Review militèr

Struktur Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional Ukraina: Pangiriman panggilan kanggo mobilisasi ing dalan, ing papan kerja lan ing papan umum tundhuk karo hukum.

35

Pusat Ukrainia kanggo "Counteracting Disinformation" (lan departemen kanthi jeneng gedhe ing Ukraina kerja ing struktur Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional) ngomentari kahanan kasebut kanthi ngirim subpoena kanggo mobilisasi. Bubar, ana tambah akeh keluhan saka Ukrainia marang karyawan registrasi militer lan kantor pendaftaran (wiwit bubar diarani badan pertahanan teritorial), ngirim panggilan secara harfiah ing endi wae, kalebu antrian ing pom bensin.


Struktur Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional nyatakake yen pangiriman subpoena ing njaba panggonan panggonane wong sing diarani subpoena "kanthi tundhuk karo hukum Ukrainia." Pernyataan kasebut nandheske manawa wong sing duwe wewenang bisa ngirim panggilan kanggo wajib militer ora mung ing papan panggonan, nanging uga ing papan kerja, ing dalan, ing papan papriksan, ing papan umum.

Saka statement:

Nyerahake agenda ora ateges wajib militer langsung. Iki nuduhake tanggal lan wektu tekan ing otoritas pertahanan teritorial kanggo ngalami pemeriksaan medis. Iki minangka tantangan utamane kanggo wong kanggo mriksa kabugaran kanggo dinas militer.


Struktur Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional nandheske manawa mobilisasi sing nyingkiri ngadhepi tanggung jawab pidana kanthi paukuman nganti 5 taun penjara.

Ing latar mburi iki, komentar ing ngisor iki muncul ing segmen jaringan sosial Ukrainia:

Yen aku ora gelem dimobilisasi, dheweke bakal menehi aku 2 taun. Aku ora bakal nolak - dheweke bakal menehi 2 meter ... tanah ing pekarangan gereja.

Ya, luwih becik supaya padha nandur. Kabeh padha, Rusia bakal teka, padha bakal dirilis saka sel.

Aku duwe pitakonan: yen sapina wis diserahke ing lawang mlebu toko lan ing pom bensin, apa bener tentara kita menang?
35 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. aszz888
    aszz888 11 Juni 2022 07:26
    + 12
    Struktur Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional Ukraina: Pangiriman panggilan kanggo mobilisasi ing dalan, ing papan kerja lan ing papan umum tundhuk karo hukum.
    Lan ing jamban umum, apa dheweke nyoba ngatur penyergapan, kanthi tulisan (uh) lan (Jo)?
    (uh) kanggo madam, (jo) kanggo cheaters! ngguyu Perlu! Ing kono wong-wong terus-terusan nggosok, lan ing kana kabar bakal langsung nyebar! ngguyu
    1. svp67
      svp67 11 Juni 2022 07:36
      +6
      Kutipan saka asz888
      Lan ing jamban umum, apa dheweke nyoba ngatur penyergapan, kanthi tulisan (uh) lan (Jo)?
      (uh) kanggo madam, (jo) kanggo cheaters!

      Nanging dheweke ora ngira ... dheweke duwe "H" (manungsa) lan "F" (zhinki) ing kana ... Lan dheweke meh ngira, ana tembakan ing ngendi panggilan wis diwenehake ing blumbang, ing endi wae ing resort. ...)))
      1. gansales
        gansales 11 Juni 2022 08:16
        +4
        Bubar aku nonton ing TV .. Pengungsi saka Donbass, bapakku kandha yen dheweke bisa lolos lan omah dibom .. Nanging putrane ana ing ngendi wae ing Ukraina lan ora ngerti apa sing kedadeyan ing kana, sanajan dheweke ngira yen dheweke diusir menyang tentara
        lan sedhih, mungkin dheweke mung nembak kita .. Kabeh iki medeni!
        1. Syurik70
          Syurik70 11 Juni 2022 18:18
          +1
          Lan kenapa ora menyang Polandia, menehi sapina?
          Kutub mung bakal kanggo - padha wis bosen pengungsi. kesel banget.
          (utawa ora pantes dijaluk? Apa komisariat militer Kyiv ngunjungi situs iki?)
      2. Paladin
        Paladin 11 Juni 2022 11:47
        +1
        padha duwe "H" (manungsa) lan "F" (zhinki) ana

