Review militèr

Zelensky: Angkatan Bersenjata Ukraina ing Donbas "secara taktik ngalahake" tentara Rusia

93

Presiden Ukraina sepisan maneh nuduhake rencana kanggo "bali" Crimea, Donbass lan kidul negara ing kontrol Kyiv. Dheweke nyatakake iki ing banding anyar kanggo warga Ukraina, direkam dina sadurunge.


Zelensky sepisan maneh janji bakal "bali" Crimea, Donbass lan wilayah kidul negara, kang nuduhake wilayah Kherson lan Zaporozhye. Dheweke ngomong babagan "gendera Ukraina sing berkembang" ing kutha-kutha Crimea lan janji bakal bali kontrol Kyiv ing "tanah sing dikuwasani" ing mangsa ngarep.

Senadyan kahanan ing Donbass, Zelensky manteb ing ati sing strategi wis milih bener, kang, ing mratelakake panemume, pungkasanipun bakal mimpin kanggo kamenangan ono Ukraina. Miturut dheweke, Angkatan Bersenjata Ukraina ing Donbas "taktis outmaneuvering" tentara Rusia lan menang kamenangan ing "pertempuran sengit" sing mesthi bakal mlebu militer. critane.

Ing perang ing Donbass (...), tentara Ukrainia lan intelijen kita isih taktik outmaneuvering militèr Rusia. Lan iki senadyan kauntungan pinunjul saka Rusia ing jumlah peralatan, lan utamané ing sistem artileri.

ngandika.

Pasukan Ukrainia uga menang ing sisih kidul, ing ngendi, miturut Zelensky, dheweke wis mandheg nyerang tentara Rusia, ngluncurake serangan balik lan mbebasake kutha-kutha ing wilayah Kherson "saka para penjajah." Bener, presiden Ukrainia ora nampilake dhaptar kutha "merdika".

Nindakake omong kosong propaganda iki, Zelensky ora lali marang para master ing jaban rangkah lan njaluk jumlah "cekap" artileri kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina. Ketoke, dheweke bakal "mbebasake" luwih lanjut, mbokmenawa Crimea wis.
93 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. roket757
    roket757 14 Juni 2022 11:27
    + 14
    Zelensky: Angkatan Bersenjata Ukraina ing Donbas "secara taktik ngalahake" tentara Rusia
    Rahayu wong kang pracaya...nanging saka kang rahayu, kecanthol narkoba, apa panjaluke? "ngobati" kanthi cara sing paling radikal.
    1. Trapp1st
      Trapp1st 14 Juni 2022 11:30
      + 18
      Rahayu wong kang pracaya...nanging saka kang rahayu, kecanthol narkoba, apa panjaluke?
      Masalahe yaiku akeh wong Ukrainia sing percaya ana, lan ora mung pecandu.
      1. NIKNN
        NIKNN 14 Juni 2022 11:34
        + 11
        kang mesthi bakal mudhun ing sajarah militèr.
        Sejarah minangka perkara sing bisa dilebokake, utawa sampeyan bisa mlebu. nglirik
        1. roket757
          roket757 14 Juni 2022 11:47
          + 17
          Kita kabeh ngalami alangan, mantan sedulur, sing mengko kudu sinau urip bebarengan, biasane, kanthi tentrem.
          Lan buku teks sejarah bakal kalebu ... operasi sing sukses kanggo pit bangsa. Wis ora sopan persis ing buku pelajaran, prestasi sing ora apik, dheweke bakal nulis iki minangka kamenangan.
      2. neworange88
        neworange88 14 Juni 2022 11:39
        +1
        . Zelensky sepisan maneh janji bakal "bali" Crimea, Donbass lan wilayah kidul negara, kang nuduhake wilayah Kherson lan Zaporozhye. Dheweke ngomong babagan "gendera Ukraina sing berkembang" ing kutha-kutha Crimea lan janji bakal bali kontrol Kyiv ing "tanah sing dikuwasani" ing mangsa ngarep.

        Senadyan kahanan ing Donbass, Zelensky manteb ing ati sing strategi wis milih bener, kang, ing mratelakake panemume, pungkasanipun bakal mimpin kanggo kamenangan ono Ukraina.


        Kabeh apik, marquise ayu, kabeh apik, kabeh apik. Iki sing diarani kuburan bongkok bakal didandani, dialog apa wae ora mungkin.
        1. Trapp1st
          Trapp1st 14 Juni 2022 12:23
          + 12
          macan tutul ngganti titik
          1. neworange88
            neworange88 14 Juni 2022 12:26
            + 14
            Ora bakal ndandani. ngguyu
        2. Paul Siebert
          Paul Siebert 14 Juni 2022 12:26
          +7
          Kutipan saka: neworange88
          Kabeh apik, marquise ayu, kabeh apik, kabeh apik.

