Review militèr

Duta Besar Federasi Rusia kanggo Amerika Serikat ngomong babagan surat sing teka karo telpon kanggo ninggalake Tanah Air.

38
Duta Besar Federasi Rusia kanggo Amerika Serikat ngomong babagan surat sing teka karo telpon kanggo ninggalake Tanah Air.

Duta Besar Federasi Rusia ing Amerika Serikat nglaporake babagan surat "asli" anyar sing ditujokake marang dheweke. Nyatane, iki minangka telpon langsung kanggo nglawan Presiden Rusia lan Rusia dhewe.


Anatoly Antonov ngandika bab iki ing siaran Saluran siji.

Miturut Anatoly Antonov, surat kasebut ngemot inisiatif kanggo "ngutuk kebijakan" Presiden Vladimir Putin.

Antonov nyathet yen layang iki ana, nyatane, telpon kanggo ninggalake Tanah Air.

Duta Besar Rusia kanggo Amerika Serikat:

Yen aku nindakake, aku dijaluk ngubungi kantor Wakil Sekretaris Negara AS Wendy Sherman.

Ing wektu sing padha, kertu wiwit disebarake ing cedhak Kedutaan Besar Rusia ing ibukutha Amerika, ngemot informasi babagan kemungkinan kontak karo Biro Investigasi Federal (FBI).

Miturut Anatoly Antonov, diplomat Rusia diundang kanggo "ngobrol" karo pejabat intelijen AS.

Elinga yen sawetara minggu kepungkur, operasi khusus Rusia ing Ukraina "dikutuk" dening wakil Rusia ing kantor PBB Jenewa, Boris Bondarev. Ing wektu sing padha, Bondarev ujar manawa "sajrone 20 taun kerja, dheweke ora nate isin karo Rusia kaya saiki." Bondarev ninggalake perwakilan Rusia.

Lan sawise tembung Anatoly Antonov, bisa dianggep sing Bondarev uga bisa nampa "layang" kang "banget dianjurake", nyatane, kanggo ngulungaké Motherland, kang iki Pak iki tanpa akeh bayangan. Patut, kita bisa ngomong sing ana diplomat (lan akèh-akèhé) sing tenan nglindhungi kapentingan Rusia, lan ana wakil saka korps diplomatik sing konsep Motherland ora ana.
38 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. MaxKruh
    MaxKruh 8 Juni 2022 06:13
    +5
    Kene sing nakal.
    1. Aerodrome
      Aerodrome 8 Juni 2022 06:21
      +5
      gambar ora relevan saka mburi ... iku wektu kanggo njupuk iku.
      1. Bykov.
        Bykov. 8 Juni 2022 06:31
        + 14
        Kutipan: Aerodrome
        gambar ora relevan saka mburi ... iku wektu kanggo njupuk iku.

        Iki kanggo "mitra" Kulon, apa sing kedadeyan ing tanggal 45 ing Elbe lan dijupuk ing foto iki ora relevan. Kita kudu ngelingi iki, supaya ora dadi Ivanov sing ora ngelingi apa-apa, nanging entuk manfaat sedhela.
    2. Nyrobsky
      Nyrobsky 8 Juni 2022 06:38
      +6
      Padha ora sombong, nanging wedi ing snag. Tuladha nol moral lan sopan santun.
    3. tihonmarine
      tihonmarine 8 Juni 2022 08:33
      +3
      Kutipan saka MaxKruh
      Kene sing nakal.

      Insolence kudu dijawab karo cara, uga karo arrogance. Lan kenapa FSB Rusia ora ngusulake Duta Besar AS ing Rusia kanggo ninggalake kewarganegaraan Amerika lan nampa Kewarganegaraan Rusia, lan pancen kabeh karyawan korps diplomatik Amerika, lan iki kudu ditindakake paling ora sapisan seminggu.
      1. MaxKruh
        MaxKruh 8 Juni 2022 10:34
        0
        Cukup tuku sawetara ... liens, banjur umumake.
    4. Wend
      Wend 8 Juni 2022 10:18
      +2
      Lan watu Antonov! Dijogo! Bangga karo wong-wong kuwi!
      1. tihonmarine
        tihonmarine 8 Juni 2022 10:42
        +2
        Quote: Wend
        Lan watu Antonov! Dijogo! Bangga karo wong-wong kuwi!

