Review militèr

Pavel Sudoplatov werna muncul ing Melitopol

80
Pavel Sudoplatov werna muncul ing Melitopol

Pavel Sudoplatov



Tahap penting anyar ing integrasi wilayah tenggara Ukraina, sing dibebasake saka protektorat Kyiv, karo Federasi Rusia wis diwiwiti. Upacara nerbitake paspor Rusia pisanan kanggo warga kutha ditindakake dina iki ing Melitopol lan Kherson.

Bab iki TASS kacarita ana ing administrasi sipil-militer wilayah Zaporozhye lan Kherson. Dekrit babagan nyederhanakake prosedur kanggo entuk kewarganegaraan Rusia dening warga wilayah Zaporozhye lan Kherson ing Ukraina ditandatangani dening Presiden Rusia Vladimir Putin tanggal 25 Mei.

Upacara nerbitake paspor Rusia pisanan ditindakake ing Melitopol dina iki

bareng seneng warta anggota dewan utama administrasi militer-sipil wilayah Zaporozhye Vladimir Rogov.

Nganti saiki, mung siji pusat sing dibukak ing wilayah Zaporozhye kanggo nampa dokumen kanggo registrasi kewarganegaraan Rusia ing Melitopol. Bandhing saka warga kanggo njlentrehake prosedur kanggo njupuk paspor Rusia ing administrasi regional diwiwiti sanalika dikenal yen Vladimir Putin wis mlebu dekrit sing cocog. Miturut Vladimir Rogov, ing tanggal 6 Juni, luwih saka 70 wong ing wilayah Zaporozhye wis ngirim aplikasi sing cocog, lan jumlah sing pengin entuk kewarganegaraan Rusia saya tambah akeh.

Administrasi Kherson nindakake penerbitan paspor Rusia ing wayah wengi perayaan Dina Rusia. Saiki, 23 warga kutha wis dadi warga Federasi Rusia.

Kanggoku pancene sejarah wektu. Aku tansah mikir yen kita siji negara lan siji wong

- ngandika sak upacara presentation document kepala administrasi militèr-sipil wilayah Kherson Vladimir Saldo, salah siji sing pisanan nampa passport Russian.

Sadurungé, wakil saka Kherson lan Zaporizhia VGA wis bola-bali nyatakake yen wilayah sing dibebasake kanthi sistematis ngetrapake integrasi kanthi cepet karo Rusia ing kabeh bidang ekonomi, politik, hukum lan budaya, nganti gabung karo Federasi Rusia. Dadi, dina iki Vladimir Rogov ngumumake langkah cilik nanging penting kanggo warga Melitopol kanggo mulihake memori sajarah kanca-kancane sing misuwur.



Ing Melitopol ana dalan sing dijenengi miturut negara kita Pavel Anatolievich Sudoplatov! Sugeng, kanca-kanca! Kita kabeh nindakake bebarengan!

Rogov nulis ing saluran Telegram.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
https://t.me/vrogov/3316, Минобороны РФ
80 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Victor_B
    Victor_B 11 Juni 2022 16:45
    + 28
    Nalika nyebutake jeneng Sudoplatov, Ukronazis mung miwiti geni ing anus! Lan defecation cair!
    Dadi akeh Bandera ing pimpinane sing ketat dirusak ...
    Dina iki, Rusia mung butuh "nugget" sing padha amarga telek Banedrov sing nular iki wis dikembangake maneh ing Ukraina bekas.
    1. NIKNN
      NIKNN 11 Juni 2022 16:49
      + 26
      Dadi epik. Kasus P.A. Sudoplatova urip, sing, kaya-kaya, nerangake yen denazifikasi ora bisa dihindari!
      1. dmi.pris
        dmi.pris 11 Juni 2022 17:02
        + 16
        Wayahe menarik Ukrokhren, kang teka menyang circulation, Offal utamané, sharpened ski ing Rotterdam .. Sampeyan kudu ngelingi apa kedaden ing "kutha kamulyane iki" karo siji OUN scoundrel.
        1. NIKNN
          NIKNN 11 Juni 2022 17:04
          +8
          Kutipan saka: dmi.pris
          Wayahe menarik Ukrainians sing tindak menyang circulation, Offal ing tartamtu, sharpened ski ing Rotterdam .. Sampeyan kudu ngelingi apa kedaden ing "kutha kamulyane iki" karo siji OUN scoundrel.