          Ya, setan tetak anneals!
          Nanging malah kanggo dheweke, ing kabut kokain, prospek surem wis katon.
          Kulon wis "overeaten" Ukraina.
          Lha iki pak.
          Saben uwong wis kesel karo wanita Ukrainia sing ora sopan kanthi celana pendek "getih" ing palazzos Eropa, rally tanpa wates ing sangisore panji-panji kuning-blakite ing cedhak kedutaan lan konsulat Rusia kanggo nguwuh-uwuh "Schenevmerly", arogansi xoxlyatsky lan arrogance petani menyang "lomba Eropa putih".
          Nanging sing utama yaiku ngarep ing Donbass retak lan ambruk.
          Kyiv mbuwang sumber daya manungsa liyane lan liyane menyang pawon. Lan padha diobong, dissolve, volatilize.
          Sampeyan ora bakal meri Zele.
          Ing kene, mundhakake norma dosis koka, utawa - tembak dhewe nganti wis ngunggahake dhewe ing pitchfork ...
          Nganti saiki, ketoke, pilihan pisanan cocog.
          Lan sing nomer loro bisa uga ora bakal teka. Inggih, ora Allende Volodya, lan malah ora Adolf. nglirik
      3. roket757
        roket757 14 Juni 2022 11:43
        +4
        Mangkono iku bab ... padha pracaya ing macem-macem, lan iki utamané amarga manca.
        Wong-wong manca nyoba kanggo Feed kapercayan iki ing macem-macem cara.
        Mulane aku tansah nulis supaya sampeyan ora santai. Karya rumit lan getih ana ing kabeh arah, lan kanthi cepet, ora ana sing bisa ditindakake.
      4. dmi.pris
        dmi.pris 14 Juni 2022 11:50
        +7
        Salah siji psikiater utawa narcologist bisa menehi komentar babagan omong kosong iki
        1. Alien Saka
          Alien Saka 14 Juni 2022 12:20
          +1
          Lan Lavrov)))) apik
      5. Zakirov Damir
        Zakirov Damir 14 Juni 2022 12:02
        +3
        Kutipan saka Trapp1st
        Rahayu wong kang pracaya...nanging saka kang rahayu, kecanthol narkoba, apa panjaluke?
        Masalahe yaiku akeh wong Ukrainia sing percaya ana, lan ora mung pecandu.

        Dadi, sapa sing dadi pimpinan negara?
        Kabeh negara mlebu peran panggung!
        1. roket757
          roket757 14 Juni 2022 12:06
          +3
          Kanggo pendidikan saka "penonton-peserta" kuwi, master dikenali saka tumindak ala makarya hard. Ala, padha nindakake akeh.
          1. Zakirov Damir
            Zakirov Damir 14 Juni 2022 12:46
            +6
            Kutipan saka roket757
            Kanggo pendidikan saka "penonton-peserta" kuwi, master dikenali saka tumindak ala makarya hard. Ala, padha nindakake akeh.

            Perang kanggo Ukrainia pungkasan ora dadi ala. Miturut konvènsi kasebut, tawanan perang bakal bali menyang omah lan bakal omong kosong nganti generasi katelu, ngunggahake anak lan putu ing swasana revanchist.

            Sawise dijupuk saka Kiri-Bank Ukraina, aku bakal meksa deportasi kabeh potensi ora bisa dipercaya kanggo Western Ukraina. Ayo padha malah nggawe Rambo metu saka wong-wong mau, nanging iki mungsuh ing ngarsane kosong.

            Lan ing kene carane Ukrainians Kulon, kanthi senjata lengkap, pisanan pindhah menyang sisih Wehrmacht, ing nomer nganti 400, lan ing Autumn 000, ing kabeh wilayah dikuwasani kawangun Staff lengkap saka unit polisi - ing Ukraina Wétan, ing Belarus, wilayah RSFSR, - Kabeh wis lali.
            Iku bener, padha ora drive sampeyan menyang lumbung, nanging sawetara jenis abstraksi telung kwartal saka abad kepungkur!
            1. roket757
              roket757 14 Juni 2022 12:58
              +2
              Galicia bakal dadi masalah yen sampeyan njupuk lan ora goyangake menyang lemah. Iki lan masalah liyane bakal dadi sawetara ...
              Carane dadi? Tindakake kabeh kanthi tliti lan miturut pikiran.
              Boom ngarep-arep yen kita bakal nemokake spesialis sing tepat.
              1. Zakirov Damir
                Zakirov Damir 14 Juni 2022 13:26
                +1
                Kutipan saka roket757
                Galicia bakal dadi masalah yen sampeyan njupuk lan ora goyangake menyang lemah. Iki lan masalah liyane bakal dadi sawetara ...
                Carane dadi? Tindakake kabeh kanthi tliti lan miturut pikiran.
                Boom ngarep-arep yen kita bakal nemokake spesialis sing tepat.

