Review militèr

Serangan Angkatan Bersenjata Rusia ing pabrik Vistek ing Bakhmut nyuda kesempatan Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo entuk papan ing zona industri.

65

Angkatan Bersenjata Rusia ngirim pukulan kuat ing wilayah industri Bakhmut (Artemovsk), roket nyerang pabrik mesin Vistek, ngancurake salah sawijining toko.


Miturut laporan, peralatan militer diselehake ing wilayah tanduran Angkatan Bersenjata Ukraina, nyiapake pertahanan kutha. Bisa diarani militèr Rusia luwih maju, nyegah batalyon nasional Ukrainia lan Angkatan Bersenjata Ukraina ora entuk papan ing wilayah pabrik, ngowahi Vistek dadi Azovstal anyar utawa tanduran Azot ing Severodonetsk. Lan banjur Angkatan Bersenjata Ukraina wis dadi pakulinan dumunung ing zona industri, ndhelikake konco populasi sipil.

Nalika ora ana pesen resmi saka Kementerian Pertahanan Rusia babagan serangan ing Bakhmut, kemungkinan kita bakal maca babagan iki ing laporan anyar, sing bakal dirilis sesuk esuk. Konfirmasi serangan ing zona industri "Visteka" teka saka layanan pers saka Layanan Darurat Negara Ukraina lokal. Miturut informasi, toko kasebut kena "artileri mungsuh", sing nyebabake karusakan lengkap bekas toko pabrik Pobeda Truda, sing ana ing wilayah pabrik Vistek. Ora ana rincian liyane sing diwenehake, nanging miturut foto kasebut, rudal Iskander-M sing "mlayu" ing kana, paling mungkin.

Sauntara kuwi, unit Rusia mimpin serangan ing Bakhmut (Artemovsk) entrenched piyambak ing Pilipchatino, Angkatan Bersenjata Ukraina mundur kanggo Pokrovskoye, nanging lagi ulig dening detasemen serangan saka PMC "Wagner", supaya padha ora bakal tetep ana kanggo. dangu, kacarita bab perang ing pinggiran pemukiman iki. Informasi kasebut durung dikonfirmasi kanthi resmi, nanging sawetara saluran TG Rusia nglaporake iki.

Ing sisih lor Popasnaya, perang sengit ditindakake kanggo ngontrol dalan gedhe Bakhmut-Lysichansk, kanthi ngethok sing pasukan Rusia bakal ngilangi cadangan Lisichansk saka Angkatan Bersenjata Ukraina.
65 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Pengamat 2014
    Pengamat 2014 9 Juni 2022 18:13
    +5
    Serangan Angkatan Bersenjata Rusia ing pabrik Vistek ing Bakhmut nyuda kesempatan Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo entuk papan ing zona industri.
    Dheweke kabeh ana, nongkrong ing zona industri lan institusi pendidikan "pertahanan" ya
    1. Komentar wis dibusak.
    2. boric
      boric 9 Juni 2022 18:27
      +4
      Iki carane guru NATO mulang wong-wong mau. Isih akeh bengkel, lan kudu dibongkar nganggo tembakan artileri lan serangan bom-roket, ora ketompo carane ndhelikake.
      1. neworange88
        neworange88 9 Juni 2022 18:38
        0
        Kutipan saka Boris
        Iki carane guru NATO mulang wong-wong mau. Isih akeh bengkel, lan kudu dibongkar nganggo tembakan artileri lan serangan bom-roket, ora ketompo carane ndhelikake.


        Ora mung mulang, nanging uga bersenjata.
        Dhaptar lengkap bantuan militer sing ditampa saka Kongres AS kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina:
        ▪️6500 sistem anti-tank;
        ▪️1500 MANPADS Stinger;
        ▪️20 peluncur granat anti-tank;
        ▪️7500 senjata cilik;
        ▪️108 howitzer M777;
        ▪️220 cangkang kaliber 000 mm;
        ▪️121 drone Phoenix Ghost;
        ▪️700 drone kamikaze Switchblade;
        ▪️200 M113 pengangkut personel waja;
        ▪️ atus Humvees;
        ▪️4 sistem HIMARS;
        ▪️20 helikopter Mi-17.