          A twist saka sajarah utawa smirk sarkastik dheweke. nglirik
          1. Syurik70
            Syurik70 11 Juni 2022 17:09
            + 29
            Nanging, Felix Edmundovich ing Lubyanka bakal mbalekake monumen kasebut
            1. Taimen
              Taimen 11 Juni 2022 18:34
              +2
              Padha bakal sijine maneh sanalika nistha liberal wis kicked metu saka Moscow.
              1. kanggo
                kanggo 11 Juni 2022 20:29
                -1
                Kutipan: Taimen
                sanalika nistha liberal wis kicked metu saka Moscow.

                Bakal padha kick piyambak metu?
            2. Alebedev
              Alebedev 13 Juni 2022 12:11
              0
              Nanging, Felix Edmundovich ing Lubyanka bakal mbalekake monumen kasebut

              Ya, pancen, Felix Edmundovich nindakake operasi unik ing wilayah mungsuh ing luar negeri. Isih durung jelas kepiye carane bisa nindakake iki ...
              Kanggo Ukraina modern, bakat Dzerzhinsky bakal migunani!
        2. Igool
          Igool 11 Juni 2022 19:54
          +2
          Kutipan saka: dmi.pris
          ngasah ski sampeyan ing Rotterdam ..


          Ketoke dheweke ngerti kabeh lan njaluk paukuman sing adil.
        3. bisnisv
          bisnisv 13 Juni 2022 12:10
          0
          Kutipan saka: dmi.pris
          Sampeyan kudu ngelingi apa sing kedadeyan ing "kutha mulya iki" karo siji OUN scoundrel.
          Mesthine wis suwe anggone mburu kepala-kepala Natsik, sing wis nata kabeh omong kosong ing negara iki, wis diatur!
    2. penasehat level 2
      penasehat level 2 11 Juni 2022 18:07
      +3
      Dheweke lair ing kulawarga tukang giling (bapak Ukrainia, ibune Rusia), nyatane, penting yen pejuang paling apik nglawan Bendera yaiku Ukrainia.
      1. bisnisv
        bisnisv 13 Juni 2022 12:12
        0
        Quote: penasehat level 2
        Bendera

        Bandera, dudu Bendera! Bender iku sawijining kutha ing Moldova. Aku setuju karo liyane. eseman
    3. Andrey Moskvin
      Andrey Moskvin 11 Juni 2022 18:35
      -2
      Siji pencernaan ing pikiran sampeyan? Iku ora nyenengake kanggo maca.
      1. bisnisv
        bisnisv 13 Juni 2022 12:15
        0
        Kutipan: Andrey Moskvin
        Siji pencernaan ing pikiran sampeyan? Iku ora nyenengake kanggo maca.
        Ora jelas kanggo sapa sing dituju kiriman sampeyan?
        1. Andrey Moskvin
          Andrey Moskvin 13 Juni 2022 12:42
          0
          Pisanan.
          "Dubur, defecation cair, telek nular"
          Lan kabeh iki ing siji komentar. Spesifikasi epithet...
          1. bisnisv
            bisnisv 13 Juni 2022 15:26
            +1
            Kutipan: Andrey Moskvin
            Lan kabeh iki ing siji komentar. Spesifikasi epithet...