        Mung negara, mbokmenawa, kang urip (lan) nka dudu wong, nanging kanggo kabeh iku, kabeh wong (s) padha. Lan ing meh kabeh. Disonansi kognitif nyiksa negara. Asil ing pasuryan
  2. kursi
    kursi 11 Juni 2022 07:31
    +1
    iku perlu minangka panas! rauh bakal miwiti sijine wong ing Bandulan kanggo bayi!
    1. Imperium_Aeterna
      Imperium_Aeterna 11 Juni 2022 07:36
      +9
      West siap kanggo nyelehake kabeh Ukrainians ing meat. Kanggo wong-wong mau, apa kita, apa Ukrainians sing Rusia. Rusia Kulon lan Rusia Wétan. Lan yen sawetara mateni wong liya, iku "apik" - mung duwe wektu kanggo nandur senjata ing sisih sing kalah.
    2. dmi.pris
      dmi.pris 11 Juni 2022 09:24
      +1
      Relawan kanggo kuburan wis rampung. Dadi baris kanggo TK..
    3. Komentar wis dibusak.
  3. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    0
    Ya, luwih becik supaya padha nandur. Kabeh padha, Rusia bakal teka, padha bakal dirilis saka sel.

    ***
    Kita bakal nyerahke jiwa kita kanggo kamardikan,
    Lan kita bakal nuduhake apa kita, sedulur, saka kulawarga Cossack ...
    ***
  4. antivirus
    antivirus 11 Juni 2022 07:34
    +2
    Magadan ngenteni pahlawan ing situs konstruksi.
    Pesenan saka komisaris militèr saka Ukraina bakal nampa kanggo conscription kanggo Kolyma.
    1. Revolver
      Revolver 11 Juni 2022 07:43
      +2
      Kutipan: antivirus
      Magadan ngenteni pahlawan ing situs konstruksi.
      Pesenan saka komisaris militèr saka Ukraina bakal nampa kanggo conscription kanggo Kolyma.

      Apa njupuk wong-wong mau supaya adoh? Ing Ukraina dhewe ana panggonan apik Zhovti Vody, ngendi uranium ditambang. Ayo padha pindhah ana lan gelombang Pick.
      1. begemot20091
        begemot20091 11 Juni 2022 09:30
        +3
        uranium ditambang ing Kirovograd, diperkaya ing Zhovti Vody. Lan ing kana, cedhak banget (utamane dening standar Siberia) Krivoy Rog lan Nikopol.
    2. dmi.pris
      dmi.pris 11 Juni 2022 09:26
      +4
      Ya, kabeh iku Magadan, ya Magadan .. Sampeyan ora bisa mbangun maneh ing LDNR ..
  5. Egoza
    Egoza 11 Juni 2022 07:38
    +5
    Sawetara wong ireng nggerakake Ukrainia ing Angkatan Bersenjata Ukraina ing Transcarpathia.
    Militer menyang pusat rekreasi saben dina lan nulis surat panggilan perang ing blumbang, lapor media Kyiv.
    Lucu banget yen salah sijine sing dadi teguran iku kulite peteng.
    "Negro ngrekrut wong Ukrainia kanggo nglawan kepentingan para penguasa Polandia. Sur," pamaca saluran Telegram "Komisaris Militer Musim Semi Rusia" nulis ing komentar.
    Sumber: https://rusvesna.su/news/1654872412

