Review militèr

Edisi Amerika: Angkatan Bersenjata Rusia wis nguatake pertahanan udara Pulau Ula kanthi signifikan

79

Pasukan Rusia, sing dikuwasani Zmeiny, sacara signifikan nguatake pertahanan udara pulo kasebut, nyedhiyakake sistem rudal anti-pesawat tambahan ing wilayah kasebut. Miturut The Drive, Rusia masang sistem pertahanan udara Tor lan Pantsir menyang pulo kasebut.


Publikasi Amerika nuduhake gambar satelit Serpentine sing dijupuk sawetara minggu. Miturut wong-wong mau, sistem pertahanan udara Tor-M2 lan sistem rudal pertahanan udara Pantsir-S muncul ing pulo kasebut. Paling ora penulis artikel kasebut bisa ngerteni siji kompleks ing area bangunan sing ana ing pulo kasebut. Sabanjure, ahli militèr Ukrainia mung ngonfirmasi kesimpulan saka publikasi kasebut, nyatakake yen Rusia wis nguatake pertahanan udara pulo kasebut kanthi signifikan.

Kajaba iku, wong Amerika ndeleng salah sawijining kapal pendaratan Rusia saka jinis proyek Dugong 21820 kanthi sistem pertahanan udara Tor-M2 ing cedhak pulo kasebut lan saiki mikir apa iku. Miturut salah sawijining versi, prau kasebut ngirim sistem pertahanan udara menyang pulo kasebut supaya bisa nguatake pertahanan udara. Miturut liyane, Rusia sijine sistem pertahanan udhara ing prau, ngowahi menyang ngambang, maneuverable bedhil anti-pesawat sing bisa nyegat target udhara.


Nanging, senadyan nguatake pertahanan pulo kasebut, iki ora bakal mbantu Angkatan Bersenjata Rusia, publikasi kasebut percaya. Ing bab punika ing mangsa cedhak Ukraina bakal nampa long-range MLRS HIMARS lan M270 MLRS, kang bakal digunakake kanggo serangan ing pulo, Kyiv wis announced plans kuwi. Sistem pertahanan udara Rusia bakal bisa nyegat sawetara roket, nanging ora bakal bisa nutupi pulo kasebut. Ing wektu sing padha, ora dikecualekake yen Rusia bakal masang pasukan tambahan ing wilayah pulo kasebut, bisa netralake ancaman MLRS Ukrainia.

Sadurungé ing Kyiv, sawetara statements padha digawe ing topik Zmeiny Island, pet utama kang kontrol Angkatan Laut Ukraina bakal ditetepake liwat pulo, iku tetep mung kanggo ngenteni sumber MLRS Amérika.
79 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. yowis
    yowis 12 Juni 2022 12:10
    +8
    Paling kamungkinan, tanpa nyekel bridgehead ing pesisir "ora bakal bantuan." Tegese...
    1. gansales
      gansales 12 Juni 2022 12:15
      +9
      Punapa ingkang dipunparingaken dening Pulo Ula menika supados boten istirahat.. Wonten punapa ingkang dipunolesi madu? Menek lan menek ana bajingan
      1. ngelawan28
        ngelawan28 12 Juni 2022 12:26
        +3
        Iku kaya "tumit Achilles", kaya ana, nanging nyatane, kaya ora ana. Folk, Ukrainia, program hiburan, ing tembung liyane, terus "95 kuartal", pembubaran saka "humor Ukraina" ing massa apa. ngguyu sedulur
        1. Bad_gr
          Bad_gr 12 Juni 2022 13:25
          0
          Ing bab punika ing mangsa cedhak Ukraina bakal nampa MLRS HIMARS lan M270 MLRS jarak adoh, sing bakal digunakake kanggo nyerang pulo kasebut, .....

          Kutipan saka iouris
          Paling kamungkinan, tanpa nyekel bridgehead ing pesisir "ora bakal bantuan." Tegese...

          Kita ngenteni panyebaran instalasi MLRS saka jinis "Smerch" utawa "Hurricane" ing pulo kasebut - jangkauane bakal ngilangi ancaman iki. Ya, mobil kaya "Kebun Binatang" (utawa analog sing luwih modern) sing mesthi ngirim hadiah menyang alamat kasebut.
          1. Kabupatèn katelu
            Kabupatèn katelu 12 Juni 2022 14:00
            +1
            Kutipan saka: Bad_gr
            Kita ngenteni panyebaran instalasi MLRS saka jinis "Smerch" utawa "Hurricane" ing pulo kasebut - jangkauane bakal ngilangi ancaman iki.