            OK, matur nuwun!
    4. Gardamir
      Gardamir 11 Juni 2022 20:52
      -1
      .
      Dina iki Rusia mung perlu
      Lan sampeyan manggon ing ngendi? Mbokmenawa kaya pamrentah ing planet liya. Rusia dipimpin déning wong anti-Soviet. Aku malah gumun. kepriye isih ngendelake gendera Abang sing digantung ing kutha-kutha sing wis mardika.
      Sesuk bakal padha antusias mengeti dina karusakan saka negara. Lan iki conto sing seger banget, pisanan padha karo Peter 1, banjur ngina Uni Soviet.
      1. Andrey Stavropolsky
        Andrey Stavropolsky 11 Juni 2022 21:32
        +3
        Ora perlu kanggo idealize Soviet, nanging uga ora perlu kanggo rot. Iki minangka tataran sajarah Rusia. Sampeyan kudu nggawe kesimpulan, sinau pro lan kontra. Ninggalake sing paling apik, sing paling ala.
        1. Gardamir
          Gardamir 11 Juni 2022 21:34
          -1
          Inggih ngandika +. Kene mung panguwasa modern saka Rusia sing ardent anti-Soviet.
          1. bisnisv
            bisnisv 13 Juni 2022 12:23
            +2
            Kutipan: Gardamir
            Kene mung panguwasa modern saka Rusia sing ardent anti-Soviet.
            Aku ora bakal ngomong sing padha langsung ardent! Dheweke mung wedi karo owah-owahan ing dalan, sing tegese bakal ilang kabeh sing dipikolehi dening kerja keras (s)! Sawise kabeh, Uni minangka siji-sijine negara sing bisa mbangun sosialisme nalika kapitalisme wis ana wiwit jaman perbudakan. Aku bakal menehi sosialisme kasempatan kapindho, njupuk menyang akun kabeh kesalahane kepungkur, amarga apa wae sing bisa ngomong, iki mung alternatif buktiaken kanggo kapitalisme, kang, malih, wis ngalahake West kolektif sapisan! Yen, mesthine, rakyat seneng kapitalisme lan njarah-rayah negara dening wong sing paling dhuwur, mula ora ana sing kudu diganti! eseman
    5. msd
      msd 12 Juni 2022 16:11
      0
      Oh, kanggo Sudoplatov - akeh pluses !!
  2. Lech saka Android.
    Lech saka Android. 11 Juni 2022 16:48
    + 15
    Wong saka jeneng Sudoplatov bakal histeris. eseman
    Ide iki apik banget ... kanggo menehi dalan-dalan ing kutha-kutha Ukrainia jeneng pahlawan sing perang karo roh-roh jahat Bandera.
  3. svp67
    svp67 11 Juni 2022 16:51
    + 16
    Sudoplatov asalé saka Melitopol lan jenenge pantes diabadi ing kono
    1. Egoza
      Egoza 11 Juni 2022 16:55
      + 15
      Kutipan saka: svp67
      Sudoplatov asalé saka Melitopol lan jenenge pantes diabadi ing kono

      Pahlawan ing jaman kepungkur lan ing jaman saiki - conto! Delengen dheweke!
    2. Saboteur
      Saboteur 11 Juni 2022 21:30
      +2
      iku wektu kanggo lali MOV lan surzhik karo dicampur.
      asalé saka Melitopol

      bakal bener FROM Melitopol.
      1. svp67
        svp67 12 Juni 2022 04:20
        0
        Quote: Saboteur
        iku wektu kanggo lali MOV lan surzhik karo dicampur.

        uga "Okat" kanggo Volzhans, "Akat" kanggo Muscovites ...
  4. u-345
    u-345 11 Juni 2022 16:51
    + 21
    Ya. Tanpa karya, Pavel Anatolyevich mesthi ora bakal lungguh ing wektu iki. Karya iku ora ana enteke.
  5. Rusticolus
    Rusticolus 11 Juni 2022 16:54
    -1
    Babagan carane hataskrainiki kesusu kanggo paspor nalika ganti sepatu. Soko ing taun-taun sadurunge, ora ana sing lunga menyang Donbas kanggo paspor. Lan saiki freebie ing wangun nampa keuntungan nalika nindakake apa-apa loomed lan langsung everyone kesusu. 2-3 sasi bakal liwati, lan iki padha bakal miwiti nuntut keuntungan, amarga saben wong tansah utang kabeh. Iki sing durung diganti lan ora bakal diganti.
    1. alexy sidaikin
      alexy sidaikin 11 Juni 2022 17:00
      + 10
      Wong-wong sing pracaya padha utang kabeh kanggo wong-wong mau, kabeh padha kesusu menyang Eropah, lan hataskrainiki ... supaya kita duwe akeh.
    2. bisnisv
      bisnisv 13 Juni 2022 12:27
      0
      Kutipan saka Rusticolus
      Babagan carane hataskrainiki kesusu kanggo paspor nalika ganti sepatu.

