Review militèr

Lalu lintas dibukak liwat jembatan dalan pisanan ing tapel wates Rusia-Cina

38

A acara solemn njupuk Panggonan ing wangun videoconference antarane Moscow, Beijing, Vladivostok lan pinggir Kali Amur. Kasunyatane yaiku dina iki lalu lintas dibukak ing jembatan mobil pisanan ing tapel wates Rusia-Cina.

Iki dilaporake dening koresponden kantor berita TASS.

Jembatan kasebut nyabrang Amur lan nyambungake Blagoveshchensk Rusia karo Heihe Cina. Dina iki, ing atmosfer solemn, gerakan truk diluncurake ing kene kanggo pisanan.

Ing donya saiki sing dibagi, jembatan Blagoveshchensk-Heihe antarane Rusia lan China nduweni makna simbolis khusus.

- ngandika wakil plenipotentiary saka presiden Rusia ing Timur Jauh, Yuri Trutnev, ing sambutan sambutan kanggo pakurmatan saka Bukak saka fasilitas.

Dhèwèké ngéling-éling yèn pembangunan jembatan penyebrangan wis ditindakaké wiwit taun 2016. Ewonan spesialis saka Rusia lan China melu. Konstruksi ditindakake watara jam.

Jembatan kasebut dawane 1080 meter. Tukang bangunan Rusia lan Cina dibagi kanthi persis setengah - 540 meter saben.

Dina iki, kanggo pisanan wolung truk saka saben pinggir tapel wates ngliwati pos papriksan tapel wates "Kani-Kurgan - Heihe", nyabrang jembatan.

Pambangunan fasilitas kasebut ditindakake bebarengan saka bank-bank Cina lan Rusia ing Amur. Iki direncanakake rampung ing November 2020, nanging pandemi koronavirus wis nggawe pangaturan dhewe.
38 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Aerodrome
    Aerodrome 10 Juni 2022 09:12
    -2
    Dhèwèké ngéling-éling yèn pembangunan jembatan penyebrangan wis ditindakaké wiwit taun 2016. Ewonan spesialis saka Rusia lan China melu. Konstruksi ditindakake watara jam.

    Jembatan kasebut dawane 1080 meter. Tukang bangunan Rusia lan Cina dibagi kanthi persis setengah - 540 meter saben.

    China mbangun bagean ing setengah taun.
    1. Gembyh124
      Gembyh124 10 Juni 2022 09:19
      +1
      Iki China...
      1. Hyperion
        Hyperion 10 Juni 2022 09:24
        +6
        Aneh yen dheweke ora nulis manawa dalan ing jembatan kasebut ora murah.
        Gubernur Orlov: tarif rata-rata ing jembatan Blagoveshchensk-Heihe bakal dadi ₽8700
        Model konsesi dirancang kanggo 20 taun.

        1. Sipil
          Sipil 10 Juni 2022 10:08
          0
          Dijenengi rega lelungan ing jembatan Blagoveshchensk - Heihe
          Tarif rata-rata ing jembatan Blagoveshchensk-Heihe bakal 8700 rubel

          Waca ing WWW.KP.RU: https://www.kp.ru/online/news/4783550/

          Nyeri.
          1. APASUS
            APASUS 10 Juni 2022 10:24
            0
            Quote: Sipil
            Dijenengi rega lelungan ing jembatan Blagoveshchensk - Heihe
            Tarif rata-rata ing jembatan Blagoveshchensk-Heihe bakal 8700 rubel

            Waca ing WWW.KP.RU: https://www.kp.ru/online/news/4783550/

            Nyeri.

            Lha, trus karo jembatan iki? Yen sampeyan pengin mbayar maneh, banjur langsung njupuk 100 saka mobil
          2. Hyperion
            Hyperion 10 Juni 2022 12:36
            +1
            Quote: Sipil
            Nyeri.

            Iki kapitalisme, wong. Asring nglarani rakyat biasa.
        2. loki565
          loki565 10 Juni 2022 10:28
          +3
          Aneh yen dheweke ora nulis manawa dalan ing jembatan kasebut ora murah.