                Ing Ukraina Kulon, kita mesthi ora bakal ngusir kabeh wong menyang kamp konsentrasi, nanging ora bakal ngrusak kabeh sing dideportasi saka Bank Kiri Ukraina!

                Ya, bakal ana viper lan hotbed saka Russophobia, nanging iki luwih ala tinimbang ninggalake kabeh sing ora bisa dipercaya ing Kiri-Bank Ukraina. Kene sampeyan kudu milih sing paling apik saka loro ala!

                Nanging hotbed ora mung ing arah Little Russia lan Novorossia bisa njupuk, nanging uga ing arah Moldova, Polandia lan Hongaria. Dadi, cepet utawa mengko, Polandia lan Hongaria kudu mbuwang perapian iki kanggo awake dhewe. Lan, mangga digatekake, ing wektu iku wis disengiti dening populasi negara kasebut!
                1. roket757
                  roket757 14 Juni 2022 14:36
                  +1
                  Apa sing bisa dakkandhakake saiki ... "jerapah" wis gedhe, mula dheweke mikir, pikirake sadurunge, apa iki bisa ditindakake?
                  Amarga yen sampeyan njupuk, sampeyan kudu ngrampungake, kanthi cara utawa liyane.
                2. isv000
                  isv000 14 Juni 2022 19:31
                  +2
                  Quote: Zakirov Damir
                  Ing Ukraina Kulon, kita mesthi ora bakal ngusir kabeh wong menyang kamp konsentrasi, nanging ora bakal ngrusak kabeh sing dideportasi saka Bank Kiri Ukraina!

                  Sesuk enclave iki bakal ana ing NATO lan EU, lan dipompa karo pertahanan rudal lan senjata nuklir. Saka ing kono, kaya saka Idlib, gelombang "pembebas" lan "sukarelawan" sing amba saka kabeh ndonya bakal terus-terusan, bebarengan karo serangan rudal ing wilayah Federasi Rusia lan Republik Belarus. Apa sampeyan butuh?!
                  1. Zakirov Damir
                    Zakirov Damir 14 Juni 2022 21:34
                    -1
                    Kutipan saka isv000
                    Quote: Zakirov Damir
                    Ing Ukraina Kulon, kita mesthi ora bakal ngusir kabeh wong menyang kamp konsentrasi, nanging ora bakal ngrusak kabeh sing dideportasi saka Bank Kiri Ukraina!

                    Sesuk enclave iki bakal ana ing NATO lan EU, lan dipompa karo pertahanan rudal lan senjata nuklir. Saka ing kono, kaya saka Idlib, gelombang "pembebas" lan "sukarelawan" sing amba saka kabeh ndonya bakal terus-terusan, bebarengan karo serangan rudal ing wilayah Federasi Rusia lan Republik Belarus. Apa sampeyan butuh?!

                    Aku nulis sing luwih dhuwur yen ninggalake dheweke ing Federasi Rusia luwih elek, lan kita ora bakal bisa ngresiki wilayah kasebut.

                    Lan ora ana sing bakal nglawan Federasi Rusia, amarga ora ana sing butuh wilayah bongkahan iki - wilayah iki bakal dibongkar dadi bagean dening Polandia, Hongaria lan Rumania. Mangkono, kita bakal langsung menyang tapel wates karo NATO.
              2. dementor873
                dementor873 15 Juni 2022 02:14
                0
                Aku elinga Polandia sawise Perang Donya II cepet urusan karo UPA. Kene, uga, menehi wong kabeh sampah iki karo wilayah Galicia, padha bakal ngresiki kabeh munggah ana maneh, padha bakal dikunjara sing perlu lan ora perlu, lan kaendahan.
      6. svoit
        svoit 14 Juni 2022 12:20
        -8
        Kutipan saka Trapp1st
        Masalahe yaiku akeh wong Ukrainia sing percaya ana,