            Lan kepiye mobil-mobil kasebut bisa dikirim menyang pulo kasebut, kanthi transportasi apa?
            1. 30 ing
              30 ing 12 Juni 2022 15:17
              +2
              Quote: Kab
              Kutipan saka: Bad_gr
              Kita ngenteni panyebaran instalasi MLRS saka jinis "Smerch" utawa "Hurricane" ing pulo kasebut - jangkauane bakal ngilangi ancaman iki.

              Lan kepiye mobil-mobil kasebut bisa dikirim menyang pulo kasebut, kanthi transportasi apa?

              Watson dhasar! Kapal kebangkrutan gedhe, ditambah ngambang. crane kanggo bantuan ing discharging dharat. Iki yen perlu. Ana dermaga ing kana. BDK nyedhaki, ngedhunaké ramp, peralatan perlu metu. Apa sampeyan pengin Tornado, sampeyan pengin Hurricane. Lan sampeyan bisa Tornado karo Hurricane bebarengan.
              1. Kabupatèn katelu
                Kabupatèn katelu 12 Juni 2022 17:24
                +4
                Kutipan: 30 vis
                . Ana dermaga ing kana. BDK nyedhaki, ngedhunaké ramp, peralatan perlu metu. Apa sampeyan pengin Tornado, sampeyan pengin Hurricane. Lan sampeyan bisa Tornado karo Hurricane bebarengan.

                Ngelingi kasunyatan manawa misil anti-kapal NATO dikirim menyang Ukrainia, BDK kita ora perlu kasebar kaya ngono. Utamané ing cahya saka acara anyar ing Berdyansk. Kita ora duwe sing akeh.
                1. 30 ing
                  30 ing 12 Juni 2022 18:57
                  -4
                  Quote: Kab
                  Ngelingi kasunyatan manawa misil anti-kapal NATO dikirim menyang Ukrainia, BDK kita ora perlu kasebar kaya ngono.

                  Ana intelijen, ana penerbangan, ana kapal sing nutupi operasi kasebut. ana sistem rudal pesisir sing dumunung ing Crimea (200) km menyang Odessa) bisa uga ing Kinburn Spit .. sing sejatine minangka semenanjung .. Iku 62 km menyang Odessa ... Dadi, ora perlu repot banget karo ngirim roket Omerigan..
                  1. Kabupatèn katelu
                    Kabupatèn katelu 12 Juni 2022 21:15
                    -1
                    Kutipan: 30 vis
                    Ana intelijen, ana penerbangan, ana kapal sing nutupi operasi kasebut. ana sistem rudal pesisir dumunung ing Crimea

                    Kabeh iki ana ing layanan, nanging kapal kapal penggedhe Moscow ora disimpen. Aja lali yen perang ora mung karo Ukraina, NATO uga aktif melu. Nang endi wae pengintaian, nang endi wae bimbingan. Ana gosip yen roket diluncurake ing Moskow saka wilayah Romania.
                    1. 30 ing
                      30 ing 13 Juni 2022 09:23
                      0
                      Quote: Kab
                      Ana gosip sing roket diluncurake ing Moskow saka wilayah Romania.

                      Gosip ngubengi omah
                      Lan wanita tuwa ompong
                      wassat
                      Lagi diunekake kanggo bêsik!
                      Lagi diunekake kanggo bêsik!

                      “Ngrungokake, wis krungu? Padha mbangun kutha ing lemah
                      Dheweke ujar yen ana perang nuklir!
                      — Kowe krungu? Baths bakal ditutup rauh
                      ing kabeh panggonan
                      Forever - lan informasi iki bener!
                    2. 30 ing
                      30 ing 13 Juni 2022 09:26
                      +2
                      Quote: Kab
                      Kabeh iki ana ing layanan, nanging kapal kapal penggedhe Moscow ora disimpen.

                      Wenehi kaca siji ... dheweke uga bakal pecah. Iki pancen salah saka perintah Armada Laut Ireng.
                  2. Oleg . B.
                    Oleg . B. 13 Juni 2022 00:39
                    0
                    Ana, oh ana cruiser Moscow. kanthi sistem pertahanan udara sing luwih apik. Ora usah mikir yen awake dhewe lagi perang karo wong Papua. Agawe mbebayani. Mung ahli strategi kursi sing bisa pindhah menyang kothak kanthi gampang.
          2. poquello
            poquello 12 Juni 2022 14:07
            +2
            Kutipan saka: Bad_gr
            Kita ngenteni panyebaran instalasi MLRS saka jinis "Smerch" utawa "Hurricane" ing pulo kasebut - jangkauane bakal ngilangi ancaman iki.

            supaya ana aviation kita jejere
          3. Ratmir_Ryazan
            Ratmir_Ryazan 12 Juni 2022 18:44
            +2
            Kita ngenteni panyebaran instalasi MLRS saka jinis "Smerch" utawa "Hurricane" ing pulo kasebut - jangkauane bakal ngilangi ancaman iki. Ya, mobil kaya "Kebun Binatang" (utawa analog sing luwih modern) sing mesthi ngirim hadiah menyang alamat kasebut.


