Review militèr

Wartawan Ukrainia: Wakil Rakyat saka partai "Pelayan Rakyat" Maryana Bezuglaya mrentahake personel militer Angkatan Bersenjata Ukraina ing Severodonetsk

132

Wartawan Ukrainia Yuriy Butusov minangka wong pisanan sing nutupi topik iki, sing nulis postingan wingi ing ngendi dheweke janji bakal nerbitake rincian "petualangan para pimpinan lembaga penegak hukum sing dipengaruhi dening politisi lan wiwit nyalahi panggunaan khusus sing siap tempur Ukraina. pasukan kanggo nindakake siji ngulandara ing kahanan taktik unfavorable.


Sore iki, wartawan Yanina Sokolova nerbitake foto ing akun media sosial dheweke, ing ngendi, miturut dheweke, wakil rakyat saka partai Servant of the People, Maryana Bezuglaya, kanthi seragam militer, nyetel tugas kanggo prajurit ing garis ngarep cedhak Severodonetsk minangka "wong saka ndhuwur".

Mengko, Butusov ngonfirmasi informasi saka kolega lan nambahake yen wakil kasebut melu nyetel misi tempur kanggo komandan Angkatan Bersenjata Ukraina. Wartawan kasebut nulis manawa iki minangka manifestasi saka inkompetensi sing mbebayani, sing mbebayani nyawa para prajurit Ukrainia. Butusov ngajak para politisi "ora main karo nyawa prajurit."

Anggota fraksi Servant of People, wakil ketua panitia Verkhovna Rada babagan masalah keamanan nasional, Maryana Bezuglaya dadi misuwur amarga tagihan skandal sing mesthine ngidini para perwira Angkatan Bersenjata Ukraina nembak prajurit ing papan kanggo insubordinasi utawa nyoba desertion. Nanggepi inisiatif dheweke, Yury Butusov ngusulake minggu kepungkur kanggo ngetrapake tagihan liyane sing ngenalake hak kanggo njupuk pejabat Ukraina sing "gagal nyiapake Ukraina kanggo perang." Wartawan kasebut uga ngajak pimpinan militer menehi prentah marang unit Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo mundur saka Lisichansk lan Severodonetsk, ing ngendi boiler bisa dibanting ing mangsa ngarep minangka asil saka tumindak sukses Angkatan Bersenjata RF. lan NM saka LPR.

Sawise iku, Maryana Bezuglaya nuntut supaya SBU menehi hasil karo wartawan. Nanging, Butusov ujar manawa pasukan keamanan Ukrainia nglarang dheweke ngunjungi unit tentara ing garis ngarep. Wartawan kasebut nyebat keputusan iki minangka "deklarasi perang dening sawetara wong ing OP." Saiki, ketoke, wartawan, sing wis dadi bantahan marang panguwasa Ukrainia, wis mutusake kanggo nyerang maneh, kaya sing dikandhakake. Butusov percaya yen intervensi saka macem-macem "komisaris" lan "komisaris" ing manajemen unit pertempuran ora bisa ditampa.

Kebingungan lan kebingungan saka panguwasa Kyiv ing ngatur tentara dhewe wis kacathet kanggo dangu. Media Ukrainia nulis manawa Presiden Zelensky ora bisa ngatasi peran komandan utama, lan keputusan ing Kyiv digawe ing tingkat klan. Siji mung bisa guess apa jenis "prentah" ing baris ngarep politisi odious menehi kanggo personel militèr kang morale wis tekan ngisor. Lan carane pesenan kasebut dirasakake dening para prajurit, sing diarani "abdi rakyat" dina sadurunge ditembak tanpa nyoba utawa diselidiki.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
https://t.me/yanina_s_tv/516
132 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Komentar wis dibusak.
  2. hagakure
    hagakure 4 Juni 2022 17:28
    + 16
    Padha muter karo prajurit.
    1. Anchorite
      Anchorite 4 Juni 2022 17:38
      + 25
      Mung babo iki nindakake internship ing mburi genangan)) lan, miturut kekuwatan anyar dheweke, dheweke dikontrol kanthi lengkap tanpa pitakonan))
      1. Tatiana
        Tatiana 4 Juni 2022 18:58
        + 27
        Mariana Bezuglaya minangka karakter sing nyenengake banget saka pesta Pelayan Rakyat, sing mlebu parlemen Ukraina amarga nyogok pemilih lan lobi kuwat saka "klub Soros".

        Severyuga iki - kaya sing diarani Bezugly dening anggota parlemen saka Verkhovna Rada - mlebu politik kanthi gelombang sukarela biasa-biasa wae. Kajaba iku, dheweke ora ana ing garis ngarep, lan wong tuwane sing sugih lan duwe pengaruh nyurung dheweke nindakake kerja sukarela, sing nyoba kanggo nindakake soko kanggo njaluk sing KHUSUS 33 taun-lawas putri melu. Yaiku.

        Mariana ora mung AUTHIST, nanging uga LESBIAN!
        Cukup, Angleless ora mung wong sing lara mental, nanging degenerasi biologis!

        Mulane, dheweke ora melas kanggo personel militer lanang lan mung wong lanang, uga bocah-bocah! Dheweke ora ngormati massa lanang kabeh! Dheweke mung ana ing klinik psikiatri.

        Deleng rincian - Blogger: Lesbian Maryana Bezuglaya kanthi rahasia ngrekam Yermak kanggo kompromi bukti - https://versii.com/news/416101/?
        1. poquello
          poquello 4 Juni 2022 19:32
          +9
          Kutipan: Tatyana
          Mariana ora mung AUTHIST, nanging uga LESBIAN!

          ))))) banjur skuad dill nesu ing video kanggo panggilan Eropa "gay, lesbian lan Ukrainia"
        2. Sergey Kuzmin
          Sergey Kuzmin 4 Juni 2022 19:42
          + 14
          Angleless ora mung wong sing lara mental, nanging degenerasi biologis!
          iki AGONY. perlu luwih akeh politisi lesbian-Ukronazi iki munggah menyang urusan militer lan nggawe kekacoan lengkap ana. Nalika ana alangan kuwi antarane Ukronazis perang bener, kita mung kudu nggunakake kesalahan iki lan inflict asor maksimum ing brat Ukronazi.
        3. LIONnvrsk
          LIONnvrsk 4 Juni 2022 19:51
          +9
          Kutipan: Tatyana
          Mariana ora mung AUTHIST, nanging uga LESBIAN!
          Cukup, Cornerless ora mung wong sing lara mental, nanging DEGENERATE biologis!

          Bakal ana luwih akeh komandan ing Angkatan Bersenjata Ukraina. ya Apa Putin bisa ngetokake dekrit rahasia (kanthi bocor ing media) babagan dheweke dianugerahi Ordo Persahabatan Bangsa" lol
          1. Farm kolektif punika sukarela.
            Farm kolektif punika sukarela. 5 Juni 2022 08:54
            0
            Satus persen pembunuhan karir politik minangka penghargaan absen ing Kremlin. Perkiraan, saiki Putin bakal menehi Arestovich kanthi diploma kanggo "Ngrusak moral Angkatan Bersenjata Ukraina"))) ... lan Lyusenka bakal langsung diteleportasi menyang SBU.
            1. Paul Siebert
              Paul Siebert 6 Juni 2022 11:47
              0
              Kutipan: Peternakan kolektif minangka bisnis sukarela.
              Perkiraan, saiki Putin bakal menehi Arestovich kanthi diploma kanggo "Ngrusak moral Angkatan Bersenjata Ukraina"))) ... lan Lyusenka bakal langsung diteleportasi menyang SBU.

              Ketawa - ngguyu, lan Lucy Chimney wis ana ing dhaptar "Peacemaker".
              Ing kana dheweke ditampilake minangka "provokator Kremlin".
              Revolusi mangan anak-anake.
              Kajaba iku, revolusi Maidan.
              Dheweke ora ngremehake "delicacies" sing mual kaya Lusya.
              Sing mlarat ora suwe. Shharchat - lan hello!
              Lan apa sing ora dipangan, padha cokotan ... nglirik
        4. Greg Miller
          Greg Miller 4 Juni 2022 21:34
          +2
          Kutipan: Tatyana
          Mariana Bezuglaya minangka karakter sing nyenengake banget saka pesta Pelayan Rakyat, sing mlebu parlemen Ukraina amarga nyogok pemilih lan lobi kuwat saka "klub Soros".

          Severyuga iki - kaya sing diarani Bezugly dening anggota parlemen saka Verkhovna Rada - mlebu politik kanthi gelombang sukarela biasa-biasa wae. Kajaba iku, dheweke ora ana ing garis ngarep, lan wong tuwane sing sugih lan duwe pengaruh nyurung dheweke nindakake kerja sukarela, sing nyoba kanggo nindakake soko kanggo njaluk sing KHUSUS 33 taun-lawas putri melu. Yaiku.

          Mariana ora mung AUTHIST, nanging uga LESBIAN!
          Cukup, Angleless ora mung wong sing lara mental, nanging degenerasi biologis!

          Mulane, dheweke ora melas kanggo personel militer lanang lan mung wong lanang, uga bocah-bocah! Dheweke ora ngormati massa lanang kabeh! Dheweke mung ana ing klinik psikiatri.

