Akeh-akeh... Nuwun sewu keluarga....
  4. trafllot1832
    trafllot1832 4 Juni 2022 11:00
    +9
    Kamulyan lan kenangan langgeng kanggo para pahlawan sing wis tiwas. Takziah kanggo kulawarga! Lan meneng!!!!
  5. Maksimum196723
    Maksimum196723 4 Juni 2022 11:00
    +3
    Iki minangka sing paling sedih ing perang
  6. tukang baja
    tukang baja 4 Juni 2022 11:00
    -14
    "miturut rumus" 160 dening 160 ""
    Iki mung negesake manawa kerugian kita uga gedhe. Nanging aku ora ngandel nalika dheweke ngandhani yen kita wis ngalami kerugian kaya ing Afghanistan sajrone 10 taun.
    1. Inquisitor
      Inquisitor 4 Juni 2022 11:41
      -2
      Inggih, ora ana sing mangu-mangu yen kanggo sewu lan 160 nomer iki kalebu.
    2. wong pribadi
      wong pribadi 4 Juni 2022 11:48
      0
      "miturut rumus" 160 dening 160 ""
      Iki mung negesake manawa kerugian kita uga gedhe. Nanging aku ora ngandel nalika dheweke ngandhani yen kita wis ngalami kerugian kaya ing Afghanistan sajrone 10 taun.

      Nanging kok wong langsung minus? Apa dheweke salah ngomong? 160 sing ora bisa dijupuk amarga "Kita ora ninggalake awake dhewe." lan durung ana liyane.
      1. Mikhail Sidorov
        Mikhail Sidorov 4 Juni 2022 12:22
        0
        Nanging kok wong langsung minus? Dheweke ora ngomong apa-apa

        Losses ing Afghanistan bab 15 ewu. Kapitunan ing Ukraina tanggal 25 Maret matèni 1351 prajurit. Senajan wis akeh wektu lan kerugian saya tambah, nanging Afgan tetep adoh.
        1. wong pribadi
          wong pribadi 4 Juni 2022 13:27
          -5
          Kapitunan ing Ukraina tanggal 25 Maret matèni 1351 prajurit.

          Sampeyan dhewe ngandika 25 Maret, lan dina iki 4 Juni. Ing Rusia, data babagan kerugian Layanan Keamanan Pusat lan FSB ora dibeberke + disiksa ing panangkaran, ilang. Lan ya, padha perang ing Afghanistan kanggo 10 taun, lan kene ing sasi 1351 wong.
        2. Lelek
          Lelek 4 Juni 2022 21:40
          +1
          (Losses ing Ukraina tanggal 25 Maret mateni 1351 prajurit.)

          Ing wingi, kerugian Angkatan Bersenjata Ukraina: - tawanan = 8000, - tiwas = 50000, tatu (ing wilayah sing dikuwasani dill) = 700. Secara total, meh 60000 militan dibuwang saka barisan Bersenjata Pasukan saka Ukraina.
          1. Stepan S
            Stepan S 5 Juni 2022 09:19
            +1
            tatu (ing wilayah sing dikuwasani dill) = 700.

            Kepiye carane bisa luwih sithik tatu tinimbang sing mati? Iki mung ora kelakon. Njlentrehake kanggo mangerteni apa sing sampeyan maksud.
            1. Lelek
              Lelek 5 Juni 2022 17:09
              0
              (Kepiye bisa luwih sithik tatu tinimbang sing mati?)

              "Nazis-protektor" ngrampungake tatu, mateni wong-wong sing mundur lan nyoba nyerah lan ninggalake "apik" iki ing lapangan, sing entuk "gaji" tambah.
  7. Cowbra
    Cowbra 4 Juni 2022 11:04
    -1
    Kabeh, robya, ora perlu. Lha, sapa sing kudu disalahake lan kepiye carane ... Banjur.
  8. renyah
    renyah 4 Juni 2022 11:11
    +5
    Kutipan: NIKNN
    Padha wis muter ing awak. Apa persetujuan, negosiasi, kahanan ... kok padha mbutuhake badan? Kabeh kanggo kabeh, kita ora perlu awak saka tembung ing kabeh, nanging ing kene lagi ngatur sawetara jenis politik show mayit.

    Omong kosong. Sing penting nampa mayit sedulur lan dikubur miturut adat. Penting kanggo nampa surat kematian, lan bisa uga tunjangan saka negara. Sampeyan bakal karo bodho chump nganti IT ndemek sampeyan
  9. Komentar wis dibusak.
    1. mitroha
      mitroha 4 Juni 2022 12:34
      +3
      Quote: Crispy
      Blockhead. Apa sampah mati kanggo sampeyan? Kang bisa ora ing awak, nanging ing akeh, carane ngganti wiji? Makhluk kaya sampeyan ANY exchange-trade.