            Kanggo miwiti, bisa ngirim massa menyang pulo kasebut supaya mungsuh ora ngerti jumlah pasukan kita ing kana, yen ora kabeh katon lengkap?!

            Lan uga bakal mbantu nggawe sawetara benteng kanggo nglindhungi sistem pertahanan udara lan kendaraan lapis baja liyane. Soko kaya hangar, supaya peralatan nalika ngluncurake serangan rudal MLRS bisa ngungsi.

            Lan luwih apik sawetara, kalebu posisi cadangan lan palsu.

            Aku dadi operator radar Zoo wiwit taun 2005 nganti 2007, kompleks lengkap, ana kegagalan blok sing terus-terusan nalika diuripake sajrone kontrak 3 taun, aku ora nate weruh kerjane lan ndeteksi apa wae, luwih-luwih ing BAR kita (artileri). baterei pengintaian) ora ana sing ngerti carane nggarap, malah lètnan sing teka saka sekolah, omong kosong padha karo Snar-10, ora ana apa-apa kanggo ngomong bab ARC. Aku kaya kanggo pracaya iku beda ing resimen liyane, nanging aku ora. Sudut tengen pinggir amben, bantal sing rusak, pekarangan sing dipotong luwih penting tinimbang latihan tempur ing resimen divisi senapan bermotor ing Chechnya.

            Aku nulis babagan iki kaping pirang-pirang sadurunge perang, nanging aku dipoyoki ing kene, lan saiki, miturut kasunyatan manawa kita ora bisa nyuda artileri sanajan ing Avdiivka, radar iki pancen omong kosong, lan kita mung ora duwe liyane.

            Aku seneng banget yen salah, yen ana wong sing weruh komplek kasebut bisa digunakake lan duwe pendapat sing beda, tulisen.
            1. Kolonel Ireng
              Kolonel Ireng 13 Juni 2022 07:42
              0
              Ing kene masalah kasebut kudu dirampungake kanthi kompleks - intelijen (elektronik, ruang, rahasia), kelompok serangan, perang elektronik, katerangan laser saka satelit mungsuh lan liya-liyane.
          4. ramzay21
            ramzay21 12 Juni 2022 20:34
            +3
            Kita ngenteni panyebaran instalasi MLRS saka jinis "Smerch" utawa "Hurricane" ing pulo kasebut - jangkauane bakal ngilangi ancaman iki.

            Sampeyan uga bisa nyopir luwih akeh tank lan operator personel lapis baja ing kana, Angkatan Bersenjata Ukraina mung ngenteni nalika ana target liyane, banjur bakal ngumpulake luwih akeh MLRS, kalebu Smerch lan sing diimpor, lan nyebabake pukulan gedhe ing wilayah kasebut. ing pulo, lan mung numpes kabeh sing ana. Dheweke wis nglakoni.
      2. antivirus
        antivirus 12 Juni 2022 12:45
        +4
        Apa bisa menek Danube gratis menyang Bratislava lan Budapest?
        Iki minangka alesan kanggo tantrums ing NATO lan EU
        1. gansales
          gansales 12 Juni 2022 13:11
          +2
          Kutipan: antivirus
          Apa bisa menek Danube gratis menyang Bratislava lan Budapest?
          Iki minangka alesan kanggo tantrums ing NATO lan EU

          Inggih, mblokir pelabuhan ing Outskirts, nyoba kanggo njupuk loot, gandum, etc.
          Saiki lagi nginstal kabeh sing bisa lan ora bisa.. !!!
          Dheweke isih bakal mangsuli kita kanggo "Moscow" !!!
          1. antivirus
            antivirus 12 Juni 2022 13:56
            +2
            Lan ngluwihi Cesare-Novorossiysk
            1. stankow
              stankow 12 Juni 2022 23:18
              0
              Apa memori sampeyan duwe! Mung perang getih. eseman
        2. isv000
          isv000 12 Juni 2022 13:39
          +2
          Kutipan: antivirus
          Apa bisa menek Danube gratis menyang Bratislava lan Budapest?
          Iki minangka alesan kanggo tantrums ing NATO lan EU

          Sampeyan bisa malah menyang Wina, padha lunga ing 1945!
        3. Nafanya saka sofa
          Nafanya saka sofa 12 Juni 2022 13:43
          +1
          Ing Danube gratis sampeyan bisa tekan Bratislava

