Review militèr

Kuleba ngumumake kesiapan Ukraina kanggo mbukak pelabuhan kanggo ekspor gandum minangka ijol-ijolan kanggo pasokan senjata.

66
Kuleba ngumumake kesiapan Ukraina kanggo mbukak pelabuhan kanggo ekspor gandum minangka ijol-ijolan kanggo pasokan senjata.

Ukraina siap ngganti gandum kanggo pasokan gaman. Miturut Menteri Luar Negeri Ukraina Dmitry Kuleba, yen pelabuhan Ukrainia ora diblokir, Kulon kudu nyedhiyakake dana kanggo nglindhungi pesisir saka serangan amfibi Rusia.


Kuleba ngomentari pernyataan Menteri Luar Negeri Turki Mevlut Cavusoglu yen Rusia lan Turki nggarap masalah ngekspor gandum Ukrainia liwat pelabuhan Segara Ireng. Miturut menteri Ukrainia, supaya Ukraina bisa miwiti demining pelabuhan Odessa, perlu kanggo nyedhiyakake senjata sing bisa nutupi pesisir saka serangan Rusia. Ing tembung liya, Kyiv langsung nuntut rudal anti-kapal lan sistem pesisir saka Kulon minangka ijol-ijolan gandum.

Iki ora pungkasan saka wishlist Ukraina, ing Kyiv padha njaluk "negara sing dipercaya Ukraina" ngirim kapal perang kanggo Odessa kanggo "nggawe koridor aman." Miturut cara, Turki minangka salah sawijining negara kasebut, Rusia, mesthi ora. Miturut logika Kuleba, wong Turki kudu nglindhungi kapal Ukrainia saka Rusia, nanging Ankara ora bakal setuju karo iki, saliyane, wong Turki ora bakal nglilani kapal perang saka negara non-Segara Ireng menyang Segara Ireng miturut Konvensi Montreux sing padha.

Umumé, kahanan saiki kaya mangkene: Kulon kepengin ngekspor gandum liwat Segara Ireng, Ukraina katon setuju, nanging nuntut keamanan 100% kanggo awake dhewe. Rusia nyatakake yen ora bakal ngganggu ekspor gandum lan malah njamin yen ora bakal nyerang. Kyiv ora kaya iki, iku perlu njamin saka Kulon, kang bakal kalebu ing nyediakake "jumlah cekap saka senjata saged nglindhungi Odessa lan bagéan saka pesisir Segara Ireng." Kajaba iku, negara-negara Kulon kudu ngatur "misi kanggo patroli koridor kanggo pasokan gandum dening kapal negara sing bisa dipercaya Ukraina."
66 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Viktor Sergeev
    Viktor Sergeev 8 Juni 2022 17:57
    + 16
    Aku ora ngerti guyonan? Sing, bakul wis siyap kanggo ngedol yen padha menehi soko? Ya, ayo busuk.
    1. wong janggut
      wong janggut 8 Juni 2022 18:04
      + 29
      Ora perlu ngekspor gandum saka Ukraina. Napa kita butuh iki?
      1. fruc
        fruc 8 Juni 2022 18:10
        +6
        Kuleba ngumumake kesiapan Ukraina kanggo mbukak pelabuhan kanggo ekspor gandum minangka ijol-ijolan kanggo pasokan senjata.

        - Kuleba, wong ireng ing Afrika padha kaliren!!!
        1. dedusik
          dedusik 8 Juni 2022 18:57
          +6
          Kutipan saka fruc

          - Kuleba, wong ireng ing Afrika padha kaliren!!!