      Ora perlu nyalahake wong biasa amarga ora tumindak bersenjata, luwih-luwih, ing mayoritas, ora nyukupi, non-manungsa!
  6. Aviator_
    Aviator_ 11 Juni 2022 16:57
    + 11
    Iku karo bantuan sing Konovalets nyebar otak. Mbebayani mangan akeh permen. Untu bosok lan liya-liyane.
    1. dmi.pris
      dmi.pris 11 Juni 2022 17:05
      +7
      Wah .. "manis Kyiv", nanging ..
      1. Pak Tulandra
        Pak Tulandra 11 Juni 2022 17:29
        +3
        Pabrik "Roshen" wassat
        1. dmi.pris
          dmi.pris 11 Juni 2022 17:58
          +4
          Apa? Banjur Poroshenko, sing padha ora ana ing proyek kasebut. Lan iki minangka "permen Kyiv." Eksekusi Konovalets kanthi cara iki.
    2. Igool
      Igool 11 Juni 2022 20:09
      + 11



      Ana wong kanggo sinau saka. Ana cukup wong sing pantes ing sajarah kita. Sayange, kanggo wektu iki, Rusia dhewe, sanajan wis ngumumake dhewe minangka penerus saka USSR, isih isin ndhelikake mausoleum ing preian, uga akeh liyane saka sasi Soviet. Sing ora perlu kita isin. Iki minangka sejarah kita, kabeh kita. Kanthi kabeh kaca padhang lan peteng.
      1. Andrey Stavropolsky
        Andrey Stavropolsky 11 Juni 2022 21:35
        -5
        Aku mikir mausoleum iki kudu dibongkar, Lenin kudu dikubur ing lemah. Kabeh!
        1. Igool
          Igool 12 Juni 2022 19:17
          +1
          Sampeyan mbangun, mausoleum iki, kanggo ngrusak? Apa maneh sampeyan mikir sing kudu dibusak? Bebas bae kanggo dhaptar kabeh monumen, situs sajarah, bangunan. Apa sampeyan bakal saka Ukraina? Dheweke seneng bisnis iki - ngrusak kabeh, ngrusak kabeh. Apa sampeyan wis nyoba urip kanthi cara sing beda?
          1. Andrey Stavropolsky
            Andrey Stavropolsky 13 Juni 2022 10:42
            -1
            Ora, ora saka Ukraina, nanging mausoleum karo mayit wong sing nggawa akeh kasusahan kanggo negara kita, aku mikir ora sopan
            1. bisnisv
              bisnisv 13 Juni 2022 12:34
              +1
              Kutipan: Andrey Stavropolsky
              Ora, ora saka Ukraina, nanging mausoleum karo mayit wong sing nggawa akeh kasusahan kanggo negara kita, aku mikir ora sopan
              Liwat upaya wong iki, dhasar negara sing menang ing Perang Dunia II dilebokake! Perang Donya II sing nggawa kasusahan lan kasangsaran sing gedhe kanggo wong-wong! Kajaba iku, sosialisme ngidini wong sing manggon ing Uni aran kaya manungsa, lan ora dadi pion ing game wong liya, kaya sing kedadeyan saiki! Ing wektu iku, pemilu ditindakake dening wong, ora ketompo carane kaget sampeyan! nglirik
              1. Andrey Stavropolsky
                Andrey Stavropolsky 13 Juni 2022 20:51
                -1
                WWII minangka akibat saka kabijakan USSR? Lenin nggawe Khokhlandia lan kabeh republik kasebut. Rusia padha bosok kanggo kepentingan pinggiran nasional. Mula aja ngomong bab wong gundul iki, sing nggawa kasusahan akeh, pira wong sing dipateni, lan duweke dhewe.
                1. Igool
                  Igool 14 Juni 2022 01:40
                  0
                  Kutipan: Andrey Stavropolsky
                  Dadi ojo ngomong bab wong gundul iki