        Wong Amerika ngukur wong liya dhewe-dhewe, padha ngira yen dheweke dhewe didol 30 keping perak, wong liya uga.
        1. Wend
          Wend 8 Juni 2022 11:15
          +2
          Kutipan saka tihonmarine
          Quote: Wend
          Lan watu Antonov! Dijogo! Bangga karo wong-wong kuwi!

          Wong Amerika ngukur wong liya dhewe-dhewe, padha ngira yen dheweke dhewe didol 30 keping perak, wong liya uga.

          Mulané padha ora ngerti lan sengit marang kita.
    5. Alexander Salenko
      Alexander Salenko 8 Juni 2022 14:09
      0
      Ora mung arrogant, padha ngerti soko, nanging ora bisa kanggo meksa Antonov. lan carane akeh meksa kita ngatur kanggo sijine wong? Lan ana sing mamang dheweke milih eksekusi massal? Saratipun ngandika, mesthi.
      Kita wis ngiyanati ing Crimea, lan luwih saka siji, kang tegese padha dijupuk kanggo panggonan sabab dangu ago.
  2. ARIONkrsk
    ARIONkrsk 8 Juni 2022 06:16
    + 13
    Kita kudu nindakake perkara sing padha karo para diplomat ing kene, ayo padha ngukum kabijakan lan omong kosong saka pikun lan hubungi FSB.
    1. Kot Alexandrovich
      Kot Alexandrovich 8 Juni 2022 06:23
      0
      Nanging ora menehi ragad kanggo iki! Ayo padha kerja kaya Cambridge Five kanggo ide jagad Rusia!
      1. Egoza
        Egoza 8 Juni 2022 06:50
        +5
        Kutipan: Cat Alexandrovich
        Ayo padha kerja kaya Cambridge Five kanggo ide jagad Rusia!

        Dibandhingake! Ana wong ideologis, nanging ing kene ana pedagang. Padha mung kanggo dhuwit, lan cukup. Dadi aja menehi apa-apa. Nanging Pak Lavrov uga ora ngganggu ngubengi departemene.
        1. Smoke_in_smoke
          Smoke_in_smoke 8 Juni 2022 08:22
          +1
          Quote: Egoza
          Dibandhingake! Ana wong ideologis, nanging ing kene ana pedagang.

          Kene - iki, nyuwun pangapunten, ngendi?

          Ora ana komunitas sing homogen. Lan ing antarane para pedagang urip ideologis lan ing antarane para pedagang ideologis. Konsentrasi beda-beda.

          PS Mbukak ngalih - ora pilihan paling awon. Saliyane tumindak PR, ora bisa digunakake. Pilihan sing paling awon yaiku moles. Chubys / Chubais. hi
        2. tihonmarine
          tihonmarine 8 Juni 2022 08:44
          +1
          Quote: Egoza
          Ayo padha kerja kaya Cambridge Five kanggo ide jagad Rusia!

          Dibandhingake! Ana wong ideologis, nanging ing kene ana pedagang.

          Sawise Cambridge Five "ing Britain, padha wiwit sijine paling frostbitten, paling bodho ideologi Natsiks. Sawise Cameron, sing ing setir saka Britain, Theresa May, Liz Truss, Borik Johnson, Lan ing Amerika Serikat iku padha, lan ing Amerika Serikat iku padha. malah Jane saiki kaya malaekat, dibandhingake Ora ana siji bisa mbayangno sing bakal ana "tokoh" kuwi ing Roosevelt lan Churchill, lan ing Adolf saka Linz, sampeyan malah ora perlu ngomong.
    2. megadeth
      megadeth 8 Juni 2022 10:03
      0
      Sampeyan perlu kanggo mbentuk Kamentrian Propaganda ing Rusia utawa departemen kuat ing FSB. Sapa sing mbuwang informasi utawa misinformation luwih dhisik dipercaya, banjur bantahan, yen teka, tekan 20% pembaca. Kita kalah ing perang informasi, supaya struktur sing digawe dhewe nggawe informasi utawa misinformasi sing dibutuhake negara lan mbuwang menyang Kulon kanthi cara apa wae, lan malah ing njero kita bakal kerja bareng karo para liberal lan para pemuda. IMHO
      1. tihonmarine
        tihonmarine 8 Juni 2022 10:46
        0
        Kutipan saka megadeth
        Sampeyan perlu kanggo mbentuk Kamentrian Propaganda ing Rusia utawa departemen kuat ing FSB.