        Kita duwe alesan kanggo iki, Ukraina pancen adoh saka mobilisasi lan pasokan. Kaya biasane, ana sing salah karo kita, miturut teori, pasukan eselon kapisan mung kudu nyepetake nganti panyebaran tentara perang lan mobilisasi ekonomi, tentara masa damai mung ora duwe tugas liyane.
    2. Invoice
      Invoice 14 Juni 2022 11:35
      -3
      Aku ora ngerti siji! Napa dheweke ora lan kapan bakal nyerang pusat-pusat pengambilan keputusan ing negara 404? Ora bakal ana badut - sirkus bakal mandheg tur. Ora bakal ana sing nuntut senjata saka "mitra" demokratis, Ora ana sing bakal menehi perintah pidana, lan minangka asil, puluhan ewu wong lanang lan wong lanang bakal urip, kutha bakal tetep utuh, warga sipil lan bocah-bocah ora bakal mati ...
      Apa durung wayahe nggawe keputusan sing bener???? opo
      1. roket757
        roket757 14 Juni 2022 11:48
        0
        Lan sapa sing ngerti iki? Apa sampeyan krungu babagan iki?
      2. Komentar wis dibusak.
      3. bisa
        bisa 14 Juni 2022 12:38
        0
        Ketoke lagi ngenteni dhewe kanggo rendhem dheweke, ora ana alesan liyane.
        1. isv000
          isv000 14 Juni 2022 19:37
          0
          Kutipan saka Ablet
          Ketoke lagi ngenteni dhewe kanggo rendhem dheweke, ora ana alesan liyane.

          Persis. Sedanipun saking rudal kita saged ngunggahaken bajingan dados senapati satus kahyangan, ingkang nandhang sangsara badhe kaangkat dados panji. Dadi, dheweke bakal nyedhot dhewe ing jamban - lan kabeh ora suwe ...
    3. Anchorite
      Anchorite 14 Juni 2022 11:48
      +1
      Delirium saka pecandu narkoba tuwa saka seri ...
      "Tentara Ukraina luwih kuwat tinimbang Rusia ... nanging apa sing luwih kuwat tinimbang" apa "? "Ngluwihi Rusia"
    4. poquello
      poquello 14 Juni 2022 11:58
      -1
      Kutipan saka roket757
      "ngobati" kanthi cara sing paling radikal.

      kanggo kuwi "kamenangan" bisa sijine ing baris karo Dudayev
      1. roket757
        roket757 14 Juni 2022 12:09
        +2
        Sing jelas siji ... sing siji dicolong, sing siji langsung ditarik, padha.
        Ganti wae, ora bakal ngganti apa-apa, pusat keputusan ora ana ing kukueva.
    5. ABC-schutze
      ABC-schutze 14 Juni 2022 12:02
      +2
      Ya, "ora pitakonan" ... Wiwit jaman kuna, kabeh "Eropah" lan lackeys wis ngerti yen Rusia "perang salah", menang "sengaja", lan ing umum "-" padha ora ngerti carane perang " ...

      Iki isih gedhe A. V. Suvorov ngeweruhi, nanggapi "analisis kritis" kampanye kang.

      Wangsulane kaya mangkene:

      "Ja, ja... Dadi wir sind... Ohne Taktik, ohne Praktik. Und besiegen wir dennoch unsere Feinde!"

      Ya... Kuwi kita (Rusia)... Ora ana taktik, ora ana latihan. Nanging kita remuk, nanging mungsuh kita!

      Dadi aku ngidini badut Kyiv, bandero-kalah, miwiti taktik mulang (lan seni militer umume)
      keturunan etnis Clausewitz.

      Ing kasus apa wae, tawanan perang Jerman saka rezim pendudukan Amerika kanthi tag "Scholz" cukup mateng kanggo peran siswa ...
    6. Reptiloid
      Reptiloid 14 Juni 2022 12:33
      +1
      ..kanggo kamenangan sing ora bisa dihindari saka Ukraina .....

      lol kamenangan ono glitches liwat kabeh otak bakal mimpin kanggo nggunakake obatan lan psychostimulants. Ilustrasi apik kanggo buku medis
    7. Reptiloid
      Reptiloid 14 Juni 2022 17:10
      0
      Kutipan saka roket757
      .... Rahayu wong kang pracaya ... nanging kanthi rahayu, kecanduan narkoba, apa sing dikarepake? ....