          Deleng rincian - Blogger: Lesbian Maryana Bezuglaya kanthi rahasia ngrekam Yermak kanggo kompromi bukti - https://versii.com/news/416101/?

          Sampeyan kudu menehi paling ora surat saka Kementerian Pertahanan Federasi Rusia utawa sawetara medali ...
        5. ukum70
          ukum70 4 Juni 2022 22:21
          +3
          Bakal ana luwih akeh pimpinan militèr ing Angkatan Bersenjata Ukraina
        6. boriz
          boriz 4 Juni 2022 23:32
          +1
          Severyuga iki carane Bezugluya diarani dening anggota parlemen saka Verkhovna Rada.

          Cukup kerep aku nonton saluran oposisi 404 lan ora tau krungu babagan dheweke babagan Severyuga.
          Wakil iki, anggota Pelayan Rakyat, wis nyeret drive "Edan Maryana" kanthi martabat luwih saka setahun.
          Senajan, aku bisa uga ora ngrungokake ...
        7. Dinggo
          Dinggo 5 Juni 2022 09:36
          +2
          Tatyana, lan sampeyan ngerti - iki ora surprise kula ing kabeh. Aku bakal ngomong apa. Kula sakelas lulus "urgent" ing tentara Soviet ing Ukraina Kulon, nang endi wae cedhak Ivano-Frankivsk (DMB 77-79). Dheweke digawe ing Mei, lan aku ninggalake kanggo ngawula ing tiba. Dicocogake. Ing salah sawijining surat, dheweke "ngeluh" karo aku - "Vit, dheweke malah ora nglilani kita dipecat. Iku kabeh amarga wong Prancis iki. "Kita kudu bali menyang omah kanthi aman lan sehat ... ". Aku ora ngerti apa-apa, banjur aku lali ...
          Aku eling nalika kabeh wiwit muter lan ing salah sawijining sumber aku nemokake tembung iki - "Prancis" ... Sawise kabeh, nang endi wae aku ketemu ... Carane nyurung aku - lan Seryozhka nulis babagan iki ... Aku wiwit menyang "google" ... Lan nalika aku maca, dadi jelas apa sing diomongake ing surat kasebut ...
          Mung ing jaman Soviet, topik iki ditutup, dadi tabu ... Lan ora ana Internet ...
          Sampeyan pancen bener babagan siji perkara - iki degenerasi ... Lan - ing tingkat genetik.
          1. Tatiana
            Tatiana 5 Juni 2022 14:08
            +2
            Quote: Dinggo
            Tatyana, lan sampeyan ngerti - iki ora surprise kula ing kabeh ...
            Matur nuwun kanthi sanget kanggo informasi sing menarik lan banget iki! Aku ora ngerti apa-apa bab iku - ie. babagan epidemi sifilis ing Ukraina Kulon, sing diidentifikasi sanalika sawise Perang Dunia II.
            Aku mung nyatakake degenerasi biologis Maryana Bezugly.

            DEGENERATES Biologis pancen mbebayani banget kanggo manungsa ing umum - ing skala planet! Wiwit DEGENERATES, minangka minoritas parasit biologis, ngupayakake:
            - volitionally nambah nomer liwat wong sehat;
            - padha ngupayakake ing endi wae kanggo nindakake lan nindakake kudeta planet DEGENERATE-biologis reaksioner.
            Sing. DEGENERATES BIOLOGIS, minangka MINORITAS agresif manungsa, ngupayakake kanthi macem-macem cara kanggo nggayuh kekuwatan lan parasit, yaiku. iku ing sih saka DEGENERATES - kanggo ndhikte karsane kanggo BIologically HEALTHY PALING lan kanthi mangkono nemtokke vices lan cara parasitic urip ing masyarakat!

            Dokter nerangake mentalitas generasi saiki GALICIANS kanthi owah-owahan genetik, kedadeyan sawise epidemi sifilis pasca perang ing Galicia. Ing sawetara wilayah Galicia (umpamane, Chervonogradsky lan Sokalsky ing wilayah Lviv), proporsi wong sing nandhang sifilis tekan 80% -85%, sing, kanthi cara, uga ngomong babagan tingkat budaya umume wong kasebut.
            Ing wektu sing padha, wong Galicia nyebut sifilis minangka "penyakit Prancis", lan turunane sifilis diarani "Prancis" (Prancis = bodho, aneh, setengah pinter, cacat mental). Dicritakake babagan wong-wong sing lair saka ibu syphilitic ...
            Kajaba iku, jeneng-panggilan "Prancis" ing Galicia teka sabenere saka Lviv.

            Sawisé Perang Donya II, epidemi iki dikalahaké, nanging malah banjur EXPERIENCED Doctors prédhiksi sing medeni sejatine dudu epidemi dhewe, nanging kasunyatane amarga owah-owahan genetik ing Owah-owahan GENETIK sing disebabake sifilis, wong bodho lan agresif bakal lair ing generasi ... Ing kasus iki, kita ngomong babagan putu.

            Deleng kanthi rinci - Apa tegese tembung Ukrainia "Prancis" utawa warisan abot - https://maxpark.com/community/4109/content/3647245?
          2. Kapten45
            Kapten45 5 Juni 2022 20:24
            +2
            Quote: Dinggo
            Sampeyan pancen bener babagan siji perkara - iki degenerasi ... Lan - ing tingkat genetik.

            Piye wae, kira-kira seminggu kepungkur, miturut Vesti, ana wawancara karo komandan pasukan khusus saka resimen Chechnya Akhmat, mula dheweke ujar ing obrolan sing menarik: kita, Muslim lan Kristen, saiki nglawan Kejahatan ing kene. ing tlatah Ukraina ana perang ora karo Nazi, nanging karo wakil saka pasukan saka World Evil lan katon ing tataran saka wakil saka perversion genetis (lesbian, degenerate / autistic) nandheske sing iki dudu a wakil saka genus Homo sapiens, nanging demoness alam - wakil saka genus ngelawan manungsa. Miturut instruksi sing ditetepake ing Hammer of the Witches, iku kudu diobong ing cagak (para leluhur padha wicaksana, mung ora nindakake apa-apa)
        8. pinter bokong
          pinter bokong 5 Juni 2022 14:33
          -2
          Foto mademoiselle ing studio! Ayo, dheweke duwe kabecikan!
      2. Nelayan
        Nelayan 4 Juni 2022 22:37
        +1
        uga banjur, kranty kanggo everyone ... kanggo kabeh dill, kang dheweke nyoba kanggo ngirim pesenan kanggo!
    2. kredo
      kredo 4 Juni 2022 17:47
      +5
      Ing Ukraina, dheweke mutusake kanggo nambah slogan Bolsheviks satus taun kepungkur lan saiki muni kaya mangkene - "Saben juru masak ora mung bisa ngatur negara, nanging uga pasukan, sajrone tumindak permusuhan."
      1. mordvin 3
        mordvin 3 4 Juni 2022 18:49
        + 11
        Quote: kredo
        Ing Ukraina, padha mutusaké kanggo nambah slogan saka Bolsheviks satus taun kepungkur

        Carane ragu-ragu wong sing ngganti tembung iki.
        1. Resident
          Resident 4 Juni 2022 19:12
          -8
          Carane ragu-ragu wong sing ngganti tembung iki.

          Carane swayed wong sing swayed dening soko kabeh wektu!
          1. mordvin 3
            mordvin 3 4 Juni 2022 19:16
            0
            Kutipan saka Resident
            Carane swayed wong sing swayed dening soko kabeh wektu!

            Apa persis?
      2. fruc
        fruc 4 Juni 2022 19:03
        +1
        Media Ukrainia nulis manawa Presiden Zelensky wis mandheg nangani peran komandan utama.....

        Mratelakake panemume, sapa wae ing Ukraina sing dadi komando, nanging dudu presiden.
    3. Inhibitor korosi
      Inhibitor korosi 4 Juni 2022 18:17
      + 11
      Jenenge wakil rakyat ngomong dhewe. Lan ngalahake pojokane wong liya lan ngethok pojoke dhewe lol
      Aku arep ngomong yen kabeh wanita iku bodho. Mung, ing kasus iki, ora lucu.
      Lan, dhasar, iki sing kudu dikuwatirake saiki, yaiku, U.K.R.s.
      1. Revolver
        Revolver 4 Juni 2022 18:56
        + 12
        Kutipan: Corrosion_Inhibitor
        Jenenge wakil rakyat ngomong dhewe.

