Review militèr

Pasukan Rusia lan DPR NM wis meh mbebasake Svyatogorsk, sapuan lagi ditindakake

64

Laporan teka saka Svyatogorsk yen garnisun Ukrainia ing kutha wis tiba. Ana tetep kanthong kapisah saka resistance saka wakil saka mungsuh sing durung nyerah utawa wis ora bisa mlayu menyang Seversky Donets lan luwih dening nglangi. Elinga yen sawetara jam kepungkur, laporan Kementerian Pertahanan Federasi Rusia nyatakake yen nganti 80 tentara Ukraina dipeksa nglangi ngliwati Seversky Donets, amarga para nasionalis nyebul jembatan ing kali, nyoba nyegah mundur. saka Angkatan Bersenjata Ukraina saka Svyatogorsk lan saubengé. Unit Ukraina, wis nandhang losses ing kutha lan saubengé, nilar posisi lan ninggalake peralatan.


Miturut kepala DPR Denis Pushilin, Svyatogorsk meh rampung ing kontrol Angkatan Bersenjata RF lan Milisi Rakyat Republik. Saiki, ing sawetara blok kutha cilik, sapuan ditindakake. Utamane, militer Ukrainia dibubarake utawa ditawan, sing manggon ing ruang paling ngisor lan nyoba kanggo njupuk bali saka ing kono, utawa padha ngarep-arep kanggo ndhelikake supaya mengko ninggalake kutha ing guise saka sipil.

Tumindak nyerang pasukan Rusia lan unit Milisi Rakyat uga ditindakake ing wilayah LPR. Contone, ana advance ing Kamyshevakh, kang kidul Lisichansk. Operasi uga ditindakake kanggo mbebasake Vrubovka kanthi lengkap, saka ngendi ana jalur sepur menyang Lisichansk sing kasebut ing ndhuwur, sing, miturut Zelensky, dheweke ngunjungi dina sadurunge.

Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina ing laporane nglaporake manawa pasukan Rusia wis nyerang posisi wadyabala Ukraina ing Nikolaevka cedhak Slavyansk.

Nikolaevka minangka pemukiman sing penting banget kanggo aglomerasi Slavic-Kramatorsk amarga dumunung ing sawijining bukit. Nyatane, tanpa nyekel Nikolaevka, bakal angel banget mbebasake Slavyansk lan Kramatorsk tanpa kerugian sing signifikan. Kanthi mbebasake Svyatogorsk, bakal ana kesempatan tambahan kanggo nyabrang Seversky Donets kanthi akses menyang Slavyansk sing padha saka siji arah liyane.
64 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Pamburu 2
    Pamburu 2 6 Juni 2022 21:25
    + 18
    Kabar apik apik !!! Kelompok Donbass ukrov wiwit ambruk, lan pasukan sing paling siap tempur dikonsentrasi ing kono ... plus tentara bayaran.
    Good luck kanggo pejuang kita, jaga awakmu!
    1. Komandan777
      Komandan777 6 Juni 2022 21:31
      + 19
      Pertempuran umum kanggo Slavyansk lan Kramatorsk, mula isih awal kanggo santai.
      1. Evgeny Ivanov_5
        Evgeny Ivanov_5 6 Juni 2022 22:26
        -5
        Mung perang kanggo Kyiv bisa umum, lan ora kanggo titik ilang ing peta. Ora apik, yen mung kita nganggep manawa kita ora bakal luwih maju tinimbang LDNR.
        1. Genry
          Genry 7 Juni 2022 00:58
          -1
          Kutipan: Evgeny Ivanov_5
          Mung perang kanggo Kyiv bisa umum, lan ora kanggo titik ilang ing peta.

