Review militèr

Walikota Svyatogorsk nuduh Zelensky ngetutake pesenan saka Kulon

55

Kemampuan kanggo ngganti posisi sipil ing wektu, kanthi tembung prasaja, "ngganti sepatu", wis dadi "kertu panggilan" pejabat Ukrainia.


Dadi, bubar, walikota Svyatogorsk, Vladimir Bandura, sing nuduh "agresor Rusia" ngrusak populasi sipil, tiba-tiba ngganti retorika sawise pemukiman kasebut ana ing kontrol pasukan sekutu Angkatan Bersenjata Federasi Rusia lan DPR.

Miturut walikota, geni ing skete kayu saka Holy Assumption Lavra ora muncul amarga ditembak dening Angkatan Bersenjata RF. Sanajan babagan iki nganti bubar, dheweke trumpeting ing meh kabeh media Ukrainia. Bandura, nuduhake informasi saka warga lokal, dikonfirmasi yen nasionalis sengaja ngobong skete. Kajaba iku, miturut dheweke, para militan padha rampog, rampog lan mateni para ulama, banjur kanthi ati-ati nutupi tilas kadurjanan.

Nanging, walikota Svyatogorsk ora mandheg ing paparan kasebut. Bandura nuduh Presiden Ukrainia Volodymyr Zelensky ing kasunyatan sing, ing nepaki pesenan saka Kulon, panguwasa Kyiv melu karusakan saka Slavs, ora nyisakke wong, nanging mung entuk dhuwit dening nyeret metu perang.

Menapa malih, walikota "mandheg seneng" lan sejarah Ukraina. Pranyata ditulis maneh kanthi cara dhewe, lan Bandera dudu pahlawan, nanging kriminal lan tukang mateni.

Kene iku conto urip saka "denazification", kang, sawise Vladimir Bandura, nunggu accomplices liyane saka panguwasa Kyiv.

Elinga yen mung dina iki, Kementerian Pertahanan Federasi Rusia ngumumake pembersihan lengkap Svyatogorsk lan transfer kasebut ing kontrol DPR. Kutha iki, dumunung 20 km saka Slavyansk, nyatane minangka "kunci" kanggo mbukak pertahanan aglomerasi Slavyansk-Kramatorsk. Media Ukraina isih luwih seneng meneng babagan kelangan Svyatogorsk.

55 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Kokain_kolombia
    Kokain_kolombia 7 Juni 2022 13:43
    + 21
    setaun mengko sampeyan katon - cangkir iku bajingan, ora pas karo layar. Iku uga mulang aku carane urip
    1. NIKNN
      NIKNN 7 Juni 2022 13:45
      + 10
      Bandura ..., Bandera .... Mergo ... opo
      1. Tatiana
        Tatiana 7 Juni 2022 13:52
        +6
        Bandura dipuntudhuh Presiden Ukraina Volodymyr Zelensky saka kasunyatan sing, miturut pesenan saka Kulon, panguwasa Kyiv melu karusakan saka Slavs, ora nyisakke wong, nanging mung entuk dhuwit.

        Inggih, matur nuwun Gusti! Pungkasan, Bandura paling ora ngerti iki lan nyatakake kanthi umum! Lan luwih akeh wektu bakal liwat - lan dheweke bakal ngerti luwih akeh!
        Aku pengin Bandura luwih gamblang ing atine ing Jeksa Agung bisa ngetokake saka denazification saka rezim Kyiv ing hubungan kanggo wong Yahudi dening warga negara lan madat tamba Zelensky!

        Mripat saka madat.
        1. tihonmarine
          tihonmarine 7 Juni 2022 14:35
          +2
          Kutipan: Tatyana

          Inggih, matur nuwun Gusti! Pungkasan, Bandura paling ora ngerti iki lan nyatakake kanthi umum!

          Aku ora ngerti apa sing dimangerteni, nanging Bandura, kaya sing dakngerteni saka tembunge, kepengin urip.
          1. Tatiana
            Tatiana 7 Juni 2022 14:40
            +2
            Kutipan saka tihonmarine
            Aku ora ngerti apa sing dimangerteni, nanging Bandura, kaya sing dakngerteni saka tembunge, kepengin urip.

            Dheweke kepengin urip - mula dheweke ngerti!
            1. tihonmarine
              tihonmarine 7 Juni 2022 15:04
              +3
              Kutipan: Tatyana
              Dheweke kepengin urip - mula dheweke ngerti!