        Nganti separo kapindho abad kaping 1861, mung para bangsawan, pedagang, ulama, lan bagean saka borjuis, sing mlebu hubungan hukum, duwe jeneng kulawarga ing Rusia. Lan petani lan burgher paling mlarat biasane duwe julukan, sing ora kudu diwarisake. Tanpa gagal, jeneng kulawarga wiwit dilebokake ing dokumen sawise pembebasan petani ing taun XNUMX, nalika budak wingi dumadakan dadi subyek hukum. Ya, para pejabat mlebu metrik kaya Gusti Allah saben jiwa. Padha takon "Sapa iki, sampeyan manggon ing ngendi?" Yen jawabane yaiku "putra Peter Ivanov, saka Malaya Zakhlyupanka", dheweke nulis "Peter Ivanov", utawa, yen dheweke pengin pamer, "Peter Zakhlyupansky". Lan yen jawabane "Afonka ora ana pojok", ing rasa ora duwe omah, ora ana pojok kanggo narik dhuwit, mula dheweke mlebu. Dadi, wanita sing duwe boss iki asale saka wong sing ora duwe omah, lan warisan iki bisa dirasakake.
        1. Inhibitor korosi
          Inhibitor korosi 4 Juni 2022 19:57
          +3
          Serfs padha ora babu. Dheweke pengin nggawe kaya ngono, nanging ora bisa.
          Abdi iku ora mardika, pisanan kabeh, ing nyawane, lan ora ing awak lan pikirane. Roh iku ngarahake pikiran, roh dibuwang dening pikiran, roh sing kuwat yaiku pikiran sing sehat.
          Serfdom minangka trik lan wiwitane nyebar sacara sporadis. Nemtokake carane kabeh beda saka desa, lan sampeyan bakal nemokake bebener, amarga saka segi jumlah real estate lan populasi, iki padha. Ana paribasan "Kutha lan desa ..." - iki sumber saka Rusia kuna, sawijining bangsa lan budaya. "Kutha lan desa" - ora ana sing ngomong, malah ora muni.
          Para pangeran ngandika marang wong-wong - teka kula, menyang beteng, padha temenan ing pangayoman, lan ora secara harfiah. Wektu iku angel lan wong-wong padha lunga, nanging banget wegah. Mula para abdi iku luwih kaya batur, mung sethithik, liyane urip bebas. Nanging ing ngendi persis dheweke manggon - luwih becik sampeyan njlentrehake dhewe, aku menehi pitunjuk. Wis luwih saka rong abad.
          Lan saiki, wektu wis meh ora ana wong merdeka, lan wong-wong sing wis diganggu kanthi sengaja lan massal, ora kanthi perang, nanging kanthi tentrem, nanging, mesthine, nganti pungkasan - iki minangka wiwitan saka perbudakan. Bebener babagan perbudakan ana ing sejarah gereja Ortodoks. Ora ana ing buku teks Yahudi, Jerman, Inggris lan Prancis babagan "sejarah" Rusia, penghinaan sampeyan teka saka kono.
          Budak ora mabur menyang angkasa - jelasake dhewe. Lan Ukraina minangka republik teknologi tinggi USSR. Siji lan paling. Wong-wong amarga padha kaya iki, Rusia amarga padha, lan ora sawetara liyane. Dheweke mbuwang otokrasi palsu saka mburi lan mabur menyang angkasa menyang lintang-lintang ... sawise pirang-pirang taun ngremehake lan nindhes ora ana sing ngerti. Mikir bab iku.
          Kanggo liyane, sampeyan meh bener. Pendhaftaran tandha plus kanggo sampeyan kanggo ndhukung kewarasan, sanajan sinis. Mugi iki saka bodho, lan ora saka depravity.
          1. Revolver
            Revolver 4 Juni 2022 21:59
            +6
            Ing kene, mesthine, siji bisa mbantah babagan bedane budak lan budak, uga bedane master lan pemilik budak. Mbok menawa saka sudut pandang hukum lan gerejawi ana bedane. Nanging nyatane ora masalah. Sapa wae sing bisa dipeksa nindakake apa sing ora dikarepake, malah dihukum pati, didol, diijolake karo kirik greyhound, dipeksa omah-omah utawa dilarang omah-omah, pindhah saka desa asal menyang papan sing ora dingerteni. digunakake intimly, lan umume nindakake kabeh apa sing dikarepake wentis kiwa master, nyatane babu, malah yen ing nyawa kang nganggep piyambak free.
            Bab sing paling penting yaiku yen wong Rusia telanjang ing perbudakan wong Rusia sing padha, yaiku Ortodoks. Ing Amerika, paling ora kaya ngono dheweke nganggep wong kulit ireng (ing wektu iku, bener politik lan istilah sing bener sacara politik "Amerika Afrika" ora ditemokake). Sejatine, miturut teori anyar Darwin, dheweke dianggep minangka penghubung antara kera lan manungsa. Sing. wong ora dianggep.
            1. Inhibitor korosi
              Inhibitor korosi 4 Juni 2022 22:56
              0
              Nanging nyatane ora masalah.

              Sampeyan ora ngerti aku. Mbok menawa sampeyan minangka wong, umume, saka budaya sing beda, lan sampeyan mung nulis ing basa Rusia. Penalaran sampeyan nuntun pikiran sampeyan. Apa sing ngarahake pikiran, lan kepiye kedadeyan, aku nuduhake ... apa lan kapan kedadeyan kasebut. Aku ora bakal ngerti apa sebabe sampeyan isih ngangkat rereget ing garpu, sing wis suwe dicopot, ing taun 1917, lan ora mung ing Rusia. Lan kenapa ngadili bangsaku lan budayaku kanthi wektu sing relatif cendhak babagan sejarah, milih sing paling njijiki. Iki ala lan ora masuk akal, nanging mesthi nyerang. Aku uga ora butuh pangapuramu. Ing wektu sing padha, aku ngerti leluhurku nganti generasi kaping sewelas, mula aku ngerti sapa aku lan kenapa aku mikir, kanthi cara iki, lan ora liya. Kanggo sampeyan, aku malah ora yakin babagan iki.
              Aku ngerti dhewe, malah ing antarane ukr.o dina iki, kaya sing wiwit cilik, aku ora kudu sinau iki, kawruh sing ngidini kula kanggo nerangake kabeh wis ditempelake mengko, akademisi, kalebu. Aku bisa ngomong kanthi yakin - sampeyan dudu saka batalyonku. Lan aku ora bakal nambah apa-apa maneh, amarga ora ana gunane.
              Iki pesen pungkasan ing korespondensi iki.
              1. mordvin 3
                mordvin 3 5 Juni 2022 04:06
                0
                Walikota Vlas nduwe mbah Nenila
                Dheweke njaluk aku ndandani gubug ing alas.
                Wangsulane: ora ana alas, lan aja ngenteni - ora bakal ana!
                "Iki teka master - master bakal ngadili kita ...
                Kutipan: Corrosion_Inhibitor
                Ing wektu sing padha, aku ngerti leluhurku nganti generasi kaping sewelas, mula aku ngerti sapa aku lan kenapa aku mikir, kanthi cara iki, lan ora liya.