        https://t.me/chervonec_001/11434
        1. Sergey Kuzmin
          Sergey Kuzmin 10 Juni 2022 05:29
          +1
          Dhaptar lengkap bantuan militer sing ditampa saka Kongres AS kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina:
          ▪️6500 sistem anti-tank;
          ▪️1500 MANPADS Stinger;
          ▪️20 peluncur granat anti-tank;
          ▪️7500 senjata cilik;
          ▪️108 howitzer M777;
          ▪️220 cangkang kaliber 000 mm;
          ▪️121 drone Phoenix Ghost;
          ▪️700 drone kamikaze Switchblade;
          ▪️200 M113 pengangkut personel waja;
          ▪️ atus Humvees;
          ▪️4 sistem HIMARS;
          ▪️20 helikopter Mi-17.
          dhaftar nyengsemaken. Ing kasus iki, kita duwe alasan sing apik kanggo nanggapi Anglo-Saxon kanthi cukup, ing ngendi dheweke duwe konflik militer liyane.
    3. Anchorite
      Anchorite 9 Juni 2022 18:27
      -1
      Lan kabeh amarga kabeh wong bodho lan bodho) sing, saka taman kanak-kanak lan sekolah, nongkrong ing jamban, main chu lan ngrokok ing kamar ketel)) banjur kabeh miturut algoritma sing diwenehake) sekolah kejuruan, pabrik, lsp.)
      Lan saiki prajurit apes iki ndhelikake ing taman, sekolah, sekolah kejuruan lan bengkel bobrok)) ing panggonan pemuda "pertempuran"))
    4. Nelayan
      Nelayan 9 Juni 2022 23:27
      +2
      Ramzan iki ngomong bab rencana anyar ing taktik sing ora bakal alon mudhun ing sembarang Azovstal ... ketoke kita nemokke sawetara solusi anyar taktik lan dismantling nimbali saka dill, dibangun ing pancasan saka markas NATO ... padha ketemu cara nglawan NATO manual! Inggih rampung!
  2. Kesha1980
    Kesha1980 9 Juni 2022 18:26
    +6
    Donetsk saka warta iki piye wae "ora seneng nifika." Sejam kepungkur, para rawuh ana ing dalan. Krasnoflotskaya lan sepur Donetsk2. Lan ora "single". Tulis babagan iki - ora ana nesu sing berlebihan, ora kaya "uryakolok".
    1. Pengamat 2014
      Pengamat 2014 9 Juni 2022 19:24
      -13
      Donetsk saka warta iki piye wae "ora seneng nifika." Sejam kepungkur, para rawuh ana ing dalan. Krasnoflotskaya lan sepur Donetsk2. Lan ora "single". Tulis babagan iki - ora ana nesu sing berlebihan, ora kaya "uryakolok".

      ya
      Nggero kaya singa! Ry .... ora. Kuat. Peremptory, angel ngguyu
  3. ora ana wong75
    ora ana wong75 9 Juni 2022 18:45
    +5
    Kabeh padha, kita nyetel pandelengan ing Bakhmut ... Aku wis wrote sing mokal kanggo ngidini Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo nemtokke urutan saka serangan ing benteng. Bakhmut, mesthi, minangka hub transportasi sing penting, nanging uga dikuatake kanthi lengkap. Lan sing paling penting - mungsuh ngerti arah jotosan lan siap ngusir.
    kanthi hormat
    1. Negruz
      Negruz 9 Juni 2022 18:47
      +5
      Lan apa alternatif?
      Pemain catur sing apik bisa ndeleng asil ing rolas lan setengah gerakan, apa sing kudu ditindakake: aja mindhah potongan kasebut?
      1. ora ana wong75
        ora ana wong75 9 Juni 2022 18:58
        +5
        Alternatif Utara. Tumindak saka Izyum ngarahake ngubengi klompok Slavia-Kramatorsk. Aku mikir sing pisanan sampeyan kudu njupuk kabeh klompok saka Angkatan Bersenjata ing Lisichansk lan Slavyansk menyang ring geni, lan mung banjur Cut menyang bêsik, karo jotosan kanggo Bakhmut. Contone, sampeyan bisa njupuk operasi "Uranus".
        kanthi hormat
        1. Negruz
          Negruz 9 Juni 2022 19:13
          0
          Ing sawetoro wektu, sampeyan bakal nindakake kabeh iki, Bakhmut bakal dadi kuwat benteng utawa ora?
          Lan, miturut pendapat sampeyan, apa mungsuh ngerti babagan kemungkinan arah serangan saka Izyum lan cedhak Lisichansk lan apa dheweke siap ngusir?
          hi
          1. ora ana wong75
            ora ana wong75 9 Juni 2022 20:16
            +5
            Mungsuh ora tanpa alesan wedi kanggo pindhah menyang lapangan. Tumindak saka sisih Izyum, sampeyan bisa njupuk menyang dering loro Slavyansk lan Lysichansk tanpa gumantung ing pamukiman lan jaringan dalan nyambungake. Saiki musim panas! Mulane aku nulis babagan analogi karo Operasi Uranus, nalika dering pisanan ditutup nalika maju ngliwati steppe sing ditutupi salju. Kanthi nutup dering, kita nyuda mungsuh saka kesempatan kanggo nyedhiyakake pasukane ing Lisichansk, Slavyansk lan Kramatorsk. Carane bakal ngiyataken garnisun ing Bakhmut?
            kanthi hormat
            1. Negruz
              Negruz 9 Juni 2022 20:37
              0
              Logika....
              Lan dheweke bakal diantrekake ing rong baris: internal - nglawan kabeh klompok Angkatan Bersenjata Ukraina ing Donbass, lan eksternal - nglawan kelompok Zaporozhye-Kharkov saka Angkatan Bersenjata Ukraina?
              Apa ana l / s lan VT iki?
              Mungsuh bakal nguatake garnisun ing Bakhmut amarga mundur saka pasukan saka cedhak Lisichansk ...
              Lan mulane, urutan nyerbu benteng bakal "dileksanakake": Lisichansk-Bakhmut ....