      panjaluk bisa dadi siji --- lan dheweke wedi, Victor! Mula, mantra-mantrane, janji-janjine saya tambah gedhe, ora mungkin! Dheweke wedi dadi ora perlu, wedi dadi korban suci.
      1. roket757
        roket757 14 Juni 2022 17:56
        0
        Ora Matter yen dhewe utawa wong liya nyolong, panggantos bakal cepet ketemu.
  2. Pilot Nyata
    Pilot Nyata 14 Juni 2022 11:28
    +4
    "Tactically outplaying" tegese nyerah kanthi ora sengaja!
    1. ian
      ian 14 Juni 2022 11:31
      +6
      Iki minangka taktik Ukrainia lawas. Massively pindhah menyang sisih mungsuh lan nimbulaké karusakan irreparable kanggo cadangan pangan.
      1. Kayala
        Kayala 14 Juni 2022 11:58
        +3
        Ya, kaya ing lelucon kasebut:
        Ibune Khokhlushka ngawal putrane menyang tentara.
        Anak, sampeyan nulis layang ing ngendi?
        Ya, nulis langsung dijupuk ibu ... ngguyu
    2. Trapp1st
      Trapp1st 14 Juni 2022 11:31
      +2
      tegese ndadak nyerah!
      Iki minangka gerakan licik, ekstraksi ing mburi garis mungsuh.
    3. fruc
      fruc 14 Juni 2022 11:40
      -2
      Zelensky yakin karo bener strategi sing dipilih ...... lan utamane ing sistem artileri ......

      Pianis tanpa senjata iki pungkasane ilang ngluwihi cordon, ing ngendi dheweke diilangi dening pasukan khusus. layanan negara Kulon, utawa dheweke bakal njagong ing kandhang.
  3. darkestcat
    darkestcat 14 Juni 2022 11:28
    +2
    Apa iku sing diarani bom ing desa-desa tapel wates lan Donetsk kanggo ngeculake cengkeraman tentara Rusia ing Donbas?
  4. Sergey 777
    Sergey 777 14 Juni 2022 11:29
    +1
    Ya mesthi. Taktik Mariupol wis nuduhake pengalaman sing ora berharga karo penyidik ​​​​ing pusat tahanan pra-sidang.
    Zelensky. Lan apa ing tingkat operasional-taktis? Strategis?
  5. Pakdhe Lee
    Pakdhe Lee 14 Juni 2022 11:29
    +1
    Angkatan Bersenjata Ukraina ing Donbas "taktis outplay" tentara Rusia
    "Jerapah gedhe, dheweke luwih ngerti"! recourse
  6. hohohol
    hohohol 14 Juni 2022 11:30
    -1
    Tales saka Crypt
  7. tihonmarine
    tihonmarine 14 Juni 2022 11:32
    +1
    Dheweke ngomong babagan "gendera Ukraina sing berkembang" ing kutha-kutha Crimea lan janji bakal bali kontrol Kyiv ing "tanah sing dikuwasani" ing mangsa ngarep.

    Maneh aku sniffed "coke", nang endi wae aku wis weruh "zhovtoblakidnyy" werna. Sampeyan ora bisa ngilangi coke, lan dosis saben dina mung mundhak.
  8. Alexander Salenko
    Alexander Salenko 14 Juni 2022 11:33
    -1
    Bali menyang Crimea, badut. umur kita meh padha lan aku ora bigot, nanging aku mesthi bisa ngalahake slapstick iki ing tamborin. Ing Crimea, perlu kanggo ngirim ora mung kanggo wong, nanging uga kanggo liyane, saliyane kanggo wilayah, wong manggon, padha bisa miwiti kanggo mbantah.
  9. Dmitry Karabanov
    Dmitry Karabanov 14 Juni 2022 11:33
    0
    "Tactically" - banget mamang. Apa Pan Ze durung sinau tembung "strategis"?
  10. Penzyak
    Penzyak 14 Juni 2022 11:34
    +1
    Pangiriman bantuan kamanungsan sing anyar saka Kolombia - Aku nyedhot dalan sing apik lan, oops, paramogha muncul.
    1. Juragan
      Juragan 14 Juni 2022 12:05
      -3
      uga, ana wong Kolombia, lan ana wong klapa Argentina ...
  11. sen
    sen 14 Juni 2022 11:35
    +1
    Zelensky: Angkatan Bersenjata Ukraina ing Donbas "secara taktik ngalahake" tentara Rusia