                Aku ngerti, leluhurmu persis saka wong sing duwe budak?
                1. Inhibitor korosi
                  Inhibitor korosi 5 Juni 2022 10:17
                  +2
                  Ora, ora saka serfs. Yen ora, aku ora bakal kenal karo sedulurku nganti saiki. Leluhurku salah siji sing ora bisa didadekake budak, mula dheweke menehi kamardikan kanthi syarat nindakake pelayanan umum ... dheweke kesel karo jagad, kaya sing dakcritakake. Apa "donya" ing saindhenging Rusia banjur bisa diwaca ing buku liyane. Nanging aku ora saka Don Cossacks, saka panggonan temen beda. Iki kanggo ibu.
                  Bapakku beda crita, aku uga bangga karo dheweke. Ing garis dheweke, aku mudhun saka Jerman, saka Jerman Volga. Iki minangka wong Jerman sing angel. Leluhur bapakku sing sepisanan teka ing Rusia nalika masa pemerintahan Catherine II, utawa luwih dhisik sadurunge dheweke dadi tahta. Dheweke dudu politikus utawa financier, wong-wong militèr, ilmuwan lan insinyur, bisa nindakake akeh perkara liyane, nanging padha dihargai kanggo kualitas sing sepisanan. Banjur Rusia dadi kekaisaran berkembang sing kuwat, ora mung ing istilah militer, ilmu pengetahuan lan teknik dikembangake minangka basis kanggo pambentukan kekuwatan militer lan ekonomi. Akademi Ilmu Pengetahuan Negara Rusia, sing dipimpin dening Mikhail Vasilievich Lomonosov (ing pangerten sampeyan, budak) nampa kabeh wong sing setya kerja keras kanggo entuk manfaat saka pangembangan ilmu. Saka ing saindhenging Eropah, ora mung militèr, nanging uga ilmuwan lan engineers teka ing Rusia, lan sumpah setya marang kekaisaran, padha nampa hak kanggo nambah lan nuduhake kabeh sukses sawijining. Apa sing kedadeyan mengko, yaiku multiplikasi sing nggawe Rusia gedhe. Rusia banjur kaya AS saiki. Iki minangka perbandingan sing vulgar banget, amarga Amerika Serikat dudu negara utawa negara, nanging minangka sampah budaya. Kanggo nerangake nganti suwe, sampeyan mesthi ora ngerti. Nanging, kanggo sampeyan, perbandingan kasebut bakal ditindakake. Vulgarity ing prakara sing ora pantes cedhak karo sampeyan, kaya perbandingan iki, tegese bisa dingerteni.
                  Sing wiwitan. Wis suwe kanggo nyritakake maneh ing tengah, mula aku mung bakal ngomong siji - leluhur bapakku wong Jerman, nanging ora tau non-Rusia, sanajan ing wektu sing paling angel.
                  Pungkasane kabeh pancen beda. Simbah kakungku ditindhes amarga ing wulan Maret 1942 dheweke ora menehi jas cerpelai saka gudang marang salah sawijining buruh partai kanthi jeneng warga negara sing dudu garwane utawa sanak keluarga. Dheweke ora menehi adoh sanajan ing rapat pribadi - amarga ora mesthine kaya ngono, mambu nalika ana sing mati, dene sing liyane lemu lan apik banget. Kabeh simbah lan simbahku ngerti banget apa sing kudu dipangan, amarga dheweke meh tansah ana ing layanan umum.
                  Istilah pisanan sing diumumake miturut artikel "mungsuh rakyat" yaiku 12 taun, banjur dilanjutake, lan 22 taun sabanjure, departemen polisi menehi sertifikat marang mbahku yen mbahku ilang. Ngendi, kapan, ing kahanan apa - ora dituduhake. Ing wektu iku, kita wis ora nampa layang saka mbah kakung luwih saka 10 taun - korespondensi dilarang. Ing ngendi dheweke ngliwati panggung, malah petugas NKVD ora nulis surat ing omah. Iki kabeh sing dikenal saiki. Sawise pirang-pirang taun, sanajan aku duwe akses menyang dokumen tingkat iki, aku ora ngerti apa-apa babagan nasibe mbahku.
                  Nanging, ana uga pakdhe lan bulikku lan bapakku. Dheweke uga insinyur, kaya aku mengko. Ungkapan "insinyur iku putrane insinyur" ing kasus kita mesthi tegese sampeyan uga putu saka insinyur lan putu, lan putu buyut.
                  Miturut distribusi saka institut, bapakku ora bali menyang Moskow. Nanging, dheweke rampung ing situs konstruksi kabeh-Union lan ngadeg ing asal-usul penciptaan lan pangembangan perusahaan skala kabeh Uni kanthi garis baja dhewe lan pirang-pirang industri liyane nganti unik lan tliti dhuwur, sing banjur menangaké Red Banner of Challenge kaping pindho kanggo implementasi awal saka rong rencana sepuluh taun kanggo konstruksi sosialis.
                  Akibaté, aku lair lan digedhekake ing wilayah sing angel banget, sing tanpa keturunan liwat garis ibuku, aku ora bakal slamet. Akèh-akèhé saka kode pidana USSR diterangake paling saka apa kedaden ing wilayah kita saben wulan. Kita malah duwe koran lokal sing kebak warta kaya Komsomolskaya Pravda. Salawase aku isih kelingan. Kabeh padhang lan cetha, malah bocah cilik padha ngerti kabeh. Nanging, panggonan kuwi akeh dalan kanggo urip.
                  Aku ngetutake dalane bapakku, nanging aku gagal nggawe kulawarga. Ternyata mung bali menyang omah leluhurku, utawa luwih, menyang apartemen Stalinis mbah kakungku ing Moskow ... kanthi langit-langit dhuwur lan lawang sing amba. Ora kaya Khrushchev sing saya gedhe, aku luwih seneng karo apartemen simbahku, yaiku ... liyane, ing kabeh pangertèn. Isih ana kenangan kabeh ing kene, ora ana sing lali.
                  Sanalika aku mlebu urip mandiri, aku tansah dibutuhake adoh banget saka papan-papan sing bisa mapan, aku ora biasa nata urip. Aku ora biasa nilar apa sing dakwiwiti lan ngiyanati wong-wong sing ngendelake aku. Dadi dheweke urip.
                  Saiki wis kasep kanggo mikir babagan pemuda. Aku yakin keturunanku bakal mungkasi aku.
                  Aku percaya karo Rusia lan masa depane, kaya sing diyakini para leluhurku. Nanging, sayangé, iku ora kanggo anak turunku kanggo mbangun luwih. Kuwi critaku.
                  Lan apa sampeyan? Apa sampeyan duwe alesan dadi ora sopan karo aku, lan malah nganggo basa Rusia? Ing konfrontasi karo kehadiranku, sampeyan bakal ngalami traumatologi kanggo wektu sing suwe amarga omong kosong sing sampeyan lakoni. Sampeyan bisa yakin manawa kanak-kanak lan enomku ora digatekake.
                  Sapa sampeyan dhewe? "Unfortified", mbok menawa? Anake sapa? Apa sampeyan bisa ngomong babagan sampeyan?
                  1. mordvin 3
                    mordvin 3 5 Juni 2022 11:51
                    +1
                    Kutipan: Mordvin 3
                    Aku ngerti, leluhurmu persis saka wong sing duwe budak?

                    Kutipan: Corrosion_Inhibitor
                    Ora, ora saka serfs.

                    Iku amarga ... Aku ngomong babagan Ivan, dheweke ngomong babagan Peter ...
                    Kutipan: Corrosion_Inhibitor
                    Kuwi critaku.
                    Lan apa sampeyan?

                    Simbahku loro duwe anak lanang lima lan wadon telu. Anak putu, yaiku aku lan sedulurku telu ora duwe turunan siji. Iki crita sedih sing nuduhake carane wong Rusia mati.
                    Kutipan: Corrosion_Inhibitor
                    Apa sampeyan duwe alesan dadi ora sopan karo aku, lan malah nganggo basa Rusia?

                    Lan ngendi aku kekacoan?
                    Kutipan: Corrosion_Inhibitor
                    Ing konfrontasi karo kehadiranku, sampeyan bakal ngalami traumatologi kanggo wektu sing suwe amarga omong kosong sing sampeyan lakoni.

                    Omongane endi, wong ala? Apa sampeyan njaluk masalah?
                    Lan leluhurku saka abdi. Wong-wong kang rama nyolong bendara, lan anak-anake nyuwil Wehrmacht.
                    Nanging, padha dispossessed.
                    1. Inhibitor korosi
                      Inhibitor korosi 5 Juni 2022 12:54
                      +1
                      Oke, wiwit sedhih kuwi, ing ngendi wae sampeyan katon, banjur kita nyopir.
                      Aku mung pengin wong Rusia ora lali sapa sing. Iki penting kanggo generasi sabanjure. Mulané, aku nyerang saben wong sing mèlu-mèlu, nanging banjur ngomong klèru. Aja nyalahke aku.
                      Sugeng dina kanggo sampeyan.
                      Matur nuwun khusus kanggo foto kasebut. Aku seneng ndeleng foto lawas.
                  2. hagakure
                    hagakure 5 Juni 2022 17:31
                    0
                    Sepira anggonmu nulis bab leluhurmu, sayange, kulawarga uga ditindhes kanggo aku. Dadi kudu.
                    1. Inhibitor korosi
                      Inhibitor korosi 5 Juni 2022 17:43
                      -2
                      Mungkin sampeyan bener. Sugeng dina kanggo sampeyan.
              2. Revolver
                Revolver 5 Juni 2022 10:00
                +3
                Kutipan: Corrosion_Inhibitor
                Mbok menawa sampeyan minangka wong, umume, saka budaya sing beda, lan sampeyan mung nulis ing basa Rusia.

                Aku saka Leningrad. Kabeh kawruh babagan perbudakan lan adat istiadat ing jaman kasebut dijupuk saka buku teks sejarah lan karya sastra Soviet sing dadi bagian saka kurikulum sekolah Soviet.
                Kutipan: A. S. Pushkin, "Eugene Onegin"

                Yarem iku corvée lawas
                Aku ngganti quitrent karo cahya siji;
                И abdi nasib sing diberkahi.


                Kutipan: Corrosion_Inhibitor
                Aku ngerti leluhurku nganti generasi kaping sewelas

                Aku ora ngerti nganti saiki, aku dudu saka bangsawan, leluhurku ora duwe silsilah. Nanging aku ngerti yen mbah buyutku dadi pedagang saka guild pisanan ing St. Petersburg, isih asli, sadurunge kabeh ganti jeneng.

                PS Sanajan aku ora setuju karo pendapat sampeyan, aku percaya yen sampeyan duwe hak kanggo nyatakake lan mbela ing diskusi.
                1. Inhibitor korosi
                  Inhibitor korosi 5 Juni 2022 10:32
                  -2
                  Waca komentarku ing ndhuwur. Iku mung katon, lan, ketoke, iku ditujukan kanggo sampeyan uga.
                  Waca, aja kesed - mbok menawa sampeyan bakal luwih ngerti aku.
            2. alexy sidaikin
              alexy sidaikin 4 Juni 2022 23:25
              +2
              Miturut cara, ing Amerika, wong kulit putih tetep dadi budak, lan wong Negro minangka pemilik budak ... elinga "Kapten Darah"
              1. Revolver
                Revolver 4 Juni 2022 23:54
                0
                Sampeyan ora galau Amerika karo Karibia sak jam? Lan abad? Kapten Blood minangka bajak laut ing abad kaping 1776, lan Amerika, ing pangertèn Amerika Serikat, dibentuk ing taun XNUMX.
                Putih padha enslaved istimewa dening putusan saka pengadilan Inggris, lan Amerika sijine wong ing pengadilan Inggris.
                Lan ya, ana sing duwe budak Negro, nanging saiki ora bener babagan politik.wassat
                1. alexy sidaikin
                  alexy sidaikin 5 Juni 2022 06:59
                  +1
                  Aku ora nyampur apa-apa ... aja lali yen Sev. Amerika uga ing wiwitan dadi jajahan Inggris, lan isih ana jajahan Spanyol lan Lusiana Prancis. Kajaba iku, ana uga "perbudakan kontrak" kanggo periode. Sing wiwit ilang mung sawise 1833, sawise panguwasa mandheg nyekel buronan kasebut. Sabatani getih minangka salah sawijining budak sing kondisional.
                  1. Lara Croft
                    Lara Croft 5 Juni 2022 09:54
                    0
                    Quote: Alexey Sidaikin
                    Kajaba iku, ana uga "perbudakan kontrak" kanggo periode.