              Ngomong-ngomong, apa sampeyan mikir: sawise APU enggal nampa MLRS kulon jarak jauh, pasukan kita ing steppe bakal ana ing posisi sing rawan, utawa ora?
              hi
              1. ora ana wong75
                ora ana wong75 9 Juni 2022 21:02
                +1
                Aku mikir yen MLRS jarak jauh isih bakal nutupi benteng lapangan, wilayah kutha utawa pemukiman jinis kutha. Doktrin kasebut kudu digunakake ing kene, miturut sing kudu ditindakake kanthi sistematis ing infrastruktur transportasi mungsuh, nyegah transfer lan penyebaran MLRS. Tresna hub transportasi, ngganggu konsentrasi pasukan mungsuh, pasokan amunisi lan rotasi.
                Dene munduripun wadyabala saking Lisichansk, mêngsah dèrèng katindakakên. Kaping pisanan, dheweke ngarep-arep bisa mujudake kaunggulan angka lan nindakake serangan ing Severodonetsk, lan kaping pindho, dheweke ora yakin manawa mungsuh bisa mundur menyang Bakhmut kanthi cara sing teratur. Pertempuran rearguard minangka jinis pertempuran sing paling angel. Minangka pasukan lan sarana kanggo ngubengi Slavyansk lan Lisichansk kanthi nggawe garis circumvalence lan countervalence ... Yen ana pasukan lan sarana kanggo serangan sing konsisten ing Bakhmut, Konstantinovka, Druzhkovka lan Krasnogorka, banjur kenapa ora bisa. cukup kanggo ngubengi?
                kanthi hormat
                1. Negruz
                  Negruz 9 Juni 2022 22:07
                  0
                  Logika nyaranake manawa kanggo ngubengi, lan banjur kanggo serangan konsisten ing Bakhmut, Konstantinovka, Druzhkovka lan Krasnogorka, luwih akeh pasukan sing dibutuhake tinimbang serangan konsisten ing Bakhmut, Konstantinovka, Druzhkovka lan Krasnogorka ....
                  Dene MLRS jarak tebih, ya - medan perbukitan sing rame, sabuk alas, wilayah kutha utawa pemukiman kutha, luwih angel nyerang mungsuh tinimbang nyebarake pasukan ing lapangan terbuka (steppes) ....
                  Lan siji "doktrin" ora bakal ditindakake ing kene: siji kudu mbuwang pasukan lan sarana, nglampahi upaya, wektu lan otak kanggo counteraction sing efektif ...
                  Mungsuh ora bakal mundur pasukan saka Lysichansk nganti simpul kabeh komunikasi ing Donbass - Bakhmut diblokir ....
                  hi
                  1. ora ana wong75
                    ora ana wong75 10 Juni 2022 15:51
                    0
                    muspra sampeyan dadi ... Doktrin iku apik! Iki ngidini sampeyan ora mudhun menyang tingkat Angkatan Bersenjata Ukraina, tingkat perusahaan lan batalyon. Secara pribadi, aku mikir yen liwat kaunggulan ing segara, ing udhara, ing angkasa lan ing jagad maya, sampeyan bisa ngilangi kabeh. Nggawe kaunggulan lokal ing pasukan lan sarana. Nanging, ing tingkat BTG ora bisa nindakake operasi jero, nanging saka sudut pandang strategi gedhe, dheweke kudu ditindakake. Rintisan sing saiki ditinggal saka Ukraina ora bisa ekonomi, mula para sponsor perang iki kanggo warisan Soviet bakal gampang ngyakinake wong Ukrainia yen perlu perang kabeh karo Rusia. Aja salah, aku ora wedi karo "operasi nyerang"! Aku wedi gencatan senjata liyane, sing bakal ngidini kabeh kanggo nyiapake garilla.
                    kanthi hormat
                    1. Negruz
                      Negruz 10 Juni 2022 16:00
                      0
                      Doktrin minangka perkara sing apik banget lan aku pribadi tansah ngadeg ing posisi konsistensi (utamane amarga aku dibayar kanggo iki) aran
                      Bab liyane yaiku "doktrin" tanpa implementasine mung minangka tesis lan kekarepan ....
                      Kita butuh tumindak REAL, sumber daya kanggo njamin, lan liya-liyane ....
                      hi
                      1. ora ana wong75
                        ora ana wong75 10 Juni 2022 16:10
                        0
                        Sing aku wedi! Apa sing bakal kelakon ing taun 1917. Ilmuwan militer bakal ngumumake "perdamaian sing ora sopan" lan miwiti nggawe "set tesis lan kekarepan."
                        kanthi hormat
                      2. Negruz
                        Negruz 10 Juni 2022 16:27
                        0
                        Sampeyan salah paham karo aku: tumindak kudu adhedhasar doktrin, nanging doktrin dhewe ora menehi apa-apa yen ora diiringi tumindak tartamtu ....
                        Lan nalika sampeyan nulis, dheweke ujar, ana Doktrin kanggo nglawan serangan saka MLRS ing lapangan terbuka, aku nambahake manawa sampeyan ora bisa mbela serangan kanthi doktrin, sampeyan uga butuh tumindak sing nyata adhedhasar doktrin iki ....
                        Lan kanggo iki, pasukan lan sarana dibutuhake ....
                        hi
                      3. ora ana wong75
                        ora ana wong75 10 Juni 2022 19:28
                        0
                        Ayo menehi tandha wates tumindak sing bisa ditindakake ... Saiki, BTG sekutu wis dikurangi dadi korps. Yen sampeyan ngetutake definisi klasik "Napoleonic", banjur korps minangka tentara mini sing bisa nglawan dhewe sajrone sedina. Operasi jero dening pasukan korps ora ditindakake, kajaba serangan. Mulane, yen sampeyan pengin ngalahake Angkatan Bersenjata BTG lan korps, sampeyan kudu nggunakake wilayah Belarus sekutu kanggo nindakake operasi gropyokan ing Ukraina Kulon. Wektu kanggo perang karo tentara ing sisih wétan.
                        kanthi hormat
                      4. Negruz
                        Negruz 10 Juni 2022 19:32
                        0
                        Aku ora mbantah karo sampeyan, nanging kita ngomong babagan Donbass ....
                        hi
                      5. ora ana wong75
                        ora ana wong75 10 Juni 2022 20:51
                        0
                        Gegayutan karo sing kasebut ing ndhuwur, aku nganggep serangan ing Bakhmut kanthi tujuan winates minangka paliatif.
                        kanthi hormat
                      6. Negruz
                        Negruz 10 Juni 2022 21:02
                        0
                        Lan lingkungan saka Slavyansk, saka ngendi sampeyan miwiti?))
                      7. ora ana wong75
                        ora ana wong75 10 Juni 2022 21:07
                        0
                        Saka Izum. Slavyansk - ing srengenge. Saiki, Angkatan Bersenjata RF duwe pasukan lan sarana sing cukup kanggo nindakake operasi pengepungan. Mung sadurunge wiwitan NWO, dheweke ora disebarake kanthi bener, kaya sing dakcritakake sadurunge.
                        kanthi hormat
                      8. Negruz
                        Negruz 10 Juni 2022 21:15
                        0
                        Apa ora paliatif?
                      9. ora ana wong75
                        ora ana wong75 10 Juni 2022 21:23
                        0
                        Mesthi ora! Sawise ngubengi lan ngalahake klompok APU ing Donbass, kita bakal ngeculake tangan kanggo nyerang Ukraina tengah lan kulon. Para ahli strategi VSU duwe rong pendapat polar babagan kelanjutan perang. Sawetara pracaya iku perlu kanggo rampung kurban pasukan ing Donbass, lan nggunakake wektu gained kanggo mbentuk tentara anyar (karo senjata NATO lan miturut standar NATO, lagi seneng). Liyane njaluk mundur pasukan lan nyerahake Donbass. Dheweke percaya yen pejuang sing dipecat, dilatih lan duwe motivasi bakal dadi inti saka tentara anyar. Dadi, faktor kritis yaiku wektu operasional.
                        kanthi hormat
              2. blunderbuss64
                blunderbuss64 9 Juni 2022 21:51
                +1
                Kutipan saka Negruz
                Ngomong-ngomong, apa sampeyan mikir: sawise APU enggal nampa MLRS kulon jarak jauh, pasukan kita ing steppe bakal ana ing posisi sing rawan, utawa ora?