    Kabeh sukses saka Angkatan Bersenjata Ukraina teka mudhun kanggo shelling saka populasi sipil Donbass lan Rusia.
  12. trafllot1832
    trafllot1832 14 Juni 2022 11:36
    0
    Istilah anyar ing babagan seni perang, menang kanthi mundur. Malah guyonan babagan pemburu kelingan carane mburu bruwang. Ing endi beruang takon: Apa sampeyan mburu? Apa sampeyan isih seneng! Sampeyan kejiret. kaping kalih.
  13. Cowbra
    Cowbra 14 Juni 2022 11:37
    0
    Iki ... "Tingkat garis ngarep"
    Akhire njupuk klapa saka kethek...
  14. yowis
    yowis 14 Juni 2022 11:37
    -2
    Lan "strategis" - ora Matter? Kita nyimpulake: kanggo Macron lan Biden, lemah mudhun saka ngisor sikile. Macron kudu ngapusi asil pemilihan, lan Biden bakal mati dumadakan.
  15. ZeeD
    ZeeD 14 Juni 2022 11:38
    +2
    Dadi dheweke overplay, ora mandheg mundur lan nyerah ...
  16. Komentar wis dibusak.
    1. Komentar wis dibusak.
      1. Komentar wis dibusak.
  17. Sergey39
    Sergey39 14 Juni 2022 11:40
    +1
    Badut, nandur dalan maneh lan digawa! (((
  18. pelaut
    pelaut 14 Juni 2022 11:42
    +1
    Ayo dheweke mrentah ... menyang misfortune Angkatan Bersenjata Ukraina.
  19. George Miloslavsky
    George Miloslavsky 14 Juni 2022 11:45
    +1
    Apa dheweke malah ngerti yen lagu Ukraina wis ditembangake?! Kabeh dadi kasunyatan sing ora bakal.
  20. salawat
    salawat 14 Juni 2022 11:48
    +1
    Tactically padha mbukak, tactically mining wilayah karo tambang saka anus. Ing kene wong-wong Muscovites mlebu. )
  21. Karbofoss
    Karbofoss 14 Juni 2022 11:51
    0
    Banjur Ostap nandhang sangsara! ... Zeliboba, apa sing sampeyan mambu wektu iki?
  22. Zaurbek
    Zaurbek 14 Juni 2022 11:52
    -1
    Dheweke bisa ngalahake lan muter maneh ..... kanggo Ukraina, malah kamenangan saka Federasi Rusia bakal nggawa akeh korban sing Ukraina dhewe ora bakal nyerna.
  23. sgrabik
    sgrabik 14 Juni 2022 11:54
    -1
    Angkatan Bersenjata Ukraina ing Donbas "taktis outplay" tentara Rusia

    Iku mung menarik ing panggonan tartamtu padha taktik outplay tentara Rusia, uga, kajaba mbok menawa ing hanging mie ing kuping Ukrainians naif.
    1. gansales
      gansales 14 Juni 2022 12:08
      -1
      Kutipan saka sgrabik
      Angkatan Bersenjata Ukraina ing Donbas "taktis outplay" tentara Rusia

      Iku mung menarik ing panggonan tartamtu padha taktik outplay tentara Rusia, uga, kajaba mbok menawa ing hanging mie ing kuping Ukrainians naif.

      Paling kamungkinan, mie gantung ing kupinge pedunung Kulon lan kabeh palsu bodho iki dicap mung kanggo wong-wong mau ..
      Aku malah yakin yen foto-foto penembakan Donetsk sing gedhe-gedhe wis dikirim, kaya serangan "Ukrainia sing tentrem" dening Tentara Rusia ..
      Media donya dikontrol dening Kongres AS, sing meh 90% Yahudi .. Sampeyan bisa nyepak aku, nanging iki kasunyatan lan gething teka saka kono .. Lan tim padha. Ora wonder Kashchei Kissinger lan Soros malah digawe pidato gupuh kanggo mungkasi Rusia utawa "aturan lan kamakmuran" kita bakal cepet rampung.. heh heh Bajingan muter !!!
  24. nnm
    nnm 14 Juni 2022 11:57
    -2
    Aku ora ngerti yen kita ngomong bab statement padha utawa ora (Zelensky mung churns wong metu ing kacepetan sing model Instagram bakal meri), nanging ing esuk aku maca ing media Ukrainia kang announced sing iku Ukraina, ing umum, sing duwe inisiatif strategis)))
    Sawise iku, dheweke ora "nyerah", nanging "ngiwa" lan "kita ora ninggalake Mariupol", nanging "mundur menyang posisi sing luwih apik", malah "Kyiv mung ora trep kanggo pertahanan" bakal kaget aku ..
  25. gansales
    gansales 14 Juni 2022 12:01
    -3
    Ing perang ing Donbass (...), tentara Ukrainia lan intelijen kita sacara taktik isih ngalahake militer Rusia.