              Sampun sami mangrêtos manawi wontên ing panangkaran, lajêng kalêbêtakên, lajêng sami mangkat mêngsah dhatêng Bidon tuwin Bandera.
          2. Negruz
            Negruz 7 Juni 2022 14:54
            +4
            Dheweke Bandura, kaya sing dakmangerteni saka tembunge, kepengin urip.

            Lan ora mung kanggo urip - nanging terus urip minangka walikota ... lol
    2. gansales
      gansales 7 Juni 2022 13:53
      +4
      Kemampuan kanggo ngganti posisi sipil ing wektu, kanthi tembung prasaja, "ngganti sepatu", wis dadi "kertu panggilan" pejabat Ukrainia.

      Apa ana sing ngomong babagan pejabat bodho, yen Azov (scumbags lengkap) Dadi saiki padha nyanyi, kita ora guilty lan njaluk ngapura, etc.
      Iku njijiki kanggo nonton ALL iki lan ora ana Iman kanggo sapa maneh !!
      1. wong pribadi
        wong pribadi 7 Juni 2022 14:15
        +2
        Dadi saiki padha nyanyi, kita ora salah lan njaluk ngapura, lsp.

        Nanging aku kepingin weruh yen sampeyan bakal nyanyi beda yen sampeyan ana ing panangkaran? Ing kene para pahlawan kasebut menehi langganan yen dheweke ora bakal perang lan wis bali ing rangking. Lan apa regane: kapal Rusia, pindhah menyang ...." Banjur, bebarengan tanpa perang, padha ngangkat paws lan nyerah.
      2. Zhan
        Zhan 7 Juni 2022 14:41
        0
        Kutipan saka gansales
        Kemampuan kanggo ngganti posisi sipil ing wektu, kanthi tembung prasaja, "ngganti sepatu", wis dadi "kertu panggilan" pejabat Ukrainia.

        Apa ana sing ngomong babagan pejabat bodho, yen Azov (scumbags lengkap) Dadi saiki padha nyanyi, kita ora guilty lan njaluk ngapura, etc.
        Iku njijiki kanggo nonton ALL iki lan ora ana Iman kanggo sapa maneh !!

        Iki ngelingake aku babagan film, "Kill the Dragon" karo Yankovsky lan Abdulov ing peran judhul. Naga wis mati, urip naga. Lan iki langsung ngganti sepatu. Pitakonan, kepiye wong-wong bajingan iki bisa terus kuwasa? Padha mimpin dening wedi kanggo kulit dhewe. Drive wong ing gulu ... lan kick wong menyang tapel wates Polandia.
    3. Wend
      Wend 7 Juni 2022 14:08
      +1
      Dheweke uga kudu diadili. mriksa apa lan carane, lan putusan saka pengadilan.
    4. Egoza
      Egoza 7 Juni 2022 14:18
      0
      Kutipan: Colombian_cocaine
      setaun mengko sampeyan katon - cangkir iku bajingan, ora pas karo layar.

      Dicopot ilat! Lan sawise kabeh, sapa sing njupuk "muzzle abang kuwi!" Sampeyan ora bisa mangan ing telung dina!
    5. Komentar wis dibusak.
  2. Pamburu 2
    Pamburu 2 7 Juni 2022 13:44
    + 15
    Ngusir wong-wong sing nate ngiyanati
    Sapa sing ngkhianati sepisan bakal ngiyanati sampeyan kaping pindho.
    (c)
    Saiki bakal ana akeh "sing jelas".
    1. Pakdhe Lee
      Pakdhe Lee 7 Juni 2022 13:50
      +3
      Kutipan: Hunter 2
      Saiki bakal ana akeh "sing jelas".

      Lan padha kudu menehi hasil karo .... Wah, yen iku ikhlas.
      1. NDR-791
        NDR-791 7 Juni 2022 13:59
        +1
        Kutipan saka Pakdhe Lee
        .Lha yen wis ikhlas.

        Optimismeku sing ora dikendhaleni ora bakal nggawa kabecikan. Aku ngerti yen sampeyan ora percaya, nanging aku isih mimpin ... (c)
      2. poquello
        poquello 7 Juni 2022 14:18
        0
        Kutipan saka Pakdhe Lee
        Kutipan: Hunter 2
        Saiki bakal ana akeh "sing jelas".