                    Kita uga duwe nalika, amarga butuh dhuwit, ana wong sing nyerahake awake dhewe menyang Hipotek lan dadi batur sawetara nganti dheweke entuk dhuwit sing dijupuk ...
                    Perbudakan minangka hipotek
                    https://chispa1707.livejournal.com/3636538.html
                    1. alexy sidaikin
                      alexy sidaikin 5 Juni 2022 11:47
                      +1
                      Iku ... iku umume fenomena umum.
            3. Igool
              Igool 5 Juni 2022 02:58
              +2
              Quote: Nagant
              Bab sing paling penting yaiku yen wong Rusia telanjang ing perbudakan wong Rusia sing padha, yaiku Ortodoks. Paling ora kaya ngono dheweke nganggep wong ireng ing Amerika.


              Nanging, ora perlu ngomong nganti pungkasan tanpa mriksa informasi kasebut. Apa wong Irlandia ireng utawa putih? Dadi, kanggo informasi sampeyan, dheweke uga dadi abdi lan ora duwe hak. Inggih, lan kanthi biaya watesan kanggo wong-wong mau, wong ireng uga bisa iri. Wiwit taun 1641 nganti 1652, luwih saka 500,000 wong Irlandia dipateni Inggris lan 300,000 liyane didol minangka budak.
              1. mordvin 3
                mordvin 3 5 Juni 2022 04:12
                -1
                Kutipan saka igol
                Apa wong Irlandia ireng utawa putih? Dadi, kanggo informasi sampeyan, dheweke uga dadi abdi lan ora duwe hak. Inggih, lan kanthi biaya watesan kanggo wong-wong mau, wong ireng uga bisa iri. Wiwit taun 1641 nganti 1652, luwih saka 500,000 wong Irlandia dipateni Inggris lan 300,000 liyane didol minangka budak.

                Dadi dheweke fokus khusus ing Amerika Serikat.
                Quote: Nagant
                Putih padha enslaved istimewa dening putusan saka pengadilan Inggris, lan Amerika sijine wong ing pengadilan Inggris.
              2. Revolver
                Revolver 5 Juni 2022 04:55
                0
                Kutipan saka igol
                Wiwit taun 1641 nganti 1652, luwih saka 500,000 wong Irlandia dipateni Inggris lan 300,000 liyane didol minangka budak.

                Kaping pisanan, iki minangka urusan internal Inggris, apa sing ditindakake ing pulo kasebut.
                Kapindho, kanggo siji derajat utawa liyane, perbudakan / perbudakan dumadi meh ing saindhenging Eropah (ayo ninggalake bawana liyane metu saka diskusi). Inggih, utawa piye wae iki ngandika ing buku "Sejarah Abad Pertengahan" kelas 6 (IIRC) saka sekolah Soviet.
                Katelu, wong Irlandia padha papists, lan Inggris, dening sih saka Henry VIII, Protestan. Abad-abad sadurunge, Inggris, ing wektu iku Katolik Roma, wis mbaptis Irlandia nganggo geni lan pedhang, lan sawise akeh gaweyan wis mimpin Katulik menyang otak saka Irlandia, menyang inti sing banget. Inggih, banjur padha nyabrang piyambak menyang Protestan, lan wiwit nggawa kabeh wong subyek menyang denominator umum. Nanging karo Irlandia iku mung ing bagean cilik (lor), lan liyane saka Irlandia, ora ketompo carane Inggris nyebar rot ing wong-wong mau, tetep Katulik. Dadi, nimbang jumlah wong Irlandia sing dipateni lan didol dadi perbudakan minangka efek samping saka divisi agama.
                1. alexy sidaikin
                  alexy sidaikin 5 Juni 2022 07:13
                  +1
                  Umumé, Inggris ora mbaptis Irlandia ... padha nindakake proyek apik karo iki bali ing awal abad tengahan. Apa sampeyan menowo jeneng St. Patrick? Sadurungé wong Inggris teka ing kana, ana jenis Kristen Inggris.
                2. kaa
                  kaa 6 Juni 2022 06:23
                  0
                  Sawise budhal Kakaisaran Romawi saka Inggris, wong barbar saka sisih lor pulo banget trampled ing, lan banjur Saxon lan Jutes saka dharatan - Kristen nandhang fatally. Sawetara sejarawan ngomong babagan baptisan maneh. Ing Irlandia, agama Kristen wis dilestarekake wiwit jaman Romawi, ing ngendi wong-wong pagan ora ngrusak biara sadurunge Viking.
            4. saigon
              saigon 5 Juni 2022 07:04
              +2
              Ing Omerik, isih ana abdi putih, lan ing negara bagian lor,
              Mesthi, saka pakulinan ala ora ngandhani bebener, padha ora disebut babu, nanging kahanan sing luwih elek tinimbang serfs ing Rusia lan cemeng ing negara kidul.
              Menapa malih, perang nglawan perbudakan ing negara-negara kidul maneh minangka inti. Padha sijine karo parting ing kamardikan saka cemeng ing sisih kidul, nanging padha ora sijine iku ing kabeh ing kasunyatan sing kidul urip dadi kanti awon tanpa perdagangan negara lor karo Inggris.
              Miturut cara, Lincoln kelalen mbebasake budak-budake.
              1. Revolver
                Revolver 5 Juni 2022 09:43
                0
                Quote: saigon
                Menapa malih, perang nglawan perbudakan ing negara-negara kidul maneh minangka inti

                Dadi ya. Lincoln ngetokake dekrit babagan emansipasi budak (Proklamasi Emansipasi) ora saka awal perang, nanging ing endi wae ing sawetara taun, nalika kahanan wong lor dadi bilai. Lan dheweke nindakake iki ora amarga politik bener, nanging bodho kanggo ngrusak ekonomi Kidul.
                Quote: saigon
                Ing Omerik isih ana abdi putih, lan ing negara bagian lor

                Apa sampeyan bisa ngomong saka ngendi informasi kasebut? Aku ndelok buku sejarah anak-anakku, nanging ora ana sing kaya ngono.
                1. saigon
                  saigon 5 Juni 2022 09:54
                  0
                  Iki dudu saka buku teks sekolah, sawetara bahan babagan topik Perang Sipil AS diterjemahake menyang basa Rusia ing tyrnet, ana uga ing Litbrusek (aku ora ngerti yen situs kasebut kasedhiya saiki) penulis Southerners lan ora ana. tresna marang wong lor nganti saiki.
                  luwih utawa kurang kasedhiya ing wayahe Bushkov - The Secret History of America (presentasi paling dingerteni saka materi ing topik sajarah US dumunung ing kabeh acara sajarah). Ana sawetara referensi kanggo Mark Twain babagan budak putih ing karyane. Uga ing sajarah Inggris, kahanan lan kontrak imigran uga diterangake (mung perbudakan kanggo wektu tartamtu utawa tanpa hak kanggo mbayar mati)
        2. Negruz
          Negruz 5 Juni 2022 04:01
          +1
          Ketoke, Leo Tolstoy ora ngerti adat istiadat pra-reformasi Rusia, nalika dheweke menehi pahlawan "Perang lan Damai" - prajurit saka budak - kanthi jeneng "Platon Karataev" ...
          Lan, mesthi, budak minangka subyek hukum lan mlebu "hubungan hukum": dheweke nikah, ninggalake warisan, nggawe kesepakatan ...
          Saka "Dead Souls":
          Cork Stepan, tukang kayu, sobriety teladan. TAPI! punika, Stepan Cork, punika pahlawan sing bakal pas kanggo njaga! Teh, kabeh provinsi, teka karo kapak ing sabuk lan sepatu bot ing pundhake, mangan roti siji dina lan iwak garing loro, lan ing dompet, teh, saben-saben dheweke nyeret petugas keamanan nganti satus, lan bisa uga. dheweke jahitan negara menyang celonone linen utawa diiseni menyang boots, - ngendi padha ngresiki sampeyan? Apa sampeyan menek ing kubah pasamuwan kanggo entuk bathi luwih akeh, utawa sampeyan bisa nyeret dhewe menyang salib lan, saka ing kono, saka palang, tiba ing lemah, lan mung sawetara pamane Mikha sing ngadeg ing jejere sampeyan, ngeruk sirahe. tangan, ngandika: "Eh, Vanya, bisa njaluk sampeyan!" - lan dheweke, diikat nganggo tali, menek menyang panggonan sampeyan. Maxim Telyatnikov, tukang sepatu. Hey tukang sepatu! "Mabuk kaya tukang sepatu," ujare paribasan. Aku ngerti, aku ngerti sampeyan, dear; Yen sampeyan pengin, aku bakal ngandhani kabeh crita sampeyan: sampeyan sinau karo wong Jerman sing mangan sampeyan kabeh, nggebug sampeyan nganggo sabuk ing punggung amarga ora peduli lan ora nglilani sampeyan metu kanggo nongkrong, lan sampeyan Ajaib, ora shoemaker, lan Jerman ora ngalem sampeyan nalika ngomong karo bojoné utawa karo kanca. Lan kepiye piwulangmu rampung: "Saiki aku bakal miwiti omahku dhewe," ujare sampeyan, "nanging ora kaya wong Jerman, apa sing metu saka sen, nanging dumadakan aku bakal sugih." Dadi, sawise menehi master quitrent prayoga, sampeyan miwiti toko cilik, wis diklumpukake Bunch saka pesenan, lan banjur bisa. Aku entuk sawetara kulit bosok murah nang endi wae lan menang, kaya-kaya, kaping pindho ing saben boot, nanging sawise sawetara minggu boots Panjenengan bledosan, lan sampeyan scolded ing cara meanest. Lan saiki toko sampeyan sepi, lan sampeyan lunga ngombe lan ngubengi lurung-lurung, ujar: "Ora, jagad iki ala! Ora ana urip kanggo wong Rusia, kabeh ana ing cara wong Jerman.
      2. gurzuf
        gurzuf 4 Juni 2022 19:07
        +1
        "Amarga kasebut ing Al Qur'an - lan sing paling apik yaiku ula kasebut" (Aku ora ngelingi jeneng film Soviet babagan karya kontra-intelijen pasca perang ing Berlin)
    4. LIONnvrsk
      LIONnvrsk 4 Juni 2022 20:48
      0
      Quote: Hagakure
      Padha muter karo prajurit.