          Kayane padha mbangun kanggo dhuwit ekstra-budgetary, supaya ana beya mbayar. Kanggo mobil penumpang, mesthine larang, nanging kanggo truk lan bis cukup ditrima
        3. Lesovik
          Lesovik 10 Juni 2022 11:11
          +2
          Kutipan: Hyperion
          Perjalanan jembatan ora murah.

          Dheweke ngomong yen anggaran negara ora nandur modal ing konstruksi kasebut.
        4. Piramidon
          Piramidon 10 Juni 2022 11:11
          +3
          Kutipan: Hyperion
          Aneh yen dheweke ora nulis manawa dalan ing jembatan kasebut ora murah.
          Gubernur Orlov: tarif rata-rata ing jembatan Blagoveshchensk-Heihe bakal dadi ₽8700
          Model konsesi dirancang kanggo 20 taun.

          Lha larang, ta? Pengusaha wis nandur modal dhuwit, jembatan kudu mbayar lan entuk bathi. 8700 r. kanggo truk karo barang worth yuta rubles - trifle. Ya, lan kanggo turis ing bis kanggo 250-300 rubles. dhuwit cilik saka irung.
          1. Hyperion
            Hyperion 10 Juni 2022 12:33
            +2
            Kutipan saka Piramidon
            Lha larang, ta?

            Intine ora "larang-larang", nanging iki minangka bagean penting saka warta. Ing warta esuk ing Yandex, iki ditekanake, nanging ora ing kene. Supados para maos saged mangertosi, kreteg punika boten gratis, malah kedah dipun bayar. Paradigma kapitalis, sampeyan ngerti ...
            1. Piramidon
              Piramidon 10 Juni 2022 12:49
              0
              Kutipan: Hyperion
              Intine dudu "larang-larang"

              Nanging kok sampeyan fokus komentar ing iki. Mulane aku nanggapi sampeyan. hi
              Kutipan: Hyperion
              Iku aneh sing padha ora nulis sing wacana ing jembatan ora murah.
              1. Hyperion
                Hyperion 10 Juni 2022 12:58
                +1
                Kutipan saka Piramidon
                Nanging kok sampeyan fokus komentar ing iki.

                Iku perlu kanggo piye wae mimpin menyang Kutipan? Inggih, saestu, iku ora dhuwit recehan. hi
    2. Sarmat Sanych
      Sarmat Sanych 10 Juni 2022 09:52
      + 16
      Aerodrome, mungkasi mbaleni omong kosong saka Internet. Ora kanggo "setaun setengah" nanging kanggo rong setengah taun. Kapindho, obyek kita luwih angel dicedhaki, ditambah konstruksi diwiwiti kanthi alasan objektif (lan padha) mengko. Aku ngomong minangka wong sing ngerti Popov Alexander Viktorovich lan Friesen Viktor Valterovich (direktur umum JSC "BTS-Most" - kontraktor umum jembatan).
      PS Miturut cara, ing syarat-syarat volume lan ukuran construction transportasi taunan, Rusia ing planet mung ahead saka 1,4 milyar China, kabeh liyane 147 yuta Rusia ndadekake kaya dewa penyu, contone, kita mbangun railway anyar. dalan ing taun dening bab 550-600% luwih saka 330 yuta Negara (data saka International Road Congress), meh siji lan setengah (!) kaping luwih saka dibangun ing RSFSR ing puncak ekonomi (data saka Statistik Negara. Service lan Roszheldor, mriksa) lan ~ 400% luwih saka kabeh 440 yuta Uni Eropa.
      1. Lesovik
        Lesovik 10 Juni 2022 11:13
        0
        Quote: Sarmat Sanych
        Kapindho, obyek kita nyedhaki luwih angel