          Kenging punapa?
          1. Kolonel Ireng
            Kolonel Ireng 13 Juni 2022 07:44
            0
            Kanggo ngerti yen kita bisa - supaya mungsuh dadi gemeter!
      3. isv000
        isv000 12 Juni 2022 13:37
        +6
        Kutipan saka gansales
        Punapa ingkang dipunparingaken dening Pulo Ula menika supados boten istirahat.. Wonten punapa ingkang dipunolesi madu? Menek lan menek ana bajingan

        Pulo iki ngontrol cangkeme Danube, Constanta lan blumbang Odessa. Kanthi pendekatan sing bener, dheweke dadi balung ing tenggorokan NATO ...
      4. oleg gr
        oleg gr 12 Juni 2022 13:52
        +8
        Serpentine ngijini sampeyan kanggo ngontrol paling saka Segara Ireng lan sisih kidul Outskirts. Dadi ana tenan "dilumuri madu" saka sudut pandang militer.
      5. VitaminBF3 mg
        VitaminBF3 mg 12 Juni 2022 14:45
        +1
        Dadi ana kontrol wilayah banyu
  2. Robert Cooler
    Robert Cooler 12 Juni 2022 12:16
    + 16
    padha wis dijupuk kabeh Semesta karo siji lan setengah highmars iki. lan ing tlatah Federasi Rusia dheweke janji bakal njupuk ing jembatan Krimea. Lan uga njupuk maneh Donbass, lan kene Serpentine.
    1. Simbah amatir
      Simbah amatir 12 Juni 2022 15:29
      0
      ... Kaisar Palpatine kalah ... ngguyu
    2. stankow
      stankow 12 Juni 2022 23:21
      0
      Dadi wong Amerika! Lan kabeh wong ngerti yen Amerika wow !! ngguyu
    3. Kolonel Ireng
      Kolonel Ireng 13 Juni 2022 07:48
      0
      Lan yen "Ghost" wis tuku bebarengan, MiG-29 peremoga coveted wis kelakon dangu lan kuning-blakyt marched tengen Red Square.
  3. disimpen
    disimpen 12 Juni 2022 12:23
    +4
    Dadi kita butuh platoon teknik lan sapper kanggo nggawe pillboxes lan mine pendekatan kanggo pulo.
  4. trafllot1832
    trafllot1832 12 Juni 2022 12:25
    + 14
    Kanthi Zmein, kabeh angel banget kanggo NATO. Maskapai pesawat sing ora bisa dicelupake Crimea nutupi. Lan Marinetrafic menehi informasi manawa paling ora rong rig pengeboran Rusia semi-submersible durung dicopot saka Segara Ireng, antarane Crimea lan Odessa. Lan duwe helipads. .
    1. isv000
      isv000 12 Juni 2022 13:41
      +3
      Kutipan saka: tralflot1832
      Kanthi Zmein, kabeh angel banget kanggo NATO. Maskapai pesawat sing ora bisa dicelupake Crimea nutupi. Lan Marinetrafic menehi informasi manawa paling ora rong rig pengeboran Rusia semi-submersible durung dicopot saka Segara Ireng, antarane Crimea lan Odessa. Lan duwe helipads. .

      Serpentine, dipasangake karo Crimea, bisa ngganti skuadron, yen dilengkapi kanthi bener ...
      1. trafllot1832
        trafllot1832 12 Juni 2022 13:57
        +2
        Apa kita ing segara kanggo 25 - 40 taun, utamané ing sisih lor, kru dek Wétan Tebih monsters, padha duwe tavern, ora ana Teluk Stream. hi ombenan
    2. disimpen
      disimpen 12 Juni 2022 15:02
      +4
      Kabeh iki mesthi apik, nanging lagi ngomong, operator pesawat tanpa wong mung trough. Lan garnisun ing pulo kasebut kudu dibela kanthi apik.
      1. Alex777
        Alex777 12 Juni 2022 17:31
        +1
        Quote: disimpen
        Lan garnisun ing pulo kasebut kudu dibela kanthi apik.

        Yen luwih gedhe, pulo iki ... Lan ya, duwe kursi trump.
  5. sen
    sen 12 Juni 2022 12:26
    +8
    Kajaba iku, wong Amerika ndeleng salah sawijining kapal pendaratan Rusia saka jinis proyek Dugong 21820 kanthi sistem pertahanan udara Tor-M2 ing cedhak pulo kasebut lan saiki mikir apa iku. Miturut salah sawijining versi, prau kasebut ngirim sistem pertahanan udara menyang pulo kasebut supaya bisa nguatake pertahanan udara. Miturut liyane, Rusia sijine sistem pertahanan udhara ing prau, ngowahi menyang ngambang, maneuverable bedhil anti-pesawat sing bisa nyegat target udhara.