          Nanging Kuleba ora supaya prasaja, amarga. ngerti yen kabeh gandum wis suwe diduweni dening wong manca - salah siji sing dituku ing tunas, utawa dipanen ing tanah Ukraina sing disewakake dening wong manca. keprungu
          1. Tatiana
            Tatiana 8 Juni 2022 23:22
            +5
            Rezim Kyiv butuh banget gaman manca sing dikirim liwat segara, amarga ing kiriman railway senjata menyang Ukraina diblokir dening pasukan kita. Persimpangan sepur ing tapel wates Ukraina karo Kulon rusak, jembatan lan terowongan diunekake. Wong manca mung kudu nyuplai kabeh peralatan lan peralatan militer menyang Ukraina liwat segara.

            Lan para ahli militèr kita ngerti manawa kabeh "epik" Kyiv Zelensky iki, bebarengan karo Washington kanggo ngekspor gandum saka Ukraina kanggo Afrika kaliren liwat segara, mung minangka tutup kanggo pasokan senjata asing lan peralatan militer menyang rezim Kinwe dening NATO. negara lan alesan kanggo legalize Tambah ing ngarsane kapal NATO ing Segara Ireng. - lan ora luwih!

            Lan ekspor gandum dhewe saka Ukraina mung minangka perkara kaping 10 kanggo Zelensky lan nyamuk!

            Kapal manca bakal teka ing Odessa ing sangisoré pangayoman kapal NATO, mesthi ora KOSONG, nanging nganggo senjata manca, nanging bakal mangkat karo gandum Ukrainia lan ngungsi militèr manca lan komandhan Ukrainia dhuwur.
          2. Viktor Sergeev
            Viktor Sergeev 9 Juni 2022 07:32
            0
            Lelucon kabeh iku gandum wis dimuat menyang kapal ing Odessa, kang ora dimaksudaké kanggo panyimpenan long-term, iku bodho rots. Howl kaya kudu asuransi, lan panuku.
        2. Revolver
          Revolver 8 Juni 2022 20:35
          +1
          Kutipan saka fruc
          - Kuleba, wong ireng ing Afrika padha kaliren!!!

          Piye wae katon politis ora bener. Mesthine kaya mangkene: Kuleba, wong Afrika-Amerika Afrika keluwen! Ing!
          lol
        3. Kumbang1991
          Kumbang1991 8 Juni 2022 20:50
          +3
          Kuleba, wong ireng ing Afrika padha kaliren!!!

          Dheweke mung sandera.
          Aja menehi senjata, kita bakal ngatur paceklik, krisis sosial ing negara-negara 3rd donya. lan minangka akibat saka krisis migrasi ing Eropah.
          Kabeh jambs, kaya biasane, bakal digantung ing Rusia. Lan aja menyang peramal.
          1. dedusik
            dedusik 8 Juni 2022 23:52
            +3
            Paceklik apa - 20 yuta ton gandum saka 800 yuta ton sing disedhiyakake ing saindenging jagad yaiku 2,5%, lan gandum kira-kira 20% saka gandum iki, mula kira-kira 1% saka pasokan donya, yaiku. jumlah dijarno aran Lan bargaining / blackmail minangka senjata ing kene
            1. Kumbang1991
              Kumbang1991 8 Juni 2022 23:56
              0
              Apa maneh kanggo blackmail?
      2. analis
        analis 8 Juni 2022 18:44
        +4
        Inggih, pisanan, saka Ukraina. nglirik
        Kapindho, eselon pisanan kanthi gandum lunga saka lift Melitopol menyang Crimea. Lan katon kaya iki mung wiwitan.

        Lan apa kabeh kuleb iki dilakoni sadurunge, yen padha ora ijol-ijolan kabeh wong Ukrainia, kalebu gandum, kanggo kabeh senjata anti-wong Western?
        1. ch28k38
          ch28k38 8 Juni 2022 20:07
          0
          Konjungsi "saka" tegese "saka ndhuwur" utawa "saka panggonan sing ora ditemtokake". Ing panggonan tartamtu, serikat "saka" digunakake: saka sekolah, saka panangkaran, saka Ukraina.
          1. analis
            analis 8 Juni 2022 20:29
            +6
            Nalika sampeyan sinau lan sekolah ing ngendi?