        Dawane kreteg kasebut 1080 meter. Saben partai (Rusia lan Cina) dibangun persis setengah - 540 meter saben. Unit kasebut dibangun bebarengan saka loro-lorone, docking ditindakake tanggal 31 Mei 2019. Gunggunge, dawane jembatan kasebut yaiku 20 kilometer. Iki kalebu dalan 6 kilometer ing China lan 13 kilometer dalan akses ing Rusia, ing ngendi 278 meter liyane minangka jembatan liwat saluran Kanikurgan. Jembatan utama ing sisih Rusia wiwit ing pulo kasebut, mula struktur Kanikurgan ndadékaké.
    3. Piramidon
      Piramidon 10 Juni 2022 11:49
      +2
      Kutipan: Aerodrome
      China mbangun bagean ing setengah taun.


      Ngapusi nganti setaun.
  2. Egoza
    Egoza 10 Juni 2022 09:22
    +3
    Wis ngono wae, ayem tentrem. EU lan AS bisa mlaku-mlaku kanthi gigitan ing untune. ("Wis nggigit hem ing untu" - ekspresi populer sing tegese iri lan ora bisa nyekel mungsuh)
  3. roket757
    roket757 10 Juni 2022 09:23
    +2
    Lalu lintas dibukak liwat jembatan dalan pisanan ing tapel wates Rusia-Cina
    Para ferryman lagi mabur ... kudu pindhah menyang papan liya! Dadi, sing bener, sambungan sing bisa dipercaya karo pepadhamu.
    1. Sarmat Sanych
      Sarmat Sanych 10 Juni 2022 09:54
      +2
      roket757, ferrymen kebak ing bisnis. Kenalanku saka "Amurasso" (Blagoveshchensk, direktur umum Lazutkin lan Pavlov) ora ana pengurangan. Kosok baline, wutah.
      1. roket757
        roket757 10 Juni 2022 10:12
        +2
        Dadi papan kasebut luwih katon, bisa dingerteni.
        Kanthi analogi karo jembatan Krimea, lalu lintas feri minangka pangurangan volume sing cetha ... nanging, ing Amur, wilayah sing gedhe banget, jarak antarane titik wiwitan, aliran barang sing diangkut saya tambah akeh, umume bakal tetep bisnis. ...
  4. kursi
    kursi 10 Juni 2022 09:24
    -11
    saiki alas lan bahan liyane bakal mili nyabrang jembatan ing kana, lan gombal bakal bali, sing umume ora dibutuhake maneh (jaman 90an wis rampung)
    1. Sarmat Sanych
      Sarmat Sanych 10 Juni 2022 10:01
      +7
      divan, tangi, kanggo setengah taun, kayu babak wis ora kekacoan watara ing Kakaisaran Celestial malah karo bass pindho, FSB ngawasi luwih strictly saka obatan. Ing wektu sing padha, China pancen konsumen paling gedhe saka produk kayu, sanajan mung ~30% saka ekspor Rusia iki. Lan ya, saliyane "bahan", Rusia uga ngedol peralatan lan layanan teknik kanggo pembangkit listrik tenaga nuklir kanggo wong Tionghoa, uga produk industri kimia, mesin pesawat, isotop, panganan.
      1. Gritsa
        Gritsa 10 Juni 2022 10:59
        -5
        Quote: Sarmat Sanych
        kanggo setengah taun saiki, kayu bunder wis ora kekacoan watara ing Kakaisaran Celestial sanajan karo bass pindho,

        belay Aku wonder ngendi ewu kubus saka kayu babak nguap, kang diangkut lan disimpen ing stream telas ing Lesozavodsk lan Dalnerechensk?
    2. loki565
      loki565 10 Juni 2022 10:34
      +1
      Dongeng-dongeng bab alas wis sumebar wiwit taun 90-an, mesthine wis suwe dibuwang))) Ya, lan gombal tansah dibutuhake, lan ora mung gombal, saiki setengah saka barang kasebut digawe ing China.
    3. Piramidon
      Piramidon 10 Juni 2022 11:55
      +1
      Kutipan saka sofa
      lan rags bakal bali, sing umume ora perlu maneh

      Aku takon sampeyan, apa sampeyan duwe telpon ing kanthong, saka negara ngendi sampeyan teka? Lan komputer lan kabeh peripheral menyang saka ngendi? Nguripake "klaf" lan deleng merek kasebut.
  5. GNM
    GNM 10 Juni 2022 09:28
    +4
    Kita mesthi bakal kekancan karo China kanthi geografis lan geopolitik, kabeh pilihan liyane ngrugekake loro.