      Dheweke kabeh rumangsa dadi ahli strategi lan pahlawan ing kana nganti kejiret !!
      Salah siji saka iki - https://vk.com/wall-70903901_75224
  3. Yaro Polk
    Yaro Polk 4 Juni 2022 17:31
    +6
    Duc, enggal-enggal ora ana sing prentah.. lagi rekrut wong wadon.. kurang-kurange, jebule.

    1. dmi.pris
      dmi.pris 4 Juni 2022 17:53
      + 33
      Ayo dheweke mrentah. Ginekolog meh kesel kabeh Bundeswehr
      1. Alexey R.A.
        Alexey R.A. 4 Juni 2022 19:08
        +7
        Kutipan saka: dmi.pris
        Ayo dheweke mrentah. Ginekolog meh kesel kabeh Bundeswehr

        Ing keadilan, gynecologist frau mung ngrampungake implementasine rencana kanggo ngilangi Bundeswehr, sing diadopsi sadurunge dheweke.
        Dheweke diangkat dadi Menteri Pertahanan Jerman tanggal 17 Desember 2013. Lan struktur HEER2011, miturut armada tank sing padha dikurangi dadi 225 "Leos" (4 batalyon tempur karo 176 tank + 49 tank latihan), diadopsi wis ana ing 2010.
        1. dmi.pris
          dmi.pris 4 Juni 2022 19:33
          +4
          Kanca-kanca manggon ing Jerman, ujar manawa anggota Bundeswehrmacht umume ora marem, nanging apa sing kudu ditindakake, dheweke diangkat dadi kepala komisi likuidasi.
        2. Lara Croft
          Lara Croft 5 Juni 2022 10:18
          -1
          Kutipan: Alexey R.A.
          armada tank sing padha dikurangi dadi 225 "Leo" (4 batalyon tempur kanthi 176 tank + 49 tank latihan),

          Sampeyan meh bener ...
          Kanggo 2021, 245 MBT (225 Leopard-2A5 / 6, 20 Leopard-2A7, 78 Leopard-2A4 ing panyimpenan).
          "ZVO", 1/2022. P.98
          Aku Bundeswehr bakal ngenteni dangu kanggo "Leopard-2A7", amarga. Poland nuntut kanggo menehi ganti rugi kanggo T-72 produksi Soviet tanpa pangayoman dikirim menyang Ukraina, iku "Leopard-2A7" sing padha dijanjekake dening "Senior Comrades", hak Polandia bisa dikirim ....
          Tentara Jerman ageng ing pungkasan taun 80-an nyusut dadi tentara Inggris saiki ... lan Inggris saiki wiwit mbentuk divisi kaping papat, lan Jerman saiki duwe telung .....
          1. Alexey R.A.
            Alexey R.A. 5 Juni 2022 12:33
            0
            Kutipan: Lara Croft
            Sampeyan meh bener ...
            Kanggo 2021, 245 MBT (225 Leopard-2A5 / 6, 20 Leopard-2A7, 78 Leopard-2A4 ing panyimpenan).
            "ZVO", 1/2022. P.98

            245 - iki wis sawise Adoption ing 2016 program kanggo nambah jumlah armada tank, supaya bisa ngomong, asil pisanan. Ing program iki, jumlah "Leo" ing taun 2023 mundhak saka 225 dadi 329 unit.
            Ing Mei 2017, KMW (minangka kontraktor utama) lan grup Rheinmetall nampa kontrak senilai 760 yuta euro saka lembaga pengadaan pertahanan Jerman BAAINBw kanggo nganyarke 2 tank saka kulawarga Leopard 7 menyang modifikasi Leopard 104A2V anyar kanggo tentara Jerman, kanthi pangiriman rampung ing 2023. Ing kontrak modernisasi, 2 Leopard 7A68, 2 Leopard 4A16 lan 2 Leopard 6A20 tank tundhuk karo varian Leopard 2A7V. Ing wektu sing padha, mung 20 tank Leopard 2A7 pungkasan minangka bagéan saka Bundeswehr, liyane 68 Leopard 2A4 kendaraan dituku kanggo modernisasi saka ngarsane tentara Swedia, lan 16 tank Leopard 2A6 padha dituku saka ngarsane tentara Walanda. .

            Implementasi kontrak iki bakal ngidini kanggo ngetrapake rencana sing diumumake ing April 2016 dening Menteri Pertahanan Jerman Ursula von der Leyen kanggo nguatake Bundeswehr ing taun 2020, miturut jumlah tank tentara Jerman kudu ditambah saka 225 dadi 329 unit.
            © bmpd
      2. Koidaki
        Koidaki 4 Juni 2022 20:03
        -2
        Dadi kita bakal duwe platoon, sanajan ing pangkat jenderal, kita bisa langsung nggawe divisi.
  4. mouse
    mouse 4 Juni 2022 17:32
    + 15
    Edan tansaya kuwat...sapa sing ora maca warta saka negara ora ngguyu.. ngguyu
    1. Pilot Nyata
      Pilot Nyata 4 Juni 2022 17:44
      +7
      Iku "tanpa sudut" - mokal kanggo ngubengi!
      Lan uga brainless - supaya ana wong kanggo nulis mati asil saka cedhak "dibusak-zrada"!

      Kabar saka presentation saka badut getih. Ora apa-apa kanggo kita, nanging pedunung mantan Ukraina sing bakal teka kepeksa "ngguyu" marang wong-wong jahat iki nganti nangis getih ...
      1. mouse
        mouse 4 Juni 2022 17:59
        +6
        Lan kayane luwih gampang ndhelikake ing pojok .... recourse
        Kutipan saka RealPilot
        supaya ana wong sing nyalahake asil saka "removed-zrada" sing cedhak!

        hi nanging sampeyan kudu nggoleki pojok kaping lima dhewe ... nglirik
        1. cetha
          cetha 4 Juni 2022 18:09
          +6
          Kutipan saka Mouse
          Lan kayane luwih gampang ndhelikake ing pojok .... recourse
          Kutipan saka RealPilot
          supaya ana wong sing nyalahake asil saka "removed-zrada" sing cedhak!

          hi nanging sampeyan kudu nggoleki pojok kaping lima dhewe ... nglirik

          Yen dumadakan sampeyan mental
          Nggolek pojok kaping lima
          Ngerti sampeyan ing urip nyata
          Iku ora realistis nyenyet.

          tresna hi
          1. mouse
            mouse 4 Juni 2022 18:15
            +4
            Seneng ndeleng! tresna
            Siji ora metu saka virtual .... wassat
        2. Rusticolus
          Rusticolus 5 Juni 2022 07:50
          0
          Utamané nalika sampeyan kudu drape, lan nalika pesenan sabanjuré ditanggepi, ora mundur. Bakal nyenengake nalika shmara iki, kanthi saran dhewe, bakal ditampani dening dheweke.
      2. Terenin
        Terenin 4 Juni 2022 18:07
        +3
        Kutipan saka RealPilot
        Iku "tanpa sudut" - mokal kanggo ngubengi!

        Iku katon kaya dheweke njabat periode pisanan minangka enom ing sudhut.

        hi
    2. mordvin 3
      mordvin 3 5 Juni 2022 04:19
      -3
      Kutipan saka Mouse
      Edan tansaya kuwat...sapa sing ora maca warta saka negara ora ngguyu.. ngguyu

      Endi timbalan kita marang wong-wong mau. Coba dipikir, bubar siji pahlawan nampa. Iku kanggo kepemimpinan ing NWO, kaya aku ngerti. Apa bisa ngguyu?
  5. Vasyan1971
    Vasyan1971 4 Juni 2022 17:33
    + 15
    Wartawan kasebut nulis manawa iki minangka manifestasi saka inkompetensi sing mbebayani, sing mbebayani nyawa para prajurit Ukrainia.