            Tata basa saka basa Rusia tansah diinterpretasikake menyang / saka Ukraina.

            Apa invent soko anyar, utamané wiwit versi kanggo / saka lagi dileksanakake ing kabeh Russian-speaker dening Ukraina lan Ukrainia specialists.

            Kita ora ngajari carane dheweke kudu ngomongake Move/Surzhik lan basa lan dialek liyane. Dheweke pengin ngomong Rusia, sampeyan olèh, nanging tanpa kabebasan!

            Aksen diijini, uga ngomongake interspersed ing Rusia-Ukraina. Ya, kanggo Gusti Allah, nanging mung tanpa ndhikte lan ora nuntut nganggo dialek kanggo aturan wicara.
      3. AVG
        AVG 8 Juni 2022 18:48
        +3
        Quote: Wong jenggot
        Ora perlu ngekspor gandum saka Ukraina. Napa kita butuh iki?

        Injih pak. Nanging iki kudu langsung diucapake: "We have us ... kanggo kabeh Wishlist sampeyan, grosir lan eceran!" Banjur supaya wong-wong mau ngambung wong Sumeria miturut pilihan seksual.
      4. Mythos
        Mythos 8 Juni 2022 19:00
        +3
        Dadi masalah ora ana ing pengadilan Rusia? Lan ora malah ing tambang Rusia? Apa rega masalah?
    2. Sebastian Aristarkhovich Pereira
      +4
      Kuleba ora ngerti apa sing kudu dilakoni karo fly dhewe, nanging apa dheweke ngerti babagan gandum lan pelabuhan?!!??!?
      1. 30 ing
        30 ing 8 Juni 2022 22:22
        +1
        Quote: Sebastian Aristarkhovich Pereira
        Kuleba ora ngerti apa sing kudu dilakoni karo fly dhewe, nanging apa dheweke ngerti babagan gandum lan pelabuhan?!!??!?

        Bakal mbusak bandar Kuleb, lan nampa
  2. paul3390
    paul3390 8 Juni 2022 18:00
    + 16
    Dadi, perlu kanggo mutusake masalah masalah karo Odessa sanalika bisa. Supaya ora ngenalake wong Sumeria menyang godaan sing ora perlu.
    1. NIKNN
      NIKNN 8 Juni 2022 18:10
      +4
      Kutipan saka paul3390
      Supaya ora ngenalake wong Sumeria menyang godaan sing ora perlu.

      Ya, godaan apa, malah ora entuk godaan cair iki saka celonone, wis cipratan kabeh. Obrolan kosong karo ora jelas tujuane apa, ora ana logika, ora ana akal, mung cipratan
      1. Sergey3
        Sergey3 8 Juni 2022 18:23
        + 17
        Tujuan lan logika prasaja, dheweke bakal ngluncurake kapal kargo garing menyang pelabuhan, sing bakal nggawa atusan ewu ton cangkang, tank, pesawat lan bahan bakar.
    2. Stas1973
      Stas1973 8 Juni 2022 18:16
      0
      Iki bener.
  3. samarin1969
    samarin1969 8 Juni 2022 18:02
    + 10
    "Diplomat" Kuleba bener-bener menehi Rusia alasan kanggo mblokir pelabuhan. Apa kabeh ing Moskow dadi bosok nganti armada bakal ngidini senjata diperdagangkan ing irung kanggo mateni wargane ?? belay
    1. mark1
      mark1 8 Juni 2022 18:30
      +3
      Kutipan saka: samarin1969
      Apa tenan bosok ing Moskow

      Dadi ayo ndeleng "Ya" utawa "Ora"
    2. Canecat
      Canecat 8 Juni 2022 19:05
      +7
      Kutipan saka: samarin1969
      Apa kabeh ing Moskow dadi bosok nganti armada bakal ngidini senjata diperdagangkan ing irung kanggo mateni wargane ??

