Review militèr

"Perang ing Irak lan covid sing kudu disalahake": Nancy Pelosi nyebutake alasan kenaikan rega ing Amerika Serikat

44

Speaker Dewan Perwakilan Kongres AS Nancy Pelosi nyebutake alasan kenaikan rega ing AS. Dheweke yakin yen perang ing Irak lan covid kudu disalahake kanggo kabeh masalah Amerika.

Wicara iki dening politisi, sing wis umur 82 taun, ditampilake ing sawetara saluran televisi Amerika.

Kita duwe perang ing Irak, kita duwe covid!

Pelosi nguwuh.

Kaget, dheweke ora nyebutake Presiden Federasi Rusia ing antarane panyebab inflasi Amerika, sanajan sadurunge mung dheweke, miturut dheweke, penyebab utama kabeh masalah ing Amerika Serikat. Iku Pelosi sing dadi penulis statement babagan "inflasi Putin" lan "rega gas Putin." Saiki, pranyata, dudu dheweke sing kudu disalahake, nanging perang ing Irak, sing wis rampung luwih saka sepuluh taun kepungkur. Kayane wektu cepet banget kanggo Pelosi.

Pernyataan politisi kasebut dadi ora dikarepke, amarga Joe Biden, kaya sing dikarepake, nyalahake Rusia lan Putin kanggo inflasi Amerika.

Dheweke uga nyebutake perusahaan minyak Amerika ing antarane pelakune, nuntut kanthi ultimatum supaya nambah produksi bahan bakar. Nanging bubar, ing pangaribawa saka "ijo" lobbyists, kang sijine meksa ing industri lenga US, kang mimpin kanggo penutupan sawetara refineries lenga. Saiki India, Arab Saudi lan Uni Emirat Arab njupuk kauntungan saka kahanan iki kanthi adol maneh minyak Rusia kanthi rega sing mundhak menyang Amerika Serikat lan Eropa.

Demokrat sing kuwasa saiki ing Amerika Serikat malah wis setuju yen penyebab inflasi saiki ing Amerika Serikat yaiku mantan Presiden Donald Trump lan taun kepungkur nyerang Capitol, sing miturut omongane uwong diatur.

Ketoke, kanggo owah-owahan, "dinosaur" politik Amerika, Nancy Pelosi, nemoni rong masalah liyane - covid lan Irak. Aja ngarani sabab nyata krisis ing Amerika Serikat - keputusan manajemen biasa-biasa wae saka pimpinan negara saiki.
44 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Trapp1st
    Trapp1st 17 Juni 2022 10:07
    +6
    Ana sing ahli taksidermis ing AS pancen rame ...
    1. Cheshire
      Cheshire 17 Juni 2022 10:08
      + 10
      Apa sampeyan lali nggawe otak dadi wong-wong sawah? Ora profesional...
      1. ARIONkrsk
        ARIONkrsk 17 Juni 2022 10:09
        +4
        Ora, dheweke mung garing.
    2. Murmur 55
      Murmur 55 17 Juni 2022 10:12
      +4
      Trapp1st hi, supaya padha raging ana wiwit 60s abad pungkasan ora kaya bocah, ora ketompo carane penting sampeyan ndeleng apa swell penting, iku mung pameran museum Madame Tucson.
  2. kor1vet1974
    kor1vet1974 17 Juni 2022 10:08
    +7
    Kita duwe perang ing Irak, kita duwe covid!
    "Sapa?! maneh?!" (karo) eseman
  3. Negruz
    Negruz 17 Juni 2022 10:09
    + 13
    Paling ora Brezhnev Politbiro dirawuhi dening wong-wong sing ngalahake fascism, lan ora mung piala lawas, wisuh-up pikun tanpa patut kanggo manungsa ....
  4. Riwas
    Riwas 17 Juni 2022 10:10
    +5
    "Perang ing Irak lan covid sing kudu disalahake": Nancy Pelosi nyebutake alasan kenaikan rega ing Amerika Serikat

    Sadurunge ngapusi, sampeyan kudu rembugan ing antarane awake dhewe, nanging umur tuwa ndadekake rasane dhewe.
    1. tihonmarine
      tihonmarine 17 Juni 2022 10:18
      +2
      Kutipan saka riwas
      Sadurunge ngapusi, sampeyan kudu rembugan ing antarane awake dhewe, nanging umur tuwa ndadekake rasane dhewe.