                  Apa sampeyan yakin bisa maca? Apa sampeyan bisa nunjukake aku menyang papan sing dakkandhakake babagan Lenin? Sampeyan uga ora nindakake ndandani ing omah, nanging mung ngrusak kabeh lan mbangun maneh? Utawa mungkin sampeyan isih bisa berkembang luwih maju tanpa ngrusak kabeh sing sampeyan sengit banget? Mungkin wong liya sing manggon ing jejere sampeyan duwe sudut pandang sing beda sing ora cocog karo sampeyan? Apa sampeyan yakin manawa kawruh sampeyan minangka bebener sing paling dhuwur?
                  1. Andrey Stavropolsky
                    Andrey Stavropolsky 14 Juni 2022 14:16
                    -1
                    Aja omong kosong. Ora ana sing peduli karo pendapat sampeyan. Penting kanggo negara kanggo nyingkirake negatif lan ngembangake tren positif. Tren kasebut sing bakal mimpin pembangunan masyarakat lan ora degradasi. Lenin jahat kanggo negara. Lan mausoleum mung minangka bangunan sing ora nduweni nilai arsitektur.
                    1. Igool
                      Igool 14 Juni 2022 23:09
                      0
                      Inggih, kabeh wis jelas karo VMI, matur nuwun, sanajan sampeyan saka Ukraina, utawa sampeyan mikir ing kategori sing padha. Apa sing ora bisa dingerteni sampeyan mesthi omong kosong kanggo sampeyan?
                      1. Andrey Stavropolsky
                        Andrey Stavropolsky 15 Juni 2022 15:48
                        0
                        Mung padha, Aku ngerti pola ing sirah. Iya saka Rusia, saka Stavropol. Khokhlyatsky bouncing punika njijiki kula amarga iku wangun murni saka Satanisme
                2. bisnisv
                  bisnisv 15 Juni 2022 22:39
                  +1
                  Kutipan: Andrey Stavropolsky
                  pira wong sing dipatèni, lan wong-wongé.

                  Kang menehi kritik dening naivety kaya ing kiriman, sampeyan wong enom, supaya mung maca crita, kang wong padha dipatèni lan kanggo apa, kajaba mesthi misale jek sing ing wektu Rusia wis mungsuh kurang saka dina iki. Yen misale jek mangkono, banjur kasep kanggo cepet-cepet, iki diagnosa. Siji bisa setuju babagan republik mono-etnis yen saiki ora ana ing Federasi Rusia, nanging ana, sing tegese kabeh ana ing kekuwatan, lan ora ana ing "dibagi-bagi"! Nalika padha dibagi, padha bisa dijupuk bali menyang Federasi Rusia, yen ana bakal, nanging EBN ngombe adoh bebarengan karo negara.
                  1. Andrey Stavropolsky
                    Andrey Stavropolsky 16 Juni 2022 07:36
                    0
                    Maca sejarah saka revolusi nganti Perang Dunia II, maca pira petani sing tiwas, pira wong sing tiwas. Siji bangsa dipérang miturut politik lan sipil kesusu. Mung kanggo iki, kabeh revolusioner kudu dikutuk minangka scum pungkasan. Lan ora ngomong carane, thanks kanggo Leninists, kita menang ing Perang Donya II. Saben uwong seneng banget babagan Uni Soviet, ketoke ing taun 70-an, lan aku elinga banget critane mbah kakung lan mbah putri, bapak, ibu, kepiye uripe.
                    1. bisnisv
                      bisnisv 16 Juni 2022 18:59
                      0
                      Kutipan: Andrey Stavropolsky
                      Saben uwong seneng banget babagan Uni Soviet, ketoke ing taun 70-an, lan aku elinga banget critane mbah kakung lan mbah putri, bapak, ibu, kepiye uripe.
                      Uni Soviet ditulis nganggo huruf kapital, lan kanggo ngadili cara urip ing kono, siji ora kudu dipandu dening crita, nanging manggon ing kono. Iku ora worth mbuang wektu kosong maneh, supaya aja mangsuli, sampeyan ketoke mulang sajarah miturut Sokolov.
                      1. Andrey Stavropolsky
                        Andrey Stavropolsky 17 Juni 2022 14:42
                        0
                        Dosvidos. Iku aneh kanggo ndeleng lan maca wong diwasa kanthi slogan ing sirahe
                      2. bisnisv
                        bisnisv 17 Juni 2022 20:35
                        0
                        Kutipan: Andrey Stavropolsky
                        Dosvidos. Iku aneh kanggo ndeleng lan maca wong diwasa kanthi slogan ing sirahe

