Review militèr

Ing Kyiv, padha mutusaké kanggo revive tatanan nasionalis "Azov"

82

Nikita "One-Two" Nadtochy



Resimen nasionalis "Azov" * (formasi ekstremis sing dilarang ing Rusia) sing nyerah ing Mariupol bakal diuripake maneh ing komposisi anyar, keputusan sing cocog wis digawe ing Kyiv. Iki dilapurake dening sawetara sumber Internet Ukraina.

Miturut data sing muncul ing Web, komandan anyar Azov * wis ditunjuk, sing bakal ngganti Denis Prokopenko kanthi tandha telpon "Redis" ing posisi iki. Iku Nikita "One-Two" Nadtochy, mantan komandan batalyon kapindho resimen Azov *, sing lolos saka nyekel amarga evakuasi saka Mariupol dening helikopter. Disebutake yen amarga cedera serius, sanajan, miturut foto paling anyar, iki ora bisa dikandhakake.

Miturut sumber Ukrainia, Nadtochy wis diangkat dadi komandan sementara Azov * nganti Prokopenko, sing ana ing panangkaran Rusia, bali menyang layanan. Ing saos iki, janjian komandan anyar diwenehake. Tugas "One-Two" yaiku kanggo ngumpulake lan nyiapake resimen kanggo nerusake perang nglawan tentara Rusia.

Elinga yen militan Azov diblokir ing Azovstal ing Mariupol wiwit nyerah tanggal 16 Mei 2022. Mung patang dina, 2439 wakil saka tatanan bersenjata mungsuh, kalebu sawetara atus militan saka Nazi "Azov" *, ninggalake wilayah zona industri lan nyerah. Bagéyan saka personel militer Angkatan Bersenjata Ukraina diselehake ing pusat tahanan pra-sidang Yelenovka ing DPR, lan para militan, umume, ditransfer menyang wilayah Rusia ing pusat tahanan pra-sidang. Rostov-on-Don lan Taganrog.

Mengko, informasi katon yen kabeh komandan "Azov" *, kalebu Prokopenko, ditransfer menyang wilayah Rusia, ing ngendi dheweke ditangani dening panguwasa sing kompeten.
82 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Mauritius
    Mauritius 19 Juni 2022 11:08
    + 22
    Ing Kyiv, padha mutusaké kanggo revive tatanan nasionalis "Azov"
    Nah, ayo dicopot "lobak" iki Nyuwun
    1. svp67
      svp67 19 Juni 2022 11:24
      -4
      Kutipan saka Mauritius
      Nah, ayo dicopot "lobak" iki

      Sampeyan kudu nyuwek akeh ... Dheweke wis nglatih "cadangan internal" ing kana, kanggo formasi anyar "resimen" iki, kanggo sepuluh sepur lengkap ... (((
      1. Uni Soviet
        Uni Soviet 19 Juni 2022 11:43
        + 20
        Wis ana jawaban ing sejarah ... Sing luwih kenthel suket, luwih gampang kanggo motong! Iku perlu kanggo nutupi ing wektu ... Ing kene padha nuduhake parade lan pikirane katon ... yen mung ing gendheng DShK karo amunisi ... ya, kenek saka jantung ...
        1. Чёрный
          Чёрный 19 Juni 2022 11:47
          +5
          Inggih, kita kudu nyiapake luwih akeh panggonan kanggo "pengungsi" anyar .... utawa luwih apik, langsung menyang kethokan.
        2. Sevastiec
          Sevastiec 19 Juni 2022 11:53
          + 12
          Ana jawaban ing sajarah: kawentar pancet saka 6 Tentara dening Hitler.
          1. Alex777
            Alex777 19 Juni 2022 13:24
            +6
            Carane ora bisa metu ing badut kanggo nggawe resimen "Galicia",
            supaya kawentar saka "Azov" uga ora bisa.
            Nalika sampeyan dudu nomenklatura, nanging target pemusnahan,
            banjur sampeyan ora bakal bisa nemokake wong bodho. Malah deportasi
            saka Polandia ora bakal mbantu. Kabeh wong bakal buyar kaya kecoak.
        3. Metallurg_2
          Metallurg_2 19 Juni 2022 14:08
          +3
          Sampeyan perlu sak parade ing pakurmatan saka ulang taun Bandera - kanggo mencet karo Kaliber ing lurung-lurung tengah Kuev. Lan aja enkripsi, nanging langsung nyatakake: ya, kita nindakake, yen perlu, kita bisa mbaleni.
          1. Mauritius
            Mauritius 19 Juni 2022 14:14
            0
            Kutipan: Metallurg_2
            kenek karo Kaliber ing lurung-lurung tengah Kuev.