                Lan apa khusus babagan "MLRS Kulon" iki dibandhingake karo "Hurricanes" lan Tornado "sing ana ing layanan karo Angkatan Bersenjata Ukraina? Apa sing bakal diganti kanthi dramatis ing garis ngarep? Dheweke bakal diburu ing Cara sing padha kanggo numpes lan nyegat rudal sing diluncurake.
                1. Negruz
                  Negruz 10 Juni 2022 16:01
                  0
                  Apa sampeyan uga wong Yahudi?
                  1. blunderbuss64
                    blunderbuss64 10 Juni 2022 16:04
                    0
                    Maksudku, kaya sampeyan, ta? belay
                    Ora, aku wong Rusia. Napa pitakonan iki? belay
                    1. Negruz
                      Negruz 10 Juni 2022 16:07
                      0
                      Amarga tinimbang njawab pitakonan tartamtu, ana rong pitakonan?
                      1. blunderbuss64
                        blunderbuss64 10 Juni 2022 16:34
                        0
                        Aku ora ngerti maksud saka pitakonan Panjenengan khusus bodho. Dadi pitakonan langsung muncul.
                        Aku mangsuli "pitakonan khusus" sampeyan yen aku wong Rusia. Nanging sampeyan ora gelem mangsuli pitakonku, kenapa asosiasi sing ora bisa dingerteni muncul ing sirahmu. belay
                      2. Negruz
                        Negruz 10 Juni 2022 16:40
                        0
                        Pitakonan bodho - ing pangertèn, iki?
                        Ngomong-ngomong, apa sampeyan mikir: sawise APU enggal nampa MLRS kulon jarak jauh, pasukan kita ing steppe bakal ana ing posisi sing rawan, utawa ora?
                      3. blunderbuss64
                        blunderbuss64 10 Juni 2022 17:34
                        0
                        Kutipan saka Negruz
                        Pitakonan bodho - ing pangertèn, iki?