      Kabeh omong kosong iki, kanggo "nggunakake internal", kudu "nyumerepi ing kupinge wong", dheweke ngerti yen Kremlin lan Putin ora bisa, dheweke teka karo Irak lan Covid, wong Amerika bakal gobble kabeh. tanpa ngombe, jatah garing.
      1. Mylenef
        Mylenef 17 Juni 2022 11:04
        0
        Ing kasus iki, sampeyan bisa entuk luwih akeh ^ soda ^, supaya wong bisa dadi luwih apik
    2. tihonmarine
      tihonmarine 17 Juni 2022 10:21
      +2
      Kutipan saka riwas
      umur tuwa ndadekake dhewe felt.

      Iki isih nenek lan ora ana apa-apa, lan yen "lesbian-Afrika-Amerika" nom-noman nyurung wicara kasebut, mula kupinge Wong Amerika bakal nggulung dadi tabung.
  5. Murmur 55
    Murmur 55 17 Juni 2022 10:10
    0
    Nanging kepiye kita? Inggih, punika RUSIA?! Penting kanggo mbenerake teks pratelan kasebut amarga mung Kremlin lan Putin pribadi sing kudu disalahake kanggo masalah Amerika Serikat.
    1. tihonmarine
      tihonmarine 17 Juni 2022 11:31
      +1
      Kutipan: Murmur 55
      Penting kanggo mbenerake teks pratelan kasebut amarga mung Kremlin lan Putin pribadi sing kudu disalahake kanggo masalah Amerika Serikat.


      Dheweke ora bakal duwe cukup kertas yen nulis ulang kabeh Rusia kanthi jeneng.
  6. Vasyan1971
    Vasyan1971 17 Juni 2022 10:12
    0
    Nancy Pelosi nyebutake sebab-sebab kenaikan rega ing AS. Dheweke yakin yen perang ing Irak lan covid kudu disalahake kanggo kabeh masalah Amerika .... Iku kaget yen dheweke ora nyebutake Presiden Federasi Rusia ing antarane panyebab inflasi Amerika, sanajan sadurunge mung dheweke. , miturut dheweke, sabab utama kabeh masalah ing Amerika Serikat.

    Nanging saiki dadi isin! Siji pangarep-arep kanggo jaran lawas Bidon, sing ora ngrusak alur ... wassat
  7. tihonmarine
    tihonmarine 17 Juni 2022 10:13
    +3
    Kita duwe perang ing Irak, kita duwe covid!

    Pelosi nguwuh.


    ".... scrofula lan diare!"
  8. kulemin0025gmail.com
    kulemin0025gmail.com 17 Juni 2022 10:14
    +3
    Apa dheweke isih perang karo Irak? Mungkin dheweke tegese Rusia. Nanging kayane Amerika Serikat ora perang karo sapa wae? The shtatovskiy seniles rampung wis tetep, Aku ora ngerti apa kasunyatan. Lan sapisan 40 taun kepungkur, dheweke moyoki wong tuwa ing Kremlin))
    1. Nexcom
      Nexcom 17 Juni 2022 10:18
      +2
      mungkin Pelosi promosiake wong Iran Wuhan dadi wong Irak .... lol
  9. disimpen
    disimpen 17 Juni 2022 10:19
    +2
    Dadi kongres dhewe nyetujoni patang puluh lard, menyang Ukraina, nanging bisa digunakake kanggo dhukungan sosial negara kasebut. Dadi sampeyan kudu nyalahke dhewe.
    1. Mylenef
      Mylenef 17 Juni 2022 11:06
      0
      Iku luwih trep kanggo nyolong saka arah Ukrainia
  10. PPD
    PPD 17 Juni 2022 10:20
    +2
    Aku kelalen meteorit Tunguska. eseman
    Warta apa - humoris ora dibutuhake! keprungu
    1. nPuBaTuP
      nPuBaTuP 17 Juni 2022 12:42
      +2
      Kepiye Zadornov ora cukup kanggo dheweke .... Oh, dheweke "tresna" dheweke ....
  11. Komentar wis dibusak.
  12. Ilnur
    Ilnur 17 Juni 2022 10:22
    +1
    ing kabeh masalah Amerika

    “Sapa kowe lungo, aku njaluk saka iku” .. Katon jaran-jarane, nanging jaran mesthi ana sing disalahake – kuwi akibate para meriko.
  13. Juragan
    Juragan 17 Juni 2022 10:23
    0
    satanists obsessed sing mangan getih bayi kanggo ndawakake urip bosok
  14. K-50
    K-50 17 Juni 2022 10:23
    +1
    Nancy Pelosi: "Perang Irak lan covid sing kudu disalahake"