            Carane sampeyan bisa ngalahake raos nasional, sampeyan kejem kita ... Kita kudu ngirim ucapan selamat ing liburan liwat Scholz, contone, dheweke ora peduli kanggo ngilangke idu Kyiv. Utawa karo D. Bykov. Nyuwun
      2. Mauritius
        Mauritius 19 Juni 2022 11:48
        +5
        Kutipan saka: svp67
        Dheweke wis nglatih "cadangan internal" ing kana, kanggo formasi anyar "resimen" iki, kanggo sepuluh sepur lengkap ...

        Apa sampeyan kudu golek kentang? aranMripat wedi, nanging tangan nindakake. Nyuwun Lan padha bakal!
      3. rotmistr60
        rotmistr60 19 Juni 2022 11:51
        +9
        Dheweke wis nglatih "cadangan internal" ing kana, kanggo formasi anyar "resimen" iki, kanggo sepuluh sepur lengkap ...
        Ing prosesi obor, lompat tali kanthi tembang, pancen akeh lan malah akeh. Iku mung aneh apa jenis mobilisasi diumumake saurutan, nanging kabeh cendhak. Wis Ze diuripake Polandia karo panjalukan kanggo nundhung enom Ukraina. Mesthi, dheweke bakal ngrekrut ideologis, nanging kudu dilatih, dipecat.
        1. agung1907
          agung1907 20 Juni 2022 12:47
          +1
          Ing prosesi obor, lompat tali kanthi tembang, pancen akeh lan malah akeh. Iku mung aneh apa jenis mobilisasi diumumake saurutan, nanging kabeh cendhak. Wis Ze diuripake Polandia karo panjalukan kanggo nundhung enom Ukraina. Mesthine bakal ngrekrut ideologis, nanging kudu dilatih lan ditembak)))))
      4. Sevastiec
        Sevastiec 19 Juni 2022 12:01
        -6
        Kita uga duwe, lan liyane lan luwih apik. Ora ana layang superfluous siji ing kasunyatan sing iki disebut CBO. Iki kanthi akurat njupuk inti.
      5. cahya valentine
        cahya valentine 19 Juni 2022 13:05
        +1
        Dadi sing "panen" bakal nyambut gawe ngumpulake "lobak", yen akeh.... :))
      6. APASUS
        APASUS 20 Juni 2022 09:39
        0
        Kutipan saka: svp67
        Kutipan saka Mauritius
        Nah, ayo dicopot "lobak" iki

        Sampeyan kudu nyuwek akeh ... Dheweke wis nglatih "cadangan internal" ing kana, kanggo formasi anyar "resimen" iki, kanggo sepuluh sepur lengkap ... (((

        Kenapa sepuluh lan ora 100?
        Volodymyr Zelensky nandatangani dekrit sing ngidini subpoena dilayani ing ngendi wae. Sawise nampa panggilan, ora katon ing registrasi militer lan kantor enlistment ngancam denda utawa penjara nganti 5 taun.

        Wis diklumpukake ing pesisir lan toko sing pengin ...................
        1. pemotong bolt
          pemotong bolt 20 Juni 2022 20:37
          0
          WISHING
          Dheweke wis ana ing negara sing deportasi sajrone database ilegal (negara Eropa Kulon).
    2. Paul Siebert
      Paul Siebert 19 Juni 2022 11:27
      + 21
      Kutipan saka Mauritius
      Ing Kyiv, padha mutusaké kanggo revive tatanan nasionalis "Azov"
      Nah, ayo dicopot "lobak" iki Nyuwun

      Adolf Hitler, aku elinga, isih ora bisa teka menyang syarat-syarat karo mundhut saka tentara 6 Paulus cedhak Stalingrad.
      Dheweke nggawe ulang kaping 6 kanthi kegigihan maniac.
      Terus-terusan.
      Lan kita ngrusak dheweke ing macem-macem sektor ngarep.
      Ppidurki xoxlyatsky ora sinau apa-apa. Ora bisa sinau.
      Sampeyan kudu menehi. Kepiye carane kita bisa nindakake ...
      1. Tatiana
        Tatiana 19 Juni 2022 11:47
        +9
        Quote: Paul Siebert
        Ppidurki xoxlyatsky ora sinau apa-apa. Ora bisa sinau.