        Lan padha kudu menehi hasil karo .... Wah, yen iku ikhlas.

        nyopir kabeh wong liwat detektor lan psikolog
        1. vadimtt
          vadimtt 7 Juni 2022 14:23
          +1
          Ana akeh banget wong, lan detektor ora cukup, apamaneh spesialis.
          1. poquello
            poquello 7 Juni 2022 14:27
            0
            Kutipan saka vadim
            Ana akeh banget wong, lan detektor ora cukup, apamaneh spesialis.

            nggawe lemari file, ngusir apa sing kudu ditindakake
    2. dmi.pris
      dmi.pris 7 Juni 2022 14:06
      +1
      Ana ing tanda petik. Ing wilayah sing wis mardika, aja nganti kuwasa!
      1. taiga2018
        taiga2018 7 Juni 2022 14:19
        +1
        Kutipan saka: dmi.pris
        Ing wilayah sing dibebasake, dheweke ora kena diidini kuwasa!

        Maydaun iki biyen ngomong babagan lustration, saiki ngetrapake langkah iki kanggo awake dhewe ...
    3. GNM
      GNM 7 Juni 2022 15:26
      +1
      Kanggo maca teks apal sing perlu ora kanggo muter ing bandura! sad р
  3. APASUS
    APASUS 7 Juni 2022 13:47
    +4
    Weather vane - ngendi angin iku, iku dadi ana
  4. Sergey Aleksandrovich
    Sergey Aleksandrovich 7 Juni 2022 13:48
    +4
    Carane cepet padha tuwuh wicaksana! Piye wae dadi ora kepenak.
    1. gansales
      gansales 7 Juni 2022 13:59
      +6
      Kutipan: Sergey Alexandrovich
      Carane cepet padha tuwuh wicaksana! Piye wae dadi ora kepenak.

      Para oportunis tingkat paling dhuwur .... Ing taun 53, Khrushchev wiwit ngasilake massal, dheweke mangan raine ing kemah (notok lan kerja minangka pemotong roti, lsp.)
      Lan partisan lan veteran kita sing tatu mung kaget nalika wiwit ngrebut kabeh kekuwatan ing kabupaten, kutha, kutha, mesem kanthi jahat lan nguwuh slogan babagan jagung, lsp.
      Netepake rencana kanggo pengadaan daging, nglereni sapi perah lan kewan enom.
      Lan ing Brezhnev, "Sampeyan kanggo kula, aku kanggo sampeyan" wis dadi kuwat .. nglumpukake modal lan nyogok kabeh lan kabeh wong ..
    2. Egoza
      Egoza 7 Juni 2022 14:16
      +2
      Kutipan: Sergey Alexandrovich
      Carane cepet padha tuwuh wicaksana! Piye wae dadi ora kepenak.

      Otozh! Kabeh pejabat, sanajan tembung sing apik, kudu dipriksa kanthi ati-ati lan ing mangsa ngarep ora diidini menyang jabatan resmi.
    3. poquello
      poquello 7 Juni 2022 14:30
      0
      Kutipan: Sergey Alexandrovich
      Carane cepet padha tuwuh wicaksana! Piye wae dadi ora kepenak.

      ))))))) ana, setengah saka pengungsi duwe sikap negatif marang Federasi Rusia, yen ora sengit.
  5. Kabupatèn katelu
    Kabupatèn katelu 7 Juni 2022 13:48
    +2
    Kajaba iku, walikota "mandheg seneng" sejarah Ukraina uga. Pranyata ditulis maneh kanthi cara dhewe, lan Bandera dudu pahlawan, nanging kriminal lan tukang mateni.

    Kuwi sing ditindakake dening pasukan Federasi Rusia lan milisi rakyat DPR, sing menehi urip.
  6. Wbond
    Wbond 7 Juni 2022 13:48
    +7
    Kemampuan kanggo ngganti posisi sipil ing wektu, kanthi tembung prasaja, "ngganti sepatu", wis dadi "kertu panggilan" pejabat Ukrainia.

    ... "fitur" nasional ...
  7. sen
    sen 7 Juni 2022 13:49
    +6
    Kemampuan kanggo ngganti posisi sipil ing wektu, kanthi tembung prasaja, "ngganti sepatu", wis dadi "kertu panggilan" pejabat Ukrainia.

