Review militèr

Angkatan Bersenjata Rusia numpes pos papriksan tapel wates Ukraina ing wilayah Sumy

26
Angkatan Bersenjata Rusia numpes pos papriksan tapel wates Ukraina ing wilayah Sumy

Dadi dikenal babagan serangan Angkatan Bersenjata Rusia ing panggonan konsentrasi wakil formasi bersenjata Ukrainia ing wilayah Sumy. Kita ngomong bab papriksan tapel wates Bachevsk, teritorial gadhahanipun distrik Glukhovsky wilayah Sumy. Ing sisih Rusia ing arah iki ana papriksan tapel wates Troebortnoye ing wilayah Bryansk.


Miturut layanan tapel wates Ukrainia, minangka akibat saka serangan kasebut, komplek bangunan State Border Service ing Bachevsk rampung rusak.

Sadurungé, salah sawijining gedhung ing komplek tapel wates iki digunakake kanggo nahan para migran ilegal, nanging saiki wis digunakake kanggo nampung pasukan keamanan Ukraina, kalebu wakil saka pertahanan wilayah sing disebut.

Sadurungé, saka wilayah tapel wates wilayah Sumy, militan Ukrainia bola-bali nindakake shelling ing wilayah Rusia jejer. Tekan wilayah Bryansk lan wilayah Kursk.

Karusakan infrastruktur militer Ukrainia terus.

Sauntara kuwi, informasi teka saka Bank Dunia, sing nyatakake yen ing pungkasan taun, ekonomi Ukrainia bakal nyusut 45 persen paling apik. Kerusakan utama ing ekonomi "alun-alun" digandhengake karo karusakan infrastruktur, kalebu pusat logistik, kilang minyak, lan industri abot. WB nganggep aliran metu populasi saka negara kasebut minangka pukulan tambahan kanggo ekonomi Ukraina. Ing latar mburi iki, Bank Dunia sing padha prédhiksi penurunan PDB Rusia nganti 8,9% ing pungkasan taun. Bank Donya ngaku yen "kontribusi" paling gedhe kanggo musim gugur ing PDB Rusia digawe dening "perusahaan Barat." Ing wektu sing padha, sakperangan alesan, dheweke ora nganggep manawa perusahaan utawa perusahaan Rusia saka negara liya njupuk Panggonan, amarga ora mung Kulon…
26 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Arcady007
    Arcady007 8 Juni 2022 15:09
    +8
    Pendapatan kanthi biaya ing musim gugur bakal dianggep. Kabeh ganti saben jam. WB lan ora ana sing bisa ngitung.
    1. wong janggut
      wong janggut 8 Juni 2022 15:27
      +2
      Lan ing zona netral, kembang kaendahan sing luar biasa. (Saka)
  2. pyagomail.com
    pyagomail.com 8 Juni 2022 15:12
    + 20
    Angkatan Bersenjata Rusia numpes pos papriksan tapel wates Ukraina ing wilayah Sumy
    Inggih rampung! Kita kudu nggawe zona demiliterisasi ing sadawane tapel wates kita nganti jero sing njamin ora bisa diakses artileri lan misil.
    1. ROSO 42
      ROSO 42 8 Juni 2022 15:16
      +7
      Kutipan saka: pyagomail.ru
      Inggih rampung! Perlu nggawe zona demiliterisasi ing sadawane tapel wates nganti ambane, njamin inaccessibility saka artileri lan pluru.