        Ukrainians miskin ora mikir bab moralitas kanggo dhuwit apik!
        Yen panguwasa Kyiv ora mbayar dhuwit sing apik kanggo iki, lan yen ora diwenehi ijin, mula ora ana Nazi Ukrainia sing bakal lunga menyang Azov, apamaneh perang ing ngarep, lan ora bakal mikir kanggo pindhah!
        1. penembake gunung
          penembake gunung 19 Juni 2022 13:24
          +2
          Kutipan: Tatyana
          Nazi ing "Azov", lan malah luwih kanggo perang ing ngarep, ora bakal panginten kanggo pindhah!

          Aneh, nanging kok padha kudu jeneng iki - "Azov"? Dheweke ora bisa ndeleng Segara Azov kaya kupinge dhewe. Aku uga pengin ora ana Black. Nanging jeneng isih lair. Dheweke bakal ngarani "Bandera" utawa "OUN" ... Senajan, apa bedane ...
    3. Maks Winter
      Maks Winter 19 Juni 2022 13:42
      0
      narik metu, Aku setuju) nanging, ing wektu sing padha, siji, nanging kasunyatan banget pinunjul !!! sing bakal staf iki, supaya bisa ngomong, dhasar anyar ??? sawise kabeh, ana wong Sumeria sing siap tempur luwih sithik ... ing wektu sing padha, ing 404, mobilisasi wanita saka 18 nganti 60 diumumake !!! taun ... Mungkin padha? wassat
      uga
      ,,MOSCOW, 19 Juni - RIA Novosti. Amarga kerugian gedhe ing jajaran militer Ukraina, komando kasebut dipeksa kanggo mbuwang personel sing ora siap perang sing ora duwe katrampilan sing dibutuhake kanggo nangani senjata lan peralatan militer, mula kedadeyan kasebut kedadeyan kaya kasus pesawat serangan Su-25 sing nyerang. ing posisi unit dhewe cedhak Shirokiy ing wilayah Dnepropetrovsk, miturut laporan Minggu saka Kementerian Pertahanan Rusia.
      plus iku
      ,,"Sajrone dina kepungkur, rudal basis segara jarak jauh kanthi tliti dhuwur" Kalibr "ing 12:30 nyerang pos komando pasukan Ukraina cedhak desa Shirokaya Dacha, wilayah Dnepropetrovsk, ing wayahe nalika rapat kerja saka staf komando pasukan operasional-strategis "Alexandria" dianakake ing kono ". minangka asil saka serangan kasebut, luwih saka 50 jenderal lan perwira Angkatan Bersenjata Ukraina dirusak, kalebu wakil saka Staf Umum Angkatan Bersenjata. Pasukan Ukraina, komando klompok pasukan Kakhovka, pasukan serangan udara lan formasi sing beroperasi ing arah Nikolaev lan Zaporozhye.,,
      dadi pitakonan, dening sapa???
  2. Nexcom
    Nexcom 19 Juni 2022 11:08
    +7
    Nazi ora duwe .... Maneh, padha wanted kanggo njagong ing basements diblokir. Dadi iku worth njupuk wong tahanan? Mbuwang kabeh.
    1. Svarog
      Svarog 19 Juni 2022 11:20
      +5
      Kutipan saka Nexcom
      Mbuwang kabeh.

      Iku luwih apik kanggo nindakake ing pengadilan lan ing kamera .. supaya wong liya bakal disrespectful lan ngerti apa nunggu ing pungkasan.
      1. Vladimir61
        Vladimir61 19 Juni 2022 11:31
        +2
        Kutipan saka Svarog
        Iku luwih apik kanggo nindakake ing pengadilan lan ing kamera.
        Lan nggawe kahanan kanggo ijol-ijolan bisa? Nanging, soko ora tenan Care babagan ijol-ijolan conscripts. Ora Nazi, ora masalah!
        1. Svarog
          Svarog 19 Juni 2022 11:36
          +3
          Kutipan: Vladimir61
          Ora Nazi, ora masalah!