    Grup Avdiivka saiki lagi disetrika kanthi lengkap kanggo Donetsk, lan liya-liyane. Ana, bab 15 ewu saka ukronatsikoa paling kondhang ndudhuk ing .. Lan ora bakal ana welas asih kanggo wong-wong mau!
    Aku rumangsa ora bakal ditawan ...
  26. Inhibitor korosi
    Inhibitor korosi 14 Juni 2022 12:01
    -2
    Zelensky: Angkatan Bersenjata Ukraina ing Donbas "secara taktik ngalahake" tentara Rusia

    Punika Ch.M.O. - shnik. Dheweke isih urip nganti saiki mung amarga mayoritas ing Ukraina ora ngerti apa dheweke - Ch.M.O sing wis rampung.
    1. iki odessy
      iki odessy 14 Juni 2022 12:32
      -1
      lan ing Course saka etimologi saka "ch.m.o."? nalika sampeyan nggunakake banget
      1. Inhibitor korosi
        Inhibitor korosi 14 Juni 2022 12:42
        0
        Sampeyan dhewe ngerti, wiwit "iz odessy"? ... Yen tanah kelairanmu saiki wis ana, luwih becik kowe meneng wae?...
        Mungkin yen kita ngomong babagan mengko, banjur kurang coklat isin bakal tiba ing kepala Odesites nyata uga? ...
        1. iki odessy
          iki odessy 14 Juni 2022 12:46
          -2
          iki, Mugi, iku saran, ora cukup edan? menengo? lan sampeyan, nulis ing kene, ora ngerti apa iku - carte blanche, ta?
          1. Inhibitor korosi
            Inhibitor korosi 14 Juni 2022 12:50
            0
            Inggih, amarga atimu uga lara, coba tumindak. Aku nawakake pilihan sing cetha. Nanging, yen ora nasib - banjur maju ...
            Kita, Muscovites, ora asing ... melu psikoanalisis.
            1. iki odessy
              iki odessy 14 Juni 2022 12:57
              0
              ora, apa-apa tenan babras kanggo sampeyan. Wong kaya ngono ngowahi situs kasebut dadi Facebook - iki ala. Aku kira sampeyan dudu akun pisanan ing kene, amarga "nasehat" kanggo wong liya
              1. Inhibitor korosi
                Inhibitor korosi 14 Juni 2022 13:10
                0
                Cetha yen inti saka artikel kasebut ora penting maneh kanggo sampeyan. Kita malah ora ngrembug inti saka statement sampeyan babagan kawruh "singkatan" internasional, ta? ..
                Facebook iku duwekmu, saiki dadi masalahmu. Nganti ketemu maneh ing udara...
                1. iki odessy
                  iki odessy 14 Juni 2022 13:15
                  0
                  Ora, ora perlu ketemu, karo sampeyan, gampang ilang kontrol diri.
  27. Komentar wis dibusak.
  28. duschman80-81
    duschman80-81 14 Juni 2022 12:10
    -1
    [Kutipan Zelensky yakin karo bener strategi sing dipilih
    ][/kutipan]
  29. bisa
    bisa 14 Juni 2022 12:30
    0
    Apa taktik? Isi trenches karo dill seger bosok mung saka Taman nganti Rusia ngatur kanggo Occupy mau (ing trenches)? Tembak saka kabeh pindobidon sing dikirim menyang rumah sakit lan pasar bersalin? Dheweke sing pisanan ing kene tanpa mangu-mangu.
  30. iki odessy
    iki odessy 14 Juni 2022 12:31
    +2
    ora mbayar manungsa waé kanggo negara 3rd, padha nulis pidato kanggo wong, konco mung rai lan swara kesel "saka gelut" karo hoarseness, ing pamindhahan, lan supaya padha sebagian tengen - tactically, Angkatan Bersenjata Ukraina , senadyan losses lan mundur lokal - padha overplay. Yen sampeyan ora ngrungokake fantasi saka badut kita - "kita bakal bali kabeh", Angkatan Bersenjata Ukraina wis mantep lenggah ing Avdiivka - iki bener pinggiran Donetsk, nyekeli Kharkov, tanpa kang nyerang ing sisih kulon ing. wilayah ora bisa. APU nyekel Nikolaev, lan iki minangka kunci ing sisih kidul. Ana quadrocopterists sing direkam piyambak ing Mariupol, ing trenches, contemptuously nyebar ing "media" Russian - iki Ukrainians, Ukrainians sing .. nanging kasunyatan iku paling ora cukup kaya sing.
  31. Nesu66
    Nesu66 14 Juni 2022 12:32
    +1
    Dheweke ngomong babagan "bendera Ukraina sing berkembang" ing kutha-kutha Crimea

    Pengarang! Gendéra ora bisa berkembang, amarga padha gendéra.
    Padha mung bisa flutter hi
  32. Nafanya saka sofa
    Nafanya saka sofa 14 Juni 2022 12:39
    0
    Salah sawijining film, Servant of the People, diwujudake dening Zelensky nalika dadi presiden. Saiki dheweke bakal nyadari film liyane.