    Ora ora ora! Kabeh apik, supaya dheweke terus dhawuh.
  6. Mikhail Maslov
    Mikhail Maslov 4 Juni 2022 17:34
    +3
    Konfrontasi antarane militer lan politikus saya tambah akeh, saiki padha wiwit ngirim perwira "pengawasan".
  7. Yaro Polk
    Yaro Polk 4 Juni 2022 17:35
    +3
    Kita isih kudu sijine Putra Ijo .. tinimbang dheweke .. supaya wong nyetel tugas.
  8. Kesha1980
    Kesha1980 4 Juni 2022 17:42
    +4
    Jaket kulit lan Mauser kanggo dheweke! Nuntut manut!
    1. Navodlom
      Navodlom 4 Juni 2022 17:52
      +8
      Kutipan: Kesha1980
      Jaket kulit lan Mauser kanggo dheweke! Nuntut manut!

      Seragam lan spyglass
      "Lebokna landau ing tengah posisi. Maju."

  9. OlesyaiLesya
    OlesyaiLesya 4 Juni 2022 17:44
    +4
    Lan dheweke isih pengin nyedhiyakake senjata sing kuat menyang negara kasebut kanthi pimpinan sing ora duwe otak lan rabid. Wong bodho iki bisa nembak kanthi cara sing beda-beda. Lan ngerti jiwa cilik, luwih asring tujuane yaiku kutha sing tentrem.
  10. Leshak
    Leshak 4 Juni 2022 17:44
    +5
    Iku misale jek kula sing militèr hardened bakal sijine commissars lan commissars kuwi ing tembok piyambak. Lan tanpa ngliwati hukum apa wae. Padha promosi ing perang, lan prajurit padha mati. recourse Angkatan Bersenjata Federasi Rusia, mesthine, kahanan iki main ing tangan - pesenan sing luwih bodho saka ukrovermacht, luwih cepet kamenangan bakal! apik Nanging kok kurban tanpa guna?
    1. Lyuba1965_01
      Lyuba1965_01 5 Juni 2022 00:15
      0
      Aku mikir sampeyan optimistis banget.
      Saka amatir kaya ngono, siji kudu ngarepake masalah sing paling gedhe lan omong kosong, sing banjur bakal dibuwang dening kabeh pihak.
  11. trafllot1832
    trafllot1832 4 Juni 2022 17:45
    +7
    Iku menarik sing padha miber kanggo Nikolaev, asil saka Odessa katon.
    1. alexy sidaikin
      alexy sidaikin 4 Juni 2022 23:28
      +1
      Apike, Departemen Pertahanan kita wiwit ngomong babagan pembebasan Nikolaev ing 44.
  12. 2ya19
    2ya19 4 Juni 2022 17:52
    +7
    Hang Butusov lan Sokolov! Minangka pengkhianat lan alarmists. Medali tanpa sudhut! Dheweke bakal bisa kanggo pesenan nalika padha miwiti kanggo smack saben liyane ing jumlah komersial.
  13. Odyssey
    Odyssey 4 Juni 2022 17:54
    +6
    Pertempuran abot ing Severodonetsk. Ing wiwitan, kita malah mlebu ing kompleks industri. Wingi, Bandera, kanthi bantuan tentara bayaran Polandia, nglawan serangan balik lan ngalahake kita metu saka kompleks industri. Gelut ing pinggiran kutha - Sirotino, Borovskoye.
    Bandera nandhang kerugian gedhe, nanging ing umume ora janji yen kita melu perang kutha kasebut.
    Sampeyan perlu kanggo Cut mati Lisichansk-Severodonetsk. Lan iki njupuk Gorskoye.
    Minangka kanggo Fuhrer-wakil, iki mung ono gunane kanggo kita.
    1. Terenin
      Terenin 4 Juni 2022 18:15
      +2
      Kutipan: Odysseus
      Wingi, Bandera, kanthi bantuan tentara bayaran Polandia, nglawan serangan balik lan ngalahake kita metu saka kompleks industri. Gelut ing pinggiran kutha - Sirotino, Borovskoye.

      Mbok menawa aku ngerti, pasokan lan penguatan Angkatan Bersenjata Ukraina durung diblokir.
      Ngomong-ngomong, saka ngendi asale saka INFA?
      1. Odyssey
        Odyssey 4 Juni 2022 23:10
        +2
        Kutipan: Terenin
        Ngomong-ngomong, saka ngendi asale saka INFA?

        LPR-rovskie lan obrolan lokal. Kanthi wektu tundha tartamtu (ana masalah karo sambungan).
        Kutipan: Terenin
        Mbok menawa aku ngerti, pasokan lan penguatan Angkatan Bersenjata Ukraina durung diblokir.

        Jembatan Proletar. Nanging sampeyan ora bisa mbuwang akeh. Umumé, yen kenapa wong-wong kita wiwit nyerang Severodonetsk, aku isih bisa ngerti - mung kita ora duwe kekuatan sing cukup kanggo lingkungan sing bener lan kita isih ngalami kesulitan nyebrang, mula kenapa wong Bandera mbuwang bala lan perang ana ing kana. iku mung misteri.
        Saka sudut pandang operasional, luwih nguntungake kanggo ngiyataken pertahanan ing cedhak Vrubovka-Gorsky lan, lungguh ing dhuwur ing Lisichansk, njupuk kita karo artileri.
        Paling kamungkinan, tujuane mung ngrusak kutha lan pabrik.
        1. alexy sidaikin
          alexy sidaikin 4 Juni 2022 23:30
          0
          Zelya nglarang mundur saka pasukan, iku kabeh alignment. Dadi wong-wong mau wis suwe banget lunga saka kono.
        2. Terenin
          Terenin 5 Juni 2022 07:05
          +2
          Kutipan: Odysseus
          mula wong Bandera mbalang bala lan perang ana ing kono mung dadi misteri.

          Kanggo sawetara, jawaban kanggo pitakonan iki ana ing judhul artikel.
          Wakil Rakyat saka partai "Pelayan Rakyat" Maryana Bezuglaya mrentahake personel militer Angkatan Bersenjata Ukraina ing Severodonetsk
    2. lopvlad
      lopvlad 4 Juni 2022 20:34
      +2
      Kutipan: Odysseus
      Pertempuran abot ing Severodonetsk.


      iku hard kanggo sampeyan ipsoshniks "ngalahake" ukram kanggo tarik?
      1. Odyssey
        Odyssey 4 Juni 2022 23:12
        0
        Kutipan saka lotvlad
        iku hard kanggo sampeyan ipsoshniks "ngalahake" ukram kanggo tarik?

        Apa angel kanggo sampeyan psikososial urip tanpa haloperidol?
  14. yowis
    yowis 4 Juni 2022 17:55
    0
    Angleless angular, lan Sokolova wingless (lan dheweke dudu Yanina).
  15. Sergey Mikhailovich Karasev
    Sergey Mikhailovich Karasev 4 Juni 2022 18:01
    +4
    Nyopir lintang ora nyopir!
  16. Darurat
    Darurat 4 Juni 2022 18:04
    +4
    Lan apa? Aku welcome. Dheweke pancen bodho lan rewel kanggo keuntungan kita.
  17. Juragan
    Juragan 4 Juni 2022 18:09
    +3
    Kabar apik ... sing utama yaiku dheweke bener.
  18. Mauritius
    Mauritius 4 Juni 2022 18:11
    +1
    Wakil Rakyat saka partai "Pelayan Rakyat" Maryana Bezuglaya ing seragam militer nyetel tugas kanggo prajurit ing garis ngarep cedhak Severodonetsk minangka "wong saka ndhuwur".
    Ayo, bandersha (minangka penjaga bardel) cukup cocok kanggo pimpinan Angkatan Bersenjata Ukraina. aran
  19. Arcady007
    Arcady007 4 Juni 2022 18:20
    +3
    Sing luwih akeh ahli strategi ing Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina, luwih jelas cara kerjane.
    1. Lyuba1965_01
      Lyuba1965_01 5 Juni 2022 00:18
      0
      Ing panemuku, kosok balene.
      Logika profesional bisa dimangerteni lan malah diprediksi.
      Logika amatir ora dimangerteni utawa diprediksi.
      Mulane, siji kudu nyana "kejutan", lan ora tansah nyenengake.
  20. azkolt
    azkolt 4 Juni 2022 18:20
    +1
    Mariana iku Gila!
  21. lele
    lele 4 Juni 2022 18:25
    +2
    Pernyataan umum wakil rakyat saka "Pelayan Rakyat" Maryana Bezuglya, penulis reformasi SBU, nggawe kuwatir kesehatan, para pamaca Ukrainia saka kaca Facebook dheweke nanggapi. Miturut panemu wong Ukrainia iki, Bezuglaya, "babi cilik", katon kaya pecandu narkoba, apa sing ditayangake katon gila.
    Waca liyane: https://eadaily.com/ru/news/2021/11/27/v-ukrainskih-socsetyah-schitayut-chto-reformatorsha-sbu-narkomanka
    1. Retvizan 8
      Retvizan 8 4 Juni 2022 20:14
      +3
      Menehi lan Farion ing commanders! Lha, sapa maneh sing padha edan?
      wassat wassat wassat
  22. Gunther
    Gunther 4 Juni 2022 18:25
    +2
    Aku nyetujoni panci nibbling, "es wis pecah"ngguyu
  23. IVZ
    IVZ 4 Juni 2022 18:33
    +3
    Apa bedane sapa sing tanggung jawab? Dideleng saka omongane para tahanan, ora ana sing bisa sukses.
  24. kursi
    kursi 4 Juni 2022 18:39
    +1
    manawi tiyang èstri angsal dhawuh ing paprangan, lajêng nandhang sangsara
  25. Kot Alexandrovich
    Kot Alexandrovich 4 Juni 2022 18:48
    +2
    Kanggo saben wakil saka Rada kanggo platoon saka therodefense lan maju - weteng kanggo bedhil mesin!
    1. Alexey R.A.
      Alexey R.A. 4 Juni 2022 19:11
      +4
      Kutipan: Cat Alexandrovich
      Kanggo saben wakil saka Rada kanggo platoon saka therodefense lan maju - weteng kanggo bedhil mesin!

