Review militèr

Polandia ngumumake niat tuku tank, kendaraan tempur infanteri lan howitzer digawe ing Korea Selatan

35

Polandia arep tuku senjata Korea Selatan, lan kanthi jumlah akeh. Iki dikandhakake dening Menteri Pertahanan Republik, Mariusz Blaschak, ing rapat sing dianakake ing departemen militer.


Miturut rencana sing diumumake, Warsawa arep tuku "senjata produksi Korea sing wis kabukten", dhaptar sing bakal kalebu. tank, kendaraan tempur infanteri lan howitzer. Nalika prosedur pengadaan durung diwiwiti kanthi resmi, rembugan awal ditindakake karo Seoul.

Saka dhaptar senjata sing direncanakake kanggo tuku, pitakonan paling sithik muncul babagan howitzer. Kita ngomong babagan sasis howitzer self-propelled Korea Selatan 155-mm / 52 K9 Thunder, sing digunakake kanggo produksi bedhil self-propelled Krab Polandia. Kaya sing dilaporake sadurunge, bagean saka sasis sing dituku saka Seoul bakal digunakake kanggo ngasilake howitzer sing digerakake dhewe kanggo Ukraina. Jumlah howitzer sing direncanakake kanggo tuku ora dilaporake.

Kanthi gati kanggo kendaraan tempur infanteri, dikenal manawa bakal dituku "kanggo masa depan" lan minangka tambahan kanggo kendaraan tempur infanteri Borsuk Polandia paling anyar, prototipe sing saiki lagi diuji. Paling kamungkinan, kita ngomong babagan BMP AS21 Redback Korea Selatan, sing minangka pangembangan luwih saka kendaraan tempur infanteri K21, sing dikembangake kanggo kepentingan Angkatan Bersenjata Australia.

Ora ana rahasia babagan tank, Polandia arep tuku udakara 180 tank K2 ing telung klompok, nanging ing versi K2NO sing dikembangake kanggo Norwegia. Modifikasi iki dibedakake kanthi proteksi sing ditingkatake, tambah nganti 61,5 ton kanthi bobot tempur sing dipasang dening KAZ Rafael Trophy, mesin diesel DV27K Korea Selatan kanthi kombinasi transmisi Jerman Renk HSWL-295TL. Ing mangsa ngarep, Polandia ngrancang kanggo ngatur produksi tank Korea Kidul ing perusahaan.

Inggih, kaputusan liyane sing digawe ing rapat kasebut yaiku nambah ukuran tentara Polandia. Kaya sing wis dingerteni, rong divisi liyane bakal dibentuk ing Angkatan Bersenjata Polandia saliyane papat sing wis ana. Formasi anyar bakal disebarake ing sisih tengah republik ing sadawane Vistula.
Foto sing digunakake:
hahha
35 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. ian
    ian 15 Juni 2022 15:25
    +7
    Iku misale jek kula sing kegiatan kuwi saka Polandia kudu kuwatir Eropah luwih saka Rusia.
    1. gansales
      gansales 15 Juni 2022 15:39
      -3
      Polandia ngumumake niat tuku tank, kendaraan tempur infanteri lan howitzer digawe ing Korea Selatan

      Lan ora kuwat ngasilake senjata sampeyan ..? Deleng, wong Ceko nyedhiyakake kabeh Wehrmacht kanthi gaman, sanajan sawise 9 Mei ..
      Lan sampeyan, wong Polandia, ora bisa mateni kompor nganti Rusia teka lan mbebasake sampeyan, wis kelangan luwih saka 600 ewu prajurit, nylametake kutha-kutha sampeyan saka karusakan .. Apa sing dikarepake saiki kanthi ngrusak kuburan kita? prajurit? Mungkin sampeyan pengin kuburan umum (corong ageng) jenenge Polandia, sing kita Mbebasake?
      Ngenteni psheki.. Ora bakal diapura! prajurit
      1. ian
        ian 15 Juni 2022 15:46
        +6
        Opo maneh kowe.. Aku ngerti kekarepanmu sing luwih duwur ning komen, tapi nek di komen yo paling emoh ditanggapi. Inggih, ing paling iku ndadekake pangertèn nglirik
        Banjur nyuwun pangapunten, kaya plug ing saben bolongan ...
        1. gansales
          gansales 15 Juni 2022 16:04
          -4
          Kutipan saka ian
          Banjur nyuwun pangapunten, kaya plug ing saben bolongan ...

          Lan sampeyan pancen padha.. hi
          Jarring kaya sampeyan ing kene lan iri..
          Aku ngendheg kowe ngopeni wong enom kene..?
          1. ian
            ian 15 Juni 2022 16:58
            -1
            Kutipan saka gansales
            Aku ngendheg kowe ngopeni wong enom kene..?