    Keputusan sing bener. Maneuvering pertahanan udara, bisa cepet metu saka serangan. Umumé, iku wektu dhuwur kanggo nglengkapi "Thor", dipunéwahi kanggo versi marine, corvettes lan frigates.
    1. Gritsa
      Gritsa 12 Juni 2022 16:16
      +1
      Kutipan saka sen
      Keputusan sing bener. Maneuvering pertahanan udara, bisa cepet metu saka serangan

      Apa ora luwih gampang duwe kapal normal kanthi pertahanan udara ing cedhak pulo kasebut?
      1. ramzay21
        ramzay21 12 Juni 2022 21:09
        +2
        Apa ora luwih gampang duwe kapal normal kanthi pertahanan udara ing cedhak pulo kasebut?

        Iki luwih efisien lan ora bakal ana kerugian, nanging iki dudu cara kita. Siji kekalahan ora cukup kanggo komandan kita sing bisu, kudu dicopot kaping lima, mula dheweke bakal curiga yen ana sing salah.
  6. roket757
    roket757 12 Juni 2022 12:28
    +5
    ing Kyiv, sawetara statements padha digawe ing topik Snake Island, pet utama kang kontrol Angkatan Laut Ukrainia bakal diadegaké liwat pulo, iku tetep mung kanggo ngenteni sumber MLRS Amérika.
    Ora ana sing pengin nyerah ... sing dingerteni.
    Pitakonan, sapa lan kepiye carane nindakake?
  7. kursi
    kursi 12 Juni 2022 12:32
    +1
    iku perlu kanggo nguripake pulo "Snake" menyang semenanjung. Kanggo meksa isthmus diwutahake saka tanah kanggo pulo (. Yen "Ukrainians" bisa dig jugangan dhasar ing Segara Ireng - miturut legenda saka sajarah! ), banjur kudu mbuwang sekop bumi menyang pulo kasebut kanthi sekop, utamane amarga kita duwe tenaga kerja sing cukup (2 wong dirudopekso saka Azov mung) Ing wektu sing padha, dheweke bakal entuk roti.
    1. isv000
      isv000 12 Juni 2022 13:46
      +3
      Kutipan saka sofa
      iku perlu kanggo nguripake pulo "Snake" menyang semenanjung. Kanggo meksa isthmus diwutahake saka tanah kanggo pulo (. Yen "Ukrainians" bisa dig jugangan dhasar ing Segara Ireng - miturut legenda saka sajarah! ), banjur kudu mbuwang sekop bumi menyang pulo kasebut kanthi sekop, utamane amarga kita duwe tenaga kerja sing cukup (2 wong dirudopekso saka Azov mung) Ing wektu sing padha, dheweke bakal entuk roti.

      Ayo padha dig metro luwih apik, iku luwih trep kanggo wong-wong mau ing lemah. Stasiun pisanan yaiku Azovstal ...
    2. Kabupatèn katelu
      Kabupatèn katelu 12 Juni 2022 14:08
      +2
      Kutipan saka sofa
      Kanggo meksa isthmus diwutahake saka tanah menyang pulo (. Yen "Ukrainians" bisa dig jugangan dhasar ing Segara Ireng - miturut legenda saka sajarah!), Banjur apa sing kudu padha nindakake karo shovels kanggo uncalan bumi menyang pulo,

      Sayange, Ukrainia salah saiki wis musna. Iki leluhure, Ukrainians kuna
      keturunan Sumeria bisa ndhudhuk segara lan tame dinosaurus. Lan sing saiki mung bisa nyuntikake tato kanthi swastika lan mlumpat ing alun-alun kanthi nyanyian bodho. Nyuwun
    3. Kolonel Ireng
      Kolonel Ireng 13 Juni 2022 07:51
      0
      Sawetara bantuan liwat darat bakal tekan pulo kasebut!
  8. Kabupatèn katelu
    Kabupatèn katelu 12 Juni 2022 12:33
    +4
    Amerika lungguh ing mburi genangan gedhe, nyedhiyakake senjata lan kaya-kaya dolanan karo prajurit. Dheweke ndeleng wong-wong kita mati, kenapa penasehat militer ing Kyiv lan kedutaan dadi santai, apa ora wektune nyopir roket?
  9. Inhibitor korosi
    Inhibitor korosi 12 Juni 2022 12:34
    +3
    Dugong sing nganggo tori lan cangkang (yen bisa) butuh luwih akeh ing sekitar pulo kasebut. Padha cepet. Yen ana kedadeyan, dheweke bakal bisa menehi perang sing bisa ditindakake. Iku bakal isih perlu kanggo njaluk menyang wong-wong mau, lan banjur aku bakal ngalahake kanggo nggambarake.
    Lan sijine radar lampu mburi ing lumahing ngalangi, ora ketompo apa lagi.
  10. Boa constrictor KAA
    Boa constrictor KAA 12 Juni 2022 12:36
    +2
    Bisnis sing perlu. Utamané nalika dikirim menyang wilayah Amérika Harpoons. Ukrainians mesthi planning kanggo nyekel Serpentine. Mulane, ing gilingan daging sing bakal teka, pertahanan udara bakal dadi peran penting ing PDO pulo kasebut.
    Inggih, "Tor M2" ing ditahan saka Gazelle apik! Bisa ditransfer menyang wilayah sing kaancam, diterusake menyang arah sing kaancam. Iki luwih murah tinimbang 22160 kanthi modul pertahanan udara, nanging ing wiwitan solusi kasebut bakal ditindakake.
    1. Kolonel Ireng
      Kolonel Ireng 13 Juni 2022 07:53
      0
      Dadi sawise kabeh, padha "Gazelles" lan kuping-ngadhepi gedhe-gedhe bisa.
      1. Boa constrictor KAA
        Boa constrictor KAA 13 Juni 2022 10:45
        +1
        Kutipan: Kolonel Ireng
        Dadi sawise kabeh, padha "Gazelles" lan kuping-ngadhepi gedhe-gedhe bisa.