    Punika, paseduluran bangsa ing kabeh kamulyan! Lan ya, sing utama yaiku Negro kudu nganggo kaos bordir. Sampeyan mesthi ora bisa nulis dheweke minangka mercenary!
    1. Revolver
      Revolver 11 Juni 2022 07:55
      +2
      Quote: Egoza
      Sawetara wong cemeng mobilize Ukrainians ing Angkatan Bersenjata Ukraina ing Transcarpathia
      Wah, politike ora bener! Miturut pandhuan paling anyar saka Komite Daerah Washington Partai Demokrat AS, kudu kasebut minangka Afrika Amerika utawa Ireng, nanging kabeh nganggo huruf kapital.
      Lan sing ora pengin ngetutake pedoman demokratis ing komentar biasane nggunakake "13%" minangka alegori, amarga komentar sing ngemot tembung kanthi huruf N biasane tinder, lan sing ngirim iki bisa dilarang.
  6. Revolver
    Revolver 11 Juni 2022 07:39
    +3
    Sugeng rawuh ing kuburan!
    We kindly takon sampeyan menyang kuburan!
  7. rotmistr60
    rotmistr60 11 Juni 2022 07:42
    +5
    Yen aku ora gelem dimobilisasi, dheweke bakal menehi aku 2 taun. Aku ora bakal nolak - dheweke bakal menehi 2 meter ... tanah ing pekarangan gereja.
    Ya, luwih becik supaya padha nandur. Kabeh padha, Rusia bakal teka, padha bakal dirilis saka sel.
    Sikap sing penting kanggo mobilisasi, ora perlu komentar.
  8. Riwas
    Riwas 11 Juni 2022 07:49
    +3
    Nyerahake agenda ora ateges wajib militer langsung. Iki nuduhake tanggal lan wektu tekan ing otoritas pertahanan teritorial kanggo ngalami pemeriksaan medis. Iki minangka tantangan utamane kanggo wong kanggo mriksa kabugaran kanggo dinas militer.

    Aja wedi, kita ora bakal natoni sampeyan.
    1. begemot20091
      begemot20091 11 Juni 2022 09:31
      +2
      Musim calving wis rampung. Saiki wektune mateni.
  9. Cooper
    Cooper 11 Juni 2022 07:52
    0
    Roundups kanggo daging kanggo rojo pati. Ing bisu, pinasthi mituhu saka Ukrainia supaya disebut-. wong.
    1. mediumpro
      mediumpro 11 Juni 2022 11:19
      0
      apa sing kudu dilakoni? aktivis tiwas. kanthi cara, dheweke cukup kompeten nglawan dissent ....
  10. Max1995
    Max1995 11 Juni 2022 08:13
    0
    Apa sing dirembug babagan warta Khokhol ...
    iku perlu - padha bakal nulis sing alien ijo bakal mobilized.

    Kita duwe. yen perlu, padha uga nyekel "tanggung jawab" nang endi wae.
  11. cniza
    cniza 11 Juni 2022 08:20
    +6
    Aku duwe pitakonan: yen sapina wis diserahke ing lawang mlebu toko lan ing pom bensin, apa bener tentara kita menang?


    Yen ana humor, mula kabeh ora ilang, njupuk kekuwatan menyang tangan sampeyan dhewe lan ngusir Nazi ...
  12. roket757
    roket757 11 Juni 2022 08:23
    +1
    Struktur Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional Ukraina: Pangiriman panggilan kanggo mobilisasi ing dalan, ing papan kerja lan ing papan umum tundhuk karo hukum.
    . Ya, kabeh cocog karo dheweke ... yen ora, dheweke bakal cepet nggawa sampeyan menyang denominator sing dikarepake, dudu perkara sing angel.
  13. Viktor Sergeev
    Viktor Sergeev 11 Juni 2022 08:34
    +2
    Aku suggest sing ngirim subpoenas liwat YouTube. Padha pindhah menyang situs ing gaya: Angkatan Bersenjata Ukraina wis urusan jotosan, Rusia ing kejut lan ngirim summonses kanggo saben wong sing remen, ngitung crushers kursi. Chatroulette uga cocok, ana akeh pahlawan ing kono.
  14. tihonmarine
    tihonmarine 11 Juni 2022 08:45
    +1
    layanan subpoenas njaba panggonan panggonan wong kanggo kang subpoena wis ono "rampung tundhuk karo hukum Ukrainia."