            Aku uga weruh megalomania aggravated nglirik
            Aliran slogan tanpa arti lan urapatriotisme ragi ora mengaruhi "otak para pemuda" kanthi cara apa wae. Ing nalisir, iku nguripake wong adoh saka nilai nyata.
            Kajaba iku, warga permanen VO ngerti banget karo sampeyan lan rega pertunjukan sampeyanya.
            Ing endi wae sampeyan mlebu, Mishan mbukak lan ngobong ati kanthi tandha seru. Sayange ora ana larangan kanggo spamming kene.. Bakal ana calon pisanan.
      2. Komentar wis dibusak.
      3. EMMM
        EMMM 16 Juni 2022 20:17
        0
        Aku wani ngelingake sampeyan yen Polandia mbukak tapel wates karo Ukraina, supaya wilayah demiliterisasi lan denazifikasi wis rada tambah.
    2. svp67
      svp67 15 Juni 2022 17:53
      +1
      Kutipan saka ian
      Iku misale jek kula sing kegiatan kuwi saka Polandia kudu kuwatir Eropah luwih saka Rusia.

      Ya, amarga Polandia ora duwe dhuwit dhewe, mula bakal njaluk ...
      1. gansales
        gansales 16 Juni 2022 07:24
        +2
        Kutipan saka: svp67
        Kutipan saka ian
        Iku misale jek kula sing kegiatan kuwi saka Polandia kudu kuwatir Eropah luwih saka Rusia.

        Ya, amarga Polandia ora duwe dhuwit dhewe, mula bakal njaluk ...

        Lan dheweke wis ngemis, dheweke mbuwang kabeh sampah menyang Ukraina kanthi dhuwit sing apik lan saiki njaluk panggantos saka Kulon, nanging gratis ..
    3. Kusja
      Kusja 16 Juni 2022 09:05
      +1
      Kegiatan Polandia kuwi kudu ngganggu pisanan kabeh GERMANY. Nanging sosis ati, aku weruh, ora tekan ...
  2. Alex777
    Alex777 15 Juni 2022 15:30
    +8
    Wong Polandia dadi edan ing kana. Kita tuku tank Jerman dhisik.
    Banjur Amerika. Saiki uga kanggo Korea diwiwiti.
    Dheweke ora mikir babagan masalah karo latihan lan pasokan. hi
    1. mbayar
      mbayar 15 Juni 2022 20:56
      0
      Dheweke pengin cepet lan ora kanthi biaya dhewe - maneh lan EU lan NATO bakal njaluk dhuwit kanggo pertahanan.
      Poland kepengin mangan kabeh digunakake Ukraina, nanging sing bakal menehi kanggo dheweke. Malah kanggo memori nglawan Belarus, iku rada ringkih.
      1. Alex777
        Alex777 15 Juni 2022 20:59
        +2
        tank Korea apik. Erdogan uga seneng.
        Nanging kanthi topik kasebut kanthi cepet, iki ora kanggo wong Korea. Padha
        ora produser gedhe. Dheweke nindakake sabisane. hi
        1. mbayar
          mbayar 15 Juni 2022 21:43
          +2
          Dadi sawise kabeh, psheks pengin wong, kalebu. kanggo ngumpulake ing ngarep, padha saiki kudu cepet ijol kanggo "liwat 200 nawakke) dikirim menyang Sumerians. Ketoke bakal meksa pesenan iki, paling ing syarat-syarat bedhil poto-propelled lan tank.
          1. Alex777
            Alex777 15 Juni 2022 21:56
            +1
            Aku ora bakal ngomong manawa, nanging produksi ing Yu.K. ora bakal cepet.
  3. Hyperion
    Hyperion 15 Juni 2022 15:31
    +4
    Polandia arep tuku senjata Korea Selatan, lan kanthi jumlah akeh.

    Kepiye babagan kompleks industri militer NATO? Kepiye babagan senjata Amerika "demokratis"? Anggota NATO wis rampung peddled. Apa sing dikarepake, ditindakake.
    1. Alexey R.A.
      Alexey R.A. 15 Juni 2022 15:53
      +6
      Kutipan: Hyperion
      Kepiye babagan kompleks industri militer NATO? Kepiye babagan senjata Amerika "demokratis"? Anggota NATO wis rampung peddled. Apa sing dikarepake, ditindakake.

      Ya, kabeh normal - tembung Polandia luwih angel tinimbang tembung India. eseman
      Wong Polandia, elinga, piye wae pengin tuku helikopter Prancis. Padha malah blackmailed Prancis - padha ngomong, yen sampeyan ora mandheg mbangun Mistral kanggo Rusia, banjur kita bakal mungkasi rembugan ing tuku 50 H225M kanggo 3 milyar Euros.
      Prancis ora menehi kita Mistral. Lan Polandia ing wayahe pungkasan mbuwang francs lan tuku Sikorsky S-70 Black Hawk.
    2. ada
      ada 15 Juni 2022 17:09
      -2
      Kutipan: Hyperion
      ... Apa babagan kompleks industri militer NATO? ...

      Jujur, aku ora nyana arep menyang YuKor. kapasitas pinunjul saka Komplek militèr-industri sawijining, rodo iku divisi 2nd Komplek militèr-industri US ing wilayah Asia-Pasifik sawise Yapov (apa padha perang muspra?).
  4. Nafanya saka sofa
    Nafanya saka sofa 15 Juni 2022 15:33
    0
    Polandia arep tuku senjata Korea Selatan, lan kanthi jumlah akeh.