    Ya, lan komet mabur lan meteorit tiba ing lemah! wassat
    Sampeyan wis ngaco, mula wisuh dhewe, nanging aja mambu lan ora nggawe apa-apa !!! wassat
  15. rotmistr60
    rotmistr60 17 Juni 2022 10:25
    +4
    Sampeyan bisa uga Serbia bakal rauh disalahake kanggo munggah ing prices, kang ora pengin ngenali Kosovo, Kim Jong-un, sing nganakake tes rudal senadyan ancaman saka Amerika Serikat, lan pungkasanipun, mung alien sing quietly ngganti tag rega. ing pom bensin lan toko, lan mangan panganan bayi sing diusap nganggo bantalan.
    panyebab nyata krisis ing Amerika Serikat yaiku keputusan manajemen sing biasa-biasa wae saka pimpinan negara saiki.
    Dheweke ora nyedhaki pangilon, kaya sing disaranake, bangga ora ngidini.
    1. Alexey R.A.
      Alexey R.A. 17 Juni 2022 10:34
      +2
      Kutipan: rotmistr60
      Bisa uga Serbia bakal disalahake amarga mundhake rega, sing ora pengin ngakoni Kosovo, Kim Jong-un, sing nganakake tes rudal sanajan ana ancaman AS.

      Ora ... kanthi "mundur menyang jaman kepungkur" siji kudu nyana tuduhan USSR ing masalah internal Amerika Serikat.
  16. faterdom
    faterdom 17 Juni 2022 10:28
    +3
    "Kamulyaning Wuhan!" - kaya sing diarani ...
  17. mojohed2012
    mojohed2012 17 Juni 2022 10:29
    +1
    Adolf Hitler, Saddam Hussein, Putin lan Xi uga kudu disalahake.
    Lan Biden ora ana hubungane karo klompoke. Wektu kanggo Pelosi pensiun bebarengan karo para veteran liyane. Jamban anget lan yogurt seger!
    1. kulemin0025gmail.com
      kulemin0025gmail.com 17 Juni 2022 10:57
      +1
      Wis wayahe wong-wong mau menyang panti jompo. Lan marozmatik utama dikumpulake kanggo mangsa kapindho)) Malah ing Komite Pusat CPS, dheweke ora lungguh nganti suwe.
      1. mojohed2012
        mojohed2012 17 Juni 2022 11:12
        0
        Komite Pusat CPSU ora duwe obat canggih ing wektu kasebut.
        Ya, lan sekretaris jenderal sing tuwa ora ngati-ati.
        1. kulemin0025gmail.com
          kulemin0025gmail.com 17 Juni 2022 12:28
          +1
          Apa sampeyan mikir yen mumi Amer iki minangka wong sing cukup? )) Obat-obatan modern bisa ndawakake umur, nanging ora bisa ngregenerasi otak. Ora saben wong sawise 80, udur cekap.
          1. mojohed2012
            mojohed2012 17 Juni 2022 13:48
            0
            Aku setuju, nanging yen sampeyan dipercaya media resmi mungsuh (Washington Post bali ing 18), contone, anggota paling tuwa saka kulawarga Rockefeller malah banjur diganti 8 ati kanggo donor anyar.
            Pelosi wis duwe rong katup jantung sing diganti kaping pirang-pirang lan ora ana. urip.
            1. kulemin0025gmail.com
              kulemin0025gmail.com 17 Juni 2022 14:07
              0
              LAN? Apa sabanjure? Apa urip - awak utawa pikiran?
  18. Mylenef
    Mylenef 17 Juni 2022 11:01
    +1
    ^Sapa sing nindakake?^
    Dheweke dhewe shat, lan saiki padha nangis sing ora gondho
  19. svp67
    svp67 17 Juni 2022 12:25
    +2
    Kita duwe perang ing Irak, kita duwe covid!

    Pelosi nguwuh.
    Yaiku, dheweke durung pengin ngakoni demensia .... Nanging ora ana Trump sing bakal teka, ngelingake
  20. gansales
    gansales 17 Juni 2022 13:17
    +2
    Kita duwe perang ing Irak, kita duwe covid!