      Sampeyan ora mung ora sopan, nanging uga bodho, amarga sampeyan ora bisa ngerti apa sing diwaca. Jaga ilatmu, ora sengaja bakal nyuwek ...
  10. sen
    sen 4 Juni 2022 11:18
    +7
    Rusia lan Ukraina nganakake prosedur kanggo ijol-ijolan mayat

    Ijol-ijolan tawanan sabanjure. Mung ora miturut rumus kabeh kanggo kabeh. Ukraina, minangka aturan, nahan tawanan NM LDNR lan ditawani kanggo ngganti warga sipil sing ditangkep khusus kanggo ijol-ijolan.
  11. Andrey VOV
    Andrey VOV 4 Juni 2022 11:26
    +7
    Wong lanang bakal bali menyang ibune, garwane, lan Pahlawan, memori sing langgeng, ngaso kanthi tentrem ing tanah Rusia asli!
  12. FFF
    FFF 4 Juni 2022 11:39
    -9
    Kita duwe wong sing diijolake ing kamar mayat, kanthi swastika dada lengkap. Wong tuwa ora ngerti. prajurit Rusia ept
    1. Nastia Makarova
      Nastia Makarova 9 Juni 2022 07:11
      0
      tato swastika?
  13. Altman
    Altman 4 Juni 2022 12:02
    +3
    Iki pancen pantes manungsa, kita wong Kristen, kepiye carane bisa ngukum iki. am
  14. singa642
    singa642 4 Juni 2022 12:17
    -1
    Kita duwe akeh sing mati ing KBR sajrone Afghanistan, amarga saiki ora dikubur
  15. tatarin1972
    tatarin1972 4 Juni 2022 12:25
    0
    "Iku ndadekake prabédan gedhe, Sersan, ing tanah apa kanggo ngapusi ...". Lan karo "iki" banjur isih bakal takon.
  16. Komentar wis dibusak.
  17. renyah
    renyah 4 Juni 2022 14:07
    +1
    Kutipan: Andrey VOV
    Wong lanang bakal bali menyang ibune, garwane, lan Pahlawan, memori sing langgeng, ngaso kanthi tentrem ing tanah Rusia asli!

    Ayo luwih apik lan nyuwun marang Sang Rama Swarga kanggo njupuk nyawane dhewe; Kita pengin nyawané Kratoning Swarga lan memori langgeng. Lan ngaso kanthi tentrem - iki, sawise kabeh, pagan wishes. Lan kita dudu pagan. Pangarep-arep.
  18. Juragan
    Juragan 4 Juni 2022 15:39
    0
    Sing paling awon yaiku wong-wong sing dicekel ing wiwitan operasi amarga kebodohan lan kabodhoan para komandan ... sing ora ngelingake apa sing ditindakake wong nonhuman ing tahanan Rusia. .. lagi diparingake dina iki wis mati .. mung dadi yen statistik ora ala kanggo dheweke, lan ana akeh Rusia matèni ..... liwat, tawanan matèni sadurunge ijol-ijolan lan iku .. ..
    1. Seamaster
      Seamaster 5 Juni 2022 00:14
      0
      meh ora. Dheweke mung butuh tawanan kita kanggo ijol-ijolan dhewe. Sampeyan ora bisa ngganti mayit kanggo tahanan.
  19. yowis
    yowis 4 Juni 2022 18:06
    +1
    Kasepen babagan carane "Ukrainians" nambani tawanan nguwatirake. Kenapa Azov dicekel?
  20. ruwet
    ruwet 4 Juni 2022 23:38
    0
    ora ngerti. Lan mugi-mugi Gusti Ingkang Maha Kuwaos supados boten kenging manah dhateng sinten kemawon. Nanging...! Iki perlu kanggo kabeh sederek saka DIE. KABEH.
  21. Pavel57
    Pavel57 5 Juni 2022 11:16
    0
    Alas, losses ing loro-lorone.
  22. Alex Barret
    Alex Barret 5 Juni 2022 20:24
    0
    Lha wong-wong padha tukaran lan ijol-ijolan, ora jelas, mesthine, apa sebabe para pihak sing konflik banget narik kawigaten marang acara iki, malah para tahanan, jebule, padha ijol-ijolan kanthi tenang, lan banjur padha repot-repot sungkawa lan getih. . Sedhih, mesthi, loro-lorone, umume, partai-partai Ortodoks (yen kita njupuk politik metu saka kurung), malah wong mati diijolke siji, nanging yen skor ora converge? Apa bakal dikubur ing kuburan tanpa klan utawa suku?
  23. renyah
    renyah 6 Juni 2022 00:44
    -1
    Kutipan: Juragan
    Sing paling awon yaiku wong-wong sing dicekel ing wiwitan operasi amarga kebodohan lan kabodhoan para komandan ... sing ora ngelingake apa sing ditindakake wong nonhuman ing tahanan Rusia. .. lagi diparingake dina iki wis mati .. mung dadi yen statistik ora ala kanggo dheweke, lan ana akeh Rusia matèni ..... liwat, tawanan matèni sadurunge ijol-ijolan lan iku .. ..

    Apa statistik sing owah amarga mateni tahanan sing sampeyan gunakake? Dheweke duwe sawetara atus kita, paling akeh, kanthi statistik tiwas - 30 ewu, 300 ... 400 tambahan saka kita - iki dudu argumen sing cerdas.

    https://life.ru/p/1487779
    Informasi sing jelas ketinggalan jaman. Nanging, owah-owahan, mesthi, ing arah nambah.
  24. BIGLESHIY
    BIGLESHIY 9 Juni 2022 10:53
    0
    KONDOM wong mati iki ora diklumpukake, nanging ditinggal. Bisa uga wong-wong iki disiksa / ditembak nalika wis ana ing panangkaran. Kratoning swarga kanggo Pahlawan kita lan bela sungkawa kanggo sederek lan kanca-kanca.