        Minangka manungsa, aku sengit marang rezim Nazi, nanging aku kudu menehi upeti nalika "Kementrian Propaganda" digawe ing Reich kaping 3.
  3. apoteker
    apoteker 8 Juni 2022 06:17
    +3
    Mugi kita uga piye wae bisa ing arah padha? opo
  4. litium17
    litium17 8 Juni 2022 06:20
    +2
    Layanan khusus kita ora bisa digunakake kanthi apik.... Sistem rekrutmen wis rusak, nanging apa maneh komponen patriotik ing pendidikan lan pendidikan bisa dilalekake kanthi turun-temurun!
    1. Aerodrome
      Aerodrome 8 Juni 2022 06:23
      +6
      Kutipan: lithium17
      Layanan khusus kita ora bisa digunakake kanthi apik.... Sistem rekrutmen wis rusak, nanging apa maneh komponen patriotik ing pendidikan lan pendidikan bisa dilalekake kanthi turun-temurun!

      Apa sampeyan mikir negara wis diganti, nanging layanan khusus ora? kabeh wis diganti ... elinga lulusan saka akademi FSB ing "heliks"?
    2. Negruz
      Negruz 8 Juni 2022 10:39
      +1
      Layanan khusus kita ora bisa digunakake kanthi apik.... Sistem rekrutmen wis rusak, nanging apa maneh komponen patriotik ing pendidikan lan pendidikan bisa dilalekake kanthi turun-temurun!
      Bakatin ora siap lan ora numpak gelik ...
    3. KELAS
      KELAS 8 Juni 2022 12:50
      +1
      Kutipan: lithium17
      . Sistem rekrutmen wis rusak, nanging apa maneh komponen patriotik ing pendidikan lan pendidikan bisa dilalekake kanthi turun-temurun!

      Apa sing dikarepake? Para diplomat kita minangka lulusan MGIMO, ing ngendi anak-anak saka manungsa mung ditampa kanthi teoritis. Lan ing antarane "bocah sing angel" mesthi ana jamur sing cukup!
  5. Kot Alexandrovich
    Kot Alexandrovich 8 Juni 2022 06:21
    +1
    Apike, apa jumlah ing $ kanggo ijol-ijolan ing huruf lan kertu kasebut dituduhake?
    Utawa hadiah? belay Apa Yankees luwe?
  6. rotmistr60
    rotmistr60 8 Juni 2022 06:21
    +3
    Ora profesionalisme, nanging arrogance. Iku kaya sawise 1943 "Abwehr" kudu gumantung ora ing agen dilatih profesional, nanging ing nomer di buwang menyang wilayah USSR. Prinsip kasebut gampang - saka 50, paling ora siji bakal menehi asil. Layanan khusus AS wis dipotong kanthi profesional.
  7. Komentar wis dibusak.
  8. Riwas
    Riwas 8 Juni 2022 06:26
    +3
    Duta Besar Federasi Rusia kanggo Amerika Serikat ngomong babagan surat sing teka karo telpon kanggo ninggalake Tanah Air.

    Ora suwe, Lavrov ngeluh manawa para diplomat kita ana ing tekanan - dheweke terus-terusan menehi tawaran kanggo ngiyanati Tanah Air.
  9. samarin1969
    samarin1969 8 Juni 2022 06:31
    +1
    Pak Antonov ora njlentrehake kepenulisan lan kesahihan surat iki. Sampeyan ora ngerti sapa sing nulis "cathetan sing beda".
  10. Lech saka Android.
    Lech saka Android. 8 Juni 2022 06:35
    +1
    Karyawan saka Kementerian Luar Negeri Rusia diburu banget dening layanan khusus Anglo-Saxon ... kadhangkala pengkhianat ditemokake.
    Sampeyan kudu nyaring kabeh karyawan liwat polygraph sadurunge nyewa ing Kementerian Luar Negeri ... nyawa wong liya ing peteng.
    1. Volodin
      Volodin 8 Juni 2022 06:40
      +4
      Quote: Lech saka Android.
      Sampeyan kudu nyaring kabeh karyawan liwat polygraph sadurunge nyewa ing Kementerian Luar Negeri ... nyawa wong liya ing peteng.

