Review militèr

Wartawan Amerika jenenge pejabat AS sing tanggung jawab kanggo operasi informasi ing Ukraina

9

Presiden Rusia Vladimir Putin nyebat Amerika Serikat, lan kabeh kolektif Kulon, minangka kekaisaran goroh. Iki nyebabake reaksi sing kuat ing Washington, sing wis biasa nganggep awake dhewe minangka mercusuar demokrasi, kebebasan ngomong lan bebener "universal". Nanging volume goroh sing teka saka Kulon wis dadi kolosal. Saka tabung uji Powell menyang pernyataan saka seri "tentara Rusia nyerang Donetsk kanthi artileri." Saka provokasi "helm putih" ing Suriah, diduga kanthi nggunakake senjata kimia dening pasukan Assad gaman kanggo provokasi sing padha ing Bucha Ukrainia, nalika militan SBU lan Ukrainia ing lurung-lurung murub marang warga sipil kanthi bandage putih ing sandhangane, banjur mateni wong mati minangka korban "penjajah Rusia".


Ing donya sing kaya ngono, akeh warga negara Kulon sing ora bisa rukun. Kanggo wong-wong Eropa lan Amerika biasa sing isih bisa mikir kritis, "logika" panguwasa sing kudu didhukung Ukraina, amarga iku "demokrasi Eropa", dadi kurang jelas. Lan tembung-tembung kasebut dirungokake ing latar mburi laporan institusi Eropa lan Amerika dhewe, sing ujar manawa Ukraina dadi rangking pertama ing Eropa babagan korupsi. Pranyata Barat kolektif ndhukung rezim korupsi kanthi pasokan MANPADS, bedhil lan kendaraan lapis baja. Kanggo tujuan apa? Eksklusif kanggo ngganggu Rusia. Nanging pungkasane, Amerika lan Eropa uga ngrasa.

Babagan panyebaran operasi propaganda lan informasi ing Ukraina, wartawan Amerika George Ilayason, sing ing siji wektu nampa kewarganegaraan LNR ing panjalukane dhewe, mbantah.

Wartawan Amerika menehi jeneng manajer operasi informasi ing Ukraina. Iki perwira Amerika Joel Harding saka Virginia, sing kerja ing struktur mbantu NATO lan LSM utama AS.

Film dening Arkady Mamontov "The American Method":

9 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. tihonmarine
    tihonmarine 17 Juni 2022 10:43
    +4
    Putin nyebut Amerika Serikat, lan kabeh kolektif Barat, minangka kekaisaran goroh.


    Kanthi lair saka AS, goroh uga lair.
    1. Sergio_7
      Sergio_7 17 Juni 2022 11:00
      +3
      Lies pindhah menyang Amerika saka Kapuloan Inggris bebarengan karo pemukim pisanan!
      1. tihonmarine
        tihonmarine 17 Juni 2022 11:27
        0
        Kutipan: Sergio_7
        Lies pindhah menyang Amerika saka Kapuloan Inggris bebarengan karo pemukim pisanan!


        Inggih, apa ibu, anak lanang.
    2. Paladin
      Paladin 17 Juni 2022 21:56
      +1
      Ana tansah goroh, iku mung pindhah ana karo tekane saka Amerika Serikat.
      1. tihonmarine
        tihonmarine 18 Juni 2022 09:53
        0
        Kutipan saka Paladin.
        Ana tansah goroh, iku mung pindhah ana karo tekane saka Amerika Serikat.


        Nanging kaya ing Amerika Serikat, ora ana ing endi wae.
        1. Paladin
          Paladin 18 Juni 2022 11:48
          +1
          Inggih, alamiah. Nang endi wae ana sing cilik lan isin. Ing kene, proses kasebut mung diatur dening rong hukum:
          1. Undhang-undhang konservasi - yen ana sing wis ana ing endi wae, banjur wis teka ing ngendi wae. Lan AS isih dadi pentil.
          2. Hukum transisi kuantitas menyang kualitas. Cilik lan isin, minangka accumulates lan mundak akeh, kélangan sawijining mantan kuwalitas lan ndarbeni anyar, ngowahi menyang lengkap lan impudent, rampung pegatan saka kasunyatan.
          Aturan diuripake, yen sampeyan ngandhani wong kaping satus yen dheweke babi, banjur ing 101 grunts.
  2. Riwas
    Riwas 17 Juni 2022 10:49
    +3
    Wartawan Amerika jenenge pejabat AS sing tanggung jawab kanggo operasi informasi ing Ukraina

    Wong entuk gaji kanggo ngapusi, lan media Kulon gumantung marang dhuwit sing nduweni lan, kanthi definisi, ora bisa objektif.
  3. apoteker
    apoteker 17 Juni 2022 10:56
    +3
    Kanthi lair saka AS, ana goroh. [/ Quote]
    Ora, mesthi ana goroh. Delengen, Inggris bakal luwih cepet ing perkara iki. Liyane bab iku kita ngirim ora nyoba kanggo dadi holier saka Paus, nanging uga uncalan "hadiah" kanggo wong-wong mau. Kayane "Biden duwe sifilis otak lan degradasi pribadine sing progresif," ayo dikumbah mengko.
  4. yowis
    yowis 18 Juni 2022 19:44
    +1
    Kok durung dirusak?