                        Ora, bab wong Yahudi.

                        Ngomong-ngomong, apa sampeyan mikir: sawise APU enggal nampa MLRS kulon jarak jauh, pasukan kita ing steppe bakal ana ing posisi sing rawan, utawa ora?

                        Pitakonan sampeyan babagan MLRS Barat sing paling kuat, sing sakperangan alesan, sanalika mlebu layanan karo Angkatan Bersenjata Ukraina, bakal nyelehake pasukan kita ing steppe ing "posisi rawan" katon konyol. Ing gaya liyane eagerly ngenteni "wunderwaffe", kaya suci "Bayraktars" lan "Javelins", kang bakal nyedhiyani "overpower".
                        Angkatan Bersenjata Ukraina duwe MLRS jarak jauh, padha nyerang, nanging nganti saiki ora akeh. MLRS Kulon ora bakal nggawe cuaca. Apa pancene angel nggawe pikirane dhewe?
                      4. Negruz
                        Negruz 10 Juni 2022 17:44
                        0
                        Ah, "bodho" iku pitakonan "iku", nanging iki "konyol"?

                        Lan yen dheweke "absurd", banjur kenapa sampeyan njawab pitakonan kanthi pitakonan?
                        blunderbuss64

                        Kutipan saka Negruz
                        Ngomong-ngomong, apa sampeyan mikir: sawise APU enggal nampa MLRS kulon jarak jauh, pasukan kita ing steppe bakal ana ing posisi sing rawan, utawa ora?


                        Lan apa khusus babagan "MLRS Kulon" iki dibandhingake karo "Hurricanes" lan Tornado "sing ana ing layanan karo Angkatan Bersenjata Ukraina? Apa sing bakal diganti kanthi dramatis ing garis ngarep? Dheweke bakal diburu ing Cara sing padha kanggo numpes lan nyegat rudal sing diluncurake.
                      5. blunderbuss64
                        blunderbuss64 10 Juni 2022 18:03
                        0
                        Amarga pitakonan kanggo pitakonan paling ridiculous bab kerentanan saka pasukan kita (utawa ora), sing digandhengake karo rawuh saka MLRS Western. Dadi aku takon apa sing khusus babagan dheweke sing bakal nggawa sawetara keuntungan kardinal menyang Angkatan Bersenjata Ukraina? Tinimbang jawaban sing rasional (miturut pendapat sampeyan), sampeyan takon siji pitakonan liyane, nanging wis bodho?
                      6. Negruz
                        Negruz 10 Juni 2022 18:09
                        0
                        Amarga pitakonan kanggo pitakonan paling ridiculous bab kerentanan saka pasukan kita (utawa ora), sing digandhengake karo rawuh saka MLRS Western. Dadi aku takon apa sing khusus babagan dheweke sing bakal nggawa sawetara keuntungan kardinal menyang Angkatan Bersenjata Ukraina? Sampeyan, tinimbang jawaban nalar (miturut pendapat sampeyan), padha takon siji pitakonan liyane, nanging wis bodho?

                        Lan, yaiku, sampeyan nawakake kanggo mangsuli pitakonku dhewe?))
                      7. blunderbuss64
                        blunderbuss64 10 Juni 2022 18:22
                        0
                        Ora, aku nganggep jawaban sampeyan kanggo pitakonanku: "Apa sing istimewa babagan MLRS Barat iki dibandhingake karo Badai lan Tornado, sing ana ing layanan karo Angkatan Bersenjata Ukraina?" ".
                        Aku ora ngerti apa sing nggawe sampeyan kuwatir babagan tekane sistem kasebut. "Tornados" lan "Hurricanes" sakperangan alesan ora nimbulaké badhan kuwi ing sampeyan. Mungkin sampeyan duwe sawetara informasi dingerteni kanggo kula sing MLRS iki kakehan (utawa malah pesenan saka gedhene) luwih efektif saka Tornadoes, lan iki bakal ngganti kahanan ing ngarep dramatically. Amarga WESTERN keprungu , opo ae ?
                      8. Negruz
                        Negruz 10 Juni 2022 18:27
                        0
                        Aku ora ngerti apa sing nggawe sampeyan kuwatir babagan tekane sistem kasebut.