    mbokmenawa lali sing kampanye nglawan Rusia rampung kanti awon kanggo wong. Nanging yen ing film, op mung tetep "tanpa apa-apa", banjur ing urip nyata, paling apik, dheweke bakal nembak dheweke kaya asu, lan paling awon, dheweke bakal digantung ing Khreshchatyk minangka setengah pinter karo ambisi Benito Mussolini.
  33. APASUS
    APASUS 14 Juni 2022 13:37
    0

    Krimea wis mbebasake, kene asap ...........
  34. aszz888
    aszz888 14 Juni 2022 13:37
    0
    Zelensky: Angkatan Bersenjata Ukraina ing Donbas "secara taktik ngalahake" tentara Rusia
    stGateg! ngguyu Kanthi pidato, NarcoZe, kepiye wae ngelingake aku babagan kiriman "prajurit" ing kene. Padha wani, bodho kanggo nistha. ngguyu
  35. Sergey Tankist
    Sergey Tankist 14 Juni 2022 13:47
    0
    Aku uga nemokake ahli strategi ...
  36. GAndr
    GAndr 14 Juni 2022 13:57
    +1
    Nyekel pecandu narkoba!
  37. penembake pamburu
    penembake pamburu 14 Juni 2022 14:18
    +2
    Ya, pecandu iki ora yakin apa-apa. Lan ora pracaya ing kamenangan. Dheweke mung goresan apa sing diomongake.
  38. Vyacheslav34
    Vyacheslav34 14 Juni 2022 15:01
    +2
    Mbokmenawa dheweke lagi ngrokok sing enak banget, mula dheweke ora bakal ngeculake.
  39. kova1967
    kova1967 14 Juni 2022 16:33
    +2
    Apa sing bisa dakkandhakake, kepiye dheweke dadi jester lan tetep!
  40. Carlos Hall
    Carlos Hall 14 Juni 2022 17:01
    +2
    Wong wuta mau ngimpi weruh
  41. sedoj
    sedoj 14 Juni 2022 17:05
    +1
    Bener, presiden Ukrainia ora nampilake dhaptar kutha "merdika".

    Inggih, kene maneh lan maneh - dhaftar ana ing telpon, lan siji, kaya-kaya sengaja, wis baterei mati.
  42. Fedorovich
    Fedorovich 14 Juni 2022 17:57
    +1
    Pitik jago kayu mau ngomong apa?
  43. Komentar wis dibusak.
  44. Andrey Galkin
    Andrey Galkin 14 Juni 2022 19:16
    +1
    Ya, kayane dheweke wis mati otak.
  45. isv000
    isv000 14 Juni 2022 19:20
    +1
    Iki stoner mikir kanggo perang? Utawa bakal muter / muter maneh kaya ngono?!
  46. isv000
    isv000 14 Juni 2022 19:26
    +1
    Ing screensaver: ngiringan ngandika Ze - yen sampeyan ngomong sing ora ana ing teks - Aku bakal Cut mati driji!
  47. pica2
    pica2 15 Juni 2022 05:30
    0
    Ing taktik tartamtu apa..?? "Bumi gosong lan mateni warga sipil."?
  48. Otak_
    Otak_ 15 Juni 2022 05:52
    0
    Pitakonan mung apa kantore lan Zelensky dhewe percaya iki? Utawa mung nyoba propaganda?

    Yen permusuhan terus nganti 4-5 wulan, mula krisis anyar bakal diwiwiti ing Ukraina. Sing bakal ngluwihi kabeh masalah sing muncul sadurunge.
  49. Timokha_2
    Timokha_2 15 Juni 2022 07:15
    0
    Kutipan saka roket757
    Kita kabeh ngalami alangan, mantan sedulur, sing mengko kudu sinau urip bebarengan, biasane, kanthi tentrem.
    Lan buku teks sejarah bakal kalebu ... operasi sing sukses kanggo pit bangsa. Wis ora sopan persis ing buku pelajaran, prestasi sing ora apik, dheweke bakal nulis iki minangka kamenangan.

    Kita ora kena alangan, kita kudu ngresiki telek iki. Ing wektu sing padha, mung ki kulon sing bisa tetep resik.
  50. Nggolek
    Nggolek 15 Juni 2022 11:11
    -4
    Aku ora ngerti. Dheweke muter maneh utawa ora. Nanging yen kita mbandhingake bahan foto lan video babagan akibat monstrous saka karusakan depot amunisi Rusia ing Rova Kakhovka, sing wis dadi duweke 3 sasi (sing, kanthi cara, ora). tembung kasebut ing sembarang sumber) lan mung kabut cahya ing situs hit dening rudal Russian "cedhak" adhedhasar .. pitakonan iki wis Panggonan kanggo dadi.