        KFOR mung digawe sikil saka Ochakov. Dheweke metu ing geni saka MLRS kita, mlebu ing garpu seni, njupuk. Bejo.
  11. Saboteur_Navy
    Saboteur_Navy 12 Juni 2022 12:36
    -2
    Aku katon ing kasunyatan sing kabeh arep landing saka Korps Marinir
    Aku ora kudu nulis ing kene yen mbebayani lan sampeyan ora kudu nindakake, lan ora bakal kaya ngono
    Kaping pisanan, lying ing kursi, aku ngerti yen pesisir gedhe, lan sing utama yaiku yen tanpa kebangkrutan kabeh bakal luwih angel, amarga ora ana cara kanggo tekan wilayah Odessa kanthi darat, sampeyan kudu ngliwati Wilayah Nikolaev ... Dadi aku yakin manawa pendaratan bakal lan ora mung Korps Marinir nanging bisa uga ana ing udara.
    1. Andrey VOV
      Andrey VOV 12 Juni 2022 12:44
      +1
      Aku isih mikir ora ... Ana tambang kaya pangsit ing sup, nanging ing pesisir.. Bisa uga ana kerugian gedhe..
      1. Saboteur_Navy
        Saboteur_Navy 12 Juni 2022 12:48
        -2
        Aku ora ngerti kasus tambang bakal mungkasi serangan strategis, amarga iki ana unit sapper teknik.
        Lan ing lemah liwat wilayah Nikolaev, kerugian bisa dadi pirang-pirang sajrone kebangkrutan, amarga pasukan kasebut konsentrasi ing sak panggonan, ana siji ngarep.
        1. Andrey VOV
          Andrey VOV 12 Juni 2022 12:55
          0
          Ing 41, Jerman lan Romania njupuk Odessa saka tanah, sanadyan tentara pesisir dievakuasi menyang Crimea, nanging Nanging .. Ing wektu sing padha, salah siji saka alesan kanggo mburi pertahanan punika dijupuk saka pemukiman dening mungsuh. , saiki aku ora kelingan jenenge sumur utama sing nyuplai banyu seger menyang kutha.
          1. Saboteur_Navy
            Saboteur_Navy 12 Juni 2022 13:16
            0
            Sampeyan menehi conto sing salah, uga ana pukulan saka Romania, lan kabeh wilayah Nikolaev misahake kita
          2. Rakovor
            Rakovor 12 Juni 2022 13:36
            0
            Alesan utama lan mung kanggo mungkasi pertahanan yaiku terobosan Jerman menyang Crimea. Odessa ana ing mburi jero, pertahanan luwih dadi masalah lan ora praktis.
      2. S. Viktorovich
        S. Viktorovich 12 Juni 2022 13:04
        +2
        Tambang wis lawas, nanging ora ana mesin sapu ranjau.
    2. isv000
      isv000 12 Juni 2022 13:56
      +2
      Kutipan: Saboteur_Navy
      tanpa kebangkrutan, kabeh bakal dadi luwih angel, amarga ora ana cara kanggo tekan wilayah Odessa ing lemah, sampeyan kudu ngliwati wilayah Nikolaev ... Dadi aku yakin bakal ana kebangkrutan, lan ora mung Korps Marinir, nanging uga Angkatan Udara