                        Lan apa hubungane "ora bisa dingerteni" karo obrolan kita karo sapa wae75 ????
                      9. blunderbuss64
                        blunderbuss64 10 Juni 2022 18:38
                        0
                        Punika area mbukak. Lan saben wong takon pitakonan kanggo kabeh wong ing forum. Sampeyan ora duwe obrolan pribadi ing tutup.
                        Sing duwe bantahan - jawaban, sing ora - salah siji gabung utawa miwiti takon pitakonan bodho nanggepi.
                      10. Negruz
                        Negruz 10 Juni 2022 18:46
                        0
                        Punika area mbukak. Lan saben wong takon pitakonan kanggo kabeh wong ing forum. Sampeyan ora duwe obrolan pribadi ing tutup.
                        Sing duwe argumentasi mangsuli, sing ora duwe salah siji nyawiji
                        Apik banget!

                        Lan apa jawaban sampeyan karo argumen - referensi?
                        Kuwi?
                        Pitakonanmu iki ... katon konyol

                        Utawa kaya iki?
                        Aku ora ngerti arti spesifik sampeyan lunga_bapak pitakonan.

                        ngendi Panjenengan jawaban kanggo pitakonanku?
                        aran
                        utawa miwiti takon pitakonan bodho nanggepi.

                        Apa sampeyan ngomong babagan iki?
                        Maksudku, kaya sampeyan, ta?
                      11. Komentar wis dibusak.
                      12. blunderbuss64
                        blunderbuss64 10 Juni 2022 18:59
                        0
                        Kutipan saka Negruz
                        Lan ngendi jawaban sampeyan kanggo pitakonanku?

                        Bab wong Yahudi, aku mangsuli marang kowé.
                        Aku ngeweruhi bab mbukak forum.
                        Babagan pitakonan bodho, tinimbang jawaban, padha.
                        Apa "pitakonanku" sampeyan? Sampeyan koyone wis miwiti kanggo muter wong gemblung, Alex? ora
                        Lan ngendi jawaban sampeyan babagan "MLRS Barat"?
                      13. Negruz
                        Negruz 10 Juni 2022 19:03
                        0
                        Bab wong Yahudi, aku mangsuli marang kowé.
                        Aku ngeweruhi bab mbukak forum.
                        Babagan pitakonan bodho, tinimbang jawaban, padha.
                        Apa "pitakonanku" sampeyan? Sampeyan koyone wis miwiti kanggo muter wong gemblung, Alex? ora
                        Lan ngendi jawaban sampeyan babagan "MLRS Barat"?

                        Sampeyan wis mbuang-buang wektu kanggo dangu, tinimbang maca kanthi ati-ati pitakonan pungkasan nobody75, kang (pitakonan, dudu pangguna) sampeyan menehi sawetara makna aneh ....
                        Coba bali maneh, waca maneh tanpa "swara batin" sampeyan njaluk sampeyan ujar lan makna - lan, mbok menawa, sampeyan bakal ngerti sapa sing main bodho ing kene tinimbang diskusi sing tenang babagan topik kasebut ....
                      14. blunderbuss64
                        blunderbuss64 10 Juni 2022 19:19
                        0
                        Sampeyan dhewe wis mbuwang wektu suwe amarga ora bisa mangsuli pitakonku babagan "MLRS Barat sing serem". Nanging, sampeyan miwiti mbuwang pitakonan marang penggemar babagan kewarganegaraanku, ngaku ora ngganggu dialog sampeyan karo sapa wae75, babagan sawetara "swara" ing sirahku lan omong kosong liyane.
                        Sepisan maneh - apa ana sing bisa dijawab babagan manfaat saka pitakonanku?
                      15. Negruz
                        Negruz 10 Juni 2022 19:24
                        0
                        Lan aku ora bakal mangsuli pitakon sampeyan nganti sampeyan mangsuli pitakonku - amarga sampeyan dhewe wis mutusake kanggo melu dialog karo sapa wae75 ...
                        Lan kanggo njawab, sampeyan kudu maca kanthi teliti ...
                        Apa sampeyan bisa nindakake "feat" iki?
                      16. blunderbuss64
                        blunderbuss64 10 Juni 2022 19:57
                        0
                        Sial, apa "pitakonanku" sampeyan? Apa aku ora mangsuli sampeyan? Sampeyan wis mbuwang akeh wong ing kene.
                        Aku takon sampeyan mung siji lan sampeyan ora duwe jawaban, utawa sampeyan isih kudu nepaki prasyarat kanggo jawaban. Apa sing sampeyan lakoni komedi ing kene! Ngendi lan apa sing kudu dakwaca!
                      17. Negruz
                        Negruz 10 Juni 2022 20:09
                        0
                        Sial, apa "pitakonanku" sampeyan? Apa aku ora mangsuli sampeyan? Sampeyan wis mbuwang akeh wong ing kene.
                        Aku takon sampeyan mung siji lan sampeyan ora duwe jawaban, utawa sampeyan isih kudu nepaki prasyarat kanggo jawaban. Apa sing sampeyan lakoni komedi ing kene! Ngendi lan apa sing kudu dakwaca!
                        Sepira sembrono lan ora sopan sampeyan!
                        Ngomong-ngomong, apa sampeyan mikir: sawise APU enggal nampa MLRS kulon jarak jauh, pasukan kita ing steppe bakal ana ing posisi sing rawan, utawa ora?