          Jangkoan informasi penting, kok padha ngilangi, kanggo apa .. lan liya-liyane, yen ora, dheweke bakal duwe lemah sing luwih subur kanggo para rekrut. Bakal tambah akeh sing pengin dadi pahlawan.. Tegese, propaganda ing kene luwih cocog tinimbang sadurunge.
          1. Vladimir61
            Vladimir61 19 Juni 2022 11:57
            +3
            Kutipan saka Svarog
            Ing tembung liya, propaganda ing kene luwih cocog tinimbang sadurunge.
            Iku cocok nalika padha ngandhani babagan puluhan Angkatan Bersenjata Ukraina sing nyerah, lan ideologi sing ana ing selokan!
        2. Umum70
          Umum70 19 Juni 2022 12:38
          +2
          Nazi sing apik yaiku Nazi sing mati ngguyu lol lol ngguyu apik
  3. Juragan
    Juragan 19 Juni 2022 11:13
    +3
    Muga-muga Nazi liyane ora bakal diijolke lan diwenehake.
    1. dedusik
      dedusik 19 Juni 2022 11:16
      +2
      Miturut kahanan aran
    2. dmi.pris
      dmi.pris 19 Juni 2022 11:25
      +2
      "Siji-loro" lan menyang kuburan.. Dheweke kepengin ketemu Bandera sanalika bisa
  4. Gvardeetz77
    Gvardeetz77 19 Juni 2022 11:15
    +8
    Yen dideleng saka kabar wingi, wis ana paramedis lawas “S (t) Aira” ing negara kasebut, mula isih ana wektu sithik lan para “pengungsi” liyane ing jabatane dhewe-dhewe bisa “ngladeni”.
  5. ARIONkrsk
    ARIONkrsk 19 Juni 2022 11:15
    +6
    Ing Rusia, padha mutusaké kanggo sepisan maneh numpes dhasar.
    1. Nexcom
      Nexcom 19 Juni 2022 11:19
      0
      Mungkin "encore"?
  6. Sidor Kovpak
    Sidor Kovpak 19 Juni 2022 11:17
    +4
    Dokter diganti, ninggalake komandan lan pejabat politik.
  7. sds87
    sds87 19 Juni 2022 11:18
    +6
    Aku wonder carane warta iki presented ing Ukraina? Kaya: semangat nasional ora rusak lan phoenix kamardikan lan kamardikan Ukraina bakal maneh nggawa pati kanggo penjajah?
    Kaya sing katon ing presentation saka informasi saka sudhut sing beda-beda, sampeyan bakal maneh nggawe percoyo sing media iku murni ala, digunakake istimewa kanggo negara lan siap kanggo Feed wong guano sembarang ing pambungkus ayu.
  8. Riwas
    Riwas 19 Juni 2022 11:18
    +5
    Ing Kyiv, padha mutusaké kanggo revive tatanan nasionalis "Azov"

    Kita mutusake kanggo muter dongeng, tinimbang sirah sing pegat, sing anyar tuwuh ing ula kasebut. Sing anyar bakal luwih tipis lan komposisi batalyon nasional ora duwe pengalaman. Ora ana apa-apa, bakal luwih gampang nindakake denazifikasi, mungsuh sing jelas ing sak panggonan luwih apik tinimbang rahasia lan nyebar.
  9. Mikhail Maslov
    Mikhail Maslov 19 Juni 2022 11:19
    + 13
    Apa sing kudu dibuktekake. Kesimpulan, negara Ukraina kudu ora ana ing salawas-lawase. Aja njupuk tawanan Nazi, nindakake ukara ing papan kasebut. Nyatakake Zelensky ing saindenging jagad minangka accomplice Nazi, transfer bahan menyang kabeh khusus. layanan lan kanggo Interpol
    1. Umum70
      Umum70 19 Juni 2022 12:41
      +2
      Apa sampeyan mikir Interpol bakal ngatasi Nazi sing metu? Aku ragu nglirik ngguyu
      1. gajah
        gajah 19 Juni 2022 12:54
        0
        Zelik lan kanca-kancane kudu dipateni nalika wiwitan perang. Iki bakal mengaruhi moral ukrovoyak lan nyuda kerugian kita.
      2. Mikhail Maslov
        Mikhail Maslov 19 Juni 2022 12:59
        0
        Ayo ndeleng, Nazi nindakake akeh piala, ing kasus apa wae, sampeyan kudu nransfer "kasus" menyang ndhuwur rezim Kyiv. Kajaba iku, Interpol wis kaget karo dodolan senjata saka wilayah Ukraina, lan sapa sing tanggung jawab kanggo pejabat, kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina. Wangsulan: Bab ingkang utama kanggo ngumpulake lan nganyari bahan, nanging aku padha.
        1. Umum70
          Umum70 19 Juni 2022 16:20
          0
          Nyuwun pangapunten, nanging sampeyan banget naif ngguyu ngguyu ngguyu
  10. Truthmaker
    Truthmaker 19 Juni 2022 11:21
    +3
    Nah, ayo dicopot "lobak" iki