          Nalika ngresiki Kyiv, kabeh dill wis ana ing luar negeri lan ora bakal ana serangan.
          1. Rusia cilik
            Rusia cilik 7 Juni 2022 06:07
            -5
            Ora bakal ana serangan ing Kyiv, mungkasi fantasizing. Program akses minimal kanggo Dnieper. Gawan maksimal ing Kharkiv, Kherson, DPR lan LPR, bisa uga Sumy lan Chernigov. Lan Fantastic - wilayah Odessa. Kita pancene katon.
      2. Scipio
        Scipio 7 Juni 2022 10:57
        0
        Avdiivka. Kunci kanggo karusakan. Ngenteni lan ndeleng.
    2. Anchorite
      Anchorite 6 Juni 2022 22:07
      +5
      Kanggo prajurit kita tangan beteng lan kebingungan ing camp mungsuh! Kamenangan bakal dadi milik kita!)))
    3. Alexander Salenko
      Alexander Salenko 6 Juni 2022 22:13
      0
      Aku gelem nuduhake kabungahanmu.
    4. Evgeny Ivanov_5
      Evgeny Ivanov_5 6 Juni 2022 22:23
      +9
      Durung ana apa-apa. Isih ngarep.
  2. Carlos Hall
    Carlos Hall 6 Juni 2022 21:42
    0
    Inggih, kita kudu nyepetake serangan. Nanging kabar apik, kemajuan apa wae yaiku kabar apik.
  3. Sandor Clegane
    Sandor Clegane 6 Juni 2022 22:00
    +3
    Good luck guys lan Gusti Allah mberkahi sampeyan !!
  4. Nelayan
    Nelayan 6 Juni 2022 22:05
    + 15
    Svyatogorsk Lavra utuh - warta apik!
    Svyatogorsk dibebasake - kabar apik!
    Dill howls sing kita wis diputer lan nggawa unit seger menyang Severodonetsk ing nomer luwih - warta apik!
    Sawetara warta apik ... dill wis mbuwang personel sing mumpuni pungkasan menyang perang - pasukan khusus Direktorat Intelijen Utama Angkatan Bersenjata Ukraina, sing uga wis dilebur ... Badut wis nguwuh yen Zaporozhye ora bisa ditahan maneh, lan wis ana gerakan. Sore iku sukses!
    1. Orik
      Orik 6 Juni 2022 22:54
      +1
      Kanggo sing ora ngerti, Svyatogorsk minangka bank kiwa, lan laurel dhewe ana ing sisih tengen, cedhak jembatan.
      1. zampolit
        zampolit 7 Juni 2022 08:14
        0
        Bener, kutha kasebut ana ing ngisor iki, tanpa laurel kaya Severodonetsk tanpa Lysichansk ...
      2. Nelayan
        Nelayan 7 Juni 2022 10:57
        -1
        supaya bank tengen dikuwasani, maca laporan, ing bank tengen gerakan kita wis diwiwiti ing arah kutha-kutha ing ngisor iki.
  5. Boikot
    Boikot 6 Juni 2022 22:08
    +8
    Mesthine wis samesthine. Sawise detasemen njeblug jembatan, ninggalake prajurit sing bakal dipateni dening orc jahat, kudu duwe kabodhoan khusus kanggo nglawan rezim iki. Episode iki kudu digawa menyang saben prajurit Svidomo, mungkin otak bakal ngresiki sethithik.
  6. Komentar wis dibusak.
    1. Komentar wis dibusak.
      1. Gofman
        Gofman 6 Juni 2022 22:42
        +9
        Kutipan: GNM
        Mungsuh wis demoralized lan buyar
        - nanging tetep dadi mungsuh nganti nyerah utawa rusak. Iki uga ditampilake ing Saving Private Ryan, nalika wong bodho platoon (utawa mung "gagak putih" nglawan latar mburi kanca-kancane ing perang) -pasifis Abham weruh carane Jerman, sing dheweke slamet, muncul maneh ing garis ngarep lan terus mateni kanca-kancane sing ditresnani.
        1. GNM
          GNM 6 Juni 2022 22:50
          0
          Ora ana akeh mungsuh ideologi ing urip (ora ana ing bioskop). Wong-wong sing nglangi nyabrang kali kanthi gupuh bakal ngungsi utawa nyerah.
          1. Adrey
            Adrey 6 Juni 2022 23:44
            +2
            Kutipan: GNM
            Ora ana akeh mungsuh ideologi ing urip (ora ana ing bioskop). Wong-wong sing nglangi nyabrang kali kanthi gupuh bakal ngungsi utawa nyerah.

            Apa sampeyan ora langsung nyerah? Perlu diwasa? Nah, kepiye carane ora bisa ditindakake kanthi pendekatan kaya ngono?
          2. bukak
            bukak 7 Juni 2022 01:23
            +5
            Utawa bakal terus mateni wong Rusia, mbales rasa wedi lan asor sing dialami, apa ora edan kanggo nylametake wong sing banjur nyuduk sampeyan nganggo piso, lan dumadakan dheweke ora nahan sampeyan lan dadi lucu, sampeyan isih kudu ndeleng pirang-pirang perang. penjahat ana ing antarane wong-wong sing nglangi nyabrang, padha ora ana, apa sampeyan bisa njamin, lan dudu wong liya, sing bakal dislametake amarga welas asih sing ora bisa dingerteni.
      2. Odyssey
        Odyssey 6 Juni 2022 22:44
        -12
        Kutipan: GNM
        Apa Strelkov sing nyebut Staff Umum gnomes? Apa dheweke ilang payone?

