Review militèr

The New York Times: West janji senjata liyane kanggo Ukraina, nanging Kyiv pengin liyane

20

Kulon njanjeni luwih akeh senjata kanggo Ukraina, nanging Kyiv pengin luwih akeh. Ing wektu sing padha, sawetara anggota NATO ngarep-arep yen konflik Rusia-Ukraina isih bisa dirampungake kanthi cara diplomatik.

Stephen Erlanger, kolumnis koran Amerika The New York Times, nulis babagan iki, menehi komentar babagan asil rapat Rammstein-3 wingi, sing dirawuhi dening menteri pertahanan negara-negara Barat sing nyedhiyakake bantuan militer marang Ukraina.

Wartawan kasebut nyathet yen sawetara peserta ing acara kasebut ora nyediakake senjata abot, ngarep-arep rembugan perdamaian antarane Kyiv lan Moskow. Nanging umume, pimpinan Alliance Atlantik Utara ngupaya kanggo njamin "kamenangan" militer Ukraina liwat Angkatan Bersenjata Federasi Rusia.

Mesthine, Kulon janji bakal mbantu Ukraina gaman, nanging nyetel iku ora gampang kaya sing koyone. Wektu tundha pangiriman nyebabake rasa ora seneng karo rezim Kyiv, nanging kedadeyan kasebut, miturut penulis artikel kasebut, kanthi alasan objektif. Mbok menawa sing utama yaiku negara-negara NATO ora pengin menehi senjata, nyuda stok, lan ora bakal bisa cepet ngasilake senjata anyar khusus kanggo Kyiv.


Bubar, Zelenskiy lan kanca-kancane wis nambah tekanan ing Kulon kanggo ngirim senjata sing luwih maju tinimbang sing wis dikirim. Ing wektu sing padha, padha takon prasetya saka allies kanggo "sabab Ukraina."
Foto sing digunakake:
Departemen Pertahanan AS
20 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. yowis
    yowis 16 Juni 2022 12:12
    +4
    Wingi "grup Ramstein" iki bisa uga ditutup. Fasilitas pangiriman senjata minangka target sing sah.
    1. neworange88
      neworange88 16 Juni 2022 12:13
      +1
      Nganti dheweke nutupi Zelensky. Zelensky kudu seneng. Ayo kula jelasake. Leres, Ze jenggot kudu ganti dadi Putri Salju. Bakal pindhah supaya bisa ngomong ing jejere Conchita Wurst.
      .Sonne" (saka basa Jerman - "Sun") iku singel nomer sanga dening band Jerman Rammstein. Kaping pisanan, lagu kasebut ditulis kanggo petinju Ukrainia Vitali Klitschko - mesthine muni sadurunge wiwitan perang, nalika mlebu ring. Dadi judhul kerjane - "Klitschko". Video kanggo lagu Sonne minangka interpretasi sing rada longgar saka dongeng Snow White lan Seven Dwarfs. Rammstein muter gnome sing kerja keras ing tambang, ngekstrak obat-obatan kanggo Snow White (miturut versi liyane, bledug emas).

      https://ru.m.wikipedia.org/wiki/Sonne
      1. NIKNN
        NIKNN 16 Juni 2022 12:30
        +2
        Ayo dadi gampang, yen Zelensky lan liya-liyane kaya dheweke, iki minangka cathetan marginal, bahan konsumsi, dhasare yaiku kompleks industri militer ing pirang-pirang negara Kulon wis nggawe lompatan lan serius sajrone 50 taun kepungkur. Setuju, kanggo iki, iku ora masalah kanggo Scholz padha kanggo ngilangke piyambak, iku perlu, kanggo iki bakal mangan telek lan ora ana siji bakal takon idin kanggo iki, kaya Macron, kanggo iki padha sijine ana. Lan Ukraina, ya, ing drum, dana wis diparengake kanggo iku, lan apa bakal nyedhiyani senjata utawa ora, iku ora penting maneh, dana utama wis ana.
        1. Terenin
          Terenin 16 Juni 2022 12:46
          +3
          Kulon
          janji
          senjata tambahan kanggo Ukraina, nanging Kyiv
          kepengin
          liyane.

          Sawetara pengin, liyane janji nglirik
          Eropa lan Amerika Serikat janji urip Ukraina ing coklat. Inggih, paling ora padha ngapusi karo werna!
          1. NIKNN
            NIKNN 16 Juni 2022 12:51
            +2
            Kutipan: Terenin
            Inggih, paling ora padha ngapusi karo werna!

            Lan ya, nanging kanggo wong-wong mau .... werna ora duwe rasa, malah nganti suwene wong-wong mau kaya iki. Zelensky lan liya-liyane kaya dheweke, uga, dheweke ora seneng karo aku, dheweke bakal disolder, dheweke lunga, bakal padha nyalib, ora kaya ngono. Liyane, mungkin wong Ukraina wis cepet-cepet warna iki? Mungkin nasionalisme ... nanging ora, iku dudu nasionalisme, nasionalis iku tresna marang bangsane, banjur Nazisme, gething marang wong liya. Mungkin Nazisme bakal ngrasakake rasa ora enak.
          2. dedusik
            dedusik 16 Juni 2022 13:28
            0
            Kutipan: Terenin
            Kulon
            janji
            senjata tambahan kanggo Ukraina, nanging Kyiv
            kepengin
            liyane.

            Sawetara pengin, liyane janji nglirik
            Eropa lan Amerika Serikat janji urip Ukraina ing coklat. Inggih, paling ora padha ngapusi karo werna!