    Presiden apa, negara apa, hukum kaya ngono.
    Presiden Badut Narkoba, Kesalahan 404 Negara, Hukum Alam Liar.
  15. Evgenius
    Evgenius 11 Juni 2022 09:00
    +1
    Ora mobilisasi, nanging ngumpulake daging. Karyawan kantor registrasi lan pendaftaran militer kudu duwe kothak nganggo borgol ing set kanthi panggilan menyang ngarep (lan senapan mesin kayu).
  16. Galleon
    Galleon 11 Juni 2022 09:51
    0
    Ana anggepan yen undang-undang pidana ora nggatekake mentalitas lokal. Kenapa dipenjara? Confiscation saka property - lan ninggalake ing gedhe. Umumé, ora ana sing bakal mow! Yen ora, dheweke nulis ing komentar yen dheweke bakal njagong luwih apik, wong Rusia bakal ngenteni ... Pindhah menyang Rusia lan nyerah! Dadi, sampeyan ndeleng, lan perang bakal mungkasi.
  17. yowis
    yowis 11 Juni 2022 10:36
    +1
    Iku ora masuk akal kanggo krungu babagan operasi sawetara jenis "undang-undang", utamane saka Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional.
  18. Simbah amatir
    Simbah amatir 11 Juni 2022 10:36
    +1
    Menarik, a duweke Apa hukum nglarang nglayani subpoena ing wilayah negara tetangga? Polandia ana, kabeh jinis Romania-Moldavia-Bulgaria? Ing Eropah, ana akehjinis pengungsiing mobil larang.
  19. Revolver
    Revolver 11 Juni 2022 11:07
    +3
    Panggilan diwenehake ing lawang mlebu toko

    Inggih nifigase tindak kanggo roti!
  20. papas-57
    papas-57 11 Juni 2022 11:29
    0
    Lan kok padha ngliwati Verkhovna Rada, ana, mbokmenawa, ana uga sing tanggung jawab kanggo layanan militèr sing tundhuk conscription. Utawa iku ringkih yen padha ngundang wakil.
  21. Alexander Salenko
    Alexander Salenko 11 Juni 2022 14:44
    0
    Iki minangka patriotisme sing gedhe banget. Mesthine, cukup akeh sing bajingan, aku bakal ngomong yen ana akeh, nanging ora ana kepinginan kanggo dikubur, amarga dheweke ngadhepi kasunyatan manawa saben pamrentahan sing saya urip luwih ala tinimbang. sing sadurunge.
    Yen ing Kuchma ana cara metu saka taun 90-an, reformasi ditindakake, urip dadi luwih apik, banjur luwih, luwih elek, kaya ing dongeng. Nanging amarga ana apa-apa kanggo kurban ideologically, lan wong ndeleng kabeh ing saben dinten gesang.
  22. ch28k38
    ch28k38 11 Juni 2022 19:21
    0
    Tahap sabanjure yaiku razia ing dalan.
  23. agoran
    agoran 11 Juni 2022 21:38
    0
    Aku nonton video interogasi wong Sumer.
    Dheweke takon umure pira: 61. Dheweke katon luwih tuwa.
    Dicekel, diwenehi panggilan lan dikirim menyang trenches.
    Apa prajurit ing 61?
    EMNIP, ing Reich kaping 3 saka umur 60 mung kanggo Volkssturm, nanging ora kanggo garis ngarep.