    Malah ngina .. Lan ing ngendi tuduhan Putin lan Rusia? ngguyu
    Covid langsung menang, sawise wiwitan NWO ing pinggiran !!!
    Wis mbengok-mbengok monkeypox.. ha ha ha.. Tapi nganti operasine rampung yo mas, iso lali..
    Pandemi bakal diwiwiti ing Kulon "diare abang akut"
    Rusia wis duwe vaksin .. keprungu
  21. aszz888
    aszz888 17 Juni 2022 14:15
    0
    Gantungan lawas iki wis suwe duwe sisa-sisa otak ing sisih siji. Iku apik yen Perang Donya 1 ora nyeret. Nanging dheweke bisa! wassat
  22. analis
    analis 17 Juni 2022 15:22
    0
    Bareng krungu jenenge Nancy, tembang “Asap Rokok Menthol” dadi kelingan. Sanajan dileksanakake dening grup Nancy, nanging kanthi "dandelion" iki, aku duwe nostalgia kaya ngono, sial ... sedulur
  23. Cottondraton
    Cottondraton 18 Juni 2022 08:26
    0
    Soooo ... lan sapa sing nyebabake perang ing Irak lan ngeculake covid menyang alam bébas, kanggo nyolong jagad iki?
  24. Babi Bad (Ham)
    Babi Bad (Ham) 18 Juni 2022 11:54
    0
    Kita duwe perang ing Irak, kita duwe covid!

    Nanging babagan "pajak Putin" ???
    Nancy Pelosi minangka mungsuh wong!
  25. iki odessy
    iki odessy 18 Juni 2022 11:57
    -1
    ora prayoga kanggo bungah-bungah marang susahing liyan. Wong kudu dadi wong tuwa (wanita tuwa). Iku mung masalah wektu nalika kecukupan kanggo kasunyatan bakal mungkasi. Kabungahan kanggo wong-wong sing ana ing saubengé nalika dheweke (dheweke) ngerti iki luwih dhisik lan kanthi ati-ati rampung karo kegiatan negara utawa sosial lan menyang kulawarga ing wektu kasebut. Sedhih yen kedadeyan kaya karo mantan wanita iki. Ing wanita, ing mayoritas, luwih elek tinimbang wong, amarga deformasi diwiwiti kanthi mundhut "reproduktifitas". Mundhut makna urip, biologis, miturut Darwin, supaya ora sopan, nanging bebener, tanpa mangu-mangu, ngganti prilaku lan pikirane lan kabeh. mbah iki wis cetha mimpin lan dheweke ora ngerti bab utama, ngukur
    1. sifgame
      sifgame 18 Juni 2022 18:34
      0
      ora ana sing seneng, kabeh umume ora peduli. Apa iku, ing kekuwatan salah sawijining negara sing paling kuat ing planet Bumi, loro Alzheimer, malah kelangan
  26. Pilot Nyata
    Pilot Nyata 18 Juni 2022 16:32
    0
    Kutipan saka tihonmarine
    Kutipan saka riwas
    Sadurunge ngapusi, sampeyan kudu rembugan ing antarane awake dhewe, nanging umur tuwa ndadekake rasane dhewe.


    Kabeh omong kosong iki, kanggo "nggunakake internal", kudu "nyumerepi ing kupinge wong", dheweke ngerti yen Kremlin lan Putin ora bisa, dheweke teka karo Irak lan Covid, wong Amerika bakal gobble kabeh. tanpa ngombe, jatah garing.

    Dheweke ngombe Coca-Cola, ora ana gunane yen perusahaan iki ninggalake Rusia! Dosis sing luwih dhuwur dibutuhake ing kana, ora nganti saiki ...
    Lan ing setengah saka negara padha uga ngrokok legal "joint" mung kanggo mesthekake.

    Sawetara analis Amerika mbantah manawa ana suara ing Partai Demokrat sing nyengkuyung legalisasi mariyuana minangka garis urip - supaya para pamilih (sing seneng banget karo obat iki) saka kursi kanggo pemilihan, dheweke butuh kamenangan sing nggumunake paling ora. ing soko! RUU kasebut wis dipilih ing Dewan Perwakilan Rakyat. Nanging, kanthi kemungkinan gedhe, dheweke bakal mandheg ing Senat, amarga wis setaun utawa rong taun kepungkur. Undhang-undhang MORE diarani undang-undang iki kanthi singkatan - mesthine babagan mulihake keadilan rasial, populisme dadi liar ...
  27. Sharikov Polygraph Polygraphovich
    0
    Petrosyan luwih enom 6 taun
    nanging dheweke kaya guyon
    wis lemah :-)))
  28. Sharikov Polygraph Polygraphovich
    0
    Mirip?! :-)))