      Lan apa perlu peleton pasukan supaya wakil kasebut ora mlayu? nglirik
  26. Maksimum196723
    Maksimum196723 4 Juni 2022 19:00
    +2
    Wong wadon sing ora kompeten seneng-seneng menehi prentah, main karo urip personil militer kaya sing dikarepake, seneng-seneng, lan wong sing lara ing sirah bakal entuk kabeh.
  27. AML
    AML 4 Juni 2022 19:03
    +3
    Iku aneh sing padha ora mikir nglilani tentara kemudi kanggo dhuwit. Iki bisa
  28. Nesu66
    Nesu66 4 Juni 2022 19:04
    +3
    Kanggo menteri pertahanan dheweke! apik
  29. Alexander X
    Alexander X 4 Juni 2022 19:11
    +3
    Yen makhluk iki pancene ngupaya kanggo mrentah militèr, mula iki apik - kabodhoan lan incompetence dheweke bakal cepet nggawa kabeh irung keras menyang kuburan lan meksa liyane nyerah marang pasukan Rusia. Luwih becik dicekel tinimbang mati merga prentahe wong wadon edan
  30. evgen1221
    evgen1221 4 Juni 2022 19:17
    +2
    Nalika scrubber saka Rada bakal miwiti printah APU?
  31. Sergey Kuzmin
    Sergey Kuzmin 4 Juni 2022 19:39
    +1
    Siji mung bisa guess apa jenis "prentah" ing baris ngarep politisi odious menehi kanggo personel militèr kang morale wis tekan ngisor. Lan carane pesenan kasebut dirasakake dening para prajurit, sing diarani "abdi rakyat" dina sadurunge ditembak tanpa nyoba utawa diselidiki.
    ...))) yaiku AGONIA. perlu luwih akeh politisi Ukronazi mlebu ing urusan militer lan nggawe kekacoan lengkap ing kana. Nalika ana alangan kuwi antarane Ukronazis perang bener, kita mung kudu nggunakake kesalahan iki lan inflict asor maksimum ing brat Ukronazi.
  32. Sergey Kuzmin
    Sergey Kuzmin 4 Juni 2022 19:46
    +1
    Kutipan: Vasyan1971
    Ora ora ora! Kabeh apik, supaya dheweke terus dhawuh.
    muga-muga akeh komandan sing metu, kaya pasien iki ...
  33. Retvizan 8
    Retvizan 8 4 Juni 2022 19:52
    +1
    Inggih Maryana Brainless, sing mbantu mbuwang Bandera!
    wassat
    1. Retvizan 8
      Retvizan 8 4 Juni 2022 20:05
      +3
      Wong-wong kok padha sinau limang taun ing institusi militer sing luwih dhuwur minangka komandan, cukup mung dadi wanita rabid, iki komandan siap kanggo sampeyan!
      1. Lyuba1965_01
        Lyuba1965_01 5 Juni 2022 00:21
        +1
        Paling kamungkinan, saiki padha ditunjuk ora dening skill, nanging dening "bener" orientasi ideologi.
  34. Evgenius
    Evgenius 4 Juni 2022 19:57
    +3
    Inggih, para perwira ing Angkatan Bersenjata Ukraina ... Padha supaya Babu ing sirahe. Aku ngerti yen ing kasur ...
  35. Evgeny Ivanov_5
    Evgeny Ivanov_5 4 Juni 2022 20:01
    0
    Ya, kita duwe komisaris, ana uga ing tentara Prancis nalika revolusi. Dadi apa? Praktek biasa.
  36. infantrefir
    infantrefir 4 Juni 2022 20:07
    0
    Amerika Serikat nggunakake alat ......
  37. shapkin ushankin
    shapkin ushankin 4 Juni 2022 20:26
    0
    Kayane dheweke wis entuk kabeh wong ing Rada ... Dadi dheweke duwe ide kanggo mbuwang dheweke menyang ngarep ... Kanthi pangarep-arep rahasia ...
    1. Rusticolus
      Rusticolus 5 Juni 2022 07:57
      0
      Lan sing paling penting, ora ana sing mundur. Dheweke dhewe nawakake kanggo mbuwang wong-wong sing mlayu saka ngarep ing papan kasebut tanpa ado maneh.
  38. E B
    E B 4 Juni 2022 20:28
    0
    YA Ayo Kabeh Edan tengen kono - FAST WIN
  39. duschman80-81
    duschman80-81 4 Juni 2022 20:42
    0
    “...dadi, enggal-enggal ora ana sing prentah.. wong wedok lagi rekrut.. kurang-kurange, jebule”.
  40. renyah
    renyah 4 Juni 2022 20:43
    0
    Soko ora krungu lan ora kanggo ndeleng Irina Farion. Sing kudu diangkat dadi Sekretaris Pertahanan. Ing seminggu, dheweke bakal mateni sisa-sisa Angkatan Bersenjata Ukraina lan wong liya.
  41. renyah
    renyah 4 Juni 2022 20:45
    +3
    Kutipan: Evgeny Ivanov_5
    Ya, kita duwe komisaris, ana uga ing tentara Prancis nalika revolusi. Dadi apa? Praktek biasa.

    Mekaten. Comrade Voroshilov ana komisaris langgeng, lan kasil gagal nimbali saka Leningrad. Dheweke misuwur amarga ora menang ing perang siji, miturut komando pribadi. Nanging, prajurit sing wani! Apa fix! Lan carane dheweke katon ing podium Mausoleum nalika preian! Sampeyan bakal tresna.
  42. lambert
    lambert 4 Juni 2022 21:06
    -2
    Quote: Crispy

    Mekaten. Comrade Voroshilov ana komisaris langgeng, lan kasil gagal nimbali saka Leningrad. Dheweke misuwur amarga ora menang ing perang siji, miturut komando pribadi. Nanging, prajurit sing wani! Apa fix! Lan carane dheweke katon ing podium Mausoleum nalika preian! Sampeyan bakal tresna.


    Pancen angel kanggo wakil detasemen propaganda entuk roti. Dheweke ora ndeleng Wikipedia. Wangsulan: Bab ingkang utama iku kanggo beku soko, lan supaya iku ora esuke. Saora-orane sawetara warga negara lan kesalahane disinaoni. Lan buta huruf lengkap.
  43. sabanjure322
    sabanjure322 4 Juni 2022 21:12
    -2
    lan sawise kabeh, iki Mariano cedhak deso, iku pancene outplays kabeh Highly qualified Staff Umum saka Federasi Rusia .... asil nol
    1. DeGreen
      DeGreen 6 Juni 2022 11:45
      0
      Sampeyan bakal nyusup ing ukrosity Panjenengan
  44. penasehat level 2
    penasehat level 2 4 Juni 2022 21:19
    +1
    paling ora mateni aku nalika maca jeneng mburi - kabeh wektu otak menehi Brainless
  45. Lelek
    Lelek 4 Juni 2022 21:25
    +3
    (Anggota fraksi Pelayan Rakyat, wakil kepala Komite Verkhovna Rada babagan Keamanan Nasional, Maryana Bezuglaya dadi misuwur amarga tagihan skandal sing mesthine ngidini para perwira Angkatan Bersenjata Ukraina nembak prajurit ing papan kasebut amarga insubordinasi utawa upaya desersi)

    Yanina Sokolova, sing mromosikake Maryana Bezugluya, dheweke minangka berry ing lapangan sing padha, sing nyebutake artikel kanggo mateni Muscovites - dheweke isih **.
  46. dmb91
    dmb91 4 Juni 2022 21:37
    0
    Warta paling apik ing minggu iki! Yen karakter KUNCI wis tumindak ... Sugeng, kanca. Mungsuh bakal dikalahake, Kamenangan bakal teka.
  47. DKuznecov
    DKuznecov 4 Juni 2022 21:45
    0
    Mariana Bezuglaya nuntut

    Iku pujian, sampeyan ora ngerti?
  48. ruwet
    ruwet 4 Juni 2022 23:19
    0
    Panggonan dheweke kanggo mlumpat ing Kukan.
  49. Nikoha2010
    Nikoha2010 5 Juni 2022 06:19
    0
    Dhuh Gusti! Iku angel gawe kagetku, nanging saiki aku wis weruh kabeh! Comrades IN salam! ombenan
  50. Ilnur
    Ilnur 5 Juni 2022 07:02
    0
    Tanpa sudut

    Aku mung siji sing maca jeneng iki minangka "ora duwe otak", aku ora ngerti ...
    lan apa jeneng sing nemtokake: Yaytsenyuk, utawa Potroshenko, utawa Tyagnebok, lan liya-liyane ...