    Jerman ugi ajeg nguri-uri wadyabala kaping 6 sasampunipun kasoranipun wadyabala Paulus ing sacedhake Stalingrad.
    Dadi ayo padha urip maneh. Azov anyar ngenteni nasib sing padha karo Azov sing rusak.
  11. Arcady007
    Arcady007 19 Juni 2022 11:27
    -3
    Sarehne ana senapati, banjur Prokopenko ora bakal bali. Lan supaya kabeh wong ngerti.
  12. Bai
    Bai 19 Juni 2022 11:29
    +1
    Sing. Ukraina bisa ngevakuasi prajurit NATO saka baja Azov, amarga buruh Azov nemokake papan ing helikopter.
  13. u-345
    u-345 19 Juni 2022 11:36
    +7
    Lan denazify iki
  14. don-1500
    don-1500 19 Juni 2022 11:38
    +1
    Lan babagan Biletsky? Dheweke misale jek dadi bos ing kana. Utawa wis wungu dhuwur, lan iku dudu bisnis agung kanggo nyilem liwat basements pabrik?
  15. kakvastam
    kakvastam 19 Juni 2022 11:49
    +1
    diangkat dadi komandan sementara "Azov" * nganti bali saka Prokopenko

    Sawise ijol-ijolan Tyra, pernyataan kasebut ora bisa ngganggu.
    1. Andrey VOV
      Andrey VOV 19 Juni 2022 12:09
      -1
      Ya ora ana sing ora bisa dimangerteni lan ora dingerteni kanthi pasti apa sing ana ing tayra iki utawa apa wae, aja mlayu ing ngarep lokomotif.
  16. Darurat
    Darurat 19 Juni 2022 11:54
    +3
    "... Nikita "One-Two" Nadtochy, mantan komandan batalyon kapindho resimen Azov *, sing lolos saka panangkepan amarga evakuasi saka Mariupol kanthi helikopter." (c) opo Kanthi rattle kaya "One-Two" iku ora worth resiko. Ora bakal ana sing kaping telune. Siji utawa loro lan menyang neraka kanggo Bandera. Amin.
  17. yowis
    yowis 19 Juni 2022 11:54
    +1
    Ora "nasionalistik", nanging Nazi. Nasionalis ing Ukraina wis rampung. Rezim kasebut nggunakake sumber daya kanggo kepentingan Amerika Serikat lan Inggris (Eropah kontinental ora dadi subyek).
  18. Komentar wis dibusak.
  19. AAC
    AAC 19 Juni 2022 12:03
    +1
    Loro-siji-nol
  20. AIK05
    AIK05 19 Juni 2022 12:04
    +1
    Siji-loro, ora telung daur ulang
  21. Komentar wis dibusak.
  22. gansales
    gansales 19 Juni 2022 12:08
    +1
    Lan "dasar lawas" tegese dikubur..? Banjur ngubur Aidarovites langsung .. Clamped ing Azot ..
    1. isv000
      isv000 19 Juni 2022 13:47
      0
      Kutipan saka gansales
      Lan "dasar lawas" tegese dikubur..? Banjur ngubur Aidarovites langsung .. Clamped ing Azot ..

      Dheweke ujar manawa komandan anyar Direktorat Daerah Akting, sadurunge bali saka Radisse, naif ...
  23. Keller
    Keller 19 Juni 2022 12:13
    0
    Tandha telpon "telu-loro-wektu" mesthine luwih cocog; Aku padha bakal.
  24. Cooper
    Cooper 19 Juni 2022 12:15
    -3
    Inggih, ngendi sing dawa-ngenteni lan janji serangan marang pusat kaputusan ing Kyiv??
    1. yowis
      yowis 19 Juni 2022 12:17
      +2
      Ora ana pusat pengambilan keputusan ing Kiev. Ana rong pusat pengambilan keputusan: London lan Washington.
  25. Roso 56
    Roso 56 19 Juni 2022 12:20
    0
    Carane akeh Jerman nyoba kanggo nguripake maneh Tentara kaping 6, ora ana pangertèn. Dadi wong Jerman, dudu kerugian kasebut.
  26. cahya valentine
    cahya valentine 19 Juni 2022 12:21
    +3
    Apa kamulyan saka unit militèr?