        Apa sampeyan wis maca teks kasebut? "Kremlin gnomes". Apa hubungane Staf Umum? Iki tegese warga Putin lan Medvedev. Miturut cara, kabeh sikap negatif marang loro warga kasebut ing ndhuwur, aku ora nyetujoni julukan kuwi. Iku mung elek. Iki mung bocah bodho ing sisih Strelkov.
        Saiki, ing intine, mesthi, apa sing Mr. Konashenkov minangka propaganda militer, militer kita durung edan kanggo nindakake iki ing kasunyatan. Nanging iki ala banget propaganda militèr. Wis ora usah ngomong ngono maneh....
        1. GNM
          GNM 6 Juni 2022 22:59
          +6
          Yen tegese Putin, Panglima Tertinggi, iki luwih elek, nalika jaman perang, baloney kasebut wis dadi kejahatan. Aku ilang ngormati pungkasan kanggo Girkin, jam finest kang ana ing 2014, nalika ngatur resistance ing Slavyansk, lan banjur gagal kanggo ngrampungake karo "pipa tembaga", dadi bintang lan ilang kontrol piyambak.
        2. VladMirU
          VladMirU 7 Juni 2022 05:14
          +2
          ...."Nanging iki propaganda militer sing ala banget. Aja ngomong kaya ngono maneh...."

          Ora mung ala, ora ana babar pisan...
      3. Adrey
        Adrey 6 Juni 2022 23:42
        +4
        Kutipan: GNM
        Lan kasunyatan sing padha ora rampung mati mlaku, nyebrang mungsuh defenseless, kita ora Nazi sing njupuk sikil tawanan perang, lan kita ora duwe tugas numpes kabeh populasi lanang Ukraina.

        "Yen mungsuh ora nyerah, dheweke bakal rusak." Sapa sing ngomong? Apa sing wis owah wiwit iku?
      4. Ultra
        Ultra 6 Juni 2022 23:52
        +1
        Strelkov wiwit mirip karo nom-noman sing gelo sing ora dihargai lan ora dimangerteni, kanthi upaya kanggo ngremehake Shoigu kanthi pribadi lan komando grup kasebut, dheweke ora nyebabake iritasi maneh.
        1. FoBoss_V
          FoBoss_V 7 Juni 2022 04:26
          -2
          Pak Strelkov wis njalari aku mung refleks lelucon nganti suwe. Ing kepinginan kanggo omong kosong lan nyinggung kabeh wong lan kabeh, dheweke nguwuh marang Yudas Nevzorov. Dheweke bakal duwe bedhil mesin ing tangane lan ing trenches, ing ngarep. Dadi ngomong, ngrasakake sejatine urip
    2. Igor Malyshev
      Igor Malyshev 6 Juni 2022 22:27
      +5
      Aku kaya kanggo ndeleng Pak Girkin-Strelkov ing ngarep - njupuk ing mungsuh saka bedhil mesin (otomatis), lan ora saka sofa nyaman kang ....
      1. Orik
        Orik 6 Juni 2022 22:36
        -5
        Kanggo nulis iki babagan wong sing wis ngliwati 5 prajurit, 4 wong dadi sukarelawan, sampeyan kudu mbayar dhewe! Ing ngendi sampeyan gelut, kajaba sofa?))
        1. Igor Malyshev
          Igor Malyshev 6 Juni 2022 22:41
          -1
          Urgent 81-83 SPS Pasukan Rudal Strategis saka USSR.
          1. Orik
            Orik 6 Juni 2022 22:47
            -9
            Sampeyan ditakoni kanthi jelas - Endi sampeyan gelut, lan dudu kentang sing dikupas.)))
            1. Igor Malyshev
              Igor Malyshev 6 Juni 2022 22:59
              +5
              Aja poke wong liyo - yen Motherland dikirim menyang baris ngarep - Aku bakal pindhah tanpa mangu-mangu. Dheweke njabat ing panggonane, kaya kabeh wong Soviet ing umurku.
              1. Orik
                Orik 7 Juni 2022 08:04
                -3
                Aku poked lan bakal poke bajingan unrespected. Tanah kelairan ora ngirim Strelkov, dheweke dadi sukarelawan, lan sampeyan tansah lungguh ing kursi kanthi nastily wani nyalahake dheweke, ora tau ana ing garis ngarep dhewe!
        2. Ultra
          Ultra 6 Juni 2022 23:54
          +3
          Kasunyatan yen dheweke perang ora ana sing mbantah, nanging ora ana sing ngaku dadi komandan sing sarwa.
        3. angkot 11
          angkot 11 7 Juni 2022 02:59
          +4
          Ing uripku, aku mung ngerti pepeteng wong sing duwe pengalaman tempur, nalika aku ora bakal ngadeg ing lapangan sing padha karo dheweke ing uripku. Duwe pengalaman tempur ora nggawe wong normal utawa mung cukup. Girkin wis suwe banget ilang. Sampeyan disiksa kanggo nggoleki wong sing ngajeni dheweke ing antarane perwira militer. Ana sawetara banget. Ambisi wong iki ngrusak kabeh kabecikan sing digayuh.
      2. Alex Kaadilan
        Alex Kaadilan 7 Juni 2022 13:02
        0
        Dheweke kepengin gelut, nanging ora gelem.
    3. poquello
      poquello 6 Juni 2022 22:48
      +2
      Kutipan: Odysseus
      reaksi adil Strelkov