                        Apa sampeyan ngerti apa sing sampeyan tulis? ngguyu Ing endi sampeyan ndeleng aku?! Ing ngendi sampeyan maca paling ora siji slogan?! Lan carane "maca wong diwasa"?! ngguyu Sampeyan kudu mikir babagan sinau sadurunge nulis kiriman, lan sampeyan nyoba ngadili USSR! Dheweke durung berkembang dadi chatik VO, nanging bisnis iki bakal teka kanthi wektu, mesthi ana otak.
  7. AIK05
    AIK05 11 Juni 2022 17:02
    +6
    Ana reresik kabeh Bandera reged, wong pantes ing jeneng dalan lan kothak
    1. Reptiloid
      Reptiloid 11 Juni 2022 18:39
      +5
      Muga-muga Shchors Avenue lan Oleg Koshevoy Street bali menyang kutha kita
      1. Saboteur
        Saboteur 11 Juni 2022 21:32
        +2
        saka Melitopol?
        1. Reptiloid
          Reptiloid 11 Juni 2022 22:25
          +2
          Saka Saint-Petersburg. Shchors Avenue dikenal minangka Maly Prospekt saka sisih Petrograd lan Oleg Koshevoy Street ---- dadi Vedenskaya.
          1. Saboteur
            Saboteur 13 Juni 2022 23:52
            -1
            Shores nindakake perkara sing penting banget kanggo Peter? apa hubungane karo dheweke?
  8. Nafanya saka sofa
    Nafanya saka sofa 11 Juni 2022 17:04
    + 10
    Bebener iku kabeh padha, cepet utawa mengko, padha bakal triumph! Ora ketompo carane hard padha nyoba kanggo discredit jeneng prajurit pinunjul saka "perang rahasia" P.A. Sudoplatov, ora ketompo carane Trotskyist didhelikake lan Banderaite Nikita John nyoba kanggo mbales dendam marang wong-wong Ukonatsiks kang "dieksekusi", ana. dalan jenenge! Kamulyan langgeng lan memori langgeng kanggo Pavel Anatolyevich Sudoplatov!
  9. Sergey Kuzmin
    Sergey Kuzmin 11 Juni 2022 17:12
    +4
    Miturut Vladimir Rogov, ing tanggal 6 Juni, luwih saka 70 wong ing wilayah Zaporozhye wis ngirim aplikasi sing cocog, lan jumlah sing pengin entuk kewarganegaraan Rusia saya tambah akeh.
    Iki nggawe aku seneng. Lan dalan sing jenenge Sudoplatov umume apik! Dheweke lan kanca-kancane ngrusak Bandera kanthi sampurna.
  10. pengaduk
    pengaduk 11 Juni 2022 17:34
    -3
    Pitakonan kanggo Irina - Sudoplatov minangka mungsuh komunis utawa ora, apa dheweke disalahké ing USSR, dheweke ditolak rehabilitasi, lan mung karo ambruk USSR apa "liberal" rehabilitasi ing Rusia?
    1. Aviator_
      Aviator_ 11 Juni 2022 17:46
      +2
      ing USSR dheweke didakwo, dheweke ditolak rehabilitasi
      Ora mungkin tatra bakal mangsuli. Aku bakal sijine ing sandi 5 sen. Inggih, akeh perkara sing ditindakake sawisé taun 1953, kalebu komunisme, miturut rencana Khrushch Kukuruzny, dibangun, ana sadurunge Sudoplatov.
    2. tatra
      tatra 11 Juni 2022 18:43
      -1
      Ing kasus iki angel kanggo njawab.