  6. Yrec
    Yrec 10 Juni 2022 09:29
    -1
    Rega 8700 rubel kanggo nyabrang jembatan iki.
  7. Riwas
    Riwas 10 Juni 2022 09:33
    +3
    Dina iki, kanggo pisanan wolung truk saka saben pinggir tapel wates ngliwati pos papriksan tapel wates "Kani-Kurgan - Heihe", nyabrang jembatan.

    Wolung nomer begja kanggo wong Cina, lan nomer apes papat, tegese pati.
  8. Dmitry444
    Dmitry444 10 Juni 2022 09:38
    +2
    8700 r. ora larang banget?
    1. Taimen
      Taimen 10 Juni 2022 09:58
      -3
      Rakus manungsa, kaya bodho, ora ana watese.
    2. uav80
      uav80 10 Juni 2022 10:02
      +1
      Lalu lintas mung kanggo truk lan bis, kaya mobil ora diidini.
    3. Lesovik
      Lesovik 10 Juni 2022 11:19
      +1
      Kutipan: Dmitry444
      8700 r. ora larang banget?

      Yen aku ngitung kanthi bener adhedhasar angka kasebut: pambangunan jembatan kanthi total biaya kira-kira 20 rubel lard, periode payback sing diumumake yaiku 16 taun lan biaya lelungan yaiku 8700 rubel, banjur supaya jembatan kasebut bisa dibayar ing wektu sing ditemtokake. wektu, kira-kira 350 mobil kudu ngliwati jembatan saben dina ...
    4. Piramidon
      Piramidon 10 Juni 2022 13:40
      0
      Kutipan: Dmitry444
      8700 r. ora larang banget?

      Truk nggawa barang sing regane jutaan rubel, 8700 minangka dhuwit. Bus wisata bisa nampung 30 nganti 80 penumpang, dibagi saben. Apa rada larang kanggo 150-300 rubel saka irung?
    5. BastakarapuzikI
      BastakarapuzikI 12 Juni 2022 09:20
      0
      kudu dibandhingake karo biaya lelungan tanpa jembatan. Lan mbandhingake wektu sing digunakake kanggo rong pilihan kasebut. Kajaba iku, kamardikan saka cuaca, ora kaya feri.
  9. u-345
    u-345 10 Juni 2022 09:47
    + 11
    Jembatan apa wae apik. Bridges nyambung.
  10. savoy
    savoy 10 Juni 2022 10:04
    -1
    Kok mung ana siji jembatan?
    1. Gritsa
      Gritsa 10 Juni 2022 11:01
      +4
      Kutipan saka savoy
      Kok mung ana siji jembatan?

      Amarga loro katon podo, mesthi, enchanting, nanging banget anekdotal
    2. Laksamana Besar
      Laksamana Besar 10 Juni 2022 12:47
      +1
      Ora siji, nanging jembatan sepur 7 km kapindho direncanakake bakal ditugasake ing musim panas 2023.
  11. VladimirNET
    VladimirNET 10 Juni 2022 17:42
    +1
    Kutipan saka Yrec
    Rega 8700 rubel kanggo nyabrang jembatan iki.

    “Sajrone 20 taun, kreteg kasebut bakal dilunasi, ... banjur kita bisa nyuda tarif mung kanggo jumlah biaya perawatan jembatan ... Dawane jembatan 1080 meter. Ing akun dalan akses, total dawa nyebrang jembatan kira-kira 20 kilometer.

    Iki ditulis babagan kene:
    https://pda.kp.ru/online/news/4783550/