      Sampeyan bisa, mesthi, uga nyambung asu, nanging! Napa kita kudu Odessa saiki?! Segara ditambang, karya ing kana ora nganti sewulan, banjur, kepiye sampeyan mbayangake serangan ing kutha kanthi populasi luwih saka yuta? Nikolaev uga ana ing kawah, supaya dheweke godhok ing jus dhewe. Tujuan utama yaiku NPP Ukrainia Kidul lan akses menyang PMR ...
      1. Saboteur_Navy
        Saboteur_Navy 12 Juni 2022 15:19
        -2
        Malah tanpa ndeleng peta, aku ngerti yen sampeyan ora bisa pindhah menyang PMR ngliwati wilayah Odessa, yen mung liwat Vinitskaya? :)))
        Apa kita seneng utawa ora, bakal ana serangan ing Odessa, kutha ora luwih gedhe tinimbang Mariupol, padha ora ngerti carane nindakake operasi militer ing lapangan, supaya padha cling kanggo kutha-kutha, dening cara, iku ora. apik banget ing kutha, Volnovakha lan banjur Mariupol diserang dening meh siji brigade Korps Marinir
        Lan nalika ndharat ing pesisir, tambang praktis ora ana alangan ing pesisir, ngetutake wilayah kanthi kaset, banjur ngluncurake ula Gorynych, banjur unit sapper engineering pindhah ... ora ana masalah tartamtu yen operasi wis disiapake. kanthi bener
        1. isv000
          isv000 12 Juni 2022 18:50
          -1
          Kutipan: Saboteur_Navy
          Malah tanpa ndeleng peta, aku ngerti yen sampeyan ora bisa pindhah menyang PMR ngliwati wilayah Odessa, yen mung liwat Vinitskaya? :)))
          Apa kita seneng utawa ora, bakal ana serangan ing Odessa, kutha ora luwih gedhe tinimbang Mariupol,

          Iku migunani kanggo ndeleng peta: liwat Ochakov lan Novoukrainka menyang PMR. Ing boiler - Nikolaev lan Odessa. Nanging pisanan - Yuzhnoukrainsk!
          1. Saboteur_Navy
            Saboteur_Navy 12 Juni 2022 19:47
            0
            Dadi Ochakov wis dadi duweke? Iki minangka wilayah Nikolaev, lan saka Ochakov isih ana pirang-pirang km menyang PMR?
            Lan saka sisih endi kanggo nyedhaki Ochakovo tanpa disembarking?
            1. isv000
              isv000 13 Juni 2022 14:20
              0
              Kutipan: Saboteur_Navy
              Dadi Ochakov wis dadi duweke? Iki minangka wilayah Nikolaev, lan saka Ochakov isih ana pirang-pirang km menyang PMR?
              Lan saka sisih endi kanggo nyedhaki Ochakovo tanpa disembarking?

              Sampeyan sinau kanggo minus - sinau kanggo ngetutake informasi: Spit Kinburn lan muara wis diresiki, flotilla Ochakov bulknut, benteng dibuwang ...
  12. Saboteur_Navy
    Saboteur_Navy 12 Juni 2022 12:42
    -2
    Ing pulo kasebut, Tornado uga bakal diselehake karo Iskanders, iki ora bakal nyegah serangan ing pulo Himarasami ...
  13. Sergey Aleksandrovich
    Sergey Aleksandrovich 12 Juni 2022 12:45
    +1
    Proyèk sing apik banget landing 21820. Dheweke mung duwe rong masalah sing penting, mung sawetara lan meh ora nganggo senjata.
  14. Zaurbek
    Zaurbek 12 Juni 2022 12:48
    0
    Padha kudu kejut sistem padha .... Lan UAV kanggo panuntun dhumateng, kaya Msta lan Outpost .... Utawa Malka. Ngubur, nutupi pertahanan udara lan supaya pos-pos ngawasi wilayah sing ngancam. Lan sampeyan mung bisa ngipi elek saka pulo ...
    1. ramzay21
      ramzay21 12 Juni 2022 20:56
      -2
      Padha mung bakal isin adoh saka pulo MLRS Smerch plus MLRS Amérika lan plow kabeh ana. Kajaba iku, dheweke wis nindakake iki lan ngrusak kabeh sing ana ing kono. Saiki dheweke mung ngenteni komandan bodho nggawa peralatan maneh.
      1. Kolonel Ireng
        Kolonel Ireng 13 Juni 2022 07:59
        0
        "... nalika komandan kita bisu-headed maneh nyekel peralatan liyane ana."
        Edrid-Madrid! Napa kita isih ora kerja ing Staf Umum?
      2. Zaurbek
        Zaurbek 14 Juni 2022 11:18
        0
        Pertahanan udara minangka tapel wates pungkasan .... kudu ana sarana deteksi lan karusakan.
  15. ngelawan28
    ngelawan28 12 Juni 2022 13:01
    0
    Publikasi Amerika nuduhake gambar satelit Serpentine sing dijupuk sawetara minggu. Miturut wong-wong mau, sistem pertahanan udara Tor-M2 lan sistem rudal pertahanan udara Pantsir-S muncul ing pulo kasebut. Paling ora penulis artikel kasebut bisa ngerteni siji kompleks ing area bangunan sing ana ing pulo kasebut. Sabanjure, ahli militèr Ukrainia mung ngonfirmasi kesimpulan saka publikasi kasebut, nyatakake yen Rusia wis nguatake pertahanan udara pulo kasebut kanthi signifikan.
    Kajaba iku, wong Amerika ndeleng salah sawijining kapal pendaratan Rusia saka jinis proyek Dugong 21820 kanthi sistem pertahanan udara Tor-M2 ing cedhak pulo kasebut lan saiki mikir apa iku. Miturut salah sawijining versi, prau kasebut ngirim sistem pertahanan udara menyang pulo kasebut supaya bisa nguatake pertahanan udara. Miturut liyane, Rusia sijine sistem pertahanan udhara ing prau, ngowahi menyang ngambang, maneuverable bedhil anti-pesawat sing bisa nyegat target udhara.
  16. Carlos Hall
    Carlos Hall 12 Juni 2022 13:35
    0
    Inggris kepengin banget karo gagasan kanggo ngrebut pulo kasebut. Iki kudu dicegah tanpa mbebayani kapal Armada Segara Ireng.
  17. Alex Kron
    Alex Kron 12 Juni 2022 15:01
    0
    Serpentine minangka jebakan kanggo pesawat, helikopter lan kapal musuh sing isih ana.
  18. Gunther
    Gunther 12 Juni 2022 15:08
    0
    Kutipan saka gansales
    Ya, mblokir pelabuhan ing Outskirts, nyoba ngekspor rampokan, gandum ...