    - Rekam trek sing sampurna lan nyekel spanduk unit kasebut.
    Iki njamin transmisi tradhisi lan pakurmatan saka prajurit.


    Apa "Azov" dadi misuwur?

    - mateni tawanan lan warga sipil, rampokan, ilang spanduk lan nyerahake kabeh unit.
    Anyar "dhasar" punika wangkal maniacal saka Ukrainians ing terus tradhisi - AS YOU CALL SHIP THE, SO IT bakal SAIL!.
    1. isv000
      isv000 19 Juni 2022 13:49
      0
      Kutipan saka cahya valentin
      Anyar "dhasar" punika wangkal maniacal saka Ukrainians ing terus tradhisi - AS YOU CALL SHIP THE, SO IT bakal SAIL!.

      Pelaut ngomong: mung * wedhus lanang ing bolongan es ngambang! Dadi nglangi cendhak!
      1. cahya valentine
        cahya valentine 20 Juni 2022 10:07
        0
        Muga-muga wae. :)
  27. roket757
    roket757 19 Juni 2022 13:02
    0
    Ing Kyiv, padha mutusaké kanggo revive tatanan nasionalis "Azov"
    . Dadi bisa dingerteni, dheweke butuh luwih akeh perkara kanggo ... alangan detasemen, iki jelas.
    Nanging, Angkatan Bersenjata Ukraina isih tetep, ngarep-arep sponsor.
    Anggere saluran pasokan terus beroperasi, ora bakal kelangan pangarep-arep ... paling ora kabeh.
    Yen balung mburi bagean tetep lan nuduhake cukup ketekunan, dheweke bakal terus!
    Umumé, ora bakal gampang ngrusak lan nguwuh manawa kamenangan ora adoh, prematur.
  28. ROSO 42
    ROSO 42 19 Juni 2022 13:09
    0
    Ing Mariupol, ana alesan kanggo ora ngrampungake scum iki ... Mungkin, kanthi terus JI, larangan iki bisa dicabut?
  29. mateni fasis
    mateni fasis 19 Juni 2022 13:11
    -1
    Nalika ndeleng foto kasebut, aku mikir manawa manure bakal mimpin - Andrey Danilko / Serdyuchka, lan iki dadi sawetara overdosis kaping telu-loro.
  30. opuonmed
    opuonmed 19 Juni 2022 13:13
    -3
    oh perang iki bisa dawa! urip ijo prasaja scorches katelu manggon kabeh iku urip lan mburi mambu urip kabeh urip kaya iki Eropah lan Amerika Serikat bakal terus cook lan menehi mbah putri lan ngirim menyang perang Aku mung ora tembung! ngendi iku kabeh ndadékaké mung ora cetha!
    1. isv000
      isv000 19 Juni 2022 13:53
      +1
      Kutipan saka opuonmed
      oh perang iki bisa dawa! urip ijo prasaja scorches katelu manggon kabeh iku urip lan mburi mambu urip kabeh urip kaya iki Eropah lan Amerika Serikat bakal terus cook lan menehi mbah putri lan ngirim menyang perang Aku mung ora tembung! ngendi iku kabeh ndadékaké mung ora cetha!