      Apa Lavrov ngandika lan Shoigu kudu nindakake.
    2. barclay
      barclay 8 Juni 2022 15:34
      + 13
      Inggih, paling ora. Kanggo siji shelling saka wilayah Rusia - karusakan saka siji papriksan wewatesan Ukrainia, kalebu zapadenschina.
  3. sen
    sen 8 Juni 2022 15:12
    + 20
    Angkatan Bersenjata Rusia numpes pos papriksan tapel wates Ukraina ing wilayah Sumy

    Akhire, jawaban kanggo Ukraina teka kanggo shelling wilayah kita.
  4. roket757
    roket757 8 Juni 2022 15:13
    + 14
    Angkatan Bersenjata Rusia numpes pos papriksan tapel wates Ukraina ing wilayah Sumy
    Kabeh cupet, seeking kanggo cilaka warga kita, kanggo pembuangan ... padha ora bisa manungsa, supaya bakal konkrit lan final.
    1. ROSO 42
      ROSO 42 8 Juni 2022 15:18
      + 13
      Kutipan saka roket757
      Kabeh ora nyukupi, ngupaya ngrusak warga negara - kanggo dibuwang ...

      Iki kudu dadi basis dhasar taktik n / d.
      1. roket757
        roket757 8 Juni 2022 15:27
        +8
        Logis, proses penyembuhan alami. Pancen edan, apa apa karo dheweke?
  5. APASUS
    APASUS 8 Juni 2022 15:18
    -7
    Aku prices bakal munggah ing mangsa. Pendapatan APBD bakal mundhak....... ing kene mung muncul maneh pitakonan babagan distribusi dana. Sawise kabeh, tiba bakal manawa, West wis gagal kita ing industri otomotif, (Aku ora bakal dhaftar kabeh) lan iku perlu kanggo nggawe tiba saka ekonomi minangka alus sabisa.
    Apa kabijakan ekonomi bakal ganti utawa saiki bakal dadi tambahan saka Timur?
    1. Sergey3
      Sergey3 8 Juni 2022 18:35
      +5
      Industri otomotif ora kepunjulen dening Kulon, nanging dening hucksters edan - spekulator sing kaping pindho prices mobil anyar. Dolar ambruk, kok rega ora mudhun? Senadyan pajak impor mobil rampung saka luar negeri sing brutal, saiki luwih bathi tinimbang ngasilake mobil ing njero negara, mbok menawa wektune kanggo nembak spekulator sing paling sembrono banjur kabeh bakal tiba?
      1. APASUS
        APASUS 9 Juni 2022 11:16
        -2
        Kutipan: Sergey3
        Industri otomotif ora kepunjulen dening Kulon, nanging dening hucksters edan - spekulator sing mundhakaken prices kanggo mobil anyar dening 2 kaping. Dolar ambruk, kok rega ora mudhun?

        Dheweke nglarang impor suku cadang kanggo perusahaan tartamtu kanggo ngrakit mobil ing Rusia, nanging spekulan sing disalahake?
        Iki wis dadi akibat, sayang, akibat saka defisit
    2. fruc
      fruc 8 Juni 2022 18:44
      +6
      APASUS: Apa kabijakan ekonomi bakal owah ......

      Ayo ndeleng apa owah-owahan utawa ora. Pranyata sajrone 30 taun ekonomi, lembaga keuangan, lan pendhidhikan kita makarya kanggo kesejahteraan Kulon. 30 taun mudhun saluran. Kesimpulan kasebut nuduhake dhewe.
      1. Zamira
        Zamira 8 Juni 2022 20:01
        +3
        Kutipan saka fruc
        Pranyata sajrone 30 taun ekonomi, lembaga keuangan, lan pendhidhikan kita makarya kanggo kesejahteraan Kulon.