    Kanggo paraphrase klasik sinematografi - "iki dudu gandum Ukrainia, lan dudu wong Eropa, iki gandum kita!"ngguyu
  19. RVAPatriot
    RVAPatriot 12 Juni 2022 15:10
    0
    Aku kepingin weruh, padha perang karo kita maneh lan maneh, lan tansah raked, Lan tansah kabeh Eropah nglawan wong RUSSIAN, iku pancene otak wis bosok rampung ... Iku kaya dongeng "Pug". , lsp.
  20. Normann
    Normann 12 Juni 2022 15:22
    0
    Inggih, kita bakal weruh.
  21. kecoak
    kecoak 12 Juni 2022 16:24
    0
    Inggih, padha "nangkep", banjur apa?
    Bakal fertilize lemah???
  22. Alexey R.A.
    Alexey R.A. 12 Juni 2022 17:03
    0
    Kajaba iku, wong Amerika ndeleng salah sawijining kapal pendaratan Rusia saka jinis proyek Dugong 21820 kanthi sistem pertahanan udara Tor-M2 ing cedhak pulo kasebut lan saiki mikir apa iku.

    Shaw maneh? Sawise nyoba pungkasan kanggo nangkep pulo kasebut, ana foto dermaga, ing ngendi Chamois karo Thor ana ing lemah.
    1. ramzay21
      ramzay21 12 Juni 2022 20:49
      0
      Kayane ana masalah karo sirah.
  23. sisih lor mangulon
    sisih lor mangulon 12 Juni 2022 18:21
    +1
    Amerika ora khusus nyetujoni jinis senjata sing diangkut.
    Padha nulis: "A kelas Dyugon Russian (Proyek 21820) landing kerajinan karo apa katon minangka sistem Tor SAM ing dek operasi kidul Snake Island ing 10 Juni ing Segara Ireng. PHOTO "
    Kapal pendaratan Rusia kelas Dugon (proyek 21820) karo kaya sistem pertahanan udara Tor ing dek, operasi kidul Pulo Zmeiny, 10 Juni ing Segara Ireng. A FOTO.
  24. ROM1077
    ROM1077 12 Juni 2022 20:00
    -2
    Aku bakal ninggalake pulo ula, lan nalika Ukrainians ngisi, aku nutupi karo RZO, utawa fabs, lan sateruse nganti padha ilang kapentingan lengkap ing.
  25. ramzay21
    ramzay21 12 Juni 2022 20:46
    0
    Prentah kita ora sinau apa-apa. Amarga ora ana otak lan ora ana. Apa sijine sistem pertahanan udara ing tlatah cilik ing segara, yen bisa ditutupi dening MLRS mungsuh?
    Torah wis dirusak ing kono, banjur diseret maneh.
    Ana frigates, sampeyan bisa sijine Thor ing misunderstandings 22160 utawa ing kapal liyane. Cetha amarga saka sawmills lan admirals bisu-tumuju, kita ora duwe corvettes pertahanan udara normal ing Armada Segara Ireng, nanging kita nyoba nginstal Thor ing kapal. A kapal karo Thor maneuvering sak pulo wis luwih apik kasempatan kanggo urip saka Thor lan Shell ing Piece cilik stasioner saka tanah.