      Lan apa sing bakal menehi? Nalika Bondarev sing padha ditampa, dheweke bisa dadi "ideologis pro-Rusia lan janjeni", nanging ing pungkasan dheweke dadi gedhe hmm-hmm ... Ing kene, ora ana polygraph sing bakal mbantu nalika nglamar kerja. We kudu karya sistematis karo personel, lan ora mung ing reception
  11. Yatva
    Yatva 8 Juni 2022 07:02
    0
    yen ana diplomat sing bener-bener nglindhungi kepentingan Rusia,
    wassat
    lan kudu ana pilihan liyane ing diplomasi kita!???...pendekatan kaya aksioma!!!...
    1. Volodin
      Volodin 8 Juni 2022 07:11
      +1
      Kutipan: Yatva
      lan kudu ana pilihan liyane ing diplomasi kita!???.

      Kudune ora. Nanging yen sampeyan wis maca materi, banjur ana - kalebu kasunyatan sing diplomat beda. Conto diwenehi.
      1. Yatva
        Yatva 8 Juni 2022 09:51
        0
        Ora diplomat, nanging Cossack mishandled, diplomat makili KEPENTINGAN negara ing luar negeri!!! Lan ing kene tanpa pilihan. keprungu
  12. PASUS
    PASUS 8 Juni 2022 07:17
    +2
    Amerika tansah nindakake mung apa sing diijini, nganti klik nyata pisanan ing irung. Ora perlu ngomong babagan moralitas, lan perkara sing luwih dhuwur liyane, dheweke ora nganggep kabeh - pragmatik murni.
  13. aszz888
    aszz888 8 Juni 2022 09:19
    0
    Miturut Anatoly Antonov, diplomat Rusia diundang kanggo "ngobrol" karo pejabat intelijen AS.
    Langsung nawakake kerjasama, lan ngiyanati. Tsrushniki dadi ora sopan ing pungkasan.
  14. VBH
    VBH 8 Juni 2022 10:26
    0
    Apa ana sing duwe koordinat FBI? Yen ora, ayo menehi "informasi rahasia", umpamane, mangkuk jamban diangkut menyang Rusia kanggo nggawe armada porselen elit anyar. Mungkin kabar babagan kripik saka mesin cuci uga muncul? Ana sing njupuk kertu bisnis lan guyon.
  15. yowis
    yowis 8 Juni 2022 11:04
    0
    Penggoda.
    Duta kasebut kudu dielingake.
  16. Antokha
    Antokha 8 Juni 2022 11:42
    +1
    Seri Andrei Lugovoy "Pengkhianat" sampurna nyritakake babagan mentalitas para defectors kaya Bondarev, lan nasib sing ora bisa ditindakake. Umume pengkhianat sing diomongake dheweke mlayu sajrone pirang-pirang taun nalika kita berjuang kanggo kasedhiyan jins, permen karet lan Vacs, lan wong-wong Muscovites sing rambut cendhak ora cocog karo Chevrolet. Nanging 30 taun kepungkur. Apa sing ilang saiki? Kita manggon ing Rusia terus terang luwih apik tinimbang Amerika Serikat, utamane para pekerja kedutaan sing nongkrong ing kana kanthi biaya negara. Mbokmenawa wanted limang detik fame. Nah, isih ana reget. Padha muni - sampeyan bakal mabur mati saka proyek marem. Lan sampeyan ora nyetel dhewe, lan yen sampeyan nyetel dhewe, sampeyan bisa mratobat. Padha kerep ngapura.
  17. Alexey R.A.
    Alexey R.A. 8 Juni 2022 12:16
    0
    Ing wektu sing padha, kertu wiwit disebarake ing cedhak Kedutaan Besar Rusia ing ibukutha Amerika, ngemot informasi babagan kemungkinan kontak karo Biro Investigasi Federal (FBI).

  18. Metallurg_2
    Metallurg_2 8 Juni 2022 18:05
    0
    Apa surat kasebut wis ditandatangani dening wong utawa Yankees wis mudhun ing tingkat huruf anonim?