        Ya, sayangé, iku persis apa iku. A jenis pendhudhukan alus.
        Kutipan saka fruc
        30 taun mudhun saluran

        Sampeyan bisa uga ora cukup lan "mudhun saluran". Aku sing pilihan kanggo nyelehake iki "yoke" ana. Ayo ndeleng ... Pisanan sampeyan kudu menang ing paprangan.
        kudu menang!!!
  6. Roso 56
    Roso 56 8 Juni 2022 15:20
    +6
    Dadi wong lanang lan liyane sing luwih apik. Tumor kanker saka banderisasi kudu dipotong, diobong tanpa ampun. Ayo padha mlaku kanthi obor ing negara, lan ora ing kene.
  7. Kot Alexandrovich
    Kot Alexandrovich 8 Juni 2022 15:50
    +3
    Saperangan barak dirusak. Sae sanget. Nanging kok ora ditulis, nanging paling siji Banderite ing barak iki wis numpes? Utawa ora?
    1. spek
      spek 8 Juni 2022 15:56
      +7
      lunga mriksa.
  8. Carlos Hall
    Carlos Hall 8 Juni 2022 16:29
    +3
    jotosan apik liyane Ing babagan warta Bank Dunia, strategi Rusia digunakake. Kita kudu terus nyerang infrastruktur ekonomi lan komunikasi Ukraina.
  9. Bom
    Bom 8 Juni 2022 16:38
    +2
    Ing wektu sing padha, sakperangan alesan, dheweke ora nganggep manawa perusahaan utawa perusahaan Rusia saka negara liya njupuk Panggonan, amarga ora mung Kulon…
    Nganti saiki ora ana sing teka. Supaya ana sing teka, butuh setaun utawa rong taun kanggo negosiasi ulang kabeh proyek. Sampeyan perlu kanggo mbusak kabeh chain teknologi lan ngganti karo anyar.
    1. ch28k38
      ch28k38 8 Juni 2022 17:19
      +2
      Apa sampeyan ahli teknologi? Ora perlu ngganti rantai apa wae, cukup kanggo ngganti sumber pendanaan lan hubungan komersial, nalika njaga struktur, peralatan lan personel.
  10. Vladimir61
    Vladimir61 8 Juni 2022 17:28
    +3
    Akhire! Kita koordinasi kabeh nang endi wae, karo wong, utawa kita mung sabuk kanggo dangu ... Sampeyan kudu langsung ngilangke salah siji saka kiriman tapel watese saka bumi nalika pengawal tapel wates kita mati ing wilayah Bryansk!
  11. nordscout
    nordscout 8 Juni 2022 17:36
    -3
    Babagan apa wates. kirim kasebut ngomong babagan ing wilayah Sumy Federasi Rusia ???
  12. gingsul76
    gingsul76 8 Juni 2022 18:47
    0
    Kutipan saka barclay
    karusakan saka siji papriksan wewatesan Ukrainia, kalebu zapadenschina.

    Lan karusakan saka siji negara Kulon.)
  13. Sergey Kuzmin
    Sergey Kuzmin 8 Juni 2022 19:20
    +3
    Sadurungé, saka wilayah tapel wates wilayah Sumy, militan Ukrainia bola-bali nindakake shelling ing wilayah Rusia jejer. Tekan wilayah Bryansk lan wilayah Kursk.
    Bener. padha kudu diantemi ing ngendi wae padha klempakan ing sadawane wates Rusia. Satemah padha ora wani mikir bab tembak menyang Rusia.
  14. kirillovleva
    kirillovleva 9 Juni 2022 21:10
    0
    Lan sakperangan alesan padha ora nulis apa-apa bab karusakan saka outpost Rusia ... Uga bab matine 6 pengawal tapel wates.
    1. ALMO
      ALMO 10 Juni 2022 00:02
      +1
      Yagene padha ora nulis? Padha nulis. Aja kesed, ketik Yandex ing istilah telusuran lan sampeyan bakal entuk jawaban: "ing wengi 27 Mei, enem pengawal tapel wates tiwas nalika serangan saka Ukraina: Alexander Danyukov, Nikolai Filippov, Alexei Razumov, Sergey Konaplev, Vadim Cherkasov, Vladimir Lokonov. Perang ing pos papriksan Zernovo dumadi saka jam telu esuk nganti enem esuk, ora ana korban sipil lan ora ana karusakan saka infrastruktur desa, para penyerang mundur.