      Kabeh dalan mimpin menyang kamenangan! Ing Kitab Suci ngandika: denazification lan demilitarization - lan iki bakal rampung. Malah ing konfrontasi langsung karo NATO.
      1. opuonmed
        opuonmed 19 Juni 2022 15:20
        0
        Gusti Allah ngapura yen ngono
  31. kursi
    kursi 19 Juni 2022 13:14
    0
    sing tengen, supaya padha nyiapake panggantos liyane ing advance, amarga kita bakal mbuwang "pahlawan" iki sapisan utawa kaping pindho!
  32. Nafanya saka sofa
    Nafanya saka sofa 19 Juni 2022 13:14
    0
    ora ana apa-apa. Siji "dikempalken", ngenteni sabanjure. Minangka salah sawijining film favorit ngandika:
  33. zenion
    zenion 19 Juni 2022 13:15
    +2
    Cetha yen dheweke wis ngandhut ing Staf Umum Ukraina. Dheweke bakal ngirim akeh tentara menyang panangkaran Rusia sing Rusia bakal overstrain ekonomi kanggo feed sawetara puluhan yuta tawanan. Otse lan bude peremoga.
  34. Kalih
    Kalih 19 Juni 2022 13:43
    -1
    Inggih punika, tamtu enggal kauripake ing wadyabala, Taira linuwih, yen diijol-ijoli, sanès-sanèsipun, yèn dèrèng diijoli, makatên ugi Azov malih, kawontênan ingkang sae.
  35. isv000
    isv000 19 Juni 2022 13:45
    -1
    Iku apik kanggo kalibrasi barak ...
  36. usr01
    usr01 19 Juni 2022 13:57
    0
    1. Bakal padha duwe wektu?
    2. Lan sing scumbags durung rampung?
    nglirik
  37. Commodore Arktik
    Commodore Arktik 19 Juni 2022 14:10
    +1
    Nikita "siji-loro"
    - sawetara Urut saka mburi wheel drive wassat
  38. Cowbra
    Cowbra 19 Juni 2022 15:20
    0
    Dheweke ngomong kaya kecoak, wis kaping pindho nol kaping pindho. Nanging iki prinsip perangkap kutu - kabeh kutu nyusup menyang kothak, banjur dadi ski.
    1. gansales
      gansales 19 Juni 2022 17:56
      +1
      Kutipan saka Cowbra.
      Dheweke ngomong kaya kecoak, wis kaping pindho nol kaping pindho. Nanging iki prinsip perangkap kutu - kabeh kutu nyusup menyang kothak, banjur dadi ski.

      Enak ngomong!!!! apik hi
      Padha persis kaya sing
  39. Z Ontik
    Z Ontik 19 Juni 2022 15:29
    -1
    Lan kenapa "siji-loro", lan dudu "an-zwei"?!)))
  40. fa2998
    fa2998 19 Juni 2022 19:13
    -1
    Kita ana ing wilayah Rostov. Ora suwe bakal ana papan sing cukup kanggo hooligan lokal. Pusat tahanan pra-sidang lokal diblokir karo "komposisi" manca. Lan papan diwatesi. Kita kudu nyambungake wilayah liyane - kita duwe Siberia gedhe. nglirik nglirik opo hi hi
  41. Fedorovich
    Fedorovich 19 Juni 2022 21:18
    +1
    Kita krungu ZOV udan "Azov" ...
  42. Petrik66
    Petrik66 20 Juni 2022 09:32
    -1
    Nalika tentara Jerman kaping 6, dipimpin dening marshal lapangan solid saka slegont, ngaco ing cedhak Stalingrad, artis Adik setuju karo perwira penahanan Jerman Goebels lan menehi prentah kanggo nguripake maneh tentara iki. Dheweke ngumpulake kabeh pahlawan sing durung rampung ing rumah sakit, mbuwang daging seger saka saham lan nyatakake - tentara pembalas. Ing taun 1944, kanca-kanca mbaleni "sukses" nalika operasi Yassko-Kishinev. Gagal epik liyane nunggu pahlawan Azov. sedulur kembar cilik, nanging apa negara, pahlawan kuwi. Nanging, asil bakal padha.
  43. uav80
    uav80 20 Juni 2022 14:39
    0
    Ruang cukup kanggo kabeh..

  44. nordscout
    nordscout 21 Juni 2022 00:00
    0
    Inggih, "siji-loro"! Gendéra ing tangan lan drum ing gulu! Urip maneh, prentah lan elinga yen wong lanang sing kuwat karo tali lan sabun bakal teka kanggo sampeyan lan "ferrets" sampeyan ... Elingi para leluhur nalika sampeyan "pindhah" menyang ngarep.
  45. fax 66
    fax 66 23 Juni 2022 15:30
    0
    Sawisé iku, padha bakal ngukum lan njupuk sawetara rolas dijupuk Nazi "Azov" saka Mariupol, sing arep kanggo ngawula ing unit iki noticeably bakal suda.
    Mung aja tundha pengadilan.