      Sampeyan ora ngetutake kabar, Rusia siyap nglilani kapal gandum liwat, miturut INSPEKSI. Dadi sing penting dudu digawa utawa digawa, nanging sejatine gandum iki wis didol. Ing Ukraina, mung ing "simpenan tanggung jawab"
  4. ALEXX.
    ALEXX. 8 Juni 2022 18:03
    +2
    Ukraina cepet-cepet kaya sadurunge manten.
    1. Komentar wis dibusak.
  5. Egoza
    Egoza 8 Juni 2022 18:04
    +3
    iki ngendi sampeyan bakal miwiti. Padha ora ngerti carane nylundupaké senjata. Lan banjur kabeh iku "Rusia ora menehi, Rusia nyolong" Mung banjur aja ascribe paceklik kanggo Rusia!
  6. Alien Saka
    Alien Saka 8 Juni 2022 18:05
    +4
    Mungkin dheweke uga duwe kunci Kremlin!? Frasa Lavrov! wong bodho
  7. dedBoroded
    dedBoroded 8 Juni 2022 18:08
    +2
    Guns utawa butter - dilema klasik ekonomi. Junta wis edan, apa sing arep dipangan?
  8. Inhibitor korosi
    Inhibitor korosi 8 Juni 2022 18:11
    +4
    Ch.M.O Kuleba lagi ngomong omong kosong! ngguyu
    Weevils bakal mangan kabeh nafik gandum nalika sampeyan ngimpi babagan freebie ana)).
  9. duschman80-81
    duschman80-81 8 Juni 2022 18:14
    +2
    Aku wonder apa padha ngrokok utawa sniff ana?
    1. MVG
      MVG 8 Juni 2022 18:27
      0
      Ana, misale jek, dheweke ora ngrokok utawa ngrokok maneh, ana, misale jek, dheweke wis marem karo pengaruh fisik langsung ing otak trepanned.
  10. faterdom
    faterdom 8 Juni 2022 18:21
    +4
    Dadi gandum ing kene murni kanggo wiji obrolan, ora ana sing khusus kanggo ngekspor ing kana, ora ana sing diumumake 20 yuta ton, paling ora pakan, nanging saka panggangan zleb. Nanging armada kita banget ngganggu impor kabeh jinis piranti, amarga iki, lan ribut.
    Mung kanggo sapa sing nyekel Rusia ing kasus iki? Lan kenapa Lavrov malah ngrembug babagan iki?
    Yen kita pengin mbuktekaken soko kanggo wong, banjur Kinzhal nindakake iku luwih apik tinimbang kabeh Kamentrian Luar Negeri kita. Paling ora siji ... Bulgaria ora bisa nglilani "Dagger" menyang dhewe, lan kabeh NATO banget, nanging Lavrov, sayangé, bisa.
    1. Kot Alexandrovich
      Kot Alexandrovich 8 Juni 2022 18:48
      +2
      Ayo! Sampeyan bisa uga mikir yen Lavrov arep ngrembug babagan gandum iki. Iku mung pitakonan iki ing kabeh media. Lan wong penting duwe bab sing luwih penting kanggo ngrembug ... Contone, wong Kurdi Siria ...
  11. Maksimum196723
    Maksimum196723 8 Juni 2022 18:24
    +7
    Wektu kanggo njupuk Odessa, negosiasi ing Turki ora bakal nyebabake apa-apa, Spekulasi gandum ing Ukraina ora bakal bisa ditindakake, Lavrov ujar dina iki yen persentase pengaruh gandum Ukrainia ing donya cilik banget, supaya sampeyan ora bisa ngenteni Barat. kanggo ngompa Odessa nganggo senjata, lan Pridnestrovie, nunggu bantuan, ora bisa ragu-ragu, kaya pati.
  12. ZeeD
    ZeeD 8 Juni 2022 18:24
    +3
    Pick munggah Odessa lan ora bakal ana sing bisa diomongake)))))
  13. MVG
    MVG 8 Juni 2022 18:25
    + 12
    "... wong Turki kudu ngreksa kapal Ukrainia saka Rusia...", Inggris kudu nglindhungi para pejuang Angkatan Bersenjata Ukraina, Paus kudu nylametake sing dikepung, Amerika kudu menehi dhuwit, Jerman kudu menehi tank, lan Uni Eropa kudu menehi feed lan nampung para pengungsi ing hotel bintang lima. Punika, bebener daging mentah saka Ukrainia sejati: padha utang kabeh lan kabeh kanggo wong-wong mau. Kanggo apa-apa. ya.
    1. tihonmarine
      tihonmarine 8 Juni 2022 18:51
      +4
      Kutipan: MVG
      "... wong Turki kudu nglindhungi kapal Ukrainia saka Rusia ...", Inggris kudu nglindhungi para pejuang Angkatan Bersenjata Ukraina, Paus kudu nylametake sing dikubengi,