    Dadi wong-wong mau mung ngaku-ngaku patriot, nanging sejatine mung ngutamakake kesejahteraan pribadi.
    1. vadimtt
      vadimtt 7 Juni 2022 14:26
      +1
      Sayange, ora kurang "patriot" ing lingkungan administratif kita. Lan luwih apik yen mung ngisi dompet, lan dudu ideologi "Aku isin karo Rusia" utawa malah luwih elek.
  8. Nafanya saka sofa
    Nafanya saka sofa 7 Juni 2022 13:57
    + 11
    Kajaba iku, walikota "mandheg seneng" sejarah Ukraina uga. Pranyata ditulis maneh kanthi cara dhewe, lan Bandera dudu pahlawan, nanging kriminal lan tukang mateni.

    Apa sebabe Sekretaris Pertama Komite Pusat Partai Komunis SSR Ukraina, L.D. Kravchuk, utawa Sekretaris Pertama CPSU MGK B.N. Nderek kanca senior. ora
    1. Pakdhe Lee
      Pakdhe Lee 7 Juni 2022 14:08
      +3
      Quote: Nafanya saka sofa
      L.D. Kravchuk

      Kravchuk minangka bocah cilik minangka penghubung UPA, mula dheweke dadi anti-Soviet lan Russophobe kanthi pengalaman. Nanging EBN minangka pengkhianat khusus sing padha karo Vlasov!
      1. Nafanya saka sofa
        Nafanya saka sofa 7 Juni 2022 14:12
        +1
        Kravchuk minangka bocah cilik minangka penghubung UPA, mula dheweke dadi anti-Soviet lan Russophobe kanthi pengalaman.

        Leonid Danilovich teka karo dongeng iki nalika dadi calon kanggo preziki 404 kanggo nutupi kepungkur komunis. Sing siji * (lobak).
        1. Pakdhe Lee
          Pakdhe Lee 7 Juni 2022 14:20
          +1
          Quote: Nafanya saka sofa
          Sing siji * (lobak).