                        Ya, aku langsung ngelingake sampeyan: sampeyan ora mangsuli ...
                      18. blunderbuss64
                        blunderbuss64 10 Juni 2022 20:36
                        0
                        Bener, sampeyan ora takon pitakonan iki marang aku, nanging ora ana wong75. Sampeyan dhewe wis bingung, dheweke mangsuli:
                        Aku mikir yen MLRS jarak jauh isih bakal nutupi benteng lapangan, wilayah kutha utawa pemukiman jinis kutha. Doktrin kasebut kudu digunakake ing kene, miturut sing perlu kanggo nyerang infrastruktur transportasi mungsuh kanthi sistematis, nyegah transfer lan penyebaran MLRS.

                        Sampeyan isih durung bisa mangsuli aku, apa SPECIAL babagan MLRS Kulon iki, sing nyebabake keprihatinan KHUSUS sampeyan, dibandhingake karo "Tornados" Ukrainia? Kayane aku ora bakal entuk jawaban sing pasti.
                      19. Negruz
                        Negruz 10 Juni 2022 20:46
                        0
                        Bener, sampeyan ora takon pitakonan iki marang aku, nanging ora ana wong75. Sampeyan dhewe wis bingung, dheweke mangsuli:

                        Sarehne kowe "mlebu" obrolan kita, ngutip (dhewe!!) pitakonku iki, avek plezir, jawaben....

                        Aku ora kebiasaan bingung...
                        hi
                        Saiki kita ngomong karo sampeyan - sampeyan pengin: kok saiki manthuk menyang jawaban ora ana wong75, ta?
                        Sampeyan isih durung bisa mangsuli aku, apa SPECIAL babagan MLRS Kulon iki, sing nyebabake keprihatinan KHUSUS sampeyan, dibandhingake karo "Tornados" Ukrainia? Kayane aku ora bakal entuk jawaban sing pasti.

                        Lan aku ora bakal (durung) ...
                        Kaping pisanan, aku wis nerangake kenapa ...
                        Kapindho, apa aku duwe tembung "KHUSUS" ing komentarku iki?
                        Utawa apa maneh angin ing sirahku bisik-bisik kanggo aku?
                      20. blunderbuss64
                        blunderbuss64 10 Juni 2022 21:18
                        0
                        Saiki kita ngomong karo sampeyan - sampeyan pengin: kok saiki manthuk menyang jawaban ora ana wong75, ta?

                        Ora, ora bener. Amarga, aku ora manthuk-manthuk karo wangsulane ora ana wong75 (Inggih, maneh, sampeyan nyampur kabeh sad ), nanging kanggo kasunyatan sing takon pitakonan iki ora kanggo ME, nanging kanggo E-MU. Lan aku ora kudu mangsuli. Aku mung nambahake:
                        Ing mburine, kanthi cara sing padha, dheweke bakal miwiti mburu karusakan lan nyegat misil sing diluncurake. Saenipun, mesthine, luwih becik dicelupake sajrone transportasi.