      Wong bodho percaya yen jagad iki digawe mung kanggo dheweke ...
      (Maimonides abad XII)
      Sing paling bodho yaiku sing ora duwe sungu.

      Ing Stupidity, stupidity lan nggatekke, Ukrainia servile politikus, ora ana siji ing donya mangu. Nanging wong pinter mesthi butuh wong bodho, gampang dimanipulasi. Nanging saka ngendi dheweke entuk wong Yahudi bodho, setengah jagad isih ora ngerti.
      1. ch28k38
        ch28k38 8 Juni 2022 20:10
        +2
        Iki minangka pangecualian sing mbuktekake aturan kasebut.
      2. MVG
        MVG 9 Juni 2022 04:11
        +1
        Sapa sing ngomong bodho?? Dhuwit mili kaya kali sing mili, lan nalika mili, sampeyan bisa dadi "bodho" kanggo pamirsa. Banjur: "Endi sing anget, ana tanah air." Kanthi milyar bakal nyaman malah ing Pole.
        Liyane iku sing duwe dhuwit bisa njupuk dhuwit, wis dadi pakulinan kanggo wong-wong mau akhir-akhir iki)))
        1. tihonmarine
          tihonmarine 9 Juni 2022 08:37
          0
          Kutipan: MVG
          Sapa sing ngomong bodho?? Dhuwit mili kaya kali sing mili, lan nalika mili, sampeyan bisa dadi "bodho" kanggo pamirsa.

          Wong kaya ngono sing kanthi sadar dadi presiden negara, nanging ora bisa nindakake apa-apa, nanging bisa ngrampog, ora bisa diarani pinter. Iku sifate nyolong kanthi lair, lan kabodhoane dheweke munggah menyang papan sing mung ana siji cara metu - pati.
  14. abc_alex
    abc_alex 8 Juni 2022 18:43
    +2
    Bener, wong aneh iki ora ngomong sing anyar. Babagan ngapa Ukraina mbutuhake "lalu lintas roti" ing segara, kabeh wong ngerti kabeh wiwit wiwitan. Mulane kita nggawe syarat kanggo mriksa lalu lintas mlebu dening kapal kita. Miturut cara, cukup langkah legal kanggo kahanan kuwi.
    Lan sampeyan bisa njupuk gandum nganggo rel.
  15. tihonmarine
    tihonmarine 8 Juni 2022 18:43
    +1
    Ing tembung liya, Kyiv langsung nuntut rudal anti-kapal lan sistem pesisir saka Kulon minangka ijol-ijolan gandum.


    Kanggo smash "menyang lemah", kabeh elevator lan masalah bakal ditutup dhewe.
    1. Kot Alexandrovich
      Kot Alexandrovich 8 Juni 2022 18:52
      +1
      Lift iki wis ana ing wilayah kita umume! Utawa rauh bakal! Dadi ayo!
      1. tihonmarine
        tihonmarine 8 Juni 2022 19:10
        +2
        Kutipan: Cat Alexandrovich
        Lift iki wis ana ing wilayah kita umume! Utawa rauh bakal! Dadi ayo!