      kenapa dheweke lungguh lan nulis kanthi kemampuan kaya ngono?
      1. Alex Kaadilan
        Alex Kaadilan 7 Juni 2022 13:04
        0
        Dheweke ora gelem melu perang
        1. poquello
          poquello 7 Juni 2022 13:16
          0
          Kutipan saka Alex Justice
          Dheweke ora gelem melu perang

          Lha nek negara ora butuh kolonel?
    4. Negruz
      Negruz 6 Juni 2022 22:51
      +4
      Strelkov tilar donya ing Slavyansk, ing ndhuwur ana teks sing ditulis dening Girkin ....
    5. Adrey
      Adrey 6 Juni 2022 23:38
      -4
      halo cons ngguyu!
      Ing endi boiler, sing 10 dina kepungkur wiwit ditutup lan godhok?
      1. Ultra
        Ultra 6 Juni 2022 23:55
        -2
        Dadi maju menyang ngarep, nuduhake bakat kepemimpinan sampeyan.
        1. Adrey
          Adrey 6 Juni 2022 23:58
          0
          Kutipan saka ultra
          Dadi maju menyang ngarep, nuduhake bakat kepemimpinan sampeyan.

          Pangkat lan VUS ora cocog. Kowe kok ora ana? Utawa sampeyan nulis saka trench (ing meja markas)?
          1. Ultra
            Ultra 7 Juni 2022 10:42
            0
            Dadi sampeyan, dudu aku, sing ngusulake "mandheg masak", kenapa aku kudu ngetrapake "gagasan komandan" sampeyan. Sampeyan duwe saber ing tangan sampeyan, ing jaran putih lan nyerang! Lan aku menehi saran supaya sampeyan njupuk Girkin kanggo timbalan (yen setuju mesthi), sampeyan mung ing dawa gelombang padha.
  7. Odyssey
    Odyssey 6 Juni 2022 22:35
    +2
    Saiki kanggo kabar apik. Kabar penting babagan pembebasan Svyatogorsk Lavra wis teka.
    Iki luwih penting tinimbang kutha cilik Svyatogorsk dhewe. Amarga iku bridgehead ing sisih kidul kali.
    Ayo ngenteni konfirmasi, mesthi, nanging yen iki bener, iki minangka sukses taktik sing signifikan.
    1. poquello
      poquello 7 Juni 2022 00:39
      0
      Kutipan: Odysseus
      Kabar penting wis teka bab mardika saka Svyatogorsk Lavra.

      ing sadawane dalan, padha beguiled kanggo bungah, sesuk bakal nuduhake, nanging apik yen laurel isih free
  8. yowis
    yowis 6 Juni 2022 22:40
    -1
    Rendering resistance kanggo pasukan sing nindakake MSO minangka kejahatan perang sing serius.
  9. Arcady007
    Arcady007 6 Juni 2022 22:41
    -9
    Wis seminggu aku maca berita iki.
    1. Sergeyj1972
      Sergeyj1972 6 Juni 2022 22:49
      0
      Mungkin sampeyan bingung karo Svetlodarsk?
  10. akurat
    akurat 6 Juni 2022 22:50
    +5
    Kutipan: GNM
    Lan kasunyatan manawa dheweke ora rampung mlayu, nyabrang mungsuh sing ora duwe pertahanan, kita dudu Nazi sing nembak sikil tawanan.