                        Sampeyan mbuwang pitakonan liyane sing ora cocog karo pitakonan sing wis daktakoni babagan alasan bebaya luar biasa saka "MLRS Kulon", saka sudut pandang sampeyan, amarga sampeyan fokusake perhatian lawan bicara sampeyan.
        2. mihe
          mihe 9 Juni 2022 23:25
          +2
          Delengen ing peta pira km paling ora ana ing garis lurus, banjur ing peta relief pira km. Banjur ngira jumlah personel sing dibutuhake kanggo "nutup dering", njupuk menyang akun perimeter njaba lan njero. Aku mikir sampeyan bakal nolak tawaran sampeyan sawise nggawe petungan utawa nawakake mobilisasi massa ing Federasi Rusia. Taktik sing dipilih saka potongan lan bowler cilik mbenerake dhewe. Ayo alon-alon, nanging mesthi lan kanthi kerugian cilik.
          1. ora ana wong75
            ora ana wong75 10 Juni 2022 15:41
            0
            Napa aku butuh peta - Aku duwe Gis, kanthi program python sing prasaja ... Lan peta - kajaba kanggo ngelingi masa kanak-kanak, carane aku nyusup nganggo curvimeter ...
            kanthi hormat
            1. mihe
              mihe 10 Juni 2022 18:38
              0
              Ora nglanggar, yen mangkono. Apa sampeyan mung maca baris pisanan? Banjur aku bakal nemtokake: Ngendi sampeyan ngusulake njupuk sawetara atus ewu l / s pejuang kanggo mbentuk lingkungan lengkap kanggo kabeh klompok 70+ ewu VFU? Utawa 100-150 kanggo geni? Utawa mung ditulis kaya ngono?
              1. ora ana wong75
                ora ana wong75 10 Juni 2022 19:00
                0
                Ing tsvo lan yuvo ... Padha ana. Kajaba iku, jumlah pejuang sing sampeyan nemtokake kudu ditarik.
                kanthi hormat
    2. angkot 11
      angkot 11 10 Juni 2022 04:29
      +2
      Dheweke ana ing ngisor. Amarga kahanan kasebut, pertahanan ing kutha kasebut yaiku bunuh diri murni. Kita ora bakal mlebu, kaya ing Svyatogorsk. nyoba liyane kanggo pigura kutha lan sipil isih kanggo karusakan. Ora tentara ing 404, nanging akeh wong eksentrik kanthi huruf m.
    3. Sergey Kuzmin
      Sergey Kuzmin 10 Juni 2022 05:42
      +2
      ... sing utama yaiku mungsuh ngerti arah pukulan lan siap ngusir.
      pasukan kita cetha ora cukup ... Inggih, ing kawitan padha lunga saka sisih Crimea: padha njupuk wilayah Kherson lan bagéan saka Zaporozhye ... iku perlu kanggo berkembang arah iki - kanggo mindhah luwih liwat Zaporozhye ing sisih lor. , mangkono nglereni liwat pasukan bersenjata Ukronazi ... nanging ... pasukan Rusia nglumpuk padha ora cukup kanggo ngembangaken serangan kuwi. Salah markas? Apa dheweke ngandelake data palsu Surkov-politisi - sing bakal ketemu ora karo bayonet, nanging kembang?
      1. ora ana wong75
        ora ana wong75 13 Juni 2022 06:20
        0
        Miturut ringkesan ing 13.06.2022/XNUMX/XNUMX, Lnrovites njupuk Vozrozhdenie lan Rota. Mangkono, ing cedhak Ilovaisk, pasukan DPR, maju saka Svetlodarsk, gabung karo pasukan sing ngembangake serangan saka Popasna ... Ana ing Staf Umum ngelingi yen "Gusti Allah ana ing sisih batalyon gedhe" lan ora ana sing arep badai Bakhmut ing pamindhahan.
        kanthi hormat
    4. Svetlana Rachinskaya
      Svetlana Rachinskaya 15 Juni 2022 22:05
      0
      Aku ora ngerti carane Bakhmut dibentengi, nanging ana ing dharatan. Mulane angel kanggo mbela. Ing Bakhmut, evakuasi diwiwiti. Mbok menawa Angkatan Bersenjata Ukraina bakal ninggalake dheweke tanpa pertahanan jangka panjang.
  4. Normann
    Normann 9 Juni 2022 18:59
    +2
    Mungkin iki isih wektu kanggo wong saka sabrang samodra lan Selat kanggo njawab sethitik, arming dicokot sethitik saka mungsuh dumunung ing wilayah, uga, supaya padha mikir.
  5. Sergey Kuzmin
    Sergey Kuzmin 10 Juni 2022 05:27
    -1
    Miturut lapuran, peralatan militer diselehake ing wilayah tanduran Angkatan Bersenjata Ukraina, nyiapake pertahanan kutha. Bisa dikandhakake yen militer Rusia wis kerja luwih dhisik, nyegah batalyon nasional Ukrainia lan Angkatan Bersenjata Ukraina ora entuk papan ing wilayah pabrik, ngowahi Vistek dadi Azovstal anyar utawa tanduran Azot ing Severodonetsk.
    taktik bener kanggo preempt, ora kanggo menehi wong kesempatan kanggo gain foothold ing wates anyar.
  6. Riwas
    Riwas 10 Juni 2022 06:40
    +3
    Serangan Angkatan Bersenjata Rusia ing pabrik Vistek ing Bakhmut nyuda kesempatan Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo entuk papan ing zona industri.

    Siji jotosan bisa uga ora bisa, dadi sampeyan kudu nindakake pengintaian tambahan lan mbaleni pukulan.
  7. uav80
    uav80 10 Juni 2022 07:49
    +1
    Ora bakal ana maneh paku lan shovel ing Ukraina, sampeyan kudu njaluk maneh saka mitra Barat ..)))
  8. 23424636
    23424636 10 Juni 2022 12:29
    +2
    Vistek minangka pabrik Andriy Klyuyev, sekretaris Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional ing Yanukovych. Pabrik kasebut nggawe elektroda. Elektroda kasebut apik banget, sing paling apik ing CIS, saiki mesthine.
  9. Wbond
    Wbond 11 Juni 2022 12:22
    0
    peralatan militèr disebaraké ing tlatah tanduran saka Angkatan Bersenjata Ukraina, nyepakaké kanggo nimbali kutha. Bisa diarani militèr Rusia luwih maju, nyegah batalyon nasional Ukrainia lan Angkatan Bersenjata Ukraina ora entuk papan ing wilayah pabrik, ngowahi Vistek dadi Azovstal anyar utawa tanduran Azot ing Severodonetsk. Lan banjur Angkatan Bersenjata Ukraina wis dadi pakulinan dumunung ing zona industri, ndhelikake konco populasi sipil.

    ... amarga ana asil, mula kita kudu terus ngrusak kabeh zona industri nganti wates kulon ...
  10. NSV
    NSV 14 Juni 2022 13:43
    0
    Ora, ora ana guo ing Vistek, mantan Kamenangan Buruh !!! Ana guo ing tilas Alabaster, Champagne!!!Ing kana, ya!