        Banjur iku ala (saka tembung neraka), nanging carane Svidomites njupuk wong metu.
  16. Komentar wis dibusak.
  17. Sergey Kuzmin
    Sergey Kuzmin 8 Juni 2022 19:02
    +1
    Kajaba iku, negara-negara Kulon kudu ngatur "misi kanggo patroli koridor kanggo pasokan gandum dening kapal negara sing bisa dipercaya Ukraina."
    lambe pecah?
  18. nesu
    nesu 8 Juni 2022 19:19
    +4
    Sing. Rusia ngidini Ukraina ngedol gandum, nanging ing wektu sing padha pengin akeh senjata kanggo perang karo Rusia?
    Lan apa keuntungan kanggo Rusia? :)) Lha trus digawa nganggo truk, nem sasi lagi digawa
    1. Vladimir M
      Vladimir M 8 Juni 2022 19:28
      +4
      Kayane gabah iki wis suwi ora dadi kagungane Ukraina, mulane si kuleba lagi dolanan
  19. Radikal
    Radikal 8 Juni 2022 19:22
    -1
    Kutipan saka: samarin1969
    "Diplomat" Kuleba bener-bener menehi Rusia alasan kanggo mblokir pelabuhan. Apa kabeh pancen bosok ing Moskow ... belay
    Mung weruh? nglirik
  20. Vladimir M
    Vladimir M 8 Juni 2022 19:23
    +1
    Iki badut. Ya, kenapa Odessa dijupuk saka segara? Aku luwih gampang karo sushi. Nanging, saya suwe kuleb main wong bodho, luwih sithik wong Eropa bakal entuk gandum. Ukraina sing wis dibebasake bakal mbutuhake.
    1. Prasaja
      Prasaja 8 Juni 2022 23:15
      -1
      Kutipan: Vladimir M
      Aku luwih gampang karo sushi.



      Ora gampang, deleng peta ing pesisir.
      1. Vladimir M
        Vladimir M 8 Juni 2022 23:35
        0
        Inggih, aku ora ngerti, kanggo nampa serangan amfibi saka BDK, yen padha ngatur kanggo mencet lan nglelebke cruiser. Kanggo pindhah ing kebangkrutan amfibi, sampeyan kudu Pethel Odessa menyang "Stone Age".
        1. Prasaja
          Prasaja 9 Juni 2022 21:49
          0
          Ana sing ora setuju karo pernyataan kita.
          Nyoba nyebar gething. lol
          ...........
          Komentarku ora ateges ora mungkin blokade saka tanah.
          Bakal luwih angel tinimbang boiler lan semi-boiler ing Donbas. Ing ngarep kudu mbukak amba.
          Lan faktor kejutan, kaya ing wulan Februari, ora ana maneh.
          Sofa IMHO mesthi.
  21. Normann
    Normann 8 Juni 2022 19:27
    +2
    ing Kyiv padha njaluk