    Kanggo kabeh humanismeku, aku nganggep bodho mbandhingake wong sing ditawan lan mungsuh sing pengin mundur ...
    Mung wong lanang sing ora bosen nglangi nyabrang kali ing ngisor geni mungsuh sing bakal dadi sing paling gigih mengko. Lan adhedhasar kabutuhan militer, karusakan saka kuwi minangka keputusan sing bener lan bakal nylametake nyawa para pejuang kita.
    Humanisme dituduhake marang mungsuh sing wis nyerah.
  11. Ovsigovets
    Ovsigovets 6 Juni 2022 22:55
    +1
    Kutipan: Evgeny Ivanov_5
    Mung perang kanggo Kyiv bisa umum, lan ora kanggo titik ilang ing peta. Ora apik, yen mung kita nganggep manawa kita ora bakal luwih maju tinimbang LDNR.

    "kita" wis luwih saka LDNR
  12. Ovsigovets
    Ovsigovets 6 Juni 2022 23:03
    -1
    Kutipan: Odysseus
    Reaksi Strelkov sing angel banget nanging adil marang pernyataan Konashenkov sing nggegirisi dina iki babagan prajurit mungsuh kanthi tenang nglangi nyabrang kali.
    “ Karo.. ki saka Kementrian Pertahanan – Apa kowe wis edan?
    Dina iki Gorlovka relatif tenang. Angkatan Bersenjata Ukraina kanthi teliti, alon-alon, "mbongkar" Donetsk kanthi artileri. Miturut wilayah lan dening prasarana / fasilitas penyediaan. Nantang, nantang. Kanthi korban lan akeh karusakan. Kanthi overtones moyoki kanggo gnomes Kremlin:
    "Inggih, apa sing bakal sampeyan tindakake kanggo kita iki?"
    Lan kurcaci (liwat tutuk saka umum-talker Konashenkov) nanggepi bangga kasunyatan sing:
    "... militèr Ukraina nilar peralatan lan senjata militèr lan nyebar ing sadawaning pesisir. Minangka Konashenkov nyathet, kira-kira 80 prajurit Angkatan Bersenjata Ukraina nyabrang kali, nalika militèr Rusia ora mbukak geni marang wong-wong mau."
    Hmmm ... Aku ora ngerti yen militèr kita bisa nembak mungsuh sing mlayu utawa ora - nanging taksiran kasunyatan iku mung nggumunake: jenderal (Rusia !!! dudu Ukrainia!) Seneng yen puluhan prajurit mungsuh. , tinimbang (contone) kanggo nyerah - padha mutusaké kanggo nglangi kanggo safety, supaya mengko - sethitik mengko - bakal maneh njupuk senjata lan matèni prajurit Rusia. Iki gilded nawakake kanggo bangga kasunyatan sing mungsuh sing mlayu ora kenek lan mranata conto kanggo junior ing pangkat lan posisi - carane tumindak ing kasus padha ing mangsa.
    Nanging, ing kantor Plywood Marshal, katon ora ana sing isih ana ing posisi umum, kajaba wreckers lan idiot ... Lan yen ana wong sing tetep, banjur lungguh "luwih tenang tinimbang banyu, luwih murah tinimbang suket", nyoba kanggo "pass kanggo dhewe."
    Nalika nulis, pesen teka - bagean penting saka Donetsk ditinggal tanpa listrik - gardu ing distrik Petrovsky rusak lan murub"

    kabeh wis ilang))))) pengkhianat nang endi wae ... mbukak ... strelkov jenderal putih ing endhas wedge lan mlaku wis ana ing ep
  13. Odyssey
    Odyssey 6 Juni 2022 23:12
    +1
    Terusake babagan pijakan ing pesisir kidul. Nganti saiki mung iki
    "Pertempuran terus, ukrovermacht wis hysterically counterattacking, nanging kasunyatan ngamanake ing bridgehead wis kedaden. Ukrovermacht ora ana maneh fisik ana, iku mbabarake Unit serbu kita kanggo serangan meriem terus-terusan ".
  14. Alex 777
    Alex 777 6 Juni 2022 23:31
    +4
    Bangga kanggo bocah-bocah lanang sing melu NWO, maneh lan maneh ngonfirmasi keberanian lan kekuwatane Warriors Rusia! Jaga awakmu dhewe, kabeh Rusia karo sampeyan!
  15. Adrey
    Adrey 7 Juni 2022 00:00
    0
    Apa iki kabeh ngelingake aku "gilingan daging getih" saka Perang Dunia I?
    1. kucing Rusia
      kucing Rusia 7 Juni 2022 00:23
      0
      Quote: Adrey
      Apa iki kabeh ngelingake aku "gilingan daging getih" saka Perang Dunia I?
      Ora serangan bayonet ing bathuk ing Maxim bedhil mesin, liwat eri.
      durung serangan senjata kimia - durung...
      Nyuwun
      1. Adrey
        Adrey 7 Juni 2022 00:30
        -1
        Quote: kucing-rusich
        Ora ana serangan bayonet ing bathuk ing bedhil mesin Maxim, liwat eri.