    Apa Jerman duwe cukup dhuwit kanggo Wishlist liyane Euro-parasit? Saiki Scholz mutusake yen "kabeh sing paling apik ̶d̶e̶t̶ya̶m̶ kanggo wong Bandera." Utawa apa wong Polandia yakin yen nganti rampung kontrak karo Korea Selatan, ya, ya, banjur ora ana apa-apa saka junta Kuiv lan dhuwit bakal dirilis kanggo "pembela Eropa" anyar?
    1. Alexey R.A.
      Alexey R.A. 15 Juni 2022 15:58
      +1
      Quote: Nafanya saka sofa
      Apa Jerman duwe cukup dhuwit kanggo Wishlist liyane Euro-parasit?

      Sapa sing peduli karo pendapat liverwurst gelo? Yen Brussels ngandika kudu, banjur Berlin bakal mangsuli ana! eseman
      Kajaba iku, aja lali yen Reichskommissariat Deutschland minangka wilayah sing dikuwasani lan dikontrol saka bank-bank Potomac.
      1. faiver
        faiver 15 Juni 2022 16:27
        +1
        Kajaba iku, aja lali yen Reichskommissariat Deutschland minangka wilayah sing dikuwasani lan dikontrol saka bank-bank Potomac.
        - Kaya Polandia lan Korea Kidul
  5. GNM
    GNM 15 Juni 2022 15:34
    +1
    Psheks jittery - sing apik.
  6. Romanenko
    Romanenko 15 Juni 2022 15:48
    +3
    Dheweke bakal pindhah menyang pin-do-sam lan dhuwit Saxon sing ora sopan kanggo njaluk
    Sa adoh aku ngerti, Korea ora nggawe senjata saka sektor umum, kabeh ana biaya dhuwit apik, nanging Pan Volodyevsky duwe dhuwit ing kanthong kanggo kabeh liburan?
    Diragukan banget yen durung ana lapangan minyak lan gas ing Polandia, lan prostitusi, malah prostitusi politik, ora nggawa deviden finansial gedhe.
  7. sen
    sen 15 Juni 2022 15:54
    +2
    Polandia ngumumake niat tuku tank, kendaraan tempur infanteri lan howitzer digawe ing Korea Selatan

    Militerisasi lengkap negara, iki mung kedadeyan sadurunge perang. Iki carane akeh dhuwit dibutuhake kanggo kabeh tumbas iki, kalebu saka Amerika Serikat. Ora bakal kepunjulen?
  8. roket757
    roket757 15 Juni 2022 15:56
    0
    Polandia ngumumake niat tuku tank, kendaraan tempur infanteri lan howitzer digawe ing Korea Selatan
    . Ya, iki sing dibutuhake saiki ...
  9. Evgeny Ivanov_5
    Evgeny Ivanov_5 15 Juni 2022 15:59
    0
    Apa bab Abrams?
    1. faiver
      faiver 15 Juni 2022 16:28
      0
      padha diprodhuksi?
  10. faiver
    faiver 15 Juni 2022 16:29
    +1
    Wong sebrang samodra jare tuku neng Korea Selatan, yo ngono....
    1. UAZ 452
      UAZ 452 15 Juni 2022 16:42
      +1
      Sejatine logis. Yen kita nerusake saka kasunyatan manawa wilayah Asia saiki luwih penting kanggo Amerika Serikat tinimbang Eropa, banjur ngemot sekutu Asia kanthi pesenan kompleks industri militer minangka langkah sing cerdas.
      1. ada
        ada 15 Juni 2022 17:19
        0
        Ya kayane "sekutu" lan ora ana pilihan liyane, kabeh dikreditake ing sak panggonan.
      2. faiver
        faiver 15 Juni 2022 18:57
        +1
        Pitakonan kasebut dudu apa sing luwih penting, nanging apa sing ora ngidini Uni Eropa munggah lan berkembang ing ndhuwur level tartamtu, supaya ora mlumpat saka kontrol ....
  11. Sfurei
    Sfurei 15 Juni 2022 17:13
    0
    Wishlist luwih saka amba, nanging ana cukup dhuwit?
    1. faiver
      faiver 15 Juni 2022 19:06
      0
      Ora ana utangan sing dicabut ...
  12. Serega1
    Serega1 15 Juni 2022 17:20
    0
    Kabeh muni apik, mesthi, nanging ing ngendi Polandia bakal njupuk akeh adonan kanggo iki? Senjata larang banget, lan Polandia wis mbayar akeh dhuwit kanggo anggota NATO.
    Nah, kabeh ana ing kertas, nanging lali babagan jurang.
  13. pelaut senior
    pelaut senior 15 Juni 2022 17:23
    +1
    Warsawa arep tuku "diverifikasi persenjataan digawe ing Korea

    Aku nyuwun pangapunten, nanging sampeyan bisa dadi sethitik liyane rinci, sing, ngendi lan ing kahanan apa dicenthang gegaman iki?
  14. Dost
    Dost 15 Juni 2022 23:18
    0
    Apa nenek Polandia uga sumpah ing EU?