          Lan saka bedhil Goering arep njupuk bali menyang pungkasan! NWO kita begja sing Iblis wis ngresiki munggah!
          Présidhèn pisanan Ukraina luwih seneng ora ngembangake tema kanak-kanak Bandera. "Mung sepisan" nyentuh dheweke, sakcepete sawise kudeta kontra Agustus, nalika diskusi ing balai parlementer dadi "misi pembebasan" OUN-UPA. Dheweke nglilani dheweke dhewe, nalika isih cilik, nggawa bungkusan panganan menyang militan Bandera menyang alas.
    2. Chronos
      Chronos 7 Juni 2022 14:10
      +2
      Aku ngerti, tokoh saka Angkatan Bersenjata Ukraina iki ora mundur lan mutusaké sing uga apik kanggo dadi walikota ing DPR. Aku lagi vacationing ing Crimea, ngendi walikota teka daya karo Revolusi Oranye. Banjur dadi regionalis aktif, lan ing 2014 dadi supporter saka spring Russian. Iku mung bubar dibusak.
  9. Okakakiev
    Okakakiev 7 Juni 2022 14:01
    -2
    Apa tegese kabeh? Carane iku bisa
  10. Okakakiev
    Okakakiev 7 Juni 2022 14:03
    +2
    Ukrainians kudu ditandhani piye wae, saiki bakal dadi loro pasuryan ing masyarakat kita
    1. Nastia Makarova
      Nastia Makarova 7 Juni 2022 14:19
      +2
      padha tansah kaya mangkono
    2. vadimtt
      vadimtt 7 Juni 2022 14:19
      +1
      Ya, sampeyan uga ngerti apa, Star of David (wow, aku nulis nganggo huruf cilik, nanging mesin forum didandani. ngguyu ) apa sampeyan ngusulake nggambar sing padha ing bathuk?
      1. Okakakiev
        Okakakiev 7 Juni 2022 15:11
        0
        Sawise nonton chatroulette, ide kasebut ora katon gila. Ing sirahku telek wiwit sajarah Rusia
        Dheweke ora bisa digawa menyang industri mbebayani, kanthi cara, ing USSR, screening kasebut ana hubungane karo wong Yahudi.
  11. Seamaster
    Seamaster 7 Juni 2022 14:21
    +1
    Ora ana apa-apa, ayo dheweke saiki mratobat lan sumpah tresna marang Rusia. Lan gantung ..... kita gantung mengko (s). Nalika plumbing dianggo.
  12. roket757
    roket757 7 Juni 2022 14:25
    +1
    Kemampuan kanggo ngganti posisi sipil ing wektu, kanthi tembung prasaja, "ngganti sepatu", wis dadi "kertu panggilan" pejabat Ukrainia.
    . Ana akeh wong sing bakal nggoleki panggonan sing anget lan marem ing kasunyatan anyar sing nyedhaki dheweke, mesthi.
  13. kursi
    kursi 7 Juni 2022 14:34
    0
    ana prakara apa bajingan iki saiki blathers, sampeyan isih ora bisa metu saka jawaban!
  14. Juragan
    Juragan 7 Juni 2022 14:35
    0
    Inggih ... sampeyan ndeleng, ing pungkasan taun, lan ing Kyiv padha bakal ngluhurake Comrade. Stalin.
  15. Pivasik
    Pivasik 7 Juni 2022 14:41
    +1
    Aku ngganti sepatu ing Langsung, lan ngatur kanggo dasi sandi laces. Ing protokol kasebut, tembung "jumper" iki bakal didandani
  16. Negruz
    Negruz 7 Juni 2022 14:53
    +1
    Kanggo pitakonan saka irredent 2014 lan nangis saka "putinvvedivoysk" ....
    Ing kene sampeyan kudu mikir kanthi teliti, ora kesusu ....
  17. Vertigo
    Vertigo 7 Juni 2022 15:44
    0
    Sapa sing ngiyanati sapisan, bakal ngiyanati sing kapindho lan katelu lan ....... (dikhianati - sinonim diganti)! Kanggo iki ing jaman kuna, dheweke langsung dieksekusi. Iki feed saka ngendi padha feed lan pindhah watara tanpa mangu-mangu.
  18. yowis
    yowis 7 Juni 2022 16:14
    0
    Bandera - Bandura. Golek prabédan.
  19. kelip-kelip
    kelip-kelip 7 Juni 2022 16:14
    0
    Walikota Svyatogorsk nuduh Zelensky ngetutake pesenan saka Kulon
    Zele mung?
    Nanging Gunpowder ora nindakake sing padha? Lan SBU lan Angkatan Bersenjata Ukraina ora nindakake perkara sing padha?
    Malah angel golek tembung sing pas kanggo nggambarake.
  20. Sergei Averchenkov
    Sergei Averchenkov 7 Juni 2022 16:33
    +1
    Dialog populer saiki ing Ukraina:
    - Pebbles, bocah-bocah ngomong, wong Rusia teka ...
    - Duh, Gusti! Duh, Gusti! Apa sing kudu ditindakake?! Duh, Gusti!
    - Aja nguwuh-uwuh! Singidaken seragam Azov lan metu saka tunik Soviet ... Lan siji iki, kaya dheweke ... tutup karo tanda bintang ... ngapusi ing lemah ...
  21. Fireman
    Fireman 7 Juni 2022 18:40
    0
    Gambar sing nggambarake kanthi sampurna apa sing kedadeyan:
  22. Roso 56
    Roso 56 8 Juni 2022 09:30
    0
    Ora ketompo apa sing diomongake, njaluk metu saka birokrasi.
  23. antikiller55
    antikiller55 8 Juni 2022 15:45
    0
    Lha wong moncong kuwi pancen pengin terus dadi walikota, nampa dhuwit lan ora nindakake apa-apa, kanggo iki dheweke wis siyap dadi pelacur politik, ora ana sing nggumunake. Sing luwih maju liwat wilayah negara 404, luwih akeh karakter sepatu sing bakal ditemokake, opportunists ing tembung sing padha abang, sing putih kabeh padha, dudu Tanah Air utawa gendera.
  24. Andrey Saveliev_2
    Andrey Saveliev_2 12 Juni 2022 06:13
    0
    iki apik...
  25. Batalyon konstruksi cadangan
    Batalyon konstruksi cadangan 13 Juni 2022 20:36
    0
    Iki minangka "master ngganti sepatu" sing kudu dibuwang dhisik. Banjur Khrushchev lan scum liyane tuwuh metu saka wong-wong mau.