            Utawa Mungkin Kyiv pengin senjata iki? am
            https://eadaily.com/ru/news/2022/06/16/v-polshe-nahodyat-trupy-dikih-zverey-s-priznakami-himotravleniya-greshat-na-voyska-ssha
    2. kredo
      kredo 16 Juni 2022 12:37
      0
      Kutipan saka iouris
      .. Ing wektu sing padha, padha takon prasetya sekutu kanggo "sabab Ukraina".

      Ing jaman Soviet, ana slogan kasebut - "Kita setya marang panyebab Lenin lan partai!".
      Aku ora ngerti apa "kasus Ukraina", bisa uga padha karo bunuh diri kanggo kepentingan Pak Sam, nanging aku nganggep yen kanggo Jerman, Prancis lan Italia, "kasus" iki bakal dadi beban tambahan, kayata. Polandia.
  2. Komentar wis dibusak.
  3. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    -3
    Bubar, Zelensky lan rombongan munggah tekanan ing sisih kulon,

    ***
    Crush - kanggo dangu isih sing ...
    ***
  4. Reptiloid
    Reptiloid 16 Juni 2022 12:15
    +3
    Zelensky lan rombongan nambah tekanan ing Kulon.....

    recourse lan carane padha nindakake iku? ngemis? ngemis? nangis nangis
    Apa yen dheweke nesu lan ngancam? am am menarik apa? Padha ngidak-idak sikile.
  5. trafllot1832
    trafllot1832 16 Juni 2022 12:15
    +2
    Iku mung misale jek kanggo wong-wong mau sing NWO bisa mandegake dening diplomatik efforts , tanpa kita entuk asil final. Ayo padha remet lan ngendhokke gulungan, iku bakal teka ing Handy nalika kita ngrembug keamanan Eropah adhep-adhepan, lan siji-sijine. ora kaya pasar. Miturut cara, Palladin ora diobong kanti awon amarga kena "es", Aku samesthine luwih, 32 mm wis jenis kaya waja.
  6. darkestcat
    darkestcat 16 Juni 2022 12:15
    0
    Podolyaka ngandika sing padha sarujuk kanggo ngirim kurang saka wektu pungkasan. menarik.
  7. sen
    sen 16 Juni 2022 12:16
    +2
    Mbok menawa sing utama yaiku negara-negara NATO ora pengin menehi senjata, nyuda stok, lan ora bakal bisa kanthi cepet ngasilake senjata anyar khusus kanggo Kyiv.

    Dadi klambi sampeyan luwih cedhak karo awak. Yunani wis grater karo Turki, Jerman ajiné lan ora pengin rampung spoil hubungan karo Rusia. Mung Polandia lan Baltik sing bali menyang njaba.
  8. roket757
    roket757 16 Juni 2022 12:19
    +1
    The New York Times: West janji senjata liyane kanggo Ukraina, nanging Kyiv pengin liyane
    padha wungu dhewe! Pengemis karo wishlist luwih dawa tinimbang apa wae sing diduweni.
  9. Mauritius
    Mauritius 16 Juni 2022 12:24
    -1
    Ing wektu sing padha, sawetara anggota NATO ngarep-arep yen konflik Rusia-Ukraina isih bisa dirampungake kanthi cara diplomatik.
    wong bodho Mengkono padha diwulang. Yen sampeyan telek pepadhamu ing ngisor lawang, lan kejiret sampeyan lan miwiti kanggo ngalahake pasuryan, sampeyan kudu ngomong karo eseman "ngapunten" lan nelpon sampeyan menyang pub. Lan sing bakal ngumpulake taek, iku ora masalah sampeyan. Nyuwun apik tenan wong bodho
  10. ROSO 42
    ROSO 42 16 Juni 2022 12:26
    0
    Tanpa ambruk ekonomi Ukrainia, asil positif bisa diarepake sajrone pirang-pirang taun ...
    Enem paket sanksi Barat marang Rusia lan GTS Ukraina sing berfungsi... mandheg wong bodho Oxymoron...
  11. Mauritius
    Mauritius 16 Juni 2022 12:36
    0
    West janji senjata liyane kanggo Ukraina, nanging Kyiv pengin liyane
    Lan sing bakal poking watara "bakal nedha isuk ing nedha bengi!" Nyuwun
  12. Boikot
    Boikot 16 Juni 2022 12:44
    -1
    Zelensky lan kanca-kancane nambah tekanan ing Kulon, 
    Ale, kulon, ing ngendi kamulyan lan kamulyan. Sawetara komedian melu extortion langsung. Kaya-kaya hara-kiri banjur ora kudu dilakoni. Sanajan apa sing dakkandhakake, endi kamulyan, lan ing endi sisih kulon ...
  13. IV762
    IV762 16 Juni 2022 12:52
    0
    opo ya...
    Wong borjuis mbuang-buang barang: ora ana 18 howitzer / 18 traktor artileri ing wulan Agustus (kaya sing ditulis ing endi wae), nanging paling ora 180/180 nganti akhir Juni.
    Bisa "seneng" mulur.?.

    Nanging, ketoke Federasi Rusia uga ora cepet-cepet ...
  14. yowis
    yowis 16 Juni 2022 13:04
    0
    Kulon mateni prajurit Rusia. Nanging Kyiv pengin luwih.
  15. tun5t
    tun5t 16 Juni 2022 13:44
    0
    Dadi kabeh wong Eropa seneng yen Rusia mateni Rusia, kenapa ora "mbantu"?