        Aku ora mbantah. Nanging prinsip positionality ana.
        Miturut cara, maxims lan eri sing ora nemtokake komponen saka perang posisi.
        Quote: kucing-rusich
        Durung ana serangan senjata kimia - durung ...

        Sialan kita, sialan kita! .. hi
      2. Adrey
        Adrey 7 Juni 2022 00:40
        -2
        Quote: kucing-rusich
        Durung ana serangan senjata kimia - durung ...

        Lan luwih. Serangan senjata kimia ing Perang Dunia I mung digunakake kanggo nembus garis pertahanan pertama mungsuh. resik taktik break liwat pertahanan karo losses paling kanggo awake dhewe, tanpa potensial operasional luwih.
        Banjur, ya. Dheweke teka kanthi "kimia" ing konsep doktrin Douai, nanging ora ditrapake maneh hi
  16. Inquisitor
    Inquisitor 7 Juni 2022 03:45
    0
    Ageng losses vsuk trick sing bakal ngidini sampeyan kanggo nyimpen pranata ing mangsa.
  17. VladMirU
    VladMirU 7 Juni 2022 05:09
    -2
    Kutipan: GNM
    Apa Strelkov sing nyebut Staff Umum gnomes? Apa dheweke ilang payone? Kanggo ekspresi kasebut sajrone Perang Dunia II, dheweke dipasang ing tembok.
    Lan kasunyatan sing padha ora rampung mati mlaku, nyebrang mungsuh defenseless, kita ora Nazi sing njupuk sikil tawanan perang, lan kita ora duwe tugas numpes kabeh populasi lanang Ukraina. Mungsuh wis demoralisasi lan buyar, demilitarized, ing tataran iki tugas wis rampung.


    Defenseless - iki nalika dheweke nyerah, iki nalika tahanan. Nganti sampeyan nyelehake senjata - mungsuh. Lan mung kanggo ngresiki, ora liya. Aku nuduhake pendapat Strelkov, kajaba mbok menawa "luwih alus".
  18. VladMirU
    VladMirU 7 Juni 2022 05:11
    -1
    Kutipan saka Gofman
    Kutipan: GNM
    Mungsuh wis demoralized lan buyar
    - nanging tetep dadi mungsuh nganti nyerah utawa rusak. Iki uga ditampilake ing Saving Private Ryan, nalika wong bodho platoon (utawa mung "gagak putih" nglawan latar mburi kanca-kancane ing perang) -pasifis Abham weruh carane Jerman, sing dheweke slamet, muncul maneh ing garis ngarep lan terus mateni kanca-kancane sing ditresnani.


    Offset!
  19. VladMirU
    VladMirU 7 Juni 2022 05:17
    -1
    Kutipan: Igor Malyshev
    Aku kaya kanggo ndeleng Pak Girkin-Strelkov ing ngarep - njupuk ing mungsuh saka bedhil mesin (otomatis), lan ora saka sofa nyaman kang ....


    Sejatine ora diijini, aku ngerti. Panguwasa minangka perkara sing mbebayani, kanggo sawetara.
  20. Riwas
    Riwas 7 Juni 2022 06:37
    +1
    Operasi uga ditindakake kanggo mbebasake Vrubovka kanthi lengkap, saka ngendi ana jalur sepur menyang Lisichansk sing kasebut ing ndhuwur, sing, miturut Zelensky, dheweke ngunjungi dina sadurunge ..

    Dheweke ora bakal menehi risiko urip kaya ngono, Ze ora percaya marang awake dhewe maneh, dheweke duwe pengawal Inggris, dheweke ndhelik ing bunker lan wedi nempelake irunge saka kono.