    Biyen lucu, saiki dadi edan
  22. Vladimir Anatolievich
    Vladimir Anatolievich 8 Juni 2022 19:54
    +1
    Lan kunci apartemen sing ana dhuwit ... bolongan donat lan kuping kuldi mati!!!! (Saka)
  23. disimpen
    disimpen 8 Juni 2022 20:38
    -2
    Gandum bakal dijupuk metu, iki bisa dingerteni, ora jelas carane kita bakal mriksa tongkang kasebut sing bakal teka ing Ukraina, amarga aku mikir ora bakal kosong.
  24. Carlos Hall
    Carlos Hall 8 Juni 2022 20:38
    +2
    Apa sing salah karo wong iki? Dheweke ora metu ing olahraga, kaya kabeh tim Zelensky. Sampeyan ora duwe tracksuit?
  25. u-345
    u-345 8 Juni 2022 21:51
    +7
    Kados pundi ???
    Rusia bakal njamin ekspor gandum, dhuwit saka sing resmi digunakake kanggo senjata nglawan Rusia? belay
    Iki ora mung klinik. Iku liwat pinggiran.
  26. Vladimir61
    Vladimir61 9 Juni 2022 01:38
    +2
    Wangsulan: Bab ingkang paling menarik iku padha inflated versi sing "Ukraina bakal nylametaké donya saka keluwen", wiwit, dina iki, wis bab 23 yuta ton saka gandum ... Lan kasunyatan sing kanggo sisih paling, iki forage, sing punika, gandum fodder , pabrik lan prodhusèn Ukrainia, wrote bali ing mburi 2021. Kajaba iku, total batang gandum gandum ing donya kira-kira ing 800 yuta ton, banjur ngendi kuwi "gedhe" nang ing apes 23 , sing saham ing pasar donya kurang saka 3%?
  27. Riwas
    Riwas 9 Juni 2022 08:29
    +1
    Umumé, kahanan nganti saiki kaya mangkene: Kulon kepengin ngekspor gandum liwat Segara Ireng, Ukraina katon setuju, nanging nuntut keamanan 100% kanggo awake dhewe. Rusia nyatakake yen ora bakal ngganggu ekspor gandum lan malah njamin yen ora bakal nyerang. Kyiv ora kaya iki, iku perlu njamin saka Kulon, kang bakal kalebu ing nyediakake "jumlah cekap saka senjata saged nglindhungi Odessa lan bagéan saka pesisir Segara Ireng."

    Ukraina lan Kulon pengin ngatur pasokan senjata abot liwat pelabuhan Segara Ireng kanthi kedok ngekspor gandum. Apa sing bakal ditindakake Ukraina nalika pesisir Segara Ireng dibebasake? Apa sing ditindakake ing Mariupol bakal ngobong kabeh gandum.
  28. AdAstra
    AdAstra 9 Juni 2022 09:20
    -3
    Baron Pardus kanthi bener nulis babagan gandum ing salah sawijining komentar, nanging dheweke dilarang.
  29. megadeth
    megadeth 9 Juni 2022 10:47
    0
    Kita ora ngerti wates NWO ing Ukraina dening pimpinan militer kita. Produk, lsp. ing wilayah sing dibebasake, utamane saka Rusia, ora ana musim sowing khusus ing Ukraina ... Ekspor gandum kudu diblokir, paling ora saka pelabuhan Segara Ireng (kabeh ora bakal digawa metu ing dalan). Kita kudu menehi panganan marang wong Ukrainia ing wilayah sing dibebasake saka panguwasa Ukrofasis. Lan yen paceklik ana ing Ukraina ing mangsa, Rusia bakal disalahake kanggo Holodomor No.
  30. yowis
    yowis 9 Juni 2022 11:18
    0
    Pasokan senjata bakal nyebabake pailan.
  31. Alexander Salenko
    Alexander Salenko 9 Juni 2022 12:05
    0
    Kulon kudu nyedhiyakake dana kanggo nglindhungi pesisir saka serangan amfibi Rusia.

    Apa diplomat utawa? Dheweke pancen nawakake Kulon dadi partai langsung ing konflik kasebut.
  32. dimbasic
    dimbasic 9 Juni 2022 12:08
    0
    kaya aku nulis wingi ing warta babagan pitulungan Turki ing ekspor gandum, sing bakal diwenehake minangka pambayaran senjata. mulane, ekspor gandum saka pinggiran kudu dilarang nganti penandatanganan tumindak pasrah lengkap lan tanpa syarat saka rezim njaba.
  33. Sergey Tankist
    Sergey Tankist 9 Juni 2022 15:41
    0
    Kuleba iki rada mirip karo Klimkin ing pasuryan, yen saluran mung ora nyampur foto ...