      Ing Stalin, Sudoplatov nindakake kabeh kanthi bener, dheweke ditangkep dening salah sawijining "Pembebas" mungsuh komunis lan "pemimpin" Stalinophobes Khrushchev.
      Nanging restrukturisasi liyane "Liberator" saka mungsuh komunis Gorbachev minangka "wayahe bebener" nalika kabeh warga USSR nuduhake hakekat nyata.
      Sampeyan kudu maca memoar Sudoplatov, sing ditulis sajrone "kabebasan", lan yen dheweke minangka salah sawijining anggota CPSU lan Chekist sing, bebarengan karo mungsuh-mungsuh komunis, nyalahake komunis lan mbenerake kejahatan mungsuh-mungsuh komunis. , banjur iku mungsuh saka komunis, yen ora - banjur iku nyata, dening bebendhu, komunis.
      1. Aviator_
        Aviator_ 11 Juni 2022 20:32
        +2
        Sampeyan perlu kanggo maca memoar saka Sudoplatov
        Irina, maca. Ditulis kanthi apik. Ora ana snot perestroika. Manungsa wesi. Ing taun-taun pungkasan, dheweke asring dirawat ing sanatorium Kratovo KGB, sing dadi karyawan. Dheweke ngomong akeh perkara sing apik babagan dheweke. Lan babagan pasangan Leontine lan Maurice Cohen (program atom Amerika), dheweke uga wis ana kaping pirang-pirang.
  11. utara 2
    utara 2 11 Juni 2022 17:35
    +5
    tumindak lan labors lan alangan saka Sudoplatov kudu diabadi ora mung ing monumen kanggo wong, nanging uga kanggo nerusake lan nerusake labors lan tumindak sing Sudoplatov wiwit lan digawe. Saiki ana wektu yen memori wong kaya Sudoplatov bisa tulus mung yen kasus Sudoplatov terus ... Sawise logika iki, kasus Sudoplatov kudu diuripake maneh ing kabeh wilayah sing padha perang nglawan Bandera, pengkhianat lan kabeh jinis. sedulur alas ana Sudoplatov lan kantor, lan aku welcome katon saka monumen kanggo Sudoplatov ing Melitopol minangka advance sing memori undeservedly lali saka Pahlawan kinurmatan wis bali, sanajan saka awal mung ing wangun plakat pengetan, nanging ing cedhak mangsa ngarep lan ing nerusake karya ...
  12. kursi
    kursi 11 Juni 2022 17:36
    +5
    warta apik! Sampeyan kudu ngganti jeneng setengah saka dalan ing Melitopol, sanajan iki ora ngrampungake kabeh masalah. Kecoak iki saiki wis nyebar ing saindenging jagad (mesthi tekan kita), mula perang bakal dawa, wangkal, lan nganti mati! Nanging wiwitan wis digawe
    1. Aviator_
      Aviator_ 11 Juni 2022 17:48
      +9
      Setengah saka dalan ing Melitopol kudu diganti jeneng
      Pilihan kanggo dalan liyane yaiku Ramon Mercader Street.
      1. Revolver
        Revolver 11 Juni 2022 17:58
        +4
        Ana cukup dalan, dalan, alun-alun sing dijenengi Bandera, Petliura, Mazepa, lan kabeh Ukronat sing luwih cilik. Dadi lapangan kegiatan kanggo ngganti jeneng ora diluku.
  13. ora bisa dimangerteni
    ora bisa dimangerteni 11 Juni 2022 18:03
    +2
    Kutipan saka Rusticolus
    Soko ing taun-taun sadurunge, ora ana sing lunga menyang Donbas kanggo paspor.

