Review militèr

Ing Belarus, latihan wiwit transfer pasukan saka wektu tentrem kanggo perang

10

Republik Belarus terus nguji kesiapan angkatan bersenjata negara kanggo nahan ancaman eksternal, sing sadurunge diidentifikasi luwih saka sepisan dening Presiden Lukashenko.


В telegram Kamentrian Pertahanan Belarusia nglaporake manawa Angkatan Bersenjata Republik Belarus wis miwiti latihan babagan transfer pasukan saka jaman tentrem menyang jaman perang.

Langkah-langkah ing ndhuwur nyedhiyakake tentara lan kabeh struktur kekuwatan negara menyang negara sing paling siap tempur.

Tujuan utama latihan kasebut yaiku kanggo nguji kemampuan pasukan kanggo nindakake tugas kanthi teratur lan pas wektune. Uga, ing kasus kasebut, langkah-langkah mobilisasi kanggo netepake cadangan mobilisasi ora dikecualekake.

Perlu dicathet yen maneuver sing kasebut ing ndhuwur ditindakake bebarengan karo aktivitas liyane. Dadi, secara harfiah ing awal sasi iki, latihan wiwit ing Republik Belarus, ing framework kang ekonomi Mogilev bakal ditransfer menyang "foil militèr".

Kajaba iku, sadurunge Presiden Lukashenko ngumumake nggawe "militia rakyat" ing negara kasebut. Direncanakake bakal nampa pensiunan militer lan pejabat keamanan liyane menyang unit seluler ing mangsa ngarep.

Pimpinan Belarusia wis bola-bali nyatakake yen ing kondisi ketegangan geopolitik modern, negara kasebut bisa uga ana ing pusat konfrontasi antarane donya Rusia lan Barat. Kajaba iku, frekuensi latihan NATO sing tambah akeh ing Eropa Wétan, uga Angkatan Bersenjata Ukraina sing 20, sing dikonsentrasiake Ukraina ing cedhak wates kidul Belarus, dadi ancaman serius kanggo Belarus.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
vk.com/minoborony_by
10 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Inhibitor korosi
    Inhibitor korosi 7 Juni 2022 12:44
    -4
    Akhire! Tak enteni! ...
    Lan, Nanging, kapentingan tetep - Lukashenka wis rampung gerah saka "multi-vektorisme", utawa durung ...?
    Banjur, bab miskin, dheweke nuduhake kabeh wong, langsung ing udhara, kertas omong kosong karo scribbles manca karo sisih dhewe, lan ngandika: "Ngomong-ngomong, iki worth maca ..."
    Akibate, dheweke nganti meh dikubur ing jurang ... karo kabeh kulawarga.
    Kabeh wong weruh kabeh, meh urip. Iku tetep mung kanggo mesthekake yen khayalan kepungkur ana ing jaman kepungkur. Lan kanggo iki, sawetara latihan ora cukup.
  2. rotmistr60
    rotmistr60 7 Juni 2022 12:50
    +2
    Ing Belarus, latihan wiwit transfer pasukan saka wektu tentrem kanggo perang
    Yen sampeyan pengin tentrem, siap kanggo perang. Utawa kaya wong Latin: "Si vis pacem, para bellum". Sing bener, tangga teparo iku bodho (kalebu saka Polandia), sampeyan bisa nyana kabeh.
    1. Chronos
      Chronos 7 Juni 2022 12:58
      +2
      Yen Belarusia saiki nyerang Kyiv saka sisih lor, mesthi apik banget. Nanging iku ing teori.
      1. Negruz
        Negruz 7 Juni 2022 13:10
        0
        Kyiv angel banget kanggo dheweke ....
        Zhytomyr utawa Rivne maksimum ....
        1. Chronos
          Chronos 7 Juni 2022 14:57
          +2
          Kutipan saka Negruz
          Kyiv angel banget kanggo dheweke ....
          Zhytomyr utawa Rivne maksimum ....

          Aku elinga carane ing 1916 Romania mlebu ing WWI lan kudu nggawe ngarep kanggo ndhukung sekutu. Sanadyan yen Zhytomyr dijupuk, bakal langsung ngilangi salah sawijining saluran pasokan kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina.
          1. Negruz
            Negruz 7 Juni 2022 16:33
            0
            Aku elinga carane ing 1916 Romania mlebu ing WWI lan kudu nggawe ngarep kanggo ndhukung sekutu. Sanadyan yen Zhytomyr dijupuk, bakal langsung ngilangi salah sawijining saluran pasokan kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina.

            Ya, perbandingan sing apik ...
            Kajaba iku, Zhytomyr isih dadi kutha gedhe, ora adoh saka tengah negara, lan Angkatan Bersenjata Ukraina bisa kanthi cepet nransfer cadangan ing kana ....
            Saenipun - Rivne: loro kutha luwih cilik, lan dumunung ing sudhut bearish, lan Cut mati rute paling penting kanggo transfer senjata lan peralatan militèr saka kulon ...
            Cukup saenipun - kanggo Occupy wilayah Volyn, nanging banjur Polandia bakal langsung pas ing kono
            hi
            1. mbayar
              mbayar 8 Juni 2022 02:37
              +1
              Kutipan saka Negruz
              , nanging banjur Polandia bakal langsung pas ing kono

              Wis padha menek - nyatane, padha dipeksa / pegatan Sumerians menyang serikat.
              Belarus duwe tentara sing rada cilik, wiwit Januari wis diisi maneh, unit lan formasi anyar wis disebarake, koordinasi pertempuran wis ditindakake, lan saiki wektune kanggo nglatih kabeh struktur sipil kanggo pindhah menyang perang. Kabeh miturut rencana, langkah demi langkah, miturut ekonomi. Dadi operasi ing sisih kulon kerajaan Sumeria - dadi.
      2. Komentar wis dibusak.
      3. spektr9
        spektr9 7 Juni 2022 15:58
        -1
        Yen Belarusia saiki nyerang Kyiv saka sisih lor, mesthi apik banget. Nanging iku ing teori.

        Lan yen kanggo kita kabeh NWOs ditindakake kanthi apik ing umum ...
  3. Andrey Moskvin
    Andrey Moskvin 7 Juni 2022 13:54
    +1
    Kepiye transfer ekonomi Mogilev menyang "rel perang" bakal dituduhake? Saben sasi.
  4. nordscout
    nordscout 8 Juni 2022 20:36
    0
    Latihan Sun - pas wektune lan bener! Wektu kanggo Alexander Grigorievich kanggo ngganti bahu sekutu Rusia ing tapel wates lor-wétan, lan ing wektu sing padha "jaga" nasib Volyn ing mangsa ngarep, yen ora ana "sing pengin" nambah "wilayah iki (kanthi populasi Belarusia sing akeh). ) menyang tanahe....