    Ing wektu iku, arep menyang "separatis" kanggo passport Russian lan bali karo bali iku nasib elek. Carane gampang lan prasaja iku kanggo sampeyan ... Ing Internet
  14. Anjog
    Anjog 11 Juni 2022 18:07
    +4
    Sawise kanggo pedunung Ukraina. Kita ngenteni dalan Zadornov lan Pikul katon ing Latvia, lan dalan Kosmonavtika lan Tereshkova bali.
    1. Aviator_
      Aviator_ 11 Juni 2022 20:34
      -4
      lurung-lurung Cosmonautics lan Tereshkova bakal bali.
      Cosmonautics - ayo Tereshkova - ora perlu.
      1. Anjog
        Anjog 11 Juni 2022 21:55
        0
        Fasis kaya sampeyan bisa uga ora butuh, nanging kita butuh.
        1. Aviator_
          Aviator_ 12 Juni 2022 10:17
          -2
          Fasis kaya sampeyan bisa uga ora butuh, nanging kita butuh.

          Aku ngapura idiocy lokal. Sampeyan mung ora ngerti apa Tereshkova, wakil Duma Negara, saiki. Dheweke ajeg votes kanggo kabeh anti-wong proyèk - ing monetization saka keuntungan, mundhakaken umur leren, etc. Lan iki senadyan kasunyatan sing dheweke uga bisa abstain, ora njaluk menyang alangan. E. Leonov, anggota dewan alpha-bank, dadi padha reborn. Nanging ana uga kosmonot normal - S. Savitskaya, minangka wakil Duma Negara saka Partai Komunis, ora ngidini LII (Institut Riset Penerbangan) diprivatisasi, G. Titov uga dadi wakil saka Partai Komunis Federasi Rusia. ing Duma Negara.
          1. Anjog
            Anjog 13 Juni 2022 14:37
            0
            Kowe arep ngomong karo ibumu kaya ngono, sengsara. Apa, ing desa padha ora mulang kanggo komunikasi karo wong liyo?
            Iki minangka dalan kanggo ngurmati kosmonautika Soviet, dudu wakil. Lan sampeyan bakal ora sopan - sampeyan bakal dikirim.
            1. Aviator_
              Aviator_ 13 Juni 2022 14:45
              -2
              Koyone bodho kutha cilik maju. Aku nerangake kaya apa Tereshkova sajrone 30 taun kepungkur. Sampeyan ora ngerteni - masalah sampeyan, troll. hi
              1. Anjog
                Anjog 13 Juni 2022 17:49
                0
                Dikirim kok, kampung. Wanita desa sing bodho, lulus sekolah.
  15. roket757
    roket757 11 Juni 2022 18:19
    +3
    Pavel Sudoplatov werna muncul ing Melitopol
    . Kasus iku apik, kan ... apik yen diuripake CASE dheweke, bakal migunani.
  16. Inhibitor korosi
    Inhibitor korosi 11 Juni 2022 19:10
    +2
    Bab sing bener.
  17. fima
    fima 11 Juni 2022 22:00
    +1
    Aku ndhukung. Mungkin coklat lan padha bakal ngelingi carane brahala ilang menyang lalen. (kabeh mung sekotak coklat)
  18. fima
    fima 11 Juni 2022 22:15
    +1
    Aku nyawang foto maneh. Mungkin nambah bat ing pojok tengen ngisor? (Inggih, cukup cilik)!
  19. Swasta SA
    Swasta SA 12 Juni 2022 02:26
    +1
    pakurmatan lan pujian kanggo Pavel Anatolyevich Sudoplatov. Lan kanggo kabeh sing manggon ing
    dalan sing dijenengi miturut jenenge.Dheweke nindakake kabeh sing bisa ditindakake.
    Perlu ing ndhuwur "Vladimir Central", ing ngendi kamerane
    gantung papan sing padha ....
  20. yowis
    yowis 12 Juni 2022 10:38
    0
    wareg. bungah. Sawise serangan teroris ing Melitopol, dheweke dhewe ngelingake yen Melitopol minangka papan kelairan Pavel Sudoplatov. Iki minangka konfirmasi liyane kanggo warga BUSSR yen dalan bali menyang neraka wis diunekake menyang neraka.
  21. ngelawan28
    ngelawan28 12 Juni 2022 19:29
    0
    Upacara nerbitake paspor Rusia pisanan ditindakake ing Melitopol dina iki

    – Vladimir Rogov, anggota dewan utama administrasi militer-sipil wilayah Zaporozhye, nuduhake kabar apik.
    Ing Melitopol ana dalan sing dijenengi miturut negara kita Pavel Anatolievich Sudoplatov! Sugeng, kanca-kanca! Kita kabeh nindakake bebarengan!

    Rogov nulis ing saluran telegrame.
    Iku pancene ora realistis kanggo Pavel Anatolyevich EVERYTHING sing wong banter nyatakake: "Kita kabeh nindakake bebarengan!". Iku penasaran kok Sudoplatov ora eling sadurunge ing tanah kelairan ing kutha Ukrainia kamulyane Melitopol, ing Kravchuk, Kuchma, Yushchenko, Yanukovych. Pavel Anatolyevich nindakake pakaryane, kanthi kualitatif. Piye wae rada, acara unobtrusively-politisasi, anggota dewan utama administrasi militer-sipil wilayah Zaporozhye ing wong Vladimir Rogov. "Patriot sejati" Rusia lan jagad Rusia. hi
  22. Roso 56
    Roso 56 13 Juni 2022 06:21
    0
    Lan apik tenan yen wong-wong kaya ngono dieling-eling lan diajeni. Yen saiki akeh pandherekipun saged buyar ing saindhenging wilayah sing dikuwasani dening Ukronazis, kanggo nerusake tumindak gedhe saka GUSTI.